CreatBot 3D Nyomtató: D600 Pro

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CreatBot 3D Nyomtató: D600 Pro"

Átírás

1 CreatBot 3D Nyomtató: D600 Pro

2

3 A D600-at 2016 óta gyártjuk. A teljesen zárt 600*600*600mm-es nyomtatási területével alkalmas a nagyméretű tárgyak és prototípusok ipari 3D nyomtatására. Minden évben kétszer fejlesztjük a Creatbot legfejlettebb technológiájával. Ha nagyméretű modelleket akar nyomtatni PLA, ABS, PETG, Carbon fiber felhasználásával, a D600 alkalmas erre. A D600 Pro verziót 2018-ban fejlesztette ki cégünk. Alkalmas nagy méretű tárgyak nagy teljesítményű alapanyaggal való 3D nyomtatására és az eredmény közvetlenül alkalmazható iparilag. A D600 alapanyagokon kívül a Carbon fiber keverés, Nylon, PC, stb továbbfejlesztett lehetőségek. Ha nagy méretű professzionális ipari 3D nyomtatót keres, a D600 Pro a lehető legjobb választása. A D600/Pro tökéletesen működik az autó-és repülőiparban, csakúgy, mint a művészeti tervezésben, a termék tervezésben, a kultúrális emlékek reprodukciójában vagy a koncepciómodellezésben. Megfizethetőbbé teszi a nagyméretű alapanyag gyártást a prototípus készítésnél vagy a tervezésnél. Akik már vettek 3D nyomtatót tőlünk:

4 Nagy építési méret: A CreatBot D600 Pro fő funkciói A D600 Pro nyomtatási mérete 600x600x600mm. Nagy hatékonysággal tudja nyomtatni a nagy tárgyakat és a teljes költség sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos modell készítés során. A D600 Pro-val a munkahatékonyság nagymértékben javítható.

5 A fúvóka hőmérséklete elérheti a 420 C-ot: Teljesen Fém Nyomtatófej, amely tartósabb 420 C: Több Anyagot Támogat Állítható fúvóka magasság Közvetlen Meghajtású Nyomtatófej Max: 260 C Max: 420 C A D600 Pro-t a 4. generációs, 1,75 mm-es kettős extruderekkel és nyomtatófejekkel láttuk el. A bal extruder 260 C-os nyomtatófejjel rendelkezik, amely a következő anyagokkal tud nyomtatni: PLA, ABS, PC, Nylon, Carbon fiber, Flexible, stb. A jobb extruder 420 C-os nyomtatófejjel van felszerelve, amely martenzit acélból készült, így nagy teljesítményű alapanyagokkal is képes nyomtatni. A két nyomtatófej felcserélhető, így több lehetőséget biztosít.

6 Huzal kompatibilitás: A CreatBot D600 Pro fő funkciói A D600 Pro a következő anyagokkal tud nyomtatni: PLA, ABS, ASA, Carbon Fiber, Glass Fiber, Wood, Nylon, PC, PTEG, HIPS, PP, Flexible, TPU, PVA, stb.

7 Nagy pontosság és gyorsaság: Nagy pontosság Elérhető pontosság: 0.05 mm Elérhető sebesség: 200 mm/s Vállalatunk kizárólagosan végzi az extruder adagoló rendszer és a vezetősín kutatás-fejlesztését, amely biztosítja a nagy sebességű nyomtatást. Ezzel a rendszerrel a pontosság elérheti a 0.05mm-t és lehetővé teszi a megakadás nélküli, stabil huzal adagolást.

8 Hajtóműves szervomotor: A CreatBot D600 Pro fő funkciói Nagy Pontosság: a pozíció, sebesség és nyomaték zárt hurkú szabályozása megakadályozza a lépés vesztésből fakadó réteg elcsúszást. Nagy sebesség és teljesítmény. Stabil és nagy pontosságú pozicionálás. Kényelem: a hőmérséklet és a zaj nagymértékben csökken. Szervomotor Az X tengely szervomotorja Az Y tengely szervomotorja

9 Precíziós lineáris vezetősín: A precíziós lineáris vezetősín szerkezettel négyszer-ötször nagyobb pontossággal lehet a modelleket nyomtatni, mint a piacon kapható hagyományos kialakítású nyomtatókkal. Pontos huzal adagolást biztosít ez a szerkezet, így a nagy modellek is gyorsan és tökéletesen nyomtathatóak.

10 Teljesen zárt kamra: A teljes acél váz nemcsak a nyomtatás alatti stabilitást biztosítja, hanem nagyban megnöveli a használati időszakot is. A teljesen zárt kamra meggátol minden külső behatást. Amellett, hogy ez a kamra csökkenti a zajt, állandó hőmérsékletet is biztosít, így a modell nem deformálódik. A CreatBot 3D nyomtatók első példánya 9 évig és több, mint órán át működött.

11 Teljesen Zárt Forró Kamra 70 C: Teljesen Zárt Forró Levegő Rendszer -A teljesen zárt kamra meggátol minden külső behatást és csökkenti a zajt. -A forró kamra állandó, 70 C-os hőmérsékletet biztosít, amellyel megakadályozható, hogy a modell vetemedjen vagy deformálódjon.

12 Áramszünet utáni folytatás és Huzal érzékelés: Áramszünet utáni folytatás Huzal érzékelés (a printed model) A nyomtató automatikusan tárolja az aktuális pozíciót és menti a nyomtatási adatokat áramkimaradás esetén. Leengedi a tálcát és visszatartja a huzalt. Miután visszatér az áram az utolsó, megállt ponttól folytatja a nyomtatást. A huzal kifogyásakor a nyomtató megáll és figyelmeztet.

13 Nagyméretű érintő képernyő: Touch Screen - A D600 Pro érintő képernyővel van ellátva, amely könnyen kezelhető angol nyelvű menüvel rendelkezik. -Egyszerűen működtethető, felhasználóbarát. Egy ikon van a melegítésre, egy ikon a nyomtatásra és persze még sok más parancsikon egyebekre.

14 Huzal szárító kamra: 45 C 65 C 1. Huzal szárító kamra 2. Huzal szárító kamra Ezzel a funkcióval lehetőség van magas vízfelvételű huzalok szárítására, úgymint a nylon, PC, ABS. A kamrában 45 C és 65 C hőmérséklet állítható be, nagyon egyszerű működtetni, csak a gombot kell megnyomni.

15 HEPA levegő szűrés: A levegő szűrő rendszer elnyeli a speciális huzalokkal való nyomtatás során felszabaduló szennyeződéseket és gázokat, ezáltal biztonságosabb és nem környezet károsító, így előnyös az otthoni, iskolai vagy irodai alkalmazása.

16 Hatékony tálca: Speciális felületű nyomtató tálca garantálja a megfelelő tapadást. A paraméterek úgy is beállíthatóak, hogy egy meghatározott rétegszám elérése után a tálca fűtése automatikusan kapcsoljon ki.

17 Automatikus szintező rendszer: BL touch A nyomtató 25 pontos automatikus szintező rendszerrel rendelkezik, amely a BL Touch érzékelővel beméri a teljes asztal egysíkúságát. Az intelligens Z tengely kompenzációja biztosítja az optimális nyomtatást.

18 Huzal és alkalmazása: Magas minőségű CreatBot huzalt kínálunk. A fent látható modellek a kultúrális emlékek védelmi szervezete megbízásából készültek D600 Pro nyomtatóval, nagyméretű, 5 kg-os PLA huzaltekercs felhasználásával 80 óra alatt. Ezen idő alatt nem kellett a nyomtatással foglalkozni, nem kellett a huzalt cserélni.

19 Nyomtatási Technológia Nyomtatási Méret Fúvókák Száma Felbontás Réteg Felbontás Huzal Átmérő Huzal Kompatibilitás Fúvóka Átmérő Nyomtatási Fájltípus CreatBot D600 Pro Műszaki Specifikáció FDM 600x600x600 mm 2 (bal fúvóka: max hőmérséklet 260 C, jobb fúvóka: max hőmérséklet 420 C) Használja a bal fúvókát, ha normál anyaggal nyomtat,és a jobb fúvókát, ha magas hőmérsékletű anyaggal nyomtat 0.05 mm 0.05 mm 1.75 mm PLA, ABS, ASA, Carbon Fiber, Glass Fiber, Nylon, PC, PETG, HIPS, PP, Flexible(TPU), PVA, stb. STL, OBJ, AMF, Gcode Nyomtatás 0.4mm (0.3 / 0.5 / 0.6 / 0.8 / 1.0mm- választható, a fúvókák cserélhetőek, igény szerint lehet változtatni) Áramszünet Utáni Folytatás Huzal Érzékelés Automatikus Leállás Speciális Funkció Áramszünet esetén az adatok mentése. A huzal kifogyásakor a nyomtatás szüneteltetése. A nyomtatás befejezésekor automatikusan kikapcsolódik a nyomtató.

20 Hálózati Feszültség Teljesítmény Felvétel Képernyő Vezérlő Chip Adathordozó Csatlakozás 200V-240V / 50-60Hz 4000W 4.3'' Érintő Képernyő ATmega 2560 USB USB Elektromos Adatok Legjobb Nyomtatási Sebesség Max. Nyomtatási Sebesség 45 mm/s 120 mm/s Sebesség Szoftver Csomag Támogatott Fájl Típusok Operácios Rendszer Szoftver CreatWare, Simplify 3D, Cura, Slice 3r, stb STL,OBJ,AMF Win7/8/10, MacOS

21 Környezeti Üzemi Hőmérséklet Max. Fúvóka Hőmérséklet Max. Tálca Hőmérséklet Max. Kamra Hőmérséklet Huzal Szárító Kamra Hőmérséklet 15 C~32 C 420 C 100 C 70 C 45 C/65 C Hőmérséklet Konstrukció Tálca Tálca Szintezése Extruder Léptető Motorok X Y Pozícionálási Pontosság Z Pozícionálási Pontosság Műszaki Adatok Porfestett acélváz, alumínium öntvény, ipari műanyag Boroszilikát üveg tálca Automatikus Közvetlen meghajtás 1.8 Léptetési Szög 1/16 Micro lépéssel 5.08 μm 1.25 μm

22 D600 Pro Csomagolása & Szállítása: Súly: Bruttó Súly: 165KG Szállítási Súly: 217KG Méret: Gép Méret: 81x73x84cm Csomagolási Méret: 96x104x130cm (1.3CBM) Csomagolási Módszer: Fa dobozba csomagoljuk palettán elhelyezve, amely alkalmas a nemzetközi hosszú távú szállításra. Levegőben vagy tengeren szállítjuk a megadott címre.

23 Gyárunk:

24

25 Rólunk: A Henan Suwei Electronic Technology Co., Ltd az első vállalkozások között volt Kínában, akik asztali 3D nyomtatók fejlesztésével és gyártásával kezdtek foglalkozni. A "CreatBot" márka, amely 2011-ben jött létre, mára már az egyik legnagyobb professzionális 3D nyomtató gyártóvá vált Közép-Kínában. Az éves értékesítési mennyiség meghaladja a darabot, amely az éves darabos termelési kapacitás alatt marad. A CreatBot az első osztályú asztali nyomtatók, az OEM nyomtatók és a nyomtatáshoz használt alapanyagok tekintetében nyújt szolgáltatásokat és megoldásokat a partnerek számára. Termékeink több, mint 10 szabadalommal, illetve CE és FCC tanúsítvánnyal rendelkeznek, és több, mint 60 országba kerülnek eladásra. A CreatBot híres egyetemekkel és vállalatokkal épített ki együttműködést és partnerséget. Ezek többek között a Tsinghua Egyetem, a Pekingi Egyetem, a Hong Kong-i Kínai Egyetem, a Kínai Társadalomtudományi Akadémia, a Foxconn, a Johnson Electric. A CreatBot nagy erőfeszítéseket tesz a kutatás-fejlesztés területén, éves szinten kettő-négy termék tekintetében az FDM, SLA és DLP asztali 3D nyomtatók körében, a termékcsalád fejlesztése érdekében. A CreatBot megbízható, hatékony és professzionális 3D nyomtatási megoldásokat biztosít az üzleti piacokon, ahol a biztonság, a minőség és a kézzelfogható eredmények támasztják alá a beruházásokat. A termékeink innovatívak és hozzáférhetőek, hiszen megbízható, magas teljesítményű, az alapanyagok széles skáláját használó gépek ezek. A CreatBot egy szilárd partner, ami a legújabb 3D nyomtatási technológiát biztosítja cége számára, ezáltal növeli a projektek számát, csökkenti a termékfejlesztéshez szükséges időt és biztos talajt nyújt a versenyben való előrejutáshoz.

26 Fejlődési folyamat: 2020 Február: megjelenik a CreatBot PEEK-300, amely egy saját fejlesztésű, nagy teljesítményű 3D nyomtató ipari és gyógyászati alkalmazásra. Cégünk mélyreható stratégiai együttműködést folytatott a Johns Hopkins Egyetem Orvostudományi Iskolájával. Az értékesítés előtti megrendelések és az ügyfelek szájról szájra való terjesztése nagy sikert aratott Augusztus: megjelenik a CreatBot F1000 ultra nagy méretű, ipari 3D nyomtató és megnyeri a Német Red Dot Design Díjat. A díjjal elnyeri az első helyet is a világ legköltséghatékonyabb nagyméretű 3D nyomtatóinak rangsorában Április: megjelenik az F430 harmadik generációja, amely nagyon népszerű asztali nagy teljesítményű 3D nyomtatóvá válik. Ezzel nagymértékben kibővül az észak-amerikai piac és a nyomtató mélyen integrálja az európai piacot is December: megjelenik a D600 Pro ötödik generációja. A termék a D600 mélyre ható kutatás fejlesztésén alapszik és a bevezetése után széles körben üdvözölték a piacon Június: megjelenik a CreatBot D600 negyedik generációja. Ennek már szebb a megjelenése, kényelmesebb a használata és robbanásszerű a piaci növekedése Április: megjelenik a CreatBot F430 második generációja és elnyeri a 3D nyomtatás kiemelkedő termékdíját Március: megjelenik a CreatBot F160 PEEK verziója és a PEEK technológiával történő 3D nyomtatás eléri a vezető szerepet a világon November: a Henan Suwei Electronic Technology Co., Ltd.-t Henan tartományban a csúcstechnológiás vállalatok közé sorolják December: a CreatBot teljes termékpalettája megszerzi a CE, FCC, ROHS és más tanúsítványokat belföldön és külföldön és több, mint tíz új szabadalmat rendelnek a márkához Március: megjelenik a CreatBot F160, amely nagy elismerést kap a felhasználóktól és ipari bennfentesektől Június: megjelenik a CreatBot D600 ipari 3D nyomtató Augusztus: a CreatBot új, 400 -os hőmérsékletet elérhető nyomtatófejének kutatás fejlesztése sikeresen zárul Április: a CreatBot 3D nyomtatók harmadik generációja hivatalosan is megjelenik December: a CreatBot termékek teljes értékesítése eléri a darabot November: a CreatBot termékek megszerzik az európai CE tanúsítványt és megkezdődik a külföldre történő értékesítés Szeptember: megalapul, Henan Suwei Elec. Tech. Co., LTD. Zhengzhou-ban, Kína közepén. Baohua Chen a CEO Június: a CreatBot 3D nyomtatók Kínában az online eladásokban az első helyre kerülnek Augusztus: a CreatBot 3D nyomtatókat hivatalosan is jegyzik Május: megszületik a CreatBot 3D nyomtatók második generációja, amely már az új CreatBot technológiával rendelkezik December: létrejön a CreatBot 3D nyomtatók első generációs terméke, amely nagy figyelmet kap a médiában Május: az első CreatBot 3D nyomtató próbagyártása elindul az alapító Baohua Chen által.

27 A CreatBot 3d nyomtatók: Scan with WeChat

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés I. Bevezető II. Termék pontos megnevezése, ár III.Technikai jellemzők IV.Konfiguráció I. Bevezető DF20 DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben

Műanyagipari Kereskedelmi BT

Műanyagipari Kereskedelmi BT Műanyagipari Kereskedelmi BT FULL SHINE Extrúziós flakonfúvó gépek H tipuscsalád A Full Shine (Tajvan) H Széria flakonfúvó gépek alkalmasak 0.2 10 L űrméretű különféle műanyag flakonok gyártására. lehet

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Műszaki leírás Főbb jellemzők

Műszaki leírás Főbb jellemzők RJD-800D Extruder Fejlett nemzetközi technológiát és számos innovációt tartalmazó műanyag síkfóliát gyártó extruder. A berendezés két-, vagy háromrétegű PP, PS, PE síkfólia gyártására alkalmas. Ezzel készült

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

QUICK FORRASZTÁSTECHNIKA

QUICK FORRASZTÁSTECHNIKA ÓLOMMENTES FORRASZTÓÁLLOMÁS Q303DESD Szoftver Þ Rendszer beállítás: Riasztás beállítás, kommunikáció gyorsaság, mintavételi idő, COM beállítás Þ Felhasználói beállítások: Belépés - Kilépés Þ Eszköz beállítások:

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW " A képek illusztrációk" Gépváz Statikusan és dinamikusan analizált, feszültségmentesített hegesztett szerkezeti konstrukció.

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

Másoló asztal rendszerek

Másoló asztal rendszerek Másoló asztal rendszerek Modul felépítésű, kényelmes mikrofilm kamerákhoz és könyv szkennerekhez The future of the past. A kiváló digitalizálás a megfelelő másoló asztallal kezdődik Az érzékeny és gyakran

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

A P&T Medical Technology cégrıl

A P&T Medical Technology cégrıl A P&T Medical Technology cégrıl A P&T (NINGBO) high-tech fogászati berendezések gyártásával foglalkozó cég, 2004-ben a Nanyang csoport leányvállalataként alakult meg, mely jelen van a kereskedelmi és az

Részletesebben

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL 06/03/2017 Teljes egészében additív nyomtatási technológiával készült elektromos kerékpár gyártására kaptunk megbízást a közelmúltban,

Részletesebben

Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő VT 210 M. VT210 + SFC300 hődrótos érzékelő (légsebességhőmérséklet)

Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő VT 210 M. VT210 + SFC300 hődrótos érzékelő (légsebességhőmérséklet) Légsebesség-térfogatáram-páratartalommérő Jellemzők Mérhető paraméterek: páratartalom, 2 db csatlakoztatható hőmérséklet, légsebesség és térfogatáram Cserélhető és modulok érzékelő Akár 6 mérés egyidőben

Részletesebben

Csiszológépek KRISTALL 2000

Csiszológépek KRISTALL 2000 201.720 KRISTALL 2000 201.805 Kristall 2000S A Kristall 2000 -es modellnél 40%-al erõsebb motor. Minden más tulajdonsága megegyezik a 2000-es modellével. Duplán csapágyazott hosszú élettartamú nagy teljesítményû

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd.

Forrasztó állomás. Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Forrasztó állomás Használati utasítás 1. kiadás 2011 2011 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Csomagolási jegyzék és az alkatrészek megnevezése Az alkatrészek megnevezése Hőlégfúvó tartó Hőmérséklet

Részletesebben

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat 3. 3.. KK lineáris modulok tulajdonságai HIWIN KK lineáris modulok kompakt pozicionáló tengelyek. z előtolást egy golyós menetes orsós hajtás biztosítja, amely a motor kész meghajtó-karimába kerül tárolásra.

Részletesebben

RBX : 2 részes granulátum gyártó gép kemény műanyagokra

RBX : 2 részes granulátum gyártó gép kemény műanyagokra RBX : 2 részes granulátum gyártó gép kemény műanyagokra Rideg, hőre lágyuló műanyagok újrahasznosítására, mint pl. : ABS, PC+ABS, PC, PP, PE, PS, PBT, PET (palack, doboz, láda) Technikai adatlap Modell

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Intent Autodiga akció

Intent Autodiga akció Intent Autodiga akció A2600 A-2600 Érintőképernyős autódiagnosztikai készülék, nyomtató funkció, MERCEDES, BMW, OPEL, VW / AUDI, MITSUBISHI, VOLVO stb... gépjárművekhez Gyári szintű diagnosztikai eljárásokhoz,

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 CHMER G-32, G43, G53 és G64 típusú

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

10 Tűs Félipari Hímzőgép

10 Tűs Félipari Hímzőgép 10 tűs félipari hímzőgép innovatív 7 -os színes HD érintőképernyős kijelzővel A Hermann félipari hímzőgép az Ön minden hímzéssel kapcsolatos igényét kielégíti. A hímzési lehetőségek szinte végtelenek a

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755)

Nano&Solution AD30L. Lineármotoros Tömbös Szikraforgácsoló Gép. Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) (H=755) 4B Fire extinguisher Air inlet port (H=755) Fire extinguisher Air inlet port (H=755) 871.5 80 Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) Power Cable inlet port AC200V/220V (H=884) 520.5 80 520 237 237

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor

SpinoWraptor Trans. Forgókorong és görgősor SpinoWraptor Trans Forgókorong és görgősor Forgókorong átmérő 1650mm Raklap 1200x1000 Max terhelhetőség 2000kg Alapterület hossza 2700mm Alapterület szélessége 1650mm Alapterület felső magassága 180mm

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT Mindegyik gépet olyan gyárban gyártjuk, ahol állandó hômérsékletet és páratartalmat tartunk fenn. Maximumot a Maximartól! CNC EXPORT KFT H-8152 Kőszárhegy Fő út

Részletesebben

N266 XL N266DAXL N251DAXL N216 XL 2200 XL 1750 XL

N266 XL N266DAXL N251DAXL N216 XL 2200 XL 1750 XL Katalógus 2017 N266DAXL N266 XL 2.oldal 3.oldal N216 XL N251DAXL 4.oldal 5.oldal 2200 XL 1750 XL 6.oldal 7.oldal 1 N266DA XL Technika adatok Vágási kapacitás Technikai leírás: 27mm széles fémipari szalagfűrészlap

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

AAT Fit-010. Elektrokémiai alkoholszonda. Használati utasítás

AAT Fit-010. Elektrokémiai alkoholszonda. Használati utasítás AAT Fit-010 Elektrokémiai alkoholszonda Használati utasítás 1 Mérés A Fit-010 elsősorban személyes használatra szánt professzionális alkoholszonda. Az elektrokémiai érzékelő a platina és az alkohol molekulák

Részletesebben

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre

REINER BÉLYEGZŐK. Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr. Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre REINER BÉLYEGZŐK Minőségi sorszámozók, Fém nyomófelület, Nagy igénybevételr Speciális, fém nyomófelületű bélyegzők nagy igénybevételre A német REINER cég fém nyomófelületű sorszámozó- és dátumbélyegzői

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT MUNKAASZTAL: X/Y/Z ELMOZDULÁS: A.T.C.: GÉP ALAPTERÜLET forgácsszállító/kihordó szalaggal: A GÉP SÚLYA: GENOVA 20-AS TÍPUSÚ SZERSZÁMTÁR ATC. Karos típusú automatikus szerszámcserélõ

Részletesebben

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS

KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS KEVERÉS ADAGOLÁS SZÁLLÍTÁS SZÁRÍTÁS Cég Moduláris rendszer Adagolás és keverés Szárítás KOCH-TECHNIK Werner Koch Maschinentechnik GmbH Több mint 35 éve a KOCH TECHNIK név elválaszthatatlanul összekapcsolódik

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

TESA HITS. TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó számára. HexagonMI.com TESAtechnology.com

TESA HITS. TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó számára. HexagonMI.com TESAtechnology.com TECHNOLOGY TESA HITS TESA mérőeszközök és megoldások Tökéletes választás, minden felhasználó a Érvényes: 2017. December 31-ig Az ak ÁFA nélkül értendők Verzió HU - EUR HexagonMI.com TESAtechnology.com

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT

aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex THE GREEN LIGHT aresa led lensoflex SZ A VILÁGÍTÓTEST JELLEMZŐ I LED MODULOK HASZNÁLATA AZ OPTIMÁLIS VILÁGÍTÁSÉRT Ennél a típusnál a LED-ek egy síkban helyezkednek el, és különböző

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz

SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz SMARTWINCH csörlőgép baromfitartáshoz Kezelési utasítás és műszaki tájékoztató Verzió : 01/hun POULTRY-TECH Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. H-2943 Bábolna, Pf.: 37. Tel. 06 20 388 5550, 5543 Tel. 06 96

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A SimpliMet 4000 jellemzői Tartósság Megbízhatóság a folyamatos üzem alatt A SimpliMet 4000-ret extrém körülmények között tesztelték és működési ciklusát

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus

Rotációs befúvó. Méretek. Leírás. Motor típus Méretek B H Ød H/ ØA Leírás Az olyan integrált dobozos, rotációs befúvó (RCW), amely különösen alkalmas nagy belmagasságú létesítményekhez. A befúvó állítható lamellákkal van felszerelve, így a befújt

Részletesebben

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve

Az Ön Somfy megoldása. Függönymozgatás egyszerűen. Kényelemre. tervezve Az Ön Somfy megoldása Függönymozgatás egyszerűen Kényelemre tervezve Függöny akasztó Normál és nagy igénybevételű kocsikhoz Glydea TM 35 húzókocsi SOMFY INNOVÁCIÓ Kocsi hullámos függönyhöz Nagy igénybevételű

Részletesebben

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter. BK rev01

Lincoln Electric EMEAR Lincoln Electric EMEAR SPEEDTEC 215C. Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter.  BK rev01 Lincoln Electric EMEAR Multifunkciós, egy fázisú, kompakt inverter www.lincolnelectric.eu BK 2016-02-01 rev01 Főbb jellemzői Kiváló ívtulajdonságok - Ötvözetlen és ötvözött acél, valamint alumínium alapanyagokhoz

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL

NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL NARDI gyártású WA-G típusú VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN MOZGÓ ROSTÉLLYAL A berendezés leírása A NARDI WA-G egy 2 bar nyomásra tervezett 3 huzagú gázcsöves kazán (melyből 2 a hőcserélőben van), max. 110 ºC melegvíz

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

Hordozható Infravörös Hőmérők

Hordozható Infravörös Hőmérők Hordozható Infravörös Hőmérők MicroRay PRO - Alacsony költségű infra hőmérő otthoni vagy ipari használatra A Eurotron gyártmányú MicroRay PRO infravörös hőmérő az ideális eszköz arra, hogy ellenőrizze

Részletesebben

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz KORRÓZI ZIÓÁLLÓ ACÉL L IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁN Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz is IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁNOK SZÉLES

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK

KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK PROBIG KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK A MŰANYAG No. KOTRÓ RENDSZEREKBEN KOTRÓLÁNCOK ÉS KOTRÓLAPÁTOK CSÚCSTECHNOLÓGIÁS NEM FÉM ANYAGBÓL ELŐÁLLÍTVA INNOVATÍV TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK HOGY MINDEN ZKKENŐMENTES LEGYEN

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK)

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) A leg egyszerűbbtől a minden igényt kielégítő változatig: - Kiosztó kocsi pumpával - Kiosztó kocsi adagoló pumpával és egysebességes keverőmotorral.

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu

TERMÉKISMERTETŐ. NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu www.nct.hu Tárgy: NCT KFT. 1148 BUDAPEST, FOGARASI ÚT 7. ADÓSZÁM: 12158791-2-42, CÉGJEGYZÉKSZÁM: nct@nct.hu 01-09-560655, EU. ADÓSZÁM: HU 121 58 791, TEL +36 1 46 76 300, FAX +36 1 46 76 309 BAOMA-NCT

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

Forgalmazó: Termékkatalógus DSC Hungária Kft Budapest, Füvészkert u. 3. Telefon:

Forgalmazó: Termékkatalógus DSC Hungária Kft Budapest, Füvészkert u. 3. Telefon: Termékkatalógus ALEAN termékek a DSC Hungária Kft. kínálatában Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy 2017-től a DSC Hungária Kft. az ALEAN márka kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az infrasorompókra

Részletesebben

Alita lineáris levegőpumpák _

Alita lineáris levegőpumpák _ _ 1.1_Standard pumpamodellek 1.2_Nyomás- és vákuummodellek 1.3_OEM - pumpák sorozata Air and Vacuum Components 1 _ A hatékony sűrítettlevegő-termelést biztosító Alita lineáris levegőpumpák tervezésekor

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz

ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz Speciális gép 5. ISO-BUTIL 1000 Primer tömítő extruder hőszigetelő üveggyártáshoz A butilozó gép segítségével a hőszigetelő üvegszerkezetben lévő, alumínium távtartó lécek primer tömítését végezhetjük

Részletesebben

Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket

Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket Innovációk a Loctite -nál Ragasztás pillanatragasztókkal Az elmúlt évtizedekben a Loctite termékek

Részletesebben

testiny.hu DA-7100 Digitális alkoholszonda Használati Útmutató Üzemanyagcellás érzékelő Személyes és professzionális használatra

testiny.hu DA-7100 Digitális alkoholszonda Használati Útmutató Üzemanyagcellás érzékelő Személyes és professzionális használatra Digitális alkoholszonda Üzemanyagcellás érzékelő Személyes és professzionális használatra DA-7100 Használati Útmutató Üzemanyagcellás érzékelő 4 számjegyű kijelző háttérvilgítással Automatikus kikapcsolás

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető STA65 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Gyógyszertári műszerek és eszközök

Gyógyszertári műszerek és eszközök Gyógyszertári műszerek és eszközök Anyatej melegítő, FTL-3610 A vízfürdő rozsdamentes acél medencéből és az azt lefedő rozsdamentes fedélből áll. A külső burkolat karcálló bevonattal készül. A vízfürdő

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben