Funkciómódosulás: Kimenő és Bejövő számlákon a Tételsor megnevezése 80 karakteresre módosult.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Funkciómódosulás: Kimenő és Bejövő számlákon a Tételsor megnevezése 80 karakteresre módosult."

Átírás

1 CobraConto.Net alkalmazás Pénzügy Funkcióbővülés: Pénztárban ha adot partner részére bevételezünk vagy kiadunk adot hónapban 1,5 millió Forint brutó értékben készpénzt, a program fgyelmeztet a tv.-ben előírrt keret / szerződés túllépésre. Ez igaz abban az esetben is ha adot hónapban adot partnertől több részletben és/vagy több valutában történik a készpénz forgalom. Ennek feltétele, a partner ne legyen természetes személy (pipa hiányzik). Funkciómódosulás: Kimenő és Bejövő számlákon a Tételsor megnevezése 80 karakteresre módosult. Funkcióbővülés: Karbantartás Állományok felügyelet menüben a Kimenő és Bejövő számlaállományok, Bank naplók, Vegyes naplók, Bekérőlevél állományoknál megjelent a Zárolva eddig funkció és a Pénztárban a Lezárt eddig elnevezésű hasonló beállírtás. Hatására a kimenő és bejövő számlákban a számviteli, áfa és könyvelési dátumnak is nagyobbnak kell lennie, hogy a számla véglegesírthető legyen. A Banki kivonatban a könyvelési dátumnak kell későbbinek lenni. Pénztár bizonylat esetében a bizonylat alapértelmezet dátumát vizsgálja a program. Vegyes tételnél nem is lehet rögzírteni véglegesírtet tételt a zárolt időszakban, mert ot a program szerint aktuális könyvelési dátumot vet össze a Zárolva eddig dátummal. A program minden esetben fgyelmeztet ha a Zárolt dátumnál korábbi vagy megegyező dátummal akarunk adot állományba bizonylatot rögzírteni. A funkció összhangban van az Adóévekben állírtható Könyvelési zárolás dátumával. 1.

2 Funkcióbővülés: Az új PCBankár verzió is elérhető a Banki szofveres választásánál (Törzsadatok - Bankok). Annak érdekében, hogy a banki költségeket tartalmazó tételekre banki tétel Sablont lehessen beállírtani, a feldolgozó az ilyen tranzakciók megjegyzés rovatának végére hozzáfűzi szögletes zárójelek közöt a tranzakció tpus-kódját (pl. "[JTERH]"). Ennek megfelelően a tétel-sablonba ezt a szövegrészt kell tenni, hogy működjön az automatzmus. Értékesítés Javítás: Ha olyan (belföldi) devizás teljesírtés készült, amely brutó szummája 3 tzedes pontosságú, akkor a generált számla is írgy kezelte, de 2 tzedessel. Az online NAV rendszer ezt nem tudta feldolgozni és a pénzügyben sem lehetet kiegyenlírteni a tzedes miat. Ez javírtásra került, és az értékesírtés is 2 tzedessel rögzírt teljesírtést. Funkcióbővülés: Értékesírtési állományokban szabályozhatóvá vált milyen devizanemekben lehet kiállírtani, illetve ezen devizanemekre milyen kerekírtési szabály vonatkozzon. Ajánlatok, Rendelések stb. állományain belül megadható alapértelmezet pénznem ami új bizonylat készírtésekor felülírrható akár a partnerhez rendelt devizával, akár kézi átállírtással. Amennyiben egy tételsor már felkerül a készírtendő bizonylatra abban az esetben a deviza választás lehetősége megszűnik, írgy elkerülhető, hogy több devizanem legyen megadva egyazon bizonylaton. Példa Deviza beállírtásokra egy állományon: 2.

3 Már meglévő állományok esetében az összes programban szereplő devizanem közül lehet választani, mírg új állomány létrehozása esetén csak az aktv státuszú devizanemek közül lehet választani. A program új verzióra való frissítése után javasolt a már meglévő állományok devizanemenként kerekítési szabályainak ellenőrzése! Oszlopok magyarázata: A : az adot állomány alapértelezet devizaneme. TK : Tételérték kerekírtés; ÁK : Áfa kerekírtés; VK : Végösszeg kerekírtés. Ha pl. a példánkban szereplő teljesírtési bizonylat az alapértelmezet devizában készül (EUR) és tartalmaz tzedesjegyeket ennek tétel-, áfa-, végösszegei, de a Kapcsolódó számlatömbjében az EUR-nál be van állírtva a kerekírtés, akkor a készülő számlán érvényesül a kerekírtési szabály. Funkcióbővülés: Terméktallózásban is megjelent a Frissírtés alábontásban funkció. Funkcióbővülés: A Rendelés és Teljesírtés folyamat bizonylatain a Számlázási deviza funkció használata. A bizonylat deviza árfolyamát az Adóévben megadot könyvelési deviza szerint is határozza meg a program (Ha nem forintban könyvelünk abban az esetben további beállírtások szükségesek). Amennyiben nem HUF a Bizonylat vagy Számlázási deviza devizaneme, úgy minden esetben a felhasználó feladata beírni vagy betallózni az árfolyamot! Ellenkező esetben 1-es értéken marad. Példa egy eltérő Bizonylat és Számlázási deviza teljesírtésre: 3.

4 Ez esetben a Teljesírtés és ha van hozzárendelve Készlet mozgás bizonylata EUR-ban készül, de a számla CHF-ben készül (generálással vagy a teljesírtés importálásával). Példában megjelenik a Számla árfolyam CHF-HUF mező. Ennek árfolyamának beírrása/kiválasztása a felhasználó feladata. A kapcsolódó raktári mozgás vagy szállírtólevél értelemszerűen EUR-ban készül, írgy ha szállírtólevélből akarunk számlázni csak EUR-ban tudjuk majd. Visszatérve a példánkban szereplő teljesírtésből generált (vagy teljesírtés importált) számlához: 4.

5 A számla devizaneme tehát CHF, árfolyama pedig a megadot 281,52,-. A tétel alap. e.ára keresztárfolyam számolással került meghatározásra. (EUR árfolyam / CHF árfolyam) * Termék egység alapár. Ez számokban: (322,2 / 281,52) * 13,55 = 15, Példánkban a számlatömb CHF estén kerekírtésre van beállírtva, írgy jön ki a 47 CHF-es Netó érték. Funkcióbővülés: Értékesírtési terméktallózókba is bekerült a másolás funkció: 5.

6 Funkcióbővülés: Értékesírtési teljesírtés állományban hozzárendelhető let az Alapértelmezet gyűjtők. Beállírtása a Karbantartások Állományok felügyelete Teljesírtések. 6.

7 Adot Gyűjtő százalékának megadása mellet a Felhasználási helye is állírtható Tételsor, Bizonylafej és mind a kető kombinációjával. Hatására új bizonylat készírtésekor a megadot paraméterek szerint automatkusan kitöltődnek a megadot gyűjtők. kj bizonylat készírtésekor a bizonylaton módosírtható, törölhető kézi átállírtással. Funkcióbővülés: Állományok véglegesírtése jogosultsághoz való kötése. A Cobra.Admin programban a Főmenü Felhasználók Adot felhasználó kiválasztása után a Funkció jogosultságokban következő új beállírtások kerültek be: Ajánlat (értékesírtés) véglegesírtés; Rendelés (értékesírtés) véglegesírtés; Teljesírtés (értékesírtés) véglegesírtés. Értelemszerűen az adot funkció engedélyezése vagy tltása szerint az adot folyamatban az adot felhasználó jogosult vagy nem véglegesírtet bizonylat rögzírtésére. Funkcióbővülés: Karbantartás Állományok felügyelete Ajánlat, Rendelés és Teljesírtés állományaiban is megjelent a Zárolva eddig funkció. Működési elve u. az mint fent a Pénzügy modulban leírrtak. Funkcióbővülés: Terméktallózásban is megjelent a Frissírtés alábontásban funkció. Tárgyi eszköz Funkcióbővülés: Tárgyi eszköz kartonon lehetőség van feladat rögzírtésére. 7.

8 Javítás: Leltár nyomtatáskor kilépet a program, ez javírtva let. Számlakészítés Javítás: Ütemezet számlák évnyitásában előfordulhatot, hogy bizonyos számlacsoportokban nem készírtete el az új évhez tartozó tételértéket. Ez javírtásra került. Funkcióbővülés: Számlatömbönként hozzárendelhető let az Alapértelmezet gyűjtők beállírtás. 8.

9 Adot Gyűjtő százalékának megadása mellet a Felhasználási helye is állírtható Tételsor, Bizonylafej és mind a kető kombinációjával. Hatására új számla készírtésekor a megadot paraméterek szerint automatkusan kitöltődnek a megadot gyűjtők. Funkcióbővülés: Karbantartás Számlatömbök Adot állomány megnyitása után az Adatkapcsolatok fülön az Alapértelmezet ÁFA tpusok közöt megjelent az EU szolg(áltatások). Ha nem raktár kezelt terméket számlázunk és ez az adat a számlatömbben ki van töltve, adot termék tételsorában (EU ügylet esetén) a kijelölt ÁFA tpust ajánlja fel a program. 9.

10 Javítás: Országoknál megadot postacírm bontás az Alap számlaformátumnál javírtásra került. Beállírtása a Törzsadatok Szabvány Országoknál történik: Példában Dániát megnyitva a következő beállírtás írgy érhető el: 10.

11 A Postai sor végén található nagyírtóra katntva vagy a sorban az F9-es gomb lenyomásával a következő képernyőt kapjuk: Formátum sorba kell beírrni a Jelmagyarázat szerint sorrendet, szóközt is lehet használni. Így a számlán a következő eredményt kapjuk: 11.

12 Funkcióbővülés: Számla "Elszámolási időszak" mezőjének kinyomtatása a számlaképre, ha van tartalma. A tételsorok alat jelenik meg, az alat, ahol a folyamatos teljesírtés esetén az eltérő teljesírtési dátum is nyomtatódot. Számlán: 12.

13 Funkciómódosulás: Számlán a Tételek megnevezése 80 karakteresre bővült. Funkcióbővülés: Hasonlóan mint az Értékesírtési modulban leírrtak szerint a Számla állományokban is szabályozhatóvá vált melyik devizanemekhez milyen kerekírtési szabály vonatkozzon. A megadot alapértelmezet devizanem felülírrható akár a partnerhez rendelt devizával, akár kézi átállírtással továbbra is. Amennyiben egy tételsor már felkerül a készírtendő bizonylatra abban az esetben a deviza választás lehetősége megszűnik, írgy elkerülhető, hogy több devizanem legyen megadva egyazon bizonylaton. Példa deviza és kerekírtés beállírtásokra: A program új verzióra való frissítése után javasolt a már meglévő állományok devizanemenként kerekítési szabályainak ellenőrzése! 13.

14 Funkciómódosulás: Ha új számla készírtése Import funkcióval történik, Szállírtólevél és Teljesírtés igazolás esetében csak a készírtendő számlán megadot devizanem szerint, nem számlázot Szállírtólevél és Teljesírtés igazolások tallózhatók. Javítás: Ha a Karbantartás Beállírtásokban az Adószám beemelés Partner megadáskorra van állírtva, számlakészírtéskor a Vevő azonosírtókban szereplő Adószám, közösségi adószám frissírt magát partner váltáskor vagy ügylet import esetén. Iktatás Funkcióbővülés: Bejövő számla érkeztetésben Számla tpusa választás bővült a: 5 Dírjbekérő, 6 Okirat, 7 Egyéb kötelezetség tpusokkal. Partner Funkcióbővülés: Partnerhez beállírtható alapértelmezet ügylet tpus. Partner adatlapon: 14.

15 Hatására a Számlakészírtés és Értékesírtés modulban az ügylet tpus a partnernél alapértelmezetre vált a partner kiválasztása után. Beszerzés Fontos információ: Frissítés után a Rendelés teljesítés állományaiban raktár-at/akat kell beállítani! Lásd leírást lentebb. 15.

16 Javítás: A Törzsadatok Cég - Beállírtások menüpontban megadot beszerzési azonosírtó, alapértelmezet szűrési feltételként szerepel a beszerzés során használt terméktallózókban. Javítás: Rendelés teljesírtésből rögzírtéskor nem került át a tételgyűjtő a raktári bevételezésre. Ez javírtásra került. Javítás: Rendelés teljesírtés árfolyamát megváltoztatva nem frissírtete a bevételezés árfolyamát. Javírtva let. Javítás: Rendelés teljesírtésen a terméknél megadot gyűjtőt és jellemzőt nem emelte be a tallózás. Javírtásra került. Funkcióbővülés: Hasonlóan a Pénzügyben és Értékesírtésben leírrtakhoz, it is megjelent a Zárolva eddig funkció az Állományok karbantartásában. Funkcióban u.az mint a többi modulban, zárolt dátumra v. előt nem lehet bizonylatot rögzírteni az adot állományba. Funkcióbővülés: Hasonlóan a Számlakészírtésben és Értékesírtésben leírrtakhoz, it is megjelent az Alapértelmezet gyűjtők hozzáadása funkció az Állományok karbantartásában. Beszerzés modul mind a négy folyamatának állományaihoz van lehetőség alapértelmezet gyűjtőt beállírtani. Működési elv bővebb kifejtése ezen verzió leírrásának Értékesírtés moduljában található. Funkcióbővülés: Karbantartás Rendelések állományai adot állományon belül megjelent a Teljesírtés állományok beállírtás. Ezzel szabályozható, hogy adot rendelés melyik teljesírtésbe készüljön. Ha több teljesírtés állomány is meg van adva akkor az alapértelmezet teljesírtés állomány alapértelmezet raktárát tölt be a program a tételsor felvitelekor. 16.

17 Funkcióbővülés: Karbantartás Rendelés teljesírtés állományaiban Raktárak beállírtás megjelent. Ha van megadva alapértelmezet raktár, a tételsor felvitelekor ezt tölt be a program alapesetben. Funkcióbővülés: kj rendelés teljesírtés rögzírtésekor a Beszerzési tételek ablakban a Tételsor másolás nevű gomb használata. Például sorozatszámos termék rendelése 10 db mennyiségben, különböző sorozatszámok szerint rögzírtéssel mindegyikhez: Ez esetben Tételsor másolás gombbal kell létrehozni a megfelelő számú tételsort (1-1 db + sorozatszámok kézi bevitele), írgy a visszahivatkozásban nem marad teljesírtetlen rendelés tétel. De csak abban az esetben ha ezzel a funkcióval kerül a rendelés tételének megbontása. 17.

18 Lekérdezés építő Funkcióbővülés: Lekérdezés épírtő null elemű legördülő lista. Ha egy szűrőtől függ a másik szűrő (lenyírló lista) tartalma, nullázódni is tudjon az elemszáma. Munkalap Funkcióbővülés: Egyszerűsírtet munkalapon megjelent az Importok közöt a Raktármozgás importálási lehetőség. Ha számlázásra kerül a munkalap, új raktármozgás generálása elmarad, elkerülve a dupla raktármozgást. Funkciómódosulás: A munkalapállományban beállírtot, kapcsolódó számlatömb által kezelt raktárakkal készírthető csak Egyszerűsírtet munkalap (amiben raktár kezelt termék is szerepel). Ellenkező esetben a program fgyelmeztet erre (pl. raktármozgás import esetén). 18.

19 Funkcióbővülés: Cobra.Admin program Beállírtások Rendszer: új beállírtás: Munkalap.RaktármozgásImport.KülönbözőPartnerMegengedet. Egyszerűsírtet munkalapon raktármozgás importálásakor engedje -e a program különböző partnerek raktármozgásait importálni? 0 = Nem engedi, 1 = Engedi, 2 = Figyelmeztet Funkcióbővülés: Adot partnernek adot termékkategória szerint árkedvezményt is kezeli a modul (Raktári kiadás importnál is). Funkcióbővülés: Munkalap terméktallózóban is használható az alapértelezet termékazonosírtóra való másodlagos tallózás (Shif + F9). Funkcióbővülés: Raktár kezelt cikkhez beemelődik az alapértelmezet raktár, vagy ha csak egy van, akkor az a Munkalap számlázása során. Javítás: A vevő postacírme átadásra kerül a generált számlára. Funkcióbővülés: Munkalapok közöt Jellemzőre is lehetőség van szűrni. Funkcióbővülés: Nem enged úgy Munkalapot lezárni, hogy nincs megadva egy felvit tételnél mennyiség. Program fgyelmeztet a tételsor megnevezésével. Törzsadatok Funkciómódosulás: Átalakult a Főkönyvi számlák kezelése a Törzsadatokon belül: 19.

20 Megszűnt a külön Elsődleges, Másodlagos könyvelés rögzírtés (ehelyet egy helyen szerepel a két réteg), beolvadt az Átekintés és Hierarchia funkció ugyanide, illetve a régi Évnyitásnak hírvot funkció megszüntetésre került. Könyvelési rétegben lehet az Elsődleges és Párhuzamos számla rétegek közöt választani, majd it újakat felvinni, karbantartani vagy a hierarchiát kialakírtani. Tekintetel arra, hogy az Évnyitás funkció az Adóévekben a számlaszámok másolásával kezdődik a Főkönyvi számlákban való szerepeltetése nem szükséges továbbá, illetve ez a funkció az adot számlák karbantartásán belül is elvégezhető (Előző adóévben kitöltésével). 20.

21 Hierarchia kialakírtására új módszer, hogy az adot számlát megfogjuk (bal egérgomb lenyomásával és nyomva tartásával) és ráhúzzuk a hierarchiában felete szereplő számlára (drag and drop módszerrel) és elengedjük. Így bekerül a számlarendben a kírvánt helyre. Amennyiben meg szeretnénk szüntetni az adot számla besorolását, azt a Szülő számla mező törlésével tehetjük meg. Funkcióbővülés: Cég adatok szerkesztése jogosultsághoz való kötése. A Cobra.Admin programban a Főmenü Felhasználók Adot felhasználó kiválasztása után az Adatér jogosultságokban következő új funkciók kerültek be: A Cég-adatok általános adatér felbontása az alábbi adaterekre: "Cég-adatok" "Cég-adatok, Főkönyvi számlák" "Cég-adatok, Gyűjtők" "Cég-adatok, Deviza árfolyamok" "Cég-adatok, Késedelmi kamatlábak" Általuk a program új verziójában a fent adatér jogosultságok szabályozhatóak felhasználónként. Funkciómódosulás: A Fizetési módok kezelése is DevExpress-es modern felületet kapot, működési elve nem változot. Funkcióbővülés: Jellemző bizonylattípusonként szabályozható, hogy kötelező-e megadni a bizonylaton és kj bizonylat rögzírtésekor felkírnálja-e a program. A K és F oszlopokban állírtható a két funkció: 21.

22 Főkönyv Funkcióbővülés: Kartonok Számlakarton ablakba bekerült a Kontrlap megnyitás gomb. Ezzel az adot bizonylat kiválasztása után annak kontrozása tekinthető meg, nyomtatható könnyedén. A funkció bekerült a véglegesírtet Pénzügyi állományok átekintése közé is (véglegesírtet kimenő, bejövő számlák, banki tranzakciók stb.). 22.

23 Kontrlap nyomtatása a Nyomtatási képre katntva érhető el. Javítás: Karbantartás Évzárás. Ha rögzírtve let egy évzárás ahol pl. rossz vegyes napló let megadva az adot évzárás törlése nem működöt. Ez javírtásra került. 23.

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Számlakészítés

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Számlakészítés CobraConto.Net alkalmazás Számlakészítés Fontos változás az Előlegszámla készítés és előlegfelhasználás folyamatában: Paraméterezés: Megjelent a Pénzügy modul Karbantartás Átvezetési számlák beállításban

Részletesebben

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után Számlakészítés Funkcióbővülés: Alap számlaformátumon a tételekhez tartozó értékesítési rendelés bizonylatszám és az ügyfél által adott beszerzési szám megjelenítése bekapcsolható az Admin programban az

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Számlakészítés

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Számlakészítés CobraConto.Net alkalmazás Számlakészítés Fontos információ: Amennyiben Előlegbeszámítással vagy tételjóváírással készül egy számla, ahol számla értéke az előleg vagy tétel jóváírás mínuszos értéke nélkül

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

CobraConto.Net v0.46 verzió. Általános. Pénzügy

CobraConto.Net v0.46 verzió. Általános. Pénzügy CobraConto.Net v0.46 verzió Általános Tallózó ablakok TXT export funkciója: ha a szám ezres elválasztót tartalmaz, az Excel szövegnek ismeri fel. A Windows alapértelmezett ezres elválasztója az ún. "nem

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.4 VERZIÓHOZ Változások a V2017.3 verzió kiadása után Admin Javítás: Az internetes nyomtatvány frissítő menüpontra történő kattintás hibát jelzett, ha az egyik nyomtatványnál kikapcsoltuk

Részletesebben

NAV tájékoztató honlap a tesztelésről:

NAV tájékoztató honlap a tesztelésről: CobraContoLight alkalmazás Számlakészítés NAV Online számlázás NAV tájékoztató honlap a tesztelésről: https://onlineszamlattest.nav.gov.hu/home NAV tájékoztató a regisztrációról: https://onlineszamlattest.nav.gov.hu/tajekoztatasaaaregisztraciorol

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CobraConto.Net V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás.

TÁJÉKOZTATÓ A CobraConto.Net V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. CobraConto.Net alkalmazás Készletkezelés Javítás: Készletkezelés/Raktári mozgások/véglegesített raktári mozgás/új Kiadás menüponton belül, Sarzs -os termék esetén, amennyiben a képernyő alján a sorozatszám

Részletesebben

Változások a V SP1 verzió kiadása után

Változások a V SP1 verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2016.8 VERZIÓHOZ Változások a V2016.7 SP1 verzió kiadása után Számlakészítés 1. A Bevallások/Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont hatására megnyíló ablak bal-felső sarkában

Részletesebben

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot.

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot. Általános 1. Fejlesztésre került a frissítések automatikus keresése: A Beállítások / Működés / Általános menüpontban bekapcsolható, hogy a rendszer indulásakor automatikusan keressen frissítéseket. A keresés

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Beállítható, hogy ne frissüljön, az aktuális könyvelési dátumra, vagy a rendszerdátumra frissüljön.

Beállítható, hogy ne frissüljön, az aktuális könyvelési dátumra, vagy a rendszerdátumra frissüljön. Számlakészítés Funkció módosulása: Amennyiben EU-s ügyletet számlázunk és nem a közösségi adószámnak megfelelő formátumban szerepel a partner adószáma (meg van adva, hogy adószámmal rendelkezik), abban

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Pénzügy

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. CobraConto.Net alkalmazás. Pénzügy CobraConto.Net alkalmazás Pénzügy Javítás: Év végi árfolyam átértékelés probléma jelentkezhetett olyan tételek esetében, amelyek rögzítésekor az árfolyam dátuma megegyezett az átértékelés dátumával. Ekkor,

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

1/5 oldal. Valutapénztár

1/5 oldal. Valutapénztár 1/5 oldal Valutapénztár Pénzügy menüben, illetve az ilyen elnevezésű nyomógombon található a FuvarSys lentebb ismeretet modulja. A programrész funkciói közé tartozik: házipénztár kezelése valutanemenként

Részletesebben

Jövedéki engedélyes kereskedelmi tevékenység

Jövedéki engedélyes kereskedelmi tevékenység Jövedéki nyilvántartás beállítása 1. 2. Első lépésként a főmenübe kell beállítani, hogy a cég jövedéki nyilvántartást vezet. A beállítás a Cégadatok/Cégbeállítások/Cégadatok menüpont Könyvvezetés, adózás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. Általános információk, alapadatok

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. Általános információk, alapadatok TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2016.6 VERZIÓHOZ Változások a V2016.5 verzió kiadása után Általános információk, alapadatok 1. A jelen verzióban megváltozott a Súgó menü. A CCN rendszer általános programjait indítva,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó modulokat érintő változásokról

Részletesebben

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben:

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben: CobraConto.Net v0.36 verzió Újdonságok a CC-Net-ben: Számlakészítés Adószám A Program működése: A program automatikusan beemeli az adószámot a számlára, EU-s ügylet esetén az EU-s adószámot, ha nem talál

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program.

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv,, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó modulokat érintő változásokról és fejlesztésekről.

Részletesebben

Hírlevél. 2007. július. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2007. III. negyedév

Hírlevél. 2007. július. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2007. III. negyedév Hírlevél Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2007. III. negyedév 2007. július Tartalomjegyzék 3. oldal: Készlet modul - Minimum-maximum készletfigyelés 6. oldal:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után V verzió kiadva: én

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ Változások a V verzió kiadása után V verzió kiadva: én TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.3 VERZIÓHOZ Változások a V2017.2.1 verzió kiadása után V2017.3 verzió kiadva: 2017.04.07-én Törzsadatok Javítás: Az évnyitás funkció az új adóév számára generált rendelés állományokba,

Részletesebben

Számlázás kezelési leírás

Számlázás kezelési leírás PENTRO KFT. Adószám:13233712-2-14 Számlázás kezelési leírás Név: Számlázás Verzió: 014.010.001 Általános ismertetés A programot Windows programkörnyezetben lehet kezelni. A legfontosabb alapelvek a következők:

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

Változások a V verzió SP1 kiadása után

Változások a V verzió SP1 kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2016.2 VERZIÓHOZ Változások a V2016.1 verzió SP1 kiadása után Számlakészítés 1. Szállítólevél/szállítólevelek utólagos számlázása során, a szállítólevélen ár nélkül szerepeltetett tételek

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 októberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó modulokat érintő

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

A számla feladással kapcsolatos NAV kötelezetssé akkor tekinthető kssznek ha az adot feladot számla besrkezet ss sikeres feldoléozás státuszú!

A számla feladással kapcsolatos NAV kötelezetssé akkor tekinthető kssznek ha az adot feladot számla besrkezet ss sikeres feldoléozás státuszú! CobraConto.Net alkalmazás Számlakészítés Fontos információ: A számla feladással kapcsolatos NAV kötelezetssé akkor tekinthető kssznek ha az adot feladot számla besrkezet ss sikeres feldoléozás státuszú!

Részletesebben

CobraConto.Net v0.50 verzió

CobraConto.Net v0.50 verzió CobraConto.Net v0.50 verzió - Új: Kötelezettségek kezelése: A bérszámfejtés, járulékok, külön eljárással megállapított adók, import áfa és saját vállalkozásban megvalósított beruházás áfa tételeinek vegyes

Részletesebben

Iktatás modul. Kezelői leírás

Iktatás modul. Kezelői leírás Iktatás modul Kezelői leírás 1 C.) Iktatás modul A modul kezelése történhet a menürendszerből, illetve az Iktatás modul fülén lévő ikonok segítségével. Az Iktatás modul önállóan vagy más modulok törzsadatait

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz. Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.7 VERZIÓ SP2 változathoz Változások és kiegészítések a V2015.7 verzió és SP1 kiadása után Pénzügy - Az Állományok felügyelete/bekérőlevél állományok menüpont hatására megnyíló ablakból

Részletesebben

Változások a V SP1 verzió kiadása után

Változások a V SP1 verzió kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2016.9 VERZIÓHOZ Változások a V2016.8 SP1 verzió kiadása után Alapadatok, törzsadatok, általános információk 1. Bővült a Törzsadatok/Cég/ÁFA kulcsok menü hatására megnyíló ablak adatbeviteli

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Készlet, Kommunális számlázó, Távhő számlázó, Univerzális számlázó, Vezetői információk

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz

Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz Comp-Sys Fo ko nyv-sza mla za s Program Felhaszna lo i leı ra s a 2013.01.01.-to l e rve nyes programmo dosı ta sokhoz Tartalom 1 Pénzforgalmi ÁFA... 2 1.1 Pénzforgalmi ÁFA választásának beállítása...

Részletesebben

A jelen fejlesztéssel párhuzamosan bővült az Adatbázis kapcsolat ablak információtartalma.

A jelen fejlesztéssel párhuzamosan bővült az Adatbázis kapcsolat ablak információtartalma. TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.6 VERZIÓHOZ Változások a V2015.5 verzió kiadása után Általános információk, alapadatok 1. SQL adatbázis adatainak kijelzése SQL server Express edition esetén, ha az adatbázis által

Részletesebben

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Vevő számlák, egyéb követelések kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

Főbb változások. Áfa gyűjtő bevezetés

Főbb változások. Áfa gyűjtő bevezetés 2012.07.06 Főbb változások - Áfa gyűjtő bevezetése - Fordított áfa automatikus könyvelési lehetőség - Fordítottan adózó mezőgazdasági termékek - Termék import áfa kezelés kibővítése Áfa gyűjtő bevezetés

Részletesebben

Irat iktatás odul S ám á l m a a modu Számla mo si leírás M kö k dé d si s leírá Működési leír nem tér ki csak

Irat iktatás odul S ám á l m a a modu Számla mo si leírás M kö k dé d si s leírá Működési leír nem tér ki csak Irat iktatás l u d o m a l Szám leírás Működési Figyelem! A leírás nem tér ki miután azt más leírások tartalmazzák - a rendszer általános működési, kezelési kérdéseire, azokat ismertnek tételezi fel. A

Részletesebben

Segédlet a 2014 év nyitásához

Segédlet a 2014 év nyitásához Segédlet a 2014 év nyitásához 1 Követelések - kötelezettségek kötelezettségvállalással A 2014 év nyitási segédlete a (régi)pénzügy modul 2013.4.2.2 verziójával a Zárások\Negyedéves zárás\segédlet a 2014.

Részletesebben

Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés

Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés Partner hitelkeret kezelés, lejárt tartozásra figyelmeztetés 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1 Tartalomjegyzék Bevezetés...3 A rendszer használata előtt elvégzendő

Részletesebben

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Az új szűrés a pénztáron keresztül történő kiegyenlítések kiválasztása során.

Az új szűrés a pénztáron keresztül történő kiegyenlítések kiválasztása során. TÁJÉKOZTATÓ A CCN V0.61 VERZIÓHOZ Változások a V0.60 verzió kiadása után Általános információk Új szűrési módszer bevezetése a véglegesített számlakereső ablakban, a pénzügyi kimenő, bejövő számlák és

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben

Pénztár felhasználói dokumentum Lezárva:

Pénztár felhasználói dokumentum Lezárva: Pénztár felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1 PÉNZTÁR... 3 1.1

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012.január Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer

GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszer Könnyű kezelhetőség, átláthatóság jellemzi a GoodBill számlázó és kintlévőség menedzselő rendszert. Nem igényel különös képzettséget a számla elkészítéséhez.

Részletesebben

1. Bevezetés. 1. ábra

1. Bevezetés. 1. ábra Utókalkuláció modul 1. Bevezetés... 2 2. Paraméterezési lehetőségek... 3 2.1. Új és használt gépjármű beszerzés számlája... 5 2.2. Új és használt gépjármű eladás számlája... 6 2.3. Belső szerviz számla...

Részletesebben

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése

CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer. T25. Előleg és végszámla kezelése CLEAN-PRECÍZ Integrált ügyviteli rendszer T25. Előleg és végszámla kezelése Tartalom Alapbeállítások Globális változó beállítása... 3 Előleg és végszámla formátum... 4 Előleg napló beállításai... 4 Előleg-

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Navision modulok Szállítók és beszerzés Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Ez a rész a beszerzési folyamatokat támogatja. Szállítókról tárolt

Részletesebben

Változások a V2015.7 verzió SP3 kiadása után

Változások a V2015.7 verzió SP3 kiadása után TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.8 VERZIÓHOZ Változások a V2015.7 verzió SP3 kiadása után Általános információk, alapadatok 1. Megváltoztak a CCN rendszerből indítható programok hatására és a programok menürendszeréből

Részletesebben

Számlázás: - Számlázás/Számlakészítés: xml importtal fogadható adatok bővítése.

Számlázás: - Számlázás/Számlakészítés: xml importtal fogadható adatok bővítése. Verzió leírások 5.12. (2016.06.14.) - Törzsadatok/Terméktörzs: fix eladási ár rögzítése esetén számlakészítéskor nem írható át a nettó ár, ha a bekérdezni lehetőség jelölőnégyzete üres. - Beállítások/Beállítások/Számlázás

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V0.59 VERZIÓHOZ

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V0.59 VERZIÓHOZ TÁJÉKOZTATÓ A CCN V0.59 VERZIÓHOZ Ami a V0.58 verzió kiadásához tartozó levélből kimaradt 1. Főkönyvi számlaszámok hierarchikus kapcsolata. Minden főkönyvi számlaszámhoz megadható a Szülő számlaszám, ami

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Bankszámlakivonat importer leírás

Bankszámlakivonat importer leírás Bankszámlakivonat importer leírás Célja: A Bankszámlakivonat importer a Kulcs-Könyvelés programba épülő modul, mely a bankok által készített elektronikus bankszámlakivonatok fájljainak beolvasását és abból

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ. Változások a V2015.2 verzió kiadása után. Általános információk. Javítás

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ. Változások a V2015.2 verzió kiadása után. Általános információk. Javítás TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.3 VERZIÓHOZ Változások a V2015.2 verzió kiadása után Általános információk Javítás - A 2015.2 verzió kiadásával, valamint az SAP által kiadott újabb szervizcsomag telepítésének

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V VERZIÓHOZ

TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V VERZIÓHOZ TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V2017.2 VERZIÓHOZ Változások a V2017.1 verzió kiadása után Adatbázis frissítés Általános információk A CobraContoLight 2017.2-es verziójában módosult az adatbázis struktúra.

Részletesebben

Bankkivonatok feldolgozása modul

Bankkivonatok feldolgozása modul Bankkivonatok feldolgozása modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A Banki kivonatok karbantartása ablak menüpontjai... 3 2.1. Riportok... 3 o Túlfizetett számlák... 3 o Nyitott számlák... 4 o Rendezett számlák...

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

Euro költségátalány. MNB Árfolyam letöltés. Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban.

Euro költségátalány. MNB Árfolyam letöltés. Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban. 2016.01.31-40 Euro költségátalány MNB Árfolyam letöltés Műveletek \ MNB Árfolyam letöltés menüpontban. Meg kell adni a letöltendő intervallum kezdő, záró dátumát, az deviza nemet. A letöltéshez aktív internetkapcsolat

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. Általános kimenő számlázás... 2 1.3. Bank kivonatok karbantartása... 4 1.4. Utókalkuláció...

Részletesebben

Kézikönyv. Nyitott tételek összevezetése

Kézikönyv. Nyitott tételek összevezetése Kézikönyv Nyitott tételek összevezetése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE... 7 3 FIZETÉSI OBLIGÓ / NYITOTT TÉTELEK KIEGYENLÍTÉSE... 8

Részletesebben

Hírlevél 2007. április Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2007. II. negyedév Tartalomjegyzék Készlet modul... 3 Aktuális elszámoló ár Számlázás modul... 4 Partnerek

Részletesebben

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése!

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! Új verzió, 2012. november Könyvelő program Megjelent! Kulcs-Könyvelés frissítés 2012. november 15. Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! A Kulcs-Könyvelés 2012. novemberi verziója már a közösségen

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 februárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva:

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban.

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Aqua számlázó, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Készlet

Részletesebben

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA

FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA FŐKÖNYV ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÖRZSEK KIALAKÍTÁSA A törzsadatok kialakítására a következő sorrendet javasoljuk: 1.) Rovattörzs kialakítása: elsődleges fontosságú, mivel a kötelezettségvállalás a rovatok

Részletesebben

Kézikönyv. Standard kontírozások

Kézikönyv. Standard kontírozások Kézikönyv Standard kontírozások Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 STANDARD KONTÍROZÁSOK - MEGJELENÍTÉS [8 FIBU SZÁMLAKERET]... 8 2 Magyarázat A Standard kontírozások rekord a számvitelhez

Részletesebben

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva:

Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: Utalások kezelése felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62) 401-417 TARTALOM 1 UTALÁSOK

Részletesebben

Általános kimenő számlázás modul

Általános kimenő számlázás modul Általános kimenő számlázás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Az Általános kimenő számlázás ablak menüpontjai... 3 2.1. Előjegyzés... 3 2.2. Szűrés... 5 2.3. Korábbi számla generálás... 5 2.4. Helyesbítés...

Részletesebben

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév

Hírlevél. 2010. április. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2010. II. negyedév Hírlevél Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2010. II. negyedév 2010. április Tartalom Elektronikus bank Határidős kötelezettségek lista változásai... 3 Bankbizonylatok

Részletesebben

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése

Clean-Soft Számítástechnikai és Számviteli Kft. Precíz Info. a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése Precíz Info a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszer pénztár moduljának kezelése PRECÍZ Integrált Ügyviteli Rendszerben a Pénzügyi moduljának elindítása A Microsoft, az ActiveX, az IntelliMouse,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Iktató, Menetlevél, Készlet, Folyamatkezelő, Vizes számlázó, Kommunális

Részletesebben

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt.

Banki utalás fájl. Bank, Pénztár/Átutalás előkészítése menüpontban készíthetjük el a banki utalás fájlt. Banki utalás fájl segítségével a kiegyenlítendő szállítói számlák utalás állományának elkészítését teszi lehetővé a program. Banki utalás fájl készítésére csak a RAXLA program alkalmas. Banki utalás fájl

Részletesebben

- Számla kiállításhoz alkalmazott sablon Ügylet beállítása helyett mindig az állományhoz beállított alapértelmezett Ügylet beállítás érvényesült.

- Számla kiállításhoz alkalmazott sablon Ügylet beállítása helyett mindig az állományhoz beállított alapértelmezett Ügylet beállítás érvényesült. TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2016.3 VERZIÓHOZ Változások a V2016.2 verzió kiadása után Általános információk Általános, több menüpontot érintő az E-mail küldés ellenőrzés ablak változása. Az alábbi menüpontokból

Részletesebben

Folyószámla kezelés modul

Folyószámla kezelés modul Folyószámla kezelés modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A főablakon található funkciók, és információk bemutatása... 3 2.1. Szűkítési feltételek... 3 2.2. Számlák rendezése... 6 2.3. Fizetési tételek / túlfizetési

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. Cobra.Admin alkalamazás

TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után. Cobra.Admin alkalamazás 1 TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2017.5 VERZIÓHOZ Változások a V2017.4.2 verzió kiadása után Cobra.Admin alkalamazás Javítás: Cobra.Admin programban, a bővítmények karbantartása tallózó ablakban a törlés funkció ellenőrzi,

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó, Menetlevél, Eszköz modulokat érintő változásokról

Részletesebben

ÁFA. Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban

ÁFA. Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban ÁFA Áfa gyűjtő az áfa nyilvántartásban A könyvelési rendszerbe az áfa nyilvántartást az un áfa gyűjtő segítségével tudjuk megvalósítani. Az áfa gyűjtő segítségével részletes áfa szétbontást, automatikus

Részletesebben

1. Bevezetés. összeállítása ( ) majd a Lekérdezés futtatása ( ) nyomógombot kell megnyomni (2. ábra).

1. Bevezetés. összeállítása ( ) majd a Lekérdezés futtatása ( ) nyomógombot kell megnyomni (2. ábra). Áfa bevallás modul 1. Bevezetés... 2 2. Megjelenítés... 3 2.1. Áfában csak feladott... 3 2.2. Áfában nem csak feladott... 3 3. Normál ÁFA időszak... 3 3.1. ÁFA bevallás státuszok: Nyitás, zárás, törlés...

Részletesebben

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek

1. Bevezetés. rekord felvitele ( A Partnerek karbantartása nevű ablakban van lehetőség a rendszerben lévő partnerek Partnerek modul 1 1. Bevezetés... 3 2. Új partner felvitele... 4 3. Az új partner felvitele ablak és a kijelölt partner adatainak módosítása ablak menüpontjai 6 3.1. Kapcsolatok menüpont... 6 o Kedvezmények

Részletesebben

CobraConto.Net v0.54. verzió

CobraConto.Net v0.54. verzió CobraConto.Net v0.54. verzió Általános: 1. Hírcsatorna működése átdolgozásra került: - több csatorna is beállítható - user-hez rendelhető beállítások (hírcsatornák, verziófigyelés, automatikus lekérdezés

Részletesebben

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból Pénztár 1 Pénztár bevétel 11 Felvét bankból Ebben a menüpontban lehet rögzíteni a bankból felvett készpénzt. A képernyő felső részén megjelenik,hogy melyik pénztárban vagyunk. Pénztár váltás a 8-as menüpontban

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ NHKV ÁTMENETI BÉRSZÁMLÁZÓ KÖZSZOLGÁLTATÓI FELÜLETHEZ 1 / 10 TARTALOMJEGYZÉK 1 Dokumentum célja... 3 2 A program célja... 3 3 Belépés... 3 4 Kezdőképernyő... 4 5 Partner táblázat...

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Folyószámlakezelés... 2 1.2. Általános kimenő számlázás... 4 1.3. Pénztár... 6 1.4. Bank import... 7 2. SZERVIZ... 7 2.1. Munkalap...

Részletesebben

Az Intrastat modul használata

Az Intrastat modul használata Az Intrastat modul használata Beállítások A Beállítások / Rendszer beállítások Általános fülön a Szerződés alapján történő áru kezelése és működése választóval tudjuk meghatározni, hogy az intrastat adatlekérést

Részletesebben

Kettős könyvviteli program nyitása

Kettős könyvviteli program nyitása A Kettős könyvviteli program nyitásának lépései A kettős könyvviteli program automatikusan nyitja a könyvelési állomány záró állapotának analitikáit és főkönyvi adatait. A nyitás során kiválasztható a

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Készlet, Menetlevél, Univerzális számlázó, Vezetői információk modulokat

Részletesebben

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben