Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre"

Átírás

1 kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. VELÜNK ÉLMÉNY AZ UTAZÁS!

2 kombinált fürdőjegy bükfürdő Kényelmes vonatút, közvetlen busztranszfer, kényeztető pihenés! Látogasson el kedvezményes kombinált fürdőjeggyel régiónk egyik legnépszerűbb gyógyfürdőjébe, és élvezze a magas ásványtartalmú gyógyvíz kedvező hatását, kapcsolódjon ki kedvére a fárasztó autóvezetés gondja nélkül! A kombinált fürdőjegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Bükre és vissza busztranszfer Bük vasútállomás és a fürdő között oda- és visszaúton belépő a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Gyógy- és Strandfürdő részlegébe Kombinált Fürdőjegy Felnőtt Gyerek Nyugdíjas Sopronból Ft Ft Ft Kőszegről Ft Ft Ft Szombathelyről Ft Ft Ft Körmendről Ft Ft Ft Szentgotthárdról Ft Ft Ft MOBILIS kombinált jegy GYŐR Izgalmas játékok és feladványok, látványos természettudományi bemutatók és élménydús, interaktív foglalkozások! Ismerkedjen meg a közlekedés, a mozgás és a járművek varázslatos világával, utazzon Ön is kombinált jeggyel a Mobilisbe! A MOBILIS kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe, és vissza korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a felfedezések házába, a Mobilisbe mobilis kombinált jegy Felnőtt Gyerek (6 8 év) Diák (9 18 év) Sopronból Ft Ft Ft Fertőszentmiklósról Ft Ft Ft Kapuvárról Ft Ft Ft Csornáról Ft Ft Ft Répcelakról Ft Ft Ft Szombathelyről Ft Ft Ft Körmendről Ft Ft Ft Szentgotthárdról Ft Ft Ft Csobbanjon velünk Bükfürdőn! Utazzon velünk egy egyedülálló, tudományos játszóházba!

3 Zoo kombinált jegy GYŐR Látogassa meg a győri állatkert lakóit, ismerje meg élőhelyüket, táplálkozási szokásukat és viselkedésüket! Szórakozzon kedvére, kedvezményes, kombinált jeggyel! A ZOO kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe, és vissza korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a győri Xantus János Állatkertbe ZOO KOMBINÁLT JEGY Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopronból Ft Ft Ft Fertőszentmiklósról Ft Ft Ft Kapuvárról Ft Ft Ft Csornáról Ft Ft Ft Répcelakról Ft Ft Ft Szombathelyről Ft Ft Ft Körmendről Ft Ft Ft Szentgotthárdról Ft Ft Ft Zoo kombinált jegy plusz Kalandozzunk együtt az emlősök, ragadozók, növényevők és madarak között, és fedezzük fel a hüllők élővilágát a győri terráriumházban! A ZOO kombinált jegy Plusz tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Győrbe korlátlan számú utazás Győrben a helyi autóbuszjáratokon belépő a győri Xantus János Állatkertbe belépő a győri Füles Bástya terráriumházba ZOO KOMBINÁLT JEGY plusz Felnőtt Gyerek (6 14 év) Nyugdíjas Sopronból Ft Ft Ft Fertőszentmiklósról Ft Ft Ft Kapuvárról Ft Ft Ft Csornáról Ft Ft Ft Répcelakról Ft Ft Ft Szombathelyről Ft Ft Ft Körmendről Ft Ft Ft Szentgotthárdról Ft Ft Ft Ismerje meg velünk a természet csodáit! Minden, amit az állatokról tudni kell!

4 régiós kombinált kirándulójegy NAGYCENKI KOMBINÁLT JEGY Kedvezményes vonatjegy és korlátlan helyi autóbuszhasználat kényelmes, gondtalan kirándulás! Szombathelyi barangolás Isis nyomdokain? Győr barokk utcáinak felfedezése? Netán egy közös koccintás Sopronban, a leghűségesebb városban? Élvezze a kedvezményes árú régiós kombinált kirándulójegy előnyeit, amely nem csak a vasúton, hanem a választott célállomás helyi autóbuszjáratain is érvényes! A jegytípus 2 5 fő együttes utazása esetén vehető igénybe. A régiós kombinált kirándulójegy tartalma: utazás Győr, Sopron vagy Szombathely állomások egyikére és vissza, a GYSEV Zrt. vonalain, bármely vasútállomásról, tetszőleges útirányon korlátlan számú utazás a választott város helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján A régiós kombinált kirándulójegy valamennyi GYSEVszemélypénztárban megvásárolható. Ára: Ft (2 fő részére) További kiránduló esetén Ft/fő Együtt élmény az utazás! Vegyen részt Ön is egy nosztalgikus hangulatú időutazáson! Utazzon a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton, és látogassa meg a legnagyobb magyar, gróf Széchenyi István életét, munkásságát bemutató gyűjteményt a nagycenki Széchenyi-kastélyban! Nagycenki kombinált jegy tartalma: utazás vonattal a GYSEV Zrt. vonalain Fertőbozra és vissza utazás a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton belépő a nagycenki Széchenyi István Emlékmúzeumba nagycenki kombinált jegy Felnőtt* Gyermek** Sopron Ft 890 Ft Fertőszentmiklós Ft 890 Ft Kapuvár Ft Ft Csorna Ft Ft Győr Ft Ft * Egy felnőtt kíséretében egy 6 éven aluli gyermek díjmentesen utazhat. ** Gyermekjegy 6 14 éves korig váltható. A kombinált jegy a Múzeumvasút saját szervezésű rendezvényein nem vehető igénybe. Gőzmozdonnyal történő utazás esetén a gőzös pótjegy külön váltandó. A Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút március 26-tól szeptember 18-ig minden hétvégén, és az előre meghirdetett hétköznapokon közlekedik. Egy kellemes nap, maradandó élmény, zakatolás és kacagás

5 KOMBINÁLT JEGGYEL A VOLT FESZTIVÁLRA! június 29. július 2. Kösd össze magad a VOLT Fesztivállal, érkezz Te is VOLT vonattal Sopronba! A fesztivál élményeit pedig visszaútban is megoszthatod barátaiddal, hiszen a VOLT vonat Budapestre is közlekedik! A VOLT vonatok Budapest Keleti-pályaudvar és Sopron között csak Kelenföld állomáson állnak meg, így biztosítva a minél gyorsabb eljutást a VOLT fesztivál hazájába. Válts Te is VOLT kombinált jegyet! A kombinált jegy tartalma: az adott VOLT vonattal, vagy GYSEV menetrendszerinti vonattal történő egy útra szóló vagy menettérti utazás az ÉNYKK Zrt. soproni, helyi, menetrendszerinti és mentesítő autóbuszjáratain korlátlan számú utazás a fesztivál ideje alatt VOLT kombinált jegy ára: Menettérti jegy: Ft Egy útra szóló jegy: Ft A fenti árak a VOLT vonatokra érvényesek. Az egyéb vonatokra váltandó VOLT kombinált jegy ára az igénybe vett járat felárától függ. A kombinált jegy kizárólag diákigazolvánnyal váltható. Utazzunk együtt a VOLT Fesztivál városába! KOMBINÁLT JEGGYEL A SAVARIA KARNEVÁLRA augusztus Forró nyáresti hangulat, színes vásári forgatag, fergeteges mutatványok, jelmezes felvonulás, zenészek, garabonciások, tűzfújók és pompás programok mindez csak ízelítő a Savaria Történelmi Karnevál kínálatából! Utazzon Ön is kedvezményes árú Savaria kombinált jeggyel a Nyugat-dunántúli régió legnagyobb történelmi fesztiváljára! A kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathelyre és vissza korlátlan számú utazás Szombathelyen, az ÉNYKK Zrt. helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján ingyenes belépés a Történelmi Témaparkban (Ferences Kert) zajló programokra savaria kombinált jegy 1 napos 2 napos 3 napos Sopron Ft Ft Ft Kapuvár Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Győr Ft Ft Ft Budapest Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Bük Ft Ft Ft Vasvár Ft Ft Ft Carne Vale!

6 KOMBINÁLT JEGGYEL SZENT MÁRTON NAPJÁN ADVENTI KOMBINÁLT JEGY november november 25. december 24. Vásári sokadalom, tréfás népi játékok, zenés, táncos produkciók, Márton-napi libasült, valamint a csípős novemberi hideg ellen finom illatú, ízletes forralt bor mindez egy helyen, a Vasi Múzeumfaluban! A Szent Márton napi kombinált jegy tartalma: utazás vonattal a GYSEV Zrt. adott állomásairól Szombathelyre és vissza korlátlan számú utazás Szombathelyen, az ÉNYKK Zrt. helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján ingyenes belépés a Szent Márton napi Országos Nagyvásárba szent márton kombinált jegy Felnőtt Gyerek Nyugdíjas Sopron Ft Ft Ft Csorna Ft Ft Ft Győr Ft Ft Ft Szentgotthárd Ft Ft Ft Körmend Ft Ft Ft Bük Ft Ft Ft Vasvár Ft Ft Ft Kőszeg Ft Ft Ft Élje át Ön is a karácsonyi készülődés hangulatát, utazzon el kedvezményes kombinált jeggyel a szombathelyi Adventi vásárba, és engedje magát elvarázsolni az ünnepi fények, kellemes illatok, és a színpompás programok kavalkádjában! Az Adventi kombinált jegy tartalma: utazás a GYSEV Zrt. menetrendszerinti vonatain Szombathelyre és vissza korlátlan számú utazás Szombathelyen, az ÉNYKK Zrt. helyi autóbuszjáratain, az érvényesség napján egy pohár forró ital a szombathelyi Adventi vásárban Adventi kombinált jegy Sopron Csorna Győr Kőszeg Bük Vasvár Körmend Szentgotthárd Ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ki Márton napján libát nem eszik, az egész éven át éhezik! Örömteli készülődést, kellemes ünnepeket és jó utazást kívánunk!

7 Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt Sopron, Mátyás király u. 19. A kombinált jegyek: az utas által megjelölt napon, hétköznap 9 órától, hétvégén és ünnepnapokon pedig időbeli korlátozás nélkül érvényesek a GYSEV Zrt. vonalain bármely menetrend szerinti személyvonaton érvényesek (IC és gyorsvonat a mindenkori felár megfizetése mellett vehető igénybe) elővételben is megválthatók utólag nem módosíthatók, nem visszatéríthetők az érintett GYSEV személypénztárakban, valamint az ÉNYKK Zrt. győri Utazási Irodájában (9021 Győr, Árpád u. 51/B.) válthatók Az árak az áfát tartalmazzák. Információ: Tel.: gysev@gysev.hu Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek

Programok, kirándulások. Kirándulóprogramok. Rendezvények. Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Rendezvények Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Bahn & Bike Belföldi és nemzetközi kedvezmények Győr Sopron

Részletesebben

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait!

Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! Utazzunk együtt! Tekintse meg a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. közös ajánlatait! GYSEV Vasi Volán együttműködés Bemutatkozunk Kombinált félhavi és havi bérlet Kombinált kirándulóprogramok

Részletesebben

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon!

Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! kirándulások 2016 mesebeli várak színes vásári forgatag levendulamezők trópusi virágpompa Kiránduljanak velünk egynapos, szervezett programjainkon! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE

Részletesebben

A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE

A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE A GYSEV ZRT. ÉS AZ ÉNYKK ZRT. EGYÜTTMÜKŐDÉSÉBEN AZ ALÁGAZATOK KÖZÖTTI KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK ÖSSZEHANGOLÁSA ÉS FEJLESZTÉSE KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI KONFERENCIA GYŐR, 2015. MÁRCIUS 2627. Derdák Miklós, üzemeltetési

Részletesebben

Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére. Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről

Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére. Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről Előterjesztés Kapuvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére Tájékoztató a GYSEV Zrt. tevékenységéről 1 Tulajdonosi összetétel A GYSEV Zrt. magyar-osztrák tulajdonú vasúttársaság. A jelenlegi

Részletesebben

A GYSEV Zrt. fejlesztései, intermodalitás, közösségi közlekedés

A GYSEV Zrt. fejlesztései, intermodalitás, közösségi közlekedés XV. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferencia A GYSEV Zrt. fejlesztései, intermodalitás, közösségi közlekedés Ikker Tibor Pályavasúti üzletágvezető Bükfürdő 2014.03.18-20 Utas középpontú fejlesztés

Részletesebben

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

AUSZTRIA. 1. Osztrák kirándulójegyek... 1. 2. EURegio... 7. Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez... AUSZTRIA AUSZTRIA 1. Osztrák kirándulójegyek... 1 A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 1 2. EURegio... 7 3. A. DÍJSZABÁSI HATÁROZMÁNYOK (1-30)... 7 Csatlakozó kedvezmények osztrák éjszakai vonatok igénybevételéhez...

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás. Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

1 Budapest Hegyeshalom

1 Budapest Hegyeshalom HIRDETMÉNY Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy a Bp. Déli - Hegyeshalom vasútvonalon Budaörs-Biatorbágy állomások között 2010. november 12-én 0 00 -tól 2010. november 13-án 24 00 -ig pályaépítési munkálatok

Részletesebben

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK. Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AJÁNLATAINK ISKOLÁKNAK, ÓVODÁKNAK Élménydús kirándulások, felejthetetlen napok! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Velünk élmény az utazás! Vasúti kedvezmény csoportoknak Vasúti kedvezmény csoportoknak Kirándulás

Részletesebben

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek AJÁNLATAINK iskolásoknak, kirándulóknak Szervezett kirándulások Hegyek Fesztivál kedvezmények között völgyek Fürdőjegyek között zakatol Balatoni a utazások vonat Kerékpárral a vonaton Győr Kombinált Sopron

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.)

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) 8314./2016. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG (GYSEV Zrt.) ORSZÁGOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI TEVÉKENYSÉGRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS ÉS JOGSZABÁLYOKBAN MEGÁLLAPÍTOTT UTAZÁSI KEDVEZMÉNYEK

Részletesebben

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI

A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI 7954./ 2016. A GYŐR-SOPRON-EBENFURTI VASÚT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNYEI Nyilvános példány Érvényes: 2016. május 1-től 1 Előjegyzés az Üzletpolitikai kedvezmények

Részletesebben

Budapest-Déli / Bp-Keleti * Hegyeshalom. Υ Υ Υ Υ Υö Υ Υ Υö Υ ϋ Ŏ χ Ŏ Υö Υ ö ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ θ γθ и ξθλ ξθŋ и â {

Budapest-Déli / Bp-Keleti * Hegyeshalom. Υ Υ Υ Υ Υö Υ Υ Υö Υ ϋ Ŏ χ Ŏ Υö Υ ö ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ ξθŋ ξθλ θ γθ и ξθλ ξθŋ и â { HIRDETMÉNY Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy a Bp.-Déli - Hegyeshalom vasútvonalon Budaörs-Biatorbágy állomások között 2011. április 26-án 0 00 -tól 2011. április 29-én 24 00 -ig és 2011. május 2-án

Részletesebben

Tájékoztató. Értékelés Összesen: 100 pont

Tájékoztató. Értékelés Összesen: 100 pont T 0651-06/1/1 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján.

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. december 11-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. december 11-i ülésére Gödöllő Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. december 11-i ülésére Tárgy: Javaslat Gödöllő város közigazgatási határain belül végzett menetrendszerinti-, helyi-, közforgalmú autóbusz-közlekedés

Részletesebben

Szombathely 2014. december 31.

Szombathely 2014. december 31. Beruházásösztönző program a Sopron Ebenfurth vasútvonal kétvágányúsítása esetében, valamint a várható környezeti és gazdasági hatások bemutatása (különös kitekintéssel a Sopron Győr vasútvonal kétvágányúsítására

Részletesebben

Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt.

Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain. Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. Intermodális kapcsolatok fejlesztése a GYSEV Zrt. vonalain Előadó: Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt. Hogyan gondoljuk a GYSEV-nél a valódi intermodalitás közlekedési feltételeit Infrastrukturális

Részletesebben

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Az Ön sokoldalú partnere Programok, kirándulások n Szervezett kirándulások n Fesztiválkedvezmények n Fürdőjegyek, balatoni utazások n Kerékpárral a vonaton n Rendezvényvonatok

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2012. december 20-ai rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 6. napirendi pont: Előterjesztés a Kisalföld

Részletesebben

8 Győr Sopron ç910 ÝÅ Ď Ď. BOROSTYÁNKŐ 759 ĉ. ĉ ĉ ď ď

8 Győr Sopron ç910 ÝÅ Ď Ď. BOROSTYÁNKŐ 759 ĉ. ĉ ĉ ď ď 8 Győr Sopron 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

8 Győr Sopron. ç910 ÝÅ. ç930 ÝÅ. ç912 ÝÅ. ç932 ÝÅ. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ

8 Győr Sopron. ç910 ÝÅ. ç930 ÝÅ. ç912 ÝÅ. ç932 ÝÅ. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 8 Győr Sopron 8 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

8 Győr Sopron ç910 ÝÅŎ. ç930. ç912. ç932. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 535

8 Győr Sopron ç910 ÝÅŎ. ç930. ç912. ç932. GYSEV Zrt » 519 ĉ 528 ĉ 532 ĉ 535 8 Győr Sopron 9910 9920 9912 ß 9922 ç910 9932 ç930 9942 ç912 ç932 9914 Budapest-Keleti.. 1 Győr ó 0 Győr 10, 11 10 Ikrény.. 14 Rábapatona. 17 Enese.. 22 Kóny. 31 Csorna 14.. ó Csorna 16 35 38 41 43 46

Részletesebben

MÁV-START kiegészítő feltételek a SCIC-NRT díjszabáshoz 2015. december 13-tól

MÁV-START kiegészítő feltételek a SCIC-NRT díjszabáshoz 2015. december 13-tól Az alábbi feltételek a külföldi vasutak által kiadott Magyarországra érvényes menetjegyekre, valamint a nemzetközi menetjegyek magyarországi jegykiadására vonatkoznak. A MÁV- START különleges szállítási

Részletesebben

XXVIII. Soproni IVV túranap és ÉDTT kúpa túra 2016. április 03.

XXVIII. Soproni IVV túranap és ÉDTT kúpa túra 2016. április 03. XXVIII. Soproni IVV túranap és ÉDTT kúpa túra 2016. április 03. Túra helyszíne: Fertői dombság Rajt- Cél: Levanda étterem és Panzió. Kópháza Fő utca 60. ELÉRHETŐSÉGEK Személyautó busz: Győr felöl a 85-ös

Részletesebben

Programok, kirándulások

Programok, kirándulások Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Fesztivál kedvezmények Balatoni utazások Bahn & Bike Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Belföldi és nemzetközi

Részletesebben

Bük Város Önkormányzatának 1/1991. (II.18.) sz. rendelete a menetrendszerinti helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról

Bük Város Önkormányzatának 1/1991. (II.18.) sz. rendelete a menetrendszerinti helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról Bük Város Önkormányzatának 1/1991. (II.18.) sz. rendelete a menetrendszerinti helyi tömegközlekedési díjak megállapításáról A Képviselő-testület az árak megállapításáról szóló 1990. évi LXXXVII.tv. 7.

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztiválkedvezmények Fürdőjegyek, balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Rendezvényvonatok

Részletesebben

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. TARTALOM.

ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. Utasítások. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. TARTALOM. 6. szám 122. évfolyam 2007. február 9. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 4/2007. (II. 9. MÁV. Ért. 6.) HVH. sz. humánpolitikai vezérigazgató-helyettesi

Részletesebben

CUHA-VÖLGYI BAKONYVASÚT SZÖVETSÉG

CUHA-VÖLGYI BAKONYVASÚT SZÖVETSÉG CUHA-VÖLGYI BAKONYVASÚT SZÖVETSÉG KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2013. ÉVI EGYÉB SZERVEZET EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁHOZ ÉS KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETÉHEZ A Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség 2009. július 31-én alakult,

Részletesebben

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. AZ ÖN SOKOLDALÚ PARTNERE Programok, kirándulások Szervezett kirándulások Fesztivál kedvezmények Fürdőjegyek Balatoni utazások Kerékpárral a vonaton Belföldi kedvezmények

Részletesebben

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények

A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények 93/2015 DR 69499/2015/START A MÁV-START Zrt. által biztosított Üzletpolitikai kedvezmények Érvényes: 2016. január 1-jétől MÓDOSÍTÁSOK JEGYZÉKE Módosítás Sorszáma Száma száma hatályba lépés 93/2015.DR.

Részletesebben

Opten Törvénytár Opten Kft. I. 48/2007. (IV. 26.) GKM rendelet. A 2010.07.01. óta hatályos szöveg

Opten Törvénytár Opten Kft. I. 48/2007. (IV. 26.) GKM rendelet. A 2010.07.01. óta hatályos szöveg Opten Törvénytár Opten Kft. I. 48/2007. (IV. 26.) GKM rendelet 48/2007. (IV. 26.) GKM rendelet a belföldi közforgalmú menetrend szerinti vasúti személyszállítás és helyközi (távolsági) autóbusz-közlekedés,

Részletesebben

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend

Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend Indul a nyár a vasúton is Június 21-től életbe lép a nyári menetrend 2014. június 20. péntek, 00.00 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 19. kedd, 11.46 Siófok, 2014. június 20. Szombattól nyári menetrend

Részletesebben

Bakancsban, vasparipával!

Bakancsban, vasparipával! Bakancsban, vasparipával! Vasutas Természetjárók Szövetsége, 1113 Budapest, Villányi út 48/b. 2/1. Asz.: 19021887-1-43 7/2016. VTSZ. Kapják: valamennyi szakosztály, önálló egyesület, felügyelő bizottság,

Részletesebben

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen megszólítása,

Részletesebben

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ 2014 GYSEV, velünk élmény az utazás! Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális

Részletesebben

Zúzmara Expressz Mahócára

Zúzmara Expressz Mahócára Lillafüredi Állami Erdei Vasút Üzemigazgatóság 3535 Miskolc, Erdész utca 24. +36 (46) 530-593, +36 (30) 488-7528 www.eszakerdo.hu, www.laev.hu A reggel 9:30-kor Miskolcról Mahócára induló kirándulóvonatra

Részletesebben

52 841 04 0010 52 03 Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó

52 841 04 0010 52 03 Vasúti személyfuvarozási pénztáros Vasútüzemvitel-ellátó A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-3422/2013. számú ügyben

Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-3422/2013. számú ügyben Az alapvető jogok biztosának Jelentése az AJB-3422/2013. számú ügyben Előadó: dr. Bódis Cecília Az eljárás megindítása A panaszos azért fordult a hivatalomhoz, mert indokolatlannak tartja a gyorsvonati

Részletesebben

Az ÉMKK Zrt. által üzemeltetett Nyíregyháza helyi járatokra vonatkozó menetrendi naptár 2015/2016. évi menetrendi időszakra

Az ÉMKK Zrt. által üzemeltetett Nyíregyháza helyi járatokra vonatkozó menetrendi naptár 2015/2016. évi menetrendi időszakra Az ÉMKK Zrt. által üzemeltetett Nyíregyháza helyi járatokra vonatkozó menetrendi naptár 2015/2016. évi menetrendi időszakra 2015 December A nyári időszámítás hét 50 51 52 53 2016. március 27-től október

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

Az ÉNYKK Zrt. infrastrukturális fejlesztései, intermodális kapcsolatai

Az ÉNYKK Zrt. infrastrukturális fejlesztései, intermodális kapcsolatai Az ÉNYKK Zrt. infrastrukturális fejlesztései, intermodális kapcsolatai XVI. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferencia Bükfürdő, 2015. április 15-17. Papp László vezérigazgató ÉNYKK Zrt. ÉSZAKNYUGAT-MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

AUTÓBUSZ-MENETREND SOPRON KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE. Érvényes: 2011. szeptember 1-től

AUTÓBUSZ-MENETREND SOPRON KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE. Érvényes: 2011. szeptember 1-től AUTÓBUSZ-MENETREND SOPRON KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉRE Érvényes: 2011. szeptember 1-től Jöjjön, utazzon velünk városunkban! SOPRON AUTÓBUSZVONALAI (9720) Helyi forgalomirányítás, információ: 99 / 313 130 Helyi

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

VOLKSBANK PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAPRÓL

VOLKSBANK PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAPRÓL RÖVIDÍTETT TÁJÉKOZTATÓ a VOLKSBANK PÉNZPIACI BEFEKTETÉSI ALAPRÓL Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 188. Forgalmazó: Magyarországi Volksbank Zrt. Székhely: 1088 Budapest,

Részletesebben

Kollégiumok - Szombathelyi kollégium

Kollégiumok - Szombathelyi kollégium Kollégiumok - Szombathelyi kollégium Bemutatkozás A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudomány Kar Szombathelyi Képzési Központjának kollégiuma Szombathely, Jókai u. 14. szám alatt található. A kollégium összesen

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

határ ozatot. I. Az eljáró versenytanács a Kaland Travel Kft.-t 1.300.000 Ft, azaz Egymillióháromszázezer forint bírság megfizetésére kötelezi.

határ ozatot. I. Az eljáró versenytanács a Kaland Travel Kft.-t 1.300.000 Ft, azaz Egymillióháromszázezer forint bírság megfizetésére kötelezi. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1391 Budapest 62. Pf.: 211. Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/87/2014. Iktatószám: Vj/87-32/2014. Betekinthető! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete Gazdasági, Városfejlesztési és

Részletesebben

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS /2010. ( XI.25.) Kgy. számú határozat melléklete KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA (9400 Sopron, Fő Tér 1.), képviseli: Dr. Fodor Tamás polgármester,

Részletesebben

A Győr-Veszprém vasútvonal fejlesztésének alapvetései

A Győr-Veszprém vasútvonal fejlesztésének alapvetései A Győr-Veszprém vasútvonal fejlesztésének alapvetései 2015 Tisztelt Olvasó! A Győr-Veszprém vasútvonal Magyarország közlekedési rendszerének csiszolatlan gyémántja. Gyémánt, hiszen egyrészt egy jó állapotú,

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban

Különleges határozmányok Magyarország és Németország közötti forgalomban 97/2014 DR 80613/2014/START Különleges nemzetközi szállítási feltételek Helybiztosítást nem tartalmazó menetjeggyel történő utazás (SCIC-NRT) Helybiztosítást magában foglaló menetjeggyel történő utazás

Részletesebben

A JÖVŐ ÚTJAIN NEMZETKÖZI RAJZ-, JÁRMŰDESIGN ÉS JÁRMŰDEKORÁCIÓS PÁLYÁZAT KINEK SZÓL A PÁLYÁZAT? FESZEGESD TE IS VELÜNK AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKET:

A JÖVŐ ÚTJAIN NEMZETKÖZI RAJZ-, JÁRMŰDESIGN ÉS JÁRMŰDEKORÁCIÓS PÁLYÁZAT KINEK SZÓL A PÁLYÁZAT? FESZEGESD TE IS VELÜNK AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKET: A JÖVŐ ÚTJAIN NEMZETKÖZI RAJZ-, JÁRMŰDESIGN ÉS JÁRMŰDEKORÁCIÓS PÁLYÁZAT A GYSEV Zrt. (továbbiakban GYSEV) és a MOBILIS Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban Mobilis) (továbbiakban együttesen a Kiírók),

Részletesebben

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 3527 Miskolc, József Attila út 70.

Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 3527 Miskolc, József Attila út 70. Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 3527 Miskolc, József Attila út 70. Beszámoló az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Hajdúszoboszló város helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésével

Részletesebben

MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ

MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ 1 AV-6/2009. MENETRENDI TÁJÉKOZTATÓ Az AGRIA VOLÁN Zrt.által közlekedtetett menetrendszerinti autóbuszjáratainak 2009. karácsonyi és 2010. újévi ünnepek körüli forgalmi rendje. (Hivatalos Autóbusz Menetrend

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára

ELŐTERJESZTÉS. 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára ELŐTERJESZTÉS Határozati javaslat: egyszerű többség Rendeletmódosítás: minősített többség Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Tárgy:

Részletesebben

Hatálytalanítva: 2014.02.07

Hatálytalanítva: 2014.02.07 Hatálytalanítva: 2014.02.07 A NÓGRÁD VOLÁN ZRT. ÜZLETSZABÁLYZATA A KÖZFORGALMÚ MENETREND SZERINTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSRA ÉS AZ AHHOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKRA Érvényes: 2013. május 23-tól 2013.

Részletesebben

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től

A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A 2014/2015. évi menetrend főbb változásai 2014. december 14-től A vonatok szolgáltatásai közül kivételre került a Csak 2. osztályú kocsikkal közlekedik jelölés, helyette: a csak 2. osztályú kocsikkal

Részletesebben

UTAZÁSI FELTÉTELEK AZ ORANGEWAYS ZRT. NEMZETKÖZI AUTÓBUSZ JÁRATAIN

UTAZÁSI FELTÉTELEK AZ ORANGEWAYS ZRT. NEMZETKÖZI AUTÓBUSZ JÁRATAIN UTAZÁSI FELTÉTELEK AZ ORANGEWAYS ZRT. NEMZETKÖZI AUTÓBUSZ JÁRATAIN Az OrangeWays Zrt. kötelezi magát az érvényes menetjeggyel rendelkező személyek célállomásba való szállítására, az előre közölt menetrend,

Részletesebben

2014/13. SZÁM TARTALOM

2014/13. SZÁM TARTALOM 2014/13. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 3/2014. (II. 24. MÁV-START Ért. 13.) sz. díjszabási rendelkezés a MÁV-START Zrt. által kibocsátott vasúti utazási igazolványok és utazási jogosultságot is biztosító

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 144. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 144. szám MAGYAR KÖZLÖNY 144. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2013. szeptember 3., kedd Tartalomjegyzék 327/2013. (IX. 3.) Korm. rendelet Az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló Szekszárd város helyi tömegközlekedésének 2014. évi teljesítményi adatairól

TÁRGY: Beszámoló Szekszárd város helyi tömegközlekedésének 2014. évi teljesítményi adatairól AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 301. MELLÉKLET: 3 db TÁRGY: Beszámoló Szekszárd város helyi tömegközlekedésének 2014. évi teljesítményi adatairól E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 1. sz. Módosítás. a 2015-2016. évi MENETRENDHEZ. ÉRVÉNYES: 2016.

MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG. 1. sz. Módosítás. a 2015-2016. évi MENETRENDHEZ. ÉRVÉNYES: 2016. MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1. sz. Módosítás 2015-2016. évi MENETRENDHEZ ÉRVÉNYES: 2016. április 4-től 11993-1/2016/START Mező Oldl Változások 48 Gheorghieni állomásnév

Részletesebben

I. Általános információk

I. Általános információk HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS XVIII. MEDVE SZABADTÉRI MATEMATIKAVERSENY 2016 5-12. évfolyamos tanulók és vállalkozókedvű tanárok, felnőttek számára A versenykiírás dátuma: 2016. január 3. A Medve Szabadtéri

Részletesebben

Szolgáltatásfejlesztések fókuszban a mobilitás

Szolgáltatásfejlesztések fókuszban a mobilitás Szolgáltatásfejlesztések fókuszban a mobilitás XV. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferencia Közlekedéstudományi Egyesület Dr. Kormányos László Marketing és fejlesztési vezető Előadó: Kozák Tamás

Részletesebben

Forrás:

Forrás: Forrás: http://cms.sulinet.hu/get/d/2d67b1e8-cfd4-4d3f-bb07-e1ad606f5f63/1/7/b/large/k0292.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg Forrás: http://www.nsd.org/cms/lib08/wa01918953/centricity/domain/4547/handsglobe.jpg

Részletesebben

Maglóca Község Önkormányzata Közfoglalkoztatási terv 2010.

Maglóca Község Önkormányzata Közfoglalkoztatási terv 2010. Maglóca Község Önkormányzata Közfoglalkoztatási terv 200.. Helyzetelemzés Maglóca község a Kisalföldön, a 85ös és a 86os főút között található 9 lakosú település, a Bősárkány és Barbacs közti közút mentén

Részletesebben

Ajánlati felhívás a szombathelyi Kámoni Arborétum rendezvényközpontjában kávézó-ajándékbolt-ruhatár üzemeltetésére

Ajánlati felhívás a szombathelyi Kámoni Arborétum rendezvényközpontjában kávézó-ajándékbolt-ruhatár üzemeltetésére AJÁNLATI FELHÍVÁS AJÁNDÉKBOLT, KÁVÉZÓ ÉS RUHATÁR ÜZEMELTETÉSÉRE A SZOMBATHELYI KÁMONI ARBORÉTUM ÖKOTURISZTIKAI ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONTJÁBAN A szombathelyi Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató és Oktató

Részletesebben

Helyszín. Lábod-Rinyabesenyő-Sziágy puszta (Somogy megye) GPS: Észak: 46 08'40" Kelet: 17 30'02.5"

Helyszín. Lábod-Rinyabesenyő-Sziágy puszta (Somogy megye) GPS: Észak: 46 08'40 Kelet: 17 30'02.5 Időpont (negyedévente más szín a fejezeteknek a jobboldalon, a programok időrendi sorban, csak a napot megjelölve, a tól-ig a részleteknél legyen) A rendezvény címe (itt is használjuk az egyes objektumok

Részletesebben

Regional Action Plan Regionális Akcióterv

Regional Action Plan Regionális Akcióterv Regional Action Plan Regionális Akcióterv WP 3 West Pannon Regional and Economic Development Public Nonprofit Ltd 12/2013 version: 2013/12 Tartalomjegyzék 1. Háttér... 6 1.1 Módszertan... 6 1.2 Az út szakaszainak

Részletesebben

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele hirdetmény NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A K&H Befektetési Alapkezelő Zrt. (amelynek székhelye: 1051 Budapest, Vigadó tér 1.), mint a kibocsátó törvényes

Részletesebben

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1.

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS V3 FINAL verzió, 2015. december 1. 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák

Részletesebben

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015.

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. NOVEMBER A következő programok nem valósulhattak volna meg a Szülői

Részletesebben

Szombathely, 2014. december 31.

Szombathely, 2014. december 31. Hatástanulmány az Oberwart Szombathely vasúti összeköttetés regionális környezeti és gazdasági hatásainak bemutatására a magyar szakasz mentén Szombathely, 2014. december 31. A projekt az Ausztria-Magyarország

Részletesebben

29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. TARTALOM

29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. TARTALOM 29. szám 123. évfolyam 2008. december 5. ÉRTESÍTÕ MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZÁRTKÖRÛEN MÛKÖDÕ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TARTALOM Utasítások 40/2008. (XII. 5. MÁV Ért. 29.) VIG sz. vezérigazgatói utasítás a rendkívüli

Részletesebben

A Gazdasági, Informatikai és Idegenforgalmi Bizottság előterjesztése

A Gazdasági, Informatikai és Idegenforgalmi Bizottság előterjesztése napirendi pont A Gazdasági, Informatikai és Idegenforgalmi Bizottság előterjesztése A helyi járatú autóbusz-közlekedés díjszabásának alkalmazási feltételeiről szóló 61/2003. (XII.19.) Ök. rendelet módosításáról

Részletesebben

Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság. Tőzsdei éves jelentés 2002

Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság. Tőzsdei éves jelentés 2002 Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság Tőzsdei éves jelentés 2002 Az éves jelentés tartalma Mérleg, Eredménykimutatás 3. oldal Kiegészítő melléklet 8. oldal Üzleti jelentés... 51. oldal Budapesti

Részletesebben

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA Tartalom BEVEZETÉS... 3 RÖVIDÍTÉSEK, FOGALMAK... 4 1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT ALKALMAZÁSA... 6 1.1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT HATÁLYA... 6 1.2. DÍJ ELLENÉBEN

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Kecskemét helyi autóbusz-közlekedésének utazási feltételei (Érvényes: 2012. április 1-jétől)

Kecskemét helyi autóbusz-közlekedésének utazási feltételei (Érvényes: 2012. április 1-jétől) Kecskemét helyi autóbusz-közlekedésének utazási feltételei (Érvényes: 2012. április 1-jétől) 1. Általános tudnivalók A Polgári Törvénykönyv 216. (1) bekezdése értelmében a Személyszállítási szerződés az

Részletesebben

A közgazdasági elméletekben bemutatott társadalmi együttműködésben. 5. előadás. Megoldás: D

A közgazdasági elméletekben bemutatott társadalmi együttműködésben. 5. előadás. Megoldás: D 5. előadás A közgazdasági elméletekben bemutatott társadalmi együttműködésben A. A fogyasztók az elsődlegesek B. A termelők határozzák meg a kibocsátást és az árakat is C. A termelők döntik el, hogy milyen

Részletesebben

Közszolgáltatási struktúra a helyközi közlekedésben, aktuális kérdések

Közszolgáltatási struktúra a helyközi közlekedésben, aktuális kérdések Közszolgáltatási struktúra a helyközi közlekedésben, aktuális kérdések Somodi László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Szolgáltatási Főosztályának vezetője 2016. február 26. A helyközi közösségi

Részletesebben

1. Határozza meg a turizmus fogalmát! Adjon áttekintést a turizmus történeti fejlődéséről, a modern turizmus kialakulásáról!

1. Határozza meg a turizmus fogalmát! Adjon áttekintést a turizmus történeti fejlődéséről, a modern turizmus kialakulásáról! 1. Határozza meg a turizmus fogalmát! Adjon áttekintést a turizmus történeti fejlődéséről, a modern turizmus kialakulásáról! 2. Mutassa be a turizmus piaci rendszerét, azaz a turizmus szereplőit, jellemzőit,

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. Művelődési Ház 2200 Monor, Bocskai u. 1. Tel.:

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Érettségi eredmények 2005-től (Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium)

Érettségi eredmények 2005-től (Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium) 2005/db közép 2005/db emelt 2005/db összes 2005/jegy közép 2005/jegy emelt 2005/jegy összes 2005/% közép 2005/% emelt 2005/% összes 51 119 170 3,53 5,00 4,42 59,90 99,17 84,27 22 17 39 4,45 4,94 4,7 75,68

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Vác FC. 2015. szeptember 12. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! Soproni VSE Vác FC. 2015. szeptember 12. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. szeptember 12. www.svse.hu Soproni VSE Vác FC HAJRÁ VASÚT! KOMBINÁLT JEGYEK EGÉSZ ÉVBEN Kiránduljon régiónkban, utazzon kényelmesen és kedvezményesen, kapcsolódjon ki családjával,

Részletesebben

ZÁRÓJELENTÉS. 2013-649-5 VASÚTI BALESET Kápolnásnyék és Gárdony állomások között 2013. augusztus 12. 902 sz. vonat

ZÁRÓJELENTÉS. 2013-649-5 VASÚTI BALESET Kápolnásnyék és Gárdony állomások között 2013. augusztus 12. 902 sz. vonat ZÁRÓJELENTÉS 2013-649-5 VASÚTI BALESET Kápolnásnyék és Gárdony állomások között 2013. augusztus 12. 902 sz. vonat A szakmai vizsgálat célja a súlyos vasúti balesetek, vasúti balesetek és váratlan vasúti

Részletesebben

MVK Zrt. A megbízható útitárs.

MVK Zrt. A megbízható útitárs. Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÜZLETSZABÁLYZATA Érvényes: 2016. február 24. napjától Az üzletszabályzatot jóváhagyta: A Nemzeti Közlekedési Hatóság a PU/VA/NS/A/41/2/2016

Részletesebben

Használható segédeszköz: íróeszköz, vonalzó, számológép, vasúti menetrend (legfrissebb kiadás), belföldi menetdíjtáblázatok (legfrissebb kiadás).

Használható segédeszköz: íróeszköz, vonalzó, számológép, vasúti menetrend (legfrissebb kiadás), belföldi menetdíjtáblázatok (legfrissebb kiadás). 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 841 07 Vasúti személyszállítási ügyintéző Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja

Részletesebben

" A z. é l. m é n y e k s z. ő j. e r. e z

 A z. é l. m é n y e k s z. ő j. e r. e z é l " A z m é n y e k s z e r v e z ő j e " F É L N A P O S K I R Á N D U L Á S O K K é r j ü k v á l a s s z o n! Szombathely Viva Savaria! Szombathely Vas megye székhelye, Nyugat- Dunántúl kulturális

Részletesebben

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ Fesztiválok, rendezvény- és programgazdák részére GYSEV, velünk élmény az utazás! Szombathely Zalaszentiván 4% Szombathely Kőszeg Egyéb vonalak 3% 1% Hegyeshalom Szombathely 18% Fertőszentmiklós

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 192-24/2011. Készült: 3 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben