Tisztelt Felhasználó!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Felhasználó!"

Átírás

1

2 Tisztelt Felhasználó! A M.I.T. Systems Kft. fontos szerepet játszik a magyar mobil számítástechnika és kommunikáció piacán. A közel tíz éves fejlesztôi tevékenység eredménye a különféle felhasználói igény szerint megvalósított ipari-, kereskedelmi- vagy magáncélú alkalmazás. Munkánkat számos referencia fémjelzi, bizonyítva hozzáértésünket és alkalmazott technológiánk elônyeit. Célunk, hogy képzett és kreatív szakembergárdánkkal sokoldalú, fejlett és megbízható rendszereket, alkalmazásokat készítsünk ügyfeleinknek és vásárlóinknak. Rugalmasan és gyorsan alkalmazkodunk a hazai és a nemzetközi piac igényeihez, a mobil információs technológia gyors változásaihoz. A felhasználói igények még szélesebb körû kielégítése érdekében számos eszközgyártó különbözô platformjaira fejlesztünk rendszereket, alkalmazásokat. Megrendelôink magas színvonalú kiszolgálása nem fejezôdik be a rendszer átadásával, folyamatosan tökéletesítjük, támogatjuk, felügyeljük az általunk átadott megoldásokat. Munkánk minden fázisában a magas színvonalra törekszünk, ennek érdekében bevezettük az ISO9001-es minôségbiztosítási rendszert. Alapelvünk a megbízhatóság, így a legújabb szabványok és technológiák gondos válogatás, kutatás és elemzés után épülnek be termékeinkbe. A tevékenységünk közül az alábbiakat emeljük ki: Ipari rendszereink a szabványos és elfogadott Microsoft alapú megoldásokra támaszkodnak. Alapos mérlegelés és tesztelés után választottunk Windows rendszerre épülô kiszolgálókat, adatbázis-kezelôt és fejlesztôi rendszert mind mobil, mind asztali rendszereinkhez. Ebben a környezetben végezzük a Windows Mobile eszközök lokalizálását, valamint végfelhasználói programjaink készítését. Amennyiben a feladat megoldása igényli, Symbian OS alapon tervezünk és készítünk vállalati, ügyviteli és végfelhasználói alkalmazásokat. Mobil kommunikáció felhasználásával professzionális, üzleti alkalmazások fejlesztése (GSM/GPRS - SMS/MMS). Többféle kommunikációs csatornán elérhetô tartalomszolgáltató és tartalomaggregátor rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése. Vonalkód és RFID azonosítási technológiákra épülô, raktári és áruterítô logisztikai feladatokat támogató egyedi fejlesztésû IT megoldásokat. Az ismert külföldi és hazai vállalatirányítási rendszerekhez (SAP R3 és Business One, Microsoft Dinamyx Axapta és Navision, Scala, Exact, Infosys, IntraLog, Winner) illesztünk mobil infokommunikációs alkalmazásokat. A feladatra méretezve készítjük el a megoldás alkalmazásait (vékony vagy vastag kliens módszer, központosított adatbázis, vagy adatbázis elosztás) és választjuk ki a kommunikáció módját (WiFi, Bluetooth, vezeték). A megoldáshoz szükséges infrastruktúrát (hardver elemek, operációs rendszerek, kiszolgálók) igény szerint biztosítjuk és beállítjuk.

3 Rendszereink, megoldásaink felépítése Az általunk fejlesztett megoldásokról általánosságban elmondható, hogy a mobil szoftver önmagában nem nyújt elégséges támogatást. Szinte minden esetben biztosítani kell az együttmûködést az ügyfélnél alkalmazott vállalatirányítási rendszerrel (ERP). Az integrációra többféle lehetôség kínálkozik, függôen a felhasználó igényeitôl és a beruházás mértékétôl: 1. Az ügyfél rendszere és a mobil alkalmazás között elhelyezkedô konnektor az M.I.T. Systems által üzemeltetett WEB szerveren található. Mind a mobil rendszer, mind az ügyfél vállalatirányítási rendszere erre a szerverre szinkronizál. A szerveren egy MSSQL adatbázis-kezelô biztosítja az adattárolást, emellett naplózásra kerül az összes folyamat. Az ügyfél egyes, a vállalatirányítási rendszerében nem kezelhetô adatairól itt tekinthet meg percrekész kimutatásokat. Ezt az eljárást elsôsorban területi képviselôi és áruterítô rendszereknél alkalmazzuk. Elônye, hogy gazdaságos, hiszen az ügyfélnél nem kell kialakítani Internetes kiszolgáló környezetet, a MIT szerverére több partner csatlakozik, így a karbantartási költségek megoszlanak, ugyanakkor a rendelkezésreállás és az adatbiztonság is szavatolt. 2. Ez a megoldás csak egyetlen pontban tér el az 1-es megoldástól: a kommunikációs és interfész szerver az ügyfélnél található. WEB alapú kommunikáció esetén ez általában nagyobb partnereknél valósítható meg, ahol egyébként is rendelkezésre áll egy szerverpark, stabil Internet, operátori flotta. Ha azonban WLAN vagy egyéb kis hatótávolságú kommunikációt alkalmazunk például egy raktárban, akkor szinte kivétel nélkül ez a variáció a rendszer alapja. 3. Fôleg bonyolult és egyben megbízható, szabványos vállalatirányítási rendszereknél igény, hogy közvetlenül és ne interfészen keresztül lehessen adatokat cserélni. Ez esetben a mobil eszközök terminálként funkcionálnak, saját intelligenciával nem rendelkeznek. A munka feltétele az aktív és stabil adatkapcsolat. Mi minden esetben megvizsgáljuk a Megrendelô igényeit, és javaslatot teszünk a konkrét megoldásra. A biztonságos üzemeltetés szempontjából fontos a M.I.T. Systems support/helpdesk felé - a távfelügyelet. Egy esetleges hiba esetén gyorsabban tudunk reagálni, átmeneti javítással a rendszer mûködôképes állapotba hozni. A Megrendelô többféle támogatási csomag közül választhatja ki az igényeinek megfelelôt: a rendszer bevezetéskor éles-üzemi támogatást, az üzemeltetés során a fejlesztést is tartalmazó rendelkezésre állást nyújtunk.

4 revans Moduláris felépítésû terítôautós rendszer Nagykereskedelmi raktárból viszont- és kisker eladóknak kiszállítandó áruk terítésénél helyszíni számlázás megvalósítása. A helyszínen pontosított áruk/visszáruk/göngyölegek tételes elszámolása, (mennyiségben és értékben). A raktárban és az úton lévô készletek pontos nyilvántartása, napi karbantartása. APEH elôírások szerinti számlázás, bankkártyás fizetés. Referencia a Chio Magyarország Kft-nél Referencia a Tabán Trafik Zrt-nél BASIC szolgáltatások: Bizonylatnyomtatás (szállítólevél, készpénzes és átutalásos számla) Számlázás Vevô- és cikktörzs PRO Szolgáltatások (BASIC szolgáltatásain felül): Készletinformáció Túraterv szerinti tevékenység Automatikus azonosítás (vonalkód) Rendelésfelvétel és átvétel Egyedi árképzés Akciós áruk kiemelt kezelése Jövedéki termékek kezelése Vásárlási javaslat készítés elôzetes forgalom alapján Napi jelentések Gépjármû nyilvántartás, követés (GPS) Marketing információk és anyagok kezelése Kintlévôség figyelés Opcionális szolgáltatások: POS terminál illesztés Referenciák: Chio Magyarország, Dreher Sörgyárak Zrt., Mogyi Kft., Tabán Trafik Zrt., Khell-Food Kft., E-Group (TOTAL)

5 LOGISZTOR Raktári logisztika, anyaggazdálkodás Teljes PC-s és mobil rendszer. Raktári ki- és bevételezés, komissziózás, leltározás, mennyiségi- és tárhely szerinti nyilvántartással. Papír nélküli anyagutalványozás, adatszolgáltatás kis- és nagykereskedelmi számlázáshoz. Egyedi áruazonosítás és követés (lejárati idô, sarzsszám), optimális készlet kezelés termék életkor figyelés alapján. Referencia az Alcar Agrogumi Kft-nél Referencia a SIÓ-ECKES Kft-nél Referencia a Tigáz Zrt-nél Referencia az RAPALA EUROHOLD Zrt-nél Szolgáltatások: Automatikus azonosítás (vonalkód, RFID) Kiadás Bevételezés Napi feldolgozás Komissiózás Készletkezelés Raktáron belüli áthelyezés (tárhelyes raktár esetén) Vonalkód nyomtatás Raktárközi áthelyezés Többszintû ellenôrzés (Teljes, szúrópróba) Opcionális szolgáltatások: Sarzsszám és egyedi azonosító (gyári szám) kezelés Összetett cikk kezelés (Multipack) Referenciák: TIGÁZ Zrt., RAPALA EUROHOLD Zrt., Sió-Eckes Kft., Békéscsabai Hûtôipari Zrt., Alcar Agrogumi Kft., MOL Nyrt., Fôvárosi Gázmûvek Zrt., Cseke Zrt.

6 Mobi'Ker Kéziszámítógéppel támogatott üzletkötôi tevékenység Áruterítéssel mûködô nagykereskedelmi vállalatok utazó üzletkötôinek, kereskedelmi képviselôinek munkáját támogató számítógépes alkalmazás. Az üzletekbôl, eladóterekbôl kereskedelmi, marketing információk begyûjtése (akár a konkurenciáról is). Rendelésfelvétel és aktuális készlet lekérdezése. A gyors és pontos adatkezelés növeli a termékek forgási sebességét és egyaránt csökkenti a hiányokat és az inkurenciát. Referencia a Tabán Trafik Zrt-nél Referencia az SSL Magyarország Kft-nél Szolgáltatások: Termék és partner specifikus nyilvántartások kimutatások Rendelés felvétel raktári rendszerrel integrálva Napi, heti, havi jelentések Képek feltöltése Gépjármû nyilvántartás Piackutatás, adatgyûjtés, elemzés frissíthetô kérdôívek alapján Részletes tevékenység követés Akciók, árengedmények kezelése Referenciák: SSL Magyarország Kft., Tabán Trafik Zrt.

7 Mobil szerviz Moduláris felépítésû szerviz rendszer Integrált diszpécser és mobil szerviz rendszer. A terepi szervizes ügyvitelének számítógépes támogatása. Segélyhívásból adódó és tervezett feladatok on-line elosztása és követése. Integrált munkalap kezelés, helyszíni munkalap és számla nyomtatás. Referencia a Magyar Autóklubnál Referencia az ACIS Benzinkúttechnika Kft-nél Szolgáltatások: Szervizfolyamat többszintû követése Készletinformáció Számlaadás, munkalap nyomtatás Munkavégzés elszámolása Munkafelvétel Elvégzett munkák jelentése Napi, heti, havi jelentések Jogosultság kezelés Gépjármû nyilvántartás Automatikus kommunikációs csatorna váltás (GRPS - SMS) Prioritás kezelés Vevôtörzs Referenciák: Magyar Autóklub segélyjármû parkja, ACIS Benzinkúttechnika Kft.

8 TESZ-TÁR Tárgyieszköz-leltározás kéziszámítógéppel Nagyvállalati éves és idôközi leltározás vonalkód-azonosítással, szoba-, helyiségleltár gyors és pontos készítése pl. irodaeszközök, számítógépek nyilvántartására. Adatbázisból letölthetô megnevezések, azonosítók használata, stb. Leltárívek átvétele, helyszíni nyomtatása. Nyers leltár kiértékelése. Referencia az Allianz-Hungária Biztosítónál Referencia a Dreher Sörgyárak Zrt-nél (RFID) Szolgáltatások: Automatikus azonosítás (vonalkód, FRID) Helyiségenkénti felvétel (szobaleltár) Alapleltár felvétel Ellenôrzô leltár készítés Költséghelyenkénti felvétel Kereskedelmi, pénzügyi rendszerekkel való kapcsolat Hiányzó és fellelt tételek kezelése Leltárív nélküli üzemmód Leltár kiértékelés (hiány-többlet összevezetés) Elôregyártott vonalkódok összerendezése a meglévô leltári adatbázissal Referenciák: Allianz-Hungária Biztosító, Fôvárosi Gázmûvek Zrt., XVIII. ker. Önkormányzat, Vecrta-Line Kft.

9 SmartRider futárrendszer Mobil informatika a futár cégek szolgálatában A futár cégek számára az egyik legnagyobb kihívás a csomagok és a futárok valós idejû nyomon követése. Ezzel a módszerrel a diszpécser a feladatok kiosztásánál optimalizálhatja az azonos idôben utcán levô futárok szállítási útvonalait. A futárok Symbian vagy Windows Mobile alapú okos mobiltelefont kapnak, az erre telepített alkalmazás pedig GSM GPRS kommunikáció felhasználásával idôközönként automatikusan kapcsolatot tart a Mindennap Kft. által kifejlesztett diszpécser programmal és annak adatbázisával. Az okostelefonon mûködô program elvégzi a futár adminisztrációját, pl. a feladat teljesítéskor az átadott csomag átvételi elismervényét a telefon képernyôjén dokumentálja. Képernyôkép az okostelefonon Rendszer felépítés Legfontosabb funkciók: valós idejû csomagkövetés teljes ügyviteli rendszer feladat kiosztás díjszámítás (alap, engedmények) jelentések összeállítása fuvarszervezés automatikus küldés/fogadás GPRS-en keresztül számlázás (papír, elektronikus küldés, határidôk) reklamációkezelés kimutatások (futár, jutalék, csomag, partner, stb.) webes felület a megrendelôk számára Referenciák: Orient 21 Kft., Gepárd Team Kft.

10 Mobil megoldások önkormányzatoknak ParKing Teljeskörû közterületi parkolás ellenôrzési-pótdíjazási rendszer A rendszer PC-s és mobil részbôl áll. Mobil: Hordtáskás kivitel, nyomtató + adatgyûjtô (kamera, GPS, GPRS). A rögzített fényképre rákerül a GPS idô és koordináta, a nyomtatás Bluetooth-on keresztül történik. PC-s alkalmazás: BM adatbázis kapcsolat, fizetési felszólítások nyomtatása körlevélként, státuszkövetés. Különbözô jogosultsági szintek. Szolgáltatások: Fényképkészítés GPS idô és koordináta bélyeggel Bizonylat nyomtatás Bírságolási esetek nyilvántartása, státuszkövetés Fizetési felszólítások csoportos nyomtatása Referenciák: Hódmezôvásáhely, Dombóvár KofaKontroll Kéziszámítógéppel támogatott piacfelügyelet Piacok/csarnokok mûködtetésével, helypénz elszámolásával kapcsolatos mobil megoldás. Hordtáskás kivitel, nyomtató + adatgyûjtô. Nyomtatás bluetooth-on keresztül. Szolgáltatások: Helyszíni bizonylatkészítés Kötelezô felmérések gyors és egyszerû készítése Törzsbérlôk gyors és rugalmas kiszolgálása Gyors és pontos elszámolás Referenciák: Fôvárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága, Pécsi Városüzemelô és Vagyonkezelô Zrt.

11 Mobil hardvermegoldások Kéziszámítógépek HP 214 Kaiser P560 Jellemzôk: - Alacsony ár - Bluetooth, WLAN, 3G - GPS - Kamera Felhasználási terület: - Mobiker Félipari eszközök Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN, 3G - GPS - Kamera, 1D vonalkódolvasó - IP védettség Felhasználási terület: - Mobiker - ReVans - KofaKontroll - ParKing Ipari kéziszámítógépek Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN, 3G - 1D/2D vonalkódolvasó - RFID olvasó - IP védettség, robosztus kivitel Felhasználási terület: - Logisztor - ReVans - KofaKontroll - ParKing Targoncaterminálok, TabletPC-k MC35 BIP 5000 HT ix104c Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN - Profi targonca konzol - IP védettség, robosztus kivitel Felhasználási terület: - Logisztor - Mobil szerviz

12

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben. Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu

Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben. Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu 2011.06.23. 2 Tartalom A PSION Rendszerház Kft-ről Termékválasztékunk, mobil megoldásaink BIP 1300 és BIP

Részletesebben

a logisztikai informatikai rendszerekben

a logisztikai informatikai rendszerekben Az m-kereskedelem m alkalmazásai a logisztikai informatikai rendszerekben Logisztikai informatika 2005. 11. 21. Fodor Júlia A mobil kereskedelemben alkalmazható eszközök! Mobiltelefonok szolgáltatásai;

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

új verziójának bemutatása

új verziójának bemutatása BIBLION könyvesbolti szoftver új verziójának bemutatása Hotel Holiday Inn 2011. június 22. Schwarczenberger Istvánné dr. Ügyvezető igazgató A tervezett program: 10:00 10:15 Köszöntő Schwarczenberger Istvánné

Részletesebben

WinNER. Integrált vállalatirányítási rendszer

WinNER. Integrált vállalatirányítási rendszer WinNER Integrált vállalatirányítási rendszer Miről szól a WinNER ERP rendszer? Üzleti folyamataihoz jól illeszthető, TESTRESZABHATÓ és MODULÁRIS felépítésű megoldással rendelkezzen Ügyvitele MINDIG NAPRAKÉSZ

Részletesebben

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 -

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - Kinek? Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan vendéglátós

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR 30 MB DOMBORA SÁNDOR BEVEZETÉS (INFORMATIKA, INFORMATIAKI FÜGGŐSÉG, INFORMATIKAI PROJEKTEK, MÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI FELADATOK TALÁKOZÁSA, TECHNOLÓGIÁK) 2016. 09. 17. MMK- Informatikai

Részletesebben

Bátori Tamás Képviselet Vezető

Bátori Tamás Képviselet Vezető Bátori Tamás Képviselet Vezető A társaság vagyonának számba vétele A mérleg valódiságának alátámasztása Anyagi felelősök elszámoltatása A leltározás maga a munkafolyamat A leltár pedig ennek az eredménye

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél Cégünkről Piacvezető üzleti- és reklámajándék tárgy nagykereskedelem 20 éve a piacon Központi iroda és raktár (6.000m 2 ) Budapesten Front office irodák

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

KÖLTSÉGHATÉKONY KÖZTISZTASÁGI HULLADÉKGYÜJTÉS

KÖLTSÉGHATÉKONY KÖZTISZTASÁGI HULLADÉKGYÜJTÉS Dr. Romhányi Gábor Lovák István KÖLTSÉGHATÉKONY KÖZTISZTASÁGI HULLADÉKGYÜJTÉS Szakmai nap 2011. Június 22. RG EGY. ADJ. Bemutatkozás Innotransz Mérnöki Iroda Kft. 1991 óta jelen a piacon Informatikai és

Részletesebben

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS Track JELLEMZŐK A Régens Track a nemzetközi vagy belföldi komplett- (FTL) és részrakományok (LTL) szállítmányozási feladatainak végrehajtását támogatja. Programunk

Részletesebben

Növelje a területi munkatársak hatékonyságát!

Növelje a területi munkatársak hatékonyságát! Növelje a területi munkatársak hatékonyságát! Az R&R Software FusionR SFA vállalati mobilitás megoldása Az R&R Software Zrt. FusionR SFA mobil vállalati alkalmazása a 2002 óta folyamatosan gyűjtött mobil

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft.

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. Leltározás Ősi probléma Már megint leltároznunk kell. Te számolod a nyilakat, én a szakócákat! Leltározás A LELTÁROZÁS a társaság kezelésébe,

Részletesebben

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN N 1. Informatikai eszközök az irodában PC, Notebook, Szerver A számítógép típusonként az informatikai feladatoknak megfelelően. Nyomtatók, faxok, scannerek, fénymásolók Írásos dokumentum előállító eszközök.

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások

INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások 2009.november 4. Vagányi Ferenc ferenc.vaganyi@snt.hu www.snt.hu 1 Vonalkód jellemzők Vonalkódok jellemzői, vonalkódos szabványok A vonalkódok lehetnek egy-,

Részletesebben

QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás

QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének GYÓGYSZERÉSZ A GYÓGYSZERÉSZETBEN Továbbképző program 2009. október 14. QB-Pharma II. és a minősített szolgáltatás Bagi Zoltán ügyvezető igazgató Minőségbiztosítás

Részletesebben

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás

SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás SAP Business One: hatékonyabb ellenőrzés, átláthatóbb üzleti folyamatok, megalapozottabb döntések, eredményesebb gazdálkodás Budapest, 2015. április 9. Váradi László 1 itelligence 21 éve Magyarországon

Részletesebben

VBKTO logisztikai modell bemutatása

VBKTO logisztikai modell bemutatása VBKTO logisztikai modell bemutatása Logisztikai rendszerek információs technológiája: Szakmai nyílt nap Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar 2007. június 6. Tartalom Vagyontárgy nyilvántartó központ

Részletesebben

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Az Uniós országokban már alkalmazott új lehetőségek Korszerű zárt hálózatok, rendszerek,

Részletesebben

Létesítményüzemeltetés a gyakorlatban Korszerű létesítménygazdálkodási eszközök

Létesítményüzemeltetés a gyakorlatban Korszerű létesítménygazdálkodási eszközök Létesítményüzemeltetés a gyakorlatban Korszerű létesítménygazdálkodási eszközök Makay Gábor makay.gabor@hungarocad.hu 2012 HungaroCAD Informatikai Kft. HungaroCAD Informatikai Kft. 1022 Budapest, Bogár

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS Mobil megoldások A Mobiz egy, az értékesítést támogató mobil alkalmazás, ami az területi képviselők napi feladatainak végrehajtását segíti. Széleskörű kommunikációt tesz lehetővé a cég központja, az értékesítők

Részletesebben

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég.

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég. A vállalat mint rendszer Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek erőforrások Cég Gazdálkodó szervezet Vállalat erőforrások Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Valóságos Működő Gazdasági

Részletesebben

Vezetői információs rendszer

Vezetői információs rendszer Vezetői információs rendszer A stratégiai tervezés (általában a tervezés) elemzések, döntések, választások sorozata, melynek során a stratégiai menedzsmentnek elemeznie kell a környezetet, a szervezet

Részletesebben

Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek

Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek Akciós ajánlatunk Ipari Partnereinknek Az akciós ajánlatban szereplő árak nem tartalmazzák a 27%-os Áfa-t! Az akció a készlet erejéig tart! Az akcióban kizárólag a mai nap 2015. November 27. - 24 óráig

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma.

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Raktárforgalom kezelése 2 Bevét napló adattartalma Bevételezés Beszerzési egységár Fogadó raktár kódja A tevékenységért felelős kódja A bevételezési

Részletesebben

Vagyontárgyforgalom. Biztonsági. Optimalizálása. Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar

Vagyontárgyforgalom. Biztonsági. Optimalizálása. Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Vagyontárgyforgalom Biztonsági Követelményeket Teljesítő Online Optimalizálása Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar 2007 Tartalom Elméleti háttér K+F projekt Keretrendszer Többszintű optimalizálás és

Részletesebben

TÉRINFORMATIKA ÉS INTELLIGENS KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK FEJLESZTÉSE A FŐVÁROS KÖZÚTHÁLÓZATÁN

TÉRINFORMATIKA ÉS INTELLIGENS KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK FEJLESZTÉSE A FŐVÁROS KÖZÚTHÁLÓZATÁN 1 TÉRINFORMATIKA ÉS INTELLIGENS KÖZLEKEDÉSI RENDSZEREK FEJLESZTÉSE A FŐVÁROS KÖZÚTHÁLÓZATÁN Dr. Almássy Kornél BKK Közút Zrt. OKOS JÖVŐ KONFERENCIA / SMART FUTURE FORUM - GYŐR 2015. október 1-2. KARESZ

Részletesebben

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV

Beszerzési és elosztási logisztika. Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV Beszerzési és elosztási logisztika Előadó: Telek Péter egy. adj. 2008/09. tanév I. félév GT5SZV 3. Előadás A beszerzési logisztikai folyamat Design tervezés Szükséglet meghatározás Termelés tervezés Beszerzés

Részletesebben

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások

Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Innovatív eszközök, kártyarendszerek, megoldások Bevezetés A Metacom Holding tulajdonában lévő Metapay Kft. által fejlesztett Metapay fizetési megoldás használatával komplett turisztikai kártyarendszert

Részletesebben

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft.

Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei. Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelemi adatnyilvántartás megvalósítási lehetőségei Dr. Romhányi Gábor ügyvezető igazgató Innotransz Mérnöki Iroda Kft. Környezetvédelmi informatika Tevékenységi területek HULLADÉK TERMELŐK Veszélyes

Részletesebben

A NetSupport School oktatást támogató rendszer

A NetSupport School oktatást támogató rendszer A NetSupport School oktatást támogató rendszer 1. Célcsoport A NetSupport School oktatást támogató rendszer alkalmas valamennyi tanár-diák, oktatóhallgató kapcsolatot igénylő oktatási folyamat támogatására.

Részletesebben

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Sajner Zsuzsanna Accenture Sztráda Gyula MAVIR ZRt. FIO 2009. szeptember 10. Tartalomjegyzék 2 Mi a Szolgáltatás Orientált Architektúra? A SOA bevezetés

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. KÜLÖNLEGES AJÁNLAT! INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. a program a raktár-irányítási tapasztalatokat ötvözi a korszerű rendszerfelépítéssel, ezért

Részletesebben

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár Vonalkód és s mobil adatgyűjt jtés Salga Péter Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár A mobil rendszer lényege A vállalatirányítási rendszer bármely funkciója távolról,

Részletesebben

Informatikai aktualitások. Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt.

Informatikai aktualitások. Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt. Informatikai aktualitások Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt. Mi az a Felhő? Múlt évben bemutattunk egy új informatikai környezetet! Lényeges tulajdonságai: A programok szerver központban futnak A felhasználónál

Részletesebben

Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása

Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása Városi tömegközlekedés és utastájékoztatás szoftver támogatása 1. Általános célkitűzések: A kisvárosi helyi tömegközlekedés igényeit maximálisan kielégítő hardver és szoftver környezet létrehozása. A struktúra

Részletesebben

SSP 19 Self sevice pay terminal....az igazi megoldás értékkiadásra

SSP 19 Self sevice pay terminal....az igazi megoldás értékkiadásra e-kiosk SSP 19 Self sevice pay terminal...az igazi megoldás értékkiadásra Bárhol-bármikor: egyszerő, biztonságos csekkbefizetés Az e-kiosk gyártmánycsalád legújabb tagja egy olyan önkiszolgáló terminál

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

Webleltár rendszer. Készítette: ABACOM Kft. 2013 november. Abacom Kft.

Webleltár rendszer. Készítette: ABACOM Kft. 2013 november. Abacom Kft. Webleltár rendszer Készítette: ABACOM Kft. 2013 november 1 Webleltár Leírás On-Line leltározás Wifit vagy mobil internetet használó eszközökkel. A Leltározó Program lehetővé teszi, hogy az intézménybe,

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

Hulladékgazdálkodás informatikai támogatása EnWizard vállalatirányítási rendszer alkalmazásával. XX. Nemzetközi Köztisztasági Fórum és Kiállítás

Hulladékgazdálkodás informatikai támogatása EnWizard vállalatirányítási rendszer alkalmazásával. XX. Nemzetközi Köztisztasági Fórum és Kiállítás Hulladékgazdálkodás informatikai támogatása EnWizard vállalatirányítási rendszer alkalmazásával XX. Nemzetközi Köztisztasági Fórum és Kiállítás Jogszabályi megfelelés Egy hulladékgazdálkodással foglalkozó

Részletesebben

Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban

Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban Informatikai kommunikációs technikák a beszállító iparban A FLUID-WIN projekt Nyertes projekt az EU 6. Kutatás fejlesztési és demonstrációs keretprogramjában Prioritás: Információs Társadalom Technológiák

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon

Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon Költségcsökkentés egy integrált megoldással 2004. február 18. Analóg-Digitál Kft. 1 Banki POS terminál elemei Kliens gép processzor, memória, kijelző,

Részletesebben

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer

Integrált-HardverSzoftver-Rendszer Integrált-HardverSzoftver-Rendszer dldh.hu dldh.hu/webshop Direct Line Kft DirectLine1 Direct-Line Kft. 2330-Dunaharaszti Jedlik Ányos u. 14. email: info@dldh.hu weblap: www.dldh.hu Történet A Direct-Line

Részletesebben

LogiStock - WebStock - RFStock

LogiStock - WebStock - RFStock RÉGENS LOGISTICS RAKTÁRMEGOLDÁSOK LogiStock - WebStock - RFStock JELLEMZŐK A Régens Zrt. a piaci igényeket figyelembe véve alakította ki raktárlogisztikai rendszerét, amely rugalmas megoldást kínál a gyorsan

Részletesebben

Mobilizált munkairányítás

Mobilizált munkairányítás Mobilizált munkairányítás MEE Vándorgyűlés 2013.09.12. Kalász Miklós, Nagy László 1. OLDAL Magyarországi gi áramszolgáltatók és s az ELMŰ-ÉMÁSZ területe Miskolc Eger Buda Gyöngy ngyös Jellemző munkairányítás

Részletesebben

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar 89-ben 4 személy által alapított Kft. 2003-től régi tulajdonosokkal

Részletesebben

HAMOR Soft. Korszerű ügyvitel Linuxon, Cloudban, táblagéppel, okostelefonnal. Bodosi Imre ügyvezető, rendszertervező. Sántha Loránt programozó

HAMOR Soft. Korszerű ügyvitel Linuxon, Cloudban, táblagéppel, okostelefonnal. Bodosi Imre ügyvezető, rendszertervező. Sántha Loránt programozó HAMOR Soft Korszerű ügyvitel Linuxon, Cloudban, táblagéppel, okostelefonnal Bodosi Imre ügyvezető, rendszertervező Sántha Loránt programozó HAMOR Soft, Sepsiszentgyörgy 2014.05.23 1 Könyvelés, menedzsment

Részletesebben

Szerződés kötés ideje Szállító. Szerződés azonosító Profi Trade 90 Kft SVA Profi Trade 90 Kft SVA

Szerződés kötés ideje Szállító. Szerződés azonosító Profi Trade 90 Kft SVA Profi Trade 90 Kft SVA Szerződés kötés ideje Szállító Szerződés azonosító 2002.10.21 Profi Trade 90 Kft SVA 1004710 2002.10.21 Profi Trade 90 Kft SVA 2002.10.21 Profi Trade 90 Kft SVA 1004713 2004.04.20 Profi Trade 90 Kft SVA

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

MLBKT XIII. kongresszusa

MLBKT XIII. kongresszusa MLBKT XIII. kongresszusa 2005. november 16-18. Werle Zoltán Beszerzési Igazgató, Magyar Telekom Rt. 2005.11.16-18., page 1 Szabályozott környezet Tulajdonosi szabályozások Vezérigazgatói szabályozások

Részletesebben

Terít-autós rendszer

Terít-autós rendszer Terít-autós rendszer Basic rendszer 1. A RENDSZER FELÉPÍTÉSE: A rendszer alapját az autókon elhelyezésre kerül Psion mobil számítógépek alkotják. A kéziszámítógépeken egy speciális program fut, mellyel

Részletesebben

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel 2019. május 11. Tapolca Szilágyi László A szakmával közösen fejlesztett szoftver Akár üzemeltet, akár szolgáltat, időt és munkát takarít meg a program

Részletesebben

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre CNW Rendszerintegrációs Zrt. Kozma Csaba vezető tanácsadó Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre Cégbemutató 2012. március 27.» Budapest CNW Rendszerintegrációs Zrt. 1994 óta

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Webbase GPS rendszer telepítésére, valamint Internet alapú, valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás biztosítására

TÁJÉKOZTATÓ. Webbase GPS rendszer telepítésére, valamint Internet alapú, valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás biztosítására TÁJÉKOZTATÓ Webbase GPS rendszer telepítésére, valamint Internet alapú, valós idejű komplex flottamenedzsment szolgáltatás biztosítására Ajánlattevő: Secret Control GPS Kft. 1203 Budapest, Serény u. 4.

Részletesebben

Alapvető kérdések a tárgyi eszközök leltárával kapcsolatban

Alapvető kérdések a tárgyi eszközök leltárával kapcsolatban Alapvető kérdések a tárgyi eszközök leltárával kapcsolatban Miről lesz szó? RMI bemutatkozás Felmerülő kérdések Prompt leltár előnyei Prompt adatgyűjtő szoftver leltár Leltár feladatok Eszközválasztás

Részletesebben

Integrált gyártástámogató rendszer

Integrált gyártástámogató rendszer Anyagok regisztrációja, anyagazonosság vizsgálat modul A modul célja, hogy a rendszerrel kapcsolatban álló vállalatirányítási rendszertől (SAP vagy más rendszer) illetve a tárhelyes raktárkezelő rendszertől

Részletesebben

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk

Rólunk. Elérhetőségeink. Amit nyújtunk Rólunk Az Echo Soft Kanizsa Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. 2007-ben azért alakult, hogy egyedi megoldásokat nyújthasson ügyfelei számára. Célunk nem a tömegszolgáltatás, törekszünk arra, hogy minél jobb

Részletesebben

Uniós elvárások teljesítése a gyógyszertárakban. Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt.

Uniós elvárások teljesítése a gyógyszertárakban. Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt. Uniós elvárások teljesítése a gyógyszertárakban Bagi Zoltán Quadro Byte Zrt. EU gyógyszer ellenőrzési rendszere Az Európai Parlament és a Tanács 2011/62/EU irányelve a gyógyszerhamisítással kapcsolatban.

Részletesebben

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul A CityPass rendszer A CityPass közösségi kártyarendszert és szolgáltatást egy többszereplős konzorcium fejlesztette ki a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ és a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával.

Részletesebben

Információ menedzsment

Információ menedzsment Információ menedzsment Szendrői Etelka Rendszer- és Szoftvertechnológiai Tanszék szendroi@witch.pmmf.hu Szervezetek felépítése Szervezetek közötti információáramlás Információ fogadás Elosztás Új információk

Részletesebben

A számítógép-hálózat egy olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja.

A számítógép-hálózat egy olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja. A számítógép-hálózat egy olyan speciális rendszer, amely a számítógépek egymás közötti kommunikációját biztosítja. A hálózat kettő vagy több egymással összekapcsolt számítógép, amelyek között adatforgalom

Részletesebben

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz Drive-by Okos telefon Multiterm Pro Kézi eszközzel történő mérőkiolvasás USB Meter Reader Fix hálózat Automatizált mérőleolvasás fix hálózaton

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK. Debrenti Attila Sándor

VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK. Debrenti Attila Sándor VÁLLALATI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK Debrenti Attila Sándor Információs rendszer 2 Információs rendszer: az adatok megszerzésére, tárolására és a tárolt adatok különböző szempontok szerinti feldolgozására,

Részletesebben

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma Dr. Al-Absi Gáber Seif Az e-kereskedelem forradalma Az OTP Mobil üzletágai 10+ szolgáltatás B2C usereknek vállalati megoldások (parkolás, e-matrica, stb.) mobilalkalmazás egyérintéses mobilfizetés Az egyszerű,

Részletesebben

Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor

Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor Wi - Fi hálózatok mérése (?) Tóth Tibor 2020-ra várhatóan a globális internet forgalom 95-szöröse lesz a 2005-ben mért forgalom mennyiségének a teljes IP forgalom 71 százalékát nem számítógépek, hanem

Részletesebben

László Zsuzsanna Vezérigazgató. Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03.

László Zsuzsanna Vezérigazgató. Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03. László Zsuzsanna Vezérigazgató Integra Zrt. Budapest, 1037 Kiscelli utca 104. www.integra.hu 250-9900 laszlo.zsuzsanna@integra.hu 2015.03.05 Budapest, 2015.03.05 Néhány szó rólunk - Cégbemutatás Miért

Részletesebben

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor Üzleti intelligencia (Teljesítmény menedzsment) Web Scorecard & Műszerfal Excel Email riasztás Riportok Irányít Összehangol Ellenőriz Stratégia Stratégia

Részletesebben

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba

hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba = hardver-szoftver integrált rendszer, amely Xwindow alapú terminálokat szervez egy hálózatba HaXSoN Szerver Vékonyterminál vékonyterminál A HaXSoN vékonyterminál jellemzői - kis méretű, alacsony fogyasztású,

Részletesebben

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja.

Az ekovut költségvetés követő alkalmazás web-es környezetben működik, adatait SQL adatbázisban tárolja. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu ekovut - költség menedzsment rendszer Az ekovut építőipari költség menedzsment, költségkövető rendszer,

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

Könyvtári címkéző munkahely

Könyvtári címkéző munkahely Könyvtári címkéző munkahely Tartalomjegyzék A RENDSZER HARDVER ELEMEI...3 1 RFID CÍMKÉK... 3 2 RFID ASZTALI OLVASÓ... 3 A RENDSZER SZOFTVER ELEMEI... 4 1 KÖNYV CÍMKÉZŐ MUNKAÁLLOMÁS... 4 2 A PC- S SZOFTVEREK

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT. TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT. TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek Tisztelt Leendő Partnerünk! Amennyiben Ön már rendelkezik

Részletesebben

Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13

Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13 Irányító és kommunikációs rendszerek III. Előadás 13 GSM-R Flottamenedzsment Mobil fizetési lehetőségek Parkolási díj Útdíj A GSM közlekedési felhasználása Valós idejű információs szolgáltatás Közlekedési

Részletesebben

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről

ÁSZF 1. melléklet. GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b. részéről ÁSZF 1. melléklet GST-Max Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1021 Budapest, Völgy utca 32/b részéről Click&Flow licenc, éves szoftverkövetés és kapcsolódó szolgáltatások díjai 1/6 Tartalomjegyzék Click &

Részletesebben

Üzleti energia- és vízfelhasználás menedzsment a Rubintól

Üzleti energia- és vízfelhasználás menedzsment a Rubintól Üzleti energia- és vízfelhasználás menedzsment a Rubintól Parádi Csaba cégvezető Dr. Takács Tibor Fejlesztési vezető Rubin Informatikai Zrt Hardver- és szoftverfejlesztés Prepaid számlázó rendszer Infrastruktúra

Részletesebben

A Mórakert TÉSZ információs rendszere

A Mórakert TÉSZ információs rendszere A Mórakert TÉSZ információs rendszere Berecz Patrícia DE AMTC GVK SU 2009-2009.08.27 Tartalom A Mórakert TÉSZ bemutatás Informatikai ellátottság Kommunikáció Egyéb informatikai rendszerek A Mórakert TÉSZ

Részletesebben

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika.

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika. ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc 2017.04.27. Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika Vojdyla Judit Bevezetés Cégnév: ÁTI DEPO Zrt. Cím: 1131 Budapest Pannónia út 11.

Részletesebben

Vezetői információs rendszerek

Vezetői információs rendszerek Vezetői információs rendszerek Kiadott anyag: Vállalat és információk Elekes Edit, 2015. E-mail: elekes.edit@eng.unideb.hu Anyagok: eng.unideb.hu/userdir/vezetoi_inf_rd 1 A vállalat, mint információs rendszer

Részletesebben

LogControl Raktár Management

LogControl Raktár Management 1 2 LogControl Raktár Management Egy korszeru raktárkezelo és számlázó rendszer fo funkciója egy cégen belüli áruforgalom tételes rögzítése és nyomon követése. A rendszer kialakításakor figyelembe vett

Részletesebben

Gajan.Gabor@bcs.hu 30/866-5538

Gajan.Gabor@bcs.hu 30/866-5538 20 év, vonalkódos technológián alapuló mobil számítógépes megoldások piacvezetőjévé vált Motorola és Zebra, >50%, ww-piacvezetők Megbízhatóság, műszak képesség =>minőség/ár arány ibcs Cégcsoport együttes

Részletesebben

PC-BoX Számítástechnikai Kft. által fejlesztett egyedi szoftverek

PC-BoX Számítástechnikai Kft. által fejlesztett egyedi szoftverek A által fejlesztett egyedi szoftverek ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt. A PC-BoX Kft. 1989-től fejleszt a gázelosztó hálózat üzemeltetéséhez szükséges, valamint az elosztói engedélyes gázpiaci feladatait

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT Informatikai Igazgatóság: Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT I N F O R M A T I K A S Z O L G Á L T A T Á S O K Az Igazgatóság felelős az informatikai szolgáltatások biztosításáért, kiemelten a központi gazdálkodási

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, referenciák

Bemutatkozó anyag, referenciák Sales Database Kft. Bemutatkozó anyag, referenciák A cégről A Vállalkozás 2007 óta foglalkozik webes alkalmazás fejlesztéssel, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2010 óta Sales Database Kft. néven.

Részletesebben

Aqua-Terra Lab Kft. Veszprém

Aqua-Terra Lab Kft. Veszprém Aqua-Terra Lab Kft. Veszprém Történet, alapítás -1991: Az Aqua-Terra jogelődjének alapítása. A cég tulajdonosai a Veszprémi Egyetem oktatói. - Tudatos törekvés az Egyetemmel való együttműködésre. - Az

Részletesebben

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC.

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC. Működési vázlat: Központi kijelző Kijelző Kijelző Hivatali PC Ügyfél Hivatali PC Ügyfél Ügyfél terminál érintő monitorral LAN vagy WiFi Ügyfél Hivatali PC Hivatali PC Sorszám nyomtató Ügyfél Kijelző Ügyfél

Részletesebben