Összeszerelési instrukciók:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összeszerelési instrukciók:"

Átírás

1 NEVADA kézikönyv

2 Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy munkája szükséges! Az 1. ábra (1. doboz) tartalma

3 A Géptest B Külső bal láb

4 C Külső jobb láb D Alsó géptest E Súlyvezető rúd F Függőleges váz G Elülső jobb burkolat H Hátsó bal burkolat I Hátsó jobb burkolat J Elülső bal burkolat K Felső géptest L Ülőváz LL Lábváz 34 Ülőpárna 48 Háttámla 21 Lapsúlyvezető rúd 98 Határoló lemez 95 Alsó alátétlemez M Lehúzórúd N Evezőrúd 51 Felső műanyag burkolat O Tárogatórúd 31 Állítógomb 29 Ülésállító tüske P Lapsúlytüske Q Mozgástartomány választó tüske 26 Súly ütközőrugó 32 Súly ütközőalátét 69 Szalag 65 Tárogató párna 66 Felső lábpárna 67 Alsó lábpárna 43 Burkolat 44 Szivacs végzár 96 Burkolat rögzítő vas 85 M6 x 20 mm csavar 97 M6 x 12 mm csavar 91 M6 lapos alátét 86 M6 x 8 mm csavar 83 M8 x 15 mm csavar 90 M8 lapos alátét - Kétvégű villáskulcs - Csőkulcs 50 Lapsúly 1. ábra (2. doboz) 48 Zárvég súly

5 Helyezze a géptestet (A) vízszintes helyzetbe egy asztalra vagy más sík felületre (2. ábra)! Helyezze a bal és jobb külső lábakat (B és C) a géptesthez (A) a 2A ábra szerint és rögzítse azokat a géptesthez csavarok (83) és alátétek (90) segítségével! Távolítsa el a hátsó lemezt (87) és a csavarokat, majd rögzítse az alsó géptestet (D) a géptesthez (A) a hátsó lemezen keresztül a most eltávolított csavarok segítségével (3. ábra)!

6 A 4A ábra szerint helyezze a csavarokat az alsó alátétlemezbe (95) és helyezze az alsó géptesthez a függőleges vázat (F), a csavarokat csak kézzel húzza meg!

7 Helyezze a felső géptestet (K) a géptesthez (A) az 5. ábra szerint és csúsztassa be a kábel végét az 5A ábrán látható lyukba (M)! Távolítsa el a csavarokat (83) a súlyvezető rudakból (E ) (6. ábra) és helyezze el azokat a 6A ábrán látható módon!

8 Ezután a 7. ábrán látható módon helyezze a lapsúlyokat (50) a lapsúlyvezető rudakra (E ), úgy hogy azok ABC sorrendben legyenek a felpakolás után, a L betűvel kezdődő lapsúlyt helyezze fel először! Ezután csavarozza fel a súlyvezető rudakat (E ) a géptestre (A) a 8. ábrán látható csavarok (83) segítségével! Távolítsa el a lapsúlyvezető rudat (21) a kampóról (60) és a zárvég súlyról (48) a 9. ábrán látható módon! Helyezze be a kampót és az anyát, valamint az alátétet a zárvég súlyba és a zárvég súlyt illessze a lapsúlyvezető rúdra (21)! Ezután húzza jól meg az anyát (9A ábra)!

9 A határoló lemez rögzítése A 10. ábrán látható módon távolítsa el a tárogató részből a csavarokat, az anyákat és az alátéteket, majd a határoló lemezt helyezze úgy fel hogy a logót ábrázoló rész kifelé nézzen! Az eltávolított csavarok, anyák és alátétek segítségével rögzítse fel a határoló lemezt (98) és húzza jól meg a csavarokat! A felső habszivacs burkolatok rögzítése Fogja meg a habszivacs burkolatokat (65) és helyezze fel őket a tárogató karokra a 11. ábra szerint! Fogja meg a tárogató rudat (0), távolítsa el a csavart és az alátétet és a 11A ábrán látható módon rögzítse a rudakat (bal és jobb) a tárogató karokhoz! A háttámla felhelyezése Fogja meg a háttámlát (33) és a 12. ábra szerint helyezze azt fel a függőleges vázra! Rögzítse a háttámlát csavarok (85) és alátétek (91) segítségével (12A ábra)!

10 Az ülésváz rögzítése Távolítsa el a csavart az ülővázból (L) és a 13. ábra szerint helyezze azt a függőleges váz ülésmagasság állító furatok egyikébe! Ezután helyezze fel az ülésállító tüskét (29)! A lábváz rögzítése Fogja meg a lábvázat (LL) és csúsztassa be azt az ülésváz (L) csövébe, majd rögzítse azt a lábgép állítógomb (31) segítségével a 14. ábra szerint! Győződjön meg arról, hogy az állítócsavar képes rögzíteni a lábgép vázat, ezután fordítsa el az állítócsavart (31) az óra járásával megegyező irányban! Az üléspárna rögzítése Fogja meg az ülőpárnát (34) és helyezze azt az ülővázra (L) a 15. ábra szerint! A csavarok (85) és az alátétek (91) segítségével rögzítse azt oda! Az alsó szivacspárnák (lábpárnák) felhelyezése Fogja meg a lábpárnákat (66) és helyezze fel azokat a lábváz (LL) felső henger alakú csöveire a 16. ábra szerint! Ezután helyezze fel a lábváz zárvégeket (44) és helyezze azokat a henger alakú csövek végeibe! Végezze el ugyanezt a lépést a lábváz alsó henger alakú csövein a lábpárnákkal (67) és a zárvégekkel (44)!

11 A kábelek felhelyezése Ellenőrizze azt, hogy az acél kábelek helyesen vannak elhelyezve a csigák árkaiban! Fogja meg az acél kábel (11) végét és helyezze azt be a lapsúlyvezető rúd (21) végén található karabinerbe (47) a 17. és a 18. ábrák szerint! Távolítsa el a csavart a tárogató gép lemezéből a 19. ábra szerint és helyezze oda a kábel végét, majd rögzítse a kábelt az eltávolított csavar, a távtartó és az alátét segítségével!

12 Fogja meg a kábel végét és húzza azt át az első csigán (100) a 20. ábra szerint! Ugyanezt a kábelvéget húzza át a második csigán (101) is! Ezután húzza tovább a kábelt és a harmadik csigán (102) is vezesse át! A 20A ábrán lévő házból (G) távolítsa el a csavart, helyezze a házba az említett kábel végét és az eltávolított csavar segítségével rögzítse a kábelt! Megjegyzés: a művelet után az acél kábel talán laza lehet, hogy ezt orvosolja, csak húzza meg a kábelt a házban (G)! Ha a lábát szeretné edzeni a géppel, helyezzen láncot karabinerek segítségével a lábváz és az acélkábel közé a 21. ábra szerint! Ha a tárogató gépet szeretné használni, a mozgástartomány választó tüskét (Q) kell áthelyezni, ahogy az a 22. ábrán is látható!

13 A burkolatok rögzítése Fogja meg a burkolat rögzítő vasat (96) és helyezze fel azt a burkolatra a 22A ábrán látható módon! A burkolat rögzítő vas felhelyezése csavarok (97) és alátétek (91) segítségével lehetséges. Húzza meg jól a csavarokat! Helyezze a jobb és bal hátsó burkolatokat (H és I) a géptestre (A) úgy, hogy a burkolatok széleit a géptest árkaiba igazítja, majd a burkolat felső részénél lévő csavarokat a géptestbe csavarozza a 24. ábra szerint! Ezeket a burkolatokat szintén az oldalsó csövekhez is kell illeszteni, úgy hogy a fekete részeket erősen megnyomja! Nyomja a felső burkolatot (51) a felső géptesten keresztül (K) addig amíg a géptestre (A) nem igazodik (26. ábra)! Egyenként helyezze fel a rögzítőket (97)! Ezután helyezze fel a díszítő burkolatokat (43) az edzőgép oldalaira a 27. ábra szerint!

14 A lapsúlytüske behelyezése A 28. ábra szerint helyezze be a lapsúlytüskét (P) a gyakorlat elvégzéséhez szükséges lapsúly mennyiség alá! Illessze be a lapsúlytüskét úgy, hogy az a lapsúlyvezető rúd (21) megfelelő furatába tolódjon a 29. ábra szerint! Ezután fordítsa a lapsúlytüskét az óra járásával ellentétes irányba! A lapsúlytüske kivételéhez fordítsa a tüskét az óra járásával egyező irányba, majd húzza azt ki a lapsúlyok közül! A lapsúlyok betűvel vannak ellátva, melyek súlyokra (kg és font) utalnak, az erre vonatkozó táblázatot a 32. ábra mutatja.

15 Az ülőpárna felhajtása Az üléspárna felhajtásához először távolítsa el a biztonsági rudat (29) és emelje fel azt a nyíl irányába a 46. ábra szerint! Ugyanez a rúd segíti az ülés visszahelyezését is. Megjegyzés: az ülés két különböző pozícióba helyezhető. Szintezés Miután az edzőgépet teljesen összeszerelte, ellenőrizze azt, hogy az stabilan helyezkedik el a padlón. A szintezés a szintezőlábak (42) segítségével valósítható meg a 47. ábra szerint! A BH fenntartja azt a jogát, hogy a termék specifikációját minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa!

16 BH FITNESS SPAIN EXERCYCLE,S.L. (Manufacturer) P.O.BOX VITORIA (SPAIN) Tel.: Fax: POST-VENTA Tel: / Fax: sat@bhfitness.es BH FITNESS HUNGARY Fehérvári út Budapest Tel: Fax: info@sport8.hu BH FITNESS NORTH AMERICA Ellipse Foothill Ranch CA Tel: Toll free: Fax: fitness@bhnorthamerica.com BH FITNESS ASIA No.139, Jhongshan Rd. Daya Township Taichung 428, Taiwan. R.O.C. Tel.: Fax: info@bhasia.com.tw BH FITNESS PORTUGAL MAQUINASPORT, S.A. Zona Industrial Giesteira Terreirinho Agueda (PORTUGAL) Tel.: Fax: info@bhfitness.pt BH SERVICE PORTUGAL Tel.: Fax: info@bhfitness.pt BH FITNESS UK Halliards, Terrington Drive Newcastle-under-Lyme Staffordshire ST5 4NB United Kingdom Tel.: +44 (0) sales@bh-uk.co.uk AFTER SALES - UK service@bh-uk.co.uk EXERCYCLE GMBH Schumannstraße Frankfurt/Main Tel Fax info@bhfitness.com

Konzol felhasználói Kézikönyv

Konzol felhasználói Kézikönyv Konzol felhasználói Kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához dugja be az edzőgéphez mellékelt adapter (73) dugóját ( c ) dugja be az edzőgép hátsó részének alján található aljaztba, ( h ) az adaptert

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv Spada Dual (G930U) Konzol felhasználói kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához az edzőkerékpárhoz adott adapter dugóját dugja be az edzőgép hátsó részénél található aljzatba, a másik végét pedig

Részletesebben

Global Gym kézikönyv

Global Gym kézikönyv Global Gym kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy munkája

Részletesebben

FDC20 Generator (G864) Felhasználói kézikönyv

FDC20 Generator (G864) Felhasználói kézikönyv FDC20 Generator (G864) Felhasználói kézikönyv Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár minden termékünk esetében maximálisan figyelünk a kiváló minőségre, alkalmanként mégis előfordulhatnak hibák, hiányosságok.

Részletesebben

Multigym Plus kézikönyv

Multigym Plus kézikönyv Multigym Plus kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy

Részletesebben

Az edzési szakasz legalább 12 percig tartson, bár a legtöbb felhasználó esetében a tanácsolt tréning ideje 10-15 perc.

Az edzési szakasz legalább 12 percig tartson, bár a legtöbb felhasználó esetében a tanácsolt tréning ideje 10-15 perc. Athlon kézikönyv Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton. Csak olyan edzésprogramot végezzen, melyet

Részletesebben

Spin Bike Monitor Felhasználói Kézikönyv

Spin Bike Monitor Felhasználói Kézikönyv SB 1.4 (H9158) SB 2.2 (H9162) Spin Bike Monitor Felhasználói Kézikönyv Bekapcsolás Az elemek behelyezése Az elemek behelyezéséhez először el kell távolítani a konzol hátsó részén lévő elemfedelet az ábra

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv Vario evezőgép (R-350) Konzol felhasználói kézikönyv A konzol bekapcsolása Dugja be az adapter (119) egyik csatlakozóját (m) az edzőgép alsóhátsó részén lévő aljzatba, (n) a másik végét pedig a 220 V-os

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv TFR ERGO DUAL (H650) Felhasználói kézikönyv Fontos biztonsági óvintézkedések Ezt a háttámlás edzőkerékpárt a maximális biztonság figyelembevételével terveztük és alkottuk meg. Ennek ellenére az alábbi

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv TFB DUAL (H862) SZOBAKERÉKPÁR Felhasználói kézikönyv Fontos biztonsági óvintézkedések Ezt a edzőkerékpárt a maximális biztonság figyelembevételével terveztük és alkottuk meg. Ennek ellenére az alábbi óvintézkedéseket

Részletesebben

Atlantic konzol G2525

Atlantic konzol G2525 Atlantic konzol G2525 Az elliptikus edzőgép bekapcsolása: Dugja be az adapter csatlakozóját (m) az elliptikus edzőgép hátánál található alsó csatlakozó nyílásába (k), majd dugja be az adaptert (110) a

Részletesebben

Fontos: ha az edzőgépet le szeretné selejtezni, annak elektronikus részeit speciális szemét tárolóba kell helyezni! (2. ábra)

Fontos: ha az edzőgépet le szeretné selejtezni, annak elektronikus részeit speciális szemét tárolóba kell helyezni! (2. ábra) Athlon konzol Az elliptikus edzőgép bekapcsolása: Dugja be az adapter csatlakozóját (m) az elliptikus edzőgép hátánál található alsó csatlakozó nyílásába (k), majd dugja be az adaptert (110) a fali aljzatba!

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv F5 Dual (G6427U) F9 Dual (G6520U) F12 Dual (G6522U) Konzol felhasználói kézikönyv MAGYAR A konzol részei A A kijelzőn a következő információk jelennek meg: edzésidő, az aktuális edzésprogram, az aktuális

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv F3 Dual (G6424) Konzol felhasználói kézikönyv A konzol részei A A kijelzőn a következő információk jelennek meg: edzésidő, az aktuális edzésprogram, az aktuális futószalag sebesség, a megtett távolság,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv VIB (YV25) VIB3 (YV25TM) Felhasználói kézikönyv Köszönjük, hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk azért, hogy minden termékünkre a maximális minőség legyen jellemző, időnként előfordulhatnak

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv Athlon Dual (G2336U) Atlantic Dual (G2525U) NLS12 Dual (G2351) Konzol felhasználói kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához az edzőgéphez adott adapter dugóját dugja be az edzőgép hátsó részénél található

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SB 1.2 (H9154) SB 1.4 (H9158) Felhasználói kézikönyv Biztonsági óvintézkedések Az edzőkerékpár úgy lett megtervezve és megalkotva, hogy a maximális biztonságot garantálja. Ennek ellenére is be kell tartani

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv F9R Dual (G6520R) Konzol felhasználói kézikönyv MAGYAR A konzol részei A A kijelzőn a következő információk jelennek meg: edzésidő, az aktuális edzésprogram, az aktuális futószalag sebesség, a megtett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NLS18 Dual (G2382U) NLS18 Dual Plus (G2385U) Felhasználói kézikönyv Fontos biztonsági óvintézkedések Ezt az elliptikus trénert a maximális biztonság figyelembevételével terveztük és alkottuk meg. Ennek

Részletesebben

Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Praktik (XJ-I seria) Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. Figyelem: A saját biztonsága

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE

TARTALOMJEGYZÉK A FIGYELMEZTETÕ MATRICA FELHELYEZÉSE TARTALOMJEGYZÉK Figyelmesztetõ matrica elhelyezése..........................................2 Fontos óvintézkedések....................................................3 Használat elött...........................................................4

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NLS 12 (G2350) NLS 12 DUAL (G2351) Felhasználói kézikönyv Fontos biztonsági óvintézkedések Ezt az elliptikus trénert a maximális biztonság figyelembevételével terveztük és alkottuk meg. Ennek ellenére

Részletesebben

YV 50 Combo One Felhasználói Kézikönyv

YV 50 Combo One Felhasználói Kézikönyv YV 50 Combo One Felhasználói Kézikönyv Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár minden termékünk esetében maximálisan figyelünk a kiváló minőségre, alkalmanként mégis előfordulhatnak hibák, hiányosságok.

Részletesebben

Khronos Generator konzol használati utasítás

Khronos Generator konzol használati utasítás Khronos Generator konzol használati utasítás A használt elektromos berendezések leselejtezése, kidobása 1. Ha egy terméken a fenti ábrát látja, akkor arra a 2002/96/EC európai direktívák érvényesek. 2.

Részletesebben

Atlantic kézikönyv G2525

Atlantic kézikönyv G2525 Atlantic kézikönyv G2525 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton. Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

Tetőcsomagtartó létraszállítóval

Tetőcsomagtartó létraszállítóval FIGYELEM: A LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍNEK (1 ÉS 2) AZONOSAK ÉS MINDKÉT OLDALON HASZNÁLHATÓK. 1 - JOBB LÉTRASZÁLLÍTÓ SÍN - x1 CIKKSZÁM: 02-0123-M - BELSŐ SZORÍTÓ - x6 CIKKSZÁM: 02-0097 699-0536-01 AJÁNLOTT SZERELÉSI

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv TFB Dual (H862) TFR Ergo Dual (H650) Konzol felhasználói kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához az edzőkerékpárhoz adott adapter dugóját dugja be az edzőgép hátsó részénél található aljzatba, a

Részletesebben

HOME GYM. EDZÖTORONY Cikk szám: 1164

HOME GYM. EDZÖTORONY Cikk szám: 1164 HOME GYM EDZÖTORONY Cikk szám: 1164 Alkatrészek listája 1 Fö alapzat 1 47 Emelö csiga 9 2 Stabilizáló alap 2 48 Sima csiga 3 3 Emelés-ellenes lemez 1 49 Kábel elvezetés 15 4 Elülsö függöleges gerenda 1

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Modellszám: WEEVSY1909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét kielégítsük.

Részletesebben

Active Power kézikönyv

Active Power kézikönyv Active Power kézikönyv Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk annak érdekében hogy termékünket a legjobb minőség jellemezze, mégis esetenként előfordulnak kisebb-nagyobb problémák

Részletesebben

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv NLS18 Dual (G2382U) NLS18 Dual Plus (G2385U) Konzol felhasználói kézikönyv Beüzemelés A konzol bekapcsolásához az edzőgéphez adott adapter dugóját dugja be az edzőgép hátsó részénél található aljzatba,

Részletesebben

Boiler Elektro Beszerelési utasítás

Boiler Elektro Beszerelési utasítás Boiler Elektro. oldal Boiler Elektro (elektromos bojler) Tartalomjegyzék Alkalmazott szimbólumok... Modell... 4 Helykiválasztás és beszerelés... Vízbekötés... 3 A biztonsági/leeresztőszelep beszerelése...

Részletesebben

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ...

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonsá... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Mágneses Evezőgép. Termék száma: 1218

Mágneses Evezőgép. Termék száma: 1218 Mágneses Evezőgép Termék száma: 1218 Fontos biztonsági információk 1. A gép összeszerelése és használata előtt, olvassa el az egész használati utasítást. Biztonságos és effektív felhasználás csak a jól

Részletesebben

Választható kiegészítők csuklókaros állvány sorompókar tartóvilla sorompókar, 4.25 m szakáll

Választható kiegészítők csuklókaros állvány sorompókar tartóvilla sorompókar, 4.25 m szakáll RAP-4 Jellemzők A RAP 4 egy elektromechanikus sorompó ami bejáratokhoz (autóparkoló, gyárak, kórházak stb.) használandó. A fém doboz egy motort és egy vezérlőegységet tartalmaz. A motor önzáró, a manuális

Részletesebben

FDC19 (G860) Felhasználói kézikönyv

FDC19 (G860) Felhasználói kézikönyv FDC19 (G860) Felhasználói kézikönyv Köszönjük hogy termékünket választotta! Bár minden termékünk esetében maximálisan figyelünk a kiváló minőségre, alkalmanként mégis előfordulhatnak hibák, hiányosságok.

Részletesebben

KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ BH0-HU CIKKSZÁM ED65 GD65-B WR65 729065 Raktár: 27 Sq. Ft. 67 Cu. Ft. méretei 2,5 m 2 4,7 m 3 FIGYELEM: AZ EGYES RÉSZEK ÉLESEK. ÓVATOSAN KEZELJE ŐKET A TESTI SÉRÜLÉS ELKERÜLÉSE

Részletesebben

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 h a s z n á l a t i ú t m u t a t ó Forgalmazó Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Fontos biztonasági

Részletesebben

MOOVY Tolókapu automatizálás

MOOVY Tolókapu automatizálás M G Y R I T L I N O MOOVY Tolókapu automatizálás MOOVY UTOMTIONS FOR SLIDING GTES USE ND MINTENNCE MNUL MŰSZKI JELLEMZŐK Tápfeszültség Teljesítmény Motor áramfelvétele () Kapacitás (uf) Védelem szintje

Részletesebben

H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató

H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató Version: Stand: Ausgabe: 31342hu #342_2010 01/10ut H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató Munkakezdés előtt, kérjük, olvassa el!..a jelen útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása kedvezőtlenül

Részletesebben

Telepítési leírás Hidraulikus, csuklókaros ajtóbehúzókhoz

Telepítési leírás Hidraulikus, csuklókaros ajtóbehúzókhoz U Telepítési leírás Hidraulikus, csuklókaros ajtóbehúzókhoz 3022AW, 3023AW, 5012AD, 5012AW, 5022AD, 5022AW, 5023AD, 5023AW, 5033AD, 5033AW, 5034AW, 5044AW, 5044BW, 5045AW, 7022AD, 7022AW, 7023AD, 7023AW,

Részletesebben

63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS

63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS 63602029H.fm Page 156 Wednesday, October 24, 2007 5:37 PM HASZNÁLATI UTASÍTÁS A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELŐTT KÖRNYEZETVÉDELMI TANÁCSOK ÁLTALÁNOS TANÁCSOK ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEK A HŰTŐTÉR ÜZEMELTETÉSE A FAGYASZTÓTÉR

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TÍPUSÚ GÁZFŐZŐLAPOKHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TÍPUSÚ GÁZFŐZŐLAPOKHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CGW LUX 60 4G AI AL CI CGW LUX 70 5G AI AL TR CI TÍPUSÚ GÁZFŐZŐLAPOKHOZ CGW LUX 60 4G AI AL CI CGW LUX 70 5G AI AL TR CI COD. 04067DE - 10.09.2012 A FŐZŐLAPOK LEÍRÁSA MODELL: CGW LUX

Részletesebben

AKKUMULÁTOROS FÚRÓ ÉS CSAVARBEHAJTÓ GÉP elektromos fékkel. 10 mm (3/8 ) 6093D 6095D. Használati utasítás

AKKUMULÁTOROS FÚRÓ ÉS CSAVARBEHAJTÓ GÉP elektromos fékkel. 10 mm (3/8 ) 6093D 6095D. Használati utasítás MAKITA AKKUMULÁTOROS FÚRÓ ÉS CSAVARBEHAJTÓ GÉP elektromos fékkel 10 mm (3/8 ) 6093D 6095D Használati utasítás A jelen használati útmutatóban szereplő tartozékok nem feltétlenül leszállított tartozékok!

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DX 90. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. 230 V/50 Hz. Típus: csatlakoztatható) 290 W

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DX 90. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. 230 V/50 Hz. Típus: csatlakoztatható) 290 W Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Típus: Névleges feszültség: Érintésvédelmi osztály: Névleges össz. teljesítmény: Az izzók teljesítménye: Fokozatok száma: A készülék méretei: magasság:

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315 Speciális fűtőkazán ventilátoros olaj-/ gázüzemű égővel 6 70 88 48 (05/08) HU Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE5 Cserekazán Logano G05, G5, SE45, SK45 típusokhoz Szerelés és karbantartás előtt

Részletesebben

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Zéta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

Szerelési és karbantartási útmutató

Szerelési és karbantartási útmutató Szerelési és karbantartási útmutató Szakemberek számára Szerelési és karbantartási útmutató auromatic 570 VRS 570 HU Kiadó/gyártó Vaillant GmbH Berghauser Str. 40 D-42859 Remscheid Tel. +49 21 91 18 0

Részletesebben

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Ez a Beépítési útmutató a hűtő-fagyasztószekrények bútorzatba való beépítésére vonatkozik és a szakemberek számára készült. A készülék beépítését az

Részletesebben

Spinner Bike Termék száma: 1316

Spinner Bike Termék száma: 1316 Spinner Bike Termék száma: 1316 Használati és szerelési utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen ezt a leírást, mielőtt először használatba venné ezt a terméket. Biztonsági okokból tartsa meg ezt a használati

Részletesebben

Olympia CPD 3212E / CPD 5212E CPD 5312E / CPD 5314 /PP-12 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. Gemsys Europe Kft. 1141 Budapest Cinkotai u. 49. Tel: 222-32-36 - 1 -

Olympia CPD 3212E / CPD 5212E CPD 5312E / CPD 5314 /PP-12 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. Gemsys Europe Kft. 1141 Budapest Cinkotai u. 49. Tel: 222-32-36 - 1 - Olympia CPD 3212E / CPD 5212E CPD 5312E / CPD 5314 /PP-12 KEZELÉSI KÉZIKÖNYV Gemsys Europe Kft. 1141 Budapest Cinkotai u. 49. Tel: 222-32-36-1 - Gratulálunk választásához az Olympia CDP 5314E irodai számológéphez.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 133 Edzőtorony insportline Easy Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

Szerelési utasítás. Logamatic 4323. Szabályozókészülék. Szakemberek számára. Szerelés előtt figyelmesen olvassa el 7 747 017 333-03/2008 HU

Szerelési utasítás. Logamatic 4323. Szabályozókészülék. Szakemberek számára. Szerelés előtt figyelmesen olvassa el 7 747 017 333-03/2008 HU Szerelési utasítás Szabályozókészülék Logamatic 4323 Szakemberek számára Szerelés előtt figyelmesen olvassa el 7 747 017 333-03/2008 HU Tartalomjegyzék 1 Biztonság..................................................

Részletesebben

Univerzális LED kijelzős tolatóradar

Univerzális LED kijelzős tolatóradar B E S Z E R E L É S I É S H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó Univerzális LED kijelzős tolatóradar 4 DB LÖKHÁRÍTÓBA SZERELHETŐ SZENZORRA L, LED KIJELZŐVEL A DOBOZ TARTALMA 4 db ultrahangos szenzor, oldható

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GARANCIAKÁRTYA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GARANCIAKÁRTYA Termék: GARANCIAKÁRTYA??? 1. A KH Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor

Részletesebben

KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ BA0-HU CIKKSZÁM ED86 GD86-B WR86 7223065 Raktár: 43 Sq. Ft. 27 Cu. Ft. méretei 4,0 m 2 7,7 m 3 FIGYELEM: AZ EGYES RÉSZEK ÉLESEK. ÓVATOSAN KEZELJE ŐKET A TESTI SÉRÜLÉS ELKERÜLÉSE

Részletesebben

Ponyvagarázs. Összeszerelési útmutató. Verzió: 480 cm X 250 cm X 180(220) cm Dátum: 2009. december 10. Készítette: minimumgarazs.

Ponyvagarázs. Összeszerelési útmutató. Verzió: 480 cm X 250 cm X 180(220) cm Dátum: 2009. december 10. Készítette: minimumgarazs. Ponyvagarázs Összeszerelési útmutató Verzió: 480 cm X 250 cm X 180(220) cm Dátum: 2009. december 10. Készítette: minimumgarazs.hu 2 Biztonsági előírások Ellenőrizze a ponyvagarázs csomagolásaiban található

Részletesebben

Solatube SolaMaster Széria Solatube 330 DS & 750 DS Beszerelési Utasítás

Solatube SolaMaster Széria Solatube 330 DS & 750 DS Beszerelési Utasítás Solatube SolaMaster Széria Solatube 330 DS & 750 DS Beszerelési Utasítás (530 mm-es fénycsatorna rendszer) Belógó fénycsatorna (Open Ceiling) Alkatrész lista Mennyiség (db) 1. Lehetséges külső Kupolák

Részletesebben

GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT.

GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELİRE HELYEZHETİ GYERMEK KERÉKPÁRÜLÉS (KISGYERMEK SZÁMÁRA, 18KG SÚLYHATÁRIG) GYERMEKE ÉS AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

BELTÉRI EGYSÉG AY-XPC18LR

BELTÉRI EGYSÉG AY-XPC18LR OSZTOTT TÍPUSÚ BELTÉRI LÉGKONDICIONÁLÓ TELEPÍTÉSI KÉZIKÖNYV MAGYAR BELTÉRI EGYSÉG AY-XPC18LR MAGYAR A problémamentes telepítés érdekében olvassa el és tartsa be gondosan ezeket az utasításokat. Ez a kézikönyv

Részletesebben

6301 8048 2000/12 HU Szakemberek számára. Szerelési utasítás. Logamatic 4313 szabályozókészülék. A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni

6301 8048 2000/12 HU Szakemberek számára. Szerelési utasítás. Logamatic 4313 szabályozókészülék. A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni 6301 8048 2000/12 HU Szakemberek számára Szerelési utasítás Logamatic 4313 szabályozókészülék A szerelés előtt kérjük gondosan átolvasni Impresszum A készülék megfelel a rá vonatkozó szabványok és irányelvek

Részletesebben

WA mérés alatt. mérés alatt

WA mérés alatt. mérés alatt GARDENA RM 380 akkumulátoros fűnyíró Cikksz. 4040 Vevőtájékoztató Tartsa be a készüléken levő biztonsági utasításokat!! Figyelem! Üzembe helyezés előtt olvassa el a vevőtájékoztatót! Az idegen személyeket

Részletesebben

Készlet a tartály falra történő felszereléséhez, LZX414.00.71000 és LZX414.00.72000 Szerelési útmutató

Készlet a tartály falra történő felszereléséhez, LZX414.00.71000 és LZX414.00.72000 Szerelési útmutató DOC273.86.00144.Jul07 Készlet a tartály falra történő felszereléséhez, LZX414.00.71000 és LZX414.00.72000 Szerelési útmutató 1. Kiadás, 07/2007 wc/kt HACH LANGE GmbH, 2007. Minden jog fenntartva. Németországban

Részletesebben

40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401

40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401 40 [1016 mm] Hajlító- és vágógép Model 110-0401 Szerelési és kezelési útmutató Műszaki jellemzők Tulajdonság Legnagyobb hajlító-/ vágókapacitás Teljes hosszúság Állómagasság Teljes konstrukció Súly Megnevezés

Részletesebben

D F E I P. H Marchel-gázszűrők beépítési, üzemeltetési és használati utasítása. S www.marchel.de. 1.0 Tartalomjegyzék. 1.

D F E I P. H Marchel-gázszűrők beépítési, üzemeltetési és használati utasítása. S www.marchel.de. 1.0 Tartalomjegyzék. 1. H Marchel-gázszűrők beépítési, üzemeltetési és használati utasítása D F E I P S www.marchel.de H 1.0 Tartalomjegyzék 1.0 Tartalomjegyzék 2.0 Bevezető 3.0 A gázszűrő gyártási sorozatainak meghatározása

Részletesebben

S100 SOROZAT - TOLÓAJTÓK (acél rendszer)

S100 SOROZAT - TOLÓAJTÓK (acél rendszer) Peremfeltételek: S100 SOROZAT - TOLÓAJTÓK (acél rendszer) alsó futású tolóajtók - maximális nyílásméretek: magasság 200 mm, szélesség tetszőleges egyenként 000 mm-ig terjedő részegységek esetén. - az egyes

Részletesebben

ó ó ó ú ó ó ó ó ó ú ő ú ú ó ű ü ó ü ő ú ü ű ó ű ű ő ő ó ó ű ő ú ó ű ó ó ó ó ű ü ü ó ü ó ó ü ú ó ó ű ó ú ó ú ő ú ó ű ü ő ő ó ü ó ó ű ó ű ó ó ó ó ú ó ű ó ó ű ü ó ü ű ü ó ü ő ó ű ú ó ű ó ő ó ű ó ó ú ó ű ó

Részletesebben

HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP

HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP HYD- DM130 Eredeti használati útmutató Hálózati feszültség Hálózati frekvencia Motor teljesítmény A főorsó 12 mm A főorsó sebességeinek száma A főorsó üresjárati sebessége

Részletesebben

KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK

KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK KEZELÉSI ÉS TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ KÖZVETETT FŰTÉSŰ VÍZMELEGÍTŐK OKC 300 NTR/1MPa OKC 400 NTR/1MPa OKC 500 NTR/1MPa OKC 750 NTR/1MPa OKC 1000 NTR/1MPa OKC 300 NTRR/1MPa, OKC 400 NTRR/1MPa OKC 500 NTRR/1MPa

Részletesebben

Használati útmutató ELEKTROMOS KONVEKTOR. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002

Használati útmutató ELEKTROMOS KONVEKTOR. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 NÉMETORSZÁGBAN GYÁRTVA Használati útmutató ELEKTROMOS KONVEKTOR myhansecontrol.com myhansecontrol.com Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 QR kódokkal gyorsan és egyszerűen célba érni Függetlenül attól,

Részletesebben

OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZETT NYITÓ SZETT

OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZETT NYITÓ SZETT TOLÓKAPU NYITÓ SZETT OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZETT KIT PL1000 TOLÓKAPU NYITÓ SZETT A PL1000 elektro-mechanikus tolókapu nyitó szettet otthoni felhasználásra tervezték. A hajtómotor ízléses megjelenésű

Részletesebben

HORDOZHATÓ KLÍMABERENDEZÉS. APK-10A, APK-12A Használati utasítás

HORDOZHATÓ KLÍMABERENDEZÉS. APK-10A, APK-12A Használati utasítás HORDOZHATÓ KLÍMABERENDEZÉS APK-10A, APK-12A Használati utasítás Az eszköz használata előtt olvassa el és őrizze meg ezt a kézikönyvet a későbbi használathoz. 58 MŰSZAKI ADATOK Típusszám APK-10A APK-12A

Részletesebben

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók:

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók: Aqua kézikönyv R308 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton! Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

Szerelési, karbantartási és kezelési utasítás

Szerelési, karbantartási és kezelési utasítás 72111900 2003/02 HU Szerelési, karbantartási és kezelési utasítás Logamax U012-28 T60 beépített tároló vízmelegítővel rendelkező gáztüzelésű átfolyós fűtőkészülékhez A szerelés, a karbantartás és a kezelés

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. TÉMA 2...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Bevezetés, Szállítás és Átvétel. 6...SZÉTSZERELÉSI UTASÍTÁSOK: THERMO-SEAT épületi és Storm légfúvók

TARTALOMJEGYZÉK. TÉMA 2...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Bevezetés, Szállítás és Átvétel. 6...SZÉTSZERELÉSI UTASÍTÁSOK: THERMO-SEAT épületi és Storm légfúvók TARTALOMJEGYZÉK OLDAL TÉMA 2...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Bevezetés, Szállítás és Átvétel 3...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Üzembe helyezés 4...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK: Teszt és Indító folyamatok 5...ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

KOSÁRLABDA PALÁNK. Termék száma: 1157

KOSÁRLABDA PALÁNK. Termék száma: 1157 KOSÁRLABDA PALÁNK Termék száma: 1157 FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Az összeszerelő személynek és a rendszer felhasználójának kötelező a biztonsági és szerelési utasításokat elolvasnia, megértenie

Részletesebben

Beton- és acélalapzat ABS SB 900-2500, XSB 900-2750 áramláskeltőkhöz

Beton- és acélalapzat ABS SB 900-2500, XSB 900-2750 áramláskeltőkhöz Beton- és acélalapzat ABS SB 900-2500, XSB 900-2750 áramláskeltőkhöz 1 597 0751 HU 01.2014 hu Szerelési útmutató Az eredeti útmutató fordítása www.sulzer.com Szerelési útmutató betonalapzathoz SB 900-1200

Részletesebben

Laminálógép OLYMPIA A 2020 A 2040 A 3020 A 3040

Laminálógép OLYMPIA A 2020 A 2040 A 3020 A 3040 Laminálógép OLYMPIA A 2020 A 2040 A 3020 A 3040 Olympia Business Systems Vertriebs GmbH Weg zum Wasserwerk 10 D-45525 Hattingen Telefon: 0 23 24 / 68 01-0 Fax: 0 23 24 / 68 01 99 http://www.olympia-vertrieb.de

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás Szerelési és karbantartási utasítás Síkkollektorok 67068058-00.Av CKE.0-s / CKN.0-s Tető fölé szerelés Szakemberek számára Figyelmesen olvassa el a szerelés és karbantartás előtt! 6 70 6 6 (0/00) HU Tartalomjegyzék

Részletesebben

Staywell 700 Széria Kétutas kisállatajtó Kis, Közepes és Nagy méretekhez. Használati útmutató

Staywell 700 Széria Kétutas kisállatajtó Kis, Közepes és Nagy méretekhez. Használati útmutató Staywell 700 Széria Kétutas kisállatajtó Kis, Közepes és Nagy méretekhez Használati útmutató Az Ön Staywell kisállatajtaja Kis Macskáknak Kis méretű kutyáknak Biztonsági zár Faajtóra Téglafalba PVC/uPVC/Fémajtóra

Részletesebben

2. A szállítmány tartalma

2. A szállítmány tartalma 1. A hazai videós kapuőr rendszere Lehetővé teszi az audiovizuális kapcsolatot az elektromos videós kapuőrrel és az ajtózár kezelését. Ezen rendszer hozzájárul a lakás komfortjának és biztonságának növeléséhez.

Részletesebben

ÜTVE CSAVARBEHAJTÓ GÉP. Használati utasítás

ÜTVE CSAVARBEHAJTÓ GÉP. Használati utasítás MAKITA ÜTVE CSAVARBEHAJTÓ GÉP 6953 Használati utasítás A jelen használati útmutatóban szereplő tartozékok nem feltétlenül leszállított tartozékok! A leszállított tartozékokról kérem érdeklődjön viszonteladóinknál!

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9361 Fitness kerékpár insportline Baraton

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9361 Fitness kerékpár insportline Baraton HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 936 Fitness kerékpár insportline Baraton TARTALOM FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS...3 RAJZ (A)... RAJZ (B)...5 ALKATRÉSZLISTA... 6 ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ...8 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK,

Részletesebben

JBI Tri-O 34 / Tri-O 50 Mechanikus lyukasztó és fém ikerspirálzáró gép KEZELÉSI UTASÍTÁS 2010.09.23.

JBI Tri-O 34 / Tri-O 50 Mechanikus lyukasztó és fém ikerspirálzáró gép KEZELÉSI UTASÍTÁS 2010.09.23. JBI Tri-O 34 / Tri-O 50 Mechanikus lyukasztó és fém ikerspirálzáró gép KEZELÉSI UTASÍTÁS 2010.09.23. Tartalom Tartalom... 1 1) A gép alkalmas... 2 2) Műszaki adatok... 2 3) Dokumentum lyukasztás... 3 4)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DM-60/DM-70/DM-90. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. 220/230 V/50 Hz. Típus: DM-60 DM-70 DM-90

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DM-60/DM-70/DM-90. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat. 220/230 V/50 Hz. Típus: DM-60 DM-70 DM-90 Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Típus: DM-60 DM-70 DM-90 Névleges feszültség: 220/230 V/50 Hz Érintésvédelmi osztály: I. (csak védõföldeléssel ellátott hálózathoz csatlakoztatható) Névleges

Részletesebben

FOLYAMATLÉPÉSEK CITROEN SAXO

FOLYAMATLÉPÉSEK CITROEN SAXO CITROEN SAXO Amennyiben nem rendelkezik kellő szervízberendezésekkel és célszerszámokkal a torziós hátsó futómű javítását javasoljuk, hogy bízza márkaszervízre vagy szakszervízre. A javítási művelet nem

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás Szerelési és karbantartási utasítás Tároló-vízmelegítő Logalux SU400 SU1000 Szakemberek számára Szerelés előtt kérjük figyelmesen átolvasni 6 70 617 531-1/001 HU Tartalom 1 Általános tudnivalók.........................................

Részletesebben

Robert Bosch GmbH. Mobil tálalókocsi

Robert Bosch GmbH. Mobil tálalókocsi Mobil tálalókocsi Mobil segítőtárs Mobil tálalókocsi Igencsak praktikus: az ilyen tálalókocsi mindig ott lehet, ahol éppen szükség van rá, és sok helyet kínál mindenféléhez. 1 Bevezetés Bármit varázsol

Részletesebben

Rigiton szerelési útmutató

Rigiton szerelési útmutató Rigiton szerelési útmutató hézagkitöltõs (Joint-Filler) technológiával készült álmennyezetekhez Profilváz szerelése A CD szerelõ profilok egymástól való távolsága legfeljebb 335 mm lehet. A Rigiton perforált

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Spinning kerékpár insportline Jota TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 7 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ...9 BIZTONSÁGI

Részletesebben

Szerelési útmutató a KLASIK 120 előtetőhöz

Szerelési útmutató a KLASIK 120 előtetőhöz 1. Előtető anyagjegyzék Szerelési útmutató a KLASIK 120 előtetőhöz Ssz. Ábra Db Megnevezés 1 4 Rozsdamentes csavar 4,8 x 19 2 4 Takaróelem 3 4 Tipli 12 mm horganyzott hatlapfejű csavarral 4 4 Alátét 5

Részletesebben

-1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz

-1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz -1- Összeszerelési útmutató 60*120-as ágyneműtartós babaágyhoz A lapra szerelt terméke összeszerelése a csomagolásban található szerelési rajz útmutatását követve egyszerűen elvégezhető. A szerelési rajz

Részletesebben

Összeszerelési útmutató. Egyenes lábú magas ültető szék tálcával és ékkel

Összeszerelési útmutató. Egyenes lábú magas ültető szék tálcával és ékkel Összeszerelési útmutató Egyenes lábú magas ültető szék tálcával és ékkel 1 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Termékeink egyedi kézi gyártásúak, ezért egy kicsivel több figyelmet igényel összeszerelésük.

Részletesebben

CB9 HU Vezérlõegység

CB9 HU Vezérlõegység CB9 HU Vezérlõegység TARTALOMJEGYZÉK 1. CB9 VEZÉRLÕEGYSÉG... 1.1. Általános tudnivalók... 1.2. Mûszaki adatok... 2. HASZNÁLATI UTASÍTÁS A VEZÉRLÕEGYSÉG HASZNÁLATÁHOZ.... HASZNÁLATI UTASÍTÁS A VEZÉRLÕEGYSÉG

Részletesebben

POWX0476 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX0476 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS

LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS Importálja: ASSUR Kft 1117 Budapest, Budafoki út 183. Tel: 481-95-95, fax : 481-95-99 e-mail:assur@assur.hu web-site:www.assur.hu

Részletesebben

H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató

H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató Version: Stand: Ausgabe: 3134hu #340_2010 01/10ut H Összeszerelési és üzemeltetési útmutató Munkakezdés előtt, kérjük, olvassa el!..a jelen útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása kedvezőtlenül befolyásolhatja

Részletesebben