Tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 Abony Városi Önkormányzat Polgármester H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésben közreműködött Földi Áron képviselő Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság Szociális és Egészségügyi Bizottság Pénzügyi Bizottság Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében a Távmunka Program A Szlovák-Magyar Határtérségben című, az Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül Testvérvárosi kapcsolatok kiépítése Abony és.. között című, valamint a KMOP 3.1.1/C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése című pályázati kiírásra pályázat benyújtására Tisztelt Képviselő-testület! Újra lehetőség nyílik a MAGYARORSZÁG-SZLOVÁKIA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM keretében pályázatot benyújtani a távmunka arányának növelésére. A TeTT Consult Kft. a korábbi feltételek mellett azaz 0 Ft+ Áfa vállalási díjért - vállalja a pályázat elkészítését és újbóli benyújtását. A pályázat tartalma jelentősen módosult a korábbiakhoz képest, a projekt költségvetése nagyobb lett, és tartalmazza egy távmunka pont kialakítását is. További jelentős változás, hogy a LEAD (vezető) partner szerepét Abony Város Önkormányzata vállalja. A projekt célja: Közvetlen célok: Távmunka végzésére alkalmas közösségi terek kialakítása Abonyban és Zselízen A határon átnyúló munkavégzést segítő infrastrukturális és adatbázis-fejlesztések elvégzése A létrehozandó távmunkapontok népszerűsítése a potenciális munkaadók és a munkavállalók között, ezáltal a kihasználtság biztosítása A távmunkaház potenciális használóinak felkészítése

2 2 Közvetett célok: A két érintett település foglalkoztatási viszonyainak javítása A határon átnyúló munkavállalás új modelljének kialakítása, ezáltal mintaprojekt generálása Adatbázis-fejlesztés révén a szélesebb értelemben vett határtérség gazdasági kapcsolatainak erősítése Az érintett két település versenyképességének és népességmegtartó erejének növelése A tervezett tevékenységek: 1. Munkaerő-piaci felmérés és távmunka-adatbázis készítése az érintett térségekben A tevékenység célja a távmunkaprogram hosszú távú működtetésének megalapozása pontos statisztikai adatokkal és szociológiai megalapozó felméréssel. 2. Távmunkapontok létrehozása Zselízen és Abonyban A két távmunkapont az érintett települések és térségek foglalkoztatási gondjait hivatottak enyhíteni. A zselízi ponton 10, az abonyiban 15 munkaállomás kerül kialakításra a megfelelő szociális helyiségekkel. A távmunkapontok létrehozása nem jár építkezéssel, sem szerkezetátalakítással, hanem meglévő intézmények funkcióbővítésével hozzuk létre őket. 3. A távmunkapontok népszerűsítését segítő marketingstratégia elkészítése A marketingstratégia feladata a távmunkapontok működésének folyamatos biztosítása a potenciális megrendelők megszólításának mikéntjeit felmutatva. A marketingstratégia ezáltal a projekt fenntarthatóságának is fontos eleme, amennyiben segíti a létrehozandó termék értékesítését. 4. Népszerűsítő film készítése Ugyancsak a kezdeményezés sikeres működtetését, valamint a projekt disszeminációját és eredményeinek kiterjesztését segíti a népszerűsítő kampányfilm. 5. A távmunkaprogram népszerűsítése konferenciák segítségével Munkaerő-piaci szervezetek bevonásával egy-egy konferenciát szervezünk a két városban azzal a szándékkal, hogy felkeltsük a potenciális ügyfelek érdeklődését, és hogy más térségek is kapjanak információkat erről az egyelőre ritkán használt lehetőségről. A konferenciákra magyarul és szlovákul jelentetjük meg a projekt bemutatkozó kiadványát, valamint egy mappát is készíttetünk. A szakmai szereplők bevonásával egyben a program népszerűsítése, a szakmai csatornák kiépítése is a célunk. 6. Képzés szervezése A két városban a leginkább érintett társadalmi rétegekből érkező potenciális munkavállalók (megváltozott munkaképességűek, női munkavállalók, fiatal pályakezdő munkanélküliek) számára képzést szervezünk annak érdekében, hogy a távmunkapont elindulásakor, a szolgáltatások meghirdetésekor minél több ügyfél kerülhessen bele az új rendszerbe. A pályázat benyújtási határideje: szeptember 29. A városra jutó önerő mértéke: 3980 EUR A projekt tervezett költségvetését táblázat tartalmazza. (Előterjesztés melléklete.)

3 3 Testvérvárosi kapcsolatok kiépítése Abony és.. között A december 12-i 1904/2006/EK határozattal az Európai Parlament és a Tanács elfogadta a as időszakra vonatkozó Európa a polgárokért programot. Ennek 1.1. intézkedése a testvérvárosok polgárai számára szervezett találkozókat támogatja. Célja a testvérvárosok polgárai közti kapcsolatok erősítése és a kultúrák közötti kölcsönös megismerés és megértés elmélyítése. Az Európai Unió Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül lehetőség nyílik meghívni leendő testvérvárosaink polgárait kapcsolatunk megerősítése és további együttműködések kidolgozása és létrehozása céljából. Célszerű az önkormányzatnak út és szállás költségtérítésre pályáznia, és vendégül látnia leendő testvértelepüléseit a es évben. Mivel a programok költségei a vendéglátó félre hárulnak, ezért pályázatíráskor előtérbe kell helyezni a leghatékonyabb, leginkább költségkímélő programokat. Célszerű valamely városi rendezvénysorozat keretében meghívni vendégeinket. A pályázat során a már meglévő kapcsolatainkat célszerű elmélyíteni, ezért az alábbi városok meghívása ajánlott: Nagyabony (Szlovákia),.. Pénzügyi támogatás csak a meghívottak út és szállás költségeire nyerhető. A támogatás jellege: Vissza nem térítendő. Önrész nincs: a pályázó a testvér-településről érkezők vendégéjszakái alapján szállástámogatást, a vendégek pedig útiköltség-támogatást kapnak. Benyújtási határidő: szeptember 1. Összege: fejkvóta alapján kalkulálandó. A támogatás alsó határa: EUR Felső határa: EUR Támogathatóság legfontosabb feltételei: - legalább 2 résztvevő ország településének kell részt vennie, amelyek közül legalább egynek EU tagállamnak kell lennie (ahol a találkozóra sor kerül). - legalább 25 meghívott, akik közül legfeljebb fele lehet választott helyi önkormányzati képviselő - a találkozó időtartama legfeljebb 21 nap lehet. A találkozó lehetséges témakörei: - Nők részvétele a politikában - Európai uniós döntési mechanizmusok és intézmények - Uniós társadalmi kérdések - A bevándorlás/kivándorlás okozta problémák - Interkulturális dialógus, integráció - Sporttevékenységek, amik az önkéntes munkára ösztönöznek (főleg fiatalság)

4 4 KMOP 3.1.1/C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése Abony Város Önkormányzata részére a KMOP /C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése című pályázati felhívás kedvező lehetőséget nyújt a Falumúzeum, a Kostyán kúria és a felszabaduló orvosi rendelők helyén egy Kulturális és Művészeti Központ kialakítására. A projekt főbb elemei: - Múzeum épületének felújítása, a tárlat látogatóbaráttá tétele, a múzeum udvarának bővítése, kisszínpad felállítása. - Kostyán kúria felújítása, alkalmassá tétele hangversenyek, kiállítások és egyéb rendezvények befogadására. - Jelenlegi orvosi rendelők átalakítása, művésztelep létrehozása. A pályázat benyújtásának határideje: október 22. Támogatás mértéke: 90% Támogatás maximális összege: 150 millió Ft Önerő: Abony Város Önkormányzatának rendelkezésére áll az egyházi ingatlan kárpótlásából származó 124 millió Ft, melyet kulturális célra kell felhasználnia. A pályázat elkészítésére a TeTT Consult Kft. a 3. számú határozati javaslat melléklete szerinti szerződéses feltételekkel vállalkozik. Tisztelt Képviselő-testület! Fentiek alapján javaslom az előterjesztés megtárgyalását, és az alábbi határozati javaslatok elfogadását: 1. számú határozati javaslat../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében a Távmunka Program A Szlovák-Magyar Határtérségben című pályázati kiírásra pályázat benyújtásáról Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvényben biztosított jogkörében eljárva, az alábbi határozatot hozta: 1. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Magyarország- Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében a Távmunka Program A Szlovák-Magyar Határtérségben című pályázati kiírásra. 2. Képviselő-testület a pályázathoz szükséges önerőt, ,- Ft-ot (3980 EUR) a Két Torony Kötvény terhére biztosítja. 3. Képviselő-testület felhatalmazza Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármestert a pályázat benyújtásával kapcsolatos dokumentumok aláírásával.

5 5 4. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a TeTT Consult Kft-t (1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Képviselő: Berczeli Péter ügyvezető) a Magyarország- Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében a Távmunka Program a Szlovák-Magyar Határtérségben című pályázat elkészítésével, és benyújtásával. A vállalási díj: 0,- Ft. 5. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat mellékletét képező vállalkozási szerződés aláírására. Határidő: szeptember 29. Felelős: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Végrehajtásban közreműködik: Gazdasági Osztály Jegyzői Titkárság A határozatról értesül: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Dr. Egedy Zsolt alpolgármester Dr. Németh Mónika jegyző Urbán Ildikó aljegyző Valamennyi Osztályvezető TeTT Consult Kft Budapest, Gül Baba u számú határozati javaslat../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat az Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül Testvérvárosi kapcsolatok kiépítése Abony és.. között című pályázati kiírásra pályázat benyújtásáról Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvényben biztosított jogkörében eljárva, az alábbi határozatot hozta: 1. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be az Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül Testvérvárosi kapcsolatok kiépítése Abony és.. között című pályázati kiírásra. 2. Képviselő-testület felhatalmazza Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármestert a pályázat benyújtásával kapcsolatos dokumentumok aláírásával. 3. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a TeTT Consult Kft-t (1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Képviselő: Berczeli Péter ügyvezető) az Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül Testvérvárosi kapcsolatok kiépítése Abony és.. között című pályázat elkészítésével, és benyújtásával. A vállalási díj: 0,- Ft. 4. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat mellékletét képező vállalkozási szerződés aláírására.

6 6 Határidő: szeptember 1. Felelős: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Végrehajtásban közreműködik: Gazdasági Osztály Jegyzői Titkárság A határozatról értesül: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Dr. Egedy Zsolt alpolgármester Dr. Németh Mónika jegyző Urbán Ildikó aljegyző Valamennyi Osztályvezető TeTT Consult Kft Budapest, Gül Baba u számú határozati javaslat../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat a KMOP 3.1.1/C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése című pályázati kiírásra pályázat benyújtásáról Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvényben biztosított jogkörében eljárva, az alábbi határozatot hozta: 1. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KMOP 3.1.1/C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése című pályázati kiírásra. 2. Képviselő-testület a pályázathoz szükséges önerőt,.. Ft-ot az egyházi kártalanítási összeg terhére biztosítja. 3. Képviselő-testület felhatalmazza Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármestert a pályázat benyújtásával kapcsolatos dokumentumok aláírásával. 4. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a TeTT Consult Kft-t (1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Képviselő: Berczeli Péter ügyvezető) a Kulturális és Művészeti Központ Kialakítása Abonyban című pályázat elkészítésével, és benyújtásával. 5. Pályázati szakértői tanácsadási díj: forint + 25% ÁFA, szakértői tanácsadási díj (megvalósíthatósági tanulmány): forint + 25% ÁFA, melynek fedezetét az egyházi kártalanítás terhére biztosítja. 6. Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat mellékletét képező vállalkozási szerződés aláírására. Határidő: október 22. Felelős: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Végrehajtásban közreműködik: Gazdasági Osztály Jegyzői Titkárság

7 7 A határozatról értesül: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Dr. Egedy Zsolt alpolgármester Dr. Németh Mónika jegyző Urbán Ildikó aljegyző Valamennyi Osztályvezető TeTT Consult Kft Budapest, Gül Baba u. 2. Abony, augusztus 14.

8 8 1. számú határozati javaslat melléklete../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat melléklete VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Abony Város Önkormányzata Székhelye: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Levelezési cím: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: Képviselő: Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester továbbiakban mint Megrendelő, másrészről a : TeTT Consult Kft. Székhelye: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Levelezési cím: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: OTP Képviselő: Berczeli Péter, ügyvezető Továbbiakban, mint Vállalkozó, együttesen a továbbiakban mint Szerződő Felek között. 1/ A szerződés tárgya Abony Város Önkormányzata részére a HUSK 09/01/1.6.2 A munkaerő-piaci kezdeményezések harmonizálása információs rendszerek és munkaerő-piaci hálózatok fejlesztése révén. című pályázati felhívásra benyújtandó Távmunka Program A Szlovák- Magyar Határtérségben című projekthez kapcsolódóan az alábbi feladatok elvégzése: Pályázati szakértői tanácsadás keretében a Megrendelő támogatása a HUSK 09/01/1.6.2 pályázati kiírásra a Távmunka Program A Szlovák-Magyar Határtérségben című projekt tervezésében, kidolgozásában, a pályázat benyújtásában, a pályázati útmutatónak megfelelően. 2/ Vállalási díj, teljesítés Pályázati szakértői tanácsadási díjat vállalkozó nem számol fel. 3/ A szerződés időtartama A vállalkozó köteles a feladatait elvégezni és azok eredményeit, vagyis a pályázati dokumentációt Megrendelőnek szeptember 20-ig átadni.

9 9 4/ Megrendelő kötelezettségei Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés eredményes teljesítése érdekében, a Vállalkozó feladatainak ellátásához szükséges valamennyi tényt és adatot haladéktalanul, maradéktalanul és hiánytalanul legkésőbb szeptember 10-ig rendelkezésére bocsátja. Megrendelő köteles az aláírásokról 2 naptári napon belül gondoskodni. 5/ Vállalkozó kötelezettségei Vállalkozó köteles a dokumentációt 2 nyomtatott (1 eredeti és 1 másolati) és 1 db elektronikus példányban szeptember 20-ig hiánytalanul a Megrendelőnek aláírásra átadni, majd az aláírást követően a pályázat beadásáról időben gondoskodni és azt Megrendelő felé írásban igazolni. Vállalkozó köteles legjobb tudása szerint mindent megtenni azért, hogy a dokumentáció tartalmi és formai szempontból megfeleljen a pályázati útmutatónak. Vállalkozó kizárólagos feladata a szerződés teljesítéséhez szükséges személyi és dologi feltételek biztosítása. Vállalkozó a szerződés teljesítése során jogosult a munkát saját belátás szerint ütemezni és szervezni, azonban e tekintetben Megrendelő felé tájékoztatási kötelezettsége áll fenn. 6/ Vis Maior Egyik fél sem tekintendő a szerződés szerinti kötelezettségeiben mulasztást, vagy szerződésszegést elkövető félnek, ha az ilyen kötelezettségek teljesítését a Vis Maior körülményei akadályozzák meg, amelyek a szerződés aláírásának időpontja után lépnek fel. Jelen szerződés kapcsán a felek az alábbi eseteket tekintik Vis Maior-nak: háború, természeti katasztrófa, gazdasági összeomlás miatti ellehetetlenülés. 7/ A Megrendelőtől átvett dokumentumok Vállalkozó köteles minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy Megrendelőtől átvett dokumentációkat eredeti állapotukban megőrizze, bármiféle károsodásukat minimálisra csökkentse. 8/ Egyéb rendelkezések Megrendelő részéről a kapcsolattartó személy:. projektmenedzser

10 10 Vállalkozó jogosult a szerződés kapcsán általa igazoltan teljesített feladatokra a jövőben referenciaként hivatkozni és erről Megrendelőtől referencialevelet igényelni, melynek kiadását Megrendelő elfogadott teljesítés esetén nem tagadhatja meg. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló, többször módosított évi IV. törvény (Ptk.) rendelkezései az irányadóak és az esetleges vitás kérdések peres úton történő rendezésére a Pesti Központ Kerületi Bíróság, illetve ha a jogvita elbírálása első fokon megyei bíróság hatáskörébe tartozik, a Fővárosi Bíróság kizárólagosan illetékes. A fenti két számozott oldalon 8 pontból álló Megbízási szerződést, mint az akaratelhatározásunkkal mindenben egyezőt, és magunkra nézve mindenben kötelezőt, elolvasás után saját kezűleg aláírtuk. Budapest, Romhányiné Dr. Balogh Edit Abony Város Önkormányzat polgármester. Berczeli Ptéer TeTT Consult Kft. Ügyvezető

11 11 2. számú határozati javaslat melléklete../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat melléklete VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Abony Város Önkormányzata Székhelye: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Levelezési cím: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: Képviselő: Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester továbbiakban mint Megrendelő, másrészről a : TeTT Consult Kft. Székhelye: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Levelezési cím: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: OTP Képviselő: Berczeli Péter, ügyvezető Továbbiakban, mint Vállalkozó, együttesen a továbbiakban mint Szerződő Felek között. 1/ A szerződés tárgya Abony Város Önkormányzata részére az Európai Unió Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül benyújtandó Testvérvárosi Kapcsolatok kiépítése Abony és között című projekthez kapcsolódóan az alábbi feladatok elvégzése: Pályázati szakértői tanácsadás keretében a Megrendelő támogatása az Európai Unió Aktív polgárokat Európának c. program keretein belül Testvérvárosi Kapcsolatok kiépítése Abony és között című projekt tervezésében, kidolgozásában, a pályázat benyújtásában, a pályázati útmutatónak megfelelően. 2/ Vállalási díj, teljesítés Pályázati szakértői tanácsadási díjat vállalkozó nem számol fel. 3/ A szerződés időtartama A vállalkozó köteles a feladatait elvégezni és azok eredményeit, vagyis a pályázati dokumentációt Megrendelőnek szeptember 1-ig átadni.

12 12 4/ Megrendelő kötelezettségei Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés eredményes teljesítése érdekében, a Vállalkozó feladatainak ellátásához szükséges valamennyi tényt és adatot haladéktalanul, maradéktalanul és hiánytalanul legkésőbb augusztus 30-ig rendelkezésére bocsátja. Megrendelő köteles az aláírásokról 2 naptári napon belül gondoskodni. 5/ Vállalkozó kötelezettségei Vállalkozó köteles a dokumentációt 2 nyomtatott (1 eredeti és 1 másolati) és 1 db elektronikus példányban szeptember 1-ig hiánytalanul a Megrendelőnek aláírásra átadni, majd az aláírást követően a pályázat beadásáról időben gondoskodni és azt Megrendelő felé írásban igazolni. Vállalkozó köteles legjobb tudása szerint mindent megtenni azért, hogy a dokumentáció tartalmi és formai szempontból megfeleljen a pályázati útmutatónak. Vállalkozó kizárólagos feladata a szerződés teljesítéséhez szükséges személyi és dologi feltételek biztosítása. Vállalkozó a szerződés teljesítése során jogosult a munkát saját belátás szerint ütemezni és szervezni, azonban e tekintetben Megrendelő felé tájékoztatási kötelezettsége áll fenn. 6/ Vis Maior Egyik fél sem tekintendő a szerződés szerinti kötelezettségeiben mulasztást, vagy szerződésszegést elkövető félnek, ha az ilyen kötelezettségek teljesítését a Vis Maior körülményei akadályozzák meg, amelyek a szerződés aláírásának időpontja után lépnek fel. Jelen szerződés kapcsán a felek az alábbi eseteket tekintik Vis Maior-nak: háború, természeti katasztrófa, gazdasági összeomlás miatti ellehetetlenülés. 7/ A Megrendelőtől átvett dokumentumok Vállalkozó köteles minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy Megrendelőtől átvett dokumentációkat eredeti állapotukban megőrizze, bármiféle károsodásukat minimálisra csökkentse. 8/ Egyéb rendelkezések Megrendelő részéről a kapcsolattartó személy:. projektmenedzser Vállalkozó jogosult a szerződés kapcsán általa igazoltan teljesített feladatokra a jövőben referenciaként hivatkozni és erről Megrendelőtől referencialevelet igényelni, melynek kiadását Megrendelő elfogadott teljesítés esetén nem tagadhatja meg.

13 13 A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló, többször módosított évi IV. törvény (Ptk.) rendelkezései az irányadóak és az esetleges vitás kérdések peres úton történő rendezésére a Pesti Központ Kerületi Bíróság, illetve ha a jogvita elbírálása első fokon megyei bíróság hatáskörébe tartozik, a Fővárosi Bíróság kizárólagosan illetékes. A fenti két számozott oldalon 8 pontból álló Megbízási szerződést, mint az akaratelhatározásunkkal mindenben egyezőt, és magunkra nézve mindenben kötelezőt, elolvasás után saját kezűleg aláírtuk. Budapest, Romhányiné Dr. Balogh Edit Abony Város Önkormányzat polgármester. Berczeli Ptéer TeTT Consult Kft. Ügyvezető

14 14 3. számú határozati javaslat melléklete../2009. (VIII.27.) számú Képviselő-testületi határozat melléklete VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Abony Város Önkormányzata Székhelye: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Levelezési cím: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: Képviselő: Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester továbbiakban mint Megrendelő, másrészről a : TeTT Consult Kft. Székhelye: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Levelezési cím: 1023 Budapest, Gül Baba u. 2. Adószáma: Cégjegyzék száma: Számlaszám: OTP Képviselő: Berczeli Péter, ügyvezető Továbbiakban, mint Vállalkozó, együttesen a továbbiakban mint Szerződő Felek között. 1/ A szerződés tárgya Abony Város Önkormányzata részére a KMOP /C Kulturális és örökségturizmus fejlesztése című pályázati felhívásra benyújtandó Kulturális és Művészeti Központ Kialakítása Abonyban című projekthez kapcsolódóan az alábbi feladatok elvégzése: Pályázati szakértői tanácsadás keretében a Megrendelő támogatása a /C pályázati kiírásra a Kulturális és Művészeti Központ Kialakítása Abonyban című projekt tervezésében, kidolgozásában, a pályázat benyújtásában, a pályázati útmutatónak megfelelően. Szakértői tanácsadás keretében a /C pályázati kiírásra a Kulturálsi és Művészeti Központ Kialakítása Abonyban című projekthez kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmány elkészítése a pályázati útmutatónak megfelelően. 2/ Vállalási díj, teljesítés A Megrendelő vállalja, hogy az előző pontban meghatározott feladatok maradéktalan teljesítéséért számla ellenében az alábbiak szerinti vállalkozói díjat fizeti:

15 15 3/ Fizetési feltételek Pályázati szakértői tanácsadási díj: forint + 25% ÁFA, azaz háromszázezer forint + 25% ÁFA a pályázat befogadását követően. Szakértői tanácsadási díj (megvalósíthatósági tanulmány): forint + 25% ÁFA, azaz kétmillió forint + 25% ÁFA a pályázat befogadását követően. A Vállalkozó a vállalási díjról a számláit az alábbiak szerint állíthatja ki: Pályázati szakértői tanácsadási díj: a pályázat befogadásáról szóló információnak az irányító hatóság honlapján történő közzétételekor. Szakértői tanácsadási díj (megvalósíthatósági tanulmány): a pályázat támogatásáról szóló információnak az irányító hatóság honlapján történő közzétételekor. A számlákat a Megrendelő a kézhezvételt követő 8 napon belül fizeti ki. 4/ A szerződés időtartama A vállalkozó köteles a feladatait elvégezni és azok eredményeit, vagyis a pályázati dokumentációt és a megvalósíthatósági tanulmányt (továbbiakban együttesen dokumentáció) Megrendelőnek október 15-ig átadni. 5/ Megrendelő kötelezettségei Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés eredményes teljesítése érdekében, a Vállalkozó feladatainak ellátásához szükséges valamennyi tényt és adatot haladéktalanul, maradéktalanul és hiánytalanul legkésőbb szeptember 30-ig rendelkezésére bocsátja, különös tekintettel a kapcsolódó dokumentációkra (tervdokumentációkat 2 példányban), és egyéb hatósági engedélyekre, hozzájárulásokra, nyilatkozatokra és igazolásokra. Megrendelő köteles az aláírásokról 2 naptári napon belül gondoskodni. Megrendelő köteles a megbízási díjat jelen szerződés 2/ és 3/ pontjainak megfelelően Vállalkozónak kifizetni. 6/ Vállalkozó kötelezettségei Vállalkozó köteles a dokumentációt 2 nyomtatott (1 eredeti és 1 másolati) és 1 db elektronikus (CD) példányban október 15-ig hiánytalanul a Megrendelőnek aláírásra átadni, majd az aláírást követően a pályázat beadásáról időben gondoskodni és azt Megrendelő felé írásban igazolni. Vállalkozó köteles legjobb tudása szerint mindent megtenni azért, hogy a dokumentáció tartalmi és formai szempontból megfeleljen a pályázati útmutatónak. Vállalkozó kizárólagos feladata a szerződés teljesítéséhez szükséges személyi és dologi feltételek biztosítása.

16 16 Vállalkozó a szerződés teljesítése során jogosult a munkát saját belátás szerint ütemezni és szervezni, azonban e tekintetben Megrendelő felé tájékoztatási kötelezettsége áll fenn. 7/ Vis Maior Egyik fél sem tekintendő a szerződés szerinti kötelezettségeiben mulasztást, vagy szerződésszegést elkövető félnek, ha az ilyen kötelezettségek teljesítését a Vis Maior körülményei akadályozzák meg, amelyek a szerződés aláírásának időpontja után lépnek fel. Jelen szerződés kapcsán a felek az alábbi eseteket tekintik Vis Maior-nak: háború, természeti katasztrófa, gazdasági összeomlás miatti ellehetetlenülés. 8/ A Megrendelőtől átvett dokumentumok Vállalkozó köteles minden tőle telhetőt megtenni annak érdekében, hogy Megrendelőtől átvett dokumentációkat eredeti állapotukban megőrizze, bármiféle károsodásukat minimálisra csökkentse. 9/ Egyéb rendelkezések Megrendelő részéről a kapcsolattartó személy:. projektmenedzser Vállalkozó jogosult a szerződés kapcsán általa igazoltan teljesített feladatokra a jövőben referenciaként hivatkozni és erről Megrendelőtől referencialevelet igényelni, melynek kiadását Megrendelő elfogadott teljesítés esetén nem tagadhatja meg. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló, többször módosított évi IV. törvény (Ptk.) rendelkezései az irányadóak és az esetleges vitás kérdések peres úton történő rendezésére a Pesti Központ Kerületi Bíróság, illetve ha a jogvita elbírálása első fokon megyei bíróság hatáskörébe tartozik, a Fővárosi Bíróság kizárólagosan illetékes. A fenti két számozott oldalon 9 pontból álló Megbízási szerződést, mint az akaratelhatározásunkkal mindenben egyezőt, és magunkra nézve mindenben kötelezőt, elolvasás után saját kezűleg aláírtuk. Budapest, Romhányiné Dr. Balogh Edit Abony Város Önkormányzat polgármester. Berczeli Ptéer TeTT Consult Kft. Ügyvezető

Módosított előterjesztés

Módosított előterjesztés Módosított előterjesztés Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11074-/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. 1-26/2010/JT Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz.: 5552-28/2008 Az előterjesztés készítésében

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 7521-2/2008 15502-3/2008 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést véleményezte:

Részletesebben

001/1-1/2009. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 29-i üléséről.

001/1-1/2009. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 001/1-1/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

1, KPG Consult Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2700 Cegléd, Malom u. 18.) Kovács Gábor ügyvezető Előterjesztés 1. számú melléklete.

1, KPG Consult Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2700 Cegléd, Malom u. 18.) Kovács Gábor ügyvezető Előterjesztés 1. számú melléklete. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Pénzügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. január 29.-i ülésére. Pedagógus álláshelyek számának meghatározására a közoktatási intézményekben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. január 29.-i ülésére. Pedagógus álláshelyek számának meghatározására a közoktatási intézményekben Városi Önkormányzat Oktatási, Sport és Kulturális Bizottságától H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/Fax: (53) 360-010 Telefon: (53) 361-571 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Jegyzői Titkárság

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-i üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-21/2012/JT. 327-328/2012. sz. határozat 334-369/2012. sz. határozat 33-38 rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 25-i rendkívüli zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 25-i rendkívüli zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-14/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 25-i rendkívüli zárt

Részletesebben

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 15306-2/2008 Az előterjesztés készítésében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 30-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 30-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 30-i rendkívüli ülésére Tárgy: A dombóvári kisebbségi önkormányzatok támogatására benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

Városi Önkormányzat. Telefon/Fax: (53) 360-010

Városi Önkormányzat. Telefon/Fax: (53) 360-010 Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony, Kossuth tér 1. Előterjesztés előkészítésében részt vett: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztés megtárgyalja: Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Gazdasági osztály Az előterjesztés véleményezi:

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/5/2007. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/5/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/5/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. január 25-i üléséről. Napirend: Egészségügyi

Részletesebben

GENERÁLKIVITELEZŐI SZERZŐDÉS

GENERÁLKIVITELEZŐI SZERZŐDÉS GENERÁLKIVITELEZŐI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről, Leányvár Község Önkormányzata, 2518 Leányvár Erzsébet utca 88. adószám: 15729772-1-11, bankszámlaszám: ( képviseli: Hanzelik Gábor polgármester)

Részletesebben

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2-55/2010/JT 366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 153. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1.

Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3-13/2011/JT. 252-267/2011. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 14-i rendkívüli

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3-21/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 24-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz: 001/12714-1/2009

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz: 001/12714-1/2009 Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz: 001/12714-1/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. TERC-PRESS Nyomdai és Kereskedelmi Ágazat tevékenységére vonatkozóan

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. TERC-PRESS Nyomdai és Kereskedelmi Ágazat tevékenységére vonatkozóan ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. TERC-PRESS Nyomdai és Kereskedelmi Ágazat tevékenységére vonatkozóan TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.: székhely: 1149

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Albertirsa Város Önkormányzata (2730 Albertirsa, Irsay Károly u. 2.), mint megrendelő, a továbbiakban: Megrendelő, (adószám: 15390723-2-13; számlaszám:

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-7/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 05-i rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 05-i rendkívüli nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-15/2014/JT 170-171/2014. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 05-i rendkívüli

Részletesebben

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

a Képviselő-testülethez a Földes Nagyközség Településrendezési Terv módosításával kapcsolatos tervezői egyeztetésen elhangzottak megtárgyalására

a Képviselő-testülethez a Földes Nagyközség Településrendezési Terv módosításával kapcsolatos tervezői egyeztetésen elhangzottak megtárgyalására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2014. 5. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes Nagyközség

Részletesebben

Előterjesztés Bicske Városi Piac fenntartásáról és működtetéséről

Előterjesztés Bicske Városi Piac fenntartásáról és működtetéséről Előterjesztés Bicske Városi Piac fenntartásáról és működtetéséről 1. előterjesztés száma: 179/2016 2. előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor, 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-4/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Diagnosztikai és terápiás eszközök beszerzése szállítási szerződés keretében. 2011. augusztus Az ajánlati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére Az ideiglenes piac kialakítására

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére Az ideiglenes piac kialakítására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezte: Valamennyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2012. november 16-i ülésére. 2 Előzmények, különösen a témában hozott korábbi testületi döntések, azok végrehajtása

ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2012. november 16-i ülésére. 2 Előzmények, különösen a témában hozott korábbi testületi döntések, azok végrehajtása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Tömör Józsefné aljegyző Előterjesztő:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. november 16. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kaba Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 10. 14,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester, Borbély Gyula, Csávás Antalné,

Részletesebben

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2009. évi 7. szám 2009. április 16. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI 35/2009. (III. 19.) Ö.h.

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg és fogadja el az alábbi határozati javaslatot.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést vitassa meg és fogadja el az alábbi határozati javaslatot. SZENTES VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL 6600 SZENTES, KOSSUTH TÉR 6. Iktatószám: U-9777/2016. Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete H e l y b e n Tárgy: Szentes, Vásárhelyi út 30. szám alatti ingatlan

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 4. napján a Demecseri Polgármesteri Hivatal A épülete (4516. Demecser, Kétezer-egy tér 1.) Polgármester Irodájában

Részletesebben

"11/1991. (X.10.) sz. önkormányzati rendelet a közgyűlés egyes hatáskörei gyakorlásának átruházásáról

11/1991. (X.10.) sz. önkormányzati rendelet a közgyűlés egyes hatáskörei gyakorlásának átruházásáról Tárgy: ASKO Német Áruház RT. és az Önkormányzat közötti szerződés módosításának jóváhagyása - A közgyűlés 24 szavazattal - ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 218/1991.

Részletesebben

293-298, 304-314 /2010. sz. határozat 22, 23/2010. sz. rendelet

293-298, 304-314 /2010. sz. határozat 22, 23/2010. sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 2-47/2010/JT 293-298, 304-314 /2010. sz. határozat 22, 23/2010. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. Vízgazdálkodási tevékenységek. Belterületi csapadékvíz-elvezetés és gyűjtés

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. Vízgazdálkodási tevékenységek. Belterületi csapadékvíz-elvezetés és gyűjtés PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében Vízgazdálkodási tevékenységek Belterületi csapadékvíz-elvezetés és gyűjtés Kódszám: KMOP-2007-3.3.1 B komponens A projektek az Európai

Részletesebben

Hosszú, forró nyár... Ráckevén

Hosszú, forró nyár... Ráckevén XXIV. évfolyam 7. szám 2012. július Ára: 200 Ft VITA MIHI CHRISTUS, RERUM CONCORDIA FISCUS ** KRISZTUS AZ ÉN ÉLETEM, BÉKESSÉG A KINCS NEKEM Hosszú, forró nyár... Ráckevén Fotó: Darabont Mária Fotó: Körmendiné

Részletesebben

Varga Ernő jegyző Béres Rita aljegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. irodavezető

Varga Ernő jegyző Béres Rita aljegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes testületi ülésén, 2007. június 25-én, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-46/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 16-i rendkívüli üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 16-i rendkívüli üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 2-55/2010/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 16-i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

001/1-42/2009. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 15-i rendkívüli üléséről.

001/1-42/2009. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 15-i rendkívüli üléséről. Abony Város Képviselőtestülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/142/2009. Tárgy: jkvi kivonat Készült: Abony Város Képviselőtestületének 2009. december 15i rendkívüli üléséről. Napirend: A 2010. évi rendezvényterv

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-i nyílt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-i nyílt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-21/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-i nyílt üléséről. Napirend:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 16-i és 2010. december 20-i ülésszakára Tárgy: Az önkormányzati víziközműből szolgáltatott ivóvíz, továbbá

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. 1 Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Telefon: 66/491-401, Fax: 66/491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu web:www.fuzesgyarmat.hu Előterjesztés A Kastélypark

Részletesebben

2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK

2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK 2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete a köztemetőről és a temetkezés rendjéről szóló 52/2007. (XI.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2015. augusztus 07-én 9:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2015. augusztus 07-én 9:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 47-31/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2015. augusztus 07-én 9:00 órakor megtartott rendes testületi üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-3/2012/JT. 18-29 /2012. sz. határozat 1-3/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Murarátka Jelen vannak: Pál Józsefné

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-22/2014/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS FGSZ FÖLDGÁZSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS továbbiakban Megállapodás, amely létrejött egyrészről az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen

Részletesebben

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA

ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA Iktatószám a Vállalkozónál: Szerződés szám Alvállalkozónál: ALVÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2016.05.24. MINTA amely egyrészről a MÁV FKG Felépítménykarbantartó és Gépjavító Korlátolt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2012. október 31-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2012. október 31-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2012. október 31-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Városháza díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita, Takács

Részletesebben

40/2013. (II. 28.) számú képviselő-testületi határozat a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosításáról

40/2013. (II. 28.) számú képviselő-testületi határozat a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosításáról 40/2013. (II. 28.) számú képviselő-testületi határozat a Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosításáról Az Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Abony Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Egységes szerkezetbe foglalta: Némethné Sári Irén 2011. március 1.

Egységes szerkezetbe foglalta: Némethné Sári Irén 2011. március 1. Egységes szerkezetbe foglalta: Némethné Sári Irén 2011. március 1. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának 9/2010. (II.22.) rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Budapest

Részletesebben

ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉS (Csatlakozási díj fizetés nélkül és vezeték építés nélkül) KSH szám: Telefon/fax: Számlavezető: Székhely:

ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉS (Csatlakozási díj fizetés nélkül és vezeték építés nélkül) KSH szám: Telefon/fax: Számlavezető: Székhely: ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉS (Csatlakozási díj fizetés nélkül és vezeték építés nélkül) amely létrejött egyrészről Név: Cégnév: Leánykori név: Cégjegyzékszám: Születési hely, idő: Adóigazgatási azonosító:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló 74 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 14.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE POLGÁRMESTERE Előterjesztés száma: 415/2008/12.05. A határozati javaslat elfogadásához az SZMSZ 52. (2) bekezdésének a) és u) pontjai alapján minősített többség

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december 2-ai rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december 2-ai rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője

Jegyzőkönyv. Énekesné Dr. Kótka Andrea jogtanácsos PH. Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én a Városháza tanácskozótermében megtartott rendkívüli testületi üléséről Jelen vannak: Fürjes Pál, Boda István, Csutor

Részletesebben

A Stiebel Eltron Kft. (2040 Budaörs, Gyár u. 2.)

A Stiebel Eltron Kft. (2040 Budaörs, Gyár u. 2.) A Stiebel Eltron Kft. (2040 Budaörs, Gyár u. 2.) 2.sz. Melléklet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A jelen általános szerződési feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Stiebel Eltron Kft mint szállító, illetve

Részletesebben

Megállapodás TERVEZET! Nyúl Község Önkormányzata Nyúli Sport Club Egyesület 1. Előzmények: 2. Felek jogai és kötelezettségei

Megállapodás TERVEZET! Nyúl Község Önkormányzata Nyúli Sport Club Egyesület 1. Előzmények: 2. Felek jogai és kötelezettségei Megállapodás TERVEZET! Jelen megállapodás Nyúl Község Önkormányzata ( székhely: 9082 Nyúl, Kossuth L. út 46., KSH szám: 15366715, adószám: 15366715-2-08, képviseli: Schmiedt Henrik polgármester) mint Tulajdonos,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-13/2012/JT. 147-158/2012. sz. határozat 17-20 /2012. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

001/1-29/2009. 284/2008. sz. határozat

001/1-29/2009. 284/2008. sz. határozat Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-29/2009. 284/2008. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 14-i rendkívüli

Részletesebben

KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS FGSZ FÖLDGÁZSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA KÁRTALANÍTÁSI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS továbbiakban Megállapodás, amely létrejött egyrészről az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S 2. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A járási hivatalok kialakítására vonatkozó megállapodás módosítása Az előterjesztést

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-17/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 10. napján

Részletesebben

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5.

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. 14253126 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. Javaslat a Salgótarján, Hősök út 35. és Salgótarján, Petőfi út 85. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanok Salgótarján Foglalkoztatási

Részletesebben

Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzat módosításával összefüggő kérdésekről

Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzat módosításával összefüggő kérdésekről Előterjesztés a Helyi Építési Szabályzat módosításával összefüggő kérdésekről 1. előterjesztés száma: 61/2016 2. előterjesztést készítő személy neve: dr. Bacsárdi József 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS önkormányzati tulajdonú ingatlan esetén amely a sportról szóló 2004. évi I. törvényben meghatározott önkormányzati feladatok hatékony ellátásának céljából jött létre egyrészről

Részletesebben

53./2011. (V.10.) ÖK számú határozat

53./2011. (V.10.) ÖK számú határozat 53./2011. (V.10.) ÖK számú határozat Tárgy: A Tardi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány tájékoztatója a 2010. évben végzett tevékenységéről A képviselő-testület a Tardi Általános Iskola Gyermekeiért

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: dr. Varga

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága és Költségvetési Bizottsága 2010. április 29-i együttes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága és Költségvetési Bizottsága 2010. április 29-i együttes ülésére Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága elnöke Közgyűlésének Költségvetési Bizottsága elnöke 29-105/2010 ELŐTERJESZTÉS Közgyűlésének Gazdasági és Foglalkoztatási Bizottsága és Költségvetési

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i zárt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i zárt üléséről ,Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-6/2014/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i zárt üléséről Napirend:

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 14/2015 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága 2015. augusztus 19-én,

Részletesebben

I. FEJEZET: ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

I. FEJEZET: ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK BÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Budapest Főváros Önkormányzata, mint tulajdonos képviseletében eljáró BFVK Zrt. (székhely: 1013 Budapest, Attila út 13/A.; cégjegyzékszám: Cg.01-10-042695;

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. december 20-i ülésére.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. december 20-i ülésére. E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. december 20-i ülésére. Tárgy: Fogorvosi szolgálatok működésével kapcsolatos szerződések. Előadó: dr. Horváth Sándor bizottsági

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Kunfehértó Község Polgármesterétől E l ő t e r j e s z t é s a Közszolgáltatási Szerződést Kiegészítő Üzemeltetési Szerződés, valamint a 2014. június 26. napján megkötött hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről: Söjtör Község Önkormányzata székhely: 8897 Söjtör, Petőfi u. 2. bankszámlaszám: 2011. augusztus 31-ig: 11749008-15432364 2011. szeptember 1-től: 74000119-10733952

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Kramlik Kornélia Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-15/2013/JT. 148-151/2013. sz. határozat 159-174/2013. sz. határozat 19-21/2013. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Napirend megállapítása Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A Napirend megállapítása 1.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSA 1.1.) Mezőkövesd Város Önkormányzatának vagyonáról és vagyongazdálkodás

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről a Siófoki Kórház Rendelőintézet (8600 Siófok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgató Adószám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi Bizottság Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság

Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi Bizottság Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi Bizottság Ügyrendi

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2822-9/2014.

FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2822-9/2014. FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2822-9/2014. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes Nagyközség

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Parád Nagyközség Önkormányzata 3240 Parád, Kossuth Lajos út 9l. Tel: 36/364-118. Fax: 36/364-525. Szám: 1010-12 / 2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Parád Nagyközség 2012. november 26-án megtartott rendkívüli

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. január 21-én a Városháza Dísztermében (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-4/2014/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről. Napirend:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. május 31-i ülésére A 91/2012. (III.29.) sz. Képviselő-testületi határozat módosítására

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. május 31-i ülésére A 91/2012. (III.29.) sz. Képviselő-testületi határozat módosítására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Valamennyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. április 27-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. április 27-én megtartott üléséről Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. április 27-én megtartott üléséről Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

2009. május 14-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

2009. május 14-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 14-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Az ülésen hozott határozatok: 86/2009. (V.14.) számú határozattól 90/2009.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A VIADUKT SPORT Nonprofit Kft. alapításáról

ELŐTERJESZTÉS. A VIADUKT SPORT Nonprofit Kft. alapításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 25-i ülésére Új napirend Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 25-i ülésére Tárgy: Az ÖKO-DOMBÓ Kft. átvilágítására létrehozott ideiglenes bizottság bizottsági

Részletesebben