Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből."

Átírás

1 Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését. A Békésmegyei Karate és Harcművész Szövetség közgyűlésére Békéscsabán, január 25-én került sor. Ezeken a rendezvényeken a Senshi SE-t Kovács Lajos, a klub vezetője képviselte. Február 28-án, Hajdúszoboszlón a 2008/2009-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpia Kelet-Magyarországi területi elődöntőjén klubunk 19 induló versenyzője közül 13-nak sikerült érmes helyezéssel továbbjutnia a Szeghalmon megrendezésre kerülő Diákolimpia Döntőjére. (eredményeink: 7 arany, 5 ezüst, 1 bronz) Március 21-én rendezték meg Tarjánban az ötödik. J & S Speed kupát. A verseny a 2009-es év Nemzetközi nyílt gyerek, serdülő és felnőtt "C" kategóriás Kyokushin Karate bajnoksága volt. A rendezvény több mint háromszáz indulója között nagy létszámú Szlovák és Horvát csapatok is részt vettek. Egyesületünk sportolói kiválóan szerepeltek, rendkívüli élményt és tapasztalatot jelentett, hogy külföldi sportolókkal is összemérhették tudásukat. (eredményeink: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz) Március 29-én Tetétlenen és Kabán rendezett nyílt szemináriumot a Kabai Karate Klub, melyre szeretettel várták a tanulni vágyókat. A tábor célja a résztvevők alaptechnikai, küzdelmi, erőnlét, taktikai, szellemi, lelki fejlesztése és a karatékák, edzők, szakmai munkájának segítése volt. Itt öt tagunk vett részt a szemináriumon és edzéseken. A 2008/2009-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpia Országos Döntőjét egyesületünk rendezte meg. A négy regionális elődöntő után, április 18-án, a szeghalmi Városi Sportcsarnokban gyűltek össze a Kyokushin szervezetek versenyzői, hogy eldöntsék, ki a legjobb. Ide, már csak a selejtezők legkiemelkedőbbjei jöhettek, 61 klub 387 versenyzője volt a továbbjutói létszám. Jelen volt Shihan Furkó Kálmán 7. danos mester a Magyar Kyokushin Szervezet alapítója, Shihan Gregor László 5. dan a Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség elnöke, Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testülete alelnöke, Szabóné Csendes Ildikó Békés Megyei Önkormányzat sport referense és Macsári József, Szeghalom Város polgármestere. A himnusz után dobolással vette kezdetét a Kyokushin Diákolimpia. A viadalon öt korcsoportban (gyermek I. gyermek II. serdülő, ifjúsági és junior) és harmincnégy súlycsoportban egész nap folytak a küzdelmek a gyönyörű kupákért, érmekért valamint a támogatók által felajánlott különdíjakért. A rendezvényről felvételt készített a Sárrét Tv és a Sport1 televízió Full-contakt magazinjának stábja is.

2 Egyesületünk nem csak szervezésből vizsgázott kitűnőre, versenyzőink is kitettek magukért, ezt a szerzett érmek is bizonyítják. Sportolóink az elvárásokat is magasan túlszárnyalva, négy arany, két ezüst és egy bronzérmet harcoltak ki a versenyen. Április 30-án Kovács Lajos a berettyóújfalui klub Dojo-avatóján vett részt, ugyanis a klub saját edzőterembe költözhetett a városi önkormányzat jóvoltából. A megnyitóünnepségen képviseltette magát a város vezetősége és jelen volt Shihan Furkó Kálmán, és több közeli, baráti klub mesterei is meghívást kaptak. Május 9-én 12 fő versenyzővel vettünk részt a soproni MKB Arénában megrendezett Nemzetközi Gyermek-Serdülő és Felnőtt B kategóriás versenyen, ahol a nagy versenyzői létszám miatt szükség volt négy küzdőtér felállítására is. (4 arany, 1 ezüst, 2 bronz) Május 22-én Szeghalomra érkezett Shihan Furkó Kálmán, megtekintette a Senshi SE klubtermét, edzőtermét és a helyi magángyűjteménynek adományozott több, az általa viselt katonai ruházatot. Köszönetképpen Túri János magángyűjtő és a Senshi SE vendégül látta a nyugalmazott ezredest, aki a Körös 2000 Kft jóvoltából egy sikeres vadászaton is részt vehetett. A vadászatot követő közös vacsorán a Shihan mesélt az eltöltött katonaévekről, a Kyokushin karate Magyarországi kezdetéről, és még egy Japánban tett látogatása alkalmán készült fotóalbumot is megmutatott a vendéglátóknak.

3 A Városi Gyermeknap sportprogramjainak megszervezésében és lebonyolításában is aktív szerepet vállalt magára a Senshi SE június 2-án. Mozgósította a Béres Egészségterv pályázatában együttműködő szervezeteket és közreműködésükkel több sportprogramot valósítottak meg a gyermeknap keretén belül. A 14. Körösladányi Napok keretében, a július 3-án megrendezett ünnepi képviselő-testületi ülésen adták át Körösladány városának 2009 évi kitüntetéseit. Körösladány Elismerő Oklevél" elismerésben részesült a Senshi SE ladányi csoportja, a település sportjáért végzett kiemelkedő tevékenységéért. Az elismeréseket Dr. Pelcsinszki Boleszlav polgármester adta át. Az ülést követően a kastélyparkba vonultak át a résztvevők, ahol Dr. Habsburg György és Jeanne Marie Wenckheim-Dickens köszöntője után Erzsébet királyné emlékművének avatására került sor. A leleplezést követően a városházán, állófogadáson vehettek részt a meghívottak. Körösladány városának legnagyobb jelentőségű rendezvényének, a 14. Ladányi Napoknak, ismét aktív szereplőjeként vett részt a Senshi SE. A három napos rendezvény (július 3-5-ig) szombat délutánján, a szabadtéri színpadon különböző színes műsorprogramok záró elemeként kapott helyt, az egyesületünk által szervezett karate bemutató. Az alaptechnikák, forma-és önvédelmi gyakorlatok és az elmaradhatatlan temeshiwarik azaz töréstechnikák ismét sikert arattak a nézőközönség soraiban. A Magyar Kyokushin Karate Szervezet XXXII. Nyári Nemzetközi Edzőtáborára Jászberényben, július ig került sor. A 410-táborlakó egy héten keresztül tanulta, gyakorolta együtt a karate mozgásanyagát. Több külföldi országból - Csehország, Románia, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Oroszország- is érkeztek karatékák. Egyesületünkből négy fő, Kovács sensei, Zsila Róbert, Bojtor Edit és Papp Dániel utaztak el a jászság fővárosába bővíteni tudásukat. Mindeközben július 18-án Szeghalom adott otthont a Békés Megyei Polgárőr Napnak, ahol az egyesület itthon maradt tagjai Egri Lajos sempai vezényletével bemutatót tartottak. A csapat kitűnően oldotta meg a feladatot, ami után jöhetett a kiadós ebéd. Augusztus 1-én, a Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség negyedik alkalommal tartotta meg a Demonstrációs Napot, ami a különböző irányzatú harcművészek barátságát fejezi ki edzések formájában. Helyszíne a battonyai sportpálya, és csarnok volt. Egyesületünk hét fővel vett részt ezen a rendezvényen.

4 Ebben az évben is a Várhelyi Ifjúsági Tábor területén rendezte meg IV. Kultúrák, Hagyományok táborát egyesületünk. (augusztus 11-16) Kitűzött céljainkat maradéktalanul sikerült megvalósítani. Kultúránk, tradícióink megismerése, a Sárrét természeti és kulturális értékeinek bemutatása, a hagyományőrzés fontosságának bizonyítása, mind megvalósult, és mindez úgy, hogy a szabadidő hasznos eltöltésére, mozgásra és edzésekre a természetben került sor. A színes programok, a klubok közti kapcsolatot tovább erősítették, a közösségi élet kialakulását és az egészséges, testedzésben gazdagabb életmód kialakítását segítették elő. Vendégünk volt Sensei Tóth Attila 4.dan, Kata Európa bajnok. A résztvevők speciális képzést kaptak a formagyakorlatok magas szintű elméleti és gyakorlati megismeréséről, az alapoktól egészen a csiszolt mozdulatokig. Az edzések színvonalát további rangos meghívott vendégek emelték. Oktatott és velünk edzett Sempai Tóth Renáta 1.dan Kata többszörös magyar bajnok, Sihan Gregor László 5.dan, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke és Hebők Zoltán mester a szegedi Fekete Harcos SE vezetője is. A szakmai programokon kívül a sokféle szabadidős- és játéklehetőségek biztosították a kezdetektől fogva a tábor kellemes hangulatát. Szeptemberben közepén évek óta az a Regionális nyílt kyokushin karate verseny szerepel, amely mindig nagyon jó hangulatot, kemény küzdelmeket és különlegességeket hoz Szeghalomra ben sem történt másképpen, hiszen 18 település 10 klubjának 118 versenyzője csapott össze. Az egész napos rendezvényen gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt korcsoportokban harcoltak a különféle stílusok és szakágak versenyzői. A küzdelmeket a pörgés, a magas harci kedv és a keménység jellemezte, ami a versenyzők felkészültségét bizonyította. (eredményeink: 11 arany 6 ezüst 6 bronz)

5 A Béres Egészség Hungarikum Program pályázatán nyert települések szeptember 24 én, az Erdőkertesen megrendezett találkozón arra keresték a választ, hogyan tartható fenn hosszú távon települési egészségtervük. Itt Kovács Lajos számolt be a szeghalmi pályázati programról. Az alapítvány pályázatán elnyert , Ft-os összegből a Senshi Kyokushin Karate SE 2009 évben sikeresen megvalósította és elindította a pályázatban kiírt: egészség megőrzési és egészséges életmódra való nevelési programot. Ez elsősorban az egyesületnek a helyi civilszervezetekkel, az általános és középiskolai intézményekkel, a helyi Önkormányzattal, valamint a Hivatásos Tűzoltósággal történt együttes összefogásának eredménye volt. Az egészség, mint Hungarikum fogalom megerősítése és a mozgalom elindításának részeként az elnyert alapítványi összeg ezen szervezetek eszköz igényeinek a kielégítésével indult, azzal a céllal, hogy segítse működésüket. Az eszközök átadására a felhasználási helyszíneken került sor. A Városi Sportcsarnokba járó, labdajátékot kedvelő sportolók, új alumínium kapukat használhatnak a pályázat eredményeként. A Körös-sárréti Hagyományőrző Egyesület nyílvessző készletét bővíthette, a teniszegyesület teniszlabdákkal gyarapodhatott, Szeghalom Város Önkormányzat Hivatásos tűzoltósága a konditerméhez súlyzókat és focilabdákat kapott. Az általános iskola, a gimnázium, a Vígh Matild DSK, az Utánpótlás Nevelő SC, az Utánpótlás Nevelő FC, kézi-, foci-, kosár-, és foot- sal labdákkal bővíthette sportszerkészletét. A Petőfi utcai óvodások egy ovikondi, kombinált sportszert vehettek birtokba. Az idősek otthonába egy sakkpad valamint egy szobakerékpár került, amit nagy örömmel vettek használatba a lakók. Továbbá folyamatban van még egy, a városunk közterületén való sakkpad felállítása is. A Senshi SE Kettlebell súlyzókészletet vásárolt és a nagy érdeklődésre való tekintettel elindította ennek az új sportágnak a népszerűsítését a lakosság körében. Megtörtént az alapítvány által elnyert támogatást hivatalosan is elismerő tábla elhelyezése a Helyi Városi Sportcsarnok aulájában, és az új Tildy utcai sportcentrumban is. A programban közreműködő szervezetek együtt működtek Szeghalom város lakosságát is bevonó Gyermeknapi Rendezvényen ahol színvonalas sportfoglalkozásokat, bemutatókat, játékos vetélkedőket, az egészséges életmódra való felkészüléshez iránymutatást tartottak. Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a pályázat által elnyert összeg jó helyre került. Összetartásra és együttműködésre buzdította a helyi szervezeteket, ezáltal megmozgatta a város lakosságát. Elindítva ezzel, egy remélhetőleg tradícióvá váló folyamatot..

6 Szeptember 26-án, kilenc versenyzővel utazott el kis csapatunk Karcagra, az Oyama Karate Szervezet gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt meghívásos nyílt Országos Bajnokságára. Igaz az itt zajló küzdelmek nem a saját szervezetünk megszokott szabályrendszere szerint zajlottak, ez sem akadályozta versenyzőinket a küzdelmekben. A megszerzett nyolc érem (köztük négy arany) a bizonyíték erre. Október 10-én a Tarjánban megrendezésre kerülő Országos ifjúsági-junior és utánpótlás formagyakorlat versenyen 5 induló képviselte egyesületünket. Versenyzőink a Kata és Kumite versenyszámokban egyaránt próbára tették felkészültségüket. Október 18-án, III. Power Kupa 2009 néven rendezték meg Abonyban, a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Országos Gyermek - Serdülő Kyokushin Karate Versenyét. Egyesületünk összesen 12 versenyzővel vett részt a rendezvényen, harcosaink most is szép eredményekkel térhettek haza. (eredményeink: 1 arany, 2 ezüst, 3 bronz) november 21-én szervezték meg Gyöngyösön a Magyar Kyokushin Karate Szervezet évi Utánpótlás Magyar Bajnokságát. Egyesületünk versenyzői közül Aranyérmet szereztek és ezzel kor és súlycsoportjukban Utánpótlás Magyar Bajnokok lettek Somogyi Patrícia és Papp Dániel. (eredményeink: 2 arany, 1 ezüst, 4 bronz) A Békés Megyei Harcművész Szövetség Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban december 12-én rendezte meg 25 éves jubileumát megünneplő BUDO gáláját. A színvonalas rendezvény a harcművészeti irányzatok és klubok közötti barátság jegyében szerveződött meg. A színes programműsor keretében egyesületünk először edzésgyakorlatokat mutatott be, majd zenére komponált formagyakorlatokkal népszerűsítette a Kyokushin karatét. Szeghalmon immár hagyományként, 2009-ben is sor került az országos tanulmányi versenyeken, vagy a sport területén kíváló helyezést elérő, szeghalmon tanuló diákok, és felnőttek elismerésére. A díszokleveleket és emlékplaketteket Szeghalom Város Polgármesterétől, Macsári Józseftől vehették át az ünnepeltek. Egyesületünk tagjai közül ebben az évben öten részesültek elismerésben. December 30-án, új helyszínen, a Tildy úti edzőtermünkben és klubszobánkban, került szokásos évzáró ünnepségünkre, és a Senshi SE legeredményesebb versenyzőjének járó cím s a vele járó emléklap odaítélésére ben a Senshi SE legeredményesebb lány versenyzője Somogyi Patrícia, legeredményesebb fiú versenyzője pedig Kántor László lett.

7 2009-ben 28 tagunk teljesítette sikeresen övvizsgáit 9 versenyen 133-szor indultak Senshi versenyzők a csatába Elért eredményeink a következők: Regionális 11 arany 6 ezüst 6 bronz Területi 7 arany 5 ezüst 1 bronz Országos 16 arany 9 ezüst 15 bronz Össz: 34 arany 20 ezüst 22 bronz 2009-ben összesen: 76 érem született, ezek közül 4 Diákolimpiai Bajnoki cím és 2 Utánpótlás Magyar Bajnoki cím. ÉS MINDEZT ÚGY ÉRTÜK EL, HOGY KÖZBEN NAGY ERŐVEL FOLYTATTUK MUNKÁLATAINKAT AZ ÚJ EDZŐTEREMÜNK KIALAKÍTÁSÁN. Szeghalom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Tildy utcai Iskola régi szálloda épületét használatba adta az S Gym és a Senshi Egyesületeknek, hogy abból Sportcentrumot alakíthassanak ki működésük folytatásához. Az épület emeleti szintjén a Senshi SE nagyobbrészt önerőből (és helyi önkormányzati segítséggel) kialakított egy 160 m 2 alapterületű edzőtermet, két öltözőt előtérrel, egy klubtermet, és egy teljesen felújított vizesblokkot (mosdó, 2 wc, 2 tusoló). A fizetett szakipari munkálatokon kívül az egyesület tagjai közül a szeptembertől decemberig tartó munkálatok során, negyven fő végzett társadalmi munkát összesen 1800 munkaórát ledolgozva. Megtörtént a tantermek összenyitása a mennyezeti szerkezet megerősítése és a leomlott részek vakolatának javítása. Felbontásra és teljesen újra kialakításra került az edzőterem járófelülete, a rugalmas párnafákra, hajópadlókra, és OSB lapokra új 6mm-es Graboplast sportpadló került. Kialakításra került egy teljesen új fűtési rendszer (padló alatt csövezett) új fűtőtestekkel (15 db radiátor). A terembe és öltözőkbe korszerű fényforrások lettek újra-vezetékelve és beszerelve. A legnehezebb munkát talán az egész felső szint festékrétegének vakolatig való eltávolítása, a falfelület glettelése és festése jelentette. Megtörtént az öltözők kialakítása, új válaszfalak építése, a parketta felcsiszolása, lakkozása is. Teljesen lebontásra került a vizesblokk, újra lett csövezve a bejövő vezetékrendszer és a szennyvízrendszer egyaránt. Új betonburkolat és válaszfalak építése után megújult a vizesblokk burkolata (csempézés, padlóburkolás, mosdókagyló, wc csészék, tartályok stb ) és villanyhálózata is. Továbbá betonburkolatot kapott a padlásfeljáró földborítása is. A folyósóra fűtéstakarékossági szempontból ajtó került behelyezésre. (ezen az ajtón kívül még 7 új ajtó lett beállítva) A klubterem is elkészült (festése, parkettacsiszolás, lakkozás). Az elkészült terem és öltözők ma is helyt adnak az általános iskolások részére testnevelési órák megtartása céljából. Bővebben rólunk:

Hivatalos Versenykiírás

Hivatalos Versenykiírás Hivatalos Versenykiírás II. Össz Kyokushin Karate Világbajnokság Súlycsoportos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és U-25 Knock-Down Kumite; Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt férfi-női kata

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Gyermek-Serdülő-Ifjúsági leány Döntő; Ifjúsági fiú-junior fiú-leány kelet-magyarországi Elődöntő 2015/2016-os tanév Szentes 1. A verseny célja - az

Részletesebben

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt I. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos, nemzetközi, pénzdíjas karatebajnokság Várható összdíjazás: 1,5 millió forint

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. 2008. január 11-13 között Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet a szakmai

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2013. szeptember 26-i ülés óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2013. november 28. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

Részletesebben

ASHIHARA KARATE OPEN EURASIAN CUP DUNAHARASZTI 2015. április 25.

ASHIHARA KARATE OPEN EURASIAN CUP DUNAHARASZTI 2015. április 25. 2015-01-04 12:00:00 A verseny szervezője: Kisdunamenti Ashihara Karate Egyesület (Dunaharaszti) A verseny célja: A Magyar Ashihara Karate Közhasznú Szövetség tagjainak, meghívott európai és ázsiai országok

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

FISE. Stuber Ildikó Éva. elnök E-mail cím: Balogh László E-mail cím:

FISE. Stuber Ildikó Éva. elnök E-mail cím: Balogh László E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Felföldi István Sport Egyesület 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 Megye Áfa levonásra

Részletesebben

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005):

Bemutatkozás. U-7 korosztály (2008 2010): U-9 korosztály (2006 2007): U-11 korosztály (2004 2005): Wéber Tamás vagyok, a Tolna Városi Futball Club elnöke. Engedjék meg, hogy jelen kiadványunkkal bemutassuk egyesületünk utánpótlás korosztályai által elért nagyszerű eredményeket és ezáltal is minél több

Részletesebben

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza

A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Baján csobbant a csapat Megyedöntőn jártak 2009.01.15. A 14 tagú kalocsai küldöttség remekül teljesített a Diákolimpia megyei fináléjában, hiszen nyolc éremmel térhettek haza Január 8-án a vizek városában

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből. Január a gyűlések időszaka. január 15-én Budapesten, a MKKSZ klubvezetői, közgyűlés előtti egyeztető megbeszélést tartottak. Az éves közgyűlésre

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből. Március 17-én, Debrecenben a 2006/2007-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpia Kelet-Magyarországi

Részletesebben

Vezetői Beszámoló a Kollégium 2010. évi tevékenységéről

Vezetői Beszámoló a Kollégium 2010. évi tevékenységéről Vezetői Beszámoló a 2010. évi tevékenységéről A az Egyetem oktatási-nevelési céljainak megvalósításában speciális feladatot lát el. Szociális funkciója révén lakhatást biztosít a vidéki hallgatók részére,

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA.

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Tel.: +36309724778 E-mail: squashiroda@squash.hu web: www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. Jelen beszámoló a

Részletesebben

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 2014-10-04 12:00:00 Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS

Részletesebben

Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról

Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról Beszámoló a szakmai célkitűzések megvalósulásáról 2009 A sportág nemzetközi eredményességének alakulása 2009-ban A 2009 es év kiemelkedő magyar utánpótlás sikerrel kezdődött. A leány 16 éves csapatunk

Részletesebben

KŐBÁNYAI DIAKOK SPORTEGYESÜLETE

KŐBÁNYAI DIAKOK SPORTEGYESÜLETE ... WtW* KŐBÁNYAI DIAKOK SPORTEGYESÜLETE 1105 BUDAPEST, Ihás; utca 24. LEVÉLCÍM: 1475. Bp. 10. BF. 65. TELEFON: 260-3663 TELEFAX-: 261-8851 i Bankszámlaszám: 10700543-437692.01-51100005 "www.darazsak.hu,

Részletesebben

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola diákújságja http://erdisportiskola.sulinet.hu 2015. január A 2014/15 tanév első féléve január 16-án fejeződött be. A tanulók az eltelt időszakban nyújtott

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2015. április 23. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. július 23. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

be/sfp-08206/2015/mlsz

be/sfp-08206/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jánossomorja Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve JSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2672 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU E L Ő T E R J E S Z T É S Dorog Város Képviselő-testületének 2015. szeptember 25-i ülésére

Részletesebben

ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL

ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL ELNÖKSÉGI BESZÁMOLÓ a 2012. ÉVRŐL Egyesületünk, az Újpesti Csokonai DSE egyenlőre egy szakosztállyal működik. Ez a röplabda. Sportolóinknak a Csokonai Vitéz Mihály 12 évfolyamos Gimnázium ad otthont. Országos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS I.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza

X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza X. Chan Wu Magyar Bajnokság és Kínai Kulturális Napok 2013. Június 1. 9. Budaörs Sportcsarnok, Budaörs Városháza Tervezet Tartalomjegyzék 1. Összefoglaló 2. Nemzetközi kapcsolatok 3. Együttműködési elképzelések,

Részletesebben

be/sfphpm01-10158/2015/mlsz

be/sfphpm01-10158/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Baksai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Baksai Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása

Részletesebben

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ

BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ BUDAPESTI ELEKTROMOS SPORTEGYESÜLET SPORTSZAKMAI BESZÁMOLÓ 2015. Budapest, 2016. május 24. Kunzer Ferenc elnök TARTALOMJEGYZÉK 1. SPORTEGYESÜLET MŰKÖDÉSE... 3 1.1 Sportolási lehetőségek és a szakosztályok

Részletesebben

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns!

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! 2016. V. évf. 14. szám Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! A 2016-os iskolaév elsô, sorrendben a tizennegyedik szám, ami nyomtatott formában ad hírt

Részletesebben

be/sfp-5115/2015/mkosz

be/sfp-5115/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve ELITE Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ELITE SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: ASI DSE 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-10056/2015/mlsz

be/sfphpm01-10056/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sülysápi Gyerekfoci Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sülysápi Gyerekfoci Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3372

Részletesebben

Jegyzőkönyv A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Közgyűléséről A Közgyűlés időpontja: 2009. április 24., péntek 15 óra A Közgyűlés helye: Népstadion területén lévő gyakorló jégpálya tanácsterme A közgyűlés

Részletesebben

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8.

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com XIX. SZÉKI KUPA Verseny

Részletesebben

1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ

1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ 1. számú ZÁHONY-PORT HÍRMONDÓ Kiadja: ZÁHONY-PORT Értékesítési Osztály Záhony, 2011. január 19. Korengedményes nyugdíjazás a ZÁHONY-PORT-nál Társaságunk 2010. október 21-én 30 fı csoportos létszámleépítését

Részletesebben

2014. év szakmai beszámoló

2014. év szakmai beszámoló 2014. év szakmai beszámoló 1, Általános információk A Csongrád Megyei (a továbbiakban: Szövetség) 2014. május 26- án tartotta éves rendes közgyűlését, ahol elfogadta a 2014. éves működési- és pénzügyi

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből. Szolnok, 2011.01.14-15. Január a gyűlések időszaka. Magyar Kyokushin Karate Szervezet éves közgyűlésére Szolnokon - a Tiszaligetben lévő - Garden

Részletesebben

be/sfp-9577/2015/mlsz

be/sfp-9577/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajai Labdarúgó Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve BLSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2227 A kérelmező jogállása

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD 116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD Sport- és Szabadidőközpont Atlétikai Centrum 2011. augusztus 6-7. SAJTÓANYAG I. ADATOK A verseny: 116. Atlétikai Magyar Bajnokság, célja a 2011. évi magyar bajnoki

Részletesebben

Beszámoló a Móra Ferenc

Beszámoló a Móra Ferenc Beszámoló a Móra Ferenc Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2013-2014-es tanév/nevelési évben végzett munkájáról 1 Tisztelt Képviselő-testület! Egyek Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete legutóbb

Részletesebben

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3.

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3. VERSENYKIÍRÁS X. ZEMPLÉN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos karate bajnokság 1. A verseny célja: a bajnoki cím eldöntése, a sportbaráti kapcsolatok mélyítése,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Szeghalom Város Polgármesteri Hivatala Szeghalom, Szabadság tér 4-8., T.: 371-611. 1696-16/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 20-án

Részletesebben

be/sfp-9017/2015/mlsz

be/sfp-9017/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve CVSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2577 A kérelmező

Részletesebben

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2. 2012. évi Közhasznúsági jelentés

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2. 2012. évi Közhasznúsági jelentés TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6723 Szeged, Tápai u. 26 I/2 2012. évi Közhasznúsági jelentés A TADASHII Harcművészeti Sportegyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről Bevezető rész:

Részletesebben

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns!

Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! 2015. V. évf. 13. szám Üdvözöllek Kedves Olvasó, Sporttárs, Szülô, Hozzátartozó, Judoka, vagy csak szimpatizáns! A 2015/16-os iskolaév utolsó, sorrendben a 2015-ös év III. tartod most a kezedben, amely

Részletesebben

Meghívó. Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a. Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub. által rendezett 2016.

Meghívó. Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a. Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub. által rendezett 2016. Meghívó Szeretettel meghívunk és várunk minden ITF Taekwon-do sportegyesületet a Hódmezővásárhelyi ITF Taekwon-do Klub által rendezett 2016. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Felnőtt Egyéni és Csapat Magyar

Részletesebben

Aszód FC sportfejlesztési programja 2011-2014

Aszód FC sportfejlesztési programja 2011-2014 Aszód FC sportfejlesztési programja 2011-2014 Módosítás dátuma: 2012.03.06. A módosítás érvényes a 2012-2013 évadra. A program célja, megfelelő technikai háttérrel, a fiatalok számára is vonzó infrastruktúrával

Részletesebben

Országos Kézilabda. Kézilabda

Országos Kézilabda. Kézilabda Országos Kézilabda 2014. június 15-18. között Pécsett, az Országos Diákolimpia összevont labdajátékok III. korcsoportos döntőjében. Iskolánk kézilabda csapata 5. helyezést ért el. A csapat tagjai: Kassai

Részletesebben

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre

A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a 2011/2012. tanévre 1 Hunyadi Mátyás Általános Iskola 9072 Nagyszentjános Árpád u. 11/a Telefon/fax: 96/544-040 E-mail: humaisk@vipmail.hu Honlap: www.humaisk.hu OM: 03 06 01 A Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkaterve a

Részletesebben

ifj. Kanyik Antal Kanyik Rallye Team

ifj. Kanyik Antal Kanyik Rallye Team A sport különböző szakágai között egyre nagyobb és gyorsabb iramban követel magának helyet az autósport. Ezt a folyamatosan fejlődő sportágat, mely egyre nagyobb számú versenyzőt és versenyautót vonultat

Részletesebben

SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG

SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG SOMOGY MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG A Somogy Megyei Diáksport Szövetség Elnöksége és a Fogyatékkal Élők Somogy Megyei Sportszövetség köszöntötte a 2009-2010-es tanév diákolimpia országos döntőkön kiemelkedő

Részletesebben

Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség

Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség Hírlevél 2011. évi 4. megjelenés Magyar Atlétikai Szövetség Az elmúlt időszakban zajlottak az események a Magyar Atlétikai Szövetségben és hazánk atlétikájának világában. Jelen hírlevelünkben többek között

Részletesebben

8. A. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő. Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny

8. A. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő. Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny TANULMÁNYI VERSENYEREDMÉNYEK 8. A CSÓKÁSI ANNAMÁRIA 8. A Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciája, országos döntő ERDŐDI ZSÓFIA 8. A Eötvös-heti vers- és prózamondó verseny KOVÁTS BENCE 8. A HÓDítsd meg

Részletesebben

be/sfphpm02-03179/2015/mksz

be/sfphpm02-03179/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abonyi Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve ABonyi Kézilabda Klub Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfp-08622/2015/mlsz

be/sfp-08622/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nebuló Futball Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Nebuló Futball Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3108

Részletesebben

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve 2000 Celldömölk Utánpótlás Futball Club Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve 2000 C.U.F.C.K.E. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

be/sfp-8362/2015/mlsz

be/sfp-8362/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Diósdi Torna Club A kérelmező szervezet rövidített neve Diósdi TC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1259 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-08734/2015/mlsz

be/sfphpm01-08734/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve SC Hírös-Ép Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve SC Hírös-Ép Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2585 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-03093/2015/mksz

be/sfphpm01-03093/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Kézilabda Klub Nyírbátor A kérelmező szervezet rövidített neve VKK Nyírbátor Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a

Részletesebben

be/sfp-09473/2015/mlsz

be/sfp-09473/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Veszprémi Foci Centrum Utánpótlás Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve VFC USE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2930

Részletesebben

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton Szakmai beszámoló TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat 2012/2013-as idény őszi szezon Készítette: Szathmári Márton korosztályos edző Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Előzmény...

Részletesebben

be/sfphpm01-03261/2015/mksz

be/sfphpm01-03261/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tapolca Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TVSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

6 2 2 1 Akasztó. Klajkó Tamás. Telefon: 0630-343-1258. Klajkó Tamás

6 2 2 1 Akasztó. Klajkó Tamás. Telefon: 0630-343-1258. Klajkó Tamás 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Akasztói Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Akasztói Focisuli SE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra

Részletesebben

XIII.NAGYKUN KUPA NEMZETKÖZI KYOKUSHIN BAJNOKSÁG október 26.

XIII.NAGYKUN KUPA NEMZETKÖZI KYOKUSHIN BAJNOKSÁG október 26. 2013-09-05 12:00:00 XIII.NAGYKUN KUPA NEMZETKÖZI KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 2013. október 26. XIII.NAGYKUN KUPA NEMZETKÖZI KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 2013. október 26. XIII.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági,

Részletesebben

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz

be/sfphpm01-08074/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentlőrinci Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szentlőrinci SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása

Részletesebben

JÓK A LEGJOBBAK KÖZÜL

JÓK A LEGJOBBAK KÖZÜL JÓK A LEGJOBBAK KÖZÜL Sződi Sándor (IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. minőségügyi és oktatási vezető) a díjtípusú pályázatok nagyobb része szakértő értékelésével nagyon segítette az intézményfejlesztést,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről

TÁJÉKOZTATÓ. a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről TÁJÉKOZTATÓ a 2014. október 12. óta eltelt időszak legfontosabb eseményeiről Ó z d, 2015. február 19. Osztályok jelentései alapján összeállította: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály Településfejlesztési

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ I. 2-212./2005. Tárgy: Dr. Buzás Péter polgármester Üi.: Bakai Ildikó tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Makó Város Önkormányzati

Részletesebben

MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG

MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - a FULL CONTACT karate népszerűsítése, - a FULL CONTACT karate klubok és stílusszervezetek közötti barátság elmélyítése,

Részletesebben

be/sfphpm01-08850/2015/mlsz

be/sfphpm01-08850/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalalövői Testedző kör A kérelmező szervezet rövidített neve Zalalövői TK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2013 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08437/2015/mlsz

be/sfphpm01-08437/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Beremendi Építők Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Beremendi Építők Sportkör Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 5 A kérelmező

Részletesebben

(' N Y ., 1 R E G Y H Á Z A / (. ~'.. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. &-...--::-i "- '-;-.

(' N Y ., 1 R E G Y H Á Z A / (. ~'.. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET. &-...--::-i - '-;-. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOG Ú VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 440' NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR l. PF.: 83. TELEFO N: +36 42 524-544; FAX: +36 42 3'1' 41 E MAIL: POLGARM ESTERI KABINET@ NYIREGYHA

Részletesebben

be/sfphpm01-08338/2015/mlsz

be/sfphpm01-08338/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pétervására Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pétervására SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 698 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08810/2015/mlsz

be/sfphpm01-08810/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Békéscsabai Utánpótlás-nevelő Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve Békéscsaba UFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 524

Részletesebben

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Július 16-n Vásárosnaményban a Szilva Termál Hotel adott otthont annak a sportrendezvénynek, melyet Iván János - a területen működő egyik klubvezetőnk - rendezett.

Részletesebben

A kellemes időben gyorsan telt a nap, többszöri megállással, pihenővel késő délután értünk Lipcsébe.

A kellemes időben gyorsan telt a nap, többszöri megállással, pihenővel késő délután értünk Lipcsébe. A projekt adatai: Címe: Modern technikák a régi épületek felújításánál Helyszín: Lipcse, Németország Kint tartózkodás Ideje: 2015.06.13.-2015.07.04. Munkanyelv: német Tavalyi sikeres, a témában futó felnőtt

Részletesebben

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.március 6. Iktatószám: /2008. A MLSZ 2008. február 28i elnökségi ülésének határozatai 19/2008. számú határozat Az MLSZ Elnöksége tudomásul vette az UEFA szakmai

Részletesebben

FEBRUÁR 8. TORNÁVAL, MAGYAR NYELVVEL ÉS MATEMATIKÁVAL ISMERKEDTEK A

FEBRUÁR 8. TORNÁVAL, MAGYAR NYELVVEL ÉS MATEMATIKÁVAL ISMERKEDTEK A Czina Sándor Tagintézmény FEBRUÁR 8. TORNÁVAL, MAGYAR NYELVVEL ÉS MATEMATIKÁVAL ISMERKEDTEK A LEENDŐ ELSŐSÖK A CZINA ISKOLÁBAN Évek óta hagyomány a Czina iskolában, hogy olyan rendezvényeket, programokat

Részletesebben

BUSHIDO KUPA november 21. szombat

BUSHIDO KUPA november 21. szombat 2009-10-22 11:18:35 BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407

Részletesebben

Magyar Twirling Szövetség

Magyar Twirling Szövetség Magyar Twirling Szövetség 2800 Tatabánya, Köztársaság u., Jubileum park Közhasznú szervezet Adószám: 18864511-1-11 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA, KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLETE, SZÖVEGES BESZÁMOLÓJA 2012.

Részletesebben

NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Az MLSZ elnöksége 79/2006 (2006.04.20.) számú határozataival fogadta el. 1. A BAJNOKSÁG CÉLJA A Winner Sport NB

Részletesebben

be/sfp-08102/2015/mlsz

be/sfp-08102/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ibrány Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ibrány SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 574596 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

------------------------------------------------------------------------------------------------- 493-12/2014. ikt.sz. 14/2014.

------------------------------------------------------------------------------------------------- 493-12/2014. ikt.sz. 14/2014. Füzesgyarmat Város Önkormányzatának K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

be/sfphpm01-08159/2015/mlsz

be/sfphpm01-08159/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Harkányfürdő Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Harkányfürdő Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 28 A kérelmező

Részletesebben

http://mlszkerelem.innospectrum.hu/kerelem2012/print?w=1

http://mlszkerelem.innospectrum.hu/kerelem2012/print?w=1 1 / 15 2014.07.02. 10:33 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Zrínyi SE Felsőszentmárton Zrínyi SE Felsőszentmárton

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 184. közgyűlésére 2013. május 7.

ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 184. közgyűlésére 2013. május 7. ELŐTERJESZTÉS a Magyar Tudományos Akadémia 184. közgyűlésére 2013. május 7. Beszámoló a Magyar Tudományos Akadémia területi bizottságai 2012. évi tevékenységéről Készítette: Látta: Megtárgyalta: Bertók

Részletesebben

be/sfp-3174/2015/mksz

be/sfp-3174/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Alsóörsért Közalapítvány A kérelmező szervezet rövidített neve Alsóörsért Közalapítvány Gazdálkodási formakód 000 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság

Részletesebben

be/sfp-8340/2015/mlsz

be/sfp-8340/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Futball Club Ajka A kérelmező szervezet rövidített neve FC Ajka Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1970 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2015. évi tevékenységéről

Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2015. évi tevékenységéről VAS MEGYEI SZENT FLÓRIÁN TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG 9700 Szombathely Ady tér 1. Web: www.vastuoszov.hu Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2015. évi tevékenységéről 1 Tartalom: Bevezető 2015.

Részletesebben

Pályázati forrásból. Kedves Besnyőiek! Falu- és gyermeknap 2011. 2011/3. 2011. június

Pályázati forrásból. Kedves Besnyőiek! Falu- és gyermeknap 2011. 2011/3. 2011. június 2011/3. Kedves Besnyőiek! Az idén harmadik alkalommal számolunk be azokról a besnyői eseményekről, amelyek a legnagyobb hatással voltak községünk életére. Visszatekintésünkben élre kívánkozik hagyományos

Részletesebben

Támogató. Polgármesteri keret 100 000 egyéb működési ktg. Polgármesteri keret 150 000 egyéb működési ktg. Polgármesteri keret 30 000 nyúlkiállítás

Támogató. Polgármesteri keret 100 000 egyéb működési ktg. Polgármesteri keret 150 000 egyéb működési ktg. Polgármesteri keret 30 000 nyúlkiállítás Sorszám Támogatott szervezet Támogató Támogatott összeg (Ft) Támogatási összeg felhasználásának jogcímei 1 Összefogás Hajdúszoboszlóért és a Jövőért Polgármesteri keret egyéb működési ktg 2 Polgármesteri

Részletesebben

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről

A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről A 2013. évi beszámoló a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület Kajak-kenu Szakosztályának működéséről Készítette: Salga István szakedző A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának egyedüli

Részletesebben

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Január 19-20-n mutatkozott be először Párizsban Vikartóczky Gusztáv mester Hanbojitsu anyagával Philippe Galais mester meghívására. A rendezvényre a váratlan hóesés ellenére

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

A nevezési lapon kérjük feltüntetni:

A nevezési lapon kérjük feltüntetni: Nyílt Sport Jitsu Gyermek,Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokság A verseny időpontja: 2013. november 2. (szombat), 10 óra A verseny helyszíne: Alcsútdobozi sportcsarnok, Alcsútdoboz József A. u. 5. A verseny

Részletesebben

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE

3. melléklet. A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 3. melléklet A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. 2015. ÉVI ÜZLETI TERVE 1 TARTALOM I. BEVEZETŐ. 3 I.1. A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA. 3 1.2 ALAPÍTÁS... 4 II. ÖSSZEFOGLALÓ FEJEZET... 5 III. HELYZETELEMZÉS

Részletesebben

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN

TEHETSÉGFEJLESZTÉS A SZÉCHENYIBEN Széchenyi István Általános és Kéttannyelvű Általános Iskola 1212 Budapest, Széchenyi u. 93. Tel.: 278-09-42; Fax: 278-09-44 honlap: www.szechenyi-csepel.hu e-mail: misulink@szechenyi-csepel.hu TEHETSÉGFEJLESZTÉS

Részletesebben