Public. Nyilvános. A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Igazgatóságának 68/2006. számú határozata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Public. Nyilvános. A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Igazgatóságának 68/2006. számú határozata"

Átírás

1 Nyilvános A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Igazgatóságának 68/2006. számú határozata Public Resolution No. 68/2006. of the Board of Directors of the Budapest Stock Exchange Ltd. A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Igazgatósága a Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Szabályzata a bevezetési és forgalombantartási szabályokról című szabályzat (továbbiakban: Bevezetési Szabályzat) módosítása tárgyában kelt előterjesztést megtárgyalta, és a Bevezetési Szabályzat szövegszerű módosítását, valamint a Bevezetési Szabályzat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt változatát az alábbiak szerint elfogadta. The Board of Directors of the Budapest Stock Exchange Ltd. (hereinafter: Board) discussed the proposal on the amendment of the Regulations of the Budapest Stock Exchange Ltd. for the Listing, Continued Trading and Disclosure (hereinafter: Listing Regulation ) and agreed to modify the Listing Regulation, and approved the consolidated text of the Listing Regulation as attached, including the amendments as follows: A Szabályzat 2. fejezetében a Kapcsolódó Alapfogalmak között az alábbiak szerint módosul az Alaptermék megnyitása, a Fizikai Áruszállítás, a Fizikai Szállítás, a Gt., a KELER Rt., a KELER Szabályok, a Kibocsátás napja és a Tőzsde fogalma. Alaptermék megnyitása: Áru- és Származékos Szekcióban Opciós ügylet lehíváskori teljesítése az Alaptermékbeli megfelelő pozíciók megnyitásával a Tőzsdei Szabályban és a KELER Zrt. Szabályzatában teljesítés határidős pozíció megnyitásával meghatározott módon. Fizikai Áruszállítás: Áru Szekcióban azonnali ügylet teljesítése, határidős ügylet lejáratkori-, Opciós ügylet lehíváskori teljesítése az Alapterméknek, Tőzsdei Szabályban és a KELER Zrt. Szabályzatában fizikai áruszállításként meghatározott módon. Fizikai Szállítás: Származékos Szekcióban a határidős ügylet lejáratkori, Opciós ügylet lehíváskori, Részvény Szekcióban a Warrant lejáratkori vagy lehíváskori teljesítése az Alapterméknek, illetve közvetlenül nem leszállítható (képzeletbeli) Alaptermék esetén a leszállítható papírok listáján szereplő értékpapírnak a KELER Zrt. Szabályzatában fizikai értékpapír szállításként meghatározott módon.

2 Gt.: KELER Zrt.: A gazdasági társaságokról szóló évi CXLIV IV. törvény Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt. KELER Szabályok: A KELER Zrt. Szabályzatai, Kondíciós listái; Elszámolóházi leiratai és Eljárási rendjei. Kibocsátás napja: Tőzsde: Dematerializált értékpapír esetében az értékpapír keletkeztetésének napja (nyíltvégű befektetési alap által kibocsátott befektetési jegy esetében a KELER Szabályokban az eredeti kibocsátás szabályai szerint kezelt kibocsátás (keletkeztetés) napja), fizikai értékpapír esetében pedig a Kibocsátó által ekként meghatározott nap. Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A Szabályzat pontja az alábbi alponttal egészül ki Nyílt végű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetében a Terméklista nem tartalmazza az i) alpontban meghatározott adatot. A Szabályzat pontja az alábbi alponttal egészül ki Határozatlan futamidejű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetében a Terméklista nem tartalmazza az e) pontban meghatározott adatot. A Szabályzat c) alpontja az alábbiak szerint módosul. c) Befektetési jegy esetében az c) f) alpontok, illetve határozatlan futamidejű, befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetén az c, d) és f) alpontok; A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A Kibocsátó köteles elfogadni a KELER Zrt., mint letéti hely által, illetve a KELER Zrt. igazolása alapján kiállított letéti igazolást az értékpapír tulajdonjoga igazolásául. A Szabályzat 5.5. pontja az alábbiak szerint módosul. 5.5 Értékpapírok kereskedése megkezdésének általános feltételei A KELER Zrt. nyilatkozata arról, hogy az értékpapírt értékpapír számlavezetésre és nyilvántartásra, valamint tőzsdei elszámolásra befogadja. A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul Kárpótlási jegy esetében a kérelmezett sorozat vonatkozásában rendelkezni kell a KELER Zrt. arra vonatkozó nyilatkozatával, hogy az adott sorozatba tartozó kárpótlási jegy tőzsdei kereskedésének elszámolása biztosított. A Szabályzat e) alpontja az alábbiak szerint módosul.

3 e) elfogadja a KELER Zrt., mint letéti hely által, illetve a KELER Zrt. igazolása alapján kiállított letéti igazolást az értékpapír tulajdonjoga igazolásául; A Szabályzat d) alpontja az alábbiak szerint módosul. d) A KELER Zrt. nyilatkozata arról, hogy az értékpapírt értékpapír számlavezetésre és nyilvántartásra, valamint tőzsdei elszámolásra befogadja. A Szabályzat c) alpontja az alábbiak szerint módosul. c) a forgalomból történő kivonásról/érvénytelenítésről szóló (kibocsátói, vagy letétkezelői, vagy KELER Zrt., stb.) nyilatkozat; A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A tagsági jogokat megtestesítő értékpapír Kkibocsátója a Tőzsdére bevezetett értékpapírhoz kapcsolódó jogok és kötelezettségek megváltoztatását eredményező döntéshozatal előtt köteles kikérni a Tőzsde véleményét arról, hogy szükséges-e a Szabályzatban foglalt befektető védelmi intézkedéseket végrehajtani. A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A Kibocsátónak minősülő alapot kezelő befektetési alapkezelő az általa kezelt befektetési alapok esetében köteles a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően félévenként elkészített jelentését a Tőzsdére benyújtani és a Közzétételi Szabályzat szerint közzétenni. A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A Kibocsátónak minősülő befektetési alapot kezelő befektetési alapkezelő a befektetési alapra befektetési jegy sorozatonként a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően megállapított nettó eszközértéket köteles a Tőzsde részére a tudomására jutás napján megküldeni és a Közzétételi Szabályzat szerint közzétenni. A Szabályzat pontja az alábbi n) és o) alpontokkal egészül ki. n) nyílt végű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetében a folyamatos forgalmazás végleges megszűnésekor, az alapkezelő illetve letétkezelő a folyamatos forgalmazás megszűnésének körülményeit leíró értesítése alapján; o) nyílt végű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetében, amennyiben azt az alapkezelő kérelmezi, a kérelemnek megfelelő időpontban, kivéve ha a szabályozott piacra történő bevezetést jogszabályi kötelezettség alapján kérte. A Szabályzat a) és b) alpontjai az alábbiak szerint módosulnak. a) határozott futamidejű értékpapír futamidejének lejárta esetén a KELER Zrt. által meghatározott nap; b) az értékpapír sorozat átalakítása esetén a KELER Zrt. által meghatározott nap;

4 A Szabályzat pontja az alábbi d) alponttal egészül ki. d) Nyílt végű befektetési alap esetében a n) pont szerinti értesítés Tőzsdére érkezését követő nap. A Szabályzat a) alpontja az alábbiak szerint módosul, miközben a c) alpontja törlésre kerül. c) A felajánlott ellenérték nem lehet alacsonyabb, mint az alábbi négy érték közül a magasabb: - A Törlési Kérelem Tőzsdére történő beérkezését megelőző 180 (Száznyolcvan) nap forgalommal súlyozott tőzsdei átlagára (amennyiben a kivezetést kezdeményező közgyűlés meghirdetésének időpontja megelőzi a Törlési Kérelem Tőzsdére történő beérkezésének időpontját, úgy a 180 (Száznyolcvan) napos időtartam a közgyűlési meghívó első megjelenésének időpontját megelőző naptól számítandó); - Az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a Törlési Kérelem Tőzsdére történő benyújtását megelőző 180 (Száznyolcvan) napon belül a részvénytársaság részvényeire ellenérték fejében kötött átruházási szerződés legmagasabb ára; - Az ajánlattevő, valamint a kapcsolt személyek által a Törlési Kérelem Tőzsdére történő benyújtását megelőző 180 (Száznyolcvan) napon belül érvényesített, vagy megkötött megállapodásba foglalt vételi, visszavásárlási jog esetén a szerződés Lehívási Ára és díja együttes összege; - Az egy részvényre jutó saját tőke értéke. Saját tőkeként a Törlési Kérelem Tőzsdére történő benyújtását megelőző legutolsó közzétett, könyvvizsgáló által hitelesített éves beszámolóban szereplő értéket kell figyelembe venni azzal, hogy ha a kibocsátó a jogszabály értelmében konszolidált beszámoló készítésére kötelezett, akkor saját tőkén a konszolidált, az IFRS elvek szerint elkészített éves beszámoló szerinti saját tőke értendő. A Szabályzat pontja az alábbi alponttal egészül ki az azt követő alpontok sorszámának értelemszerű változásával együtt A Tőzsdei Ajánlat elfogadására nyitva álló határidő legalább 10 (Tíz) és legfeljebb 30 (Harminc) nap lehet az alábbiakban meghatározott feltételek együttes teljesülése esetén: a) a Törlési Kérelem tárgyát képező részvénysorozat vonatkozásában valamely befektető(k) Nyilvános Vételi Ajánlat következtében a szavazati jogok több mint 33 %-át megszerezte; b) a Nyilvános Vételi Ajánlat tartalmazta, hogy a részvénysorozat vonatkozásában tőzsdei kivezetési eljárás kerül kezdeményezésre; c) a Törlési Kérelem és azzal egyidejűleg a Tőzsdei Ajánlat a Nyilvános Vételi Ajánlatot elfogadó(k) felé történő maradéktalan pénzügyi teljesítést követő 30 (Harminc) napon belül a Tőzsdére benyújtásra került; d) a Tőzsdei Ajánlatban szereplő ár nem alacsonyabb a Nyilvános Vételi Ajánlatban feltüntetett árnál.

5 A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A Vezérigazgató a pontban meghatározott befektető(k) tulajdonába még nem került részvények KELER Zrt. közleményében meghirdetett törlésének napját követő nappal határozattal törli a részvénysorozatot a Terméklistáról. A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A e), f) és n), a e) f) és n) és a pontok kivételével a Terméklista rendelkezései kizárólag a KELER Zrt. előzetes egyetértésével módosíthatók. A Szabályzat pontja az alábbiak szerint módosul A e), f), h), p) és pontok kivételével a Terméklista rendelkezései kizárólag a KELER Zrt. előzetes egyetértésével módosíthatók. A Szabályzat 1. számú mellékletének IV. számú pontja az alábbiak szerint módosul. IV. Befektetési jegy esetében 1. Az alapkezelő illetve a letétkezelő személyének megváltozása; 2. A befektetési alap befektetési politikájának, kezelési szabályzatának megváltozása; 3. Az alapkezelő vvezető állású személyeinek körében beállt változás; 4. Befektetési alap megszűnését, megszüntetését, átalakulását eredményező döntés illetve határozat, az alapkezelővel szembeni felszámolási eljárás megindítása; 5. Az alapkezelő Tulajdonosainak a befektetési jegyekkel kapcsolatos tranzakcióira vonatkozó információ; 5. Amennyiben egy zártvégű alap nyíltvégű alappá történő befektetési alap átalakítását, beolvadását tervezik, úgy az alap kezelője köteles azt azonnal, legalább 30 (Harminc) nappal az átalakítás előtt a Tőzsdének jelenteni; 6. Olyan szerződés vagy megállapodás megkötése, amely az értékpapír-sorozat szabad forgalmazhatóságát korlátozza, az erről rendelkezésére álló információk megjelölésével; 7. A Kibocsátónak minősülő alapot kezelő befektetési alapkezelő befektetési alapkezelési tevékenység végzésére jogosító engedélyének Felügyelet általi felfüggesztése, illetve visszavonása; 8. Nyílt végű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek esetében - amennyiben a befektetési alap tájékoztatójában és kezelési szabályzatában kibocsátási maximum megállapításra került - a kibocsátási maximum elérése, illetve a folyamatos forgalmazás szünetelése és újraindítása; 9. Nyílt végű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek folyamatos forgalmazásának felfüggesztése és a felfüggesztés megszüntetése. A Szabályzat 2. számú mellékletének 2. számú pontja az alábbiak szerint módosul. 1. Befektetési jegy bevezetésének kérelmezése esetén a Kérelmező által kitöltendő információk Értékpapír megnevezése: Értékpapír Kibocsátójának és a Kibocsátót

6 képviselő Befektetési Alapkezelő neve: Letétkezelő megnevezése: Letétkezelő székhelye: Értékpapír típus: Értékpapír előállítási módja: Futamidő: Kibocsátás napja: Lejárat napja*: Értékpapírkód: Értékpapír névértéke: *A határozatlan futamidejű befektetési alapra kibocsátott befektetési jegyek kivételével. A jelen határozattal módosított Szabályzat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jóváhagyását követően, a Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója által vezérigazgatói határozatban meghatározott napon lép hatályba. The Regulations amended by the present decision shall enter into force, subsequent to the approval of the Hungarian Financial Institutions Supervisory Authority, on the day specified by the decision of the Chief Executive Officer of the Budapest Stock Exchange. Budapest, augusztus 28. Szalay-Berzeviczy Attila Az Igazgatóság elnöke / Chairman of the Board of Directors

Nyilvános. Ajánlattételi Limit: A Kereskedési Kódexben ilyen módon meghatározott fogalom.

Nyilvános. Ajánlattételi Limit: A Kereskedési Kódexben ilyen módon meghatározott fogalom. Nyilvános A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Igazgatóságának 56/2007. számú határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Igazgatósága a Budapesti Értéktızsde

Részletesebben

Nyilvános. A Szabályzat 2. fejezete (Kapcsolódó Alapfogalmak) az alábbiak szerint kerül módosításra, illetőleg kiegészítésre:

Nyilvános. A Szabályzat 2. fejezete (Kapcsolódó Alapfogalmak) az alábbiak szerint kerül módosításra, illetőleg kiegészítésre: Nyilvános Public A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Igazgatóságának 62/2005. számú határozata Resolution No. 62/2005. of the Board of Directors of the Budapest Stock Exchange Ltd. A Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben

A Díjszabályzat 2. fejezete az alábbiak szerint kerül módosításra:

A Díjszabályzat 2. fejezete az alábbiak szerint kerül módosításra: Nyilvános Public A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság Igazgatóságának 105/2005. számú határozata Resolution No. 105/2005. of the Board of Directors of the Budapest Stock Exchange Ltd. A Budapesti Értéktozsde

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 456/2014. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 456/2014. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 456/2014. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatója A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Bank elnökének. 20/2014. (VI.3.) MNB rendelete. az ISIN azonosítóról

A Magyar Nemzeti Bank elnökének. 20/2014. (VI.3.) MNB rendelete. az ISIN azonosítóról A Magyar Nemzeti Bank elnökének 20/2014. (VI.3.) MNB rendelete az ISIN azonosítóról A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 451. (3) bekezdés a) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Magyar Nemzeti

Részletesebben

MÁSODIK KÖNYV BEVEZETÉSI ÉS FORGALOMBAN TARTÁSI SZABÁLYOK

MÁSODIK KÖNYV BEVEZETÉSI ÉS FORGALOMBAN TARTÁSI SZABÁLYOK BEVEZETÉSI ÉS FORGALOMBAN TARTÁSI SZABÁLYOK FORGALOMBAN TARTÁSI TARTALOMJEGYZÉK I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 31 1. FEJEZET A SZABÁLYZAT CÉLJA, TÁRGYA, ALAPELVEI, HATÁLYA 31 2.FEJEZET 32 KAPCSOLÓDÓ ALAPFOGALMAK 32

Részletesebben

Útmutató befektetési alapok kezelési szabályzatának módosításához

Útmutató befektetési alapok kezelési szabályzatának módosításához Útmutató befektetési alapok kezelési szabályzatának módosításához Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi rendelkezések... 3 A Felügyelethez benyújtandó

Részletesebben

A 30/2013. (XII. 16.) MNB

A 30/2013. (XII. 16.) MNB A Magyar Nemzeti Bank elnökének 30/2013. (XII. 16.) MNB rendelete16 a befektetési alapokkal összefüggő bejelentési kötelezettségek teljesítésének tartalmi és formai feltételeiről A Magyar Nemzeti Bankról

Részletesebben

Útmutató a befektetési alapok átalakulásához készített tájékoztató jóváhagyásához

Útmutató a befektetési alapok átalakulásához készített tájékoztató jóváhagyásához Útmutató a befektetési alapok átalakulásához készített tájékoztató jóváhagyásához Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi rendelkezések... 3 A Felügyelethez

Részletesebben

Útmutató kockázati tőkealap nyilvántartásba vételéhez

Útmutató kockázati tőkealap nyilvántartásba vételéhez Útmutató kockázati tőkealap nyilvántartásba vételéhez Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi rendelkezések... 3 A Felügyelethez benyújtandó dokumentumok...

Részletesebben

Útmutató befektetési alapok nyilvántartásból törléséhez

Útmutató befektetési alapok nyilvántartásból törléséhez Útmutató befektetési alapok nyilvántartásból törléséhez Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi rendelkezések... 3 A Felügyelethez benyújtandó dokumentumok...

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 399/2014. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 399/2014. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 399/2014. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatója A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Közlemény. 1. Az Alap Átalakulása és annak indokai. 2. Az Alap Átalakulásának elhatározása és felügyeleti jóváhagyása, illetve engedélyezése

Közlemény. 1. Az Alap Átalakulása és annak indokai. 2. Az Alap Átalakulásának elhatározása és felügyeleti jóváhagyása, illetve engedélyezése Közlemény Az OTP Alapkezelő Zrt. (székhelye:1134 Budapest, Váci út 33.; cégjegyzékszáma: Cg 01-10-043959) mint az OTP Európa Sprint Zártvégű Alap Alapkezelője, a Magyar Nemzeti Bank 2017. július 31- én

Részletesebben

OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek. OJB 2009/IX sorozat 001 részlet

OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek. OJB 2009/IX sorozat 001 részlet OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek OJB 2009/IX sorozat 001 részlet minimum 10.000.000 Ft össznévértékű, Budapesti Értéktőzsdére

Részletesebben

AAA AUTO GROUP N.V. (Egy holland jog szerint bejegyzett nyilvános részvénytársaság)

AAA AUTO GROUP N.V. (Egy holland jog szerint bejegyzett nyilvános részvénytársaság) A szabályozóknak szóló belső közlemény Kiadva: 20.03.2013 at 8:00 AAA AUTO GROUP N.V. (Egy holland jog szerint bejegyzett nyilvános részvénytársaság) TÁJÉKOZTATÓ ANYAG A RÉSZVÉNYESEK RÉSZÉRE A RÉSZVÉNYEK

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde dr. Szalay Rita

A Budapesti Értéktőzsde dr. Szalay Rita A Budapesti Értéktőzsde dr. Szalay Rita 13.04.2011 A Budapesti Értéktőzsde tulajdonosi szerkezete A BÉT tulajdonosai MNB 6,95% KBC Securities 5,19% Concorde 4,17% Österreichische Kontrollbank AG 18,35%

Részletesebben

Féléves jelentés MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap

Féléves jelentés MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap Féléves jelentés 2013 DIALÓG MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap PSZÁF lajstromszám: 1112-234 PSZÁF engedélyszám: KE-III-413/2010 ISIN kód: HU0000709464 Általános adatok: Az Alap

Részletesebben

Útmutató befektetési alapok nyilvántartásba vételéhez

Útmutató befektetési alapok nyilvántartásba vételéhez Útmutató befektetési alapok nyilvántartásba vételéhez Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi rendelkezések... 3 A Felügyelethez benyújtandó dokumentumok...

Részletesebben

Nyilvános. I. A CETOP20 Kézikönyv 2.4.1 Az index változói pontjának EUROárf(0) definíciója az alábbiak szerint módosul:

Nyilvános. I. A CETOP20 Kézikönyv 2.4.1 Az index változói pontjának EUROárf(0) definíciója az alábbiak szerint módosul: Nyilvános A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Igazgatóságának 3/2009. számú határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Igazgatósága A Budapesti Értéktızsde

Részletesebben

QUANTIS HUF Likviditási Alap. Féléves jelentés 2014.

QUANTIS HUF Likviditási Alap. Féléves jelentés 2014. QUANTIS HUF Likviditási Alap Féléves jelentés 2014. Budapest, 2014. augusztus 26. Cím: H-1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 79. 5. em. Cégjegyzékszám: 01-10-046082 Telefon: (36) 1 413 2280 Fax: (36) 1

Részletesebben

Az eszközértékelés felfüggesztése: Ha az Alap nettó eszközértéke nem állapítható meg, így különösen ha az Alap saját tőkéje több mint tíz százalékára vonatkozóan az adott befektetési eszköz forgalmát felfüggesztik,

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK. 2011. május 26. OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNTÁRSASÁG

VÉGLEGES FELTÉTELEK. 2011. május 26. OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNTÁRSASÁG VÉGLEGES FELTÉTELEK 2011. május 26. OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNTÁRSASÁG Minimum 10.000.000 össznévértékű, névre szóló jelzáloglevelek forgalomba hozatala az 1.000.000.000.000 Ft keretösszegű

Részletesebben

OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek. OJB2013/A sorozat 001 részlet

OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek. OJB2013/A sorozat 001 részlet OTP JELZÁLOGBANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (Székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 21.) Végleges Feltételek OJB2013/A sorozat 001 részlet minimum 10.000.000.000 Ft össznévértékű, névre szóló jelzáloglevél

Részletesebben

IMPACT LAKÓINGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. Féléves jelentés 2017

IMPACT LAKÓINGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP. Féléves jelentés 2017 IMPACT LAKÓINGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP Féléves jelentés 2017 Alapkezelő: Impact Asset Management Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.) Általános információk

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. ( Alapkezelő ) elhatározása szerint az általa kezelt nyilvános, nyíltvégű Raiffeisen Ingatlan

Részletesebben

Javaslat az OTP Bank Nyrt. Alapszabályának módosítására

Javaslat az OTP Bank Nyrt. Alapszabályának módosítására Javaslat az OTP Bank Nyrt. Alapszabályának módosítására A javaslatok összefoglalása A módosítási javaslatok az Alapszabály alább felsorolt témaköreit érintik: Módosítási javaslatok... 2 1. A szabályozott

Részletesebben

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014 Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2014 Készült: 2014. augusztus 27. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122

Részletesebben

Útmutató kockázati tőkealapok kezelési szabályzatának, valamint a kezelési szabályzat módosításának jóváhagyásához

Útmutató kockázati tőkealapok kezelési szabályzatának, valamint a kezelési szabályzat módosításának jóváhagyásához Útmutató kockázati tőkealapok kezelési szabályzatának, valamint a kezelési szabályzat módosításának jóváhagyásához Tartalom Irányadó jogszabályok... 3 A Felügyelet engedélyezési hatásköre... 3 Egyéb jogszabályi

Részletesebben

Takarék Invest Közép-Kelet-Európai Részvény Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012

Takarék Invest Közép-Kelet-Európai Részvény Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Takarék Invest Közép-Kelet-Európai Részvény Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Készült: 2012. augusztus 9. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122 Budapest,

Részletesebben

MKB Alapkezelő zrt. MKB Ingatlan Alapok Alapja. Felügyeleti nyilvántartási szám: Féléves jelentés június 30.

MKB Alapkezelő zrt. MKB Ingatlan Alapok Alapja. Felügyeleti nyilvántartási szám: Féléves jelentés június 30. MKB Alapkezelő zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-7627; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu Web cím: www.mkbalapkezelo.hu MKB Ingatlan Alapok Alapja Felügyeleti

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 142/2018. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 142/2018. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 142/2018. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatója A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan

QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út 30. 6. emelet TÁJÉKOZTATÁS. a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan TÁJÉKOZTATÁS a 2014. évi rendes közgyűléséhez kapcsolódóan A QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1132 Budapest, Váci út 30., cégjegyzékszám: Cg.

Részletesebben

Féléves jelentés. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap

Féléves jelentés. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap Féléves jelentés I. félév 1 A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési alapkezelőkről

Részletesebben

Credit Suisse Bubor Plusz Alapokba Befektető Befektetési Alap Megszűnési jelentés 2009. 09. 18.

Credit Suisse Bubor Plusz Alapokba Befektető Befektetési Alap Megszűnési jelentés 2009. 09. 18. Credit Suisse Bubor Plusz Alapokba Befektető Befektetési Alap Megszűnési jelentés 2009. 09. 18. A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (továbbiakban Tpt. ) 21.sz.melléklet 1. pont:. A Credit Suisse

Részletesebben

Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013

Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2013 Készült: 2013. augusztus 12. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122 Budapest, Pethényi köz

Részletesebben

Féléves jelentés. 2015 I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap

Féléves jelentés. 2015 I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap Féléves jelentés 2015 I. félév Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap (továbbiakban: az

Részletesebben

Féléves jelentés 2015. MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap

Féléves jelentés 2015. MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap Féléves jelentés 2015 DIALÓG MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap MNB lajstromszám: 1112-234 MNB engedélyszám: KE-III-413/2010 ISIN kód: HU0000709464 A Féléves jelentés a kollektív

Részletesebben

Közlemény. 1. Az Alap Átalakulása és annak indokai. 2. Az Alap Átalakulásának elhatározása és felügyeleti jóváhagyása, illetve engedélyezése

Közlemény. 1. Az Alap Átalakulása és annak indokai. 2. Az Alap Átalakulásának elhatározása és felügyeleti jóváhagyása, illetve engedélyezése Közlemény Az OTP Alapkezelő Zrt. (székhelye:1134 Budapest, Váci út 33.; cégjegyzékszáma: Cg 01-10-043959) mint az OTP Trendvadász I. Hozamvédett Zártvégű Alap Alapkezelője, a Magyar Nemzeti Bank 2015.

Részletesebben

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012

Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Takarék Invest Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Készült: 2012. augusztus 9. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatójának 252/2018. sz. határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatójának 252/2018. sz. határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatójának 252/2018. sz. határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója A Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben

ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMPAPÍRPIACI REFERENCIAHOZAMOK KÉPZÉSÉRŐL

ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMPAPÍRPIACI REFERENCIAHOZAMOK KÉPZÉSÉRŐL ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMPAPÍRPIACI REFERENCIAHOZAMOK KÉPZÉSÉRŐL Hatályba lép: 2012. április 18. Az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: ÁKK Zrt.) mint az

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap Féléves jelentés 2016 I. félév Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap (továbbiakban: az

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2018. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Értékpapírok II. 66. lecke Csekk Fogalma: a csekk kibocsátója

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 143/2018. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 143/2018. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zrt. Vezérigazgatójának 143/2018. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Vezérigazgatója A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMKÖTVÉNYEK LEJÁRAT ELŐTTI - TŐZSDÉN KÍVÜLI OTC ÜGYLET KERETÉBEN TÖRTÉNŐ - MÁSODPIACI VISSZAVÁSÁRLÁSÁHOZ

ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMKÖTVÉNYEK LEJÁRAT ELŐTTI - TŐZSDÉN KÍVÜLI OTC ÜGYLET KERETÉBEN TÖRTÉNŐ - MÁSODPIACI VISSZAVÁSÁRLÁSÁHOZ ELJÁRÁSI REND A MAGYAR ÁLLAMKÖTVÉNYEK LEJÁRAT ELŐTTI - TŐZSDÉN KÍVÜLI OTC ÜGYLET KERETÉBEN TÖRTÉNŐ - MÁSODPIACI VISSZAVÁSÁRLÁSÁHOZ Budapest, 2009. március 11. Az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen

Részletesebben

AEGON ÁZSIA RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON ÁZSIA RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON ÁZSIA RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap Féléves jelentés 2017 I. félév Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Pénzpiaci Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője -

Részletesebben

Az FHB Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009. évi Összefoglaló jelentése

Az FHB Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009. évi Összefoglaló jelentése Az FHB Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009. évi Összefoglaló jelentése Az FHB Jelzálogbank Nyrt., mint tőzsdei kibocsátó, törvényi kötelezettségeinek eleget téve, ezennel közzéteszi mindazon információkat,

Részletesebben

Tájékoztató Hirdetmény

Tájékoztató Hirdetmény Tájékoztató Hirdetmény Az OTP Bank Nyrt. által, egyes kizárólag vagy elsősorban lakossági ügyfeleknek forgalmazott értékpapírok saját számlás vagy tőzsdei árképzésének szabályai Hatályos: 2019. június

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Abszolút Hozamú Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Abszolút Hozamú Alap Féléves jelentés 2016 I. félév Allianz Abszolút Hozamú Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Abszolút Hozamú Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az Aegon Közép- Európai Részvény

Részletesebben

Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012

Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Takarék Invest Likviditási Befektetési Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2012 Készült: 2012. augusztus 9. Befektetési Alapkezelő: Takarék Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1122 Budapest, Pethényi köz

Részletesebben

AEGON LENGYEL RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON LENGYEL RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉS A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Lengyel Részvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési alapkezelőkről és a kollektív

Részletesebben

Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL

Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL Közgyűlési előterjesztések TÁJÉKOZTATÓ HATÁROZATI JAVASLATOK SZÖVEGÉRŐL A PLOTINUS HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövid név: PLOTINUS HOLDING Nyrt.) székhelye: 3324 Felsőtárkány, Tölgy u.

Részletesebben

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az Aegon Moneymaxx Expressz Abszolút

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Kötvény Befektetési Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Kötvény Befektetési Alap Féléves jelentés 2016 I. félév Allianz Kötvény Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Kötvény Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

(1) Kibocsátó: UNICREDIT JELZÁLOGBANK ZRT.

(1) Kibocsátó: UNICREDIT JELZÁLOGBANK ZRT. 2010. március 8. UNICREDIT JELZÁLOGBANK ZRT. Maximum 3.00.000.000 Ft össznévértékű, névre szóló, dematerializált, fix kamatozású, tőzsdei bevezetésre kerülő UCJBF 2014/A Jelzáloglevelek nyilvános forgalomba

Részletesebben

Féléves jelentés I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap

Féléves jelentés I. félév. Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap Féléves jelentés 2017 I. félév Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Allianz Indexkövető Részvény Befektetési Alap (továbbiakban: az

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2015. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2017. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

AEGON ALFA SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON ALFA SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON ALFA SZÁRMAZTATOTT BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Alfa Származtatott (továbbiakban: az Alap)

Részletesebben

AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Közép- Európai Részvény (továbbiakban:

Részletesebben

A Raiffeisen Ingatlan Alap

A Raiffeisen Ingatlan Alap A Raiffeisen Ingatlan Alap A, B, C és D sorozatának egységes szerkezetbe foglalt Átalakulási Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete nyilvános forgalombahozatali

Részletesebben

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP FÉLÉVI JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP FÉLÉVI JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Belföldi Kötvény (továbbiakban:

Részletesebben

egyesülési tervezete

egyesülési tervezete Az Alpok Tőkevédett Megtakarítási Nyíltvégű Befektetési Alap, mint beolvadó alap és az Erste Tőkevédett Kamatoptimum Nyíltvégű Befektetési Alap, mint átvevő alap egyesülési tervezete Alapkezelő: Erste

Részletesebben

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló K Ö Z Z É T É T E L A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) Igazgatósága, a 2015. március 25. napján

Részletesebben

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com Az Appeninn Nyrt. a Tpt. 53. által előírt kötelezettségének megfelelően az alábbiakban közzé teszi a 2013. üzleti évéről szóló Összefoglaló jelentését. KÖZZÉTETT INFORMÁCIÓK 2013. április 12-től a jelentés

Részletesebben

ISMERTETŐ A MAGYAR NEMZETI BANK ÁLTAL KIBOCSÁTANDÓ KÖTVÉNYEK FORGALOMBA HOZATALÁHOZ

ISMERTETŐ A MAGYAR NEMZETI BANK ÁLTAL KIBOCSÁTANDÓ KÖTVÉNYEK FORGALOMBA HOZATALÁHOZ ISMERTETŐ A MAGYAR NEMZETI BANK ÁLTAL KIBOCSÁTANDÓ KÖTVÉNYEK FORGALOMBA HOZATALÁHOZ AZ ALÁBBI ISMERTETŐT A MAGYAR NEMZETI BANK MINT KIBOCSÁTÓ TESZI KÖZZÉ, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY A BEFEKTETŐKET TÁJÉKOZTASSA

Részletesebben

Tájékoztatás az e-ügyintézés bevezetéséről

Tájékoztatás az e-ügyintézés bevezetéséről Tájékoztatás az e-ügyintézés bevezetéséről a nyilvános kibocsátók, a befektetési alapkezelők és a kockázati tőkealap-kezelők részére 2013. június 24. Bevezetés 2013. május 2. kihirdetésre kerültek egyes

Részletesebben

A 32/2013. (XII.16.) MNB

A 32/2013. (XII.16.) MNB A Magyar Nemzeti Bank elnökének 32/2013. (XII.16.) MNB rendelete a kockázati tőkealapokkal, a kibocsátókkal és a nyilvános vételi ajánlatot tevő szervezetekkel összefüggő kötelező elektronikus kapcsolattartással

Részletesebben

A Takarék Alapkezelő Zrt. tájékoztatása

A Takarék Alapkezelő Zrt. tájékoztatása A Takarék Alapkezelő Zrt. tájékoztatása A Takarék Alapkezelő Zrt. (székhely: 1122 Budapest, Pethényi köz 10., nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg. 01-10-045577 cégjegyzékszámon, tevékenységi

Részletesebben

Magyar joganyagok - 14/2015. (V. 13.) MNB rendelet - a Magyar Nemzeti Bank által a 2. oldal (5) Szövetkezeti hitelintézetben történő befolyásoló része

Magyar joganyagok - 14/2015. (V. 13.) MNB rendelet - a Magyar Nemzeti Bank által a 2. oldal (5) Szövetkezeti hitelintézetben történő befolyásoló része Magyar joganyagok - 14/2015. (V. 13.) MNB rendelet - a Magyar Nemzeti Bank által a 1. oldal 14/2015. (V. 13.) MNB rendelet a Magyar Nemzeti Bank által a pénzügyi közvetítőrendszer felügyelete keretében,

Részletesebben

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Alapszabály. 1. A társaság neve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Alapszabály Alulírott alapítók (részvényesek), a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta

Részletesebben

AEGON MARATON AKTÍV VEGYES BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON MARATON AKTÍV VEGYES BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON MARATON AKTÍV VEGYES BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az Aegon Maraton Aktív Vegyes Befektetési

Részletesebben

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az Aegon Moneymaxx

Részletesebben

Féléves jelentés 2016 DIALÓG USD Befektetési Alap (régi nevén DIALÓG USD Származtatott Befektetési Alap) Általános adatok:

Féléves jelentés 2016 DIALÓG USD Befektetési Alap (régi nevén DIALÓG USD Származtatott Befektetési Alap) Általános adatok: Féléves jelentés 2016 DIALÓG USD Befektetési Alap (régi nevén DIALÓG USD Származtatott Befektetési Alap) MNB lajstromszám: 1111-574 MNB engedélyszám: H-KE-III-383/2014 ISIN kód: HU0000713771 A Féléves

Részletesebben

A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok

A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2016. szeptember 01-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatok A Libri-Bookline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1066

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK június 10.

VÉGLEGES FELTÉTELEK június 10. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2014. június 10. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság legfeljebb 15.000.000,- euró össznévértékű, névre szóló Kötvények forgalomba hozatala a Raiffeisen 2013-2014. évi

Részletesebben

AEGON LENGYEL PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON LENGYEL PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON LENGYEL PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAP A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Lengyel Pénzpiaci Befektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője -

Részletesebben

AEGON SMART MONEY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON SMART MONEY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON SMART MONEY BEFEKTETÉSI ALAPOK ALAPJA AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Smart Money Befektetési

Részletesebben

AEGON BEZPIECZNY KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON BEZPIECZNY KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Bezpieczny Kötvény (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési alapkezelőkről és a kollektív befektetési formákról szóló 2011.

Részletesebben

Tájékoztató Hirdetmény

Tájékoztató Hirdetmény Tájékoztató Hirdetmény Az OTP Bank Nyrt. által, egyes kizárólag vagy elsősorban lakossági ügyfeleknek forgalmazott értékpapírok saját számlás vagy tőzsdei árképzésének szabályai Hatályos: 2018. március

Részletesebben

Rába Járműipari Holding Nyrt.

Rába Járműipari Holding Nyrt. Rába Járműipari Holding Nyrt. A Rába Járműipari Holding Nyrt. Igazgatóságának véleménye a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által a Társaság részvényeire tett nyilvános vételi ajánlattal kapcsolatosan A

Részletesebben

A TISZAI VEGYI KOMBINÁT RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2006 ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI

A TISZAI VEGYI KOMBINÁT RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2006 ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI A TISZAI VEGYI KOMBINÁT RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2006 ÉVI ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI A Tiszai Vegyi Kombinát Részvénytársaság ezúton tájékoztatja tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit a Társaság

Részletesebben

Mellékletek 1. sz. melléklet. Statisztikai összesítés a Felügyelet II. félévében hozott intézkedéseiről

Mellékletek 1. sz. melléklet. Statisztikai összesítés a Felügyelet II. félévében hozott intézkedéseiről Mellékletek 1. sz. melléklet Statisztikai összesítés a Felügyelet 2007. II. félévében hozott intézkedéseiről Pénzpiaci szektorban hozott intézkedések Prudenciális intézkedések 83 Felügyeleti ellenőrzést

Részletesebben

AEGON LENGYEL RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON LENGYEL RÉSZVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS 2014. I. FÉLÉVES JELENTÉS A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az AEGON Lengyel Részvény AlapBefektetési Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a kollektív

Részletesebben

AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az Aegon Alfa Abszolút Hozamú Befektetési

Részletesebben

Közzétételi Szabályzat

Közzétételi Szabályzat Közzétételi Szabályzat ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. Utolsó frissítés: 2012. November 29. A Közzételi Szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) célja, hogy a Társaság a hatályos jogszabályoknak, továbbá a nyilvánosság

Részletesebben

A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság Vezérigazgatójának 163/2005. számú határozata

A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság Vezérigazgatójának 163/2005. számú határozata A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság Vezérigazgatójának 163/2005. számú határozata A Budapesti Értéktozsde Részvénytársaság (továbbiakban: Tozsde) Vezérigazgatója a deviza alapú ügyletkörben szereplo

Részletesebben

AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az Aegon BondMaxx Abszolút Hozamú Kötvény

Részletesebben

AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON BONDMAXX ABSZOLÚT HOZAMÚ KÖTVÉNY BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az Aegon BondMaxx Abszolút Hozamú Kötvény

Részletesebben

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév

Féléves jelentés. Magyar Posta Rövid Kötvény Alap I. félév Féléves jelentés Magyar Posta Rövid Kötvény Alap 2019. I. félév A jelen féléves jelentést az Allianz Alapkezelő Zrt., mint az Magyar Posta Rövid Kötvény Alap (továbbiakban: az Alap) alapkezelője - a befektetési

Részletesebben

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS

AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉS AEGON MONEYMAXX EXPRESSZ ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország kezelő Zrt., mint az AEGON Moneymaxx Expressz Abszolút

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK december 4.

VÉGLEGES FELTÉTELEK december 4. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2009. december 4. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság maximum 5.000.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló Raiffeisen Private Banking II. Kötvény 2. Sorozatrészletének

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK február 28.

VÉGLEGES FELTÉTELEK február 28. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2014. február 28. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság legfeljebb 15.000.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló Kötvények forgalomba hozatala a Raiffeisen 2013-2014.

Részletesebben

Általános adatok: Az I sorozat forgalmazása kizárólag a Concorde Értékpapír Zrt.-nél történik

Általános adatok: Az I sorozat forgalmazása kizárólag a Concorde Értékpapír Zrt.-nél történik Féléves jelentés 2014 DIALÓG Likviditási Befektetési Alap PSZÁF lajstromszám: 1111-267 PSZÁF engedélyszám: E-III/110.628-2/2008 ISIN kód: HU0000706494 A sorozat ISIN kód: HU0000713367 I sorozat A Féléves

Részletesebben

AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT.

AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP I. FÉLÉVES JELENTÉSE AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. AEGON ALFA ABSZOLÚT HOZAMÚ BEFEKTETÉSI ALAP E AEGON MAGYARORSZÁG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. A jelen tájékoztatót az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt., mint az Aegon Alfa Abszolút Hozamú Befektetési

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK február 25.

VÉGLEGES FELTÉTELEK február 25. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2011. február 25. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság legfeljebb 15.000.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló Kötvények forgalomba hozatala a Raiffeisen 2010-2011.

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK március 22.

VÉGLEGES FELTÉTELEK március 22. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2010. március 22. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság legfeljebb 4.000.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló Kötvények forgalomba hozatala a Raiffeisen 2009-2010. évi

Részletesebben