Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu"

Átírás

1 Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

2 Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az idejét, mások meggazdagodását segítve? Szereti a szabadságot, és akkor és úgy szeretne dolgozni, ahogy és amikor Ön akar? Szeretne otthonról dolgozni, és vezetni, egy akár nemzetközi vállalkozást? Szeretné kipróbálni a vállalkozói világot, de nem tud, és nem is akar komoly kockázatot vállalni? Szeretne a nyugdíj helyett valami nagyobb és biztosabb havi passzív jövedelemre szert tenni? Szeretne úgy vállalkozni, hogy ne csak pénze legyen, hanem szabadsága, ideje is azt elkölteni? Szeretné ha nem lenne a vállalkozása rabja, hanem egy olyan vállalkozása lenne, amiben egyre kevesebb munkával, egyre több pénzt kereshet, s egyre inkább passzívan, vagyis az Ön aktív részvételt nem igényelve? S mit szólna, ha ehhez, nem kellenének alkalmazottak, nem lenne tetemes rezsi költség, sőt a AKKOR EZT AisPROGRAMOT, ÖNNEK TALÁLTUK KI! termék kiszolgálást elvégezné valaki Ön helyett?

3 Miért pont DXN GOP? - Nem kivenni akarjuk a pénzt a zsebéből, hanem tényleg azt akarjuk, hogy gazdagodjon! Keressen abból pénzt, ami idáig csak kiadást jelentett az Ön számára! - Okosan! - Ne keményen, hanem okosan dolgozzon! - A gazdagság a fejben kezdődik! Elérhető bárkinek : Akiben erős a tanulási vágy és a változásra való készség! - Ne csak megkeresse a pénzt, hanem

4 Lesz egy szép háza, kerttel és medencével Lesz sok szuper autója, sőt saját hajója, repülője Körbeutazza a világot, és mindenhova eljut a családjával! Kezdetben a legtöbb gyerek még hisz benne, hogy egyszer gazdag lesz, és : És annyi pénze lesz, hogy bármikor, bármit megvehet

5 Aztán felnőnek és elkezdenek számolni, és akkor szembesülnek a valósággal! Az álmainkért bizony komolyan meg kell dolgozni, és sokszor maga a megélhetés is egy valós, Gazdálkodj okosan játék!!

6 3 fajta ember alakul ki! 80% Túlélésre játszik, nem tesz semmit, hogy jobb legyen! 15% él a lehetőségekkel. Polgári jólét. 5% Élvezi az életet, irányítja a pénz áramlását! Spórolás, hónapról hónapra, sárga csekk, Adósság csapda, ingyenes, ez nagyon drága, már megint hétfő van a jellemző szavaik.

7 Az egészségképben is 3 típus van 80% - közömbös nincs erős életkedv! Nem törődik az egészségével, sokszor akkor sem, amikor már fájdalmak, tűnetek jelzik a bajt! Csak az orvosokra számít, gyógyszerekben bízik. Jellemzően nyugdíjas korra már gyógyszereken élnek és a rendelőkben töltik idejüket, panaszkodva! 15% - Megpróbál egészségesen élni, táplálkozni, sportol. A legjobb orvosokat keresi, gyógyszertári vitaminokat szed, csepegtet, pezsegtet! 5% - A megelőzésre fókuszál Táplálék kiegészítőket szed, ügyel arra, mit eszik meg, keresi a természetes

8 Az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 év után kénytelen feláldozni a pénzét, hogy egészsége legyen! Aki sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt, hogy mire azt igen! Csak a betegséget lehet elkapni másoktól, az egészséget nem! Az egészséget választani kell!

9 H ogyan próbálnak az emberek több pénzhez jutni?! A 80% Spórol illetve többet dolgozik, tanul! Szerencsejáték, pilótajátékok A 15% Bankban kamatra vár, esetleg tőzsde, hagyományos vállalkozás.

10 A gazdagság csak egyesek, az 5% kiváltsága lenne? Ezek szerint az Ön képességeivel és adottságaival esélye sincs ilyen mértékű havi jövedelemre?

11 4 ember csoport alakul ki: Nincs ideje nincs pénze: Zömében az alkalmazottak ők! Ők akik eladják a munkaidejüket pénzért!

12 Nincs pénze de van sok ideje Zömében a nyugdíjasok, a munkanélküliek ők! Ők akik nem készültek fel időben, és csak az állami ellátásban bíztak! Vagy munkanélküliek, akik csak segélyekben gondolkodnak!

13 Van pénze de nincs ideje! Zömében a vállalkozók ők! Ők saját maguk alkalmazottjai lettek, a megélhetésért erejük felett kell dolgozni, bár a jutalom és a pénz is több, de nem mindig!

14 M i jellemző egy vállalkozásra? 1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! 2. Oda van kötve vállalkozásához! Aktív jövedelem. 3. Nincs növekedési lehetőség! 4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben! 5. Bonyolult könyvelés, elszámolások!

15 Rendszereket, hálózatokat építenek, a pénzt dolgoztatják!

16 A pénz keresés angolban pénzcsinálás - 4 módja Robert T. Kiyosaki : A CASHFLOW-négyszög megmutatja, miért van, hogy egyesek kevesebbet dolgoznak, mint mások, mégis többet keresnek, kevesebb adót fizetnek és nagyobb anyagi biztonságban élnek.

17 A cél tehát a C faktoron át eljutni a befektetők közé, ahol már a pénz dolgozik helyettünk! DE MI KELL AHHOZ, HOGY ELINDÍTSUNK EGY SIKERES VÁLLALKOZÁST?! Egy nagyszerű egyedi ötlet! Sok pénz és idő! Türelem, kitartás!

18 Ezek hiányában, azonban ma, a hagyományos vállalkozások 80%-a tönkre megy, miután veszteségeit már nem tudja hitelekkel kitoldozni!

19 Nagyon sok vállalkozó, ezért ma felteszi magának a kérdést! Valóban ezt akartam mikor vállalkozóvá lettem?

20 Akkor mit tehet, ha nincs se: Pénze Végzettsége Egyedi ötlete Tapasztalata Eszközei

21 Miért ajánlják a Network marketinget a legjobb vállalkozási formaként? - Mert bárki belekezdhet, jellemzően munka mellett! - Nem igényel képzettséget, végzettséget, nincs korhatár! - Nem igényel nagyobb befektetést! - Nincsenek kereseti korlátok! Egyszer elvégzett munkáért, egy életen át jutalék. Egyre kevesebb munkával, egyre több pénz! - Nemzetközileg építhető! - Az MLM képzések haszna, az élet más területeire is kihat! - Örökölhető, passzív jövedelmet ad!

22 M iért a N etwork marketing? Inkább részesülök 100 ember munkájának 1%-ából, mint 1 ember munkájának 100%-ából Paul Getty

23 Mi a különbség az MLM és a hagyományos vállalkozások között? Hagyományos vállalkozás Magas kezdő tőke szükséges / 3-5 millió / Lassú a megtérülés, több év is lehet! Általában beruházást, telephelyet igényel! Önnek kell kitalálni, megalkotni, gyártani, értékesíteni a termékeket. Már az elején kell cég vagy vállalkozói igazolvány, s ezzel az állam felé jönnek a kötelezettségek, akkor is, ha nincs bevétel! Nagy a kockázat, sokat veszíthet!

24 MLM Minimális kezdő tőkével elindítható / ezer / Megtérülés akár az első hónapokban! Nem elad, csak reklámoz, kiközvetít! Nem igényel beruházást,

25 Ez tényleg működik?

26 M LM vagy piramis játék? Amikor a termék nem lényeges úgyis mindenki a pénz miatt csatlakozik, szöveget hallod, vagy nincs is termék, csak belépési, fenntartási pénzek, akkor jobb ha gyanút fogsz!

27 Én mit kerestem? Legyen valós termék - ne csak valami online dolog, vagy vásárlási jog, pozició, vagy valami jelképes dolog, amivel hitelessé próbálnak tenni egy valójában pilótajátékot! Ne legyenek benne szándékos túlzások, mézesmadzagok, kis betűs részek, NE LEGYEN MÓKUSVAKÍTÁS! Olyan termék legyen amit idáig is ismertem, fogyasztottam, nem új szokás felvételére akar rávenni, új költségekre! Olyan termék legyen, amit akkor is megvennék és annyiért, ha nem kapcsolodna hozzá üzleti lehetőség! Olyan üzlet legyen, amit bárki el tud inditani, nem igényel óriási anyagi befektetést, nincsenek beépített kényszerek, és nem lehet vele semmit veszíteni! Olyan termék legyen, aminek bemutatásához nem kell szakértelem, és nem kellenek manipulációs elemek! Olyan termék és üzlet legyen, amit online is tudok végezni, és nemzetközileg is tudok vele toborozni!

28 Én mit kerestem? Legyen a cég legalább 10 éves, és legyenek nyilvános adatai, melyek növekedést mutatnak! Legyen a cég elérhető bárki számára az adott országokban, így Magyarországon is. Legyen személyes ügyfélszolgálat, reklamációra lehetőség! Ne legyenek termékellátási, jutalék kifizetési problémák soha! Legyenek a vezetők elérhetőek, és megközelíthetőek! Legyen a cég törvényes és törvény tisztelő, ne kelljen félni, hogy bármi ronthatja a

29 A következő pár diában megnézzük mi alapján érdemes MLM céget választani és miért tudom, hogy a DXN minden, előbb leírt feltételnek megfelel?

30 1. A TREND Kávé Wellness, antiaging, diéta, táplálékkiegészítés Internetes munka Online kereskedelem

31 A KÁVÉ A 2. legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! A 2. legnagyobb mennyiségben forgalmazott áru az olaj után!

32 2. A cég DXN 21 éves, folyamatos növekedés, 48 országban iroda, 5 millió regisztrált tag! 28. legnagyobb MLM cég! Európai nyitás április

33 Az egész világon elfogadott bio minősítés, díjak, elismerések!

34 3. A TERM ÉK Nem új kiadás a családnak, csupán márkaváltás az ivás, táplálék kiegészítés és higiénia területén!

35 Egészséges ganodermakávék Ganoderma tartalom miatt: Több mint 200 hasznos anyag bevitele. Nem savasít. Nem veri fel a vérnyomást, a szívet. Javítja az oxigénfelvételt, így az alvást is! 100% arabica kávé, növényi pálmavaj tejpor, nem ipari hanem nádcukor és szerves ganoderma tartalom.

36 Kezelendő problémák! Minőségi éhezés Mérgek az ipari táplálkozásban! Savas táplálkozás! Alváshiány! Mozgáshiány! Stressz!

37 A TERM ÉKEK Hasznos tápanyagok bőségesen! Méregtelenítenek, kivezetik a mérgeket! Lúgosítanak fogyás támogató diéta! Erek letisztítása, koleszterin, vércukorszínt, vérnyomás csökkentő hatás! Új vér képzésében segítség! Vér oxigénfelvevő és szállító képességének növelése! Stressz tűrő képesség növelése! Alvás segítő, hangulatjavító hatás! EGÉSZSÉG

38 Ganoderma, Spirulina, Cordyceps, Noni, Oroszlánsörénygomba

39 Miért a DXN? A világ legnagyobb ganodermás cége, mely saját, bio farmokkal és feldolgozó üzemekkel dolgozik! Nincsenek alvállalkozók, nem más cég termékeit csomagolja át, így a legjobb ár - érték arányt tudja biztosítani! Malajzia éghajlata, a napsütéses órák száma, a nap beesési szöge a legkedvezőbb a gyógygombák és a Spirulina termesztésének is, így kevesebb költséggel is jobb a minőség! Rendelkezik az összes nemzetközi minősítéssel ami szükséges, olyanokkal is ami nem kötelező! Saját szabadalmaztatott, hidegsajtolásos módszerével, nem darált gomba testet forgalmaz, hanem 30 kg termésből von ki 1 kg hatóanyagot, és az kerül a kapszulákba! A hatóanyag kivonásához nem használnak vizet, más anyagot! /Egyes cégeknél vízzel van a hatóanyag kivonás, és a vízzel bekerült ásványi anyagok okoztak veseproblémákat pld!/ Mindent többszörösen tud, mint más cégek gyógygomba termékei, de betartva a törvényeket, nem tesz gyógyulásra vonatkozó ígéreteket, és nem tesz közé terméktapasztalatokat amik a gyógygombáknak köszönhető gyógyulásokról szólnak!

40 Beszéljünk az árakról!

41 Hogyan lehet ebből Önnek pénze? A. Kereskedelmi típusok: A. Üzenet: Rakja rá a hasznot és árulja a 1. Szint A Gyártó termékeinket! 2. Színt Importőr 3. Szint Nagykereskedelem 4. Szint Kiskereskedelem B. Üzenet: Bolti vagy ügynöki forma Egy életen át jutalékot kap, azután akit csatlakoztat a Mindegyik szinten rárakódik céghez! a saját egyszeri haszon. B. Multi Level több csatornás Marketing 1. Szint Gyártó 2. Szint Hálózatépítők akik a céghez vezetik az embereket, megtanítják, hogyan vásárolhatnak a cégtől, és hogy kereshetnek ezzel pénzt! Jutalék több mélységből, és minden vásárlásnál később is! Egy életen át haszon!

42 Hogyan lehet ebből Önnek pénze? Melyik kávés cég, vagy drogéria fizet azért ha az ő termékeit fogyasztja? Kávézzon, ismerkedjen, beszélgessen.

43 Legyen az egészség és a jólét nagykövete! Mutassa meg ötletesen, kreatívan, bármilyen eszközzel, online vagy offline az üzleti lehetőséget és a termékeket! Legyen kulcsember vagyis a cég hiteles reklámarca a saját környezetében! Legyen a termékek referenciája! Beszéljen a megelőzés fontosságáról, a ganodermáról, a spirulináról stb! Mutassa meg a hatástöbbszörözés erejét! Tanuljon és tanítsa az alsó vonalait!

44 MOMENTUM nyitás és felemelkedés! Gondolkodjon nagyban, az egész világpiacban! Most van az Európai piac nyitás, így jó kapcsolatokat találva, egész országok forgalma kerülhet Ön alá!

45 4. A DXN MARKETING TERV Út a passzív jövedelemhez! Hangsúly a termékfogyasztáson van! Az árak fogyasztó barátok! Viszont emiatt stabil, folyamatos a fogyasztás! Jutalékfizetés nem az új tagok után van, hanem kizárólag az elért forgalom után! Nincsenek havi elvárások, beépített kényszerek! Nincs nullázódás, szintvesztés, kiesés! Igazságos a legtöbb pénzt az kapja aki dolgozik de méltányos is, így 1-2 jó emberrel is lehet sok pénzt keresni! Több szintes jutalék kifizetések! Heti és Havi bónusz elszámolás, a jutalék levásárolható, illetve számla ellenében kifizetésre kerül. Könnyen teljesíthető plusz kiírások, jutalomutazások! Választható üzleti indulások, sebesség! DSP Dinamic Start Program Gyors indulás gyors pénz, extra azonnali bevétel!

46 5. Ingyenes oktatási rendszer

47 Nézzük mit is kap csatlakozáskor? 1. Nyomtatott és DVD anyagok : Termékek és az üzlet! 2. Web iroda - Program manager - beállítható emlékeztetéssel! Ingyenes hírlevélküldés, autoresponder! Ingyenes videó mail rendszer után követéssel Kép és videó tárhely! Ingyenes professzionális honlap és videók 20 nyelven Letölthető ingyenes képzések! Webkonferenciákon való részvétel és annak használata toborzásra!

48 Mennyit lehet ezzel keresni? Nagy mértékben függ, a csatlakozás módjától, az indulás sebességétől! Mi másolódik? Mennyire hiteles valaki, helyes-e az attitűdje, vállalkozásként kezeli vagy szerencsét próbál?! Egyértelműen kimondható, hogy nem értékesítésből, kiskereskedelmi haszonból bár ez is van hanem hálózatépítési munkából lehet, akár 7-8 számjegyű passzív jövedelmet kiépíteni!

49 Hatástöbbszörözés! Az alap marketing terv is magas jövedelmet biztosít, de általában, hosszabb távon jön a nagy pénz, a vezetők munkáját jutalmazza! Havonta egy ember 100 pontos csatlakoztatásával, és ennek másoltatásával hihetetlen eredmény érhető el így is!

50 CSATLAKOZZON ÖN IS! / A csomagok összetétele ára havi, az aktuális állapotról érdeklődj személyesen! / Legolcsóbb ELVÁRT MINIMUM 5000Ft + 1 termék Fogkrémmel= 7005Ft Kis üzleti csomag Termék 27150Ft-ért 5000Ft elengedve!! Komoly tervekkel Törzsvásárlóknak és rendelkező kezdőknek! Minimális szerencsét terméktapasztalat. próbálóknak! Vállalkozói csomag Plusz árkedvezmény után termék 74000Ft-ért! 5000Ft elengedve! Vállalkozói gyors start csomag! Elégséges terméktapasztalat, kezdő minta és bemutató ill. árukészlet! A legjobb döntés!

51 Nyiss kedvezmény számlát csatlakozásodkor! Csatlakozz DSP termékcsomagokkal, és nem csak a regisztrációs díjat engedik el, hanem a termékek értékének C-110, B-130, A-150%-át visszakapod kedvezmény számlán, amit 4 év alatt vásárolhatsz le, mindig 10% kedvezményt érvényesítve vásárlásodkor! Mind a 6 KIT tartalmazza a regisztráció díját és csak regisztrációkor vehető meg! A KIT A1 KIT B KIT B1 KIT C KIT C1 KIT PÉLDÁUL: C : Ft KSZ: 34595Ft

52 Dinamikus indulás üzleti előnyei: - - Átmenetet biztosít a DXN marketing tervéből származó stabil, passzív jövedelem eléréséig. Azonnali bevételt biztosít. Heti elszámolás és bónusz kifizetés. Egész európai piacon elérhető! Jól másolható, jól kommunikálható! Az értékesítéshez nincs vásárlási kötelezettség, vagyis nem csak az értékesíthet aki maga is megvette!

53 - 100 PV saját havi aktivitás a bónusz feltétele! - A közvetlen eladási jutalék heti elszámolású, ha meg van a 100 pont, fizetik! - A 2-3. szintű felső vonali bónusz havi elszámolású, a 3 aktív felsővonal kapja! 12 hétig lehet értékesíteni a regisztrációtól számítva, utána is lehet így csatlakoztatni, de akkor már a hagyományos marketing terv alapján számolódik el! NAGYOBB LENDÜLET, ELKÖTELEZETTSÉG, AKTIVITÁS AZ ELSŐ 3 HÓNAPBAN, MINEK JUTALMA EXTRA GYORS BEVÉTEL, AMI KÉSŐBB A HAGYOMÁNYOS MARKETINGTERVBEN PASSZÍV JÖVEDELEMMÉ VÁLIK!

54 M érlegeljen! vagy

55 Milyen elkötelezettséggel, terhekkel jár ha csatlakozik? Mit veszíthet ha megteszi?

56 Tele van kérdésekkel? Ez természetes! Senki se született profi hálózatépítőnek! Ez egy szakma, amit meg lehet és kell tanulni! A siker mindenki számára elérhető, akiben: Nagy a tanulási és tudás iránti vágy! és Teljes a változásra való hajlandóság! Vagy ahogy szokták mondani: A siker 90% helyes hozzáállás és csak 10% tudás! Legyen győztes hozzáállása és jelleme, és az emberek keresni fogják a lehetőséget, hogy csatlakozhassanak ahhoz amit csinál!

57 Ne azon gondolkodj, amid nincs, hanem azon hogy mit tudsz csinálni azzal amid van! Azokat az evezőket kell használni, amelyek kéznél vannak, és azzal a széllel kell vitorlázni, amelyet Isten ad. C. H. Spurgeon Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni. Napoleon Hill

58 Hívj! H ívj! Ne hívj!

59 Köszönöm a figyelmet! Biró Anett Weboldal: onlinekavezo.hu anett@onlinekavezo.hu Telefon: Skype: onlinekavezo DXN ID:

60

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk?

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk? Hogyan tovább? Forgatókönyv 2. dia Elmúlt alkalommal megmutattam neked, kik is vagyunk, mit is csinálunk, most szeretném neked megmutatni, hogyan is lehet itt egy eredményes vállalkozást felépíteni. Tehát,

Részletesebben

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu

23 CSOPORTDINAMIKA. James Vagyi International All Rights Reserved. www.jamesvagyi.hu 23 CSOPORTDINAMIKA A csoportok másképpen viselkednek, mint az egyének. A hasonló gondolkodású emberek találkozása a Network Marketing/MLM üzlet rendezvényein, különleges atmoszférát teremt. Nagyon nehéz

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

Forgalmazói szabályzat

Forgalmazói szabályzat Forgalmazói szabályzat MEGHATÁROZÁSOK A DXN Forgalmazói szabályzatban, amennyiben a szövegkörnyezet másként nem indokolja, a következő rövidítések és kifejezések az alábbiakat jelentik: Forgalmazó A DXN

Részletesebben

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA Az Üzleti szabályzat a Yess Europe Kft. és a Yess+ hálózatába tartozó partnerek kapcsolatát, az ezzel összefüggı jogokat és kötelezettségeket szabályozza. Az Üzleti

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Az elején mindig van valaki, aki olyasmit tesz, amit mások megvalósíthatatlannak tartanak... Életünk során mindig abban hittünk, hogy az ember nem

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25.

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25. Európa Régió ösztönző programok 2016. február 2016. január 26. 2016. február 25. Bevezetés Örömmel jelentjük be csomag ajánlatainkat 2016. februárra, melyek nagy mértékben támogatják Tanácsadóink munkáját,

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Miért van szükség üzleti tervre?

Miért van szükség üzleti tervre? Pólya Árpád Kulcs az üzleti terv összeállításához ÖTLETHÍD Gazdaságfejlesztő, Mérnöki és Oktatási Tanácsadó, Szolgáltató Kft. Miért van szükség üzleti tervre? A jövő formálása mindig izgalmas és egyben

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Biró Anett onlinekavezo.hu

Biró Anett onlinekavezo.hu Biró Anett onlinekavezo.hu Fontos, hogy jól működjön? Az emberek többsége odafigyel az autójára, hogy mindig a legjobb, a belevaló és megfelelő üzemanyagot, olajozást kapja, és karbantartatja, mert a

Részletesebben

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ADATOK: Név: Flavon Group Kft. Székhelye: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19., További irodái: 1043 Budapest, Tél utca 3-7. fszt. 4./3. Debreceni Törvényszék

Részletesebben

tengerparton voltak - NEM látták a hajókat! Amit nem ismerünk, az nincs. Amit nem tudunk elképzelni, azt nem látjuk.

tengerparton voltak - NEM látták a hajókat! Amit nem ismerünk, az nincs. Amit nem tudunk elképzelni, azt nem látjuk. Gyerekpénzügyek Gyerekpénzügyek Életrevaló Gyerek 2 Mai világunkban sok gyerek már az előtt eladósodik, mielőtt egy fillért is keresett volna! Keresete még nincs, de havi rezsije már van, ami a mobiltelefon-számlájából,

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

Hasznos tippek betétlekötéshez

Hasznos tippek betétlekötéshez Hasznos tippek betétlekötéshez Frissítve: 2016.01.01. Szerző: BankRáció csapat Mi az a lekötött betét? Bankba tett pénz, amely gyakorlatilag a banknak nyújtott hitel. Azért cserébe, hogy a banknál hagyjuk

Részletesebben

Agresszív marketing?- II. rész. Elıszó. Kedves Vállalkozó!

Agresszív marketing?- II. rész. Elıszó. Kedves Vállalkozó! Témakörök: vállalkozás indítása, kisvállalkozó, stratégiai tervezés, marketing terv, online marketing, felnıttképzés, tanfolyamok, képzés, vállalkozói tanfolyamok, egyéni vállalkozó, internet marketing,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Hozott határozatok: 13/2013.(III.11.) 14/2013.(III.11.) 15/2013.(III.11.) 16/2013.(III.11.)

Részletesebben

Csak erős idegzetűeknek! videóleirat

Csak erős idegzetűeknek! videóleirat Csak erős idegzetűeknek! videóleirat 2009. Piroska Gyula Tréning Kft. Minden jog fenntartva. Üdvözlöm Önt, kedves Cégvezető Barátom! Piroska Gyula vagyok,, hogy ne érezze magát egyedül a cégvezető. Nem

Részletesebben

Sport szponzorszervezés. Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő

Sport szponzorszervezés. Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő Sport szponzorszervezés Kecse- Nagy Sándor Kommunikációs szakértő Merre van a siker? Te kivel kötsz üzletet? A kapcsolat titka BIZALOM Mit is szeretnénk igazán? Pénzt? Pénzt? Pénzt? Menjünk és kérjünk?

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

a 2009/2010 üzleti évrôl

a 2009/2010 üzleti évrôl a 2009/2010 üzleti évrôl Vállalati Felelôsségvállalás Jelentés Vezérigazgatói köszöntô 2009 után immár második ízben számolunk be a Tesco vállalati felelôsségvállalás jelentésében társadalmi és környezeti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv soros, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. október 24. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

Lavylites kompenzációs rendszer

Lavylites kompenzációs rendszer Lavylites kompenzációs rendszer A LAVYLITES kompenzációs terve egy olyan forradalmian új jutalékrendszer, amely a piacon létező kifizetési tervek legjobb elemeit kombinálja. Könnyen felépíthető, gyors

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei

A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei SZEMLE 494 Mohácsi Kálmán Közgazdasági Szemle, XLV. évf., 1998. május (494 506. o.) MOHÁCSI KÁLMÁN A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei A magyarországi

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek

Nemzetközi Navigátor 2011. Common Purpose Nemzetközi Navigátor. Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek Common Purpose Nemzetközi Navigátor Folyamatos leadership fejlődés a jövő vezetőinek A szakmai fejlődés során a gyorsan előléptetett vezetőknek gyakran már karrierjük elején specializálódniuk kell egy

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

Játékszabály DMB 2016

Játékszabály DMB 2016 DMB 2016 KEDVES JÁTÉKOSUNK! Az FMCG szektorba tartozik minden nem tartós és különleges jellegzetességgel nem bíró termék: pl. italok, cigaretták, higiéniai és kozmetikai termékek, nem alapvető élelmiszerek,

Részletesebben

YOUR CHANCE TO CHANGE

YOUR CHANCE TO CHANGE Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Érdeklődők! YOUR CHANCE TO CHANGE ÚT A SIKERHEZ 1985-ben Ahlenben rendkívüli vállalkozást indítottunk el. Az ötlet, hogy kiváló minőségű parfümöket, kozmetikai- és ápoló

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009. No. 17. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009. No. 17. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009. No. 17 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club tizenhetedik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan teremtsünk

Részletesebben

EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT EKAGRA RENDSZER MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT A PARFÜMÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐ ADATAI.... Név: Mentor 2008 Kft. Székhely: 6727 Szeged, Göndör sor 7. Cégjegyzékszám: Cg.06-09-012557 ( Szegedi Törvényszék Cégbírósága ) Adószám:

Részletesebben

Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül

Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM GAZDÁLKODÁSI KAR ZALAEGERSZEG Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül Belső konzulens: Dr. Antal

Részletesebben

AZ FM GROUP HUNGARY MARKETINGTERVE

AZ FM GROUP HUNGARY MARKETINGTERVE AZ FM GROUP HUNGARY MARKETINGTERVE 2 I. ISMERTETŐ A TERMÉKRŐL ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAMJÁRÓL A sikerhez vezető útja elején bizonyára mindenki keresi a választ a következő kérdésekre: - hogyan kezdjem el?

Részletesebben

2201-06 (gyakorlat) Kereskedelem, vállalkozás, ügyvitel. 1. Határozza meg a számla és a nyugta kötelező tartalmi elemeit!

2201-06 (gyakorlat) Kereskedelem, vállalkozás, ügyvitel. 1. Határozza meg a számla és a nyugta kötelező tartalmi elemeit! 2201-06 (gyakorlat) Kereskedelem, vállalkozás, ügyvitel 1. Határozza meg a számla és a nyugta kötelező tartalmi elemeit! - Teljesítés időpontja (több alkalmi szállításnál utolsó nap) - Számla kelte - Fizetési

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok:

ASEA. 1. dia. Megjegyzések. Bemutató időterve (minden egyes szakasz egy percet jelent) Bevezetés. Megbeszélési pontok: 1. dia ASEA Bevezetés Köszönöm, hogy időt szán arra, hogy megosszak Önnel valami olyasmit, ami rengeteget jelent a számomra. Meg szeretnék osztani Önnel egy olyan csodálatos áttörést, amely mind az egészségére,

Részletesebben

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME ÁSZF 5 1.1. A szolgáltató megnevezése, A Szolgáltató neve: Süleweb Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Adószám: 11739377-1-19 Cégjegyzékszám: 01-09-516456 Székhely: 8317 Lesencefalu

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők

TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők Promóciók 2016. április Érvényes: 2016. március 26 2016. április 25. ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Kezdd TIENS üzleted 3*-os Tanácsadóként! Érvényes: 2016. március

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

CSELEKEDJ! Bevezetés. 1 Majd szólt a tanítványaihoz is: Volt egy gazdag ember, akinek volt egy sáfára. Ezt bevádolták nála,

CSELEKEDJ! Bevezetés. 1 Majd szólt a tanítványaihoz is: Volt egy gazdag ember, akinek volt egy sáfára. Ezt bevádolták nála, CSELEKEDJ! 1 Majd szólt a tanítványaihoz is: Volt egy gazdag ember, akinek volt egy sáfára. Ezt bevádolták nála, hogy eltékozolja a vagyonát. 2 Ezért előhívatta, és így szólt hozzá: Mit hallok rólad? Adj

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Takarékpont lakossági számlacsomagok számlavezetési és kapcsolódó szolgáltatások kondíciói Kiadás időpontja: 2016.03.31. Hatályos: 2016.04.01. Indoklás: Hpt.

Részletesebben

Kitöltési útmutató a muzeális intézményekről szóló OSAP 1444-es adatgyűjtő kérdőívhez

Kitöltési útmutató a muzeális intézményekről szóló OSAP 1444-es adatgyűjtő kérdőívhez Kitöltési útmutató a muzeális intézményekről szóló OSAP 1444-es adatgyűjtő kérdőívhez Általános tudnivalók Az adatszolgáltatás a 340/2012. (XII.5.) kormányrendelettel módosított 288/2009. (XII.15.) kormányrendelet

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON

DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON DUMASZÍNHÁZ, FÉNYFESTÉS ÉS SÁRKÁNYHAJÓZÁS VISSZAESÉS A RENDEZVÉNYPIACON Továbbra sem indult meg a kilábalás a rendezvényes szakma válságából, a 2009 és 2010-es súlyos visszaesés után a gödör mélyén vegetál

Részletesebben

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista A tökéletes táplálkozás megvalósítása a természetes testi állapotért Különlegesen

Részletesebben

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA NETregator Internet ÁSZF KIVONAT 2015. december 7. A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA A NETregator Kft. Általános

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez Marketing útmutató Iránytű az érvényesüléshez Bevezető: Új szimfóniába kezdtünk. A 21. század lüktetése, az őssejt sztori adja ehhez a taktust. Új, szabadalmaztatás alatt álló készítményeinkkel megnyílt

Részletesebben

A DMGO Kft elektronikus vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei (ÁSZF)

A DMGO Kft elektronikus vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei (ÁSZF) A DMGO Kft elektronikus vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei (ÁSZF) A DMGO Kft. webáruházán keresztül történő vásárlással kapcsolatos főbb információk A DMGO Korlátolt Felelősségű Társaságtól

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek

Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek Wagner Solar Hungária Kft. Általános szerződési feltételek A Wagner Solar Hungária Kft székhelye: 2120 Dunakeszi, Fóti út 92, képviselője: Beleznai Nándor ügyvezető, elektronikus levelezési címe: info@wagnersolar.hu,

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Vendégek jönnek Te, Gergely, nem akarsz fölkelni? Tizenegy óra van! Mi van? Már tizenegy óra? És te már fönn vagy? Akkor nekem is föl kell kelnem. Mindjárt itt vannak

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Idegenforgalmi / vendéglátó és szálloda gyakorlati (külön) feladat (KF3)

Idegenforgalmi / vendéglátó és szálloda gyakorlati (külön) feladat (KF3) Az értékelõ tanár tölti ki! Kodolányi János Fõiskola Turizmus Tanszék Érdemjegy: Beküldõ neve: Dancsó Péter Szak: Idegenforgalom- és szálloda szak, levelezõ tagozat Évfolyam: IV. Helyszín: Budapest NEPTUN

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

AZ ÉLELMISZERPIACI KUTATÓMUNKÁLATOK SZOCIÁLIS VONATKOZÁSAI ÍRTA:

AZ ÉLELMISZERPIACI KUTATÓMUNKÁLATOK SZOCIÁLIS VONATKOZÁSAI ÍRTA: AZ ÉLELMISZERPIACI KUTATÓMUNKÁLATOK SZOCIÁLIS VONATKOZÁSAI ÍRTA: BENE LAJOS A PIACKUTATÁS MUNKAKÖRE. Az emberi haladás jellemző sajátsága, hogy a jólétét egészen közvetlenül érintő kérdésekre legkésőbben

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata P o l g á r m e s t e r é t ő l

Szentes Város Önkormányzata P o l g á r m e s t e r é t ő l Szentes Város Önkormányzata P o l g á r m e s t e r é t ő l Száma: U-10248/2008. Témafelelős: Dr. Seres Ilona Tárgy: Az Önkormányzati tulajdonban és érdekeltségben lévő cégek üzleti követelményrendszere,

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

Beszámoló Török Mátyás

Beszámoló Török Mátyás Időrendi bontás 2016. február 15. Választmány 2016. február 16. Biológia szakterület bevonó 2016. február 17. EHSKB ülés 2016. február 18. Fizika szakterület bevonó 2016. február 18. Tanárképzési szakterület

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben