Felhasználók tapasztalatai:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználók tapasztalatai:"

Átírás

1 Felhasználók tapasztalatai: 1 Gy. F.-né Budapest Hozzátartozóm, aki 91 éves, prosztatarákban szenved. A betegség következményeként mindkét lába nagyon duzzadt volt. Nagy lila foltok jelentek meg rajta, hallomás útján szereztünk tudomást az R47-Protumol krémről, rendeltünk is belőle. Kb. 2-heti használat után a lila folt a lábán felszívódott, az addig erősen dagadt lábszár lelohadt, megtisztult. Az idős beteg elmondása alapján a krém jónak bizonyult. 2 F. A. Budapest Bőrrákban szenvedek. Betegségem nem műthető. A Zöld Újságban olvastam hasonló betegségben szenvedők leveleit. Úgy gondoltam, jómagam is megpróbálom az R47-Protumol krém használatát. A daganat a fülem mögötti részt támadta meg. Naponta kétszer kenegetem a kérdéses felületet, mely a krém használatától napon belül elkezdett gyógyulni. A rajta levő seb beforrt. 3 H. L. Solt Leukémiában és basaliomában szenvedő beteg vagyok. Természetgyógyászom ajánlotta az R47-Protumol krémet. Heti három alkalommal használom. Szeretném elmondani, hogy a krém használatától a közérzetem fokozatosan javulni kezdett, pár tubus elhasználása után megerősödtem. 4 F. I. Pécs 73 éves vagyok, emlőrákban szenvedek, nem műthető. Egy ismerősöm ajánlotta az R47- Protumol krémet. Mivel kisnyugdíjas vagyok, kéthavonta egy tubust használtam úgy, hogy naponta egyszer az addig gyulladt mellemet bekentem. Egy egész tubus felhasználása után azt vettem észre, hogy a mellem nem gyulladt be, és nem éget a bőrfelület. 5 S. M. Budafok Egy korábbi esés után, az asztal sarkába nagyon megütöttem a mellem, ami duzzadt lett, csúnyán elszíneződött, a keletkezett kis csomót masszírozással szétoszlattam. Majd egy rutinvizsgálatnál emlőrákot állapítottak meg az addig tünetmentes állapotomhoz képest. Az onkológián a vizsgálatra várva a betegek egymás között beszéltek az R47-Protumol krémről. Én is vásároltam egyet. Naponta egyszer bekentem a mellnek azt a részét, ahol a daganatot megállapították. Egy hónap múlva esedékes kontrollon az orvos megdöbbenve állapította meg, hogy a daganat tömegében összehúzódott. 6 S. E.-né Komló Nyirokmirigy rákot állapítottak meg nálam. A helyzetem annyira súlyos volt, hogy végső kétségbeesésemben minden addig forgalomba került szert kipróbáltam, sajnos nem sokat javultam. Az orvosi terápia mellett a hallomásból megismert R47-Protumolt kezdtem el használni. Naponta háromszor kentem be a könyökhajlatot, illetve gerinc mentén a bőrt.

2 Három hét után éreztem, hogy nem vagyok annyira gyenge. A második tubus után az ellenálló képességem is javult. 7 K. R.-né Győr A két szem között, az orrnyeregről fekélyes daganatot műtöttek ki. Legnagyobb meglepődésemre a seb nem gyógyult be. Levedzett, 1-2 nap eltelte után vékony hártya képződött rajta, majd ismét kisebesedett. Az R47-Protumol krémből próbaként megrendeltem egyet. A fent említett sebet naponta bekentem. Egy hét eltelte után a seb elkezdett összehúzódni, a levedzés megszűnt, szépen begyógyult. Most már csak hetente egyszer alkalmazom. 8 S. Z. Budapest Az újságban olvastam az R47-Protumol krémről, hogy milyen hatásos volt bőrrákra. Nekem egy anyajegyem fajult el a hátamon, és lett belőle egy rosszindulatú melanoma. 2 cm volt az átmérője és 1 cm magas volt. 2 hónappal ezelőtt vettem a krémből, naponta kétszer bekente a feleségem vele a melanoma felületét. Ma már az átmérője nem éri el az 1 cm-t, magassága pedig nincs, teljesen lelohadt, mert egy síkban van a normális bőrfelülettel. Minden nap kisebbedik. 9 K. J. Szeged 52 éves vagyok, és prosztata rákom van. Kemoterápiás kezelést kaptam, de az állapotom nem javult, még inkább romlott. Az orvosi rendelőben az egyik beteg hívta fel a figyelmemet az R47-Protumol ápoló krémre, amelyet rákos betegek használnak. Most már használom én is, és az volt a legelső tapasztalatom, hogy a kemoterápia mellékhatásai megszűntek. Amikor kontrollra mentem, a vizsgálat után az orvosom azt mondta, hogy csökkent a prosztata daganat mérete. Ezen meg volt lepődve, mert hónapok óta tudja, hogy milyen rossz bőrben voltam. Elmondtam neki, hogy milyen krémet próbáltam ki. Azt mondta, hogy ő is hallott már róla más betegtől, és ha akarom használni, akkor ő azt nem ellenzi. Azóta is folyamatosan használom és érzem, hogy gyógyulok. 10 Dr. V. Gy. Budapest A kezelőorvosom hívta fel a figyelmemet az R47-Protumol krémre. Sok olyan beteggel és orvossal beszélt, akik már kipróbálták. Nekem a tüdőmön volt egy 3,6 x 8,7 cm-es daganat. Azért mondom, hogy volt, mert elkezdtem én is használni a krémet és a daganat teljesen elmúlt. Teljesen egészséges vagyok. Nobel-díjat érdemelne az az ember, aki az R47-Protumol krémet feltalálta. 11 R. K. Budapest A múlt évben ősszel hallottam az R47-Protumol ápoló krémről. De a bátyám lányának az esetén keresztül is ismertem már a krémet. Neki méhnyakrákja volt, az orvosi kezelés mellett használta a krémet. Jelenleg teljesen tünetmentes.

3 De igazán akkor ismertem meg a krém hihetetlen hatásosságát, miután melldaganatot állapítottak meg nálam egy magánklinikán, a szokásos évenkénti rákszűrésen. Elkezdtem a krémet használni. A mellemben nincs daganat két hónapon keresztüli krémezgetés után! Minden vizsgálaton átmentem, és az orvosok ezt állapították meg. 12 N. E. Budapest 56 éves mellrákos nő vagyok. Sajnos a bal mellemet eltávolították, kemoterápiás kezelésen estem át. Lelkileg annyira megviseltek a kezelések, a műtét, hogy pszichológus segítségét kellett igénybe vennem. A pszichológus ajánlotta az R47-Protumol ápoló krémet. Próbaképpen megvettem egy tubussal, minden nap háromszor bekentem az eltávolított mell hegét, egyszer pedig a jobb mellemet, ahol egy kis csomó volt tapintható. Jelenleg az ötödik krémet használom, és legnagyobb meglepetésemre kb. egy hete már a kontrollokon nem volt fellelhető a csomó. A közérzetem és a lelkivilágom is jó, remélhetőleg jobb is lesz. 13 S. K.-né Budapest Ismerősömtől értesültem az R47-Protumol krémről, még tavaly augusztusban. A családomban tüdődaganatos beteg van. Kértünk a krémből. A könyökhajlatokat és a gerinc vonalát naponta többször kenegettük, illetve a hátat. A kemoterápiás kezelés mellett a krémet is alkalmazva a daganat az ellenőrzés után a felére csökkent. Folyamatosan használjuk a krémet. 14 M. R.-né Budapest Melldaganatot állapítottak meg nálam. Sajnos a fél mellemet el kellett távolítani. Naponta háromszor használom az R47-Protumol krémet. Az eltávolított emlő helyén lévő heg mérete a felére csökkent, és a bőrfelület simává vált. Havonta fél tubust használok el. Ajánlhatom másoknak is. 15 T. J. Miskolc Olvastam az R47-Protumol krémről. Aranyérrel küszködöm, gondoltam megpróbálom. A végbélnyílásba naponta borsónyi nagyságú krémet masszíroztam, pár hét múlva azt vettem észre, hogy a vérző, sebes kitüremkedés megszűn6t, mintha visszahúzódott volna. Kéthavonta szoktam megvenni a krémet és használva jobb a közérzetem, nem vérzik. 16 E. J. Debrecen Kaposi szarkómában - bőrrákban - szenvedő beteg. A két alsó lábszáron különböző méretű, néhol diónyi nagyságú daganatok. A beteg klinikai szimptómái jelentős javulást mutattak az R47-Protumol krémmel történő kéthetes kezelés után, a lábak teljesen kisimultak, a sebek is elmúltak, csak a hegek voltak láthatók. 17 J. E. 50 éves vagyok. 24 darab borsónyi nagyságú daganatot diagnosztizáltak a nyakamon, a gége mellett, mindkét oldalon. Az R47-PROTUMOL krémmel, naponta 2 alkalommal bekentem a nyakamat vékony rétegben. Néhány nap után az ájulásaim elmaradtak, a közérzetem kiváló lett. Három hónap folyamatos kezelés után mind a 24 daganat elmúlt.

4 18 Z. É. Budapest Kezdődő emlődaganatot állapítottak meg az orvosok a bal mellemben. Műtétre javasoltak, de mivel nagyon féltem, úgy gondoltam, hogy ki kell valami mást próbálnom, mielőtt beleegyezem a műtétbe. Az R47-PROTUMOL krémmel naponta 3-szor bekentem mindkét mellemet és a környezetét. Rendszeresen jártam az orvosi vizsgálatokra, ahol megállapították, hogy a daganat mérete fokozatosan csökken. Tizenöt hónap után a vizsgálatokon nem volt kimutatható a daganat. 19 O.-né Á. Budapest 37 évesen kemoterápiás kezelést kaptam a melleimben lévő daganatok miatt. Az R47- Protumol ápoló krémmel rendszeresen kenegettem a melleimet, és az első pozitív megállapításom az volt, hogy a kemoterápia mellékhatásai először csökkentek, majd megszűntek. Bízom benne, hogy a daganatok is el fognak tűnni a melleimből, mert úgy érzem magamat, mintha nem is lenne semmi bajom. 20 K. R. Budapest 53 éves vagyok, Budapesten élek. Csontszarkómám volt az állkapocsban, és belső szájüregi rák is. Az R47-PROTUMOL krémmel az arcom külső részét kezeltem. A szájüregben lévő daganat mérete és száma lassan csökkent, és egy idő után elmúlt. Köszönöm. 21 M. T. Budapest Prosztata daganatot állapítottak meg nálam. Az R47-Protumol krémmel naponta három alkalommal bekentem a végbél környékét, és a végbélbe is bevittem borsónyi nagyságú krémet, mint egy kúpot. A vizelési nehézségek rövid időn belül megszűntek, az állapotom stabilizálódott, a közérzetem kiváló lett, a vizsgálatokon kimutatható volt, hogy a daganat mérete fokról-fokra csökkent, majd elmúlt. 22 Sz. E. Budapest Áttétes daganat volt a beleimen, májon, vesén és az ízületeken. Túl voltam műtéten, kemoterápián, sugárterápián, de újabb daganatok jelentek meg különböző helyeken. Teljesen elgyengült fekvő beteg voltam. Az R47-Protumol ápoló krémmel naponta három alkalommal lett bekenve a gerincem a nyaktól a farkcsontig, valamint mindkét könyökhajlatomnak a belső felülete. Az állapotomhoz képest látványos javulás indult el. Lassan felerősödtem, fekvőbeteg állapotom megszűnt, a közérzetem egyre jobb lett, a kórházi vizsgálati eredményeim is javulást mutattak. A krémmel hosszadalmas kezelés következett ezután, de a végeredmény tünetmentes állapot lett. 23 Dr. P. A. Szeged 62 éves vagyok. Csontszarkóma a hátgerincben, áttétes tumor a gerinc melletti szövetekben. Nagyon súlyos állapotban voltam, állandóan feküdtem, ágytálaztak, folyamatosan morfiumot kaptam. Az R47-Protumol krémmel a gerincem és a gerinc melletti terület lett kezelve,

5 valamint a két kar könyökhajlatának a belső része, naponta háromszor. Az első héten a közérzetem annyit javult, hogy az ágyból felkeltem, önellátó lettem. A második héttől kezdve csökkentek a fájdalmaim, közben kisebb sétákat tudtam tenni a közeli parkokban. Az állapotom napról-napra javult, próbáltam leszokni a morfiumról, ami később sikerült is. Visszamentem a munkahelyemre, ahol napi órát dolgozom, és ugyanazt az életet élem, mint amilyet a betegségem előtt. 24 Gy. S. Eger 47 éves vagyok. Hasnyálmirigyrákkal kerültem kórházba. Állandóan hánytam, csontsovány és nagyon gyenge állapotú voltam. A krémmel naponta három alkalommal bekentem hátul a gerinc mindkét oldalán a hasnyálmirigy környékét. A szervezetem jól reagált erre az R47- PROTUMOL krémmel történt kezelésre, de ezzel párhuzamosan folyt az orvosom által meghatározott kezelés is. Azt tapasztaltam, hogy a kettő nagyon jól megfért egymás mellett, mintha a krém kiegészítette volna a gyógyszeres kezelést. A közérzetem javult, a hányás megszűnt. Ha nagyon lassan is, de kezdtem felépülni. Híztam, erősödtem, majd elértem hosszú idő után a tünetmentes állapotot. 25 Á. B. Budapest Végbél daganatom volt. Az R47-Protumol krémet naponta háromszor a végbélben elhelyezve a kezelést elkezdtem. Semmi mást nem alkalmaztam, csak a krémet. Másfél év után tünetmentes lettem. 26 Dr. P. A. Budapest 70 éves vagyok. Tüdőrákom lett. A tüdőm egy részét műtétileg eltávolították, de később a vizsgálat újabb daganatot mutatott ki. Naponta kétszer bel lett kenve az R47-Protumol ápoló krémmel a tüdő környéke a háton és a mellkason. Nyolc hónap elteltével az állapotom javulásnak indult, a kórházi vizsgálaton újabb műtétet nem javasoltak. Később tünetmentes állapotot diagnosztizáltak. 27 M. M. Budapest Tüdőrákot mutattak ki nálam egy tüdőszűrés alkalmával. Dohányos voltam, tenyérnyi nagyságú daganat keletkezett a tüdőmben. Az R47-Protumol krémmel naponta háromszor kezeltem a mellkasomat és a hátamat. Diétáztam, és emellett csak a krémmel kezeltem magamat. Közel háromévi kezelés után tünetmentes lettem. 28 N. S. Törökszentmiklós Prosztatarákos vagyok. Már a második tubus R47-Protumol ápoló krém után határozottan jobban éreztem magam. Minden nap háromszor a végbélnyílásba bevittem egy borsónyi nagyságú krémet. Folyamatosan használom a krémet. 29 C. L.-né Szigetszentmiklós

6 Tüdőrákot állapítottak meg nálam, áttéttel a gerincben. Hallottam az R47-Protumol krémről. Naponta háromszor használom. Bekenem vele a tüdő környékét a hátamon és a mellkasomon is. Eddig hat tubussal használtam el. Örülök a krémnek, mert javul az állapotom, a közérzetem jó. 30 Dr. H. A.-né Az édesanyám bőrrákos. Az R47-protumol krémmel kezeljük. A krém annyira hatásos, hogy a krém azonnal nyugtatja a bőrt, és a pörkök is behegedtek. 31 C. M.-né Sopronnémeti A nyakamon és a fülem alatt dudorok keletkeztek, amelyeket naponta többször is az R47- PROTUMOL krémmel kenegetek. Azt tapasztaltam, hogy a krém hatására csökken a dudorok mérete. Addig fogom használni a krémet, ameddig a dudorok el nem múlnak. 32 M. Z.-né Cegléd Az R47-Protumol krémet használom a tüdődaganatomra az orvosi kezelés mellett. Amióta krémet használom, azóta az orvosi kezeléseket is könnyebben veszem. Nem vagyok gyenge, az étvágyam jó, és nagyon jól érzem magam. Az R47-PROTUMOL ápoló krémről a vélemények a felhasználók kérésére kerültek közlésre, akaratuk szerint jó szándékú indíttatással, hogy tapasztalataikat, megfigyeléseiket közreadva, segítségükre lehessenek embertársaiknak. A vélemények, leírások eltérhetnek a termék engedélyezésében, hivatalos felhasználási útmutatóiban szereplő javaslatoktól, útmutatásoktól. Az alább leírtak változtatások nélküli idézetek, minden esetben a terméket felhasználók egyéni véleményét, nézeteit tükrözik. A PROPHARMATECH Kutató-fejlesztő Laboratórium abban a reményben, hogy a vélemények, megfigyelések közreadásával a termékfelhasználók segítségére lesz, ezért, az itt feltüntetett történeteket tájékoztató jelleggel hozza nyilvánosságra, de semmiféle felelősséget nem vállal ezen vélemények és tapasztalatok szerint alkalmazott, és az engedélyektől eltérő felhasználási módozatokért és következményeiért.

Újdonságok a rák kezelésében

Újdonságok a rák kezelésében Újdonságok a rák kezelésében Bemutatkozik a rákkal harcoló sorstársainknak az R47-PROTUMOL krém Mikor nekikezdtünk az R47-PROTUMOL krém gyártásának, a célunk az volt, hogy egy kizárólag természetes növényi

Részletesebben

Hasnyálmirigy gyulladás:

Hasnyálmirigy gyulladás: Hasnyálmirigy gyulladás: 2008. szeptemberében ismeretlen eredetű hasnyálmirigy-gyulladást kaptam. Az év folyamán több gyulladásos megbetegedésem is volt, 3 antibiotikum-kúrán kellett átesnem. Ilyen előzmények

Részletesebben

PROPHARMATECH Egészségügyi Kutató-fejlesztő Laboratórium

PROPHARMATECH Egészségügyi Kutató-fejlesztő Laboratórium PROPHARMATECH Egészségügyi Kutató-fejlesztő Laboratórium Az egészségügyi innovációs laboratóriumunk bőrápoló készítmények, és gyógyszer termékek kutatásával-fejlesztésével foglalkozik. Fő célunk, hogy

Részletesebben

Tisztelt Cím! Mindenekelőtt fontosnak tartjuk leszögezni, hogy jelen levelünk teljes mértékig saját elhatározásunk alapján, mindannyiunk teljes egyetértésével, mindenféle külső ráhatás nélkül, pusztán

Részletesebben

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII.

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII. 3. szám 2010. Crystal tapasztalat füzet - XXII. Crystaltapasztalatfuzet2010_03.indd 1 3/3/10 12:08:51 AM 2 Crystal tapasztalat füzet A nővér ajánlásával Ambrus Ferencné a hódmezővásárhelyi kórházban nővérként

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények termékeinkrõl: A lentebb idézett - vásárlóink által adott - beszámolók hitelességét alá tudjuk támasztani. A bõvebb adatok teljes név, cím, telefonszám a szerkesztõségünkben

Részletesebben

A népesség nyolcvan százaléka nyugdíjas

A népesség nyolcvan százaléka nyugdíjas A kosárfonásról híres település központjából vezet az út a világ elől elrejtett faluba. Nagymedeséren nem könnyű a megélhetés, a helyi kis üzlet sem tart egész nap nyitva, kevés a vásárló. A helyiek a

Részletesebben

Magyarország éghajlatának alakulása 2012. január-július időszakban

Magyarország éghajlatának alakulása 2012. január-július időszakban Magyarország éghajlatának alakulása 2012. január-július időszakban Tanulmányunkban bemutatjuk, hogyan alakult hazánk időjárása az idei év első hét hónapja során. Részletesen elemezzük az időszak hőmérsékleti-

Részletesebben

Egészséghét. homokpusztai. 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00

Egészséghét. homokpusztai. 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00 Egészséghét homokpusztai 2016. április 11-15. Április 11. Hétfő, 15 00 Homokpusztai Egészséghét megnyitása Helyszín: Homokpusztai Közösségi Ház Sándorfalva, Kéri dűlő 25. A rendezvényt megnyitja: Gajdosné

Részletesebben

B. Kiss Andrea. Lúzerek hálójában

B. Kiss Andrea. Lúzerek hálójában B. Kiss Andrea Lúzerek hálójában Első e-mail Címzett: baratnem@gmail.com Dátum: 2003. január 1. szerda 21:44:12 Kedves Barátném! Nem rég beköttettem az Internetet, s ennek köszönhetően ezentúl sokkal egyszerűbb

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk.

KE - Vizuális támpontként majd egy legközelebbi műsorunkban már hátha már lesz webkamera és akkor majd könnyebb lesz, mi is majd fejlődünk. Konferálók - a HIT Rádió délutáni műsora HIT Rádió, www.hitradio.hu (KE Körtvélyfáy Eszter riporter, LE - Loványi Eszter és KZS - Kovács Zsuzsanna KE - A kutya az ember legjobb barátja. tarja a mondás,

Részletesebben

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása

Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido és a harmónia ereje, avagy Oszkár átváltozása Aikido-történet gyerekeknek Richard Moon és Chas Fleischman tollából Vass Anikó és Erszény Krisztián fordításában Előszó Ezt a történetet közel huszonöt

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

Hatékony kezelés a kutyák, macskák daganatos megbetegedéseinél a deutérium megvonása:

Hatékony kezelés a kutyák, macskák daganatos megbetegedéseinél a deutérium megvonása: Onkológia Célunk a daganatos betegek speciális szakellátása, ezáltal életük megmentése illetve hosszú tünetmentes túlélés biztosítása. Megfelelő kiegészítő vizsgálatok (röntgen és ultrahangvizsgálat, vér

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2007. október 26-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2007. október 26-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2007. október 26-án 13.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V a képviselő-testület 2006. január 31-én megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V a képviselő-testület 2006. január 31-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1/1/2006. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a képviselő-testület 2006. január 31-én megtartott üléséről Határozatok száma: 1-11. Rendeletek száma: 1-2. SZANK KÖZSÉGI

Részletesebben

ERASMUS Tanulmányúti Beszámoló Finnország, Kuopio 2007/2008 őszi és tavaszi félév

ERASMUS Tanulmányúti Beszámoló Finnország, Kuopio 2007/2008 őszi és tavaszi félév ERASMUS Tanulmányúti Beszámoló Finnország, Kuopio 2007/2008 őszi és tavaszi félév Szekeres Péter kooperos hallgató vagyok a Kandóról! Az utolsó utáni évben úgy döntöttem hogy jó lenne szerencsét próbálni

Részletesebben

J. B. Weisz. Ép testben ép lélek

J. B. Weisz. Ép testben ép lélek J. B. Weisz Ép testben ép lélek Ezt a könyvet önmagamnak is nehéz megírnom. Az a helyzet, hogy igen erős ítéleteket kell mondanom majd magam felett, és olyan részletekre is ki kell térnem, amelyek csapongásba

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Protopic 0,1% kenőcs Takrolimusz-monohidrát

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Protopic 0,1% kenőcs Takrolimusz-monohidrát BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Protopic 0,1% kenőcs Takrolimusz-monohidrát Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. - Tartsa

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében.

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jegyzőkönyv Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Napirendi

Részletesebben

FALU - KÉP. Falunap 2008 2008 JÚNIUS C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA

FALU - KÉP. Falunap 2008 2008 JÚNIUS C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA FALU - KÉP C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA 2008 JÚNIUS Falunap 2008 2 OLDAL FALU - KÉP Az alábbi névsor két helybéli, egykori urán kutatása alapján készült úgy, hogy alapját még az azóta elhunyt

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Mielőtt elkezdené gyógyszerét alkalmazni, olvassa el figyelmese Mielőtt elkezdené

Részletesebben

"Úgy nőtt fel egy nemzedék, hogy nem látott senkit dolgozni"

Úgy nőtt fel egy nemzedék, hogy nem látott senkit dolgozni "Úgy nőtt fel egy nemzedék, hogy nem látott senkit dolgozni" (Hírszerző, 2008 december 9.) Az Út a munkához program biztosan kielégíti majd a tömegigényt, hogy az ingyenélőket most jól megregulázzuk, az

Részletesebben

LAVYL AURICUM. A létrehozott anyagkomplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír, világújdonság.

LAVYL AURICUM. A létrehozott anyagkomplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír, világújdonság. LAVYL AURICUM - A Lavyl officinalis továbbfejlesztett változata. A termék koncepciója: Olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása, mely előállításának technológiájában,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. március 25.

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. március 25. JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. március 25. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25. napján 9 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről.

Részletesebben

Napirendi javaslat. 4. Törvényességi felülvizsgálat vagyon rendelet módosítása. Előadó: jegyző

Napirendi javaslat. 4. Törvényességi felülvizsgálat vagyon rendelet módosítása. Előadó: jegyző J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 26-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési Sándor

Részletesebben

J E G Y Z K Ö N Y V. A képvisel-testület egyhangú szavazással (6 f igen) meghozta az alábbi határozatot:

J E G Y Z K Ö N Y V. A képvisel-testület egyhangú szavazással (6 f igen) meghozta az alábbi határozatot: SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA SAJÓBÁBONY, BOCSKAI ÚT 2. J E G Y Z K Ö N Y V Készült: Sajóbábony Város Polgármesteri Hivatalában 2011. április 14-én megtartott rendkívüli képvisel-testületi ülésérl. Jelen

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Megkérdezte a képviselőket, hogy van-e más javaslat a napirendre vonatkozóan.

J E GYZŐ KÖNYV. Megkérdezte a képviselőket, hogy van-e más javaslat a napirendre vonatkozóan. J E GYZŐ KÖNYV Készült Kéthely Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 26-án 14.00 órakor, a hivatalban tartott soros nyilvános ülésén. Jelen vannak: Fekete Csaba alpolgármester Havanecz

Részletesebben

400 A kórház kártérítési felelősség alóli mentesülését nem eredményezi önmagában az, hogy

400 A kórház kártérítési felelősség alóli mentesülését nem eredményezi önmagában az, hogy 400 A kórház kártérítési felelősség alóli mentesülését nem eredményezi önmagában az, hogy meghatározott vizsgálat elvégzésének hiányával szakmai szabályt nem sértett. Ha az orvosai a tőlük elvárható legnagyobb

Részletesebben

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register!

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Diphereline SR 3,75 mg por és oldószer szuszpenziós injekcióhoz

Részletesebben

MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám

MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám Napharcos biológiai sejtjavító specialista NAPHARCOS MAGAZIN 2014 április, I. évfolyam 2. szám Visszatérés a természetes testműködéshez - 50 év tévelygés - Túlságos elszakadás a természettől: veszélyek

Részletesebben

3. Pillanat fölvételek Röntgen-sugarak segélyével.*

3. Pillanat fölvételek Röntgen-sugarak segélyével.* 3. Pillanat fölvételek Röntgen-sugarak segélyével.* (IV. sz. táblával.) Kezdetben, a mig a Röntgen-sugarak előállííására szolgáló berendezés még nem volt eléggé tökéletes, az ember testének vastagabb részeit

Részletesebben

A betegek tanítvánnyá tétele

A betegek tanítvánnyá tétele január 25 31. A betegek tanítvánnyá tétele A lecke rövid áttekintése ALAPIGE: Máté 15:30-31 A TANULÓ CÉLJA: Tudni: A betegség kéretlen látogató, az viszont jó lehet, hogy a betegek gyakran nyitottabbá

Részletesebben

Férfi nemi szervek betegségei

Férfi nemi szervek betegségei Férfi nemi szervek betegségei Sz. V. Aliszejko, EMF- (EHF)-terápia alkalmazása a krónikus Perinatális Központ T. A. Ordynszkaja, bakteriális prosztatagyulladás kezelésében // Egészségügyi V. K. Prilepo,

Részletesebben

Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével

Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével Bôrönd és homeopátia Beszélgetés Nyitrai Kálmánnéval, a szolnoki Korona Patika vezetôjével Takaros, barátságos épület egy árnyas, csen des kis utca végén, ahol az, nem messze a városközponttól, egy fôútvonalba

Részletesebben

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral

VALÓSÁG. Nem harap az énekóra sem Interjú egy mentortanárral VALÓSÁG Az alábbi interjúkból a pedagógus életút két állomásáról kaphatunk képet, egy mentortanár és egy pályakezdő pedagógus véleménye alapján. A beszélgetések főként a pedagógussá válás kezdeti szakaszáról,

Részletesebben

A BARÁT. Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta.

A BARÁT. Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta. Bódi Zsolt Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva! A BARÁT Moncsinak, aki végig kitartott mellettem és támogatott. Andrásnak, aki szereti az írásaim, de ezt a könyvet még nem olvasta. Szüleimnek, testvéreimnek,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 55 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. február 17-én 14 óra 30 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

RÉGÉSZETI LELETEK KEVERMESEN ÉS KÖRNYÉKÉN

RÉGÉSZETI LELETEK KEVERMESEN ÉS KÖRNYÉKÉN A BÉKÉS MEGYEI MÚZEUMI SZERVEZET MÚZEUMPEDAGÓGIAI FÜZETEI RÉGÉSZETI LELETEK KEVERMESEN ÉS KÖRNYÉKÉN PELLE FERENC BÉKÉSCSABA, 1978. A sorozatot szerkeszti SZ. KOZÁK MARIA Az eddig megjelent füzetek: 1.

Részletesebben

Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés

Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés TÁMOP-4.2.1-08/1-2008-0002 projekt Vállalkozás alapítás és vállalkozóvá válás kutatás zárójelentés Készítette: Dr. Imreh Szabolcs Dr. Lukovics Miklós A kutatásban részt vett: Dr. Kovács Péter, Prónay Szabolcs,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i üléséről 27-29/2009. (10. 19.) sz. határozat 1 Készült: A Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i

Részletesebben

B.V.Kirova A neurológiai tünetek EMF- (EHF)-punktúrás terápiája//a nemzetközi részvétellel megrendezett

B.V.Kirova A neurológiai tünetek EMF- (EHF)-punktúrás terápiája//a nemzetközi részvétellel megrendezett Az idegrendszer megbetegedései B.V.Kirova A neurológiai tünetek EMF- (EHF)-punktúrás terápiája//a nemzetközi részvétellel megrendezett Magánpraxis Bulgária Milliméteres hullámok a kvantumgyógyászatban

Részletesebben

Dr. Kutnyányszky Valéria

Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria 2009 őszén egy hónapot töltött a Kongói Demokratikus Köztársaság területén fekvő Kiwanjában. A bükkösdi homeopátiás orvos az Afrikai-Magyar Egyesület (AHU)

Részletesebben

a Madách Könyvkiadó főszerkesztőjéhez

a Madách Könyvkiadó főszerkesztőjéhez A fekete özvegy levele a Madách Könyvkiadó főszerkesztőjéhez Tisztelt Főszerkesztő Úr! Karácsony szent ünnepére megvásároltam az Ön beosztottjának, Grendel Lajos úrnak, leendő férjem egykori barátjának

Részletesebben

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás?

Első szín (Osztályterem, a diákok ülnek, dr Wieser a hitoktató vezetésével folyik az óra) Rövid, de velős! Durva bűn a lopás? DRÁMAJÁTÉK TINIKNEK Vári Lili: A KULCS A történet egy vallási középiskolában játszódik. Szereplők: Tanár dr Wieser Tanár Brown Diákok: Jim, Larry, Jeff, Tom és Matthew Első szín (Osztályterem, a diákok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében. Sánta Mátyás. Kormos Gábor. Sípos Istvánné

JEGYZŐKÖNYV. Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében. Sánta Mátyás. Kormos Gábor. Sípos Istvánné JEGYZŐKÖNYV Készült: Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében 2016. január 25-én. Jelen vannak: Horváth Sándor Elnök Sánta Mátyás Kormos Gábor Sípos Istvánné Karczagné

Részletesebben

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Központi Ügyfélszolgálati Iroda J E L E N T É S

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Központi Ügyfélszolgálati Iroda J E L E N T É S EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Központi Ügyfélszolgálati Iroda J E L E N T É S A Központi Ügyfélszolgálati Iroda 2013. szeptember 2. 2013. december 31. között végzett munkájáról és tapasztalatairól A

Részletesebben

Tapasztalataim a Feedbee-vel kapcsolatban

Tapasztalataim a Feedbee-vel kapcsolatban Tapasztalataim a Feedbee-vel kapcsolatban Méhészetem Bács-Kiskun megyében, Miske község külterületén fekszik. Jelenleg 80 méhcsaládból áll. Ebből 50 db rakodó kaptárban, ezek két fiókból állnak, fiókonként

Részletesebben

2002. október 12. 2002. október 26.

2002. október 12. 2002. október 26. Különben ismét Berlinben, most tíz hónapig, mint a Wissenschaftskolleg zu Berlin egyik fellow ja. A múlt szerdán két óra hosszat olvastam föl a Kamrá ban a Felszámolásból. Különös élmény volt, biztonságos,

Részletesebben

Egészségügyi szakmenedzser Belgyógyász szakorvos. DENIM 2013. május 29-31

Egészségügyi szakmenedzser Belgyógyász szakorvos. DENIM 2013. május 29-31 Dr. Tóth Ildikó Dr. Tóth Ildikó Egészségügyi szakmenedzser Belgyógyász szakorvos Közel 8 éve dolgozom vezetőként egy közfinanszírozott magán egészségügyi szolgáltatónál, ahol járó, egynapos sebészet és

Részletesebben

A beszélgetésen részt vett Erdélyi Klári és Farkas István

A beszélgetésen részt vett Erdélyi Klári és Farkas István A révész A belső újjászületés felé vezető út felébredést követel, mindenekelőtt annak megakadályozását, ami az önmagam megerősítésében áll. Ez egy döntő próba. Nem lehet egyezkedés az igazsággal. Ez az,

Részletesebben

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van:

Az agyi infarktus (más néven iszkémiás stroke) kialakulásának két fő közvetlen oka van: Szívvel a stroke ellen! - Háttéranyag Az agyi érkatasztrófa (szélütés) okai Tünetei bár hasonlóak, mégis két jól elkülöníthető oka van: az agyi infarktus, melynek hátterében az agyat ellátó ér elzáródása

Részletesebben

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.)

J e g y zőkönyv FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) FFB-36/2011. (FFB-55/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának 2011. november 15-én, kedden, 9 óra 13 perckor a Képviselői Irodaház V. emelet 515. számú tanácstermében

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Dermestril 25 mikrogramm/24 óra transzdermális tapasz Dermestril 50 mikrogramm/24 óra transzdermális tapasz Dermestril 100 mikrogramm/24 óra transzdermális

Részletesebben

Idősödő munkavállaló és a foglalkozási eredetű egészségkárosodások DR. NAGY IMRE

Idősödő munkavállaló és a foglalkozási eredetű egészségkárosodások DR. NAGY IMRE Idősödő munkavállaló és a foglalkozási eredetű egészségkárosodások DR. NAGY IMRE M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K X X I I. O R S Z Á G O S F Ó R U M A S I Ó F O K, 2 1 6. J Ú N I U S 9. "A világ

Részletesebben

A tanítványság és az ima

A tanítványság és az ima január 11 17. A tanítványság és az ima SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: Dániel 9:2-19; Máté 14:22-23; 26:36; János 17:6-26; Zsidók 2:17; 1Péter 4:7 De nemcsak őérettök könyörgök, hanem azokért is,

Részletesebben

Qlaira Betegtájékoztató Fogamzásgátlás harmóniában a női természettel

Qlaira Betegtájékoztató Fogamzásgátlás harmóniában a női természettel Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. Tel.: 06-1-487-4100, Fax: 06-1-212-1574 www.bayerscheringpharma.hu www.harmoniqusno.hu L.PH.WH.Qlaira.2010-06-23.1525 Qlaira Betegtájékoztató Fogamzásgátlás

Részletesebben

I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS

I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS I. MELLÉKLET ALKALMAZÁSI ELŐÍRÁS 1 Ez a gyógyszer fokozott felügyelet alatt áll, ami lehetővé teszi az új gyógyszerbiztonsági információk gyors azonosítását. Az egészségügyi szakembereket arra kérjük,

Részletesebben

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM!

KÜLÖNSZÁM! B E S Z Á M O L Ó. Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről KÜLÖNSZÁM! A NYÍRLUGOSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA KÜLÖNSZÁM 2010. szeptember B E S Z Á M O L Ó Nyírlugos Város Önkormányzata 2006 2010. évi tevékenységéről Ismét eltelt négy év. Az 1990. szeptember 30-i első szabad önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. december 1-ei rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. december 1-ei rendkívüli üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága 16/2015. VFKB ülés JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen volt: Távol volt: Meghívottak: a Városfejlesztési

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. településfejlesztési és pályázati osztályvezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. településfejlesztési és pályázati osztályvezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. január 27-én a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

Melléklet. Tudományos következtetések és az Európai Gyógyszerügynökség által kiadott elutasítás indoklása

Melléklet. Tudományos következtetések és az Európai Gyógyszerügynökség által kiadott elutasítás indoklása Melléklet Tudományos következtetések és az Európai Gyógyszerügynökség által kiadott elutasítás indoklása Tudományos következtetések és az Európai Gyógyszerügynökség által kiadott elutasítás indoklása A

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 145/2015.(XI.24.) számú határozata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 14-én 17 00 órakor tartott rendkívüli ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 14-én 17 00 órakor tartott rendkívüli ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. március 14-én 17 00 órakor tartott rendkívüli ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: - Rendeletek száma és tárgya:

Részletesebben

Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím:

Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím: Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím: Az 54 723 01 1000 00 00 azonosító számú, 3 éves Ápoló megnevezésű szakképesítés területi szakmai gyakorlat követelményei Teljesítendő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

A Halál antropológiája című egyetemi kurzus létjogosultsága. Egy fogorvos találkozása a halállal

A Halál antropológiája című egyetemi kurzus létjogosultsága. Egy fogorvos találkozása a halállal SZLEPÁK BÁLINT A Halál antropológiája című egyetemi kurzus létjogosultsága. Egy fogorvos találkozása a halállal SZEMLE Összefoglalás Tanulmányom témája az általános fogászati ellátásban résztvevő fogorvosok

Részletesebben

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register!

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Travocort 10 mg/g + 1 mg/g krém izokonazol-nitrát és diflukortolon-velarát

Részletesebben

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Bactroban 20 mg/g kenőcs mupirocin

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára. Bactroban 20 mg/g kenőcs mupirocin Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Bactroban 20 mg/g kenőcs mupirocin Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára

Részletesebben

Jegyzőkönyv Társulási Tanácsülésről

Jegyzőkönyv Társulási Tanácsülésről Ikt.szám: NAGYKANIZSAI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA 36-2 /2011/ált. Jegyzőkönyv Társulási Tanácsülésről Készült: Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása 2011. február 4-én 12 00 órai kezdettel a Nagykanizsai

Részletesebben

Nem tudom, hova lyukadok ki

Nem tudom, hova lyukadok ki Nem tudom, hova lyukadok ki Kollár Árpáddal és Nemes Z. Márióval Turi Tímea beszélget Szeretettel köszöntünk mindenkit. Amikor Árpi még nem árulta el, hogy az a közös bennetek, mindketten horkoltok, azon

Részletesebben

Központi röntgenradiológiai. sz., 2004. 40-46 old.

Központi röntgenradiológiai. sz., 2004. 40-46 old. (C30-C39) blokk A légzőszervek és a mellkas rosszindulatú daganatai Block (C30-C39) - Malignant neoplasm of respiratory organs and thorax L.I. Koritova, Onkológia, EMF- (EHF)- és a szervezet tioldiszulfidos

Részletesebben

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register!

Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.827.1514, please register! BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Tulita filmtabletta ösztradiol / noretiszteron-acetát Mielott

Részletesebben

JELENTÉS. a felnőtt háziorvosi ellátásra fordított pénzeszközök felhasználásának vizsgálatáról.!995. július 259.

JELENTÉS. a felnőtt háziorvosi ellátásra fordított pénzeszközök felhasználásának vizsgálatáról.!995. július 259. .. ' JELENTÉS a felnőtt háziorvosi ellátásra fordított pénzeszközök felhasználásának vizsgálatáról!995. július 259. : ' Állami Számvevllszék V-1017-53/1994-95. Tsz.: 242 JELENTÉS a felnött háziorvosi ellátásra

Részletesebben

"Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval

Soha nem érzem, hogy itt a plafon - Interjú Bánsági Ildikóval "Soha nem érzem, hogy itt a plafon" - Interjú Bánsági Ildikóval 2014. augusztus 26. kedd, 07:00 "Mindig büszke voltam, ha valami újra hívtak. Soha nem érzem, hogy itt a plafon, hanem inkább azt, hogy szeretnék

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE MÁLYI KÖZSÉG JEGYZŐKÖNYV Készült: Mályi Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi, Jogi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának 2016. május 27. napján megtartott

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15.

M E G O L D Ó L A P. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15. Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet 1085 Budapest, Horánszky u. 15. M E G O L D Ó L A P írásbeli vizsga Reflexológusok részére 2000. október 16. 2 T Á J É K O Z T A T Ó az értékelő tanár részére

Részletesebben

Michael Peinkofer. 1. kötet. A griff bűvöletében. Scolar

Michael Peinkofer. 1. kötet. A griff bűvöletében. Scolar Michael Peinkofer 1. kötet A griff bűvöletében Scolar E lőhang Több száz évvel ezelőtt, régi, sötét korokban A felhőkön átszűrődő sápadt holdfényben az emberi szem alig tudta kivenni a kőrakások gyűrűjét.

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 6. számú JEGYZŐKÖNYV

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 6. számú JEGYZŐKÖNYV 6. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. február 22. napján 16 órai kezdettel megtartott Képviselő- testületi ülésen. Jelen vannak: Mezőfi Zoltán polgármester Dr. Katona Ernő alpolgármester Dr. Szájbely Ernő

Részletesebben

Míg a halál el nem választ

Míg a halál el nem választ FÖLDESI ENIKŐ HAUSER PÉTER GARAMI MIKLÓS 1 Míg a halál el nem választ Esetbemutatás Összefoglalás Amennyiben a rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyító kezelése eredménytelen, a

Részletesebben

A Golden Star brigg építése

A Golden Star brigg építése A Golden Star brigg építése Hozzáadta: Gateway 2007. május 03. csütörtök 18:30 Utolsó frissités 2007. szeptember 05. szerda 22:24 Az interneten való böngészés közben akadtam rá különféle hajózással és

Részletesebben

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG

ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Cím:1139 Budapest Teve u. 4-6. 1903 Bp. Pf.: 314/15 Tel: 443-5573/33104 Fax: 443-5733/33133 E-mail: orfkvezeto@orfk.police.hu Szám: 29000/105/367/ /2012. RP. Tárgy: alapvető

Részletesebben

Váradi István búcsúztatása 2013.08.08.

Váradi István búcsúztatása 2013.08.08. Váradi István búcsúztatása 2013.08.08. búsak, bíborak (Ady) füstösek, furcsák, BÚCSÚ Nehéz a pakkom, és a gépre túlsúllyal szállni nem lehet. Zanzásítom hát, amit érzek, kőbe vésse a képzelet. Átnéznek

Részletesebben

Fluazinam és klórthalonil gombaölő szerek okozta foglalkozási asztma

Fluazinam és klórthalonil gombaölő szerek okozta foglalkozási asztma MUNKABALESETEK ÉS FOGLALKOZÁSI MEGBETEGEDÉSEK 4.2 Fluazinam és klórthalonil gombaölő szerek okozta foglalkozási asztma Tárgyszavak: gombaölő szer; asztma; foglalkozási betegség. A tanulmány két foglalkozási

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartott közmeghallgatásáról Jelen vannak: önkormányzati képviselők, intézményvezetők, komlói lakosok Napirendi

Részletesebben

Helyzetkép 2013. július - augusztus

Helyzetkép 2013. július - augusztus Helyzetkép 2013. július - augusztus Gazdasági növekedés Az első félév adatainak ismeretében a világgazdaságban a növekedési ütem ez évben megmarad az előző évi szintnél, amely 3%-ot valamelyest meghaladó

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű! Nemzeti Erőforrás Minisztérium Korlátozott terjesztésű! Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Vízvári László A minősítő beosztása: főigazgató M E G O L D Ó L A

Részletesebben

Szeretet volt minden kincsünk

Szeretet volt minden kincsünk Szeretet volt minden kincsünk Azt mondják, mindenkinek meg van írva a sorskönyvében az élete. Mindenkinek ki van jelölve z út, mint a kerti ösvény, szélekkel, jelekkel, hogy ne lehessen letérni róla. Van

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. MÁJUS 22. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. MÁJUS 22. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. MÁJUS 22. NAPJÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV Készült: Királyszentistván Közösségi Ház tárgyalótermében 2012. május

Részletesebben

Nekünk még volt szabadnapunk

Nekünk még volt szabadnapunk Nekünk még volt szabadnapunk 2013. 09. 11. Szerző: Kalmár András Molnár Piroskával egy nagy irodaház felső szintjén találkoztam, vöröses-lilás paróka volt a fején, zebramintás blúz és műszálas sál egészítették

Részletesebben

Húsvét a Bruderhofban

Húsvét a Bruderhofban Húsvét a Bruderhofban 1998 augusztusában Gyurka bácsi bíztatására az akkor 6 fős családunk elrepült az angliai Beech Grove nevű protestáns eredetű, megújult hutteri gyökerű családközösségbe. Erről a 6

Részletesebben

Az egyes régiók bűnügyi fertőzöttségi mutatói közötti eltérések társadalmi, gazdasági okainak szociológiai vizsgálata és elemzése, a rendvédelmi

Az egyes régiók bűnügyi fertőzöttségi mutatói közötti eltérések társadalmi, gazdasági okainak szociológiai vizsgálata és elemzése, a rendvédelmi Az egyes régiók bűnügyi fertőzöttségi mutatói közötti eltérések társadalmi, gazdasági okainak szociológiai vizsgálata és elemzése, a rendvédelmi szervek számára adódó konzekvenciák Tartalomjegyzék 1 Kutatási

Részletesebben

Betegtájékoztató PEGINTRON 100 MIKROGRAMM POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ. PegIntron 100 mikrogramm por és oldószer oldatos injekcióhoz

Betegtájékoztató PEGINTRON 100 MIKROGRAMM POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ. PegIntron 100 mikrogramm por és oldószer oldatos injekcióhoz PEGINTRON 100 MIKROGRAMM POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ PegIntron 100 mikrogramm por és oldószer oldatos injekcióhoz peginterferon alfa-2b (rekombináns interferon alfa-2b és monometoxi-polietilénglikol

Részletesebben

A VADÁSZREPÜLŐGÉP VEZETŐK KIKÉPZÉSI RENDSZERE HAZÁNKBAN 1961-TŐL A HAZAI KÉPZÉS BEINDÍTÁSÁIG

A VADÁSZREPÜLŐGÉP VEZETŐK KIKÉPZÉSI RENDSZERE HAZÁNKBAN 1961-TŐL A HAZAI KÉPZÉS BEINDÍTÁSÁIG Téglás László A VADÁSZREPÜLŐGÉP VEZETŐK KIKÉPZÉSI RENDSZERE HAZÁNKBAN 1961-TŐL A HAZAI KÉPZÉS BEINDÍTÁSÁIG A vadászrepülőgép-vezetők képzése az egész világon az egyik legbonyolultabb kiképzés, amit a hadseregekben

Részletesebben

bibliai felfedező A12 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Bibliaismereti Feladatlap F, Erzsébet f szül neked, és J fogod őt nevezni.

bibliai felfedező A12 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Bibliaismereti Feladatlap F, Erzsébet f szül neked, és J fogod őt nevezni. Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Olvasd el: Lukács

Részletesebben