smereme szolgáltatásunkat!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "smereme szolgáltatásunkat!"

Átírás

1 smereme szolgáltatásunkat! _ -~ ~ ~ _ ,, ONLINE MUNKAERO-MENEDZSMENT RENDSZER

2 Mi a JobJCTRL? Hogyan müködik? A JobCTRL fontosabb funkciói: Munkaidö követés Munkakövetés Nyomon követés Kimutatások, statisztikák Munkaügyi adminisztráció Mobil bövítmények

3 Mi a JobCTRL? A JobCTRL egy olyan innovatív munkaidő mérési, -követési és munkaerő irányítási rendszer, amelyet az elvégzett munka hiteles mérésének és megalapozott tervezésnek igénye hívott életre. Minden vezetőnek feladata pontosan tudni, mi történik az általa irányított szervezeten vagy szervezeti egységen belül, hiszen csak a valóságnak megfelelő adatok birtokában hozhat hatékony és sikeres döntéseket. A munkaidőt munkával kell tölteni. Ám a vezetők vajon mindig pontos információval rendelkeznek-e arról, hogy beosztottaik mikor, milyen feladaton dolgoznak, illetve hogyan haladnak vállalásaikkal? Minden szervezet sikeres működésének egyik kulcsa a munkaidő és a munkaerő hatékony tervezése és valós idejű nyomon követése. A JobCTRL erre kínál megbízható, egyedi és rendkívül költséghatékony megoldást. Hogyan müködik? A JobCTRL egy több platforrnon futó rendszer. A számítógépes alkalmazást webes támogató felület és további telekommunikációs eszközökön (telefon, okostelefon, tablet) használható szolgáltatások egészítik ki. A szoftver a munkavállaló számítógépén, a háttérben fut. A telepítés és aktiválás után a rendszer naplózza, hogy a felhasználó éppen milyen projektet végez, illetve hogy egy-egy feladattal mennyi időt tölt el. Segítségével a dolgozók egy adott feladathoz rendelhetik tevékenységüket, tájékozódhatnak feladataik (felettesük által meghatározott) fontossági sorrendjéről vagy határidejéről Az alkalmazás emellett észleli a leütések gyakoriságát, az egérhasználatot, illetve egy kicsinyített, pixelesen torzított,jotón" rögzíti a képernyőváltásokat. Az alkalmazást ki lehet kapcsolni, ha valaki pihenésként munkaidőben privát oldalakat használna, sőt beállítható, hogy a rendszer automatikusan kijelentkeztessen olyan weboldalak használata esetén, amelyek nincsenek összefüggésben a munkavégzéssel. A JobCTRL.com oldalon érhető el a JobCTRL webalkalmazás. A munkavállalók itt vehetnek fel maguknak feladatokat, itt kezelhetik szabadság igényeiket, a vezetők pedig áttekinthetik és ellenőrizhetik az elmúlt munkanapok adatait, kimutatásokat, statisztikákat kérhetnek le, valamint szerkeszthetik a rendszerben rögzített feladatokat. A JobCTRL garantálja a munkavállaló személyiségi jogait, hiszen a szoftver egyetlen kattintással bármikor ki kapcsolható. Az alkalmazás adatkezelését az adatvédelmi biztos jóváhagyta. Desktop alkalmazás Webalkalmazás Mobil alkalmazás Telefonos szeigáitatás Hitelesítés Bevezetési paraméterezés Testresza b ott ri po rt ok Munka-hatékonysági tanácsadás Teljesítmény-értékelési módszertan Munka-pszichológiai támogatás Munkajogi és HR tanácsadás A JobCTRL megrendelésével egy olyan komplex eszközrendszert, szolgáltatást és módszertant kap, amellyel maximalizálni tudja szervezete hatékonyságát!

4 A JobCTRL fontosabb funkciói Munkaidő követés A JobCTRL szofisztikált munkaidő követést tesz lehetövé, ahol a munkavállalók munkaidő felhasználása nagy hatékonysággal, a munkafolyamatokba integrálva mérhető. A JobCTRL desktop alkalmazás egy kattintással vagy leütéssei elindítható és leállítható: Az alka lmazás segítségével a munkavállalók egy mozdulattal vá laszthatnak a rájuk bízott feladatok közül. A JobCTRL a feladatstruktúrának megfele l ő bontásban, pontosan méri a nettó munka i dőt; az alkalmazás bármikor kikapcsol ható, ha a dolgozó saját megítéléseszerint nem munkajellegű tevékenységet végez. Munkavállalók, munkacsoportok kezelése: A JobCTRL jogosultságkezelési rendszere képes leképezni a legösszetettebb szervezeti struktúrákat, akár állandó, illetve eseti (pl. projekt alapú) szervezeti hierarchi a igényeknek megfe l elően is. Statiszti ka i adatgyűjtés: A JobCTRL a munkavégzésrő l a felhasználó által meghatározott időközönként mintavételezéssel adatokat (bi ll entyűzet- és egéraktivitás, futó alkalmazások címsora stb.) gyűjt a dolgozó tevékenységéről, amelyeket egy biztonságos szerveroldali alka lmazásban összegez. Munka státusz Nem munka státusz On munk:át váltott! Jelenlegi munkája: Marketing :: Altalános Marketing :: Direkt marketing előké szítés Ön nem munka státuszhan van! Az adatok gyújtése szünetel. amíg nem választ ki egy munkát. Munkakövetés A JobCTRL szeigáitatás segítségével egyszerű en, munkafolyamatokba építve, hatékonya n mérhetők az egyes feladatokra, projektekre fordított valós munkaidők. Projektek, feladatok: A JobCTRL segítségével a legbonyolultabb vál lalati működés munkafolyamatai is lemodellezhetők. A rendszerben projektek, alprajektek és feladatok megfelelő rész l etezettségű struktúrája hozható létre. A szaigáitatás képes a projekt alapon szerveződő tevékenységet leképezni, mint amilyen az ügyfél vagy a tevékenység alapján szervezett működés. Prioritás, határidő kezelése: A JobCTRL -ban megadott feladatokhoz határidők, teljesítésre rendelkezésre álló idő, sőt az adott feladat ellátására felhasználható nettó munkaidőterv is hozzárendelhető. A fe ladatok prioritása értékszámmal ruházható fe l, amelyek segítségével a dolgozók napi irányítása és a feladatkiosztás nagyban automatizálható.

5 Feladatok hozzárendelése: A szaigáitat ás segítségével a feladat st rukt úrák a JobCTRL webalka lmazás felüleletén egyszerűen megadhatók, sze r keszthetők. A szofisztikált jogosultságrendszer segítségével a feladatok szerkesztése, kiosztása több szinten (adminisztrátor, csoportvezető, dolgozó) történhet, alkalmazkodva a vállalat irányítás i rendszeréhez. Feladatok kiválasztása, kezelése: A JobCTRL desktop alkalmazásban a felhaszná Iók egy menürendszerből kü l önböző szempontok alapján válogathat nak a hozzáj uk rendelt feladatok között. Egy egyszerű fastruktúra az összes feladatot e l érhetővé teszi; a l O legutóbbi, a l O legfontosabb és a l O l egsürgősebb feladat pedig külön is elérhető. Automatikus feladatválasztás: A JobCTRL deskt op alka lmazásban szabályok alakíthatók ki, amelyek segítségével meghatározott feltételek fennállása esetén, a feladatok közötti vá ltás automatikussá vá lik (pl. a levelezőp r og ram rendszer automatikusan az " ek kezelése" feladatra vált). Marketing Zoltán (1051) Mai m u n ka i d ő : OO:U Havi mun igaid&: 25:11. li~ 06:48 I: 152:00 Marketing :: Értékesítés :: Ajánlat lcészítés JobCTRl Marketing megnyitásakor a Legfontasa bh fel a d at ok Kezd ő- és végdátum alapjá n Bevállalt óraszám alapjá n Legutóbbi munigák Feladat keresése JobCTRL :: JobCTRL Tuto ri al Videó JobCTRL :: Scriptek Írása JobCíRL :: Weboldal szövegek írása JobCTRLcom Főol da l... Beállítások Kilépés ij.4: Nyomon követés Az alkalmazás a dolgozókat a rendszer szabályainak pontos betartására ösztönzi, ami a JobGRL _t minden eddiginél hatékonyabb eszközzé teszi. A JobGRL szolgáltatásai arra épülnek, hogy a dolgozók abban az esetben, ha nem valamilyen munkakörükhöz köthető tevékenységgel vannak elfoglalva, kikapcsolják az alkalmazást, így a rendszerben összegyűjtött adatok minden esetben a munkavégzésre vonatkoznak. A JobGRL eszközrendszerével felderíthetők azok az esetek, amikor a munkahelyi tevékenység nem tényleges munkavégzés. Online monitoring: A JobCTRL webalkalmazásban a jogosultsággal rende l kező felhaszná Iók nyomon követhetik a munkavállalók rögzített adatait, és képet kapnak a kü l önböző időintervallumokra eső dolgozói tevékenységekrő L Automatizált előszűrés: A rögzített adatokat a JobCTRL a megadott paraméterek mentén e l őszűri, egyszerűsítve ezzel az ellenőrzés folyamatát.

6 Munkanap áttekintés: A JobCTRL webalkalmazásban a munkanap áttekintés funkció segítségével hatékonya n átnézhetőek a munkanapok során rögzített adatok, így a nem megfelelő adatok egy teljes munkanapra akár 5-8 perces tevékenységgel kiszűrhetők. Online projekt monitoring: A funkció segítségével projektjeit valós időben nyomon követheti projektrevagy ügyfélre vetítve. Láthatóvá válik, hogy kik, mennyit, mikor dolgoztak az adott projekten, mennyi a tervezett és valóban teljesített idő, továbbá mekkora a tervezett és aktuális költségszint. Erőforrá s ütemezés: A felületen adott projekten dolgozó munkavállalóinak lekötött és szabad idő-kapadtásai láthatók. Az egyszerű használatnak köszönhetően a feladatok könnyen átmozgathatóak. Adminisztrálhatóak továbbá az egy-egy üzleti megbeszélésen felvetett jövőbeli ötletek, tervek, illetve könnyen ki oszthatók a kapcsolódó feladatok. Hitelesítési szolgáltatás: Gyakorlott munkatársaink anonim módon, folyamatosan vagy szúrópróbaszerűen végzik el meghatározott paraméterek alapján a rögzített adatok napi ellenőrzését, és jelzik, ha ezek között nem munkához kapcsolódóakat találnak. Ezzel a szolgáltatással a JobCTRL kínálta összes előny elérhetővé válik anélkül, hogy erőforrásokat kötne le cégénél 09:42 r '- - -;i; "".:. - ~~--- - ~~ ~-+~ ,.. ~ -. - "<, :50 Job Károly [User!d: 375] {JobCTRLJ l Föoldal l 1 Kilépés l l l l.lagyar GJ JobCTRL Beállításaim Testreszabás ' ' G- JobCTRL J. lr-.. Iroda á'! JobCTRl IP Key kccmjnt fr-# Admínis:rtrKió!t.i'! Ált.a~nos Movketing J... ~~.. Erttkesitts :: Marketing.1_ r:. Gt:nerll mmkebng r Menedzsment tr ~ Projekt ~t-~ ~::, -.i lewiezé:s l f' rojektt:k Q. La:a TAUílkoxó. Marketing MH'ting p. a Ugyfél U. Kft. # Ügyfél ID. Kft ttj-# Ügyfél Kft. li Levelezés Név: Opcionális beállítások Kategória: Tervezott kezdödátum: Tervezett végdátum: Tervezett koltség {Ft): leírás: Megbeszélés hossza: Prioritás: (opoooí s) perc (op.:jor-1 ::s)

7 Kimutatások, statisztikák A munkaidő felhasználására vonatkozó adatokbóllekérdezések, statisztikák és kimutatások készíthetők. Összes munkaidö 06:12:10 Számítógépes munkaidö 06:12:10 Munka kezdete 9:18:14 Munka vége 21:39:32 M unkák bontás Munka neve ld ö Kezdés IMaiketillg :: Social media kampány (40056) Vége Státusz 91,6% marketmg :: Altalános marketmg (38111) Mzm kák idő szeri11ti bo11tása - Promóciós anyag készítés~ (39386) Általános marketing (38111) Sz g. Social media kampány (40056) Direkt marketing előkészít ése (27466) febr :00 12:00 14:00 16:il0 18:00 20:00 11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21 : Bill. Akt. gé Akt. febr :00 12:00 14:00 16:00 18:00 20:00 11 :00 13:00 15:00 17:00 19:00 21 :00 értesítések: A dolgozók napi, heti, havi összesítést kapnak rögzített adataikról, míg a csoportvezetők és adminisztrátorok számára napi, heti és havi kimutatás készül a munkavállaló teljesítményéről O nl i ne statiszti ka: A JobCTRL online fe lületein a dolgozókkal kapcsolatos adatokra épülő lekérdezések, kimutatások, mutatók és táblázatok érhetők el, amelyek segítségével nagyobb szervezet esetén is jól áttekinthetővé válik a munkavállalók munkaidő felhasználása és hatékonysága. M u n ka idő-teljesítménymutatók rendszere: A JobCTRL magában foglal egy, a szaigáitatás keretei között végzett mérésekre épülő értékelési rendszert, amely lényeges eleme lehet a dolgozók teljesítményértékelésének.

8 Munkaügyi adminisztráció A JobCTRL segítségével egyetlen felületen tudja kezelni a dolgozók szabadsága it, távolléteit. Szabadságok kezelése: A dolgozók a JobCTRL webalkalmazásban kérhetik ki szabadságaikat, amelyeket a munkaadók ugyanitt engedélyezhetnek. Betegségek követése: A JobCTRL -lal a dolgozók a betegszabadságot is online tudják rögzíteni. Mobil bővítménye A JobCTRL magában foglalja a munkahelyen kívül végzett munkavégzés kezelését is. A külsős kollégák kétféle telekommunikációs megoldást használhatnak, amelyek segítségével a minimális, de ingyenes szolgáltatástól, a teljes értékű, de többletköltséggel járó funkcionalitásig minden elérhetővé válik mobiltelefonok segítségével is. Mobil alkalmazás: A mobil alkalmazás segítségével a JobCTRL számítógépes programjával egyenértékű szaigáitatás vehető igénybe bármely okostelefonon vagy tableten. A JobCTRL mobilalkalmazás nem csak a külső munkatársak és iradán kívüli tevékenységgel töltött munkaidő regisztrálására alkalmas, de a vezető beosztású dolgozóknak ideális eszközt jelent olyan vezetői teendőkhöz is, mint a munkavállalói feladatok kijelölése vagy a munkavállalók teljesítményértékelése. Földrajzi pozíciók követése és képfeltöltés: A mobil alkalmazás használatakor külső helyszínen tartózkodó és mozgó munkavállalók tevékenysége is könnyen követhető a webalkalmazásban. Ennek köszönhetően látható, hogy adott napon a munkavállalók hol tartózkodtak, továbbá a képfeltöltés opció segítségével a felhasználék egyszerűen dokumentálhatják távoli munkájukat és annak eredményét. Telefonos szolgáltatás: A JobCTRL telefonos szaigáitatás egy ingyenes megoldás, amelynek segítségével dolgozói regisztrált mobiltelefonszámuk segítségével indíthatják el és állíthatják le a munkaidő mérését.

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető.

Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Az emberi erőforrás értéke. A munka értéke. Az idő értéke. Mérhető. Filozófiánk Az idő attól lesz munkaidő, mert azt munkával töltjük. A JobCTRL azok számára kifejlesztett rendszer, akik ezzel egyet tudnak

Részletesebben

Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA

Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA Scolvo Multi-Unit Retail Management App MURMA Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok támogatásában,

Részletesebben

1000 felhasználó 15 országban

1000 felhasználó 15 országban Scolvo Control Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok támogatásában, és hozzájárulnak a hatékonyabb

Részletesebben

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást.

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást. AZ IRODA OTTHON A JC360 alkalmas eszköz arra, hogy minden munkavállaló a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül kimutathassa és dokumentálhassa munkáját. A vezetők szerint a távmunka bevezetésének

Részletesebben

Mobilizált értékesítési folyamat

Mobilizált értékesítési folyamat Scolvo Sales Scolvo Sales A Scolvo elkötelezett amellett, hogy a legjobb mobil megoldásokat nyújtva segítse ügyfelei belső és külső folyamatainak javításában és vevőik hatékonyabb kiszolgálásában. A Scolvo

Részletesebben

Cafeteria szolgáltatások

Cafeteria szolgáltatások Cafeteria szolgáltatások Teljes körű cafeteria rendszer építés, tanácsadás. Nyilvántartó rendszer A Quick.Cafe elsősorban a munkavállalók cafeteria választásának megkön nyítését szolgáló szoftver. Interneten,

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Projektmenedzsment tréning

Projektmenedzsment tréning Projektmenedzsment tréning Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál ÁROP-1.A.2/B-2008-0020 2010.10.20. Tematika Projektek Projektcsapat összeállítása

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

Az optimalizált irodatechnikai rendszer

Az optimalizált irodatechnikai rendszer Az optimalizált irodatechnikai rendszer Dokumentum menedzsment konferencia 2010. május 12. Hotel Marriott, Budapest Papp Attila Péter üzletfejlesztési vezető Konica Minolta Magyarország Tartalom Eszközpark

Részletesebben

Mi a VoxCTRL? A JobCTRL különböző szolgáltatási területeiről érkezett hangrögzítési igényeknek megfelelően alakítottuk ki a VoxCTRL modult.

Mi a VoxCTRL? A JobCTRL különböző szolgáltatási területeiről érkezett hangrögzítési igényeknek megfelelően alakítottuk ki a VoxCTRL modult. Hangrögzítés okosan A JobCTRL kiegészitő modulja, ami a hangokat elemezhető adatokká alakítja, biztosítja hogy az elhangzottaknak nyoma maradjon. A VoxCTRL többet nyújt egy ügyfélszolgálati hangrögzítőnél.

Részletesebben

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja.

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu ekovut - költség menedzsment rendszer Az ekovut építőipari költség menedzsment, költségkövető rendszer,

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A nagy klinikák fogászati szoftvere. Gyorsabb adminisztráció, nagyobb biztonság, hatékonyabb rendelő!

A nagy klinikák fogászati szoftvere. Gyorsabb adminisztráció, nagyobb biztonság, hatékonyabb rendelő! A nagy klinikák fogászati szoftvere Gyorsabb adminisztráció, nagyobb biztonság, hatékonyabb rendelő! A nagy klinikák fogászati szoftvere Ismerje meg a PlanMaster világszinten is egyedülálló megoldásait!

Részletesebben

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval

Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Automatikus szivárgáskeresés Zajszint-adatgyűjtő hálózat korrelátoros funkcióval Sebalog N-3 hálózat Aktuális mérési adatok minden nap Nincs szükség a loggerek helyszínen történő kiolvasására Távolról

Részletesebben

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése

smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése smepro.eu tananyagbázis és kurzusrendszer portálok felépítése Az SMELearning módszertan egyik legfontosabb ajánlása, egybehangzóan az előzetes szükségletelemzés következtetéseivel a következő: a kis-és

Részletesebben

BŐVÍTMÉNYEK TELEPÍTÉSE ÉS SZERKESZTÉSE WORDPRESS-BEN

BŐVÍTMÉNYEK TELEPÍTÉSE ÉS SZERKESZTÉSE WORDPRESS-BEN Mgr. Námesztovszki Zsolt BŐVÍTMÉNYEK TELEPÍTÉSE ÉS SZERKESZTÉSE WORDPRESS-BEN Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar Oktatásinformatikai rendszerek - szöveggyűjtemény Budapest,

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

TARTALOM Szemfüles program... 3

TARTALOM Szemfüles program... 3 TARTALOM Szemfüles program... 3 I. Adminisztrátor/Felhasználó:... 6 1. Adminisztrátor... 6 2. Felhasználó... 6 II. Felhasználó meghívása és regisztrálása a Szemfüles programba... 6 1. Felhasználó meghívása

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

Oktatási keretrendszer. Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt

Oktatási keretrendszer. Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt 1 Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt 1 Közigazgatás jelene 2 Problémák Lassú ügyintézési folyamat Államháztartásnak költséges működés Cél Hatékonyság növelése Legyen gyorsabb, egyszerűbb Költség csökkentés

Részletesebben

EgroupWare: A csoportmunka megoldás

EgroupWare: A csoportmunka megoldás EgroupWare: A csoportmunka megoldás Bemutatás Az egroupware egy üzleti szintű, PHP alapú, szabad csoportmunka szerver megoldás, a Stylite AG terméke. A közösségi verzió szabadon letölthető és ingyenesen

Részletesebben

AZ OKOSPORTÁL BEMUTATÁSA A PORTÁL HASZNÁLATA OKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN

AZ OKOSPORTÁL BEMUTATÁSA A PORTÁL HASZNÁLATA OKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN A köznevelés tartalmi szabályozóinak megfelelő tankönyvek, taneszközök fejlesztése és digitális tartalomfejlesztés EFOP-3.2.2-VEKOP-15-2016-00001 AZ OKOSPORTÁL BEMUTATÁSA A PORTÁL HASZNÁLATA OKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN

Részletesebben

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen.

Munkaidő keret. Jelenléti ív vezetése A foglalkoztatási adatok fülön be kell állítani, a jelenléti ív vezetése paraméternél, hogy Igen. A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

A vállalati teljesítménymérés és ösztönzés professzionális eszköze

A vállalati teljesítménymérés és ösztönzés professzionális eszköze A vállalati teljesítménymérés és ösztönzés professzionális eszköze A JC360 tökéletes eszköz arra, hogy minden munkavállaló a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül kimutathassa és dokumentálhassa

Részletesebben

Munkaidő keret. Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön

Munkaidő keret.   Beállítások. Szerviz/Beállítások/Munkaidőkeret. Szerviz-Beállítások-Munkaidőkeret fülön A Novitax bérszámfejtő program a megfelelő beállítások mellett kezelni tudja a munkaidő keretben történő foglalkoztatást. A munkaidő keret alkalmazása esetén az alábbiak beállítása szükséges. Beállítások

Részletesebben

Beléptetô és munkaidônyilvántartó

Beléptetô és munkaidônyilvántartó Beléptetô és munkaidônyilvántartó szoftver A nexontime szoftver funkciói: a beléptető rendszer által használt kódkártyák kezelése: kártyák kiadása, visszavonása és nyilvántartása, a blokkolási események

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

CloudCode bemutatkozás Web Mobil IoT

CloudCode bemutatkozás Web Mobil IoT CloudCode bemutatkozás Web Mobil IoT Megbízható Partner a Digitális Transzformációban Fejlesztési területek Webes rendszerek, Vállalati és Ipari Webalkalmazások Modern, minden elvárható igénynek megfelelő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Ügyintézés (EÜHT) Kézbesítési tárhely V 1.6 Utolsó mentés: 2015. 08. 11. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 3 2. Fogalomtár... 3 3. Kézbesítési Tárhely - szolgáltatás Intézmények

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Multi Alarm Zrt. MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Az MA-AgroGPS a gazdálkodók igényei alapján kidolgozott, GPS járműkövetelésen

Részletesebben

Gara Péter, senior technikai tanácsadó. Identity Management rendszerek

Gara Péter, senior technikai tanácsadó. Identity Management rendszerek Gara Péter, senior technikai tanácsadó Identity Management rendszerek I. Bevezetés Tipikus vállalati/intézményi környezetek Jogosultság-kezeléssel kapcsolatos igények Tipikus jogosultság-igénylési folyamatok

Részletesebben

GoWebCafe és a GoCafe Cafeteria szoftver

GoWebCafe és a GoCafe Cafeteria szoftver GoWebCafe és a GoCafe Cafeteria szoftver Egyre több cég vezetősége lát fantáziát abban, hogy béren kívüli alternatív juttatásokkal fejezze ki dolgozói megbecsülését, hiszen ezek költséghatékony módon növelik

Részletesebben

CentOS 7 OTRS telepítése, beállítása

CentOS 7 OTRS telepítése, beállítása CentOS 7 OTRS telepítése, beállítása Az OTRS egy nagyon jól használható hibajegykezelő rendszer. Az IBM cég áll a szoftver mögött, ami Perl nyelven íródott. A közösségi verziót a https://www.otrs.com/try/

Részletesebben

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció.

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció. Ingyenes Mobil helpdesk megoldás A Mobil helpdesk egy olyan androidos felületen futó hibabejelentő, amelynek néhány alapbeállítását megadva saját mobil hibabejelentő rendszere lehet, vagy partnereinek

Részletesebben

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer

EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer EPER - mobil Szakértői Integrált Pénzügyi Számviteli Rendszer Csizmazia Tibor 2015.03.27. EPER Vezetői információk mobil alkalmazás Az internetre kapcsolódó telefonok, táblagépek lehetővé teszik, hogy

Részletesebben

TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE... 6

TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE... 6 by TARTALOM A MEGVALÓSÍTANDÓ ÜZLETI FUNKCIÓK LEÍRÁSA...3 KERESKEDELEMI TEVÉKENYSÉGEK...4 KERESKEDELMI AJÁNLAT...4 VEVŐI MEGRENDELÉS...4 BESZÁLLÍTÓI MEGRENDELÉS...5 PÉNZÜGYEK...5 SZÁMLAEGYENLEGEK KEZELÉSE...

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN

MICROSOFT DYNAMICS NAV RENDSZER SAAS MODELLBEN Az ERP bevezetések 30%-a amiatt hiúsul meg, mert a bevezetést tervező vállalat nem tudja előteremteni az igényeinek megfelelő ERP rendszer bevezetéséhez szükséges erőforrást, vagy úgy gondolja, hogy az

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

NightHawk AccessControl

NightHawk AccessControl NightHawk AccessControl Poker Edition Version: 2.0 2012. január 1 Tartalomjegyzék Rendszer elemei... 3 Felhasználói felület... 3 Nap nyitása, zárása... 4 Új játékos felvitele... 4 Ki és beléptetés... 5

Részletesebben

ShopRenter Kulcs-Soft beállítás

ShopRenter Kulcs-Soft beállítás ShopRenter Kulcs-Soft beállítás Az Összekapcsolás segítségével a webáruházban leadott rendelések bekerülnek a Kulcs-Soft szoftver Vevői rendelések listájába (az Ügyféladatok az Ügyfelek listájába, a termékadatok

Részletesebben

Áttekintés. Mi a IUCLID felhő? Milyen előnyökkel jár a IUCLID felhő használata? A IUCLID felhő elérése és használata. Milyen funkciók érhetők el?

Áttekintés. Mi a IUCLID felhő? Milyen előnyökkel jár a IUCLID felhő használata? A IUCLID felhő elérése és használata. Milyen funkciók érhetők el? IUCLID felhő Áttekintés Mi a IUCLID felhő? Milyen előnyökkel jár a IUCLID felhő használata? A IUCLID felhő elérése és használata Milyen funkciók érhetők el? Hol találhat további információt a IUCLID felhőről?

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

Munkavállalók teljesítményértékelésének globális kihívásai. Sikeres hazai és nemzetközi példák.

Munkavállalók teljesítményértékelésének globális kihívásai. Sikeres hazai és nemzetközi példák. Munkavállalók teljesítményértékelésének globális kihívásai. Sikeres hazai és nemzetközi példák. Vadász Attila, ügyvezető 2017. február 23. Munkaerő 2017 BKIK Piac & Profit 1 / 25 Hatékonyak vagyunk-e?

Részletesebben

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

ivir vezetői információs rendszer

ivir vezetői információs rendszer Cégvezetés egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban: sikeresebben. Kerüljön előnybe velünk! Kevesebb időt a válaszokra, többet a döntésekre! ivir segítségével Hatékony döntések pillanatok alatt; Új lehetőségekre

Részletesebben

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben.

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben. Scolvo DIRECT Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok, valamint marketing és direkt kommunikáció

Részletesebben

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Professzionális kiválasztási megoldás azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos kiválasztási folyamatok hatékonyságával. Gyors Hatékony

Részletesebben

AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu

AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu Integrált (Elektronikus) Nyomonkövető Rendszer Miért használjuk? Hogyan használjuk?

Részletesebben

Ügyfél-információs rendszerek a MÁV Zrt-nél Molnár Róza

Ügyfél-információs rendszerek a MÁV Zrt-nél Molnár Róza Ügyfél-információs rendszerek a MÁV Zrt-nél Molnár Róza Időutazás Budapest, 2000. június 1 Információs szolgáltatások Fuvarozás előtt árufuvarozási és díjszabási felvilágosítás fuvarajánlatok készítése

Részletesebben

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT Informatikai Igazgatóság: Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT I N F O R M A T I K A S Z O L G Á L T A T Á S O K Az Igazgatóság felelős az informatikai szolgáltatások biztosításáért, kiemelten a központi gazdálkodási

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS ADATVÉDELEM. Készítette: Szabó Hangya Csilla

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS ADATVÉDELEM. Készítette: Szabó Hangya Csilla KOMMUNIKÁCIÓ ÉS ADATVÉDELEM Készítette: Szabó Hangya Csilla Google társalgó (Hangouts) Csoportos videóbeszélgetésre is lehetőséget teremt Egy adott törzshelyen egyszerre legfeljebb 10 személy vehet részt

Részletesebben

HC Csoport Ügyfélkapu

HC Csoport Ügyfélkapu HC Csoport Ügyfélkapu Felhasználói útmutató Készült: 2013. augusztus 28. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Jelszóváltás... 3 Főoldal... 3 Szűrések és rendezések... 5 Bejelentés... 6 Üzenet

Részletesebben

TAKARNET24 szolgáltatásai

TAKARNET24 szolgáltatásai TAKARNET24 szolgáltatásai Szilvay Gergely Földmérési és Távérzékelési Intézet ÖSSZEFOGLALÁS A Digitális Földhivatal k özéptávú fejlesztési terv első lépések ént a befejezéséhez k özeledik az EKOP-1.1.3

Részletesebben

1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Insert Information Protection Policy Classification from Slide 7

1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Insert Information Protection Policy Classification from Slide 7 1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights 2011 November 8 th Budapest Fel a fellegekbe! Oracle alkalmazások szolgáltatásként az Oracle CRM, ERP, HR Visky Máté Vezető CRM Tanácsadó Sonnevend

Részletesebben

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás LIBRA Virtua Szoftver-mint-Szolgáltatás Szoftver mint szolgáltatás. Szoftver-mint-Szolgáltatás Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása

Részletesebben

IBM felhő menedzsment

IBM felhő menedzsment IBM Váltsunk stratégiát! Budapest, 2012 november 14. IBM felhő menedzsment SmartCloud Provisioning és Service Delivery Manager Felhő alapú szolgáltatások Felhasználás alapú számlázás és dinamikus kapacitás

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly Google Analytics és mérési lehetőségei Békési Károly Tartalom Mi a Google Analytics, és mire jó? Gyors kezdéshez Gyakorlati alkalmazások Következtetések Bemutatkozás - ez itt nem a reklám helye Békési

Részletesebben

Az online golftér. Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16

Az online golftér. Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16 Az online golftér Golfélet naprakészen, könnyedén... 1/16 Egy üzlet sikere sok mindenen múlik földrajzilag, turisztikailag megfelelő helyszín modern vagy tradicionális a kor igényeinek megfelelő környezet

Részletesebben

Az ilex - The Corporate Law Centre fő jellemzői

Az ilex - The Corporate Law Centre fő jellemzői www.ilexsystems.com Az ilex - The Corporate Law Centre fő jellemzői Mi az ilex? Az ilex elsősorban közepes és nagyvállalatok részére fejlesztett Intelligens jogi szolgáltató rendszer, mely képes összefogni,

Részletesebben

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer A képzési tevékenység, az információ-, a tudásátadás professzionális folyamatait fogja össze egységes rendszerré a DOCUMENTA.HU online informatikai

Részletesebben

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp Ügyfélkapcsolat fejlesztése ALITER = másképpen Alapítva: 2004. Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ programja a minőségi ügyfélkapcsolatokért

Részletesebben

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA I. Mik azok a sütik Mint minden professzionális weboldalon, itt is sütiket használunk, amelyek apró fájlok, amiket számítógépére tölt le, ezzel javítva a felhasználói élményt.

Részletesebben

WEB I ANDROID I ios ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER

WEB I ANDROID I ios ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER WEB I ANDROID I ios ehaccp.hu ELSŐ ONLINE HACCP FELÜGYELETI RENDSZER GAZDASÁGI ELŐNYÖK 1 GAZDASÁGI 1.1. IDŐHATÉKONY *Kutatásaink szerint 30%-kal kevesebb időt töltenek a kötelező adminisztrációval. A kutatásnál

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok

THOTH 2 minőségbiztosítási tanúsítvány Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2009-2.1.1 megfelelési tanúsítványok 3o.hu Hármas Hosting Kft. Honlap: http://3o.hu Információk, ajánlatkérés: info@harmas.hu Támogatás, segítségnyújtás: support@harmas.hu Számlázás, könyvelés: konyveles@harmas.hu uh.oyyy tfk gnitsoh samrh

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg

Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg egyedi fejlesztéseit, melynek köszönhetően kialakítottunk egy olyan innovatív rendszert, ami számos nagy működési terület munkáját hivatott támogatni. Logisztika-

Részletesebben

I. A változások összefoglalása

I. A változások összefoglalása Tájékoztatás a Közbeszerzési Hatóság elektronikus rendszereinek főbb változásairól (Ajánlattevők és egyéb, a közbeszerzések iránt érdeklődő felhasználók számára) Ezúton tájékoztatjuk az ajánlattevőket

Részletesebben

IP Thermo for Windows

IP Thermo for Windows IP Thermo for Windows (2 db szenzorig ingyenes!) Klímafelügyelő és naplózó szoftver Az IP Thermo klímafelügyelő és naplózó szoftver szobák, épületek, irodák, szállodák teljes körű hőmérsékleti felügyeletére,

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer Felhasználói útmutató 2015 Tartalom Gyakornoki szerepkör...3 Regisztráció...3 Személyes felület használata...4 Kérdéseim...4 Gyakornoki hely keresés...5

Részletesebben

Toborzás a Linkedin és okosórák korában A toborzás, mint ügyfélkapcsolat kezelés

Toborzás a Linkedin és okosórák korában A toborzás, mint ügyfélkapcsolat kezelés 1 Toborzás a Linkedin és okosórák korában A toborzás, mint ügyfélkapcsolat kezelés Dr. Szeles János ProMigCon Kft. ügyvezető Bíró Gábor- ProMigCon Kft. vezető tanácsadó 2 Témakörök A ProMigCon Kft. bemutatása

Részletesebben

A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel

A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel A T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél már rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

Szolgáltatói Adminisztrátori leírás

Szolgáltatói Adminisztrátori leírás Online Felügyeleti Központ Szolgáltatói Adminisztrátori leírás Egységes Megjelenítő Rendszer Online Felügyeleti Központ (Webes alkalmazói felület) Szolgáltatók részére 1. Használati útmutató és leírás

Részletesebben

KIR-STAT 2017 pedagógus adatok feltöltése KIR SZNY elemi adatok alapján Felhasználói útmutató (v.2)

KIR-STAT 2017 pedagógus adatok feltöltése KIR SZNY elemi adatok alapján Felhasználói útmutató (v.2) KIR-STAT 2017 pedagógus adatok feltöltése KIR SZNY elemi adatok alapján Felhasználói útmutató (v.2) 2017.06.18. Tartalom 1. Adatimportálás bemutatása... 2 2. Betöltés feltételei... 2 3. Adatlap struktúra

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Társasági képzések az üzleti stratégia szolgálatában

Társasági képzések az üzleti stratégia szolgálatában Társasági képzések az üzleti stratégia szolgálatában Budapest, 2010. március 25. PSZE HR Szakmai nap Előadó: Kalocsai Katalin Oktatási Központ Alapok A humán n tőke t elemei képzettség végzett munkával

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

Ügyfél kapus regisztráció (amennyiben még nincs, akkor mielőbb meg kell tenni).

Ügyfél kapus regisztráció (amennyiben még nincs, akkor mielőbb meg kell tenni). NAV Online Számla rendszerrel Kapcsolatos Tájékoztató Tisztelt Partnereink! MINT AZT ÖNÖK IS TUDJÁK a NAV tájékoztatásából 2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított

Részletesebben

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a weboldalon elhelyezett sütik használatáról

Heppen Szolgáltató Kft. Adatkezelési tájékoztató a   weboldalon elhelyezett sütik használatáról Heppen Szolgáltató Kft Adatkezelési tájékoztató a www.heppen.hu weboldalon elhelyezett sütik használatáról Adatkezelő adatai Az alábbi Társaság a jelen adatkezelési tájékoztatóban ( Tájékoztató ) foglalt

Részletesebben

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278 SZEGHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató Készült az Új Magyarország Fejlesztési

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

Példa az E-felvételi használatára. A következőkben bemutatjuk az E-felvételin keresztül történő jelentkezés lépéseit.

Példa az E-felvételi használatára. A következőkben bemutatjuk az E-felvételin keresztül történő jelentkezés lépéseit. Példa az E-felvételi használatára A következőkben bemutatjuk az E-felvételin keresztül történő jelentkezés lépéseit. Indítás: http://www.felvi.hu/online/e-felveteli.ofi?mfa_id=1 Bejelentkező oldal: E-FELVÉTELI

Részletesebben

www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével

www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével www.egeszsegtervem.hu Egészségterv ismertető A Bi-LINK program és a Gateway segédszoftver segítségével Szükséges programok Ahhoz, hogy mérési adatainak feltöltését és kezelését kompletten elvégezhesse

Részletesebben

Engedje meg, hogy rövidesen bemutassam az online szoftver-hardver nyilvántartó weboldalam.

Engedje meg, hogy rövidesen bemutassam az online szoftver-hardver nyilvántartó weboldalam. SZOFTVERLELTÁR ONLINE Tisztelt látogató! Engedje meg, hogy rövidesen bemutassam az online szoftver-hardver nyilvántartó weboldalam. Amennyiben önnek vállalkozása van, akkor pontosan tudnia kell, hogy milyen

Részletesebben