NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)"

Átírás

1 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 336 A/5 NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Szeretne valamelyik európai intézményben dolgozni? Megfelel az elvárásoknak? Jelentkezzen! Tegye próbára képességeit, adjon esélyt a sikernek! Az Európai Személyzeti Hivatal (EPSO) felvételi tartaléklista összeállítása céljából vizsgákon alapuló nyílt versenyvizsgát hirdet a következő asszisztensi munkakörre: Asszisztensek (AST 1) titkársági feladatok ellátása az alábbi nyelveken: (EL) görög, (EN) angol, (ET) észt, (FI) finn, (FR) francia, (GA) ír, (HU) magyar, (IT) olasz A versenyvizsga célja az európai uniós intézmények üres álláshelyeinek betöltésére szolgáló tartaléklisták összeállítása. Jelentkezés előtt olvassa el figyelmesen a Hivatalos Lap október 28-i C 315. A számában, valamint az EPSO honlapján közzétett, a nyílt versenyvizsgákhoz készült útmutatót. Az útmutató a versenyvizsga-felhívás szerves részét képezi, és a versenyvizsga-eljárásra vonatkozó szabályokat, valamint a jelentkezés módját ismerteti. TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS KERET II. A MUNKAKÖRÖK JELLEGE III. A VERSENYVIZSGÁRA BOCSÁTÁS KÖVETELMÉNYEI IV. ELŐVÁLOGATÓ TESZTEK V. NYÍLT VERSENYVIZSGA VI. TARTALÉKLISTÁK VII. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA

2 C 336 A/6 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja I. ÁLTALÁNOS KERET 1. A sikeres pályázók száma nyelvenként EL = 25 fő EN = 79 fő ET = 11 fő FI = 26 fő FR = 62 fő GA = 18 fő HU = 8 fő IT = 28 fő 2. Megjegyzések Minden pályázó csak egy nyelvre jelentkezhet. A pályázónak az elektronikus jelentkezéskor kell választania. Döntését az elektronikus pályázati adatlap megerősítése és érvényesítése után már nem változtathatja meg. A felhívás tárgyát képező versenyvizsgák azon pályázóknak szólnak, akik írásban és szóban is alaposan ismerik a versenyvizsga nyelvét (anyanyelv vagy annak megfelelő szint). A jelentkezés csak az ilyen szintű nyelvtudással rendelkezőknek ajánlott. II. A MUNKAKÖRÖK JELLEGE Az európai intézmények munkatársakat keresnek a szolgálataikon belüli titkári feladatok ellátására. A főbb munkakörök: vezetőségi titkár, szaktitkár, általános titkár, adminisztratív munkatárs stb. E tevékenységek gyakran az adminisztratív igazgatáshoz kapcsolódnak, de álláshelytől függően eltérőek lehetnek. Általánosságban elmondható, hogy a titkár az intézményen belül egy vagy több ember, szolgálat vagy csoport munkáját segíti autonóm módon. Funkcionálisan hozzájárul az információk testre szabásához, szerkesztéséhez és terjesztéséhez. Feladatai közé többek között az alábbiak tartozhatnak: dossziék összeállítása, a szervezeti egység tevékenységének (értekezletek, hivatali utak) megszervezése és koordinálása, dokumentumkezelés (a dokumentumok és a levelezés kézhezvétele, feldolgozása, nyomon követése és rendszerezése), a dokumentumok előkészítése, feldolgozása, véglegesítése és ellenőrzése (fogalmazás, szövegszerkesztés, formázás, táblázatkészítés), információkeresés, -összeállítás és -terjesztés (adatbázisok, fájlok frissítése), a fordítószolgálatokon: a fordítási kérések fogadása és feldolgozása, főleg a dokumentumok előkészítése, feldolgozása és véglegesítése elsősorban fordítószoftver segítségével, fordítómemóriák bővítése és frissítése, valamint gépírási, szövegszerkesztési és formázási feladatok. Az intézmények által keresett pályázók általános profilja a nyílt versenyvizsgákhoz készült útmutató 1.2. pontjában olvasható. III. A VERSENYVIZSGÁRA BOCSÁTÁS KÖVETELMÉNYEI Az elektronikus jelentkezés benyújtási határidejének időpontjában a pályázónak az alábbi általános és speciális követelményeknek kell megfelelnie: 1. Általános követelmények a) Az Európai Unió valamely tagállamának állampolgára. b) Állampolgári jogai maradéktalanul megilletik. c) A katonai szolgálatra vonatkozó jogszabályokban előírt kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett. d) Megfelel a betöltendő munkakör ellátásához szükséges erkölcsi követelményeknek.

3 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 336 A/7 2. Speciális követelmények 2.1. Vagy a) Vagy b) Oklevelek Oklevéllel igazolt, a középfokúnál magasabb szintű oktatásban szerzett végzettség titkársági feladatok ellátása terén. A középfokúnál magasabb szintű tanulmányok folytatására jogosító, oklevéllel igazolt középfokú végzettség, és annak megszerzését követően legalább hároméves szakirányú, a titkári feladatok területén szerzett szakmai tapasztalat, amely szorosan és közvetlenül kapcsolódik a II. címben ismertetett titkári munkakörhöz Nyelvismeret a) Első nyelv fő nyelv: a versenyvizsgára választott nyelv EL/EN/ET/FI/FR/GA/HU/IT alapos ismerete. és b) Második nyelv második nyelv (az első nyelvtől kötelezően eltérő nyelv): az angol, a francia vagy a német nyelv kielégítő ismerete IV. ELŐVÁLOGATÓ TESZTEK 1. A pályázók behívása Az előválogató tesztekre azok a pályázók kapnak meghívást, akik jelentkezésüket a megadott határidőn belül érvényesítették (lásd a VII. címet). Figyelem: 1. jelentkezésének érvényesítésével a pályázó egyben nyilatkozik arról, hogy megfelel a III. címben felsorolt általános és speciális követelményeknek; 2. a teszteken való részvételhez a pályázónak időpontot kell foglalnia; ezt a foglalást kötelezően az EPSO-fiókján keresztül közölt időszakban kell megtennie. 2. A tesztek jellege és pontozása Feleletválasztós kérdéssor a következő készségek és általános képességek felmérésére: a) teszt szövegértési készség pontozás: 0 20 pont minimálisan elérendő pontszám: 10 pont b) teszt matematikai-logikai készség pontozás: 0 10 pont c) teszt absztrakciós készség pontozás: 0 10 pont Minimálisan elérendő pontszám: a b) és a c) teszt összesített pontjaiból 10 pont. d) teszt szakmai készségek: pontosság és következetesség pontozás: 0 40 pont e) teszt szakmai készségek: szervezőkészség és az elvégzendő feladatok rangsorolásának képessége pontozás: 0 40 pont Minimálisan elérendő pontszám: a d) és az e) teszt összesített pontjaiból 40 pont. f) teszt titkári ismeretek pontozás: 0 40 pont minimálisan elérendő pontszám: 20 pont 3. A teszt nyelve Az a), b) és c) teszt esetében az első nyelv. A d), e) és f) teszt esetében a második nyelv.

4 C 336 A/8 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja V. NYÍLT VERSENYVIZSGA 1. Az értékelő feladatokra meghívott* pályázók azon pályázók ( 1 ), akik az előválogató teszteken a legmagasabb pontszámokat ( 2 ) érték el, és elektronikus jelentkezéskor megadott adataik alapján eleget tesznek a III. cím szerinti általános és speciális követelményeknek. * A versenyvizsgára bocsáthatóságot utólag a pályázók anyagához csatolt igazoló dokumentumok alapján ellenőrizzük. A versenyvizsgára bocsátás követelményeinek megfelelő és az értékelő feladatok különböző elemein a legmagasabb pontszámot elérő pályázók igazoló dokumentumait összpontszám szerinti csökkenő sorrendben vizsgáljuk át mindaddig, amíg el nem érjük a versenyvizsga-felhívásban feltüntetett létszámot. E létszám betöltése után a további pályázók igazoló dokumentumait nem vizsgáljuk meg. 2. Értékelő feladatok A pályázókat értékelő feladatokon való részvételre hívjuk be, amelyre várhatóan Brüsszelben, egy napon keresztül kerül sor. A pályázók szakterülettel kapcsolatos speciális készségeit az alábbi elemek segítségével mérjük fel: a) gyakorlati feladat ( 3 ): egy MS Word/Ecel dokumentum készítése és/vagy szerkesztése; b) gyakorlati feladat az íráskészség (főleg a helyesírás, a mondattan és a nyelvtan) értékelésére. Ezenfelül felmérjük a pályázók következő általános készségeit is: elemző- és problémamegoldó képesség, kommunikációs készség, minőségi és eredményes munkavégzés, tanulási és fejlődési képesség, szervezőkészség és az elvégzendő feladatok rangsorolásának képessége, munkabírás és rugalmasság, együttműködési képesség. E készségek részletes ismertetése a nyílt versenyvizsgákhoz készült útmutató 1.2. pontjában található. Az említett általános készségeket a következő feladatok segítségével mérjük fel: c) iratrendezési feladat; d) strukturált interjú; e) helyzetmegítélési készséget vizsgáló feladat. Az általános kompetenciák mindegyikét az alábbi modell szerint vizsgáljuk: Iratrendezési feladat Strukturált interjú Helyzetmegítélési készséget vizsgáló feladat Elemző- és problémamegoldó képesség Kommunikációs készség Minőségi és eredményes munkavégzés Tanulási és fejlődési képesség Szervezőkészség és az elvégzendő feladatok rangsorolásának képessége Munkabírás és rugalmasság Együttműködési képesség 3. Az értékelő feladatok nyelve Az a) és b) feladat az első nyelven zajlik. A c, d) és e) feladat a második nyelven zajlik. ( 1 ) Abban az esetben, ha az utolsó helyen több pályázó is azonos pontszámot ér el, e pályázók valamennyien behívást kapnak az értékelő feladatokra. ( 2 ) Az értékelő feladatokra megközelítőleg az e versenyvizsga-felhívásban megjelölt sikeres pályázói létszám két és félszeresét hívjuk be. Az EPSO a meghívott pályázók számát közzéteszi a honlapján ( ( 3 ) Az értékelő feladatokra történő behívás alkalmával pontosítjuk, hogy milyen billentyűzetek állnak majd a pályázók rendelkezésére. Az európai munkaerőpiacon használt szabványbillentyűzeteket bocsátjuk a pályázók rendelkezésére.

5 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 336 A/9 4. Pontozás Speciális készségek a) feladat: 0 20 pont minimálisan elérendő pontszám: 12 pont b) feladat 0 10 pont minimálisan elérendő pontszám: 6 pont súlyozás: az összpontszám 30 %-a Általános készségek minden általános készségre 0 10 pont minimálisan elérendő pontszám: készségenként 3 pont és a 7 általános készségre összesen kapható 70 pontból 35 pont súlyozás: az összpontszám 70 %-a VI. TARTALÉKLISTÁK 1. Tartaléklistára vétel ( 4 ) 2. Besorolás A vizsgabizottság azon pályázók nevét veszi tartaléklistára ( 5 ), akik valamennyi értékelő feladaton elérték az előírt minimális pontszámot és a legjobb összpontszámok egyikét (a sikeres pályázók számát lásd az I. cím 1. pontjában), és a pályázati anyagukhoz csatolt igazoló dokumentumok alapján megfelelnek a versenyvizsgára bocsátás valamennyi követelményének. A nyelvek szerinti listán az eredmények alapján legfeljebb 4 csoportot különítünk el, amelyeken belül a jelöltek neve betűrendben szerepel. VII. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA 1. Elektronikus jelentkezés 2. Pályázati anyag A versenyvizsgákra a pályázóknak elektronikus úton kell jelentkezniük az EPSO honlapján ismertetett eljárás szerint. Határidő: , déli 12 óra, brüsszeli idő szerint. A teljes pályázati anyagot (aláírt elektronikus pályázati adatlap és igazoló dokumentumok) a pályázóknak egy későbbi szakaszban, az értékelő feladatokon való részvétel alkalmával kell magukkal vinniük ( 6 ), amennyiben oda meghívást kapnak. A beküldés módja: lásd a nyílt versenyvizsgákhoz készült útmutató 6.1. pontját. ( 4 ) A Bizottság tárgyalásokat kezdett az Európai Unió tisztviselői személyzeti szabályzatának és egyéb alkalmazottaira vonatkozó alkalmazási feltételeinek módosítása céljából. E módosítás különösen érintheti a tisztviselők és egyéb alkalmazottak szakmai előmenetelét, valamint az általuk betöltött álláshelyeket. Amennyiben a jogalkotó elfogadja a személyzeti szabályzatra vonatkozó új rendelkezéseket és az egyéb jogi és pénzügyi következmények sérelme nélkül előfordulhat, hogy az e versenyvizsgán sikeresen szereplő pályázók már az új rendelkezések alapján kapnak felvételi ajánlatot. ( 5 ) Amennyiben az utolsó helyen több pályázó is azonos pontszámot ér el, e pályázók valamennyien felkerülnek a tartaléklistára. ( 6 ) Ennek időpontjáról kellő időben tájékoztatjuk saját EPSO-fiókján keresztül.

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02)

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2011.7.6. NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02) Szeretne valamelyik európai intézményben dolgozni? Megfelel az elvárásoknak? Jelentkezzen! Tegye próbára

Részletesebben

Az Európai Unió. Tájékoztatások és közlemények. Vélemények. 53. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám.

Az Európai Unió. Tájékoztatások és közlemények. Vélemények. 53. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám. Az Európai Unió ISSN 1725-518X C 64 A Hivatalos Lapja Tájékoztatások és közlemények 53. évfolyam Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám Tartalom Oldal V Vélemények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK

Részletesebben

Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26

Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26 Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26 Mi is az az EPSO? Európai Személyzeti Felvételi Hivatal 2004 cél: 10 új tagállamból nagyszámú munkaerő felvétele

Részletesebben

Tájékoztatások és közlemények

Tájékoztatások és közlemények Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 151 A Magyar nyelvű kiadás Tájékoztatások és közlemények 59. évfolyam 2016. április 28. Tartalom V Hirdetmények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK Európai Személyzeti Felvételi Hivatal

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Az EUIPO Akadémia igazgatója (f/n) december 31.

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Az EUIPO Akadémia igazgatója (f/n) december 31. ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/fokozat AD 10 A szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív asszisztens A pályázatok benyújtásának határideje

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív asszisztens A pályázatok benyújtásának határideje ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Adminisztratív asszisztens (F/N) Besorolási csoport/fokozat AST 3 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív

Részletesebben

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AD/180-181-182/10 (2010/C 110 A/02)

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AD/180-181-182/10 (2010/C 110 A/02) 2010.4.29. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 110 A/11 NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AD/180-181-182/10 (2010/C 110 A/02) Szeretne valamelyik európai intézményben dolgozni? Megfelel az elvárásoknak?

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Humánerőforrás

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Jogi szakértő (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Jogi szakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Jogi szakértő

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje Projektvezető-helyettes (F/N) Ideiglenes

Részletesebben

ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS. 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség

ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS. 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség Emberi erőforrások Munkaerő-felvétel és szakmai előmenetel ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség MAGUNKRÓL Az Európai Számvevőszék a Szerződés által

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/288/AD

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Végrehajtási szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/292/AD 8/OBS A pályázatok

Részletesebben

H E L Y E S B Í T É S

H E L Y E S B Í T É S HU H E L Y E S B Í T É S PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EPSO/CAST/P/1/2017 Pénzügy FG III EPSO/CAST/P/2/2017 Pénzügy FG IV EPSO/CAST/P/3/2017 Projekt-/programmenedzsment FG III EPSO/CAST/P/4/2017 Projekt-/programmenedzsment

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szenior pénzügyi asszisztens (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szenior pénzügyi asszisztens (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Besorolási csoport/fokozat AD 9 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Szenior pénzügyi asszisztens

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 9 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Ügyfélkapcsolat-kezelési

Részletesebben

PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) OSZTÁLYVEZETŐ (AD 9) Az Európai Parlament budapesti tájékoztatási irodája.

PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) OSZTÁLYVEZETŐ (AD 9) Az Európai Parlament budapesti tájékoztatási irodája. 2010.10.22. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 286 A/3 PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) Az Európai Parlament képesítéseken és vizsgákon alapuló kiválasztási eljárást indít az alkalmas jelöltek

Részletesebben

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE COM/TA/HOME/13/AD8 IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE A Bizottság kiválasztási eljárást szervez, hogy a Belügyi Főigazgatóság C. Schengen Igazgatósága

Részletesebben

ISSN 1725-518X C 110 A Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. 2010/C 110 A/01 Nyílt versenyvizsga-felhívás EPSO/AD/178-179/10...

ISSN 1725-518X C 110 A Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. 2010/C 110 A/01 Nyílt versenyvizsga-felhívás EPSO/AD/178-179/10... Az Európai Unió ISSN 1725-518X C 110 A Hivatalos Lapja Tájékoztatások és közlemények 53. évfolyam Magyar nyelvű kiadás 2010. április 29. Közleményszám Tartalom Oldal V Hirdetmények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK

Részletesebben

III. (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. Igazgató (A*/AD 14 kategória)

III. (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. Igazgató (A*/AD 14 kategória) 2005.2.24. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 48 A/1 III (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS Igazgató (A*/AD 14 kategória) KAPCSOLATTARTÁS A KÉPVISELŐCSOPORTOKKAL

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Pénzügyi asszisztens (F/N) AST

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Pénzügyi asszisztens (F/N) AST ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

EFCA CA FGIII 1602 VEZETŐI ASSZISZTENS

EFCA CA FGIII 1602 VEZETŐI ASSZISZTENS ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N)

Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSÁHOZ Munkakör Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 6 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/337/AD 6/IP Specialist

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 236/2012. (XI.23.) Kt. Ali munkakör betöltésére kiírt pályázat elbírálásáról Képviselő-testülete ali munkakörének betöltésére kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. Felkéri

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés A védőoltással megelőzhető betegségek vezető szakértői tisztségének betöltésére a felügyeletet és válaszreakciót támogató egységnél (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Részletesebben

Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban

Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban I. Szakmai gyakorlatok az Európai 1. Szakmai gyakorlatok az egyetemi oklevéllel rendelkezők számára 2. Fordítási szakmai gyakorlat egyetemi oklevéllel rendelkezők

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Projektszakértő (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Projektszakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje Foglalkoztatás helye: A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

A brüsszeli kapcsolattartó iroda vezetője

A brüsszeli kapcsolattartó iroda vezetője NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BRÜSSZELI KAPCSOLATTARTÓ IRODA VEZETŐJE Pályázati határidő: 2016. augusztus 31. Hivatkozási szám: EF-TA-16-03 A szerződés típusa: Ideiglenes alkalmazott 2f ( 1 ) Besorolási csoport/besorolási

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés a Felügyeletet és válaszreakciót támogató csoport tuberkulózis-szakértői tisztségének betöltésére (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Az Európai Betegségmegelőzési

Részletesebben

EFCA TA AD PROGRAM- ÉS TÁMOGATÁSFELELŐS

EFCA TA AD PROGRAM- ÉS TÁMOGATÁSFELELŐS ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZERZŐDÉSES ALKALMAZOTTAK SZÁMÁRA REGIONÁLIS BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET EPSO/CAST/S/12/2015. I. BEVEZETÉS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZERZŐDÉSES ALKALMAZOTTAK SZÁMÁRA REGIONÁLIS BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET EPSO/CAST/S/12/2015. I. BEVEZETÉS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZERZŐDÉSES ALKALMAZOTTAK SZÁMÁRA REGIONÁLIS BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET A. REGIONÁLIS BIZTONSÁGI TISZT (III. besorolási csoport) B. REGIONÁLIS BIZTONSÁGI TANÁCSADÓ (IV. besorolási csoport)

Részletesebben

FİOSZTÁLYVEZETİ-HELYETTES

FİOSZTÁLYVEZETİ-HELYETTES A Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK) Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium nevében a köztisztviselık jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 10. (1) bekezdése

Részletesebben

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG 2008.10.10. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 258 A/1 V (Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IGAZGATÓRA (AD 14-ES BESOROLÁSI FOKOZAT) AZ EURÓPAI KÉPZÉSI ALAPÍTVÁNYNÁL (ETF)

Részletesebben

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Kisvárda és vonzáskörzete Foglalkoztatás jellege:

Részletesebben

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása;

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása; A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet gazdasági vezető munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat. Informatikai asszisztens (F/N) AST

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat. Informatikai asszisztens (F/N) AST ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ISSN 1725-518X C 280 A Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények

ISSN 1725-518X C 280 A Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények Az Európai Unió ISSN 1725-518X C 280 A Hivatalos Lapja Tájékoztatások és közlemények 52. évfolyam Magyar nyelvű kiadás 2009. november 20. Közleményszám Tartalom Oldal V Vélemények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 30-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 30-ai ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 30-ai ülésére Tárgy: Pályázati kiírás a Gödöllői Városi Múzeum igazgatói állásának betöltésére. Előterjesztő: Dr.

Részletesebben

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Nyírbátor és vonzáskörzete Foglalkoztatás jellege:

Részletesebben

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Országos Egészségfejlesztési Intézet Országos Egészségfejlesztési Intézet (Budapest, Nagyvárad tér 2.) pályázatot hirdet egészségfejlesztő konzulens munkakör betöltésére Munkakör pontos megnevezése: egészségfejlesztő konzulens Főbb feladatai:

Részletesebben

JELENTKEZÉSI ADATLAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz

JELENTKEZÉSI ADATLAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz JELENTKEZÉSI ADATLAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz 1. Pályázó neve 2. Megpályázott bírósági fogalmazói álláshely(ek) bíróságonként, rangsorolva* 1. 2. 3. 3. Pályázó

Részletesebben

Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban

Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban Szakmai gyakorlatok az Európai Unióban I.Szakmai gyakorlatok az Európai Parlamentben 1. Szakmai gyakorlatok az egyetemi oklevéllel rendelkezők számára 2. Fordítási szakmai gyakorlat egyetemi oklevéllel

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz

JELENTKEZÉSI LAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz 2. melléklet a 3/2016. (II. 29.) OBH utasításhoz 24 1. Pályázó neve JELENTKEZÉSI LAP bírósági fogalmazói álláshely betöltése iránt benyújtott pályázathoz 2. Megpályázott bírósági fogalmazói álláshely(ek)

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. AJÁNLATKÉRŐ: Európai Közösségek Bírósága. *Kérjük figyelmesen olvassa át a célnyelve szerinti ajánlati felhívás szövegét.

JELENTKEZÉSI LAP. AJÁNLATKÉRŐ: Európai Közösségek Bírósága. *Kérjük figyelmesen olvassa át a célnyelve szerinti ajánlati felhívás szövegét. JELENTKEZÉSI LAP TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SZOLGÁLTATÁSOK KÖZBESZERZÉSÉRE: Jogi szövegeknek az Európai Unió egyes hivatalos nyelveiről magyar nyelvre történő fordítására irányuló keretszerződések megkötése (2005)

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017. 06. 12. 15:51 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Kancellária, Informatikai

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

EFCA/TA/AST4/1803 ELLENŐRZÉSI MŰVELETEK KOORDINÁTORA

EFCA/TA/AST4/1803 ELLENŐRZÉSI MŰVELETEK KOORDINÁTORA ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szerzői Jogi Főosztály Nemzetközi Szerzői Jogi Osztályára.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szerzői Jogi Főosztály Nemzetközi Szerzői Jogi Osztályára. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) 45. (1) bekezdése, a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási

Részletesebben

Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/015 Kihirdetés Feladatkör megnevezése

Részletesebben

EFCA TA AD BÉRLETBE ADOTT KAPACITÁSOKÉRT FELELŐS PROJEKTMENEDZSER

EFCA TA AD BÉRLETBE ADOTT KAPACITÁSOKÉRT FELELŐS PROJEKTMENEDZSER ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 2017. évi 48. szám 4821 A Miniszterelnökség pályázati felhívása Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra A Miniszterelnökség a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjról szóló 228/2011. (X. 28.) Korm.

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2017/7 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2017/7 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS 2017.5.24. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 164 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2017/7 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS 1 jogászi állás az európai jog területén szakértelemmel rendelkező

Részletesebben

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY PÁLYÁZATI ŰRLAP (Kérjük, válaszoljon minden kérdésre. Megfelelő esetben válaszoljon "nem"-mel. Ne hagyjon üres helyet, és ne alkalmazzon kihúzást. Az űrlapot írógéppel,

Részletesebben

C 164 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 60. évfolyam május 24. Magyar nyelvű kiadás.

C 164 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 60. évfolyam május 24. Magyar nyelvű kiadás. Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 164 A Magyar nyelvű kiadás Tájékoztatások és közlemények 60. évfolyam 2017. május 24. Tartalom V Hirdetmények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK Számvevőszék 2017/C 164 A/01 ECA/2017/7

Részletesebben

Kutatási Végrehajtó Ügynökség. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IDEIGLENES ALKALMAZOTTI ÁLLÁSHELYEK BETÖLTÉSÉRE 2(f) Kutatási PROGRAMADMINISZTRÁTOR (AD 6)

Kutatási Végrehajtó Ügynökség. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IDEIGLENES ALKALMAZOTTI ÁLLÁSHELYEK BETÖLTÉSÉRE 2(f) Kutatási PROGRAMADMINISZTRÁTOR (AD 6) Kutatási Végrehajtó Ügynökség PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IDEIGLENES ALKALMAZOTTI ÁLLÁSHELYEK BETÖLTÉSÉRE 2(f) Kutatási PROGRAMADMINISZTRÁTOR (AD 6) REA/TA/AD6/01/18 E pályázati felhívás három, ideiglenes alkalmazottakat

Részletesebben

EFCA TA AST ELLENŐRZÉSI TEVÉKENYSÉGEK KOORDINÁTORA

EFCA TA AST ELLENŐRZÉSI TEVÉKENYSÉGEK KOORDINÁTORA ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens A Regionális Innovációs Ügynökségként működő, innovációs fejlesztésekkel és projektek menedzsmentjével foglalkozó Pannon Novum Nonprofit Kft. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: Gazdasági

Részletesebben

tanszéki adminisztrátor

tanszéki adminisztrátor 1 / 5 2017. 07. 25. 7:55 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi

Részletesebben

PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) (2008/C 145 A/02)

PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) (2008/C 145 A/02) C 145 A/8 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2008.6.11. PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) TOLMÁCSOLÁSI ÉS KONFERENCIASZERVEZÉSI FŐIGAZGATÓSÁG A IGAZGATÓSÁG TOLMÁCSOLÁS (2008/C

Részletesebben

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány munkaszervezete személyi állományának feltöltésére. Az

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

EFCA/TA/AD10/ AZ EURÓPAI UNIÓS VIZEKKEL ÉS AZ ATLANTI-ÓCEÁN ÉSZAKI RÉSZÉVEL FOGLALKOZÓ RÉSZLEG VEZETŐHELYETTESE

EFCA/TA/AD10/ AZ EURÓPAI UNIÓS VIZEKKEL ÉS AZ ATLANTI-ÓCEÁN ÉSZAKI RÉSZÉVEL FOGLALKOZÓ RÉSZLEG VEZETŐHELYETTESE ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala. Budapest Főváros Kormányhivatala IX. Kerületi Hivatal. kormányablak ügyintéző. munkakör betöltésére.

Budapest Főváros Kormányhivatala. Budapest Főváros Kormányhivatala IX. Kerületi Hivatal. kormányablak ügyintéző. munkakör betöltésére. a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás

Részletesebben

EURÓPAI PARLAMENT. Petíciós Bizottság KÖZLEMÉNY A KÉPVISELŐK RÉSZÉRE

EURÓPAI PARLAMENT. Petíciós Bizottság KÖZLEMÉNY A KÉPVISELŐK RÉSZÉRE EURÓPAI PARLAMENT 2004 Petíciós Bizottság 2009 25.11.2008 KÖZLEMÉNY A KÉPVISELŐK RÉSZÉRE Tárgy: Cédric Callens, luxemburgi állampolgár által benyújtott 0080/2008. számú petíció az Európai Bizottság által

Részletesebben

A FELVÉTELI ELJÁRÁS HELYI RENDJE

A FELVÉTELI ELJÁRÁS HELYI RENDJE A FELVÉTELI ELJÁRÁS HELYI RENDJE Iskolánk a hozzánk jelentkező nyolcadikosok számára a rendes felvételi eljárás keretében felvételi vizsgát tart. A felvételi vizsga részei: - központi írásbeli felvételi

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/017

HIV.: EASO/2017/TA/017 Pályázati felhívás adminisztratív asszisztensi statisztikusi állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AST 2) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/017 Kihirdetés Feladatkör

Részletesebben

CDT-AD5-2019/02 FRANCIA FORDÍTÓ

CDT-AD5-2019/02 FRANCIA FORDÍTÓ Luxembourg, 12/06/2019 HIV.: BESOROLÁSI FOKOZAT: OSZTÁLY: A MUNKAVÉGZÉS HELYE: CDT-AD5-2019/02 FRANCIA FORDÍTÓ AD5 FORDÍTÁSI OSZTÁLY Újlatin és mediterrán nyelvi részleg LUXEMBOURG Az Európai Unió Szerveinek

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT 2010.5.7. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 119 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT PE/123/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS IGAZGATÓ (AD 14-es besorolási fokozat) JOGI SZOLGÁLAT INTÉZMÉNYI

Részletesebben

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTFELELŐS. A Hivatal örömmel fogadja mindazon motivált jelöltek jelentkezését, akik részt kívánnak venni az EFCA fejlődésében.

EFCA/CA/FGIV/1804 PROJEKTFELELŐS. A Hivatal örömmel fogadja mindazon motivált jelöltek jelentkezését, akik részt kívánnak venni az EFCA fejlődésében. ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG 2010.3.3. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 53 A/1 V (Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG Pályázat az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének Hivatala BEREC Hivatal

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. június 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. június 28-i ülésére Tárgy: Intézményvezetői pályázat kiírása Sorszám: IV/11 Előkészítette: Sápi András oktatási referens Véleményező Bizottság: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság, Ügyrendi, Lakásügyi, Egészségügyi és

Részletesebben

Kérem szíveskedjék megjelölni, hogy a pályázathoz mely dokumentumokat csatolta.

Kérem szíveskedjék megjelölni, hogy a pályázathoz mely dokumentumokat csatolta. 2010. évi 5. számú szabályzata a bírósági fogalmazók felvételi versenyvizsgájának részletes szabályairól szóló 2007. évi 5. számú OIT szabályzat módosításáról Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (a

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/TA/006

HIV.: EASO/2016/TA/006 Pályázati felhívás COI információs tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/006 Közzététel Külső A beosztás

Részletesebben

EFCA TA AD MŰVELETI OSZTÁLYVEZETŐ-HELYETTES

EFCA TA AD MŰVELETI OSZTÁLYVEZETŐ-HELYETTES ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Karrierlehetőség az EU Intézményeinél. Szőcs Edit RMDSZ Ügyvezető Elnöksége

Karrierlehetőség az EU Intézményeinél. Szőcs Edit RMDSZ Ügyvezető Elnöksége Karrierlehetőség az EU Intézményeinél Szőcs Edit RMDSZ Ügyvezető Elnöksége Milyen állásokról van szó? uniós köztisztviselői állások (eurokrata állások) szakértői, tanácsadói állások Az Európai Bizottság

Részletesebben

C 191 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 60. évfolyam június 16. Magyar nyelvű kiadás.

C 191 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 60. évfolyam június 16. Magyar nyelvű kiadás. Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 191 A Magyar nyelvű kiadás Tájékoztatások és közlemények 60. évfolyam 2017. június 16. Tartalom V Hirdetmények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK Számvevőszék 2017/C 191 A/01 ECA/2017/13

Részletesebben

Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP projekt keretében)

Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP projekt keretében) Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP 3.3.2.-16 projekt keretében) A Digitális Jólét Program (DJP) végrehajtásával összefüggő

Részletesebben

A "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet. Szentes Városi Könyvtár

A Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet. Szentes Városi Könyvtár A "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG 2010.4.9. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 91 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG Pályázati felhívás az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF, Brüsszel) főigazgatói állás betöltésére

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Biztonsági tisztviselő (F/N) AD 6

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Biztonsági tisztviselő (F/N) AD 6 ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Biztonsági tisztviselő

Részletesebben

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma:

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma: 029743 Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8. Telefonszám: 62/548-936 Fax: 62/548-936 E-mail: rmgszeged@gmail.com Honlap: www.radnoti-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja:

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja: KÉPZŐI FELHÍVÁS Tárgy: EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) önkéntesek nem-formális tanulási folyamatát támogató képzések, találkozók: - Megérkezés utáni képzés (2 alkalom) - Félidős értékelő találkozó (2

Részletesebben

igazgató (magasabb vezető)

igazgató (magasabb vezető) Földművelésügyi Miniszter a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégiumnál

Részletesebben

A 2010. évi képzési tervről a közigazgatási versenyvizsgáról és a Ktv. módosításáról

A 2010. évi képzési tervről a közigazgatási versenyvizsgáról és a Ktv. módosításáról A 2010. évi képzési tervről a közigazgatási versenyvizsgáról és a Ktv. módosításáról 1 2010. évi képzés tervezés Az éves képzési továbbképzési terv elkészítésekor célelőirányzati forrásra nem számíthatunk!

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/CA/003

HIV.: EASO/2017/CA/003 Pályázati felhívás adminisztratív asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG III) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/CA/003 Közzététel A munkakör megnevezése

Részletesebben

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján Közművel velődési, idegen nyelvű pályázatíró, projektmenedzser eupalyazatiportal.hu Budapesti Művelődési Központ. Jelentkezési határidő: 2013. március 29. Budapesti Művelődési Központ a Közalkalmazottak

Részletesebben

C A Közszolgálati Törvényszék igazságügyi statisztikái

C A Közszolgálati Törvényszék igazságügyi statisztikái C A igazságügyi statisztikái A tevékenysége általában. Befejezett, érkezett és folyamatban maradt ügyek (2005 2006) Érkezett ügyek 2. Az ügyeknek a főbb alperes intézmények szerinti százalékos megoszlása

Részletesebben

A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata. I. rész: A tanulmányi ösztöndíjak kiutalása

A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata. I. rész: A tanulmányi ösztöndíjak kiutalása A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata 1. A 2017-2018-as tanévben ösztöndíjban részesülhetnek az I. éves, távoktatásos képzésre felvételt nyert pszichológia szakos hallgatók. 2. A tanulmányi

Részletesebben

Szándéknyilatkozati felhívás. Programirányítási asszisztens. (Ideiglenes alkalmazott AST4 besorolási fokozat) Ref.: BEREC/2017/06

Szándéknyilatkozati felhívás. Programirányítási asszisztens. (Ideiglenes alkalmazott AST4 besorolási fokozat) Ref.: BEREC/2017/06 Szándéknyilatkozati felhívás Programirányítási asszisztens (Ideiglenes alkalmazott AST4 besorolási fokozat) Ref.: BEREC/2017/06 A BEREC Hivatal pályázatokat vár Programirányítási asszisztens tartaléklistájának

Részletesebben

Betöltésre váró munkakörök: Szoftverfejlesztő /Pályakezdő/ Tesztmérnök /Pályakezdő/ Anyagbeszerző. Kedves Érdeklődök/Pályázók!

Betöltésre váró munkakörök: Szoftverfejlesztő /Pályakezdő/ Tesztmérnök /Pályakezdő/ Anyagbeszerző. Kedves Érdeklődök/Pályázók! Kedves Érdeklődök/Pályázók! Ez úton tájékoztatunk Titeket, hogy új pozíciók nyíltak a Schönherz iskolaszövetkezetnél, melyre már végzett és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk

Részletesebben

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma:

Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma: Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium OM azonosító száma: 029743 Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 6-8. Telefonszám: 62/548-936 Fax: 62/548-936 E-mail: rmgszeged@gmail.com Honlap: www.radnoti-szeged.sulinet.hu

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Informatikai szakértő (F/N) AD

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Informatikai szakértő (F/N) AD ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS. Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS. Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés 2018.3.6. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 84 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés (AD besorolási csoport, 14. besorolási

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/011. Bíróságokkal és igazságszolgáltatási fórumokkal foglalkozó

HIV.: EASO/2017/TA/011. Bíróságokkal és igazságszolgáltatási fórumokkal foglalkozó Pályázati felhívás bíróságokkal és igazságszolgáltatási fórumokkal foglalkozó vezető tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.:

Részletesebben

Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004

Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004 Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004 Közzététel: Külső Feladatkör megnevezése: Képzési

Részletesebben

IDEIGLENES ALKALMAZOTT KIVÁLASZTÁSA A KÖLTSÉGVETÉSI FŐIGAZGATÓSÁG SZÁMÁRA

IDEIGLENES ALKALMAZOTT KIVÁLASZTÁSA A KÖLTSÉGVETÉSI FŐIGAZGATÓSÁG SZÁMÁRA COM/TA/BUDG.D5/14/AD5 IDEIGLENES ALKALMAZOTT KIVÁLASZTÁSA A KÖLTSÉGVETÉSI FŐIGAZGATÓSÁG SZÁMÁRA Az Európai Bizottság kiválasztási eljárást indít egy tanácsosi álláshely betöltésére a Költségvetési Főigazgatóság

Részletesebben

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty.

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Budakörnyéki Közterület-felügyelet

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Üsz: 22-166/2018. Tárgy: Pályázat kiírása művelődésszervező álláshely betöltésére.

Részletesebben