ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Az EUIPO Akadémia igazgatója (f/n) december 31.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Az EUIPO Akadémia igazgatója (f/n) december 31."

Átírás

1 ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/fokozat AD 10 A szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi ideje A tartaléklistán szereplő jelöltek száma Az EUIPO Akadémia igazgatója (f/n) Ideiglenes alkalmazott VEXT/18/344/AD 10/ACA október 31., alicantei helyi idő (közép-európai idő) szerint 24:00 óra Alicante, SPANYOLORSZÁG december Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) felvételi eljárást szervez az EUIPO Akadémia megüresedett igazgatói álláshelyének betöltéséhez szükséges tartaléklista létrehozása céljából. 1. HÁTTÉR A 2011 májusában létrehozott EUIPO Akadémia ad otthont az EUIPO munkatársai, az uniós tagállamok szellemi tulajdoni hivatalainak munkatársai, az EUIPO érdekelt felei és az Unión kívüli szellemi tulajdonjogi szakértők számára rendelkezésre álló tanulási és képzési tevékenységeknek. A tanuláshoz, képzéshez és a szellemi tulajdon megosztásához kapcsolódó valamennyi tevékenységért felelős a Hivatal tudományos keretrendszerén belül. Az Akadémia a Védjegyek és Formatervezési Minták Európai Hálózatának fontos részét képezi. Tanulási és tudásmegosztási tevékenységei révén közös platformot biztosít az európai uniós nemzeti és regionális szellemi tulajdoni hivatalok szakemberei és az Európai Unión belül és kívül szellemi tulajdonnal foglalkozó szakemberek számára. Az Akadémia más nemzetközi intézményekkel, így az Európai Szabadalmi Akadémiával és a WIPO Akadémiával is partnerségben működik. Az Akadémia két, egy-egy szolgálatvezető által irányított szolgálatból, valamint egy csoportvezető által irányított központi csoportból áll: A tanulási erőforrások és eszközök szolgálat felelős a tudásmenedzsmenttevékenységekért, beleértve a tartalomelőállítást, az EUIPO Akadémia tanulási portálját, valamint a könyvtárat és a tudástárat.

2 A tanulási tevékenységek és tudományos kezdeményezések szolgálat felelős az egyetemek bevonásával végzett személyes képzési tevékenységek és kezdeményezések megszervezéséért. Az osztályt egy igazgató vezeti két szolgálatvezető segítségével. Emellett adminisztratív és pénzügyi feladatok, minőség-, kockázat- és teljesítménymonitoring, valamint kommunikációs tevékenységek formájában a támogatást az osztályon belül, központilag biztosítják. Az Akadémia igazgatója a Hivatal ügyvezető igazgatójának fog beszámolni, és tagja lesz az irányító és tanácsadó bizottságnak (MAC). Ez egy rendszeresen ülésező szerv, amelynek feladata, hogy vitát folytasson, tanácsot adjon és döntést hozzon a Hivatal működésével kapcsolatos fontos kérdésekről. 2. A FELADATKÖRÖK LEÍRÁSA Az EUIPO ügyvezető igazgatójának felügyelete alatt a sikeres pályázók vezetőként iránymutatást nyújtanak az osztályon belül a szervezeti stratégiák és célkitűzések teljesítéséhez, és különösen a következőkhöz: stratégiai vezetés biztosítása a Hivatal működési környezetéhez igazított legjobb gyakorlat alapján; a Hivatal szervezeti stratégiáinak kidolgozása és végrehajtása a Hivatal stratégiai tervében és munkaprogramjában meghatározott célok elérése érdekében; műveleti struktúrák, rendszerek és tervek kidolgozása annak biztosítására, hogy az osztály és a Hivatal érdekelt felei hatékony szolgáltatásokat kapjanak, felmérve a technológia hatékony használatához, valamint a pénzügyi és emberi erőforrásokkal való hatékony és eredményes gazdálkodáshoz szükséges kapacitást; felelősségvállalás az osztály tevékenységeinek, programjainak és projektjeinek előrehaladásáért, valamint időben történő és sikeres végrehajtásáért; rendszeres jelentéstétel a Hivatal vezetősége felé; megfelelő rendszerek létrehozása és felügyelete a teljesítmény mérésére meghatározott minőségi és termelési mutatók alapján; együttműködési hálózatok és kapcsolatok kiépítése külső partnerekkel, a Hivatal kiválósági szakközpontként való pozicionálása a védjegy/formatervezési minta közösségben és az uniós ügynökségek rendszerén belül; az ügyvezető igazgató által esetlegesen kijelölt, munkával kapcsolatos feladatok és felelősségi körök ellátása. 3. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A felvételi eljárásban való részvételhez a pályázóknak az összes alábbi feltételnek eleget kell tenniük a pályázatok benyújtási határidejének időpontjában: Általános feltételek 1 az Európai Unió valamely tagállamának állampolgára; állampolgári jogait szabadon gyakorolhatja; 1 Lásd az Európai Unió egyéb alkalmazottaira vonatkozó alkalmazási feltételek 12. cikkét.

3 eleget tett a sorkatonai szolgálatra vonatkozó jogszabályokban előírt kötelezettségeinek; megfelel a feladatok ellátásához szükséges erkölcsi követelményeknek; fizikailag alkalmas a feladatok elvégzésére. Tanulmányok oklevéllel igazolt, befejezett egyetemi tanulmányoknak megfelelő végzettség, amennyiben az egyetemi képzés szokásos időtartama legalább négy év; VAGY oklevéllel igazolt, befejezett egyetemi tanulmányoknak megfelelő végzettség és legalább egyéves, megfelelő szakmai tapasztalat, amennyiben az egyetemi képzés szokásos időtartama legalább három év. Szakmai tapasztalat 2 legalább 12 év teljes munkaidőben szerzett, releváns szakmai tapasztalat; legalább 5 év, ügyvezető igazgatóként vagy hasonló felsővezetői munkakörben szerzett szakmai tapasztalat; Nyelvismeret az angol nyelv alapos (legalább C1 szintű) ismerete 1. nyelv; az Európai Unió valamelyik hivatalos nyelvének megfelelő (legalább B2 szintű) ismerete 2. nyelv 3 ; A megjelölt szintek a közös európai nyelvi referenciakeretben megállapított szinteknek felelnek meg. 4. KIVÁLASZTÁSI KRITÉRIUMOK A Hivatal az interjúra és esetlegesen a tesztre behívandó, legalkalmasabb pályázók kiválasztásakor az alábbi szempontokat veszi figyelembe: igazolt szakmai tapasztalat a stratégiai és üzleti tervek kidolgozása, a célok kitűzése és végrehajtásuk elősegítése terén a Hivataléhoz hasonló környezetben/szervezeten belül; a vezetői és irányítási elvek és bevált gyakorlatok kiváló ismerete; a szervezeti pénzügyi és humánerőforrás-gazdálkodás alapos ismerete és/vagy ezek terén szerzett tapasztalat; minőségi és teljesítményirányítási rendszerek, szabványok és politikák ismerete és/vagy ezek terén szerzett tapasztalat; az uniós intézményekre és ügynökségekre alkalmazandó jogi, igazgatási és pénzügyi keret alapos ismerete; technikai ismeretek és/vagy tapasztalat a szervezeti fejlesztési (képzési/tanulási) igények azonosításához használt módszerekkel és elvekkel, valamint a hatáskörök és a célok 2 A szakmai tapasztalat a besorolási csoportba való belépésre jogosító diploma megszerzésének dátumától számítandó. Befejezett egyetemi tanulmányoknak megfelelő végzettség esetén, ha az egyetemi képzés szokásos időtartama legalább három év, az egyéves megfelelő szakmai tapasztalat nem vehető figyelembe a megkövetelt szakmai tapasztalat éveinek számába. Ebben az esetben a hároméves oklevél odaítélését követően összesen 13 év szakmai tapasztalat szükséges. 3 Az 1. és a 2. nyelv eltérő.

4 közötti összhang biztosítása érdekében végzett nyomonkövetési politikák végrehajtásával kapcsolatban; a szellemi tulajdon (IP) vagy a szellemi tulajdon megosztása terén szerzett ismeretek és/vagy tapasztalatok jelentős előnyt jelentenek; képesség nemzetközi/multikulturális környezetben való munkavégzésre; a Hivatal egy másik, az angoltól eltérő hivatalos nyelvének (francia, német, olasz, spanyol) jó (legalább B2 szintű) ismerete; A fenti kritériumok mellett az interjúra és a tesztre behívott pályázókat az alábbi követelmények tekintetében is értékelik: Kompetenciák Különösen: kommunikáció: egyértelmű és pontos kommunikáció szóban és írásban egyaránt; elemző- és problémamegoldó készség: az összetett problémák kulcsfontosságú elemeinek felismerése, továbbá kreatív és gyakorlatias megoldások kidolgozása; együttműködési képesség: együttműködés a közvetlen munkatársakkal és a más szervezeti egységeknél dolgozókkal, valamint tolerancia tanúsítása a személyiségbeli különbségek iránt; csapatszellem megteremtése a közös célok megosztásával, valamint tudás- és tapasztalatcsere útján; tanulási és fejlődőképesség: személyes készségek fejlesztése, a szervezettel és annak környezetével kapcsolatos ismeretek bővítése; elkötelezettség mások képzése, a tudás megosztása és a munkamódszerek rendszeres javítása iránt; szervezőkészség, az elvégzendő feladatok rangsorolásának képessége: a legfontosabb feladatok kiemelt kezelése, rugalmas munkavégzés és a saját, illetve mások munkájának hatékony beosztása; minőségi és eredményes munkavégzés: személyes felelősségvállalás és kezdeményezőkészség tanúsítása az előírásszerű, színvonalas munkavégzés érdekében; egyértelmű ügyfélorientált attitűd (a belső és a külső ügyfelek irányába egyaránt); rendszeres és módszeres folyamatok felépítése a projektekhez, valamint saját, illetve csapatának munkájához; munkabírás és rugalmasság: nagy megterhelés mellett is hatékony munkavégzés, rugalmasság és alkalmazkodás a változó munkakörnyezethez; mások ösztönzése ugyanerre, a saját és a csapattagok szemléletének formálása oly módon, hogy alkalmazkodjanak a változó körülményekhez; vezetői készségek: a kitűzött eredmények elérése érdekében mások és csapatok irányítása és vezetése; a saját csapatában a munka megfelelő delegálása, világos utasítások megfogalmazása; a munkatársak munkavégzés, illetve az EUIPO sikeréhez való hozzájárulás iránti elkötelezettségének és pozitív szemléletének ösztönzése. 5. INTERJÚK ÉS TESZTEK Előválogatás Azokkal az érvényes pályázatot benyújtó pályázókkal, akik a 4. pontban ismertetett kiválasztási kritériumok szerint a legjobban képzetteknek minősültek, nyelvismeretük ellenőrzése (különösen az angol nyelv szóbeli ismerete tekintetében), valamint szakmai tapasztalatuk és/vagy egyéb készségeik, tudásuk és kompetenciáik igazolása céljából felvehetjük a kapcsolatot. Az előválogatási szakaszban történő kapcsolatfelvétel nem jelent meghívást az interjúra, illetve a teszt(ek)re.

5 Interjú Az interjúkra Alicantéban kerül sor, a feladatok jellege miatt angol nyelven. A pályázó profiljában/jelentkezésében/önéletrajzában feltüntetett más releváns nyelvek ismeretének felmérése az ebben az álláshirdetésben szereplő szintek szerint történik. Az interjú során felmérik a pályázónak a betöltendő tisztséggel kapcsolatos ismereteit (szakmai ismeretek és viselkedésbeli kompetenciák), az EUIPO tevékenységeivel és az Európai Unióval kapcsolatos tudását, valamint az ellátandó feladatok végrehajtására és a nemzetközi környezetben való munkavégzésre való alkalmasságát. Teszt(ek) A fenti, egy vagy több szempont értékelése mellett legalább egy tesztre is sor kerül. Az interjúra és a tesztekre behívott pályázók a meghívóval együtt részletes tájékoztatást kapnak. 6. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Az EUIPO-nál alkalmazott kiválasztási és felvételi eljárásokkal kapcsolatos általános információkért látogasson el a következő weboldalra: link. 7. A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSA A jelentkezéshez kattintson erre a linkre. Az ebben a felhívásban említett, illetve linkként szereplő dokumentumok ezen álláshirdetés részének tekintendők. Fontos: Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy jelentkezésük elfogadhatóságának és a kiválasztási kritériumok teljesülésének elbírálása a jelentkezésükben/önéletrajzukban/profiljukban közölt információk alapján történik. Ezért kérjük, figyelmesen olvassák el a követelményeket, és a vonatkozó információkat ezen elbírálást lehetővé tevő részletességgel adják meg. Kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet tanulmányaik és szakmai tapasztalatuk ismertetésére, különösen az időpontok pontosságára és a felelősségi körök, valamint az elvégzett feladatok és a felhasznált eszközök leírására. *A különböző nyelvi változatok közötti eltérések esetén az angol nyelvi változat tekintendő hitelesnek.

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Szellemi tulajdonnal foglalkozó digitális szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/288/AD

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Jogi szakértő (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Jogi szakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Jogi szakértő

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Humánerőforrás

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 9 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Ügyfélkapcsolat-kezelési

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Végrehajtási szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 8 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/292/AD 8/OBS A pályázatok

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Projektszakértő (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Projektszakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje Foglalkoztatás helye: A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat AD 6 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje Projektvezető-helyettes (F/N) Ideiglenes

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szenior pénzügyi asszisztens (F/N)

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Szenior pénzügyi asszisztens (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Besorolási csoport/fokozat AD 9 Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Szenior pénzügyi asszisztens

Részletesebben

Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N)

Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N) ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSÁHOZ Munkakör Szellemi tulajdonjogi szakértő (F/N) Besorolási csoport/fokozat AD 6 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/337/AD 6/IP Specialist

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Informatikai szakértő (F/N) AD

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Informatikai szakértő (F/N) AD ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Biztonsági tisztviselő (F/N) AD 6

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL. Biztonsági tisztviselő (F/N) AD 6 ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye Biztonsági tisztviselő

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív asszisztens A pályázatok benyújtásának határideje

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív asszisztens A pályázatok benyújtásának határideje ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Beosztás Adminisztratív asszisztens (F/N) Besorolási csoport/fokozat AST 3 Szerződés típusa Ideiglenes alkalmazott Hivatkozás VEXT/18/316/AST 3/Adminisztratív

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat. Informatikai asszisztens (F/N) AST

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat. Informatikai asszisztens (F/N) AST ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA FELÁLLÍTÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Pénzügyi asszisztens (F/N) AST

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL. Pénzügyi asszisztens (F/N) AST ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Munkakör Besorolási csoport/besorolási fokozat Szerződés típusa Hivatkozás A pályázatok benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességi

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Besztás Besrlási csprt/fkzat AD 8 Szerződés típusa Hivatkzás A pályázatk benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességének ideje

Részletesebben

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 2011.11.17. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 336 A/5 NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Szeretne valamelyik európai intézményben dolgozni? Megfelel az elvárásoknak? Jelentkezzen!

Részletesebben

A brüsszeli kapcsolattartó iroda vezetője

A brüsszeli kapcsolattartó iroda vezetője NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BRÜSSZELI KAPCSOLATTARTÓ IRODA VEZETŐJE Pályázati határidő: 2016. augusztus 31. Hivatkozási szám: EF-TA-16-03 A szerződés típusa: Ideiglenes alkalmazott 2f ( 1 ) Besorolási csoport/besorolási

Részletesebben

ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS. 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség

ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS. 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség Emberi erőforrások Munkaerő-felvétel és szakmai előmenetel ECA/2015/JUR ÁLLÁSHIRDETÉS 2 jogászi állás, AD 8/9 besorolási fokozat Jogi Szolgálat, Elnökség MAGUNKRÓL Az Európai Számvevőszék a Szerződés által

Részletesebben

C 441 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 61. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás december 7.

C 441 A. Az Európai Unió Hivatalos Lapja. Tájékoztatások és közlemények. Hirdetmények. 61. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás december 7. Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 441 A Magyar nyelvű kiadás Tájékoztatások és közlemények 61. évfolyam 2018. december 7. Tartalom V Hirdetmények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK Az Európai Unió Szellemi Tulajdonjogi

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés A védőoltással megelőzhető betegségek vezető szakértői tisztségének betöltésére a felügyeletet és válaszreakciót támogató egységnél (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés a Felügyeletet és válaszreakciót támogató csoport tuberkulózis-szakértői tisztségének betöltésére (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Az Európai Betegségmegelőzési

Részletesebben

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02)

NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02) C 198 A/6 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2011.7.6. NYÍLT VERSENYVIZSGA-FELHÍVÁS (2011/C 198 A/02) Szeretne valamelyik európai intézményben dolgozni? Megfelel az elvárásoknak? Jelentkezzen! Tegye próbára

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés Projektirányítási csoportvezetői tisztség betöltésére az információs és kommunikációs technológiák egységnél (ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Az

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) pályázatokat vár a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés a Felügyeletet és válaszreakciót támogató csoport vezető hepatitis-szakértői tisztségének betöltésére (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Az Európai

Részletesebben

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG 2008.10.10. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 258 A/1 V (Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK BIZOTTSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁS IGAZGATÓRA (AD 14-ES BESOROLÁSI FOKOZAT) AZ EURÓPAI KÉPZÉSI ALAPÍTVÁNYNÁL (ETF)

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (a Központ) a fent megnevezett ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Álláshirdetés a Felügyeletet és válaszreakciót támogató csoport rangidős adatkezelési szakértői, illetve a Felügyeleti adatszolgáltatási csoport vezetői

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT 2010.5.7. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 119 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI PARLAMENT PE/123/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS IGAZGATÓ (AD 14-es besorolási fokozat) JOGI SZOLGÁLAT INTÉZMÉNYI

Részletesebben

III. (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. Igazgató (A*/AD 14 kategória)

III. (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. Igazgató (A*/AD 14 kategória) 2005.2.24. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 48 A/1 III (Közlemények) EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI PARLAMENT PE/92/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS Igazgató (A*/AD 14 kategória) KAPCSOLATTARTÁS A KÉPVISELŐCSOPORTOKKAL

Részletesebben

PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) OSZTÁLYVEZETŐ (AD 9) Az Európai Parlament budapesti tájékoztatási irodája.

PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) OSZTÁLYVEZETŐ (AD 9) Az Európai Parlament budapesti tájékoztatási irodája. 2010.10.22. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 286 A/3 PE/128/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS (2010/C 286 A/02) Az Európai Parlament képesítéseken és vizsgákon alapuló kiválasztási eljárást indít az alkalmas jelöltek

Részletesebben

PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) (2008/C 145 A/02)

PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS. IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) (2008/C 145 A/02) C 145 A/8 HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2008.6.11. PE/113/S SZÁMÚ ÁLLÁSHIRDETÉS IGAZGATÓ (AD 14 besorolási fokozat) TOLMÁCSOLÁSI ÉS KONFERENCIASZERVEZÉSI FŐIGAZGATÓSÁG A IGAZGATÓSÁG TOLMÁCSOLÁS (2008/C

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/TA/006

HIV.: EASO/2016/TA/006 Pályázati felhívás COI információs tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/006 Közzététel Külső A beosztás

Részletesebben

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG

(Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG 2010.3.3. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 53 A/1 V (Vélemények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG Pályázat az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének Hivatala BEREC Hivatal

Részletesebben

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) a fenti ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat.

Az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) a fenti ideiglenes alkalmazotti pozícióra vár pályázatokat. Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ Betöltendő álláshely Vezető szakértő/csoportvezető Általános felügyelet a Felügyeletet és válaszreakciót támogató csoportban (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Részletesebben

EFCA/TA/AD10/ AZ EURÓPAI UNIÓS VIZEKKEL ÉS AZ ATLANTI-ÓCEÁN ÉSZAKI RÉSZÉVEL FOGLALKOZÓ RÉSZLEG VEZETŐHELYETTESE

EFCA/TA/AD10/ AZ EURÓPAI UNIÓS VIZEKKEL ÉS AZ ATLANTI-ÓCEÁN ÉSZAKI RÉSZÉVEL FOGLALKOZÓ RÉSZLEG VEZETŐHELYETTESE ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás helyszíni tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/015 Kihirdetés Feladatkör megnevezése

Részletesebben

H E L Y E S B Í T É S

H E L Y E S B Í T É S HU H E L Y E S B Í T É S PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EPSO/CAST/P/1/2017 Pénzügy FG III EPSO/CAST/P/2/2017 Pénzügy FG IV EPSO/CAST/P/3/2017 Projekt-/programmenedzsment FG III EPSO/CAST/P/4/2017 Projekt-/programmenedzsment

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS. Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS. Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés 2018.3.6. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 84 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK SZÁMVEVŐSZÉK ECA/2018/1 SZ. ÁLLÁSHIRDETÉS Egy (1) igazgatói állás Ellenőrzés (AD besorolási csoport, 14. besorolási

Részletesebben

Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26

Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26 Álomkarrier az uniós intézményekben: hogyan is juthatok el addig? Fülep Ágnes 2012.03.26 Mi is az az EPSO? Európai Személyzeti Felvételi Hivatal 2004 cél: 10 új tagállamból nagyszámú munkaerő felvétele

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/005

HIV.: EASO/2017/TA/005 Pályázati felhívás a Tervezési és értékelési csoport vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 10) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/005 Kihirdetés

Részletesebben

EFCA TA AD MŰVELETI OSZTÁLYVEZETŐ-HELYETTES

EFCA TA AD MŰVELETI OSZTÁLYVEZETŐ-HELYETTES ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/001

HIV.: EASO/2017/TA/001 Pályázati felhívás a humánerőforrás-csoport vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 10) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/001 Kihirdetés Feladatkör

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/025. A kommunikációs és érdekelt felekkel foglalkozó

HIV.: EASO/2017/TA/025. A kommunikációs és érdekelt felekkel foglalkozó Pályázati felhívás a kommunikációs és érdekelt felekkel foglalkozó csoport vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 10) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/025

Részletesebben

Pályázati felhívás tervezési vezetői állás betöltésére (AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.

Pályázati felhívás tervezési vezetői állás betöltésére (AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV. Pályázati felhívás tervezési vezetői állás betöltésére (AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/007 Kihirdetés Feladatkör megnevezése Külső Tervezésért felelős tisztviselő

Részletesebben

A Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízásából. a Balassi Intézet

A Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízásából. a Balassi Intézet A Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízásából a Balassi Intézet a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Magyarország Pekingi Nagykövetsége

Részletesebben

HIV.: EASO/2018/CA/002. A pályázóknak a következő A, B és C profil közül egyet kell majd kiválasztaniuk:

HIV.: EASO/2018/CA/002. A pályázóknak a következő A, B és C profil közül egyet kell majd kiválasztaniuk: Pályázati felhívás humánerőforrás-asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, III. besorolási csoport) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/CA/002 Kihirdetés

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/010

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/010 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/010 Feladatkör megnevezése: Szerződés típusa A képzési egység vezetője Ideiglenes alkalmazott Besorolási

Részletesebben

Pályázati felhívás humánerőforrás-asszisztensi állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AST 3) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás humánerőforrás-asszisztensi állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AST 3) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás humánerőforrás-asszisztensi állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AST 3) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/029 Közzététel A beosztás megnevezése

Részletesebben

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE COM/TA/HOME/13/AD8 IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG BELÜGYI FŐIGAZGATÓSÁGA RÉSZÉRE A Bizottság kiválasztási eljárást szervez, hogy a Belügyi Főigazgatóság C. Schengen Igazgatósága

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/026

HIV.: EASO/2017/TA/026 Pályázati felhívás a műveleti osztály (DOP) osztályvezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 12) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/026 Közzététel Feladatkör

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/TA/022

HIV.: EASO/2016/TA/022 Pályázati felhívás az Adminisztratív Osztály vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 12) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/022 Kihirdetés Külső Feladatkör

Részletesebben

Jelentkezési határidő: Betöltendő állás: AD8 AD9-es besorolású ideiglenes alkalmazott. 2. Feladatok:

Jelentkezési határidő: Betöltendő állás: AD8 AD9-es besorolású ideiglenes alkalmazott. 2. Feladatok: AD/T/01/16. sz. ÁLLÁSHIRDETÉS EGY TANÁCSOSI (férfi/nő) álláshely betöltésére az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) I. Csoportjának (Munkaadók csoportja) titkárságán Közzétéve az Európai Unió

Részletesebben

EFCA TA AD PROGRAM- ÉS TÁMOGATÁSFELELŐS

EFCA TA AD PROGRAM- ÉS TÁMOGATÁSFELELŐS ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

KREATÍV EURÓPA ( ) MEDIA ALPROGRAM

KREATÍV EURÓPA ( ) MEDIA ALPROGRAM KREATÍV EURÓPA (2014-2020) MEDIA ALPROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EACEA/18/2017: PIACHOZ JUTÁS TÁMOGATÁSA FIGYELEM! Ez a pályázati felhívás az alábbi feltételek teljesülésének függvényében él: a rendelkezésre

Részletesebben

EFCA TA AD BÉRLETBE ADOTT KAPACITÁSOKÉRT FELELŐS PROJEKTMENEDZSER

EFCA TA AD BÉRLETBE ADOTT KAPACITÁSOKÉRT FELELŐS PROJEKTMENEDZSER ÁLLÁSHIRDETÉS AZ EURÓPAI HALÁSZATI ELLENŐRZŐ HIVATAL EFCA AZ EURÓPAI UNIÓ 2005-BEN LÉTREHOZOTT ÜGYNÖKSÉGE, AMELYNEK CÉLJA A TAGÁLLAMOK ÁLTAL FOLYTATOTT HALÁSZATI ELLENŐRZÉSI ÉS FELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK

Részletesebben

valamint AZ EURÓPAI UNIÓ ALAPJOGI ÜGYNÖKSÉGE

valamint AZ EURÓPAI UNIÓ ALAPJOGI ÜGYNÖKSÉGE A NEMEK KÖZÖTTI EGYENLŐSÉG EURÓPAI INTÉZETE valamint AZ EURÓPAI UNIÓ ALAPJOGI ÜGYNÖKSÉGE között létrejött együttműködési megállapodás Preambulum Az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) és a Nemek Közötti

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/035. Dublini rendszer - menekültügyi támogatási tisztviselő

HIV.: EASO/2017/TA/035. Dublini rendszer - menekültügyi támogatási tisztviselő Pályázati felhívás Dublini rendszer - menekültügyi támogatási tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/035 Közzététel

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/CA/011

HIV.: EASO/2016/CA/011 Pályázati felhívás kommunikációs tisztviselői állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, IV. besorolási csoport) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/CA/011 Kihirdetés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/003

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/003 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/003 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa (Menekültügyi együttműködési/eljárási) részleg vezetője Ideiglenes

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/033

HIV.: EASO/2017/TA/033 Pályázati felhívás ügyvezetői támogatási tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/033 Közzététel A beosztás

Részletesebben

Pályázati felhívás. Csoport vezetője. (Ideiglenes alkalmazott AD6-ös besorolási fokozat) BEREC/2017/08

Pályázati felhívás. Csoport vezetője. (Ideiglenes alkalmazott AD6-ös besorolási fokozat) BEREC/2017/08 Pályázati felhívás Csoport vezetője (Ideiglenes alkalmazott AD6-ös besorolási fokozat) BEREC/2017/08 Tartaléklista összeállítására szolgáló pályázatok adhatók be a BEREC csoport vezetője munkakörének betöltésére.

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/006

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/006 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/006 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa Műveleti Osztály vezetője Ideiglenes alkalmazott Besorolási

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz:

MELLÉKLET. a következőhöz: EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.3.23. COM(2017) 134 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz: A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK

Részletesebben

Pályázati felhívás jelentéstevő tisztviselői állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG IV) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás jelentéstevő tisztviselői állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG IV) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás jelentéstevő tisztviselői állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG IV) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/CA/003 Közzététel A beosztás megnevezése

Részletesebben

A 2019-ES, ILLETVE 2020-AS ÉVES KOMMUNIKÁCIÓS TERV MINTÁJA 1

A 2019-ES, ILLETVE 2020-AS ÉVES KOMMUNIKÁCIÓS TERV MINTÁJA 1 VIIIa. melléklet Minta A Europe Direct információs központ éves kommunikációs terve A 2019-ES, ILLETVE 2020-AS ÉVES KOMMUNIKÁCIÓS TERV MINTÁJA 1 Ez a sablon csupán tájékoztató jellegű. Rendelkezésre fog

Részletesebben

HIV.: EASO/2015/TA/ a kifizetések megfelelő végrehajtása, a bevételek beszedése és a megállapított követelések visszafizettetése;

HIV.: EASO/2015/TA/ a kifizetések megfelelő végrehajtása, a bevételek beszedése és a megállapított követelések visszafizettetése; Pályázati felhívás számvitelért felelős tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2015/TA/007 Kihirdetés Feladatkör megnevezése

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/001. Az (olaszországi/görögországi) részleg vezetője

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/001. Az (olaszországi/görögországi) részleg vezetője Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/001 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa Az (olaszországi/görögországi) részleg vezetője Ideiglenes alkalmazott

Részletesebben

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány munkaszervezete személyi állományának feltöltésére. Az

Részletesebben

Jelentkezési határidő: , brüsszeli idő szerint déli 12 óra. 1. Betöltendő állás: AD11 AD12-es besorolású ideiglenes alkalmazott

Jelentkezési határidő: , brüsszeli idő szerint déli 12 óra. 1. Betöltendő állás: AD11 AD12-es besorolású ideiglenes alkalmazott AD/T/01/17 sz. ÁLLÁSHIRDETÉS EGY OSZTÁLYVEZETŐI állásra az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság I. Csoportjának (Munkaadók csoportja) titkárságán Közzétéve az Európai Unió egyéb alkalmazottaira vonatkozó

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/012. A képzési programok részlegének vezetője (AD8)

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/012. A képzési programok részlegének vezetője (AD8) Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/012 Feladatkör megnevezése A szerződés típusa A képzési programok részlegének vezetője (AD8) Ideiglenes

Részletesebben

Gondolatok a belső auditorok felkészültségéről és értékeléséről Előadó: Turi Tibor vezetési tanácsadó, CMC az MSZT/MCS 901 szakértője

Gondolatok a belső auditorok felkészültségéről és értékeléséről Előadó: Turi Tibor vezetési tanácsadó, CMC az MSZT/MCS 901 szakértője Gondolatok a belső auditorok felkészültségéről és értékeléséről Előadó: Turi Tibor vezetési tanácsadó, CMC az MSZT/MCS 901 szakértője 1 Az előadás témái Emlékeztetőül: összefoglaló a változásokról Alkalmazási

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/TA/011

HIV.: EASO/2016/TA/011 Pályázati felhívás az információs és elemzési csoport csoportvezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 10) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/011 Közzététel

Részletesebben

A TANÁCS 1998. július 17-i 1572/98/EK RENDELETE az Európai Képzési Alapítvány létrehozásáról szóló 1360/90/EGK rendelet módosításáról

A TANÁCS 1998. július 17-i 1572/98/EK RENDELETE az Európai Képzési Alapítvány létrehozásáról szóló 1360/90/EGK rendelet módosításáról A TANÁCS 1998. július 17-i 1572/98/EK RENDELETE az Európai Képzési Alapítvány létrehozásáról szóló 1360/90/EGK rendelet módosításáról AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA, tekintettel az Európai Közösséget létrehozó

Részletesebben

Pályázati felhívás kommunikációs tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás kommunikációs tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás kommunikációs tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/003 Kihirdetés Feladatkör megnevezése

Részletesebben

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére:

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. (1) bekezdése alapján Munkakörök megnevezése: 1. Jegyzői Kabinetvezető 2. Gazdálkodási

Részletesebben

Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP projekt keretében)

Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP projekt keretében) Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. pályázati felhívása a Digitális Jólét Program Megyei Mentor munkakörre (GINOP 3.3.2.-16 projekt keretében) A Digitális Jólét Program (DJP) végrehajtásával összefüggő

Részletesebben

Pályázati felhívás humánerőforrás-tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás humánerőforrás-tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás humánerőforrás-tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 5) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/030 Közzététel A beosztás megnevezése

Részletesebben

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG (2010/C 302 A/01)

(Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG (2010/C 302 A/01) 2010.11.9. HU Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 302 A/1 V (Hirdetmények) KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG ÁLLÁSHIRDETÉS Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség igazgatója

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/CA/003

HIV.: EASO/2017/CA/003 Pályázati felhívás adminisztratív asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG III) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/CA/003 Közzététel A munkakör megnevezése

Részletesebben

HIV.: EASO/2016/TA/010. A menekültügyi támogatási osztály (DAS) vezetője

HIV.: EASO/2016/TA/010. A menekültügyi támogatási osztály (DAS) vezetője Pályázati felhívás a menekültügyi támogatási osztály (DAS) vezetői pozíciójának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 12) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/010 Közzététel

Részletesebben

Pályázati felhívás kommunikációs asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG III) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás kommunikációs asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG III) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás kommunikációs asszisztensi állás betöltésére (szerződéses alkalmazott, FG III) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/CA/009 Közzététel A beosztás megnevezése

Részletesebben

KREATÍV EURÓPA ( ) MEDIA ALPROGRAM

KREATÍV EURÓPA ( ) MEDIA ALPROGRAM KREATÍV EURÓPA (-) MEDIA ALPROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EACEA 6/6: Európai alkotások online népszerűsítése. CÉLKITŰZÉSEK ÉS LEÍRÁS Ez a felhívás az európai kulturális és kreatív ágazat támogatási programjának

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/020. Besorolási csoport és fokozat AD 6

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/020. Besorolási csoport és fokozat AD 6 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/020 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa Szakpolitikai tisztviselő Ideiglenes alkalmazott Besorolási

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/016

HIV.: EASO/2017/TA/016 Pályázati felhívás a munkaerő-felvételi ágazat vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 8) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/016 Kihirdetés Feladatkör

Részletesebben

KREATÍV EURÓPA ( ) Kultúra alprogram. Pályázati felhívás:

KREATÍV EURÓPA ( ) Kultúra alprogram. Pályázati felhívás: KREATÍV EURÓPA (2014 2020) Kultúra alprogram Pályázati felhívás: Pályázati felhívás EACEA 35/2017: A kulturális örökség 2018-as európai évéhez kapcsolódó európai együttműködési projektek támogatása FIGYELMEZTETÉS:

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/016

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/016 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/016 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa Működéstámogatási tisztviselő Áttelepítés Ideiglenes alkalmazott

Részletesebben

Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004

Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004 Pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) betöltendő, kirendelt nemzeti szakértői (knsz) állásra HIV.: EASO/2018/SNE/004 Közzététel: Külső Feladatkör megnevezése: Képzési

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/031

HIV.: EASO/2017/TA/031 Pályázati felhívás a Bér- és Juttatási Ágazat vezetői funkciójának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 8) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/031 Közzététel Feladatkör

Részletesebben

HIV.: EASO/2018/TA/019

HIV.: EASO/2018/TA/019 Pályázati felhívás az IKT-rendszerekért felelős részleg vezetői funkciójának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 8) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/019 Közzététel

Részletesebben

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA VÁLLALKOZÁSPOLITIKAI ÉS IPARI FŐIGAZGATÓSÁG

IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA VÁLLALKOZÁSPOLITIKAI ÉS IPARI FŐIGAZGATÓSÁG IDEIGLENES ALKALMAZOTTAK KIVÁLASZTÁSA VÁLLALKOZÁSPOLITIKAI ÉS IPARI FŐIGAZGATÓSÁG Az Európai Bizottság kiválasztási eljárást indít egy tisztviselői álláshely betöltésére a Vállalkozáspolitikai és Ipari

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/034

HIV.: EASO/2017/TA/034 Pályázati felhívás ügyvezetői támogatást végző vezető tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 7) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2017/TA/034 Kihirdetés

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/004

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/004 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2018/TA/004 Feladatkör megnevezése A szerződés típusa Vezető jogi tisztviselő Ideiglenes alkalmazott Besorolási

Részletesebben

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2019/TA/011

Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2019/TA/011 Külső pályázati felhívás az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2019/TA/011 Feladatkör megnevezése Szerződés típusa A Helpdesk részleg (HDS) vezetője Ideiglenes alkalmazott Besorolási

Részletesebben

HIV.: EASO/2017/TA/020

HIV.: EASO/2017/TA/020 Pályázati felhívás az IKT Osztály projektekkel és szerződésekkel foglalkozó ágazata vezetői állásának betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 8) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.:

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI ÉS KONTROLL RENDSZEREK SCHMIDT ZSÓFIA

IRÁNYÍTÁSI ÉS KONTROLL RENDSZEREK SCHMIDT ZSÓFIA IRÁNYÍTÁSI ÉS KONTROLL RENDSZEREK SCHMIDT ZSÓFIA AMIRŐL SZÓ LESZ Általános alapelvek A megosztott irányítási rendszer jelentése A rendszer felépítése A szereplők kijelölésének menete Szereplők és feladataik

Részletesebben

Pályázati felhívás beszerzési tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO)

Pályázati felhívás beszerzési tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) Pályázati felhívás beszerzési tisztviselői állás betöltésére (ideiglenes alkalmazott, AD 6) az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatalnál (EASO) HIV.: EASO/2016/TA/021 Közzététel A beosztás megnevezése

Részletesebben