MobileMapper CX. Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MobileMapper CX. Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné"

Átírás

1 MobileMapper CX Feltérképezni bármit, bárhol úgy ahogy szeretné

2 Univerzális GIS megoldás MobileMapper CX A MobileMapper CX egy pontos és ellenálló hordozható GPS vev készülék, elérhet áron, amely minden mobil GIS térképészeti igényünkhöz ideális társ. A MobileMapper CX, amely kompatibilis a Windows CE alatti GIS alkalmazásokkal, valós idej méréseknél 1 méteres pontosságot ér el, utófeldolgozásnál pedig 30 cm-es pontosságot is eléhetünk vele. A MobileMapper CX készülék a következ tulajdonságokkal rendelkezik: vezeték nélküli Bluetooth kommunikáció és Wi-Fi/WLAN, DGPS hálózati kompatibilitás, nagyon nagy tárolási kapacitás, beépített bet illetve számbillenty zet, terepen cserélhet akkumulátor, amellyel egy munkanapig (8óra) lehet dolgozni a nélkül, hogy akkumulátort cserélnénk. A MobileMapper CX et a legszéls ségesebb küls körülményekre tervezték, optimális teljesítményszintekkel és eredményességgel. A mi terepi GIS alkalmazásunkkal párosítva kulcs megoldást jelent a küls GIS munkánál. Intuitív szoftvere gyors és egyszer szakmai használatot tesz lehet vé külön képzettség nélkül. Rendelkezik azokkal a GPS funkciókkal, amelyekre ténylegesen szükségünk van, a nélkül, hogy a túl bonyolult vagy kevésbé használatos funkciókkal vesz dnünk kellene. A MobileMapper CX a MobileMapper Office szoftver teljesítményéhez igazodik, és érthet ség és egyszer ség jellemzi mind az adatok megjelenítését, mind pedig a szerkesztési és exportálási funkciókat. A vev készülék ideális eszköz az egyszer és gyors elemzésre szánt vagy földrajzi információs rendszerben (GIS) tárolt térképek létrehozására. Nagy teljesítmény funkciók valós idej méréseknél 1 méteres pontosság, utó-feldolgozásnál 30 cm-es pontosság Windows Mobile CE 5.0 nyitott platform Különböz DGPS módok : SBAS, rádió-átjátszó, NTRIP, Direct IP és RTCM Kommunikáció vezeték nélküli Bluetooth-szal és Wi-Fi/WLAN Kivehet SD memória kártya (4 Go-ig) Törésálló és vízálló ház Terepen cserélhet akkumulátor egy napi munkára elegend energiával Beépített bet illetve számbillenty zet

3 A MobileMapper CX el nyei Rugalmas Nyitott platformjával a MobileMapper CX olyan terepi GIS alkalmazást tesz lehet vé, amely igényeinknek a legjobban felel meg : saját terepi szoftverünk, vagy egy másik, az oly sok - partnereink által kínált - GIS szoftver közül. Az adatátvitel, illetve adattárolás gyerekjátéknak t nhet a Bluetooth vagy a vezeték nélküli WLAN technológia segítségével. És ha nincs elég id nk, hogy fájljainkat átküldjük, a MobileMapper CX segítségével tárolhatjuk ket a 4 GB kapacitással is rendelkez SD kártyákon. Pontos A MobileMapper CX egy fejl GIS /GPS rendszer. Különböz módok és konfigurációkhoz tudunk hozzáférni a pontos pozícionálás elérése érdekében, bárhol is tartózkodunk. A MobileMapper CX méter alatti pontosságot biztosít a valós idej méréseknél, és mindezt számos DGPS módban (mint például SBAS, rádió átjátszó, NTRIP és Direct IP). A Magellan nagy precizitású küls antennájának és a MobileMapper Office szoftverének köszönhet en az utó-feldolgozásos mérés során 30 cm alatti pontosságot is eléhetünk. Elérhet ár A könny használat és a nagy teljesítmény funkciói miatt a MobileMapper CX olyan terepi GIS megoldás, amely elérhet áron kínálja a piacon fellelhet legjobb min ség-ár arányt. A MobileMapper CX más, sokkal drágább készülékekkel összehasonlítva kiváló min ség készülék, amellyel gyorsan és nagy precizitással lehet dolgozni. Ellenálló Bármilyen területen is kell dolgoznunk, - széls séges terep, nehéz körülmények - a MobileMapper CX-nek semmi nem áll ellen. A MobileMapper CX jóval stabilabb, mint a kisméret amat r készülékek, mint például a PDA-k, ütésálló és a legzordabb id járási körülményekkel is képes dacolni. A MobileMapper CX tökéletesen alkalmazkodik a közbiztonsági szakemberek, a kormány- és polgári hivatalok, a közszolgáltatások, a környezetvédelem, a természeti kincsek kiaknázása és minden olyan szektor munkájához, amelyekben fontos a föld javainak feltérképezése és az azokkal való gazdálkodás.

4 Maximális rugalmasság terepen és irodában egyaránt Mobile Mapping terepi GIS alkalmazásban A terepi Mobile Mapping szoftver haladó funkciókkal és könny használattal : GIS objektum-könyvtárak a leírások rögzítésére. Pontok, vonalak és területek térképészete menüpontok alapján, amelyek megtanulása és használata nagyon egyszer. Terepi területszámítás valós idej területszámításhoz. Az összegy jtött adatokat utólag is feldolgozhatjuk az irodai szoftverrel, ezzel is növeljük a pontosságot. Támogatja a vektoros is térképeket. Forgatási/eltolási funkció, hogy a nehezen hozzáférhet objektumok is elérhet k legyenek. Hála ennek a funkciónak, nincs arra szükség, hogy fizikailag is rámenjünk egy objektumra, egyszer en elég, ha bevisszük a távolságát, és meghatározzuk az irányát. Átfedés funkció arra az esetre, ha új objektumokat rögzítünk a nélkül, hogy bezárnánk a rögzítés alatt lév ket, például ha egy út rögzítésébe be akarunk szúrni egy telefonoszlopot. Ismétlés funkció az azonos leírású objektumok gyors rögzítéséhez, mint például egy út mentén az oszlopok. Térképészeti rács segédprogram a fix elhelyezkedés tulajdonságok levételéhez használható (vízmélység, vegyi koncentráció, stb.), ez szükséges a kontúrtérképek létrehozásához. A nyers adatok rögzítése az utólagos differenciál korrekciókhoz. MobileMapper Office A MobileMapper Office szoftver kapcsolatot képezvev készülékünk és GIS bázisunk között, és nagyon praktikus funkciókat kínál : Objektum-könyvtárok létrehozása, munka fájlok készítése a terepi adatgy jtéshez, Objektum- és tulajdonság-listák létrehozása és szerkesztése a GIS javak terepi leírásához Adatok egyszer és gyors szerkesztése és exportja..shp,.mif,.dxf és.csv fájlokkal való foglalkozás. Háttértérképek letöltése vagy létrehozása vektoriális formátumban terepi használatra A terepen gy jtött kód és fázis adatok utófeldolgozása. Legyünk Software Business Partner-ek Azon ügyfelek igényeinek kielégítése végett, akik teljes szoftver megoldásban gondolkodnak (szoftver és GPS). A Magellan számos kereskedelmi partner-együttm ködést kínál a MobileMapper CX-en alkalmazható szoftverek fejlesztésével. A mi MobileMapper CX be beépített terepi GPS / GIS -ünk a kulcs megoldás, amely használatra kész, és hatékonyabb, mivel kevesebb id t kell eltölteni a beállítással Legyünk Software Business Partner-ek : vítsük a választékunkat - a Magellan disztribútorhálózatát és promóciós er feszítéseit kihasználva -, és er sítsük meg a Magellan-nal való együttm ködést.

5 Alkalmazások Természeti kincsek / Környezetvédelem A GPS vev készülék kivételes érzékenysége figyelemre méltó teljesítményt biztosít olyan nehéz körülmények között, mint például a növényzet. Ez a vev készülék alkalmas pontos terület- és telekhatármérések elvégzésére, hála az intuitív térképészeti alkalmazásoknak. A MobileMapper CX, -szel fel tudjuk mérni az ártereket, részt tudunk venni a környezetvédelem javára történ tevékenységekben, vagy könnyen és pontosan tudunk telek-határokat mérni. Olajipar A gyakran nehéz munkakörülmények között is számíthatunk a MobileMapper CX hatékonyságára. Kompatibilis számos könnyen használható szoftver alkalmazással, segítségével a terepi térképészet gyerekjátéknak t nik! Ellenállósága miatt viszont mindenféle munkában ideális partner. Kormány- és polgári hivatalok Akár küls terepen, akár az irodában, a MobileMapper CX leegyszer síti a munkánkat. Közvetlenül a terepen is módosíthatjuk a GIS fájlokat, majd visszatérve az irodába aktualizálhatjuk ket, a vagyongazdálkodás könnyen és pontosan végezhet. Az optimális hatékonyság és teljesítmény elérése érdekében - az autó-navigációnak köszönhet en - a MobileMapper CX segítségével ráadásul teljesen mobilak is lehetünk. Mez gazdaság A MobileMapper CX tökéletesen alkalmazkodik a mez gazdasági alkalmazásokhoz; pontos terület- és telekhatár-méréseket tudunk vele végezni akár a megm velt, akár a m veletlenül hagyott területeken. A MobileMapper CX ideális eszköz a pénzügyi támogatásokra váró területek feltérképezésére: ilyen támogatások például az Európai Unió segélyei, vagy az Egyesült Államok termésbiztosítása. Közbiztonság Ellenállósága, valamint a szoftveralkalmazásainak sokszín sége a MobileMapper CX t a közbiztonság számára tökéletes eszközzé teszik. Els segély-nyújtási tervek kidolgozása, egy lehetséges z terjedési területének feltérképezése, egy járvány következményei, a vihar által okozott károk helyének és nagyságának felmérése : mindez egészen egyszer en elvégezhet a terepen egy egyedülálló eszköz segítségével.

6 MobileMapper CX m szaki paraméterek GPS tulajdonságok 14 párhuzamos csatorna Beépített SBAS vev (WAAS, EGNOS, MSAS) L1 C/A kód és fázis, Pozíció frissítés: 1 Hz Protokoll: NMEA 0183 v 3.0 RTCM SC-104 verzió 2.3 (9.2 & 1.2) Pontossági paraméterek Pontosság Valós-id ben (RMS) Sub-méteres pontosság SBAS korrekcióval(1), Beacon, NTRIP, Direct IP vagy más küls RTCM korrekció Pontosság utófeldolgozással (RMS) 30cm alatt (30 cm)(2) Operációs rendszer Microsoft Windows CE.NET 5.0 ARM920T alapú processzor GPS segédprogramok GPS inicializáció és beállítás, mérés tervezés Bluetooth kezel program teljes kör Bluetooth kapcsolat beállító segédprogram, Microsoft WordPad, Internet Explorer, Windows Explorer, Terminal, ActiveSync, Windows Media Player és Inbox Microsoft File Viewers: Excel, Word és Image Viewers Inbox - kliens Wireless LAN Driver (3) Fizikai tulajdonságok Méret és Súly Méret: 19.5 cm x 9 cm x 4.6 cm Súly: 0.48 kg akkumulátorral Felhasználói felület Színes, napfényben is jól látható, továbbfejlesztett TFT LCD háttérvilágítással 320 x 240 pixel felbontású 262,144 szín Ellenálló érint képerny Alfanumerikus billenty zet háttérvilágítással: 18 nyomógomb Hang: beépített hangszóró Memória 128 MB SDRAM, 128 MB NAND Flash memória Cserélhet SD memóriakártya: maximum 4 GB-ig b víthet (non-hc SD) Csatlakozási felület Beépített Bluetooth technológia - Kompatíbilis a 1.2 szabvánnyal - pont-pont és point-multipont - Profilok: soros port, OBEX, telefonos betárcsázás Lemo koaxiális küls GPS antenna csatlakozó USB: gazda és alárendelt RS232 Környezetállóság M ködési h mérséklet: -10 C C Tárolási h mérséklet: -20 C C Id járás: IP 65 szabvány Ütés: 1.5 m-r l betonra eshet Tápellátás Akkumulátor típus: 3.7 V lithium-ion, 3900 mah Akkumulátor üzemid : 8 óra bekapcsolt GPS-el Cserélhet, újratölthet Küls tápellátási csatlakozó a munkaid meghosszabbítása érdekében Nyelvi támogatás A készülékre telepített Microsoft Windows CE operációs rendszer az alábbi nyelveket támogatja: Angol, Francia, Német, Spanyol, Holland, egyszer sített Kínai és Japán A készülékre telepíthet magyar nyelv program (Arcpad 7.0, Digiterra Explorer V4) Kiegészít k Alaptartozékok Clip-on I/O modul küls tápcsatlakozóval, USB és soros csatlakozóval Univerzális A/C hálózati tölt Cserélhet, újratölthet lithium-ion akkumulátor 128 MB Secure Digital memóriakártya USB adatkábel Övtáska Csuklószíj 2db Stylus ceruza MobileMapper CX CD ami tartalmazza az összes támogatott nyelvek telepít fájljait és a Beüzemelési leírásokat ezeken a nyelveken Nyomtatott magyar leírás Külön rendelhet kiegészít k Küls navigációs GPS antenna Küls geodéziai GPS antenna Küls autós tápkábel szivargyújtó csatlakozóval 3.7 V lithium-ion újratölthet akkumulátor Küls akkumulátor tölt Stylus ceruzák, Hordtáska, Autós tartó Clip-on modul Emisszió tanúsítványok Védettség (EN ClassB) Érzékenység (EN ) FCC és CE tanúsítvány Mobil Térképez program opciók Mobil terepi térképez program Pont, vonal és felületmérés Objektumkönyvtár kezelés Külpontos mérés Raszteres és vektoros térképek Objektum beszúrás Objektum ismétlés Rácsos adatfelvétel Nyers mérési adatok rögzítése Nyelvi támogatás: Angol, Francia, Német, Spanyol, Olasz, Portugál, Svéd, Holland, Finn, Magyar (folyamatban) MobileMapper Office program Objektumkönyvtár szerkesztés, Háttértérkép készítés, Munkafájl készítés Utófeldolgozás, GIS adatok megjelenítése és szerkesztése GIS import/export: ESRI.SHP, MapInfo.MIF, és AutoDesk.DXF import/export és.csv export Nyelvi támogatás: Angol, Francia, Német, Spanyol, Portugál, Orosz, Kínai, Japán Rendszerfeltételek Windows 2000 / XP/ Vista Pentium 133 vagy annál jobb minimum 64 MB RAM, 128 MB RAM ajánlott 200 MB merevlemez terület szükséges az installáláshoz (5) Opcionális modulok GPSDifferential modul az utófeldolgozáshoz(4) Programfejleszt i csomag (SDK) és GPS alkalmazásfejleszt interfész (API) (5) (1) A pontossági paraméter nyitott égbolt, ötnél több GPS m hold vétele és 4-nél kisebb PDOP érték és SBAS korrekció esetén érvényes (2) Feltételezve a GPSDifferential Modul és geodéziai GPS antenna használatát a nyers mérési adatok gy jtésekor (3) Kompatíbilis egy meglév USB Wi-Fi kiegészít vel (a USR típus a US Robotics cégt l) (4) Csak szoftver fejleszt cégeknek (5) Csak az Üzleti Partner megállapodás jóváhagyása után A MobileMapper CX készülék hazai forgalmazója A Guards Távközlési Szolgáltató Zrt Budapest, Frangepán utca 84/B Telefon: Fax: gps@guards.hu Web: A Magellan cég - üzletpolitikájának megfelelõen - termékeit folyamatosan fejleszti, ebbõl adódóan olyan, hogy bejelentés nélkül változhatnak a mûszaki paraméterek és tulajdonságok. Kérem forduljanak bizalommal a Magellan céghez, új információkért Magellan Navigation, Inc. Minden jog fenntartva. ProMark, MobileMapper, BLADE, FAST Survey és GNSS Solutions a Magellan cég kereskedelmi márkanevei. MInden más terméknév és kereskedelmi márkanév jogos tulajdonosaikat illeti.

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül ProMark 3RTK Nagy precizitás magas költségek nélkül Nagy precizítású RTK ProMark 3 RTK RTK technológia a Magellan-tól A ProMark3 RTK a valós idej GPS-el végrehajtható geodéziai és mobil térképészeti mérések

Részletesebben

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt.

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Vezető gyártó a GNSS navigációban és helymeghatározásban 1 Fedezze fel a Magellan-t 2006. Augusztus 31.-én

Részletesebben

MobileMapper 6 Megfizethetı GIS/GPS amibıl semmi sem hiányzik

MobileMapper 6 Megfizethetı GIS/GPS amibıl semmi sem hiányzik MobileMapper 6 Megfizethetı GIS/GPS amibıl semmi sem hiányzik GISOPEN 2008 Érsek Ákos GPS termékfelelıs 1 Guards Zrt. Tartalom MobileMapper 6 bemutatása Tulajdonságok Kompatibilis programok és perifériák

Részletesebben

Spectra Precision GNSS eszközök

Spectra Precision GNSS eszközök Spectra Precision GNSS eszközök Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 29. VÁNDORGYŰLÉS Sopron, 2013. július 11 13. Érsek Ákos GPSCOM Kft. SPECTRA PRECISION termékskála Térképező GPS

Részletesebben

Érsek Ákos. GPSCOM Kft.

Érsek Ákos. GPSCOM Kft. ASHTECH mobil térinformatikai adatgyűjtők HUNAGI 3.MobilGIS konferencia 2012, Budapest Érsek Ákos 1 GPSCOM Kft. Alaptérkép felvétel a ProMark800 készülékkel Az legújabb GNSS centrikus vevő amely képes

Részletesebben

MAGELLAN PROFESSIONAL ÚJDONSÁGOK

MAGELLAN PROFESSIONAL ÚJDONSÁGOK MAGELLAN PROFESSIONAL ÚJDONSÁGOK GISOPEN 2009. március 19. Érsek Ákos GPSCOM Kft 1 Utófeldolgozás MobileMapper6-al Pontosság utófeldolgozással Cél: javítani a 2-5 méteres valósidejű pontosságon Eredmény:

Részletesebben

GNSS csemegék GIS-hez és máshoz. www.geomentor.hu

GNSS csemegék GIS-hez és máshoz. www.geomentor.hu GNSS csemegék GIS-hez és máshoz Nem trendeket követ, hanem korlátokat feszeget és új utakat keres. Dr. Ashjaee Javad 29 éve a GPS/GNSS technológia élvonalában tevékenykedik, a legtöbb meghatározó technológiai

Részletesebben

A háromlépcsős megoldás. GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek

A háromlépcsős megoldás. GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek A háromlépcsős megoldás GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek Biztos háttér Értékesítés Fejlett műszertechnológia (GNSS) Tanácsadás Felhasználó támogatás korszerűen (web) Műszer specifikus: Sokkia &

Részletesebben

Helyünk a térinformatikában GIS OPEN - 2014

Helyünk a térinformatikában GIS OPEN - 2014 Helyünk a térinformatikában GIS OPEN - 2014 Pallos Péter Termékek & Megoldások Zeno Connect Zeno SDK Zeno 10 /15 with 3,5G CS25 with LRBT Leica GIS A közelmúlt fejlesztései Zeno 10 /15 GG02plus CS25 Zeno

Részletesebben

Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 32. Vándorgyűlés Békéscsaba, július 4-6. GO GET GEO! Érsek Ákos GPSCOM Kft

Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 32. Vándorgyűlés Békéscsaba, július 4-6. GO GET GEO! Érsek Ákos GPSCOM Kft Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 32. Vándorgyűlés Békéscsaba, 2019. július 4-6. GO GET GEO! Érsek Ákos GPSCOM Kft SPECTRA GEOSPATIAL termékek ÚJ! Térinformatikai GPS készülékek

Részletesebben

GPSCOM Kft. Érsek Ákos

GPSCOM Kft. Érsek Ákos Új ASHTECH GNSS vevők Válassza ki a pénztárcájának és a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást GISOPEN2011 - Székesfehérvár GPSCOM Kft. 1 Érsek Ákos 2 ÚJ MobileMapper 100 MobileMapper 100 A legpontosabb

Részletesebben

GNSS, Android OS és Felhő

GNSS, Android OS és Felhő GIS Open 2017 2017.04.11.-13. Székesfehérvár GNSS, Android OS és Felhő Pap Krisztián GPSCOM Kft A kis zöld robot és más Op.rendszerek A régóta fennálló mobil Operációs rendszerek ideje lassan lejár. Az

Részletesebben

GISOpen 2010. A DigiTerra Explorer 6 újdonságai Hóber Balázs

GISOpen 2010. A DigiTerra Explorer 6 újdonságai Hóber Balázs GISOpen 2010. A DigiTerra Explorer 6 újdonságai Hóber Balázs Skálázható: három változat A DigiTerra Explorer 6 három változatban érhető el. Valamennyi változat különböző funkciókat kínál az eltérő felhasználói

Részletesebben

Szakmai nap 2014. 2014.11.26. Békéscsaba Spectra Precision GNSS vevők használata a mezőgazdaságban. Érsek Ákos GPSCOM Kft

Szakmai nap 2014. 2014.11.26. Békéscsaba Spectra Precision GNSS vevők használata a mezőgazdaságban. Érsek Ákos GPSCOM Kft Szakmai nap 2014 2014.11.26. Békéscsaba Spectra Precision GNSS vevők használata a mezőgazdaságban Érsek Ákos GPSCOM Kft GPSCOM Kft. Alapítva 1994-ben Professzionális GPS üzletág: Spectra Preicision Rádió

Részletesebben

Symbol - PDT 8100 mobil adatgyűjtő Főbb jellemzők

Symbol - PDT 8100 mobil adatgyűjtő Főbb jellemzők Symbol - PDT 8100 mobil adatgyűjtő A PDT 8100 a Symbol PocketPC alapú ipari terminálcsalád tagja. Ez a készülék jelenti a hidat a toll alapú érintőképernyős és a billentyűzet alapú adatgyűjtési technológiák

Részletesebben

Qmini Series Kézikönyv. Qmini series Felhasználói Útmutató

Qmini Series Kézikönyv. Qmini series Felhasználói Útmutató Qmini series Felhasználói Útmutató 1 Bevezető Bemutatkozás Köszönjük, hogy Hi-Target Qmini series GPS termékeit választotta partnerül! Ebben a kézikönyvben minden olyan információt megtalál amire szüksége

Részletesebben

Intelligens közlekedési rendszerek (ITS)

Intelligens közlekedési rendszerek (ITS) Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszék Intelligens közlekedési rendszerek (ITS) Térinformatika (GIS) alkalmazása a közlekedésben Adatgyűjtés Dr. Juhász

Részletesebben

THALES Mobil térinformatikai GPS megoldások

THALES Mobil térinformatikai GPS megoldások THALES Mobil térinformatikai GPS megoldások GIS OPEN konferencia 2006 Érsek Ákos GPS termékfelelős Guards Távközlési Szolgáltató Rt. A Thales Navigation által gyártott GPS termékcsaládok 34% Professzionális

Részletesebben

Vezeték Nélküli Hordozható Pénztárgép

Vezeték Nélküli Hordozható Pénztárgép Vezeték Nélküli Hordozható Pénztárgép Hordozható Pénztárgép Kereskedelmi Táblagép Pincérhívó Rendszer CÉGISMERTETŐ A Group Sense Mobile-Tech Limited (GSML) az 1988 júniusában alapított, és a Hong Kong-i

Részletesebben

A Trimble térinformatikai GPS eszközei

A Trimble térinformatikai GPS eszközei Bemutatkozik az új a Kerti s logo A Trimble térinformatikai GPS eszközei Bence termékmenedzser Kerti s Kft. Eszközök csoportosítása Két fõ csoport: Felhasználói szempontok szerint: teljesítmény kényelem

Részletesebben

Surveylab Ltd. Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő)

Surveylab Ltd. Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő) Surveylab Ltd iketm Egy test, több lélek (ike300 GPS vevő) Miből áll iketm? Lézeres távolságmérő Digitális kamera GPS Adatrögzítés Pocket PC 2003 operációs rendszerrel Elektronikus tájoló Dőlésérzékelő

Részletesebben

Intel Pentium G2120 Intel HD Graphics kártyával (3,1 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag)

Intel Pentium G2120 Intel HD Graphics kártyával (3,1 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag) Rendszerjellemzők Operációs rendszer Windows 8 64 Windows 8 Pro 64 Windows 7 Professional 32 Windows 7 Professional 64 Windows 7 Professional 32 (elérhető Windows 8 Pro 64 downgrade által) Windows 7 Professional

Részletesebben

Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver

Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver Nav N Go igo 8 GPS navigációs szoftver Legfőbb előnyök Kompatibilis a piac legtöbb Windows Mobile alapú mobil eszközével.* Egyszerűen csatlakoztassa az SD memóriakártyát, és a szoftver máris működésre

Részletesebben

Égből kapott RTK korrekciók nyomában Nagy-Kis Ildikó - Geotools Europe GNSS Kft. IX. Térinformatikai Konferencia Debreceni Egyetem

Égből kapott RTK korrekciók nyomában Nagy-Kis Ildikó - Geotools Europe GNSS Kft. IX. Térinformatikai Konferencia Debreceni Egyetem Égből kapott RTK korrekciók nyomában Nagy-Kis Ildikó - Geotools Europe GNSS Kft. IX. Térinformatikai Konferencia Debreceni Egyetem A Geotools Europe GNSS Kft., mint forgalmazó - a 30 éve(s) ismerős Geotrade

Részletesebben

Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)

Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) BlackBerry 8310 Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond LG KF310 LG KF750 (Secret) Súlya: 111g Email, Naptár, Kapcsolatok, Feladatok és Jegyzetek vezeték nélküli szinkronizációja Internet és -elérés, Multimédia,

Részletesebben

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS Motorola K1 Súlya: 102g,, 115 750 20970 Motorola Q9h - HSDPA Motorola V3 Súlya: 134g,,,, MP3/AAC zene lejátszó,, Infraport, Microsoft Windows Mobile 6.0, 2 MPixeles kamera, 2.0 stereo,, 140MB belső memória

Részletesebben

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero

Blackberry 9000 (Bold) HTC Diamond 2. HTC 6262 Hero Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS, WiFi 1 GB belső memória () 2 megapixeles kamera 2,6 -es kijelző Beépített GPS vevő BlackBerry navigation

Részletesebben

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth

Készülék árak. 2009. május. Blackberry 9000 (Bold) 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, MMS. bluetooth Blackberry 9000 (Bold) Súlya: 133 Felbontás: 320x480 pixel 850/900/1800/1900 MHz HSDPA, EDGE, GPRS, 2 megapixeles kamera BlackBerry navigation Operációs rendszer: BlackBerry OS Bővíthető memória 130 750

Részletesebben

Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel

Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel GISOPEN 2018 2018. Március 12.-14. Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel Érsek Ákos GPSCOM Kft. SPECTRA PRECISION cég termékei Térinformatikai GPS készülékek Geodézia GPS készülékek

Részletesebben

A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG

A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG Bevezetés Eszköz beüzemelése, alapvető karbantartása Alapvető, általános használathoz szükséges alapismeretek

Részletesebben

készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint

készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint Villamos hálózat minség vizsgáló készülékek MSZ EN 50160 szabvány szerint Villamos hálózat minség vizsgáló készülékek MSZ EN 50160 szabvány Információt ad a szolgáltatott hálózati feszültség jellemzkrl

Részletesebben

Spectra Precision újdonságok. GISOPEN 2013. március 13. Érsek Ákos

Spectra Precision újdonságok. GISOPEN 2013. március 13. Érsek Ákos Spectra Precision újdonságok GISOPEN 2013. március 13. Érsek Ákos ProMark 700 Új nagypontosságú GNSS vevőkészülék Bemutató 2013 Március Bemutatkozik az új ProMark 700 ProMark 700 GNSS smart antenna A legkönnyebb

Részletesebben

31. MFTTT vándorgyűlés

31. MFTTT vándorgyűlés 31. MFTTT vándorgyűlés 2017.07.06-08. Szekszárd Földmérés és térinformatikai adatgyűjtés Android platformon Spectra Precision műszerekkel Érsek Ákos GPSCOM Kft SPECTRA PRECISION cég termékei Térinformatikai

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

GeoMax újratöltve. GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt

GeoMax újratöltve. GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt GeoMax újratöltve GIS Open Székesfehérvár 2014 GeoSite Kft Horváth Zsolt 1 2 www.geosite.hu 3 www.geosite.hu 4 Terméktámogatás GeoMax mérőállomások Zoom Pro család Zoom20Pro Zoom30Pro Zoom35Pro Zoom Pro

Részletesebben

Mindaz, amire szüksége van, egy teljesen integrált PREXISO GPS. Teljes pozícionálási rendszer: Vevő Kontroller Szoftver

Mindaz, amire szüksége van, egy teljesen integrált PREXISO GPS. Teljes pozícionálási rendszer: Vevő Kontroller Szoftver Mindaz, amire szüksége van, egy teljesen integrált PREXISO GPS Teljes pozícionálási rendszer: Vevő Kontroller Szoftver A teljes, tökéletesen integrált GPS A Prexiso GPS minden, amire Önnek valaha is szüksége

Részletesebben

Zebra Cameo 2 mobil nyomtató Felhasználói és m szaki leírása. 12-Cameo2-12 Verzió: február

Zebra Cameo 2 mobil nyomtató Felhasználói és m szaki leírása. 12-Cameo2-12 Verzió: február Zebra Cameo 2 mobil nyomtató Felhasználói és m szaki leírása 12-Cameo2-12 Verzió: 1.2 2006. február Copyright 2005-2006. BCS Hungary Kft. 2 Tartalom Tartalom...3 1. A készülék felépítése, részei...4 2.

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

SVANTEK. Termékismertető

SVANTEK. Termékismertető SVANTEK Termékismertető Zajszintmérő analizátor SVAN 979 1. pontossági osztály Alacsony belső zaj

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Spectra Precision újdonságok 2014 SP80 GNSS vevőkészülék

Spectra Precision újdonságok 2014 SP80 GNSS vevőkészülék GISOPEN 2014 2014.04.14.-17. Székesfehérvár Spectra Precision újdonságok 2014 SP80 GNSS vevőkészülék Érsek Ákos GPSCOM Kft Bemutatkozik az új generációs 6G GNSS vevő Spectra Precision SP80 Újdonság Új

Részletesebben

Érvényes: 2008. október 15.-től visszavonásig

Érvényes: 2008. október 15.-től visszavonásig Készülék típusa Alcatel Mandarina Duck Súlya:83g 23 250 1980 HTC Diamond LG KF750 - Súlya: 82g WAP,,,, Beépített GPS vevő, Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer) 120 750 59970 Súlya:

Részletesebben

Térinformatikai DGPS NTRIP vétel és feldolgozás

Térinformatikai DGPS NTRIP vétel és feldolgozás Térinformatikai DGPS NTRIP vétel és feldolgozás Méréseinkhez a Thales Mobile Mapper CE térinformatikai GPS vevıt használtunk. A mérést a Szegedi Tudományegyetem Egyetem utcai épületének tetején található

Részletesebben

BT-R820 Használati utasítás BT-R820 Wireless GPS Egység Használati utasítás Dátum: Szeptember, 2006 Verzió: 1.1

BT-R820 Használati utasítás BT-R820 Wireless GPS Egység Használati utasítás Dátum: Szeptember, 2006 Verzió: 1.1 BT-R820 Wireless GPS Egység Használati utasítás Dátum: Szeptember, 2006 Verzió: 1.1 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK 0. Gyors telepítés...3 1. Bevezetés...4 1.1 Áttekintés...4 1.2 Fő jellemzők...4 1.3 Alkalmazási

Részletesebben

GIS adatgyűjtés zseb PC-vel

GIS adatgyűjtés zseb PC-vel GIS adatgyűjtés zseb PC-vel Mit jelent a midas GIS kifejezés? Mapping Information Data Acquisition System Térképi Információ- és Adat Gyűjtő Rendszer Terepi adatgyűjtés a felhasználó által definiált adatbázisban.

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft Leica Viva Series Egy teljes felmérő rendszer 2 Új TS11

Részletesebben

Típus: W301. Termékleírás. Típus: F680. Termékleírás. Android 2.2, 3.5 kapacitív érintıképernyı Dual SIM, kettıs kamera, WIFI, GPS-funkciók

Típus: W301. Termékleírás. Típus: F680. Termékleírás. Android 2.2, 3.5 kapacitív érintıképernyı Dual SIM, kettıs kamera, WIFI, GPS-funkciók Típus: W301 WCDMA Dual SIM 3G mobiltelefon, WIFI, Java, videokamera, video lejátszó, diktafon, FM Típus: F680 Android 2.2, 3.5 kapacitív érintıképernyı Dual SIM, kettıs kamera, WIFI, GPS-funkciók Típus:

Részletesebben

Esri Arcpad 7.0.1. Utó- feldolgozás. Oktatási anyag - utókorrekció

Esri Arcpad 7.0.1. Utó- feldolgozás. Oktatási anyag - utókorrekció Esri Arcpad 7.0.1 & MobileMapper CE Utó- feldolgozás Oktatási anyag - utókorrekció Tartalomjegyzék GPS- MÉRÉSEK UTÓ- FELDOLGOZÁSA... 3 1.1 MŰHOLD ADATOK GYŰJTÉSÉNEK ELINDÍTÁSA, A ESRI ArcPad PROGRAMMAL

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Könyvtári címkéző munkahely

Könyvtári címkéző munkahely Könyvtári címkéző munkahely Tartalomjegyzék A RENDSZER HARDVER ELEMEI...3 1 RFID CÍMKÉK... 3 2 RFID ASZTALI OLVASÓ... 3 A RENDSZER SZOFTVER ELEMEI... 4 1 KÖNYV CÍMKÉZŐ MUNKAÁLLOMÁS... 4 2 A PC- S SZOFTVEREK

Részletesebben

Sokkia gyártmányú RTK GPS rendszer

Sokkia gyártmányú RTK GPS rendszer Sokkia gyártmányú RTK GPS rendszer A leírást készítette: Deákvári József, intézeti mérnök Az FVM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet 2005-ben újabb műszerekkel gyarapodott. Beszerzésre került egy Sokkia gyártmányú

Részletesebben

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon

Ismerkedés a MyPal készülékkel. Kezelőszervek a hátlapon Ismerkedés a MyPal készülékkel Kezelőszervek az előlapon Kezelőszervek az oldalon Kezelőszervek a hátlapon Kezelőszervek a készülék tetején Kezelőszervek a készülék alján A MyPal készülék beüzemelése Mielőtt

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ. Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium. GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár

A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ. Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium. GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ KÖZPONT 2007-BEN Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár Tartalom A referenciaállomás-hálózat jelenlegi helyzete A GNSS

Részletesebben

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu PROCONTROL Proxer 6 RFID Proximity kártyaolvasó Verzió: 2.0 2012. Létrehozás dátuma: 2012.08.07 18:42 1. oldal, összesen: 5 A Proxer6 egy proximity kártyaolvasó, ami RFID kártyák és transzponderek (egyéb

Részletesebben

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő SL7000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az SL7000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis ipari

Részletesebben

ProMark 800. Teljes GNSS produktivitás Október, 2011

ProMark 800. Teljes GNSS produktivitás Október, 2011 ProMark 800 Teljes GNSS produktivitás Október, 2011 Mi is a ProMark 800? Egy hatékony RTK rendszerű vevőkészülék, melypontos GNSS helymeghatározást tesz lehetővé okos, terepálló, vezeték nélküli és flexibilis

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Intel Pentium G2020 Intel HD grafikus kártyával (2,9 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag)

Intel Pentium G2020 Intel HD grafikus kártyával (2,9 GHz, 3 MB gyorsítótár, 2 mag) Rendszerjellemzők Operációs rendszer Windows 8 64 Windows 8 Pro 64 Windows 7 Ultimate 64 Windows 7 Professional 64 Windows 7 Professional 32 Windows 7 Home Premium 64 Windows 7 Home Basic 32 SUSE Linux

Részletesebben

Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter

Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter Netis vezeték nélküli, N típusú USB adapter Gyors üzembe helyezési útmutató WF-2109, WF-2111, WF-2116, WF-2119, WF-2119S, WF-2120, WF-2123, WF-2150, WF-2151, WF-2190, WF-2503 1 A csomag tartalma A csomag,

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Plug & Survey. Kezdő lépések. DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken

Plug & Survey. Kezdő lépések. DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken Plug & Survey Kezdő lépések DigiTerra Explorer 7 futtatása GPS készüléken Plug & Survey Helyezze be a kártyát és mérjen! Tartalomjegyzék: Mit tartalmaz a doboz? Mit tartalmaz az SD kártya? A program első

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA (2012/05)

Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA (2012/05) Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA (2012/05) 1. K: Mik a Smart Response Technology alapvet követelményei? V: Az Intel dokumentációja alapján az Intel Smart Response technológia támogatásához

Részletesebben

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép

Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép A Fujitsu a Windows 7 operációs rendszert ajánlja. Adatlap Fujitsu LIFEBOOK SH531 noteszgép Kompakt segítőtárs a hétköznapokban A kompakt Fujitsu LIFEBOOK SH531 tökéletes mobil segítőtárs a mindennapokban

Részletesebben

Thales Mobile Mapper CE térinformatikai vevő pontosságvizsgálata

Thales Mobile Mapper CE térinformatikai vevő pontosságvizsgálata Thales Mobile Mapper CE térinformatikai vevő pontosságvizsgálata DIPLOMAMUNKA Szatmári József Geodéziai és Térinformatikai szakmérnöki szak, GPS-navigációs ágazat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi

Részletesebben

Intel Celeron G550 Intel HD Graphics kártyával (2,6 GHz, 2 MB gyorsítótár, 2 mag)

Intel Celeron G550 Intel HD Graphics kártyával (2,6 GHz, 2 MB gyorsítótár, 2 mag) Rendszerjellemzők Operációs rendszer Windows 8 64 Windows 8 Pro 64 Windows 7 Professional 32 Windows 7 Professional 64 Windows 7 Home Premium 32 FreeDOS Processzorok: Intel Celeron G550 Intel HD Graphics

Részletesebben

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel.

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. EnterNet ADSL Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. ADSL csomagok csak Magánszemélyek részére EnterNet - Privát forgalmi

Részletesebben

A Heconomy BL Alkalmazási Területei

A Heconomy BL Alkalmazási Területei Termék Bevezető A Heconomy BL Alkalmazási Területei Dokumentum: Kiadás: Módosítás: Készítő: Fordítás: Verzió: A Heconomy BL alkalmazási területei 1.00 1/14/2016 10:42:00 AM Frank Gampp Vágó Ádám SOP_HC_BL_BV1.1

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

AUGUST Spectra Precision SP20 készülék bemutató -- Accuracy in the Palm of your Hand --

AUGUST Spectra Precision SP20 készülék bemutató -- Accuracy in the Palm of your Hand -- AUGUST 2018 Spectra Precision SP20 készülék bemutató -- Accuracy in the Palm of your Hand -- 1 Bemutatkozás A Spectra Precision több éves tapasztalattal rendelkezik a teljesítmény és könnyű használat verhetetlen

Részletesebben

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő ACE6000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az ACE6000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis

Részletesebben

Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32.

Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32. Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32. Ajánlat érvényessége: 2008. november 21. (275-ös EUR/HUF árfolyamig) Teljesíthetőség: akár 2008-as év Számítógépek:

Részletesebben

cee'd extrafelszerelések - 1 -

cee'd extrafelszerelések - 1 - cee d Extrafelszerelések cee'd extrafelszerelések - 1 - Fénykép Cikkszám Megnevezés Megjegyzés DEFENDLOCK Sebességváltó zár M 1603 Emelésérzékelő cee'd extrafelszerelések - 2 - M HPB 2 4.5 M HPB 2 3.5

Részletesebben

XR5000 Mérleg Kijelző

XR5000 Mérleg Kijelző XR5000 Mérleg Kijelző A vezetői döntések egyszerűek lettek Szerezze meg az állatokra vonatkozó szükséges információk széles körét, amelyek segítenek a helyes döntés meghozatalában. Használja arra, hogy

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

A GeoEasy telepítése. Tartalomjegyzék. Hardver, szoftver igények. GeoEasy telepítése. GeoEasy V2.05+ Geodéziai Feldolgozó Program

A GeoEasy telepítése. Tartalomjegyzék. Hardver, szoftver igények. GeoEasy telepítése. GeoEasy V2.05+ Geodéziai Feldolgozó Program A GeoEasy telepítése GeoEasy V2.05+ Geodéziai Feldolgozó Program (c)digikom Kft. 1997-2010 Tartalomjegyzék Hardver, szoftver igények GeoEasy telepítése A hardverkulcs Hálózatos hardverkulcs A GeoEasy indítása

Részletesebben

A GPS pozíciók pontosításának lehetőségei

A GPS pozíciók pontosításának lehetőségei A GPS pozíciók pontosításának lehetőségei GIS OPEN 2005 Bartha Csaba csaba.bartha@geopro.hu Milyen fogalmakkal találkozunk? VRS GPS FKP EGNOS DGPS RTCM OGPSH GLONASS WAAS RTK STATIKUS GSM KINEMATIKUS URH

Részletesebben

OP-300 MŰSZAKI ADATOK

OP-300 MŰSZAKI ADATOK OP-300 Félautomata, mikrokontrolleres vezérlésű, hálózati táplálású, asztali készülék fóliatasztatúrával 40 karakter, alfanumerikus LCD, háttérvilágítással i tartományok Felbontás ph 0,000... 14,000 ph

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

TA SCOPE. Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás Hőmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE

TA SCOPE. Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás Hőmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE TA SCOPE HU Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás Hőmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE Tartalom Tartalom Végfelhasználói licensz szerződés... 5 Bevezetés... 9 Beszabályozó műszer

Részletesebben

Kerti's Kft. Nagy Bence Vezető termékmenedzser.

Kerti's Kft. Nagy Bence Vezető termékmenedzser. Kerti's Kft. Nagy Bence Vezető termékmenedzser bence.nagy@gps.hu www.kertis.hu Program A közelmúlt és a jelen Új üzletág, a GPS bolt Hogyan válasszunk térinformatikai adatgyűjtőt? A közelmúlt és a jelen:

Részletesebben

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you

Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére. Vodafone Power to you Vodafone készülék árlista kiemelt ügyfeleink részére Vodafone Power to you Érvényes: 2014. október 31-től a készlet erejéig. Kérjük, mindent írjanak rá a megrendelésre, beleértve a tartozékokat is! Az

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben