Első cikkely: Általános feltételek alkalmazása.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Első cikkely: Általános feltételek alkalmazása."

Átírás

1 Utazási feltételek Első cikkely: Általános feltételek alkalmazása Második cikkely: Az ajánlat elfogadása. Harmadik cikkely: Nyilvánvaló hibák Negyedik cikkely: Az ajánlat visszavonása Ötödik cikkley: Az utas kötelességei Hatodik cikkely: A foglaló fél Hetedik cikkely: Információ a harmadik félről Nyolcadik cikkely: Fizetés Kilencedik cikkely: Információk Tizedik cikkely: Utazási iratok Tizenegyedik cikkely: Az utas által eszközölt változtatások Tizenkettedik cikkely: Az utas részéről történő lemondás Tizenharmadik cikkley: A Bungalow. Net által eszközölt változtatások Tizennegyedik cikkely:a Bunaglow. Net kötelezettségének kizárása és korlátozása Tizenötödik cikkely: Az utas kötelezettségei Tizenhetedik cikkely: Panaszok Első cikkely: Általános feltételek alkalmazása. Ezek az egyéb feltételek minden bérleti szerződésre vonatkoznak, amelyeket a Bungalow. Net köt meg. Más megjegyzések és szerződések csak akkor érvényesek, amikor írásba foglalták őket a Bungalow. Net erre jogosult alkalmazottja által. Második cikkely: Az ajánlat elfogadása. A szerződést akkor kötik meg, ha az utas elfogadja a Bungalow. Net ajánlatát. A szerződés megkötése után, az utas hamarosan kap egy előzetes visszaigazolást vagy papír vagy elektronikus formában. A Bungalow. Net a közvetítő fél a bérlő és a tulajdonos között, a bérlő és a tulajdonos egyaránt vissza kell igazolja a foglalást. A bérlő 5 napon belül visszaigazolhatja a foglalást és ha ezt nem teszi meg, akkor az 5 nap leteltével ezt automatikusan törlik. Amikor mindkét fél visszaigazolta a foglalást, akkor egy végleges visszaigazolás lesz kiküldve, opcionálisan számla formájában. Ha a foglalás interneten keresztül történt a Bungalow Net úgy terjeszti elő a foglalás műveletét, hogy annak elfogadása előtt az utast értesítik, hogy szerződést köt. Ha a Bungalow. Net visszaigazolja a foglalást, akkor az utasnak alá kell vetnie magát ennek a szerződésnek. Harmadik cikkely: Nyilvánvaló hibák A nyilvánvaló hibák és tévedések nem kötelezik az utazás szervezőjét. Ezek olyan hibák és tévedések, amelyeket az utazó szemszögéből nézve azonnal felismerték vagy fel kellett volna

2 ismerni. Negyedik cikkely: Az ajánlat visszavonása: A Bungalow. Net kötelezettség nélkül teszi meg az ajánlatát és szükség esetén vissza is vonhatja azt. A visszavonás annak érdekében, hogy kijavítsák a hibákat az utazási költség kiszámolásában, vagy az egyéb hibákat, megengedett. A visszavonás rövid időn belül az értesítés után történik meg, amiután a Bungalow. Net alternatívát kínál az utasnak. Ötödik cikkley: Az utas kötelességei: Az utas a szerződés megkötése előtt vagy annak megkötésekor meg kell adjon minden adatot magáról és a foglalásban szereplő utasokról, amelyek fontosak a szerződés megkötése és teljesítése érdekében. Az adatoknak tartalmazniuk kell az utas mobil telefonszámát és címét, ha rendelkezik ezzel. Továbbá meg kell adnia minden adatot az utas csoport összetételéről akik számára foglalást eszközölt, hisz ezek fontosak lehetnek a Bungalow Net által kínált megegyezett utazási csomag teljesítésében. Ha ezeket a követelményeket elmulasztja és ezáltal a Bungalow. Net kénytelen kizárni az utast az utazási csomag résztvételéből akkor a költségeket neki kell állni. Hatodik cikkely: A foglaló fél Bárki aki szerződést köt egy másik személy nevében (a foglaló fél) alá kell vetnie magát a szerződésben foglalt kötelezettségeknek. Minden értesítés és tranzakció (beleértve a fizetést), amely az utas és az utazást szervező társaság vagy utazási iroda között történik kizárólagosan a foglaló fél által irányított. A többi utas (ok) a saját részükért felelősek. Hetedik cikkely: Információ a harmadik félről A Bungalow Net nem felelős a képeken szereplő információkért, reklámlapokért, hírdetésekért, weboldalakért és információhordozókért addig, ameddig ezek megszerkesztéséért és közzétételéért a harmadik fél a felelős. Nyolcadik cikkely: Fizetés A szerződés létrejöttekor letétet kell fizetni ami a megegyezett teljes utazási költség és bármely megkötött biztosítás 30.00%-át képezi. A Bungalow.Net nem később mint hat héttel az indulás napja előtt meg kell kapja az értesítést az utazási költségről. A késői fizetés esetén az utas a felelős.

3 A Bungalow.Net írásban figyelmezteti erről és lehetőséget kap, hogy 7 munkanapon belül rendezze a tartozását. Ha ezen a perióduson belül az utas nem fizet, akkor a szerződést törlik a fizetés elmulasztásának napján. A Bungalow. Net jogosult arra, hogy lemondási költségeket számoljon fel. Ebben az esetben a már befizetett összeget levonják a fizetendő lemondási költségekből. Ha a szerződés hamarabb mint 6 heten belül az indulás napjától számítva megköttetik akkor a teljes utazási költséget azonnal ki kell fizetni. Kilencedik cikkely: Információk Ha az utas nem tud részt venni a (teljes) kiránduláson bármely (érvényes) dokumentum hiányában, akkor a következmények őt illetik. Az utas felelős azért, hogy minden kötelező dokumentummal rendelkezzen, mint például érvényes útlevéllel, vagy ahol engedélyezett turista személyigazolvánnyal, vízummal, oltási bizonyítvánnyal, jogosítvánnyal és zöld kártyával. Az utast informálják arról, hogy kiválthat útlemondási biztosítást és utazási biztosítást az utazásszervező kérésére. Tizedik cikkely: Utazási iratok A Bungalow. Net biztosítja a kötelező utazási iratokat nem később mint tíz nappal azelőtt, hogy az utas megérkezik a lefoglalt szálláshelyre. Ha az utas még nem kapta meg a kötelező utazási iratokat az indulás előtt legalább 5 munkanappal akkor haladéktalanul értesítse a Bunagalow. Net-et. Ha az utazási csomagot lefoglalják 10 nappal az indulási nap előtt, a Bungalow. Net jelezni fogja, hogy az utas mikor és hogyan juthat a kötelező utazási iratok birtokába. Abban az esetben ha ezeket az utas még nem kapta meg haladéktalanul értesítse a Bunagolw.Net-et. Tizenegyedik cikkely: Az utas által eszközölt változtatások. A Bunaglow. Net-tel való szerződés megkötése után az utas kérhet szerződés változtatásokat. Abban az esetben ha az utas változtat a foglaláson, akkor a Bungalow. Net 35 -t számol fel. Ha ezeket a vátoztatásokat az utas 5 napon belül teszi meg és a foglalást még nem igazolták vissza akkor nem kell fizetnie. Az utas bármikor lemondhat vagy kijelölhet egy helyettesítő bérlőt, feltéve ha ezt írásban közli és számolt az útlemondási költségekkel. Egy helyettesítő bérlő kijelölésének esetében mindkét foglaló fél és az új bérlő írásban kell foglalja a megállapodását és elküldje a Bungalow. Net-nek. Az utazás napjának megváltoztatása vagy az utasok számának csökkentése részleges lemondásnak számít. Ebben az esetben nem kell fizetni sem foglalás változtatási és kommunikációs költségeket. Erre vonatkozólag kérdezze meg a Bungalow. Net-et a pontos költségekről.

4 Tizenkettedik cikkely: Az utas részéről történő lemondás. Ha a vendég egyénileg utazik a szálláshelyül szolgáló, bungalóba, apartmanba vagy motorcsónakok, vitorlás jachtok, helyben levő lakókocsik, kemping foglalások és bármilyen foglalási költségek esetén a lemondási költségek a következők: Lemondás a 42-ik naptól (beleértve ezt a napot is) a 28-ik napig (ezt a napot kivéve) vagy az indulási nap előtt: a foglalási költség 60%-a; Lemondás a 28-ik naptól (beleértve ezt a napot is) az indulás napjáig: a foglalási költség 90%-a. Lemondás az indulás napján vagy később: a teljes foglalási költség. A lemondásokat az iroda nyitvatartási időpontjain kívül a következő munkanapon kell megtenni. Az iroda nyitvatartási időpontjai: hétfőtől péntekig 9.00-től ig és szombaton től ig, kivéve a hivatalos szabadnapokat. Tizenharmadik cikkley: A Bungalow. Net által eszközölt változtatások A Bungalow. Net ajánlata a közreműködő tulajdonosok foglalási naptárában beírt periódusokra vonatkozik. A tulajdonosok felelnek a pontosságért és az elérehetőségért. Az elérhetőséggel és az árral kapcsolatosan felmerülő hibák esetén a Bungalow. Net alternatívát kínál az utasnak. Az egyenértékűséget az objektív standardok határozzák meg és a következő szempontokat veszik figyelembe; A szálláshely helyszíne az úti célra vonatkozólag; A szálláshely osztályozása; A szálláshely átal felkínált egyéb felszereltségek. Az uatascsoport össztétele. Az utasnak jogában ál visszautasítani a változtatásokat vagy az alternatív kínálatot. Ebben az esetben az utas kérheti a foglalási költség visszatérítését (vagy ha az utazási csomag egy részét már lefoglalta, akkor kérheti ennek aránylagos visszatérítését) 2 heten belül. Tizennegyedik cikkely:a Bunaglow. Net kötelezettségének kizárása és korlátozása. A Bungalow. Net nem felelős a weboldalon előforduló nyilvánvaló hibákért vagy az utasnak szolgáltatott téves információkért, amelyek a harmadik féltől függnek. A Bunagalow. Net felelős abban az esetben, ha az utasnak sikerült követelnie a veszteségét a biztosítási szerződésre alapozva, mint például az útlemondási költséget.

5 Ha a Bunaglow. Net felős az utas veszteségéért, ami a kényelmét illeti, a kárpótlás nem haladja meg a foglalási költséget. Az utazásszervező kötelességének kizárása és korlátozása, amely ebben a cikkleyben található, vonatkozik a Bungalow.Net személyzetére, a foglalási irodára és a szolgátatások biztosítóira, ezek személyzetére, hacsak ezt nem zárja ki a Szerződés vagy a Törvény. Tizenötödik cikkely: Az utas kötelezettségei. Az uatasnak eleget kell tennie a Bungalow.Net utasításainak az utazási csomag megfelelő teljesítése érdekében és felelős minden álatala okozott kárért. A kritérium ami alapján eldöntik, hogy az utas viselkedése nem helyénvaló összehasonlítás alapján történik egy helyesen viselkedő utassal. Az az utas aki problémát okoz és ezáltal nem teljesíti az utazási csomagban foglalt kötelezettségeket kizárják a Bungalow. Net által szervezett utazásból, hacsak nem kérhető meg, hogy teljesítse a szerződésben foglaltakat. Minden ebből eredő költség az utast terheli abban az esetben, ha kárt okoz. Ha a kizárás oka nem tulajdonítható az utasnak, akkor visszatérítik neki a teljes vagy részleges foglalási költséget. Amennyiben lehet, az utasnak el kell kerülnie a kár okozását. Bármilyen kárt haladéktalanul jelenteni kell a tulajdonosnak és a Bungalow. Net-nek.Tizenhatodik cikkely: Adók és inkasszó. Ha az utas nem tesz eleget a pénzügyi kötelezettségeinek a Bunaglow. Net-tel szemben időben, akkor jogi adót kell fizetnie a fennmaradó összegre. Ezenkívül köteles visszatéríteni a törvényszéken kívüli megállapodás költségeit, amely a követelt összeg 15%-át teszi ki, hacsak ez az összeg jogtalanul van megállapítva. Tizenhetedik cikkely: Panaszok A szerződés teljesítésében felmerülő elégtelenséget haladéktalanul jelezni kell, a megérkezéstől számított 24 órán belül, annak érdekében hogy a problémát orvosolhassák. Az utasnak jelentenie kell a hiányosságot a megfelelő szolgáltatónak és azután a Bunagalow. Net-nek. Ha az elégtelenség nem oldódik meg méltányos időn belül és ez kihat az utazás minőségére, akkor ezt kötelező haladéktalanul jelenteni a Bungalow. Net-nek. Ha egy hiányosság nem oldódik meg kielégítő módon, akkor az utazásszervező megfelelő körülményeket biztosít egy írásban foglalt előírás szerinti panasz megszerkesztéséhez (panasz jelentés). Az utazásszervező információkat közöl erről az eljásrásról az utazási dokumentumokban, megadva az ügyet érintő felek elérhetőségeit. Ha az utas nem tesz eleget a jelentésben foglalt kötelezettségeinek akkor a szolgáltató vagy az utazásszervező ennek eredményeként nem orvosolja a hiányosságot vagy hiányosságokat és a

6 kártérítési joga megtagadott vagy korlátozott lehet. A (korai) távozás esetén megfogalmazott panasz, előztes konzultálás nélkül a Bungalow. Net-tel, nem kötelezi sem a tulajdonost sem a Bungalow. Net-et, hogy elfogadja a panaszt és bármilyen kárpótlást eszközöljön, hacsak a Bunaglow. Net nem dönt másképpen. Ha egy panasz nem oldódik meg megfelelőképpen akkor ezt írásba kell foglalni, megnevezve az okokat és elküldeni a Bunaglow. Net nek egy hónapon belül az utazás befejeztével vagy a kapott szolgáltatásoktól illetve a távozás eredeti dátumjától számítva. Az uatsnak csatolnia kell egy másolatot az írásbeli panaszhoz. Ha a panasz a szerződéskötési eljárásra vonatkozik, akkor ezt el kell küldeni a Bungalow. Net-nek egy hónapon belül amint az utas megállapította a panaszát illető tényeket. Ha az utas nem küldi el időben a panaszát, akkor az utazásszervező nem veszi ezt figyelembe, hacsak a késés nem az utas gondatlanságából fakad. Az utasszervező írásban vagy elektronikus úton értesíti a pansszal kapcsolatosan az utast. 14 nappal azután, ahogy a panaszt megkapta az utazásszervező írásbeli választ küld informálva az utast arról, hogy a panaszát kezelik. Ha a panasz elbírálása előreláthatólag hosszabb időt vesz igénybe, a Bungalow. Net 14 napon belül írásban értesíti az utast utalva arra is, hogy mikor várhat egy részletes válaszra. A panaszeljáráson belül a Bungalow. Net a közvetítő szerepét tölti be. Ha a panasz nem oldódik meg időben és megfelelő módon vagy nem történt kielégítés erre vonatkozólag, az utasnak lehetősége van vitát előterjeszteni ebben a z ügyben, írásban a Turisztikai Szervezetnek vagy erre a célra felhatalmazott bírónak a Zwolle-i bíroságon. A holland törvények vonatkoznak minden vitára.

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017

AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017 AZ IT UTAZÁSI IRODA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉS FELTÉTELEI 2017 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az IT Utazás Kft. utazásszervező, székhelye 4031 Debrecen, István út 112) központi irodája 4024 Debrecen, Csapó u.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

ÚTMUTATÓ QUALIFOR PANASZ & FELLEBBEZÉS BENYÚJTÁSÁNAK FOLYAMATA

ÚTMUTATÓ QUALIFOR PANASZ & FELLEBBEZÉS BENYÚJTÁSÁNAK FOLYAMATA ÚTMUTATÓ QUALIFOR PANASZ & FELLEBBEZÉS BENYÚJTÁSÁNAK FOLYAMATA HÁTTÉR A QUALIFOR Program az SGS csoport FSC által akkreditált programja. Az SGS a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító vállalata.

Részletesebben

A részvételi szerződés megkötése

A részvételi szerződés megkötése A részvételi szerződés megkötése 1.1 Azzal, hogy Ön visszajuttatja a kitöltött jelentkezési ívet biztosítja a részvételi szerződés megkötését, elfogadva ezzel az aktuálisan a szóróanyagunkban és a weboldalunkon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A HolidaySport Hungary Kft, HolidaySport Travel Utazási Iroda által szervezett valamennyi utazásra érvényes (székhely: 1115 Budapest, Kelenföldi u. 35/a., nyilvántartási

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés Amely létrejött egyrészről: a Balaton Média és Információs Központ kapcsolattartó: telefonszáma: e-mail címe: székhely: Veszprém, Virág Benedek u.4. telefon: +36 88-326-619 tel/fax:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK. a TUI Austria Reiseveranstaltungs GmbH & Co KG által szervezett, német nyelven kiadott katalógusainak utazásaira

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK. a TUI Austria Reiseveranstaltungs GmbH & Co KG által szervezett, német nyelven kiadott katalógusainak utazásaira ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK a TUI Austria Reiseveranstaltungs GmbH & Co KG által szervezett, német nyelven kiadott katalógusainak utazásaira A fogyasztóvédelmi törvény értelmében Az utazási iroda felléphet

Részletesebben

LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY

LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY LÉGI UTASOK JOGAI EU PANASZBEJELENTŐ NYOMTATVÁNY EZZEL A NYOMTATVÁNNYAL A LÉGITÁRSASÁGOKNÁL ÉS/VAGY AZ ILLETÉKES NEMZETI SZERVEKNÉL LEHET PANASZT BENYÚJTANI. Visszautasított beszállás, alacsonyabb osztályon

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat a NOVIS Poisťovňa a.s. (továbbiakban: Biztosító) panaszkezeléssel kapcsolatos eljárási szabályait definiálja. 1. Panaszkezelési fogalmak: Panasz fogalma: Minden

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. képv mint utazásszervező /továbbiakban: MK-Travel Utazási Iroda. Másrészről. Lakcím: Meghatalmazott: UTAZÁSI SZERZŐDÉS,mely létrejött egyrészről az MK-Travel Utazásszervező Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Kőhíd u. 12. adószám: 14028078-2-03, eng. szám: U-000874. Vagyoni biztosíték:

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Tartalom A TELEVÍZIÓSZOLGÁLTATÁS ALAPFOGALMAI A TELEVÍZIÓSZOLGÁLTATÁS MEGVALÓSÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ TECHNOLÓGIÁK. Előszó. Első rész.

Tartalom A TELEVÍZIÓSZOLGÁLTATÁS ALAPFOGALMAI A TELEVÍZIÓSZOLGÁLTATÁS MEGVALÓSÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ TECHNOLÓGIÁK. Előszó. Első rész. Tartalom Előszó Első rész A TELEVÍZIÓSZOLGÁLTATÁS ALAPFOGALMAI ELSŐ FEJEZET: Bevezetés MÁSODIK FEJEZET: A televíziózás története HARMADIK FEJEZET: A televíziószolgáltatás alapfogalmai A képátvitel technikai

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft. (székhelye és levelezési címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6., Tel.: +36 1 3540664,65, fax: +36 1 3024840, e-mail: info@lagrotta.hu,

Részletesebben

2 óra késéstől 3 óra késéstől 3 óra késéstől 4 óra késéstől

2 óra késéstől 3 óra késéstől 3 óra késéstől 4 óra késéstől Mikor jelentős egy késés? A jogszabály szerinti késés megállapításának objektív feltétele, hogy a késés jelentős legyen. Csak olyan esetben jár segítségnyújtás az utas részére, ha legalább 2 órás késéssel

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846

Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1055 Budapest, Honvéd u. 38 Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Email: info@repjegy.hu

Részletesebben

Útlemondási kárbejelentő

Útlemondási kárbejelentő Útlemondási kárbejelentő 1. Kötvényszám: 2. Szerződő neve (ha a Szerződő és a Biztosított személye megegyezik, csak a Biztosított rovatot kell kitölteni):... lakcíme:... születési helye, ideje (év, hó,

Részletesebben

Vanyolai Hajózási Kft. 8230 Balatonfüred, Óvoda u. 20/2. Web: www.vanyolai.hu E-Mail: info@vanyolai.hu Tel: +36 30 946 00 83 Fax: +36 87 482 382

Vanyolai Hajózási Kft. 8230 Balatonfüred, Óvoda u. 20/2. Web: www.vanyolai.hu E-Mail: info@vanyolai.hu Tel: +36 30 946 00 83 Fax: +36 87 482 382 Különhajó rendelése Vanyolai Hajózási Kft. Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2010. január 1-től A különhajókat írásban (levél, fax, e-mail) kell megrendelni, legkésőbb 72 órával a teljesítést megelőzően.

Részletesebben

Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS

Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS Utazási feltételek I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS 1. A Csillagösvény-Utazás Kft. (továbbiakban: Csillagösvény Iroda) által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 415-416. paragrafusa, az utazási szerződésről

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek. 1. Érvényességi kör

Általános Üzleti Feltételek. 1. Érvényességi kör Általános Üzleti Feltételek 1. Érvényességi kör (1) Jelen Általános Üzleti Feltételek minden, Bosch Electronic Service Kft. és olyan vevők közti üzletre érvényesek, akik a 2. -ban meghatározott szolgáltatásokat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A VTRAVEL Utazási Kft. (Székhely: 1193 Budapest, Szigligeti u. 6., adószám: 23789063-2-43, cégjegyzék szám: Cg.01-09-977976, MKEH engedély szám: U-001352) által szervezett

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

Utazási feltételek. Általános tudnivalók:

Utazási feltételek. Általános tudnivalók: Utazási feltételek Üdvözöljük, bízunk benne, hogy ezen oldal gondos áttanulmányozás során repülőtéri transzferszolgáltatásunk valamennyi kérdésére választ kap és a szolgáltatásunk kiválasztása mellett

Részletesebben

vannet nyereményjáték részvételi feltételei

vannet nyereményjáték részvételi feltételei vannet nyereményjáték részvételi feltételei Kérjük, az INFINITE csomag megrendelése előtt figyelmesen olvassa el a vannet nyereményjáték részvételi feltételeit! A vannet nyereményjáték szervezője az RG

Részletesebben

Utazási feltételek I. Az utazási szerződés. II. A díjfizetés feltételei. IV. Lemondási feltételek

Utazási feltételek I. Az utazási szerződés. II. A díjfizetés feltételei. IV. Lemondási feltételek FOR TWO UTAZÁSI IRODA Engedélyszám: R-0837/93/97 1036 BUDAPEST Cégjegyzékszám 01090/78307 LAJOS U. 93-99. fszt. (NAGYSZOMBAT U 1.) Adószám 10619496-2-41 TEL: 430-1778; 430-1779 Vagyoni biztosíték: COLONNADE

Részletesebben

Részvételi feltételek 1/2

Részvételi feltételek 1/2 Részvételi feltételek 1/2 I. JELENTKEZÉS, HELYKIJELÖLÉS, STANDOK 1. A kiállítók/árusok jelentkezése a rendezvény jelentkezési lapján történik, amelyet pontosan kitöltve és aláírva kell, a Putnoki Közös

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés 1. A szerződő felek adatai: A szolgáltató adatai: Neve NORDTELEKOM Nyrt. Székhelye és postacíme 1074 Budapest, Dohány u. 12-14. Cégjegyzékszáma 01-10-046480 Adószáma 14921359-2-42

Részletesebben

Általános szerződéstervezet

Általános szerződéstervezet Általános szerződéstervezet 1. A Vállalkozó kijelenti, hogy a buszos személyszállítási tevékenység végzéséhez valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és a jogszabályokban előírt kötelezettségeinek

Részletesebben

Általános Utazási Feltételek

Általános Utazási Feltételek Általános Utazási Feltételek a GEOTOURS Kft. Utazási Iroda által szervezett utazásokhoz, egyénileg vagy csoportosan történő utazás, csomagtúrák, csak repülőjegy vagy szálláshely foglalása esetén. A szolgáltatási

Részletesebben

UTAZÁSI FELTÉTELEK. I. Utazási szerződés létrejötte, általános szabályai

UTAZÁSI FELTÉTELEK. I. Utazási szerződés létrejötte, általános szabályai UTAZÁSI FELTÉTELEK I. Utazási szerződés létrejötte, általános szabályai 1. Az Isztria Tours által szervezett utazásokra a Ptk-ről szóló 1959.évi IV. törvényben - különösen a Ptk.415-416 -ában, az utazási

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám: 01-10-041004) ezúton értesíti

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez

TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez TÁJÉKOZTATÓ az UNIQA Biztosító Zrt.-vel távértékesítés keretében kötött biztosítási szerződésekhez Tisztelt Ügyfelünk! A távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről szóló

Részletesebben

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza.

II. Szolgáltatás Az utas által megrendelt szolgáltatást a felek által aláírt megrendelőlap tartalmazza. Általános szerződési feltételek A Sub-Tropical Utazásszervező és Szolgáltató Kft.( 6720. Szeged, Tisza Lajos krt. 58.) által szervezett utazásokra a Ptk. 389-401. -ai, valamint a 213/1996.(XII.23.) Kormányrendelet,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a LEBAKER Kft. által üzemeltetett www.lasercity.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Honvédelmi Sportszövetség által kiírt támogatási felhívásokkal és pályázati, támogatási kérelmek benyújtásával összefüggésben történő személyes adatok kezeléséről Bevezetés A

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Bevezető és általános rendelkezések: 1.1. A Great 40S Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 01-19-982039, 1152 Budapest, Beller Imre utca 70.) Általános

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI A La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft. Utazásszervező, székhelye és levelezési címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6., Tel.: 354-0664,65, fax: 302-4840,e-mail: info@lagrotta.hu, telephelye: 1065 Budapest,

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat ARGENTUM HOLDING ZRT. Panaszkezelési szabályzat Az ügyfelek panaszainak bejelentéséről, kezeléséről, nyilvántartásától Elfogadva az Alapító /2014 (.). határozatával 2014.01.01. Lucsik János Elnök-vezérigazgató

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49. számú szabályzata a bírósági vendégszobák használatáról

A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49. számú szabályzata a bírósági vendégszobák használatáról ELNÖKE 8200. Veszprém, Vár u. 19. 8210. Pf.: 1029 t. 06 88 577-510 f. 06 88 577-509 e. birosag_veszprem@veszpremit.birosag.hu www.veszpremitorvenyszek.hu A Veszprémi Törvényszék elnökének 2013.El.II.B.49.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Vacansoleil B.V (Marinus van Meelweg 16. NL-5657 E.N. Eindhoven Hollandia, engedélyszáma: 17032917) illetőleg a Vacansoleil B.V.B.A. (Expresspark, Koningin Astridlaan

Részletesebben

2 Csütörtök. 3 Péntek

2 Csütörtök. 3 Péntek 2014/1. hét Január 30 31 1 2 3 4 A kereskedőnek egyértelműen kell feltüntetnie a termék vételárát. 5 2014/2. hét Január 6 7 8 9 10 11 Több vételár feltüntetése esetén a legalacsonyabbat kell a fogyasztónak

Részletesebben

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében

SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében SZÁMLAVÁLTÁSI MEGHATALMAZÁS - belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott név: születési név: születési hely: születési dátum: anyja neve: TULAJDONOS TÁRSTULAJDONOS

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

A foglalási folyamatban a hibásan megadott adatokat úgy tudja javítani, hogy a böngésző Vissza gombjával belép az adatok megadása oldalra.

A foglalási folyamatban a hibásan megadott adatokat úgy tudja javítani, hogy a böngésző Vissza gombjával belép az adatok megadása oldalra. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1053 Budapest, Kossuth L. u. 7-9. Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs szám: U-000846 Email:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek KIVONAT Módosításokkal egybekötött egységes szerkezetbe foglalva: 2010. július 1. A szolgáltatás megnevezése: internet szolgáltatás A szolgáltatás területét a Szolgáltatás

Részletesebben

A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. I. A Szerződés létrejötte

A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. I. A Szerződés létrejötte A HAJÓBÉRLÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. A Szerződés létrejötte A szerződés létrejön, amikor a Bérlő a Megrendelő lappal a hajót megrendelte, jelentkezését a Balatoni Villamoshajó Kft. elfogadta,

Részletesebben

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén

Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED. 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Gépkocsivezető Repülőtéren történő átvétel/leadás esetén pótdíjat számolnak fel 13,70 USD/ 50 AED Korhatár/min 21 év, 25 év a P,I, V kategóriás autók esetén Korhatár/max. Második gkv. vezető nincs felső

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT)

MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT) MEGÁLLAPODÁS U.S. ADVENTURE PLACED (RESORT) mely létrejött egyrészről: Cégszerű megnevezés: U.S. ADVENTURE Kft. Székhelye: 2097, Pilisborosjenő, Bajcsy-Zs. u. 5. Adószám: 23038075-2-13 Cégjegyzék száma:

Részletesebben

2019. október Mátraháza

2019. október Mátraháza CÉGES MEGRENDELŐLAP Visszaküldendő a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat címére: 1089 Budapest, Orczy út 32/b. A kiállító neve: Levélcím: Telefon: Bankszámlaszám: Adószám: (A fenti adatok kitöltése kötelező.)

Részletesebben

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) azokat a rendelkezéseket tartalmazzák, amelyeket a Netrisk.hu Első Online Biztosítási Alkusz Zártkörűen Működő

Részletesebben

Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit?

Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit? Mi szabályozza az utasok légiközlekedés során felmerült kártérítési igényeit? A Montrealban 1999. május 28-án kelt Egyezmény tartalmazza a nemzetközi légi fuvarozásra vonatkozó szabályozás egységes elveit;

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Az utazási szerződés alapján az International Language Travel Kft. Utazási Iroda (továbbiakban: utazási vállalkozó) arra vállal kötelezettséget, hogy a szerződés egyedi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat 1 VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2600 Vác, Zrínyi u. 9. cégjegyzékszáma: Cg. 13-09-060323 adószám:10242041-2-13 adatvédelmi

Részletesebben

Utazási Feltételek. A díjemelés indokát az utassal a díjemelés közlésével egyidejűleg írásban közölni kell.

Utazási Feltételek. A díjemelés indokát az utassal a díjemelés közlésével egyidejűleg írásban közölni kell. Utazási Feltételek 1. Az Utazásszervező által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 6:238-6:250. és 6:254. szakasza, az utazási szerződésről szóló 281/2008. (XI.28.) Korm. rendelet, az utazásszervező

Részletesebben

Birtokvédelmi eljárás megindítása iránti kérelem

Birtokvédelmi eljárás megindítása iránti kérelem Birtokvédelmi eljárás megindítása iránti kérelem 3000 Ft eljárási illeték Birtokvédelmet kérő neve, lakcíme (székhelye): Név:... Cím:... Akivel szemben a birtokvédelmet kérik, annak a félnek a neve, lakcíme

Részletesebben

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596 Utazási szerződés A megrendelés és a megrendelés visszaigazolásával együtt létrejön köztünk az utazási szerződés. Az utazási szerződésre vonatkozó jogok és kötelezettségeket külön ezen az oldalon fogalmaztuk

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Öko-Építőanyag Webáruház-at Kazinczy Gyöngyvér egyéni vállalkozó üzemelteti. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Kazinczy Gyöngyvér egyéni vállalkozó

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez

A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez A Magyar Posta Zrt. és a Díjnet Zrt. közös Általános Szerződési Feltételei a CSEKKOLÓ-szolgáltatás icsekk rendszerben történő igénybevételéhez 1. AZ ÁSZF CÉLJA A CSEKKOLÓ Szolgáltatás icsekk elnevezésű

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS No. Dátum:,, EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Ez a megállapodás létrejött egyrészt a Vasdream részéről, továbbiakban Tour Operator, másrészt, továbbiakban Utazásközvetítő részéről. A Tour Operator: VASDREAM,

Részletesebben

I. Általános utazási feltételek (hotelek, apartmanok, panziók)

I. Általános utazási feltételek (hotelek, apartmanok, panziók) I. Általános utazási feltételek (hotelek, apartmanok, panziók) Figyelem: az alpesi házakra vonatkozó feltételek lejebb a II-es pontban találhatóak! Az alábbi feltételek és utalások szabályozzák Ön, mint

Részletesebben

A Pénzügyi Békéltető Testület elnökének. 3/2015. számú utasítása

A Pénzügyi Békéltető Testület elnökének. 3/2015. számú utasítása A Pénzügyi Békéltető Testület elnökének 3/2015. számú utasítása a Pénzügyi Békéltető Testület elnökének 2/2014. számú utasítása módosításának tárgyában Alkalmazását 2015. év augusztus hó 3. napjától elrendelem...

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

A KOCKA KIÁLLÍTÁS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI RENDSZERÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A KOCKA KIÁLLÍTÁS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI RENDSZERÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A KOCKA KIÁLLÍTÁS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI RENDSZERÉNEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1 Általános rendelkezések 1. Jelen rendelkezés célja, hogy szabályozza a KOCKA KIÁLLLÍTÁS egyszeri belépésre jogosító

Részletesebben

Az OTP Travel Kft. szolgáltatási díja a jegykiállítást követően nem visszatéríthető.

Az OTP Travel Kft. szolgáltatási díja a jegykiállítást követően nem visszatéríthető. Általános Szerződési Feltételek Az OTP Travel Kft. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21., telefonszám: 354-7300 faxszám: 999-7968, adószám: 10174902-2-41, bankszámlaszám: 11794008-20500612, BFKH bejegyzési

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Golden Gate Global Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2017. 1 Bevezetés A Golden Gate Global Zrt. (továbbiakban: GGGL Zrt.) tevékenységére, magatartására vagy mulasztására vonatkozó panaszok hatékony,

Részletesebben

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12.

A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata. Közzétéve: 2013. december 12. A KLASSIS Z Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata Közzétéve: 2013. december 12. 1 Szeretnénk megköszönni, hogy ügyfelünkként megtisztelt minket bizalmával. Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01.

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01. Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2015. XII. 01. 1 Tartalomjegyzék: Hivatkozott jogszabályok 3 old. Általános adatok, elérhetőség 4. old. Előfizetői szerződés megkötése és feltételei 5 old. Előfizetői

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS A KOZMAPOLITAN & VARI Kft. (a továbbiakban: KOZMAPOLITAN): (Székhely: 1089 Bp, Vajda Péter u.7-13. Telephely: 1062 Bp., Délibáb u. 30. Telefon: (1) 4130272

Részletesebben

MIRE VONATKOZIK? Szerződés értelmezése. AZ EGYESÜLT NEMZETEK EGYEZMÉNYE AZ ÁRUK NEMZETKÖZI ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEIRŐL és a

MIRE VONATKOZIK? Szerződés értelmezése. AZ EGYESÜLT NEMZETEK EGYEZMÉNYE AZ ÁRUK NEMZETKÖZI ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEIRŐL és a AZ EGYESÜLT NEMZETEK EGYEZMÉNYE AZ ÁRUK NEMZETKÖZI ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEIRŐL és a magyar adás-vétel szabályozása (Ptk.) 1987. évi 20. tvr. az Egyesült Nemzeteknek az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató: Weco-Online Kft. Cím: 1055 Budapest, Honvéd u. 38 Adószám: 13960203-2-41 Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal regisztrációs

Részletesebben

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1 Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

HóBarát Net si és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 / 20141201. BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai

HóBarát Net si és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 / 20141201. BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai Szolgáltatási kategória KÉK PIROS FEKETE Szolgáltatások Térítési limitek (Ft/EUR) Külföldön felmerült orvosi költségek megtérítése Külföldön

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár 15 000 forintot is kaphat!

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben