Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Volvo B8R SOROZAT. Folyamatosan üzemel és üzemel"

Átírás

1 Volvo B8R SOROZAT Folyamatosan üzemel és üzemel

2 biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B8R sorozat A Volvo B8R egy igazi sikertermék, amely már sok millió kilométer termelékeny üzemeléssel bizonyított. Számos konfigurációt, teljesítményszintet és váltót kínál, így pontosan azzá az autóbusszá vagy távolsági busszá válhat, amelyet Ön igényel. Kiváló jellemzőinek sokasága, amelyet a Volvo legújabb megoldásai nemesítenek tovább, a gazdaságosság és a biztonság olyan új szintjét kínáljuk, amely megerősíti majd az Ön sikeres üzletmenetét.

3 Íme, az Ön pénztermelője A sokoldalú Volvo B8R egy pénztermelő mind városi, mind helyközi alkalmazások esetén. Az Ön vállalkozását szem előtt tartva építettük ugyanis mi, a Volvo márkánál tudjuk, hogy mi szükséges a nyereséges üzletmenethez. A B8R segít Önnek megtartani az ügyfeleinek tett ígéreteit. Tisztább erő az üzemanyagból A Volvo hosszú ideje kiérdemelte kiváló üzemanyag-hatékonysági hírnevét, és e tekintetben a B8R sem kivétel. A nyolcliteres motorunk az eddigi leggazdaságosabb erőforrásunk és ez akár hidrogénezett növényi olajokkal (HVO) vagy repceolaj-metilészterrel (RME) is üzemeltethető. Valóban sokoldalú A Volvo B8R szinte bármilyen igénynek megfelelhet: városi autóbusz, iskolabusz, helyközi busz vagy akár vonaljárati üzemelés. Számos konfigurációban elérhető, így rendkívül jó alapot jelent a felépítményezők számára. Alkossa meg a saját Volvo buszát! Biztonsági felépítés Merev, tartós alváza remek stabilitást és tömegelosztást kínál. A bőséges erőtartalékokkal együtt ez kiszámítható és következetes menettulajdonságokat eredményez. Járművezetői teljesítmény A Volvo B8R vezetése nagyszerű élmény. Rugalmas motor, kiváló kezelhetőség és fékrendszer biztosítja a vezető számára a tökéletes irányítást. Ráadásul a vezetőfülke kiemelkedő ergonómiával segíti a munkáját. Kiváló üzemidő Az üzemidő egy Volvo márkajegy, így a Volvo B8R buszokban sem csalódik majd. Az Ön gondtalan üzemeltetését globális szervizhálózatunk és hatékony alkatrészellátás biztosítja a világ minden pontján. Vezessen biztonságosan A Volvo B8R különleges rendszereket kínál a járművezető támogatására: Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel, Sávtartást Támogató Rendszer és az egyedülálló Volvo Dinamikus Kormányzás. Környezetbarát üzemeltetés A Volvo Buses márkánál folyamatosan fejlesztjük technológiáinkat és szolgáltatásainkat, hogy javítsuk járműveink környezeti teljesítményét és segítsünk csökkenteni a vállalkozása lábnyomát. Üzleti partnerség Ígérjük, hogy mi leszünk a legjobb üzleti partnere, szolgáltatásainkkal segítünk maximalizálni az üzemidőt, csökkenteni az életciklus alatti költségeket, és segítünk a gépjárműpark üzemeltetésében. A Volvo B8R pontosan azzá a busszá válhat, ami vállalkozásában szükséges: alacsonybelépésű vagy közepes padlómagasságú, két- vagy háromtengelyes, számos opció a hajtáslánc és a teljesítményszintek tekintetében a választás szabadsága valóban az Öné.

4 ÜZEMIDŐ ÉS TERMELÉKENYSÉG Úton a 100% üzemidő felé Járműgyártóként a Volvo felelőssége, hogy támogassa minden egyes ügyfelét. Nemcsak első osztályú járművekkel, hanem folyamatokkal, tanáccsal és szolgáltatásokkal is, hogy az ügyfél üzletmenete folyamatos és töretlen maradjon. A Volvo Group teljes erejével az Ön sikerén dolgozik. Globális szervizhálózat A tartós termelékenység az optimalizált megelőző karbantartással kezdődik. Világszerte több mint 1500 szervizpontot számláló, kiterjedt szervizhálózatunk, valamint a gyors logisztikai láncunk jóvoltából szervizszolgáltatások széles körét kínálhatjuk mindig Eredeti Volvo Alkatrészekkel, így biztosítjuk a tartós minőséget. Döntsön egy Szervizszerződés mellett A Szervizszerződéseink segítségével a vállalkozására optimalizált szervizszolgáltatást kap. A járműve részére megfelelő megoldást olyan üzemelési paraméterek alapján határozzuk meg, mint a futásteljesítmény, az éghajlat, az átlagsebesség, a megállók száma és így tovább. Ennek eredményeképpen a karbantartást pontosan akkor végezzük, amikor az valóban szükséges, és garantáljuk, hogy szakembereink kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészeket használnak a munkájuk során. Járműmenedzsment A karbantartástervezési szolgáltatásunk igénybevételével optimalizálhatja a járműve rendelkezésre állását, és elkerülheti a nem tervezett kieséseket. A fedélzeti telematika segítségével mindig pontosan tudni fogja, hogy a flotta milyen körülmények között, illetve mennyit futott, és így optimalizálhatja, a tevékenységéhez igazíthatja a karbantartást.

5 ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM Csökkentse a károsanyagkibocsátást üzemanyagmegtakarítással A Volvo B8R kiemelkedő környezeti teljesítményt nyújt üzleti előny mellett. Ugyanis a károsanyag-kibocsátás mérséklésének legegyszerűbb módja az üzemanyag-fogyasztás csökkentése. Pontosan ezt kínáljuk fejlett Euro 6 technikánkkal: rendkívül hatékony kipufogógáz-utánkezelés, valamint nagyobb teljesítmény és forgatónyomaték. A Volvo motorjainak műszaki megoldásai már önmagukban világszintű üzemanyag-hatékonyságot kínálnak. Azonban a fogyasztás azon is múlik, hogy a járművet hogyan vezetik. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük a hatékonyságnövelő szolgáltatásainkat. A gépjárművezető-továbbképzés és hálózatba kapcsolt flottakezelés segítségével akár két számjegyű üzemanyag-megtakarítás is elérhető. Ez pedig az első naptól kezdve nagyobb nyereséget jelent. A Dinamikus Alvázsüllyesztés javítja a jármű légellenállását és az üzemanyag-fogyasztását. A busz 80 kilométer/órát meghaladó sebességnél 20 milliméterrel mélyebbre süllyed, míg 70 km/h alatt visszaáll a normál magasságra. Üzemanyag-hatékonyság a Volvo Euro 6 segítségével A Volvo D8K Euro 6 motor a legjobb üzemanyag-hatékonyságú motorunk. Környezetünk iránt kíméletes teljesítményét nagy teljesítménnyel és forgatónyomatékkal kombinálja. A legendás 12 fokozatú Volvo I-Shift váltó megnövelt gazdaságosságot és kisebb üzemanyag-költséget biztosít a vállalkozása számára. Kisebb lábnyom a hálózatba kapcsolt szolgáltatások jóvoltából A Flottakezelés szolgáltatásunkkal nyomon követheti az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás terén jelentkező eltéréseket valamint a vezetési stílus és az egyéb paraméterek hatásait. A személyre szabott jelentésekkel észreveheti a rendellenességeket. Amennyiben ismeri az okokat, akkor könnyű a megfelelő intézkedéseket foganatosítani. Még hatékonyabban a járművezetőtovábbképzéssel A Járművezető-továbbképzés segítségével fejlesztheti a vezetők tudását. Ezzel üzemanyagot takaríthat meg, javítja az üzemidőt, valamint csökkenti a kopást és elhasználódást. Szakértő oktatóink világszerte tanítják az üzemanyag-takarékosabb vezetési stílust, ami egyszersmind kellemes élményt biztosít az utasoknak.

6 BIZTONSÁG Biztosan megérkezik Volvo biztonságban Autóbusszal vagy távolsági busszal utazni a közúti közlekedés legbiztonságosabb módja. A Volvo márkát választva profitál folyamatos kutatás-fejlesztési munkánkból, amelynek középpontjában a biztonsági célkitűzésünk áll: zéró baleset a Volvo termékeivel. Prioritásunk, hogy eleve segítsünk a járművezetőnek elkerülni a balesetveszélyes helyzeteket. Egy Volvo B8R esetében a biztonság a buszaink szerves része. A merev szerkezetet, a felfüggesztést és a fékeket mind úgy terveztük és méreteztük, hogy azok minden elképzelhető helyzettel megbirkózzanak. Most különleges rendszereket vezettünk be a járművezető támogatására, ugyanis véleményünk szerint a járművezetői teljesítmény egy alapvető fontosságú biztonsági tényező.

7 JÁRMŰVEZETŐI TELJESÍTMÉNY Páratlan irányíthatóság A biztonság és a kényelem alapja a járművezetői teljesítmény. A Volvo B8R kiemelkedő stabilitást biztosít és kiszámítható viselkedést. Ez tökéletes alap a legkiválóbb elvárásoknak is megfelelő vezetői munkakörnyezet építéséhez. Világszintű vezetői segédrendszerek A vezetőülésben helyet foglalva megtapasztalhatja a vezetés Volvo-élményét. A B8R olyan opciókat kínál, mint a Volvo Dinamikus Kormányzás, az Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel és a Sávtartást Támogató Rendszer. A nagy teljesítményű motor és az automatizált, illetve automatikus váltó pedig kényelmes és gazdaságos utazást biztosít. Jobb munkahely Ha Volvo B8R autóbuszát a Flottakezelés telematikai rendszerrel specifikálja, akkor akár az I-Coaching járművezető-támogatást is választhatja ez azonnali visszajelzést ad a vezetőnek, és támogatja a vezetői teljesítmény folyamatos fejlesztését. A vezető és az utasok védelme érdekében pedig megrendelheti a Segélykérő Riasztás rendszert, ami a mobiltelefon-hálózatokat használó inter netes segélykérő. Az I-Coaching segíti a járművezetőt a biztonságosabb, üzemanyag-takarékosabb és kényelmesebb vezetésben. Azonnali visszajelzést ad olyan paraméterekről, mint a túl nagy fordulatszám, a túl hosszú üresjárat, a túl nagy sebesség, valamint a túl erős fékezés és kanyarok ezzel segíti a járművezetőt a hatékonyabb munkavégzésben. CW-EB, Ütközésfigyelmeztetés Vészfékrendszerrel: Felismeri az elöl haladó járműveket, és figyelmezteti a járművezetőt az ütközésveszélyre. Amennyiben a jelzést figyelmen kívül hagyja a vezető, akkor azt fokozza a rendszer, majd részleges fékezést kezdeményez, végül pedig maximális lassulást biztosító vészfékezést foganatosít. LKS, Sávtartást Támogató Rendszer: Figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt, amennyiben fennáll a veszélye, hogy akaratlanul elhagyná a forgalmi sávot. A figyelmeztetést a rendszer a vezetőülésből eredő vibrációval vagy hallható jelzésként adja. VDS, Volvo Dinamikus Kormányzás: Segíti a kormányrásegítés munkáját, így szinte erőt sem igényel a kormányzás. A járművezető számára kínált előnyei a fokozott iránytartás, a nyak és a vállak kisebb terhelése, valamint a középállásba visszatérítő egyedülálló funkció.

8 SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások a jobb üzletmenetért Üzleti partnereként sokkal többet nyújthatunk, mint csupán első osztályú járműveinket. Globális szervizhálózatunkhoz is hozzájut egyetlen kapcsolattartási ponton keresztül intézzük Önnek az alvázhoz és hajtáslánchoz kapcsolódó minden ügyet. Ám még ez sem minden! A Volvo értéktöbbletet nyújtó szolgáltatások egész sorát kínálja, amelyből Ön szabadon választhat, így kialakítva az optimalizált megoldást. Globális szervizhálózat Járműveit és vállalkozását mindig jó kezekben tudhatja a világszerte több mint 1500 szervizközpontunknak köszönhetően. Szervizszerződések Jelentősen javítja az üzemidőt és a rendelkezésre állást meghatározott havi díjért. Alkatrészellátási szerződések Előrejelzések és utánkövetés segítségével biztosítja az Eredeti Volvo Alkatrészek rendelkezésre állását, valamint alkatrészraktárának optimalizálását. Finanszírozás Versenyképes finanszírozási megoldások, amelyek tökéletesen igazodnak az Ön üzleti körülményeihez. Volvo Action Service Az egész világot lefedő segélyszolgálat, többnyelvű telefonközponttal és számos segélynyújtási szolgáltatással éjjel-nappal, a hét minden napján. I-Coaching Azonnali visszajelzés biztosít költségcsökkentést az üzemanyag-fogyasztás és az alkatrészkopás csökkentése révén. Fokozott utaskényelem. Járművezető-továbbképzés Felderíti a fejlődési igényeket és gyakorlati oktatást nyújt. Járműmenedzsment Követi a futásteljesítményt, a használatot, a kopásokat és a műszaki figyelmeztetéseket. Interneten keresztül, valós időben. Flottakezelés Valós idejű nyomkövetés és egyértelmű jelentések teszik lehetővé, hogy szemmel tartsa az üzemanyag-költségeket, a károsanyag-kibocsátást, a vezetői teljesítményt és flottája járműveinek pozícióját.

9 FELÉPÍTMÉNYEZÉSI LEHETŐSÉGEK A Volvo biztos alap A Volvo B8R sorozattal a lehető legjobb alapot biztosítja felépítményezője számára. A tervezett felhasználástól függetlenül erős, masszív alvázat kap, amelyre könnyen építhető egy szilárd, optimalizált tömegű karosszériaszerkezetet. Az összes karbantartási pont a könnyű és gyors karbantartást szolgálja, s mivel egy Volvo buszról beszélünk, minden részlet a lehető legjobb minőségű anyagokból készül. A Volvo B8R sorozat megfelel bármilyen városi vagy helyközi viszonylat igényeinek. Éppen ezért a Volvo B8R alvázakat közepes padlómagassággal, illetve a B8RLE alacsonybelépésű kivitelben is kínáljuk. Mindkettő elérhető két- vagy háromtengelyesként. Mindkettő esetében széles ajtók és széles középső folyosó alakítható ki a nagy utaskapacitás mellett is gyors ki- és beszállás érdekében. A hatékony utasáramlást tovább segíti a térdeplő funkció. A Volvo garanciája még biztonságosabb választássá teszi a B8R buszokat. Ez lefedi az összes alvázzal kapcsolatos garanciális igényt beleértve a motort és az erőátvitelt is. Ráadásul a beszerelt Eredeti Volvo Alkatrészekre is 12 hónapos garancia érvényes.

10 HAJTÁSLÁNC tisztább erő A Volvo D8K Euro 6 motor egy intelligensebb és könnyebb erőforrás. Mérsékeltebb a károsanyag-kibocsátása, ám teljesítménye és forgatónyomatéka változatlan. Több eltérő teljesítményszintből választhat, így a busz megfelel bármilyen felhasználáshoz és útvonalhoz. Ez egy igazi Volvo motor, ami alkatrészek és szervizhálózat tekintetében azonosságot jelent a Volvo Trucks márkával és termékeivel. Az alkalmazás függvényében két automatikus váltó közül vagy a méltán híres Volvo I-Shift automatizált váltót választhatja, így optimalizálhatja a teljesítményt és az üzemanyag-fogyasztást. A hátsó tengely a valaha készült egyik legtartósabb egy - ség, így üzemeltetéstől függően akár a kilométert is elérheti a szervizintervalluma. A Volvo D8K az üzemanyaggal leghatékonyabban gazdálkodó motorunk, amely a Volvo fejlett kipufogógáz-utánkezelő technikáját használja. Ráadásul akár hidrogénezett növényi olajokkal (HVO) és repceolaj-metilészterrel (RME) is üzemeltethető, így tovább csökkentheti a CO 2.

11 Tények és adatok Modell B8R B8R Low Entry Méretek és tömegek Az alváz teljes hossza, kb. (m) Engedélyezett tengelytávolság (m) Teljes szélesség (m) Fékrendszer Volvo Elektronikus Szabályzású Fékrendszer (EBS), integrált funkciói: Blokkolásgátló (ABS), Fékkombinálás, Visszagurulás-gátló, Fékrásegítő, Volvo Elektronikus Menetstabilizáló Rendszer (ESP) és beépített hidraulikus retarder szériafelszerelésként. Megengedett össztömeg (kg) 19,500 24,750/26,500 19,500 24,750 Hajtáslánc Károsanyag-kibocsátási szabvány Motor Euro 6, jóváhagyva HVO és RME üzemanyagokhoz Volvo D8K, hathengeres, soros dízelmotor közös nyomócsöves befecskendezéssel Alváz Precíziósan legyártott, erős, masszív, szénacél alváz. C profilú hossztartók sík felső felülettel a könnyű felépítményezéshez. Teljesítmény (LE) 280, 320, 350 Forgatónyomaték (Nm) 1050, 1200, 1400 Erőátvitel Volvo I-Shift AT2412F, ZF 6AP1200C, ZF 6AP1400C, VOITH D864.6 Tengelyek, kerékfelfüggesztés és kormányszerkezet Első tengely Volvo RFS Volvo RFS-L Hátsó tengely Volvo RS1228C egyszeres áttételű tengely Segédtengely nem elérhető Hidraulikus kormányzású nem elérhető Hidraulikus kormányzású Felfüggesztés Elektronikus szabályzású légrugózás opcionális térdeplő funkcióval Dinamikus Alvázsüllyesztés Opcionális nem elérhető Kormányrásegítés Hidraulikus Hidraulikus Elektromos meghajtású hidraulikus kormányzás Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS) Opcionális Opcionális (2018-tól elérhető) Hidraulikus Járművezetői környezet Ergonomikus kialakítás könnyen elérhető kezelőszervekkel. Állítható kormánykerék (tengelyirányban állítható és dönthető). Volvo műszeregység korszerű felhasználói felülettel. Üzemanyagtartályok B8R B8R Low Entry Gázolaj (l) AdBlue (l) 30, 48, 64 30, 48 Transzport (l) Gumiabroncsok 295/80 R 22,5, 315/80 R 22,5 275/70 R 22,5, 315/80 R 22,5 Keréktárcsák Acél vagy alumínium keréktárcsák elérhetők Tudjon meg többet a címen

12 RSP HU. A prospektusban bemutatott, illetve megemlített egyes felszerelések opcionálisak vagy csak kiegészítőként rendelhetők, továbbá országonként eltérhetnek. Fenntartjuk a jogot a termékspecifikációk előzetes értesítés nélküli módosítására.

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült

Volvo B11R. Kiváló teljesítményre készült Volvo B11R Kiváló teljesítményre készült biztonságosabb választás Bemutatkozik a Volvo B11R sorozat A Volvo B11R a hatékony buszüzemeltetés alapja. Akár fényűző turistabuszt, akár fáradhatatlan vonaljárati

Részletesebben

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Volvo Értékteremtés az utasok részére

Volvo Értékteremtés az utasok részére Volvo 9500 Értékteremtés az utasok részére A Volvo 9500 remek bevezető modell a Volvo buszkínálatába. Rendkívül költséghatékonyan üzemeltethető közepes távolságokon vagy vonaljáratokon. A kiemelten üzemanyag-hatékony

Részletesebben

Volvo A-ból B-be és bárhová

Volvo A-ból B-be és bárhová Volvo 9700 A-ból B-be és bárhová A Volvo 9700 minden használat során termelékenységet és sokoldalúságot biztosító, kiváló üzleti eszköz. Egy jól felszerelt autóbusz, ami könnyen hozzáigazítható az Ön tevékenységéhez.

Részletesebben

Volvo A szorgalmas partnere

Volvo A szorgalmas partnere Volvo 8900 A szorgalmas partnere A Volvo 8900 megfelel minden igénynek a városi és helyközi üzemeltetésben. Igen sokoldalú a különböző változatok választéka miatt, és emellett az üzemeltetési költségek

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára

Volvo 7900 Electric hybrid. Hallgasson a városára Volvo 7900 Electric hybrid Hallgasson a városára INDex 4. Termék áttekintés 5. Háttér 6. Jövőbeni technológia 7. Használatra kész megoldások 8. Környezetbarát üzemeltetés 9. Energiahatékonyság 11. Üzemidő

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17)

Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése (BKV Zrt. TB-98/17) Használt, alacsonypadlós, diesel üzemű autóbuszok beszerzése () KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2017. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. rész: Közbeszerzési Útmutató 5 db használt, alacsonypadlós,

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató

TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató TB-006D4 dönthető kerékpár szállító szerelési útmutató A kerékpárszállító az első használat előtt figyelmes összeszerelést igényel. Ez a folyamat megfelelő körültekintéssel házilag is elvégezhető, de amennyiben

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Sajtóközlemény ISO 9001 Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Biatorbágy, 2014. szeptember A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal

Részletesebben

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

A környezetbarát autózás 10 pontja

A környezetbarát autózás 10 pontja A Környezetbarát autózás kampány célja, hogy csökkentse az autók környezetre gyakorolt káros hatását, valamint segítsen a járművezetőknek abban, hogy környezetvédő fejjel gondolkodjanak. A környezetbarát

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE

EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE EZ NEM CSAK EGY KISHASZONJÁRMŰ, EZ EGY MAN! Az új MAN TGE A NAP VÉGÉRE CSAK EGY MERÜL KI: A MUNKAFELADAT Az új MAN TGE valószínűleg sokkal nagyobb haszongépjárműves tapasztalattal rendelkezik, mint bármely

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

DAF MULTISUPPORT: Több mint

DAF MULTISUPPORT: Több mint DAF MULTISUPPORT: Több mint javítás és karbantartás DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM ÜGYFÉL IGÉNYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK Az ÜGYFÉL TÁMOGATÁS, mely többet nyújt A szállítmányozási szegmensben

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok Műszaki adatok Érvényes a 2013. modellévre Haszonjárművek Az Amarok Az ebben a kiadványban feltüntetett műszaki adatok információkat tartalmaznak az üzemanyag-fogyasztásról és a CO 2 -kibocsátásról. Nem

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG

ÁTTEKINTÉS TARTALOM 04 A CROSSWAY 08 VEZETŐTÉR 10 TERMELÉKENYSÉG KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY 09 HOZZÁFÉRHETŐSÉG 07 SOKOLDALÚSÁG ÁTTEKINTÉS A termelékenység vezérelve szerint terveztük, így a CROSSWAY Low Entry alacsonybelépésű modellek mind városi, mind helyközi viszonylatokon otthonosan mozognak. + Az alacsonybelépésű felépítés

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata

IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata IVECO a fenntartható fejlődésért Az IVECO CNG jármű kínálata Medveczki András IVECO magyarországi képviseleti iroda CNG KONFERENCIA 2011. November 24. Haladunk a jövő szállítási megoldásai felé ELKÖTELEZETTSÉG

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Transporter Haszonjárművek Motorok. 2,0 l TSI motor (110 kw/1 LE) 2,0 l TSI motor (1 kw/204 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti száma 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés keretén

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016os gyártási évre z új Golf Variant Das uto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

T a k a ré k o s U t a sb a rá t M a g y a r

T a k a ré k o s U t a sb a rá t M a g y a r Takarékos Utasbarát Magyar Tartalom Hello Budapest! Fejlesztés célja Buszkoncepció Az új Credo Econell CiTY Az egyetlen Takarékos Utasbarát Magyar Tesztfutás a Fővárosban H e l l o V á r o s! Célul tűztük

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Sportsvan Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Caddy. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre. Caddy. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2018-as modellévre Caddy Haszonjárművek Euro 6 kibocsátási előírásoknak megfelelő motorok. 1,2 l TSI motor (62 kw/84 LE) 1,0 l TSI motor (75 kw/102 LE) Motortípus/szelepek hengerenkénti

Részletesebben

Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015. Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal

Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015. Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015 Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal FP7 támogatás szektoronként FP7 költségvetés tevékenységenkénti bontásban

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Motorok Motor, sebességváltó 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre Az új Golf Sportsvan Das Auto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat

Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat Sajtóinformáció Megelőző karbantartással tízből nyolc teherautónál el lehet kerülni a nem tervezett megállásokat A járművek nem tervezett megállásainak száma elérheti a 80%-ot. Ez derül ki a Volvo Trucks

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Műszaki adatok. Az új Crafter

Műszaki adatok. Az új Crafter Műszaki adatok Az új Crafter Az üzemanyag-fogyasztással és a CO 2-kibocsátással kapcsolatos információkat a Műszaki Adatlap tartalmazza. Nem minden motor-, váltó- és karosszériaforma-kombináció lehetséges.

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

IVECONNECT FLEET TPMS

IVECONNECT FLEET TPMS H I - P R O F I T A B I L I T Y Az új STRALIS termékcsalád az Ön vállalatának termelékenységnövelése iránti elkötelezettségünk eredménye. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a teljes birtoklási költség csökkentésére:

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu BMW G650 Xmoto Szerzõ Majer Viktor Kanyarmámor az országúton. G 650 XmotoMár álló helyzetében is látszik a streetmoto-változaton, hogy élvezetes kanyarvadászatra született. Kis átmérõjû, 17 colos kerekei,

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos

Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos Vegyünk elektromos buszt! De milyet? Dorner Lajos Debrecen, 2018. május 31. Milyen járművet szeretne a város?* Elvárások: Fenntartható közlekedés élhetőbb város, környezetbarát, lehetőleg zéró emissziós

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION

RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT PREMIUM DISTRIBUTION www.renault-trucks.hu KÖNNYÍTSE MEG A HÉTKÖZNAPOKAT! A Renault Premium Distribution remek teljesítményt és kimagasló vezetési kényelmet kínál az új,

Részletesebben

Mindenre van magyar megoldás

Mindenre van magyar megoldás BUSZVILÁG CAMION TRUCK&BUS 2008/11 71 BUSZGYÁRTÁS ÚJ AUTÓBUSZTÍPUSOK A KRAVTEX KFT.-TÔL Mindenre van magyar megoldás CREDO EN 12 ELÔVÁROSI, CREDO LH 12 INTERCITY Mindenre van magyar megoldás ezt kívánja

Részletesebben

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül Sajtóközlemény ISO 9001 Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül A Scania Communicator a legtöbb országban a jármű alapfelszereltségének része. Az egység egyszerre ad hozzáférést

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

21. századi. Beetle Cabriolet

21. századi. Beetle Cabriolet Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Das Auto. Beetle Cabriolet 21. századi Beetle Cabriolet Motorok 105 LE (77 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI 220 LE (162 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Tiguan Das Auto. Motorok 125 LE (92 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

Traktorok MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB

Traktorok MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB Traktorok MICHELIN MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB TRAKTOROK Magas teljesítmény az abroncs teljes élettartama során és akár két évvel

Részletesebben