Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart"

Átírás

1 LEHETŐ LEGJO HTÁSFOKKL ENERGIÁT TKRÍT MEG KIS KRNTRTÁSI IGÉNY Flamcovent Smart Flamco lean Smart Flamcovent lean Smart OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY ENERGI-MEGTKRÍTÁS MELLETT KÖVETKEZŐ MÉRETEKEN: N

2 Szabaduljon meg a levegőtől és iszaptól. rendszerekben a levegő és iszap olyan problémákat eredményez, mint a csökkent mértékű hőátadás, szükségtelen meghibásodások, kopás és zaj. Továbbá a rendszer leállásához és csökkent szivattyúteljesítményhez is vezet. következmények közé tartozik a nagyobb energiafogyasztás és megbízhatatlan rendszer. Honnan származik a levegő és az iszap? levegőbuborékok és gázok minden hűtő- és fűtőrendszer vízében jelen vannak. Általánosságban véve az ott folyó tevékenységek (karbantartás, leeresztés és feltöltés stb.), mikroszivárgások, diffúzió és a vízben végbemenő kémiai folyamatok következményei. z iszap megjelenése korróziós folyamatokhoz, a rendszer karbantartásához vagy a meghibásodó rendszerelemekhez köthető. z iszap felhalmozódhat, és eltömődést okozhat. szűrők alkalmazása nem tekinthető ideális megoldásnak, azok ugyanis nem fogják fel a kisebb részecskéket, az iszappal eltömődnek, nagy áramlási ellenálláshoz vezetnek, rendszeres karbantartást igényelnek, továbbá egyes alkotórészeiket is cserélni szükséges. Ha a rendszerben levegő és iszap van, az a következőkhöz vezet: korrózióból adódóan rövidebb élettartam. Kisebb kényelem az alacsonyabb mértékű hőátadásnak és zajoknak köszönhetően. Leválások és magnetit részecskék okozta károk a szivattyúkban. rendszer leállása. Hitelességvesztés a beszerelést végző és alkatrészeket szállító vállalkozásoknak. Flamcovent lean Smart levegő- és iszapleválasztókkal ezek a kedvezőtlen tényezők a lehető legnagyobb mértékben visszaszoríthatók.

3 z új norma Flamco-nak megvan a válasza z új Flamcovent, Flamco lean és Flamcovent lean Smart levegő- és iszapleválasztó termékcsalád a legkisebb mikrobuborékokat és a szennyeződések apró részecskéit is képes eltávolítani a rendszerben lévő vízből. Szinte karbantartásmentesek, miközben áramlási ellenállásuk elhanyagolhatóan kicsi, amivel energia takarítható meg. Új, ugyanakkor már bizonyított szabvány Smart levegő- és iszapleválasztók minden tekintetben intelligens termékek. Flamco más innovációihoz hasonlóan, ez az új technológiai megoldás optimális teljesítményt nyújt. legfeljebb 2"-es csatlakozóméretű Smart termékcsaládhoz hasonlóan bizonyított hatékonyságuk már a jövőre teszi alkalmassá őket, új szabványt ígér a levegő- és iszapleválasztás terén. Flamcovent Smart Flamco lean Smart Fő előnyök kár 60%-kal jobb teljesítmény a hagyományos levegő- és iszapleválasztókkal összehasonlítva. Rendkívül alacsony áramlási ellenállás, aminek eredménye a kisebb energiafogyasztás. Standard áramlási sebesség 3 m/s értékig. Egyenletes teljesítmény a rendszer élettartama során. Kis karbantartási igény.

4 Minden tekintetben intelligens Kiemelkedő leválasztási teljesítmény energia-megtakarítás mellett visszaáramlással kombinált leválasztóelem kitűnő választja le a mikrobuborékokat és iszaprészecskéket. levegő- és iszapleválasztást biztosít, ugyanakkor Így a levegőrészecskék automatikusan felemelkednek az elhanyagolható mértékű áramlási ellenállás az egység tetején lévő légtelenítő szelephez, eredményeként energiát takarít meg. iklusonként miközben az iszaprészecskék lesüllyednek az kivételes mértékű, 40% levegő és iszap leválasztására iszapgyűjtő aljára. vastartalmú részecskék kerül sor, a főáramból mindössze 10% elkülönítésével. kiválasztásához mindezen felül egy szupermágnes is leválasztó kamráján belül a víz sebessége hozzájárul. számottevő mértékben csökken, hatékonyan vészhelyzeti leállításkor használatos levegőkieresztő szelep. Kúp alakú légkamra. Visszatérő részáram. (. ábra) Függesztő fül. Úszó. Leürítő szelep a vízen úszó szennyeződések eltávolításához. Levegőleválasztó kamra. Iszapleválasztó kamra. Leválasztóelem. (. ábra) Kivehető szupermágnes. Kaparókés az iszapleválasztó kamrához. Kaparókés az iszapgyűjtőhöz. Leeresztő szelep és működtető kar karbantartási címkével. Kettős toló funkció Két toló funkció gondoskodik a rendszerben keringő vízben lévő szennyeződések hatékony eltávolításáról, valamint a víz légleválasztásáról.. ábra: z első funkciót a készülékházon belüli főáram útjába épített leválasztóelem kelti, amennyiben a szennyezett vizet eltéríti a leválasztó kamra felé. Forgatóelem a kaparókésekhez.. ábra: másik hatás annak az eredménye, hogy tiszta vízáram kerül vissza a középső részbe, a leválasztóelemmel ellentétes áramlási irányban. Ennek hatására a főáramban lévő mikrobuborékok és iszaprészecskék az egység oldala felé irányulnak, majd bekerülnek a leválasztó kamrájába, ahonnan aztán eltávolíthatók.

5 Intelligens működési elv Folyamatos üzem és hosszú élettartam Flamco Smart 60%-kal jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos levegő- és iszapleválasztók, miközben az áramlási ellenállás elhanyagolható mértékűre csökkent. Ez segít megelőzni a szivattyú kopását a központi fűtési rendszer vízmelegítőjében, és csökkenti az energiafelhasználást. 60%-kal jobb teljesítmény főáramban az nyomáscsökkentő elemek hiányának köszönhetően nem jelentkezik eltömődés vagy elakadás, ami pedig elsőrangú és folyamatos üzemet biztosít a teljes élettartam során. Ráadásul ez a tulajdonság az élettartamot is lényegesen meghosszabbítja. Iszapleválasztással összehasonlítva iklusonkénti leválasztási hatékonyság [%] Iszaprészecskék Flamco Smart Mérési eredmények kovarészecskékkel. Iszaprészecskék mérete [μm] Iszaprészecskék eloszlása [%] Levegőleválasztással összehasonlítva iklusonkénti leválasztási hatékonyság [%] Flamco Smart Mikrobuborék mérete [μm] Hagyományos leválasztó teljes átfolyással: leválasztás: legalább 25% ciklusonként. Flamco Smart: leválasztás: akár 40% ciklusonként. Szupermágnesek Flamco lean Smart és Flamcovent lean Smart rendszer iszapkaparókésében 25 szupererős neodímium mágnes található. mágnesek egyedi erőssége Gauss/1,3 Tesla. leválasztó kamra a teljes áramlást átvezeti a mágnesen. z alacsony áramlási sebességnek köszönhetően a mágnesek a legkisebb részecskéket is (akár 4 µm méretig) képesek leválasztani. mágnessel való eltávolítás során a mágneses részecskék lefelé mozognak, ahol két iszapkaparókés és egy leeresztő szelep található. Ez lehetővé teszi az egyszerű és hatékony iszap-eltávolítást. Kis karbantartási igény levegő- és iszapleválasztók alacsony karbantartási igénye nagy előny. megújult technológia hosszabb intervallumokat tesz lehetővé a szükséges karbantartások között. leeresztő szelep fogantyújára egy címkét lehet elhelyezni, amely egyszerű módon jelzi, hogy a legutóbbi karbantartást mikor végezték el.

6 Minden részletében intelligens Kúp alakú légkamra Flamcovent Smart és Flamcovent lean Smart légkamrája kúp alakú, illetve megnyújtott úszóelemmel rendelkezik, ami további távolságot biztosít a légtelenítő szelepig. Ez a szelepülés elszennyeződésének esélyét a minimálisra csökkenti. felső leválasztó kamrában összegyűlő, lebegő iszaprészecskék időszakosan a leeresztő szelepen keresztül eltávolíthatók. Iszapkaparó mágnestartóval és leeresztő szeleppel kivehető iszapkaparó több részből áll: Egy kettős kaparóegységből, melyek egyike a leválasztó kamra alján, míg a másik az iszapkaparó kúpjában található. Egyúttal mágnestartóval és szupermágnesekkel rendelkezik. mágnes lefelé történő húzásával a magnetit részecskék az iszapkaparó alsó részére kerülnek, ahonnan könnyen eltávolíthatók a leeresztő szelep segítségével. kivehető mágnest úgy tervezték, hogy az iszap eltávolításakor csak minimális hely maradjon az iszapleválasztó alatt. IsoPlus szigetelés szigetelőkészletet egyszerű felhelyezni, amennyiben az két, egymáshoz horgos rögzítőelemekkel és mélyhúzott műanyag zárókupakokkal kapcsolható szigetelőelemfélből áll. külső polisztirol felületi réteget (1 mm-es vastagság) melamin szigetelőhabra (50 mm-es vastagság) laminálják. 2-es tűzvédelmi osztály a IN 4102 szabvány alapján. lkalmas utólagos szerelésre is. 100 %-ban újrahasznosítható. λ-érték: 0,035 W/mK. Kapható N 50 és N 200 közötti csatlakozási méretekben.

7 Kiválasztás és szerelés Kiválasztási grafikonok Flamco Smart sorozat levegő- és iszapleválasztói innovatív kialakításuknak köszönhetően a rendszer nyomásvesztesége elhanyagolhatóan minimális mértékű. Versenytársaival összehasonlítva a Smartsorozat nyújtja a legjobb teljesítményt a leválasztás és nyomásesés terén még 3 m/s áramlási sebesség mellett is. z alábbi két grafikon egyszerű eszköz a megfelelő berendezéstípus kiválasztásához. 2,8 N50 N65 N80 N100 satlakozási méretek [N] N125 N150 2,2 N250 N350 N200 N300 satlakozási méretek [N] N400 N500 N600 2,6 2,4 2,2 1,5 m/s 2,0 1,8 Nyomásesés [kpa] 2,0 1,8 1,6 1,4 1,2 1,0 1,0 m/s Nyomásesés [kpa] 1,6 1,4 1,2 1,0 0,8 1,5 m/s 0,8 0,6 1,0 m/s 0,6 0,4 0,2 0,5 m/s 0,4 0,2 0,5 m/s 0, ábra Áramlási sebesség [m 3 /óra] (1 m 3 /óra = ±0,278 l/mp) eszerelés z elsődleges funkciótól függően (levegő- vagy iszapleválasztás), a levegőleválasztókat, az iszapleválasztókat és a kombinált levegőés iszapleválasztókat különböző módokon. ábra 0, Áramlási sebesség [m 3 /óra] (1 m 3 /óra = ±0,278 l/mp) lehet beszerelni. Ha az elsődleges funkció az iszapleválasztás, a terméket a visszatérő ágban kell elhelyezni (, ). Ha az elsődleges funkció a levegőleválasztás (, ), vagy ha kombinált levegőés iszapleválasztót használnak(, ), az optimális hely közvetlenül a vízmelegítő vagy a keverőszelep után van, folyásirányban, a keringtető szivattyú áramlásával ellentétes irányban. Ezzel kiszűrhetők a buborékok közvetlenül a víz felmelegítése után. Hűtési rendszer esetében ez közvetlenül a hűtő előtt történik (E). leválasztókat G ¾"-es csatlakozással gyártják. Ez lehetővé teszi bármely leeresztő cső csatlakoztatását a leválasztott iszap eltávolításához.. ábra. ábra E. ábra

8 teljes termékcsalád Széles termékválaszték Flamco új levegő- és iszapleválasztói többféle csatlakozási méretekben kaphatók: N 50 és akár N 600 méret között. Elérhető hegesztett (S), karimás (F) és hornyolt (R) csatlakozással, valamint 10, 16 vagy 25 baros maximális üzemi nyomással. serealkatrészek z iszapgyűjtő és a kúpos légtelenítő cserealkatrészként kapható. IsoPlus szigetelőköpenyek ugyancsak elérhetők, és felhasználhatók egészen a N 200 csatlakozási méretig. Flamcovent Smart Típus Űrtartalom satlakozás Méretek Kv * Tömeg Rendelési [l] [N] [m 3 /óra] [kg] Kód (ΔP = 1 bar) Flamcovent Smart 50 S , Flamcovent Smart 65 S , Flamcovent Smart 80 S , Flamcovent Smart 100 S , Flamcovent Smart 125 S , Flamcovent Smart 150 S , Flamcovent Smart 200 S , Flamcovent Smart 250 S , Flamcovent Smart 300 S , Flamcovent Smart 350 S , Flamcovent Smart 400 S , Flamcovent Smart 500 S , Flamcovent Smart 600 S , Flamcovent Smart 50 F , Flamcovent Smart 65 F , Flamcovent Smart 80 F , Flamcovent Smart 100 F , Flamcovent Smart 125 F , Flamcovent Smart 150 F , Flamcovent Smart 200 F , Flamcovent Smart 250 F , Flamcovent Smart 300 F , Flamcovent Smart 350 F , Flamcovent Smart 400 F , Flamcovent Smart 500 F , Flamcovent Smart 600 F , Flamcovent Smart 50 R , Flamcovent Smart 65 R , Flamcovent Smart 80 R , Flamcovent Smart 100 R , Flamcovent Smart 125 R , Flamcovent Smart 150 R , Flamcovent Smart 200 R , Flamco lean Smart Típus Űrtartalom satlakozás Méretek Kv * Tömeg Rendelési [l] [N] [m 3 /óra] [kg] Kód (ΔP = 1 bar) Flamco lean Smart 50 S , Flamco lean Smart 65 S , Flamco lean Smart 80 S , Flamco lean Smart 100 S , Flamco lean Smart 125 S , Flamco lean Smart 150 S , Flamco lean Smart 200 S , Flamco lean Smart 250 S , Flamco lean Smart 300 S , Flamco lean Smart 350 S , Flamco lean Smart 400 S , Flamco lean Smart 500 S , Flamco lean Smart 600 S , Flamco lean Smart 50 F , Flamco lean Smart 65 F , Flamco lean Smart 80 F , Flamco lean Smart 100 F , Flamco lean Smart 125 F , Flamco lean Smart 150 F , Flamco lean Smart 200 F , Flamco lean Smart 250 F , Flamco lean Smart 300 F , Flamco lean Smart 350 F , Flamco lean Smart 400 F , Flamco lean Smart 500 F , Flamco lean Smart 600 F , Flamco lean Smart 50 R , Flamco lean Smart 65 R , Flamco lean Smart 80 R , Flamco lean Smart 100 R , Flamco lean Smart 125 R , Flamco lean Smart 150 R , Flamco lean Smart 200 R ,

9 Flamcovent lean Smart Típus Űrtartalom satlakozás Méretek Kv * Tömeg Rendelési [l] [N] [m 3 /óra] [kg] Kód (ΔP = 1 bar) Flamcovent lean Smart 50 S , Flamcovent lean Smart 65 S , Flamcovent lean Smart 80 S , Flamcovent lean Smart 100 S , Flamcovent lean Smart 125 S , Flamcovent lean Smart 150 S , Flamcovent lean Smart 200 S , Flamcovent lean Smart 250 S , Flamcovent lean Smart 300 S , Flamcovent lean Smart 350 S , Flamcovent lean Smart 400 S , Flamcovent lean Smart 500 S , Flamcovent lean Smart 600 S , Flamcovent lean Smart 50 F , Flamcovent lean Smart 65 F , Flamcovent lean Smart 80 F , Flamcovent lean Smart 100 F , Flamcovent lean Smart 125 F , Flamcovent lean Smart 150 F , Flamcovent lean Smart 200 F , Flamcovent lean Smart 250 F , Flamcovent lean Smart 300 F , Flamcovent lean Smart 350 F , Flamcovent lean Smart 400 F , Flamcovent lean Smart 500 F , Flamcovent lean Smart 600 F , Flamcovent lean Smart 50 R , Flamcovent lean Smart 65 R , Flamcovent lean Smart 80 R , Flamcovent lean Smart 100 R , Flamcovent lean Smart 125 R , Flamcovent lean Smart 150 R , Flamcovent lean Smart 200 R , TRTOZÉKOK IsoPlus szigetelés Kapható N 50 és N 200 közötti csatlakozási méretekben. Típus Rendelési kód Flamcovent Smart / Flamco lean Smart Flamcovent lean Smart IsoPlus IsoPlus IsoPlus IsoPlus IsoPlus IsoPlus IsoPlus Iszapgyűjtő Smart Kapható a Flamco lean Smart és Flamcovent lean Smart rendszerhez. Típus satlakozás Méretek Tömeg Rendelési [kg] Kód Smart iszapgyűjtő G 2" M , G¾" utomatikus légtelenítő Kapható a Flamcovent Smart and Flamcovent lean Smart rendszerhez. Típus Méretek Rendelési Kód 10 l-es automatikus légtelenítő * Kv = Q / ΔP Q: Áramlás [m 3 /óra] ΔP: Nyomásveszteség a terméken [bar]

10 Flamco.V. PO ox GM unschoten mersfoortseweg LJ unschoten Hollandia T +31 (0) F +31 (0) E info@flamco.nl I Flamco Kft udaörs Gyár utca 2. MGYRORSZÁG T F E info@flamco.hu I M00931/ /hun

Kiválasztás és szerelés

Kiválasztás és szerelés Kiválasztás és szerelés Kiválasztási grafikonok Flamco Smart sorozat levegő- és iszapleválasztói innovatív kialakításuknak köszönhetően a rendszer nyomásvesztesége elhanyagolhatóan minimális mértékű. Versenytársaival

Részletesebben

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A KETTŐS TOLÓERŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A KETTŐS TOLÓERŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMÁLIS TLJSÍTMÉNY A KTTŐS TOLÓRŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHTŐN Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart Forradalmi innováció Légbuborékok és szennyeződéseket mindig jelen vanak a hűtési és

Részletesebben

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A KETTŐS TOLÓERŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A KETTŐS TOLÓERŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN. Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart OPTIMÁLIS TLJSÍTMÉNY A KTTŐS TOLÓRŐ FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHTŐN Flamcovent Smart Flamco Clean Smart Flamcovent Clean Smart Forradalmi innováció Légbuborékok és szennyeződéseket mindig jelen vanak a hűtési és

Részletesebben

gyakorlati Fig. 4D ábra Fig. 4B ábra

gyakorlati Fig. 4D ábra Fig. 4B ábra gyakorlati Rugalmas összeszerelés A levegő és iszapleválasztók legújabb generációjának fontos jellemzője, hogy különböző fűtési és hűtési rendszerekbe építhetők be. A Flamcovent Smart-sorozatot, kompakt

Részletesebben

Zeparo ZIO. Autmata légtelenítők és iszapleválasztók Ipari mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók

Zeparo ZIO. Autmata légtelenítők és iszapleválasztók Ipari mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók Autmata légtelenítők és iszapleválasztók Ipari mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók IMI PNEUMATEX / Automata légtelenítők, Iszapleválasztók és Gáztalanítás / A Zeparo termékcsalád az alkalmazás

Részletesebben

Lég- és iszapleválasztás elmélete és gyakorlati megoldásai. Kötél István Flamco Kft

Lég- és iszapleválasztás elmélete és gyakorlati megoldásai. Kötél István Flamco Kft Lég- és iszapleválasztás elmélete és gyakorlati megoldásai Kötél István Flamco Kft Tartalom 1.Levegő és iszap mint probléma a rendszerben Gázok a rendszerben Következmények 2.Levegő leválasztás Henry törvénye

Részletesebben

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság A FlexBalance (Plus) hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság Megoldás a fűtési rends Egyre több fűtési rendszer épül több kazánnal. Ezáltal a hőszükséglettől függően egy kazán

Részletesebben

Zeparo G-Force. Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és a magnetit leválasztó, Cyclone technológiával

Zeparo G-Force. Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és a magnetit leválasztó, Cyclone technológiával Zeparo G-Force Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és a magnetit leválasztó, Cyclone technológiával IMI PNEUMATEX / Vízminőség / Zeparo G-Force Zeparo G-Force Átfogó termékválaszték az iszap és

Részletesebben

Automata légtelenítők és iszapleválasztók

Automata légtelenítők és iszapleválasztók . Automata légtelenítők és iszapleválasztók Azok a rendszerek, amelyekben a víz légtelenítése megfelelő, és nem tartalmaz szennyeződéseket, jóval hatékonyabbak, kevesebb zajt keltenek, ráadásul hosszabb

Részletesebben

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók Zeparo Cyclone Automata légtelenítők és leválasztók Automatikus iszapleválasztók IMI PNEUMATEX / Vízminőség / Zeparo Cyclone Zeparo Cyclone Átfogó termékválaszték az iszap és a magnetit leválasztására

Részletesebben

Zeparo ZI/ZE. Automata légtelenítők és leválasztók Mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók Industrial és Extended típus

Zeparo ZI/ZE. Automata légtelenítők és leválasztók Mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók Industrial és Extended típus Zeparo ZI/ZE Automata légtelenítők és leválasztók Mirkobuborék, iszap és kombinált leválasztók Industrial és Extended típus IMI PNEUMATEX / Vízminőség / Zeparo ZI/ZE Zeparo ZI/ZE Minden méretű alkalmazások

Részletesebben

Zeparo G-Force. Automata légtelenítők és leválasztók Mikrobuborék, iszap és magnetit leválasztó Cyclone-technológiával

Zeparo G-Force. Automata légtelenítők és leválasztók Mikrobuborék, iszap és magnetit leválasztó Cyclone-technológiával Zeparo G-Force Automata légtelenítők és leválasztók Mikrobuborék, iszap és magnetit leválasztó Cyclone-technológiával IMI PNEUMATEX / Automata légtelenítők, Iszapleválasztók és Gáztalanítás / Zeparo G-Force

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01123 CP1-03-01124 CP1-03-01125 CP1-03-01126 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI útmutatások 1.1.

Részletesebben

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és magnetit leválasztó ciklon technológiával, függőleges és vízszintes beépítéshez

Zeparo Cyclone. Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és magnetit leválasztó ciklon technológiával, függőleges és vízszintes beépítéshez Zeparo Cyclone Automata légtelenítők és leválasztók Iszap és magnetit leválasztó ciklon technológiával, függőleges és vízszintes beépítéshez IMI PNEUMATEX / Vízminőség / Zeparo Cyclone Zeparo Cyclone Átfogó

Részletesebben

SZŰRŐ BERENDEZÉSEK. Mágneses ipari szűrőcsalád. Ipari szűrők. Díjnyertes megoldás

SZŰRŐ BERENDEZÉSEK. Mágneses ipari szűrőcsalád. Ipari szűrők. Díjnyertes megoldás SZŰRŐ BERENDEZÉSEK Ipari szűrők Mágneses ipari szűrőcsalád Díjnyertes megoldás MagnaClean Industrial Ipari mágneses szűrőcsalád Hatékony védelem ipari létesítmények, társasházak, intézmények és középületek

Részletesebben

LÉGLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA

LÉGLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA spirovent LÉGLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA SPIRO EXCEPTIONAL GUARANTEE HÁZTARTÁS KERESKEDELEM IPAR Levegő: zavaró tényező a folyadékrendszerekben A berendezésbe kerülő levegő

Részletesebben

Automata légtelenítők és iszapleválasztók

Automata légtelenítők és iszapleválasztók . Automata légtelenítők és iszapleválasztók Azok a rendszerek, amelyekben a víz légtelenítése megfelelő, és nem tartalmaz szennyeződéseket, jóval hatékonyabbak, kevesebb zajt keltenek, ráadásul hosszabb

Részletesebben

SZENNYEZŐDÉSLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA HÁZTARTÁS KERESKEDELEM IPAR SPIRO EXCEPTIONAL GUARANTEE

SZENNYEZŐDÉSLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA HÁZTARTÁS KERESKEDELEM IPAR SPIRO EXCEPTIONAL GUARANTEE spirotrap SZENNYEZŐDÉSLEVÁLASZTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA SPIRO EXCEPTIONAL GUARANTEE HÁZTARTÁS KERESKEDELEM IPAR A legkisebb szennyeződés-részecske okozhatja a legnagyobb problémákat.

Részletesebben

Levegő zárt fűtési rendszerekben. Problémák Okok Hatások Előfordulási formák Megoldások

Levegő zárt fűtési rendszerekben. Problémák Okok Hatások Előfordulási formák Megoldások Levegő zárt fűtési rendszerekben Problémák Okok Hatások Előfordulási formák Megoldások 2 Levegő zárt fűtési rendszerekben Problémák Okok Hatások Előfordulási formák Megoldások 3 Problémák A zárt rendszerekben

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690 Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 mágneses vízszűrők MC22001 MC22002 FL1-03-01274 - WE FL1-03-01689 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01688 FL1-03-01690 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI

Részletesebben

LÉGLEVÁLASZTÓK ÉS SZENNYEZŐDÉS ELTÁVOLÍTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA

LÉGLEVÁLASZTÓK ÉS SZENNYEZŐDÉS ELTÁVOLÍTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA spirocombi LÉGLEVÁLASZTÓK ÉS SZENNYEZŐDÉS ELTÁVOLÍTÓK FŰTŐ, HŰTŐ ÉS FOLYAMAT -BERENDEZÉSEK SZÁMÁRA SPIRO EXCEPTIONAL GUARANTEE HÁZTARTÁS KERESKEDELEM IPAR A levegő és szennyeződés meggátolja a rendszer

Részletesebben

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model. Levegő víz hőszivattyú. Waterstage

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model. Levegő víz hőszivattyú. Waterstage 5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model Levegő víz hőszivattyú Waterstage 2 Waterstage Mitől lesz néhány egyformának tűnő műszaki termék közül némelyik átlagos, némelyik min. színvonal alatti vagy éppen

Részletesebben

A V9406 Verafix-Cool KOMBINÁLT MÉRŐ- ÉS SZABÁLYOZÓSZELEP

A V9406 Verafix-Cool KOMBINÁLT MÉRŐ- ÉS SZABÁLYOZÓSZELEP A V9406 Verafix-Cool KOMBINÁLT MÉRŐ- ÉS SZABÁLYOZÓSZELEP Alkalmazás TERMÉK ADATLAP A V9406 Verafix-Cool szabályzó- és mérőszelepeket lehetőleg a hőcserélők - például fan-coil vagy mennyezeti hűtőkészülékek

Részletesebben

Flamco. Flamco. Flamco. Légtelenítő-program, valamint iszapleválasztók FLEXVENT FLAMCOVENT FLAMCOVENT CLEAN FLEXAIR FLAMCO CLEAN FLAMCO A-S

Flamco. Flamco. Flamco. Légtelenítő-program, valamint iszapleválasztók FLEXVENT FLAMCOVENT FLAMCOVENT CLEAN FLEXAIR FLAMCO CLEAN FLAMCO A-S LÉGTELENÍTŐK ÉS ISZPLEVÁLSZTÓK Flamco Flamco Légtelenítő-program, valamint iszapleválasztók FLEXVENT FLMCOVENT FLMCOVENT CLEN FLEXIR FLMCO CLEN Flamco Kiadás: 2005 / HU FLMCO -S Flamco Flexvent úszós légtelenítő:

Részletesebben

HERZ-TS-90. HERZ Armatúra Hungária Kft. Normblatt 7723/7724 1999. szept. kiadás. Termosztátszelep alsórészek, R=1" Beépítési méretek, mm.

HERZ-TS-90. HERZ Armatúra Hungária Kft. Normblatt 7723/7724 1999. szept. kiadás. Termosztátszelep alsórészek, R=1 Beépítési méretek, mm. Termosztátszelep alsórészek, R=1" Normblatt 7723/7724 1999. szept. kiadás Beépítési méretek, mm Standard modellek nikkelezett kivitelben, menetes karmantyúval és menetes kupakkal. 1 7723 93 Egyenes 1 7724

Részletesebben

Szabályozó áramlásmérővel

Szabályozó áramlásmérővel Méretek Ød Ødi l Leírás Alkalmazási terület Az áramlásmérő felhasználható szabályozásra és folyamatos áramlásmérésre is. Állandó beépítésre készült, így már a tervezési fázisban specifikálni kell. Szerelési,

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

Ülékes szelepek (PN 6) VL 2 2-utú szelep, karima VL 3 3-utú szelep, karima

Ülékes szelepek (PN 6) VL 2 2-utú szelep, karima VL 3 3-utú szelep, karima Ülékes szelepek (PN 6) VL 2 2-utú szelep, karima VL 3 3-utú szelep, karima Leírás VL 2 VL 3 A VL 2 és a VL 3 szelepek minőségi és költséghatékony megoldást adnak a legtöbb víz és hűtött víz alkalmazás

Részletesebben

Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra

Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra Beszabályozó és szabályozó szelepek TBV-C Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás őmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE

Részletesebben

JRG Armatúrák. JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal

JRG Armatúrák. JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal JRG Armatúrák JRGUTHERM Termosztatikus Cirkuláció szabályzó Szakaszoló csavarzattal Felépítés Tervezési segédlet 1 2 3 4 5 6 7 8 - még az olyan önszabályozó cirkulációs szabályozók mint a JRGUTHERM esetében

Részletesebben

Szerelvények. Épületgépészeti kivitelezési ismeretek B.Sc. Épületgépészeti képzés, 5. félév szeptember 26.

Szerelvények. Épületgépészeti kivitelezési ismeretek B.Sc. Épületgépészeti képzés, 5. félév szeptember 26. Szerelvények Épületgépészeti kivitelezési ismeretek B.Sc. Épületgépészeti képzés, 5. félév 2013. szeptember 26. Szerelvények (fűtéstechnika, vízellátás, gázellátás) záró- és szabályozó szerelvények biztonsági

Részletesebben

TBV-C. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra

TBV-C. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra TBV-C Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó és szabályozó szelep ON/OFF szabályozásra IMI TA / Szabályozó szelepek / TBV-C TBV-C A TBV-C szelep a fűtési és hűtési

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU ISO A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

A használat előnye: reflex ex-leválasztóval. Ezzel egyszerűen jobban megy!

A használat előnye: reflex ex-leválasztóval. Ezzel egyszerűen jobban megy! reflex ex-leválasztó eválasztó program levegőhöz, mikrobuborékokhoz, szennyeződéshez és iszaphoz Preisliste 2012 érvényes: júli 2012 2 A használat előnye: reflex ex-leválasztóval. Ezzel egyszerűen jobban

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC 7H 7H- Kapcsolószekrények fűtőegységei Fűtőteljesítmény (10 550)W Tápfeszültség vagy Légbefúvással vagy anélkül Kettős szigetelésű műanyag készülékház Alacsony felületi hőmérséklet Dinamikus felfűtés a

Részletesebben

DU146 AUTOMATIKUS KERÜLŐ, ILL. NYOMÁSKÜLÖNBSÉG HATÁROLÓ SZELEP NYOMÁSKÜLÖNBSÉG KIJELZŐVEL

DU146 AUTOMATIKUS KERÜLŐ, ILL. NYOMÁSKÜLÖNBSÉG HATÁROLÓ SZELEP NYOMÁSKÜLÖNBSÉG KIJELZŐVEL AUTOMATIKUS KERÜLŐ, ILL. NYOMÁSKÜLÖNBSÉG HATÁROLÓ SZELEP NYOMÁSKÜLÖNBSÉG KIJELZŐVEL Alkalmazás ADATLAP A automata kerülő és nyomáskülönbség határoló szelep fűtési-, hűtési rendszerek nyomáskülönbség értékének

Részletesebben

TBV-CM. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó szelep folyamatos (modulációs) szabályozással

TBV-CM. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó szelep folyamatos (modulációs) szabályozással TBV-CM Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Készülék beszabályozó szelep folyamatos (modulációs) szabályozással IMI TA / Szabályozó szelepek / TBV-CM TBV-CM A TBV-CM szelep a fűtési

Részletesebben

TA-COMPACT-T. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Visszatérő hőmérséklet szabályozó szelep hűtési rendszerekhez

TA-COMPACT-T. Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Visszatérő hőmérséklet szabályozó szelep hűtési rendszerekhez TA-COMPACT-T Kombinált fogyasztói szabályozó és beszabályozó szelepek Visszatérő hőmérséklet szabályozó szelep hűtési rendszerekhez IMI TA / Szabályozó szelepek / TA-COMPACT-T TA-COMPACT-T A TA-COMPACT-T

Részletesebben

BRAMAC FW SOLO HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓK GÉPKÖNYVE ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA

BRAMAC FW SOLO HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓK GÉPKÖNYVE ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA BRAMAC FW SOLO HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓK GÉPKÖNYVE ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA 1. ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK Utasítások és ajánlások A szerelést és üzembe helyezést csak képesítéssel rendelkező kivitelező szakember

Részletesebben

távhőszolgáltatási főmérnök

távhőszolgáltatási főmérnök - Előadó: Treuer Sebestyén távhőszolgáltatási főmérnök 2018. május 09. II. Közös képviselői fórum 1 Egyes tatabányai lakóépületeknél már tapasztalható, a fűtési rendszer iszaposodása Mi is a melegvizes,

Részletesebben

STAP DN 65-100. Nyomáskülönbség szabályozó szelep ENGINEERING ADVANTAGE

STAP DN 65-100. Nyomáskülönbség szabályozó szelep ENGINEERING ADVANTAGE Nyomáskülönbség szabályozók STAP DN 65-100 Nyomáskülönbség szabályozó szelep Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás Hőmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE A karimás STAP egy kiváló

Részletesebben

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407 Javaslatok Üzembehelyezés A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen vagy nem megfelelő üzembehelyezésből adódó károkért. A minimális biztonsági távolság

Részletesebben

Ülékes szelepek (PN 16) VF 2 2 utú szelep, karima VF 3 3 járatú szelep, karima

Ülékes szelepek (PN 16) VF 2 2 utú szelep, karima VF 3 3 járatú szelep, karima Ülékes szelepek (PN 16) VF 2 2 utú szelep, karima VF 3 3 járatú szelep, karima Leírás VF 2 VF 3 A VF 2 és a VF 3 szelep minőségi és költséghatékony megoldást nyújt a legtöbb víz és hűtött víz alkalmazás

Részletesebben

1./ Fernox Total Filter TF1 rendszerbe építhető mágneses iszapleválasztó szűrő (22mm, 28mm, 3/4", vagy 1"-os csatlakozó mérettel) bruttó 42.

1./ Fernox Total Filter TF1 rendszerbe építhető mágneses iszapleválasztó szűrő (22mm, 28mm, 3/4, vagy 1-os csatlakozó mérettel) bruttó 42. Ajánlott iszapleválasztók, inhibitor, mosó- és tisztítószerek 1./ Fernox Total Filter TF1 rendszerbe építhető mágneses iszapleválasztó szűrő (22mm, 28mm, 3/4", vagy 1"-os csatlakozó mérettel) bruttó 42.990

Részletesebben

kya Bizonyított Mixproof sorozat

kya Bizonyított Mixproof sorozat . kya Bizonyított Mixproof sorozat Alfa Laval Az SMP-BCA Mixproof szelep, keverékálló szelep PTFE membránnal Koncepció Az SMP-BCA egy aszeptikus duplaülékes szelep PTFE membránnal. Záró- vagy elterelő

Részletesebben

2.4 A VNR 100 M és VNR 200 B puffer tárolók bemutatása

2.4 A VNR 100 M és VNR 200 B puffer tárolók bemutatása 2.4 A VNR 100 M és VNR 200 B puffer tárolók bemutatása VNR 100 M puffer VNR 200 B puffer Típusáttekintés Termék Rendelési szám VNR 100 M 0010021454 VNR 200 B 0010021455 Alkalmazási lehetőségek A VNR 100

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019 INFO 3/2019 www.alcaplast.hu PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON OK Flexibilis WC bekötőcső PREMIUM Dupla csonk P155Z, P156Z Felülről tisztítható leeresztők A392C, A504CKM, A507CKM TARTALOM 2 FLEXIBILIS

Részletesebben

Nyomáskülönbség a szelepen (ΔpV): Max. nyomáskülönbség a szelepen (ΔpV max

Nyomáskülönbség a szelepen (ΔpV): Max. nyomáskülönbség a szelepen (ΔpV max IMI TA / Kombinált szabályozó és beszabályozó szelepek TA-Modulator Nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep folyamatos szabályozáshoz Az új, egyedi EQM karakterisztika nagyon pontos hőmérsékletszabályozást

Részletesebben

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok Leírás A HRB keverőcsapok az AMB 162 és AMB 182 elektromos szelepmozgatókkal kombinálvahasználhatók. Tulajdonságok: Osztályában a legkisebb átszivárgás Egyedi helyzetjelző (akkor is látható, amikor a szelepmozgató

Részletesebben

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok Leírás A HRB keverőcsapok az AMB 162 és AMB 182 elektromos szelepmozgatókkal kombinálvahasználhatók. Tulajdonságok: Osztályában a legkisebb átszivárgás Egyedi helyzetjelző (akkor is látható, amikor a szelepmozgató

Részletesebben

CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA

CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA 1 1. ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK Utasítások és ajánlások A szerelést és üzembe helyezést csak képesítéssel rendelkező kivitelező szakember, vagy szakkereskedés

Részletesebben

Ivóvíz-rendszerek tartozékai

Ivóvíz-rendszerek tartozékai . Ivóvíz-rendszerek tartozékai Flamco Prescor B biztonsági szelepekkel védi az ivóvízrendszereket a tervezett maximális üzemi nyomás túllépése ellen. beállított nyomás túllépésekor a biztonsági szelep

Részletesebben

NK300S Kombinált rendszertöltő egység

NK300S Kombinált rendszertöltő egység NK300S Kombinált rendszertöltő egység Felépítés A rendszertöltő egység az alábbi alkotóelemekből áll: Elzáró szelep, a be- és kimeneti oldalon Komplett visszafolyás-gátló leeresztő csonkkal, szelepbetét

Részletesebben

Giga Selective síkkollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET

Giga Selective síkkollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET Giga Selective síkkollektor ERVEZÉSI SEGÉDLE ervezési segédlet síkkollektor felépítése Giga Selective síkkollektor felépítése: A Giga Selective síkkollektor abszorbere (a napkollektor sík hőelnyelő felülete),

Részletesebben

Radiátor visszatérő szelepek

Radiátor visszatérő szelepek 7 EN - Egyenes kivitel (ADN ) Sarok kivitel (AEN ) Radiátor visszatérő szelepek ADN AEN csöves rendszerekhez Nikkelezett sárgaréz szeleptest DN, DN és DN0-as méretek Beépített előbeállítási lehetőség a

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

Hidrofortartályok: Alkalmazási terület:

Hidrofortartályok: Alkalmazási terület: Hidrofortartályok: Alkalmazási terület: A hidrofor a vízellátó rendszerek nyomásingadozásainak a kiegyenlítésére, valamint a hálózati nyomásfokozás segédberendezéseként alkalmazható. Szivattyú, kompresszor

Részletesebben

VIESMANN. Fűtési keverőszelep. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben. Keverőszelep motorok

VIESMANN. Fűtési keverőszelep. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben. Keverőszelep motorok VIESMANN Fűtési keverőszelepek Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben Fűtési keverőszelep 3 járatú fűtési keverőszelep, DN 20 DN 50 és R ¾ R 1¼ Speciális 3 járatú fűtési

Részletesebben

V6000 Kombi-F-II, Kombi-F KARIMÁS STRANGSZABÁLYZÓ ÉS ELZÁRÓ SZELEPEK

V6000 Kombi-F-II, Kombi-F KARIMÁS STRANGSZABÁLYZÓ ÉS ELZÁRÓ SZELEPEK V6000 Kombi-F-II, Kombi-F KARIMÁS STRANGSZABÁLYZÓ ÉS ELZÁRÓ SZELEPEK TARTALOM ADATLAP Felépítés DIN szabványnak megfelelő karimás csatlakozású PN16 szelepház Szeleptest kézikerékkel és egy az előbeállítási

Részletesebben

CosmoCELL indirekt tárolók

CosmoCELL indirekt tárolók GC Fûtéstechnika GIENGER - Épületgépészet felsõfokon CosmoCE indirekt tárolók Dupla zománc bevonattal - ETS falikazánhoz illeszthetõ, felsõ csonkos -E UNO - 1 hõcserélõs tároló - EDUO DUO - 2 hõcserélõs

Részletesebben

Légáram utófűtéshez kör keresztmetszetű légcsa tornákban

Légáram utófűtéshez kör keresztmetszetű légcsa tornákban .1 X X testregistrierung Hőcserélő típus Légáram utófűtéshez kör keresztmetszetű légcsa tornákban Kör keresztmetszetű melegvizes hőcserélő légáramok utófűtéshez, TVR VAV készülékekhez és RN vagy VFC típusú

Részletesebben

Tartalom. 07 Cikkszám jelentése. Fan Coil típusok. Polar Fan Coil terméklista. Fan Coil típusok. Négyutas kazettás Fan Coil.

Tartalom. 07 Cikkszám jelentése. Fan Coil típusok. Polar Fan Coil terméklista. Fan Coil típusok. Négyutas kazettás Fan Coil. Tartalom Fan Coil típusok 01 02 04 Fan Coil típusok Négyutas kazettás Fan Coil jellemzők Légcsatornázható Fan Coil jellemzők Négyutas kazettás Légcsatornás Univerzális burkolatos Fan Coil 05 jellemzők

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

Padlófűtési osztó-gyűjtő automatikus térfogatáram szabályozással

Padlófűtési osztó-gyűjtő automatikus térfogatáram szabályozással Padlófűtési osztók Dynacon Padlófűtési osztó-gyűjtő automatikus térfogatáram szabályozással Nyomástartás & Vízminőség Beszabályozás & Szabályozás Hőmérséklet-szabályozás ENGINEERING ADVANTAGE A Dynacon

Részletesebben

Költség és igényoptimalizált egyedi megoldások a víztisztításban - vízkezelésben HAWLE. MADE FOR GENERATIONS.

Költség és igényoptimalizált egyedi megoldások a víztisztításban - vízkezelésben HAWLE. MADE FOR GENERATIONS. Költség és igényoptimalizált egyedi megoldások a víztisztításban - vízkezelésben 1 2 OPTIFIL - CanFil Automata visszaöblítéses szűrők folyamatos üzemre OPTIFIL CanFil Szűrési tartomány: 5 µm-tól 150 µm-ig

Részletesebben

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással

Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással Ultrahangos hőmennyiségmérők fűtés távleolvasással 10 Kompakt mérőórák 0,6-15 m 3 /h Áramlásmérők 0,6-1000 m 3 /h Rádiókommunikáció, wireless M-Bus (OMS), M-Bus Adatközpont az összes kommunikációs rendszerhez

Részletesebben

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok

HRB 3, HRB 4 típusú keverőcsapok Leírás A HRB keverőcsapok az AMB 162 és AMB 182 elektromos szelepmozgatókkal kombinálvahasználhatók. Tulajdonságok: Osztályában a legkisebb átszivárgás Egyedi helyzetjelző (akkor is látható, amikor a szelepmozgató

Részletesebben

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2

Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Felületi párologtató ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS VÍZZEL! Felületi párologtató az elszívott levegő adiabatikus hűtésére CONDAIR SH2 Condair SH2 Mentes a nemkívánatos üvegszáltól és cellulóztól Szabadalmaztatott

Részletesebben

A közegtisztaság új definíciója

A közegtisztaság új definíciója HU Lapszűrő A közegtisztaság új definíciója Szűrőrendszereink védik a: Lapszűrő hűtővíz folyóvíz lemezes hőcserélőket fúvókákat tengervíz lerakódás- és salakanyageltávolítás emulziók csőrendszereket csúszógyűrűs

Részletesebben

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK

SUPRABOX COMFORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK SUPRABOX COMORT KOMPAKT LAKÁSSZELLŐZTETŐGÉPEK ECOIT ETRI THE AIR MOVEMENT GROUP Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. 2532 Tokodaltáró, József Attila út 32-34. Telefon +36/33-515-515 ax +36/33-515-500

Részletesebben

Nagy kapacitású szeleptest, RA-G típus

Nagy kapacitású szeleptest, RA-G típus Adatlap Alkalmazás Az RA-G típusú nagy kapacitású szelepeket főként egycsöves rendszerekben használják. Az EN 215 szabvány szerinti jóváhagyva Valamennyi RA-G szelep kombinálható az RA sorozat bármely

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

HRE 3, HRE 4 típusú keverőcsapok

HRE 3, HRE 4 típusú keverőcsapok Leírás A HRE keverőcsapok az AMB 162 és AMB 182 elektromos szelepmozgatókkal összeépítve használhatók. Tulajdonságok: Belső menetes öntöttvas szeleptest Osztályában a legkisebb átszivárgás Egyedi állásjelző

Részletesebben

Wireless M-Bus, C mód modul MULTICAL 402 fogyasztásmérőkhöz Adatlap

Wireless M-Bus, C mód modul MULTICAL 402 fogyasztásmérőkhöz Adatlap Wireless M-Bus, C mód modul MULTICAL 402 fogyasztásmérőkhöz Adatlap Vezeték nélküli adattovábbítás 16 másodpercenként Akár 16 éves elem élettartam Stabil és gyors adatkiolvasás Szabad Európai rádiófrekvencia

Részletesebben

STAP. Nyomáskülönbség szabályozók DN

STAP. Nyomáskülönbség szabályozók DN STAP Nyomáskülönbség szabályozók DN 65-100 IMI TA / Nyomáskülönbség szabályozók / STAP STAP A karimás STAP egy kiváló minőségű nyomáskülönbség-szabályozó, amely állandó értéken tartja a nyomáskülönbséget

Részletesebben

V5825B. Menetes kialakítású szabályzó szelep / PN25 Távfűtési kompakt szelep

V5825B. Menetes kialakítású szabályzó szelep / PN25 Távfűtési kompakt szelep V5825B Menetes kialakítású szabályzó szelep / PN25 Távfűtési kompakt szelep JELLEMZŐK Nyomáskiegyenlített k vs 1.0...10 m 3 /h Alaphelyzetben zárt Kézi működtető sapkával a telepítéshez Kis méret Menetes

Részletesebben

BA295I Rozsdamentes acél visszafolyásgátló

BA295I Rozsdamentes acél visszafolyásgátló BA295I Rozsdamentes acél visszafolyásgátló Alkalmazás Termék adatlap Ezek a visszafolyásgátlók megfelelő védelmet biztosítanak az ivóvíz rendszereknek a visszanyomás, visszafolyás és visszaszivárgás ellen.

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

Megengedett üzemi hőmérséklet semleges folyadékoknál 2) C

Megengedett üzemi hőmérséklet semleges folyadékoknál 2) C VAG EKN karimás pillangószelep (csapózár) EPOXI-bevonattal PN 6 40 DN 150 2400 Opcionális tartozékok T-kulcs Szerelési közdarab Csapszekrény, öntöttvas Csapszekrény, műanyag Csapszekrény, teleszkópos,

Részletesebben

Szűrő-nyomásszabályzó szelep, Sorozat AS1-FRE G 1/4 Levegő megtáplálás: jobbos Szűrőfinomság: 5 µm

Szűrő-nyomásszabályzó szelep, Sorozat AS1-FRE G 1/4 Levegő megtáplálás: jobbos Szűrőfinomság: 5 µm 003725 Alkotórészek Beszerelési helyzet Üzemi nyomás min/max Közeg Közeghőmérséklet min./max. Környezeti hőmérséklet min./max. Szabályozótípus Szabályozó funkció Szabályozási tartomány min/max Tápcsatorna

Részletesebben

Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez

Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez Laminar-Flow függőleges áramlású-kabin Típus: RVK A termékvédelemhez Az RVK típusú moduláris egységgel nagyméretű tisztaterek alakíthatók ki. Felszerelhető a mennyezetre vagy üreges acélprofil lábakra.

Részletesebben

Modell 12 Modell 18 Modell 25 Modell 57 Modell 100

Modell 12 Modell 18 Modell 25 Modell 57 Modell 100 Konstrukció és mûködési elv: a forrasztott lemezes hõcserélõ préselt mintázatú, rozsdamentes lemezekbõl áll, melyek vákuumkemencében rézzel vannak összeforrasztva. A két közeg két külön áramlási térben

Részletesebben

Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel. CONDAIR Mk5

Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel. CONDAIR Mk5 Elektromos gőz-légnedvesítő EL A VÍZKŐVEL! Gőz-légnedvesítő szabadalmaztatott vízkőkezeléssel CONDAIR Mk5 T A N Ú S D V E Defensor Mk5 innovatív megoldásokkal higiénikusan kifogástalan gőzminőség szabadalmaztatott

Részletesebben

Adatlap: DrainLift Con

Adatlap: DrainLift Con Adatlap: DrainLift Con Jelleggörbék Wilo-DrainLift Con - 50 Hz - 2900 1/min Motoradatok Hálózati csatlakozás Névleges áram I N 1~230 V, 50 Hz 0,6 A Pólusszám 2 Bekapcsolási mód Szigetelési osztály Közvetlen

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ. 4 Kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, számlázási adatok rögzítésére fűtési és kombinált rendszerekben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ. 4 Kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, számlázási adatok rögzítésére fűtési és kombinált rendszerekben AKAMAZÁSI TERÜET A kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, fűtési és hűtési/fűtési energiafogyasztás nagy pontosságú mérésére szolgál, 5-90 mérési tartományban. Ideális arányban ötvözi a jól bevált, megbízható

Részletesebben

Műszaki adatok UPS / UPS UPS / UPS Keringetőszivattyúk fűtési rendszerekhez V, 50 Hz V, 50 Hz

Műszaki adatok UPS / UPS UPS / UPS Keringetőszivattyúk fűtési rendszerekhez V, 50 Hz V, 50 Hz Keringetőszivattyúk fűtési rendszerekhez UPS - / UPS - 8 V, z........8... Q[m³/h]...... Q[l/s] TM 97 TM 98 Fordulatszám P [W] I n [A],,8, Csatlakozások: ", ¼" Üzemi nyomás: max. bar Közeghőmérséklet: +

Részletesebben

Csőhangcsillapító RS / RSM

Csőhangcsillapító RS / RSM Csőhangcsillapító RS / RSM Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74-980 - 0 Telefax +49 (0) 74-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

Cég név: Készítette: Telefon:

Cég név: Készítette: Telefon: Pozíció Darab eírás 1 MAGA1 25- Cikkszám: 97924154 edvestengelyű keringetőszivattyú, a szivattyú és a motor egy egységet képez. A szivattyúban nincs tengelytömítés és mindössze két tömítőgyűrű található

Részletesebben

Uponor ipari padlófűtés

Uponor ipari padlófűtés Uponor ipari padlófűtés Előnyök Gyors megtérülési idő Nincs látható fűtőberendezés Ideális hőmérséklet elosztás Nincs lég- és pormozgás Nem kell átsugározni a teljes belmagasságot Nincs karbantartási költség

Részletesebben

cosmo szerelvény JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

cosmo szerelvény JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. cosmo szerelvény COSMO fűtési szerelvények COSMO termosztátfejek Folyadék töltetű termosztátfej gyors reagálási idővel Beállítható érték: 7-28 C Fagyvédelem: 7 C Kétfajta csatlakozással: M30x1,5mm és Danfoss

Részletesebben

Nyomáscsökkentő szabályozók (PN 25) AVD - vízhez AVDS - gőzhöz

Nyomáscsökkentő szabályozók (PN 25) AVD - vízhez AVDS - gőzhöz Adatlap Nyomáscsökkentő szabályozók (PN 25) AVD - vízhez - gőzhöz eírás Fő adatok AVD: DN 15-50 k VS 0,4-25 m 3 /óra PN 25 Beállítható tartomány: 1-5 bar / 3-12 bar Hőmérséklet: - Cirkulációs víz / max.

Részletesebben

FixTrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel

FixTrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel ixtrend Acéllemez lapradiátor Kompakt és 6 pontos kivitel A ixtrend radiátorok jellemzői Tulajdonságok Minőségi acéllemez, vékony profil és ponthegesztett konvektor lemezek az optimális hőteljesítmény

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS

MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS MEZŐGAZDASÁGI CSEPEGTETŐ ÖNTÖZÉS Nagy áramlású csepegtető berendezés, mely a legjobb alapanyagokból készül, biztosítva a termék kiváló minőségét. A piacvezető CV értékek (1,5 %) és a legnagyobb használati

Részletesebben