Tisztelt Felhasználó!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Felhasználó!"

Átírás

1

2 Tisztelt Felhasználó! A M.I.T. Systems Kft. fontos szerepet játszik a magyar mobil számítástechnika és kommunikáció piacán. A közel tíz éves fejlesztôi tevékenység eredménye a különféle felhasználói igény szerint megvalósított ipari-, kereskedelmi- vagy magáncélú alkalmazás. Munkánkat számos referencia fémjelzi, bizonyítva hozzáértésünket és alkalmazott technológiánk elônyeit. Célunk, hogy képzett és kreatív szakembergárdánkkal sokoldalú, fejlett és megbízható rendszereket, alkalmazásokat készítsünk ügyfeleinknek és vásárlóinknak. Rugalmasan és gyorsan alkalmazkodunk a hazai és a nemzetközi piac igényeihez, a mobil információs technológia gyors változásaihoz. A felhasználói igények még szélesebb körû kielégítése érdekében számos eszközgyártó különbözô platformjaira fejlesztünk rendszereket, alkalmazásokat. Megrendelôink magas színvonalú kiszolgálása nem fejezôdik be a rendszer átadásával, folyamatosan tökéletesítjük, támogatjuk, felügyeljük az általunk átadott megoldásokat. Munkánk minden fázisában a magas színvonalra törekszünk, ennek érdekében bevezettük az ISO9001-es minôségbiztosítási rendszert. Alapelvünk a megbízhatóság, így a legújabb szabványok és technológiák gondos válogatás, kutatás és elemzés után épülnek be termékeinkbe. A tevékenységünk közül az alábbiakat emeljük ki: Ipari rendszereink a szabványos és elfogadott Microsoft alapú megoldásokra támaszkodnak. Alapos mérlegelés és tesztelés után választottunk Windows rendszerre épülô kiszolgálókat, adatbázis-kezelôt és fejlesztôi rendszert mind mobil, mind asztali rendszereinkhez. Ebben a környezetben végezzük a Windows Mobile eszközök lokalizálását, valamint végfelhasználói programjaink készítését. Amennyiben a feladat megoldása igényli, Symbian OS alapon tervezünk és készítünk vállalati, ügyviteli és végfelhasználói alkalmazásokat. Mobil kommunikáció felhasználásával professzionális, üzleti alkalmazások fejlesztése (GSM/GPRS - SMS/MMS). Többféle kommunikációs csatornán elérhetô tartalomszolgáltató és tartalomaggregátor rendszerek tervezése, megvalósítása és üzemeltetése. Vonalkód és RFID azonosítási technológiákra épülô, raktári és áruterítô logisztikai feladatokat támogató egyedi fejlesztésû IT megoldásokat. Az ismert külföldi és hazai vállalatirányítási rendszerekhez (SAP R3 és Business One, Microsoft Dinamyx Axapta és Navision, Scala, Exact, Infosys, IntraLog, Winner) illesztünk mobil infokommunikációs alkalmazásokat. A feladatra méretezve készítjük el a megoldás alkalmazásait (vékony vagy vastag kliens módszer, központosított adatbázis, vagy adatbázis elosztás) és választjuk ki a kommunikáció módját (WiFi, Bluetooth, vezeték). A megoldáshoz szükséges infrastruktúrát (hardver elemek, operációs rendszerek, kiszolgálók) igény szerint biztosítjuk és beállítjuk.

3 Rendszereink, megoldásaink felépítése Az általunk fejlesztett megoldásokról általánosságban elmondható, hogy a mobil szoftver önmagában nem nyújt elégséges támogatást. Szinte minden esetben biztosítani kell az együttmûködést az ügyfélnél alkalmazott vállalatirányítási rendszerrel (ERP). Az integrációra többféle lehetôség kínálkozik, függôen a felhasználó igényeitôl és a beruházás mértékétôl: 1. Az ügyfél rendszere és a mobil alkalmazás között elhelyezkedô konnektor az M.I.T. Systems által üzemeltetett WEB szerveren található. Mind a mobil rendszer, mind az ügyfél vállalatirányítási rendszere erre a szerverre szinkronizál. A szerveren egy MSSQL adatbázis-kezelô biztosítja az adattárolást, emellett naplózásra kerül az összes folyamat. Az ügyfél egyes, a vállalatirányítási rendszerében nem kezelhetô adatairól itt tekinthet meg percrekész kimutatásokat. Ezt az eljárást elsôsorban területi képviselôi és áruterítô rendszereknél alkalmazzuk. Elônye, hogy gazdaságos, hiszen az ügyfélnél nem kell kialakítani Internetes kiszolgáló környezetet, a MIT szerverére több partner csatlakozik, így a karbantartási költségek megoszlanak, ugyanakkor a rendelkezésreállás és az adatbiztonság is szavatolt. 2. Ez a megoldás csak egyetlen pontban tér el az 1-es megoldástól: a kommunikációs és interfész szerver az ügyfélnél található. WEB alapú kommunikáció esetén ez általában nagyobb partnereknél valósítható meg, ahol egyébként is rendelkezésre áll egy szerverpark, stabil Internet, operátori flotta. Ha azonban WLAN vagy egyéb kis hatótávolságú kommunikációt alkalmazunk például egy raktárban, akkor szinte kivétel nélkül ez a variáció a rendszer alapja. 3. Fôleg bonyolult és egyben megbízható, szabványos vállalatirányítási rendszereknél igény, hogy közvetlenül és ne interfészen keresztül lehessen adatokat cserélni. Ez esetben a mobil eszközök terminálként funkcionálnak, saját intelligenciával nem rendelkeznek. A munka feltétele az aktív és stabil adatkapcsolat. Mi minden esetben megvizsgáljuk a Megrendelô igényeit, és javaslatot teszünk a konkrét megoldásra. A biztonságos üzemeltetés szempontjából fontos a M.I.T. Systems support/helpdesk felé - a távfelügyelet. Egy esetleges hiba esetén gyorsabban tudunk reagálni, átmeneti javítással a rendszer mûködôképes állapotba hozni. A Megrendelô többféle támogatási csomag közül választhatja ki az igényeinek megfelelôt: a rendszer bevezetéskor éles-üzemi támogatást, az üzemeltetés során a fejlesztést is tartalmazó rendelkezésre állást nyújtunk.

4 revans Moduláris felépítésû terítôautós rendszer Nagykereskedelmi raktárból viszont- és kisker eladóknak kiszállítandó áruk terítésénél helyszíni számlázás megvalósítása. A helyszínen pontosított áruk/visszáruk/göngyölegek tételes elszámolása, (mennyiségben és értékben). A raktárban és az úton lévô készletek pontos nyilvántartása, napi karbantartása. APEH elôírások szerinti számlázás, bankkártyás fizetés. Referencia a Chio Magyarország Kft-nél Referencia a Tabán Trafik Zrt-nél BASIC szolgáltatások: Bizonylatnyomtatás (szállítólevél, készpénzes és átutalásos számla) Számlázás Vevô- és cikktörzs PRO Szolgáltatások (BASIC szolgáltatásain felül): Készletinformáció Túraterv szerinti tevékenység Automatikus azonosítás (vonalkód) Rendelésfelvétel és átvétel Egyedi árképzés Akciós áruk kiemelt kezelése Jövedéki termékek kezelése Vásárlási javaslat készítés elôzetes forgalom alapján Napi jelentések Gépjármû nyilvántartás, követés (GPS) Marketing információk és anyagok kezelése Kintlévôség figyelés Opcionális szolgáltatások: POS terminál illesztés Referenciák: Chio Magyarország, Dreher Sörgyárak Zrt., Mogyi Kft., Tabán Trafik Zrt., Khell-Food Kft., E-Group (TOTAL)

5 LOGISZTOR Raktári logisztika, anyaggazdálkodás Teljes PC-s és mobil rendszer. Raktári ki- és bevételezés, komissziózás, leltározás, mennyiségi- és tárhely szerinti nyilvántartással. Papír nélküli anyagutalványozás, adatszolgáltatás kis- és nagykereskedelmi számlázáshoz. Egyedi áruazonosítás és követés (lejárati idô, sarzsszám), optimális készlet kezelés termék életkor figyelés alapján. Referencia az Alcar Agrogumi Kft-nél Referencia a SIÓ-ECKES Kft-nél Referencia a Tigáz Zrt-nél Referencia az RAPALA EUROHOLD Zrt-nél Szolgáltatások: Automatikus azonosítás (vonalkód, RFID) Kiadás Bevételezés Napi feldolgozás Komissiózás Készletkezelés Raktáron belüli áthelyezés (tárhelyes raktár esetén) Vonalkód nyomtatás Raktárközi áthelyezés Többszintû ellenôrzés (Teljes, szúrópróba) Opcionális szolgáltatások: Sarzsszám és egyedi azonosító (gyári szám) kezelés Összetett cikk kezelés (Multipack) Referenciák: TIGÁZ Zrt., RAPALA EUROHOLD Zrt., Sió-Eckes Kft., Békéscsabai Hûtôipari Zrt., Alcar Agrogumi Kft., MOL Nyrt., Fôvárosi Gázmûvek Zrt., Cseke Zrt.

6 Mobi'Ker Kéziszámítógéppel támogatott üzletkötôi tevékenység Áruterítéssel mûködô nagykereskedelmi vállalatok utazó üzletkötôinek, kereskedelmi képviselôinek munkáját támogató számítógépes alkalmazás. Az üzletekbôl, eladóterekbôl kereskedelmi, marketing információk begyûjtése (akár a konkurenciáról is). Rendelésfelvétel és aktuális készlet lekérdezése. A gyors és pontos adatkezelés növeli a termékek forgási sebességét és egyaránt csökkenti a hiányokat és az inkurenciát. Referencia a Tabán Trafik Zrt-nél Referencia az SSL Magyarország Kft-nél Szolgáltatások: Termék és partner specifikus nyilvántartások kimutatások Rendelés felvétel raktári rendszerrel integrálva Napi, heti, havi jelentések Képek feltöltése Gépjármû nyilvántartás Piackutatás, adatgyûjtés, elemzés frissíthetô kérdôívek alapján Részletes tevékenység követés Akciók, árengedmények kezelése Referenciák: SSL Magyarország Kft., Tabán Trafik Zrt.

7 Mobil szerviz Moduláris felépítésû szerviz rendszer Integrált diszpécser és mobil szerviz rendszer. A terepi szervizes ügyvitelének számítógépes támogatása. Segélyhívásból adódó és tervezett feladatok on-line elosztása és követése. Integrált munkalap kezelés, helyszíni munkalap és számla nyomtatás. Referencia a Magyar Autóklubnál Referencia az ACIS Benzinkúttechnika Kft-nél Szolgáltatások: Szervizfolyamat többszintû követése Készletinformáció Számlaadás, munkalap nyomtatás Munkavégzés elszámolása Munkafelvétel Elvégzett munkák jelentése Napi, heti, havi jelentések Jogosultság kezelés Gépjármû nyilvántartás Automatikus kommunikációs csatorna váltás (GRPS - SMS) Prioritás kezelés Vevôtörzs Referenciák: Magyar Autóklub segélyjármû parkja, ACIS Benzinkúttechnika Kft.

8 TESZ-TÁR Tárgyieszköz-leltározás kéziszámítógéppel Nagyvállalati éves és idôközi leltározás vonalkód-azonosítással, szoba-, helyiségleltár gyors és pontos készítése pl. irodaeszközök, számítógépek nyilvántartására. Adatbázisból letölthetô megnevezések, azonosítók használata, stb. Leltárívek átvétele, helyszíni nyomtatása. Nyers leltár kiértékelése. Referencia az Allianz-Hungária Biztosítónál Referencia a Dreher Sörgyárak Zrt-nél (RFID) Szolgáltatások: Automatikus azonosítás (vonalkód, FRID) Helyiségenkénti felvétel (szobaleltár) Alapleltár felvétel Ellenôrzô leltár készítés Költséghelyenkénti felvétel Kereskedelmi, pénzügyi rendszerekkel való kapcsolat Hiányzó és fellelt tételek kezelése Leltárív nélküli üzemmód Leltár kiértékelés (hiány-többlet összevezetés) Elôregyártott vonalkódok összerendezése a meglévô leltári adatbázissal Referenciák: Allianz-Hungária Biztosító, Fôvárosi Gázmûvek Zrt., XVIII. ker. Önkormányzat, Vecrta-Line Kft.

9 SmartRider futárrendszer Mobil informatika a futár cégek szolgálatában A futár cégek számára az egyik legnagyobb kihívás a csomagok és a futárok valós idejû nyomon követése. Ezzel a módszerrel a diszpécser a feladatok kiosztásánál optimalizálhatja az azonos idôben utcán levô futárok szállítási útvonalait. A futárok Symbian vagy Windows Mobile alapú okos mobiltelefont kapnak, az erre telepített alkalmazás pedig GSM GPRS kommunikáció felhasználásával idôközönként automatikusan kapcsolatot tart a Mindennap Kft. által kifejlesztett diszpécser programmal és annak adatbázisával. Az okostelefonon mûködô program elvégzi a futár adminisztrációját, pl. a feladat teljesítéskor az átadott csomag átvételi elismervényét a telefon képernyôjén dokumentálja. Képernyôkép az okostelefonon Rendszer felépítés Legfontosabb funkciók: valós idejû csomagkövetés teljes ügyviteli rendszer feladat kiosztás díjszámítás (alap, engedmények) jelentések összeállítása fuvarszervezés automatikus küldés/fogadás GPRS-en keresztül számlázás (papír, elektronikus küldés, határidôk) reklamációkezelés kimutatások (futár, jutalék, csomag, partner, stb.) webes felület a megrendelôk számára Referenciák: Orient 21 Kft., Gepárd Team Kft.

10 Mobil megoldások önkormányzatoknak ParKing Teljeskörû közterületi parkolás ellenôrzési-pótdíjazási rendszer A rendszer PC-s és mobil részbôl áll. Mobil: Hordtáskás kivitel, nyomtató + adatgyûjtô (kamera, GPS, GPRS). A rögzített fényképre rákerül a GPS idô és koordináta, a nyomtatás Bluetooth-on keresztül történik. PC-s alkalmazás: BM adatbázis kapcsolat, fizetési felszólítások nyomtatása körlevélként, státuszkövetés. Különbözô jogosultsági szintek. Szolgáltatások: Fényképkészítés GPS idô és koordináta bélyeggel Bizonylat nyomtatás Bírságolási esetek nyilvántartása, státuszkövetés Fizetési felszólítások csoportos nyomtatása Referenciák: Hódmezôvásáhely, Dombóvár KofaKontroll Kéziszámítógéppel támogatott piacfelügyelet Piacok/csarnokok mûködtetésével, helypénz elszámolásával kapcsolatos mobil megoldás. Hordtáskás kivitel, nyomtató + adatgyûjtô. Nyomtatás bluetooth-on keresztül. Szolgáltatások: Helyszíni bizonylatkészítés Kötelezô felmérések gyors és egyszerû készítése Törzsbérlôk gyors és rugalmas kiszolgálása Gyors és pontos elszámolás Referenciák: Fôvárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága, Pécsi Városüzemelô és Vagyonkezelô Zrt.

11 Mobil hardvermegoldások Kéziszámítógépek HP 214 Kaiser P560 Jellemzôk: - Alacsony ár - Bluetooth, WLAN, 3G - GPS - Kamera Felhasználási terület: - Mobiker Félipari eszközök Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN, 3G - GPS - Kamera, 1D vonalkódolvasó - IP védettség Felhasználási terület: - Mobiker - ReVans - KofaKontroll - ParKing Ipari kéziszámítógépek Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN, 3G - 1D/2D vonalkódolvasó - RFID olvasó - IP védettség, robosztus kivitel Felhasználási terület: - Logisztor - ReVans - KofaKontroll - ParKing Targoncaterminálok, TabletPC-k MC35 BIP 5000 HT ix104c Jellemzôk: - Bluetooth, WLAN - Profi targonca konzol - IP védettség, robosztus kivitel Felhasználási terület: - Logisztor - Mobil szerviz

12

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07

MAXsees ISMERTETŐ. integrált vállalatirányítási rendszer. Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 MAXsees integrált vállalatirányítási rendszer ISMERTETŐ Érvényessége: 1 hónap 2014-04-07 Tartalomjegyzék I. CÉGBEMUTATÓ II. REFERENCIÁK III. MAXsees RENDSZER INFORMÁCIÓ IV. MAXsees MODULOK LEÍRÁSA, JELLEMZŐI

Részletesebben

Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára

Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára A magyarországi kis- és középvállalkozások jelenleg csak korlátozott mértékben alkalmaznak korszerű infokommunikációs

Részletesebben

Rendszerkoncepció a vonali eredménykimutatás rendszerének előkészítésére - különös tekintettel a bérletjegyek egyértelmű vonalra oszthatóságára

Rendszerkoncepció a vonali eredménykimutatás rendszerének előkészítésére - különös tekintettel a bérletjegyek egyértelmű vonalra oszthatóságára Iktatószám: 200600264 Elővételi és fedélzeti eszközök a vonali eredmény-kimutatási rendszer előkészítésére 2006. október Rendszerkoncepció a vonali eredménykimutatás rendszerének előkészítésére - különös

Részletesebben

S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer

S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer S XL Ruházati kis- és nagykereskedelmi rendszer A ruházati kereskedelemmel (azon belül is főként az egyszerre kis- és nagykereskedelemmel) foglalkozó cégek a mindennapi ügyvitel során számos olyan problémával

Részletesebben

DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL

DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL Tartalomjegyzék 1. BEVEZETŐ 4 1.1 Digitális Város INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL 5 1.2 A MAGYAR TELEKOM CSOPORT Digitális Város MEGOLDÁSAi 6 1.3 T-CITY SZOLNOK A JÖVŐ

Részletesebben

A MOBIL INTERNET TECHNOLÓGIAI, GAZDASÁGI ÉS TÁRSADALMI HATÁSAI AZ AGRÁRGAZDASÁGBAN. SZILÁGYI RÓBERT HERDON MIKLÓS dr.

A MOBIL INTERNET TECHNOLÓGIAI, GAZDASÁGI ÉS TÁRSADALMI HATÁSAI AZ AGRÁRGAZDASÁGBAN. SZILÁGYI RÓBERT HERDON MIKLÓS dr. A MOBIL INTERNET TECHNOLÓGIAI, GAZDASÁGI ÉS TÁRSADALMI HATÁSAI AZ AGRÁRGAZDASÁGBAN SZILÁGYI RÓBERT HERDON MIKLÓS dr. Kulcsszavak: mobil internet, mobil kommunikáció, agrárgazdaság. ÖSSZEFOGLALÓ MEGÁLLAPÍTÁSOK,

Részletesebben

Közösségi közlekedés színvonalának emelése a Kapos Volán Zrt.-nél. II kötet. Műszaki dokumentáció

Közösségi közlekedés színvonalának emelése a Kapos Volán Zrt.-nél. II kötet. Műszaki dokumentáció Közösségi közlekedés színvonalának emelése a Kapos Volán Zrt.-nél II kötet Műszaki dokumentáció Tartalomjegyzék 1 A projekt áttekintése... 6 1.1 A beruházás célja... 6 1.2 A társaság beruházással szembeni

Részletesebben

INFO-LOG Megvalósítások

INFO-LOG Megvalósítások INFO-LOG Raktári Rendszer ismertető V1 / 2007 július Sok olyan cég működik ma Magyarországon, akiknek a tevékenysége jelentősen kiterjedt az elmúlt évtizedben. Az általuk kezelt áruk mennyisége megsokszorozódott,

Részletesebben

MUNKAANYAG. Novák Nándor. Információ és minőségmenedzsment. A követelménymodul megnevezése: A logisztikai ügyintéző speciális feladatai

MUNKAANYAG. Novák Nándor. Információ és minőségmenedzsment. A követelménymodul megnevezése: A logisztikai ügyintéző speciális feladatai Novák Nándor Információ és minőségmenedzsment A követelménymodul megnevezése: A logisztikai ügyintéző speciális feladatai A követelménymodul száma: 0391-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére

1. oldal: JobDISPO: Szoftver a kis- és. közepes vállalkozások részére JobDISPO: Szoftver a kisés közepes vállalkozások részére Szoftverünket kifejezetten a kis- és közepes ipari vállalkozások igényeire fejlesztettük ki, és ma már közel 500 cég (pl.: szerszámkészítõ, egyedi

Részletesebben

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Bizalom Cégünk nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez nyújt szolgáltatásokat: webalkalmazások, nagyvállalati alkalmazásrendszerek fejlesztése és integrációja.

Részletesebben

Logisztikai információs rendszerek felépítés és fejlődési tendenciái. Gelei Andrea Kétszeri Dávid

Logisztikai információs rendszerek felépítés és fejlődési tendenciái. Gelei Andrea Kétszeri Dávid Műhelytanulmányok Vállalatgazdaságtan Intézet 1053 Budapest, Veres Pálné u. 36., 1828 Budapest, Pf. 489 (+36 1) 482-5901, fax: 482-5844, www.uni-corvinus.hu/vallgazd Vállalatgazdaságtan Intézet Logisztikai

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

SAP R/3 integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Hírközlési Felügyeletnél

SAP R/3 integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Hírközlési Felügyeletnél Kódszám: SZT-IS-14/12 SAP R/3 integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Hírközlési Felügyeletnél Budapest, 2002. november 27. IFUA Horváth & Partners Kft. H-1119 Budapest Fehérvári út 79. Telefon:

Részletesebben

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat

Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Mi az SAP rendszert ajánljuk az élelmiszeripar számára Ügyfeleink elmondják tapasztalataikat Kedves Olvasó! Ha Ön egy élelmiszeripari vállalat vezetõje, akkor biztosan szembesült már ezekkel az informatikai

Részletesebben

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS F E D E Z Z E F E L A K E D V E Z M É N Y E K E T! 2 Ha lenne egy olyan cég, amely több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, több, mint 20 év gyakorlattal

Részletesebben

MAGASYN. Intelligens rendszerek. Az Internet új nyelve. Arccal a vasút felé. Informatika és pénz 1998. NYÁR. Fotó: Buenos Dias

MAGASYN. Intelligens rendszerek. Az Internet új nyelve. Arccal a vasút felé. Informatika és pénz 1998. NYÁR. Fotó: Buenos Dias MAGASYN 1998. NYÁR Intelligens rendszerek Az Internet új nyelve Arccal a vasút felé Informatika és pénz Fotó: Buenos Dias Synergon Magasyn Kiadja a Synergon Informatika Rt. 1047 Budapest, Baross u. 91-95.

Részletesebben

A WMS-rendszer moduljai és funkciói

A WMS-rendszer moduljai és funkciói A WMS-rendszer moduljai és funkciói Áttekintés Ön, mint disztribútor pontosan tudja, hogy a raktáron levő árukészlet Önnek minden percben pénzbe kerül. Az árukészletet a lehető leghamarabb a raktáron kívül

Részletesebben

Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM

Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM Fedezze fel, hogyan segíti vállalkozását a Microsoft Dynamics NAV Fejlődjön gyorsabban A Microsoft Dynamics NAV kis-és középvállalatok számára

Részletesebben

Tájékoztató SAP Business One Integrált Vállalatirányítási Információs Rendszer

Tájékoztató SAP Business One Integrált Vállalatirányítási Információs Rendszer Tájékoztató Integrált Vállalatirányítási Információs Rendszer. Átrium Park Irodaház Váci út 49. Budapest 1134 Telefon: +36 1 237 1730 www.hostlogic.hu Copyright 2012. Minden jog fenntartva. 1 Tájékoztató

Részletesebben

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Belső konzulens: Fejér Tamás Társadalomtudományi Intézet Önálló

Részletesebben

Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kar

Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kar Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kar GAZDASÁGI- ÉS AGRÁRINFORMATIKAI TANSZÉK A MAGYAR PÉKSÉG KFT. INFORMATIKAI RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSA TDK dolgozat Konzulensek:

Részletesebben

LAUREL INTEGRÁLT RENDSZER

LAUREL INTEGRÁLT RENDSZER LAUREL INTEGRÁLT RENDSZER Gazdasági Társaságok részére olyan integrált rendszer került kialakításra, amely a kereskedelmi tevékenységét, a hozzá kapcsolódó ügyviteli folyamatokat, a boltok irányítását

Részletesebben

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Merre akarja vezetni a vállalatát? A globális piac éles versenyében az alkalmazottak jelentősen hozzájárulhatnak a vállalat fejlődéséhez, az összetett üzleti kihívások

Részletesebben

SZÁLLÍTMÁNYOZÓ RAKTÁROS

SZÁLLÍTMÁNYOZÓ RAKTÁROS Central projekt Képesítések az európai foglalkoztatás számára a szállítmányozási és logisztikai szektorban Az európai képzési programok és munkaköri profilok innovatív megközelítése SZÁLLÍTMÁNYOZÓ RAKTÁROS

Részletesebben

Terít-autós rendszer

Terít-autós rendszer Terít-autós rendszer Basic rendszer 1. A RENDSZER FELÉPÍTÉSE: A rendszer alapját az autókon elhelyezésre kerül Psion mobil számítógépek alkotják. A kéziszámítógépeken egy speciális program fut, mellyel

Részletesebben

Adatbázisok elmélete, tervezése, és egy gyakorlati alkalmazás a B2C elektronikus kereskedelemből

Adatbázisok elmélete, tervezése, és egy gyakorlati alkalmazás a B2C elektronikus kereskedelemből Adatbázisok elmélete, tervezése, és egy gyakorlati alkalmazás a B2C elektronikus kereskedelemből 1. Bevezetés, alapfogalmak Adatbázison köznapi értelemben valamely rendezett, valamilyen szisztéma szerint

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Mûszaki Doktori Iskola. Honvédelmi célú informatikai rendszerelemek kiválasztása és bevezetése

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Mûszaki Doktori Iskola. Honvédelmi célú informatikai rendszerelemek kiválasztása és bevezetése 1 Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Mûszaki Doktori Iskola Michelberger Pál Honvédelmi célú informatikai rendszerelemek kiválasztása és bevezetése Doktori (PhD) értekezés Témavezetõ: Dr. Munk

Részletesebben

Az ERP rendszerek használata a vállalati tevékenység során

Az ERP rendszerek használata a vállalati tevékenység során Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Információrendszerek Tanszék Az ERP rendszerek használata a vállalati tevékenység során Készítette: Gaál Ákos Gazdálkodási szak Információmenedzsment

Részletesebben