Tárgy: Javaslat a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft. által fizetendő bérleti díjról szóló megállapodás módosítására

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Javaslat a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft. által fizetendő bérleti díjról szóló megállapodás módosítására"

Átírás

1 Előterjesztő: Szitka Péter elnök Sztupák Péter ügyvezető Készítette: dr. Kovács László jogi és ügyfélszolgálati igazgató Hadi Andrea gazdasági igazgató ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit K. Tárgy: Javaslat a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit K. által fizetendő bérleti díjról szóló megállapodás módosítására Tisztelt Társulási Tanács! A ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: ZV Nonprofit K.) október 1. napján kezdte meg a közszolgáltatást a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzat Társulás (továbbiakban: Társulás) illetékességi területén. A Felek által szeptember 25. napján megkötött közszolgáltatási szerződés alapján a Társulás a közszolgáltatás végzéséhez szükséges infrastruktúrát (ingatlan, gép, egyéb berendezés és eszköz) üzemeltetésre átadta bérlet jogcímén a ZV Nonprofit K. részére. A közszolgáltatási szerződés IX. részének pontja alapján a Közszolgáltató a szolgáltatáshoz szükséges eszközök használatáért negyedévenként bérleti díj előleget, illetve naptári évenként bérleti díjat köteles fizetni. A közszolgáltatási szerződés IX. részének 12. pontja tartalmazza azt a kötelezettséget, miszerint a bérleti díj fizetendő mértékéről a Közszolgáltató és a Megrendelő szeptember 30-áig közös megállapodást kötnek az üzemeltetésre átadott létesítmények állapota és értékcsökkenése alapján. A Társulási Tanács február 25. napján tartott társulási tanács ülésén ezen kötelezettségének eleget tett, és a bérleti díjra vonatkozóan az akkor előterjesztett javaslat mellékleteként csatolt bérleti szerződés aláírására hatalmazta fel a feleket. A bérleti díjról szóló megállapodás-tervezet melléklete korábban nem tartalmazta az összes eszközt, amelyet a közszolgáltató használt. A bérelt eszközök és a megállapított bérleti díjak felülvizsgálata időközben megtörtént, a valós eszközök és az ez alapján újraszámolt bérleti díjak a szerződés módosítását indokolják. A október 1-jétől február 28. közötti időszakra megállapított használati díj a korábban kalkulált és kiszámlázott értékkel megegyező. A 2015 március 1-jétől megállapított bérleti díj viszont a határozati javaslat mellékletének megfelelően módosul. A Társulás tulajdonában lévő, de már nullára leírt, de a korábban megvalósított projekt keretében beszerzett és december 31. napjáig fenntartási kötelezettséggel terhelt gépek, berendezések és járművek esetében egy reális, piacképes bérleti díj került megállapításra.

2 A még könyv szerinti értéket képviselő épületek, építmények, gépek, járművek (ezeket a Szolgáltató továbbra is bérelni fogja) január 1. napjától kiegészülnek a közben aktiválásra kerülő pályázat keretében beszerzett, létesített eszközökkel; azaz a január 1. napjától fizetendő bérleti díj összege növekszik az új eszközök bérleti díjának összegével. A 2015 évben felszámítandó használati és bérleti díjat a jelen előterjesztés mellékletét képező szerződésmódosítás tartalmazza. A díj megállapításánál a jogszabályok által támasztott követelményeken túl tekintettel kellett lenni arra, hogy az ne jelentsen aránytalan terhet a Közszolgáltató számára, ugyanakkor a Társulásnál jelentkező amortizációs költség visszapótlását a bérleti szerződés ideje alatt megoldja, valamint a pályázatokhoz szükséges önerőt is biztosítsa. Ennek függvényében csak a bérleti díj fizetésének időszakától módosul a fizetendő bérleti díj. Az éves aktuális bérleti díjat a bérlemények elszámolhatósága tekintetében minden évben felül kell vizsgálni és realizálni kell, ez a bérleti szerződés évenkénti módosítását irányozza elő. A bérleti díj felülvizsgálatát célszerű minden év első negyedévének végéig, azaz március 31. napjáig elvégezni. Tekintettel arra, hogy a szerződés értéke meghaladja a 100 millió forintos nettó évenkénti értékhatárt, a Társulásnak, mint alapítónak a ZV Nonprofit K. ügyvezetőjét is fel kell hatalmaznia a szerződés módosításának aláírására. Ameddig a díjkompenzáció teljes összegét a tagönkormányzatok nem fizetik meg teljes egészében a évre, akkor a Társulás a ZV Nonprofit K. által a Társulás részére megfizetendő bérleti díj összegéből oldja meg részben a díjkompenzációról való rendelkezés körében megvalósuló törzstőke emelést. A Sajó-Bódva Társulás a és évben megállapodásokban rögzített önköltségi ár és rezsidíj szerinti különbözetet a ZV Nonprofit K. részére törzstőke emelés címén a kívánja a társaság rendelkezésére bocsátani. Ennek évi összege Ft, évi összege ,- Ft, összesen ,- Ft. A ZV Nonprofit K. a Társulás részére a és 2015.évi használati és bérleti díjat megfizeti, a használati díj összege ,- Ft, a évi bérleti díj összege ,- Ft összesen Ft. Kérem a Tisztelt Társulási Tanácsot, hogy az előterjesztés megvitatása után hozza meg döntését. Kazincbarcika, november 26.

3 Határozati javaslat a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának /2015. (XI. 26.) határozata a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit K. által fizetendő bérleti díjról szóló megállapodás módosításáról A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa az előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa egyetért azzal, hogy a Társulás, és társasága, a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit K. között létrejött, jelen határozat mellékletét képező bérleti szerződés módosítása aláírásra kerüljön, és felhatalmazza a Társulás Elnökét, valamint a ZV Nonprofit K. ügyvezetőjét a bérleti szerződés módosításának aláírására. Felelős: Szitka Péter Elnök Sztupák Péter Ügyvezető, ZV Nonprofit K. Határidő: november 26.

4 melléklet a /2015. (XI. 26.) határozathoz BÉRLETI SZERZŐDÉS 1. sz. módosítás mely létrejött egyrészről a Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás (nyilvántartási száma: , székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4., képviseli: Szitka Péter elnök), mint Bérbeadó (a továbbiakban, Bérbeadó), másrészről: a ZV Zöld Völgy Nonprofit Közszolgáltató K. (adószám: , cégjegyzékszám: , székhelye: 3725 Sajókaza, 082/15 hrsz, képviseli: Sztupák Péter ügyvezető), mint Bérlő, (a továbbiakban, Bérlő), együttesen Felek között, akik közös akaratból a közöttük február 25-én létrejött bérleti szerződés III.14. pontját, illetve mellékleteit az alábbiak szerint módosítják: III. 14.) Bérlő a bérleti szerződés hatálya alatt félévenként a jelen bérleti szerződés 2. mellékletben meghatározott mértékű bérleti díjat köteles fizetni, mely bérleti díj az eszközök amortizációját alapul véve kerül megállapításra. Felek féléves elszámolási időszakot állapítanak meg, melyek utolsó napja: június 30., és december 31. Az első bérleti díj esedékessége: június 30. Az utolsó bérleti díj kiszámlázása az elszámolási időszak arányos részének figyelembevételével történik szeptember 30. napján. A bérleti díjakat jelen szerződés 2. számú melléklete tartalmazza. Felek megállapodnak abban, hogy a már korábban kiszámlázott március 1. és 2015 június 30. napja közötti időszak vonatkozásában Bérbeadó a bérleti díj különbözetéről különbözeti számlát állít ki december 15. napjáig. A bérleti díj az Általános Forgalmi Adóról szóló évi CXXVII. törvény 58. (1) bekezdése alapján, folyamatos szolgáltatás, a díj ennek megfelelően kerül kiszámlázásra. A Felek által február 25. napján kötött bérleti szerződés jelen szerződésmódosítással nem érintett részei változatlan tartalommal hatályban maradnak. A jelen bérleti szerződés módosítást a felek elolvasás és értelmezés után, mint ügyleti akaratukkal mindenben egyezőt cégszerűen, jóváhagyólag aláírták. Kazincbarcika, november... napján Bérbeadó Bérlő 1. melléklet: A bérlet tárgyát képező eszközök listája 2. melléklet : Bérleti díjat tartalmazó táblázat

5 KÖZFELADAT ELLÁTÁSÁHOZ ÜZEMELTETÉSBE ADOTT VAGYON Bérleti szerződés 1. sz. melléklete Megnevezés Bruttó érték Halmozott Értékcsökkenés Nettó érték Leírási kulcs % Éves értékcsökkenés Épületek Szociális épület (Sajókazai lerakó) Mérőépület (Sajókazai lerakó) Géptároló 1. (Sajókazai lerakó) Géptároló 2. (Sajókazai lerakó) Gép és alapanyagtároló (Komposztáló telep) Válogató csarnok (Hulladékválogató mű) Másodnyersanyag tároló (Hulladékválogató mű) Épületek összesen Építmények Lerakó (Sajókazai lerakó) Aszfalt út (Sajókazai lerakó) Murvás út (Sajókazai lerakó) Parkoló (Sajókazai lerakó) Hídmérleg (Sajókazai lerakó) Kerékmosó (Sajókazai lerakó) Üzemanyagtartály (Sajókazai lerakó) Kapuőr konténer (Sajókazai lerakó) Csurgalékvíz gyűjtő medence (Sajókazai lerakó) Szennyvízgyűjtő akna (Sajókazai lerakó) Közmű (Sajókazai lerakó) Csurgalékvíz tisztító mű Komposztáló fedett (Komposztáló telep) Komposztáló nyitott (Komposztáló telep) Konténer szoc. C. (Komposztáló telep) Közmű (Komposztáló telep) Térburkolat (Komposztáló telep) Közmű (Hulladékválogató mű) Térburkolat (Hulladékválogató mű) Technológiai és nyersanyag össz (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Konténer szoc. C. (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Közmű (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Szintbéli vasúti kereszteződés (Szuhakálló-Múcsony elkerülő út) Elkerülő Út (Szuhakálló-Múcsony) Hulladékgyűjtő udvar Ózd Hulladékátrakó állomás Ózd Csurgalékvíz gyűjtő akna (Ózd)

6 Szennyvízgyűjtő akna (Ózd) Portakonténer (Ózd) Hídmérleg (Ózd) Közmű (Ózd) Térburkolat, parkosítás (Ózd) Kerítés, kapu (Ózd) Közúti csatlakozás (Ózd) Hulladékudvarok Kazincbarcika I. hulladékudvar Kazincbarcika I. portakonténer Putnok hulladékudvar Putnok portakonténer Kazincbarcika II. hulladékudvar Kazincbarcika II. portakonténer Edelény hulladékudvar Edelény portakonténer Szendrő hulladékudvar Szendrő portakonténer Szikszó hulladékudvar Szikszó portakonténer Nyékládháza hulladékudvar Nyékládháza portakonténer Építmények összesen Gépek-berendezések Meteorológiai állomás (Lerakó) , Aprító és keverőmű (Komposztáló telep) Prizmaforgató (Komposztáló telep) Mobil szita (Komposztáló telep) Homlokrakodó (Komposztáló telep) Hőmérséklet mérő szonda (Komposztáló telep) Gázelemző szonda (Komposztáló telep) Zsákfeltépő (Hulladékválogató mű) db felhordószalag, 2 átadó szalag, kihordószalag (Hulladékválogató mű) Dobszita (Hulladékválogató mű) Válogató szalag (Hulladékválogató mű) Mágneses szeparátor (Hulladékválogató mű) Bálázógép feladószalaggal (Hulladékválogató mű) Homlokrakodógép (Hulladékválogató mű) Targonca (Hulladékválogató mű) Törőgép (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Osztályozógép szállító szalaggal (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Osztályozógép szállító szalaggal (Építési bontási hulldékfeldolgozó)

7 Homlokrakodó (Építési bontási hulldékfeldolgozó) Hulladékgyűjtő edények (Ózd) , Tömörítő gép (Ózd) , Tolósúlyos raktári mérleg (Ózd) , Gépek-berendezések részösszesen Hulladékgyűjtő edények 20 Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Kazincbarcika I. hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Kazincbarcika II. hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, ,

8 Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Putnok hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Szendrő hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Edelény hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer ,

9 Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Szikszó hulladékudvaron , Zárt,acéllemez görgős konténer 30, 20 Zárt, lomtároló görgős konténer 30, , , Nyitott fémhulladék gyűjtő konténer , Nyitott üveghull.gyűjtő görgős konténer 5, , Nyitott műanyaghull.gyűjtő konténer , Nyitott zöldhulladék gyűjtő konténer , , , Tolósúlyos raktári mérleg (0-ra leírt) Nyékládháza hulladékudvaron Gépek-berendezések összesen

10 Gyártmány Típus Felépítmény Alvázszám Forgalmi rendszám Motorszám Éves bontásban Nettó Áfa Bruttó 205/15,5 Rotopress VF622ACB JWG MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JZB MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JWG MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JZB MO Kerax MUT Meiller RK VF633DVB JZW MO Renaul Midlum /D MUT SKH 6500 ATT VF645ACA JOY MO Midlum /D MUT SKH 6500 ATT VF645ACA JOY MO /15,5 Rotopress VF622ACB JWG MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JZB MO Kerax MUT Meiller RK VF633DVB JZW MO Midlum /D MUT SKH 6500 ATT VF645ACA JOY MO Schwarzmüller 2/ZJ-AR VAVAHC2185H XUM /15,5 Rotopress VF622ACB JWG MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JWG MO /16,0+2,0 Variopress VF622ACB JWG MO Kerax MUT Meiller RK VF633DVB JZW MO Midlum /D MUT SKH 6500 ATT VF645ACA JOY MO Schwarzmüller 2/ZJ-AR VAVAHC2185H ZUM TANA G-360 Kompaktor Gyári szám:

11 Mercedes Benz Unimog U400 WDB V JZW MINDÖSSZESEN

12 Megnevezés Bruttó érték Maradvány érték Leírási kulcs % Éves értékcsökkenés Bérleti díj 1 évre Gépek-berendezések Nettó Áfa Bruttó Min 24 -es görgős nyitott konténer 6 db , es nyitott konténer 100 db , es zárt konténer 30 db , MBH törzscsuklós homlokrakodó gép , Teleszkópos homlokrakodó , Mobil aprítógép , Gépek-berendezések összesen Járművek Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNK-201 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNG-748 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNG-749 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNG-746 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNG-745 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNK-214 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MNK-213 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MMA-342 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 16 MUT Variopress 211/16,0 MMA-343 Forgódobos hulladékgyűjtő jármű 15,5 MNK-226 Forgódobos hulladékgyűjtő jármű 15,5 MNK-237 Forgódobos hulladékgyűjtő jármű 15,5 MNK-227 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 22 MNK-215 Tömörítő lapos hulladékgyűjtő jármű 22 MNK Görgős konténerszállító gépjármű MNK Görgős konténerszállító gépjármű MNK Kétkaros konténerszállító gépjármű MHZ Kétkaros konténerszállító gépjármű MKZ Darus,emelőhátfalas,fix platós tehergépjármű MNA-757 Járművek összesen MINDÖSSZESEN

13 Bérleti szerződés 2. számú melléklete Bérleti díjak alakulása a szerződés időtartama alatt (122 nap) (184 nap) (182 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (182 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (181 nap) (184 nap) (182 nap) (92 nap) Összesen: Összesen (használati díjjal) ÁFA Használati díj a október 1. és február 28. közötti időtartamra: ÁFA. Bérbeadó. Bérlő

2013. évi bevételek és kiadások mérlegszerű kimutatása

2013. évi bevételek és kiadások mérlegszerű kimutatása 2013. évi bevételek és kiadások mérlegszerű kimutatása 1. sz. melléklet Előirányzat csoport Kiemelt előirányzat Kiemelt előirányzat megnevezése BEVÉTELEK Eredeti előirányzat Módosított előirányzat 2013.I-IV.

Részletesebben

ISPA Projekt keretén belül beszerzett eszközök és létesítmények üzemeltetésre átadott listája

ISPA Projekt keretén belül beszerzett eszközök és létesítmények üzemeltetésre átadott listája ISPA Projekt keretén belül beszerzett eszközök és létesítmények üzemeltetésre átadott listája Megnevezés (ÉHG Zrt.-nek korábban Épületek Szociális épület (Sajókazai lerakó) Mérőépület (Sajókazai lerakó)

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 9/1. szám alatti (hrsz: 1239/A/1) magántulajdonú ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 9/1. szám alatti (hrsz: 1239/A/1) magántulajdonú ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 9/1. szám alatti (hrsz: 1239/A/1) magántulajdonú ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

Magyarország-Miskolc: Hulladékkezelő mű építése 2013/S 203-350652. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 2.8.2013, 2013/S 149-258509)

Magyarország-Miskolc: Hulladékkezelő mű építése 2013/S 203-350652. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 2.8.2013, 2013/S 149-258509) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:350652-2013:text:hu:html Magyarország-Miskolc: Hulladékkezelő mű építése 2013/S 203-350652 Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata,

Részletesebben

polgármester Gulyás Tibor ügyvezető igazgató ingatlangazdálkodási ig.h.

polgármester Gulyás Tibor ügyvezető igazgató ingatlangazdálkodási ig.h. Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Gulyás Tibor ügyvezető igazgató Berentés András ingatlangazdálkodási ig.h. Tárgy: Javaslat a Jószerencsét út 12. sz. épület adásvételi szerződésének

Részletesebben

J a v a s l a t. a víziközmű működtetéséhez kapcsolódó önkormányzati tulajdonú gépjárművek üzemeltetésbe adására

J a v a s l a t. a víziközmű működtetéséhez kapcsolódó önkormányzati tulajdonú gépjárművek üzemeltetésbe adására J a v a s l a t a víziközmű működtetéséhez kapcsolódó önkormányzati tulajdonú gépjárművek üzemeltetésbe adására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata (Kazincbarcika, Fő tér 4.) nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata (Kazincbarcika, Fő tér 4.) nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kazincbarcika Város Önkormányzata (Kazincbarcika, Fő tér 4.) nyilvános pályázatot hirdet A 107/2015. (V. 22.) határozat melléklete a társasházak és lakásszövetkezetek (továbbiakban:

Részletesebben

jogi szakreferens Ingatlan Vételár Használati díj/bérleti díj alapján elmúlt egy évre vonatkozóan: nettó

jogi szakreferens Ingatlan Vételár Használati díj/bérleti díj alapján elmúlt egy évre vonatkozóan: nettó Előterjesztő: Szitka Péter elnök Sztupák Péter ügyvezető Készítette: Dr. Juhász Hajnalka jogi szakreferens Tárgy: Javaslat a Sajókaza, 082/16 hrsz alatti ingatlan adásvételére Tisztelt Társulási Tanács!

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T

POLGÁRMESTER J A V A S L A T 1 BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER J A V A S L A T a Csete Balázs Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola helyiségeinek ingyenes használatba adására vonatkozó nyilvános versenytárgyalás

Részletesebben

Nagybaracska Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 18/2013.(XII.5.) önkormányzati rendelete

Nagybaracska Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 18/2013.(XII.5.) önkormányzati rendelete Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2013.(XII.5.) önkormányzati rendelete a Homokhátsági Regionális Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium Tulajdonközösség által a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

Az időszakos elszámolású ügyletek teljesítési időpontjának megállapítása. 2016. 01. 01-től

Az időszakos elszámolású ügyletek teljesítési időpontjának megállapítása. 2016. 01. 01-től E-BOOK Az időszakos elszámolású ügyletek teljesítési időpontjának megállapítása 2016. 01. 01-től Gyakorlati segítség az ÁA tv. 2016. 01. 01-i változás megértéséhez példákkal Tartalom Bevezetés, áttekintés

Részletesebben

JAA;+--- Dr. Kovács Ferenc

JAA;+--- Dr. Kovács Ferenc ' _ NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-500 FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: VAGY/499- /2014. Ügyintéző

Részletesebben

Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ 1097 Budapest, Vágóhíd utca 35-37. e-mail: info@intezmenyuzemeltetes.hu Tel./Fax: 06-1-798-0517

Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ 1097 Budapest, Vágóhíd utca 35-37. e-mail: info@intezmenyuzemeltetes.hu Tel./Fax: 06-1-798-0517 10. számú melléklet T E R V E Z E T BÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Ferencvárosi (, képviseli: Czakóné Dobó Krisztina) mint b é r b e a d ó, másrészről pedig. (.. cégjegyzékszám:.., adószám:

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről

Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről Az ülés helye: a Községháza tanácskozóterme (Pusztazámor, Munkácsy Mihály u. 1.) Az ülés időpontja: 2013. december

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. január 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. január 30-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. január 30-i ülésére Tárgy: A helyi adókról szóló 30/2010. (XII.21.) önkormányzati rendelet módosítása Előadó: Horváth László képviselő,

Részletesebben

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés ( Üzemeltetési szerződés)

Kegyeleti közszolgáltatási szerződés ( Üzemeltetési szerződés) A 249/ 2012.(IX.19.) számú Ökt. határozat melléklete Kegyeleti közszolgáltatási szerződés ( Üzemeltetési szerződés) amely létrejött egyrészről Kazincbarcika Város Önkormányzata ( 3700 Kazincbarcika, Fő

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám:4308 / 2014. Sorszám: 11. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27. napján tartandó ülésére

Részletesebben

ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022

ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022 Vállalkozási szerződés a Zsóry-fürdő komplex fejlesztése, gyógyászati és új élményelemekkel való bővítése elnevezésű ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022 számú pályázat kül- és beltéri berendezési tárgyainak szállítására

Részletesebben

Kunfehértó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (...) önkormányzati rendelet-tervezete

Kunfehértó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (...) önkormányzati rendelet-tervezete Kunfehértó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (...) önkormányzati rendelet-tervezete a Homokhátsági Regionális Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium Tulajdonközösség által a Homokhátsági

Részletesebben

projektmenedzser Stefán Gergely projektmenedzser

projektmenedzser Stefán Gergely projektmenedzser Előterjesztő: Szitka Péter elnök Készítette: Novák Péter projektmenedzser Stefán Gergely projektmenedzser Tárgy: Javaslat a KEOP-1.1.1/2F/09-11-2011-0005 számú projekthez kapcsolódóan többlet támogatási

Részletesebben

Veresegyház Város Polgármestere. 2112 Veresegyház, Fő út 35. tel: 28 588-600; fax: 28 588-646 ELŐTERJESZTÉS

Veresegyház Város Polgármestere. 2112 Veresegyház, Fő út 35. tel: 28 588-600; fax: 28 588-646 ELŐTERJESZTÉS Veresegyház Város Polgármestere 2112 Veresegyház, Fő út 35. tel: 28 588-600; fax: 28 588-646 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014-11- 18-i rendes/rendkívüli ülésére Tárgy: Önkormányzati tulajdonú ingatlan

Részletesebben

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802 1 4. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 123. -a szerinti, szabadon kialakított eljárás alkalmazása

Részletesebben

Sárvár város közigazgatási területén a határozati javaslathoz mellékelt táblázat szerinti, nem a nemzeti vagyonba tartozó viziközművek vannak.

Sárvár város közigazgatási területén a határozati javaslathoz mellékelt táblázat szerinti, nem a nemzeti vagyonba tartozó viziközművek vannak. 4/ Napirendi pont A nemzeti vagyonba nem tartozó gazdasági társaságok tulajdonában álló viziközmű vagyonnak önkormányzati tulajdonba kerüléséről szóló megállapodások előkészítése. Előterjesztés A nemzeti

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. 1 Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Telefon: 66/491-401, Fax: 66/491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu web:www.fuzesgyarmat.hu Előterjesztés A Kastélypark

Részletesebben

Dr. Koltainé Farkas Gabriella Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás munkaszervezet vezetője

Dr. Koltainé Farkas Gabriella Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás munkaszervezet vezetője Előterjesztő megnevezése: Dr. Koltainé Farkas Gabriella Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás munkaszervezet vezetője Makrai László Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója

Részletesebben

Előterjesztés Az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft.-vel megkötött közszolgáltatási szerződés módosításáról

Előterjesztés Az AHK Agglomerációs Hulladékkezelő Kft.-vel megkötött közszolgáltatási szerződés módosításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112,113,142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Az AHK Agglomerációs

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. szeptember 27-i ülésére. Az Árpád utca 61. sz. alatt lévő ingatlan értékesítése

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. szeptember 27-i ülésére. Az Árpád utca 61. sz. alatt lévő ingatlan értékesítése ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. szeptember 27-i ülésére Minősített többség Tárgy: Az Árpád utca 61. sz. alatt lévő ingatlan értékesítése Előterjesztő: Patay Vilmos

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy, 2011. október 4. polgármester

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy, 2011. október 4. polgármester Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 m. Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. szeptember 10-én du. 16,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére 1523-2/2015 E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére Tárgy: Kerekegyháza 471 helyrajzi számú ingatlan önkormányzati tulajdonba vétel

Részletesebben

Előterjesztés. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás 2014. január 16-i ülésére

Előterjesztés. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás 2014. január 16-i ülésére 1. napirendi pont Előterjesztő: Szitka Péter Társulás Elnöke Előterjesztés A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás 2014. január 16-i ülésére Tárgy: Pályázati beszámoló KEOP-1.1.1/2F-09-11-2011-0005

Részletesebben

JAVASLAT. a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos helyi közszolgáltatásról szóló 30/2013 (XI.21) önkormányzati rendelet módosítására

JAVASLAT. a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos helyi közszolgáltatásról szóló 30/2013 (XI.21) önkormányzati rendelet módosítására Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette:Dr. Piskóthy László főtanácsos JAVASLAT a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos helyi közszolgáltatásról szóló 30/2013 (XI.21) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 06-án megtartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 06-án megtartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 06-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Bartha Alajosné polgármester, Gáspár János, Huszár Sándor, Ilyésné Bodor Erzsébet,

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Paks és

Részletesebben

1. 2016.július elsején A kft eladott egy berendezést az állóeszközei közül, nettó értéken 22 millió forintért..ezt a berendezést 2015.

1. 2016.július elsején A kft eladott egy berendezést az állóeszközei közül, nettó értéken 22 millió forintért..ezt a berendezést 2015. 1. 2016.július elsején A kft eladott egy berendezést az állóeszközei közül, nettó értéken 22 millió forintért..ezt a berendezést 2015. március 1-én vásárolta nettó 18 millió forintért és még abban a hónapban

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Milicz Sándor ügyvezető igazgató

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Milicz Sándor ügyvezető igazgató Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Milicz Sándor ügyvezető igazgató Készítő: Milicz Sándor ügyvezető igazgató Lövey Zoltán ügyvezető igazgató Tárgy: Javaslat városi szintű központi konyha kialakítására

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Szeremle Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 13/13.(XII.2.)önkormányzati rendelete a Homokhátsági Regionális Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium Tulajdonközösség által a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése

K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése K1518 Meiller, Marrel, EML felépítmény alkatrészek és emelőhátfal alkatrészek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/91 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. január 28-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Közhasznú Nonprofit Kft.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2016. február 4-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2016. február 4-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/ 217- /2016 Előkészítő: Takácsné Szigetvári Anett Melléklet: - Telekalakítással

Részletesebben

VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 27/2013. (XII.6.) önkormányzati rendelete

VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 27/2013. (XII.6.) önkormányzati rendelete VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 27/2013. (XII.6.) önkormányzati rendelete A Homokhátsági Regionális Szilárdhulladék Kezelési Konzorcium Tulajdonközösség által a Homokhátsági Hulladékgazdálkodási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 13-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 13-ai ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 13-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Szavazás módja: 9. Vodafone Magyarország Zrt.-vel közérdekű szolgalmi

Részletesebben

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5.

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. 14253126 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. Javaslat a Salgótarján, Hősök út 35. és Salgótarján, Petőfi út 85. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanok Salgótarján Foglalkoztatási

Részletesebben

polgármester Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika, Herbolyai u. 1-3. szám (576/1 hrsz.) alatti ingatlan használatba és működtetésbe adására

polgármester Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika, Herbolyai u. 1-3. szám (576/1 hrsz.) alatti ingatlan használatba és működtetésbe adására Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Bálint Judit Barcika Centrum Kft ügyvezetői asszisztens Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika, Herbolyai u. -3. szám (576/ hrsz.) alatti ingatlan használatba

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az óvodaépítés lehetséges helyszíneiről, a 455/1 hrsz alatti ingatlan megvásárlásáról

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az óvodaépítés lehetséges helyszíneiről, a 455/1 hrsz alatti ingatlan megvásárlásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/124, 125, 133 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Az óvodaépítés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: az Önkormányzat Polgármesteri irodája Alcsútdoboz, József

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2016. február 24-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2016. február 24-én tartandó ülésére ..-1/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2016. február 24-én tartandó ülésére Tárgy: Városgazdasági Nonprofit Kft vállalkozási szerződésének felülvizsgálata

Részletesebben

polgármester osztályvezető Tárgy: Javaslat a Városi Strandfürdő üzemeltetésére Tisztelt Képviselő-testület!

polgármester osztályvezető Tárgy: Javaslat a Városi Strandfürdő üzemeltetésére Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Feledi Jánosné osztályvezető Tárgy: Javaslat a Városi Strandfürdő üzemeltetésére Tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület az 51/2012. (III.

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS. székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. levelezési címe: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4.

ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS. székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. levelezési címe: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. melléklet a.../2014. (II.14.) sz. Ökt. határozathoz ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: 1444-DF-1.5.2 00 0 13 Amely létrejött egyrészről az Kazincbarcika Város Önkormányzata székhelye: 3700 Kazincbarcika,

Részletesebben

1.) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1.) A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita pénzügyi csoportvezető

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület február 26-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat Gödöllő Város Önkormányzata évi összesített közbeszerzési tervének elfogadására

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2015. február 17-én 14:00 órakor

M E G H Í V Ó. 2015. február 17-én 14:00 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt.

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás x Építési

Részletesebben

./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről

./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről Heréd Község Polgármesterétől Heréd, Rákóczi út 39. 377-009./2011. TÁJÉKOZTATÓ az Önkormányzat 2011. évi költségvetésének I-III. negyedéves teljesítéséről Tisztelt Képviselő-testület! Heréd Község Önkormányzatának

Részletesebben

Vagyonkezelési Osztály

Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: RAPID Bt. munkahely teremtési támogatás kérelme Iktatószám: 6250 /

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói hulladéklerakó melletti erdőterület termelésből való kivonása

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 25-én 8 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy

Részletesebben

a Képviselő-testület 2016. április 29-i nyilvános ülésére

a Képviselő-testület 2016. április 29-i nyilvános ülésére 3. NAPIREND Ügyiratszám: 1/318/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2016. április 29-i nyilvános ülésére Tárgy: Az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek elidegenítésének

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére egységes szerkezetben a 19/2006. (VI. 28.), 5/2004. (II.

Részletesebben

Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése

Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Szállítási szerződés keretében a KEOP-1.1.1./C/13-2013-0011 számú projekt megvalósításához szükséges eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2016. március 4-én (péntek) 13.00 órakor

M E G H Í V Ó. 2016. március 4-én (péntek) 13.00 órakor Szám: /2016. M E G H Í V Ó Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. március 4-én (péntek) 13.00 órakor rendkívüli ülést tart, melyre tisztelettel meghívom. Ülés helye: Gyáli Polgármesteri

Részletesebben

Seszták Ottó polgármester Dr. Herczeg Tibor

Seszták Ottó polgármester Dr. Herczeg Tibor ELŐTERJESZTÉS SAJÓIVÁNKA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÁPRILIS 27-EI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1142-5/2016./V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 2 DB V. NAPIREND Tárgy: A 2015. évi

Részletesebben

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont Európai Uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (23. ) (3) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő hiánypótlást kezdeményezi;

Részletesebben

Tárgy: Döntés a Pest Megyei Kormányhivatallal közösen használt ingatlanrész üzemeltetési kiadásainak megosztása érdekében kötött megállapodásról

Tárgy: Döntés a Pest Megyei Kormányhivatallal közösen használt ingatlanrész üzemeltetési kiadásainak megosztása érdekében kötött megállapodásról Előterjesztő: Bencsik Mónika polgármester Előterjesztést készítette: Tóthné Pataki Csilla Jegyző Előzetesen tárgyalja: Pénzügyi Bizottság Mellékletek: -.napirendi pont E - 19. Előterjesztés Nagykovácsi

Részletesebben

Gyögyössolymosi Közös Önkormányzati Hivatal Mátraszentimrei Kirendeltsége : 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 16. :37/376-410/20.

Gyögyössolymosi Közös Önkormányzati Hivatal Mátraszentimrei Kirendeltsége : 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 16. :37/376-410/20. Gyögyössolymosi Közös Önkormányzati Hivatal Mátraszentimrei Kirendeltsége : 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 16. :37/376-410/20. mellék www.matraszentimre.hu e-mail: ado@matraszentimre.t-online.hu A bevallási

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. december 02. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg és fogadja el az alábbi határozati javaslatot.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg és fogadja el az alábbi határozati javaslatot. SZENTES VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL 6600 SZENTES, KOSSUTH TÉR 6. Iktatószám: U-9777/2016. Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete H e l y b e n Tárgy: Szentes, Vásárhelyi út 30. szám alatti ingatlan

Részletesebben

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS I. számú módosítása

KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS I. számú módosítása KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS I. számú módosítása Mely létrejött egyrészről Teljes név:. Székhely: Nyilvántartási szám (PIR): KSH azonosító:.. Egyéb szervezeti azonosító: Adószám: Bankszámlaszám:. IBAN szám:.

Részletesebben

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény módosítása. 2014. január 1-től

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény módosítása. 2014. január 1-től Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény módosítása 2014. január 1-től 2014. június 30-ig: Folyamatos teljesítés I. Termék értékesítése, szolgáltatás nyújtása esetében, ha a felek részletfizetésben

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére Tárgy: A házi segítségnyújtás támogatása. Tisztelt Képviselő-testület! A Nádasdi Evangélikus Diakóniai

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 Ikt. szám: 628-15/2012. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 15. számú j e g y z ő k ö n y v e Készült: 2012. július 9-én megtartott rendkívüli üléséről 2 J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló 74 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 14.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

Ferencvárosi Parkolási Kft. 2012. évi üzleti terve

Ferencvárosi Parkolási Kft. 2012. évi üzleti terve Ferencvárosi Parkolási Kft. évi üzleti terve Budapest, április 2. Fekete László ügyvezető Ferencvárosi Parkolási Kft. I. Vezetői összefoglaló Ferencvárosi Parkolási Kft. Üzleti terv 1. A vállalkozás bemutatása

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 37/2009. (III. 2.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 37/2009. (III. 2.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 37/2009. (III. 2.) számú h a t á r o z a t a Nyíregyháza településrendezési terveinek módosításával kapcsolatos szerződés, illetve megállapodás jóváhagyásáról

Részletesebben

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének 7/1994.(V.4.) számú RENDELETE

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének 7/1994.(V.4.) számú RENDELETE Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Képviselő-testületének 7/1994.(V.4.) számú RENDELETE A lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről (egységes szerkezetben) 1 Budapest

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjármű és hozzá tartozó berendezések javítása és karbantartása 2014/S 138-247990. Ajánlati/részvételi felhívás

Magyarország-Budapest: Gépjármű és hozzá tartozó berendezések javítása és karbantartása 2014/S 138-247990. Ajánlati/részvételi felhívás 1/11 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:247990-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjármű és hozzá tartozó berendezések javítása és karbantartása 2014/S 138-247990

Részletesebben

polgármester Iktatószám: 23359/2015. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság

polgármester Iktatószám: 23359/2015. Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság Előterjesztő megnevezése: polgármester Iktatószám: 23359/2015. Tárgy: Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Melléklet: 6 pld. határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre

Részletesebben

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök

HATÁROZATI JAVASLAT. M a k ó, 2012. október 19. Dr. Siket István bizottsági elnök HATÁROZATI JAVASLAT Tárgy: a Tisztítószer, egyéb vegyi áru, takarító-, mosdó-, mosogató-, és egyéb felszerelések beszerzése Makón a helyben központosított beszerzési rendszer hatálya alá tartozó intézmények

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfő: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én a Városháza tanácskozótermében megtartott rendkívüli testületi üléséről Jelen vannak: Fürjes Pál, Boda István, Csutor

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 16. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.03. Iktatószám: 21847/2015 CPV Kód: 71356100-9;71631000-0;71300000-1;71500000-3 2015.12.17.

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.03. Iktatószám: 21847/2015 CPV Kód: 71356100-9;71631000-0;71300000-1;71500000-3 2015.12.17. 21. sz. főút 1+300-7+850 km, 23+300-27+820 km és a 29+190-32+920 km szelvények közötti szakaszok négynyomúsítás építési munkáihoz kapcsolódó műszaki ellenőri és mérnöki feladatok ellátása Közbeszerzési

Részletesebben

9. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i rendkívüli ülésére

9. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i rendkívüli ülésére 9. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 22-i rendkívüli ülésére Tárgy: Turisztikai célú ingatlanvásárlás a Nyerges-tó mellett

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 65/2016. (III. 30.) számú. h a t á r o z a t a

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 65/2016. (III. 30.) számú. h a t á r o z a t a ÚJFEHÉRTÓI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

2014. május 29-i rendes ülésére

2014. május 29-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Minősített többség I. határozat Egyszerű többség II. határozat ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 29-i rendes ülésére Tárgy: Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a kötvény terhére vállalt kötelezettségekről szóló beszámolóra

Tárgy: Javaslat a kötvény terhére vállalt kötelezettségekről szóló beszámolóra 1 Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Feledi Jánosné osztályvezető Tárgy: Javaslat szóló beszámolóra Tisztelt Képviselő-testület! Kazincbarcika Város Önkormányzata a 275/2007. (IX.28.)

Részletesebben

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének / (...) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról

Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének / (...) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének / (...) önkormányzati rendelete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

2014. november 13-i rendkívüli ülésére

2014. november 13-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13-i rendkívüli ülésére Tárgy: Ingatlan megvásárlása az ivóvízminőség-javító program

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i ülésére Tárgy: Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. 2012. évi üzleti tervének jóváhagyása Sorszám: IV/12 Előkészítette: Ilyés Péter ügyvezető Békési Kommunális és Szolgáltató Kft. Véleményező bizottság: Pénzügyi

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó. a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 1-jén (szerda) 8 órára

M E G H Í V Ó. a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. október 1-jén (szerda) 8 órára BALATONFENYVES KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Balatonfenyves, Kölcsey u. 27. Tel: 85/560-158, Fax: 85/361-802 E-mail: polgarmester@balatonfenyves.hu M E G H Í V Ó a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. június 2-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Márkus László

Részletesebben

Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés

Ajánlati/részvételi felhívás. Szolgáltatásmegrendelés 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:350169-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Járművek speciális részeivel kapcsolatos javítási és karbantartási szolgáltatások

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ Ózd város 2010. évi költségvetésének háromnegyed éves teljesítéséről

TÁJÉKOZTATÓ Ózd város 2010. évi költségvetésének háromnegyed éves teljesítéséről TÁJÉKOZTATÓ Ózd város 2010. évi költségvetésének háromnegyed éves teljesítéséről Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi Osztály Ózd, 2010. december 14. 2 Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.03. Iktatószám: 21773/2015 CPV Kód: 71300000-1;71356100-9;71631000-0;71500000-3 2015.12.17.

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.11.03. Iktatószám: 21773/2015 CPV Kód: 71300000-1;71356100-9;71631000-0;71500000-3 2015.12.17. ajánlati felhívás - Megbízási szerződés keretében az M35 autópálya Debrecen-Berettyóújfalu közötti-, valamint a 481 sz. főút és az M4 autópálya Berettyóújfalu országhatár közötti szakaszok és kapcsolódó...

Részletesebben