Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 1 Felhasználói kézikönyv Köszönjük, hogy AccuManager 606P termékünket választotta! Az AP606P egy gyors akkumulátor töltő, ami ipari, professzionális vagy hobbi felhasználásra egyaránt ideális. Beépített balanszerrel, mikroprocesszor-vezérléssel és speciális üzemi szoftverrel. Mindezek jól optimalizált akkumulátor-töltési folyamatot biztosítanak minden népszerű akkumulátor-típushoz. (Többszintű Li-po cellafeszültségek (balanszer), állítható töltő/kisütő áram, tartozék széles kábelválaszték.) Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el alábbi részletes felhasználói kézikönyvünket! Funkciók: Az AccuPower termékek forgalmazója az Akku-Elem Kft. Kettős áramellátás, autóban (12V DC) és otthon (~230V AC) is használható. Az integrált balanszer Li-po akkumulátorok biztonságos töltését teszi lehetővé; megnövelt akku-élettartam! Delta-feszültség alapú leállítás. A Ni-Cd és Ni-MH akkumulátorok töltöttségi feszültségét a deltacsúcs-eljárással határozzuk meg.

2 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 2 Műszaki felhasználók az igényeknek megfelelően állíthatják be a végső deltacsúcs-feszültséget (5-20mV/cella, 1mV léptékkel). Állítható töltöttség-korlátozás. Egyedi biztonsági korlátozáshoz vagy különleges töltési módszerhez programozható töltés-korlátozás (akkuformázás, frissítés, speciális műhelyi feladatok stb.) Ha a funkció aktiválva van és a menüben beállított kapacitásra töltődik az akkumulátor, a töltési folyamat megszakad; erről üzenet jelenik meg a kijelzőn. (Az állítható lépték 10mAh.) Külső és belső hőmérséklet-figyelés: akárcsak más leállási feltételek esetében, beállítható egy maximális akkumulátor-hőmérséklet is; a külön megvásárolható érzékelő egység mágnesesen rögzíthető az akkumulátorhoz. A kikapcsolási hőmérséklet C közötti értékre állítható be, 1 C-os pontossággal. Ha ez a funkció nem aktív, akkor is van a készülékben egy beépített, állandó hőmérséklet-ellenőrző modul mint biztonsági korlátozás! Alvás időzítés: beállíthat egy időintervallumot ( perc, 10 perces léptékkel), ami után a töltési folyamat megállítható. Bemeneti feszültség figyelés: a korlátlan hordozhatóság érdekében, beépített akkumulátor-áram figyelőt is használhatunk. Bármilyen feszültségszint kiválasztható 10-11V között, ami alá nem eshet a tápakkumulátor feszültsége. Alacsony feszültség észlelése esetén a töltés megszakad, megfelelő információ kíséretében a kijelzőn. szükséges, a készülék önállóan visszafogja a beállított töltőáram-erősséget, amennyiben az túllépné a teljesítményt. Technikai adatok Tápfeszültség: 11,0-18,0V DC vagy 230V, 50Hz AC Töltőteljesítmény: 50 W Kisütőteljesítmény: 5 W Tökltőáram: 0,1-6 A Kisütőáram: 0,1-1 A Balanszmodul ellenállása: 300mA/cella Ni-Cd/Ni-MH hely: 1-15 cella Li-ion/Li-po hely: 1-6 cella Ólomsavas akkumulátorok: 2-20 V Tömeg: 590 g Méret: 150 x 135 x 45 mm A készülék felépítése Erőteljes elektronika kompakt méretben Az AP606P legfeljebb 50 W töltési teljesítményt nyújt. Ezzel 15 cella Ni-Cd / Ni-MH akkumulátor kezelhető max. 6 A áramerősségen. Li típusok esetében legfeljebb 6 cella. Megjegyzés: a maximum töltő/kisütő áram nagysága a készülék maximum töltő teljesítményétől (50 W) és kisütő teljesítményétől (5 W) is függ. Ha

3 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 3 Akkumulátor csatlakoztatása Figyelem! Habár az AP606P fel van szerelve elektronikus póluscserevédelemmel, kérjük, mindig győződjön meg a csatlakoztatott akkumulátor és a tápvezetékek megfelelő polaritásáról. A készülékkel együtt adjuk a különböző akkutípusokhoz való kábeleket, valamint egy banán csatlakozók kapcsolásához való vezetéket is. A készülék menürendszere (elérhető funkciók): Li-ion akkumulátorok csatlakoztatása Li-ion akkumulátorok töltése esetén ajánlott a beépített balanszer használata. Ez csak azon Li-ion akkuk esetében lehetséges, amelyek megfelelő balanszer dugóval rendelkeznek! E dugó és a töltő összekötéséhez való foglalat a töltő jobb oldalán található. Menü-műveletek Az AP606P kényelmes LCD-alapú menüvel rendelkezik, amik négy nyomógomb segítségével érhetők el: BATT. TYPE / STOP gomb: a főmenü következő pontjára való ugrás (következő akku típus). / Töltés megállítása. DEC. gomb: a főmenü előző pontjára való ugrás (előző akku típus). / Kiválasztott érték csökkentése. INC. gomb: kiválasztott érték növelése. START / ENTER gomb: kijelölt funkció kiválasztása / beállított érték megerősítése. Nyomja folyamatosan a töltés elindításához!

4 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 4 Beállítások menü Itt változtathatja meg az alapbeállításokat. Nyomja meg az ENTER gombot a Beállítások menübe való belépéshez, a DEC és az INC gombokat az kijelölt értékek megváltoztatásához, ismét az ENTER-t a változások jóváhagyásához! V. Type (lítiumakku-típusok) Ez a menüpont teszi lehetővé különféle lítium-akkumulátor típusok töltését. Li-ion (3,6 V/cella), Li-po (3,7 V/cella) és Li- Fe (3,3 V/cella) típusok érhetők el; kérjük, a töltési folyamat elején válassza ki a megfelelő típust! (Ha bizonytalan, kérjük vegye fel a kapcsolatot az akku gyártójával vagy forgalmazójával!) CHK Time (felismerési idő) Annak érdekében, hogy elkerülje a nem megfelelő számú lítium akkumulátor cella csatlakoztatásából eredő hibát, a készülék még a töltés vagy kisütés előtt automatikusan felismeri a cellák számát. (R: az észlelt cellamennyiség jelzése; S: a beállított cellamennyiség jelzése.) Előfordulhat, hogy egy lemerült akkumulátor celláinak száma nem megfelelően lesz érzékelve. Ebből adódóan a cellák számának meghatározására fordítandó idő változhat. Általában 10 percet vesz igénybe a cellák helyes számának érzékelése. Nagy kapacitású akkumulátorok esetében szükséges lehet az időmennyiség növelése. Alacsonyabb kapacitású akkumulátorok esetében, ha a felismerési idő túl hosszúra van állítva, a töltés vagy kisütés véget érhet ennek lejárta előtt, helytelenül meghatározott cellaszám mellett. Ez az akkumulátor meghibásodásához vezethet! Ha a készülék téves cellaszámot ismer fel automatikusan a töltés vagy kisütés kezdetén, szükséges lehet az erre fordított idő növelésére, különben az eszköz rossz beállításokat fog használni. Ni-MH Sensitivity (Ni-MH érzékenység) A feltöltött Ni-MH/Ni-Cd akkumulátor felismerése a deltacsúcs érzékelés révén történik. Műszaki felhasználók beállíthatják a delta-csúcs feszültséget az 5-20 mv/cella tartományban. Ez a beállítás külön-külön alkalmazható a Ni-Cd és Ni-MH akkumulátorokhoz. Temp Select (hőmérséklet kiválasztás) Ha ez a funkció aktiválva van, azt a maximális hőmérsékletet kell beállítani, aminek elérésekor Ön meg szeretné szakítani a töltést. Ez a hőmérsékleti védelem csak a külső érzékelő segítségével érhető el. Ennek mágneses része közvetlenül a töltendő akkupakkra csatolható. Ha az akkumulátor hőmérséklete a töltés során eléri a beállított értéket, a töltési folyamat befejeződik, megvédendő az akkumulátort. Figyelem! A külső hőmérséklet-érzékelő nem tartozék!

5 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 5 Safety Timer (biztonsági időzítő) Biztonsági óvintézkedésként bekapcsolható a biztonsági időzítő. Amikor aktiválva van, az időzítő a töltési folyamat alatt lefut, és megállítja azt, hacsak addig más kikapcsolási feltétel nem teljesül. A töltési időt az akkumulátor kapacitásához kell igazítani, hogy biztosak lehessünk a teljes töltés felől. Példa: A biztonsági időzítő alkalmazásakor számításba kell venni az akkumulátor kapacitását. A Ni-MH vagy Ni-Cd akkuk névleges kapacitásának kb %-át kell feltölteni az üres akkumulátorra a teljes töltöttséghez. Az akkumulátor kapacitása: 2600 mah. Ajánlott töltőáram: 1,3 A (^= 0,5 C) Capacity Cut Off (kapacitás alapú leállítás) Ezzel a menüponttal vezérelhető a feltöltöttségi limit mértéke (a töltést meghatározza a töltési áram és idő). Ez egy választható kikapcsoló funkció, használata nem kötelező. Key Beep/Buzzer (hangjelzések) A Key Beep bekapcsolása esetén a minden gombnyomásakor csipog a készülék. A Buzzer bekapcsolása esetén a töltési folyamat végén hallunk hangjelet. Mindkét funkció kikapcsolható. Input Power low (alacsony bemeneti áram) Az AccuManager 606P hordozható felhasználása esetén egy akkumulátort alkalmazunk külső áramforrásként (pl. autóakku). Ezen akkumulátor túlmerülésének elkerülése érdekében alkalmazható a tápfeszültség figyelés funkció. A készülék kikapcsol, ha a feszültség alacsonyabb a megadott értéknél. Backlight (háttérvilágítás) Itt állítható be a kijelző háttérvilágítása, %-ban.

6 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 6 Waste Time (halogatás) Ha a ciklikus töltés funkciót használjuk, szünet tartható a töltési folyamatok között, elkerülendő az akkumulátor kémiai regenerálódását. Ez az időintervallum változtatható. (Alapbeállítás: 2 perc.) Ólomakkumulátorok töltése Válassza ki a Pb BATT menüpontot a főmenüben a STOP vagy DEC. gombokkal, majd hagyja jóvá az ENTER-rel. Ezzel belépett az ólomsavas akkumulátorok töltési menüjébe; az INC vagy DEC gombokkal jelölheti ki a töltés vagy kisütés műveleteket. Alapesetben a maximális töltőáram is be van állítva; ez a töltési folyamat során adaptálódik. A START gomb hosszas nyomásával kezdődik el a töltés. A töltés befejezése után néhány töltési adat (akkufeszültség, max. töltőáram, töltési idő, feltöltött kapacitás) megjelenik a kijelzőn. A STOP gomb megnyomásával nyugtázhatók ezek az információk. Ni-MH, Ni-Cd akkumulátorok töltése A Ni-MH és a Ni-Cd akkumulátorok töltéséhez tartozó menüpontok struktúrája megegyezik. Az alábbiakban a Ni-MH (nikkel-metál-hidrid) akkumulátorok töltésének mikéntjét fejtjük ki. Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkut töltene, a Ni-Cd menüpontot válassza! Válassza ki a NiMH BATT menüpontot a főmenüből a STOP vagy DEC. gombokkal, és hagyja jóvá az ENTER-rel. Ezzel belépett a Ni-MH akkumulátorok töltési menüjébe; az INC vagy DEC gombokkal jelölheti ki a töltés vagy merítés műveleteket, ill. az ismételt töltést és merítést. (Utóbbi módban kiválaszthatja, hogy töltéssel vagy kisütéssel kezdődjön a folyamat, és hogy milyen gyakran ismétlődjenek meg ezek a műveletek.) A maximum töltőáram alapbeállításban van. A töltés a START gomb hosszas nyomásával kezdődik meg. A kiválasztott töltőfunkció befejeződése után a fenti információs képernyő jelenik meg. Tájékozódhat a töltőáramról, az üzemi feszültségről, a töltési időről és a feltöltött kapacitásról.

7 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 7 Lítium-polimer akkumulátor töltés/ kisütés Mivel különböző lítiumcellatípusok léteznek, a használt változatot (Li-ion/Li-Fe/Li-po) előre be kell állítani a beállítási menüben. (Lásd Options menü, V Type menüpont.) A legjobb eredményt akkor érheti el, ha olyan akkumulátorokat használ, amik balanszer csatlakozóval rendelkeznek. (Lásd a Li-ion akkumulátorok csatlakoztatása című részt.) A STOP/DEC gombokkal válassza ki az egyik LiXX BATT típusú menüpontot, és hagyja jóvá az ENTER-rel. Ezzel belépett a kiválasztott akkumulátor-típus töltőmenüjébe. Li-ion töltés (LiIo CHARGE) Itt elsőször bevihető a maximális töltőáram, hasonlóan a többi típushoz. A cellák számát a készülék automatikusan meghatározza, amit a START gomb hosszas nyomásával kell jóváhagyni. Nagyon lemerült akkumulátorok esetében a cellák száma manuálisan is bevihető. Li-ion balanszer (LiIo BALANCE) Ez az ajánlott program lítiumalapú (LiXX) akkumulátorok töltéséhez. Ebben az esetben a töltő mindegyik cellát ellenőrzi, és ha szükséges, kisebb vagy nagyobb töltőáram alkalmazásával kiegyenlíti a cellafeszültséget ott, ahol az az átlagtól eltér. Az akkumulátor töltése előtt csatlakoztassa a töltőkábelt és a balanszer csatlakozót a töltő megfelelő foglalataihoz. Li-ion kisütés (LiIo DISCHARGE) Az AP606P LiXX akkumulátorok kisütésére is képes max. 1 A árammal. 100mA léptékekkel állíthatja be a kisütőáramot, és kiválaszthatja a kisütőfeszültséget is. Li-ion gyorstöltés (LiIo FAST CHG) Gyorstöltés módban is az akkupakk igényeihez igazodik a töltőáram, de nem a teljes érzékenységgel. A töltési folyamat gyorsabban véget ér, de kisebb lehet a feltöltött kapacitás, főleg régi akkumulátorok esetében.

8 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 8 Li-ion töltésmegőrzés (LiIo STORAGE) Ezzel a beállítással az akkumulátor egy olyan szintre töltődik, ahol a legkisebb az önkisülése, és a töltött kapacitás a legoptimálisabban tárolódik. Ez a töltési folyamat általános és ismételt akkumulátor használathoz ideális. A lehetséges hibaüzenetek áttekintése Rossz polaritással csatlakoztatott akkumulátor. Általános hiba. A csatlakoztatott akkumulátor kisült, vagy túl sok cella van megadva. Akkumulátor túlfeszültség, vagy túl kevés cella van megadva. Belső hiba. Töltés közben megszakított kapcsolat. Kimeneti rövidzárlat, ellenőrizze a vezetéket! A készülék túlmelegedést jelez; csak gyúlhatatlan és sima felületeket használjon! Balanszer dugó nem megfelelően van csatlakoztatva. Határ alá esett tápfeszültség. Túlfeszültség az akku egy LiXX cellájában. Hibás Li-típus van beállítva, vagy a cellaszám tévesen észlelve. Túl alacsony feszültség az akku egy LiXX cellájában.

9 AccuPower AccuManager AP606P Akku-Elem Kft. 9 Biztonsági előírások Kérjük, ne hagyja a bekapcsolt töltőt felügyelet nélkül! Hiba estén haladéktalanul csatlakoztassa le a töltőt az áramforrásról, és kövesse az útmutatóban foglaltakat. Tartsa távol a készüléket szennyeződéstől, hőtől, közvetlen napfénytől és rezgésektől. Kérjük, ne ejtse le! Egyenáramú (DC áram, pl. autó akkumulátorokból) forrásként csak V közötti feszültségűt használjon! Csak kemény és éghetetlen talajon használja. Ne használja az autó ülésén, kárpiton, stb. Kérjük, használat előtt legyen tisztában a műveletekkel, és csak a megfelelő akkumulátor-típust csatlakoztassa! Elkerülendő a rövidzárlatot, javasolt először az akkumulátorokat csatlakoztatni a töltőkábelekhez. Mindig csak egy akkumulátor-csomagot csatlakoztasson! Kérjük, csak Ni-Cd, Ni-MH, Li-ion, Li-po, Li-Fe és ólomsavas akkumulátorokat töltsön az eszközzel! Más akkutípusok használata tönkreteheti a készüléket, és érvénytelenítheti a garanciáját! Garancia 1 év garanciát vállalunk a gyári hibákra, szakszerű használat és nem téves beállításokból eredő hibák esetén. Helytelen, nem a technikai specifikációt követő használat esetén nem érvényes a garancia. Akku-Elem Kft., 2017.

Thunder T6. li-ion/polymer Akkutöltő. Használati Útmutató

Thunder T6. li-ion/polymer Akkutöltő. Használati Útmutató Thunder T6 li-ion/polymer Akkutöltő Használati Útmutató Köszönjük, hogy a Thunder T6 akkutöltőt választotta. Ez egy nagyteljesítményű mikroprocesszoros akkutöltő. Ezzel az akkutöltővel biztonságosan kezelheti

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás ZBC sorozat A ZBC 1204 töltő mikroprocesszorral működik, ami lehetővé teszi a következő akkumulátor típusok töltését: Minden típusú elektrolittal feltöltött

Részletesebben

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv NannyCam V24 Felhasználói 1 Kézikönyv A csomag tartalma: Szülő egység (kijelzővel) + hálózati adapter Gyermek egység (kamerával) + hálózati adapter Felhasználói kézikönyv Gyermek egység felépítése: 1.

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

IMAX B8. LiPro Balansz-Akkumulátortöltő. Felhasználói Kézikönyv. Magyarra fordította és összeállította: Szab. 2010.

IMAX B8. LiPro Balansz-Akkumulátortöltő. Felhasználói Kézikönyv. Magyarra fordította és összeállította: Szab. 2010. IMAX B8 LiPro Balansz-Akkumulátortöltő Felhasználói Kézikönyv Magyarra fordította és összeállította: Szab. 2010. TARTALOM Bevezetés... 1 Technikai jellemzők... 1 Speciális tulajdonságok... 1 Vezérlés...

Részletesebben

Használati Útmutató. Thunder AC6 akkutöltő

Használati Útmutató. Thunder AC6 akkutöltő Használati Útmutató Thunder AC6 akkutöltő Mikroprocesszor vezérlésû, nagy teljesítményű akkutöltő és kisütő NiCd/NiMH/Líthium/Pb akkumulátorokhoz Beépített balanszerrel Kettős bemeneti feszültség (AC/DC

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Felhasználói útmutató IQ328+

Felhasználói útmutató. Felhasználói útmutató IQ328+ Felhasználói útmutató IQ328+ Kérjük, mielőtt a töltőt használja, figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót! Köszönjük, hogy intelligens töltőnk megvásárlása mellett döntött! Kérjük, kövesse az ebben a kézikönyvben

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv. Rii i24. Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i24 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e- mailek írásához,

Részletesebben

SD12xx SD24xx. napelem töltésvezérlő HASZNÁLATI UTASÍTÁS

SD12xx SD24xx. napelem töltésvezérlő HASZNÁLATI UTASÍTÁS SD12xx SD24xx napelem töltésvezérlő HASZNÁLATI UTASÍTÁS Típusjel magyarázat: SD XX XX napelem vezérlő maximális áram (A) névleges működési feszültség (V DC ) Jellemzők: Ön egy mikroprocesszorral vezérelt

Részletesebben

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ MAGYAR NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ TÖLTÉS ELŐTT OLVASSA EL AZ ÚTMUTATÓT Felhasználói kézikönyv Olvassa át alaposan ezt a kézikönyvet.

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS GT POWER A6-10

HASZNÁLATI UTASÍTÁS GT POWER A6-10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS GT POWER A6-10 Mikroprocesszor vezérlésű, nagy teljesítményű, integrált balansz szolgáltatással, USB PC csatlakozóval és hőszenzorral rendelkező töltő/kisütő készülékhez Technikai adatok:

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii K12+ Vezetéknélküli Billentyűzet 1. e e etés.... somag tartalma. e ds er k etelmé ek..... Megjegyzések: 1. Az Amazon Fire TV-vel együtt csak az "Apps2Fire" androidos alkalmazáson

Részletesebben

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó Szinusz-inverter HS 1000 CE 230V AC / 1000VA folyamatos / 2500VA csúcs Tisztelt Felhasználó! Üzembehelyezés elõtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót. FIGYELEM!

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor

Használati útmutató. PNI JS10A külső akkumulátor Használati útmutató PNI JS10A külső akkumulátor 4 8 Termék leírása 1 2 3 4 5 6 7 8 1. LED lámpa 2. Hajtómű elindítási kimenet 3. LCD kijelző 4. Laptop feltöltési kimenet 5. Lámpa vezérlőgomb 6. USB 2.0

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel.

CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD kezelő panel APT13LCD450U CITY 1.1, 1.2, 5.1, 5.2, Lagro, Savela kezelő panel. LCD panel méretei Feszültség: Üzemi hőmérséklet: Tárolási hőmérséklet: LCD panel elektromos paraméterei: 24V/36V -20 C~60

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

VOLTCRAFT akkutöltő állomás UCT 50-5 Rend. sz.: 20 05 05

VOLTCRAFT akkutöltő állomás UCT 50-5 Rend. sz.: 20 05 05 Conrad Szaküzlet, 1067 Budapest, VI. Teréz krt. 23. Tel: 302 3588 VOLTCRAFT akkutöltő állomás UCT 50-5 Rend. sz.: 20 05 05 1. BEVEZETÉS Ezzel a töltővel Ön egy kiváló Voltcraft termék birtokába jutott.

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

CS10.5. Vezérlõegység

CS10.5. Vezérlõegység CS10.5 HU Vezérlõegység 0409006 TARTALOMJEGYZÉK 1. CS10.5 VEZÉRLÕEGYSÉG...3 1.1. Általános tudnivalók...3 1.. Mûszaki adatok...3. VEZÉRLÕEGYSÉG: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV...4.1. Az elõre beállítható idõpontok

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK 10000 mah Használati útmutató Első lépések: A ŠKODA fémházas powerbank előzetesen feltöltött és használatra kész. A powerbank bekapcsolásához nyomja meg az oldalán lévő gombot.

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység

TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység TORKEL 820 - Telecom Akkumulátor terhelőegység Az áramkiesés tartama alatt igen fontos a telekommunikációs és rádiókészülékek akkumulátorról történő üzemben tartása. Sajnálatos módon az ilyen akkumulátorok

Részletesebben

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek Az erőművekben és transzformátor alállomásokon lévő akkumulátortelepeknek hálózat kiesés esetén készenléti energiát kell szolgáltatniuk. Sajnálatos módon az

Részletesebben

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TÖLTÕKÉSZÜLÉK 10. MENÜ SZERKEZET 14. TÖLTÉS MÓD 23. MÛSZAKI ADATOK. 03/15 változat REND. SZ.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! TÖLTÕKÉSZÜLÉK 10. MENÜ SZERKEZET 14. TÖLTÉS MÓD 23. MÛSZAKI ADATOK. 03/15 változat REND. SZ. FONTOS FIGYELMEZTETÉS! 03/15 változat TÖLTÕKÉSZÜLÉK REND. SZ.: 1209050 B6 MINI Tisztelt Vásárlónk! A funkció, a teljesítmény és a megbízhatóság fejlesztése keretében röviddel ezelõtt a termék szoftverét

Részletesebben

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz

Kezelési útmutató. Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kezelési útmutató Vezérlő egység Folyadékhűtőhöz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben

URIEL UTH-200 BELTÉRI TERMOSZTÁTHOZ

URIEL UTH-200 BELTÉRI TERMOSZTÁTHOZ ELECTRIC UNDERFLOOR HEATING SYSTEM HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ URIEL UTH-200 BELTÉRI TERMOSZTÁTHOZ UTH-200 hőmérséklet szabályozó termosztát Használati utasítás Kijelzők & Funkciók 1. LCD kijelző (1) Sávkijelző:

Részletesebben

a) Általános tudnivalók

a) Általános tudnivalók Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 B6 Ultimate multi akkumulátortöltő-kisütő Rend. szám: 23 57 14

Részletesebben

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T201W/T201WA 20 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE Q3 forgólézer fénysugara állítható. Kültéri használat esetén használja II. lézerosztályban. Beltéri használat

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i8/i8+ Multimédiás Billentyűzet, Egér és Touchpad

Felhasználói Kézikönyv. Rii i8/i8+ Multimédiás Billentyűzet, Egér és Touchpad Felhasználói Kézikönyv Rii i8/i8+ Multimédiás Billentyűzet, Egér és Touchpad 1. Bevezetés Ez egy kisméretű QWERTY billentyűzet, touchpaddel és egérrel kombinálva. Kiválóan alkalmas otthoni multimédiás

Részletesebben

Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz

Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz Programozó Meta riasztókhoz és Activepark parkolásérzékelőhöz - 2 - A készülék felépítése RS232 soros csatlakozó Dugaszolóaljzat hálózati töltő részére Csatlakozóaljzat a készülékek csatlakoztatásához

Részletesebben

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ Méréshatár: NTC -50 +105 C Pt100-99 - +300 C Pontosság: 1 digit

Részletesebben

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1

Kezelési utasítás. F129 Modell CMG-BD1 Kezelési utasítás F129 Modell CMG-BD1 F129 Modell elektronikus termosztáttal (HU) Az Atlantic 1968-ban alapított elismert francia márka a fűtés, a hőkomfort és az energiatakarékos rendszerek területén.

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061)

Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 MULTI TÖLTŐ-KISÜTŐ, PRO B8 Rendelési szám: Nr. 23 57 12, 23 74

Részletesebben

A 606-D használati utasítás

A 606-D használati utasítás Sylka Modellsport Kft. Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 29. Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 10-18, szombaton 10-13 óráig Telefon (Fax): (061) 322-5099 Weboldal / Webshop: www.sylkamodell.hu E-mail:

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i25 Vezetéknélküli Billentyűzet 1. Bevezetés Ez egy kisméretű, vezetéknélküli, multifunkciós QWERTY billentyűzet, egér kurzorral kombinálva. Kiválóan alkalmas e-mailek írásához,

Részletesebben

3. A SZÁLLÍTÁS TARTALMA

3. A SZÁLLÍTÁS TARTALMA Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 VOLTCRAFT akkutöltő állomás UCT 100-6 Rend. sz.: 20 01 06 1. BEVEZETÉS

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

HARVIA GRIFFIN INFRA. Vezérlőegység

HARVIA GRIFFIN INFRA. Vezérlőegység HARVIA GRIFFIN INFRA HU Vezérlőegység 20080623 Az alábbi beépítési és használati útmutató infraszauna kabinok, sugárzók és vezérlőegység tulajdonosok, az infraszauna kabinok, sugárzók és vezérlőegységek

Részletesebben

A biztonsággal kapcsolatos információk. Model AX-C850. Használati útmutató

A biztonsággal kapcsolatos információk. Model AX-C850. Használati útmutató A biztonsággal kapcsolatos információk Model AX-C850 Használati útmutató Áramütés vagy testi sérülések elkerülése érdekében: Sosem csatlakoztasson két bemeneti csatlakozó aljzatra vagy tetszőleges bemeneti

Részletesebben

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz

Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz Működési útmutató a H.264 HD 1082 P Távirányítóhoz A. Bekapcsolás gomb B. Funkció gomb C. Módkapcsoló gomb D. Világítás (piros, zöld és kék) E. Újraindítás gomb F. Mini USB G. Port TF kártyának H. MIC

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

EN: This Datasheet is presented by the manufacturer. Please visit our website for pricing and availability at ore.hu.

EN: This Datasheet is presented by the manufacturer. Please visit our website for pricing and availability at   ore.hu. EN: This Datasheet is presented by the manufacturer. Please visit our website for pricing and availability at www.hest ore.hu. Használati utasítás SkyRC I MAX- B6 IMAX B6 profi töltő/kisütő 50W, 5A, 1-6

Részletesebben

AX-3010H. Többfunkciós Kapcsolóüzemű Tápegység. Felhasználói Készikönyv

AX-3010H. Többfunkciós Kapcsolóüzemű Tápegység. Felhasználói Készikönyv A kézikönyvet tartsa biztos helyen, hogy szükség esetén mindig gyorsn elérhető legyen. A kézikönyv fontos biztonsági és használati instrukciókat tartalmaz, a tápegység megfelelő használatára vonatkozóan.

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv

elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv elektromos kerékpár vezérlő kézikönyv 1/ 6 oldal Kijelző változatok Kompakt kijelző: ebben az egységben összeolvad a kijelző és a vezérlő, kellemes, kompakt nem feltűnő méretben. Kisebb méretének köszönhetően

Részletesebben

SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez. Jellemzők

SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez. Jellemzők SAS921FHL-7-WIFI termosztát padlófűtési rendszerekhez SAS921FHL-7-Wifi termosztát elektromos padlófűtéshez, okostelefonnal távvezérelhető Wifi-n keresztül (padló hőmérséklet érzékelővel, 16A max. kapcsolható

Részletesebben

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv

T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv T52WA 15 -os szélesvásznú LCD monitor Felhasználói kézikönyv Tartalom A csomag tartalma... 3 Telepítés... 4 A monitor csatlakoztatása a számítógéphez... 4 A monitor csatlakoztatása az áramforráshoz...

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató R2 forgólézer Cikkszám: R131 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

DT9205A Digital Multiméter

DT9205A Digital Multiméter DT9205A Digital Multiméter 1. BEVEZETÉS: DT9205A digitális multiméter precíziós, akkumulátoros, 3-1 / 2 számjegyű LCD digitális eszközhöz. Nagy pontosság Digit magasság 33mm Egyetlen 32 állású forgókapcsoló

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE52-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez AC303 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2014.10.03 Általános tudnivalók Az AC303 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

Napelemes töltésvezérlő Használati utasítás

Napelemes töltésvezérlő Használati utasítás LD2410, LD2420 Napelemes töltésvezérlő Használati utasítás Permanent Kft ver. 2014112801 Kérjük, olvassa el figyelmesen, mielőtt használatba veszi a terméket! 1. Bevezető 2. Installáció, beszerelés 3.

Részletesebben

AVL DITEST FUTURE SOLUTIONS FOR TODAY. Akkumulátortöltő rendszerek indító akkumulátorokhoz. Az Ön ENERGOTEST ORSZÁGOS HÁLÓZAT-i képviselője:

AVL DITEST FUTURE SOLUTIONS FOR TODAY. Akkumulátortöltő rendszerek indító akkumulátorokhoz. Az Ön ENERGOTEST ORSZÁGOS HÁLÓZAT-i képviselője: AVL DITEST Akkumulátortöltő rendszerek indító akkumulátorokhoz FUTURE SOLUTIONS FOR TODAY ENERGOTEST ORSZÁGOS HÁLÓZAT ENERGOTEST Kft. 2330 Dunaharaszti, Irinyi u. 3/c Tel.: (24) 50-11-50 Fax: (24) 50-11-70

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6688F Digitális Szigetelési Ellenállás Mérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. Műszaki jellemzők... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 3 5. Mérési

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

USB-töltőkészülék. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

USB-töltőkészülék. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI USB-töltőkészülék Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87924HB66XVI 2016-06 333 072 Biztonsági előírások Figyelmesen olvassa el a biztonsági előírásokat, és az esetleges sérülések és károk elkerülése

Részletesebben

TÁPEGYSÉG aps-412_hu 06/16

TÁPEGYSÉG aps-412_hu 06/16 APS-412 TÁPEGYSÉG aps-412_hu 06/16 Az APS-412 kapcsolóüzemű tápegység 12 V DC feszültséggel működő eszközök tápfeszültségének biztosítására szolgál. Dedikált csatlakozója a SATEL eszközökhöz történő egyszerű

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD175) Bázisállomás (CD170) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

INTIEL Elektronika az Ön oldalán Programozható differenciál termosztát TD-3.1 Beüzemelési útmutató

INTIEL Elektronika az Ön oldalán Programozható differenciál termosztát TD-3.1 Beüzemelési útmutató INTIEL Elektronika az Ön oldalán Programozható differenciál termosztát TD-3.1 Beüzemelési útmutató Forgalmazó: NatEnCo Bt. 9200 Mosonmagyaróvár, Móra Ferenc ltp. 3. Tel.: 20 373 8131 1 I. Alkalmazási terület

Részletesebben

PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11

PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11 TD-1 PROGRAMOZHATÓ HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELŐ td-1_hu 04/11 1. Alkalmazás Az érzékelő a hőmérsékletet érzékeli és információt nyújthat: a túl alacsony hőmérsékletről, pl. melegház, virágüzlet, gyerekszoba, stb.;

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 FUNKCIÓK... 3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ... 4 KÖRNYEZETVÉDELEM... 4 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Kérjük, a termék

Részletesebben

Szolár Szünetmentes Táp Modul V1

Szolár Szünetmentes Táp Modul V1 Szolár Szünetmentes Táp Modul V1 A készülék olyan kis fogyasztású berendezésekben szolgáltathat állandó, szünetmentes kisfeszültségű rendszertáplálást, ahol egyébként hálózatról táplálás nem, vagy csak

Részletesebben

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE53-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK

ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK ELEKTROMOS SZABÁLYZÓSZELEP TESZTELŐ KÉSZÜLÉK 36 150 065 A CLT1 kompresszor tesztelő a kuplung nélküli kompresszorok tesztelésére alkalmas. Ez a készülék a modern kompresszorok tesztelését végzi egyszerűen,

Részletesebben

Használati útmutató PAN Aircontrol

Használati útmutató PAN Aircontrol Használati útmutató PAN Aircontrol Air Quality meter Tartalom 1. Bevezető... 2 2. Szállítmány tartalma... 3 3. Általános biztonsági útmutatások... 3 4. A készüléken lévő szimbólumok magyarázata... 4 5.

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

ZENITH ZHF AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás

ZENITH ZHF AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás ZENITH ZHF AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás A Zenith ZHF szériájú akkumulátortöltői magas frekvenciás technológiát használnak, amely lehetővé teszi a kompakt méretet, az alacsony súlyt, a magas hatásfokot

Részletesebben

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON 150 BZ327210-A W FUNKCIÓK Energiamegtakarítás funkció Beállíthatóság 0,5 30 perc Halk működés Nagy bekapcsoló képesség, 80 A max / 20 ms 3 vagy 4 vezetékes bekötés Glimmlámpaállóság:

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY AXR YJ002 HASZNÁLATI UTASÍTÁS autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

Sylka Modellsport Kft.

Sylka Modellsport Kft. Köszönjük, hogy a G.T.Power V5 töltőt választotta. Ön tulajdonosa lett egy gyors akkumulátortöltő/kisütő készüléknek, mely nagy teljesítményű mikroprocesszorral és speciális operációs rendszerrel rendelkezik.

Részletesebben

Használati Útmutató V:1.25

Használati Útmutató V:1.25 Használati Útmutató V:1.25 Vezérlés egységei: Kulcsos kapcsoló BAT LED Biztosíték Csatlakozók Kijelző START/MENU Ok gomb FL.YEL - gomb RED + gomb Memória Akkumulátor Modem Készülék Üzembe helyezése: 1.

Részletesebben

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft.

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. Újdonságok XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. új MIT 5kV és 10kV-os szigetelésvizsgáló család MIT515 jellemzői (belépő modell): IR, IR(t),

Részletesebben

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás

AT-7000 gyorsteszter használati utasítás AT-7000 gyorsteszter használati utasítás Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. - 1 - Figyelmeztetések A pontos mérés érdekében várjon legalább 15 percet a méréssel az utolsó alkoholfogyasztás

Részletesebben

Gombok a parti egységen. VILÁGÍTÁS/KI- BEKAPCSOLÁS: háttérvilágítás szintje/készülék ki- illetve bekapcsolása

Gombok a parti egységen. VILÁGÍTÁS/KI- BEKAPCSOLÁS: háttérvilágítás szintje/készülék ki- illetve bekapcsolása AJÁNLOT BEÁLLÍTÁSOK: Érzékenység: kézi mód, beállítás: 30 70 % Hatótáv: a várható maximális vízmélységhez igazítva egy fix érték. Az Auto mód nem ajánlott! Frekvencia: 200 khz. Ha 83 khz van beállítva,

Részletesebben

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez

FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez FC314 szobatermosztát Fan-Coil vezérléséhez Használati Útmutató 2016.08.26 Általános tudnivalók Az FC314 típusú szobatermosztát processzorvezérelt digitális egység, melyben a hőmérsékletmérést precíz (beépített)

Részletesebben

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU és P112245 P112248 400RC/R-DI P112246 400RC/R-SAE b dimmerek izzólámpák, halogénlámpák fényáramát és motorok teljesítményét szabályozzák 40 1000 W-ig egy vagy több kapcsolási pontról. b Vezérelhetők a

Részletesebben