DR. IMMUN Egészségportál

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DR. IMMUN Egészségportál"

Átírás

1 Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények termékeinkrõl: A lentebb idézett - vásárlóink által adott - beszámolók hitelességét alá tudjuk támasztani. A bõvebb adatok teljes név, cím, telefonszám a szerkesztõségünkben találhatók! Azon esetekben, ahol nem tüntettünk fel nevet, életkort vagy várost az értékelések mellett, kedves vásárlónk kérésére történt. A következõ linkre kattintva több riportfilmet, valamint TV-riportot is megtekinthet termékeink hatásosságáról:l:: Riportfilmek. Nagy örömünkre szolgált, hogy vásárlóink arcukat és nevüket adva ajánlották termékeinket, mert annyira elégedettek azok hatékonyságával. 1. Barla Szabóné (Pécs) El kezdett hullani a hajam, ezért vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt, amit rendszeresen használtam. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, mert nemcsak megszüntette a hajhullásom, de erõsebb is lett a hajam, valamint gyorsabban nõ, így sûrûbben kell fodrászhoz járnom! 2. Csilléry Beatrix (Sárbogárd, 36 éves) Hosszú a hajam, ami váratlanul el kezdett hullani, nem szerettem volna levágatni, ezért vettem DR. IMMUN Hajszeszt. Elégedett vagyok a készítménnyel, nemcsak jó illata van, és ezért jó érzés vele masszírozni a fejbõrt, hanem mert megszüntette a korpásodásomat is.babahajszálaim nõttek, gyorsította a hajnövekedésemet. Nem kellett végül levágatnom a hajam, hanem még hosszabbra meg tudtam növeszteni. 3. Baranyi Tamásné Szílvia (Gyõr, 31 éves) Vékony, gyenge szálú a hajam, nehezen kezelhetõ, ezért kerestem valamilyen terméket hajerõsítés céljából. Az interneten találtam a DR. IMMUN termékekre. Hajszeszt vásároltam, amit rendszeresen el kezdtem használni. Már egy hónap után azt tapasztaltam, hogy erõsebb lett a hajam, kicsi, apró hajszálak nõttek, jó a termék, elégedett vagyok az eredménnyel. 4. Édel Zsuzsanna (Somogyszob, 42 éves) Vegyszeres hajkezelések hatására kezdett el hullani a hajam. Szerettem volna erõsíteni és megállítani a hajhullást, ezért vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt és Hajápoló olajat. A termékek használata során a hajam könnyebben kezelhetõvé-, selymesen simává vált. Ennek ellenére érdekes, hogy nem maradt a Hajápoló olajtól olajos a hajam! Dúsabb hatásúvá vált, erõsödött hajállományom és a halántékomon apró kis hajszálak kezdtek el nõni, nagyon jó, hatásos mind a két készítmény.

2 5. Deák Gáborné (Makó, 40 éves) Három gyermeket szültem, félhosszú a hajam. Amely a 3. gyermek születése után kezdett el látványosan hullani, amikor abbahagytam a szoptatást. A DR. IMMUN Hajszeszt kezdtem el használni, ami rendszeres használattal már egy hónap múlva - 1 üveg elhasználása után - elõször jelentõsen lecsökkentette, majd elmulasztotta a hajhullásomat. Megerõsödtek a hajszálaim, és idõvel újra dúsulni kezdett a hajam. 6. Szabadi Terézia (Kõszeg) Rendszeresen hullott már régebb óta a hajam, mely következtében használtam szintetikus hajhullás elleni szereket. Ezek elmulasztották ugyan a hajhullásomat, de a növekvõ új hajszálak rövid idõ múlva kihullottak. Egy ismerõsöm javasolta, hogy szintetikus hajhullás elleni szerek helyett használjak inkább 100%-ban természetes, növényi alapú szert, ezért választottam egy prospektus elolvasása után a DR. IMMUN termékeket, melyek azonnal el kezdtek hatni. Végül több üveggel használtam el, mert éreztem a hatásukat. A fodrászom és édesanyám is megjegyezte, hogy mennyivel több és egészségesebb lett a hajam. Másoknak is ajánlottam a készítményeket, és azoknak is használt. Egyébként a Hajszesz és a Hajápoló olaj használata idején semmilyen vitamint vagy egyéb hajhullás elleni gyógyszert nem szedtem. 7. Juhászné Erika (26 éves) Rendszeresen festem a hajam, ami miatt nagyon kiszáradt és nehezen fésülhetõvé vált, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Nagyon elégedett vagyok vele, mert feltöltötte a hajszálaimat, elmúlt a szárazság, javult az állaga a hajamnak. Fényesebbé, simává és könnyen fésülhetõvé vált. 8. Név nélkül (Beregdaróc) Pikkelysömör miatt vettem a lányomnak a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Nagyon elégedettek voltunk a termékkel. Teljes életmódváltás mellett használt a termék, jó volt a betegség kezelésére. 9. Banda Jenõné (Budapest, 46 éves) A fiam vásárolta nekem a DR. IMMUN Hajszeszt, mert kezdett több hajam hullani a kelleténél. Kb. 2-3 hét után már tapasztaltam hajhullás csökkenését, majd a további használat teljesen elmulasztotta a problémáimat, elégedett vagyok, és mindenkinek ajánlom a terméket.

3 10. Név nélkül (Mélykút) Gyermekszülés utáni hajproblémáim miatt kezdtem el használni DR. IMMUN Hajszeszt. Nemcsak nagyon elvékonyodott a hajam, hanem nagyon erõsen hullott is. Kb. 1 hónap használat után kezdtem észrevenni a hajam állagának a javulását. Megszünt a hajhullásom, sokkal erõsebb lett a hajam, és rengeteg új kis hajszálam nõtt elöl. Még a fodrászom is megjegyezte, hogy mennyivel egészségesebb a hajam! Mivel nagyon elégedett vagyok a termékkel, már több hónapja használom rendszeresen a mindennapos hajápolás során. 11. Leposa Krisztina (Szekszárd, 29 éves) Makacs korpásodásom miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt, ami kb. 2-3 hét használat után jelentõs mértékben lecsökkentette a panaszaimat, meg vagyok elégedve a kezelések eredményével, így a termékkel is. 12. Simonkovics Viktória (Budapest, 30 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, amibõl 3 üveggel használtam el. Elégedett vagyok a szerrel, mert míg más termékektõl ragadt a hajam, ettõl nem, elmulasztotta a fejbõrviszketésemet, majd kb. 2hónapra rá teljesen elmulasztotta a hajhullásomat. A 3. üveg hajszeszt már csak a biztonság kedvéért használtam el, hogy tovább erõsítsem a hajam. 13. Medvegy Tiborné (Szarvas, 47 éves) Szõkítés hatására nagyon eltöredeztek és kiszáradtak a hajszálaim. A DR. IMMUN Hajápoló olaj hatására selymesebbé és könnyebben kezelhetõvé vált a hajam, visszanyerte a fényét és erejét is. 14. Molnár Lívia (30 éves) Tavasszal kezdett el hullani a hajam. Semmi esetre sem akartam levágatni, mert elõtte kezdtem el növeszteni, ezért kerestem sürgõsen valamilyen szert a problémámra. A DR. IMMUN Hajszesz megállította a hajhullásomat, így nem kellett levágatni a hajam. Kb. 2 hónapig használtam, és nagyon örültem a hatásosságának. 15. Szabó Rita Szandra (Szarvas, 21 éves) Hajhullás miatt kezdtem el használni -a barátom anyukája ajánlása mellett- a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Ugyanis neki használt a termék. 3-4 alkalom után már én is éreztem a hatását, dúsabb, fényesebb, erõsebb lett a hajam és abbamaradt a hajhullás. Nekem is bevált a termék. 16. Apátiné Tóth Ildikó (Csenger, 30 éves) Hajregenerálás, erõsítés, száraz fejbõr és korpásodás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszesz és Hajápoló olajat. A termékek használata után a hajam sokkal selymesebb, fényesebb és puhább lett, elégedett vagyok az eredménnyel!

4 17. Név nélkül (Szombathely, 28 éves) Ápolás és hajregenerálás céljából vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajápoló olajat. Mind a két termékkel elégedett voltam, mert fényesebb, jobb állagú és egészségesebb lett a hajam. 18. Név nélkül (Szigetbecse, 40 év) Krónikus, évek óta fennálló hajhullásom miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt. Már a fejem tetején is látszott a ritkulás. A hajszesz használata során megerõsödött a hajam, a tartása jobb lett, a hajszerkezet is javult, majd apró babahajszálaim is nõttek. Kb. 1 hónap alkalmazás után kezdtem el érezni a javulást, azóta is rendszeresen használom a terméket 1-2 hét kihagyással. Nagyon elégett vagyok a készítménnyel! 19. Szabóné Gabnai Mónika (Szeged, 39) Erõteljes korpásodás, enyhén gyulladt, piros, viszketõ fejbõröm miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. A kezelések hatására elmúlt a pirosság, nem viszket és elmúlt a korpásodás is. 20. Szanka Csabáné (Szeged, 43 éves) Kiszõkíttettem a hajam. A festés hatására nagyon kiszáradt a fejbõröm, a hajszálaim feltöredeztek és erõsen roncsolódtak. A DR. IMMUN Hajápoló olaj már a második használat után teljesen rendbe hozta a hajamat, könnyen fésülhetõvé, egészséges hatásúvá vált, sõt annyira rendezõdött, hogy ezután még át tudtam festetni a hajam barnára és nem kellett levágatnom! 21. F. Tünde (Hatvan, 30 éves) Valószínûleg hormonális okok miatt kezdett el hullani a hajam, mert vitamin hiányom nem volt, emiatt kezdtem el használni elõször a DR. IMMUN Hajszeszt. Majd késõbb a hajápoló olajat. A kezelések hatására a fejem tetején új hajszálak kezdtek el nõni, elégedett vagyok az eredménnyel, így a termékekkel is. 22. Põrzse Krisztina (Remeteszõlõs, 37) Korpásodás és fejbõrviszketés ellen már többféle terméket kipróbáltam, de nem sok sikerrel. A DR. IMMUN Hajszesz ezzel szemben már 1 hét alatt elmulasztotta a panaszaimat! Nagyon örültem az eredményeknek, ezért úgy döntöttem, hogy még 3 hónapig használom a készítményeket a biztonság kedvéért!

5 23. Ujhegyi József ( Mélykút, 34 éves) Korpásodás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt. Már a második héttõl éreztem, hogy nagyon jó a panaszaimra, azóta is használom bizonyos idõközönként a fejbõröm ápolására. 24. Lukács Istvánné (36 éves) Korpásodás miatt vettem a DR. IMMUN Hajápoló olajat, ami nagyon jó hatású volt, ugyanis a száraz fejbõröm egészségesebbé vált, és a korpásodás megszûnt. Másoknak is ajánlottam a terméket, annyira elégedett voltam vele! 25. Rózsa Zoltán (Sopron) Foglalkozásomból adódóan a hajam túl gyorsan zsírosodik, ezért vásároltam a DR. IMMUN 25 gyógynövényes Hajszeszt, mely segítségével kezelni tudom ezt a problémát. Csökkent a zsírosodás mértéke, elégedett vagyok a termékkel, ezért rendszeresen használom. 26. Ille Zsuzsanna (Helvécia, 21 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket, melyek 1 hónapos használat után nagy mértékben lecsökkentették hajhullásomat, a teljes siker érdekében még legalább 2 hónapig tovább használom a készítményeket. 27. Név nélkül (Szeged, 27 éves) A gyógynövényes termékeket elõnyben részesítem a szintetikusakkal kapcsolatban, ezért kezdtem el vásárolni a DR. IMMUN Szájvizet, amit azóta is rendszeresen használok, mert kedvelem az ízét! 28. Szántay György (Budapest, 28) Fejbõrviszketés, sebesedés és enyhe korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már 1 hónap után éreztem a javulást, két hónap alatt pedig teljesen rendezõdtek a problémáim. 29. F. Krisztina (Pécel, 33 éves) Hajhullás miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Miután éreztem, hogy jó hatást fejt ki a hajamra, vásároltam DR. IMMUN Hajsampont és Hajszeszt is. A termékek együttes használatát követõen kb. 1 hónap múlva vettem észre, hogy elkezdett csökkenni a hajhullás és sok új babahajszálam kezdett el nõni. Különösen a sampon alkalmazása után éreztem a javulást, melyet 2 naponta használok. 30. Név nélkül (Szombathely, 33 év) Orvosaim véleménye szerint hajhullásom túlzott hajzsírosodásra vezethetõ vissza. Problémáim ellen a DR. IMMUN Hajszeszt kezdtem el elõször használni, ami nagyon hamar szinte teljesen szüntette a túlzott zsírosodást, ez természetesen a hajhullásom mérséklõdésére is jó hatású. Ezután kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajsampont és Hajápoló olajat kúraszerûen a teljes hatás elérése érdekében. 31. G. Zsolt (Székesfehérvár, 33 év) Korpásodás ellen kezdtem el rendszeresen használni a DR. IMMUN Hajszeszt, mely már a második üveg után megszüntette problémáimat. A hatás fenntartása érdekében használom továbbra is kúraszerûen. 32. Munkácsi Erzsébet (Encs) Korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat és sampont, mely már a harmadik alkalmazás után nagy mértékben lecsökkentette problémáimat. Ezért kezdte a végül az egész család használni a DR. IMMUN termékeket. A hatás fenntartása érdekében késõbb vásároltam DR. IMMUN Hajszeszt is. 33. Név nélkül (Nyírtét, 23 év) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Már 3-4 hét múlva éreztem, hogy a kezelések hatására nagymértékben lecsökkentek a problémáim. A kúrát tovább folytatom a teljes hatás elérése érdelében. 34. Jónás Ida (Piliscsaba, 31) Szoptatás után bekövetkezett hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, melyet már több hónapja rendszeresen használunk a családban. Elégedettek vagyunk a termék minõségével és hatásával. Szerintem nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy hajhullásom idõközben minimalizálódott és

6 visszaerõsödött a hajam. 35. Szabóné Papp Emõke (Szeged, 30 év) Évek óta festetem a hajam, ami kiszárítja, és nagyon érzékennyé teszi a fejbõrömet, valamint seborrhoeás panaszokat okoz. Szintetikus hajkúrákkal próbálkoztam korábban, de nem segítettek, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajápoló olajat és sampont. Kúraszerûen kezdtem el alkalmazni a termékeket. A hajápoló olajat feltettem éjszakára, ami lepuhította, feltöltötte és regenerálta a fejbõröm. A kezelést kiegészítettem a hajszesz és a hajsampon használatával is, és annak ellenére, hogy továbbra is festetem a hajam, jelentõs mértékben csökkentek a panaszaim. Elégedett vagyok a termékek hatásával. 36. Kardos Szílvia (28 év) Nagy mértékû hajhullás ellen kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A termékek használata nagyon nagymértékben megszüntette a hajhullásomat és az apró, babahajszálaim is el kezdtek nõni. Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel. 37. Tóth Evelin (16, Szada) Gyógyszerek hatására kezdett el csomókban hullani a hajam, már a fejbõröm is láthatóvá vált. Ezután kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajápoló olajat és a DR. IMMUN Hajsampont. Nem csak a hajhullásom szünt meg, de új hajszálaim is nõttek, visszadúsult a hajam. 38. Tóthné Bán Etelka (45, Szada) Lányom kezdte el használni a termékeket, akinek megszünt a hajhullása a kezelések hatására, ezért kezdtem el én is alkalmazni a DR. IMMUN Hajápoló olajat és a DR. IMMUN Hajsampont. Az én hajhullásom is abbamaradt és dúsult a hajam. Elégedettek vagyunk a termékkel! 39. Nagy Enikõ (43, Dömsöd) Hajhullás ellen használom kb. fél éve a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már 2-3 hét után éreztem, hogy el kezdett a hajhullásom csökkenni, majd új hajszálaim is nõttek. Már évek óta próbálkozom más termékekkel, de ilyen jó tapasztalatom egy termékcsaláddal sem volt. 40. Kókai Noémi (33 év, Budapest) Férjem hajhullás és korpásodás ellen kezdte el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és a Hajsampont. Már 3-4 hét múlva látszott a javulás, késõbb pedig elmúlt a korpásodás és a hajhullás is tejesen. 41. K. Katalin (42 év, Budapest) Hajhullás ellen vásároltam a DR. IMMUN termékeket valamint azért, mert gyenge volt a hajam. A kezelések hatására 2 hónap után nemcsak elmúlt a hajhullásom - jelenleg is normális szinten van - hanem erõsebb lett és jobb lett a tartása is. 42. Szigetiné Berkes Magdolna (44 év, Budapest) Az egész család a DR. IMMUN Hajsampont használja, mert elégedettek vagyunk a hatásával. A használata során javul a haj állaga, jó hatása van a fejbõrre is. A fiam fejbõrviszketés miatt is használta, ami a hajmosások hatására megszünt. 43. Baranyi Ilona (54 éves, Budapest) Miután elkezdett hullani a hajam, a Herbaházban vásároltam magamnak DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a használat után 1 héttel csökkent a hajhullásom, ezért vásároltam anyukámnak is termékeket, mert neki is erõteljesen hullott a haja. Õ azt tapasztalta, hogy kb. 2-3 héttel azután, hogy elkezdte alkalmazni a termékeket, már 1 hajszála sem volt a fésûben, amikor fésülködött. Tehát az erõteljes hajhullása teljesen megállt. Azóta az egész család a DR. IMMUN termékeket használja. 44. Nagy Éva (30 éves, Szászhalombatta) Az én hajam nem hullott, csak szerettem volna minõségi sampont vásárolni magamnak, ezrét választottam a DR. IMMUN Hajsampont. Elégedett voltam a hatásával, mert nem szárította a hajam, és minden szempontból jó hatású volt rá. 45. M. Mária (32, Szigetszentmiklós) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont és Hajszeszt, már 1 hónap múlva éreztem, hogy megállította a hajhullásomat, apró hajszálak kezdtek el nõni, majd dúsabb lett a hajam. Elégedett vagyok a termékekkel. 46. Tóth Andrea (Budapest, 41 éves) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Naponta kétszer használtam a hajszeszt, háromnaponta a hajsampont. Már 1 hét után éreztem, hogy csökkent a hajhullásom, majd kb. 3 hétre rá meg is szûnt. A kezelések hatására a korpásodásom is megszünt. Jelenleg is rendszeresen használom a termékeket a kúra befejezése céljából, ill. megelõzés miatt. Másoknak is ajánlom a készítményeket!

7 47. Czeczon Anita (Kisvárda, 28 éves) Régebb óta fennálló hajhullásom és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Bármit használtam korábban, száraz, nehezen kezelhetõ, fénytelen maradt a hajam. Már az elsõ kezelések hatására könnyen kezelhetõvé, fényesebbé és egészségesebbé vált a hajam. Kb. 1 hónapja használom a készítményeket, ez idõ alatt a hajhullásom és korpásodásom is csökkent. A kúrát jelenleg is folytatom, mert elégedett vagyok a készítmények hatásával! 48. Pusok Erzsébet (Zilah, 27) Évek óta tartó hajhullásom miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és a Hajsampont. A hajszeszt eleinte reggel és este is alkalmaztam, majd késõbb naponta egyszer. Már egy hónap után érzékeltem, hogy nagymértékben csökkent a hajhullásom, a párnán és fésülködés közben is sokkal kevesebb hajszálat találok. Nagyon örülök az eredményeknek, ezért jelenleg is folytatom a kezeléseket. 49. M. né B. Klára (Sopron, 39) Nagyon száraz a fejbõrön és a hajam is, valamint viszket a fejbõröm. A DR. IMMUN Sampont és Hajápoló olajat emiatt vásároltam. A kezelések hatására csökkent a fejbõröm és a hajam szárazsága, valamint a viszketés is. 50. H. Orsolya (Budapest, 42) Régebb óta meglévõ korpásodás miatt vásároltam a Herbaházban a DR. IMMUN Hajsampont, ami nagyon jó hatással volt fejbõrömre. A nagymértékû korpásodásom már a második mosás után jelentõs mértékben csökkent, fényes és jó illatú a hajam. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, azóta is rendszeresen ezt a sampont használom. 51. Dingha Annamária (Budapest, 30 év), Mivel elkezdett hullani a hajam, kerestem a megoldást a problémámra. Ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, Hajápoló olajat, és Hajszeszt. Elégedett vagyok a termékekkel, mert a kezelések hatására nagymértékben csökkent a hajhullásom és regenerálódott a hajam. Fényesebb lett a tapintása, és jobb lett a tartása. 52. Név nélkül (Budapest) Megelõzõ jelleggel használom rendszeresen a DR. IMMUN Hajápoló olajat ami érezhetõen javítja a hajam állapotát, erõsíti. Elégedett vagyok a termékkel. 53. Izsák Katalin (Pilisvörösvár), Nagy mértékben száraz a hajam és fejbõröm, ami a DR IMMUN Hajápoló olajjal való kezelések hatására jelentõs mértékben csökken. A készítmény nagyon jó volt ennek a problémának a kezelésére. 54 Molnár Tibor (Dunaföldvár, 53 év) Kb. 1 éve használom a DR. IMMUN Hajsampont, mert elégedett vagyok vele. Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a terméket. A használata során csökkent a hajhullásom mértéke és az erõsebb jellegû korpásodásom teljesen megszünt. 55. Papp Andor (Debrecen) Korpásodott a hajam, ezért rendeltem interneten a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A sampon, illetve a hajszesz használata következtében a korpásodásom nagyon nagy mértékben csökkent, ezért elégedett voltam a termékekkel! 56. Freiné Nagy Szilvia (Kölked, 36 év) Nagyon erõs hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Már a 3 hét használat után éreztem a hatásukat, majd teljesen megszûnt a nagymértékû hajhullásom és korpásodásom is. A hatás fenntartása céljából kb. 1 évig használtam a termékeket. A munkatársaim is rendeltek a készítményekbõl az én ajánlásomra, és õk is mind elégedettek voltak velük. 57. Sz. Andrea (Székesfehérvár, 36 év) Hosszú vastag szálú hajam van, ami erõsen el kezdett hullani, ezért vásároltam a DR. IMMUN sampont és hajszeszt. Emellett erõsen zsírosodott is a hajam. A termékek használata során megszünt az erõs hajhullásom, és az erõs zsírosodás is csökkent. A család többi tagja is azóta ezt a termékcsaládot használja. Számomra elég körülményes a hajszesz használata, a hajam hossza miatt, ezért ma már csak a sampont használom, de a család rövid hajú tagjai a hajszeszt is elõszeretettel használják. Elégedettek

8 vagyunk a termékekkel! 58. Imre Mónika (Simontornya, 24 év) Hajhullás és korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont és teljes mértékben elégedett voltak a termékkel. Már kb. 1 hónap után éreztem a hatását, mert megszünt a hajhullásom és korpásodásom. A hatás fenntartása érdekében még kb. 4 hónapig használtam a termékeket. 59. Tárnok Jánosné (Kiskõrös, 48) Pszoriázisos (psoriasis) - a fejbõröm és hullott a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, hajsampont és hajápoló olajat. A hajszeszbõl 2 üveggel használtam el, heti 2 alkalommal kentem be vele a fejbõröm. Ezután abbahagytam a kezeléseket, mert teljesen elmulasztotta a hajhullásomat. A sampont és a hajápoló olajat a mai napig használom, mert a pszoriázis miatt keletkezõ elhalt hámréteget nagyon jól el tudom távolítani vele. 60. Szõke Tímea Éva (Dabas, 29 év) DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont vásároltam, mert hullott a hajam. Kb. 2 üveggel használtam el a hajszeszbõl, amikor kezdtem érezni, hogy csökkent a hajhullásom, majd meg is állította teljesen. Kb. fél évig használtam a sampont és a hajszeszt, elégedett voltam a hatásával. 61. Kiss Gabriella (Zalaegerszeg, 32 év.)hajhullás, korpásodás és fejbõrviszketés miatt vásároltam a DR. IMMUN Sampont. A használat hatására csökkent a hajhullásom és a korpásodásom is, valamint megszünt a fejbõrviszketésem. Több sampont elhasználtam, jó volt. 62. Kisgyörgy Lilla (Cegléd, 28 év) Hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont. Kb. 2 hét után már érezhetõen csökkent a hajhullásom, késõbb pedig abba is marad. Kb. 3-4 hónapig használtam a termékeket. 63. Király Réka (Budapest, 29 év) Kb. már fél éve hullott a hajam, amikor vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. A sampont többször is rendeltem, kb. 3 hónap alatt szüntette meg a problémámat. Még pár hónapig ezután is használtam, jó hatású volt. 64. Losoncz Attila (Budapest,34 év) 1-2 hónapja tartó korpásodás miatt vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Elõtte más cég készítményeivel is próbálkoztam, de azok nem segítettek. A DR. IMMUN termékek azonban megszüntették a problémámat. 65. Telegdi Tímea (Budapest) Stressz miatt kialakult hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN termékeket. Kb. 3-4 hónapig használtam õket, és úgy éreztem, hogy segítséget jelentettek a gyógyulásomban, mert megszünt a

9 hajhullásom. 66. Horváth Krisztina (Szombathely, 23 év) Vitaminhiány és stressz okozta hajhullásom volt, emiatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt. 2 üveggel használtam el belõle, segített, megszünt a problémám. 67. Madácsi Emese (Nyíregyháza, 58 éves) Hullott a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN hajszeszt, amibõl 2 üveggel használtam el. Régóta tartó hajhullásom volt, ami a kezelések hatására megszünt. 68. Szabad Vera (Gyöngyös, 31 éves) Örökletes pszoriázisom psoriasis - van, ami sok gondot jelentett az elmúlt években. Több mindennel kezeltem, méreg drága készítményekkel is, de semmi nem használtak. Nagyon megvastagodott a fejbõrömön a bõr, és a fejtetõn már el kezdett kopaszodni a hajam, amikor el kezdtem használni a DR. IMMUN termékcsaládot. A kezelések hatására 1 hónap alatt elmúlt a pikkelysömör, majd a hajhullás is kb. 4-5 hónapon belül. Azóta sokat erõsödött a hajam, új hajszálaim nõttek. Akik ismernek, észreveszi, hogy teljesen más lett a hajszerkezetem. Azóta másoknak is ajánlom a készítményeket, mert nagyon elégedett vagyok velük. 69. Horváth Zsuzsanna (Ajka, 45 éves) Hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont, Hajszeszt és Hajápoló olajat. Még eddig 1 üveggel használtam el a hajszeszbõl, de úgy érzem, hogy jó hatású termék, csökkent a hajhullásom mértéke. A kúrát továbbra is folytatni szeretném a teljes hatás elérése érdekében. 70. Tódorné Kopunovics Judit (Hódmezõvásárhely, 30 éves) Terhesség utáni és szoptatás alatti hajhullás miatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Kb. 4 hónapja használom õket, idõközben megszünt a hajhullásom, de jelenleg is folytatom a kezeléseket, mert elégedett vagyok a termékekkel. 71. Balogh Bertalanné (Budapest, 36 év) Nagy mértékû korpásodás miatt hullott a hajam, ezért rendeltem a DR. IMMUN Hajsampont, Hajszeszt és Hajápoló olajat. A samponnal kb. 3 naponta mosok hajat, rendszeresen használtam a hajszeszt és idõnként a hajápoló olajat is. A kezelések hatására kb. 2 hét múlva megszünt a hajhullásom és a korpásodásom is csökkent. A termékeket jelenleg is használom, mert elégedett vagyok velük. 72. J. R. Erzsébet (Budapest, 60 éves) Korpásodás és hajhullás miatt használom a DR. IMMUN termékeket. A kezelések hatására csökkent a hajhullásom és erõsödött a hajam. Pozitív hatásúak a termékek, ezért szándékozom a továbbiakban is használni õket. 73. Laufer Tiborné (Tevel, 42 éves) Hullott a hajam és korpásodott a fejbõröm, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, hajsampont és hajápoló olajat. Mind a korpásodásom, mind a hajhullásom megszünt a kezelések elkezdésétõl számítva kb. 1 hónappal. Pár hónap múlva újra vásároltam hajszeszt, mert kiújult a korpásodásom, ez alkalommal is nagyon jó volt a hajszesz, mert újra megszüntette.

10 74. B. Orsolya (Budapest) Erõsen korpásodott a fejbõröm, mert nagy foltokban jelentek meg rajta korpás területek, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Az elején rendszeresen használtam a termékeket, és teljes mértékben meg is szüntettek a problémáim a kezelések hatására. Késõbb már rendszertelenebbül használtam, de nem alakult ki újra a korpásodás. Elégedett vagyok a készítményekkel. 75. Fekete Tiborné (Bököny, 40 éves) Hajhullásra és korpásodásra vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat, valamint emellett belsõleg is szedtem készítményeket. Kb. 2 hónap alatt múlt el a hajhullásom, és a korpásodásom is megszünt. Korábban más termékeket is használtam korpásodás ellen, de azok nem segítettek. A lányom is kipróbálta a termékeket és õ is elégedett volt velük. 76. P. Ágnes (Szentgotthárd, 48 éves) Szezonális hajhullásom volt, mely kezelésére 1 hajszeszt, 1 hajsampont és hajápoló olajat használtam el. A hajkúra hatására megszünt a hajhullásom, elégedett vagyok a készítményekkel. 77. D. Marianna (Budapest, 48 éves) Régebb óta fennálló hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és hajsampont. Elégedett voltam a termékekkel, mert nagymértékben lecsökkentette a hajhullásomat. Ami megmaradt, az már igen közel áll a napi természetes hajvesztés mértékéhez. 77. Sz. Erzsébet (Sopron, 52 éves) Nem hullott vagy korpásodott a hajam, csupán hajerõsítés céljából vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Mindegyik készítménybõl 2 adagot használtam el. Azt tapasztaltam, hogy megindult a hajnövekedésem, dúsabb lett a hajam és egészségesebb. Éjszakára olajoztam be a fejbõröm és hajam, ami egy kicsit macerás, de megérte az eredmény miatt! 78. Juhász Katalin (Zalaegerszeg, 27 éves) Szülés után, a szoptatás alatt csomókban kezdett el hullani a hajam, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Sampont. A kezelések hatására 2 és ½ hónap alatt teljesen elmúlt a hajhullásom. Késõbb DR. IMMUN Szájvizet és Csalán Hajcseppet is rendeltem. Ezeket a termékeket is szeretem. A Csalán hajcsepp csökkentette a hajzsírosodásomat. 79. X. Zsuzsanna (Budapest, 36 éves) Idõszakos hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat. Kb. 4-5 hónapja használom a készítményeket, ez idõ alatt 4 üveg hajszeszt, 3 sampont, és 1 hajápoló olajat használtam el. A hajhullásom idõközben jelentõs mértékben lecsökkent, ami számomra már elfogadható. A mértéke jelenleg már közel áll a normál napi hajvesztés mértékéhez.

11 80. Név nélkül (Baja, 48 éves) Csomókban kezdett el hullani a hajam, ezért kezdtem el használni a DR. IMMUN termékeket. Kb. ½ évig kezeltem velük a hajamat. Idõközben jelentõs mértékben lecsökkent a hajvesztésem, ma már nincs tele a párnám a hajszálaimmal, ezért elégedett vagyok az eredménnyel. 81. Lukács Bernadett (Csorna, 25 éves) Régebb óta tartó hajhullásom volt, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Kb. 2 hónapig használtam a termékeket, mert a kezelések hatására megszünt a problémám. 82. Szûcsné Kovács Magdolna (Komló) Hirtelen fellépõ hajhullás miatt vásároltam a DR. IMMUN Hajszeszt, Hajsampont és Hajápoló olajat, emellett belsõleg is szedtem készítményeket. Kb. 2 hónap után szünt meg a hajhullásom. A hajszeszt jelenleg is használom az eredmények megõrzése céljából. Elégedett voltam a termékek hatásával. 83. Kocsisné Soós Ágnes (Oroszlány) A kislányomnak, aki 8 éves, el kezdett hullani a haja, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajsampont. Kb. már 1 hónappal a kezelések megkezdése után el kezdett csökkeni a hajvesztése, késõbb pedig megállt. Kb. 2 ½ hónapig használtuk a hajsampont. 84. Resszer Angéla (Sopron, 43 éves) Kb. 2 éve korpásodott a hajam, ezért kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajsampont, ami elmulasztotta a korpásodásomat. A férjem is használta a készítményt és neki is elmúlt tõle a korpásodása. Õ egyébként sokat használ sapkát és talán ez okozhatja. Azóta bizonyos idõközönként újra és újra használjuk ezt a terméket, mert jónak tartjuk! 85. V. Éva (Budapest, 62 éves) Már kb. fél éve hullott a hajam, amikor el kezdtem használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a második használat után megállt a hajhullásom. Késõbb már nem használtam rendszeresen, mert nem volt rá szükség. Ha idõközben úgy érzem, hogy újra el kezdene hullani a hajam, csak akkor szoktam idõnként használni a DR. IMMUN termékeket. Mindig segítenek, szeretem ezeket a termékeket! 86. Márkus Brigitta (Budapest, 33 év) Töredezett a hajam és hullott, ezért vásároltam a DR. IMMUN Hajápoló olajat. Kb. 1 ½ óráig hagyom a hajamon, a kezelések során, nem tartom bonyolultnak a használatát. A hatásával pedig nagyon elégedett vagyok, mert nemcsak csökkent a hajhullásom, hajtöredezettségem, hanem fényesebb, egészségesebb és könnyen fésülhetõbbé is vált. 87. Molnár Dezsõné (Polgár) Régóta küszködtem fejbõrviszketéssel, illetve faggyúmirigy túltengéssel, amivel a bõrgyógyászok nem tudtak mit kezdeni. Pattanásos lett a fejbõröm és nagyon viszketett, emiatt kezdtem el használni a DR. IMMUN Hajszeszt és Hajsampont. Már a 3. használat után tökéletesen rendezõdött a fejbõröm, nagyon elégedett vagyok a termékekkel.

12

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál Shop Amennyiben nem szeretne 1300 Ft. csomagolási és postázási költséget fizetni, termékeinket bárhol megvásárolhatja az országban a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban egyaránt!abban az esetben,

Részletesebben

OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2013. április 22. napján megtartott küldöttválasztó gyűlések

OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2013. április 22. napján megtartott küldöttválasztó gyűlések OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2013. április 22. napján megtartott küldöttválasztó gyűlések KÜLDÖTT, PÓTKÜLDÖTTVÁLASZTÁSI EREDMÉNYHIRDETÉS Dél-alföldi Régió választási körzetekben megválasztott

Részletesebben

Landliebe Elvisszük álmai kastélyába! ALDI promóció nyerteslista (Promóció időtartama: 2015. október 15. november 15.)

Landliebe Elvisszük álmai kastélyába! ALDI promóció nyerteslista (Promóció időtartama: 2015. október 15. november 15.) Landliebe Elvisszük álmai kastélyába! ALDI promóció nyerteslista (Promóció időtartama: 2015. október 15. november 15.) Fődíj nyertese: Beküldés időpontja Név Város 15.11.15 17:44 Demeter Szilvia Nyíregyháza

Részletesebben

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95%

Egészségügyi alapismeretek. Sorszám Teljes név Iskola Eredmény. 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 1 Geiger Tímea Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 95% 2 Németh Viktória 3 Kohányi Gergely Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, Miskolc 93% 4 Rákay Renáta Ferenczi Sándor Egészségügyi

Részletesebben

DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA

DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA sz. I. em. Telefon: 06-52-533-266, 06-52-416-398 E-mail: debreceniugyvedi.kamara@upcmail.hu Honlap: http://www.debreceniugyvedikamara.hu/ ÜGYELETI REND Debrecen 2016. július 01.

Részletesebben

Tanáraink fogadóórái a 2015/16-os tanévben (Ahol 2 időpont található, ott az első időpont az A heti, a második időpont a B heti fogadóóra időpontja)

Tanáraink fogadóórái a 2015/16-os tanévben (Ahol 2 időpont található, ott az első időpont az A heti, a második időpont a B heti fogadóóra időpontja) Adorján Krisztián Ágostonné Gábriel Magdolna Ambruzsné Kévés Judith Antalpéter Katalin Aradiné Lesenyei Márta Balog Jánosné Batári Péterné Beischlag-Deli Péter Benedek Ildikó Bene Katalin Biró Kinga Boczkó

Részletesebben

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László

9 Matusek Lóránd X. 11. Szegesdi Plasztika (Bőrklinika) 10 Miklós Ágnes 11 Salamon Máté László 1.csoport 1 Alács Rita X. 1. Horváth Gábor Seb. Kl. 2 Bajsz András 2010-10-01 Horváth Gábor Seb. Kl. 3 Bakk Ágnes X. 4. Kakuja M. Sebklinika 4 Baukó Krisztina 5 Berényi Zsuzsanna Éva X. 5. Daróczi M. Sebklinika

Részletesebben

Almáskert Óvoda. Közzétételi lista a 2014/2015-ös nevelési évre

Almáskert Óvoda. Közzétételi lista a 2014/2015-ös nevelési évre Almáskert Közzétételi lista a 204/205-ös nevelési évre . Alkalmazotti közösségünk A 3 óvodánkban a nevelő-fejlesztőmunkát : 35 óvodapedagógus végzi. Almáskert Csicsergő Gázgyár Összesen: Pedagógus létszám:

Részletesebben

Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék

Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék Törzshivatal Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék cím: 8000 Székesfehérvár, vezetékes telefon körzetszám: 22 e-mail: hivatal@szekesfehervar.fejer.gov.hu Fsz. Porta 510-855

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton 21 km Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves Hely Rsz Név Szév 1. kör 2. kör 3. kör Bruttó idő Nettó idő Absz. hely. Tempó Hátrány 1 69 DITZENDY Arisztid 1998 00:33:16 00:34:05 00:39:12 01:47:14 01:46:34 37 5:03

Részletesebben

Köszönetnyilvánítás: Termékrendelés: Kiss Zsuzsanna +36-209-545-747 +36-709-476-671 E-mail: zsuzsa.kiss@vipstar9.com

Köszönetnyilvánítás: Termékrendelés: Kiss Zsuzsanna +36-209-545-747 +36-709-476-671 E-mail: zsuzsa.kiss@vipstar9.com Egészség dosszié Köszönetnyilvánítás: Engedjék meg, hogy így a füzet elején köszönetet mondjunk azoknak a termékfogyasztó társainknak, akik leírták az étrend-kiegészítők szedése során az egészségi állapotukban,

Részletesebben

DIABETOLÓGIAI TERHESGONDOZÓ CENTRUM SZAKELLÁTÓHELYEK LISTÁJA 2016.

DIABETOLÓGIAI TERHESGONDOZÓ CENTRUM SZAKELLÁTÓHELYEK LISTÁJA 2016. DIABETOLÓGIAI TERHESGONDOZÓ CENTRUM SZAKELLÁTÓHELYEK LISTÁJA 2016. ~ Belgyógyász ellátóhelyek ~ 1. B.-K. Megyei Önkormányzat Kórháza, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Okató Kórháza, Diabetes

Részletesebben

A verseny főtámogatója a Gyulai VÁRFÜRDŐ KFT További támogatóink: Wesselényi Közalapítvány NCA Gyulai Polgármesteri Hivatal

A verseny főtámogatója a Gyulai VÁRFÜRDŐ KFT További támogatóink: Wesselényi Közalapítvány NCA Gyulai Polgármesteri Hivatal A verseny főtámogatója a Gyulai VÁRFÜRDŐ KFT További támogatóink: Wesselényi Közalapítvány NCA Gyulai Polgármesteri Hivatal 1/18 Versenybíróság 2011. január 15. Versenybíróság elnöke: Vezető versenybíró:

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Általános tájékoztatók:... 3

Tartalomjegyzék. Általános tájékoztatók:... 3 OROSHÁZI TÁNCSICS MIHÁLY TEHETSÉGGONDOZÓ GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA, ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM SZÉKHELYINTÉZMÉNY Érettségi, szakmai és szintfelmérő vizsgák OROSHÁZA 2013-2014. 1 Tartalomjegyzék Általános

Részletesebben

Jogász-nappali-osztatlan képzés

Jogász-nappali-osztatlan képzés Előtag Név Agócs Bianka Albert Enikő Bacsó Anett Balázs Gergely István Balázs Gergő Béla Banda Lívia Éva Baráth Árpád Gergő Bata Edina Belinszky Adrienn Berei Adrienn Bódis Rita Bodnár Zsuzsa Anna Bőde

Részletesebben

Felhasználók tapasztalatai:

Felhasználók tapasztalatai: Felhasználók tapasztalatai: 1 Gy. F.-né Budapest Hozzátartozóm, aki 91 éves, prosztatarákban szenved. A betegség következményeként mindkét lába nagyon duzzadt volt. Nagy lila foltok jelentek meg rajta,

Részletesebben

Regisztráljon környezetünk védelme érdekében. és nyerjen egy környezetbarát táskát! nyereményjáték nyertesei. Gratulálunk!

Regisztráljon környezetünk védelme érdekében. és nyerjen egy környezetbarát táskát! nyereményjáték nyertesei. Gratulálunk! Regisztráljon környezetünk védelme érdekében és nyerjen egy környezetbarát táskát! nyereményjáték nyertesei Gratulálunk! A nyereményeket postai úton juttatjuk el a nyertesekhez. ACSAINÉ ORSÓ MARGIT ÁDÁM

Részletesebben

Tisztelt Cím! Mindenekelőtt fontosnak tartjuk leszögezni, hogy jelen levelünk teljes mértékig saját elhatározásunk alapján, mindannyiunk teljes egyetértésével, mindenféle külső ráhatás nélkül, pusztán

Részletesebben

Ha csak az ismert dolgok érdekelnének, lakatosnak mentem volna. (Albert Einstein)

Ha csak az ismert dolgok érdekelnének, lakatosnak mentem volna. (Albert Einstein) VIII. Fejezet Ha csak az ismert dolgok érdekelnének, lakatosnak mentem volna. (Albert Einstein) A magyar felsőoktatás egyik sikertörténete a Tudományos Diákkör, közismert nevén a TDK. Aligha véletlen,

Részletesebben

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam 9. évfolyam 1. Pácsonyi Márton 77 Zrínyi Miklós Gimnázium Zalaegerszeg Kiss Zsolt, Péteri Szabolcs 2. Bubits Bence 66 Kölcsey Ferenc Gimnázium Zalaegerszeg Forgács Ferencné 3. Jung Dániel 66 Zrínyi Miklós

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2010/2011 Regionális forduló eredményei Versenyző Irodalom - Magyar nyelv és helyesírás 2011. március 5. Dél-Alföld Molnár Veronika 73,0 21 3 Vajda Péter Oktatási

Részletesebben

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH)

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) A Közös Agrárpolitika támogatási forrásaiból, és a magyar költségvetés által biztosított forrásból finanszírozott ágazati támogatások iránti kérelmek befogadására,

Részletesebben

Sszám Név Választott téma Konzulens. Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban)

Sszám Név Választott téma Konzulens. Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban) Sszám Név Választott téma Konzulens 1 Angyal Roxána Étékpapír-piaci, tőzsdei elemzések. Étrékpapírok (kötvény, részvény szerpe a finanszírozásban) Demeter László 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Antal Rita Korszerű

Részletesebben

2011. jan. febr. A Szoln oki KT TE két hav i túr aértesítıje túráz óknak. Természetbarát klub

2011. jan. febr. A Szoln oki KT TE két hav i túr aértesítıje túráz óknak. Természetbarát klub 2011. jan. febr. A Szoln oki KT TE két hav i túr aértesítıje túráz óknak 7 0. s z á m Természetbarát klub Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár és Mővelıdési Intézet lehetıvé teszi, hogy a megye természetbarát

Részletesebben

Tantárgypedagógiai és Oktatástechnológiai Szekció 1

Tantárgypedagógiai és Oktatástechnológiai Szekció 1 Tantárgypedagógiai és Oktatástechnológiai Szekció 1 Intézmény Város 1 2 3 4 6 8 10 11 12 Elõadások I-II helyezés 1 BDF TMK Szombathely 1 1 2 1 2 BDF TTK Szombathely 1 1 2 1 3 BME GTK Budapest 1 1 1 4 BMF

Részletesebben

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium

Magyarországi Evangélikus Egyház Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Magyar nyelv és irodalom Várhatóan tanítják: Dr. Kalina Katalin Novák Anna Dorina 11.A Piros Virág 11.C Koppányi Eszter 11.D Radó Nikoletta 12.A Zalasch Bernadett Julianna 12.A Kocsis Dóra Katalin 12.B

Részletesebben

Intézményi önértékelési csoport munkaterve 2015/16-os tanév (1. év)

Intézményi önértékelési csoport munkaterve 2015/16-os tanév (1. év) Intézményi önértékelési csoport munkaterve 2015/16-os tanév (1. év) A Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégiumban a 2015/2016-os tanévben csak pedagógusellenőrzés lesz, sem intézményi, sem intézményvezetői.

Részletesebben

Titulus Felhasználó neve Rendfokozat Osztály HM Város Szolg.mobil E-mail III/3. Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet III/3. Dr.

Titulus Felhasználó neve Rendfokozat Osztály HM Város Szolg.mobil E-mail III/3. Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet III/3. Dr. Titulus Felhasználó neve Rendfokozat Osztály HM Város Szolg.mobil E-mail III/3. Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet III/3. Dr. Lengyel Attila ezredes 43-3100 76-581-607 (30)-959-3640

Részletesebben

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - II. korcsoport L Atlétika II. kcs. OD 2011 Tatai Edzõtábor 2011.05.31. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Máté Gréta 2000 Bem József Általános

Részletesebben

Kód: 90. Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D. Munkalap1. felvehető létszám: 60 fő

Kód: 90. Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D. Munkalap1. felvehető létszám: 60 fő Kód: 90 felvehető létszám: 60 fő Rendészeti szakmacsoport Szakközép 9 C; 9.D Rangsor Név Iskolája 101. Arany Rita Szabadszállás, Petőfi Sándor Ált. Isk. 106. Bacsa Anikó Kunadacs, Kunadacs-Ladánybene Ált.

Részletesebben

MINTA. 1976-1980 Tablók könyve

MINTA. 1976-1980 Tablók könyve 1976-1980 Tablók könyve 1979/80. tanév, IV. A Babits Ildikó, Babos Csilla, Bakos Ilona, Bedics Erzsébet, Bejczy Károly, Benczik Tibor, Bíró Katalin, Boronkay Lajos, Czencz Éva, Csonka Gabriella, Dávid

Részletesebben

Tantárgyi és szakmai versenyek eredményei

Tantárgyi és szakmai versenyek eredményei Tantárgyi és ek eredményei Tanév Név Verseny megnevezése 1973/1974 Fenyvesi Jenő Munkavédelem tantárgyi 1973/1974 Antal András Szerszámkészítő 1981/1982 Kalinák Vasúti járműszerelő 1981/1982 Szerszámkészítő

Részletesebben

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII.

3. szám 2010. Crystal. tapasztalat füzet - XXII. 3. szám 2010. Crystal tapasztalat füzet - XXII. Crystaltapasztalatfuzet2010_03.indd 1 3/3/10 12:08:51 AM 2 Crystal tapasztalat füzet A nővér ajánlásával Ambrus Ferencné a hódmezővásárhelyi kórházban nővérként

Részletesebben

Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének. 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE

Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének. 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE Gyermely Község Önkormányzatának Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-ai nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 152/2012. (IX. 13.) önkormányzat határozat 1. Beszámoló a két ülés között eltelt időszak fontosabb

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal Pápai Járási Hivatal Cím: 8500 Pápa, Fő u. 12. Telefon: 89/512-700 hivatal@papa.vemkh.gov.hu Feketéné Földi Judit hivatalvezető 512-701 Májerné Reiter

Részletesebben

503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat nyilvános üléséről készült könyvéből: 503/2013. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Részletesebben

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei

Országos Szakiskolai Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Országos i Közismereti Verseny 2008/2009 Regionális forduló eredményei Versenyző Történelem 2009. március 7. Dél-Alföld Baksa Tamás Péter 84,0 7 2 Göndöcs Benedek Középiskola, és ai Fekete Rita 0,0 133

Részletesebben

Választókerületi jelentés

Választókerületi jelentés Választókerületi jelentés Ez a Magyar Orvosi Kamara távválasztási rendszerének automatikusan generált jelentése. Területi Szervezet: Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete Választókerület:

Részletesebben

A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI

A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI A MOL BRINGATÚRA NYEREMÉNYJÁTÉK KISORSOLT NYERTESEI Fodor Zoltán 2191 Bag Tóth Ilona 3467 Ároktő Pallósi József 7400 Kaposvár GoPro kamera nyertesek: Szigetvári Zoltán 1107 Budapest Gáspár Mátyás 8200

Részletesebben

Eredménylista. Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám

Eredménylista. Sorszám Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pontszám Eredménylista Megye: Maros Körzet: Marosvásárhely 5. osztály 1 Nagy Adél Zsigmond Júlia Ákosfalvi Gimnázium Ákosfalva 149 2 Demeter Dávid Levente Barabás Anna Tudor Vladimirescu Általános Iskola Marosvásárhely

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatal i Járási Hivatal i Járási Hivatal Cím: 8500, Fő u. 12. Telefon: 89/512-700 Fax: 89/512-721 hivatal@papa.vemkh.gov.hu hivatalvezető 512-701 Májerné Reiter Beáta igazgatási ügyintéző 512-702 Hatósági Osztály

Részletesebben

A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés

A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés A Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola A minőségbiztosítás, mérés, értékelés, kompetenciamérés, ellenőrzés IMIP MELLÉKLET OM azonosító: 031202 Készítette: Fekete József igazgató Debrecen,

Részletesebben

Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék

Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék Cím Szoba Név Beosztás Telefon Mellék E-mail Törzshivatal Székesfehérvári Járási Hivatal telefonkönyv és e-mail cím jegyzék cím: 8000 Székesfehérvár, Honvéd u. 8. vezetékes telefon körzetszám: 22 e-mail:

Részletesebben

MESE, MESE, MÁTKA. IBBY Konferencia 2009. Fordulópont 44 21

MESE, MESE, MÁTKA. IBBY Konferencia 2009. Fordulópont 44 21 Mese, mese, mátka címmel szakmai konferenciát rendezett az IBBY (Gyermekkönyvek Nemzetközi Tanácsa) 2009. január 19-én, a Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárában. A téma: az olvasás, olvasóvá

Részletesebben

130-as terem (új szárny, 1. emelet)

130-as terem (új szárny, 1. emelet) 130-as terem (új szárny, 1. emelet) 1. Ambrus Ramóna Margit 1999-10-08 2. Bácskai Zsolt László 1999-09-10 3. Baki Réka 2000-04-24 4. Bakóczy Kira Orsolya 1998-01-06 5. Bakonyi Kinga Beatrix 2000-05-15

Részletesebben

II. BUDAPESTI JÁRDÁNYI PÁL

II. BUDAPESTI JÁRDÁNYI PÁL II. BUDAPESTI JÁRDÁNYI PÁL SZOLFÉZS- ÉS NÉPDALÉNEKLÉSI VERSENY DÖNTŐ 2016. MÁRCIUS 4 5. II. BUDAPESTI JÁRDÁNYI PÁL SZOLFÉZS- ÉS NÉPDALÉNEKLÉSI VERSENY A JÁRDÁNYI PÁL ZENEI AMI RENDEZÉSÉBEN 2016. MÁRCIUS

Részletesebben

össz Bagi Csilla 2004 4 (40-44) 1964 dr. Regele senior 1:17,59 100 gyors

össz Bagi Csilla 2004 4 (40-44) 1964 dr. Regele senior 1:17,59 100 gyors Abosiné Vera 1997 4 (40-44) 1957 Sopron 1:32,45 100 gyors Abosiné Vera 1998 4 (40-44) 1957 Sopron 38,42 50 gyors Alexi Anna 2004 1 (25-29) 1977 Bp. delfinek 1:20,10 100 pill Alexi Anna 2004 1 (25-29) 1977

Részletesebben

VII. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY

VII. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY VII. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY SZARVAS 2015.10.10. 1 Jegyzőkönyv adatai: Rendező: Helyszín: Medence Vízhőfok: Időmérés típusa: Lebonyolítás típusa: Szarvasi Úszó- és Vízilabda Egyesület Szent Anna

Részletesebben

Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor

Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor Református PSZE-PÉM mesterpedagógusok listája A Zsinat Oktatási Bizottsága által 2015. novemberben elfogadott névsor Név Ábrám Tibor Andrássy Judit Apostolné Bartha Mária Babocsánné Katona Ágnes Eszter

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. módosítása. Művelődési Osztálya.

ELŐTERJESZTÉS. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének. Dr. Solymos László alpolgármester. módosítása. Művelődési Osztálya. ELŐTERJESZTÉS Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Az előterjesztés tárgya: Közművelődési intézmények i tervének módosítása Iktatószám: 2698/2016. Melléklet:

Részletesebben

The Big Read Again! - Regisztrált iskolák Iskola neve: Tanár neve: Település: Címe:

The Big Read Again! - Regisztrált iskolák Iskola neve: Tanár neve: Település: Címe: The Big Read Again! - Regisztrált iskolák Iskola neve: Tanár neve: Település: Címe: 21.sz.Általános Iskola, Móra Ferenc Tagiskola Tóth Péterné Miskolc Móra Ferenc út 1/a Arany János Általános Iskola és

Részletesebben

Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatala

Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatala Cím (székhely): 3300 Eger, Szarvas tér 1. Cím: (kirendeltség) 3351 Verpelét, Kossuth Lajos út 73. Levelezési cím: Telefon: E-mail: Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatala Levelezési cím: 3300

Részletesebben

V. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY

V. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY V. NEMZETKÖZI SZENIOR ÚSZÓVERSENY SZARVAS 2012. okt. 20-21. 1/29 Jegyzőkönyv adatai: Rendező: Helyszín: Medence Vízhőfok: Időmérés típusa: Lebonyolítás típusa: Szarvasi Úszó- és Vízilabda Egyesület Szent

Részletesebben

Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma:

Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma: Felnőtt háziorvosi rendelők és a felnőtt háziorvosok rendelési ideje, telefonszáma: 1126 Budapest, Beethoven u. 8. dr. Árky Emőke 212-6639 dr. Vajda Ágota 201-1610 Kedd, csütörtök:16.00-20.00 dr. Pártay

Részletesebben

Közzétételi lista. 1-4 évfolyam osztálytanító, napközis. 4. Ács Tibor Egyetem 1-8 évfolyam tanár (testnevelés, történelem)

Közzétételi lista. 1-4 évfolyam osztálytanító, napközis. 4. Ács Tibor Egyetem 1-8 évfolyam tanár (testnevelés, történelem) Közzétételi lista Név i 1. Zmák Júlia Egyetem 5-8 évfolyam 2. Sára Lászlóné 5-8 évfolyam 3. Fábián Katalin tanár (matematika, ábrázoló geometria, számítástechnika) szakvizsgázott közoktatás-vezető tanár

Részletesebben

Verseny megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Verseny Közgazdaságtan 13.A 13.A 13.

Verseny megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Verseny Közgazdaságtan 13.A 13.A 13. Országos versenyeredmények 2009/20 megnevezése Tanuló neve Osztály Helyezés Felkészítő tanár neve Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Közgazdaságtan Nemzetközi Kenguru Matematikai Gordiusz Matematika

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. 1372 Budapest, Pf.: 438. T.: 354-5500 E-mail: Info@mku.hu LEGFŐBB ÜGYÉSZ:

Részletesebben

név megye iskolanév helység tanárnév

név megye iskolanév helység tanárnév k ó d 1 k ó d 3 név megye iskolanév helység tanárnév o s z t á l y pont segédpont 9678 1 Berecz Balázs Heves Nekcsei Demeter Általános Iskola Gyöngyöspata Borik Ildikó 1 8 1. 9664 10 Cserkuti Emese Heves

Részletesebben

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók

A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók A Nógrád Megyei Pedagógiai Intézet 2013/2014. tanévi tanulmányi és művészeti versenyein helyezést elért tanulók Öveges József Kárpát-medencei fizikaverseny 1. Sütő Martin SÁIK Székhelyintézmény, Darvas

Részletesebben

Kimutatás a Földművelésügyi Minisztérium vezetőiről 2015.03.19. napi állapot szerint

Kimutatás a Földművelésügyi Minisztérium vezetőiről 2015.03.19. napi állapot szerint 9 / 1. oldal Dr. Fazekas Sándor miniszter sandor.fazekas@fm.gov.hu +36 (1) 7953721 Miniszteri Kabinet Miniszteri Kabinet Gulyás Andrea kabinetfőnök andrea.gulyas@fm.gov.hu +36 (1) 7952087 Miniszteri Kabinet

Részletesebben

Felnőttápolás és gondozás szakmacsoport

Felnőttápolás és gondozás szakmacsoport Felnőttápolás és gondozás szakacsoport alapján) intézény neve cíe intézény kapcsolat tartója e-ail cíe Baranya Baranya Szociális Háló Egyesület Szociális Háló Egyesület 7632 Pécs Szövetség u. 19. Pécs

Részletesebben

JEGYZOKONYV. Hozott határozatok: 67/2012. /IV.19./-től 74/2012./IV.19/-ig Hozott rendelet:

JEGYZOKONYV. Hozott határozatok: 67/2012. /IV.19./-től 74/2012./IV.19/-ig Hozott rendelet: JEGYZOKONYV mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. április 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 67/2012. /IV.19./-től 74/2012./IV.19/-ig Hozott rendelet: 1 JEGYZŐKÖNYV mely készült a

Részletesebben

Kiss Péter Emléktúra a Mátrában 57/37/20. Mátrahegy 40/30/20/10 Pásztó 50/40/25/15. Téli Mátra XL/L/M/S. Túrák száma Össztáv

Kiss Péter Emléktúra a Mátrában 57/37/20. Mátrahegy 40/30/20/10 Pásztó 50/40/25/15. Téli Mátra XL/L/M/S. Túrák száma Össztáv 1 1 Gazdag István Nagykáta 1973 Férfi 1.fokozat 18 968,4 40,5 57,0 43,4 50,3 48,3 55,6 59,1 124,0 42,7 19,8 48,0 59,1 16,0 44,3 146,0 31,7 41,6 41,0 1 1 Juhász István Eger 1976 Férfi 1.fokozat 18 968,4

Részletesebben

Ideiglenes felvételi jegyzék 2010. március 11. O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA

Ideiglenes felvételi jegyzék 2010. március 11. O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA O1. INFORMATIKA SZAKKÖZÉPISKOLA Ssz. Név Ssz. Név 1. Futó Kovács Szandra 36. Török Nándor 2. Barta Róbert 37. Moroncsik Roland 3. Sólyom Vivien 38. Simon Dániel 4. Csorba Adrienn 39. Gáspár Gabriella 5.

Részletesebben

KIVONAT. Dr. Magyar János (4400 Nyíregyháza, Gádor B. u. 18.) Szabó Zsuzsanna (4400 Nyíregyháza, Kalevala sétány 32. II/10.)

KIVONAT. Dr. Magyar János (4400 Nyíregyháza, Gádor B. u. 18.) Szabó Zsuzsanna (4400 Nyíregyháza, Kalevala sétány 32. II/10.) KIVONAT a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 2010. február 11-én megtartott zárt ülésének jegyzőkönyvéből -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Der Offene Brief in der Originalfassung mit den Namen der Unterzeichnenden

Der Offene Brief in der Originalfassung mit den Namen der Unterzeichnenden Der Offene Brief in der Originalfassung mit den Namen der Unterzeichnenden Dr. Ésik Sándor és Dr. Csire Balázs a jogállamért Mi, a jelen levelet aláíró ügyvédek, tisztában vagyunk azzal, hogy milyen súlyos

Részletesebben

50 m. ffi gyors kcs. egyesület idő helyezés

50 m. ffi gyors kcs. egyesület idő helyezés 50 m. női gyors kcs. egyesület idő helyezés Járfás Szilvia 2 Kaposvár 42:87 1 Vígh Beatrix 3 Kaposvár 38:27 1 Szurdoki Erika 4 Tempero 41:08 3 Simon Ágnes 4 Pécs 34:53 2 Gonda Marina 4 Kéthely 32:80 1

Részletesebben

Koenzim Q10 - az életerõ

Koenzim Q10 - az életerõ Koenzim Q10 az életerõ Vajon hogyan élteti, óvja szervezetünket ez a vitaminszerû anyag? Az anyagcseréhez nélkülözhetetlen koenzim Q (ubikinon = mindenütt jelenlévô kinon) minden élô szervezet számára

Részletesebben

GAZDAGRÉT-CSÍKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA 1118 BP. CSÍKI-HEGYEK U.13-15. TANÁR TANSZAK NYÍLT ÓRÁK IDŐPONTJAI

GAZDAGRÉT-CSÍKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA 1118 BP. CSÍKI-HEGYEK U.13-15. TANÁR TANSZAK NYÍLT ÓRÁK IDŐPONTJAI Tagiskolák szerinti csoportosításban 2014/2015-ös tanév 1112 BP. NESZMÉLYI ÚT 30. Kasza Roland ütő ápr. 13. 14. 15. 17. délután Kerényi Judit oboa ápr. 13. hétfő 15.00-16.00 ápr. 14. kedd 15.00-16.00 Kis

Részletesebben

Fekvıbeteg-gyógyintézet neve I.sz. Város Cím Telefon Fax E-mail Fıgyógyszerész

Fekvıbeteg-gyógyintézet neve I.sz. Város Cím Telefon Fax E-mail Fıgyógyszerész BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÓRHÁZA 6000 KECSKEMÉT NYÍRI ÚT 38. (76) 516-726 (76)519-852 gurzonetm@kmk.hu Dr. Gúrzóné Dr. Túri Magdolna BAJAI KÓRHÁZ 6500 BAJA RÓKUS U. 10. (79) 422-233 (79) 420-922

Részletesebben

V Á L A S Z T O T T B Í R Ó S Á G I T A G O Z A T O K N É V J E G Y Z É K E I (2011. június 1. 2014. május 31.)

V Á L A S Z T O T T B Í R Ó S Á G I T A G O Z A T O K N É V J E G Y Z É K E I (2011. június 1. 2014. május 31.) 1 V Á L A S Z T O T T B Í R Ó S Á G I T A G O Z A T O K N É V J E G Y Z É K E I (2011. június 1. 2014. május 31.) Bács-Kiskun megye: Dr. Balázs Katalin Dr. Bernschütz Sándor Dr. Bodóczky László Dr. Cserpák

Részletesebben

LIX. ÉVFOLYAM ÁRA: 1365 Ft 2. SZÁM UTASÍTÁSOK

LIX. ÉVFOLYAM ÁRA: 1365 Ft 2. SZÁM UTASÍTÁSOK LIX. ÉVFOLYAM ÁRA: 1365 Ft 2. SZÁM A LEGFÕBB ÜGYÉSZSÉG HIVATALOS LAPJA BUDAPEST, 2011. február 28. TARTALOM Oldal UTASÍTÁSOK 4/2011. (II. 4.) LÜ utasítás a gyermek- és ifjúságvédelmi ügyészi szakfeladatok

Részletesebben

Nevezések - Tőkétől a Pohárig 2015

Nevezések - Tőkétől a Pohárig 2015 Nevezések - Tőkétől a Pohárig 2015 Korcsoportok Futás (7,7 és 21,1 km) Kerékpár (40 km) 2001 < I. 1995-2000 II. 1976-1994 III. 1960-1975 IV. 1959 > V. 1995 < I. 1976-1994 II. 1960-1975 III. 1959 > IV.

Részletesebben

A képviselő-testület 2014. február 27-i ülésén hozott döntések: 43/2014. Kth. Munkaterv módosítás és Napirend elfogadása

A képviselő-testület 2014. február 27-i ülésén hozott döntések: 43/2014. Kth. Munkaterv módosítás és Napirend elfogadása A képviselő-testület 2014. február 27-i ülésén hozott döntések: 43/2014. Kth. Munkaterv módosítás és Napirend elfogadása 44/2014. Kth. Kiskunhalas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete jóváhagyja

Részletesebben

és a MUNKATERV 2014/2015. TANÉV

és a MUNKATERV 2014/2015. TANÉV A SÁRBOGÁRDI MÉSZÖLY GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLA és a SÁRBOGÁRDI MÉSZÖLY GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZENT ISTVÁN TAGISKOLÁJA MUNKATERV 2014/2015. TANÉV Sárbogárd, 2014. szeptember 1. Készítette:.. Fülöpné Nemes Ildikó

Részletesebben

A PÉCSI LEŐWEY KLÁRA GIMNÁZIUM KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA

A PÉCSI LEŐWEY KLÁRA GIMNÁZIUM KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA A PÉCSI LEŐWEY KLÁRA GIMNÁZIUM KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTÁJA 2010/2011 A 11/1994 (VI. 8.) MKM rendelet és a 8.&(6) bekezdése alapján az oktatási intézményeknek közzé kell tenni önmagukról adatokat elektronikus

Részletesebben

Schneider Dávid felkészítő tanár: Kulcsárné Jordán Ildikó. Vágány Zoltán felkészítő tanár: Fenyvesi Mária

Schneider Dávid felkészítő tanár: Kulcsárné Jordán Ildikó. Vágány Zoltán felkészítő tanár: Fenyvesi Mária Iskola neve, címe Az 5. évfolyamra benevezett tanuló(k) neve, felkészítő tanárainak neve Schneider Dávid felkészítő tanár: Területi központ Területi döntő pontszáma Országos döntőre bejutottak (D=döntős,

Részletesebben

Mercedes-Benz Futóverseny 10km

Mercedes-Benz Futóverseny 10km 1 467 Balázs Levente 1985 00:33:08.2 3:18 p/km Férfi 1 2 139 Szalóki Róbert 1979 00:33:25.9 3:20 p/km Férfi 2 3 464 Beda Szabolcs 1977 00:33:38.2 3:21 p/km Férfi 3 4 555 Szabó József 1990 00:35:19.9 3:31

Részletesebben

LIGA SZAKSZERVEZETEK - 2011. november 04-i félpályás útlezárások helyszínei és a demonstráció koordinátorai

LIGA SZAKSZERVEZETEK - 2011. november 04-i félpályás útlezárások helyszínei és a demonstráció koordinátorai Baranya 1 2 Pécs Komlói út (66-os út) a Hannebeck Frigyes utca és az Auróra utca között 6. sz. út, Pécstől Barcs irányába a pellérdi bekötőútig, a 203+389 kmszelvénytől a 205 km-szelvényig helszínén. Hegedüs

Részletesebben

O R SZÁGOS BÍR ÓSÁGI H IVATA L E LN Ö KE 138/2013. (III. 28.) OBHE számú határozat Felvételi Versenyvizsga-bizottság tagjainak kijelöléséről és meghosszabbításáról A sági fogalmazók joggyakorlatáról és

Részletesebben

Kedves Egyesületi Tag! 2007. March 7.

Kedves Egyesületi Tag! 2007. March 7. Kedves Egyesületi Tag! 2007. March 7. A 2007. évi második információs levelet tartod a kezedben, amely nagyon sok új információt és feladatot tartalmaz. A kérésünk is változatlan, amely így szól: légy

Részletesebben

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu

SOPRONI FOCIÉLET HAJRÁ VASÚT! SVSE-GYSEV Békéscsaba 1912 Előre. 2015. március 6. www.svse.hu SOPRONI FOCIÉLET 2015. március 6. www.svse.hu SVSEGYSEV Békéscsaba 1912 Előre HAJRÁ VASÚT! Szántó Csaba: Kemény meccsre, de győzelemre számítok a Békéscsaba ellen Egy izgalmas, fordulatos hazai döntetlen,

Részletesebben

Felvételi eredmények 2014-2015. tanév

Felvételi eredmények 2014-2015. tanév Tanuló neve Felvételt nyert Helység Iskola típusa Szak Ágazat, csoport Antal Regina Kisújszállás szakközépiskola* kögz.ágazat Bakos Dávid Márk Kunhegyes szakiskola* húsipari termékgyártó Balla Dávid Károly

Részletesebben

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom,

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, A TASSI ÉS A GYULAI SZERETETOTTHON 2004 2009 Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, amelyet általában nem ismernek az emberek mivel nem találkoznak vele naponként, vagy téves elképzelésük van

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának. 2010. évi határozatai

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának. 2010. évi határozatai A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Győr 2010 1 1/2010. (02.17.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Tanácsa a

Részletesebben

Kunszentmártoni Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144

Kunszentmártoni Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440 Kunszentmárton, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144 i Gimnázium és Szakképző Iskola (OM: 036063) 5440, Kossuth Lajos út 37. Telefon/fax: 56/461-144 A i Gimnázium és Szakképző Iskola ideiglenes felvételi jegyzéke a 2011-2012-es tanévre Az ideiglenes felvételi

Részletesebben

Albertfalvai Múzeum Baráti Köre

Albertfalvai Múzeum Baráti Köre BELEZNAY ANDOR Albertfalvai Múzeum Baráti Köre Szinte a múzeum létrejöttének pillanatában megalakult az Albertfalvai Múzeum Baráti Köre, azaz 1980. március 15-én. Székhelye az Albertfalvai Helytörténeti

Részletesebben

Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról

Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról Nyilvántartás az üzletszerű ingatlanközvetítői és ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői engedéllyel rendelkező szolgáltatókról Nyilv.szám természetes személy azonosító 31/2008 Szabó Ottó Hatvan,Kossuth

Részletesebben

Syngenta hírek. paradicsom termelôknek

Syngenta hírek. paradicsom termelôknek Syngenta hírek paradicsom termelôknek A bizalmat csak jó minôségû, megbízható paradicsommal tarthatjuk meg! Mit kívánnak a hazai fogyasztók? Legelôször is megállapíthatjuk, hogy a kereskedelmi tapasztalatok

Részletesebben

SZEGED HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

SZEGED HÓDMEZŐVÁSÁRHELY SZEGED díj, közgyógyellátás, egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság) ügyében a Szegedi Járási Hivatalnál 6724 Szeged, Huszár u. 1. szám alatt az alábbi ügyintézők fogadják a tisztelt ügyfeleket:

Részletesebben

TDM szakmai regisztrációs lista. neve Dr. Lőrincz Katalin ügyvezető Szabó Renáta

TDM szakmai regisztrációs lista. neve Dr. Lőrincz Katalin ügyvezető Szabó Renáta TDM szakmai regisztrációs lista Regisztrációs szám TDM-REG-P/001/2011 TDM-REG-P/002/2011 TDM-REG-P/003/2011 TDM-REG-P/004/2011 TDM-REG-P/005/2011 TDM-REG/006/2011 TDM-REG/007/2011 TDM-REG-P/008/2011 TDM-REG/009/2011

Részletesebben

LII. OPTTTT 2014. július 18-19-20. Győr Bakony-hegység, Vinye Túraverseny értékelés, versenyeredmények

LII. OPTTTT 2014. július 18-19-20. Győr Bakony-hegység, Vinye Túraverseny értékelés, versenyeredmények LII. OPTTTT 2014. július 18-19-20. Győr Bakony-hegység, Vinye Túraverseny értékelés, versenyeredmények Résztvevő csapatok száma: A1 (családi) kategória: 12 csapat A2 (turista) kategória: 34 csapat B (2

Részletesebben

Fodor András halálára

Fodor András halálára PERSZONÁLIA Fodor András halálára Az Országos Széchényi Könyvtár nevében búcsúzom Fodor Andrástól, a költőtől, írótól, művésztől - és Fodor Andrástól, a könyvtárostól, kedves kollégánktól. Az egykori Eötvös

Részletesebben

PEDAGÓGIA SZOCIOLÓGIA HISTÓRIA ÖKONÓMIA PSZICHOLÓGIA POLITOLÓGIA

PEDAGÓGIA SZOCIOLÓGIA HISTÓRIA ÖKONÓMIA PSZICHOLÓGIA POLITOLÓGIA EDUCATIO PEDAGÓGIA SZOCIOLÓGIA HISTÓRIA ÖKONÓMIA PSZICHOLÓGIA POLITOLÓGIA MÉRLEGEN, 1990 2002 EDUCATIO 2002/1 MÉRLEGEN, 1990 2002 OKTATÁSPOLITIKAI TÁJOLÓ 3 Kozma Tamás EXPANZIÓ KÖZÉPFOKON 13 Forray R.

Részletesebben

EREDMÉNYEK. A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője

EREDMÉNYEK. A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője EREDMÉNYEK A SZAKE közismereti vetélkedőinek országos döntője Magyarország az Én hazám 0. Gimnázium Leövey Klára Gimnázium és SZKI Budapest Bors Lászlóné Szűcs Orsolya Háló Ádám Szládovics Tamás Balassi

Részletesebben

utolsó tanítási nap: 2016. április 29. péntek

utolsó tanítási nap: 2016. április 29. péntek A 2015/2016. TANÉV MUNKATERVE I. A TANÉV RENDJE Szorgalmi idő: 1-11. évf. első tanítási nap: 2015. szeptember 1. kedd utolsó tanítási nap: 2016. június 15. szerda 12. évf., 13.E első tanítási nap: 2015.

Részletesebben

/2006. ( ) ÖTM rendelet

/2006. ( ) ÖTM rendelet /2006. ( ) ÖTM rendelet a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok készenlétben tartandó legkisebb és technikai eszköz állományáról szóló 7/2006. (II. 10.) BM rendelet és a tűzoltóság tűzoltási és műszaki

Részletesebben

Albel család genealógiája

Albel család genealógiája Albel család genealógiája Nem egyszer előfordult már, főként a mostani internetes és facebook-os közlések során, hogy azonos keresztnevek megtéveszthetik az olvasókat, ezért készítettem ezt a származási

Részletesebben