FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál"

Átírás

1 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál

2 BEJELENTKEZŐ OLDAL Elfelejte' jelszó Ha elfelejte'ed a jelszavad, ka2nts az I forgot my password sorra! Add meg a felhasználói neved és címed! Ha mindke'ő megegyezik az adatbázisunkban tárol'al, a megado' címre küldünk egy t, benne egy ideiglenes jelszóval. Az üzenetben található jelszó segítségével jelentkezz be az OPN- be! Sikeres bejelentkezést követően meg kell adnod egy új jelszót, és ismét be kell jelentkezned.

3 FŐOLDAL Főoldal 1. Tagsági ikon Ez az ikon mutatja az aktuális tagsági fokozatodat. 2. Közlemények A tagokat érintő OPN közlemények i' kerülnek közzétételre. 3. Legfrissebb hírek A következők jelennek meg i': Elhelyezésre váró új tagok Új közlemények Új üzenetek Felminősítési kérelmek 4. Üzlet értéke I' a hálóza^ BV mennyiségét és a várható jutalék bevételt láthatod. 5. Fiók á'ekintés Egy helyről könnyen elérheted a számláidat. 6. Kiemelt termékek I' számodra testre szabo' termékajánlatokat találhatsz.

4 FIÓK BEÁLLÍTÁSOK Információk a Tagról KYC Biztonság Elhelyezési beállítások Bankszámla beállítások Egyéb beállítások FIÓKOK Online számla Kivétek listázása Kivét Átutalás Bevételi számla Kötelező számla SiteTalk Credits AdClicks számla Merits számla Készpénz számla PIN POSITION Pin pozíció BUSINESS NETWORK Üzle^ hálózat Rendelések Rendelések Termékek Ajándékkártya lista Visszaváltások listázása Rendezvény jegylista FSDK engedély lista OFC PLATFORM JRO Plajorm

5 BEÁLLÍTÁSOK Információk a Tagról I' frissítheted a Tagsági információidat, illetve megtekintheted a KYC- d és a Bankszámlád státuszát. A telefonszám kivételével minden változtatás után KYC ellenőrzésre van szükség.

6 BEÁLLÍTÁSOK KYC Ha ez egy másik fiók, i' összekötheted egy Személyes fiókkal, és ezzel végeztél is. Ha Személyes fiókról van szó, a Tagsági információk frissítését követően le kell adnod egy KYC jelentkezést. Figyelem, egy Személyes fiók nem lehet egyszerre más fiók is. A más fiókok KYC státusza megegyezik a hozzájuk tartózó Személyes fiókéval. Ha sikeres KYC- t követően megváltoztatod az adataidat (például megváltozik a címed, CRI- t nyújtasz be, vagy új személyi igazolványt / útlevelet kapsz), az Információk a Tagról pont ala' megadhatod az új adatokat, feltöltheted a megváltozo' dokumentumokat, és újra benyújthatod a KYC jelentkezésedet a KYC indítása gombra ka2ntva.

7 BEÁLLÍTÁSOK Biztonság I' módosíthatod a bejelentkezési és a biztonsági jelszavad, miután helyesen megadtad a Biztonsági kérdést és a választ. Ha elfelejte'ed a Biztonsági kérdésedet, vagy a rá ado' választ, lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgála'al!

8 BEÁLLÍTÁSOK Elhelyezési beállítások A kifizetés elő2 héten minden elhelyezést elvégezhetsz saját magad, azonban i' megadhatod az alapértelmeze' elhelyezési beállításokat, amik akkor lépnek érvénybe, ha mégsem helyeznéd el minden tagot a kifizetés elő'. Minden új tagot elhelyezhetsz magad, vagy egy megado' másik tag alá. A választási lehetőségek a bal szél, jobb szél, és az automa^kus elhelyezés, ami váltogat a bal szél és a jobb szél közö'. Az unsubscribe from reminder mail kipipálásával leiratkozhatsz az OPN elhelyezési emlékeztető ekről.

9 BEÁLLÍTÁSOK Bankszámla beállítások I' megadhatod vagy frissítheted a bankszámlád információit, amit a kivétekhez akarsz használni. Az eltárolás után visszaigazoljuk a bankszámla információidat, és a jóváhagyást követően lehetőséged van kivétet kezdeményezni. A bankszámla információk módosítását megelőzően kezdeményeze' kivétek az előzően jóváhagyo' bankszámlára kerülnek végrehajtásra.

10 BEÁLLÍTÁSOK Egyéb beállítások I' megadhatod a választo' nyelvi beállításokat, amik a következő bejelentkezéskor lépnek érvénybe. Pipáld ki a Leiratkozás a hírlevélről pontot, ha nem kívánsz eket kapni az OPN- től!

11 FIÓKOK Fiók részletei I' megtekintheted az összes számlád egyenlegét: 1. Online számla Kivétek listázása Online számla kivét Online számla átutalás 2. Bevételi számla 3. Kötelező számla 4. SiteTalk Credits 5. AdClicks számla 6. Merits számla 7. Készpénz számla Ka2nts az ado' számla ikonjára, és add meg az időszakot a számlára vonatkozó tranzakciók részletes listájának megtekintéséhez! A SiteTalk Credits- hez tartozó részletes tranzakciólista nem érhető el az OPN rendszeréből. Ennek megtekintéséhez jelentkezz be a SiteTalk- ba! Átutalások vagy kivétek (az Online számla esetén) megvalósításához sikeres KYC- vel kell rendelkezned, és azonosítási célból meg kell adnod a Biztonsági jelszavad.

12 FIÓKOK Online számla I' kezdeményezhetsz átutalásokat és kivéteket, amikhez sikeres KYC- vel kell rendelkezned. A kivét vagy átutalás összegének tranzakciónként és naponta kevesebbnek kell lennie eurónál. A kivét és az átutalás maximális összege az összekötö' fiókok összesíte' egyenlegétől függ.

13 FIÓKOK Kivétek listázása I' könnyedén át lehet tekinteni a kivétek státuszát. Az OPN által még nem jóváhagyo' kivéteket bármikor megszakíthatod. A jóváhagyást követően elkezdődik a banki feldolgozás, ekkor a tranzakciót már nem lehet törölni. A bankszámlára utalt összegből levonásra kerül a tranzakciós díj. Amennyiben a banki átutalás hibásan vagy hiányosan megado' információk mia' nem valósul meg, a megszakítási díj levonását követően az összeget jóváírjuk az Online számládon.

14 FIÓKOK Online számla kivét A kivét megvalósításához rendelkezned kell egy jóváhagyo' bankszámlával. A bankszámla információkat a következő helyen adhatod meg: Fiók > Beállítások > Bankszámla beállítások.

15 FIÓKOK Online számla átutalás Az Online számládról utalhatsz át más tagok számára. Az átutaláshoz meg kell adnod a Biztonsági jelszavad.

16 FIÓKOK Bevételi számla Az összbevételed 75%- a a Bevételi számládra, a maradék pedig a Kötelező számládra kerül jóváírásra. A bónuszok részletes listáját megtalálhatod a Jutalék menü jelentései közö'. A Bevételi számládról tetszőleges összeget utalhatsz az Online számládra.

17 FIÓKOK Kötelező számla Az összbevételed 25%- a a Kötelező számládra, a maradék pedig a Bevételi számládra kerül jóváírásra. A Kötelező számláddal termékeket vásárolhatsz az OPN Shopban.

18 FIÓKOK SiteTalk Credits I' láthatod a SiteTalk fiókodhoz tartozó SiteTalk Credits egyenleget. A részletes tranzakció lista megtekintéséhez jelentkezz be a SiteTalk fiókodba! AdClicks I' megtekintheted a fiókodhoz tartozó AdClicks egyenleget. A legalább tz (10) AdClicks- szel rendelkező tagok egy körbeforgó sorba kerülnek a SiteTalk weboldal látogatóinak elosztásában. Ha egy szponzor nélküli tag regisztrál a SiteTalkon, akár te is lehetsz az a szerencsés, aki a szponzorává válik.

19 FIÓKOK Merits I' a fiókodhoz tartozó Merits egyenleget láthatod. Ha Merits pontokat átválto'ál JRO- ra, a tranzakció i' kilistázásra kerül.

20 FIÓKOK Készpénz számla Ez alkotja a Kötelező számla készpénz részét. Az i' jelze' összeg a JRO Plajormról befolyt bevételt jelzi, mely átutalható az Online számlára.

21 FIÓKOK Átutalás Cash- ről Online- ra Ezzel utalhatsz át pénzt az Online számládra.

22 FIÓK PIN POSITION Pin pozíció I' egy oldalon összefoglalva megtekintheted, mikor érted el az Ingyenes OPN, Alap, Bronz és Arany fokozatokat, illetve a különböző Pin pozíciókat. Ha előzetesen elfogadtad az OPN Általános Felhasználási Feltételeit, a felminősítések automa^kusan megtörténnek, ha jogosul'á válsz egy ingyenes felminősítésre. Ellenkező esetben az oldalon a megfelelő fokozat melle2 Upgrade gombra ka2ntva kérhetsz felminősítést. A Személyes forgalom a saját vásárlásokból származó BV 100%- ból és a személyesen szponzorált csapa'agok vásárlásainak 25%- ból tevődik össze. Kövesd figyelemmel a Személyes forgalmad lejára^ idejét, ami 4 hetente esedékes. Ka2nts a Jutalék > BV Lis^ng menüre a BV részletek megtekintéséhez!

23 JOGOSULTSÁG Business Network Ez a bináris alapján kerül kiszámolásra, és a Követő Bónusz, Gyorsasági Bónusz, Vezetői Bónusz és Pin pozíciók elérésének megállapítására használjuk. A folyamat minden nap 13:00- tól (GMT) veszi kezdetét, általában 3-4 órát vesz igénybe, így a tagok nagyjából 17:00- tól (GMT) megtekinthe^k az előző napi értékesítések után járó fokozatot.

24 FIÓK RENDELÉSEK Rendelések I' megtekintheted az összes rendelésedet, és a hozzájuk tartozó számlákat. A számla számára ka2ntva megtekintheted az ado' számlát.

25 FIÓK TERMÉKEK Termékek I' láthatod az összes, OPN Shopon keresztül vagy csomagban megvásárolt terméket. 1. Ajándékkártya lista 2. Visszaváltások listázása 3. Rendezvény jegylista 4. FSDK engedély lista Ajándékkártya lista Kilistázza az összes megvásárolt ajándékutalványt, és azoknak státuszát (vagyis, hogy felhasználták vagy beválto'ák őket).

26 FIÓK TERMÉKEK Visszaváltások listázása I' az általad vásárolt, beváltható termékek listáját látod, az aktuális státuszukkal együ'. Amelyiknél ez lehetséges, o' beválthatod a terméket, és megtekintheted a hozzá tartozó pin kódot.

27 FIÓK TERMÉKEK Rendezvény jegylista I' láthatod az összes megvásárolt rendezvényjegyedet. A jegyeknél megadhatod a szükséges információkat, és kinyomtathatod őket.

28 FIÓK TERMÉKEK FSDK engedély lista Megtekintheted az általad vásárolt FSDK engedélyeket. Az oldalon keresztül az FSDK engedélyeket átruházhatod másokra.

29 FIÓK OFC PLATFORM OFC Plajorm Ezen a plajormon kereskedhetsz OPN JRO- kkal.

30 HÁLÓZAT HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag elhelyezés Bináris fa Genealógia Tag regisztráció

31 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag elhelyezés Az elhelyezéseket a szponzornak kézzel kell elvégeznie. A rendszer csak akkor alkalmazza az alapértelmeze' elhelyezési beállításokat, ha a szponzor a kifizetést megelőzően nem végezte el a tagok elhelyezését. A nagyobb beleszólás lehetőséget nyújt a szponzor számára, hogy maximalizálja a bevételét.

32 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Bináris fa A csapa'agjaidat mutatja a hálóza^ fán belüli elhelyezkedésükkel együ'. Az Ingyenes OPN, Alap, Bronz vagy Arany fokozaton túl az egyes tagok aktv és FSDK státuszát is megtekintheted. Egy üres pozícióra ka2ntva kezdeményezheted egy új csapa'ag regisztrálását, akinek automa^kusan te leszel a szponzora.

33 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Genealógia I' a hálózatodban szereplő, személyesen ajánlo' csapa'agjaidat láthatod, a hozzájuk tartozó alsó vonallal együ'. Minden tagnak láthatod a tagsági fokozatát, illetve az aktv és FSDR státuszát is.

34 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag regisztráció I' kezdeményezheted egy új csapa'ag regisztrációs folyamatát az címének megadásával. Miután megkapta az t, az új csapa'agod az ben található hivatkozásra ka2ntva folytathatja a regisztrációs folyamatot.

35 JUTALÉK JUTALÉK Közvetlen Értékesítési Jutalék Hálóza^ jutalék Követő jutalék Gyorsíto' Haladási Bónusz Leadership Pool Megerősíte' Jutalék BV Lis^ng

36 JUTALÉK Közvetlen Értékesítési Jutalék A Közvetlen Értékesítési Jutalék minden nap 1:00- kor (GMT) kerül kiszámításra.

37 JUTALÉK Hálóza^ jutalék Ez a he^ bónusz szombatonként 0:00- kor (GMT) kerül kiszámításra. A megado' időszakban megnézheted a Hálóza^ jutalékod részleteit. Követő jutalék I' megtekintheted a he^ Hálóza^ jutalék részleteit. Szintén megnézheted, az egyes tagok hány BV- vel járultak hozzá a Követő jutalékodhoz.

38 JUTALÉK Gyorsíto' Haladás Bónusz A 4., 8. és 12. hét végén elérhető Gyorsíto' Haladás Bónusz részleteit nézheted meg, ha kaptál ilyet. A 12. hetet követően nem jár ez a bónusz.

39 JUTALÉK Vezetői Alap A Vezetői Alap he^ szinten kerül kiszámításra, 4 hetente kerül kifizetésre naptári hetek alapján. A kifizetés a következő módon történik: 75% a Bevételi számlára, 25% pedig a Kötelező számlára kerül jóváírásra.

40 JUTALÉK BV listázás a Hálóza^ jutalékhoz I' megtekintheted a kifizetésekhez tartozó aktv, lejárt, töröl vagy kifizete' BV- ket.

41 JOGOSULTSÁG JOGOSULTSÁG Aktv státusz Hálóza^ Csapatbónusz jogosultság Követő Bónusz jogosultság Gyorsasági Bónusz jogosultság Vezetői Alap jogosultság Éves díj

42 JOGOSULTSÁG Aktv státusz A Tagoknak "Aktv" státusszal kell rendelkezniük, hogy jogosultak legyenek bármilyen bónuszra. Ahhoz, hogy "Aktv" státuszúnak minősüljön, és jogosult legyen bármilyen OPN bónuszkifizetésre, az ado' Tagnak hetente legalább 15 BV- t össze kell gyűjtenie. Amennyiben egy Tagnak a he^ időszak során nem sikerül összegyűjtenie 15 BV- t, a Hálózaton belüli pozícióját megtartja, azonban a jogosultsági időszak leteltét követően összegyűjtö' BV- k után nem részesül jutalékban. A Tagoknak lehetőségük van arra, hogy előzetesen jogosultságot szerezzenek, és az "Aktv státusz" elérését követően újból elkezdjék a BV gyűjtést. Jogosultságot legfeljebb 4 hé'el előre lehet szerezni. Az új jogosultsági időszak a 15 BV sikeres összegyűjtésének hetétől veszi kezdetét. A személyesen szponzorált SiteTalk felhasználók vásárlásaiból származó BV érték 25%- a beleszámít az aktv státuszhoz szükséges 15 BV összegyűjtésébe Éves díj Az ingyenes OPN tagság ak^válásának napján minden évben 35 euró éves díj kerül levonásra a Tag online számlájáról.

43 JOGOSULTSÁG Hálóza^ Csapatbónusz jogosultság Egy aktv tag akkor válik jogosul'á a Hálóza^ Csapatbónuszra, ha mindkét csapatában legalább egy- egy Tagot személyesen szponzorál. A Hálózaton belül elért Tagsági fokoza'ól függően százalékos jutalékban részesülsz a "kisebb hálóza^ csapatban" egy üzle^ ciklus (egy hét) ala' keletkeze' BV után. A "kisebb hálóza^ csapat" egyharmadként kerül elszámolásra a "nagyobb csapa'al" való kiegyenlítést követően, amin ennek a forgalomnak legalább a kétszerese kell, hogy szerepeljen. Az Alap Tagok 5% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. A Bronz Tagok 7,5% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. Az Arany Tagok 10% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. A marke^ng terv szempontjából 1 BV értéke 1. A Hálóza^ Csapatbónusz hetenkén^ maximális értéke minden Tag számára

44 JOGOSULTSÁG Követő Bónusz jogosultság Ahogy az alábbi táblázatban is látszik, az arra jogosult Bronz vagy magasabb szintű Tagok Követő Bónuszban részesülhetnek a személyesen szponzorált Tagjaik és az általuk szponzorált Tagok Hálóza^ Csapatbónusza után, legfeljebb hét (7) szin^g terjedően. A Követő Bónuszra való jogosultsághoz "Aktv" státuszra van szükség. Személyesen szponzorálj 2 Bronz/Arany tagot (min. egy "Aktv" mindkét csapatban) a 4 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 4 Bronz/Arany tagot (min. egy "Aktv" mindkét csapatban) a 5 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 6 Bronz/Arany tagot (min. két "Aktv" mindkét csapatban) a 6 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 10 Bronz/Arany tagot (min. két "Aktv" mindkét csapatban) a 7 szintű jogosultsághoz A bónusz- számítási időszakok során a Tagok a legalább egy Aktv Bronz/Arany Taggal rendelkező egyedi személyes szponzori vonalaik számának megfelelően részesülnek Követő Bónuszban.

45 JOGOSULTSÁG Gyorsasági Bónusz Gyorsasági Bónuszban részesülnek azok a Tagok, akik személyesen szponzorálnak három, Arany fokozatot elérő tagot, akik szintén személyesen szponzorálnak három olyan Tagot, aki elérte az Arany fokozatot. Ha a Tag az első 4 hét során megvalósítja ezt, 1000 Gyorsasági Bónuszban részesül Ha a Tag az első 8 hét során megvalósítja ezt, 500 Gyorsasági Bónuszban részesül Ha a Tag az első 12 hét során megvalósítja ezt, 250 Gyorsasági Bónuszban részesül Egy Tag csak egy alkalommal válhat jogosul'á erre a bónuszra.

46 JOGOSULTSÁG Vezetői Alap jogosultság Ez a jutalékrendszer a Korlátlan Építő Bónusz (KÉB) helyére kerül a Kompenzációs Tervünkben. A VA az OPN globális forgalmának 2%- a lesz. A VA jogosultsághoz a tagnak egy ado' jutalékkifizetési hét során legalább BV- t kell elérnie. A jogosultság megszerzését követő héten a tag benne lesz az alapban, és legfeljebb a jogosultsági szintjének megfelelő kifizetésben részesül, amennyiben ismét eléri az előző he^ forgalmát. A tagonkén^ kifizetés az alábbi módon kerül kiszámításra: SAJÁT PONTOK X Globális forgalom 2%- a ÖSSZES TAG PONTJAI Az aktv tagok a kisebb csapatuk forgalma alapján kapnak pontokat minden jutalékkifizetési hét végén.

47 JOGOSULTSÁG Éves díj A 35 éves díj.

48 OPN SHOP

49 OPN SHOP OPN Shop A termékek közö' sorokra osztva vagy rácsba rendezve is böngészhetsz. A jobb oldalon termékkategória, fent pedig fizetési mód szerint is szűrheted a találatokat. Ha nincs semmi kiválasztva, az összes terméket láthatod. Az egyes fizetési módokhoz tartozó ikonok a termékleírás alján találhatóak. Ahol az lehetséges, több fizetési mód közül is választhatsz. A + és jelre ka2ntva növelheted vagy csökkentheted a darabszámot, és a termék(ek)et a kosárba rakhatod. A vásárlás megerősítését követően ka2nts a Fizetés gombra a jobb oldalon. Add meg a szállítási információkat. Jelenleg az alapértelmeze' szállítási információ az, amit az Információk a Tagról pont ala' megadtál. Ha helyesnek találod az adatokat, ka2nts az elküld gombra! Intézd el a fizetést, írj megjegyzést (opcionális) és ka2nts az elküld gombra! A fizetést követően a számlát a Megtekint gombra ka2ntva nézheted meg, ahol azt ki is nyomtathatod.

50 SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG MENÜ Új üzenet hozzáadása Üzenetek listázása

51 SEGÍTSÉG Új üzenet hozzáadása Ha problémába ütköznél a rendszer használata során, i' küldhetsz üzenetet az Ügyfélszolgálatnak.

52 SEGÍTSÉG Üzenetek listázása I' megtalálod az összes elküldö' ügyfélszolgála^ üzenetedet, illetve a rájuk érkeze' válaszokat.

53 ÜZENET

54 ÜZENET Üzenet Bejövő üzenetek I' azokat az üzeneteket találod, amiket a személyesen szponzorált tagjaid, vagy az ajánlo' OPN csapa'agjaid küldtek neked. Elküldö' üzenetek I' azokat az üzeneteket találod, amiket a szponzorodnak vagy a csapa'agjaidnak küldtél. Ne feledd, hogy csak a személyesen ajánlo' csapa'agjaid számára küldhetsz üzenetet!

55 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK MENÜ Jogi iratok Hírlevelek Súgó fájlok Egyéb ARCHIVED ANNOUNCEMENTS

56 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK Hírek és információk 1. Jogi iratok 2. Hírlevelek 3. Súgó fájlok 4. Egyéb I' egy helyre gyűjtve megtalálod az összes dokumentumot, hírlevelet és segédanyagot. Minden dokumentum elérhető angol nyelven. A jobb szélső oszlopban az általad választo' nyelvű változatokat láthatod. Ha egy ado' dokumentum nem le' lefordítva erre a nyelvre, megtekintheted helye'e az angol változatot is.

57 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK Archived Announcements I' megtalálhatod a weboldalon korábban közölt összes közlemény archivált változatát.

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára... 2 2 Bejelentkezés az O365 fiókba... 3 2.1 Az adminisztrátor felhasználói

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél:

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: A regisztráció minden kötelezettség nélküli Regisztráció után 30 napig él az első ingyenes próba fitcamp órád Bérleteid után krediteket

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztráció 2019 WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztrációs folyamat három lépésben összefoglalva Az első lépés, hogy a 2019-es vagy a 2018-as megrendelésben megadott regisztrációra jogosult

Részletesebben

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban.

Lincos Kft. megújuló weboldal. A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Lincos Kft. megújuló weboldal A Lincos Kft. weboldala, webáruháza hamarosan megújul, az alábbi képek segíthetnek Önnek az eligazodásban. Kezdőoldal: hu.lincos.tools Ez a képernyő fogadja a weboldalra látogatókat,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Elektronikus Ügyintézés (EÜHT) Kézbesítési tárhely V 1.6 Utolsó mentés: 2015. 08. 11. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezető... 3 2. Fogalomtár... 3 3. Kézbesítési Tárhely - szolgáltatás Intézmények

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Jelen útmutató a felhasználói oldalról mutatja be a sasfészekinfo.hu weboldalt. Mindenkinek Oldal elérhetősége: http://sasfeszekinfo.hu http://www.sasfeszekinfo.hu

Részletesebben

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit Üdvözli a Tungsten Network. A videóval útmutatót szeretnénk nyújtani a következőkhöz: támogatási jegy létrehozása, korábban létrehozott támogatási jegyek

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 1. Általános ismertető... 2 1.1 A program funkciója...2 1.2 Milyen adatokat tartalmaz a rendszer...2 1.3 Belépés...2 2. Részletek az egyes menüpontokhoz...

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Az RDC támogatási webhely elérése

Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC elérésével kapcsolatos információk és támogatás az RDC támogatási webhelyén érhető el: http://rdcsupport.biogenidec.com A webhely tartalma: 1) Hírek Az RDC honlappal

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

Hotel Collect Üdvözli az Expedia!

Hotel Collect Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet)

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 Regisztráció... 3 Az ügyfélszolgálati oldal használata... 5 Új kérés, hibabejelentés... 5 Korábbi kérések,

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

On-line képzési program nyilvántartás

On-line képzési program nyilvántartás On-line képzési program nyilvántartás a Képző szervezetek funkciói 2016.01.15. 1 Tartalomjegyzék 1. Képző szervezet funkciói... 3 1.1 Program regisztráció... 3 1.1.1 Új képzési program regisztrációja...

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet Készítette: Kocsis Zsolt 2015 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Bejelentkezési oldalak a felhasználói profil frissítéséhez a MOL-csoport értesítőben található

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Fuvarszervező / Partner időpont foglalás (GLABS v1.0.0413) Regisztráció A rendszerbe történő belépéshez regisztrációra van szüksége. Az Ön cégét csak egy már licenccel vagy hozzáféréssel

Részletesebben

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak.

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. Magazin CapriPay Második kiadás CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. 1 Üdvözöljük a CapriPay Magazin második számában! A CapriPay Magazin 2.

Részletesebben

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom 1. fejezet: Regisztráció és bejelentkezés az Önkiszolgáló Portálra 2 2. fejezet: Általános információ 4 3. fejezet: Termékregisztráció 5 4. fejezet:

Részletesebben

Az ügyfélprogram és a ViCA applikáció használata. Bejelentkezés

Az ügyfélprogram és a ViCA applikáció használata. Bejelentkezés Az ügyfélprogram és a ViCA applikáció használata Bejelentkezés A ViCA azonosító eszközzel kapcsolatos banki beállításokat követően, az OTPdirekt Electra Terminál programba kizárólag a másodlagos azonosításra

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Playlist.hu Kiadói kézikönyv

Playlist.hu Kiadói kézikönyv Playlist.hu Kiadói kézikönyv Verziószám: 1.1.4. Dátum: 2010. október 13. Tartalomjegyzék Verziótörténet... 3 1. Bevezető... 4 2. Rendszerkövetelmények... 4 3. Bejelentkezés... 4 4. Regisztráció... 5 5.

Részletesebben

A CompuTREND ügyfélkapu használata

A CompuTREND ügyfélkapu használata A CompuTREND ügyfélkapu használata A http://ugyfelkapu.computrend.hu címen érhető el a CompuTREND Ügyfélkapu, ahol partnereink számára a szoftverkövetési és adatkarbantartási szolgáltatásunk keretében

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Számla- vagy sztornószámla kiállítás Üdvözlet! Ennek a videónak a célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű a számlák és jóváírások feltöltése a Tungsten Network portálon keresztül. Az indításhoz kattintson

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára

Belépés Éles és Demo számlára Belépés Éles és Demo számlára Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: : concordetrader@con.hu Telefon: : (+36 1) 489

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ EPAYMENTS HASZNÁLATÁHOZ

ÚTMUTATÓ AZ EPAYMENTS HASZNÁLATÁHOZ ÚTMUTATÓ AZ EPAYMENTS HASZNÁLATÁHOZ Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használja kártyaegyenlegét? 1 ÚTMUTATÓ AZ EPAYMENTS HASZNÁLATÁHOZ Miután sikeresen regisztrált az epayments

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER 1. Belépés A rendszer indulásakor egy ideiglenes jelszót kapott emailben. Az ennek segítségével történt bejelentkezés után tudja jelszavát

Részletesebben

Belépés Budapest, Ady Endre utca

Belépés Budapest, Ady Endre utca MultiSchool3 Szülő modul felhasználói útmutató A modul a szülők számára készült, használatával az alábbiakra van lehetőség: 1) Gyermek alapadatainak megtekintése 2) Gyermek korábbi tranzakcióinak megtekintése,

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Felhasználói útmutató Probono közigazgatási képzés- és vizsgaszervezési rendszer

Felhasználói útmutató Probono közigazgatási képzés- és vizsgaszervezési rendszer Felhasználói útmutató Probono közigazgatási képzés- és vizsgaszervezési rendszer /Tisztviselők részére/ 1 1. A Probono/TVP felület igénybevételéhez szükséges feltételek 1.1. Tisztviselő regisztrációja

Részletesebben

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom ECAS KÉZIKÖNYV Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen jelszó megadásával férhessenek

Részletesebben

WellStar Mobile Recruiting Web-App

WellStar Mobile Recruiting Web-App WellStar Mobile Recruiting Web-App Regisztrálja új partnerét online, olyan egyszerűen és hatékonyan mint még soha Screenshot és rövid leírás View: Sponsor 1. Kezdő oldal & áttekintés Rövid leírás / Általános

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:

Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon: Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyeit. Kiadványunk

Részletesebben

Internet Bank használati útmutató

Internet Bank használati útmutató Internet Bank használati útmutató Miután az Internet Bank használatára leadták igénylésüket, E-mailben illetve SMS-en fogjuk megkeresni Önt. E-mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává Ennek a videónak a célja annak bemutatása, hogy a PO átalakítási módszer használatával mennyire egyszerű a számlák és jóváírási értesítések feltöltése a Tungsten

Részletesebben

Felhasználói Leírás v.2.00

Felhasználói Leírás v.2.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v.2.00 Bakonyvidéke Takarékszövetkezet 1. Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Program indítása:... 3 A program üzemmódjai:... 4 Számlaegyenleg lekérdezése:...

Részletesebben

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA BOOKING GUIDE itbroadcast - INFOTÉKA itbroadcast.. Regisztráció. Nyissa meg email fiókját.. Kattintson az itbroadcast oldalról érkező aktiváló linkre a regisztráció megerősítéséhez. BOOKING GUIDE. Az aktiválási

Részletesebben

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia!

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

TAOEKR felhő alapú tanúsítvány igénylése

TAOEKR felhő alapú tanúsítvány igénylése TAOEKR felhő alapú tanúsítvány igénylése Tartalom A dokumentum célja... 2 Tanúsítvány igénylése... 2 Új kérelem beadása... 2 Dokumentumok kezelése... 3 Fiók aktiválása (tanúsítvány igénylés megerősítése)...

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben