MKT tagsági SmartCard rendszer és Távoktatási Csomag

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MKT tagsági SmartCard rendszer és Távoktatási Csomag"

Átírás

1 MKT tagsági SmartCard rendszer és Távoktatási Csomag SmartCard Rendszer és Távoktatási Csomag ismertető

2 Elnöki, főtitkári összefoglaló Tisztelt MKT tagtársak! Az MKT évi Tudományos Kongresszusán Web Standon került bemutatásra és nagy tetszést aratott a márciusától megújult Web-rendszer. Terveink szerint tovább folytatjuk az On-line kommunikációs rendszer és kapcsolódó szolgáltatásainak fejlesztését, ezzel is szakmai hátteret biztosítva minden MKT tag, illetve a szívbetegséggel komolyabban foglalkozó szakember számára. Idén, valamint a év folyamán is jelentős e-újdonságokat tartogatunk tagságunk számára. Ezek közé tartozik az Ön számára most átadott MKT tagsági SmartCard Rendszer és Távoktatási Csomag. Ez a kis füzet hasznos útmutatóként szolgál, hogy áttekintsék, mit is nyújt Önöknek a Web-rendszerünk, kiadásának apropója pedig az MKT SmartCard Rendszerének bemutatkozása, illetve a Távoktatási Rendszer beindítása. Az MKT SmartCard és Távoktatási rendszerének innovatív partnere az MSD Magyarország. Kérjük, fokozott figyelmet szenteljenek a Távoktatási Rendszerünkről szóló résznek!

3 A következő néhány oldalt feltétlenül olvassa át, valamint telepítse a mellékelt CD-n található szoftvereket, és vegye használatba elektronikus tagsági kártyáját, használja ki annak valamennyi előnyét! Üdvözlettel: a Magyar Társaságának (MKT) vezetősége MKT tagsági kártya A Magyar valamennyi tagja tagsági jogon egy (elektronikus) chip-kártyát, ún. SmartCard-ot kap, és a használatához szükséges, számítógéphez csatlakoztatható kártyaolvasót. A Társaság tagjai a jövőben a SmartCard-ot használva tudják tagsági viszonyukat igazolni, illetve a Társaság számos szolgáltatását igénybe venni. A számítógéphez csatlakoztatott kártyaolvasó szükséges a Smart- Card használatához. A SmartCard-ot a kártyaolvasóba helyezve az alább felsorolt szolgáltatások vehetők igénybe: Kreditpont-szerző távoktatásban történő részvétel, kreditpontok gyűjtése új szolgáltatásként jelenik meg. Az elektronikus kommunikációs eszközökre (Internet, CD, Internet-broadcasting, Webcast, stb.), támaszkodó Távoktatási Rendszerünk, mely később orvostanhallgatók, illetve szakorvosok folyamatos orvostudományi továbbképzésére (CME) is alkalmas lesz. A Távoktatási Rendszer jelenlegi verziója Web-rendszerünkből már elérhető, kizárólag SmartCard-dal történt bejelentkezés esetén. Az egyes távoktatási kurzusokra jelentkezni, vizsgázni csak így lehet majd.

4 Könnyített és biztonságos internetes bejelentkezés az MKT Web-rendszerébe: a bejelentkezéshez nincs szükség sem felhasználónévre, sem jelszóra vagy bármilyen más kódra. A kártyáját az olvasóba helyezve azonosítja Önt a rendszer. SmartCard-dal bejelentkezve azonnal ún. titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál az Ön számítógépe a központi szerverrel, ez garantálja személyes adatai biztonságát. Szakmai előadások internetes közvetítésének megtekintése: több, kiválasztott továbbképző tanfolyamok előadásanyagai folyamatosan megtekinthetők, meghallgathatók. Az előadások teljes egészében ismételten végignézhetők. Tagsági adatok naprakész nyilvántartása: a Társaság regisztrációs adatlapján szereplő adatok tárolására, illetve bármilyen változtatás esetén egyszerű és gyors az adatmódosítási lehetőség. Kongresszusra, továbbképzésre történő regisztráció, absztraktok bejelentése: terveink szerint a papíralapú kongresszusi és továbbképzési jelentkezési lapokat felválthatja a SmartCard alapú regisztrációs rendszer. Ezzel a kongresszusokra történő jelentkezés interneten keresztül, egy internetes adatlap kitöltésével, illetve a kongresszus helyszínén a SmartCard kártyaolvasóba helyezésével leegyszerűsítheti az adminisztrációt. Közeljövőben tervezett szolgáltatások: - Tudományos kutatásokban történő részvétel lehetősége: tagjaink számára lehetőség nyílik tudományos kutatási projektekben történő egyszerű, gyors és hatékony részvételre. - MKT dokipont gyűjtése: a Társaság azon tagjai, akik szakmai cikk referálókat küldenek be szerkesztőségünk számára, a Web-rendszerben megtekintik szakmai multimédiás előadásainkat, kitöltik internetes szakmai kérdőíveinket, illetve egyéb internetes aktivitást végeznek, ún. MKT dokipont-ot fognak kapni. Az aktuális dokipont-egyenleget a Web-rendszerbe SmartCarddal bejelentkezve lehet majd megtekinteni. Meghatározott számú dokipont összegyűjtése esetén értékes ajándékok, szakmai kiadványok, elektronikusfolyóirat-hozzáférési lehetőség stb. jár majd. További részletek az MKT elnökének és a főtitkárának videó ismertetőjében! A videó ismertető megtalálható a SmartCard és Távoktatási Rendszer telepítő CD-n, illetve az MKT Web-rendszerben is a címen.

5 A Magyar (MKT) Távoktatási Rendszere Összefoglalás Tisztelt Kollégák! A Magyar a SmartCard rendszerhez kapcsolva bevezet egy több szakmai szervezet, valamint orvostársaság által már használt és bevált Távoktatási Rendszert (e-learning), mellyel szeretné élvezetesebbé és lehetőleg praktikusabbá is tenni a kötelező pontszerző orvosi továbbképzést. A Távoktatási Rendszerünk használata egyúttal az első komolyabb szolgáltatása az MKT SmartCard rendszernek is. Érdemes tehát a tagsági kártyájukra vigyázni, hiszen például a Távoktatási Rendszerünk is csak az MKT SmartCard-dal (és persze a kártyaolvasóval) együtt használható. Távoktatási Rendszerünk egyrészt teljesítményorientált (a valóban magas színvonalú kérdések szemeszterenként meghatározott százalékára helyes választ kell adni a kreditpontok elnyeréséhez), másrészt intellektuális kikapcsolódást jelenthet. Az adott kérdéshez kapcsolódó tudásanyag elsajátításához tananyagokat adtunk meg, melyek között szerepelnek szakmai dokumentumok, ajánlások, sőt multimédiás előadások is. A Távoktatási Rendszerünkben jelenleg csak regisztrált MKT-tag kollégák, hallgatók vehetnek részt alanyi jogon. Egy szemeszter elvégzésére meghatározott periódus áll rendelkezésre. A periódust mindenki saját maga indíthatja el a SmartCard-dal történő bejelentkezéssel. Érdemes azonban minél hamarabb elkezdeni a szemesztert! Fontos információ, hogy aki egyszer elkezdte a tanulmányait, annak az indítástól számítva megszabott idő áll rendelkezésére a vizsga lezárásáig. A kiértékelés a szemeszter lezárását követően történik meg. A diákok mindig megpróbálnak puskázni, segíteni egymásnak. Rendszerünkben viszont a kérdéseket az azonos témakörhöz tartozó kérdések közül véletlenszerűen generálja a számítógép. Azaz minden felhasználónál különböző kérdéssor jelenik meg. A periódus lezárulta után minden résztvevő (pl. MKT-rendezvényeken vagy postai úton) kapja meg a kreditpontokat igazoló diplomát. Minden vizsga kreditpontot ér.

6 Reméljük, Távoktatási Rendszerünk elnyeri tetszését, és a résztvevők között üdvözölhetjük Önt is. Kérjük Önöket, tiszteljenek meg bennünket azzal, hogy élnek ezzel az egyedülálló lehetőséggel, hiszen sok-sok befektetett munkánk és energiánk csak akkor nem vész kárba, ha Önök akik számára a Távoktatási Rendszer és a tananyagok készültek használni is fogják! Üdvözlettel: Az MKT Web-rendszerének jelenlegi és tervezett szolgáltatásai Jelenlegi szolgáltatások: Rendszeres e-hírlevél: a Magyar tagsága, valamint a Web-rendszerében orvos, egészségügyi szakember jogosultsági szinten regisztrált felhasználók heti rendszerességgel értesülnek a Társaság aktualitásairól, híreiről, rendezvényekről a hozzájuk en keresztül eljuttatott elektronikus hírlevelekből. Az e-hírlevél tartalmaz egy szakmai cikk referálókból álló részt is, melyből fontos szakmai információkhoz juthatnak kedves olvasóink. Dr. Zámolyi Károly az MKT elnöke Dr. Tomcsányi János az MKT főtitkára Elektronikus tagnyilvántartás: a Magyar jelenleg közel 2500 tagot számlál. A teljes tagság személyes adatának összegyűjtése, rendszerezése, valamint tárolása rendkívül bonyolult feladat. Ezt a feladatot hivatott megkönnyíteni az elektronikus tagnyilvántartás, melynek használatával mindenki saját maga ellenőrizheti, aktualizálhatja saját adatait. Observer sajtószemle: Az MKT Web-rendszerének partnere a hazai médiaipar legnagyobb sajtószemléző cége, az Observer Médiafigyelő Kft. Az Observer jelenleg több mint 270 online kiadványt szemléz automatikusan, napi frissítéssel. A szemlézett internetes kiadványok között megtalálhatóak a nagy példányszámú

7 napi és heti kiadványok, de kisebb réteglapok is. Az anyagok között egyaránt találhatók szakembereknek szóló, tárgykörhöz kapcsolódó egészségpolitikai hírek, valamint a laikus pácienseknek szóló tájékoztató cikkek. Az MKT sajtószemle oldalára látogató tagjaink tehát egyetlen kattintással áttekinthetik a teljes magyar internetes média kardiológiával, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel kapcsolatban megjelent cikkeit anélkül, hogy több száz weboldalt kellene átböngészniük. Köszönjük megtisztelő figyelmüket! A Magyar vezetősége SmartCard Rendszer: a Magyar minden tagja egy elektronikus tagsági kártyát kap, mely egyrészt a Társaság Web-rendszerébe való belépést könnyíti meg, másrészt különböző, csak a tagok számára nyújtott szolgáltatást lehet igénybe venni segítségével, így például elsőként a Távoktatási Rendszert. Távoktatási Rendszer: A most induló, Interneten keresztül SmartCard-dal elérhető Távoktatási Rendszer használata kreditpontokat érhet! Hamarosan bevezetésre kerülő szolgáltatások: MKT dokipont rendszer: az MKT tagjainak internetes aktivitását a dokipont rendszeren keresztül díjazza a Társaság. Az aktuális dokipont egyenleget a Web-rendszerbe SmartCard-dal bejelentkezve lehet majd megtekinteni.

8 SmartCard és Távoktatási Rendszer igénybevételéhez szükséges lépések 1. Olvassa végig a telepítőfüzetet. 4. Olvassa végig a Távoktatási Tudnivalókat az Interneten. 2. Telepítse a CD-ről a szükséges szoftvereket. 3. Helyezze be a SmartCard-ot a kártyaolvasóba. 5. Tekintse meg a tananyagokat, előadásokat, majd töltse ki az elektronikus vizsgalapokat. Sikeres vizsgázást kívánunk!

9 Az MKT SmartCard és Távoktatási rendszerének innovatív partnere az MSD Magyarország. Az MKT SmartCard és Távoktatási rendszerének technológiai háttérszolgáltatója a doki.net. [ ]

MHT tagsági SmartCard Rendszer és Távképzési Csomag

MHT tagsági SmartCard Rendszer és Távképzési Csomag MHT tagsági SmartCard Rendszer és Távképzési Csomag SmartCard Rendszer és Távképzési Csomag ismertető Elnökhelyettesi összefoglaló Tisztelt Kollégánk! A és kapcsolódó rendszerei immár ötödik éve fejlődnek

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

A Dél-Alföldi Régió legnagyobb mérnöki állásbörzéje. Az állásbörze időpontja. 2016. április 13. 9:00-15:00 óráig

A Dél-Alföldi Régió legnagyobb mérnöki állásbörzéje. Az állásbörze időpontja. 2016. április 13. 9:00-15:00 óráig KECSKEMÉTI FŐISKOLA A Dél-Alföldi Régió legnagyobb mérnöki állásbörzéje Az állásbörze időpontja 2016. április 13. 9:00-15:00 óráig ÁLLÁSBÖRZE Tisztelt Érdeklődő, Kedves Leendő Kiállítónk! Ön most a Kecskeméti

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

Esettanulmány: Az e-scola Képzési Rendszer alkalmazása egy KKV-nél

Esettanulmány: Az e-scola Képzési Rendszer alkalmazása egy KKV-nél Hogyan használja belső képzési céljaira egy KKV az e-scola Képzési Rendszert, miért választotta ezt a megoldást, hogyan vezette be, és milyen hasznokat nyer ki a képzési programból?! A cégről röviden A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

MULTIMÉDIÁS OKTATÓANYAG KÉSZÍTÉSE A WEBRE

MULTIMÉDIÁS OKTATÓANYAG KÉSZÍTÉSE A WEBRE MULTIMÉDIÁS OKTATÓANYAG KÉSZÍTÉSE A WEBRE PRODUCING MULTIMEDIA CURRICULUM TO THE WEB Tarcsi Ádám, ade@elte.hu ELTE Informatikai Kar, Doktori Iskola 1. Multimédia szerepe az oktatásban Multimédiás tananyagok

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg.

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a SárgaFogó Webáruházban! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

169 900 Ft helyett csak 152 910 Ft 18 990 Ft/hó helyett csak 17 091 Ft/hó

169 900 Ft helyett csak 152 910 Ft 18 990 Ft/hó helyett csak 17 091 Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: 2016-06-11 A tanfolyam elindult, becsatlakozási lehetőség. Még 3 szabad hely! 2 hetente 10 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Moravcsik Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2010 Budapest, 2011. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Moravcsik Alapítvány számviteli beszámolója 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Forcefield termékek internetes értékesítésére létrehozott webáruháznak, figyelmesen

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Oldal 1 / 6 Hatályos: 2013.03.27 napjától visszavonásig Adatvédelmi Nyilatkozat 1.Adatkezelő: Cégnév: Garancia Auto S.r.o. Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1113 Budapest, Villányi út 62. fsz. 1. Levelezési

Részletesebben

A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida.

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida. A VILÁGHÁLÓ BEVEZETŐ AZ INTERNETRŐL: A világháló = INTERNET Az Internetről mindenki hallott már ezt-azt. Akik már használják, a legtöbbször így emlegetik: az interneten minden van. Nos ez valóban közel

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Outlet Webstore Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Miért válasszam a távoktatást?

Miért válasszam a távoktatást? Miért válasszam a távoktatást? Tanulj akkor, ott és úgy, ahogy szeretnél! A távoktatás a hagyományos tanfolyami képzésekkel ellentétben maximális rugalmasságot biztosít hallgatóink számára a tanulás helyének

Részletesebben

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC Kft. Budapest 2015. április 2 Tartalomjegyzék TERC-ETALON ONLINE Tartalomjegyzék... 3 1. Bevezetés...

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

ő Ö ő ó ő ó ő ő ó ő ő ő ó ő ú ó ő ú ő ú ő ő ú ó ő ő ú ő ő ő ú ú ű ú ő ó ő ű ó ő ő ú ő ő ő ú ú ő ó ű ő ő Ö úú ő ó ú Ö ó ó ő ő Ö ó ú ő ő ő ú ő ó ő ó Ö ó ú Ű ő ő ó ő ő ó ő ú Ö ú Ö ő ő ú ú ő ő ú ú ó ó ő ó

Részletesebben

Ú Ó ö Ő ö Ú Ú Ó Á Á ü ő ö Ú Ú Ó ű ő ő ő ő ü Á ö ü ö ö ő Ó Á Á ő Á Ú ö Ó Ű Ú Ó ű Á ő ő ő ö Ú ö ű ö ö ö ő Ó Á Á ű ű ö ü ű ü Á Á ű ű ö ü ű ü ü ö ü ő ü Ó Ó ő ő ő ő ű ö ő ű ü Á Á ő ü ő Ú Ó ü ö ő ő ö ő ö ö ő

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

ő ő Ü ü Á ú ú ü ú ú ü ú ü ú ú ü ő ú Á ü ú Á ü ü ü ú Á Á Ó Ü ő ü ú ú ú ü ű ú Ü ü ű Ü ú Á ú Ó ő ü Ú ú Á ő ő ú ű Á ú ü ő Á ú ú Á ú Á ú Ü Á Ö ú ú ő ő ú ű ü ő Á ő Ú ü Ö Á Á Á Á ő Ü Ö ü Ú Ö Á Á ú ő Ú Á Á ü

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató ALKALMAZÁS VERZIÓJA: 16.0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT Bevezető rendelkezések Ezen Üzletszabályzat feltételei lépnek hatályba a Master Sound Effect Kft. termékeiből kiválasztott árucikknek

ÜZLETSZABÁLYZAT Bevezető rendelkezések Ezen Üzletszabályzat feltételei lépnek hatályba a Master Sound Effect Kft. termékeiből kiválasztott árucikknek ÜZLETSZABÁLYZAT Bevezető rendelkezések Ezen Üzletszabályzat feltételei lépnek hatályba a Master Sound Effect Kft. termékeiből kiválasztott árucikknek a www.galaxisdj.hu honlapon, illetve Master Sound Effect

Részletesebben

Á ö ö ö ö ö ű ö ű ö ö ú ö ö ö ö ö ö ö ú ü ö ö ü ü ö ü ö ú ö ö ú ű Á Ú ű Á ö ö ú ű Á ú ű Á ö ö ú ü ö ú ö ú ú ú ú ú ú ú ö ö ö ú Á Á Á Á ú Á ö ö Á ö Á ö Á ú Á Á ö Á ű Á ú Á Á ö Á Á ú ö ü ö ö ö ö ű ö ü Í ö

Részletesebben

ú ú ú Ú ú ú ő ő ú ű ú ő ő ú ő ú ő ő Ó Ó ő ű ő ő ú ő Ó Ó ú ú ú Ú ü ú ú ő Ü ü ő ü ő ő ú ú ő ő ú ő ő ü ü ú ő ű ü ő ő Ü ű ű ű ű ú ü ü ő ú Ö ű ű ő ú Ü ú ü ő ú ő ü ő ű Á Ü Ó Ó ű ü Ü ü ú Ü ő ő ő ő ő ő ő ü Ü ü

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Tartalom. Köszöntő... Rendelési információk... A Műszaki Kiadó kiadványai... Pályázatok... Tanfolyamok... OK! Könyvek...

Tartalom. Köszöntő... Rendelési információk... A Műszaki Kiadó kiadványai... Pályázatok... Tanfolyamok... OK! Könyvek... Tartalom Köszöntő................................................................ 1 Rendelési információk........................................................... A Műszaki Kiadó kiadványai........................................................

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalom Vásárlási Feltételek... 3 A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:... 3 Az üzemeltető adatai:... 3 A rendelés:... 4 Rendelés menete...

Részletesebben

A Földhivatal. Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatala Zátonyi Richárd hivatalvezető 2014.

A Földhivatal. Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatala Zátonyi Richárd hivatalvezető 2014. A Földhivatal bemutatása Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatala Zátonyi Richárd hivatalvezető 2014. A FÖLDHIVATAL FELADATAI A földhivatal az ingatlanok és az ingatlanokhoz kötődő jogok és jelentős tények

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. Regisztráció III. Kosár IV. Kedvezmények, kuponok V. Megrendelés, árak VI. Fizetés VII. Szállítás,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014.

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Jelen üzletszabályzat (továbbiakban ÁSZF) az alábbiakban tartalmazza azokat a feltételeket, amelyeket a Barkácsplaza

Részletesebben

Í ű ű ő ő Á Ü Ü Ü Ü Í ü Í Í ő ü ü Ü ő ő Ü ő Ü ő ű ö ő Ü ő ö ő ő ú ö ő ű ö ű ü ű ö ö ő ő ö ő ú ő ö ö ő Ü ő ö ö ő Á Ü Ú Ü Ü ÍÍ Ü ú ú ü Ü ü ő Ü ő Ü ö ő ö ő ü ö ő ő ú ö ő ő ű ö ö ű ö ü ű ö ö ő ő ö ő ú ő Í

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola HÁZIREND

Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola HÁZIREND Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola HÁZIREND 2011 TARTALOM I. A TANULÓI JOGOK ÉS KÖTELESSÉGEK GYAKORLÁSÁVAL KAPCSOLATOS SZABÁLYOK... 2 II. A TANULÓI JOGOK ÉS A DIÁKÖNKORMÁNYZAT...

Részletesebben

VADASKERT ALAPÍTVÁNY a Gyermekek Lelki Egészségéért (1021 Budapest, Lipótmezei út 1-5.) TANFOLYAMOK 2016. I. félév

VADASKERT ALAPÍTVÁNY a Gyermekek Lelki Egészségéért (1021 Budapest, Lipótmezei út 1-5.) TANFOLYAMOK 2016. I. félév anfolyamok 2016. I. fe le v - Vadaskert Alapı tva ny 1 / 10 2016.01.14. 20:03 Tárgy: Tanfolyamok 2016. I. félév - Vadaskert Alapítvány Feladó: Vadaskert Alapítvány Dátum:

Részletesebben

POP tanulmányi verseny 2011. (POPTV)

POP tanulmányi verseny 2011. (POPTV) POP tanulmányi verseny 2011. (POPTV) Segédlet a POP programban részt vevő diákok és tanárok részére Tartalom Mi a POPTV? Szabályok Ki vehet részt a versenyben? Milyen tudásra van szükség a sikeres szerepléshez?

Részletesebben

A HALLGATÓK FELKÉSZÍTÉSE AZ E-LEARNINGBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEMEN

A HALLGATÓK FELKÉSZÍTÉSE AZ E-LEARNINGBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEMEN A HALLGATÓK FELKÉSZÍTÉSE AZ E-LEARNINGBEN VALÓ RÉSZVÉTELRE A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEMEN PREPARATION OF STUDENTS TO PARTICIPATE IN E-LEARNING AT SZECHENYI ISTVAN UNIVERSITY Kovács Miklós kovacsm@sze.hu

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2015-04-01 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozó szerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI

FIÓKOM MENÜPONT RÉSZEI A BarterPartner.hu rendszerének használata Ennek a használati útmutatónak a segítségével lépésről lépésre végigkísérjük a BarterPartner.hu rendszer használatának minden egyes lépésén, a részletes leírásokat

Részletesebben

179900 Ft helyett csak 161 910 Ft 16 658 Ft/hó helyett csak 14 993 Ft/hó

179900 Ft helyett csak 161 910 Ft 16 658 Ft/hó helyett csak 14 993 Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: 2016-06-04 A tanfolyam elindult, becsatlakozási lehetőség. Még 3 szabad hely! 2 hetente 12 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy

Részletesebben

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE

PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE PTE ÖSSZEGYETEMI ÁLLÁS- ÉS SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE ZSOLNAY NEGYED 2015. MÁRCIUS 25. (SZERDA) A Börze célja elsősorban az aktuális állásajánlatok, gyakornoki programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíj lehetőségek

Részletesebben

1. Szerződő felek azonosítása

1. Szerződő felek azonosítása Az Instantweb Kft. által üzemeltetett MetService online szolgáltató rendszer Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja: 2014.06.15. 1. Szerződő felek azonosítása A szolgáltató adatai A

Részletesebben

IV. Szakmai szolgáltatások funkcionális tervezése

IV. Szakmai szolgáltatások funkcionális tervezése Magyarország-Szlovénia Phare CBC Program 2003 A határrégió emberi erőforrás potenciáljának maximalizálása támogatási konstrukció A régióban működő foglalkoztatási paktumok közötti koordináció projekt A

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat

Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Általános Szolgáltatási Feltételek Ingatlan Forrás Üzletszabályzat Hatályos 2016. január 1-től új ÜZLETSZABÁLYZAT megjelenéséig vagy visszavonásig Jelen Üzletszabályzat tartalmazza az InterPont Plus Kft.

Részletesebben

A Harmóniabolt webáruházban kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók: étrendkiegészítők, kozmetikumok.

A Harmóniabolt webáruházban kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatók: étrendkiegészítők, kozmetikumok. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.astibababolt.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME ÁSZF 5 1.1. A szolgáltató megnevezése, A Szolgáltató neve: Süleweb Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Adószám: 11739377-1-19 Cégjegyzékszám: 01-09-516456 Székhely: 8317 Lesencefalu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. A FELEK MEGNEVEZÉSE A VÁSÁRLÁS A KISZÁLLÍTÁS JÓTÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA SZERZŐI JOG HÍRLEVÉL ADATKEZELÉS,ADATVÉDELEM

Részletesebben

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói; 1 A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Silan-Daalarna Nyerje meg álomruháját!" (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Felhasználási feltételek Webáruházunkban a vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontosságára, mert a megadott információ alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVELE 2016. FEBRUÁR T A R T A L O M: 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások megelőzése 2. Ajánlások online csalások megelőzésére 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.palinkakft.hu. hatályos: 2016-04-29

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.palinkakft.hu. hatályos: 2016-04-29 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.palinkakft.hu hatályos: 2016-04-29 Preambulum Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során bennünket tisztel meg bizalmával! Számunkra fontos, hogy

Részletesebben

Népszámlálás 2011 Internetes adatgyűjtéssel

Népszámlálás 2011 Internetes adatgyűjtéssel Népszámlálás 2011 Internetes adatgyűjtéssel Kópházi József, Központi Statisztikai Hivatal Taby Tamás, IQSYS Zrt. Infotér - 2011 - Balatonfüred 1 Népszámlálási kihívások Adatszolgáltatói hajlandóság csökkenése

Részletesebben

A célcsoportok felé végzett igényfelmérés eredményeinek összefoglalása

A célcsoportok felé végzett igényfelmérés eredményeinek összefoglalása Techniques and methods for climate change adaptation for cities (3C for sustainable Cities, 2013-1-HU1-LEO05-09613) A célcsoportok felé végzett igényfelmérés eredményeinek összefoglalása Budapest, 2015.

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN

ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN ÉRETTSÉGI ÉS FELVÉTELI ELJÁRÁS 2016 TAVASZÁN AZ ÉRETTSÉGI ELJÁRÁS MENETRENDJE Jelentkezés az érettségire: 2016. február 15-ig. Az emelt szintű érettségikre a behívók 2016. áprilisának második felében vehetők

Részletesebben

GAP YEAR Hasznos tanácsok évkihagyóknak és évhalasztóknak

GAP YEAR Hasznos tanácsok évkihagyóknak és évhalasztóknak GAP YEAR Hasznos tanácsok évkihagyóknak és évhalasztóknak Euroguidance Hungary Kedves Érdeklődő! A Euroguidance Magyarország az Európai Bizottság LEONARDO DA VINCI programja keretében, 2000-ben kezdte

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1 / 8 2013.08.10. 21:15 Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától.

Vásárlási feltételek. Érvényes 2014. június 13. napjától. Vásárlási feltételek Érvényes 2014. június 13. napjától. Jelen Vásárlási Feltételek célja a 11. pontban meghatározott vállalkozás és a vele a Vásárlási Feltételek 2. pontjában megjelölt termék megvásárlása

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

tematikus egységek jelennek meg hangsúlyosan a kutatásunkban, illetve mely elemek kerültek bele kisebb jelentőséggel.

tematikus egységek jelennek meg hangsúlyosan a kutatásunkban, illetve mely elemek kerültek bele kisebb jelentőséggel. Kutatási beszámoló A TÁMOP 4.2.2.C (IKT a tudás és tanulás világában) Humán teljesítménytechnológiai kutatások és képzésfejlesztés című pályázat, az IKT-támogatású humán teljesítménytechnológiai (human

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet TÁMOP 5.4.1 kiemelt projekt H Í R L E V É L. VIII. szám 2011. október 27. Kedves Olvasó!

Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet TÁMOP 5.4.1 kiemelt projekt H Í R L E V É L. VIII. szám 2011. október 27. Kedves Olvasó! Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet TÁMOP 5.4.1 kiemelt projekt H Í R L E V É L VIII. szám 2011. október 27. Kedves Olvasó! A TÁMOP 5.4.1 kiemelt projekt hírlevelének VIII. számában a projekt elmúlt

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Felhasználói kézikönyv v3.0 2009. 03. 03. Tartalomjegyzék 1 BEVEZETÉS... 4 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 2.1 RENDSZER ÁTTEKINTÉSE, FELHASZNÁLÓK, ALAPFOGALMAK...

Részletesebben