HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság május 26-ai üléséről. elfogadta a május 26-ai ülés meghívó szerinti napirendi pontjait.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. május 26-ai üléséről. elfogadta a május 26-ai ülés meghívó szerinti napirendi pontjait."

Átírás

1 Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság május 26-ai üléséről 104/2010. (05.26.) JÜB határozat elfogadta a május 26-ai ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. 105/2010. (05.26.) JÜB határozat a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (nyereséggel) évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését évi üzleti tervét.

2 döntsön úgy, hogy Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt évi adózás utáni eredményéből osztalékot nem fizet, azt a Társaság eredménytartalékába helyezi, tekintettel a Társaság likviditási helyzetére. 106/2010. (05.26.) JÜB határozat a Szent István tér Mélygarázs Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (veszteséggel), valamint a Szent István tér Mélygarázs Kft évi üzleti tervét. vegye tudomásul a Szent István tér Mélygarázs Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. 107/2010. (05.26.) JÜB határozat elfogadta és javasolja elfogadásra a Képviselő-testületnek a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (veszteséggel). döntsön úgy, hogy a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft évi mérleg szerinti vesztesége az eredménytartalék terhére kerüljön elszámolásra.

3 vegye tudomásul a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. fogadja el a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft évi üzleti tervét. döntsön úgy, hogy az 537/2009. (XII. 10.) számú határozatát akként javítja ki, hogy Szentgyörgyvölgyi Péter a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. ügyvezetői tisztségét munkaviszonyban látja el, munkaszerződés alapján. A határozott idejű munkaviszonyban Szentgyörgyvölgyi Péter bruttó személyi alapbére Ft/hó. fogadja el a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. ügyvezetője, Szentgyörgyvölgyi Péter évre vonatkozó teljesítménykövetelményeit és teljesítménybérét. fogadja el, a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. könyvvizsgálójának váltását, Matolcsiné Udvardy Márta könyvvizsgáló helyett dr. Szebellédi István könyvvizsgálót, díjazása ÁFA Ft/hó 108/2010. (05.26.) JÜB határozat 5 igen szavazattal, 2 tartózkodással a Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (veszteséggel). A Bizottság javasolja a Képviselő testületnek vegye tudomásul a Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. A Bizottság javasolja a Képviselő testületnek döntsön úgy, hogy a Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt. könyvvizsgálójának július 31. napjától július 31. napjáig tartó időre kinevezi a C. C. Audit Könyvvizsgáló Kft-t (1148 Budapest, Fogarasi út 58.; Cg , ny.sz.: ) azzal, hogy a könyvvizsgálatért személyében felelős Dr. Szebellédi István (anyja neve: Mikó Erzsébet, 1148 Budapest, Fogarasi út 58.; k.t.sz.: ) könyvvizsgáló. A könyvvizsgáló megbízási díja változatlan.

4 fogadja el a Belváros-Lipótváros Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt évi üzleti tervét. 109/2010. (05.26.) JÜB határozat fogadja el az Aranytíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (nyereséggel). döntsön úgy, hogy az Aranytíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft évi adózás utáni eredményéből osztalékot nem fizet, azt a Társaság eredménytartalékába helyezi. vegye tudomásul az Aranytíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. fogadja el az Aranytíz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft évi üzleti tervét. 110/2010. (05.26.) JÜB határozat 6 igen szavazattal, 1 tartózkodással a City Televíziós Műsorszolgáltató Kft évi beszámolóját eft mérleg

5 főösszeggel és eft mérleg szerinti eredménnyel (veszteséggel). vegye tudomásul a City Televíziós Műsorszolgáltató Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. fogadja el a City Televíziós Műsorszolgáltató Kft évi üzleti tervét. 111/2010. (05.26.) JÜB határozat elfogadta és javasolja elfogadásra a Képviselő-testületnek a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft évi tevékenységéről szóló beszámolót. Az egyszerűsített beszámolót a december 31-ei fordulónapra elkészített mérlegből, melyben az eszközök és források egyező főösszege eft, a mérleg szerinti eredmény eft nyereség, mely az ezen időpontra végződő évre vonatkozó eredmény kimutatásból, valamint a számviteli politika meghatározó elemeit és egyéb magyarázó megjegyzéseket tartalmazó kiegészítő mellékletből és szöveges beszámolóból áll. A Bizottság a tulajdonosnak elfogadásra javasolja a társaság évi tevékenységéről szóló beszámoló azzal, hogy a közszolgáltatási szerződés 12.) pontja alapján Ft-ot a társaság a beszámoló elfogadását követő 30 napon belül fizessen vissza. A pénzmaradvány oka, hogy az előzetesen tervezett létszámnövelést 2009-ben nem hajtották időben végre. A Bizottság javasolja a Képviselő testületnek a mérleg szerinti eredményt helyezze eredménytartalékba. vegye tudomásul a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. fogadja el a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft évi üzleti tervét. döntsön úgy, hogy a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjének Galambos Erzsébetet (lakcím: 1123 Budapest, Kékgolyó utca em. 3.a., anyja neve: Oláh Erzsébet) nevezi ki határozott időre, június 1. napjától május 31. napjáig terjedő időszakra.

6 112/2010. (05.26.) JÜB határozat a Belváros-Lipótváros Cigányzenekar Nonprofit Közhasznú Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel és 180 eft mérleg szerinti eredménnyel (nyereséggel). döntsön úgy, hogy a Belváros-Lipótváros Cigányzenekar Nonprofit Közhasznú Kft évi adózás utáni eredményéből osztalékot nem fizet, azt a Társaság eredménytartalékba helyezi. vegye tudomásul a Belváros-Lipótváros Cigányzenekar Nonprofit Közhasznú Kft évi beszámolójának könyvvizsgálói jelentését. fogadja el a Belváros-Lipótváros Cigányzenekar Nonprofit Közhasznú Kft. közhasznúsági jelentését. fogadja el a Belváros-Lipótváros Cigányzenekar Nonprofit Közhasznú Kft évi üzleti tervét. 113/2010. (05.26.) JÜB határozat elfogadta és javasolja a Képviselő-testületnek, mint a Belvárosi Cigányzenekar Kht. v.a. egyszemélyes alapítója döntsön úgy, hogy a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cgt /008342/2 számú végzésében kijelölt Lakatos Mihály (an.: Vörös Irén, lakcíme: 1065 Budapest, Nagymező utca 33.) végelszámoló végelszámolói

7 tevékenységét a jelenlegi havi bruttó ügyvezetői bérével megegyező összegben díjazza. 114/2010. (05.26.) JÜB határozat mint a Társaság 20 %-os tulajdonosa - fogadja el a BP Property Delta Kft évi beszámolóját eft mérleg főösszeggel, eft saját tőkével és 399 eft mérleg szerinti eredménnyel, valamint döntsön úgy a Képviselőtestület, hogy a évi adózás utáni nyerseségét a Társaság eredménytartalékába helyezze, amennyiben az alapfeltételek hiánypótlásra kerülnek, mint a FEB döntései, a könyvvizsgálói jelentés és a záradék. B u d a p e s t, május 26 Dr. Kertész Balázs Elnök

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2010. május 25-i üléséről. Napirendi pontok:

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2010. május 25-i üléséről. Napirendi pontok: Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2010. május 25-i üléséről Helyszín: Bp., V. ker.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága. 33/2017. (05.24.) PB határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 33/2017. (05.24.) PB határozat A Pénzügyi Bizottság úgy dönt, hogy a 05/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉS:

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. február 10-ei üléséről 25/2010. (02.10.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete II.

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete II. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-82/2015. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. május 14-ei rendes zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 87/2015.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 21/2016. (05. 10.) PB határozat 4 igen, 1 nem szavazattal elfogadta és a meghívóban szereplő 15. napirendi pont javaslatot, melynek tárgya a Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületének Önkormányzata

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT

II. HATÁROZAT KIVONAT Iktatószám: Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának T-140/2014. 8/2014. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. május 29-ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 142/2014.

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. június 9-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. június 9-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. június 9-ei üléséről 115/2010. (06.09.) JÜB határozat elfogadta

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 65/2016. (05.11.) JÜK határozat 2 igen, 5 nem szavazattal nem fogadta el, hogy felveszi napirendre a T-109/2016. számú testületi előterjesztést és egyben felkéri a Hivatalt, hogy a holnapi testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014.

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére. Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója, 2014. Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 107/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. május 15-i ülésére Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2013. évi beszámolója,

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének május 30 án 9.00 órakor

M E G H Í V Ó. Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének május 30 án 9.00 órakor Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Polgármester T-158/2007. M E G H Í V Ó Tisztelettel meghívom Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 30 án 9.00

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság december 9-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság december 9-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2009. december 9-ei üléséről 205/2009. (12.09.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 16-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám:95 /2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. május 16-i ülésére Tárgy: Önkormányzati gazdasági társaságok 2012. évi beszámolója,

Részletesebben

Budapest, április 18.

Budapest, április 18. Budapest, 2013. április 18. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 2013. április 18. napján megtartott éves rendes közgyűlésének határozatai A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. ( Társaság ) tájékoztatja a tőkepiac

Részletesebben

Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységr l, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletr l szóló 2007. évi LXXV.

Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységr l, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletr l szóló 2007. évi LXXV. Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységr l, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletr l szóló 2007. évi LXXV. törvény 2 (d) 3 4 5 6 7 8 9 10 o o o 11 12 13 14 15 16 17 Alulírott Dr.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 127/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. május 21-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Önkormányzati tulajdonú gazdasági

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2016. május 25.-ei ülésére Nyílt ülésen

Részletesebben

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS a Gandhi Gimnázium Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2014. évi egyszerűsített éves beszámolójáról, valamint a közhasznúsági mellékletéről Készítette: C.C. Audit Könyvvizsgáló Korlátolt

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-214/2009. 11/2009. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2009. szeptember 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 386/2009. (IX.10) B-L.Ö.h. 18 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 172/2013.(09.11.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 11-ei bizottsági ülés meghívó szerinti napirendi

Részletesebben

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Iktatószám: T-69/2016.

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Iktatószám: T-69/2016. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-69/2016. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. május 12-ei rendes zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 96/2016.

Részletesebben

2. sz. melléklet. TÁJÉKOZTATÓ Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete részére

2. sz. melléklet. TÁJÉKOZTATÓ Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete részére 2. sz. melléklet FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt. TÁJÉKOZTATÓ Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete részére Tárgy: A Budapest Főváros IX.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A Kft. rövid bemutatása : KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A társaságot, mint egyszemélyes Kft.-t Érd Város

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére

ELŐTERJESZTÉS. Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére ELŐTERJESZTÉS 2015. április 30. napján tartandó 2015. évi rendes Közgyűlésére 1. napirendi pont Tárgy: Az Igazgatótanács jelentése a 2014. évi üzleti tevékenységről Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan

Részletesebben

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket.

határozati javaslatait részvények és szavazati jogok számára vonatkozó összesítéseket. Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1138 Budapest, Váci út 175., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.

Részletesebben

II. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

II. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Készítette: Gergely Katalin Mellékletek:Meghívó Jelenléti ív Előterjesztések Iktatószám: T-/2014. /2014. II. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a 2014.

Részletesebben

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató

Kivonat! Határidő: 2015. május 18. Felelős: Ács Rezső polgármester, Artim Andrásné ügyvezető igazgató Kivonat! Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 91/2015.(V.18.) az Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2014. évi tevékenységéről szóló beszámoló elfogadásáról I.

Részletesebben

Közgyűlési határozatok

Közgyűlési határozatok Közgyűlési határozatok kivonat a Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelyén (1013 Budapest, Krisztina krt. 55.) 2017. április 7. napján de. 11.04 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

2011. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES BESZÁMOLÓJÁRÓL. Korlátolt Felelősségű Társaság 1148 Budapest, Fogarasi út 58. (Nysz.

2011. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES BESZÁMOLÓJÁRÓL. Korlátolt Felelősségű Társaság 1148 Budapest, Fogarasi út 58. (Nysz. FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS a BVK HOLDING Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság és a konszolidálásba bevont vállalkozások 2011. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT

II. HATÁROZAT KIVONAT Iktatószám: T-304/2009. 14/2009. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2009. december 10 ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 535/2009. (XII.10.) B-L.Ö.h. 21 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt,

Részletesebben

A ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI

A ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI KÖZLEMÉNY Az FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (182 Budapest, Üllői út 48., cégjegyzékszám: 1-1-43638; a továbbiakban: Társaság ) a tőkepiacról szóló 21. évi CXX. törvény és a nyilvánosan

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait.

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2009. március 11-ei üléséről 24/2009. (03.11.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének. 1/2010. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének. 1/2010. számú határozata 1/2010. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlése az előterjesztésnek megfelelően a következő személyeket jelölte ki a Szavazatszámláló Bizottság tagjainak:

Részletesebben

A RÁBA Nyrt április 13-i éves rendes közgyűlésének határozatai

A RÁBA Nyrt április 13-i éves rendes közgyűlésének határozatai A RÁBA Nyrt. 2017. április 13-i éves rendes közgyűlésének határozatai A RÁBA Nyrt. tájékoztatja a tisztelt részvényeseit, hogy a Társaság 2017. április 13. napjára meghirdetett éves rendes közgyűlése a

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 17-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 17-ei ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 138/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. május 17-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat az önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan TÁJÉKOZTATÁS a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan A QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1132 Budapest, Váci út 30., cégjegyzékszám: Cg.

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. 1. Tartalmi összefoglaló. II. Hatásvizsgálat. III. A végrehajtás feltételei

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. 1. Tartalmi összefoglaló. II. Hatásvizsgálat. III. A végrehajtás feltételei Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere ).(S-. számú előterjesztés Előterjeszt és a Képviselő-testület részére a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. 2017. évi mérlegbeszámolója elfogadásáról

Részletesebben

Igen szavazat: db 100,000% Nem szavazat: 0 db 0,000% Tartózkodás: 0 db 0,000% Le nem adott szavazat: 0 db 0,000%

Igen szavazat: db 100,000% Nem szavazat: 0 db 0,000% Tartózkodás: 0 db 0,000% Le nem adott szavazat: 0 db 0,000% A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2017. április 28. napján megtartott, a 2016. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság (1031 Budapest, Záhony utca 7., Cg.: 01-20-000002, a továbbiakban Társaság ) 2017. évi rendes közgyűlésének

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-82/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. május 14-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 61/2015.

Részletesebben

Könyvvizsgálói jelentés

Könyvvizsgálói jelentés Független könyvvizsgálói jelentés a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége vezetősége részére Azegyszerűsítettévesbeszámolórólkészültjelentés Elvégeztük a VTMSZ mellékelt 2013. évi az egyéb szervezetek

Részletesebben

A MAGYAR TELEKOM NYRT ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉNEK HATÁROZATAI

A MAGYAR TELEKOM NYRT ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉNEK HATÁROZATAI A MAGYAR TELEKOM NYRT. 2016. ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSÉNEK HATÁROZATAI Budapest 2016. április 12. A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu. Szám: 3628/2006.

Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu. Szám: 3628/2006. Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 3628/2006. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselőtestületének 2006.

Részletesebben

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS. A Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonosainak

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS. A Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonosainak FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS A Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonosainak Az egyszerűsített éves beszámolóról készült jelentés Elvégeztük a Pro Rekreatione

Részletesebben

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2011 év Budapest: 2012. március 26. Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2011 évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30-i fordulónapra elkészített, a tevékenységet lezáró egyszerűsített éves beszámolóhoz

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30-i fordulónapra elkészített, a tevékenységet lezáró egyszerűsített éves beszámolóhoz Balassagyarmat Foglalkoztatási Nonprofit Közhasznú Kft 2660 Balassagyarmat Cégjegyzékszám: 1209006301 Óváros tér 15. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30i fordulónapra elkészített,

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Társaság

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Társaság Adószám: 2234026-1-20 Cégjegyzék szám: 20-14-000060 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Társaság 2008.01.01. 2008.12.31. -1- Tartalomjegyzék: 1. Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése 1042 Budapest, Árpád út 44-46. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. március 10. Kusper Zsolt elnök A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1.

Részletesebben

Közgyűlési Határozatok

Közgyűlési Határozatok Közgyűlési Határozatok A Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2011. április 28. napján 10.00 órakor megtartott éves Közgyűlésén meghozott határozatok 1/2011.04.28. sz.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához

ELŐTERJESZTÉS. a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához ELŐTERJESZTÉS a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet 2018. január 29-ei Küldöttgyűlésének 2. napirendi pontjához Az Igazgatóság és a Felügyelőbizottság beszámolója a jogelőd Főnix Takarékszövetkezet,

Részletesebben

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft

EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft EUNet 2000 Regionális Informatikai Nonprofit Kft 2012. évi MÉRLEGBESZÁMOLÓ KIEGÉSZITŐ MELLÉKLETE * 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az éves beszámoló formája: éves beszámoló Beszámolási időszak: 2012. január 1-től

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2015. április 30-n 13.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 22-én 14 órától tartandó rendes ülésére a PROGÁDOR Kft évi mérlegbeszámolójáról

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 22-én 14 órától tartandó rendes ülésére a PROGÁDOR Kft évi mérlegbeszámolójáról E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2012. május 22-én 14 órától tartandó rendes ülésére a PROGÁDOR Kft. 2011. évi mérlegbeszámolójáról Tisztelt Képviselő-testület! Gádoros Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. - FOTEX Ingatlanfejlesztő Kft. tag szavazatszám: 3.210 db Képv.: Ivánkovics Erika ügyvezető - PLAZA PARK Kft. tag szavazatszám: 1.

JEGYZŐKÖNYV. - FOTEX Ingatlanfejlesztő Kft. tag szavazatszám: 3.210 db Képv.: Ivánkovics Erika ügyvezető - PLAZA PARK Kft. tag szavazatszám: 1. JEGYZŐKÖNYV Az MTK Budapest Labdarugó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.) 2011. április 29-én 11. órakor a Társaság székhelyén tartott rendes közgyűléséről

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testülete Iktatószám: T-29/2010. 02/2010. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. január 28-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 46/2010. (I.28.) B-L.Ö.h. elfogadta, hogy a T-27/2010. számon kiküldött meghívóban

Részletesebben

2009. évi Közhasznúsági jelentése

2009. évi Közhasznúsági jelentése MÁKVIRÁG VIRÁGAI Gyermekellátási és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Székesfehérvár, Nefelejcs u. 79-1. 8000 2009. évi Közhasznúsági jelentése Székesfehérvár, 2010. május 22.. Pintérné

Részletesebben

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Csillagjáró Fejlesztőház Nonprofit Közhasznú Kft 2040 Budaörs, Csillag u. 1. Statisztikai számjel: 22962227-8891-572-13 Cégjegyzékszám: 13-09-140849 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Budaörs, 2012. március

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT Pécs, Hársfa utca évi

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT Pécs, Hársfa utca évi KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET FONAVITA NONPROFIT KFT 7627 Pécs, Hársfa utca 4. 2009.évi Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló I: A vállalkozás bemutatása A vállalkozás a Primax Kht-ból alakult át 2007.05.31.-én,

Részletesebben

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat:

2017. évi tulajdonosi határozatok. 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: 2017. évi tulajdonosi határozatok 1/2017. (V.08.) sz. TGY határozat: Az ÓNTE Nonprofit Kft. taggyűlése megismerve a könyvvizsgáló jelentését és a Felügyelőbizottság jelentését az ÓNTE Nonprofit. 2016.

Részletesebben

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft.

Fedőlap. Dr. Vántus Judit osztályvezető Engyel László ügyintéző Kiss András Péter ügyvezető, Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai NKft. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2019. 04. 18. Javaslat a Dunaújvárosi Kistérségi Turisztikai Nonprofit Kft. 2018. évi beszámolójának elfogadására, az

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/14/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. május 7-én megtartott

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása

A CIB Bank Zrt. tájékoztatása A CIB Bank Zrt. tájékoztatása A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14., Cg: 01-10-041004) az általa kibocsátott kötvények tulajdonos befektetőit ezúton tájékoztatja, hogy I. döntésének eredményét

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. A Képviselő-testület május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2011. május 24-én 14 órától tartandó rendes ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Gádoros Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 246/2002. (XII. 23.)

Részletesebben

KŐBÁNYAI SZIVÁRVÁNY NONPROFIT KFT. 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KŐBÁNYAI SZIVÁRVÁNY NONPROFIT KFT. 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KŐBÁNYAI SZIVÁRVÁNY NONPROFIT KFT 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Tartalomjegyzék 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 2. VAGYONI ÉS PÉNZÜGYI HELYZET ELEMZÉSE 2.1. Számviteli beszámoló 2.2. Támogatások felhasználása 2.3.

Részletesebben

~ m. számú előterjesztés

~ m. számú előterjesztés ~ m. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Média és Kulturális Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. 2009.01.01. 2009.12.31.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. 2009.01.01. 2009.12.31. Adószám: 2234026-1-20 Cégjegyzék szám: 20-14-000060 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. 2009.01.01. 2009.12.31. 2 Tartalomjegyzék: 1. Egyszerűsített éves

Részletesebben

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT

1/2013. (IV.30.) SZ. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2013. április 30. napján megtartott, a 2012. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A., a továbbiakban Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2015. április 28-i éves

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése. Szabadszentkirály, 2012. 04. 06. Gyulai Krisztián elnök

2011. évi Közhasznúsági jelentése. Szabadszentkirály, 2012. 04. 06. Gyulai Krisztián elnök Szabadszentkirályi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 7951 Szabadszentkirály Petőfi S. u. 90. Bírósági bejegyzés száma: 12.Pk.60.064/2011/6. Nyilvántartási száma: 3203 2011. évi Közhasznúsági jelentése Szabadszentkirály,

Részletesebben

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek.

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek. A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. április 27. napján megtartott, a 2011. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság

ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK. a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság ELŐTERJESZTÉSEK és HATÁROZATI JAVASLATOK a Graphisoft Park SE Ingatlanfejlesztő Európai Részvénytársaság (1031 Budapest, Záhony utca 7., Cg.: 01-20-000002, a továbbiakban Társaság ) 2016. évi rendes közgyűlésének

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly

Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés. Készítette: Ládás Károly Székesfehérvári Repülésért Alapítvány Közhasznúsági jelentés Készítette: Ládás Károly. 2013-05-25. Székesfehérvári Repülésért Alapítvány 8000 Székesfehérvár, Kertalja utca 2/A. 2013. évi Közhasznúsági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 19-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET május 19-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 114/2016. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2016. május 19-i ülésére Tárgy: Önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2015. évi beszámolója,

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

II. 1.) A Társaság számviteli törvény szerinti éves beszámolójának elfogadása.

II. 1.) A Társaság számviteli törvény szerinti éves beszámolójának elfogadása. A CIB Bank Rt. tájékoztatása a CIB Biztosítási Alkusz Kft. Tulajdonosi Határozatáról, illetve a CIB Credit Rt., a CIB Ingatlanlízing Rt., a CIB Lízing Rt., a CIB Rent Rt., a CIB Service Rt. és a CIB REAL

Részletesebben

Társaság adatai: - Óbudai Egyetem üzletrész: 100% törzsbetét: ,-

Társaság adatai: - Óbudai Egyetem üzletrész: 100% törzsbetét: ,- Satisztikai számjel: : 22288332-9499-113-01 Társaság adatai: 1.) Társaság cégneve: BMF Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Társaság rövidített cégneve: BMF. Nonprofit Kft. A társaság székhelye:

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A., a továbbiakban Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2017. április 28-i éves

Részletesebben

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek. 1./2019. (IV.26.) sz. közgyűlési határozat

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek. 1./2019. (IV.26.) sz. közgyűlési határozat A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2019. április 26. napján megtartott, a 2018. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

4. A Maglód Projekt Kft évi mérleg-beszámolója május 24. ELŐTERJESZTÉS

4. A Maglód Projekt Kft évi mérleg-beszámolója május 24. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2018. május 24-ei ülésére 4. napirend Tárgya: A Maglód Projekt Kft. 2017. évi mérleg-beszámolója. Előadó: Varga Krisztina ügyvezető Melléklet:

Részletesebben

MTH Magyar Túra Hajó Közhasznú Vitorlás Egyesület 2400 Dunaújváros, Semmelweis utca 1. III./12. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

MTH Magyar Túra Hajó Közhasznú Vitorlás Egyesület 2400 Dunaújváros, Semmelweis utca 1. III./12. 2011. évi Közhasznúsági jelentése MTH Magyar Túra Hajó Közhasznú Vitorlás Egyesület 2400 Dunaújváros, Semmelweis utca 1. III./12. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Dunaújváros, 2012. május 19. Katona Dániel elnök Az MTH Magyar Túra Hajó

Részletesebben

JAVASLAT NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE /2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László

JAVASLAT NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE /2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 4. sz. napirendi pont 33-19/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László JAVASLAT Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2012. évi beszámolójának

Részletesebben

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek.

A szavazás során az egyes szavazati arányok három tizedesjegyig kerekítésre kerültek. A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. április 27. napján megtartott, a 2017. üzleti évet lezáró éves rendes Közgyűlésén elfogadott közgyűlési határozatok A PannErgy Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Közhasznúsági jelentése

Közhasznúsági jelentése Adószám: 14507036-2-08 Cégjegyzék száma: 08-09-017096 Statisztikai számjel: 14507036-8622-599-08 Pannonhalmi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2009.

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT a szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT a szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-246/2010. 13/2010. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. szeptember 16-ai rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 440/2010. (IX.16.) B-L.Ö.h. 16 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és

Részletesebben

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat)

( darab igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozott határozat) Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1131 Budapest, Babér utca 1-5., cégjegyzékszám: Cg.01-10-045985) ( Társaság ) Igazgatósága a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

Határozati kivonat mely készült a 2007. május 08-i ülésről

Határozati kivonat mely készült a 2007. május 08-i ülésről 1 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat mely készült a 2007. május 08-i ülésről NAPIRENDI PONTOK: 1.) A Pénzügyi osztály tájékoztatója

Részletesebben

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

* * NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI XXVI. évfolyam 3. szám 2016. március 23. NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK * * HIVATALOS LAPJA NÓGRÁD MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZLÖNYE A KÖZGYŰLÉS 2016. III. 23-ÁN TARTOTT ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI NÓGRÁD MEGYEI

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-32/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. március 12-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 24/2015.

Részletesebben

Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.)

Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) Közgyűlési Határozatok a Graphisoft Park SE (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2015. április 23. napján 10.00 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén meghozott határozatok 1/2015.04.23.

Részletesebben

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28. 1/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a 2018. évi munkatervét egyhangú döntéssel

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testülete HATÁROZAT KIVONAT. 2009. június 11 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testülete HATÁROZAT KIVONAT. 2009. június 11 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-161/2009. 08/2009. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2009. június 11 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 266/2009. (VI.11.) B-L.Ö.h. 20 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta tárgyalásra

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013. Tartalomjegyzék Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló Mérleg Eredmény kimutatás Kiegészítő melléklet: Általános kiegészítések Részletes értékelés (Vagyoni helyzet, Támogatások,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához A Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. (továbbiakban: Társaság)

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentése

2015. évi Közhasznúsági jelentése Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 41. i Közhasznúsági jelentése Budapest, 2016. május 24. Dr. Nagy Ákos elnök 1 A Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2007. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft évi. Közhasznúsági jelentése. Wágner Zita ügyvezető igazgató

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft évi. Közhasznúsági jelentése. Wágner Zita ügyvezető igazgató Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft 2014. évi Közhasznúsági jelentése Wágner Zita ügyvezető igazgató A KFT a cégbejegyzéskor közhasznú szervezetként lett bejegyezve. Számviteli beszámoló Tevékenységünket

Részletesebben