ORION KEZELÉSI UTASÍTÁS DVD eh output. Fontos! Mielőtt használatba veszi a

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ORION KEZELÉSI UTASÍTÁS DVD 3000. 2.1 eh output. Fontos! Mielőtt használatba veszi a"

Átírás

1 2.1 eh output ORION r KEZELÉSI UTASÍTÁS w DVD 3000 Fontos! Mielőtt használatba veszi a készüléket, kérjük olvassa el és tegye el a jöv őre való tekintettel.

2 PROGRESSIVE SCAN

3 Biztonsági figyelmeztetés Saját biztonsága értekében, kéljük olvassa figyelmesen végig a melékelt használati utasítást és a figyelmezieléstnnieiettbekapcsohá készüléket KeijükönzzemegakezelésiútmulalDtakésajbiekie nézve is. Kéljük figyelmesen olvassa el és tartsa be a használati utasításban feltüntetett figyelmeztetéseket Csatlakoztatás Fontot felhívta -Kérjük a készüléket soha n Használja vizes helyek, mint fürdőszoba, mosdó közelében. Ez veszélyess A hűtő nyílásokat mindig hagyja Szabadon, mert azok a készülék hűtésére szolgalnak. Ha eltakarja őket, akkor a készülék meghibásodhat, túlmelegedhet. Kérjük ne takarja le készülékét semmilyen ruhaanyaggal, mint pl. terítő, stb. Kellékek - Soha ne helyezze készülékét Olyan helyre, ahonnan az leeshet, mint pl. nem megfeleljen rögzített polc, 3 lábú szék vagy asztal. A készülék leesése meghibásodáshoz vezethet Hő - Soha ne tegye ki készülékét extrém hő hatásoknak. Ne helyezze lejátszóját radiátorra, stb. - Soha ne helyezze úgy készülékét, hogy annak lemeztálcája bele ütközzön bele más tárgyba. - Soha ne helyezze készülékét semilyen zárt helyre,mint pl könyvespolc, vagy nyitott szekrényrész, ha csak nem megoldott a megfelel ő ventiláció. Rendeltetésszerű használat Elektromos Áramfelvétel-A lejátszót csak a rajta feltüntetett névleges Feszültségbe dugja be, mely információt megtalálja a dobozon. Ha véletlenül a tápfeszültség Akkor a készülék meghíbásodhat A pontos információkért keresse a disztribútort, vagy a legközelebbi szakszervizet

4 Elektromos huzal védelme - Helyezze úgy a készülék vezetékét, hogy az ne sérüljön. Ügyeljen rá, hogy ne tudjon a huzalon átmenni, rálépni vagy azt más tárggyal megrongálni. Villámvédelem- A villámvédelem érdekében Áramtalanítsa készülékét, ha hosszabb ideig nem kívánja használni azt, valamint húzza ki a TV készülékből, vagy antenna rendszerből. Ezáltal megvédheti készülékét a villámlás elleni meghibásodástól. Tisztítás - Húzza ki készüléket a konnektorból, mielőtt neki állna tisztítani a készülékét. Kérjük ne használjon tisztítószert a tisztításhoz. Használjon nedves rongyot a készülék külsejének letörléséire. Készülékvédelem Soha ne helyezzen más Tárgyat a készülékre, mert esetleg elektromos interferencia léphet fel, elektromos sokkot okozva a felhasználónak. Ne engedje, hogy víz kerüljön a lejátsző belsejébe. Karbantartás Sérült készülék javítása-áramtalanítsa készülékét és keresse fel aktuális szakszervizünket készüléke megjavítása érdekében, a következő esetben: - Ha az elektromos kábel kitépődött, vagy megrongálódott. - Ha a készülék nem működik, vagy nem jelez ki semmit a képernyőn. Kérjük keressen fel egy szakszervizet javítás céljából. Karbantartás -Soha ne próbálja meg önkezűleg megjavítani készülékét, mert az elektromos áramütéshez, illetve sztatikus sokkhoz vezethet. Bízza ezt megfeleli szakemberre. - Ha készülékébe folyadék került. - Ha a készülékét nem megfelelően használja, megrongálódáshoz vezethet, amelyet csak szakszervizzel javíttasson. A használatiutasításban foglaltaknak megfelelően kezelje készülékét. Bármely más kezelésből adódó meghibásodás a felhasználó felelőssége. Ez esetben is bízza készülékének javítását szakemberre. - Ha készüléke elázott, vagy víz került a feszínére. - Ha véletlenül leejti készülékét, vagy más okból megrongálódott a kabinet, keresse fel a megfelelő szakszervizt..

5 Előlap es hatso panel bemutatása A DVD lejátszó előlapja 1. BE/KI(POWER) 2. USB csatlakozás 3. Vissza 4. Lejátszás/Szünet 5. Előre Nyit/Zár(OPEN/CLOSE) A hátsó panelről 1. SCART Kimenet CH RIGHT Kimenet 3. Digitális koaxiális Kimenet 4. VIDEO Kimenet 5. S-Video Kimenet 6. Digitális optikai Kimenet CH LEFT Kimenet 8. Y Kimenet 9. Pb/Cb Kimenet 10. Pr/Cr Kimenet

6 A távirányítóról Használat közben, optimálisan 45 -os szögben irányítsa rá távkapcsolóját a készülékre. Ne tegye ki távkapcsolóját extrém hőmérsékletnek. Kérjük ügyeljen arra, hogy távirányítója ne érintkezzen vízzel, vagy ne helyezzen rá más tárgyat. Kérjük soha ne használjon 2 különböző elemet a távkapcsoló működtetéséhez. Kérjük cserélje ki elemeit, ha azt érzékeli, hogy irányítója nem a legmegfelelőbb módon működik.

7 OSD beállítások A lejátszón beállíthatja saját ízlésének megfelelően az alábbi menüpontokat: Nyelvi beállítások Video beáll. Audiobeáll. Korlátozás Osd nyelve Felirat Divx Felirat A Nyelv Beállítások beállítás menüpont kinézeteaudio Menü preferenciák. DVD Menü - A kiválasztott kategória és a lenti ábra segíti önt eligazodni a Beállításokban: Egyéb Fő menü Angol I Magyar Angol Német Spanyol Nyelvi Video beállítás beállítás Nézet beáll Mode TV beáll Video kimenet ~ 16:9 Nyugat-Európái Közép-Európai Eredeti Német Automatikus Igazítás OlMZ Hoiasz I NT5C -- PAL Automatikus Kompozlt S-VIdso Komponens RGBkimonot Audio beállítás Digitális kimenet Korlátozás l Szülői kori. Beáll. Jelszó beáll. 1. gyermekek által megtekinthető 2. mindenki szamára ajánlott 3.szülői felügyelet ajánlott 4.13 ev alatt azqisi felügyelet ajánlott 5.17 év alatt, csak felnott felügyeletével tekintheti meg 6.17 év alatt, csak felnstt felügyeletével teklnthets meg 7.17 év alatt nem tekinthető meg 8. Csak felnőtteknek Egyéb beáll. Alap beállítások használata- Képernyővédő Lépjen a Szülői kori. Beállításaihoz a Rating almenüben. A gyári beállításoknak megfelelően a beállított kód:8888 Miután beütötte ezt a kódot, válassza ki a kívánt beállítást, majd üsse be az eredeti kódot, ezután üsse be az új kódot a jelszó beállítások almenüben. Üsse be mégegyszer az új kódot, majd hagyja jóvá a Confirm" gombbal. A szülői korlátozás ettl kezdve aktiválódik.

8 A távirányító használata POWER OPEEN/CLOSE - Lejátszás közben lenyomva megállítja a lejátszást és készenléti üzemmódba kerül a készülék. Készenléti üzemmódban használva a gombot, normál üzemmódba hozható a lejátszó. Lemezkiadás. Megnyomásával nyitja vagy zárja a lemeztálcát. MENU DVD lejátszásánál a dvd menü behozására, illetve az első tétel lejátszására használható. Megjegyzés: a funkció működése függ a lemeztől. A lemezmenü eléréséhez használható. Megjegyzés: a funkció működése függ a lemeztől. v-mode lejátszás, nyomja meg ezt a gombot a kompozit komponens RGB P-Scan, S-Video kimenetek közötti váltáshoz. OSD VCD/DVD lejátszásánál megjeleníti az időszámlálót. esetén. VCD/SVCD lejátszásánál a PBC be- / kikapcsolása. PBC: lejátszás vezérlés VCD/SVCD 0-10 Keys Slow PREV fejezetre, NEXT Ezeket a gombokat használhatja az idő, dvd, fejezet és számok számainak bevitelére. CD, DVD, MP3 vagy VCD lejátszásakor ( PBC kikapcsolt állapotában), a 0-10-ig számgombokkal választhatja ki közvetlenül a műsorszámot. Amikor numerikus adat jelenik meg a képernyőn, a 0-10-ig számgombokkal viheti be a kívánt adatot. Lassítás. Divx, DVD, VCD vagy SVCD lejátszásánál a lassított lejátszáshoz használható. gomb megnyomásával ismét normál lejátszásba kerül. Előző. Divx, DVD, CD, MP3, VCD lejátszásánál a PREV gomb megnyomásával az előző címre vagy track-ra ugrik. Következő. Divx, DVD, CD, MP3, VCD lejátszásánál a NEXT gomb megnyomásával a következő Repeat fejezetre, címre vagy track-ra ugrik. Ismétlés. A gomb lenyomása megváltoztatja az ismétlés módot. Divx, VCD, CD, MP3 lejátszásánál 3 mód létezik: egyszeri ismétlés, minden tétel ismétlése és ismétlés kikapcsolva. DVD lejátszásánál az következő 3 mód szerepel: Fejezet ismétlése, Cím ismétlése és ismétlés kikapcsolva. Megjegyzés: VCD lejátszása esetén a PCB módot ki kell kapcsolni az ismétlés funkció működtetéséhez. A-B REV PWD N/P N/P Lejátszás közben a gomb megnyomásával jelölje ki az A pontot, majd a gomb ismételt megnyomásával jelölje ki a B pontot. A lejátszó automatán ismételni fogja az A és B pont közötti szakaszt. A gomb harmadszori lenyomásával törölheti az előzőleg beállított szakasz ismétlését és a két pontot (A-B). Megjegyzés: CD/VCD/SVCD lejátszása során az A és B pontokat azonos track-ból kell kijelölni. Divx, DVD lejátszásánál A és B pontokat különböző fejezetekből lehet kiválasztani. Vissza. Divx, DVD, CD, MP3 vagy VCD lejátszásakor a REV gomb lenyomásával visszafelé pásztázhat 2,4,8 és 16-szoros sebességgel. A PLAY gomb lenyomása után ismét normál sebességű lejátszás érhető el. Előre. Divx, DVD, CD, MP3 vagy VCD lejátszásakor az FWD gomb lenyomásával előrefelé pásztázhat 2,4, 8 és 16-szoros sebességgel. A PLAY gomb lenyomása után ismét normál sebességű lejátszás érhető el. Amikor megállt a lejátszás nyomja meg az N/P gombot az NTSC/PAL/Automatikus rendszer kiválasztásához.

9 A távirányító használata Mute(Némítás) A gomb megnyomásával kikapcsolhatja a hangot. A gomb ismetelt megnyomásával a hang visszatér normál módba. Csatorna (Ch) VCD / SVCD lejátszásakor a gomb ismétlődő lenyomásával tud választani az audio csatornák között: Bal/Jobb/Mix/Sztereó. Clear(Törlés) ACLEAR(törlés) gombbal törölheti ki a bevitt számokat. Play (lejátszás) Lejátszás gomb PAUSE (Szünet) Szünet gomb. Pillanat állj be- / kikapcsolva. STOP (állj) A gomb egyszeri megnyomásásval leállíthatja a lejátszást és tarthatja azon a helyen, ahol m egallította. A PLAY gomb megnyomásával az előzőleg megállított helyről folytathatja a lejátszást. A STOP gomb kétszeri megnyomása után teljesen leáll a lejátszás. RETURN (Vissza) PCB bekapcsolt állapotában nyomja meg a STOP gombot, majd a RETURN/ENTER gombot, ezzel visszatérhet a program menühöz, miközben VCD/SVCD lejátszása megy. Menü megjelenítése alatt a gomb lenyomásával eltüntetheti az aktuális ablakot. ZOOM (Nagyítás) VCD/SVCD/DVD/Divx lejátszásakor a gomb megnyomásával az alábbiak szerint nagyíthat a megjelenített kép méretén: Ez a funkció csak nagyít a képernyőn és nem csökkent rajta. STEP(Lépegető) DVD, VCD, SVCD lemez lejátszásakor nyomja meg a STEP gombot egyszer, a kép a következő kockára ugrik, a Play gombot ismét megnyomva visszaáll a normális lejátszásra. SETUP(Beállítás) A Setup menübe való belépéshez nyomja meg a Setup gombot a távirányítón. Ez egy többszintű menü. Használja a vagy gombokat a szükséges menü opció kiválasztásához. Használja a és gombokat az előző menüszintre vagy a következő szintre való ugráshoz. Nyomja meg az EN dr gombot a kiválasztás érvényesítéséhez. Az Exit gomb megnyomásával léphet ki a beállításból. RESET(Újraindítás) Amikor megállt a lejátszás, nyomja meg ezt a gombot a DVD lejátszó alapbeállításának újraindításához, de ez nem fogja helyreállítani a jelszó beállítást.

10 A távirányító használata RESUME(Visszaállítás) Amikor ez a funkció be van kapcsolva memorizálja az időt, amikor megállította a DVD lejátszásáta következő lejátszáskor innen fogja újraindítani a lejátszást CH\VOL+\- (Csatorna/Hangerő) A CH" gom b megnyomásával léptethet a csatornák között. A VOL." gomb megnyomásával a hangerőn állíthat (+/-). SUBTITLE (Felirat) DVD lejátszása közben a gomb többszöri megnyomásával választhat a felirat nyelvek közül (max. 32).. Megjegyzés: a funkció működése függ a lemeztol. LANGUAGE(Nyelvek) Ezt ismételten megnyomva 8 audió nyelv/formátum között választhat DVD lejátszás közben.svcd lejátszása közben 4 audió nyelv/formátum között választhat az ismételt megnyomásával. Megjegyzés: Ez a funkció a lemez beállításától függő PROG (Program) DVD vagy VCD olvasása közben a gomb megnyomásával a program menü jelenik meg. Válassza ki a lejátszani kívánt dalt/fejezetet (DVD programozásánál TITLE és MENÜ gombok szükségesek ehhez).

11 A távirányító használata Programozás: Mp3-nál használja a right", utí", dowri" ós enter" gombokat a szerkesztési mód kiválasztásához, majd nyomja meg" a Jeff gombot és az enter" gom bot a kívánt zeneszám kiválasztásához. Ezt követően nyomja meg a right" és láz enter" gombot Pprogram hozzáadásához ( árjd program"), rrtajd az tip" és*'az enter" gömb megnyomásával láthatóvá válik a program nézet ( program view"). Ezután nyomja meg'az up" gombot a szerkesztési > mód"kiválasztásához ( edit mode"), majd a left" és az enter" gomb megnyomásával kiválaszthatja a lejátszani kívánt zeneszámot, amelyet a play" gomb megnyomásával elindíthat. Program törlése: Rögzített program törléséti ez nyomja meg a ;;stop"gombot kétszer, majd íiyomja meg a right" gombot a szerkesztési mód kiválasztásához ( edit ftode"). Ezután nyomja meg a left" gombot, hogy kiválaszthassa a törölni kivánf zeneszámot,"majd nyomja'meg az enter gombot ennék megerősítéséhez. Nyomja meg a right", majd az enter" gombot a program törlése" ( clear program") kiválasztásához. Ezt követően nyomja meg a right" gombot a böngésző nézet" ( browse view") eléréséhez, majd térjen vissza a normál lejátszáshoz. Shuffle VCD, SVCD lejátszás közben ez a funkció nem használható, ha a PBC be van kapcsolva. Ha a PBC ki van kapcsolva, nyomja meg a Shuffle gombot, ez a funkció a kedvenc programjait különböző sorrendben játsza le. Ismételten lenyomva kikapcsolódik.ez csak VCD és SVCD lejátszása közben működik. Megjegyzés: A készülék egyszerre csak maximum 500 mp3 számot vagy képet tud lejátszani, ha ennél több található az USB-n vagy a kártyaolvasón, akkor kérjük készítsen két vagy több fájlt és ügyeljen arra, hogy egy fájlon ne legyen több, mint 500 darab dal vagy kép. Például, ha összesen 1020 kép van egy USB-n, akkor készítsen három fájlt, az egyikbe rakjon 500-at, a másikba is 500-at, így a harmadikba marad 20 db. Ezáltal a készülék már le tudja játszani a dalokat vagy meg tudja mutatni a képeket.

12 Hibaelhárítás NINCS HANG A MIKROFONON Ellenőrizze, hogy: Be van-e kapcsolva a TV hangja. A mikrofon be van-e kapcsolva. A mikrofon hangereje nem áll a minimumon. A Kareoke" be van-e kapcsolva. Az összeköttetés a MIKROFON jack és a mikrofon rendben van-e A mikrofon hibátlan. HA TÚL HANGOS A LEJÁTSZÁS Ellenőrizze, hogy a mikrofon elég távol van-e a hangszórótól. Csökkentse a készülék és a mikrofon hangerejét. Csökkentse az,echo"hangszintjét and microphone. ROSSZ MINŐSÉGŰ A MIKROFON HANGJA Ellenőrizze, hogy a mikrofon jó-e A kapcsolat a mikrofon és a készülék között rendben van-e A TÁVIRANYÍTÓ GYENGÉN VAGY EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK Ellenőrizze a elemeket és ha gyengék cserélje ki. A lejátszó infra érzékelőjére irányítsa a távirányitót. Ellenőrizze, hogy nincs-e valamilyen tárgy a távirányító és a készülék érzékelője között. HIBÁS MŰKÖDÉS Kapcsolja ki- és ismét be a készüléket! A LEMEZ BERAGADT A TARTÓBA Kapcsolja ki- és ismét be a készüléket, ismételten nyomja meg a"open/close" gombot. Video Formátumok DVD/VCD/HDCD/CD/DVD-tR/RW DIVX3.0,4.0,5.0,WMA,MP3 Kodak Picture CD AC V 50Hz 15W Body size : W225XD235XH50mm Netweight:1.8KG

13

Biztonsági figyelmeztetés

Biztonsági figyelmeztetés KEZELÉSI UTASÍTÁS DVD 5000HC Fontos! Mielőtt használatba veszi a készüléket, kérjük olvassa el és tegye el a jöv őre való tekintettel. PROGRESSIVESCAN Biztonsági figyelmeztetés Saját biztonsága érdekében,

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV. 10.2 TFT-LCD motoros DVD és monitor HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VST VOM-1021DV 10.2" TFT-LCD motoros DVD és monitor LÁMPA Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például hitelkártyát vagy mágneskártyát a monitor közelébe. Vezeték nélküli. Vezeték nélküli

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC

KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC 5.1 ch output KEZELÉSI UTASÍTÁS HT 800 HC TM Fontos! Mielőtt használatba veszi a készüléket, kérjük olvassa el és tegye el a jöv őre való tekintettel. PROGRESSIVE SCAN Tartalom Figyelmébe ajánljuk Tartozékok

Részletesebben

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató

JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Kezelési útmutató JVJ DVD-1043 Tető DVD KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési útmutató Kérjük, a termék használata előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! FIGYELMEZTETÉS A terméket ne szerelje a vezető ülés közelébe,

Részletesebben

DVX-6 00. Magyar. Használati Utasítás

DVX-6 00. Magyar. Használati Utasítás DVX-6 00 Magyar Használati Utasítás Tartozékok és az előlap Tartozékok Audio/Video Kábel 1 Elemek. 2 Használati Utasítás 1 Távirányító 1 Audio/Video Kábel Két elem Használati utasítás Távirányító Előlap

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVD 5400HC

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVD 5400HC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVD 5400HC FONTOS! HASZNÁLAT ELŐTT, KÉRJÜK OLVASSA EL AZ INSTRUKCIÓKAT ÉS ŐRIZZE MEG JÖVŐBENI FELHASZNÁLÁSRA BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A fekete háromszögben levő villámjel,

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TFT-LCD MONITOR ÉS DVD LEJÁTSZÓ A készülék LÁMPA Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak opcionális ) AJTÓLÁMPA Az ajtólámpa az ajtó nyitásával/csukásával automatikusan

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

Irányítás és az alap csatlakozások

Irányítás és az alap csatlakozások Irányítás és az alap csatlakozások Hátlap 1. 5.1-CH AUDIO Kimenet 2. VIDEO KIMENET 3. KOAX KIMENET 4. Y,CB/PB,CR/PR KIMENET 5. S-VIDEO KIMENET 6. OPTIKAI KIMENET 7. SCART KIMENET 8. TÁP Alap csatlakozások

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: ACR-3280 Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum: http://hu.akai-atd.com/hasznalati-utasitas 1 1. ON/OFF: Készülék ki/bekapcsolása vagy AM/FM mód váltás. 2. Set: Idő beállítása

Részletesebben

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el!

www.metroman.hu Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! www.metroman.hu VEZETÉK NÉLKÜLI 7 LCD TFT SZÍNES MEGFIGYELŐ RENDSZER Felhasználói kézikönyv CIKKSZÁM: M070704L + C120W Installálás és beüzemelés előtt figyelmesen olvassa el! Köszönjük, hogy az általunk

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ

JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ JVJ ZC-992 FEJTÁMLA MONITOR / DVD LEJÁTSZÓ Használati utasítás Kompatibilis: MP5/MP4/DVD/VCD/CD/MP3/CD-R/CD-RW Kérjük, a készülék használatba vétele előtt olvassa el gondosan az alábbi használati utasításokat.

Részletesebben

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját.

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját. A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, 2000, Me, and 98SE Kezdő lépések DSM-320 Vezeték nélküli Médialejátszó A következőkre lesz szüksége: Windows XP, 2000, Me vagy 98SE, 500MHz-es

Részletesebben

Használati utasítások

Használati utasítások VOM-1200DV VOM-1200DX 12"Motor onitor és DVD Használati utasítások Video Stream Technologies Világítás Vezeték nélküli hangszóróval is használható (ez csak Figyelem Ne tartson mágneses tárgyat például

Részletesebben

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv

AVP 101 vezérlő. Felhasználói kézikönyv AVP101 1. oldal, összesen 12 AVP 101 vezérlő Felhasználói kézikönyv AVP101 2. oldal, összesen 12 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE FIGYELMEZTETÉS: Az áramütés kockázatának csökkentése

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

ANC-S SD-NAVI HIBAELHÁRÍTÁSI ELJÁRÁSA (1.00 verzió) Áttekintés és lábkiosztás A FŐKAPCSOLÓ EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK (nincs hang és nincs kijelzés)

ANC-S SD-NAVI HIBAELHÁRÍTÁSI ELJÁRÁSA (1.00 verzió) Áttekintés és lábkiosztás A FŐKAPCSOLÓ EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK (nincs hang és nincs kijelzés) 1. TARTALOM Ügyfél panasza Áttekintés és lábkiosztás A FŐKAPCSOLÓ EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDIK (nincs hang és nincs kijelzés) NINCS HANG (kijelző OK) NINCS KIJELZŐ (hang OK) GPS probléma Bluetooth USB lejátszás

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-E232 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379530 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató

Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató Hordozható TV készülék/tft LCD monitor Használati útmutató LCD PTV-711 Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót Tartalom Borító......1 Tartalom....2 Figyelmeztetés....3 Biztonsági

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-P245 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379517

Az Ön kézikönyve SAMSUNG DVD-P245 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3379517 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c

ADAX NEO BASIC S5. NORDINOVA ENERGY KFT Budapest X. Jászberényi út 47/c ADAX NEO BASIC S5 NORDINOVA ENERGY KFT. 1106 Budapest X. Jászberényi út 47/c Neo Basic S5 termosztát használati utasítás Bevezetés A készüléket csökkent értelmi, vagy fizikai képességekkel rendelkező személyek

Részletesebben

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó Használati utasítás 1. Funkciók áttekintése: FULL HD felbontású TV-készülék HD-felbontású digitális TV-készüléke MPEG-4(H.264) & MPEG-2, HD & SD szabványú DVB-T

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 10022757 http://www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termékünk megvásárlásához. Kérjük, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar Termékjellemzők Magyar 1. Formatervezett design, nagy hatékonyságú ventillátor. 2. LED lámpa élénk színekkel, aminek az élettartama 20000 óra. 3. Elektronikus zoom, egyszerű képméret változtatási lehetőség.

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

Ez az unverzális távirányító kompatibilis a legtöbb televízióval, videóval, Dvd-lejátszóval, műholdvevővel, valamint az infravörös vezérlésű(dvb-t) földi digitális vevőkkel. A távvezérlő úgy lett gyárilag

Részletesebben

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés Figyelmeztetés Eszköz A tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülése érdekében: ne helyezze a készüléket vizes, nedves helyekre! ne helyezzen folyadékkal teli tárgyakat, pl. vázát a készülékre! csak ajánlott

Részletesebben

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉTKÉPERNYŐS DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás 14 SZÍNES MONITOR Használati utasítás Modell: LSM C114M LSM C114P Mielőtt bekapcsolja, beállítja vagy használja a terméket, kérjük olvassa el az utasításokat! Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Olvassa

Részletesebben

Yamada DVR-9300HX. Használati Utasítás

Yamada DVR-9300HX. Használati Utasítás Yamada DVR-9300HX Használati Utasítás 1 Tartalomjegyzék: Az antenna kábelek csatlakoztatása...3 Csatlakoztatás a TV-hez...4 Külső audió és videó eszköz csatlakoztatása...7 Házimozi csatlakoztatása...9

Részletesebben

KARAOKE HANGFAL SZETT

KARAOKE HANGFAL SZETT KARAOKE HANGFAL SZETT Használati utasítás Figyelmeztetések: - A készülék használata előtt olvassa el a használati utasítást. - Őrizze meg a használati utasítást, hogy bármikor segítségül hívhassa. - Kérjük,

Részletesebben

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta!

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! H Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! AV 100 jelátadó segítségével vezeték nélkül továbbíthatja audio/video készülékeinek (videó lejátszó, DVD, dekóder/sat, videokamera) jelét egy második

Részletesebben

Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO

Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO Aktív beltéri DVB-T/T2 antenna SRT ANT 10 ECO Picture similar Használati útmutató Tartalomjegyzék 1.0 BEVEZETŐ 1 2.0 A DOBOZ TARTALMA 1 3.0 BIZTONSÁGI ELŐ ÍRÁSOk 2 4.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA 2 1.0 BEVEZETŐ

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

5 V / 40 ma a DVB-T vevőkészülék RF portján keresztül vagy 9 V DC / 100 ma külső 230 V AC/DC adapterrel

5 V / 40 ma a DVB-T vevőkészülék RF portján keresztül vagy 9 V DC / 100 ma külső 230 V AC/DC adapterrel Picture similar TARTALOM JEGYZÉK 1.0 BEVEZETŐ 1 2.0 A DOBOZ TARTALMA 1 3.0 BIZTONSÁGI ELŐ ÍRÁSOK 2 4.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA: 2 5.0 AZ ANTENNA BEÁLLÍTÁSA 3 1.0 BEVEZETŐ Köszönjük, hogy a Strong SRT ANT

Részletesebben

Sztereó berendezés 10006663 10006664 10009511 10009512 10009513 10009514 10027657 10027658 Kedves Vásárló, Köszönjük, hogy a termékünket választotta. A lehetséges technikai sérülések elkerülése érdekében

Részletesebben

MviX MV5000U. Használati Utasítás

MviX MV5000U. Használati Utasítás MviX MV5000U Használati Utasítás A doboz tartalma: - MV5000U készülék - Tartó - 12V-os adapter - Adapter kábel - Távirányító - USB adatkábel - A/V kábel - Telepítõ lemez - Tok (csak az MV-5000U-hoz) A

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ D800 MP3 LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ÁTTEKINTÉS Különleges design Az egyedi kialakításnak köszönhet ően kézbe simuló forma. Támogatott zenei formátumok Támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV. USB csatlakozó

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások

Tartalomjegyzék. Biztonsági eloírások 1 Tartalomjegyzék 1. Biztonsági eloírások.... 2 2. A készülék részei...3 4. Energia ellátás.... 5 5. Muködtetés.. 6 6. Muködési rendellenességek....9 7. Adatok. 9 8. Tartozékok.. 9 Biztonsági eloírások

Részletesebben

HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HORDOZHATÓ CD/DVD LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalom Biztonsági figyelmeztetések. A csomag tartalma.... Főbb jellemzők Főbb vezérlési egységek.. Rendszercsatlakoztatás. Távirányító. Alapvető működés...

Részletesebben

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE52-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE52-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. 1 I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V. Egyéb biztonsági figyelmeztetések... 4 VI. Karbantartás... 5 VII. Hibaelhárítás...

Részletesebben

Forgalmazza: Orion Elektronikai Kft. 1106 Bp. Jászberényi út 29. OPD-2721

Forgalmazza: Orion Elektronikai Kft. 1106 Bp. Jászberényi út 29. OPD-2721 Forgalmazza: Orion Elektronikai Kft. 1106 Bp. Jászberényi út 29. OPD-2721 Hordozható DVD lejátszó Fontos! Használat előtt olvassa el a használati utasításokat figyelmesen és őrizze meg a későbbiekre való

Részletesebben

A csomag tartalma. A termék rövid idmertetése

A csomag tartalma. A termék rövid idmertetése Előszó Köszönjük, hogy Prestigio 170-es digitális képkeretet vásárolt médialejátszó eszközként. Kitűnő választás volt, és bízunk benne, hogy a készülék valamennyi funkcióját élvezni fogja. Kérjük, hogy

Részletesebben

Távirányító használati útmutató

Távirányító használati útmutató Távirányító használati útmutató MODEL RAR-5F1 Távirányító használati útmutató Oldalak: 1~8 A legjobb teljesítmény elérése és a problémamentes használat érdekében kérjük, olvassa végig ezt az útmutatót!

Részletesebben

Belépés a rendszerbe. Gyors menü

Belépés a rendszerbe. Gyors menü Belépés a rendszerbe A menübe lépéshez szükséges alapértelmezett DVR Azonosító /Device ID/: 000000, megadott Jelszó /Password/ nélkül. A rendszer biztonságos használata érdekében az adminisztrátor felhasználónak

Részletesebben

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv

HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő. Felhasználói kézikönyv HF-DVR H.264 Hálózati Rögzítő Felhasználói kézikönyv Bevezető Ez a felhasználói kézikönyv a HF-DVR5704T 4 csatornás H.264 tömörítésű hálózati rögzítő használatát mutatja be. Nem tér ki az eszköz telepítésére,

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv

CE53-24/F(C) Központi vezérlő. Kezelési kézikönyv CE53-24/F(C) Központi vezérlő Kezelési kézikönyv KIJELZŐ A főoldal megjelenése: Szám Megnevezés Leírás 1 Üzemmód Ha a beltéri egység üzemel, az aktuális üzemmódot jelzi ki. 2 Ha a beltéri egységek több

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások Ventilátor 10029404 Kedves vásárló, Gratulálunk a termék megvásárlásahoz.kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a

Részletesebben

VDT-24 Felhasználói kézikönyv

VDT-24 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-24 Felhasználói kézikönyv VDT-24 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Készülék felépítése és funkciói...3 2. Monitor falra szerelése...4 3. Főmenü...5 4. Alap

Részletesebben

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB

MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB MP3-CD LEJÁTSZÓ AUNA AV2-CD509, RÁDIÓADÓVEVŐ, USB Használati utasítás 10004933/1008980 = HiFi erősítő 10005063/1008983 = CD lejátszó Tisztelt vásárló, Először is szeretnénk Önnek megköszönni, hogy megvásárolta

Részletesebben

TL21 Infravörös távirányító

TL21 Infravörös távirányító TL21 01 Távirányító Vezérlő panel + érzékelő + távirányító Figyelmeztetés A berendezést csak akkor kapcsolja be, ha a telepítés befejeződött (mind hidraulikusan, mind elektronikusan). Az elektromos csatlakozásokat

Részletesebben

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM

Biztonsági előírások VIGYÁZAT FIGYELEM Biztonsági előírások Mielőtt használná a terméket, olvassa el alaposan ezen kézikönyv utasításait. Miután elolvasta, a felhasználói kézikönyvet tartsa könnyen elérhető és biztonságos helyen. Ha a termék

Részletesebben

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Használati útmutató OSZLOP VENTILÁTOR R-815 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató

Részletesebben

Biztonsági előírások. Használatba vétel előtt ellenőrizze az alábbi tartozékok meglétét:

Biztonsági előírások. Használatba vétel előtt ellenőrizze az alábbi tartozékok meglétét: (A) Biztonsági előírások A működésképtelenné vált készüléket nem szabad háztartási hulladékként kezelni. Különítse el a többi hulladéktól és gondoskodjon a megfelelő elhelyezéséről, elősegítve az újrahasznosítását.

Részletesebben

DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ HD-8000 DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI VEVŐ - KEZELÉSI ÚTMUTATÓ HD8000 TISZTELT VÁSÁRLÓNK! KÖSZÖNJÜK, HOGY TERMÉKÜNKET MEGVÁSÁROLTA. A LEGJOBB TELJESÍTMÉNY ILL. A BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, HOGY FIGYELMESEN

Részletesebben

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó

YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó YK-520L kültéri kódbillentyûzet és kártyaolvasó Jellemzõk Mutatós, vízálló kültéri stand alone kártyaolvasó Négy féle ajtónyitási mód: - 4 számjegyû kóddal - Proximity kártyával - Proximity kártyával és

Részletesebben

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Beachside FAMILY. Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Beachside FAMILY Kombinált Infraszauna Méretei: 2000x1950x2100 2-4 személyes Candlenut diófa infraszauna Füstszínű üvegajtó Színterápiás világítás

Részletesebben

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ FUNKCIÓK I. Az időkapcsoló beállítása (a kék gombok): TECHNOCONSULT Kft. 2092 Budakeszi, Szürkebarát u. 1. T: (23) 457-110 www.technoconsult.hu info@technoconsult.hu

Részletesebben

3. Generációs WIFI Midea SK

3. Generációs WIFI Midea SK 3. Generációs WIFI Midea SK 102 2017.06.15. Áttekintés Koncepció Mód Felépítés Távirányítási Mód Okostelefon / IPad Router Wi-Fi Adapter Felhő alapú szerver és Internet Ovális matt, érdes tapintású Adapter

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez

Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez Rövid használati útmutató a Polycom HDX modell család modelljeihez A készülék használata nagyon egyszerű: távirányító segítségével a grafikus menüképernyőn keresztül, amelyen akár magyar nyelvű kijelzés

Részletesebben

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés

Felhasználói Segédlet. A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés Felhasználói Segédlet A Set Top Box beállítása, a távirányító használata, TV nézés v2 Set Top Box A Set Top Box az alábbi csatlakozókkal rendelkezik: USB LAN HDMI SPDIF AV (PAL) Tápegység Távirányító A

Részletesebben

Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ

Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ Q36A VEZÉRLÉS EGY-VAGY TÖBBSZÁRNYAS KAPUKHOZ A VEZÉRLŐEGYSÉG RÉSZEI A A választó gomb B B választó gomb C Megerősítő gomb (YES) / Emelkedés D Tiltó gomb (NO) / Csökkenés F1 24 V AC, 800 ma biztosíték F2

Részletesebben

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100

DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 DisGo Box 100 / DisGo Box 2100 Mobil DJ hangfal diszkó fénnyel + USB + SD + BT 10030725 10030726 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük,

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4. VDT25/D4 Leírás v1.0 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT25/D4 Felhasználói és telepítői kézikönyv DT25/D4 VDT25/D4 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1.. Monitor és funkciók...3 2.. Monitor felszerelése...3 3.. Főmenü...4

Részletesebben

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt

D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt D.LEJÁTSZÓ INTERFÉSZ CSATLAKOZÓ KS-PD500 Az adapter használata előtt Utoljára frissítve: 006. március 1. 1 Támogatott JVC autórádiók Ez az adapter az alábbi JVC autórádiókat támogatja* 1 : 00-ban, vagy

Részletesebben

HUMAX HD Hibaelhárítási útmutató

HUMAX HD Hibaelhárítási útmutató Jelmagyarázat: - PIROS (vastag betű): Ügyfél - KÉK: Ügyfélszolgálati munkatárs HUMAX HD Hibaelhárítási útmutató Fontos: Minden esetben ellenőrizze a garancia matrica sértetlenségét! Hiba 1: A készülék

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Hogyan kell a projektort használni?

Hogyan kell a projektort használni? Hogyan kell a projektort használni? Össze- és szétszerelési útmutató. Készítette: Sándor Tibor NYME MÉK 2006.03.14. 2 A projektor és tartozékai A+K x201-es projektor távirányító 230V-os tápkábel vga-vga

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Az Ön kézikönyve STRONG SRT 8102 PLUS http://hu.yourpdfguides.com/dref/5775686

Az Ön kézikönyve STRONG SRT 8102 PLUS http://hu.yourpdfguides.com/dref/5775686 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné.

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. 1 FIGYELMEZTETÉS Az összes biztonsági és muködtetési utasítást el kell olvasni a muveletek megkezdése elott. A helytelen muveletek maradandó

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0. 1. oldal KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 40505, 40535, 40545 készletekhez V1.0 1. oldal Biztonsági figyelmeztetés A készülék telepítéséhez figyelmesen olvassa el a mellékelt Telepítési útmutatót, és az abban leírtak szerint

Részletesebben

Cirkónium kiégető kemence

Cirkónium kiégető kemence Pi dental Fogászati Gyártó Kft.Tel.: (36-1) 251 4944 /363 2234 / 221 2077 fax: (36-1) 251 4891 85 Szugló St. H- 1141 Budapest,Hungary www. pidental.hu e-mail: sales.pidental@pidental.hu Cirkónium kiégető

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben