HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA"

Átírás

1 HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Ajánlatkérı: Magyar Állami Operaház 1061 Budapest, Andrássy út 22. A beszerzés tárgya: A Budapesti Operabál eszközparkjának beszerzése Budapest, december 19.

2 Tisztelt Ajánlattevı! Ajánlatkérı a Közbeszerzésekrıl szóló évi CXXIX. Törvény (a továbbiakban: Kbt.) 125. (2) bekezdése b) pontja alapján hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást folytat le a beszerzés tárgyában. A hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás lefolytatásának indokai a következık: A Magyar Állami Operaházban óta minden évben egy alkalommal, a báli szezon utolsó szombatján kerül megrendezésre a Budapesti Operabál (a továbbiakban Operabál). Az Operabált az elsı alkalomtól kezdıdıen folyamatosan - az Operabál Kft, (illetve annak jogelıdje a BOAVI Kft) rendezi. Az Operabál Kft kizárólagosan rendelkezik az operabál megrendezéséhez és lebonyolításához szükséges rendezıi jogokkal valamit közel valamennyi tárgyi eszköz tulajdonjogával. A Magyar Állami Operaház a évtıl kezdıdıen külön megállapodás értelmében, a Budapesti Operabarát Alapítvánnyal karöltve fokozatosan átveszi a Budapesti Operabál fıszervezıi jogát a Budapesti Operabál Kft.-tıl. Ennek elsı lépését, a Kft. tulajdonában álló, az Operabál megrendezéséhez elengedhetetlenül szükséges, kifejezetten az éves rendszerességgel megrendezett eseményre tervezett és legyártott díszletpark megvásárlását célozza jelen hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárás. Az eljárás tárgyát képezı eszközpark egyedülálló, kifejezetten a szóban forgó eseményre tervezett és legyártott, mővészeti értelemben az Operabál hagyományaihoz illeszkedı, mőszaki szempontból annak speciális környezetszükségletéhez igazított díszlet. A megvásárolni kívánt eszközpark tehát más célra nem hasznosítható, ugyanakkor az Operabál lebonyolítása enélkül nem kivitelezhetı. Fentieknek megfelelıen, a Kbt (2) bekezdés b) pontja alapján a Magyar Állami Operaház, mint ajánlatkérı hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárást indít, az Ajánlattételi felhívás és a dokumentáció Budapesti Operabál Kft., mint ajánlattevı számára történı közvetlen megküldésével. A következıkben részletezett ajánlattételi felhívás, az ajánlattételi felhíváshoz megküldött ajánlati dokumentáció és a Közbeszerzésekrıl szóló évi CXXIX. Törvény (a továbbiakban: Kbt.) alapján ezúton tisztelettel kérjük fel Önt ajánlattételre: 1./ AZ AJÁNLATKÉRİ ADATAI (Kbt (1) bek a) pont): Az ajánlatkérı neve: Magyar Állami Operaház Ajánlatkérı címe: 1061 Budapest, Andrássy út 22. Ajánlatkérı telefonszáma: 06 (1) Ajánlatkérı telefax száma: 06 (1)

3 Ajánlatkérı címe: 2./ A TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS JOGCÍME A KBT SZERINT (Kbt (1) bek b) pont) Ajánlatkérı a Kbt (2) bekezdés, b) pontja szerint alkalmazza a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást. A Magyar Állami Operaház a évtıl kezdıdıen külön megállapodás értelmében, a Budapesti Operabarát Alapítvánnyal karöltve fokozatosan átveszi a Budapesti Operabál fıszervezıi jogát a Budapesti Operabál Kft.-tıl. Ennek elsı lépését, a Kft. tulajdonában álló, az Operabál megrendezéséhez elengedhetetlenül szükséges, kifejezetten az éves rendszerességgel megrendezett eseményre tervezett és legyártott díszletpark megvásárlását célozza jelen hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárás. Az eljárás tárgyát képezı eszközpark egyedülálló, kifejezetten a szóban forgó eseményre tervezett és legyártott, mővészeti értelemben az Operabál hagyományaihoz illeszkedı, mőszaki szempontból annak speciális környezetszükségeltéhez igazított díszlet. Fentieknek megfelelıen, a Kbt (2) bekezdés b) pontja alapján a Magyar Állami Operaház, mint ajánlatkérı hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárást indít, az Ajánlattételi felhívás és a dokumentáció Budapesti Operabál Kft., mint ajánlattevı számára történı közvetlen megküldésével. 3./ AZ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ RENDELKEZÉSRE BOCSÁTÁSÁNAK MÓDJA (Kbt (1) bek c) pont) Ajánlatkérı az ajánlati dokumentációt az ajánlattételi felhívás megküldésével egyidejőleg, térítésmentesen küldi meg az ajánlattevı részére. 4./ A KÖZBESZERZÉS TÁRGYA, MENNYISÉGE (nómenklatúra) (Kbt (1) bek d) pont): A közbeszerzés tárgya, mennyisége: A éves rendszerességgel megrendezésre kerülı Operabál állandó eszközparkjának megvásárlása jelen felsorolás szerint: az Operaház nézıtéri lefedése és padozata Színpadi oldalsó páholyok Színpadi hátsó páholyok Parketta lefedés (1 m 2 m nagyságú elemekbıl, összesen 600 m 2 -nyi területre, zenekari emelvénnyel) Mennyezeti takaró elemek a színpadtérbe (4+3 db) Csillárok és falikarok ( db). Nómenklatúra:

4 Fı tárgy: Színházi ülések Lámpák Lámpa és világítási szerelvények Parketta Mennyezeti vagy fali világítótestek Padlóburkolók 5./ A SZERZİDÉS MEGHATÁROZÁSA, AMELYNEK MEGKÖTÉSE ÉRDEKÉBEN TÁRGYALNI KÍVÁNNAK (Kbt (1) bek e) pont): Adásvételi szerzıdés az ajánlattételi felhívás és dokumentációban részletezettek szerint. 6./ A SZERZİDÉS IDİTARTAMA, VAGY A TELJESÍTÉS HATÁRIDEJE (Kbt (1) bek f) pont): 30 nap, a szerzıdés megkötésétıl számítva. 7./ AZ TELJESÍTÉS HELYE (Kbt (1) bek g) pont): 1061 Budapest, Andrássy út 22. NUTS kód: HU1 8./ AZ ELLENSZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI, ILLETVE A VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOKRA VALÓ HIVATKOZÁS (Kbt (1) bek h) pont): Ajánlatkérı az ellenszolgáltatást Ajánlattevıvel tett külön megállapodás alapján, a Kbt ában foglalt lehetıségnél fogva - 10 év alatt, egyenlı részletekben kívánja megfizetni. Elılegfizetésre és részszámla benyújtására nincsen lehetıség. 9./ ANNAK MEGHATÁROZÁSA, HOGY AZ AJÁNLATTEVİ TEHET-E TÖBBVÁLTOZATÚ (ALTERNATÍV) AJÁNLATOT (Kbt (1) bek i) pont): Nem. 10./ AZ AJÁNLATOK BÍRÁLATI SZEMPONTJA A KBT. 57. ALAPJÁN (Kbt (1) bek j) pont): A legalacsonyabb összegő ellenszolgáltatás (a Kbt. 57. (2) bekezdés a) pontja) bírálati szempontja szerint.

5 11./ A KIZÁRÓ OKOK (Kbt (1) bek k) pont) : Az elıírások teljesítésének igazolásához szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Kizáró okok: Az eljárásban nem lehet ajánlattevı vagy alvállalkozó, akivel szemben a közbeszerzésekrıl szóló évi CXXIX. tv. (a továbbiakban Kbt.) 60. (1) bekezdés a)-i) és 61. (1) d) pontjában foglalt kizáró okok valamelyike fennáll. Kizárásra kerül az eljárásból az ajánlattevı, aki, illetıleg akinek a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója a Kbt. 61. (1) a)-c) pontjaiban és a 62. (1) bekezdésben meghatározott kizáró okok hatálya alá esik. A Kbt. 60. (1) szerinti kizáró okok megfelelıen alkalmazandóak a 66. (2) bekezdése, illetve a 67. (4) bekezdése szerinti szervezetekre is. Megkövetelt igazolási mód: Kbt. 60. (1) és a Kbt. 61. (1) a)-d) pontjai szerinti kizáró okok hiányát ajánlattevı és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó a Kbt. 63. szerint köteles igazolni. A közbeszerzés értékének 10 %-át nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók tekintetében az ajánlattevı köteles továbbá nyilatkozni ajánlatában, hogy a szerzıdés teljesítéséhez nem vesz igénybe a Kbt. 60. (1) bekezdésében és a Kbt. 61. (1) d) pontjában meghatározott kizáró okok hatálya alá esı alvállalkozót. A Kbt. 66. (2) és 67. (4) bekezdése szerinti szervezet a Kbt. 63. (7) bekezdése szerint köteles igazolni, hogy nem tartozik a Kbt. 60. (1) szerinti kizáró okok hatálya alá. 12./ AZ ALKALMASSÁGI KÖVETELMÉNYEK ÉS A KBT. 69. (2) BEKEZDÉSÉBEN FOGLALTAK (Kbt (1) bek l) pont): Gazdasági és pénzügyi alkalmasság: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: a) A Kbt. 66. (1) bekezdés a) pontja alapján valamennyi számlavezetı pénzintézettıl származó, az ajánlattételi határidı lejártát megelızı 60 napnál nem régebbi, eredeti nyilatkozat vagy annak egyszerő másolata a következı tartalommal: - mióta vezeti ajánlattevı (közös ajánlattevı, 10 % feletti alvállalkozó) bankszámláját, - a nyilatkozat kiállítását megelızı 1 évben volt-e, és hány alkalommal 30 napot meghaladóan sorban álló tétele. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) (adott esetben): Alkalmatlannak minısül az ajánlattevı (közös ajánlattevı, 10 % feletti alvállalkozó), ha: a) Bármely számlavezetı pénzintézeténél vezetett bankszámláján a pénzintézeti nyilatkozat kiállításának napját megelızı 1 éves idıszakban: - fedezethiány miatt egynél több alkalommal 30 napnál hosszabb idıtartamú sorbanállás volt (A sorbanállás fogalma alatt a hitelintézetekrıl és pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CXII. tv. 2. számú melléklet III. része 36. pontja szerint rögzítettek értendık),

6 A fenti gazdasági és pénzügyi feltételeknek ajánlattevınek (közös ajánlattevınek) és 10 % feletti alvállalkozójának önállóan kell megfelelnie. Mőszaki, illetve szakmai alkalmasság: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: A Kbt. 67. (1) bekezdés d) pontja alapján valamennyi megajánlott eszközre vonatkozóan azok mőszaki paramétereinek bemutatása a termékek pontos leírásával. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i) (adott esetben): Alkalmatlannak minısül az ajánlattevı (közös ajánlattevı, 10 % feletti alvállalkozó), ha: a benyújtott termékleírás szerint a bemutatott díszletelemek nem rendelkeznek a szükséges mőszaki paraméterekkel. 13./ A HIÁNYPÓTLÁS LEHETİSÉGE, VAGY ANNAK KIZÁRÁSA (Kbt (1) bek m) pont): Ajánlatkérı az eljárásban a teljeskörő hiánypótlás lehetıségét biztosítja. 14./ AZ AJÁNLATTÉTELI HATÁRIDİ (Kbt (1) bek n) pont): 2009 december / AZ AJÁNLAT BENYÚJTÁSÁNAK CÍME (Kbt (1) bek o) pont): 1052 Budapest, Régi posta utca 5., VI. emelet / AZ AJÁNLATTÉTEL NYELVE (Kbt (1) bek p) pont): Magyar 17./ AZ AJÁNLAT(OK) FELBONTÁSÁNAK HELYE, IDEJE (Kbt (1) bek q) pont): december Budapest, Régi posta utca 5., VI. emelet / AZ AJÁNLAT(OK) FELBONTÁSÁN JELENLÉTRE JOGOSULTAK: (Kbt (1) bek r) pont):

7 A Kbt. 80. (2) bekezdése szerint, tehát az ajánlatok felbontásánál az ajánlatkérı vagy az általa megbízott személy, az ajánlattevı, valamint az általa meghívott személyek, továbbá a külön jogszabályban meghatározott szervek képviselıi, illetıleg személyek lehetnek jelen. 19./ A TÁRGYALÁS LEFOLYTATÁSÁNAK MENETE ÉS AZ AJÁNLATKÉRİ ÁLTAL ELİÍRT ALAPVETİ SZABÁLYOK: (Kbt (1) bek s) pont): Az ajánlatkérı az ajánlattevıvel egy tárgyalási fordulót tart. A tárgyaláson kerül sor a bírálati szempontot képezı ajánlati árral kapcsolatos tárgyalásra, melynek lezárásával beáll az ajánlati kötöttség és azt követıen 30 napig tart. A tárgyalás úgy zajlik, hogy ajánlatkérı a tárgyalás elején átadja az ajánlattevı részére az ajánlatmódosító formanyomtatványt, amelyet ajánlattevı kitölt. Az ajánlatnak ezen módosítást követıen keletkezett tartalmát ajánlatkérı a tárgyaláson ismerteti. Az Ajánlattevı részérıl a tárgyaláson a cég nevében nyilatkozattételre jogosult személy vehet részt, vagy Meghatalmazással kell rendelkeznie. A tárgyalás idıpontja: január 6.-án 11:00 órakor. Tárgyalás helyszíne: Magyar Állami Operaház, 1061 Budapest, Andrássy út 22., Gazdasági Igazgatóság 20./ AZ ELSİ TÁRGYALÁS IDİPONTJA: (Kbt (1) bek t) pont): január 6., 11:00 óra. 21./ AZ EREDMÉNYHIRDETÉS IDİPONTJA ÉS A SZERZİDÉSKÖTÉS TERVEZETT IDİPONTJA: (Kbt (1) bek u) pont): Az eredményhirdetés tervezett idıpontja: január 6., A szerzıdéskötés tervezett idıpontja: január 14., / EGYÉB RENDELKEZÉSEK: 1. Rész ajánlattétel lehetısége: Ajánlatkérı ezen közbeszerzési eljárásban rész ajánlattételt nem biztosít.

8 2. Ajánlattevı köteles kifejezetten nyilatkozni ajánlatában a Kbt. 70. (1) bekezdése, a Kbt. 71. (1) bekezdés a) és b) pontjai, a Kbt. 71. (3) bekezdése tekintetében. A Kbt. 71. (1) bekezdésre nemleges válasz esetén is nyilatkozni kell. 3. Ajánlatkérı az eljárás nyertesével köti meg a szerzıdést. 4. Ajánlatkérı a szerzıdés teljesítésére vonatkozó alkalmassági feltételeket a Kbt. 12. (2) bekezdéséhez képest szigorúbban állapítja meg. 5. Az ajánlatok benyújtására vonatkozó formai követelmények: az ajánlati dokumentációban részletezettek szerint. 6. Az ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlattevı, (közös ajánlattétel esetén a külön- külön), illetve a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, illetve bevonásuk esetén a Kbt. 66. (2) bekezdés és a 67. (4) bekezdés szerinti szervezet (szervezetek) alábbi cégokmányainak egyszerő, másolati példányát: - az ajánlattételi határidıt megelızı 60 napnál nem régebbi cégkivonat, - az ajánlatban szereplı bármely nyilatkozatot aláíró cégjegyzésre jogosult személy aláírási címpéldánya - az esetleges el nem bírált változás bejegyzési kérelem cégbírósági érkeztetı bélyegzı lenyomattal ellátott példánya - a cégkivonatban nem szereplı kötelezettségvállaló(k) esetében, az erre vonatkozó, a meghatalmazott aláírását is tartalmazó írásos meghatalmazás. 7. Az ajánlatban benyújtásra kerülı igazolások egyszerő másolati példányban is becsatolhatóak. 8. Az ajánlattétel nyelve magyar, így minden idegen nyelven kiállított igazolás mellé, csatolni kell azok hiteles magyar nyelvő fordítását is, a szakfordításról és tolmácsolásról szóló 24/1986. (VI. 26.) MT rendelet és a végrehajtására kiadott 7/1986. (VI. 26.) IM rendelet elıírásainak megfelelıen. 9. Ajánlattevı köteles vállalni, hogy legkésıbb az adásvételi szerzıdés megkötésének idıpontjáig a vagyoni jogi jogosultakkal, a társtulajdonossal, valamint a szerzıdés tárgyával kapcsolatos egyéb szerzıdéses jogviszonyban álló (jelen dokumentációban felsorolt) személyekkel megállapodik abban, hogy eladó helyén vevı lépjen be ezen jogviszonyokba, illetve közremőködik annak érdekében, hogy vevı e harmadik személyekkel a megállapodásokat a saját nevében megköthesse, ellenkezı esetben Ajánlata érvénytelen. 23./ AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS MEGKÜLDÉSÉNEK IDİPONTJA: (Kbt (1) bek v) pont): december 19.

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22.

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Magyar Állami Operaház Operamagazin, Operaház, Nemzeti Balett, Operaélet a Magyar Állami Operaház lapja különszámának szerkesztése,

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. sz. mellékelt AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS modellezı rendszer tervezése és kifejlesztése Baranya és Somogy megyében és kiemelten Pécsen címő pályázathoz könyvvizsgálói jelentés elkészítésére 1 AZ AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. sz. Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Lajosmizse Város Önkormányzata 6050 Lajosmizse, Városház tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizse Város Önkormányzata Postai cím:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizséért Közalapítvány Postai cím: Városháztér

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS DHK Hátralékkezelı és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Nagykapacitású tároló eszközök szállítása és beüzemelése tárgyú, Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti nemzeti közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

Egyéb közlemény: Adószám: 15309989241 Az ajánlattételi felhívást ellenjegyzi: Strummer Zsuzsanna hivatalos közbeszerzési tanácsadó

Egyéb közlemény: Adószám: 15309989241 Az ajánlattételi felhívást ellenjegyzi: Strummer Zsuzsanna hivatalos közbeszerzési tanácsadó Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1.) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és faxszáma Ajánlatkérı neve: Tolna Város Önkormányzata Címe: 7130 Tolna, Hısök tere 1. Telefon: 06 74 540-800 Fax: 06 74 443-805 E-mail cím:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik.

Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik. Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik. HU-Budapest: Gépjármő-javítási és karbantartási szolgáltatások I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 2009/S

Részletesebben

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24490/2010

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24490/2010 1. oldal, összesen: 13 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı hiánypótlást kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL KÖZPONTI HIVATALA KÖZBESZERZÉSI FİOSZTÁLY RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA Fegyverzeti

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-43/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május Ajánlatkérı neve: AJÁNLATI

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 4200 Hajdúszoboszló, Hısök tere 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Informatikai eszközök

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai: Sásd Város Önkormányzata 7370 Sásd, Rákóczi út 41. Telefon: 06/72/576-520 Fax: 06/72/576-522 2. A közbeszerzés

Részletesebben

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez 23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesitoaxelero.hu On-line

Részletesebben

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24142/2011

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24142/2011 Page 1 of 11 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a

Részletesebben

Közbeszerzés. Éves közbeszerzési terv: Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: Közbeszerzési információk

Közbeszerzés. Éves közbeszerzési terv: Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: Közbeszerzési információk Közbeszerzés Közbeszerzési információk Éves közbeszerzési terv: Baranya Megyei Intézményfenntartó Központ 2012. évi közbeszerzési terve Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: 1.)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Nagyné Juhász Klára

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata Tiszavasvári Város Önkormányzata részére folyószámla-hitelkeret biztosításáról, a rendelkezésre tartó pénzintézet

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Nyomkutató, nyomrögzítő anyagok, eszközök beszerzése BSZKI részére tárgyú, a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra

Részletesebben

Nyertes ajánlattevı: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely

Nyertes ajánlattevı: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 50 Ajánlatkérı: Városi Kórház Keszthely Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Beszerzés tárgya:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Ajánlatkérő címe: 7621 Pécs, Apáca u.2/1. Kapcsolattartó: Kárpáti

Részletesebben

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ KÖZPONTI GAZDASÁGI ELLÁTÓ IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ 1145 Budapest, Róna u. 124.; 1903 Bp. Pf.: 314. Városi: 469-2779, BM: 28-617, 28-978 Fax: 469-2754, 28-850 mail: kgei@kgei.police.hu RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

Részletesebben

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal 3. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Lajosmizse

Részletesebben

Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22.

Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22. Közbeszerzési Értesítı 2009 / 60 száma: Ajánlatkérı: Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Eljárás fajtája: Tárgyalás

Részletesebben

az ajánlatkérő strandjának homokkotrása és a kotrási terület egy részének visszahomokozása

az ajánlatkérő strandjának homokkotrása és a kotrási terület egy részének visszahomokozása az ajánlatkérő strandjának homokkotrása és a kotrási terület egy részének visszahomokozása Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/17 Gyermek- és Ifjúsági Centrum Kht. egyszerű eljárás Beszerzés tárgya: ajánlattételi

Részletesebben

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal 3. melléklet a /2009. ( ) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

KERETMEGÁLLAPODÁSOS ELJÁRÁS MÁSODIK FORDULÓJÁNAK AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

KERETMEGÁLLAPODÁSOS ELJÁRÁS MÁSODIK FORDULÓJÁNAK AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA KERETMEGÁLLAPODÁSOS ELJÁRÁS MÁSODIK FORDULÓJÁNAK AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Ajánlatkérı: Magyar Állami Operaház 1061 Budapest, Andrássy út 22. A beszerzés tárgya: Tanúsított, elektronikus dokumentumkezelı

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata 8043 Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: I. részajánlattételi

Részletesebben

Egyéb közlemény: 14. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez

Egyéb közlemény: 14. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:134980-2010:text:hu:html HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I.

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Ajánlatkérı: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a /2009. (...) IRM rendelethez Hivatalos név: Balatonboglár Város Önkormányzata Postai cím: Erzsébet u. 11.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint Közbeszerzések és Szerződéses Kapcsolatok Főosztálya 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1 354 4148 f. 06 1 373 0079 e. obh@obh.birosag.hu www.birosag.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés

Részletesebben

On-line értesítés:

On-line értesítés: Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt.

Részletesebben

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály Szám:3/50121-27/2010. Ügyintézı: Hardy László Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály 8360, Keszthely, Fı tér 1. Tel.: 83/505-550; Fax.: 83/505-568 vuz@keszthely.hu OTTO HUNGARIA

Részletesebben

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-001/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet

Részletesebben

M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása AJÁNLATI FELHÍVÁS

M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása AJÁNLATI FELHÍVÁS M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-50/2013. AJÁNLATI

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Mellékletek: - képviselıtestületi határozat - áttekintı térképmásolat - tulajdoni lap másolat 1 Pályázati Felhívás Kadarkút Város Önkormányzata (székhelye:7530. Kadarkút, Petıfi

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 9 Ajánlatkérı: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Dél-Zala Murahíd Letenye Többcélú Társulás 8868 Letenye, Kossuth Lajos u. 10. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: Szállítási

Részletesebben

2005. április március 31. közötti időszakra szükséges különféle fém termékek beszerzése

2005. április március 31. közötti időszakra szükséges különféle fém termékek beszerzése 2005. április 1-2006. március 31. közötti időszakra szükséges különféle fém termékek beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/16 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Adásvétel Az egyszerű eljárás ajánlattételi

Részletesebben

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára

Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és terve dokumentáció felülvizsgálatára Aszód Város Önkormányzat Címzetes Fıjegyzıjétıl 2170 Aszód, Szabadság tér 9 Tel.: 28/500-666 Fax: 28/400-575 Email: jegyzı.aszod@invitel.hu 689 - /2010 szám Elıterjesztés a város Közoktatási Esélyegyenlıségi

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Budapest III. ker. közigazgatási területe

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Budapest III. ker. közigazgatási területe Közbeszerzési Értesítı Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 37 Ajánlatkérı: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Budapest III. ker. közigazgatási területe Beszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail); Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata 7621-Pécs, Széchenyi tér 1. Telefon: 06-72/533-800 Fax: 06-72/212-049 Címzett:

Részletesebben

AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ I.1.) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata cím: Szent Imre tér 10. Város/Község:

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:141835-2011:text:hu:html HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 87-141835 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás Lajosmizse Város Önkormányzata (6050 Lajosmizse, Városháza tér 1.) a közbeszerzésekrıl szóló 2003. évi CXXIX. törvény (továbbiakban: Kbt.) 251. (2) bekezdése alapján indított

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek:

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Napi takarítás mennyiségek: AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Baranya Megyei Kormányhivatal Ajánlatkérő címe: 7623 Pécs József Attila u.10. Kapcsolattartó: Paróczi

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-004/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS Éves jelentés grafikai tervezése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-138/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május hó 11 nap AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 42 Ajánlatkérı: Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u. 46-48. Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében a) ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) Budapest

Részletesebben

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958 1/6 HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő adatai Szervezet: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Címzett: Joó István polgármester Cím: Fő tér 3. Postai irányítószám:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Az ajánlatkérő a Kbt. 251.. (2) bekezdés szerint az alábbiakban részletezett közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni. Ajánlatkérő kéri az ajánlattevőket, hogy az ajánlattételi felhívásban

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fı u. 58. Tel: 29/337-101, fax: 29/337-250 alsonemedi@upcmail.hu, www.alsonemedi.hu Szám:.../2012. ELŐTERJESZTÉS Készült:

Részletesebben

Az Országos Mentıszolgálat segélyhívás fogadórendszerének karbantartása, hibaelhárítása az ország 27 mentıállomásán. Tartalom letöltése PDF-ben

Az Országos Mentıszolgálat segélyhívás fogadórendszerének karbantartása, hibaelhárítása az ország 27 mentıállomásán. Tartalom letöltése PDF-ben Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 144 Ajánlatkérı: Országos Mentıszolgálat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Magyarország Beszerzés tárgya: Szolgáltatás Eljárás fajtája: Tárgyalásos

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály -1980 Budapest Akácfa u 15 / Te efon 461-6578 ház 11350 / Fax 461-6524 ház 11362 / E-ma Sch fnerm@bkv

Részletesebben

Battonya határátkelőhely infrastruktúrájának bővítése során mérnöki feladatok teljes körű ellátása

Battonya határátkelőhely infrastruktúrájának bővítése során mérnöki feladatok teljes körű ellátása Battonya határátkelőhely infrastruktúrájának bővítése során mérnöki feladatok teljes körű ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/20 Szolgáltatás; A szerződés a közbeszerzési Beszerzés tárgya: megállapodás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS KERETÉBEN KÜLÖNFÉLE ESZKÖZÖK SZÁLLÍTÁSA START MUNKA PROGRAMHOZ II. A Barcika Centrum Kft. a közbeszerzésekről

Részletesebben

Fax: (+36-1)

Fax: (+36-1) * EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítı Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 67 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomt AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28.

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28. Mőgyanta palackok regenerálása Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. március 28. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése c) pontja szerint hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárásra

AJÁNLATI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése c) pontja szerint hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárásra AJÁNLATI FELHÍVÁS A Kbt. 125. (2) bekezdése c) pontja szerint hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (email) /Kbt. 133. (1) bek.

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273027-2010:text:hu:html HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S 179-273027 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1 / 7 2010.04.09. 17:10 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S 77-114847 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S 77-114847 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:114847-2010:text:hu:html HU-Budapest: Papír- vagy kartonregiszter, számlakönyv, iratgyűjtő, űrlap és más irodai papíráru 2010/S

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

20/08/2009 S159 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Budapest: Könyvvizsgálói szolgáltatások 2009/S

20/08/2009 S159 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás. HU-Budapest: Könyvvizsgálói szolgáltatások 2009/S 20/08/2009 S159 Európai Közösségek Szolgáltatás Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ HU-Budapest: Könyvvizsgálói szolgáltatások 2009/S 159-231970 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS DHK Hátralékkezelı és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Szerver, licenc és vékony kliens eszközök szállítása, valamint a mőködéshez szükséges környezetet kialakítása tárgyú, Kbt. 121. (1)

Részletesebben

Hirdetmény. meleg étel vásárlására jogosító étkezési utalványok beszerzése Tartalom letöltése PDF-ben

Hirdetmény. meleg étel vásárlására jogosító étkezési utalványok beszerzése Tartalom letöltése PDF-ben Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 9 Ajánlatkérı: Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási Hivatal Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: (Az Észak-magyarországi Regionális Államigazgatási

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki. A hirdetmény kézhezvételének dátuma Azonosító kód

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki. A hirdetmény kézhezvételének dátuma Azonosító kód 3. melléklet a /2009. ( ) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része verseny újraindításával történı kiválasztás

Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része verseny újraindításával történı kiválasztás Központosított közbeszerzés Keretmegállapodásos eljárás 2. része verseny újraindításával történı kiválasztás Szoftverlicencek bıvítése, kiegészítése, meghosszabbítása, verzió-követése, cseréje, valamint

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben