Hatékony információtárolás. visszakeresés. you can THEREFORE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hatékony információtárolás. visszakeresés. you can THEREFORE"

Átírás

1 Hatékony információtárolás és visszakeresés THEREFORE you can

2 Azonnali hozzáférés a kulcsfontosságú információkhoz, a hatékonyság maximalizálása Az információ az üzlet vérkeringése, és a hatékony döntéshozatal gerince is egyben. Ezért elkeserítô, ha az ember átlag napi négy órát tölt információk keresésével*. A Therefore gyorsan kiküszöböli ezeket a hatékonysági hiányokat egy könnyen implementálható dokumentumkezelô rendszer bevezetésével, amely mindenki számára biztosítja a szükséges információkhoz való azonnali hozzáférést, gazdaságos és biztonságos módon. Beolvasás Elosztás Tárolás Kezelés Therefore Szerver Keresés Együttmûködés Visszanyerés Könnyû fájlkezelés a Therefore módszerével Egyszerûen szólva a Therefore lehetôvé teszi, hogy az üzleti információkat elektronikus iratszekrénybe helyezze el. Az alkalmazással rögzített tartalmakat, képeket, dokumentumokat, jelentéseket és más, üzletileg fontos információkat tárolhat, rendezhet és kereshet vissza. A tárolt információk megkeresése egyszerû az univerzális felhasználói felületen, vagy az interneten, ezért a munkatársaknak minimális betanításra van szükségük a sokkal hatékonyabb munkamódszer eléréséhez. Információtípusok elektronikus tárolása Manapság az információk sokféle formátumban és sokféle forrásból érkeznek. A Therefore számára ez nem jelent problémát. A papírdokumentumok, elektronikus fájlok, vonalkódok és üzenetek mind-mind könnyen kezelhetôk a Therefore alkalmazással. * AIIM Európa 2009

3 A Therefore megoldással rögzített tartalmakat, képeket, dokumentumokat, jelentéseket és más, üzletileg fontos információkat tárolhat, rendezhet és kereshet vissza. Extra biztonság és rugalmasság A Therefore lehetôvé teszi a felhasználói jogosultságok pontos és könnyû definiálását, így nagyobb biztonsági szint érhetô el. A rendszermérnök központilag konfigurálhat és definiálhat üzleti szabályokat. Továbbá, az alkalmazás automatikusan digitális aláírást rendel minden dokumentumhoz. Jogszabályi megfelelôség Az új megôrzési szabályzat segíti a vállalkozást a jogszabályoknak való megfelelôségben azzal, hogy megadott idôtartam után engedélyezi a dokumentumok törlését, vagy a régi verziók megsemmisítését. Az üzletre szabva Az egy felhasználós, belépô szintû rendszerektôl a nagyvállalati, ezer fôt kezelni képes változatig a Therefore teljes mértékben skálázható megoldás. Felhasználók és beviteli eszközök, pl.: dokumentumszkennerek és multifunkciós eszközök hozzáadása bármikor lehetséges, így a rendszer együtt növekedhet a vállalkozással. A THEREFORE jogosultságalapú hozzáférést és tárolást biztosít minden dokumentumtípushoz.

4 A felhasználóknak nincs szükségük dokumentumkezelési elôismeretekre a vállalaton belüli információmenedzsment forradalmasításához. Az információk beolvasása, tárolása és visszakeresése teljesen intuitív, így bárki, aki felhasználói szinten ért a számítógéphez, gyorsan beletanulhat a jóval hatékonyabb módszerek alkalmazásába. Mostantól bárki könnyedén megtalálhatja a szükséges információt Keresés, rendezés és csoportosítás Az új megjelenésû Navigator lehetôvé teszi a keresések valós idejû szûkítését, és több keresési eredmény is megjeleníthetô egy idôben. A keresések globális vagy lokális sablonként is menthetôk, majd saját igényekhez mérten testre szabhatók. Karakterfelismerés támogatása A Therefore alkalmazásban található, piacvezetô karakterfelismerô motor lehetôvé teszi a beolvasott dokumentumok elmentését kereshetô PDF vagy PDF/A formátumban. Gyorsan és könnyedén kereshet a szövegrészletek között, és mivel a dokumentumok a Microsoft Indexing szolgáltatásával kerülnek indexelésre a teljes körû szöveges keresés is megoldott. Megtekintés, küldés, módosítás és nyomtatás Az újratervezett Therefore Viewer a dokumentumokat a Therefore rendszerben jeleníti meg, lehetôvé téve azok szerkesztését, elosztását vagy nyomtatását. Egy adott dokumentumtípushoz tartozó natív alkalmazás segítségével, teljes hozzáférést biztosít annak beágyazott funkcióihoz, és lehetôvé teszi a szerkesztést az adott alkalmazáson belül. Beolvasás, indexelés és archiválás A dokumentumok rendkívül gyorsan és precízen beolvashatók a Canon dokumentumszkennerekkel vagy multifunkciós készülékkel, és a Capture Client lehetôvé teszi az automatikus indexelést is a gyorsabb munka érdekében. A képjavítási beállítások segítségével a beolvasott kép minôségének javítása könnyedén elérhetô. Therefore webes hozzáférés A webkliens biztonságos hozzáférést biztosít az információkhoz bárhol és bármikor, és ugyanazt a funkcionalitást tartalmazza, mint a Therefore Navigator és a Viewer. THEREFORE forradalmasítja az információk kezelését és megosztását a vállalaton belül.

5 Az új megjelenésû Navigator támogatja a keresések valós idejû szûkítését, és egyszerre több keresési eredmény egyidejû megjelenítését. A Therefore Viewer-ben megjelenítheti, elforgathatja, megjegyzésekkel láthatja el és kinyomtatja a Therefore alkalmazásban tárolt dokumentumokat, valamint mindemellett 250 különbözô fájlformátum lekezelésére képes.

6 A bevezetés gyors eredményeket hoz A Therefore drámaian javítja az információk használatát, de még fontosabb, hogy hatékonyabbá teszi a munkamódszereket is. A mûködésének központja a nagy teljesítményû Therefore Solution Designer, amellyel rugalmasan definiálhatók a munkafolyamatok eljárásai és a tárolási szabályzatok, egyszerûen kezelhetôk a beállítások, és új liszensz-ek importálhatók. Ezáltal a felhasználó teljes körû képet kap a vállalat mûködésérôl, és gyorsabban megtérül a befektetése is. Fájlok ERP alkalmazások Multifunkciós eszköz COLD/ERM nagygépes kimenet Therefore Server Biztonsági mentés Web Böngészô Dokumentumszkenner Munkaállomás THEREFORE probléma nélkül együttmûködik a Windows alkalmazásokkal, többek között a Word, Excel és a PowerPoint programokkal.

7 Mivel a Therefore beépül a meglévô munkafolyamatokba, könnyedén érhetô el gyors és látványos eredmény egyszerre több részleg esetében is. Például: HR Pénzügy Jogi osztály Logisztika IT Növelje a hatékonyságot a Therefore Workflow segítségével Ez a rendkívül hatékony funkció lehetôvé teszi az olyan munkafolyamatok létrehozását, mellyel jelentôsen javíthatja a cégen belüli információáramlást*. A szerkeszthetô sablonokkal a folyamatok vizuálisan megjeleníthetôk, és a drag-and-drop funkcióval könnyû a papíralapú munkafolyamatokat digitálissá alakítani. Mivel az egyes feladatok napokban, órákban vagy percekben fejezhetôk ki, könnyen megjeleníthetô, hogy ki mit csinál és mikor, ezzel gyorsan megnövelhetô a folyamatok hatékonysága. Integráció a Microsoft SharePoint 2007 alkalmazással A SharePoint vásárlók kihasználhatják az integráció elônyeit a Therefore alkalmazással, és javíthatják az üzlet számára fontos papíralapú információk beolvasását és kezelését. A Therefore a SharePoint alatt dolgozik és vezérli a dokumentumok indexelését és tárolását. Ezáltal az ügyfelek továbbra is használhatják a SharePoint felhasználói felületét és funkcióit, de ugyanakkor élvezhetik a hatékony dokumentumbeolvasás, tárolás és integráció további elônyeit, amelyeket a Therefore biztosít. Csökkenti a Sharepoint adatbázisának méretét is, ezáltal az adatok mennyiségétôl függetlenül annak mûködése felgyorsul. Asztali integráció a Windows alkalmazásokkal A Therefore együttmûködik az összes Windows alkalmazással, többek között a PowerPoint, Word és Excel programokkal. A rendszer a dokumentumokat és kapcsolódó indexadataikat a standard Windows alkalmazások menüibe ágyazódott paranccsal menti. Ezzel lehetôvé válik a teljeskörû verziókövetés és a komplett audit-történet megtekintése. SAP, Microsoft Dynamics NAV integráció A Therefore közvetlen integrációt biztosít a meglévô SAP, MS Dynamics NAV rendszerekkel. Központi tárolóként mûködik az üzlet számára fontos információk esetében, amelyek így könnyebben megoszthatók és felhasználhatók. üzenetek tárolása Az ek tárolása egyre fontosabb a jogszabályi megfelelôség szempontjából. A Therefore lehetôvé teszi az ek könnyû, biztonságos és megbízható tárolását. Microsoft Exchange A Therefore lehetôvé teszi az üzenetek és mellékleteik automatikus tárolását a Therefore dokumentumarchívumban, a Microsoft Outlook felhasználói felület módosítása nélkül. IBM Lotus Notes A Therefore lehetôvé teszi a felhasználóknak az üzenetek és mellékleteik tárolását a dokumentumarchívumban. * A Workflow funkció a Therefore Business Edition változatában INGYENESEN érhetô el.

8 Specifikációk: Therefore Server Windows XP, Vista 32 bit Változat Personal Edition Workgroup Edition Business Edition Egy felhasználó 5-10 felhasználó 5+ felhasználó Windows Server 2003 Windows Server 2008 Windows Server bites Windows Server bites multi-szerverek különbözô helyeken Kliens Windows XP, Vista 32 bit Microsoft IE 6 és újabb (Web Access) Mozilla Firefox 1.04 és újabb (Web Access) Több nyelv támogatása Testre szabható felületek (Navigator és Viewer) Integrált workflow Therefore dokumentum munkafolyamat Grafikus felhasználói felület, drag-and-drop munkafolyamat-tervezô Biztonság és jogosultságok Windows beépített biztonság Therefore jogosultságkezelô szerver Documentum adminisztráció Verziókövetés Digitális aláírások Annotációk (TIFF dokumentumok) Megôrzési idôtartamok kezelése (ILM) Dokumentum formátumok Nem saját fájlformátum Egy/többoldalas TIFF PDF, kereshetô PDF és PDF/A Eredeti formátum (elektronikus dokumentumok) Adatbázis Microsoft SQL Server 2005/2008 Microsoft SQL Server Express Edition1 ORACLE 9 vagy újabb IBM DB2 8 vagy újabb ORACLE 9 or later IBM DB2 8 or later Tárolás Elterjedt típusok (pl. DAS, NAS, SAN és helyi RAID) (e.g. DAS,NAS,SAN & local RAID) Integrált szkennelés Therefore Capture Client (vonalkód/ocr) További szkennelési integráció Kofax Capture Therefore MFP alkalmazás ecopy ShareScan ecopy Desktop Kötegelt szkennelés Sorfájl tördelése (COLD) ASCII szöveg, normál szöveg, XML és PDF archiválás Microsoft Outlook Microsoft Exchange Server IBM Lotus Notes IBM Lotus Notes Integráció külsô szoftverekkel Microsoft Office Windows Explorer Microsoft Dynamics NAV SAP R/3 Microsoft SharePoint Server 2007 Beépülô modulok külsô gyártóktól PlanetPress Egyedi integráció Therefore API 1 Microsoft korlátozások nagyobb telepítések esetén. További információkért forduljon a Microsofthoz. A Microsoft, Windows, Vista, Windows Server, Outlook, SQL Server, SharePoint, NT, Excel, Internet Explorer és a PowerPoint a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az ecopy, ShareScan és Desktop az ecopy, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A SAP és az R/3 az SAP AG védjegyei vagy bejegyzett védjegyei Németországban és néhány más országban. Az Oracle az Oracle Corporation és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegye. Az IBM, DB2 és a Lotus Notes az International Business Machines Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban, más országokban, vagy mindkettôben. A PlanetPress az Objectif Lune Inc. bejegyzett védjegye. A Kofax Capture a Kofax, Inc., védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Mozilla és a Firefox a Mozilla Foundation bejegyzett védjegyei. Canon Inc. Canon Europa Magyar nyelvû kiadás Canon Europa 2009 (0509)

ELO kliens funkciók összehasonlítása

ELO kliens funkciók összehasonlítása funkciók összehasonlítása összehasonlítás Java Web mobil Platform független Kliens telepítés szükséges (és Webstart) Unicode képes Vonalkód támogatása Dokumentumok egyenkénti vagy összefűzött szkennelése

Részletesebben

KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer

KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer KnowledgeTree dokumentumkezelő rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Felhasználói felület... 5

Részletesebben

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft.

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. SDL Trados szervermegoldások Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban A fájlalapú fordítási memória korlátai SDL TM Server 2009 A fájlalapú terminológiai

Részletesebben

iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi

iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi iseries Client Access Express - Mielőtt elkezdi ii iseries: Client Access Express - Mielőtt elkezdi Tartalom Rész 1. Client Access Express - Mielőtt elkezdi.................

Részletesebben

2016. júniusi állapot. ELO kliens összehasonlítás ELO ECM Suite 10

2016. júniusi állapot. ELO kliens összehasonlítás ELO ECM Suite 10 2016. júniusi állapot összehasonlítás ECM Suite 10 összehasonlítás / ECM Suite 10 xc Archiválás ok archiválása 1 Automatikus archiválás 2 2 Drag & Drop 1 Tömeges archiválás 3 3 1,3 Archiválás párbeszédablak

Részletesebben

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft.

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft. Folyamatok rugalmas irányítása FourCorm Kft. www.frckft.hu 1 Dokumentumok áramlása Gyakran szekvenciális Rengeteg felesleges másolat Információk alacsony rendelkezésre állása Nincs szolgálati út- és határidőfigyelés

Részletesebben

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1 Enterprise extended Output Management exom - Greendoc Systems Kft. 1 exom - Greendoc Systems Kft. 2 Sokféle bementi adatformátum kezelése Adatok fogadása különböző csatornákon Előfeldolgozás: típus meghatározás,

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

ERserver. iseries. Az iseries Access for Windows használatának megkezdése

ERserver. iseries. Az iseries Access for Windows használatának megkezdése ERserver iseries Az iseries Access for Windows használatának megkezdése ERserver iseries Az iseries Access for Windows használatának megkezdése ii iseries: Az iseries Access for Windows használatának

Részletesebben

Exchange tájékoztató

Exchange tájékoztató Exchange tájékoztató Rövid tájékoztató a Microsoft Exchange alapú levelezõrendszer használatáról A Pécsi Tudományegyetem Informatikai Igazgatósága Microsoft Exchange Server 2010 alapú levelezési szolgáltatást

Részletesebben

Az ELO termékskála összehasonlítása

Az ELO termékskála összehasonlítása Az ELO termékskála összehasonlítása Enterprise Content Management I Dokumentummenedzsment I Archiválás I Workflow I www.elo.com Az ideális architektúra minden szervezet számára Minden vállalatnak a saját

Részletesebben

Erőteljes üzleti megoldás

Erőteljes üzleti megoldás 1 Erőteljes üzleti megoldás ELO DMS Desktop Microsoft Outlook és az ELO tökéletesen összekapcsolva Az ELO Microsoft Outlook kliense: integrált archívumnézet dokumentum előnézettel A Microsoft Outlook az

Részletesebben

Hatékony csoportmunka

Hatékony csoportmunka Hatékony csoportmunka Hódy Árpád - rendszermérnök Havas Levente megoldás szakértő Microsoft Magyarország 2007. Március 29. Budapest Egységes ges Infrastruktúra Intranetre, Internetre és Extranet Portálokra

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Együttműködés, tudásmegosztás és feladatmenedzsment. avagy Microsoft eszközrendszer a vállalati folyamatok szolgálatában

Együttműködés, tudásmegosztás és feladatmenedzsment. avagy Microsoft eszközrendszer a vállalati folyamatok szolgálatában Együttműködés, tudásmegosztás és feladatmenedzsment avagy Microsoft eszközrendszer a vállalati folyamatok szolgálatában Áttekintés Az EURO ONE fejlesztési üzletága Üzleti problémák megoldása SharePointtal

Részletesebben

Üzleti folyamatok a felhőben. ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4.

Üzleti folyamatok a felhőben. ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4. Üzleti folyamatok a felhőben ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4. Mi is a SkyPort? Üzleti modell Beruházás -> Költség Tervezhető Skálázható le és fel Gyenge lekötés Kulcsrakész informatikai eszköz

Részletesebben

IBM Software Group Archiválási technológiák - tartalomkezelés Kovács László Az információ kezelésének evolúciója Struktúrált adatok kezelése '60s Alkalmazások '70s Adatbázisok alkalmazásokra optimalizálva

Részletesebben

Microsoft SQL Server telepítése

Microsoft SQL Server telepítése Microsoft SQL Server telepítése Az SQL Server a Microsoft adatbázis kiszolgáló megoldása Windows operációs rendszerekre. Az SQL Server 1.0 verziója 1989-ben jelent meg, amelyet tizenegy további verzió

Részletesebben

Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya

Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya Műszaki dokumentációkezelés az ELO-ban Ajkai Elektronikai Kft. esettanulmánya Dezsényi Csaba Ovitas Magyarország Kft. csaba.dezsenyi@ovitas.hu ELO bevezetés projekt Ajkai Elektronikai Kft. Közepes méretű

Részletesebben

MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK, A KÖRKERESŐ SZOFTVER SPECIFIKÁCIÓJA, KÖLTSÉGVETÉS. A) Műszaki követelmények

MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK, A KÖRKERESŐ SZOFTVER SPECIFIKÁCIÓJA, KÖLTSÉGVETÉS. A) Műszaki követelmények 1. sz. melléklet MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK, A KÖRKERESŐ SZOFTVER SPECIFIKÁCIÓJA, KÖLTSÉGVETÉS A) Műszaki követelmények A körkereső szoftvernek (a továbbiakban Szoftver) az alábbi követelményeknek kell megfelelnie

Részletesebben

Vállalati tartalomkezelés. Experience digital innovation. Az új ELO ECM Suite 10. Vállalati tartalomkezelés

Vállalati tartalomkezelés. Experience digital innovation. Az új ELO ECM Suite 10. Vállalati tartalomkezelés Vállalati tartalomkezelés 1 Az új ELO ECM Suite 10 Experience digital innovation Vállalati tartalomkezelés www.elo.com Az új ELO ECM Suite 10 a digitális előnyök élménye Az új ELO ECM Suite 10 az ELOprofessional

Részletesebben

E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket?

E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket? E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket? Egy email szövegében elhelyezet információ annyira biztonságos, mintha ugyanazt az információt

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei

Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Microsoft Office PowerPoint 2007 fájlműveletei Program megnyitása Indítsuk el valamelyik tanult módszerrel a 2007-es verziót. Figyeljük meg, hogy most más felületet kapunk, mint az eddigi megszokott Office

Részletesebben

Az egységes tartalomkezelés üzleti előnyei

Az egységes tartalomkezelés üzleti előnyei CNW Rendszerintegrációs Zrt. Mészáros Tamás értékesítési igazgató Az egységes tartalomkezelés üzleti előnyei NetRegisterX - Webes dokumentumkezelési megoldások A-Z-ig 1 Az éves papírfelhasználás mértéke

Részletesebben

Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok?

Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok? Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok? Piacorientált, dinamikus, jövőorientált, integratív Költségvezető, megkülönböztető, koncentráló HELYES Innovatív, stabilizáló, leépítő Vízió, misszió

Részletesebben

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 1 Tartalom A Barracuda Networks Termékportfólió IT üzemeltetés

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

<Insert Picture Here> Migráció MS Access-ről Oracle Application Express-re

<Insert Picture Here> Migráció MS Access-ről Oracle Application Express-re Migráció MS Access-ről Oracle Application Express-re Sárecz Lajos Oracle Hungary Izsák Tamás Független szakértő Program Miért migráljunk Microsoft Access-ről? Mi az az Oracle Application

Részletesebben

BI modul a lízing üzletágban. 2007 márc. 21. Előadó: Salamon András

BI modul a lízing üzletágban. 2007 márc. 21. Előadó: Salamon András BI modul a lízing üzletágban 2007 márc. 21. Előadó: Salamon András Rövid cég- és terméktörténet Lízing fejlesztések, K+F 1996 óta Lízing éles rendszer 1999 óta Új név: AdviseSoft Kft. 2002 óta Jelenleg:

Részletesebben

Laczkó Kristóf Stratégiai és operatív igazgató ELO Digital Office Kft.

Laczkó Kristóf Stratégiai és operatív igazgató ELO Digital Office Kft. ELO jövőkép és lehetőségek Laczkó Kristóf Stratégiai és operatív igazgató ELO Digital Office Kft. k.laczko@elodigital.hu Kik, hol, és mióta? Helyszíni betekintés Múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA

PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA PDF DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA A Portable Document Format (PDF) az Adobe Systems által kifejlesztett bináris fájlformátum. Ebben a formátumban dokumentumok tárolhatók, amelyek különbözı szoftverekkel, hardverekkel

Részletesebben

EgroupWare: A csoportmunka megoldás

EgroupWare: A csoportmunka megoldás EgroupWare: A csoportmunka megoldás Bemutatás Az egroupware egy üzleti szintű, PHP alapú, szabad csoportmunka szerver megoldás, a Stylite AG terméke. A közösségi verzió szabadon letölthető és ingyenesen

Részletesebben

BIRDIE. Business Information Reporter and Datalyser. Előadó: Schneidler József

BIRDIE. Business Information Reporter and Datalyser. Előadó: Schneidler József BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József BIRDIE RIPORT RIPORT KÉSZÍTŐ ÉS ÉS TERJESZTŐ RENDSZER A Daten-Kontor Kft. saját fejlesztésű dobozos alkalmazása A BIRDIE célja:

Részletesebben

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Méretre szabás Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Felhasználói menü Jogosultságok Felhasználói felület Felhasználói táblák, mezık Felhasználói menü Felhasználói menü Felhasználói menü

Részletesebben

Újdonságok az AX2012-ben! Hauserné Kozák Veronika

Újdonságok az AX2012-ben! Hauserné Kozák Veronika Újdonságok az AX2012-ben! Hauserné Kozák Veronika 2012. 11.27. Témakörök Szervezet irányítása Számlatükör, Pénzügyi dimenziók Kontrolling Szervezet irányítása Szervezet irányítása 1. Szerepkör Szerepre

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével

Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével Ismerkedés az Office 2007 felhasználói felületével A szalag kezelése Az új Fájl File menü A Gyorselérési eszköztár Az új nézetvezérlő elemek Összefoglalás Tudnivalók a Windows XP-t használó olvasók számára

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

A hitelezési folyamatok hatékonyságának növelése - Autonomy alapú iratkezelés. Szűcs István HP Informatikai Kft. E-banking konferencia 2014 március 6.

A hitelezési folyamatok hatékonyságának növelése - Autonomy alapú iratkezelés. Szűcs István HP Informatikai Kft. E-banking konferencia 2014 március 6. A hitelezési folyamatok hatékonyságának növelése - Autonomy alapú iratkezelés 1 Szűcs István HP Informatikai Kft. E-banking konferencia 2014 március 6. A klasszikus IT eszközei strukturált adatok feldolgozására

Részletesebben

Symantec Endpoint Protection

Symantec Endpoint Protection Adatlap: Védelem a végpontokon A vírusvédelmi technológia új generációja a Symantec-től Áttekintés Speciális, fenyegetések elleni védelem A a Symantec AntiVirus és a fejlett fenyegetésmegelőző technológia

Részletesebben

ELO ECM Suite 9 Just Better Business

ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO ECM Suite 9 - A legújabb funkciók ELO ECM Suite 9 Just Better Business Vállalati tartalomkezelés www.elo.com ELO ECM Suite 9 - A legújabb funkciók ELO ECM Suite 9 Just Better Business Az intelligens

Részletesebben

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu NGP Áttekintés GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu Tartalom Mi az NGP? Miért az 1.szegmensű fax gép a kiválasztott? Milyen funkciókat kínál az NGP-vel ellátott

Részletesebben

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

BMD Rendszerkövetelmények

BMD Rendszerkövetelmények BMD Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények BMD 1. SZERVER Az alábbiakban áttekintést nyerhet azokról a szerver rendszerkövetelményekről, melyek szükségesek a BMD zavartalan működéséhez. Ezen felül

Részletesebben

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Perjési Zoltán Technológiai konzulens HP Magyarország 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change

Részletesebben

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN N 1. Informatikai eszközök az irodában PC, Notebook, Szerver A számítógép típusonként az informatikai feladatoknak megfelelően. Nyomtatók, faxok, scannerek, fénymásolók Írásos dokumentum előállító eszközök.

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM)

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) A Microsoft Dynamics AX rendszer CRM modulja segítségével a vállalat maximálisan kiaknázhatja ügyfélkapcsolatait, és növelheti eredményességét. Minden

Részletesebben

Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is.

Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. 2 Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Kiadja a Mercator Stúdió Felelős kiadó a Mercator Stúdió vezetője Lektor: Gál Veronika Szerkesztő: Pétery István

Részletesebben

FLOWTION BPMS - WEBES FOLYAMATTERVEZÉSI, IRÁNYÍTÁSI, ELEMZŐ ÉS MONITORING KERETRENDSZER

FLOWTION BPMS - WEBES FOLYAMATTERVEZÉSI, IRÁNYÍTÁSI, ELEMZŐ ÉS MONITORING KERETRENDSZER FLOWTION BPMS - WEBES FOLYAMATTERVEZÉSI, IRÁNYÍTÁSI, ELEMZŐ ÉS MONITORING KERETRENDSZER HATÉKONY FOLYAMATOK - MAGASABB SZERVEZETI TELJESÍTMÉNY Professzionális munkafolyamat szerverünk segítségével az üzleti

Részletesebben

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft.

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Áttekintés Struktúrált és egyéb Információk bármely forrásból dokumentumok

Részletesebben

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL

ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL ELEKTRONIKUS MUNKABÉRJEGYZÉK MODUL nexonbér elektronikus munkabérjegyzék modul Kiszámolta már valaha, hogy mennyibe kerül egyetlen munkavállaló egyetlen havi munkabérjegyzéke (a nyomtatás, a borítékolás

Részletesebben

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Ön letölthető fájl tartalmazza az Evolut Főkönyv 2013. program telepítőjét. A jelen leírás olyan telepítésre vonatkozik, amikor Ön

Részletesebben

Az IBM WebSphere Multichannel Bank Transformation Toolkit V7.1 felgyorsítja a többcsatornás alkalmazásfejlesztést

Az IBM WebSphere Multichannel Bank Transformation Toolkit V7.1 felgyorsítja a többcsatornás alkalmazásfejlesztést IBM Európa, Közel-Kelet és Afrika szoftverbejelentés ZP11-0164, kelt: 2011. május 17. Az IBM WebSphere Multichannel Bank Transformation Toolkit V7.1 felgyorsítja a többcsatornás alkalmazásfejlesztést Tartalomjegyzék

Részletesebben

A 10 legfontosabb érv, amiért érdemes kipróbálni a Visio 2010 programot

A 10 legfontosabb érv, amiért érdemes kipróbálni a Visio 2010 programot A 10 legfontosabb érv, amiért érdemes kipróbálni a Visio 2010 programot A Microsoft Visio 2010 tökéletesített diagramkészítő eszközei, a dinamikus, adatközpontú szemléltetőeszközök és a valós idejű internetes

Részletesebben

Kezdő lépések Outlook Web Access

Kezdő lépések Outlook Web Access Kezdő lépések Outlook Web Access A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. ügyfelei részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

Személyre szabott fejlesztések az Ön számára. ELO DMS Desktop 2011 Dokumentumkezelés - Archiválás

Személyre szabott fejlesztések az Ön számára. ELO DMS Desktop 2011 Dokumentumkezelés - Archiválás Személyre szabott fejlesztések az Ön számára ELO DMS Desktop 2011 Dokumentumkezelés - Archiválás Üdvözöljük az ELO új DMS világában! Mindennapi munkája során Microsoft Office alkalmazásokkal dolgozik?

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Minősítés és Technológia

Minősítés és Technológia IQDoc Megoldás a nagyvállalati iratkezelés problémáira Wéber Zoltán és Sudár Gábor Miért az IQDoc rendszer? Minősítés és Technológia Minősített iratkezelő rendszer (VERITAN Hírközlési és Informatikai Tanúsító

Részletesebben

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Ön a jogi feladataira koncentrálhat, az informatikai hátteret mi biztosítjuk. Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Elektronikus cégeljárás Szoftver és hardver megoldások Ügyviteli

Részletesebben

ADATBÁZIS-KEZELÉS - BEVEZETŐ - Tarcsi Ádám, ade@inf.elte.hu

ADATBÁZIS-KEZELÉS - BEVEZETŐ - Tarcsi Ádám, ade@inf.elte.hu ADATBÁZIS-KEZELÉS - BEVEZETŐ - Tarcsi Ádám, ade@inf.elte.hu Számonkérés 2 Papíros (90 perces) zh az utolsó gyakorlaton. Segédanyag nem használható Tematika 1. félév 3 Óra Dátum Gyakorlat 1. 2010.09.28.

Részletesebben

Az IBM Lotus Quickr Standard és IBM Lotus Quickr Entry fokozza a felhasználói élményt és egyszerüsíti az adminisztrációt

Az IBM Lotus Quickr Standard és IBM Lotus Quickr Entry fokozza a felhasználói élményt és egyszerüsíti az adminisztrációt IBM Europe szoftverbejelentés ZP08-0174, 2008. március 18. Az IBM Lotus Quickr Standard és IBM Lotus Quickr Entry fokozza a felhasználói élményt és egyszerüsíti az adminisztrációt Tartalom Dióhéjban Áttekintés

Részletesebben

Termékbemutató prospektus

Termékbemutató prospektus Breona Kft. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 59. telefon: +36 1-814 - 2170 fax: +36 1-814 - 2171 imi.breona.eu, info@breona.hu Termékbemutató prospektus Az Irodai Mindenes a Breona Kft. iktató, dokumentum-

Részletesebben

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA

SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA SAP BUSINESSOBJECTS PROFITABILITY AND COST MANAGEMENT (PCM) BEMUTATÁSA MODELL ALKOTÁS, TECHNIKAI ÉS ARCHITECKTURÁLIS KÉRDÉSEK 1. MODELLEZÉS A modellezés a PCM Model Builder moduljának felhasználóbarát,

Részletesebben

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása

A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása S SDA Stúdió kft. A Microsoft terminálszolgáltatás ügyfél oldali hardverigényének meghatározása Kiadva: 2002.02.12. Oldalak száma: 7 A dokumentum története Verzió Dátum Módosítás rövid leírása Módosító

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba = hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba HaXSoN Szerver Vékonyterminál vékonyterminál A HaXSoN vékonyterminál jellemzői - kis méretű, alacsony fogyasztású,

Részletesebben

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Intelligens adatkinyerés, hiteles archiválás megvalósítása EMC Captiva termékkel 2 Tartalom EMC Captiva nagyvállalati megoldás EMC Captiva 7 új képességek áttekintése Hiteles másolatképzés és archiválás

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43

Felhasználói dokumentáció. a TávTagTár programhoz. Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 a TávTagTár programhoz Készítette: Nyíri Gábor, hdd@nc-studio.com GDF Abakusz regisztrációs kód: GDFAba43 Tartalomjegyzék Futási feltételek... 3 Telepítés... 3 Indítás... 3 Főablak... 4 Új személy felvétele...

Részletesebben

Szabályzattár fejlesztése a CIB Banknál. 2007. április 24. Dörnyei Ágnes

Szabályzattár fejlesztése a CIB Banknál. 2007. április 24. Dörnyei Ágnes Szabályzattár fejlesztése a CIB Banknál 2007. április 24. Dörnyei Ágnes 1 Miről lesz szó? Bemutatkozás Belső szabályozási rendszer megújítása Új nyilvántartási rendszer igénye Szabályzattár A rendszer

Részletesebben

GuideReg demó program telepítési útmutató

GuideReg demó program telepítési útmutató GuideReg demó program telepítési útmutató GuideSys Kft. 2016. 1. O l d a l Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Telepítési útmutató... 4 2.1 Telepítési környezet(ek)... 4 2.2 A telepítő program letöltése...

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Hargitai Zsolt Novell Mo.

Hargitai Zsolt Novell Mo. NetMail skálázható, szabványos levelezőrendszer Hargitai Zsolt Novell Mo. zhargitai@novell.hu Mi a NetMail? A NetMail egy szabványos levelező rendszer naptárkezeléssel. A NetMail az alábbi szabványokat

Részletesebben

HRdoc+ Rendszerismertető. Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38.

HRdoc+ Rendszerismertető. Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38. HRdoc+ Rendszerismertető Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Tel.: +36 23 311 799 info@divicon.hu www.divicon.hu H-2051 Biatorbágy, Viola u. 38. Tartalomjegyzék 1. A rendszer célja 2 2. A rendszer fő

Részletesebben

Tanúsított Iratkezelı Szoftver Office GOV Ügykövetési rendszer

Tanúsított Iratkezelı Szoftver Office GOV Ügykövetési rendszer Tanúsított Iratkezelı Szoftver Office GOV Ügykövetési rendszer Baranyi Norbert UniOffice Rendszerház Kft. 1111 Budapest, Kende u. 3. www.unioffice.hu 2009. december 16. Az UniOffice Rendszerház 1992 alapítás

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

- 1 / 6 - IQtató SQL. Elektronikus dokumentumkezelő és ügymenet támogató rendszer

- 1 / 6 - IQtató SQL. Elektronikus dokumentumkezelő és ügymenet támogató rendszer - 1 / 6 - IQtató SQL Elektronikus dokumentumkezelő és ügymenet támogató rendszer Az IQtató Dokumentum és Ügykezelő olyan programrendszer, amely cégformától és cégmérettől függetlenül alkalmas a papír-

Részletesebben

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat k i v it e l A műszaki adatok előzetes ér tesítés nélkül változhatnak. A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak. VLIT TAG A1 WB ATEX Aktív RFID

Részletesebben

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor Üzleti intelligencia (Teljesítmény menedzsment) Web Scorecard & Műszerfal Excel Email riasztás Riportok Irányít Összehangol Ellenőriz Stratégia Stratégia

Részletesebben

Felhasználói menütérkép

Felhasználói menütérkép Másolás Másolás Kimenet színe Auto érzékelés Fekete-fehér Színes Egyszínű Kicsinyítés/nagyítás Arányos % Független X-Y% Auto középre Változtatható % Előbeállítások Papírkészlet Kétoldalas másolás 1-1 oldalas

Részletesebben

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam

ECDL képzés tematika. Operáció rendszer ECDL tanfolyam Operáció rendszer ECDL tanfolyam Alapok A Windows áttekintése Asztal Tálca Start menü Lomtár használata Súgó használata Felhasználói fiókok kezelése Kijelentkezés, felhasználóváltás Fájlok és mappák Sajátgép

Részletesebben

SZOFTVER = a számítógépet működtető és az azon futó programok összessége.

SZOFTVER = a számítógépet működtető és az azon futó programok összessége. SZOFTVEREK SZOFTVER = a számítógépet működtető és az azon futó programok összessége. Programok Programnak nevezzük egy algoritmus valamelyik számítógépes programnyelven való leírását, amely a számítógép

Részletesebben

Projekt és folyamat alapú dokumentum kezelés. az Alfresco rendszer használatával

Projekt és folyamat alapú dokumentum kezelés. az Alfresco rendszer használatával Projekt és folyamat alapú dokumentum kezelés az Alfresco rendszer használatával 2007. június louise@louise.hu Készítette: Nagy Lajos Miért jó? Minden dokumentum automatikusan verzió kezeléssel kerül tárolásra

Részletesebben

Exchange verzióváltás

Exchange verzióváltás Exchange verzióváltás Exchange verzióváltás 2007->2010 Tisztelt Felhasználók! Az Informatikai Igazgatóság törekszik a szolgáltatások minõségének folyamatos fejlesztésére. Ezen fejlesztések keretében 2012.

Részletesebben

ELO Business Logic Provider

ELO Business Logic Provider ELO Business Logic Provider Testreszabott ECM ECM-összeköttetés testreszabva Az ELO Business Logic Provider (BLP) modulja megkönnyíti a vállalati munkát. Segítségével az üzleti alkalmazások tökéletesen

Részletesebben

Sharp Szkennelő Megoldás. HATÉKoNY LApoLVASáS ÉS dokumentum felügyelet

Sharp Szkennelő Megoldás. HATÉKoNY LApoLVASáS ÉS dokumentum felügyelet Sharp Szkennelő Megoldás HATÉKoNY LApoLVASáS ÉS dokumentum felügyelet A gördülékeny munkafolyamatok a produktív munkafolyamatok /This is Why /Éppen ezért kell a Szkennelő Megoldás programcsomagnak a vállalati

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

OpenOffice Pilot projekt az NFGM-ben

OpenOffice Pilot projekt az NFGM-ben OpenOffice Pilot projekt az NFGM-ben...a nyílt szabványok választása egyértelműen okos üzleti döntés...... az EU nem válhat a zárt forráskód rabjává, minden eszközzel fel kell lépni a technológiai függés

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ GIRODIRECT SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBEVEVŐ ÜGYFELEKENEK Verzió: v1.04 Dátum: 2018. január 5. Készítette: A jelen dokumentum tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a mű

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP

DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP Az önkormányzatok a közterületek dönt részének gazdái. A közterületekkel kapcsolatos, nyilvántartási és üzemeltetési feladatokhoz a földhivatalokban beszerezhet földmérési

Részletesebben

Innovation Delivered. Szekeres Csaba. M-Prospect Kft. Fordítási és tolmácsolási üzletágvezető, SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.

Innovation Delivered. Szekeres Csaba. M-Prospect Kft. Fordítási és tolmácsolási üzletágvezető, SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect. Innovation Delivered Szekeres Csaba Fordítási és tolmácsolási üzletágvezető, SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban Az SDL Trados Magyarországon Bevezetés a CAT technológiába

Részletesebben

Testreszabott alkalmazások fejlesztése Notes és Quickr környezetben

Testreszabott alkalmazások fejlesztése Notes és Quickr környezetben Testreszabott alkalmazások fejlesztése Notes és Quickr környezetben Szabó János Lotus Brand Manager IBM Magyarországi Kft. 1 Testreszabott alkalmazások fejlesztése Lotus Notes és Quickr környezetben 2

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala. Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály. Általános Szerződési Feltételek.

Budapest Főváros Kormányhivatala. Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály. Általános Szerződési Feltételek. BUDAPEST FövÁROS KORMÁNYHIvATAIA Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály B melléklet Műszaki, szolgáltatási melléklet ggb melléklet A szolgáltatás leírása 1.1

Részletesebben

Az Enterprise Content Management. Miért, mit, hogyan? 2013. 03. 28., Sasi Péter

Az Enterprise Content Management. Miért, mit, hogyan? 2013. 03. 28., Sasi Péter Az Enterprise Content Management Miért, mit, hogyan? 2013. 03. 28., Sasi Péter Alapok Mit jelent az ECM megközelítés erősen leegyszerűsítve Tartalomkezelés: 1. az információvagyon teljes strukturálatlan

Részletesebben

ivir vezetői információs rendszer

ivir vezetői információs rendszer Cégvezetés egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban: sikeresebben. Kerüljön előnybe velünk! Kevesebb időt a válaszokra, többet a döntésekre! ivir segítségével Hatékony döntések pillanatok alatt; Új lehetőségekre

Részletesebben