VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS"

Átírás

1 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Törökszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala (székhely: 5200 Törökszentmiklós, Kossuth L. út 135/a), mint Megrendelő. valamint Deim János egyéni vállalkozó (székhely: 5200 Törökszentmiklós, Fáy András ltp. 6. ép. 2. lh. 2/8.; adószám: , vállalkozói ig. szám: ES , felelős műszaki vezető Deim János), mint vállalkozó között az alábbiak szerint: 1. A SZERZŐDÉS TÁRGYA 1.1 A vállalkozó elkészíti a Város Strandfürdő Téli üzemeltetéséhez szükséges munkálatokat, építőmesteri és gépészeti kivitelezési munkákat a pályázatban kiírt műszaki tartalom maradéktalan betartása mellett. 2. A SZERZŐDÉS ÖSSZEGE, FIZETÉSI FELTETELEK, PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS 2.1 A vállalkozó elismeri, hogy az elvégzendő feladatok tervek ismeretében fogadta el a kölcsönösen kialkudott árat. 2.2 A vállalkozó által megadott egységárak a szerződés befejezési időpontjáig érvényes prognosztizált árak, árkülönbözet ezekre nem számolható fel. 2.3 A szerződéses ár tartalmazza az összes munka és a hozzátartozó szükséges mellék munkák elvégzését, vámot, adót, és a vállalkozó összes, a kivitelezéshez kapcsolódó költségét. 2.4 A szerződés összege bruttó: azaz négymillió-negyvenkilencezer-kettőszázkilencven, anyag és munkadíj. 3. A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 3.1 Kezdés: 2009.október 19. Befejezés: 2009.november A megrendelő a vállalkozói díjat a vállalkozó részére teljesítés igazolás alapján a munka befejezését követően egy összegben egyenlíti ki. A teljesítés igazolást követő negyvenedik napon. A kivitelezés a vállalkozó által történő befejezést követően a megrendelő a munka elvégzésére vonatkozóan állítja ki a teljesítés igazolást, amely a vállalkozó végszámla kiállítására jogosult.

2 4. VÁLLALKOZÓ KÖTELEZETTSÉGEI 4.1 Vállalkozó a munkanemre érvényes magyar szabvány- és technológiai előírásoknak mindenben megfelelő I. osztályú minőségű teljesítést vállal, továbbá betartja a vonatkozó MSZ előírásokat. 4.2 Az esetleges osztályba sorolást a szerződő felek közösen állapítják meg, vita esetén szakértő bevonásával. Az osztályba sorolt (költségvetés szerinti) munkarészre eső vállalkozói díj II. osztályú munka esetén 10 %-kal, III. osztályú munka esetén 15 %-kal csökken. Erről jegyzőkönyvet kell felvenni. Osztályba nem sorolható munkatöbblet költsége (anyag, díj) minden esetben vállalkozót terheli. A Vállalkozó hibájából bekövetkezett minőségi kifogás esetén megbízó jogosult a szerződéstől elállni, és a munkákat a Vállalkozó költségére más kivitelezővel befejezni. 4.3 Az osztályba sorolás vonatkozhat a műszaki tartalom szerint elkülöníthető egyes munkákra vagy a teljes vállalásra is. 4.4 Vállalkozó a véglegesen beépített anyagok származási és minőségi bizonylatait köteles a Megrendelő részére átadni. 4.5 Vállalkozó köteles a szerződésben előírt és törvényes előírásoknak megfelelő vizsgálatok (ellenőrzések, mérések) lefolytatására. Ezek eredményeit dokumentálja és átadja a Megrendelő részére. 4.6 Vállalkozó a munka ütemezésénél és annak sorrend meghatározásánál a Megrendelő utasításait és az elfogadott műszaki ütemezést köteles figyelembe venni. 4.7 Vállalkozó köteles a saját tevékenységéből származó hulladékot folyamatosan összegyűjteni, és a munkaterületről elszállítani. Amennyiben erről nem gondoskodik, úgy Megrendelő a Vállalkozó költségére a szemetet, göngyöleget elszállíttatja, a közterületet az általa okozott szennyeződésektől folyamatosan megtisztítja. 4.8 Vállalkozó biztosítja dolgozói részére a munkavégzéshez szükséges gépeket és szerszámokat, a teljes körű kivitelezéshez szükséges fő- és segédanyagokat, állványt, takarást stb., ezért külön költség nem számolható fel. 4.9 Vállalkozó köteles a szerződés teljesítését akadályozó valamennyi körülményről Megrendelőt haladéktalanul írásban értesíteni és egyben, ha az a vállalkozáshoz tartozik lehetősége szerint saját hatáskörében eljárni azok elhárítására. Vállalkozó köteles a kivitelezés során felismert esetleges tervezési és egyéb hibákra a megrendelő figyelmét felhívni, a megrendelő pedig köteles erre a felhívásra haladéktalanul intézkedni Vállalkozó az építés ideje alatt munkanaplót köteles vezetni, és azt a helyszínen az irodájában tartani. A munkanaplóba a Vállalkozó köteles bejegyezni a kivitelezés fontosabb eseményeit, illetve a munkavégzés nyomon követhetősége érdekében szükséges tényeket. Erre irányuló igény esetén a Megrendelő részére a Vállalkozó bármikor köteles biztosítani a munkanaplóba történő betekintés lehetőségét A munkavégzés idején állandó felelős műszaki irányítást és képviseletet biztosítani.

3 4.12 Vállalkozó minden körülmények között garanciát vállal a személyzetért és alvállalkozóiért a Megrendelővel és valamennyi helyi hatósággal szemben Vállalkozó az alvállalkozóival végzett munkákért úgy fele, mintha a munkát maga végezte volna Vállalkozó egyedül viseli a felelősséget a személyzete higiéniai és biztonsági feltételeinek biztonságáért. Az érvényben lévő törvények által meghatározott higiéniai és biztonsági szabályok általuk való betartásáért Vállalkozónak a műszaki szükségességből felmerült többletmunkát, amely a szerződésszerű teljesítéshez szükséges, haladéktalanul el kell végeznie, függetlenül a szerződéses állapottól, azok nem késleltethetik a szerződéses teljesítést, azonban az ilyen munkavégzésről a Vállalkozó a Megrendelőt írásban haladéktalanul értesíteni köteles. A többletmunka elvégzéséért a vállalkozót külön díj nem illeti meg. Vállalkozó csak a Megrendelő által megrendelt pótmunkákat végezheti el és annak összegszerű felmérését a számlákban külön részletezni kell. A pótmunkák elszámolása külön díjazás alapján történik, melyet Vállalkozó minden esetben köteles még a munka elvégzése előtt a Megrendelővel egyeztetni. Jelentős pótmunka bekövetkezése határidő módosítást eredményezhet, melyet szerződésmódosítással rögzíteni kell (pótmunka az, ami a szerződés műszaki tartalmában nem szerepelt) Vállalkozó nem takarhatja el az elkészült szerkezeteket: a.) a vonatkozó szabványokban és a műszaki előírásokban megkívánt ellenőrzés és próbavétel előtt, b.) a Megrendelő jóváhagyása előtt, c.) ha a Megrendelő vagy Tervező időben közölt észrevételével ellentétes, d.) A Megrendelő az elkészült és az eltakarásra váró szerkezetet a közléstől számított 2 munkanapon belül köteles megvizsgálni. Ha ezt elmulasztja a szerkezet eltakarható Vállalkozó köteles Megrendelő utasítására bármely eltakart munkarészt feltárni. Ha az eltakarást a 4.16 szakasz rendelkezéseit megsértve végezték el, a feltárás és helyreállítás költségeit Vállalkozó viseli Vállalkozó teljes körű és kizárólagos felelősség terheli az általa alkalmazott építési, szerelési módszerekért és eljárásokért, technikáért és ezek sorrendiségéért Vállalkozó vállalja, hogy a nem I. osztályban elvégzett munkából adódó minden nemű többlet költség (anyag, díj) minden esetben Vállalkozót terheli Vállalkozó a munkát - annak készültségi fokozatától függetlenül - folyamatosan védi a károktól, és tevékenységét úgy végzi, hogy azzal elkerülje a már elkészült munkák megrongálását. Vállalkozó köteles az általa okozott valamennyi kárt megtéríteni, a megrongált munkát, munkarészt vagy beépített anyagot azonnal kijavítani, kicserélni vagy a javítás költségeit viselni Vállalkozó kezdeményezi az átadás-átvételi eljárást a teljesítési határidőn belül és erről Megrendelőt legalább 8 nappal előre értesíti. A műszaki átadás-átvétel időpontját ennek alapján Megrendelő kitűzni Vállalkozó köteles a kivitelezési munkálatokhoz esetleg részéről szükségessé váló

4 mindennemű engedélyt időben beszerezni. 5. MEGRENDELŐ KÖTELEZETTSÉGEI 5.1 Megrendelő a jogerős építési engedélyt, és a kivitelezéshez szükséges terveket 1 példányban átadja Vállalkozó részére. 5.2 Telken kívüli közművek biztosítása. 5.3 Víz, valamint elektromos áram biztosítása a kivitelezési munkálatokhoz. 6. MUNKAVÉDELEM 6.1 Vállalkozó ellátja a dolgozóit az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek érdekében egyéni védőfelszereléssel, ruházattal, lábbelivel, azok használatát folyamatosan ellenőrzi és megköveteli, a kivitelezésen dolgozó személyek vonatkozásában a munka- és balesetvédelmi oktatási kötelezettséget folyamatosan teljesíti. 6.2 Vállalkozó köteles betartani a Magyar Szabványban foglalt munkavédelmi előírásokat. 6.3 Vállalkozó vállalja, hogy a saját embereivel illetve saját alvállalkozóival a kivitelezés során bekövetkezett esetleges balesetért minden esetben teljes körű felelősséggel tartozik. 6.4 Vállalkozó tudomásul veszi, hogy a kivitelezés helyszínén egy adott időszakban több vállalkozó, vagy megbízott végezhet tevékenységet. A többi kivitelező munkájának baleset- és munkavédelmi szempontból történő összehangolásáért Czékmán Csaba vállalkozó tartozik felelősséggel. 7. KÁRESETEK 7.1 A kivitelezés tárgyában történő káreset beérkezésekor minden esetben a lehető leggyorsabban értesíteni kell a Megrendelő és jegyzőkönyvet kell felvenni. A jegyzőkönyv felvételénél jelen kell lennie a Károkozónak és a Vállalkozónak is. Amennyiben valamelyik érintett fél nem tartózkodik a munkaterületen, úgy a jegyzőkönyvben rögzített tényekre a jegyzőkönyv átvételét követően 24 órán belül (munkaszüneti napok ide nem számíthatóságával) bármelyik fél észrevételeket tehet. Ennek elmulasztása esetén a jegyzőkönyven rögzített tények a későbbiekben nem vitathatók. 7.2 Vállalkozó köteles azonnal írásban jelenteni, ha egy harmadik fél az 0 teljesítésében okozott károkat. 7.3 A munkaterület őrzéséről, biztosításáról és tűzvédelméről a Vállalkozó tartozik gondoskodni. 8. ÁTADÁS-ÁTVÉTEL 8.1 Az átadás-átvételről jegyzőkönyv készül. 8.2 Megrendelőnek joga van az átvételi jegyzőkönyvben a hiányok megszüntetésére vonatkozóan határidőket megjelölni.

5 8.3 Átvételi jegyzőkönyv felvételére a Vállalkozó távollétében is sor kerülhet, ha Vállalkozó megbízottja előzetes értesítés ellenére nem jelenik meg. Az így felvett jegyzőkönyvben foglalt megállapításokra Vállalkozónak 3 napon belül reagálni kell. Ennek elmulasztása esetén Vállalkozó elismeri kifogásokat és egyetért a jegyzőkönyv megállapításaival. 8.4 Az átvétel lényeges hiányosságok esetén megtagadható. Sikeres a műszaki átadás-átvétel ha a létesítmény a szerződésben foglaltak szerint készül el. 8.5 A garanciális és szavatossági idő kezdete a Vállalkozó által végzett munkák átadásátvételi eljárás befejezésének időpontja. 9. GARANCIA, SZAVATOSSÁG Jelen szerződésben Vállalkozó által vállalt szavatosság és jótállás a Megrendelőnek a hatályos Magyar jogszabályok által meglévő egyéb jogait nem korlátozhatja. 9.1 Vállalkozó garanciális kötelezettsége az általa vállalt munkára a műszaki átadástól számított 24 hónap. Mely időpont lejártáig a ténylegesen leszámlázott számlák bruttó értékének 5 %-a jóteljesítési garancia pénzügyi biztosítékaként visszatartásra kerül. 9.2 A 24 hónap lejártával a megrendelő köteles a jóteljesítési garanciára visszatartott ellenértéket 3 napon belül a vállalkozó számlájára átutalni. Amennyiben garanciális vagy szavatossági probléma merülne fel és erre a Vállalkozó nem intézkedik a rendezésig az előbb említett összeg visszatartható. 9.3 A garanciális és szavatossági idő alatt fellépő hiányosságokról Megrendelő írásban értesíti Vállalkozót. A vállalkozó köteles a hiba bejelentésétől számított 3 napon belül, a funkciót súlyosan veszélyeztető hiba esetén haladéktalanul a javítást megkezdeni, a megtett intézkedésekről Megrendelőt tájékoztatni. Amennyiben Vállalkozó fenti kötelezettségének nem tesz eleget, vagy a hiba kijavítását kétszer eredménytelenül kísérli meg, kötbért fizet, továbbá Megrendelő jogosult a hibajavítást a Vállalkozó költségére más vállalkozóval elvégeztetni, vagy saját maga elvégezni. Ebben az esetben a Megrendelő a más által, vagy saját maga által végzett javítás költségeit és a kötbér összegét a jóteljesítési garancia összegéből jogosult levonni. 9.4 A kötelező alkalmassági idő a hatályos rendeletek szerint érvényes. 10. KÖTBÉR, KÉSEDELEM, SZERZŐDÉS AZONNALI FELMONDÁSA Vállalkozó a saját hibájából adódó késedelmes teljesítés estén Megrendelőnek napi ,- Ft mértékű kötbért köteles megfizetni. Amennyiben a kivitelezésben 5 napot meghaladó késedelem következik be Vállalkozó hibájából, úgy Megrendelő jogosult a szerződéstől elállni, és a munkákat Vállalkozó költségére, más kivitelezővel befejezni A Megrendelő a jelen szerződés vonatkozásában rendkívüli hatályú, azonnali felmondási jog gyakorlására jogosult, amennyiben egyértelművé válik, hogy a Vállalkozó a szerződésben meghatározott feladatok elvégzésére nem képes, vagy annak elvégzésére határidőre már nem kerülhet sor, a Vállalkozó a kivitelezési munkálatokat folyamatosan minőségi hibákkal végzi, és a hibákat a tőle elvárható, ésszerű határidőn belül, a végső kivitelezési határidőt nem veszélyeztetve nem javítja ki, vagy Vállalkozóval szemben bárki felszámolási eljárást kezdeményez, végelszámolásáról hoznak határozatot, vagy vele szemben csődeljárást kezdeményeznek.

6

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2013. január 24-ei II. rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 4. napirendi pont: Előterjesztés a Patak

Részletesebben

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe Vállalkozási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a Balog és Balog Kft. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint....

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint.... VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről......, mint Megrendelők Valamint.... Vállalkozó cégjegyzékszáma: Cégjegyzéket vezető bíróság: Adóazonosító szám: Bankszámla szám: mint Vállalkozó között

Részletesebben

Építési alvállalkozói szerződés

Építési alvállalkozói szerződés Szerződésminta: Szerződés száma:./..év Építési alvállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről.. lakhelye (székhelye):... képviseli:... cégjegyzékszáma... regisztrációs száma 1 :... nyilvántartó cégbíróság...

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) (építtető Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet mint megrendelő és.. építőipari kivitelező gazdasági társaság mint vállalkozó

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Amely létrejött Egyrészről Cégnév: Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Képviselő/név, tisztség: Kapcsolattartó/név, telefonszám, email Felelős műszaki vezető név, telefonszám, email:

Részletesebben

Vállalkozói szerződés

Vállalkozói szerződés Vállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről Újhartyán Község Önkormányzata Székhelye: 2367, Újhartyán, Fő utca 21. adószáma: 15391236-2-13 Képviseletében: Schulcz József Polgármester mint Megrendelő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Debrecen Megyei Jogú város Önkormányzata (4024 Debrecen, Piac u. 20. sz.) képviseletében Kósa Lajos polgármester. mint Megrendelő, másrészről a Komplex-D

Részletesebben

Mindösszesen: bruttó Ft, azaz bruttó... forint

Mindösszesen: bruttó Ft, azaz bruttó... forint VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Székhely: 1163 Budapest, Havashalom u. 43. Adószám: 15735791-2-42 Bankszámlaszám: 11784009-15516006

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:...

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:... VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve/megnevezése) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:...,

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll.

V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll. V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S A szerződés 5 számozott oldalból áll. amely létrejött egyrészről Óbuda Békásmegyer Önkormányzat Cím: 1033 Budapest, Fő tér 3. Tel: 4378-647 Képviselő: Szepessy

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről név: cím: adószám: bankszámlaszám: KSH szám: képviseli: Hidegkút Község Önkormányzata Pénzes Erzsébet polgármester továbbiakban mint Megrendelő másrészről

Részletesebben

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Ügyiratszám: Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Tisztelt Képviselő-testület! A régi vízmű épületének átalakítási munkáira 2016. június 23-i Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. A Juhász Ferenc szobor állításával kapcsolatos költségekről

Város Polgármestere. Előterjesztés. A Juhász Ferenc szobor állításával kapcsolatos költségekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/224, 226, 233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Ügyintéző: Zsók Anikó Előterjesztés

Részletesebben

szükséges lenne még ebben az évben megcsináltatni, ami összesen 477.828.- Ft + áfa, azaz bruttó 597.285.-Ft-ba kerülne.

szükséges lenne még ebben az évben megcsináltatni, ami összesen 477.828.- Ft + áfa, azaz bruttó 597.285.-Ft-ba kerülne. Tisztelt Képviselő Testület! Az elmúlt ülést követően döntött úgy a testület, hogy a két éve tervezett közvilágítás bővítését a Vízműtöl visszajáró tagi hitel terhére megcsináltatja az Önkormányzat. Ezen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/10290-6/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Budapest V. Alkotmány u.2. Képviselő: Politikatörténeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. Adószám: 18089934-2-41 Tel./Fax: 06-30-307-2935 / 301-49-22 a

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (Székhelye: 2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., telefon és telefax száma: 06-29-462-101,

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., képviselő: Fodor Zoltán polgármester) mint

Részletesebben

2 3. Teljesítési határidők A kivitelezés kezdésének időpontja: augusztus 30. A befejezési határidő: október 31. Vállalkozó köteles a szerz

2 3. Teljesítési határidők A kivitelezés kezdésének időpontja: augusztus 30. A befejezési határidő: október 31. Vállalkozó köteles a szerz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Vác Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (2600 Vác, Március 15. tér 11. önkormányzati törzsszám: 395423000, adószám: 15395429-2-13) mint Megrendelő,

Részletesebben

Építési kivitelezési szerződés

Építési kivitelezési szerződés Építési kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről (építtető) lakhelye: születési helye, ideje: anyja mint Megrendelő, másrészről (építőipari kivitelező vállalkozó) Neocasa Construct Kft székhelye:

Részletesebben

Megbízási Szerződés. szerződő felek között alulírott napon, helyen az alábbi feltételek között

Megbízási Szerződés. szerződő felek között alulírott napon, helyen az alábbi feltételek között Megbízási Szerződés mely, létrejött egyrészről HORVÁTH ZOLTÁN mint Max - Quality Kft. / Adószáma: 12787957 2 43 Cégjegyzék száma: 01 09-942829 Székhelye 1184 Budapest Aranyeső u. 8. / ügyvezetője, mint

Részletesebben

Kisbajcs Község Önkormányzata

Kisbajcs Község Önkormányzata KISBAJCS BELTERÜLETI VÍZRENDEZÉSE I. ÜTEM HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS UTÁNI SZERZŐDÉSKÖTÉS SZERZŐDÉS 2010. ARVIA Kft 9024. Győr, Bartók Béla u. 8/A Kisbajcs Község Önkormányzata 9062

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE

Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE Átalányáras vállalkozási szerződéstervezet ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE amely létrejött egyrészről Szentmártonkáta Község Önkormányzata (2254 Szentmártonkáta, Rákóczi út 52/c., képviseli Fodor Zoltán polgármester)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének május 08-i rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének május 08-i rendkívüli ülésére Dorog Város Képviselő-testülete Közbeszerzési Munkabizottsága E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének 2008. május 08-i rendkívüli ülésére Tárgy: Dorog, Ady Endre utca út- és járdaépítése

Részletesebben

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA

EBBEN A VIZSGARÉSZBEN A VIZSGAFELADAT ARÁNYA Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése"

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése A I? 2.sz.melléklet Ügyiratszám: 1-215108/2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

"Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u.

Polgármesteri Hivatal épületének felújítása VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. "Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. 42 Cseh 92 Kft 9371 Vitnyéd, Szt. Antal u. 16 1 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely

Részletesebben

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a KéT-Vill 2007. Bt. telephely: Dunakeszi Mikszáth u. 10. cégjegyzékszáma: Cg. 13-06-014491 adószám: 24505822-2 bankszámlaszáma CIB Bank 10700653 44766500 51100005

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről: EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata 1092 Budapest, Bakáts tér 14. Képviseli: dr. Bácskai János polgármester Adószám: 15735722-2-43

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: SZMM Aszódi Javítóintézete székhely: 2170 Aszód, Baross tér 2. nevében és képviseletében eljár: Szarka Attila igazgató és Urbán Imréné gazdasági

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

Weboldalkészítés - keretszerződés

Weboldalkészítés - keretszerződés Weboldalkészítés - keretszerződés 1. A szerződő felek Jelen szerződés létrejött egyrészről a........... (....), továbbiakban mint Megrendelő, másrészről az ALTAweb Kft. (1135 Bp., Petneházy u. 70-72.)

Részletesebben

Építési műszaki ellenőr. Továbbképzés Fejér Megyei Mérnöki Kamara

Építési műszaki ellenőr. Továbbképzés Fejér Megyei Mérnöki Kamara Építési műszaki ellenőr Továbbképzés 2017. Fejér Megyei Mérnöki Kamara Az Építési Műszaki Ellenőr Definíció Feladatai Felelőssége Összeférhetetlenségi szabályok Vonatkozó jogszabályi környezet Definíció

Részletesebben

Építési 1 szerződés. amely létrejött egyrészről (építtető) neve:.. lakhelye (székhelye):... képviseli:

Építési 1 szerződés. amely létrejött egyrészről (építtető) neve:.. lakhelye (székhelye):... képviseli: Szerződésminta: Szerződés száma:./..év Építési 1 szerződés amely létrejött egyrészről (építtető) neve:.. lakhelye (székhelye):... képviseli:... cégjegyzékszáma 2... nyilvántartó cégbíróság... adószáma:...

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS melyet kötöttek egyrészről Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet székhelye: 3300 Eger, Széchenyi u. 27-29. adószáma: 15379212-2-10 képviselője: Dr. Sebes

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Balatonfűzfő Város Önkormányzata 8184 Balatonfűzfő, Nike krt. 1.

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Balatonfűzfő Város Önkormányzata 8184 Balatonfűzfő, Nike krt. 1. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Balatonfűzfő Város Önkormányzata 8184 Balatonfűzfő, Nike krt. 1. Az Árpád utca korszerűsítése Balatonfűzfőn 2010. Előzmény: Megrendelő, mint ajánlatkérő 2009/06/11 (év/hó/nap) hirdetmény

Részletesebben

Nyírbátor, Ipari park bővítése, utak kiépítése megnevezésű munkálatok KIVITELEZÉSÉHEZ

Nyírbátor, Ipari park bővítése, utak kiépítése megnevezésű munkálatok KIVITELEZÉSÉHEZ V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a Nyírbátor, Ipari park bővítése, utak kiépítése megnevezésű munkálatok KIVITELEZÉSÉHEZ V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S amely egyrészről Nyírbátor Város

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés mely létrejött egyrészről Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzat (székhelye: 2400 Dunaújváros, Városháza tér 1., képviseli: Dr. Kálmán András polgármester, bankszámla szám: 10700134-26007409-51100005,

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre

Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre Átalányáras vállalkozási szerződés építési tevékenységre amely létrejött egyrészről Jánoshida Község Önkormányzata Székhelye: 5143, Jánoshida, Fő út. 28. Telefonszám: 57/558-060 Telefaxszám: 57/558-061

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS MINTA amely létrejött egyrészt a Társasház mint megrendelő / a továbbiakban: Megrendelő másrészről a Bereczki és Társa Kft., mint vállalkozó /a továbbiakban: Vállalkozó között a

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Nyírbátor északi városrészének rehabilitációja elnevezésű projektben meghatározott kertépítési munkálatokhoz

Nyírbátor északi városrészének rehabilitációja elnevezésű projektben meghatározott kertépítési munkálatokhoz V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a Nyírbátor északi városrészének rehabilitációja elnevezésű projektben meghatározott kertépítési munkálatokhoz.váll.szerzérv V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE

NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE NYÍRSÉGVÍZ NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Iktatószám: 18083-2014 Ajánlattételi felhívás Irányított fúrással végzett KPE vezeték behúzási tevékenység beszerzésére

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cég neve: Szent István Egyetem Székhely: 2100 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Bankszámlaszám: 10032000-00282826-00000000 Képviselve: Dr. Solti László rektor

Részletesebben

b. Megrendelő a kivitelezési dokumentációt a közbeszerzési eljárás dokumentációjában bocsátotta Vállalkozó rendelkezésére.

b. Megrendelő a kivitelezési dokumentációt a közbeszerzési eljárás dokumentációjában bocsátotta Vállalkozó rendelkezésére. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÉPÜLETFELÚJÍTÁSI MUNKÁLATOK 02. RÉSZ amely létrejött egyrészről Név: Óbudai Egyetem Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 96/b Telefon: 06-1-666-56-31 Adószám: 15773063-2-41 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

KAPUVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9330 KAPUVÁR, Fő tér 1. GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE (: 96/ , Fax: 96/

KAPUVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9330 KAPUVÁR, Fő tér 1. GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE (: 96/ , Fax: 96/ KAPUVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9330 KAPUVÁR, Fő tér 1. GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE (: 96/596-001, Fax: 96/596-005 E-mail: polgarmester@kapuvar.hu.. napirendi pont: Kapuvár város parkfenntartási feladataira vonatkozó

Részletesebben

Építési műszaki ellenőr. Továbbképzés Fejér Megyei Mérnöki Kamara

Építési műszaki ellenőr. Továbbképzés Fejér Megyei Mérnöki Kamara Építési műszaki ellenőr Továbbképzés 2018. Fejér Megyei Mérnöki Kamara Az Definíció Feladatai Felelőssége Összeférhetetlenségi szabályok Vonatkozó jogszabályi környezet Definíció A műszaki ellenőr az építtető

Részletesebben

Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése. Vállalkozási szerződés

Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése. Vállalkozási szerződés Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése Vállalkozási szerződés ARVIA Kft Kisbajcs Község Önkormányzata 9062 Kossuth Lajos u. 1. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely

Részletesebben

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE

Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE Átalányáras vállalkozási szerződés ÉPÍTÉSI TEVÉKENYSÉGRE amely létrejött egyrészről Parád Nagyközség Önkormányzata (adószáma: 15379298-2- 10 képviseli: Nagy Oszkár polgármester) mint Építtető, valamint

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének április 03-i rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének április 03-i rendkívüli ülésére Dorog Város Képviselő-testülete Közbeszerzési Munkabizottsága E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének 2008. április 03-i rendkívüli ülésére Tárgy: Dorog, 2008 évi útfelújítási munkák

Részletesebben

Tudnivalók az elektronikus építési naplóval kapcsolatban

Tudnivalók az elektronikus építési naplóval kapcsolatban Tudnivalók az elektronikus építési naplóval kapcsolatban Az építési napló elektronizálása Az építésügyi jogszabályok tekintetében 2013. január 1-jétől igen nagy változás fog életbe lépni, ugyanis az elektronizálás

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Iktatószám: AK-05-140/2009. amely létrejött egyrészről: az Állami Számvevőszék székhely: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 10. Törzskönyvi azonosító szám: 324766 Adószám: 15324762-2-41

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Füzesgyarmat Város Önkormányzata, (5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1., törzsszám: 725338 adószám: 15344681-2-04 képviseli: Bere Károly Polgármester a

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 10-i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Földmunkavégzéshez szükséges munkagépek biztosítására

RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Földmunkavégzéshez szükséges munkagépek biztosítására RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Földmunkavégzéshez szükséges munkagépek biztosítására Szeged, 2018. január 6720 Szeged, Tisza L. krt. 88. A SZEGEDI VÍZMŰ Zrt. AJÁNLAT KÉRÉSE 1., Az ajánlatkérő neve: címe: 6720

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Pásztó Város Önkormányzata 3060 Pásztó, Kölcsey Ferenc. u. 35. Képviseli: Sisák Imre polgármester Tel: 0632-460-753 Fax: 0632-460-918 Adószám: 15450827-2-12

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Hegedűs

Részletesebben

Nyírbátor, Fáy, Füveskert, Szentvér utcák felújítása KIVITELEZÉSÉHEZ

Nyírbátor, Fáy, Füveskert, Szentvér utcák felújítása KIVITELEZÉSÉHEZ V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a Nyírbátor, Fáy, Füveskert, Szentvér utcák felújítása KIVITELEZÉSÉHEZ V Á L L A L K O Z Á S I S Z E R Z Ő D É S amely egyrészről Nyírbátor Város Önkormányzat

Részletesebben

Minőségirányítási Követelmények. Colas Hungária Zrt. v1.0 - hatályos: től -

Minőségirányítási Követelmények. Colas Hungária Zrt. v1.0 - hatályos: től - Colas Hungária Zrt. v1.0 - hatályos: 2018.12.01-től - 1. Általános elvárások A Colas Hungária Zrt. (a továbbiakban: Megrendelő) kivitelezési tevékenységében alvállalkozó kivitelezőként közreműködő, illetve

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

(K&H Bank Zrt.)

(K&H Bank Zrt.) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (csatolása nem kötelező az ajánlathoz, elfogadásáról az 5. sz. mellékletben lévő ajánlattételi nyilatkozat aláírásával és benyújtásával nyilatkozik Ajánlattevő/Közös Ajánlattevő)

Részletesebben

SZERZŐDÉSES KLAUZULÁK

SZERZŐDÉSES KLAUZULÁK SZERZŐDÉSES KLAUZULÁK A JOHNSON CONTROLS KFT RÉSZÉRE Jelen szerződéses klauzulákat valamennyi a Johnson Controls Kft. által megkötni kívánt vállalkozási szerződésben rögzíteni szükséges, melyben a Johnson

Részletesebben

Vállalkozási szerződés,

Vállalkozási szerződés, Vállalkozási szerződés, amely létrejött egyrészről: másrészről: név: Magyar Bányászati és Földtani Hivatal cím: Budapest XIV. Columbus u. 17-23. adószám: 15300083-2-42 számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely egyrészről Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzata (székhelye: 1042 Budapest, István út 14., nyilvántartási szám:15504005-751-321-01, képv.: Wintermantel Zsolt polgármester),

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Képviseli: MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA DR. SÜTŐ LÁSZLÓ, polgármester Székhely: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Elérhetőség: tel.: 85/501-072 fax.: 85/501-055

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata (1239. Bp. Grassalkovich út 162., számlaszám: OTP és Kereskedelmi Bank RT. által kezelt 11784009-15523002

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek) amely létrejött egyrészről Gárdony Város Önkormányzat (székhely: 2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22., adószám: 15727392-2-07, bankszámla száma: 11736082-15362852;

Részletesebben

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r.

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r. ísv h 9-tf I * OV- Ügyiratszám: 1-62479/212. Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabinet 2.sz.melléklet A szerződés tárgya: ŰSZT-211-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT 2015. október 1 Az Eszköz Bérbeadási Szabályzat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mérnöki Kamara (székhely: 4400 Nyíregyháza, Kálvin

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Balassagyarmat Város Önkormányzata közbeszerzési eljárás ügyszáma: 39 038/2007 sz. szerződés iktatószáma: 39 038 9 / 2007 Közbeszerzési bizottság határozatainak száma: meghirdetés: 2/2007 (VII. 27.) eredmény

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/37-62/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzata (8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., képviseli: Marton Béla polgármester, törzsszám: 734213, adószám:

Részletesebben

Szolgáltatási Szerződés I.sz. Fejezete

Szolgáltatási Szerződés I.sz. Fejezete Szolgáltatási Szerződés I.sz. Fejezete ZÖLDTERÜLET FENNTARTÁSI FELADATOK 1. Bevezetés A Szolgáltatási Szerződés I. számú fejezete, a közterület és parkfenntartás körébe tartozó feladatok, zöldfelületek

Részletesebben

ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft LAKI Épületszobrász Zrt.

ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft LAKI Épületszobrász Zrt. ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft 9027 Győr, Kiskútliget Képviseli: Dr. Andréka György ügyvezető Adószám: 18533835-2-08 Számlaszám: 11737007-20737067

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Martfű Város Önkormányzata Székhely: 5435 Martfű, Szent István tér 1. Képviseli: dr. Bakonyi Péter polgármester Adószám: 15410106-2-16. KSH száma: 15410106-8411-321-16

Részletesebben

Rövid Szerződéses Forma FIDIC Zöld Könyv

Rövid Szerződéses Forma FIDIC Zöld Könyv Rövid Szerződéses Forma FIDIC Zöld Könyv RÖVID SZERZŐDÉSES FORMA FŐBB JELLEMZŐK KIS SZERZŐDÉSES ÉRTÉK (< 100 MILLIÓ FT) RÖVID MEGVALÓSÍTÁSI IDŐTARTAM (< 6 HÓNAP) EGYSZERŰ, ISMÉTLŐDŐ MUNKÁK AJÁNLATI LEVÉL

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft székhelye: 1032 Budapest, San Marco u. 81. cégjegyzékszáma: 01-09-902546 adószáma: 14409158-2-41 bankszámlaszáma: 12010367-01055459-00100008

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS - tervezet

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS - tervezet VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS - tervezet amely létrejött egyrészről Budafok Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata Címe: 1221 Budapest, Városház tér 11. Adószáma: 15735856-2-43 Számlaszáma: 11784009-15522001-00000000

Részletesebben

A vállalkozási szerződés

A vállalkozási szerződés A vállalkozási szerződés 1. A vállalkozási szerződés általános 6:238. [Vállalkozási szerződés] szabályai Vállalkozási szerződés alapján a vállalkozó tevékenységgel elérhető eredmény (a továbbiakban: mű)

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (szerződéses feltételek) amely létrejött egyrészről Gárdony Város Önkormányzat (székhely: 2483 Gárdony, Szabadság u. 20-22., adószám: 15727392-2-07, bankszámla száma: 11736082-15362852;

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: másrészről: Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft 9027 Győr, Kiskútliget Képviseli: Dr. Andréka György ügyvezető Adószám: 18533835-2-08 Számlaszám:

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről Előterjesztés A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről 1. előterjesztés száma: 306 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely egyrészről Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata (székhelye: 1041 Budapest, István út 14., statisztikai szám: 15504005-8411-321-01, képv.: Wintermantel Zsolt polgármester),

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr Szabó

Részletesebben