Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 11-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből."

Átírás

1 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli 141/2010.(VIII.11.) KT. H a t á r o z a t a a Helyi Választási Bizottsági tagok és póttag megválasztása Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Helyi Választási Bizottság tagjainak megválasztása című előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: 1.) A képviselő-testület a évi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, a következő általános választásra létrehozott helyi választási bizottság alakuló üléséig - a helyi választási bizottság tagjainak, illetve póttagjainak megválasztja az alábbi személyeket: 1.) Balázsné Szűcs Marianna - tag 7940 Szentlőrinc, Pécsi u. 23/b 2.) Kurucz Istvánné - tag 7940 Szentlőrinc, Szent István u ) Raffay Katalin tag 7940 Szentlőrinc, Nefelejcs u. 1/b 4.) Törgyéki Gyula póttag 7940 Szentlőrinc, Pécsi u. 14/a 2.) A képviselő-testület felkéri az polgármestert, hogy a helyi választási bizottság választott és delegált tagjainak az eskütételéről gondoskodjon. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Dr. Karakán Béla - jegyző Határidő: augusztus 22. Szentlőrinc, augusztus 30.

2 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli 142/2010.(VIII.11.) KT. H a t á r o z a t a Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói álláshelyére beérkezett pályázat elbírálásáról Képviselő-testülete Nyersné Gödöny Zsuzsanna (szül. Szigetvár, , anyja neve: Bódis Mária) Szentlőrinc, Március 15. tér 3/A szám alatti lakost szeptember 1. napjától augusztus 31. napjáig 5 éves időtartamra a Művelődési Központ és Könyvtár igazgatójának kinevezi. Illetménye: Alapilletmény: Vezetői pótlék: Összesen: ,- Ft ,- Ft ,- Ft A Képviselő-testület megbízza a jegyzőt a kinevezéssel kapcsolatos feladatok elvégzésével. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: értelem szerint Szentlőrinc, augusztus 30.

3 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli 143/2010.(VIII.11.) KT. H a t á r o z a t a A Szentlőrinci Geotermia Zrt. kérelme, szolgalmi jog bejegyzéséhez Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szentlőrinci Geotermia Zrt.kérelmét és úgy határozott, hogy hozzájárulását adja a tulajdonában lévő Szentlőrinc külterület 015 hrsz-ú és a Szentlőrinc belterület 1029, 1036/1 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú területekre szolgalmi jog bejegyzéséhez. Ennek megfelelően a Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szolgalmi jog bejegyzéséről szóló szerződés aláírására. Tönkő Péter beruházó Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, augusztus 30.

4 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli 144/2010.(VIII.11.) KT. H a t á r o z a t a MVH pályázati pénz visszavonásával kapcsolatos intézkedésekről Képviselő-testülete úgy határozott, hogy az S és P 2004 Kft. (Pécs, Kerülő u. 5.) mint kivitelező, valamint a FAFU Bt. (Szigetvár, Tulipán u. 16). mint műszaki ellenőr ellen pert kíván indítani az MVH pályázaton elnyert 10 millió forint összegű pályázati támogatás visszavonása ügyében. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy Tönkő Péter beruházó ellen indítsa el a fegyelmi eljárást. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, augusztus 30.

5 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 11-ei, rendkívüli 145/2010.(VIII.11.) KT. H a t á r o z a t a támogatási szerződés a Nostracement Kft-vel Képviselő-testülete megtárgyalta a Nostracement Kft-vel kötendő támogatási szerződést, és köszönettel fogadja a Kft-nek az önkormányzatot júniusában történt rendkívüli időjárás okozta káresemények felszámolásához és a további védekezésre való felkészüléshez nyújtandó 2 millió forint összegű támogatását. A Képviselő-testület felhatalmazza dr. Győrvári Márk polgármestert a fenti tartalmú támogatási szerződés megkötésére. Határidő: augusztus Szentlőrinc, augusztus 30.

6 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 146/2010.(VIII.26.) KT. H a t á r o z a t a beszámoló az Önkormányzat évi gazdálkodás I-VI. havi alakulásáról Képviselő-testülete megtárgyalta az önkormányzat évi költségvetési előirányzatainak I. félévi teljesítéséről szóló előterjesztést és az abban foglaltakat elfogadja. Felhívja a figyelmet a fegyelmezett gazdálkodásra, az előirányzatok betartására. Felelős: Dr Győrvári Márk polgármester Dr Karakán Béla jegyző Határidő: december 31. Szentlőrinc, augusztus 30.

7 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai Szentlőrinc Város Önkormányzat 147/2010.(VIII.26.)KT Határozata Állati hullák ártalmatlanítása érdekében történő megállapodás utólagos jóváhagyása, a Szentlőrinci Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulással Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta az állati hullák ártalmatlanítása érdekében történő, a Szentlőrinci Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulással kötendő megállapodásról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy utólagosan elfogadja a megállapodást. A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a megállapodásban 2.) pontjában szereplő, a beszállított hulladék után fizetendő díjat (ez 2010-ben Br.69 Ft/Kg) az Önkormányzat, - amennyiben közterületről történik a beszállítás - kifizeti. Más esetben magánszemély, cég, szervezet- által történő beszállítás esetén pedig ugyanezen díj alapján számított költséget közvetlenül az érintett fizeti. Ennek jogi feltételeit a képviselő-testület rendeletben kívánja szabályozni és felhatalmazza a jegyzőt, hogy az állati hulladékok kezelésével kapcsolatos közszolgáltatás szabályainak meghatározására készítsen elő egy rendelet tervezetet. Dr. Karakán Béla - jegyző Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, augusztus 30.

8 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 148/2010.(VIII.26.) KT. H a t á r o z a t a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzat Ösztöndíjpályázati rendszer évi fordulójához való csatlakozásról Képviselő-testülete a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez való csatlakozásról szóló előterjesztést megtárgyalta, s a szakbizottságok véleményét megismerve az alábbiak szerint határozott: 1. Képviselő-testülete elhatározza, hogy a felsőoktatásban részt vevő, az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók segítése céljából csatlakozni kíván a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíjpályázati rendszer évi fordulójához és kötelezettséget vállal a beérkezett pályázatokról hozott döntés on-line adatbázisban történő rögzítésére. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a csatlakozási nyilatkozatot aláírja. Határidő: szeptember A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a pályáztatással, elbírálással, szociális juttatással stb. kapcsolatos intézkedéseket az Általános Szerződési Feltételekben foglaltaknak megfelelően tegye meg. Határidő: szeptember 30. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző 2. A Képviselő-testület felkéri a Pénzügyi Bizottságot, hogy a évi költségvetés összeállítása során az ösztöndíjalap feltöltésére Ft költségigényt vegyen figyelembe. Határidő: február 15. Felelős: Pénzügyi Bizottság elnöke Szentlőrinc, augusztus 30.

9 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 149/2010. (VIII. 26.) KT. H a t á r o z a t a az ING a Gyermekegészségügyért Alapítvány pályázatán való részvételről Képviselő-testülete az előterjesztés megtárgyalása után úgy határozott, hogy az ING a Gyermekegészségügyért Alapítvány által gyermek-egészségügyi eszközök beszerzése tárgyában kiírt pályázaton részt kíván venni. A megvásárolni szándékozott eszközök az alábbiak: - Szűrőaudiometer Ft (áfával) - Látásvizsgálat tábla kétoszlopos Ft (áfával) - Látásvizsgáló plexilap dupla 5 m (számos/villás) ,- Ft (áfával) - Látásvizsgáló tábla egyoszlopos Ft (áfával) - Látsávizsgáló plexilap szimpla 5m (villás) Ft (áfával) - Csecsemőmérleg Ft (áfával) Összesen: Ft (áfával) A pályázat feltétele az 50 %-os önerő, tehát ,- Ft biztosításáról szóló nyilatkozat. A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a pályázathoz szükséges ,- Ft önerőt biztosítja a évi költségvetés általános tartalék terhére és utasítja a Pénzügyi és Intézményfelügyeleti Osztályt az összeg rendelkezésre tartására a pályázat kedvező elbírálása esetén. Határidő: augusztus 31. Szentlőrinc, augusztus 30.

10 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 150/2010. (VIII.26.) KT Határozata Mecsek-Dráva Önkormányzati Társulás egységes szerkezetbe foglalt Szervezeti és Működési Szabályzatának módosításáról Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 18. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében a költségvetési szervek jogállásáról és gazdálkodásáról szóló évi CV. törvény 8. (2) a) pontja alapján a Mecsek-Dráva Regionális Szilárdhulladék Kezelő Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás egységes szerkezetbe foglalt Szervezeti és Működési Szabályzatát a Társulási Tanács által 19/2010. ( ) számú határozattal jóváhagyott tartalommal elfogadja. A képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a Mecsek-Dráva Regionális Szilárdhulladék Kezelő Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás egységes szerkezetbe foglalt Szervezeti és Működési Szabályzatának aláírására. Tőnkő Péter beruházó Határidő: szept. 15. Szentlőrinc, augusztus 30.

11 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 151/2010. (VIII.26.) KT Határozata tájékoztató a két ülés közötti bizottsági munkákról és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Képviselő-testülete a Külkapcsolatok Bizottságának, a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottságnak, a Pénzügyi Bizottságnak, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottságnak, a Szociális és Egészségügyi Bizottságnak, a Jogi és Ügyrendi Bizottságnak augusztusi üléseiről szóló beszámolót megtárgyalta és egyben meghallgatta az átruházott hatáskörben hozott döntésekről született határozatokat. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: augusztus 26. Szentlőrinc, augusztus 30.

12 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 152/2010. (VIII.26.) KT Határozata szakokleveles képzésen való részvételről Képviselő-testülete hozzájárulását adja dr. Örkényi Anna intézményvezetőnek a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának jogi szakokleves orvos továbbképzésen való részvételéhez. A képzés (3 félév + záróvizsga) teljes költségét a TÁMOP programból visszamaradt Ft bevételből a Szociális Szolgáltató Központ finanszírozza. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a fentiek értelmében készítse el az intézményvezető tanulmányi szerződését. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: október 1. Szentlőrinc, augusztus 30.

13 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 153/2010. (VIII.26.) KT Határozata távhővezeték javításának pénzügyi fedezetének biztosításáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a városi távfűtőhálózat Március 15. tér és Ifjúság út közötti szakaszán (földalatti csatorna) a csővezetékek kicserélését a Szentlőrinci Közüzemi Kft. saját költségvetéséből, vagy hitel felvételéből oldja meg. A Testület utasítja a Kft-t, hogy a fűtési idény kezdetéig feltétlen oldja meg az észlelt hiba javítását. Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, augusztus 30.

14 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 154/2010. (VIII.26.) KT Határozata Szentlőrinc, Bányász utca belterületi csapadékvíz elvezetéséről Képviselő-testülete megtárgyalta a Szentlőrinc, Bányász utca belterületi csapadékvíz elvezetéséről szóló előterjesztést. A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Bányász utca és az azt körülvevő terület csapadékvízének elvezetését minél előbb meg kell oldani. A Testület a GEOÉPKER Kft. ajánlatát elfogadja és megrendeli bruttó ,- Ft, bruttó ,- Ft és bruttó ,- Ft, összesen: bruttó ,- Ft összegben a munkák elvégzését. A Testület a fenti munkák pénzügyi fedezetét a következőképpen biztosítja: ,- Ft-ot a Nostracement Kft. e célra folyósított támogatásából, ,- Ft-ot az OTP Nyrt. e célra folyósított támogatásából, - a fennmaradó ,- Ft-ot pedig a évi általános költségvetési tartalékalapjából fedezi. Tönkő Péter beruházó Határidő: november 30. Szentlőrinc, október 6.

15 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 155/2010.(VIII.26.) KT Határozata Szociális Szolgáltató Központ Alapító Okiratának módosítása Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szociális Szolgáltató Központ Alapító Okiratának módosításáról szóló előterjesztést. A Képviselő-testület elfogadta az előterjesztésben szereplő változtatásokat az alábbiak szerint: 1. ) Az Alapító Okirat 4.sora az alábbiakkal egészül ki: működési kör: Étkeztetés tekintetében: Szentlőrinc város területe és Szentlőrinc Kistérség területe A Képviselő-testület felhívja a jegyzőt, hogy a módosítást haladéktalanul küldje meg a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Területi Igazgatóságához. A Képviselő-testület továbbá felkéri a jegyzőt, hogy a módosítását már a módosított Áht, az Ámr szerint készítse el. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: szeptember 1. Szentlőrinc, október 6.

16 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 156/2010. (VIII.26.) KT Határozata Brantner-Koncz műemlékház múzeumi működését támogató alapítvány évi támogatásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Brantner-Koncz műemlékház múzeumi működését támogató alapítványt évben ,- Ft-tal támogatja, valamint egyetért azzal, hogy dr. Győrvári Márk polgármester a évi polgármesteri keretből további ,- Ft-ot biztosít az alapítvány számára. A Képviselő-testület a ,- Ft összegű támogatást évi általános költségvetési tartalékalapja terhére biztosítja. A Testület megbízza dr. Karakán Béla jegyzőt, hogy az önkormányzat és az alapítvány közötti együttműködésről, az alapítvány támogatásáról készítsen elő egy megállapodás-tervezetet és azt terjessze a Képviselő-testület elé. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: támogatás folyósítására szeptember 30. a megállapodás beterjesztésére december 31. Szentlőrinc, október 6.

17 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 157/2010.(VIII.26.) KT. H a t á r o z a t a a járóbeteg-szakellátó beruházás kivitelezéséhez szükséges önrész biztosításáról 1.) Képviselő-testülete az előzetes határozataira alapozva és azokat kiegészítve hozzájárul a Bankszámla szerződés valamint a hozzá kapcsolódó - Folyószámla-hitelkeret Szerződés (hitelkeret Ft, futamidő 1 év) - Hitelszerződés beruházási célra (hitelkeret Ft, futamidő 15 év, rendelkezésre tartás 1 év) - Keretfinanszírozási Szerződés - Jelzálogszerződések polgármester, jegyző általi aláíráshoz. 2.) A hitel szerződésben felajánlott biztosítékok: - Folyószámla hitelkeretre az önkormányzat költségvetési bevételei és a 32.,33.,34. hrsz ingatlanok. - Beruházási célú hitel keretre a 32.,33.,34., hrsz. ingatlanok. 3.) Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete kötelezettséget vállal a hitel visszafizetésére és a mindenkori éves adósságszolgálat, mindenkori költségvetésbe történő betervezésére. Határidő: augusztus 31. Szentlőrinc, augusztus 30.

18 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 158/2010.(VIII.26.) KT. H a t á r o z a t a a Helyi Választási Bizottság póttagjának megválasztásáról Képviselő-testülete a Helyi Választási Bizottság póttagjának megválasztása című előterjesztést megtárgyalta és az alábbi határozatot hozta: 1.) A képviselő-testület a évi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, a következő általános választásra létrehozott helyi választási bizottság alakuló üléséig - a helyi választási bizottság póttagjának megválasztja az alábbi személyt: Denkmajer Ferencné 7940 Szentlőrinc, Kodolányi u. 28. szám alatti lakos. 2.) A képviselő-testület felkéri az polgármestert, hogy a helyi választási bizottság választott és delegált tagjainak az eskütételéről gondoskodjon. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: augusztus 26. Szentlőrinc, augusztus 30.

19 Kivonat: Képviselő-testületének augusztus 26-ai 159/2010.(VIII.26.) KT. H a t á r o z a t a a Szentlőrinc-Királyegyháza és Szentlőrinc-Tarcsapuszta között létesítendő kerékpárútról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy támogatási szerződést köt a Nostracement Kft-vel, aki ,- Ft támogatást nyújt a Szentlőrinc- Tarcsapuszta-Királyháza kerékpárút tervezéséhez. A Képviselő-testület a Nostracement Kft. támogatását felhasználva Vállalkozási (Tervezési) Szerződést köt az Innober-Wave Kft-vel (Budapest, Baross tér 2.), aki két ütemben teljesíti a kerékpárút tervezését. A Képviselő-testület megbízza dr. Karakán Béla jegyzőt a Királyháza Községi Önkormányzattal kötendő gesztori megállapodás előkészítésével a kerékpárúttal kapcsolatos projektfeladatok vonatkozásában. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, augusztus 30.

20 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 160/2010.(IX.30.) KT. Határozata zárt ülés elrendeléséről Képviselő-testülete figyelemmel az Önkormányzat Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2007.(IV.12.) Rendelet 21. (2) bek. b) pontjára zárt ülésen tárgyalja az alábbi napirendet: Előterjesztés a Szentlőrinci Geotermia Zrt. hitelfelvételéről Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 21.

21 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai, zárt 161/2010.(IX.30.) KT. Határozata a Szentlőrinci Geotermia Zrt. hitelfelvételéről Szentlőrinc város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szentlőrinci Geotermia Zrt. hitelfelvételéről szóló előterjesztés és az alábbiak szerint határozott: Szentlőrinc város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja, hogy a Szentlőrinci Geotermia Zrt. az anyavállalattal, a PannErgy Polifin Zrt-vel Hitelkeret szerződést kössön Ft (vagy ennek megfelelő euro) összeg erejéig. A hitelfelvétel kondíciói: a futamidő: december 31. a kamat: forint esetén 3 hónapos BUBOR, euro esetén 3 hónapos EUR LIBOR kamat felár: maximum 3 %, PannErgyre vonatkozó piaci fizetési gyakoriság: futamidő végén A Képviselő-testület sem a tőke emelésben, sem a tartozás visszafizetésében semmiféle kötelezettséget nem vállal. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy döntéséről értesítse a Szentlőrinci Geotermia Zrt-t. Dr. Karakán Béla - jegyző Határidő: október 15. Szentlőrinc, október 21.

22 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 162/2010.(IX.30.) KT. Határozata Szentlőrinc Város Önkormányzata közművelődési feladatellátásának szakfelügyeleti célvizsgálatáról Képviselő-testülete megtárgyalta a település önkormányzat közművelődési feladatellátásáról szóló általános és részletes szakfelügyeleti vizsgálati jelentést és úgy határozott, hogy az abban foglaltakat elfogadja, a feltárt jogszabályi hiányosságokat pótolja január 31-ig (a helyi rendeletet módosítja, valamint a Művelődési Központ és Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatát felülvizsgálja). Nyersné Gödöny Zsuzsanna igazgató Határidő: január 31. Szentlőrinc, október 21.

23 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 163/2010.(IX.30.) KT. Határozata Művelődési Központ és Könyvtár intézmény könyvtár szakfelügyeleti vizsgálatáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Művelődési Központ és Könyvtár intézmény könyvtári szakfelügyeleti vizsgálatáról szóló jelentést és az abban foglaltakat elfogadja. A Képviselő-testület a vizsgálati jelentést továbbítja az intézményvezetőjének, akinek feladata, hogy előkészítse a könyvtár városi rangjához méltó elhelyezésének tervét, az ehhez kapcsolódó könyvtári stratégiai tervet és részletes szakmai programot. A Testület utasítja továbbá az intézmény vezetőjét, hogy a könyvtárossal ismertesse a rá vonatkozó feladatokat és gondoskodjon azok megvalósításáról. Nyersné Gödöny Zsuzsanna igazgató Határidő: november 30. Szentlőrinc, október 21.

24 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 164/2010.(IX.30.) KT. Határozata SZONEK Ifjúság Úti Általános Iskolában új tanulószobai csoport indításáról a 2010/2011. tanévben Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a SZONEK 2010/2011-es tanévének, nevelési évének tanulói létszámának és csoportjainak alakulásáról szóló 86/2010.(V.6.) KT. Határozatának 4. pontját az alábbiak szerint módosítja: A Képviselő-testület a Szentlőrinci Kistérségi Oktatási - Nevelési Központ Ifjúság Úti Általános Iskola napközis és tanulócsoportok számát 11 csoportban határozza meg. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a határozat egy példányát a SZONEK Ifjúság Úti Általános Iskola igazgatójának küldje meg. Dr. Karakán Béla jegyző Petz Józsefné Határidő: szeptember 1. Szentlőrinc, október 21.

25 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 165/2010.(IX.30.) KT. Határozata Szentlőrinci Oktatási - Nevelési Központ Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Intézményegység bérjellegű kiadási alakulásáról megtárgyalta a Szentlőrinci Oktatási - Nevelési Központ Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Intézményegység bérjellegű kiadásai alakulásáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy: Tudomásul veszi, hogy a SZONEK AMI 2010/2011-es tárgyévi költségvetésébe betervezett költségeként szerepel, Ft bérjellegű kiadás. A fent megjelölt kiadást fedezi a normatíva támogatás, amit az intézmény a következő évi elszámoláskor igényel majd le. Továbbá a Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a SZONEK AMI a fent megjelölt célra nem igényel többlettámogatást. A Képviselő-testület felkéri a főigazgatót, hogy döntésének megfelelően járjon el. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Heller Alajosné - főigazgató Határidő: december 31. Szentlőrinc, október 21.

26 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 166/2010. (IX.30.) KT. Határozat A Jehova Tanúi Egyház Önkormányzati tulajdonú terület vásárlási kérelméről Képviselő-testülete megtárgyalta a JEHOVA TANÚI 8. sz. egyházkörzete (7400 Kaposvár Rét u.1sz.) nevében Tulisz József IB. Szentlőrinci. lakos által benyújtott kérelméről szóló előterjesztést, és úgy határozott, hogy az előterjesztésben szereplő kérelmeknek helyt ad, mely szerint eladja a kérelemben szereplő Önkormányzati tulajdonú 885/2 hrsz.- ú kivett út, megnevezésű területből kb. 100 m 2 nagyságú a kérelemben körülírt területet, annak forgalomképessé válása után Ft + ÁFA/m 2 áron, azzal a feltétellel, hogy a tulajdonszerzés minden költsége a kérelmezőt terheli. Ennek megfelelően Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szükséges intézkedések haladéktalan megtételére. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Tönkő Péter beruházó Határidő: december 1. Szentlőrinc, október 21.

27 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 167/2010. (IX.30.) KT Határozata NOVÁK-BAU BT. Szentlőrinc 1036/40 hrsz-ú telkének eladásának hozzájárulási kérelme Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztésben foglaltakat és hozzájárulását adja a NOVÁK-BAU BT-nek (7634 Pécs, Százszorszép u. 13.) az 1036/40 hrsz-ú telek eladásához azzal a feltétellel, hogy az új vevő Illés Norbert és Lang Lívia átvállalja az eredeti adásvételi szerződésben megállapított kedvezményeket és egyéb kötelezettségvállalásokat (beleértve a NOVÁK-BAU Bt-re vonatkozó, 2 éves időtartamú beépítési kötelezettség teljesítését). Tönkő Péter beruházó Határidő: Szentlőrinc, október 21.

28 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 168/2010.(IX.30.) KT Határozata Maretics Imre telek(vissza)alakítási kérelméről Képviselő-testülete megtárgyalta Maretics Imre telek(vissza)alakítási kérelméről szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy a kérelemben szereplő, az eredeti állapot visszaállítását eredményező telekalakításhoz hozzájárul a kérelmező teljes költségviselése mellett. Ennek megfelelően a Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szükséges intézkedések (változási vázrajz, telekalakítási helyszínrajz aláírása) haladéktalan megtételére. Tőnkő Péter beruházó Határidő:2010. október 30 Szentlőrinc, október 13.

29 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 169/2010.(IX.30.) KT Határozata a kistérségi szociális feladatok évi I. félévi költségvetési beszámolójáról a kistérségi szociális feladatok évi I. félévi költségvetési beszámolóját tudomásul veszi. Határidő:2010. szeptember 30. Szentlőrinc, október 13.

30 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 170/2010.(IX.30.) KT Határozata Képviselő-testülete mellett működő állandó bizottságok évi munkájáról Képviselő-testülete a Külkapcsolatok Bizottsága, a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság, a Pénzügyi Bizottság, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság, a Szociális és Egészségügyi Bizottság, a Jogi és Ügyrendi Bizottság évi munkájától szóló beszámolót elfogadja. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, október 13.

31 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 171/2010.(IX.30.) KT Határozata Tájékoztató összegzés az étkeztetés közbeszerzésére érkezett ajánlatok elbírálásáról Képviselő-testülete az étkeztetés közbeszerzésére érkezett ajánlatok elbírálásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, október 13.

32 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 172/2010. (IX.30.) KT. Határozat tájékoztató a két ülés közötti bizottsági munkákról és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Képviselő-testülete a Külkapcsolatok Bizottságának, a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottságnak, a Pénzügyi Bizottságnak, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottságnak, a Szociális és Egészségügyi Bizottságnak, a Jogi és Ügyrendi Bizottságnak szeptemberi üléseiről szóló beszámolót megtárgyalta és egyben meghallgatta az átruházott hatáskörben hozott döntésekről született határozatokat. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, október 13.

33 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 173/2010. (IX.30.) KT. Határozat Szentlőrinc-Tarcsapuszta és Szentlőrinc-Királyegyháza közötti szakaszon tervezett kerékpárutak vonatkozásában kötött szerződések módosításáról 1. Képviselő-testülete az e tárgyban hozott 159/2010.(VIII.26.) KT. Határozatát hatályon kívül helyezi, mert az Innober-Wave Kft-vel (Budapest, Baross tér 2.) szeptember 8-án aláírt Vállalkozási (Tervezési) Szerződést a felek közös megegyezéssel módosítják. A módosítás alapján a vállalkozói díj ,- Ft + ÁFA, tehát bruttó ,- Ft. 2. Továbbá módosításra kerül a Nostracement Kft-vel kötött támogatási szerződés a támogatási összeg ,- Ft + ÁFA összegre történő módosítása végett. 3. A Képviselő-testület a Királyegyháza Község Önkormányzatával (7953 Királyegyháza, Petőfi u. 66.) kötött Együttműködési megállapodását is módosítja azzal, hogy a Szentlőrinc-Királyegyháza közötti szakaszon létesítendő kerékpárút engedélyezési tervéhez szükséges pénzügyi fedezetre Királyháza Községi Önkormányzat külön szerződést köt a Nostracement Kft-vel. Határidő: szeptember 30. Szentlőrinc, október 13.

34 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai 174/2010. (IX.30.) KT. Határozat Zárt ülés elrendeléséről Képviselő-testülete figyelemmel az Önkormányzat Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2007.(IV.12.) Rendelet 21. (2) bekezédésére zárt ülésen tárgyalja az alábbi napirendeket: 1. Előterjesztés Hajnal Tibor szentlőrinci lakos kérelméről Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester 2. Előterjesztés lakáscseréről Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 13.

35 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai zárt 175/2010. (IX.30.) KT. Határozata Hajnal Tibor szentlőrinci lakos kérelméről Képviselő-testülete megtárgyalta Hajnal Tibor kérelmét és úgy döntött, hogy a felajánlott ingatlant/lakást 152/1/A/21. hrsz. megvásárolja ,- Ftért, azaz Hárommillió forintért azzal a feltétellel, hogy az Eladó a Madách Imre u. 2. sz. alatt található önkormányzati ingatlanba/lakásba, mint Bérlő beköltözhet élete végéig azzal, hogy bérleti jogát nem örökítheti át. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szükséges szerződések aláírására. Határidő: október 31. Szentlőrinc, október 5.

36 Kivonat: Képviselő-testületének szeptember 30-ai, zárt 176/2010. (IX.30.) KT. Határozata lakáscseréről Képviselő-testülete megtárgyalta Varga Tamás Péter és Varga Kornél kérelmét. A Képviselő-testület elcseréli ráfizetés nélkül a 152/1/A/21 hrsz-ú ingatlanát a vevők tulajdonába kerülő 255/34. hrsz-ú ingatlan egynegyedére. Továbbá a Képviselő-testület átvállalja az ügyvédi munkaköltséget ,- Ft értékben, illetve az illetéket ,- Ft-ot. A Testület felhatalmazza dr. Győrvári Márk polgármestert a szükséges intézkedések és jognyilatkozatok megtételére. Határidő: október 31. Szentlőrinc, október 12.

37 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 177/2010. (X.18.) KT. Határozata az Önkormányzat október 18-ai, alakuló ülésének napirendjéről Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Balatoni Ferenc korelnöknek az Önkormányzat október 18-ai, alakuló ülés napirendjére vonatkozó javaslatát elfogadja. Felelős: Balatoni Ferenc korelnök Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

38 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 178/2010. (X.18.) KT. Határozata a polgármesteri programról Képviselő-testülete dr. Győrvári Márk polgármester által ismertetett, ciklusra vonatkozó polgármesteri programot elfogadja. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

39 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló Szentlőrinc város Önkormányzat 179/2010.(X.18.) KT. Határozata alpolgármester választásához szavazatszámláló bizottság választásáról Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Szentlőrinc város alpolgármesterének megválasztásának technikai lebonyolításáért szavazatszámláló bizottságot választ. A bizottság a következő személyekből áll: May Gábor elnök, Balatoni Ferenc bizottsági tag, Dr. Gyetván Ferenc bizottsági tag. May Gábor bizottsági elnök Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

40 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 180/2010.(X.18.) KT. Határozata alpolgármester választásáról Képviselő-testülete titkos szavazás során, minősített többséggel úgy határozott, hogy Szentlőrinc város alpolgármesterének Keczeli Jenő képviselőt választja. Az alpolgármester társadalmi megbízatásban végzi tevékenységét. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

41 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 181/2010.(X.18.) KT. Határozata Jogi és Ügyrendi Bizottság elnökének és tagjainak választásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnökének May Gábort, tagjainak: Balatoni Ferencet és dr. Gyetván Ferencet választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

42 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 182/2010.(X.18.) KT. Határozata Külkapcsolatok Bizottsága elnökének és tagjainak választásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága elnökének: Petz Józsefnét tagjainak: Balatoni Ferencet, Turi Zoltánt választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

43 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 183/2010.(X.18.) KT. Határozata Pénzügyi Bizottság választásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Pénzügyi Bizottság elnökének: Dr. Gyetván Ferencet tagjainak: Koltai Pétert és Végh Gábort választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

44 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 184/2010.(X.18.) KT. Határozata Településfejlesztés és Városgazdálkodási Bizottság választásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság elnökének: Végh Gábort tagjainak: May Gábort és Turi Zoltánt választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

45 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 185/2010.(X.18.) KT. Határozata Városi Humán Feladatokat ellátó Bizottság választásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság elnökének: Balatoni Ferencet tagjainak: May Gábort, Koltai Pétert, Petz Józsefnét választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

46 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 186/2010.(X.18.) KT. Határozata polgármester illetményének megállapításáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a 153/2006.(X.11.) KT. Határozatát hatályon kívül helyezi és a polgármester illetményét október 03. napjától, az alábbiak szerint határozza meg: Illetmény: ,- Ft/hó Költségátalány: ,- Ft/hó Felelős: Keczeli Jenő alpolgármester Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: október 3. Szentlőrinc, október 27.

47 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 187/2010.(X.18.) KT. H a t á r o z a t a az alpolgármester tiszteletdíjának meghatározása Képviselő-testülete úgy határozott, hogy az alpolgármester tiszteletdíjáról szóló 154/2006. (X.11.) Kt Határozatot hatályon kívül helyezi és október 18. napjától ,- Ft/hó tiszteletdíjat és ,- Ft/hó költségátalányt állapít meg. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

48 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 188/2010.(X.18.) KT. H a t á r o z a t a önkormányzati képviselők és bizottsági elnökök tiszteletdíjáról Képviselő-testülete megvizsgálta a helyi képviselők és képviselő-testületi bizottsági tagok tiszteletdíjáról szóló 19/2003. (X. 01.) KT. Rendeletét, az abban foglalt szabályozással egyetért, azt változatlan tartalommal hatályban tartja. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: azonnal Szentlőrinc, október 27.

49 Kivonat: Képviselő-testületének október 18-ai, alakuló 189/2010.(X.18.) KT. H a t á r o z a t a megbízás a Szervezeti és Működési Szabályzat felülvizsgálatára Képviselő-testülete felkéri Dr. Győrvári Márk polgármestert, hogy - a jegyző segítségét igénybevéve - 6 hónapon belül az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát vizsgálja felül, és terjessze a Képviselő-testület elé. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: április 30. Szentlőrinc, október 27.

50 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai ülésének jegyzőkönyvéből. 190/2010. (X.28.) KT. Határozata az Önkormányzat október 28-ai ülésének napirendjéről Képviselő-testülete október 28-ai ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Előterjesztés Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 12/2007.(IV.12.) KT. Rendeletének módosításáról Előterjesztő: Dr. Karakán Béla jegyző 2/A Külső bizottsági tagok megválasztása és eskütétele 2/B Szakértők megválasztása és megbízási díjának meghatározása Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 3. Beszámoló évi 1-9. havi gazdálkodásának alakulásáról Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 4. Előterjesztés Szentlőrinc város évi belső ellenőrzési tervéről Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 5. Előterjesztés Szentlőrinc Város Önkormányzat tulajdonában lévő bérlakások felújítási koncepciójáról Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 6. Előterjesztés jelzőrendszeres házigondozás szakfeladat fejlesztésére kiírt pályázaton való részvételről Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 7. Előterjesztés a Szociális Szolgáltató Központ egyes szakfeladataihoz kapcsolódó feltételek felülvizsgálatáról Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 8. Előterjesztés energiamenedzsment megbízási szerződés tervezetről Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 9/A Összeférhetetlenség vizsgálata dr. Győrvári Márk polgármesternél 9/B Összeférhetetlenség vizsgálata Keczeli Jenő alpolgármesternél Előterjesztő: Dr. Karakán Béla jegyző 10. Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról (kiosztásos anyag) Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 11. Tájékoztató a két ülés közötti bizottsági munkákról és beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Előterjesztő: bizottsági elnökök 12. Egyebek - Előterjesztés a szentlőrinci szőlőhegyi közvilágítás bővítéséről Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester 13. Interpellációk, kérdések, közlemények 14. Fellebbezések elbírálása (zárt ülés tartása javasolt) Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester Szentlőrinc, október 27.

51 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 191/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Településfejlesztés és Városgazdálkodási Bizottság külső tagjainak megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Településfejlesztés és Városgazdálkodási Bizottság külső tagjának: - Bertók Zsoltot - Bittner Róbertet és választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

52 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 192/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Pénzügyi Bizottság külső tagjainak megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Pénzügyi Bizottság külső tagjának: - Dr. Gács Tivadart és - Simon Tihamérnét választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

53 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 193/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság külső tagjainak megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság külső tagjának: - Lakatos Lászlónét - Szabó Jánosnét és - Sztojka Norbertet választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

54 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 194/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Külkapcsolatok Bizottság külső tagjainak megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Külkapcsolatok Bizottság külső tagjának: - Kurucz Istvánnét és - Rumszauer Róbertnét választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

55 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 195/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság szakértőinek megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Településfejlesztés és Városgazdálkodási Bizottság szakértő tagjának: - Léhmann Jánost és - Szeifert Balázst választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

56 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 196/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság szakértőinek megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság szakértőinek: - Kovácsevics Csabát és - Villányi Lászlót választja meg. Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

57 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 197/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Külkapcsolatok Bizottsága szakértőjének megválasztásáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága szakértőjének: - Győrvári Gábort választja meg. Felelős: Keczeli Jenő alpolgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

58 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 198/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a A Bizottságok mellett működő szakértők megbízási díjának megállapításáról Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a bizottságok mellett működő szakértők megbízási díját ,- Ft/hó/fő összegben állapítja meg, Továbbá a Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szakértőkkel kössön megbízási szerződést feladataiknak ellátására. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

59 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 199/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Beszámoló évi I-IX. havi gazdálkodásának alakulásáról Képviselő-testület megtárgyalta az önkormányzat évi költségvetési előirányzatainak három negyedévi teljesítéséről szóló előterjesztést és az abban foglaltakat elfogadja. Felhívja a figyelmet a fegyelmezett gazdálkodásra, az előirányzatok betartására. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Dr. Karakán Béla - jegyző Kungl Mária pénzügyi osztályvezető Határidő: október 28. Szentlőrinc, november 8.

60 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 200/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a évi belső ellenőrzési munkatervéről Képviselő-testülete megtárgyalta Szentlőrinc Városi Önkormányzat évi belső ellenőrzési munkatervéről szóló előterjesztést. A testület a belső ellenőrzési tervről készített előterjesztést elfogadja azzal, hogy az előterjesztésben szerepelő C variációt (lásd. Az előterjesztéshez mellékelve) tartja megvalósíthatónak. Az elfogadott C variáció értelmében Szentlőrinc Város Képviselő-testülete a belső ellenőrzési normatíván túl, plusz Ft-ot különít el a évi költségvetésében és maga határozza meg az ellátandó ellenőrzési feladatokat. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse a kistérségi belső ellenőrt. Gregorics Tímea: kistérségi belső ellenőr Határidő: október 31. Szentlőrinc, november 8.

61 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 201/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a tulajdonában lévő bérlakások felújítási koncepciójáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Közüzemi Közhasznú Nonprofit Kft. kezelésében álló lakóingatlanok állapotfenntartási, felújítási munkálataira vonatkozó évi költségbecslését. A testület a évre vonatkozó költségbecslést megfelelőnek és elfogadhatónak tartja. A Képviselő-testület hozzájárulását adja ahhoz, hogy a évtől kezdve a megtakarításokból származó bevételét a Közüzemi Kft. saját felhasználásra (lakások felújítására) továbbvigye a következő évekre. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse a Közüzemi Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjét. Faulháber Imre ügyvezető Határidő: november 2. illetve december 31. Szentlőrinc, november 8.

62 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 202/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a jelzőrendszeres házigondozás szakfeladat fejlesztésére kiírt pályázaton való részvételről Képviselő-testülete megtárgyalta a jelzőrendszeres házigondozás szakfeladat fejlesztésére kiírt pályázat részvételéről szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy indulni kíván a Nemzeti Erőforrás minisztere által kiírt fejlesztési pályázaton. A pályázat keretében az Önkormányzat a Szociális Szolgáltató Központ jelzőrendszeres házi segítségnyújtás tárgyi és személyi feltételek feltételeinek fejlesztését célozta meg a maximális beadható ,- Ft egyösszegű, vissza nem térítendő támogatásra. Így a pályázat keretében a diszpécser központban működő számítógépet ( Ft), nyomtatót, fénymásolót ( ) valamint a diszpécser központba zárható bútort ( Ft) kíván fejleszteni. A pályázat nem kíván önerőt. A Képviselő-testület felhatalmazza az intézményvezetőt és a területfejlesztési szakreferenst a pályázat beadására. Dr. Örkényi Anna intézményvezető Varga Anikó területfejlesztési szakreferens Határidő: november 9. Szentlőrinc, november 8.

63 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 203/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Szociális Szolgáltató Központ egyes szakfeladataihoz kapcsolódó feltételek felülvizsgálatáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője által készített előterjesztést, a szakfeladataihoz kapcsolódó feltételek felülvizsgálatáról és az abban foglaltak teljesítéséről (lásd a mellékelt előterjesztést) A Képviselő-testület az előterjesztésben foglaltakat elfogadja és egyben felkéri az intézményvezetőt, hogy döntésének megfelelően járjon el. Dr. Örkényi Anna intézményvezető Határidő: december 31. Szentlőrinc, november 8.

64 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 204/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a energiamenedzsment megbízási szerződésről Képviselő-testülete megtárgyalta az Energia menedzsment megbízási szerződést és úgy határozott, hogy a Get-Energy Kft-vel ( 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 31. képviseli: Kotulyák Tamás ügyvezető) megbízási szerződést köt az alábbiakra (a szerződés tervezet teljes terjedelem a Határozati javaslathoz mellékelve): - az Önkormányzat által már kifizetett fogyasztói díj mértéke megfelel-e a hatályos jogszabályokban és közmű illetve energiaszolgáltatásra vonatkozó szerződésben foglaltaknak(közüzemi audit) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására és egyben meghatalmazza az alpolgármester a szerződéskötéssel kapcsolatos teendők ellátásával. Keczeli Jenő alpolgármester Határidő: Szentlőrinc, november 8.

65 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 205/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Összeférhetetlenség vizsgálata dr. Győrvári Márk polgármesternél Képviselő-testülete megállapította, hogy dr. Győrvári Márk főállású polgármester nem áll munkaviszonyban gazdasági társaságnál. Továbbá a Képviselő-testület hozzájárulását adja a jegyző előterjesztésére és az évi LXV. törvény 33/A. (2) és a 103. (2) bekezdései alapján, hogy dr. Győrvári Márk hivatalba lépésének napjától (2010.október 3.) továbbra is betöltse ügyvezető igazgatói tisztségeit a Lőrinctex Kft-nél és a Triász Impex Kft-nél, s továbbra is ellássa a Szentlőrinc - Ormánság Takarékszövetkezet Igazgatóságának tagsági feladatait és a Magyar - Horvát Kereskedelmi és Iparkamara elnöki tisztségét valamint a szentlőrinci Brantner-Koncz műemlékház múzeumi működését támogató alapítvány kuratórium elnöki tisztségét is elássa. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a hozzájárulásról az érintett szervezeteket tájékoztassa. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

66 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 206/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Összeférhetetlenség vizsgálata Keczeli Jenő alpolgármesternél Képviselő-testülete megállapította, hogy Keczeli Jenő társadalmi megbízatású alpolgármester, munkaviszonyban áll a Natura Plus Kft-nél, ahol egyben ügyvezető igazgatói tisztséget is betölt. A Képviselő-testület a fentieket megvizsgálva, hozzájárulását adja a jegyző előterjesztésére és az évi LXV. törvény 33/A. (2) és a 103. (2) bekezdései alapján, hogy Keczeli Jenő hivatalba lépésének napjától (2010.október 18.) továbbra is betöltse ügyvezető igazgatói tisztségét a Natura Plus Kft-nél és egyben munkaviszonyban is álljon. Továbbá a Képviselő-testület hozzájárulását adja, hogy fent nevezett a Szentlőrinci Sportegyesület elnöki feladatait ellássa és a Baranya Megyei Közgyűlés képviselője is legyen. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a hozzájárulásról az érintett szervezeteket tájékoztassa. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

67 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 207/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentés elfogadása Képviselő-testülete megtárgyalta dr. Karakán Béla jegyzőnek a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentését. A Képviselőtestület a október 28-ai ülésre készített jelentést elfogadja. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: október 28. Szentlőrinc, november 8.

68 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 208/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a tájékoztató a két ülés közötti bizottsági munkákról és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Képviselő-testülete a mellette működő Külkapcsolatok Bizottsága, Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság, Pénzügyi Bizottság, Városi Humán Feladatokat Ellátó Bizottság, Jogi és Ügyrendi Bizottság októberi üléseiről szóló beszámolót megtárgyalta és egyben meghallgatta az átruházott hatáskörben hozott döntésekről született határozatokat. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: október 28. Szentlőrinc, november 8.

69 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 209/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a a szentlőrinci szőlőhegyi közvilágítás bővítéséről Szentlőrinc Városi önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a szentlőrinci szőlőhegyi közvilágítás bővítéséről szóló előterjesztést és úgy határozott a szakbizottsági álláspontokat figyelembe véve, hogy a szőlőhegy középső útján található villanyoszlopokra 4 darab közvilágítási lámpatestet szereltett fel : bruttó Ft-ért. A Képviselő-testület a közvilágítás bővítés költségeinek fedezetét, a évi költségvetés általános tartalékából kívánja megoldani. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Tönkő Péter beruházó Határidő: december 31. Szentlőrinc, november 8.

70 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 210/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a Adomány Kolontár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Kolontár Község Önkormányzatának ,- Ft összeget adományoz szabad felhasználásra a vörösiszap önkormányzatot ért kárainak enyhítésére. A Képviselő-testület a fenti összeget évi általános költségvetési tartalékalapja terhére biztosítja. Határidő: november 30. Szentlőrinc, november 8.

71 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai 211/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a zárt ülés elrendeléséről Képviselő-testülete figyelemmel az Önkormányzat Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2007.(IV.12.) Rendelet 21. (2) bek. b) pontjára zárt ülésen tárgyalja az alábbi napirendet: Fellebbezések elbírálása Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, november 8.

72 Kivonat: Képviselő-testületének október 28-ai, zárt 212/2010.(X.28.) KT. H a t á r o z a t a fellebbezés elbírálásáról Képviselő-testülete megtárgyalta Siska Józsefné 7940 Szentlőrinc, Baja u. 24. sz. alatti lakos törvényes határidőn belül méltányossági ápolási díj megállapítása tárgyában benyújtott fellebbezését. Nevezett kérelmében előadta, hogy a Szociális és Egészségügyi Bizottság /2010. számú Határozatának felülvizsgálatát kéri. Az egyes szociális ellátásokról szóló 11/2007.(VI.29.) KT. Rendelet 17. (5) bek. értelmében nem állapítható meg az ápolási díj méltányosságból, amennyiben a Szentlőrinci Szociális Szolgáltató Központban az ellátása megoldható. A Képviselő-testület a felülvizsgálat során egyetért a Szociális és Egészségügyi Bizottság I. fokon született határozatával, azt megalapozottnak tartja és a fellebbezést elutasítja. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a döntésnek megfelelően gondoskodjon a határozat elkészítéséről, és arról haladéktalanul értesítse a kérelmezőt. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: november 15. Szentlőrinc, november 8.

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület október 22.-i nyílt üléséről 1. 79/ (X. 22.) Kt. határozat Magyarlak

Részletesebben

KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2012. évi munka- és ütemterve

KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2012. évi munka- és ütemterve KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. évi munka- és ütemterve FEBRUÁR Előterjesztés Kacsóta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2012.(..) KT Rendelete a 2012. évi költségvetéséről előterjesztő:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület október 20-i nyílt üléséről 1. 81/ (X. 20.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat. Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 9. napján tartott rendes üléséről készített jegyzőkönyvből 98/2010. (IX.09.) számú képviselő-testületi határozat Bogyiszló-Fácánkert Társult Általános Iskola és Óvoda 2009/2010. tanévről, nevelési évről szóló beszámolója 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: 196/2010. (VI. 21.) számú határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, elfogadja a napirendi pontokat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

180/2012. (IX.18.) számú határozat a két ülés közötti fontosabb intézkedésekről, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

180/2012. (IX.18.) számú határozat a két ülés közötti fontosabb intézkedésekről, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2012. 09.18. -i testületi ülésről: 179/2012. (IX.18.) számú határozat napirendre tett javaslatot. 180/2012. (IX.18.) számú határozat a két

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta.

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta. Alakuló ülés Szabó Tibor korelnök: Köszönti az alakuló ülésen megjelenteket. Megállapítja a határozatképességet Ismerteti az ülés meghívó szerinti javasolt napirendjét. 1./ Választási Bizottság tájékoztatója

Részletesebben

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata

Kivonat. Újtikos Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 79/2014. (VIII.29.) számú határozata 79/2014. (VIII.29.) számú határozata Képviselő- testülete megtárgyalta a Javaslat a 2014. évi rendkívüli Önkormányzati Támogatási Igény benyújtására elnevezésű előterjesztést és az alábbi döntést hozta:

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, július 18., kedd. 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. július 18., kedd 5. szám TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata. beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata. beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról 1. Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta az önkormányzat 2009. évi költségvetési

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-11/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014.szeptember 10-én (szerdán) 14 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről R E N D E

Részletesebben

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 24. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről 170/16/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről Határozatok: 106/2014. (IX.15.)

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

Ravazd Község Önkormányzatának képviselő-testülete Határozatok nyilvántartása - 2009.

Ravazd Község Önkormányzatának képviselő-testülete Határozatok nyilvántartása - 2009. Határozat száma Határozat tárgya Felelős A határozat kivonat elküldve: 1/2009. (I.29.) 2009. évi költségvetési tervezet elsőfordulós elfogadása - 2/2009. (I.29.) Kisbusz beszerzéséről döntés (FVM pályázat)

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 7/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én a bezi Községházban megtartott

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 01-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 130/2015. (X.01.) Önkormányzati számu határozata:

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-i nyílt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-i nyílt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-23/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 28-i nyílt üléséről. Napirend:

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző A polgármesteri beszámolót Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tömörd Község Önkormányzat 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án 11 00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből ülés könyvéből: Napirendi pontok elfogadása. A Képviselő-testület -6- igen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 96/2016.(IX.12.)

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete évi M u n k a t e r v e

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete évi M u n k a t e r v e Jászkisér Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2019. évi M u n k a t e r v e I. A Képviselőtestület ülésének állandó napirendi pontjai: 1. Kérdések, interpellációk, illetve az azokra történő válasz 2.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 14-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 14-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat: Képviselő-testületének 2010. január 14-ei, rendkívüli 1/2010.(I.14.) KT. Határozata Nagy Szabolcs r.őrnagy kinevezéséről Képviselő-testülete megtárgyalta Dakos József r. dandártábornok megyei

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve Testületi ülés Január 28. - Tájékoztató a Testület tevékenységét érintő. 2. Az önkormányzat 2014. évi költségvetési rendelet-tervezetének

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 3. napján tartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 3. napján tartott üléséről Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24. / 46/390-120 FAX: 46/390-305 korjegyzoseg.bukkszentkereszt@digikabel.hu www.bukkszentkereszt.hu Jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 15-én a Mérges Községházban megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Balázs

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/3-18/2015 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 108/2006.(VII.20.) KT. H a t á r o z a t a. Bükkösd község településrendezési tervének véleményezéséről

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 108/2006.(VII.20.) KT. H a t á r o z a t a. Bükkösd község településrendezési tervének véleményezéséről 108/2006.(VII.20.) KT. H a t á r o z a t a Bükkösd község településrendezési tervének véleményezéséről Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Bükkösd község településrendezési tervével kapcsolatban

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában

154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában Tárgy: 154/2011. (IX.6.) Kt. sz. határozat visszavonása és új határozat elfogadása folyószámla-hitel felvétele tárgyában H a t á r o z a t i j a v a s l a t: A képviselő-testület a polgármester előterjesztésében,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat

1/2010. (I. 07.) Képviselő-testületi Határozat K i v o n a t a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 7-én csütörtökön de. 7,30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i üléséről készült jegyzőkönyvéből: 1/2010. (I.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt. II/1. Készítette: dr. Kormányos László jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 30. napi ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből:

Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 18- ai ülésének jegyzőkönyvéből: ai ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 93/2014. (VIII.18.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete tudomásul veszi, hogy a KEOP-2014-4.10.0/N

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. augusztus 19-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (113-117/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó terem 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. január 16-án 14,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Helyszín: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) emeleti tanácskozó

Részletesebben

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35.

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 F a x : ( 0 6-3 2 ) 4 6 0-9 1 8 E - m a i l :forum@paszto.hu Száma: 1-126/2015. A döntés meghozatala

Részletesebben

2019. évi M U N K A T E R V E

2019. évi M U N K A T E R V E Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi M U N K A T E R V E Jóváhagyva a 4/2019. (I. 24.) sz. határozattal 2019. január 24. (csütörtök) 14. 00 óra 2./ Javaslat a Képviselő-testület 2019.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. augusztus 7.- én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tiszacsege Város Önkormányzata K I V O N A T Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 131/2014.(VI. 25.) KT. számú HATÁROZAT: Tiszacsege

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI XII. JEGYZŐKÖNYVE 2009. november 30 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület 2014. évi munkaterve

ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület 2014. évi munkaterve 4. Napirend ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület 2014. évi munkaterve Tisztelt Képviselő-testület! Bánk Község Önkormányzat képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 1/2013. (I.31.)

Részletesebben

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés Napirend előtt: 2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés 1/2015. (I.19.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mai rendkívüli

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben