NB III. A ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NB III. A 2006-2007. ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA"

Átírás

1 NB III. A ÉVI NB II FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Az MLSZ elnöksége 79/2006 ( ) számú határozataival fogadta el. 1. A BAJNOKSÁG CÉLJA A Winner Sport NB III. osztályú férfi felnőtt nemzeti bajnokság (továbbiakban: bajnokság) amatőr verseny, amelynek célja: - a labdarúgás fejlesztésére vonatkozó sportszakmai feladatok megvalósítása; - a csapatok folyamatos és színvonalas versenyzésének biztosítása, a bajnokság győztesének és helyezettjeinek megállapítása, a feljutó és kieső csapatok meghatározása; - Nemzeti Bajnokság II. osztály és a területi (megyei, budapesti) bajnokságok közötti kapcsolat fenntartása és erősítése; - a bajnokságban játszó tehetséges fiatal labdarúgók felfelé áramlásának elősegítése; - a mérkőzések nézőinek színvonalas szórakoztatása, a labdarúgás népszerűsítése; - a Fair Play magatartás érvényre juttatása. 2. A BAJNOKSÁG RENDEZŐI A bajnokságot a Magyar Labdarúgó Szövetség (továbbiakban: MLSZ) írja ki. Szervezésével és lebonyolításával az MLSZ Amatőr Bizottságán keresztül a Winner Sport NB III Versenybizottságokat (továbbiakban Versenybizottságok) bízza meg. A bajnokság 6 csoportban folyik. Valamennyi csoportnak külön Versenybizottsága van A Versenybizottságok elnökeit és tagjait az MLSZ Amatőr Bizottsága nevezi ki, az érintett területi szövetségek javaslata alapján. A Versenybizottságokban a csoportban résztvevő csapatok területi szövetségeinek legalább egy fő képviselete van. A csoportok rendezői A csoport elnevezése A rendező szövetség Székhely ALFÖLD Békés Megyei LSZ Békéscsaba BAKONY Vas Megyei LSZ Szombathely DRÁVA Somogy Megyei LSZ Kaposvár DUNA Komárom-E. Megyei LSZ Tatabánya MÁTRA Jász-N.-Sz. Megyei LSZ Szolnok TISZA Borsod-A.-Z. Megyei LSZ Miskolc 3. A BAJNOKSÁG HELYE ÉS IDEJE A bajnokság időszaka Illetve augusztus 12-től november 18-ig, március 10-től június 16-ig tart.

2 A bajnokságban mindenkor az MLSZ, illetve a pályaválasztó sportegyesület által meghatározott, a bajnoki mérkőzésre alkalmas pályán kell játszani. 4. A BAJNOKSÁG NEVEZÉSI ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI A bajnokságban való indulásra a évi bajnokság versenykiírásban foglaltak alapján nevezhet minden olyan sportszervezet, amely erre jogot szerzett és megfelel az alábbi feltételeknek: - elfogadja az MLSZ minden szabályzatát és rendelkezéseit; - kijelenti, hogy minden adatszolgáltatásért felelősséget vállal; - vállalja, hogy az MLSZ Elnökségének 95/2002. számú határozatában előírtak szerint a felnőtt csapatánál vezető edzőként legalább UEFA B, asszisztens edzőként UEFA B licenccel, utánpótlás szakág vezetőként UEFA B edzői licenccel rendelkező edzőket foglalkoztat. Ezt nevezéskor a foglalkoztatni kívánt edző részére kiállított oklevél másolatának benyújtásával igazolja. - nincs ellene folyamatban végelszámolási, csőd-, illetve felszámolási eljárás; - nincs három hónapnál régebbi lejárt köztartozása (adó, járulék, vám) és ezt a nevezéskor hivatalos igazolásokkal tanúsítja; - rendelkezik a létesítmény (stadion) használatára vonatkozóan legalább egy bajnoki évre érvényes szerződéssel, amennyiben az nem a sportszervezet tulajdonában van. Az MLSZ Amatőr Bizottsága által kiadott nevezési lapot, valamint a mellékleteket június 30. péntek, óráig kell érkeztetni az MLSZ titkárságra. További határidők: MLSZ AB I. fokú határozat Július 7. Fellebbezési határidő július óra MLSZ II. fokú határozat Július 20. A nevezési díj Ft + 20 % ÁFA, mely összeget az MLSZ által kiadott számla alapján kell befizetni, és a befizetés fénymásolatát csatolni kell a nevezési laphoz. A sportszervezetek által befizetett nevezési díj 90 %-át a Versenybizottságok egyszámlájára július 31-ig utalja át az MLSZ. Tagsági díj A tagsági díjat - amelynek összege az MLSZ Alapszabályában meghatározottak szerint Ft az MLSZ által kiküldött számla alapján a nevezési határidőig kell befizetni és a befizetés fénymásolatát csatolni kell a nevezési laphoz. A sportszervezetek által befizetett tagsági díj 70%-át a Versenybizottságok egyszámlájára július 31-ig utalja át az MLSZ.

3 5. A BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐI ÉS A BAJNOKI OSZTÁLY LÉTSZÁMA A bajnokság hat területi csoportban kerül kiírásra. A csoportok létszáma: csapat. A csapatok az NB III. bajnoki osztályba neveznek. A csapatok csoportokba történő besorolását az Amatőr Bizottság végzi el. A bajnokság résztvevői : A évi NB II ill helyezett csapatai: 5 csapat A évi bajnokság hat csoportjának helyezettjei: 66 csapat A évi bajnokság hat csoportjának 5 legjobb 13. helyezett csapatai: 5 csapat A évi területi (megyei, budapesti) I. osztályú bajnokságok 1. helyezett csapatai: 20 csapat Összesen: 96 csapat Amennyiben a nevezési jogot szerzett csapat(csapatok) nem neveznek a évi bajnokságra akkor az Amatőr Bizottság dönt a feltöltés lehetőségéről. 6. A BAJNOKSÁGBA TÖRTÉNŐ FELJUTÁS ÉS KIESÉS A BAJNOKI ÉV VÉGÉN Kiesnek az NB II két csoportjának helyezett csapatai: + 6 csapat Feljutnak bajnokság hat csoportjának bajnokai az NB II-es bajnokságba: - 6 csapat Feljutnak a területi (megyei, budapesti) I. osztályú bajnokságok 1. helyezettjei: + 20 csapat Kiesnek a bajnokság hat csoportjának helyezettjei a területi I. osztályú bajnokságokba: - 18 csapat Kiesnek a bajnokság hat csoportjának két legrosszabb 13. helyezettjei a területi I. osztályú bajnokságokba: - 2 csapat A évi bajnokság résztvevői: 96 csapat 7. A BAJNOKSÁG RENDSZERE, HELYEZÉSEK ELDÖNTÉSE A bajnokság, téli szünet beiktatásával, őszi - tavaszi rendszerben kerül lebonyolításra, oly módon, hogy a tavaszi első forduló őszén is lejátszható. Győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont, vereség esetén 0 pont jár. A bajnokság végén azonos pontszám esetén az MLSZ Versenyszabályzatban meghatározottak szerint kell a sorrendet eldönteni. 8. A BAJNOKSÁG DÍJAZÁSA A bajnokság hat csoportjában 1-3. helyezést elért csapatok serleget, oklevelet kapnak, továbbá csapatonként az: 1. helyezett 24 db aranyozott érem, 2. helyezett 24 db ezüstözött érem, 3. helyezett 24 db bronzérem díjazásban részesül.

4 A hat csoport győztes csapata 1-1 garnitúra (18 mez, nadrág és lábszárvédő + 2 kapus szerelés) sportfelszerelés díjazásban részesül. 9. A BAJNOKSÁG FAIR PLAY VERSENYE A Versenybizottságok értékelése alapján a bajnokság legsportszerűbben játszó csapata minden csoportban Fair Play díjat kap (serleg és oklevél). 10. UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS A bajnokságban induló sportszervezetek U19 U17 és U13 korosztályú csapatainak versenyeztetése kötelező. Az U19 és U17 korosztályos csapatok az országos szintű komplex utánpótlás versenyrendszerben indulnak, a versenyeztetés feltételei is ott kerülnek meghatározásra. Az U13 korosztályú csapatok a területileg illetékes labdarúgó szövetség versenyrendszerében vesznek részt. Az U19, és az U17 korosztályos utánpótlás bajnokságokban a sportszervezethez, vagy a sportszervezettel azonos néven szereplő utánpótlás nevelő sportszervezethez igazolt labdarúgók szerepelhetnek. Az U13 és az előkészítő csapatok lehetnek olyan más sportszervezetek állományában is, amelyeknek együttműködési megállapodása vagy névhasználati engedélye van más osztályban szereplő sportszervezettel. Az utánpótlás-bajnokságokba benevezett csapatok nevezési jogosultságát a nevezés leadásakor megfelelő dokumentumokkal, szerződésekkel igazolni kell, melyből ki kell derülni, hogy az utánpótlás csapatokat saját költségvetésükből finanszírozzák-e. Az U7, U9 és U11 korosztályú csapatok szerepeltetése az MLSZ Elnökség határozatának megfelelően kötelező. A korosztályos utánpótlás bajnokságokban csak az utánpótlás csapatok szerepeltetésére kötelezett sportszervezethez, vagy az MLSZ NYIÁSZ előírása szerint igazolt labdarúgók szerepeltethetők. 11. A BAJNOKSÁG KÖLTSÉGEI A bajnokság díjazási költségeit a csoportok Versenybizottságai fedezik. A sportfelszerelés díjazást az MLSZ fizeti. Az egyes mérkőzések rendezési költségeit a pályaválasztó sportszervezetek viselik. A vendégcsapatokat saját részvételük kiadásai (utazás, étkezés, szállás stb.) terhelik. 12. EGYÉB RENDELKEZÉSEK A sportszervezet bajnoki mérkőzéseit a bajnokság során csak a nevezési lapon feltüntetett címen vagy annak közigazgatási területén belül, illetve Budapesten azonos kerületben lévő sporttelepen köteles lejátszani. Ez alól kivétel, ha a sportszervezet fegyelmi döntés eredményeképpen kénytelen más közigazgatási területen pályaválasztóként játszani.

5 A mérkőzéseken 2 fő után született, magyar állampolgárságú labdarúgónak végig a pályán kell lenni, kivéve, ha a labdarúgót kiállították, vagy a korosztályos cserelehetőségét kimerítette, majd ezt követően fogyatkozik 10 illetve 9 főre oly módon, hogy után született játékosából 2 főnél kevesebb van a pályán. A versenyjegyzőkönyvbe beírt 7 fő cserejátékos közül 3 fő játékos cserélhető. A sportszervezet bármennyi nem magyar állampolgár labdarúgót leigazolhat, átigazolhat, azonban bajnoki mérkőzésen egyszerre a pályán legfeljebb három nem magyar állampolgár labdarúgó szerepelhet. A mérkőzés megkezdése előtt a közönség üdvözlése után a vendégcsapat játékosai kézfogással köszöntik a játékvezetőket és a hazai csapat játékosait, majd a hazai csapat játékosai köszöntik a játékvezetőket. A sportszervezet valamennyi sportvezetője köteles a bajnoki mérkőzéseken olyan magatartást tanúsítani és tanúsíttatni, amely a sportág jó hírnevét szolgálja. Az MLSZ NYIÁSZ előírása szerint a sportszervezetek kötelesek a labdarúgóikkal kötött amatőr sportolói sportszerződéseket három példányban a szerződés hatályba lépését követő 5. munkanapig az illetékes Versenybizottság részére leadni. A három eredeti példányból nyilvántartásba vétel és láttamozás után egy példányt a sportszervezetnek, egy példányt a sportszervezeten keresztül a labdarúgónak kell átadni. Szerződésbontás, szerződésmódosítás, kölcsönadás, átigazolás esetén a kapcsolódó iratokat az iraton szereplő dátumot követő 5. munkanapig kell az illetékes Versenybizottság részére megküldeni. A fenti előírások elmulasztása fegyelmi vétség. Amatőr labdarúgó sportvállalkozás keretében csak sportszerződés alapján sportolhat! Ez vonatkozik a sportvállalkozás összes igazolt labdarúgójára. Ezen labdarúgók versenyengedély kiadásának a feltétele az, ha a sportvállalkozás a szerződéses amatőr labdarúgóval kötött szerződést és annak mellékleteit az illetékes Versenybizottság részére leadta és a Versenybizottság a leadásról igazolást ad. A bajnoksággal kapcsolatos fegyelmi ügyekben I. fokon a Versenybizottságok Fegyelmi Bizottságai, míg versenyügyekben I. fokon a Versenybizottságok járnak el. Az I. fokú határozattal szemben az MLSZ Fellebbviteli Bizottságához lehet fellebbezni. Az MLSZ Versenyszabályzat 89. (6) a., b., c., f. és h. pontjában meghatározottakban az MLSZ Amatőr Bizottsága jár el I. fokon. II. fokon az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága dönt, kivéve a 89. a) és h) pontját, amely esetekben II. fokon az MLSZ Elnöksége dönt. A bajnokság lebonyolításával kapcsolatos, a jelen Versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a Függelék előírásait és a labdarúgó sportágra vonatkozó törvényeket, szabályzatokat kell betartani.

6 FAIR PLAY ÉRTÉKELÉS 1. számú melléklet A mérkőzés időpontja: A mérkőzés helyszíne: Mérkőző csapatok: Hazai Vendég 1./ Sárga és piros lap (max. 10 pont): 2./ Pozitív játék (max. 10 pont): 3./ Magatartás az ellenféllel szemben (max. 5 pont): 4./ Magatartás a játékvezetővel szemben (max. 5 pont): 5./ A vezetők magatartása (max. 5 pont): 6./ Nézők magatartása (max. 5 pont): Összesen: Átlag pontszám (összes pontszám osztva 4,0-val ): Szöveges értékelés: Kelt:. Az értékelést végző neve:.. aláírása:..

7 ÚTMUTATÓ A CSAPATOK FAIR PLAY MAGATARTÁSÁNAK ÉRTÉKELÉSÉHEZ Az értékelő lap öt kritérium alapján minősíti a csapatok Fair Play magatartását. Az értékelésben elsősorban pozitív elemeket kell kifejezésre juttatni. Az egyes kritériumokra megállapított maximális érték csak kifejezetten pozitív magatartás esetén adható. 1. Sárga és piros lapok I. Útmutató az egyes kritériumok értelmezéséhez Maximum 10 pont, amelyből levonandó: - sárga lap esetén 1 pont, - piros lap esetén 3 pont. Ha egy játékos, aki már kapott sárga kártyás figyelmeztetést, újabb sárga kártyával büntetendő szabálytalanságot követ el, és ezért kiállítják ( sárga-piros kártya ), akkor csak a kiállítás miatti 3 pontot kell levonni. Ha azonban a játékos, aki már kapott sárga kártyás figyelmeztetést, olyan szabálytalanságot követ el, amelynek a büntetése azonnali kiállítás, akkor 1+3=4 pontot kell levonni. A Sárga- és piros lapok az egyetlen olyan tétel, amelynél negatív érték is előfordulhat (pl. négy kiállítás 10-4x3=-2 pontot eredményez). 2. Pozitív játék Maximum 10 pont Minimum 1 pont E kritérium célja a pozitív játék honorálása. Pozitív játék az, amely vonzó a nézők számára. Az értékelésnél a következő szempontok lehetnek irányadók: Pozitív elemek: - aktív játék, - a játék felgyorsítása, - a holt idő megrövidítése (pl. a pályáról kiszállt labda gyors vissza hozatala, még győzelmi állásnál is), - gólra-törő játék a kívánt eredmény (pl. idegenbeli döntetlen) elérése után is Negatív elemek: - passzív játék, - időhúzás, - szabálytalanságokra alapozott taktika, szimulálás, stb. A pozitív játék általában szoros kapcsolatban van a kidolgozott gólhelyzetek, illetve az elért gólok számával.

8 3. Magatartás az ellenféllel szemben Maximum 5 pont Minimum 1 pont E tétel értékelésénél kerülni kell az átfedést (pl. kétszeri számbavételt az 1. pontban már figyelembe vett sárga és piros lapok esetében). Figyelembe vehető azonban a kártyával büntetett szabálytalanságok súlyossága, valamint azok a szabálytalanságok, amelyekért a játékvezető nem adott kártyát. A pontszám megállapításánál értékelni kell a pozitív gesztusokat (pl. segítség a sérült ellenfélnek). Különösebb pozitív gesztus nélküli, de egyébként nem kifogásolható magatartás 3 pontot érdemel. 4. Magatartás a játékvezetővel szemben Maximum 5 pont Minimum 1 pont Itt is kerülni kell az átfedést (kétszeri számbavételt) az 1. ponttal (sárga és piros lapok), figyelembe vehető azonban a kártyával büntetett szabálytalanságok súlyossága, valamint azok a szabálytalanságok, amelyekért a játékvezető nem adott kártyát. Mindenképpen negatív tényezőként értékelendő a szimulálás, legyen az sérülés vagy az ellenfél szabálytalanságának tettetése. Honorálni kell a játékvezetővel szemben tanúsított pozitív gesztusokat, még olyat is, amikor a játékosok reklamálás nélkül veszik tudomásul a játékvezető számukra kedvezőtlen, esetleg tévesnek vagy kétesnek látszó döntését. Különösebb pozitív gesztus nélküli, de egyébként nem kifogásolható magatartás 4 pontot érdemel. 5. A vezetők magatartása Maximum 5 pont Minimum 1 pont A Fair Play szelleme azt várja el a csapatok vezetőitől ideértve az edzőket is hogy minden megengedett eszközzel fejlesszék csapatuk sportbeli, technikai, taktikai, morális, stb. színvonalát. Ugyanakkor megköveteli, hogy játékosaikat a Fair Play szellemében való magatartásra késztessék. Az értékelésnél mérlegelni kell a vezetők pozitív és negatív magatartását, pl. azt, hogy felzaklatott játékosaikat vagy szurkolóikat megnyugtatni igyekeznek, vagy ellenkezőleg, további nyugtalanságot szítanak, hogyan fogadják a játékvezető döntéseit, stb. Ebből a szempontból az edzői nyilatkozatokat is figyelembe kell venni. Különösebb pozitív gesztus nélküli, de egyébként nem kifogásolható magatartás 3 pontot érdemel.

9 6. A nézők magatartása Maximum 5 pont Minimum 1 pont Ennek a pontnak kettős jelentősége van, mert egyrészt beletartozik a csapatok fair play teljesítményébe, másrészt a legsportszerűbb közönség a bajnokság végén külön díjazásban is részesül. A közönség a mérkőzések szerves része, a szurkolók magatartása hozzájárulhat a csapat sikeréhez. A közönségtől nem a mérkőzés csendes szemlélését kell elvárni. A saját csapat biztatása kiabálással, énekléssel, stb., a Fair Play értelmében véve is emeli a mérkőzés légkörét. Mindez azonban csak az ellenfél és a játékvezető tiszteletben tartásával történhet. A Fair Play azt jelenti, hogy a közönség megbecsüli az ellenfelet, értékeli és honorálja annak teljesítményét, még akkor is, ha az ellenfél nyeri meg a mérkőzést. Negatív értékelést érdemel az a publikum, amely megfélemlíti az ellenfelet, a játékvezetőt vagy az ellentábor szurkolóit. Különösen szigorúan kell megítélni a rasszista magatartást, bekiabálásokat. Ha ilyen előfordul, akkor az osztályzat 1 vagy (enyhébb, nem tömeges esetben) 2. Ezen kívül a szöveges indoklásban is le kell írni az esetet. A közönség magatartása nem értékelendő akkor, ha a szóban forgó csapat nézőinek száma elenyésző. Ilyen esetben e rovatba n.a. (nem alkalmazható) jelet kell írni. II. Az átlagpontszám megállapítása Az átlagpontszám megállapításakor először az összes pontszámot határozzuk meg, az egyes tételekre adott pontok összeadásával, majd ezt az összeget elosztjuk 4,0- val. Ez a számítási mód teszi ugyanis lehetővé, hogy a Fair Play pontszámot egy olyan skálán fejezzük ki, melynek maximális értéke 10. Tegyük fel, például, hogy az egyik csapatnak az egyes tételeknél pontot adtunk, melynek összege 27. Az átlagosztályzat 27:4,0 = 6,75 Ha azonban a Nézők magatartása című rovatban n.a. áll, akkor az átlagpontszám megállapításához az 1-5. adat összege 3,5-del osztandó. III. Kiegészítő információk Az értékelő lap Szöveges értékelés részében rövid tájékoztatást kell adni a két csapat Fair Play teljesítményéről, rávilágítva azokra a pozitív és negatív tényezőkre, amelyek a pontszámok kialakításánál szerepet játszottak. Ugyanitt kell jelenteni a csapatok vagy egyének (játékosok, csapatvezetők, játékvezetők vagy más személyek) kiemelkedő és elismerésre méltó gesztusait.

10 VERSENYNAPTÁR - PROGRAM NB III 2. számú melléklet ÉVI VÁLOGATOTT CSAPATOK, UEFA KUPA, NB III BAJNOKI ÉS MAGYAR KUPA ŐSZI PROGRAM Időpont Válogatott Mérkőzés BL, UEFA kupa Bajnoki fordulók Magyar Kupa JÚNIUS 17. szombat INTERTOTO 1. FORD. 1.MÉRK. 24. szombat INTERTOTO 1. FORD. 2.MÉRK. JÚLIUS 1. szombat INTERTOTO 2. FORD. 1.MÉRK. 8. szombat INTERTOTO 2. FORD. 2.MÉRK. 13. csütörtök UEFA 1. FORD. 1.MÉRK. 15. szombat INTERTOTO 3. FORD. 1.MÉRK. SZUPER KUPA szerda SZUPER KUPA szombat INTERTOTO 3. FORD. 2.MÉRK. 26. szerda BL 2. FORD. 1.MÉRK. 27. csütörtök UEFA 1. FORD.2.MÉRK. 29. szombat AUGUSZTUS 2. szerda BL 2. FORD. 2. MÉRK. 5. szombat 6. vasárnap 1. FORDULÓ 9. szerda BL 3. FORD. 1. MÉRK. 10. csütörtök UEFA 2. FORD. 1. MÉRK. 10. csütörtök A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 12. szombat A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 1. FORDULÓ 13. vasárnaptól A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 16. szerda A AUSZTRIA MO FELK. MÉRK. 16. szerda U 21 MO-FINNO. EB SELEJTEZŐ M. 19. szombat 2. FORDULÓ 23. szerda BL 3. FORD. 2. MÉRK. 24. csütörtök UEFA 2. FORD. 2. MÉRK. 26. szombat 3. FORDULÓ 28. hétfőtől A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 30. szerda 2. FORDULÓ SZEPTEMBER 2. szombat A VÁL. MO-NORVÉGIA EB SEL. M. 4. FORDULÓ 2. szombat U 20 SZLOVÁKIA-MO. ALPOK-ADRIA K 6. szerda A VÁL. BOSZNIA-MO EB. SEL. M. 6. szerda U 21 OROSZO.-MO EB SELEJTEZŐ M. 9. szombat 5. FORDULÓ 13. szerda BL 1. CSOPORTMÉRKŐZÉS 14. csütörtök UEFA FŐTÁBLA, 1. FORD. 1. MÉRK. 16. szombat 6. FORDULÓ 20. szerda 3. FORDULÓ 23. szombat 7. FORDULÓ 27. szerda BL 2. CSOPORTMÉRKŐZÉS 28. csütörtök UEFA FŐTÁBLA, 2. FORD. 2. MÉRK. 30. szombat 8. FORDULÓ OKTÓBER 2. hétfőtől A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 7. szombat A VÁL. MO.-TÖRÖKOEB SEL. M. 9. FORDULÓ 7. szombat U-21 EB-SEL. PLAY-OFFS 1.MÉRK 11. szerda A VÁL. MÁLTA-MO. EB. SEL. M. 11. szerda U-21 EB-SEL. PLAY-OFFS 2.MÉRK 11. szerda U 20 SZLOVÉNIA-MO. ALPOK-ADRIA K 14. szombat 10. FORDULÓ 18. szerda BL 3. CSOPORTMÉRKŐZÉS 19. csütörtök UEFA 1. CSOPORTMÉRKŐZÉS 21. szombat 11. FORDULÓ 25. szerda 4. FORDULÓ 28. szombat 12. FORDULÓ NOVEMBER 1. szerda BL 4. CSOPORTMÉRKŐZÉS 2. csütörtök UEFA 2. CSOPORTMÉRKŐZÉS 4. szombat 13. FORDULÓ 8. szerda 5. FORDULÓ 1. MÉRK. 11. szombat 14. FORDULÓ 12. vasárnaptól A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 14. kedd U 21 FELK.MÉRK. 15. szerda A FELK. MÉRK. 15. szerda U 20 OLASZO.-MO. ALPOK-ADRIA K 18. szombat 15. FORDULÓ 22. szerda BL 5. CSOPORTMÉRKŐZÉS 5. FORDULÓ 2. MÉRK. 23. csütörtök UEFA 3. CSOPORTMÉRKŐZÉS 25. szombat DECEMBER 29. szerda UEFA 4.CSOPORTMÉRKŐZÉS 2. szombat 6. szerda BL 6. CSOPORTMÉRKŐZÉS 9. szombat IG A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 13. szerda UEFA 5. CSOPORTMÉRKŐZÉS 16. szombat

11 ÉVI VÁLOGATOTT CSAPATOK, UEFA KUPA, NB III BAJNOKI ÉS MAGYAR KUPA TAVASZI PROGRAM IDŐPONT VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS UEFA KUPA BAJNOK FORDULÓK MAGYAR KUPA JANUÁR 6. szombat TÉLI TEREM 13. szombat TÉLI TEREM 20. szombat TÉLI TEREM 27. szombat TÉLI TEREM FEBRUÁR 3. szombat TER.DÖNTŐ 4. vasárnaptól A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 7. szerda A ÉS U-21 FELK. MÉRK. 14. szerda UEFA 16-OS DÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 21. szerda BL 8-AD DÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 22. csütörtök UEFA 16-OS DÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 24. szombat MÁRCIUS 3. szombat 7. szerda BL 8-A DÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 8. csütörtök UEFA 8-AD DÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 10. szombat 16. FORDULÓ 14. szerda UEFA 8-AD DÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 17. szombat 17. FORDULÓ 21. szerda 6. FORDULÓ 1. MÉRK. 22. csütörtöktől A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR 24. szombat U 20 MO.-SZLOVÉNIA ALPOK-ADRIA K 18. FORDULÓ 27. kedd U 21 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 28. szerda A VÁL. MO.-MOLDOVA EB SEL.MÉRK. 28. szerda U 20 MO.-OLASZO. ALPOK-ADRIA K. 31. szombat 19. FORDULÓ ÁPRILIS 4. szerda BL 4-ED DÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 6. FORDULÓ 2. MÉRK. 5. csütörtök UEFA 4-ED DÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 7. szombat 20. FORDULÓ 11. szerda BL 4-ED DÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 12. csütörtök UEFA 4-ED DÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 14. szombat 21. FORDULÓ 18. szerda 7. FORDULÓ 1. MÉRK. 21. szombat 22. FORDULÓ 25. szerda BL ELŐDÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 7. FORDULÓ 2. MÉRK. 26. csütörtök UEFA ELŐDÖNTŐ 1. MÉRKŐZÉS 28. szombat 23. FORDULÓ MÁJUS 2. szerda BL ELŐDÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 3. csütörtök UEFA ELŐDÖNTŐ 2. MÉRKŐZÉS 5. szombat 24. FORDULÓ 9. szerda 8. FORDULÓ: DÖNTŐ 12. szombat 25. FORDULÓ 16. szerda UEFA KUPA DÖNTŐ 19. szombat 26. FORDULÓ 23. szerda BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ 26. szombat 27. FORDULÓ 27. vasárnaptól A VÁL. FELKÉSZÜLÉSI EDZŐTÁBOR JÚNIUS 1. péntek U 21 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 2. szombat A VÁL. GÖRÖGO-MO. EB SEL.MÉRK. 28. FORDULÓ 5. kedd U 21 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS 6. szerda A VÁL. NORVÉG-MO. EB SEL.MÉRK. 6. szerda U 20 HORVÁTO.-MO. ALPOK-ADRIA 9. szombat 29. FORDULÓ 11. hétfő U 21 EB-DÖNTŐ KEZDETE 16. szombat 30. FORDULÓ 24. vasárnap U 21 EB-DÖNTŐ VÉGE

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása során betartandó határidők A bajnokság résztvevői és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Komárom-ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság / Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság U-15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Budapesti U-15 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Heves Megyei III. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI CSÖKKENTETT PÁLYÁS U14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Hajdú-Bihar Megyei U-14 korosztályú férfi fiú csökkentett pályaméretű ( 3/4-ed pályás ) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / JNSZ Labdarúgó Szövetség / JNSZ NŐI FÉLPÁLYÁS BAJNOKSÁG (keresztpályás bajnokság) JNSZ Női keresztpályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Pest Megyei U19 korosztályú fiú ifjúsági nagypályás labdarúgó-bajnokság 2012 2013.

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI III. OSZTÁLY Megyei-Budapesti III. osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Somogy Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015. Tartalom 1. A

Részletesebben

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI I. OSZTÁLY Pest megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgóbajnokság versenykiírása 2014/2015.

Részletesebben

STRANDLABDARÚGÁS U-15

STRANDLABDARÚGÁS U-15 Magyar Labdarúgó Szövetség SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA STRANDLABDARÚGÁS U-15 VERSENYKIÍRÁSA Megyei fiú U-15 korosztály 2016 Határozatszám ELN-195/1/XV/2015 Jóváhagyás 2015.12.08 Hatályba lépés 2016.01.08

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség STRANDLABDARÚGÓ NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt strandlabdarúgó bajnokság versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI II. OSZTÁLY Veszprém Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság HEVES MEGYEI NŐI FUTSAL BAJNOKSÁG versenykiírása 2013 2014. VERZIÓ 1. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa és hivatalos

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság / Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI III. osztályú BAJNOKSÁG Borsod-Abaúj-ú férfi nagypályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság MAGYAR KUPA Férfi felnőtt nagypályás Jász- Nagykun- Szolnok Megyei versenykiírása 2013 2014. 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1.! A bajnokság rendezője és neve a.! A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Csongrád Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016. Tartalom 1.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI ÖREGFIÚ (,,U34 ) Pest megyei öregfiú (,,U34-es ) nagypályás labdarúgó- 2015/2016. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság I. osztály Országos Bajnokság I. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2014-2015 Budapest, 2014. május 31. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság III. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság III. osztály Országos Bajnokság III. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2013-2014 Budapest, 2013. július 15. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA NAGYPÁLYÁRA, CSÖKKENTETT PÁLYAMÉRETRE Az MLSZ elnöksége a 114./ (05.23.) számú határozatával fogadta el. BEVEZETŐ...4 Általános fogalmak, rendelkezések...4

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2014/2015-es bajnoki évre rendelkezik a JNSZ Megyei Kosárlabda Szövetség

Részletesebben

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. A női felnőtt torna versenykiírása Női Versenykiírás 1 2013-12-11 1 A torna szervezője és rendezője, a verseny típusa A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, Hatvan

Részletesebben

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.március 6. Iktatószám: /2008. A MLSZ 2008. február 28i elnökségi ülésének határozatai 19/2008. számú határozat Az MLSZ Elnöksége tudomásul vette az UEFA szakmai

Részletesebben

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu

Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu Budapesti Vízilabda Szövetség 1053 Budapest, Curia u. 3. II. em. 4. Tel/Fax.: 266-8045 www.bvlsz.hu e-mail: bvlsz@bvlsz.hu A Budapesti Vízilabda Szövetség 2012/2013. évi bajnokságainak versenykiírása 1.

Részletesebben

Női Országos Strandfoci Versenykiírás

Női Országos Strandfoci Versenykiírás Női Országos Strandfoci Versenykiírás 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A) A bajnokságot a Magyar Labdarúgó Egylet (Szigetvári Vasas SCE) írja ki, szervezi és működteti. B) A 2015.

Részletesebben

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013.

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013. NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar Kupa Versen nykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság célja: SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása A kispályás labdarúgás iránt érdeklődők részére lehetőséget biztosítani a rendszeres sportolásra.

Részletesebben

Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása

Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása Magyarország Csörgőlabda Nemzeti Bajnokság 2014-2015. évi I., II. osztály Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Parasport Albizottság

Részletesebben

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2014. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA NAGYPÁLYÁRA, CSÖKKENTETT PÁLYAMÉRETRE

Magyar Labdarúgó Szövetség LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA NAGYPÁLYÁRA, CSÖKKENTETT PÁLYAMÉRETRE Magyar Labdarúgó Szövetség LABDARÚGÁS VERSENYSZABÁLYZATA NAGYPÁLYÁRA, CSÖKKENTETT PÁLYAMÉRETRE TARTALOMJEGYZÉK Általános fogalmak, rendelkezések... 5 A Versenyszabályzat célja... 7 A Versenyszabályzat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Alapszabály

Magyar Labdarúgó Szövetség. Alapszabály Magyar Labdarúgó Szövetség Alapszabály 2013 TARTALOM I. Általános rendelkezések... 3 II. Az MLSZ célja... 5 III. Az MLSZ hivatali szervezete... 5 IV. Az MLSZ és megyei igazgatóságainak feladatai... 5 V.

Részletesebben

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

A Kelet Liga Női Amatőr Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 2015/2016. évi bajnokok tornáinak versenykiírása

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 2015/2016. évi bajnokok tornáinak versenykiírása Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság 2015/2016. évi bajnokok tornáinak versenykiírása A 2015/2016. évi szezon zárásaként az alábbi Pest megyei bajnokok tornáira kerül sor: 1.) 3. Pest megyei U14-es Bajnokok

Részletesebben

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015.

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYARORSZÁG KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGA NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Amatőr Licenc Szabályzat

Amatőr Licenc Szabályzat Szabályzat kódja ALSZ Hatálybalépés 2015.01.27. Előző változat 2014.02.11. Érvényesség Visszavonásig Verziószám 1/2015 (v2) Szabályozási szakmai felelős Szabályozási felelős és kibocsátó Utoljára módosította

Részletesebben

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza Város 2013 2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, Sóstói út 24. 4400 l./ A bajnokság célja: Nyíregyháza Város 2013-2014. évi Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Részletesebben

Az MLSZ elnökségének 2007. július 26-i határozatai

Az MLSZ elnökségének 2007. július 26-i határozatai 15. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2007. augusztus 22. Iktatószám: 5749/2007. Az MLSZ elnökségének 2007. július 26-i határozatai 163/2007. számú határozat Az MLSZ Elnöksége megállapította, a vagyonértékű

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály

Magyar Floorball Szakszövetség. Országos Bajnokság II. osztály Országos Bajnokság II. osztály Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2011-2012 Budapest, 2011. július 5. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság Versenykiírása 2015/2016. MAGYA R KOSÁ RLA BDÁ ZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBA LL FEDERATION H-114 6 Budape st, Ist vánm ezei út 1-3. I E-mail: m kosz@hunbasket.hu Telefon/ Phone: +36 1 460 6825 I Fax: +36 1 252 3296

Részletesebben

VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016 A versenykiírás mellett minden további aktuális információ naprakészen elérhető a www.jbfoci.hu internetes honlapunkon. 1. Célja: Jászberény

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2013/2014. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MEGYEI AMATŐR KÖZÉPISKOLÁS KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. 5. d) Ebben a bajnokságban NEM SZEREPELHET olyan játékos, aki a 2015/2016-es bajnoki évre rendelkezik az MKOSZ JNSZ Megyei Szövetsége

Részletesebben

KERETTYE TERMÁL KUPA

KERETTYE TERMÁL KUPA Tisztelt Sportvezető! Bázakerettye Község Önkormányzata nevében szeretnénk meghívni Önt és csapatát a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő KERETTYE TERMÁL KUPA kispályás labdarúgó torna és családi nap

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 Versenykiírása 2014 1 EFB33 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék

A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás. Tartalomjegyzék A Magyar Röplabda Szövetség 2014-2015. évi Teremröplabda Versenyszabályzata Versenykiírás Tartalomjegyzék Általános rész I. Nemzeti Bajnokság I. osztály, Nemzeti Bajnokság II. osztály, Magyar Kupa... 3

Részletesebben

SZI-ZO SPORT Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 2015-2016.

SZI-ZO SPORT Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 2015-2016. SZI-ZO SPORT Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 2015-2016. 1 l./ A bajnokság célja: A kispályás labdarúgás iránt érdeklődők részére a téli időszakban is lehetőséget biztosítani a rendszeres sportolásra.

Részletesebben

MINTA Intézményi Program Eljárási Rend - Szakmai Követelmények 2015-2016. tanév

MINTA Intézményi Program Eljárási Rend - Szakmai Követelmények 2015-2016. tanév MINTA Intézményi Program Eljárási Rend - Szakmai Követelmények 2015-2016. tanév 1. Célja - a magyar labdarúgás utánpótlásbázis szélesítése, a gyermeklabdarúgás népszerűsítése - a közoktatási intézmények

Részletesebben

A Magyar Amerikai Football Szövetség Versenyszabályzata. Érvényes:2013. június 10-től

A Magyar Amerikai Football Szövetség Versenyszabályzata. Érvényes:2013. június 10-től A Magyar Amerikai Football Szövetség Érvényes:2013. június 10-től ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. (továbbiakban MAFSZ) Elnöksége a 2004. I. törvény (továbbiakban Sporttörvény) 23. (1). alapján az amerikai football

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2016/17-es bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA

A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA Az MJSZ VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I. ÉS A NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG SZÁMÁRA 2013/2014 1 A MAGYAR JÉGKORONG SZÖVETSÉG VERSENYSZABÁLYZATA AZ OB I., A MAGYAR KUPA ÉS A MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG MÉRKŐZÉSEI

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 19/2011 (09.12.) számú Hivatalos Értesítő 2011.09.12. Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 14 2 Elnökségi határozatok 247/2011. (08.30.) számú

Részletesebben

EGYSÉGES VERSENY- FEGYELMI- ÉS JÁTÉK SZABÁLYZAT

EGYSÉGES VERSENY- FEGYELMI- ÉS JÁTÉK SZABÁLYZAT EGYSÉGES VERSENY- FEGYELMI- ÉS JÁTÉK SZABÁLYZAT ÉRVÉNYES: 2012. AUGUSZTUS-TÓL KIADTA: FAIR A VERSENYBIZOTTSÁG PLAY MINDENEK ELŐTT!!! 1. Általános rendelkezések A városi kispályás műfüves labdarúgó bajnokság

Részletesebben

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása

A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása MAGYAR TERMÉSZETJÁRÓ SZÖVETSÉG Verseny Szakbizottság A 2013. évi Országos Természetjáró Tájékozódási Csapatbajnokság (OTTCsB) kiírása Az MTSz Verseny Szakbizottsága (a továbbiakban: VSzB) a természetjárók

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Klublicenc Szabályzat 2012 1/2013 (03.06.) Tartalom 1. fejezet LICENCRENDSZER... 5 1. cím szabályzat érvényessége... 5 2. cím Szabályzat hatálya... 5 3. cím z UEF és az MLSZ

Részletesebben

Felnőtt csapat nevezéséhez beadandó kötelező mellékletek: Utánpótláscsapat(ok) nevezéséhez beadandó kötelező mellékletek:

Felnőtt csapat nevezéséhez beadandó kötelező mellékletek: Utánpótláscsapat(ok) nevezéséhez beadandó kötelező mellékletek: Csapat neve:, bajnoki osztálya: Komplett nevezési dokumentáció a PMLSZ által szervezett felnőtt és utánpótlás-bajnokságokba történő nevezéshez (2010/2011.) Felnőtt csapat nevezéséhez beadandó kötelező

Részletesebben

Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása

Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása Magyarország Kézilabda Nemzeti Bajnokság női és férfi 2013-2014. évi I. osztály Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Versenyalbizottság

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 06/2012 (03.26.) számú Hivatalos Értesítő 2012.03.26 Tartalom Elnökségi határozatok... 3 Versenybizottsági határozatok... 6 2 Elnökségi határozatok 37/2012 (03.06) számú határozat

Részletesebben

Budapesti Sakkszövetség : 1053 Budapest, Curia u. 3.

Budapesti Sakkszövetség : 1053 Budapest, Curia u. 3. Budapesti Sakkszövetség : 1053 Budapest, Curia u. 3. Tel/ Fax: 266-02 32 www.bssz.hu E-mail:info@bssz.hu A 2011/2012. évi BUDAPESTI FELNŐTT SAKK CSAPATBAJNOKSÁGOK VERSENYKIÍRÁSA HATÁRIDŐ-EMLÉKEZTETŐ Esemény,

Részletesebben

KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY A B-A-Z MEGYEI III.O. BAJNOKOK LIGÁJA TEREMLABDARÚGÓ-TORNA VERSENYKIÍRÁSA 2010.

KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY A B-A-Z MEGYEI III.O. BAJNOKOK LIGÁJA TEREMLABDARÚGÓ-TORNA VERSENYKIÍRÁSA 2010. KÖZÉP-EURÓPAI SPORTALAPÍTVÁNY 3718 Megyaszó, Nagy út 21. Levélcím: 3718 Megyaszó, Nagy út 21. Tel/Fax: 70/626-3030. E-mail: k.e.sportalapitvany@gmail.com ; zemplenfc@gmail.com, Honlap: www.zemplenfcbekecs.fw.hu

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

Versenykiírás/ Szabályok

Versenykiírás/ Szabályok Veszprémi Kispályás Liga 2016 Versenykiírás/ Szabályok Helyszín: Veszprém, Vasas pálya 2 db 20x40 méteres szabvány műfüves pálya Időpont: 2016.04.04. 2016.11.28. (tavaszi-őszi forduló), Szezonzáró: KISPÁLYA

Részletesebben

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 Versenykiírás A XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság neve: XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség SZABÁLYZATOKHOZ KAPCSOLÓDÓ DÍJFIZETÉSI REND A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Megyei-Budapesti Igazgatóságok versenykiírásaihoz 2014-2015. Az MLSZ Elnöksége 090/2014. (05.27.)

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY 1. A verseny célja: Verseny- és játéklehetőség biztosítása a sportágak versenyszámait megismerő, különös tekintettel a hátrányos helyzetű települések

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY

KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ - VI. KORCSOPORT - LEÁNY 1. A verseny célja: Játék- és versenyzési lehetőség biztosítása a kézilabda sportággal megismerkedő fiatalok részére.

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai 13. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. június 30. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. június 25-i határozatai 103/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége Gazdasági Igazgató úr 2009 májusi

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT FIÚ

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT FIÚ 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT FIÚ 1. Az országos elődöntő célja: A kézilabda sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók körében. Játék- és versenyzési lehetőség

Részletesebben

MAGYAR BIRKÓZÓ SZÖVETSÉG

MAGYAR BIRKÓZÓ SZÖVETSÉG A MAGYAR BIRKÓZÓ SZÖVETSÉG DOPPING SZABÁLYZATA Jóváhagyta a MBSZ Elnöksége 8/2005. számú határozatával. Preambulum A dopping ellentétes a sport erkölcseivel, a fair play szellemével, a sport kulturális

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT

NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT Jóváhagyta az MLSZ elnöksége a 160./2006. (06.22.) számú határozatával. 1 Tartalomjegyzék A Nyilvántartási, hatálya...3 Egyéb értelmez rendelkezések...3

Részletesebben

A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása

A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása A Budapesti Vízilabda Szövetség 2015/2016. évi bajnokságainak versenykiírása 1. Általános rendelkezések: A bajnokságok kiírója és kiírásának alapja: A Budapesti Vízilabda Szövetség (BVLSZ), és alapja a

Részletesebben

Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása

Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása Magyarország Csörgőlabda Utánpótlás Nemzeti Bajnokság 2013-2014. évi Versenykiírása 1. A bajnokság szervezője: A bajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége által kinevezett Parasport Albizottság

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ III. KORCSOPORT LEÁNY 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ LEÁNY 1. Az országos elődöntő célja: A kézilabda sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók körében. Játék- és versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015.

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Készült: 2012. január 10. Előterjesztve: 2012. február 02-i elnökségi ülésre Elnökség által elfogadva: 2012. február 02-i elnökségi ülésen Módosítva: 2015.

Részletesebben

Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat

Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat Szabályzat kódja NYIÁSZ Utolsó módosítás 2016.06.06. Hatályosság 2016.07.01. Verziószám 2/2016 Nagypályás és csökkentett pályaméretű labdarúgás Szabályzat

Részletesebben

be/sfp-8340/2015/mlsz

be/sfp-8340/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Futball Club Ajka A kérelmező szervezet rövidített neve FC Ajka Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1970 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program

Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM. ÚT Európa Élvonalába. Tehetségkutató és Foglalkoztató program Kiss Baranyi Sándor Egyesületi program vezető BOZSIK PROGRAM ÚT Európa Élvonalába Tehetségkutató és Foglalkoztató program Középpontban az Utánpótlás nevelés Szervezett, egységes utánpótlás program Magyarországon

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT

NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT Magyar Labdarúgó Szövetség NYILVÁNTARTÁSI, IGAZOLÁSI ÉS ÁTIGAZOLÁSI SZABÁLYZAT Az MLSZ elnöksége 58/(04.16.) számú határozatával elfogadta, a 125/ (06.25.) számú határozatával módosította. Tartalomjegyzék

Részletesebben

V. Laurel kupa - Versenykiírás -

V. Laurel kupa - Versenykiírás - V. Laurel kupa - Versenykiírás - Rendezés Verseny szervezője Magyar Bowling Szövetség megbízásából Brunswick-FiveX Verseny elnevezése Egyéni pontszerző verseny Helyszín Fivex Bowling Center Székesfehérvár

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm

Részletesebben