Digitális elõny a hûtéstechnikai szakemberek számára! testo 523, 556, 560 Pontosság és biztonság az új generációs digitális hûtõberendezés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Digitális elõny a hûtéstechnikai szakemberek számára! testo 523, 556, 560 Pontosság és biztonság az új generációs digitális hûtõberendezés"

Átírás

1 A jövõ elkötelezettje Digitális elõny a hûtéstechnikai szakemberek számára! testo 523, 556, 560 Pontosság és biztonság az új generációs digitális hûtõberendezés vizsgáló mûszerekkel Új!

2 1 Pontosság és biztonság a tökéletes eredmények alapja Nagypontosságú nyomás- és hõmérsékletérzékelõk A digitális méréstechnika a nagypontosságú érzékelõkkel új mérföldkõ a méréstechnikai pontosság és biztonság terén. A vizsgáló mûszerek pontossága ± 0,5% fs. Ez biztonságot nyújt a mindennapi munkában és a minõségtanúsítás alapját képezi a felelõs hûtéstechnikai szakemberek számára. Digitális kijelzés A digitális kijelzés kizárja a leolvasási hibát. Analóg kijelzések esetén mindig ott rejlik az u.n. parallaxis (látószög) hiba által okozott pontatlan leolvasás kockázata, azaz a mindenkori megfigyelési szög hatással van a leolvasott eredményre. Sok esetben a fellépõ vibráció tovább nehezíti a pontos leolvasást.

3 2 Elnyûhetetlen ipari körülmények között is A sokéves használat gyakorlata azt mutatja, hogy a termékek mind a szállítás mind a helyszíni használat során erõs környezeti terhelésnek lehetnek kitéve. Ezért az új digitális hûtõberendezés vizsgáló mûszereket extrém terheléses tesztnek vetettük alá. Ilyen pl. az esésteszt ( 1,5 méter magasságból betonra leesett mûszernek sérülésmentesen és kiválóan mûködnie kell). 1 2 Az ütéscsillapító anyagból készült védõburkolat megvédi a mûszert a mechanikus károsodásoktól A süllyesztett szelepek megakadályozzák a mechanikus behatások által okozott károsodásokat 1 A DIN/EN szerinti vibrációs teszt a konstrukció funkcióképességét garantálja, a mindennapi igénybevételtõl sokkal erõsebb igénybevétel esetén is. Az IP54-es védelem a mûszer fröccsenõ víz elleni ellenálló képességét tanúsítja. 2 Nincs jobb a gyakorlati tapasztalatnál: mint a digitális hûtéstechnikai vizsgáló mûszerek úttörõ gyártó cége kijelenthetjük, hogy tapasztalataink és a felhasználók által végzett számos teszt azt bizonyítja, hogy a mostoha körülmények között történõ alkalmazás semmit nem árthat az új mérõmûszer generációnak.

4 3 Rendkívül rugalmas és felhasználóbarát A mûszerben 30 különbözõ hûtõközeg hõmérséklet- / nyomás jelleggörbéjét tartalmazza. Amennyiben további hûtõközegek görbéjére van szüksége, ezeket díjmentesen letöltheti a Testo weboldaláról és átírhatja a mérõmûszerére. Ezáltal a hûtõközeg mérõ mûszer rendkívül rugalmasan tud bármely berendezésnek és bármely követelménynek megfelelni. Rugalmasságot biztosítanak a rádiófrekvenciás érzékelõk A klasszikus érzékelõkkel végzett méréseken túlmenõen a testo 556 és a testo 560 esetében (szabad térben) 20m távolságig vezeték nélküli mérésre is mód van. Csõ felületi, merülõ, beszúró és levegõ érzékelõk széles választéka segíti a legkülönbözõbb anyagokon és tárgyakon végzett méréseket. Ezen megoldás használatával már kizárt a vezetékek megsérülése vagy az akadályoztatás kezelés közben. Túlhevülés / túlhûlés számítása valós idõben. A víz elpárolgási hõmérsékletének kijelzése leürítés közben A testo 560 beépített vákuumos érzékelõje a berendezések leürítése során méri az abszolút nyomást és a víz elpárolgási hõmérsékletét. A mért értékek információkat szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy a berendezések kiszárítása optimális-e, ill. pl. vízgõz leszívás megtörtént-e. A berendezések leürítése az eddigiekhez képest sokkal gyorsabban elvégezhetõ. Könnyû kezelhetõség A könnyen érthetõ, világos és gyakorlatorientált menü felépítés gyors és egyszerû kezelést tesz lehetõvé. A nagyméretû, megvilágított kijelzõ és az kémlelõ üveg sötét környezetben is jó kezelhetõséget biztosít. A célszerû tartozékok egyszerûen rácsatlakoztathatók a mûszerre és azon keresztül kezelhetõk.

5 4 Az adatok és a vizsgáló mûszer biztonsága Lopás elleni védelem A mûszerek lakattal biztosíthatók lopás ellen. Adatvédelem Egy PIN kód megakadályozza a feljegyzett adatok illetéktelenek által történõ feltörését. Az adatok manipuláció ellen védettek és ez által bizonyítási eljárásokhoz is felhasználhatók.

6 5 Egyszerû és gyors dokumentáció Adattároló jegyzõkönyvnyomtatóval A testo 556 és a testo 560 vizsgáló mûszerek adattárolója a mért eredmények egyszerû és gyors dokumentációját teszi lehetõvé. Az elmentett értékek az EasyKool szoftver segítségével gondtalanul kinyomtathatók. A jegyzõkönyvek a cég logo-jával elláthatók. Minden vizsgáló mûszer esetében meg van a lehetõség a mért eredmények testo infra jegyzõkönyv-nyomtatóval történõ kinyomtatására is. Egyszerû hûtõközeg-állomány vezetés az F-gáz rendelet szerint. A berendezések feltöltése ill. utántöltése egyaránt dokumentálható. A mennyiségeket a mûszer elmenti.

7 6 Szoftver EasyKool szoftver Az Easykool szoftverrel a mért értékek grafikusan és táblázatosan egyaránt megjeleníthetõk. Ha az üzembe helyezés során miden tevékenységet írásban rögzítenek, üzembe helyezési jegyzõkönyv is készíthetõ vele. Az adatok adott idõszakra vonatkozó, teljes körû dokumentációjával a zavarok okai célzottan diagnosztizálhatók. Az üzembe helyezésre valamint az ellenõrzésre vonatkozó adatok bármikor rendelkezésre állnak. Ezáltal kimutatható minden beavatkozás a berendezésbe beleértve az idegenkezûséget is. Az adatok manipulálás ellen védettek. A mérõrendszer, a mérõmûszer és a szoftver alkalmazása nemcsak a pontosság és a biztonság növelését segíti, hanem egyidejûleg növeli a felhasználó elégedettségét, hiszen az adott berendezésre vonatkozóan minden lényeges adat dokumentálva rendelkezésre áll.

8 Áttekintés testo 523 A szerviz és karbantartás alapmûszere A testo 523 mûszer felhasználási területe klíma-, hûtõtechnikai berendezések és hõszivattyúk szervíze és karbantartása: Helyszíni nyomtatás Testo jegyzõkönyvnyomtatóval (külön rendelhetõ tartozék) Nagy pontosságú érzékelõk mérik a nagy- / kisnyomást és a hõmérsékletet A nyomásérzékelõk hõmérsékletkompenzáltak Túlhevülés és túlhûlés számítás valós idõben Megvilágított kijelzõ és kémlelõ üveg 2-utas csõcsatlakozó ellenõrzõ ablakkal 1 hõmérsékletérzékelõ csatlakozó 30 hûtõközeg adatait tartalmazza a mérõmûszer testo 556 Professzionális megoldás szerviz- és karbantartási munkálatokhoz A testo 556 klíma-, hûtõtechnikai berendezések és hõszivattyúk szervízeléséhez és karbantartásához használatos mérõmûszer, mely sokoldalú professzionális dokumentációs lehetõséggel rendelkezik. A testo 523-hoz képest 4-utas, kémlelõ üveges csõcsatlakozó 4 hõmérsékletérzékelõ csatlakozó vezeték nélküli hõmérsékletmérés 20 m távolságig (szabad térben) a mûszer 30 hûtõközeg adatai tartalmazza, további hûtõközegek jellemzõi térítésmentesen letölthetõk a testo weboldaláról mérési eredmény tárolására alkalmas a felhasználói EasyKool szoftver (külön rendelhetõ tartozék) tartozékok széles választéka csatlakoztatható a mûszerhez testo 560 Professzionális megoldás az üzembe helyezéshez, a szervizhez és a karbantartáshoz A vákuumos mérõcellás testo 560 mérõmûszer berendezések leeresztésénél használatos. Üzembe helyezések is végezhetõk vele. A testo 523-hoz és a testo 556-hoz képest többlet a: vákuumos érzékelõ / leeresztõ Az érzékelõ méri az abszolút nyomást és mutatja a víz aktuális elpárolgási hõmérsékletét. A vákuumos cellát speciális szelep védi a nagynyomás ellen. testo 523 Hûtõ berendezések szervízelésének és karbantartásának ellenõrzõ mûszere, mûbizonylattal és elemmel együtt testo Hûtéstechnikai berendezés elemzõ mûszer szerviz és karbantartási célokra, mûbizonylattal és elemmel együtt testo Hûtéstechnikai berendezés vizsgáló mûszer szerviz és karbantartási célokra, mûbizonylattal és elemmel együtt NH 3 -hoz alkalmas nemesacél kivitel testo Hûtéstechnikai berendezések szervizének, karbantartásának és üzembe helyezésének vizsgáló mûszere, mûbizonylattal és elemmel együtt testo Hûtéstechnikai berendezések szervizének és karbantartásának vizsgáló mûszere, mûbizonylattal és elemmel együtt, NH 3 -hoz alkalmas nemesacél kivitelben

9 Mûszaki adatok testo 523 testo 556 testo 560 Üzemihõmérséklet Tárolásihõmérséklet Kijelzõ Telep élettartam Méret Tömeg Hûtõközeg Védettség Kisnyomás (ND) Magasnyomás (HD) Túlterhelés (ND/HD) Pontosság -20 C C -20 C C LCD 40 óra (kijelzõ megvilágítás nélkül) 260 x 130 x 70 mm 1250 g 1400 g FCKW, FKW, N, H 2 O, CO 2, (rozsdamentes: NH 3 ) IP 54 25/50 bar rel 40/100 bar ± 0,5% ± 1 Digit végértéknek (0,5 osztály) Az Ön költségtakaréko s megoldása! Csatlakozás Vákum 3x7/16 UNF 3x7/16 UNF+1x 5/8 UNF hPa abs Hûtõközeg a mûszerben: Túlterhelés vákumnál Hõmérséklet Méréstartomány Pontosság Felbontás Érzékelõ csatlakozás Hûtõközeg a mûszerben Dokumentumok a szenzorok 3 bar magas nyomást bírnak ki 1x csatlakozó C Pt 100 osztály B ± (0,3 + 0,005 tl) 0,1 C 2x csatlakozó és 2x infra csatlakozó (további hûtõközegek letölthetõk a honlapról) R-12 R1270 R134a R22 R23 R290 R401A R401B R401C R402A R402B R403B R404A R406a* R407A R407B R407C R407D R408A R409A R410A R413A R414b* R417A R422a* R500 R502 R507 R508** R717** R723** R744 R718 Nyomtató Adattároló a mûszerben infra nyomtató mért érték * csak az 1 variáció (sárgaréz) ** csak az 2 variáció (rozsdamentes acél)

10 Tartozékok T/artozékok az összes mûszerhez Infra jegyzõkönyvnyomtató Minõségi hõpapír (6 tekercs/doboz) Lakat Akkutöltõ 4 db Ni-MH akkuval Mûszerbörönd Mûszerbörönd Kalibrációs mûbizonylatok ISO kalibrálási bizonylat, relatív nyomás 3 ponton (méréstartományból) ISO kalibrálási bizonylat, abszolút nyomás 3 ponton (méréstartományból) ISO kalibrálási bizonylat, felületi hõmérséklet +60/+120/+180 C pontokon ISO kalibrálási bizonylat, hõmérséklet levegõ/merülõ: -18/0/+60 C pontokon ISO ISO kalibrálási bizonylat, felületi hõmérséklet, : -18/0/+60 C pontokon Figyelem: a kalibrálási bizonylat csak egy érzékelõre érvényes! Érzékelõ Ábra Méréstartomány Pontosság t 99 Tépõzáras csõhõmérséklet érzékelõ Csõátmérõ Ø 6 mm...ø 120 mm, Pt100, kábelhossz: 2,9 m 280 mm 20 mm C B osztály Robusztus, vízhatlan merülõ/beszúró érzékelõ Robusztus, vízhatlan felületi hõmérséklet érzékelõ, Pt mm Ø5 mm egyenes kábel, hossz 1,2 m 114 mm Ø5 mm egyenes kábel, hossz 1,2 m 50 mm Ø 3.7 mm Ø9 mm C C A osztály B osztály 12 sec 40 sec Precíz és robusztus hõmérséklet érzékelõ 114 mm Ø5 mm egyenes kábel, hossz 1,2 m 50 mm Ø4 mm C A osztály 70 sec Fütéscsõhõmérséklet érzékelõ csõátmérõ mm C B osztály 5 sec Festkabel gestreckt Tartozékok testo 556 és testo 560 számára Hálózati adapter 5 VDC 500 ma PC kábel USB-A - USB mini B EasyKool szoftver, USB kábellel NH 3 (ammóniák) adapter, 3 db tömlõ 7/16 -ról 1/2 -ra, 1 tömlõ 5/8"-ról 1/2 -ra, tömlõ hossz 24 cm

11 Rádiófrekvenciás modul a mûszer rádiófrekvenciás opcióval történõ felszerelése céljára Rádiófrekvencia Rádiófrekvenciás modul a mérõmûszerhez MHz FSK Rádiófrekvenciás érzékelõ merülõ-/beszúró típusú mérésekhez Funk-Tauch-/Einstechfühler Méréstartomány Pontosság Felbontás t 99 Rádiófrekvenciás merülõ-/beszúró érzékelõ, NTC ( MHz FSK) 105 mm Ø5 mm 29 mm Ø 3.4 mm C ±0.5 C ( C) 0.1 C t 99 ±0.8 C ( C) (vízben) ±0.8 C ( C) ±1.5 C (maradék tartomány) 12 sec Az Ön részére állítottuk össze Bedugható érzékelõfejekkel ellátott rádiófrekvenciás markolat, hõelemes érzékelõfejjel, merülõ-/beszúró mérés céljára 120 mm Ø5 mm Méréstartomány Pontosság Felbontás t C rövid ideig +500 C Rádiófrekvenciás modul: ±(0.5 C +0.3% a m.é.) ( C) ±(0.7 C +0.5% a m.é.) (maradék tartomány) TE-érzékelõfej: 2 osztály Rádiófrekvencia Markolat bedugható érzékelõfejekhez, hõelemes adapterrel MHz FSK mm Ø 3,4 mm 0.1 C ( t C) (vízben) 1.0 C (maradék 10 sec tartomány) Hõelemes érzékelõfej levegõ merülõ-/beszúró mérés céljára, felhelyezhetõ a markolatra, K típusú hõelem Felületi méréshez rádiófrekvenciás markolat, érzékelõfejjel Méréstartomány Pontosság Felbontás t 99 Bedugható érzékelõfejekkel ellátott rádiófrekvenciás markolat, hõelemes érzékelõfejjel, felületi mérés céljára 120 mm Ø5 mm 40 mm C rövid ideig +500 C Rádiófrekvenciás modul: ±(0.5 C +0.3% a m.é.) ( C) ±(0.7 C +0.5% a m.é.) (maradék tartomány) TE-érzékelõfej: 2 osztály 0.1 C ( C) sec 1.0 C (maradék tartomány) Rádiófrekvencia Markolat bedugható érzékelõfejekhez, hõelemes adapterrel MHz FSK Ø12 mm Hõelemes érzékelõfej, felületi mérésre, markolatba dugható K típusú Rádiófrekvenciás markolat Markolat bedugható érzékelõfejekhez, hõelemes adapterrel ( MHz FSK) Méréstartomány Pontosság Felbontás C ±(0.7 C +0.3% a m.é.) ( C) ±(0.9 C +0.5% a m.é.) (maradék tartomány) 0.1 C ( C) 1.0 C (maradék tartomány) Rádiófrekvenciás érzékelõ: általános mûszaki adatok Érzékelõ Telep Telep élettartam Rádiós merülõ-/beszúró érzékelõ, NTC Markolat 2 x 3V gombelem (CR 2032) 2 Mikrocella AAA 150 óra (mintavételezés 0.5 sec) 2 hónap (mintavételezés 10 sec) 215 óra (mintavételezés 0.5 sec) 1/2 év (mintavételezés 10 sec) Mintavételezés Mérési távolság 0.5 sec vagy 10 sec, foggantyún beállítható max. 20 m (szabadtéren) Rádiófrekv. átvitel irányfüggetlen Üzemi hõm C Tárolási hõm C Fühler für Funkhandgriff Ábra Méréstartomány Pontosság t 99 Igen gyors reakcióidejû felületi érzékelõ rugalmas hõelemkötéssel, nem sima felületekre is, mérési tartománya rövid ideig +500 C-ig, K típusú hõelem 115 mm Ø 5 mm Ø 12 mm C 2 osztály 3 sec Csatl. kábel: 1,2 m Precíz, vízhatlan felületi érzékelõ kis mérõfejjel, sima felületekhez, K típusú hõelem 150 mm Ø 2.5 mm Ø 4 mm C 1 osztály 20 sec Tépõzáras csõhõmérséklet érzékelõ, átmérõ max. 120 mm, Tmax +120 C, K típusú hõelem 395 mm 20 mm C 1 osztály 90 sec Fûtéscsõhõmérséklet érzékelõ, átmérõ mm, cserélhetõ mérõfejjel, K típusú hõelem C 2 osztály 5 sec Mérõfej fûtéscsõ hõmérséklet érzékelõhöz 35 mm 15 mm C 2 osztály 5 sec Csíptethetõ csõhõmérséklet érzékelõ, átmérõ mm (max. 1"), rövid ideig +130 C, K típusú hõelem C 2 osztály 5 sec

12 Mûszerkészletek Testo 523 Alapmûszer készlet szerviz és karbantartás céljára Hûtéstechnikai berendezések elemzõ mûszere tépõzáras felületi érzékelõvel szállító bõrönd nélkül Hûtéstechnikai berendezések elemzõ mûszere tépõzáras felületi érzékelõvel szállító bõrönddel együtt testo szerviz és karbantartás céljára Hûtéstechnikai berendezések vizsgáló mûszere tépõzáras felületi érzékelõvel Szoftver, hálózati egység, USB adatkábel, lakat Rendszerbõrönd testo készlet szerviz és karbantartás céljára Hûtéstechnikai berendezések vizsgáló mûszere nemesacél csatlakozókkal Tépõzáras felületi érzékelõvel Szoftverrel, hálózati egységgel, USB adatkábellel, lakattal, NH 3 adapterrel Rendszerbõrönddel Testo készlet szerviz, karbantartás és üzembe helyezés céljára Hûtéstechnikai berendezések vizsgáló mûszere és tépõzáras felületi érzékelõ Szoftver, hálózati egység, USB adatkábel, lakat Rendszerbõrönd Testo készlet szerviz, karbantartás és üzembe helyezés céljára Hûtéstechnikai berendezések vizsgáló mûszere nemesacél csatlakozókkal Tépõzáras felületi érzékelõvel Szoftverrel, hálózati egységgel, USB adatkábellel, lakattal, adapterrel Rendszerbõrönddel testo (Magyarország) Kft Budapest Röppentyû u. 53. Telefon Telefax info@testo.hu Internet:

A testo 550 digitális szervizcsaptelep minden mérési feladat ideális eszköze, legyen szó hűtőberendezésekről vagy hőszivattyúkról

A testo 550 digitális szervizcsaptelep minden mérési feladat ideális eszköze, legyen szó hűtőberendezésekről vagy hőszivattyúkról A jövő elkötelezettje A testo 550 digitális szervizcsaptelep minden mérési feladat ideális eszköze, legyen szó hűtőberendezésekről vagy hőszivattyúkról Az új testo 550 digitális szervizcsaptelep ár-érték

Részletesebben

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás)

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) testo 922 A gyors differenciál hőmérsékletmérésért Ideálisan használható a klíma- és légtechnika területén C Kétcsatornás hőmérsékletmérő műszer opciós RF szondával

Részletesebben

Hőmérsékletmérő műszer (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő műszer (1 csatornás) Hőmérsékletmérő műszer (1 csatornás) testo 925 Gyors és megbízható mérésék a klíma- és légtechnika területén Ideálisan használható a klíma- és légtechnika területén C Egycsatornás hőmérsékletmérő műszer

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Pára- és hőmérséklet mérőműszer

Pára- és hőmérséklet mérőműszer Pára- és hőmérséklet mérőműszer testo 635 Méréstechnológia a páratartalom mérésére 2 érzékelő csatlakoztatható, valamint 3 RF érzékelő a pára és hőmérséklet mérésére Hőmérséklet, páratartalom, nedves hőmérséklet,

Részletesebben

Hőmérsékeltmérő műszer (3 csatornás)

Hőmérsékeltmérő műszer (3 csatornás) Hőmérsékeltmérő műszer (3 csatornás) testo 735 Kiválló pontosság a rendszerbeállításnak köszönhetően Maximális pontosság a teljes mérési tartományban a rendszerbeállításnak köszönhetően C Rendszer pontosság

Részletesebben

A jövõ elkötelezettje. testo 435. A multitalentum

A jövõ elkötelezettje. testo 435. A multitalentum A jövõ elkötelezettje testo 435 A multitalentum testo 435 az összes klímatechnikai paraméter mérésére. A testo 435 lehetõséget nyújt a beltéri légállapot elemzéséhez. Ez egyrészt az emberek komfortérzetének

Részletesebben

Új technológia a hõmérsékletmérés területén Pontosság nyújtotta biztonság Rugalmasság rádiófrekvenciás érzékelõn keresztül

Új technológia a hõmérsékletmérés területén Pontosság nyújtotta biztonság Rugalmasság rádiófrekvenciás érzékelõn keresztül testo 73 Új technológia a hõmérsékletmérés területén Pontosság nyújtotta biztonság Rugalmasság rádiófrekvenciás érzékelõn keresztül Új! C Több hõmérséklet egyidejû mérése A testo 73 rendkívüli rugalmassággal

Részletesebben

A szellõzés és a helyiséglevegõ minõségének sokoldalú szakértõje

A szellõzés és a helyiséglevegõ minõségének sokoldalú szakértõje testo 435 A szellõzés és a helyiséglevegõ minõségének sokoldalú szakértõje Új technológia a klímamérés területén Új! m³/h m/s P CO 2 %rf C Lux Az összes klímatechnikai paraméter mérésére alkalmas A testo

Részletesebben

Digitális szervizcsaptelepek

Digitális szervizcsaptelepek Digitális szervizcsaptelepek testo 550, testo 557, testo 570 Digitális mérés, hatékony munkavégzés Pontos mérési eredmények, még extrém munkakörülmények között is Túlhevítés / utóhűtés valós idejű számítása

Részletesebben

A szellőzés és a helységlevegő minőségének sokoldalú szakértője

A szellőzés és a helységlevegő minőségének sokoldalú szakértője testo 435 Indoor Air Quality Beltéri Levegőminőség Kft. www.iaq.hu A szellőzés és a helységlevegő minőségének sokoldalú szakértője Új technológia a klímamérés területén Új! m/h ³ m/s?p CO 2 %rf C Lux Az

Részletesebben

Infra hőmérsékletmérő

Infra hőmérsékletmérő Infra hőmérsékletmérő testo 835 Gyors, pontos infrahőmérő az ipar számára Mérjen pontosan és biztonságosan még magas hőmérsékleten is A 4 pontos lézerjelölés - a mérési hibák elkerülése érdekében- megmutatja

Részletesebben

WiFi-s adatgyűjtő rendszer

WiFi-s adatgyűjtő rendszer WiFi-s adatgyűjtő rendszer Saveris 2 hőmérséklet és páratartalom felügyelet újragondolva Adatátvitel WiFi-n keresztül Minden mért adat elérhető bármikor, bárhol, bármilyen készülékről C %rh Riasztás határérték

Részletesebben

Klíma- és légtechnikai mérőműszer

Klíma- és légtechnikai mérőműszer Klíma- és légtechnikai mérőműszer testo 480 Élvonalbeli technológia szakembereknek Valamennyi klíma- és légtechnikai paraméter mérése egy műszerben: (légsebesség, hőmérséklet, páratartalom, nyomás, megvilágítás,

Részletesebben

Új méréstechnológia a páramérés szakterületén

Új méréstechnológia a páramérés szakterületén testo 635 Új méréstechnológia a páramérés szakterületén Új! Pontosság nyújtotta biztonság Rugalmasság rádiófrekvenciás érzékelõkön keresztül %rf C C td Pabs A felsõ elektróda engedi a nedvességet a dielektromos

Részletesebben

A precíz mérés szerepe az épületgépészetben. 2015.11.30. Előadó: Engel György

A precíz mérés szerepe az épületgépészetben. 2015.11.30. Előadó: Engel György A precíz mérés szerepe az épületgépészetben 2015.11.30. Előadó: Engel György Miért kell mérni? Megfelelő beállítás Hibafeltárás Hibaelhárítás 2/24 Mit kell mérni? Hűtő-klíma rendszert Légtechnikai rendszert

Részletesebben

Mérési megoldások a hűtéstechnika számára.

Mérési megoldások a hűtéstechnika számára. Új: mobil alkalmazás és Bluetooth. Mérési megoldások a hűtéstechnika számára. Komplex megoldások a hűtőberendezések és hőszivattyúk szervizeléséhez és karbantartásához. testo 549, testo 550, testo 557,

Részletesebben

Multifunkciós mérőműszer

Multifunkciós mérőműszer Multifunkciós mérőműszer testo 435 Többfunkciós klímaés légtechnikai mérőműszer Széles érzékelő kínálat (opció) IAQ-érzékelő a beltéri légállapot minőségének kiértékelésére Hődrótos légsebesség érzékelő

Részletesebben

Tökéletes ellenőrzés. Tökéletes karbantartás. testo Smart Probes hűtéstechnikai szettel. testo 550/557 digital szervizcsapteleppel

Tökéletes ellenőrzés. Tökéletes karbantartás. testo Smart Probes hűtéstechnikai szettel. testo 550/557 digital szervizcsapteleppel Tökéletes ellenőrzés testo Smart Probes hűtéstechnikai szettel Tökéletes karbantartás testo 550/557 digital szervizcsapteleppel Gyorsabb ellenőrzés: Testo Smart Probes 2 Díjnyertes méréstechnológia a hűtéstechnikában,

Részletesebben

Mérés. Nyomtatás. Befejezés.

Mérés. Nyomtatás. Befejezés. Mérés. Nyomtatás. Befejezés. testo 310. Füstgázelemzés a legjobb úton. testo 310 Füstgázelemzés ilyen egyszerűen. A sikerhez nélkülözhetetlen a megfelelő eszköz. Ismerje meg a testo 310 mérőműszer előnyeit.

Részletesebben

Mérés. Nyomtatás. Befejezés.

Mérés. Nyomtatás. Befejezés. Mérés. Nyomtatás. Befejezés. testo 310. Füstgázelemzés a legjobb úton. testo 310 Füstgázelemzés ilyen egyszerűen. A sikerhez nélkülözhetetlen a megfelelő eszköz. Ismerje meg a testo 310 mérőműszer előnyeit.

Részletesebben

Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő VT 210 M. VT210 + SFC300 hődrótos érzékelő (légsebességhőmérséklet)

Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő VT 210 M. VT210 + SFC300 hődrótos érzékelő (légsebességhőmérséklet) Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő Jellemzők Mérhető paraméterek: páratartalom, 2 db csatlakoztatható hőmérséklet, légsebesség és térfogatáram Cserélhető és modulok érzékelő Akár 6 mérés egyidőben

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével Elemzés & Jelentések Coldstore east 2016.02.17-től 2016.02.19-ig Grafikonos megjelenítés 17/02/2015 18/09/2014 19/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Táblázatos megjelenítés

Részletesebben

MP 210. Nyomás-légsebesség-hőmérsékletmérő. Jellemzők. Kapcsolat. Típusok (további érzékelők külön rendelhetők)

MP 210. Nyomás-légsebesség-hőmérsékletmérő. Jellemzők. Kapcsolat. Típusok (további érzékelők külön rendelhetők) -légsebesség-hőmérsékletmérő MP 210 Jellemzők Mérhető paraméterek: nyomás, hőmérséklet, légsebesség és térfogatáram Cserélhető k és modulok 2 db csatlakoztatható Akár 6 mérés egyidőben Nagyméretű grafikus

Részletesebben

Mért értékek monitorozása

Mért értékek monitorozása We measure it. Mért értékek monitorozása testo Saveris Automatikus és megszakítás mentes adatellenőrzés C Telepített és mobil adat monitorozás A rádiófrekvenciás- és Ethernet érzékelő egy rendszeren belül

Részletesebben

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek.

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők - Levegő tisztítású ph armatúra - Nyomás alatt szerelhető ph armatúra Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT

Részletesebben

Az új generáció! A jövő elkötelezettje. Új távlatok a professzionális adatgyűjtésben a Testo adatgyűjtők új generációjával! testo 174 műszercsalád

Az új generáció! A jövő elkötelezettje. Új távlatok a professzionális adatgyűjtésben a Testo adatgyűjtők új generációjával! testo 174 műszercsalád A jövő elkötelezettje Az új generáció! Új távlatok a professzionális adatgyűjtésben a Testo adatgyűjtők új generációjával! testo 174 műszercsalád testo 175 műszercsalád testo 176 műszercsalád Az új generációs

Részletesebben

Néhány gombnyomás a tüzelőberendezések átfogó vizsgálata

Néhány gombnyomás a tüzelőberendezések átfogó vizsgálata Néhány gombnyomás a tüzelőberendezések átfogó vizsgálata testo 320. Hatékony füstgázelemző műszer testo 320 Hatékony mérés egy műszerrel A testo 320 az Ön megbízható partnere a füstgázelemzés során. Egy

Részletesebben

Pára- és hőmérséklet mérőműszer

Pára- és hőmérséklet mérőműszer Pára- és hőmérséklet mérőműszer testo 645 Nagy pontosság az ipari szektorokban Nagy pontosságú páratartalom mérés ±1 %rf-ig %rh 2 csatlakoztatható külső érzékelő bemenet Hőmérséklet, relatív pára és nyomás

Részletesebben

Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek.

Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők Rádiókommunikációval Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. 2xS-F-R 2xS-T-R - a korábbi jól bevált sorozat típusai a következők

Részletesebben

- a korábbi jól bevált sorozat típusok a következők voltak: POK-F-DO illetve POK-T-DO

- a korábbi jól bevált sorozat típusok a következők voltak: POK-F-DO illetve POK-T-DO - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők Rádiókommunikáció Vezetéknélküli kommunikáció az oldott-oxigén mérő és az oldott-oxigén-tükör vagy az AQUADAT készülék között. Utólagos műszerezéseknél megtakarítható

Részletesebben

Füstgázelemző műszerek szakértők számára.

Füstgázelemző műszerek szakértők számára. Füstgázelemző műszerek szakértők számára. Testo füstgázelemzők. Professzionális füstgázelemző műszer minden alkalmazásra. Profitáljon a piacvezető műszergyártó megoldásaiból. A Testo és a füstgáz méréstechnológia

Részletesebben

Hőmérséklet méréstartomány folyékony közeg mérésénél: -20 C +120 C

Hőmérséklet méréstartomány folyékony közeg mérésénél: -20 C +120 C TA-SCOPE Beszabályozó műszer A TA-SCOPE nagy teljesítményű, hatékony beszabályozó műszer. Segítségével pontosan megmérhető és dokumentálható a hidraulikai rendszerekben fellépő nyomáskülönbség (Δp), térfogatáram,

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK >

GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK > Távfelügyeleti eszközök kínálata kategóriák szerint: GSM KÖZPONTOK > LAN KÖZPONTOK > HŐMÉRSÉKLET ÉRZÉKELŐK > PÁRAMÉRŐK > CO2 SZENZOROK > NYOMÁSMÉRŐ SZENZOROK > KÉTÁLLAPOTÚ ÉRZÉKELŐK, KAPCSOLÓK > KIEGÉSZÍTŐK

Részletesebben

Digitális, nem analóg: Egyetlen szervizcsaptelep minden hűtőberendezéshez.

Digitális, nem analóg: Egyetlen szervizcsaptelep minden hűtőberendezéshez. Digitális, nem analóg: Egyetlen szervizcsaptelep minden hűtőberendezéshez. Hűtéstechnika -intuitív, hatékony, megbízható: Üdvözöljük a Testo Smart World-ben! www.testo.hu Testo hűtéstechnika Mire vár még?

Részletesebben

Okos Mérési Megoldások

Okos Mérési Megoldások Testo Kft. Okos Mérési Megoldások 2017. október 26. Vántsa Attila Cégbemutató A Testo KG, mint minőséget képviselő német cég több mint, 60 éves tapasztalattal rendelkezik a mérőműszer gyártás területén.

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

Infra hőmérsékletmérő

Infra hőmérsékletmérő Infra hőmérsékletmérő testo 830 Gyors, érintésmentes felületi hőmérséklet mérés Nagy, pontos optika, lézerjelölés C Mérés nagy távolságokból is Másodpercenként két mérés Szabadon beállítható emissziós

Részletesebben

Elektromos pumpával és precíz nyomásszabályozással az ADT 761 hordozható automatikus nyomáskalibrátor ideális

Elektromos pumpával és precíz nyomásszabályozással az ADT 761 hordozható automatikus nyomáskalibrátor ideális ADT761 Automata kalibrátor Automatikus előállítás 2,5 mbar - 40 bar határok között 0,02 0,05 %FS pontosság Két önálló modul Hordozható (5,6 kg) ISMERTETŐ Elektromos pumpával és precíz szabályozással az

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT E3NT Tárgyreflexiós érzékelõ háttér- és elõtér elnyomással 3 m-es érzékelési távolság (tárgyreflexiós) 16 m-es érzékelési távolság (prizmás) Analóg kimenetes típusok Homloklapfûtéssel ellátott kivitelek

Részletesebben

SHARKY 775 ULTRAHANGOS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ

SHARKY 775 ULTRAHANGOS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ ULTRAHANGOS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ ALKALMAZÁSI TERÜLET A kompakt ultrahangos hőmennyiségmérő hosszú távon, extrém körülmények között is biztosítja a maximális pontosságot a hőenergia mérésben, az egészen

Részletesebben

Gázszivárgás kereső műszer

Gázszivárgás kereső műszer Gázszivárgás kereső műszer Gyors áttekintés testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gáz detektor testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gázszivárgás vizsgálat Időről időre hallani szivárgó gázvezetékek által okozott

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Füstgázelemző műszerek. Füstgáz / Hőmérséklet / Nyomás

Füstgázelemző műszerek. Füstgáz / Hőmérséklet / Nyomás Füstgázelemző műszerek Füstgáz / Hőmérséklet / Nyomás KIGAZ Újdonság KIGAZ 150 KIGAZ 100 Ergonómia és technológia. 4. oldal 5. oldal EGYSZERŰ ELEMZÉS HATÉKONY ELEMZÉS 2 2 Hatékonyság és optimalizálás szennyezőanyag

Részletesebben

Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. Testo Smart Probes: Okostelefonra optimalizált profi, kompakt mérőműszerek.

Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. Testo Smart Probes: Okostelefonra optimalizált profi, kompakt mérőműszerek. Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. Testo Smart Probes: Okostelefonra optimalizált profi, kompakt mérőműszerek. Smart Probes hőmérséklet, páratartalom, légsebesség és nyomás mérésre Csúcstechnológia

Részletesebben

TESA HITS. TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó számára. HexagonMI.com TESAtechnology.com

TESA HITS. TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó számára. HexagonMI.com TESAtechnology.com TECHNOLOGY TESA HITS TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó a Érvényes: 2017. December 31-ig Az ak ÁFA nélkül értendők Verzió HU - EUR HexagonMI.com TESAtechnology.com

Részletesebben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ ALKALMAZÁS A kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, fűtési és hűtési/fűtési energiafogyasztás nagy pontosságú mérésére szolgál, 5 C - 90 C mérési tartományban. Ideális arányban ötvözi a jól bevált, megbízható

Részletesebben

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével

Minden mért adat egy helyen Folyamatos adateléréssel Egyetlen eszköz segítségével Elemzés & Jelentések Coldstore east 17.02.2015 to 19.02.2015 Grafikonos megjelenítés 17/02/2015 18/09/2014 19/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Táblázatos megjelenítés Riasztások

Részletesebben

A jövõ elkötelezettje. Méréstechnika az építõipar és az épületenergetika számára

A jövõ elkötelezettje. Méréstechnika az építõipar és az épületenergetika számára A jövõ elkötelezettje 2009 Méréstechnika az építõipar és az épületenergetika számára Tartalom Páratartalom testo 635 testo 625 testo 610 testo 605-H1 testo 608-H1/H2 testo 175-H2 Oldal Páratartalom hõmérséklet,

Részletesebben

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő

RHTemp 2000. TepRetriver-RH. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő, LCD kijelzővel. Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő TepRetriver-RH Hőmérséklet- és páratartalom adatgyűjtő - méréstartomány: -40 o C - +80 o C - pontosság: ±0,5 o C ( 0 o C - 50 o C) Páratartalom: - méréstartomány: 0%RH 95%RH - felbontás: 0,1 %RH - pontosság:

Részletesebben

Kontakt/nem kontakt AC/DC feszültség teszter. AC: V, DC: 1,5-36V

Kontakt/nem kontakt AC/DC feszültség teszter. AC: V, DC: 1,5-36V 1131 Budapest, Topolya utca 4-8. Tel.: 788-8772; Fax: 783-1196 info.hu@agrolegato.com www.agrolegato.com Extech Cikkszám Megnevezés Leírás Akciós nettó ár (Ft) Kép 39240 Vízhatlan maghőmérő 39272 Összecsukható

Részletesebben

Monitoring rendszer testo Saveris. Automatikus és megszakításmentes adatgyűjtés széleskörű riasztási lehetőségekkel.

Monitoring rendszer testo Saveris. Automatikus és megszakításmentes adatgyűjtés széleskörű riasztási lehetőségekkel. Monitoring rendszer testo Saveris. Automatikus és megszakításmentes adatgyűjtés széleskörű riasztási lehetőségekkel. Saveris testo Saveris: Egyszerű, biztonságos és hatékony mért érték felügyelet A testo

Részletesebben

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással 10 Kompakt mérőórák 0,6-15 m 3 /h Áramlásmérők 0,6-1000 m 3 /h Rádiókommunikáció, wireless M-Bus (OMS), M-Bus Adatközpont az összes kommunikációs rendszerhez

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. LCD Kijelző... 3 5. Működési leírás... 3 6. Karbantartás...

Részletesebben

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a Dräger PEX 1000 A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a vezérlőegységhez, mint amilyen a Dräger REGARD

Részletesebben

Klíma- és légtechnikai mérőműszer

Klíma- és légtechnikai mérőműszer Klíma- és légtechnikai mérőműszer testo 480 Élvonalbeli technológia szakembereknek Valamennyi klíma- és légtechnikai paraméter mérése egy műszerben: (légsebesség, hőmérséklet, páratartalom, nyomás, megvilágítás,

Részletesebben

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre.

GROSENS. Lehetőség a precíz öntözésre. GROSENS Lehetőség a precíz öntözésre www.grodan.com/grosens A precíz termesztés A precíz termesztés a leghatásosabb és leghatékonyabb termesztési forma, melynek középpontjában a minimális input anyagok

Részletesebben

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok

Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok Mikrométerek Tolómérők Mélységmérők Mérőórák Belső mikrométerek Mérőhasábok Sztereo mikroszkópok Mérőmikroszkópok Profil projektorok ELLENŐRZÖTT NÉMET MINŐSÉG Mikrométerek Felbontás: digitális 0.001 mm,

Részletesebben

Termékeink az alábbi felhasználási területekre: Klíma/környezet Élelmiszer Bioenergia Anyag Épület Papír

Termékeink az alábbi felhasználási területekre: Klíma/környezet Élelmiszer Bioenergia Anyag Épület Papír Az Eurochrom bemutatja a levegő- és anyagnedvesség mérő műszerek legújabb generációját. A felhasználók és a vevők igényei ugyanúgy realizálódtak, mint ahogyan azok a funkciók, melyek eddig a nedvességmérőkre

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

OP-300 MŰSZAKI ADATOK

OP-300 MŰSZAKI ADATOK OP-300 Félautomata, mikrokontrolleres vezérlésű, hálózati táplálású, asztali készülék fóliatasztatúrával 40 karakter, alfanumerikus LCD, háttérvilágítással i tartományok Felbontás ph 0,000... 14,000 ph

Részletesebben

PFM 5000 mérőberendezés

PFM 5000 mérőberendezés Alkalmazás Több ágat tartalmazó rendszerek A PFM 5000 több ágat tartalmazó, összetett fűtőrendszerekkel is használható; a berendezés szimulálja a hidraulikus rendszert, és az egyes ágakon mért adatok alapján

Részletesebben

MCW09 PROFESSIONAL rozsdamentes acél darumérleg. MÉRLEGEK - MÉRŐRENDSZEREK Tel: Web:

MCW09 PROFESSIONAL rozsdamentes acél darumérleg. MÉRLEGEK - MÉRŐRENDSZEREK Tel: Web: MCW09 PROFESSIONAL rozsdamentes acél darumérleg Rozsdamentes acél IP67-es házzal darumérleg, 40 mm magas DOT LED-es nagy kijelző, a legjobb láthatóságért minden fényviszonyok között. Strapabíró és megbízható,

Részletesebben

Intuitív klímamérés. Az új testo 440: sokoldalúság és egyszerű használat.

Intuitív klímamérés. Az új testo 440: sokoldalúság és egyszerű használat. Intuitív klímamérés. Az új : sokoldalúság és egyszerű használat. 1 klímatechnikai és IAQ mérőműszer Az új klíma mérőműszer: sokoldalúság kompakt kivitelben. Üdvözöljük a klímatechnikai mérések új korszakában,

Részletesebben

Méréstechnika a klíma- és légtechnika számára. A jövõ elkötelezettje

Méréstechnika a klíma- és légtechnika számára. A jövõ elkötelezettje Méréstechnika a klíma- és légtechnika számára A jövõ elkötelezettje Jelmagyarázat Megvilágítható kijelzõ Felhasználóbarát menükezelés SoftCase vagy TopSafe a mûszer védelmére az ütések, a szennyezõdés,

Részletesebben

Finomrészecske mérőrendszer

Finomrészecske mérőrendszer Termékadatlap testo 380 Finomrészecske mérőrendszer Testo 380 az innovatív teljeskörű megoldás A testo 330-2 LL füstgázelemzővel kombinálva a rendszer teljes megoldást kínál szilárdtüzelésű, valamint olaj-

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

Termoelemes hőmérséklet érzékelők (IEC 584-1, 2 és 3 szabvány)

Termoelemes hőmérséklet érzékelők (IEC 584-1, 2 és 3 szabvány) Termoelemes hőmérséklet érzékelők (IEC 5841, 2 és 3 szabvány) 20.. +90 C 40.. +125 C 40.. +150 C 15 s 15 s 20.. +150 C * ±4% olvasva ** 20 s 20 +150 C * ±4% olvasva ** 30 s 40.. +150 C Kontakt érzékelők

Részletesebben

Következő állomás: 2018. testo 330 LL. Az egyetlen füstgázelemző 6 éves mérőcella élettratammal. Options Start Values

Következő állomás: 2018. testo 330 LL. Az egyetlen füstgázelemző 6 éves mérőcella élettratammal. Options Start Values Testo AG LPG Condensing boiler 122.3 C AT 5.8% qa Options Start Values Következő állomás: 2018. testo 330 LL. Az egyetlen füstgázelemző 6 éves mérőcella élettratammal. testo 330 LL Professzionális méréstechnika

Részletesebben

Kollektor I. árkategória rendelési kód

Kollektor I. árkategória rendelési kód Kollektor SK8CPC 8 vákuumcső, CPC tükörlemez, "U" cső SK8CPC 140 000 SK12CPC 12 vákuumcső, CPC tükörlemez, "U" cső SK12CPC 180 000 Kollektor Tartószerkezet 1 db SK8CPC kollektorhoz 1TSK8 25 238 2 db SK8CPC

Részletesebben

Kollektor. I. árkategória nettó. rendelési kód. Kollektor Tartószerkezet I. árkategória nettó

Kollektor. I. árkategória nettó. rendelési kód. Kollektor Tartószerkezet I. árkategória nettó Kollektor SK8CPC 8 vákuumcső, CPC tükörlemez, "U" cső SK8CPC 140 000 175 000 SK12CPC 12 vákuumcső, CPC tükörlemez, "U" cső SK12CPC 180 000 225 000 Kollektor Tartószerkezet 1 db SK8CPC kollektorhoz 1TSK8

Részletesebben

Straight Edge Compact

Straight Edge Compact Straight Edge Compact Bevezetés Egyenességmérő készülék A különböző acélszerkezetek gyártásánál és szerelésénél az egységek összekapcsolását biztosító csavaros és hegesztett kötések gyakran vezethetnek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft.

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. Újdonságok XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. új MIT 5kV és 10kV-os szigetelésvizsgáló család MIT515 jellemzői (belépő modell): IR, IR(t),

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK

TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK TARTALOMJEGYZÉK TESZTELO BERENDEZÉSEK Akkumulátorteszter BBT 305 Akkumulátorteszter BBT 605 Akkumulátorteszter BT 301 Akkumulátorteszter Milton Akkumulátorteszter Milton Digital Akkumulátorteszter 500A2

Részletesebben

Mérési megoldások a klíma- és légtechnika számára.

Mérési megoldások a klíma- és légtechnika számára. PMV PPD measurement protocol Default Point Graphic Date / Time PMV PMD Mérési megoldások a klíma- és légtechnika számára. Minden felhasználási területre a megfelelő megoldás. Klíma- és légtechnika Mérési

Részletesebben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ. 4 Kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, számlázási adatok rögzítésére fűtési és kombinált rendszerekben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ. 4 Kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, számlázási adatok rögzítésére fűtési és kombinált rendszerekben AKAMAZÁSI TERÜET A kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, fűtési és hűtési/fűtési energiafogyasztás nagy pontosságú mérésére szolgál, 5-90 mérési tartományban. Ideális arányban ötvözi a jól bevált, megbízható

Részletesebben

WESAN WP E WOLTMAN ELEKTRONIKUS VÍZMÉRŐ

WESAN WP E WOLTMAN ELEKTRONIKUS VÍZMÉRŐ ALKALMAZÁSI TERÜLET Teljesen elektronikus nagyvízmérő hidegvíz (30 C-ig) fogyasztások pontos mérésére jellemzően nagy térfogatáramok esetén, alacsony nyomásveszteség mellett. JELLEMZÖK 4 Cserélhető, önállóan

Részletesebben

DELLA ÉS DELLA WAVE FÜRDŐSZOBAI CSŐRADIÁTOROK TARTALOM. BASICS Tartozékok 82 Kiegészítők 83. Bordázott lapradiátorok. Síklapú lapradiátorok

DELLA ÉS DELLA WAVE FÜRDŐSZOBAI CSŐRADIÁTOROK TARTALOM. BASICS Tartozékok 82 Kiegészítők 83. Bordázott lapradiátorok. Síklapú lapradiátorok TARTALOM 79 1 FÜRDŐSZOBAI CSŐRADIÁTOROK Síklapú lapradiátorok Vertikális lapradiátorok Bordázott lapradiátorok 2 DELLA 80 DELLA WAVE 81 DELLA ÉS DELLA WAVE Fürdőszobai csőradiátorok BASICS Tartozékok 82

Részletesebben

A jövő elkötelezettje. U-érték mérése

A jövő elkötelezettje. U-érték mérése U-érték mérése Mi az U-érték? Az U-érték, (korábban k-érték) a legfontosabb indikátor a használatra kész építőanyagok és építőelemek hőtechnikai tulajdonságainak vizsgálata terén. U-érték = hőátvezetési

Részletesebben

CORONA ER TÖBBSUGARAS ELEKTRONIKUS VÍZMÉRŐ

CORONA ER TÖBBSUGARAS ELEKTRONIKUS VÍZMÉRŐ ALKALMAZÁSI TERÜLET Teljesen elektronikus szárnykerekes vízmérő beépített rádiómodullal, hideg- és melegvíz felhasználás mérésére. Nagyon pontos adatrögzítés minden számlázási adatról 90 C közeghőmérsékletig.

Részletesebben

A jövõ elkötelezettje. testo 319. Garantált látás

A jövõ elkötelezettje. testo 319. Garantált látás A jövõ elkötelezettje testo 319 Garantált látás Hasznos többet látni A testo 319 típusú rugalmas üvegszálas endoszkóp egyszerû látást biztosít a nehezen hozzáférhetõ helyeken, pl., klíma csatornákban,

Részletesebben

Kalibráló készülékek. Height Master Oldal 343. Check Master Oldal 347. Kalibráló eszközök Oldal 352

Kalibráló készülékek. Height Master Oldal 343. Check Master Oldal 347. Kalibráló eszközök Oldal 352 Kalibráló készülékek Height Master Oldal 343 Check Master Oldal 347 Kalibráló eszközök Oldal 352 342 Digitális Height Master Funkciók ZERO/ABS DATA / HOLD Auto kikapcsolás (< 20 perc) Riasztás alacsony

Részletesebben

Kompakt padlófűtés hidraulikai blokk padlófűtéshez FHM-Cx

Kompakt padlófűtés hidraulikai blokk padlófűtéshez FHM-Cx Kompakt padlófűtés hidraulikai blokk padlófűtéshez FHM-Cx Alkalmazás FHM-C1 hidraulikus blokk (Alpha+ szivattyú) FHM-C/ FHM-C hidraulikus blokk (Alpha+ szivattyú) FHM-C hidraulikus blokk (UPS szivattyú)

Részletesebben

Hordozható Infravörös Hőmérők

Hordozható Infravörös Hőmérők Hordozható Infravörös Hőmérők MicroRay PRO - Alacsony költségű infra hőmérő otthoni vagy ipari használatra A Eurotron gyártmányú MicroRay PRO infravörös hőmérő az ideális eszköz arra, hogy ellenőrizze

Részletesebben

Intelligens Digitális Szenzortechnika

Intelligens Digitális Szenzortechnika Kézi zavarosságmérő IDS elektróda a MultiLine IDS műszerekhez helyszíni mérések céljára Egyszerű 2- vagy 3-pontos kalibrálás Multi-paraméteres mérésekhez alkalmazható Az új VisoTurb 900 IDS egy IR fényforrással

Részletesebben

TxRail-USB Hőmérséklet távadó

TxRail-USB Hőmérséklet távadó TxRail-USB Hőmérséklet távadó Bevezetés TxRail-USB egy USB-n keresztül konfigurálható DIN sínre szerelhető hőmérséklet jeladó. Lehetővé teszi a bemenetek típusának kiválasztását és konfigurálását, méréstartomány

Részletesebben

Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. Cyber-Elektronic Kft. 7630, Pécs Zsolnay V. utca 47/c. 1. oldal

Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. Cyber-Elektronic Kft. 7630, Pécs Zsolnay V. utca 47/c. 1. oldal Okostelefon. Okosérzékelő. Okos döntés. 1. oldal Okos hőmérsékletmérés. testo 115i csőhőmérséklet érzékelő (okostelefonról működtethető) - Fűtési rendszerek előremenő és visszatérő ágának hőmérséklet mérésére

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

SHARKY 775 ULTRAHANGOS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ

SHARKY 775 ULTRAHANGOS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ ALKALMAZÁSI TERÜLET A kompakt ultrahangos hőmennyiségmérő hosszú távon, extrém körülmények között is biztosítja a maximális pontosságot a hőenergia és vízfogyasztás mérésben, az egészen kicsitől a nagy

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9236C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

már a helyszínről, míg a dokumentáció mentése, akár Kategóriájában a legjobb termikus képminőséget adja, a

már a helyszínről, míg a dokumentáció mentése, akár Kategóriájában a legjobb termikus képminőséget adja, a Termék adatlap testo 868 Hőkamera testo 868 okos hőkamera internet csatlakozással Infra felbontás: 160 x 120 pixel C (SuperResolution technológiával: 320 x 240 pixel) testo Thermography Applikáció Beépített

Részletesebben

ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer

ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer ELCOMÉTER 224 Felületi profil meghatározó műszer Az ELCOMÉTER 224-es készülék a legújabb felületi profil-meghatározó mérési technológiát kínálja, úgy sima, mint görbült felületen történő profilméréshez.

Részletesebben

Professzionális technikával rendelkező kompakt ph-mérőműszerek

Professzionális technikával rendelkező kompakt ph-mérőműszerek testo 205, 206, 230 Professzionális technikával rendelkező kompakt ph-mérőműszerek Cserélhető mérőszondával ph C Az új innovációs szondatechnikával rendelkező ph-mérőműszerek ph1-szondafej folyékony közegekhez

Részletesebben

PolyGard DGC-05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal

PolyGard DGC-05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal PolyGard DGC05 Digitális gázvezérlő RS 485 busszal LEIRÁS Mérő, jelző és vezérlő sorozat toxikus és robbanásveszélyes gázok és gőzök és freon felügyeletére. A DGC05 digitális gázvezérlő sorozat az RS 485

Részletesebben