RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA"

Átírás

1 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELÉVEL INDULÓ TÁRGYALÁSOS BESZERZÉSI ELJÁRÁS MEGINDÍTÁSÁRA A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL KÖZPONTI HIVATALA KÖZBESZERZÉSI FİOSZTÁLY RÉSZVÉTELI FELHÍVÁSA Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére, 5 részben tárgyban a védelem terén alapvetı biztonsági érdeket érintı, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt áruk beszerzésére, illetıleg szolgáltatások megrendelésére vonatkozó sajátos szabályokról szóló 228/2004. (VII.30.) Korm. rendelet alapján lefolytatásra kerülı hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás megindítására 1. Az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszámai, címe Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala 1051 Budapest Sas u. 23. Telefon: ; Fax: a) A választott eljárás A védelem terén alapvetı biztonsági érdeket érintı, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra szánt áruk beszerzésére, illetıleg szolgáltatások megrendelésére vonatkozó sajátos szabályokról szóló 228/2004. (VII.30.) Korm. rendelet 55. szerinti hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás. b) a gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása Az eljárás nem gyorsított. c) annak feltüntetése, hogy keretmegállapodásról van-e szó Nincs keretmegállapodásról szó. d) elektronikus árverés alkalmazására kerül-e sor Nem kerül sor elektronikus árverés alkalmazására.

2 e) A szerzıdés meghatározása, amire ajánlatot kérnek 3. A Polgári Törvénykönyvrıl szóló évi IV. tv. XXXIV. fejezet 1. címe ( ) szerinti szállítási szerzıdés. a) A beszerzés tárgya és mennyisége A Részvételi Dokumentációban megadott mőszaki paraméterekkel rendelkezı fegyverzeti anyagok az alábbi 5 rész keretében: I. Rész: Lıszerek Fegyverzeti alapellátás, lıszer (Luger, 9x19 mmes) Fegyverzeti alapellátás, lıszer (.308 Win., 7,62x51 mm-es) db (-10%) db II. Rész: Lövészeti segédanyagok Fegyverzeti alapellátás, (spektív) Fegyverzeti alapellátás, (lézeres távmérı) Fegyverzeti alapellátás, (mobil szélmérı) Fegyverzeti alapellátás, (elektronikus fülvédı) Fegyverzeti alapellátás, (mőanyag puskatok) 2 db 2 db 2 db 4 db 20 db III. Rész: Tokok és taktikai felszerelések Fegyverzeti alapellátás, (univerzális pisztolytok) 200 db (-10%) Fegyverzeti alapellátás, (univerzális csípıtok) 200 db (-10%) Fegyverzeti alapellátás, (univerzális szimpla tártok) 400 db (-10%)

3 Fegyverzeti alapellátás, (taktikai felszerelés készlet) 150 db (-10%) Fegyverzeti alapellátás, (taktikai mellény) 50 db (-10%) IV. Rész: Fegyverzeti segédanyagok Fegyverzeti alapellátás, (Lıszertárolós vaskazetta, 200 db) 200 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (taktikai fegyverlámpa) 220 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (taktikai kés) 220 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (célmegvilágító kézi reflektor) 10 db (-20%) V. Rész: Kiképzési eszközök Fegyverzeti alapellátás, (HK P30 típ. CO2-es légpisztoly) Fegyverzeti alapellátás, (tisztítókészlet sörétes fegyverekhez) 15 db (-20%) 2 db Fegyverzeti alapellátás, (ASP gyakorló bilincs) 30 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (ASP gyakorló pisztoly) 10 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (ASP gyakorló kés) 10 db (-20%) Fegyverzeti alapellátás, (RSG 2000 gyakorló spray) 30 db (-20%) b) A teljesítés helye

4 Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Fıigazgatósága, 1107 Budapest Bihari u. 16/b. c) Annak meghatározása, hogy az ajánlattevı a beszerzés tárgyának egy részére tehet-e ajánlatot az ajánlattételi szakaszban Igen, egy vagy több részre. d) * A részajánlat tételének szempontja e) Annak meghatározása, hogy lehet-e több változatú ajánlatot tenni Nem lehet. 4. Az ajánlatok elbírálásának szempontja Az ajánlatkérı a 228/2004.(VII.30.) Korm. rendelet 21. (2) bekezdés a) pontja szerinti legalacsonyabb összegő ellenszolgáltatás bírálati szempontot alkalmazza az ajánlatok elbírálása során. 5. A teljesítés határideje, vagy a szerzıdés idıtartama A szerzıdés megkötésétıl számított 100 nap. Elıteljesítést Ajánlatkérı elfogad. 6. * A nyertes közös ajánlattevıktıl gazdasági társaság létrehozásának megkövetelése Ajánlatkérı a nyertes közös ajánlattevıktıl nem követeli meg gazdasági társaság létrehozását. 7. a) A részvételi jelentkezés határideje december hó 10 napjának 10 óra 00 perce b) A részvételi jelentkezés benyújtásának címe (helység, utca, házszám, emelet, szobaszám) 1051 Budapest, Sas utca 23. VI. emelet, 605. szoba c) A részvételi jelentkezés nyelve A részvételi jelentkezés nyelve a magyar. d) A részvételi jelentkezések felbontásának helye 1051 Budapest, Sas utca 23. VI. emeleti tárgyaló 8. * Az (elsı) tárgyalás idıpontja, lefolytatásának menete, az ajánlatkérı által elıírt alapvetı szabályok Az eljárás elsı szakasza a részvételi szakasz, amelyben az ajánlatkérı a jelentkezıknek a szerzıdés teljesítésére való alkalmasságáról, illetıleg alkalmatlanságáról dönt. Ebben a szakaszban az ajánlatkérı nem kérhet, a részvételre jelentkezı pedig nem tehet ajánlatot.

5 A részvételi jelentkezések elbírálása a Rendelet 62. alapján történik. Ha a részvételi szakasz eredményes, Ajánlatkérı a részvételi szakasz eredményhirdetésén az alkalmasnak minısített valamennyi részvételre jelentkezınek az ajánlattételi felhívást, és az ajánlatkérési dokumentációt(amelynek része a mőszaki leírás és a szerzıdéstervezet is) átadja. Az ajánlattételi határidı az ajánlattételi felhívás és az ajánlatkérési dokumentáció átadásával kezdıdik. Ajánlattételi határidı: január hó 10. napjának 10 óra 00 perce Az ajánlatok felbontásának idıpontja: január hó 10. napjának 10 óra 00 perce Az ajánlatok felbontásának helyszíne: 1051 Budapest, Sas utca 23. VI. emeleti tárgyaló Ajánlatkérı felhívja a figyelmet, hogy a tárgyalások csak akkor kezdhetık meg a felhívásban jelzett idıpontban (az ajánlatok bontását követı 5. munkanap 10 óra), amennyiben a benyújtott ajánlatok érvényessége/érvénytelensége ezen idıpont elıtt egyértelmő módon megállapítható. Az elsı tárgyalás idıpontja: január hó 17 napjának 10 óra 00 perce Ajánlatkérı az ajánlattevıkkel több fordulóban, együttesen kíván tárgyalni annak érdekében, hogy a legkedvezıbb feltételekkel köthessen szerzıdést. Ajánlatkérı a tárgyalási forduló(k)ban a szerzıdéses feltételekrıl, és az ajánlatkérı mőszaki elvárásairól tárgyalhat. A tárgyalás(ok) végén Ajánlatkérı összegzi az elvárásaiban és a szerzıdéses feltételekben bekövetkezett módosításokat, tájékoztatja az ajánlattevıket az utolsó tárgyalási forduló (végleges ajánlatok benyújtásának) idıpontjáról. A bekövetkezett módosításokra tekintettel az ajánlattevık zárt borítékban az ajánlati áraik módosítására, vagy fenntartására kell, hogy ajánlatot tegyenek (végleges ajánlat). A tárgyalások a végleges ajánlatok benyújtásával zárulnak le. Amennyiben Ajánlattevık a benyújtott eredeti ajánlataikat az ellenszolgáltatás tekintetében módosítják, azok Ajánlatkérıre nézve a korábbi ajánlataiknál csak kedvezıbbek lehetnek. A tárgyalásról jegyzıkönyv készül. Ajánlati kötöttség: a rendelet 37. szerint a végsı ajánlat megtételével jön létre és az eljárás eredményeképpen létrejövı szerzıdés megkötésének idıpontjáig tart. 9. A jogi, pénzügyi, gazdasági, mőszaki és szakmai alkalmasság elbírálásához szükséges információk, a megkövetelt igazolási mód meghatározásával Azon alvállalkozó megnevezése, akit a beszerzés értékének 10%-át meghaladó értékő teljesítésre kívánnak igénybe venni a továbbiakban: 10% feletti alvállalkozó. Az eljárásban nem lehet részvételre jelentkezı vagy alvállalkozó, aki a 228/2004.(VII.30.) Korm. rendelet 23. (1) bekezdésének hatálya alá esik. Az eljárásban nem lehet részvételre jelentkezı, vagy a beszerzés tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, aki a 228/2004.(VII.30.)

6 Korm. rendelet 24. a)-g) pontjai alá tartozik. Nem lehet alvállalkozó, aki 228/2004.(VII.30.) Korm. rendelet 24. d)-e), valamint g) pontjai hatálya alá tartozik. Alkalmatlan a részvételre jelentkezı, ha a évi CIX. törvény alapján kiadott érvényes tevékenységi engedéllyel nem rendelkezik. a) A részvételre jelentkezı jogi helyzetét tanúsító okiratok Jogi helyzet (kizáró okok) a megkövetelt igazolási mód: A részvételre jelentkezınek és a 10% feletti alvállalkozó(k)nak a részvételi jelentkezésben a Rendelet 25. (2) bekezdés szerint kell igazolnia, illetıleg írásban nyilatkoznia, hogy nem tartozik a Rendelet 23. (1) bekezdése, valamint, a 24. a)-g) pontjai hatálya alá. Részvételre jelentkezı csatolja be a évi CIX. törvény alapján kiadott érvényes tevékenységi engedélyét másolatban. [Rendelet 24. e) pont] b) A minimális pénzügyi és gazdasági alkalmassági feltételek meghatározása, az azokat bizonyító igazolási módok megjelölésével Alkalmatlan a részvételre jelentkezı, valamint a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékében igénybe venni kívánt alvállalkozó, amennyiben az eljárást megindító felhívás feladásától visszaszámított 24 hónapban a bankszámlájukon 30 napot meghaladó sorban állás volt. Igazolás: A Rendelet 27. (1) bekezdés a) pontja alapján a részvételre jelentkezıvel és a 10% feletti alvállalkozóval kapcsolatban álló valamennyi számlavezetı pénzügyi intézmény (mind a jelentkezés idıpontjában fennálló bankszámlák vonatkozásában) által kiállított nyilatkozatának eredeti vagy hitelesített másolati példánya az alábbi tartalommal: mióta vezeti részvételre jelentkezı / 10% feletti alvállalkozó bankszámláját, a részvételre jelentkezı / 10% feletti alvállalkozó számláján a nyilatkozat kiállításának dátumát megelızı két év során fordult-e elı 30 napot meghaladó sorban állás, vagy a nyilatkozat kiállításának idıpontjában van-e sorban állás a számlán a nyilatkozat kiállítását megelızı 24 hónapban fennállt, illetve fennálló sorban állás idıintervalluma (napban megadva) c) A minimális mőszaki, szakmai alkalmassági feltételek meghatározása, az azokat bizonyító igazolási módok megjelölésével Részvételre jelentkezı által megajánlott termékek bemutatása a hivatalos, gyári termék adatlapok benyújtásával. [Rendelet 28. (1) bek. d) pont] A mőszaki, szakmai alkalmasságot a 228/2004 (VII.30) Kormány rendelet 28. (1) bekezdése alapján kell igazolni. d) A részvételre jelentkezı kizárásának, illetıleg teljesítésre alkalmatlanná minısítésének szempontjai Jogi kizáró tényezık:

7 Ajánlatkérı kizárja a jelentkezıt az eljárásból, ha a jelentkezıvel vagy valamelyik alvállalkozójával szemben (a teljesítés során igénybe venni kívánt mértéktıl függetlenül) a Rendelet 23. (1) bekezdésben, valamint a 24. d-e) pontjaiban meghatározott kizáró okok bármelyike fennáll. Ajánlatkérı kizárja jelentkezıt az eljárásból, ha a jelentkezıvel vagy a 10% feletti alvállalkozójával szemben a Rendelet 24. a-c) és f) pontja szerinti kizáró okok bármelyike fennáll. A pénzügyi, illetve gazdasági alkalmasságot kizáró tényezık: Részvételre jelentkezı alkalmatlan, ha: A részvételre jelentkezı vagy valamelyik 10% feletti alvállalkozó pénzügyi helyzete a pénzügyi intézményi nyilatkozatok alapján nem ítélhetı stabilnak, azaz az eljárást megindító felhívás feladásától visszaszámított 24 hónapban bankszámláikon 30 napot meghaladó sorban állás volt vagy a részvételi jelentkezés idıpontjában is fennáll. A banki igazolásnak tartalmaznia kell az esetleges sorban állás idıtartamát is. Mőszaki, illetve szakmai alkalmasságot kizáró tényezık: Részvételre jelentkezı alkalmatlan, ha nem rendelkezik: a megajánlott termékre vonatkozó hivatalos, gyári termék adatlappal. 10. * Az 57. (3) (5) bekezdésében foglaltak Ajánlatkérı nem határoz meg keretszámot, és a tárgyalás során nem kíván élni az ajánlattevık létszámának csökkentésével. 11. * Az ajánlatkérı által már kiválasztottak nevei és címei Nem releváns. 12. A hirdetmény feladásának idıpontja november hó 8 napja a) * Keretmegállapodás esetében a keretmegállapodás elıírt idıtartama Nem releváns. b) * Keretmegállapodás esetében a keretmegállapodásban részt vevı gazdasági szereplık létszáma Nem releváns. 14. A szerzıdés védett foglalkoztatók számára fenntartott

8 A szerzıdés nincs fenntartva védett foglalkoztatók számára. 15. Egyéb információk 1. Az Ajánlatkérı képviselıje az eljárás során a NAV erıforrás-gazdálkodási elnökhelyettese. 2. Az Ajánlatkérı a Rendelet 42. -a szerint a hiánypótlás lehetıségét biztosítja. 3. A részvételi jelentkezéseket cégjegyzésre jogosultak által cégszerően aláírva, 1 eredeti és 1 másolati példányban, megjelölve az eredeti és másolati példányt. A jelentkezés eredeti példányához csatolni kell továbbá elektronikus adathordozón, a papíralapon benyújtott jelentkezés egy jelszó nélkül olvasható, nem módosítható.pdf fájlformátumú példányát oly módon, hogy az a kötött vagy főzött formátumú jelentkezéstıl sérülés nélkül elválasztható ne legyen (pl. zárt borítékba helyezve, a borítékot a jelentkezés utolsó oldalához odatőzve). Eltérés esetén a papíralapú részvételi jelentkezés az irányadó. A dokumentáció amelynek részét képezi a mőszaki leírás és a szerzıdéstervezet átvétele térítésmentes elızetes regisztrációt követıen, elektronikus úton kerül megküldésre a részvételre jelentkezık részére. A regisztrációhoz az alábbi tartalmú őrlapot kell megküldeni a kh.kf@nav.gov.hu címre: -Cégnév -Kapcsolattartó -Cím -Telefon -Fax - A levél tárgyaként az eljárás megnevezése kerüljön feltüntetésre. A dokumentáció nyomtatott formában is átvehetı az ajánlatkérı címén. (1051 Bp. Sas u. 23. VI. emelet 605. szoba) 4. A részvételi jelentkezések felbontásának idıpontja: december hó 10 napjának 10 óra 00 perce Helye: Budapest, Sas u. 23. VI. emelet tárgyaló. Résztvevık: Ajánlatkérı, az részvételre jelentkezıkık, valamint az általuk meghívott személyek. 5. A példányok közötti esetleges különbözıség esetén az EREDETI jelzéssel ellátott példány tekintendı hitelesnek. A részvételi jelentkezés jól lezárt csomagolását a következı felirattal kell ellátni: Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére 5 részben Iktatóban és határidı elıtt felbontani tilos 7. Az ajánlatkérı a Rendelet 42. -a szerint a hiánypótlás lehetıségét biztosítja.

9 8. Az eljárásban nem lehet Részvételre jelentkezı, közös részvételre jelentkezı, vagy alvállalkozó, aki nem rendelkezik a évi CIX. törvény alapján kiadott érvényes tevékenységi engedéllyel. 9. A részvételi jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkezı és az általa a beszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók valamint az erıforrást nyújtó szervezetnek alábbi iratait: nyilatkozatot minden részvételre jelentkezınek, résztvevınek arról, hogy az aktuális cégállapotot bemutató, az illetékes cégbíróság vagy a KIM Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közremőködı Szolgálat által kiadott, vagy az utóbbi szervezet adatbázisából letölthetı cégkivonat adatai a valóságnak megfelelnek és azok a részvételi jelentkezési határidıben aktuális cégállapotot mutatják, illetve változás esetén kérjük csatolni a cégbírósághoz érkeztetett változásbejegyzési kérelem másolatát. azon cégjegyzésre jogosult személy(ek) aláírási címpéldányát (ait) aki(k) a részvételi jelentkezést kézjegyével (ükkel) ellátja(ják), kizáró okokkal kapcsolatos összes nyilatkozatot és igazolást a felhívás 9. pontja és a dokumentáció szerint alkalmasság megállapítására szóló nyilatkozatokat és igazolásokat a dokumentáció szerint egyéb felhívás és dokumentáció szerinti nyilatkozatokat Ajánlatkérı a NATO beszállítói jegyzékre történı felkerülés feltételeihez képest szigorúbban állapítja meg a pénzügyi és gazdasági, valamint mőszaki, illetıleg szakmai alkalmasság feltételeit. 11. A részvételre jelentkezınek jelentkezésében nyilatkoznia kell arról, hogy a Kkvt. (2004. évi XXXIV. tv. 4. ) alapján milyen vállalkozásnak minısül. 12. Kiegészítı tájékoztatás a rendelet 20. -ban meghatározottak szerint kérhetı. 13. A részvételi jelentkezés elkészítésével és benyújtásával kapcsolatos összes költség a Részvételre jelentkezıt terheli. 14. Eredményhirdetés: A részvételi jelentkezések bontását követı 3. munkanap óra. Helye: Bp. Sas u. 23. VI. emeleti tárgyaló. 15. Ajánlatkérı a részvételi szakasz eredményhirdetésén az alkalmasnak minısített valamennyi részvételre jelentkezınek az ajánlattételi felhívást, és az ajánlatkérési dokumentációt (amelynek része a mőszaki leírás és a szerzıdéstervezet is) átadja. 16. Ajánlatkérı felhívja a figyelmet, hogy a rendelet 58. (1) bekezdése alapján az eljárás részvételi szakaszában ajánlatkérı nem kérhet, a részvételre jelentkezı nem tehet ajánlatot. 17. Szerzıdéskötés idıpontja: az ajánlattételi szakasz eredményhirdetését követı: 11. nap, amennyiben ez nem munkanap, az azt követı 1. munkanap.

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez Pilóta nélküli repülő eszköz és kamerarendszerek beszerzése tárgyban a 228/2004. (VII.30.) Korm. rendelet alapján lefolytatásra kerülő eljárás megindítására 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ KÖZPONTI GAZDASÁGI ELLÁTÓ IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ 1145 Budapest, Róna u. 124.; 1903 Bp. Pf.: 314. Városi: 469-2779, BM: 28-617, 28-978 Fax: 469-2754, 28-850 mail: kgei@kgei.police.hu RÉSZVÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. A részvételi határidő: 2015. február 6. 10:00 óra RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Nyomkutató, nyomrögzítő anyagok, eszközök beszerzése BSZKI részére tárgyú, a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti célokra

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet, 1087 Budapest, Mosonyi utca 9. Kapcsolattartó neve, címe, telefon- és telefax száma, e-mail címe: Nagyné Juhász Klára

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22.

Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. Magyar Állami Operaház 1065 Budapest, Andrássy u. 22. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Magyar Állami Operaház Operamagazin, Operaház, Nemzeti Balett, Operaélet a Magyar Állami Operaház lapja különszámának szerkesztése,

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY NÉLKÜLI TÁRGYALÁSOS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Ajánlatkérı: Magyar Állami Operaház 1061 Budapest, Andrássy út 22. A beszerzés tárgya: A Budapesti Operabál eszközparkjának

Részletesebben

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez

Részvételi felhívás. 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.) Korm. rendelethez Fegyverzeti anyagok beszerzése a NAV részére 5 részteljesítésben tárgyban a 228/2004. (VII.30.) Korm. rendelet alapján lefolytatásra kerülő eljárás megindítására 2. számú melléklet a 228/2004. (VII. 30.)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizséért Közalapítvány Postai cím: Városháztér

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. sz. mellékelt AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS modellezı rendszer tervezése és kifejlesztése Baranya és Somogy megyében és kiemelten Pécsen címő pályázathoz könyvvizsgálói jelentés elkészítésére 1 AZ AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. sz. Kapcsolattartó

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1.) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és faxszáma Ajánlatkérı neve: Tolna Város Önkormányzata Címe: 7130 Tolna, Hısök tere 1. Telefon: 06 74 540-800 Fax: 06 74 443-805 E-mail cím:

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Lajosmizse Város Önkormányzata 6050 Lajosmizse, Városház tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása. Versenyeztetési eljárás BKV Zrt. által üzemeltett trolibusz jármővek segédüzemő motorjainak javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-43/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május Ajánlatkérı neve: AJÁNLATI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS

Éves jelentés grafikai tervezése AJÁNLATI FELHÍVÁS Éves jelentés grafikai tervezése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-138/2011. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. május hó 11 nap AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Cím: Levélcím: 1903 Budapest, Pf.: 314. Szám: 29022/46422-18/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizse Város Önkormányzata Postai cím:

Részletesebben

Egyéb közlemény: Adószám: 15309989241 Az ajánlattételi felhívást ellenjegyzi: Strummer Zsuzsanna hivatalos közbeszerzési tanácsadó

Egyéb közlemény: Adószám: 15309989241 Az ajánlattételi felhívást ellenjegyzi: Strummer Zsuzsanna hivatalos közbeszerzési tanácsadó Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása AJÁNLATI FELHÍVÁS

M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása AJÁNLATI FELHÍVÁS M2 jármőbeszerzés KÖZOP 5.5. kódszámú angol és magyar nyelvő projektdokumentációjának elkészítése és támogatási kérelmek benyújtása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-50/2013. AJÁNLATI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS DHK Hátralékkezelı és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Nagykapacitású tároló eszközök szállítása és beüzemelése tárgyú, Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti nemzeti közbeszerzési eljáráshoz

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 9 Ajánlatkérı: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1033 Budapest, Fı tér 3. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:134980-2010:text:hu:html HU-Székesfehérvár: Villamos energia 2010/S 90-134980 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 2. a) A választott eljárás: hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Cím: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. Levélcím: 1903 Budapest, Pf.: 314. Szám: 29022/54797-4/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten

Részletesebben

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal 3. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik.

Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik. Gépjármő-karbantartás 2009. Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... Hiba! A könyvjelzı nem létezik. HU-Budapest: Gépjármő-javítási és karbantartási szolgáltatások I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 2009/S

Részletesebben

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 1/5 HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2009/S 77-111132 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Szolgáltatás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): BKV Zrt. Műszaki

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:141835-2011:text:hu:html HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 87-141835 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

Nyertes ajánlattevı: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely

Nyertes ajánlattevı: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 50 Ajánlatkérı: Városi Kórház Keszthely Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály Szám:3/50121-27/2010. Ügyintézı: Hardy László Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály 8360, Keszthely, Fı tér 1. Tel.: 83/505-550; Fax.: 83/505-568 vuz@keszthely.hu OTTO HUNGARIA

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 3. melléklet a 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés c) pontja szerint Közbeszerzések és Szerződéses Kapcsolatok Főosztálya 1055 Budapest, Szalay utca 16. t. 06 1 354 4148 f. 06 1 373 0079 e. obh@obh.birosag.hu www.birosag.hu AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 98. (2) bekezdés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Hajdúszoboszló Város Önkormányzata 4200 Hajdúszoboszló, Hısök tere 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Informatikai eszközök

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:276812-2010:text:hu:html HU-Eger: Villamos energia 2010/S 181-276812 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Árubeszerzés

Részletesebben

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24142/2011

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24142/2011 Page 1 of 11 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a

Részletesebben

Fax: (+36-1)

Fax: (+36-1) * EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítı Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 67 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomt AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

Közbeszerzés. Éves közbeszerzési terv: Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: Közbeszerzési információk

Közbeszerzés. Éves közbeszerzési terv: Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: Közbeszerzési információk Közbeszerzés Közbeszerzési információk Éves közbeszerzési terv: Baranya Megyei Intézményfenntartó Központ 2012. évi közbeszerzési terve Összegzés az ajánlatok elbírálásáról, megkötött szerződésekről: 1.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A képviselő-testület január 12-i rendkívüli ülésére Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fı u. 58. Tel: 29/337-101, fax: 29/337-250 alsonemedi@upcmail.hu, www.alsonemedi.hu Szám:.../2012. ELŐTERJESZTÉS Készült:

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:278334-2010:text:hu:html HU-Budapest: Gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatások 2010/S 182-278334 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261949-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Függőleges tengelyű megmunkáló központ 2010/S 171-261949 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 3. a) A beszerzés tárgya és mennyisége részajánlatonként: tárgy

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 3. a) A beszerzés tárgya és mennyisége részajánlatonként: tárgy KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Cím: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49. Levélcím: 1903 Budapest, Pf.: 314. Szám: 29022/2131/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten

Részletesebben

Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22.

Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22. Közbeszerzési Értesítı 2009 / 60 száma: Ajánlatkérı: Magyar Állami Operaház Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: 1061, Budapest, Andrássy út 22. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Eljárás fajtája: Tárgyalás

Részletesebben

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint Vissza Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 115 Ajánlatkérı: Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak

Részletesebben

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-001/1-VJSZ/2014 Eljárás címe: CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Budapest, 2014. február 26. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:261951-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Különleges célú szerszámgép 2010/S 171-261951 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Az ajánlatkérő a Kbt. 251.. (2) bekezdés szerint az alábbiakban részletezett közbeszerzési eljárást kíván lefolytatni. Ajánlatkérő kéri az ajánlattevőket, hogy az ajánlattételi felhívásban

Részletesebben

KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG 1101 Budapest, Kerepesi út Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG 1101 Budapest, Kerepesi út Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 Szám: 29022/38154-10/2013.Ált. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS a védelem terén alapvető biztonsági érdeket érintő, kifejezetten katonai, rendvédelmi, rendészeti

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Iszkaszentgyörgy Község Önkormányzata 8043 Iszkaszentgyörgy, Kossuth tér 1. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: I. részajánlattételi

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Budapest III. ker. közigazgatási területe

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Budapest III. ker. közigazgatási területe Közbeszerzési Értesítı Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 37 Ajánlatkérı: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Budapest III. ker. közigazgatási területe Beszerzés

Részletesebben

Fax: 46/464-290 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérı általános címe (URL): www.onga.hu A felhasználói oldal címe (URL):

Fax: 46/464-290 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérı általános címe (URL): www.onga.hu A felhasználói oldal címe (URL): KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás [ ] Építési beruházás [ ] Árubeszerzés [x] Szolgáltatás megrendelés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA NYOMDAI KIVITELEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK BESZERZÉSE 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Barcika

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai: Sásd Város Önkormányzata 7370 Sásd, Rákóczi út 41. Telefon: 06/72/576-520 Fax: 06/72/576-522 2. A közbeszerzés

Részletesebben

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958

HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958 1/6 HU-Budapest: Irodai és számítástechnikai gépek, berendezések és kellékek, a bútorzat és a szoftvercsomagok kivételével 2009/S 169-243958 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez 23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesitoaxelero.hu On-line

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

További információk a következı címen szerezhetık be: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítı Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

HU-Salgótarján: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 54-080396 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás

HU-Salgótarján: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 54-080396 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:80396-2010:text:hu:html HU-Salgótarján: Hitelnyújtási szolgáltatások 2010/S 54-080396 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki. A hirdetmény kézhezvételének dátuma Azonosító kód

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki. A hirdetmény kézhezvételének dátuma Azonosító kód 3. melléklet a /2009. ( ) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Ajánlatkérı: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a /2009. (...) IRM rendelethez Hivatalos név: Balatonboglár Város Önkormányzata Postai cím: Erzsébet u. 11.

Részletesebben

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28.

Mőgyanta palackok regenerálása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. Budapest, 2013. március 28. Mőgyanta palackok regenerálása Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-443/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. március 28. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

Az Országos Mentıszolgálat segélyhívás fogadórendszerének karbantartása, hibaelhárítása az ország 27 mentıállomásán. Tartalom letöltése PDF-ben

Az Országos Mentıszolgálat segélyhívás fogadórendszerének karbantartása, hibaelhárítása az ország 27 mentıállomásán. Tartalom letöltése PDF-ben Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 144 Ajánlatkérı: Országos Mentıszolgálat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Magyarország Beszerzés tárgya: Szolgáltatás Eljárás fajtája: Tárgyalásos

Részletesebben

Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése

Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése Dunai hivatásforgalmi vízi közlekedés kialakítása Budapesten tárgyú projekt könyvvizsgálati feladatainak elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt.. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. AJÁNLATI

Részletesebben

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24490/2010

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=24490/2010 1. oldal, összesen: 13 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı hiánypótlást kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T. Budapest Fıváros XV. kerületi Önkormányzat

P Á L Y Á Z A T. Budapest Fıváros XV. kerületi Önkormányzat Budapest Fıváros XV. kerületi Önkormányzat P Á L Y Á Z A T Budapest Fıváros XV. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Bocskai u. 1-3. és Bácska u. 14. szám alatti irodaépületeinek napi 24 órás portaszolgálati,

Részletesebben

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı:

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: Hirdetmény tulajdonságai Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 103 Ajánlatkérı: Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: RELABOR Foglalkozási

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében

Ajánlattételi felhívás. a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében Ajánlattételi felhívás a Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja alapján megindított hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás keretében a) ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) Budapest

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS.

HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:105047-2010:text:hu:html HU-Csákánydoroszló: Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek 2010/S 70-105047 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:15034-2011:text:hu:html HU-Vác: Földgáz 2011/S 10-015034 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Budapest, III. ker. Vörösvári út 93.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Budapest, III. ker. Vörösvári út 93. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 12 Ajánlatkérı: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Budapest, III. ker. Vörösvári út 93. Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely

I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 77 Ajánlatkérı: Városi Kórház Keszthely Nyertes ajánlattevı: E-ON Energiaszolgáltató Kft. Teljesítés helye: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:367138-2011:text:hu:html HU-Nyíregyháza: Villamos energia 2011/S 226-367138 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

Pneumatikus gáztávszabályzó rendszer alkatrészeinek beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-249/2012.

Pneumatikus gáztávszabályzó rendszer alkatrészeinek beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-249/2012. Pneumatikus gáztávszabályzó rendszer alkatrészeinek beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-249/2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérı

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Földgáz 2011/S

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Földgáz 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:120249-2011:text:hu:html HU-Budapest: Földgáz 2011/S 73-120249 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Árubeszerzés

Részletesebben

Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása

Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása Fogaskerekő Vasút telephelyi tolópadjának megelızı karbantartása, javítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-215/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS 2012. Ajánlati felhívás AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. b) a gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása: - c) annak feltüntetése, hogy keretmegállapodásról van-e szó: nem.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. b) a gyorsított eljárás alkalmazásának indokolása: - c) annak feltüntetése, hogy keretmegállapodásról van-e szó: nem. RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszámai, e-mail címe: Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, 1149 Budapest, Mogyoródi út 43. (Telefon: (+36-1)

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-57/12. 2. A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-57/12. 2. A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérı neve: Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Fıosztály Schifner Marianna mb. Fıosztályvezetı 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: Eljárást megindító felhívás a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Oroszlány Város Önkormányzata, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.,

Részletesebben

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:273027-2010:text:hu:html HU-Budapest: Újságok, folyóiratok, időszakos kiadványok és magazinok 2010/S 179-273027 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Egyéb közlemény: 14. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez

Egyéb közlemény: 14. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Tárgy: Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Oracle alapú humánpolitikai nyilvántartó rendszer

Oracle alapú humánpolitikai nyilvántartó rendszer Oracle alapú humánpolitikai nyilvántartó rendszer Közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény... 2 Eljárás eredményérıl vagy eredménytelenségérıl szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetmény. 13 Szerzıdés

Részletesebben