Terít-autós rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Terít-autós rendszer"

Átírás

1

2 Terít-autós rendszer Basic rendszer 1. A RENDSZER FELÉPÍTÉSE: A rendszer alapját az autókon elhelyezésre kerül Psion mobil számítógépek alkotják. A kéziszámítógépeken egy speciális program fut, mellyel szállítólevél, számla, partnerlista, árutörzs, raktárkészlet, útvonalterv nyomtatása lehetséges. Minden autóba kerül egy kéziszámítógép, egy tartó egység, és egy mobil nyomtató. A központban szükség van egy asztali számítógépre mellyel az adatok fel és letöltése történik. A berendezések autóba szerelését ajánlatunk nem tartalmazza. A készlet kézitáskába szerelve is alkalmazható. Az erre vonatkozó szerelést, a kézitáska és a nyomtató 220V-os tápellátásának költségeit ajánlatunk opcionálisan tartalmazza. 2. A RENDSZER MKÖDÉSE: A központban az autók áruval történ feltöltése után, az autón lev áruk listája felkerül a kéziszámítógépre. Lehetség van elre elkészített szállítók feltöltésére is. A vevnél az autó vezetje a kész szállító alapján rakodik le, vagy a lelerakodott anyagok alapján készíti a szállítót, vagy számlát. A központba történ visszatéréskor a kéziszámítógépbl letölthetek az adatok. Ezek alapján elkészíthetk a számlák, valamint megfelel program segítségével nyilvántartások, kimutatások készíthetk az autók, termékek mozgásáról. Ezek a kimutatások az opcionálisan ajánlott számlázó, nyilvántartó rendszerrel készíthetk el. A rendszer illesztését az esetlegesen meglév számlázó, raktári programhoz, vállalatirányítási rendszerhez vállaljuk, ennek költségeit ajánlatunk nem tartalmazza.

3 Expert rendszer 3. A RENDSZER FELÉPÍTÉSE: A rendszer alapját ugyancsak az autókon elhelyezésre kerül Psion mobil számítógépek alkotják, de modulárisan kiegészíthet chipkártyás azonosító felülettel, ipari GSM telefonos kommunikációs modullal, központi tranzakciós szerver modullal. Teljes kiépítésben minden adat, mint például a cikktörzs, partnertörzs, egy központi tranzakciós szerveren található, a mobil terminálok úgynevezett vékony kliensként mködnek. A kézi számítógépeken egy speciális program fut, mely kommunikál a tranzakciós szerverrel, értékesítési tranzakciót kezdeményez, valamint kinyomtatja a végeredményt, a szállítólevelet, számlát, raktárkészletet, útvonaltervet. Minden esetben bröndbe szerelve szállítjuk az Expert rendszert, így könnyen mobilizálhatóvá tettük azt. 4. A RENDSZER MKÖDÉSE: Az alap mködés megegyezik a Basic rendszerrel a következ lehetségekkel: Minden mvelet eltt chip kártyás azonosítás az illetéktelen számlázás meggátolására. Központi adatnyilvántartás egy tranzakciós szerveren, ennek következtében megvalósítható az adat integráció több telephelyes cég esetében is. További elny, hogy a mobil terminál felhasználója nincs birtokában a teljes ügyfél listának, árlistáknak, stb. SMS alapú kommunikációs modul, az alacsony kommunikációs költségek érdekében, Akár tömeges program frissítési lehetség annak érdekében, hogy esetleges újabb program verziók esetén ne kelljen összegyjteni az összes eszközt. Lézerszkenneres leolvasó, amellyel az áru vonalkódos azonosítását biztosítjuk. A rendszer illesztését az esetlegesen meglév számlázó, raktári programhoz, vállalatirányítási rendszerhez vállaljuk, ennek költségeit ajánlatunk nem tartalmazza. A tranzakciós szoftver MS SQL adatbáziskezelt igényel, amelyet ajánlatunk nem tartalmaz. Javasolt a szoftvert elkülönített szerveren futtatni!

4 5. RENDSZERTÁMOGATÁS: A rendszerhez 2 éves rendszertámogatási szerzdést ajánlunk mely a következket tartalmazza: Telefonos szoftver és hardvertámogatást vállalunk napi 24 órában. A jogszabályok rendeletek változtatásával az elírásoknak megfelelen frissítjük a szoftvereket (szállítólevél-, számlaformátum). Hardvertámogatást és szervizt biztosítunk garantált javítási idkkel. 1 db csereeszközt (mobil terminál, perifériákkal, táskában) biztosítunk a saját raktárunkban.

5 6. MINDKÉT RENDSZER FUNKCIONÁLIS LEÍRÁSA A rendszer a következ mveleteket támogatja: 1. Adatok átvétele a központi rendszerbl 2. Túraterv 3. Adatok felvitele 4. Értékesítés, rendelésfelvétel az átvett és felvitt adatok alapján 5. Készletnyilvántartás, pénztár 6. Rendelés felvétel 7. Árképzés 8. Listák nyomtatása (bizonylattípusra, fizetési módra) 9. Módosult törzsadatok, készlet-, pénztár-, bizonylatadatok átadása központi rendszerbe Kéziszámítógép Kezeli felület Feltételrendszer Adatbázis kezelés Adatátvitel Modem/soros port Központi rendszer Adatátvitel Feltételrendszer Adatbázis kezelés 6.1. Adatok átvétele a központi rendszerbl Funkció célja: elektronikus adatáttöltés a PC-s rendszerbl. A központi rendszer az aktuális törzsadatokat meghatározott idközönként egy megosztott mappába exportálja. File-ok formátuma: szeparált text. Áttölthetek a vev és cikk adatok, készletadatok és igény szerint az elre elkészült szállítók. A kommunikáció történhet: - soros vonalon keresztül un. dokkoló egységgel - modemes behívással, kéziszámítógép oldali híváskezdeményezéssel 6.2. Túraterv Funkció célja: értékesítési útvonal áttöltése központi rendszerbl és annak kezelése. A PC-s rendszerben összeállított túraterv áttölthet. A rendszerben paraméterezhet a túraterv használatának módja: - kötelezen betartandó - módosítható Amennyiben a túraterv szerinti vevfelkeresés nem kötelez, megjelölhet kötelezen felkeresend vev. A túratervbe új vev a helyszínen is felvehet.

6 6.3. Adatok felvitele Funkció célja: adatfelvitel új vev rögzítése esetén vagy autók közötti készletátadás esetén. - Készlet felvitele: Az adatokat nem elektronikus kommunikációval vesszük fel, hanem manuálisan. Vonalkód rendszer bevezetése esetén történhet a vonalkód alapján is. A mveletet kézi bizonylat kíséri. - Vevtörzs/Új vev felvitele: Elkülönítve kezelend az átvett törzstl, a bizonylatoláshoz szükséges minimális mezk felvitelét követeli meg. A rendszer nem alkalmas kiterjesztett vevinformáció rögzítésére. Az új vevk átadásra kerülnek a központi rendszerbe Értékesítés Funkció célja: az értékesítés helyszíni bizonylatolása. A bizonylatoláshoz szükséges adatok bevitele legördül listákból történ választással vagy vonalkód alapján, illetve új törzsadat beviteli lehetség kiajánlásával. A rendszer külön táblában tárolja a vevi telephely és számlafogadó adatokat. Szállítólevél készítésekor telephely, számla készítésekor számlafogadó táblát ajánl ki. Egy számlafogadóhoz tetszleges számú telephely tartozhat, a kéziszámítógép összerendelést nem végez. Helyszínen készül bizonylatok: szállítólevél, kp-s számla, átutalásos számla, visszáru szállítólevél, számla másolat és sztornó számla. Értékesítéskor nem szolgálható ki az aktuális készletet meghaladó mennyiség 6.5. Készletnyilvántartás, pénztár Funkció célja: folyamatos készletfigyelés megvalósítása. A bizonylat jellege alapján meghatározott eljellel mozgatja a készletet és a pénztárt. A mozgások rögzítését nem tartalmazza, a mennyiségi értékek felülíródnak. Az adatok alapján bármikor nyomtatható készletlista Rendelés felvétel Funkció célja: Rendelés rögzítése helyszínen. Helyszíni rendelés rögzíthet a következ adatokkal: vev neve, telephely azonosítója, cikk neve, darabszáma és a szállítás dátuma. A rendelési adatok áttöltdnek a PC-s rendszerbe.

7 6.7. Árképzés Funkció célja: Egyedi árképzési metódusok, ügyfélhez és cikkhez kötd kedvezmények kezelése. Egy adott tétel ára az árutörzsben lev ár és a vevi kedvezmény szorzata. A számla teljes összege a tétel összege módosítva az eseti engedménnyel. A rendszer 2 árral dolgozik: listaár és készpénzes ár. Vevhöz rendelt kedvezmény, amit a vevtörzsben tárolunk Amennyiben az ár akciós, akkor a vevi kedvezmény nem vehet figyelembe Eseti engedménnel a kiszámolt kedvezményes ár csökkenthet, de csak a megadott korlát mértékéig. A korlát egy százalékban meghatározott érték. A módosított ár nem lehet kisebb mint a listaár csökkentve a megadott korláttal. Amennyiben a megadott korlát 0%, akkor eseti engedmény nem adható Listák nyomtatása (bizonylattípusra, fizetési módra) Funkció célja: Forgalmi adatok lekérdezése. Az értékesítés során bármikor nyomtathatóak az adatátadás után felvitt bizonylatok listája. A lekérdezésben külön választhatók a bizonylatok típus és fizetési mód alapján. A rendszerben bármikor elérhetek az aktuális készlet és pénztár adatok is Módosult törzsadatok, készlet-, pénztár-, bizonylatadatok átadása központi rendszerbe Funkció célja: Adatok átadása a központi rendszerbe Áttöltésre kerülnek az 1. pontban megadott módon az elkészült bizonylatok, az új vevk és a rendelés állomány, zárókészlet, túraútvonal, készpénzelszámolás.

8 7. A HARDVER A hardver eszközök kiválasztásánál az üzembiztonság és a mobilizálhatóság volt a f szempont. Minden eszköz a túláram védett tápegységen keresztül 12 V-os akkumulátorról üzemeltethet. A csatlakozást az autó feszültség forrásához szivargyújtó csatlakozóval biztosítjuk. A mechanikai védelmet táskába szerelés esetén a merev falú diplomata táska védettségén felül 2 réteg szivacs és egy 4 mm-es manyag lemez biztosítja. A táska elrendezésének sematikus rajzát a következ ábra szemlélteti: Mátrix nyomtató 2. Chipkártya olvasó 3. Tápegység 4. Mágnestalpas antenna 5. Ipari GSM adapter 6. Ipari Palm kéziszámítógép 7. Szivargyújtó aljzat 8. Küls antenna csatlakozó 9. Soros port többszöröz

9 8. MSZAKI ADATOK Feszültség: Tápfeszültég: 12 V DC +30% -20% Mechanikai jellemzk: Méretek: 48x38x12 cm Súly: 7,8 kg Mködési hmérséklet tartomány: C Kéziszámítógép mechanikai védettsége: IP54 Nyomtatási jellemzk: Alkalmazható papírszélesség: max 11,5 cm Példányszám: max. 3 db Nyomtatási szín: 2 (fekete és piros) Kommunikációs jellemz: Frekvencia: 900 MHz és 1,8 GHz

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben. Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu

Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben. Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu Modern technológiák alkalmazása a hulladékszállítási rendszerben Fehér Zsolt zsolt.feher@psion.hu 2011.06.23. 2 Tartalom A PSION Rendszerház Kft-ről Termékválasztékunk, mobil megoldásaink BIP 1300 és BIP

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma.

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Raktárforgalom kezelése 2 Bevét napló adattartalma Bevételezés Beszerzési egységár Fogadó raktár kódja A tevékenységért felelős kódja A bevételezési

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 -

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - Kinek? Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan vendéglátós

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.27. A HostWare ANY Anyagnyilvántartó rendszer alapvető funkciója a vendéglátó- és szállodaiparban előforduló anyagok, kéziszerszámok, munkaruhák és a szigorú számadású bizonylatok

Részletesebben

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2. 1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban.

Tisztelt Ügyfelünk! -Új tétel rögzítésekor ezentúl a partner keresés találati képernyőjén láthatók a vevő kategória kódok is az utolsó oszlopban. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Aqua számlázó, Kommunális számlázó, Univerzális számlázó, Készlet

Részletesebben

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft.

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. Leltározás Ősi probléma Már megint leltároznunk kell. Te számolod a nyilakat, én a szakócákat! Leltározás A LELTÁROZÁS a társaság kezelésébe,

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.27. A HostWare ARU Áruforgalom rendszer alapvető funkciója a vendéglátóiparban előforduló ételnyersanyagok és italok készletnyilvántartása, a készletgazdálkodás támogatása,

Részletesebben

új verziójának bemutatása

új verziójának bemutatása BIBLION könyvesbolti szoftver új verziójának bemutatása Hotel Holiday Inn 2011. június 22. Schwarczenberger Istvánné dr. Ügyvezető igazgató A tervezett program: 10:00 10:15 Köszöntő Schwarczenberger Istvánné

Részletesebben

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Vevő Szállító VAM Számla C&K SZAM Sz.fszla V.fszla Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Új vevő felvitele Mikor veszünk fel vevőt Minimális adatkör Duplikáció és elkerülési módszerei Hibák kiszűrése

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu Termékbemutató Élvezze a számlázás kényelmét! Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcssoft.hu Részletes Funkciótáblázat Számlázni Jó és Számlázni Kényelmes Általános Információk Platform

Részletesebben

Vállalatirányítási rendszerek. Felvételi mintakérdések

Vállalatirányítási rendszerek. Felvételi mintakérdések Vállalatirányítási rendszerek Felvételi mintakérdések 1. Igaz-e, hogy beszerzési áras és FIFO elvű kiadás esetén a bevételezési bizonylat egy lépésben stornózható? Igen nem 2. Többszörös választás. Karikázza

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program.

Tisztelt Ügyfelünk! 1) A Főkönyvi adatok felvitele képernyőt, amennyiben mentés nélkül szeretnénk bezárni, figyelmeztet a program. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv,, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó modulokat érintő változásokról és fejlesztésekről.

Részletesebben

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS

PRÉMIUM TULAJDONSÁGOK VALÓS IDEJŰ NYOMKÖVETÉS ÜZLETI INTELLIGENCIA (BI) JELENTÉS Mobil megoldások A Mobiz egy, az értékesítést támogató mobil alkalmazás, ami az területi képviselők napi feladatainak végrehajtását segíti. Széleskörű kommunikációt tesz lehetővé a cég központja, az értékesítők

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V VERZIÓHOZ

TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V VERZIÓHOZ TÁJÉKOZTATÓ A CobraContoLight V2017.2 VERZIÓHOZ Változások a V2017.1 verzió kiadása után Adatbázis frissítés Általános információk A CobraContoLight 2017.2-es verziójában módosult az adatbázis struktúra.

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Kulcs Számla frissítés

Kulcs Számla frissítés Kulcs Számla frissítés Megjelenés dátuma: 2010. március 29. Elszámolási időszakos számlák Környezetvédelmi Termékdíj változás Szerződésekből bizonylat kiállítás Automatikus adatmentési lehetőség Készpénzfizetési

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Pénztár, Eszköz, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Menetlevél

Részletesebben

TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek

TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek A számítógépek és a szoftverek gyártásának és kereskedelmének óriási technikai fejlıdése eddig soha nem látott lehetıségeket nyitott a számítógéppel és szoftverrel

Részletesebben

A Doki For Vets állatorvosi nyilvántartó software számlázó modul részletes felhasználói leírása

A Doki For Vets állatorvosi nyilvántartó software számlázó modul részletes felhasználói leírása A Doki For Vets állatorvosi nyilvántartó software számlázó modul részletes felhasználói leírása 1. Általános fogalomtár - A NAV megfelelőség biztosítása érdekében ez a dokumentum tartalmazza a Doki For

Részletesebben

Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon

Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon Bankkártya elfogadás a kereskedelmi POS terminálokon Költségcsökkentés egy integrált megoldással 2004. február 18. Analóg-Digitál Kft. 1 Banki POS terminál elemei Kliens gép processzor, memória, kijelző,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEJELENTKEZÉS A www.velostar.hu/webshop címet írjuk be a böngésző címsorába. A bejelentkezéshez adjuk meg a partnerkódot és a jelszót. Uugyanaz, mint a régi webshopnál. Nyomjuk meg

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft Ismertető Kapcsolattartó: Gáll Kálmán + 36 20 548 6112 Kedves Ügyfelünk! Először is szeretnénk megköszönni érdeklődését termékünk iránt. Cégünk közel 20 éve alakult egyedi szoftverek gyártása és forgalmazása

Részletesebben

Könyvtári címkéző munkahely

Könyvtári címkéző munkahely Könyvtári címkéző munkahely Tartalomjegyzék A RENDSZER HARDVER ELEMEI...3 1 RFID CÍMKÉK... 3 2 RFID ASZTALI OLVASÓ... 3 A RENDSZER SZOFTVER ELEMEI... 4 1 KÖNYV CÍMKÉZŐ MUNKAÁLLOMÁS... 4 2 A PC- S SZOFTVEREK

Részletesebben

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 17 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes

Részletesebben

LogControl Raktár Management

LogControl Raktár Management 1 2 LogControl Raktár Management Egy korszeru raktárkezelo és számlázó rendszer fo funkciója egy cégen belüli áruforgalom tételes rögzítése és nyomon követése. A rendszer kialakításakor figyelembe vett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv DokiRex.SQL Betegnyilvántartó szoftver (továbbiakban: program) Felhasználói kézikönyv Számlázás modul Kézikönyv és vonatkozó induló program verzió: [v16.1.xx] Az ahol az xx tetszőleges köztes alverzió

Részletesebben

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma:

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma: A szállítólevél A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására szolgál. bizonylat nem elegendő az ellenérték kifizetésére ezt kizárólag a számla alapján fizetjük

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Navision modulok Szállítók és beszerzés Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Ez a rész a beszerzési folyamatokat támogatja. Szállítókról tárolt

Részletesebben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/11 Tartalomjegyzék 1. Telepközi mozgások áttekintés...3 2. Telepközi

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Bátori Tamás Képviselet Vezető

Bátori Tamás Képviselet Vezető Bátori Tamás Képviselet Vezető A társaság vagyonának számba vétele A mérleg valódiságának alátámasztása Anyagi felelősök elszámoltatása A leltározás maga a munkafolyamat A leltár pedig ennek az eredménye

Részletesebben

AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ

AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ itelligence BusinessForum 2014. AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ AZ EGYES FUNKCIÓK KAPCSOLÓDÁSA A VÁLLALATI ÜZEMGAZDASÁGI FOLYAMATOKHOZ (SAP BUSINESS ONE 9.1) Váradi László Budapest,

Részletesebben

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér

Részletesebben

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR Termék ismertető Készítette: Fájl név: Verzió: First Line Experts Kft. First_Line_Hazipenztar_termekismerteto v1 1 / 5 1. Házipénztár modul funkcionális ismertetése 1.1. Integráció

Részletesebben

A rendszer új verziója lehetőséget nyújt az erőforrások Excel táblázatba exportálására és a táblázatban elvégzett ármódosítások betöltésére.

A rendszer új verziója lehetőséget nyújt az erőforrások Excel táblázatba exportálására és a táblázatban elvégzett ármódosítások betöltésére. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu KöVeT - építőipari költségvetés készítő rendszer Tisztelt Érdeklődő! A KöVeT építőipari költségvetés

Részletesebben

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS...

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS... 1. FŐMENÜ...2 2. BEVÉTELEZÉS...2 2.1. ÚJ BEVÉTELEZÉS...2 2.2. BEVÉTEK LISTÁJA...3 3. SZÁLLÍTÓLEVÉL...3 3.1. ÚJ SZÁLLÍTÓ (ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL)...3 3.2. SZÁLLÍTÓK LISTÁJA (SZÁLLÍTÓLEVELEK LISTÁJA)...4 4. SZÁMLA...4

Részletesebben

Tartalom Tartalom...1 Bevezetés...2 Általános áttekintés...3 Az IFSZ Házipénztár modul alapkoncepciója... 3 Jogosultságkezelés... 4 Bizonylatszámozás... 4...5 Törzsadatok és beállítások... 5 Pénztári jogosultságok

Részletesebben

N Y I L A T K O Z A T

N Y I L A T K O Z A T N Y I L A T K O Z A T A COM for Web internetes számlázó alkalmazás (https://konyveles.multienergie.hu) számlázási rendjéről. 1. A számlák iktatószámainak felépítése: 1.1. Az iktatószám felépítése kimenő

Részletesebben

Számlázás kezelési leírás

Számlázás kezelési leírás PENTRO KFT. Adószám:13233712-2-14 Számlázás kezelési leírás Név: Számlázás Verzió: 014.010.001 Általános ismertetés A programot Windows programkörnyezetben lehet kezelni. A legfontosabb alapelvek a következők:

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 decemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK

TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK TESZT GÉPJÁRMŰVEK KEZELÉSE A K2D RENDSZERBEN TARTALOMJEGYZÉK 1. Új gépjármű teszt gépjárművé minősítése, majd a teszt gépjármű értékesítése... 2 1.1. Új gépjármű teszt gépjárművé minősítése... 2 1.1.1.

Részletesebben

Általános Integrált Rendszer

Általános Integrált Rendszer Kiskereskedelmi számlázó rendszer (AIR_KISKER_SZLA) segédlet Számlázó program azonosítója: 3.0 Dokumentum verzió száma: 3.0 Készült: 2016.09.06 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 1 Bevezetés... 3 2

Részletesebben

Magyar Vegyipari Szövetség ADR-SEVESO munkaértekezlet ADR MODUL. fejlesztési igazgató Nagy Imre értékesítési tanácsadó Megatrend Zrt

Magyar Vegyipari Szövetség ADR-SEVESO munkaértekezlet ADR MODUL. fejlesztési igazgató Nagy Imre értékesítési tanácsadó Megatrend Zrt Magyar Vegyipari Szövetség ADR-SEVESO munkaértekezlet 2009.03.05 Veres József Radakovics János Szűcs János rendszerszervező rendszerszervező fejlesztési igazgató Nagy Imre értékesítési tanácsadó Megatrend

Részletesebben

A jelen fejlesztéssel párhuzamosan bővült az Adatbázis kapcsolat ablak információtartalma.

A jelen fejlesztéssel párhuzamosan bővült az Adatbázis kapcsolat ablak információtartalma. TÁJÉKOZTATÓ A CCN V2015.6 VERZIÓHOZ Változások a V2015.5 verzió kiadása után Általános információk, alapadatok 1. SQL adatbázis adatainak kijelzése SQL server Express edition esetén, ha az adatbázis által

Részletesebben

Kísérő okmányok felvitele

Kísérő okmányok felvitele Kísérő okmányok felvitele Ez a menüpont lehetővé teszi, hogy direkt módon lehessen borkísérő okmányokat készíteni, az áttekintés használata nélkül. Borkísérő okmányok A menüpont a borkísérő okmányok karbantartására,

Részletesebben

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS

SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁST, Főkönyv, Készlet, Univerzális számlázó modult érintő változásokról

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Készlet, Vizes számlázó, Kommunális számlázó, Távhő számlázó modulokat érintő

Részletesebben

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár Vonalkód és s mobil adatgyűjt jtés Salga Péter Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár A mobil rendszer lényege A vállalatirányítási rendszer bármely funkciója távolról,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 októberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Polár kezelési segédletek. Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben

Polár kezelési segédletek. Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben Polár kezelési segédletek Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben Tartalomjegyzék 1. Az egyéb készletmozgásokról...3 2. Mikor használjuk az egyéb készletmozgásokat?...3 3. Egyéb készletmozgás

Részletesebben

INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások

INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások INFOR ERP Ln 6.1 Baan IV vonalkódos megoldások 2009.november 4. Vagányi Ferenc ferenc.vaganyi@snt.hu www.snt.hu 1 Vonalkód jellemzők Vonalkódok jellemzői, vonalkódos szabványok A vonalkódok lehetnek egy-,

Részletesebben

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Univerzális modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális számlázó, Menetlevél, Eszköz modulokat érintő változásokról

Részletesebben

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László

Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel május 11. Tapolca Szilágyi László Vállalat- és vállalkozás irányítás a Memorial Szo7verrel 2019. május 11. Tapolca Szilágyi László A szakmával közösen fejlesztett szoftver Akár üzemeltet, akár szolgáltat, időt és munkát takarít meg a program

Részletesebben

Tisztaszınyeg nyilvántartó

Tisztaszınyeg nyilvántartó Tisztaszınyeg nyilvántartó A szoftver célja a szınyegtisztításhoz tartozó rendelés-nyilvántartásának biztosítása. A program lehetıvé teszi egyszerre több felhasználó egyszerre történı munkáját egyszerre.

Részletesebben

LogControl -FlexTrade

LogControl -FlexTrade FlexTrade kiskereskedelmi rendszer Rendszerünk tökéletes megoldást nyújt a legkisebb üzletektől a nagyobb forgalmú kereskedelmi egységekig mindenki számára. A vonalkódok teljeskörű támogatása, a kézi-számítógépek

Részletesebben

PRECÍZ Információs füzetek

PRECÍZ Információs füzetek PRECÍZ Információs füzetek Információk, Módszerek, Ötletek és Megoldások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerhez 3. EXCEL adatkapcsolat (mod. 2009.07.) Ügyviteli nyilvántartások és EXCEL formátumú

Részletesebben

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után Számlakészítés Funkcióbővülés: Alap számlaformátumon a tételekhez tartozó értékesítési rendelés bizonylatszám és az ügyfél által adott beszerzési szám megjelenítése bekapcsolható az Admin programban az

Részletesebben

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu

Verzió: 2.0 2012. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu PROCONTROL Proxer 6 RFID Proximity kártyaolvasó Verzió: 2.0 2012. Létrehozás dátuma: 2012.08.07 18:42 1. oldal, összesen: 5 A Proxer6 egy proximity kártyaolvasó, ami RFID kártyák és transzponderek (egyéb

Részletesebben

a logisztikai informatikai rendszerekben

a logisztikai informatikai rendszerekben Az m-kereskedelem m alkalmazásai a logisztikai informatikai rendszerekben Logisztikai informatika 2005. 11. 21. Fodor Júlia A mobil kereskedelemben alkalmazható eszközök! Mobiltelefonok szolgáltatásai;

Részletesebben

csereprogram Összhangban az informatikával. Összhangban a kereskedelemmel. Kereskedelmi informatikai rendszerek 20 éves tapasztalattal.

csereprogram Összhangban az informatikával. Összhangban a kereskedelemmel. Kereskedelmi informatikai rendszerek 20 éves tapasztalattal. Nemzeti dohánybolt online pénztárgép rendszer csereprogram Összhangban az informatikával. Összhangban a kereskedelemmel. Kereskedelmi informatikai rendszerek 20 éves tapasztalattal. Biztosítsa be nemzeti

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Herdon Miklós egyetemi docens. Rózsa Tünde egyetemi adjunktus

Herdon Miklós egyetemi docens. Rózsa Tünde egyetemi adjunktus Herdon Miklós egyetemi docens Rózsa Tünde egyetemi adjunktus Debreceni Egyetem AGTC, Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar, Gazdaságelemzés- módszertani és Alkalmazott Informatikai Intézet Forrás:

Részletesebben

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég.

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég. A vállalat mint rendszer Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek erőforrások Cég Gazdálkodó szervezet Vállalat erőforrások Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Valóságos Működő Gazdasági

Részletesebben

Kihívások és lehetőségek Innováció és új modellek az ellátási láncban Az MLBKT 17. éves kongresszusa november

Kihívások és lehetőségek Innováció és új modellek az ellátási láncban Az MLBKT 17. éves kongresszusa november ESZKÖZKIADÓ AUTOMATÁK avagy zártláncú elosztási rendszerek 2009. november 13. Dr. Várnagy Emese A raktármenedzsment új dimenziója Alap probléma Disztribút or raktár Megrendelés manuális, beszerző Folyamat

Részletesebben

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA I. BEVEZETÉS Az EKAER-bejelentő modul a Számlázás-házipénztár illetve a Készletnyilvántartás programokhoz megvásárolható programmodul. A modul segítségével a szállítólevélből,

Részletesebben

Technológia a gyógyítás szolgálatában. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel. Technológiai ismertető 2015. 04.

Technológia a gyógyítás szolgálatában. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel. Technológiai ismertető 2015. 04. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel Technológiai ismertető 2015. 04. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel Az Enterprise Group ehealth és Consulting ainak szoros együttműködésének

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Mobile Online Android és ios szoftver alkalmazáshoz Verzió 1.0 2014.11.28. 1/12 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 A Terminál használata... 3 2.1 Az első indítás... 3 2.2 Bejelentkezés...

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT. TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT. TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ AJÁNLAT TRAFIK készletnyilvántartó rendszer Hagyományos (árbeütős) pénztárgéppel és PC-vel rendelkező koncesszió nyerteseknek Tisztelt Leendő Partnerünk! Amennyiben Ön már rendelkezik

Részletesebben

4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu 2008-09-24. SZERVIZ Készletkezelési modul 1

4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu 2008-09-24. SZERVIZ Készletkezelési modul 1 IGLU Software 4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu SZERVIZ ESZKÖZKARBANTARTÁS TERVEZÉSI ÉS ELLENŐRZÉSI PROGRAM (KARBANTARTÁS-MENEDZSMENT) K é s z l e t

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

Irányítástechnika fejlődési irányai

Irányítástechnika fejlődési irányai Irányítástechnika fejlődési irányai Irányítástechnikai megoldások Rendszer felépítések 1 Rendszer felépítést, üzemeltetést befolyásoló tényezők Az üzemeltető hozzáállása, felkészültsége, technológia ismerete

Részletesebben

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben:

CobraConto.Net v0.36 verzió. Újdonságok a CC-Net-ben: CobraConto.Net v0.36 verzió Újdonságok a CC-Net-ben: Számlakészítés Adószám A Program működése: A program automatikusan beemeli az adószámot a számlára, EU-s ügylet esetén az EU-s adószámot, ha nem talál

Részletesebben

SAP Business One. Raktári tranzakciók. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Raktári tranzakciók. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Raktári tranzakciók Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Szállítás Árubeérkezés Kimutatások Szállítólevél készítése a vevıi rendelésbıl származtatva A partner kiválasztása a Szállító vagy

Részletesebben

KÉPZÉS NEVE: Informatikai statisztikus és gazdasági tervezı TANTÁRGY CÍME: Tanirodai ismeretek I., II. Készítette: Rétfalvi Imre Semegi Ildikó

KÉPZÉS NEVE: Informatikai statisztikus és gazdasági tervezı TANTÁRGY CÍME: Tanirodai ismeretek I., II. Készítette: Rétfalvi Imre Semegi Ildikó Leonardo da Vinci Kísérleti projekt által továbbfejlesztett Szakmai program KÉPZÉS NEVE: Informatikai statisztikus és gazdasági tervezı TANTÁRGY CÍME: Tanirodai ismeretek I., II. Készítette: Rétfalvi Imre

Részletesebben

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar 89-ben 4 személy által alapított Kft. 2003-től régi tulajdonosokkal

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7 1 2 3 A C ÁRAJÁNLAT VEVŐI RENDELÉS TELEPRE RENDELÉS H B G E D 4 5 OBJEKT F KÉSZLET BEVÉTEL K I 6 7 ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL J SZÁMLA 1 NEXTSTEP EXTRA Kereskedelmi rendszer áruforgalmi folyamatának rövid

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. ÁFA bevallás... 5 1.3. Készletfinanszírozás... 5 1.4. Pénztár... 6 1.5. Általános kimenő számlázás...

Részletesebben

Kézikönyv. Leltárív létrehozása, nyomtatása, nyitása

Kézikönyv. Leltárív létrehozása, nyomtatása, nyitása Kézikönyv Leltárív létrehozása, nyomtatása, nyitása Összefoglalás Verzió: 2011r2n08 A tanulás célja Ön képes lesz egy új leltárívet létrehozni, kinyomtatni, megnyitni. A leltár készítés folyamata az abas-ban

Részletesebben

HecPoll a vezérlő rendszer

HecPoll a vezérlő rendszer a vezérlő rendszer Az előnyei: Könnyű Integráció Ergonomikus kivitel Több nyelvűség Multi-Kliens támogatás Import / Export Interfész 2 Egyszerű integráció Csatlakozás a meglévő modern IT rendszerhez Egyszerű

Részletesebben

Teszt autók mozgatása modul

Teszt autók mozgatása modul Teszt autók mozgatása modul 1. Bevezetés... 2 2. Szűrési feltételek... 2 3. Új gépjármű teszt autóvá történő minősítése... 3 4. Teszt gépjármű mozgatása... 6 5. Teszt gépjármű visszavétele... 8 1 1. Bevezetés

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 májusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

HIRDETMÉNY. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank

HIRDETMÉNY. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank. ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK Elektronikus Bank HIRDETMÉNY Kondíciós lista CIB Babakötvény Program Devizabelföldi magánszemélyek részére, CIB OBA elkülönített számla, CIB Betétszámla, CIB Takarékszámla, CIB Kamatkirály számla Kondíciós lista magánszemélyek

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 májusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

BÁN JÓZSEF TKR D.R.K.R. V2.11. Raktári Készletnyilvántartó Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár. Felhasználói kézikönyv BÁN JÓZSEF

BÁN JÓZSEF TKR D.R.K.R. V2.11. Raktári Készletnyilvántartó Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár. Felhasználói kézikönyv BÁN JÓZSEF BÁN JÓZSEF FERTİSZÉPLAK SZÉKESFEHÉRVÁR - BUDAPEST TKR D.R.K.R. V2.11. Raktári Készletnyilvántartó Rendszer VISZK Bt. Székesfehérvár Felhasználói kézikönyv Bán József Kiadva : 1999. szeptember BÁN JÓZSEF

Részletesebben

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot.

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot. Általános 1. Fejlesztésre került a frissítések automatikus keresése: A Beállítások / Működés / Általános menüpontban bekapcsolható, hogy a rendszer indulásakor automatikusan keressen frissítéseket. A keresés

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2009 februárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

METRISOFT Mérleggyártó KFT

METRISOFT Mérleggyártó KFT METRISOFT Mérleggyártó KFT : 6800 Hódmezvásárhely Jókai u.30. Tel : (62) 246-657 Fax : (62) 249-765 E-mail : merleg@metrisoft.hu Weblap : http://www.metrisoft.hu Szerver: http://metrisoft.dsl.vnet.hu K:\KOZOS\Kope\Szalgmérlegkérdív.doc

Részletesebben