SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS"

Átírás

1 SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként egyrészrıl a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (Fıvárosi Vízmővek Zrt.) (székhelye: 1134 Budapest, Váci út ; Cg ; adószáma: ; képviseli: Keszler Ferenc, Vezérigazgató és Manuel Nivet, Üzemeltetési-mőszaki Vezérigazgató-helyettes), mint Megrendelı, továbbiakban, mint Megrendelı, másrészrıl a demax Mővek Nyomdaipari Kft. (székhely Budapest, Székely Elek u. 11.; Cg. Cg ; adószáma: ; képviseli: Tábori Szabolcs) mint Szállító, a továbbiakban, mint Szállító között, alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: I./ A szerzıdés tárgya: Megrendelı megrendeli, Szállító pedig elvállalja a Megrendelı irodai és kommunikációs célú nyomdatermékeinek szállítását, a Megrendelı igényei, a jelen keretszerzıdésben, a jelen keretszerzıdés alapján kiadott egyedi megrendelésekben, valamint a kapcsolódó mellékletekben foglaltak szerint. II./ A szerzıdés részét képezı dokumentumok Szerzıdı Felek megállapodnak, hogy az alábbi dokumentumok a szerzıdés elválaszthatatlan részét képezik. - Környezetvédelmi melléklet - Munkavédelmi melléklet - Etikai melléklet - Szállító ajánlata III./ A szerzıdés tárgyának ellenértéke: Felek az egyedi megrendelésben vállalt feladat ellenértékét a jelen keretszerzıdés 1. sz. mellékletében meghatározottak szerint állapítják meg. Az ellenérték magába foglalja a csomagolás és a Megrendelı telephelyére történı szállítás költségeit. Szállító a jelen keretszerzıdésben meghatározott árait a jelen megállapodás hatályba lépését követı 1 évig nem emeli. Az idıtartam lejártával, az árakban az infláció, évente, a KSH elızı évre vonatkozó, a Magyar Statisztikai Évkönyvben közzétett, a szolgáltatás kategóriájának megfelelı árindex 75%-ával érvényesíthetı. Az árak csak közös megegyezéssel, írásban módosíthatók. IV./ A szállítói teljesítés határideje és helye: Kezdési idıpont: Az egyedi megrendelésben meghatározott idıpont.

2 Részteljesítési határidı és annak mőszaki tartalma: Felek az egyedi megrendelésben határozzák meg. Befejezési határidı: Az egyedi megrendelésben meghatározott idıpont, illetıleg az 1. sz. mellékletben rögzített idıpontok szerint. Felek az egyedi megrendelésben rendelkeznek arról, hogy Szállító jogosult-e elıszállításra. Szállító a szállítás tényleges idıpontjáról, a teljesítést megelızıen elızetes értesítést küld Megrendelı megbízottjának az egyedi megrendelésben foglaltak szerint. A teljesítés helye: Az egyedi megrendelésben meghatározott telephely. V./ A teljesítés módja A szállítás tárgyát képezı eszközöket a szokásos módon csomagolt állapotban (kartondoboz, hungarocell védelem, stb.), az azokra vonatkozó dokumentációval, valamint egyéb tájékoztató anyaggal együtt kell átadni. A szállítás minden esetben szállítólevéllel történik. A szállítólevél minimális tartalmi követelménye az átadott eszközök megnevezése, darabszámuk, azonosító számuk és az átadásuk idıpontja, valamint Megrendelı megbízottjának átvételt igazoló aláírása. Ezen tartalmi kellékek nélküli szállítólevél számlázás alapját nem képezheti, az ilyen szállítólevéllel kísért számlát Megrendelı érdemi vizsgálat nélkül jogosult visszautasítani. VI./ Jótállás Szállító már most kötelezettséget vállal arra, hogy az egyedi megrendelésben szállított eszközökre jótállást vállalt. A jótállás idıtartamáról és egyéb feltételeirıl felek az egyedi megrendelésben állapodnak meg. VII./ A mennyiségi és minıségi átvétel Mind a minıségi, mind a mennyiségi átvétel helye az egyedi megrendelésben megjelölt telephely. A mennyiségi átvétel a szállítással egy idıben történik, melynek megtörténtét a szállítólevél aláírása tanúsítja. Megrendelı a minıségi átvételt a szállítást követı munkanapon köteles megkezdeni és amennyiben felek az egyedi megrendelésben másként nem határoznak legkésıbb 15 (tizenöt) munkanapon belül befejezni. Amennyiben az áru minıségileg nem felel meg a szerzıdésben, valamint a vonatkozó jogszabályokban, szabványokban foglalt elıírásoknak, úgy azt Megrendelı hibásnak tekinti, és azt Szállítónak Szállító költségére visszaküldi, aki köteles a hibás árut haladéktalanul kicserélni. Megrendelıre a leszállított árukkal kapcsolatos kárveszély a mennyiségi és minıségi átvételt követıen száll át. VIII./ Megvalósítási biztosíték Felek megállapodnak abban, hogy Szállító már most kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben Megrendelı az egyedi megrendelésben elıírja, köteles megvalósítási biztosítékot nyújtani az alábbiak szerint:

3 Szállító a jelen keretszerzıdésben meghatározottak szerint Megrendelı javára szóló megvalósítási bankgaranciát szerez be és amennyiben felek az egyedi megrendelésben másként nem rendelkeznek, úgy az egyedi megrendelés aláírásával egyidejőleg nyújt át, amelynek összegét felek az egyedi megrendelésben határozzák meg. A megvalósítási bankgarancia megfelelı, ha - a bruttó vállalási ár 10 % át elérı összegre szól, - korlátozás nélküli és visszavonhatatlan, - futamideje (érvényessége) az egyedi megrendelés aláírásától a vállalt feladat sikeres teljesítését (sikeres átadás átvételi eljárás) követı 15. (tizenötödik) banki napig, de legalább a jótállási bankgarancia Megrendelı részére történı átadásának napjáig szól. Fentieken túlmenıen a bankgarancia levélnek tartalmaznia kell azt, hogy a bank kötelezi magát, hogy a Megrendelı elsı írásbeli felszólítására, a Szállító vagy bármely más személy esetleges kifogásolását figyelmen kívül hagyva, a jogviszony vizsgálata nélkül, a bank saját kötelezettsége alapján a megjelölt összeget azonnal kifizeti a Megrendelınek. Szállító köteles a garanciát a teljesítési késedelem esetén a Megrendelı külön felhívása nélkül a késedelem idejével, de minimum 90 (kilencven) banki nappal meghosszabbítani, külön költség felszámítása nélkül. Megrendelı jogosult a bankgarancia beváltására, ha - a szerzıdés hatálya alatt az egyedi szerzıdésben meghatározott feladat határidıben történı megvalósítása a Szállító érdekkörében felmerülı bármely okból nem teljesülhet, és emiatt a Megrendelı a szerzıdéstıl eláll, vagy - ha a szerzıdés szerinti teljesítési határidı lejárta elıtt nyilvánvalóvá válik, hogy Szállító a feladatot csak olyan számottevı késéssel tudja elvégezni, hogy a teljesítés emiatt Megrendelınek már nem áll érdekében. Szállító a biztosítékadási kötelezettségének a Kbt. 53. (6) bekezdése szerint is, így - bankszámlára történı befizetéssel, vagy - biztosítási szerzıdés alapján kiállított készfizetı kezességvállalást tartalmazó kötelezvénnyel is eleget tehet. A megvalósítási biztosíték Szállító általi nyújtásának határidejét felek az egyedi megrendelésben határozzák meg. IX./ Jótállási biztosíték Felek megállapodnak abban, hogy Szállító már most kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben Megrendelı az egyedi megrendelésben elıírja, köteles jótállási biztosítékot nyújtani az alábbiak szerint: Szállító a Megrendelı javára szóló jótállási bankgaranciát legkésıbb a szerzıdés Megrendelı által történı, szerzıdés szerinti minıségi, mennyiségi átvételi eljárás megkezdéséig nyújtja át a Megrendelınek.

4 A jótállási bankgarancia megfelelı, ha - az a bruttó vállalási ár 5 % át elérı összegre szól, - korlátozás nélküli és visszavonhatatlan, - futamideje a sikeres átadás átvétel lezárását követı elsı munkanaptól számított 6 naptári hónap azonos naptári napját követı elsı munkanapig. Fentieken túlmenıen a bankgarancia levélnek tartalmaznia kell azt, hogy a bank kötelezi magát, hogy a Megrendelı elsı írásbeli felszólítására, a Szállító vagy bármely más személy esetleges kifogásolását figyelmen kívül hagyva, a jogviszony vizsgálata nélkül, a bank saját kötelezettsége alapján a megjelölt összeget azonnal kifizeti a Megrendelınek. Szállító köteles a garanciát a jótállási késedelem esetén a Megrendelı külön felhívása nélkül a késedelem idejével, de minimum 90 (kilencven) banki nappal meghosszabbítani, külön költség felszámítása nélkül. A jótállási bankgarancia beváltásának feltétele, hogy - a Megrendelı írásban nyilatkozik a Bank felé arról, hogy Szállító a szerzıdés szerint hibásan teljesített, s ezzel egyidejőleg a Bank felé benyújt egy, a Szállítóhoz intézett értesítés másolatot arról, hogy a teljesítést a Megrendelı hibásnak ítéli, - az értesítést követı 15 (tizenöt) napon belül Megrendelı nyilatkozatot küld a Banknak arról, hogy Szállító a hiba megfelelı kijavítására nem tett intézkedést. Szállító a biztosítékadási kötelezettségének a Kbt. 53. (6) bekezdése szerint is, így - bankszámlára történı befizetéssel, vagy - biztosítási szerzıdés alapján kiállított készfizetı kezességvállalást tartalmazó kötelezvénnyel is eleget tehet. X./ Szerzıdésszegés Szállító szerzıdésszegést követ el különösen, de nem kizárólagosan, ha - késedelmesen teljesít, - hibásan teljesít, mert a szolgáltatott dolog nem felel meg a teljesítéskor a jogszabályokban, a jelen keretszerzıdésben, és az egyedi megrendelésben meghatározottaknak, - a jelen keretszerzıdés és/vagy az egyedi megrendelés ellehetetlenül olyan okból, amelyért a Szállító felelıs. Szerzıdésszegés esetén - amennyiben felek az egyedi megrendelésben másként nem állapodnak meg Szállító az alábbi kötbérek megfizetését vállalja. - az egyedi megrendelésben körülírt feladat teljesítésével kapcsolatos késedelem esetén, a naponta az egyedi megrendelésben meghatározott teljes nettó végösszeg 2 %-a, maximum a nettó szerzıdéses összeg 30%-a, - hibás teljesítés esetén a hiba kiküszöböléséig terjedı idıre a fenti kulcsok szerint számított kötbér, - a szerzıdés Szállító hibájából való ellehetetlenülése esetén a kötbér az egyedi megrendelés teljes nettó összegének 30 %-a. A kötbér a számlából levonható.

5 Szállító súlyos szerzıdésszegésének minısül különösen, de nem kizárólagosan, ha: - neki felróható okból az egyedi megrendelésben vállalt teljesítési rész-, vagy véghatáridı vonatkozásában több, mint 10 napos késedelembe kerül, - Megrendelı írásbeli felszólítása ellenére nem a jelen keretszerzıdés, illetve az egyedi megrendelés szerint teljesít, - Szállító fizetésképtelenné válik, csıdbe jut vagy felszámolják. Megrendelı súlyos szerzıdésszegésének minısül, ha: - az általa jóváhagyott számlát annak fizetési határidején túl, újabb 30 (harminc) napos fizetési határidın belül sem egyenlíti ki. XI./ Fizetési feltételek Felek az egyedi megrendelésben határoznak arról, hogy Megrendelı elıleget fizet-e avagy sem. Szállító az igazolt, tényleges teljesítés megtörténte után jogosult a (rész-, illetve vég)számla benyújtására. A Szállító a számla(ák) mellé köteles csatolni a Megrendelı által elfogadott és aláírt szállítólevelet. A szállító a számlá(ka)t köteles a Megrendelı által kért részletezéssel kiállítani. Szállító köteles a mindenkor hatályos ÁFA tv. rendelkezései szerint kiállítania számláját. A hibásan kiállított számla következtében Megrendelıt ért kárért Szállító felel. A számlá(k)nak tartalmaznia kell a Megrendelı beszerzési megrendelési számát, ellenkezı esetben a Megrendelı azonosíthatatlannak tekinti, és a Szállítónak visszaküldi az(oka)t. Ebben az esetben a Szállító köteles egy új számlát kiállítani. A Megrendelı a számlák beérkezésétıl számított 15 (tizenöt) napon belül köteles azokat felülvizsgálni, és visszautasítás esetén a Szállítót errıl írásban értesíteni. Szállító a számlákon köteles a levelezési címét feltüntetni. Amennyiben felek az egyedi megrendelésben másként nem határoznak, Megrendelı a számlá(ka)t a kiállítástól számított 30 (harminc) naptári napon belül, átutalással fizeti ki. A fizetési határidı elıtti fizetési teljesítés esetén Szállító engedményt ad a szerzıdés szerinti teljesítés ellenértékébıl. Ennek mértéke a fizetési határidı lejártát megelızı teljesítés esetén az elıteljesítés minden tizedik naptári napja után 0,3%. Megrendelı az engedménnyel csökkentett díjat utalja át. Az engedményrıl a Szállító számlát módosító okiratot külön nem készít. A Szállító által kiállítandó számlákon a rövidebb fizetési határidıt és az ehhez tartozó engedmény mértékét köteles azonban feltüntetni. Megrendelı késedelmes teljesítése esetében a Ptk-ban meghatározott késedelmi kamatot köteles Szállító részére megfizetni az elfogadott számla összege után a késedelmes napokra számítva. A Megrendelı nem köteles kamatot fizetni a vitatott vagy jóvá nem hagyott számlák összege után. A Megrendelı tájékoztatja Szállítót, hogy szerzıdés tárgyát képezı munka a közbeszerzésrıl szóló törvény hatálya alá tartozik, ezért vonatkoznak rá az Art. 36/A. -ban foglaltak.

6 A számla Megrendelı általi kifizetésének további feltétele, hogy a Szállító a jogszabályban elıírt módon igazolja, hogy nincs köztartozása. XII./ Felek képviselıi Felek megállapodnak abban, hogy teljesítés során eljáró képviselıiket az egyedi megrendelésben határozzák meg. XIII./ A keretszerzıdés hatálya, felmondás Szerzıdı felek megállapodnak abban, hogy jelen keretszerzıdést határozatlan idıre kötik. Felek megállapodnak, hogy jelen keretszerzıdést bármelyik fél, indoklás nélkül, a másik félhez intézett írásbeli nyilatkozatával 30 (harminc) napos felmondási idıvel, minden jogkövetkezmény nélkül felmondhatja. Szállító a keretszerzıdés megszőnéséig kiadott egyedi megrendelésekben vállaltakat köteles szerzıdésszerően teljesíteni. XIV./ Egyéb rendelkezések Felek rögzítik, hogy a jelen szerzıdésben az eszközök alatt a jelen szerzıdés 1. sz. mellékletében meghatározott nyomtatványokat és kommunikációs célú nyomdatermékeket értik. A keretszerzıdés mellékletében meghatározott, az ajánlatkérésben rögzített lehívási mennyiségektıl eltérı mennyiségek elkészítésénél az arra a termékre kért egyedi árajánlat Megrendelı által elfogadott értéke a mindenkori ár. Felek rögzítik, hogy az ellenérték a szerzıdés III./ pontjában foglaltakon túl minden esetben magába foglalja a nyomdai elıkészítés, gyártás, az egységcsomagolás, a csomagonkénti etikettezés költségét. Felek megállapodnak abban is, hogy amennyiben az adott egyedi megrendelés értéke a ,-Ft-ot eléri vagy meghaladja, úgy az ellenérték a fentieken túl magába foglalja a nyomtatott digit proof (több oldalas kiadvány esetén minimum egy borító és egy oldalpár) elkészítésének és a Megrendelıhöz jóváhagyásra történı odaés visszajuttatásának futárköltségeit is. Felek rögzítik, hogy a teljesítés helye minden esetben a Megrendelı székhelye: 1134 Budapest, Váci út Felek rögzítik, hogy a szállítólevélnek az V./ pontban foglaltakon túl tartalmaznia kell a nyomtatványok tömegét is. Szállító kijelenti, hogy az általa vállalt feladatok teljesítéséhez szükséges valamennyi hatósági- és egyéb engedéllyel rendelkezik, és azokkal a keretszerzıdés hatálya alatt folyamatosan rendelkezni fog. Szállító tudomásul veszi, hogy jelen szerzıdés nem ad részére kizárólagosságot, Megrendelı jogosult a feladatot más keretszerzıdött partnertıl is megrendelni.

7 Szállító tudomásul veszi és elfogadja, hogy Megrendelı nem vállal kötelezettséget a teljes mennyiség lehívására. Szállító kijelenti, hogy ebben az esetben semmilyen jogcímen igényt nem támaszt Megrendelı felé. Felek megállapodnak abban, hogy a jelen keretszerzıdés módosítása kizárólag írásban érvényes. Jelen keretszerzıdés módosítására vonatkozóan a közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény a és a az irányadó. Szerzıdı Felek kijelentik, hogy jelen Szállítási Szerzıdésbıl fakadó esetleges vitáik során elsıdlegesen békésen kívánnak eljárni. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, úgy felek értékhatártól függıen kikötik a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fıvárosi Bíróság kizárólagos illetékességét. Szerzıdı felek kölcsönösen kötelezettséget vállalnak arra, hogy jelen szerzıdés tartalmát bizalmasan, üzleti titokként kezelik és a másik fél írásos engedélye nélkül bíróságon, hatóságon kívül harmadik személlyel nem közlik, hacsak azt jogszabály, hatóság vagy bírósági rendelkezés nem írja elı. Szállítónak átadott és az általa készített tervek, dokumentációk, információk, stb. a Megrendelı kifejezett, írásbeli hozzájárulása nélkül sem tovább nem adhatók, sem e szerzıdés teljesítésén kívül fel nem használhatók. Továbbá tilos a Megrendelı elızetes hozzájárulása nélkül az elvállalt, illetve a már folyamatban lévı munkákról adatokat, vagy információkat harmadik fél részére kiszolgáltatni, azokról elıadásokat tartani, videó-felvételt vagy kinyomtatott anyagot közzétenni. Szállítónak Megrendelı helyett helyt kell állni, és mentesítenie kell a Megrendelıt minden olyan igénnyel és peres eljárással szemben, amely bármiféle szerzıi jog, szabadalmi jog, védjegy, védett név, vagy egyéb védett jog megsértése miatt felmerülne. A szerzıdést érintı kérdésekben a kapcsolattartás módja kizárólag cégszerően aláírt levél. Jelen szerzıdésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a vonatkozó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni. Jelen szerzıdésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvrıl szóló többszörösen módosított évi IV. törvény, valamint a közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény, és végrehajtása tárgyában hatályba lépett rendeletek, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok elıírásai irányadóak. Felek kijelentik, hogy rendelkeznek a szerzıdés aláírásához szükséges jog- és cselekvıképességgel, továbbá nem állnak csıd-, felszámolási-, végelszámolási eljárás alatt. Mindkét fél kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben ezen feltételekben változás áll be, azt 3 (három) munkanapon belül a másik fél tudomására hozza.

8 Szerzıdı felek kijelentik, hogy jelen okiratot elolvasták, megértették, és mint akaratukkal mindenben megegyezıt a cégjegyzésre jogosultak cégjegyzési joguk igazolását követıen helybenhagyólag aláírták. Budapest, Megrendelı. Szállító

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS vállalkozással vegyes szállítási keretszerződés

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS vállalkozással vegyes szállítási keretszerződés SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS vállalkozással vegyes szállítási keretszerződés Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím : 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

Szállítási Szerzıdés

Szállítási Szerzıdés Szállítási Szerzıdés amely létrejött egyrészrıl a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelı (a továbbiakban megrendelı), valamint BUSA Kft. (6100 Kiskunfélegyháza,

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll:

KERETMEGÁLLAPODÁS. Megrendelő a Kbt. 18. címében meghatározott keretmegállapodásos eljárást folytatott le, mely két részből áll: KERETMEGÁLLAPODÁS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. Törvény (továbbiakban Kbt.) alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tıkehús, csirkehús, belsıség, zsír, pulykahús) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS Általános kivitelezési keretszerzıdés (építési-szerelési munkák) VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím: 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (Tej, tejtermék) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum

MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS. Preambulum MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Szécsény Város Önkormányzata Cím : 3170. Szécsény, Rákóczi út 84. Adószám : 15451244-2-12 Számlaszáma : Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-21424304-00000000

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Egyrészrıl a: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 07. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Nagy Viktor igazgató

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (kenyér, pékáru) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Boronkay György Mőszaki Középiskola és Gimnázium (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Németh László u. 4,-6 adószám: 15395577-2-13

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S melegétel utalványok beszerzésére amely létrejött egyrészrıl Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) adószáma: 15450494-2-12,

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fıvárosi Vízmővek Zártkörően Mőködı Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére

E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére E L İ T E R J E S Z T É S Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2015. február 04-i ülésére a Helyi TDM szervezettel kötendı ingatlanhasználati szerzıdés tárgyában Tisztelt Képviselı-testület!

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS Száma:450/2009. Amely létrejött egyrészrıl az Országos Mentıszolgálat Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 22., Adószám: 15309989-2-41, Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01491687, KSH törzsszám:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 13330/2011 Elıterjesztés - a Képviselı- testületnek- a Sárospatak címő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Cím : 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Adószám: 15450494-2-12 Számlaszám: Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. 10402142-49565051-57501001

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS

MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS MUNKÁLTATÓI SZERZİDÉS mely létrejött egyfelıl a DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár székhelye: H-1054 Budapest, Vécsey u. 3., nyilvántartási száma: Fıvárosi Bíróság 60.978/98., adószáma: 18234732-1-41,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként

Részletesebben

Szállítási Szerzıdés

Szállítási Szerzıdés Szállítási Szerzıdés Amely létrejött egyrészrıl Nagytarcsa Község Önkormányzata Székhelye: 2142 Nagytarcsa, Rákóczi u. 4. adószáma: 15391597-2-13 Képviseletében: Gyıri Péter Polgármester mint Megrendelı

Részletesebben

Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre

Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre Határozott idejő BÉRLETI SZERZİDÉS nem lakás céljára szolgáló helyiségre amely létrejött a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló többszörösen

Részletesebben

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. másrészrıl

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. másrészrıl TERVEZÉSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészrıl Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata, (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.) képviseli Vantara Gyula polgármester, mint Megrendelı (a továbbiakban:

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás

Együttmőködési megállapodás PE iktatószám: Kórház iktatószám: Együttmőködési megállapodás Melyet a Pannon Egyetem (8200 Veszprém, Egyetem u. 10.; adószáma: 15308816-2-19; OM száma: FI 80554) képviseletében: Dr. Friedler Ferenc rektor

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. másrészről UMWELT-TECHNIK Kft.-HAJDÚ KÖZMŰ Kft.

KERETMEGÁLLAPODÁS. másrészről UMWELT-TECHNIK Kft.-HAJDÚ KÖZMŰ Kft. KERETMEGÁLLAPODÁS Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. Törvény (továbbiakban Kbt.) alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság által lefolytatott

Részletesebben

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2

12. Jelen szerzıdés az aláírással egyidejőleg lép hatályba. 2 SZOLGÁLTATÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Közoktatási Intézménye székhelye: 6724 Szeged, Csongor tér 1.; adószáma: 15485238-2-06; bankszámla száma: 12067008-00153740-00100001)

Részletesebben

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı

Benkı Barnabás Zoltánné ügyvezetı Tisztelt Képviselı-testület! a Végardó Fürdı fejlesztése érdekében a Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése ( ÉMOP-2.1.1/B-12) címő felhívás keretében benyújtandó pályázat elıkészítésérıl

Részletesebben

1. A szerzıdés tárgya, tartalma:

1. A szerzıdés tárgya, tartalma: VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS amely létrejött a közbeszerzésekrıl szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján lefolytatott, nyílt eljárás eredményeként a Budapest Fıváros XIX. kerület Kispest

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szabályozzák azon jogviszony kereteit, amely alapján az Eladó az egyedi szerződésben, illetve a keretszerződésben és a keretszerződés

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl

Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS. amely létrejött egyrészrıl Iktatószám: 918-10/2007. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl Nógrád Megye Önkormányzata 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. képviseli: Becsó Zsolt, a közgyőlés elnöke mint megrendelı, a továbbiakban:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött Magyar Állami Operaház (1061 Budapest, Andrássy u. 22., képviseli: Vass Lajos fıigazgató, adószáma: 15309439-2-42), mint megrendelı - a továbbiakban: Vevı, másrészrıl

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA Kivonat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyőlésének Gazdasági és Mezıgazdasági Bizottsága 2010.

Részletesebben

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28.

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28. Mőgyanta palackok regenerálása Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. március 28. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S

Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S Szerzıdés száma: /2008. Témafelelıs: Pénzügyi Osztály Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata amely létrejött egyrészrıl a S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S Budapest

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata

Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata Lırinci Város Önkormányzata Képviselı-testületének 86/2010. (V. 27.) önkormányzati határozata Dr. Vida Sándor Ügyvédi Irodával kötendı megbízási keretszerzıdésrıl Lırinci Város Önkormányzatának Képviselı-testülete

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS

VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS VÁLLAKOZÁSI SZERZİDÉS Amely létrejött egyrészrıl Vác Város Önkormányzata (2600 Vác, Március 15. tér 11. önkormányzati törzsszám: 395423000, adószám: 15395429-2-13) mint Megrendelı, (képviseletében Dr.

Részletesebben

kutatás -fejlesztési tevékenység elvégzésére

kutatás -fejlesztési tevékenység elvégzésére EGYÜTTMŐKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS kutatás -fejlesztési tevékenység elvégzésére (költségvetési gazdálkodási rendszerben mőködı felsıoktatási intézmény és innovációs járulék fizetésére kötelezett gazdálkodó szervezet

Részletesebben

Összecsukható mobil rámpák beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Összecsukható mobil rámpák beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Összecsukható mobil rámpák beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-87/12 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérı neve: Budapesti

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - Sárospatak Város Önkormányzata és

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek -

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404. Tisztelt Képviselı-testület! E lıterjesztés - a Képviselı-testületnek - önkormányzati ingatlan ideiglenes

Részletesebben

ClassFM ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI KERETFELTÉTELEK

ClassFM ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI KERETFELTÉTELEK ClassFM ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI KERETFELTÉTELEK ClassFM elnevezéső rádiócsatorna, mint lineáris médiaszolgáltatás terjesztésére Hatálybalépés idıpontja: 2012. április 9. Class FM ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI KERETFELTÉTELEK

Részletesebben

Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása

Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-215/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS 2012. Ajánlati felhívás AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Johnson & Johnson Kft. (2045

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. Budapest Fıváros XV. Önkormányzata 1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. képviseli: Hajdu László polgármester,

TERVEZÉSI SZERZİDÉS. Budapest Fıváros XV. Önkormányzata 1153 Budapest, Bocskai utca 1-3. képviseli: Hajdu László polgármester, Szerzıdés száma: /2009. Témafelelıs: Fıépítészi Iroda Budapest Fıváros XV. kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata amely létrejött egyrészrıl: továbbiakban, mint Megrendelı, másrészrıl

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t -

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z İ D É S - t e r v e z e t - amely létrejött egyrészrıl az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fı tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester,

Részletesebben

Térvilágítási oszlopok diagnosztikai vizsgálat alapján meghatározott cseréje. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-309/11.

Térvilágítási oszlopok diagnosztikai vizsgálat alapján meghatározott cseréje. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-309/11. Térvilágítási oszlopok diagnosztikai vizsgálat alapján meghatározott cseréje versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. április AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve:

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z İ D É S (Mőszaki ellenıri munkák ellátására) amely létrejött egyrészrıl Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.; Adószám: 15345008-2-04)

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl: GYİRI NEMZETI SZÍNHÁZ Székhely: 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7. Adószám: 15467012-2-08 Számlaszám: OTP 11737007-15467012 Képviseli: Forgács Péter igazgató továbbiakban,

Részletesebben

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános feltételeket az UPCRUO fejezetei ismertetik.

A szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános feltételeket az UPCRUO fejezetei ismertetik. HÁLÓZATI SZERZİDÉS amely létrejött egyrészrıl a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám: 10987278-2-44 (a továbbiakban: UPC ), valamint másrészrıl

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-57/12. 2. A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-57/12. 2. A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Fıosztály Schifner Marianna mb. Fıosztályvezetı 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 73 MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Tulajdonosi hozzájárulás tárgyi eszköz (földkábel) térítésmentes átadás-átvételéhez E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: 2. sz. melléklet M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S T E R V E Z E T mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGBÍZÓ ADATAI Megrendelő

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Mellékletek: - képviselıtestületi határozat - áttekintı térképmásolat - tulajdoni lap másolat 1 Pályázati Felhívás Kadarkút Város Önkormányzata (székhelye:7530. Kadarkút, Petıfi

Részletesebben

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS 1

SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS 1 SAP DMS azonosító: SAP SRM azonosító: SZÁLLÍTÁSI KERETSZERZŐDÉS 1 Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított 2003. évi CXXIX. törvény alapján a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás)

SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (zöldség, gyümölcs, tojás) E szerzıdés létrejött egyrészrıl a Vác Város Önkormányzat Bölcsödék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelı, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4,

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-311/12. BKV Zrt.

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. 15/V-311/12. BKV Zrt. BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZİDÉS A jelen megbízási szerzıdés (a továbbiakban: Szerzıdés) az alulírott helyen és idıpontban jött létre egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK I. A szerzıdés tárgya, tartalma I.1. A Megrendelı megrendeli, a Vállalkozó pedig elvállalja, hogy az egyedi szerzıdésben meghatározott munkákat az ott írt feltételek szerint

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - Sárospatak, Kolozsvári u. 4. sz. alatti önkormányzati ingatlan bérbeadásáról

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - Sárospatak, Kolozsvári u. 4. sz. alatti önkormányzati ingatlan bérbeadásáról SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax.: 47/311-404. Tisztelt Képviselı-testület! J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - Sárospatak, Kolozsvári u. 4.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S. Szepessy Tamás Polgármester-helyettes Megrendelı (a továbbiakban: Megrendelı), valamint

VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S. Szepessy Tamás Polgármester-helyettes Megrendelı (a továbbiakban: Megrendelı), valamint VÁLLALKOZÁSI S Z E R Z İ D É S amely létrejött egyrészrıl Óbuda Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Cím: 1033 Budapest, Fı tér 3. Képviselı: Szepessy Tamás Polgármester-helyettes mint Megrendelı

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-43/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május Ajánlatkérı neve: AJÁNLATI

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. V-230/14

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. V-230/14 BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 235. MELLÉKLET : 1 db TÁRGY: Javaslat a légimentı bázis létrehozására vonatkozó megállapodás módosítására E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött a Fővárosi Vízművek Zrt. által lefolytatott versenyeztetés eredményeképpen egyrészről a Fővárosi Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Fővárosi Vízművek Zrt.)

Részletesebben

állapotban történı átadását, a mőszaki átadás-átvételi eljárás sikeres lezárását jelenti. A mőszaki átadás-átvételi eljárás akkor tekinthetı

állapotban történı átadását, a mőszaki átadás-átvételi eljárás sikeres lezárását jelenti. A mőszaki átadás-átvételi eljárás akkor tekinthetı ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK I. A szerzıdés tárgya, tartalma I.1. A Megrendelı megrendeli, a Vállalkozó pedig elvállalja, hogy az egyedi szerzıdésben meghatározott munkákat az ott írt feltételek szerint

Részletesebben

Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása

Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása Szállítási szerzıdés 1. sz. módosítása amely létrejött egyrészrıl Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos u. 47. adószám: 15392103-2-13 pénzintézet neve és címe: OTP Bank Nyrt. Pilisi

Részletesebben

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22.

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Magyar Állami Operaház Operamagazin, Operaház, Nemzeti Balett, Operaélet a Magyar Állami Operaház lapja különszámának szerkesztése,

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁS. Preambulum

KERETMEGÁLLAPODÁS. Preambulum KERETMEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészrıl PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (székhely: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1., adószáma: 15478706-2-02, cégbíróság és cégjegyzék száma (törzsszám): 478704) képviseletében

Részletesebben

1. (1) Az utasítás hatálya kiterjed a Klinikai Központ valamennyi szervezeti egységére.

1. (1) Az utasítás hatálya kiterjed a Klinikai Központ valamennyi szervezeti egységére. 5/2010. számú Klinikai Fıigazgatói Utasítás A különféle gyógyászati eszközök bevitelének és mőködésbe helyezésének engedélyezésérıl az egyes klinikák/intézetek területén Az elmúlt idıszakban átláthatatlanná

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szabályozzák azon jogviszony kereteit, amely alapján az Eladó az egyedi szerződésben, illetve a keretszerződésben és a keretszerződés

Részletesebben

POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda JAVASLAT

POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda JAVASLAT Szám: 22113-2/2007 SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL Városfejlesztési és Üzemeltetési Iroda 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. 32/310-750; Fax: 32/310-838; E-mail: vfenn@salgotarjan.hu JAVASLAT

Részletesebben

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelezı. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK WEBTÁRHELY BÉRBEADÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK WEBTÁRHELY BÉRBEADÁSRA Webalap Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 6000 Kecskemét, Tövis u. 76. ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK WEBTÁRHELY BÉRBEADÁSRA Hatályos: 2006. november 1-tıl 1 1. A szerzıdés tárgya A Szolgáltató a Felhasználó

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés)

(közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Száma: 09000-0/7057-51/2013. ált. SZÁLLÍTÁSI SZERZİDÉS (közbeszerzési eljárás eredményeképpen kötött szerzıdés) Amely létrejött egyrészrıl a HAJDÚ-BIHAR MEGYEI RENDİR-FİKAPITÁNYSÁG (székhelye: 4024 Debrecen,

Részletesebben

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. A faktoring fogalma és általános szabályai... 3 3. Faktoring nyújtás feltételrendszere... 4 4. Hatálybalépés... 5 2 1. Bevezetı

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZİDÉS A jelen vállalkozási szerzıdés (a továbbiakban: Szerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése

Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt.. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. AJÁNLATI

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK I. ALKALMAZÁSI KÖR... 3 I.1. A TÁRSASÁG ENGEDÉLYE... 3 I.2. A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGE... 3 I.3. A SZERZİDİ FELEK... 3 I.4. AZ EGYEDI SZERZİDÉSEK, ÉS AZ ÜZLETSZABÁLYZAT... 3 I.5. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT

Részletesebben