Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kivonat: Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 14-ei, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből."

Átírás

1 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 1/2010.(I.14.) KT. Határozata Nagy Szabolcs r.őrnagy kinevezéséről Képviselő-testülete megtárgyalta Dakos József r. dandártábornok megyei főkapitány megkeresését Nagy Szabolcs r. őrnagy megbízásával és kinevezésével kapcsolatosan. A Képviselő-testület Nagy Szabolcs r.őrnagynak a Szigetvári Rendőrkapitányság Szentlőrinci Rendőrőrs őrsparancsnoki feladatainak ellátásával történő megbízását, illetve kinevezését támogatja, azzal egyetért. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntését küldje meg a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnak. Felelős: Dr.Győrvári Márk polgármester Határidő: január 25. Szentlőrinc, január 15.

2 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 2/2010.(I.14.) KT. Határozata A hulladékszállítási közszolgáltatás közbeszerzési eljárásáról Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a hulladékszállítási közszolgáltatás közbeszerzési eljárásáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy az előterjesztésben szereplő ajánlati/részvételi felhívás tartalmával egyetért, annak megjelenítést változatlan tartalommal a közbeszerzési értesítőben javasolja. Az ajánlatok elbírálásának szakmai előkészítésére legalább öt tagból álló bíráló bizottságot kell létrehozni az alábbi személyekkel: 1. jegyző: Dr. Karakán Béla 2. szakértő, bonyolító cég: Mihalovics Gábor 3. a képviselő-testület tagja: Végh Gábor 4. a hivatal kijelölt köztisztviselője: Tönkő Péter 5. az eljárásba bevont más szakértő: Petz Péter Ennek megfelelően a Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szükséges intézkedések haladéktalan megtételére. Tőnkő Péter beruházó Határidő:2010. január 30 Szentlőrinc, január 15.

3 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 3/2010.(I.14.) KT. Határozata A számlavezető pénzintézet közszolgáltatás közbeszerzési eljárás megindításáról és pályázati kiírásról Képviselő-testülete megtárgyalta a számlavezető pénzintézet közbeszerzési eljárásáról szóló előterjesztést és az alábbiak szerint határozott: 1. Képviselő-testülete úgy határozott, hogy közbeszerzést ír ki a számlavezető pénzintézetre, forint folyószámla hitelkeret és forint beruházási hitel keret rendelkezésre tartására. 2. Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a számlavezető pénzintézet közbeszerzési eljárás lebonyolításra Mihalovics Gábor (7636 Pécs, Neumann u. 20 ) hivatalos közbeszerzési tanácsadót kéri fel: Ft+ áfa összegért. 3. Képviselő-testülete úgy határozott, hogy az előterjesztésben szereplő ajánlati/részvételi felhívás tartalmával egyetért, annak megjelenítést változatlan tartalommal a közbeszerzési értesítőben javasolja. 4. Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete az ajánlatok elbírálásának szakmai előkészítésére legalább öt tagból álló bíráló bizottságot hoz létre az alábbi személyekkel: a.) jegyző: Dr. Karakán Béla b.) szakértő, bonyolító cég: Mihalovics Gábor c.) a képviselő-testület tagja: Dr. Gyetván Ferenc d.) a hivatal kijelölt köztisztviselője: Kungl Mária e.) az eljárásba bevont más szakértő: Simon Tihamérné 5. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy döntéséről értesítse a jelenlegi számlavezető pénzintézetet, a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetekezet elnökét. 6. Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete a pályázati anyagok díjazását bruttó Ft értékben állapítja meg. A Képviselő-testület a fenti döntéseinek megfelelően felhatalmazza a Polgármestert és a jegyzőt a szükséges intézkedések haladéktalan megtételére. Kungl Mária - osztályvezető Határidő: január 30. Szentlőrinc, január 15.

4 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 4/2010.(I.14.) KT. Határozata a Szentlőrinc 1036/1 hrsz.-ú gyep tervezett területhasznosításáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Szentlőrinc 1036/1 hrsz.-ú gyep tervezett területhasznosításáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy felhatalmazza dr. Győrvári Márk polgármestert a további tárgyalások folytatására, melynek során elsődleges szempont a vállalkozók által beterjesztett koncepció kidolgozása. Ezt követően a terület hasznosítása kerüljön a soron következő ülés napirendjére. Tőnkő Péter beruházó Határidő: február 28. Szentlőrinc, január 15.

5 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 5/2010.(I.14.) KT. Határozata tájékoztató a Tarcsapusztai Közösségi Ház külső felújításáról Képviselő-testülete tudomásul veszi a Tarcsapusztai Közösségi Ház külső felújításáról szóló tájékoztatót. Határidő: január 14. Szentlőrinc, január 15.

6 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli 6/2010. (I.14.) KT. H a t á r o z a t a zárt ülés elrendeléséről Képviselő-testülete figyelemmel az Önkormányzat Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2007.(IV.12.) Rendelet 21. (2) bek. b) pontjára zárt ülésen tárgyalja az alábbi napirendeket: 1. Fellebbezések elbírálása Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester 2. Geotermális energia hasznosítása a szentlőrinci távfűtésben Előterjesztő: dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, január 15.

7 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli, zárt 7/2010.(I.14.) KT. Határozata fellebbezés elbírálásáról Képviselő-testülete megtárgyalta Tóth Tibor Szentlőrinc, Rákóczi u. 1. sz. alatti lakos törvényes határidőn belül méltányossági ápolási díj megállapítása tárgyában benyújtott fellebbezését. Nevezett kérelmében előadta, hogy a Szociális és Egészségügyi Bizottság /2009. számú Határozatának felülvizsgálatát kéri. Az egyes szociális ellátásokról szóló 11/2007.(VI.29.) KT. Rendelet 17. (5) bek. értelmében nem állapítható meg az ápolási díj méltányosságból, amennyiben a Szentlőrinci Szociális Szolgáltató Központban az ellátása megoldható. A Képviselő-testület a felülvizsgálat során egyetért a Szociális és Egészségügyi Bizottság I. fokon született határozatával, azt megalapozottnak tartja és a fellebbezést elutasítja. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a döntésnek megfelelően gondoskodjon a határozat elkészítéséről, és arról haladéktalanul értesítse a kérelmezőt. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: január 20. Szentlőrinc, január 15.

8 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei, rendkívüli, zárt 8/2010.(I.14.) KT. Határozata fellebbezés elbírálásáról Képviselő-testülete megtárgyalta Bognár Lajos Szentlőrinc, Móra F. u. 8. sz. alatti lakos törvényes határidőn belül átmeneti segély megállapítása tárgyában benyújtott fellebbezését. Nevezett kérelmében előadta, hogy a Szociális és Egészségügyi Bizottság /2009. számú Határozatának felülvizsgálatát kéri. Az egyes szociális ellátásokról szóló 11/2007.(VI.29.) KT. Rendelet 18. -a értelmében elsősorban azokat a személyeket indokolt átmeneti segélyben részesíteni, akik önmaguk, illetve családjuk létfenntartásáról más módon nem tudnak gondoskodni, vagy alkalmanként többletkiadások, különösen betegség, elemi kár miatt anyagi segítésre szorulnak. A Képviselő-testület megállapította, hogy a kérelmező körülményei megváltoztak, mivel feleségének megszűnt a munkahelye, így a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnökének javaslatára ,- Ft átmeneti segélyt állapít meg számára. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a döntésnek megfelelően gondoskodjon a határozat elkészítéséről, és arról haladéktalanul értesítse a kérelmezőt. Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: január 20. Szentlőrinc, január 15.

9 Kivonat: Képviselő-testületének január 14-ei közmeghallgatásának jegyzőkönyvéből. 9/2010.(I.14.) KT. Határozata a Szentlőrinci Geotermia Zrt-vel kötendő hosszútávú hőenergia szállítási szerződésről Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a hosszútávú hőenergia szállításával kapcsolatos előkészítő munkák tovább folytatódjanak. A szerződéstervezet előkészítő munkáival megbízza dr. Győrvári Márk polgármestert, dr. Karakán Béla jegyzőt és Faulháber Imrét, a Szentlőrinci Közüzemi Kft. ügyvezetőjét. Dr. Karakán Béla jegyző Faulháber Imre ügyvezető Határidő: folyamatos Szentlőrinc, január 15.

10 Kivonat: Képviselő-testületének január 20-ai rendkívüli 10/2010.(I.20.) KT. Határozata A PANNERGY NYRT. KÜLTERÜLETI ÚTHASZNÁLATÁRÓL Képviselő-testülete megtárgyalta a PANNERGY NYRT. külterületi úthasználatáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy az abban foglaltakkal egyetért és hozzájárul a Szentlőrinc 0320/1 hrsz.-ú út kérelmező általi kitűzéséhez, megerősítéséhez, lekövezéséhez és továbbá vállalja a jó karban tartását a kút üzemeltetési ideje alatt. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Tönkő Péter - beruházó Határidő: március 1. Szentlőrinc, január 27.

11 Kivonat: Képviselő-testületének január 27-ei rendkívüli 11/2010.(I.27.) KT. Határozata az IMMO COMERCIUM Kft-vel kötött szerződés módosítása és a 118/2009.(VII.21.) Kt Határozat kiegészítése Szentlőrinc város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta az IMMO COMMERCIUM Kft-vel július 22.-én kötött ingatlan adásvételi szerződés felmondásáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy a vevővel összhangban közös megegyezéssel felmondja a megállapodást és egyben a 118/2009.(VII.21.) Kt Határozatot is módosítja úgy, hogy a határozat változatlan formában hatályban marad, azonban az alábbiakkal egészül ki: Az eladó Szentlőrinc város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a vevő (IMMO COMMERCIUM Kft) az ingatlan teljes vételárát számla ellenében banki hitelből fizeti meg az eladó részére március 30 napjáig. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy döntésének megfelelően járjon el és ez alapján írja alá a július 22.-én kötött szerződés felmondását és egyben az új ingatlan adásvételi szerződést is. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Tönkő Péter - beruházó Határidő: március 1. Szentlőrinc, január 27.

12 Kivonat: Képviselő-testületének január 27-ei rendkívüli 12/2010.(I.27.) KT. Határozata Átvételi nyilatkozat tétel a PannErgy Nyrt felé hőenergia felhasználásról Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a mellékletben szereplő nyilatkozatot tegye meg a hőenergia-felhasználással kapcsolatban. Határidő: január 31. Szentlőrinc, január 27.

13 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 13/2010.(II.11.) KT. Határozata Szentlőrinc város évi külkapcsolati koncepciójáról Szentlőrinc városi Önkormányzat Képviselő-testülete Szentlőrinc nemzetközi kapcsolatainak évi koncepciója c. előterjesztést elfogadja és az alábbi stratégiai irányokat határozza meg. 1. Szentlőrinc jelenlegi testvérvárosi kapcsolatrendszerét fenntartja ennek elmélyítésére törekszik, új kapcsolatok kialakítását csak indokolt esetben vállalja fel. 2. Képviselő-testülete támogatja évi külkapcsolati programok megvalósulását. 3. Szentlőrinc nemzetközi kapcsolataiban arra törekszik, hogy a városban működő, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező intézményekkel, civil szervezetekkel és egyesületekkel együttműködését összehangolja és erősítse közös programok és pályázatok révén. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Petz Józsefné bizottsági elnök Határidő: december 31. Szentlőrinc, február 15.

14 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 14/2010.(II.11.) KT. Határozata a évi hivatali köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező célokról Képviselő-testülete megtárgyalta a évi hivatali köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező célokról szóló előterjesztést, és az alábbi határozatot hozza. Szentlőrinc Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. tv. 34. (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői évi teljesítménykövetelményeinek alapját az alábbiak szerint állapítja meg: 1. A Képviselő-testület és a bizottságok döntéseinek szakmai és jogi előírásainak megfelelő, megalapozott előkészítése. A Képviselő-testület és a bizottságok döntéseinek határidőre történő végrehajtása. 2. A évi országgyűlési képviselői és önkormányzati választások törvényes, szakszerű és színvonalas lebonyolítása. 3. A helyi jogalkotás tekintetében az előkészítési tevékenység javítása. 4. A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. törvény (KET) szabályainak megfelelő, jogszerű, szakszerű ügyintézés, továbbá az ügyintézés gyorsításával, egyszerűsítésével, kulturáltságának biztosításával az ügyfelek elégedettségének növelése. 5. A hivatal arculatának erősítése, megítélés javítása. Az általános munkafegyelem erősítése. A hivatali ügyintézésben a szolgáltatói jelleg tovább erősítése és az ügyfélbarát igazgatás eszközeinek és módszereinek fokozottabb érvényesítése: az ügyintézési határidő további csökkentése, az ügyfelek teljes körű tájékoztatása és felvilágosítása, az ügyintézés törvényességi színvonalának emelése oly módon, hogy csökkenjen az eredményes jogorvoslatok száma, az ügyfelekkel való kapcsolattartás javítása, a lehetőségekhez képest az eljárások egyszerűsítése, a szervezeti egységek közötti kommunikáció javítása az ügyfelek tehermentesítése céljából, minőségi ügyfélszolgálat kialakítása. 6. Az önkormányzat költségvetési javaslatának a zavartalan feladatellátás feltételeinek biztosítását szem előtt tartó összeállítása. Az éves költségvetés végrehajtása, az előirányzatok pontos vezetése, az analitikák folyamatos egyeztetése. Közreműködés az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásában, a gazdálkodás szabályszerűségének maradéktalan biztosítása mellett, a célszerűségi, hatékonysági és költségtakarékossági szempontok messzemenő figyelembevételével. A költségvetési rendeletben tervezett bevételek teljesítése, újabb bevételi források feltárása, a költségvetés kiadási előirányzatainak betartása. A költségvetési rendeletben a fejlesztése és felújítások végrehajtása, a beruházási terv szerint történjen, a priorítások meghatározásával.

15 A pályázatokkal elnyerhető központi és Európa Uniós források felhasználásában rejlő lehetőségek optimális kihasználása, a hazai és uniós pályázatok és projektek folyamatos készítése. A folyamatban lévő pályázatok esetén az elszámolási és dokumentálási rend betartása és ellenőrzése. 8. Az önkormányzati beruházások és felújítások színvonalas lebonyolításának biztosítása, amelyek során kiemelt fontosságú a költségek előzetes helyes meghatározása, a gazdaságossági szempontok érvényesítése, és a határidők betartása, illetve betartatása. 9. A testvérvárosokkal való szorosabb együttműködés és nemzetközi színtű rendezvények szervezése, lebonyolítása. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy intézkedjen a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői évi egyéni teljesítménykövetelményeinek meghatározásáról. Egyben felkéri a polgármestert, hogy a jegyző évi teljesítménykövetelményeit - a Polgármesteri Hivatal kiemelt célkitűzése alapján állapítsa meg. Felelő: Dr. Győrvári Márk polgármester Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: egyéni teljesítménykövetelmények kitűzésére: március 31. egyéni teljesítménykövetelmények értékelésére: december 31. Szentlőrinc, február 15.

16 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 15/2010.(II.11.) KT. Határozata A kisebbségi önkormányzatokkal kötött együttműködési megállapodás felülvizsgálatáról Képviselő-testülete megtárgyalta a helyi kisebbségi önkormányzatokkal kötött együttműködési megállapodások felülvizsgálatáról szóló előterjesztést és a következő határozatot hozta: 1.) Képviselő-testülete a Cigány Kisebbségi Önkormányzatával egyetértésben az együttműködési megállapodás változatlan formában hatályban tartja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a módosított Együttműködési Megállapodás aláírására Határidő: február ) Képviselő-testülete Horvát Kisebbségi Önkormányzatával egyetértésben az együttműködési megállapodást változatlan formában hatályban tartja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a módosított Együttműködési Megállapodás aláírására Határidő: február ) Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete Német Kisebbségi Önkormányzatával egyetértésben az együttműködési megállapodást változatlan formában hatályban tartja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a módosított Együttműködési Megállapodás aláírására Határidő: február 15. Szentlőrinc, február 15.

17 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 16/2010.(II.11.) KT. Határozata A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt illegális hulladéklerakók felszámolására vonatkozó pályázaton való részvételről és a szükséges önerő biztosításáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt pályázati részvételről szóló előterjesztést. A Testület úgy határozott, hogy pályázatot nyújt be az illegális hulladéklerakók felszámolása című pályázati felhívásra, illetve a pályázat teljes költségvetésének legalább 20%-át önerőként biztosítja. A Testület megbízza Dr. Győrvári Márk polgármestert a pályázat beadásához szükséges feladatok elvégzésével. Határidő: február 25. Szentlőrinc, február 15.

18 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei Szentlőrinc Város Önkormányzat 17/2010.(II.11.) KT. H a t á r o z a t a az általános iskolai beiratkozások és óvodai előjegyzések időpontjának meghatározásáról a 2010/2011. tanévre/nevelési évre vonatkozóan, valamint az óvodai felvételi (működési) körzethatárok felülvizsgálatáról Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy az általános iskolai beiratkozások és az óvodai előjegyzések időpontja április 14. és 15. legyen. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy döntéséről értesítse a Szentlőrinci Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulást, a Szentlőrinci Kistérségi Oktatási-Nevelési Központ főigazgatóját és a szentlőrinci intézményegységek vezetőit. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Heller Alajosné főigazgató Határidő: február 20. Szentlőrinc, február 15.

19 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei Szentlőrinc Város Önkormányzat 18/2010.(II.11.) KT. H a t á r o z a t a Szavazatszámláló Bizottságok tagjainak megválasztásáról Képviselő-testülete megtárgyalta a szavazatszámláló bizottsági tagok megválasztásáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy a fentiek alapján megválasztja a szavazatszámláló bizottsági tagokat. A Képviselő-testület köszönetét fejezi ki a szavazatszámláló bizottságok valamennyi tagjának illetve póttagjának az elmúlt választási ciklusban kifejtett felelősségteljes munkájáért, amellyel hozzájárultak a választások, népszavazások törvényes és eredményes lebonyolításához. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a testület köszönet nyilvánítását jutassa el az érintettekhez. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: február 28. Szentlőrinc, február 15.

20 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei Szentlőrinc Város Önkormányzat 19/2010.(II.11.) KT. H a t á r o z a t a a szentlőrinci I. számú körzeti védőnői álláshely betöltéséről Képviselő-testülete a betöltetlen I. számú körzeti védőnői álláshelyre érkezett pályázatok elbírálását követően úgy határozott, hogy 3 hónap próbaidő kikötésével határozatlan időtartamra körzeti védőnőnek nevezi ki Kocsis Tünde védőnőt (7671 Hetvehely, Rákóczi u. 16/B sz. alatti lakos) közalkalmazotti jogviszony keretében. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a védőnő kinevezéséről, valamint a működési engedély szükséges módosításáról gondoskodjon. Határidő: folyamatos, illetve értelem szerint Szentlőrinc, február 15.

21 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei Szentlőrinc Város Önkormányzat 20/2010.(II.11.) KT. H a t á r o z a t a a Deák Ferenc utcai Irodaházban lévő szervezetek elhelyezéséről Képviselő-testülete megtárgyalta a Deák Ferenc utcai Irodaházban lévő szervezetek elhelyezéséről szóló előterjesztést és az abban foglalt áthelyezésekkel egyetért. Ennek megfelelően Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a mihamarabbi költözések érdekében a szükséges intézkedések a haladéktalan megtételére. Tőnkő Péter beruházó Határidő: március 1. Szentlőrinc, február 15.

22 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei Szentlőrinc Város Önkormányzat 21/2010.(II.11.) KT. H a t á r o z a t a a Művelődési Központ és Könyvtár évi munkatervéről és kulturális programtervéről Képviselő-testülete a Művelődési Központ és Könyvtár évre vonatkozó munkatervét és kulturális programtervét tartalmazó előterjesztést megtárgyalta, az abban foglaltakkal egyetért. A Képviselő-testület kéri az igazgatót, hogy a évben is a rendezvények szervezésének magas színvonalára, valamint a lakosság körében való népszerűsítésre nagy hangsúlyt fektessen. Felelős: Nyersné Gödöny Zsuzsanna igazgató Határidő: december 31. Szentlőrinc, február 15.

23 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 22/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a A Szentlőrinci Média Nonprofit Kft évi munka és ütemtervéről Képviselő-testülete a Szentlőrinci Média Nonprofit Kft évre vonatkozó munka és ütemtervét tartalmazó előterjesztést megtárgyalta, az abban foglaltakkal egyetért. A Képviselő-testület kéri az ügyvezető igazgatót és a főszerkesztőt, hogy a évben is külön hangsúlyt fektessenek a Lőrinc Televízió adásai elkészítésének magas színvonalára. Felelős: Nyersné Gödöny Zsuzsanna - ügyvezető igazgató Demeter Mária főszerkesztő Határidő: december 31. Szentlőrinc, február 15.

24 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 23/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a Beszámoló a Művelődési Központ és Könyvtár évi tevékenységéről Képviselő-testülete a Művelődési Központ és Könyvtár tevékenységéről szóló beszámolót év vonatkozásában elfogadja. A Képviselő-testület a beszámoló megtárgyalását követően pozitívumként értékelte, hogy az előző évhez képest a rendezvények száma és egyben a látogatók száma emelkedett. A Testület a fent említett változást köszöni és egyben kéri az igazgatót, hogy a jövőben is törekedjen arra, hogy a város lakosságának minél szélesebb körében népszerűsítse a programokat. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse az intézmény igazgatóját. Felelős: dr. Győrvári Márk - polgármester Nyersné Gödöny Zsuzsanna igazgató Határidő: december 31. Szentlőrinc, február 15.

25 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 24/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a Beszámoló a Szociális Szolgáltató Központ Szentlőrinc évi munkájáról Képviselő-testülete megtárgyalta a fenntartásában működő Szociális Szolgáltató Központ Szentlőrinc évi munkájáról szóló beszámolót. A testület a szakbizottsági állásfoglalások figyelembe vételével úgy határozott, hogy mind a beszámolót, mind az intézményben folyó munkát szakmailag megalapozottnak és jónak tartja, azt elfogadja. A Testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse az intézmény vezetőjét. Felelős: Dr. Győrvári Márk -polgármester Dr. Örkényi Anna - intézményvezető Határidő: február 28. Szentlőrinc, február 15.

26 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 25/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a Beszámoló a Szentlőrinci Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás évi munkájáról Képviselő-testülete megtárgyalta a polgármester évi Társulási Tanácsban végzett munkájáról szóló beszámolót. A testület az előterjesztésben szereplő beszámolót elfogadja. Határidő: február 11. Szentlőrinc, február 15.

27 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 26/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a polgármesteri beszámoló a két ülés között végzett munkáról Képviselő-testülete megtárgyalta dr. Győrvári Márk polgármesternek a két ülés közötti eseményekről és a végzett munkáról készült beszámolóját. A Képviselő-testület a december 17-től február 11-ig terjedő időszakról szóló beszámolót elfogadja. Határidő: február 11. Szentlőrinc, február 15.

28 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 27/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentés elfogadása Képviselő-testülete megtárgyalta dr. Karakán Béla jegyzőnek a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló jelentését. A Képviselőtestület a február 11-ei ülésre készített jelentést elfogadja. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: február 11. Szentlőrinc, február 15.

29 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 28/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a tájékoztató a két ülés közötti bizottsági munkákról és az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Képviselő-testülete a Külkapcsolatok Bizottságának, a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottságnak, a Pénzügyi Bizottságnak, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottságnak, a Szociális és Egészségügyi Bizottságnak, a Jogi és Ügyrendi Bizottságnak februári üléseiről szóló beszámolót megtárgyalta és egyben meghallgatta az átruházott hatáskörben hozott döntésekről született határozatokat. Felelős: bizottsági elnökök Határidő: február 11. Szentlőrinc, február 15.

30 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 29/2010.(II.11.) KT H a t á r o z a t a Szentlőrinc Város Önkormányzatának évi Közfoglalkozatási tervéről 1.) Képviselő-testülete a évi közfoglalkoztatási tervről szóló előterjesztést megtárgyalta, az abban foglaltakkal egyetért és a tervet megvalósíthatónak ítéli. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közfoglalkoztatási terv aláírására és egyben felkéri, hogy az elfogadott közfoglalkoztatási tervet 5 napon belül küldje meg a kincstárnak és az állami foglalkoztatási szerveknek. Határidő: február 17. (5 nap) 2. ) A Képviselő-testület a Közüzemi Kft-vel kötendő megállapodást jóváhagyja. Határidő: február 26.(15 nap) 3.) A Képviselő-testület a évi közfoglalkoztatás költségeire a költségvetésben Ft-ot különít el. Felkéri a Képviselő-testület a polgármestert, hogy a évi költségvetés előkészítése során az összeget tervezze be. Határidő: február 28. Szentlőrinc, február 15.

31 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 30/2010.(II.11.) KT Határozata bölcsődék és közoktatási intézmények infrastrukturális fejlesztése c. pályázaton való részvételről Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete elhatározza, hogy az 1/2010.(I.19.) ÖM rendeletben szabályozattak betartása érdekében indulni kíván a bölcsődék és közoktatási intézmények infrastrukturális fejlesztése c. pályázaton. A pályázatban megjelölt fejlesztéseket végre kívánja hajtani, ezért nyertes pályázat esetén vállalja, hogy a megvalósításhoz szükséges Ft önerőt a évi költségvetésében biztosítja és azt a Kistérségi Iroda felhívására átutalja a Társulás számlájára. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert és a pénzügyi osztályt, hogy döntésének megfelelően járjon el. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Kungl Mária pénzügyi osztályvezető Határidő: február 15. Szentlőrinc, február 15.

32 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 31/2010.(II.11.) KT Határozata az ivóvízminőség-javító programhoz kapcsolódó határozatok hatályon kívül helyezéséről Képviselő-testülete megtárgyalta a Délnyugat Baranya Megyei Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás ügyében hozott határozatok hatályon kívül helyezéséről szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy az ügyben hozott 161/2009. (XI.17.) KT. Határozatot, a 167/2009. (XI.17.) Kt Határozatot és a 168/2009.(XI.17.) Kt Határozatot hatályon kívül helyezi. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: február 12. Szentlőrinc, február 15.

33 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 32/2010.(II.11.) KT Határozata tájékoztató a TIOP /09/1 (tanulói laptop program) pályázati kiírásról Képviselő-testülete tudomásul veszi a TIOP /09/1 (tanulói laptop program) pályázatról szóló tájékoztatót és egyetért a pályázaton való részvétellel. Felelős: Dr. Győrvári Márk kistérségi elnök, polgármester Határidő: február 15. Szentlőrinc, február 15.

34 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei 33/2010.(II.11.) KT Határozata zárt ülés elrendeléséről Képviselő-testülete figyelemmel az Önkormányzat Képviselő-testülete és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 12/2007.(IV.12.) Rendelet 21. (2) bek. b) pontjára zárt ülésen tárgyalja az alábbi napirendet: Előterjesztés a Szentlőrinci Geotermia Zrt-vel kötendő hosszútávú hőenergia szállítási szerződés pontosításáról Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: azonnal Szentlőrinc, február 15.

35 Kivonat: Képviselő-testületének február 11-ei, zárt 34/2010.(II.11.) KT. Határozata Hosszútávú hőenergia szállítási szerződés megkötése a Szentlőrinci Közüzemi Közhasznú Nonpofit Korlátolt Felelősségű Társaság és a Szentlőrinci Geotermia Zártkörűen Működő Részvénytársaság között Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta, mint tulajdonos a Szentlőrinci Geotermia Zártkörűen Működő Részvénytársasággal kötendő hosszútávú hőenergia szállítási szerződés tervezetet. A Képviselő-testület a szerződést az alábbi módosításokkal fogadja el: 1. Az átvett geotermális energia hődíja az aláírás napján 2.564,- Ft/ GJ, amely a szerződésben meghatározott 19 város lakossági átlag hődíjához viszonyítva került meghatározásra. Az átlag lakossági távhő ár így: Ft. 2. A most meghatározott hődíj a jövőben a következők szerint változhat: - évente 2-szer felülvizsgálatra kerül a 19 település hődíj átlagának nominális, azaz forintban kifejezett díja és az átlag emelkedését alapul véve, annak 80%-ban emelkedhet, illetve csökkenhet a jövőben az átvett energia díja. Pl október 1-én a 19 város hődíjának átlagára 3700,-Ft/ GJ, akkor ( )*0,8= 305*0,8= 244 Ft/ GJ-al emelkedhet a hődíj. A fent tárgyalt hosszútávú hőenergia szállítási szerződést és a most tárgyalt módosításokat is a Közüzemi Kft. elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Közüzemi Kft. vezetőjét, hogy a képviselő-testületi döntés értelmében a Hosszútávú hőenergia szállítási szerződést írja alá. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Faulhaber Imre ügyvezető Határidő: december 31. Szentlőrinc, február 15.

36 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 35/2010.(III.25.) KT. Határozata a Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szentlőrinci Kirendeltségének évben végzett munkájáról szóló tájékoztatás elfogadásáról Képviselő-testülete megtárgyalta a Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szentlőrinci Kirendeltségének évi munkájáról szóló tájékoztatót, és megfelelőnek értékelte tevékenységüket. A Képviselő-testület köszönetét fejezi ki a Szentlőrinci Munkaügyi Kirendeltség vezetője és dolgozói felé az általuk a térségben végzett igen fontos feladatok ellátásáért, és bízik abban, hogy az együttműködés a kirendeltség jelenlegi formájának megtartása mellett a jövőben is szoros lesz. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a Szentlőrinci Munkaügyi Központ vezetőjét értesítse. Határidő: március 31. Szentlőrinc, március 26.

37 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 36/2010.(III.25.) KT. Határozata Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Baranya megyei Szervezetének beszámolója a évi munkáról Képviselő-testülete megtárgyalta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Baranya Megyei Szervezetének év munkájáról szóló beszámolót. A testület a beszámolót tudomásul veszi. A Képviselő-testület kéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse az Egyesület elnökét. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: március 31. Szentlőrinc, március 26.

38 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 37/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a Mammel Mementó Kft évi elszámolásáról Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Mammel-Mementó Kft évi köztemető üzemeltetés, fenntartás pénzügyi elszámolását. A testület a szakbizottsági állásfoglalásokat figyelembe véve úgy határozott, hogy azt a év vonatkozásában elfogadja. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy döntéséről értesítse a Mammel Mementó Kft-t. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Határidő: március 31. Szentlőrinc, március 26.

39 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 38/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a Szentlőrinci Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói álláshelyének meghirdetése Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szentlőrinci Művelődési Központ és Könyvtár igazgatói álláshelyére vonatkozó pályázati kiírás tervezetet. A Képviselő-testület a mellékletet képező pályázati kiírással változatlan tartalommal egyetért. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a képviselő-testület határozatának végrehajtása érdekében a szükséges intézkedést tegye meg. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: augusztus 31. Szentlőrinc, március 26.

40 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 39/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a évi közbeszerzési tervéről Képviselő-testülete megtárgyalta a évi közbeszerzési tervről szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy az abban foglaltakat elfogadja A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy az éves közbeszerzési tervet küldje meg a közbeszerzések Tanácsának. A Képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy a közbeszerzési tervben foglalt beruházások megvalósulását fokozottan kísérje figyelemmel. Dr. Karakán Béla jegyző Kungl Mári - osztályvezető Tönkő Péter beruházó Határidő: december 31. Szentlőrinc, március 26.

41 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 40/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a az étkeztetés közbeszerzési eljárásának megindítása Képviselő-testülete megtárgyalta az étkeztetés közbeszerzési eljárás megindításáról szóló előterjesztést és az abban foglaltakkal egyetért. A Képviselő-testület megbízza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a közbeszerzési eljárás lebonyolítására kössön szerződést Mihalovics Gábor közbeszerzési tanácsadóval, aki egyben készítse elő a közbeszerzési eljárás megindítását. A Képviselő-testület a közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása céljából ,- Ft + ÁFA összeget a évi általános költségvetési tartalékalapja terhére biztosít. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Dr. Karakán Béla - jegyző Kungl Mária - osztályvezető Határidő: április 30. Szentlőrinc, március 26.

42 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 41/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiuma által meghirdetett 2008 kódszámú pályázaton való részvételre vonatkozóan Képviselő-testülete megtárgyalta a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiuma által kiírt pályázati részvételről szóló előterjesztést. A Testület úgy határozott, hogy a Művelődési Ház és Könyvtár Menyegző Lakodalmas Zenekarok Fesztiválja címmel pályázatot nyújt be a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégium 2008 kódszámú pályázati felhívására. A Képviselő-testület a pályázat benyújtásához szükséges Ft önerőt, a évi költségvetésben a polgármesteri hivatal cím város- és községgazdálkodási jogcímcsoport rendezvények sorában biztosítja. A Testület megbízza Dr. Győrvári Márk polgármestert a pályázat beadásához szükséges feladatok elvégzésével. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Kerner-Hegyi Judit - területfejlesztési szakreferens Határidő: március 31. Szentlőrinc, március 26.

43 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 42/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázaton való részvételről nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli szabadidős tevékenységeinek támogatására vonatkozóan Képviselő-testülete megtárgyalta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázati részvételről szóló előterjesztést. A Testület úgy határozott, hogy a Művelődési Ház és Könyvtár pályázatot nyújt be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli szabadidős tevékenységeinek támogatása című pályázati felhívásra. A Testület megbízza Dr. Győrvári Márk polgármestert a pályázat beadásához szükséges feladatok elvégzésével. Kerner-Hegyi Judit területfejlesztési szakreferens Határidő: április 30. Szentlőrinc, március 26.

44 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 43/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázaton való részvételről a közösségi közlekedés színvonalának javítását célzó infrastrukturális beruházások támogatására vonatkozóan Képviselő-testülete megtárgyalta a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázati részvételről szóló előterjesztést. A Testület úgy határozott, hogy Szentlőrinc Város Önkormányzata Királyegyháza Község Önkormányzatával konzorciumban pályázatot nyújt be a Dél-Dunántúli Operatív Program keretében meghirdetett a közösségi közlekedés színvonalának javítását célzó infrastrukturális beruházások támogatása című pályázati felhívásra. Egyúttal Képviselő-testülete felhatalmazza Dr. Győrvári Márk polgármestert Királyegyháza Község Önkormányzatával a konzorciumi megállapodás megkötésére. A Testület megbízza Dr. Győrvári Márk polgármestert a pályázat beadásához szükséges feladatok elvégzésével. Határidő: május 31. Szentlőrinc, március 26.

45 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 44/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a Szentlőrinc Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosítása Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta Szentlőrinc Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosításáról szóló előterjesztést. A Képviselő-testület elfogadta az előterjesztésben szereplő változtatásokat az alábbiak szerint: 1. ) Az Alapító Okirat 4.sora az alábbiak szerint módosul: A költségvetési szerv telephelye: Szentlőrinc Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Gyámhivatala 7940 Szentlőrinc, Templom tér 5. A Képviselő-testület felhívja a jegyzőt, hogy a módosítást haladéktalanul küldje meg a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Területi Igazgatóságához. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: március 30. Szentlőrinc, március 26.

46 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 45/2010.(III.25.) KT. H a t á r o z a t a Szociális Szolgáltató Központ - Szentlőrinc Alapító Okiratának módosítása Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szociális Szolgáltató Központ - Szentlrőinc Alapító Okiratának módosításáról szóló előterjesztést. A Képviselőtestület elfogadta az előterjesztésben szereplő változtatásokat az alábbiak szerint: 1. ) Az Alapító Okirat 4.sora az alábbiak szerint módosul: A költségvetési szerv telephelye: Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat 7940 Szentlőrinc, Kodolányi utca 13. A Képviselő-testület felhívja a jegyzőt, hogy a módosítást haladéktalanul küldje meg a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Területi Igazgatóságához. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: március 30. Szentlőrinc, március 26.

47 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 46/2010.(III.25) KT. H a t á r o z a t a Szociális Szolgáltató Központ - Szentlőrinc szabályzatainak, szakmai anyagainak felülvizsgálatáról Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Szociális Szolgáltató Központ - Szentlőrinc új szabályzatait, szakmai anyagait. A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a mellékletben szereplő Szervezeti és Működési Szabályzatot, a Szakmai programot, a Gyermekjóléti Szolgálat szakmai programját Idősek Otthona házirendjét, a Nappali ellátás házirendjét elfogadja. A testület felkéri a polgármestert, hogy döntéséről értesítse az intézmény vezetőjét. Felelős: Dr. Győrvári Márk - polgármester Dr. Örkényi Anna intézményvezető Határidő: március 30. Szentlőrinc, március 26.

48 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 47/2010.(III.25.) KT. Határozata A TEKI/2009/DD-237/g és TEUT/2009/DD-046 azonosító számú pályázati projektek befejezési határidejének módosításáról Képviselő-testülete megtárgyalta a TEKI/2009/DD-237/g és TEUT/2009/DD-046 azonosító számú pályázati projektek befejezési határidejének módosításáról szóló előterjesztést. A Testület úgy határozott, hogy a TEKI/2009/DD-237/g azonosító számmal és K támogatási szerződés számmal rendelkező Munkácsy Mihály utca mindkét oldali és Erzsébet u. és Kossuth út kereszteződés, meglévő járda felújítása, valamint a TEUT/2009/DD-046 azonosító számmal és U támogatási szerződés számmal bíró Kossuth Lajos utca felújítása pályázati projektek támogatási szerződés szerinti tervezett befejezési határidejének ről ra történő módosítását kezdeményezi a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsnál. A Testület megbízza Dr. Győrvári Márk polgármestert a pályázat beadásához szükséges feladatok elvégzésével. Határidő: május 30. Szentlőrinc, március 26.

49 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 48/2010.(III.25.) KT. Határozat Beszámoló a kistérségi szociális feladatok évi költségvetéséről Képviselő-testülete a gyermekjóléti szolgáltatás és családsegítés, valamint a házi segítségnyújtás és a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás feladatai évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámolót megtárgyalta és azt elfogadja. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Kungl Mária osztályvezető Határidő: március 26. Szentlőrinc, március 26.

50 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 49/2010.(III.25.) KT. Határozat a kistérségi szociális feladatok évi költségvetéséről Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekjóléti szolgáltatás és családsegítés, valamint a házi segítségnyújtás és a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás feladatainak évi tervezett költségvetését megtárgyalta és azt elfogadja. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Kungl Mária osztályvezető Határidő: december 31. Szentlőrinc, március 26.

51 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 50/2010.(III.25.) KT. Határozat beszámoló az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó folyamatos összevont ügyeleti szolgálat évi költségvetési teljesítéséről Képviselő-testülete megtárgyalta és tudomásul veszi az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó folyamatos összevont ügyeleti szolgálat évi költségvetési teljesítéséről szóló pénzügyi beszámolót. Határidő: február 9. Szentlőrinc, március 26.

52 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 51/2010.(III.25.) KT. Határozat az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó folyamatos összevont ügyeleti szolgálat évi költségvetési tervezetéről Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadja az egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó folyamatos összevont ügyeleti szolgálat évi költségvetési tervezetéről szóló előterjesztést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat a tervezett kiadásokon túl az idei évben további többletfinanszírozásra nem lát lehetőséget a költségvetési megszorítások végett. Határidő: december 31. Szentlőrinc, március 26.

53 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 52/2010. (III.25.) KT H a t á r o z a t a Önkormányzati üdülő 2009.évi hasznosításáról képviselő-testülete az Önkormányzati üdülő évi hasznosításáról szóló beszámolót megtárgyalta, az abban foglaltakkal egyetért. Felelős: Dr Győrvári Márk polgármester Kungl Mária pénzügyi osztályvezető Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

54 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei ülésének jegyzőkönyvéből. 53/2010. (III.25.) KT H a t á r o z a t a az önkormányzati üdülő évi szállásdíjának meghatározásáról 1.) Szentlőrinc Város Önkormányzat Képviselő-testület megtárgyalta az önkormányzati üdülő évi szállásdíjait, azok kategóriát és az alábbiakról döntött: Előszezon: június 12- július 02 Önkormányzati dolgozó szállás díja Ft +áfa /fő / +IFA/ éjszaka, a de a minimum apartman ár: Ft Gyerek 12 éves korig Felnőtt Főszezon: július 03-tól augusztus 13-ig Önkormányzati dolgozó szállás díja Ft +áfa/fő / +IFA/éjszaka, de a minimum apartman ár: Ft Gyerek 12 éves korig Felnőtt Utószezon: Augusztus 13-tól szeptember 03-ig Önkormányzati dolgozó szállás díja Ft +áfa /fő +Ifa/ éjszaka, de a minimum apartman ár: Ft Gyerek 12 éves korig Felnőtt Vendég szállás díja Ft +áfa /fő/ +IFA/ éjszaka, de a minimum apartman ár: Ft Vendég szállás díja Ft +áfa /fő/+ifa/ éjszaka, de a minimum apartman ár: Ft Vendég szállás díja Ft +áfa/fő + Ifa/ éjszaka, de a minimum apartman ár: Ft 2.) A Képviselő-testület meghatározza, hogy egyes üdülési turnusok 7 naposak (szombattólszombatig) és a szállás elfoglalásának időpontja óra, a szállás átadásának időpontja kitakarított állapotban óra. 3) A Képviselő-testület továbbá meghatározza részletesen az önkormányzati dolgozó kategóriájának tartalmát az alábbiak szerint: Az üdülési térítési díj megállapításánál önkormányzati dolgozónak minősül, ha saját jogán veszi igénybe az üdülést: - az önkormányzat által alapított intézmény dolgozója (kivéve közmunkaprogramban foglalkoztatott), Szonek dolgozói is. - Az önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság dolgozója - Önkormányzati képviselő, szakbizottságok tagjai (külsős is) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az üdülő használatával kapcsolatban alkosson ÜDÜLÉSI SZABÁLYZATOT, amely átfogóan tartalmazza az Önkormányzati Üdülő üdültetési rendjét, az üdülő használatát és az évente meghatározott szállásdíjakat. Kungl Mária pénzügyi osztályvezető Határidő: április 30. Szentlőrinc, március 26.

55 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 54/2010. (III.25.) KT H a t á r o z a t a a Nostra Cement Kft szponzorálási szerződéséről Képviselő-testülete megtárgyalta a mellékletben szereplő szponzorálási szerződést, amely a Nostra Cement Kft-vel kíván kötni. 1.) A Képviselő-testület a szerződés tartalmát az alábbi változtatásokkal fogadja el: - A szerződés 5. pontjában szereplő támogatási összeg Ft, azaz Hétmillió forint + Áfa összeg. 2.) A Képviselő-testület a Nostra Cement Kft által támogatásként adott Ft ot az alábbiak szerint kívánja felhasználni: Ft-ot Szentlőrinc város belterület útjainak, járdáinak aszfaltozására, Ft-ot Tarcsapuszta településrészen buszmegálló kialakítására, Ft-ot a Szentlőrinci Sportegyesület Labdarúgó Szakosztály működési költségeire, Ft-ot a Média Kft-nek a dokumentumfilm, riportok készítésére ( a Cementgyár építésével, beruházásával kapcsolatban), Ft-ot a Szentlőrinc belterületén lévő Omega üzletházban lévő kettő darab átjáró felújítására, Ft-ot a PVSK Ökölvívó szakosztály számára, a világversenyen való műsor füzet készítésére ( Szentlőrinc város bemutatásával), Ft-ot hulladékgyűjtők, padok kihelyezésére. 3.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy döntésének megfelelően módosítsa a szerződést és a felosztásnak megfelelően értesítse az érintetteket illetve a meghatározott célfeladatok teljesítését kezdjék meg a szponzorálási kifizetés ütemezés tükrében. Felelős: Dr. Győrvári Márk polgármester Határidő: december 31. Szentlőrinc, március 26.

56 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 55/2010.(III.25.) KT. Határozata Kisebbségi Szavazatszámláló Bizottságok tagjainak megválasztása Szentlőrinc város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a kisebbségi szavazatszámláló bizottsági tagok megválasztásáról szóló előterjesztést és úgy határozott, hogy a melléklet alapján megválasztja a kisebbségi szavazatszámláló bizottsági tagokat. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

57 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 56/2010.(III.25.) KT. Határozata Szavazatszámláló Bizottságok tagjainak megválasztásáról szóló 18/2010.(II.11.) KT. Határozat módosításáról Képviselő-testülete megtárgyalta a szavazatszámláló bizottsági tagok megválasztásáról szóló módosító előterjesztést és úgy határozott, hogy a melléklet alapján megválasztja és módosítja a szavazatszámláló bizottsági tagokat és egyben a 18/2010.(II.11.) Kt Határozatot is. Felelős: Dr. Karakán Béla jegyző Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

58 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 57/2010.(III.25.) KT. Határozata a helyi civil szervezetek évi pénzügyi elszámolásáról Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek évi pénzügyi elszámolásával kapcsolatos beszámolót elfogadja, egyben megállapítja, hogy az odaítélt támogatásokat a szervezetek a pályázatokban foglalt céloknak megfelelően használták fel. Kungl Mária osztályvezető Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

59 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 58/2010.(III.25.) KT. Határozata a sportszervezetek pénzügyi támogatásának elszámolásáról Képviselő-testülete a helyi sportszervezetek támogatására évre vonatkozó pénzügyi elszámolásával kapcsolatos beszámolót megtárgyalta és elfogadja. A Képviselő-testület megállapítja, hogy az odaítélt támogatásokat a Szentlőrinc Sportegyesület, az Ifjúság Úti DSE, a Pécsi Vasutas Sportkör, valamint a Szenior Labdarúgók Szentlőrinci Egyesülete megfelelőképpen használta fel. Kungl Mária osztályvezető Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

60 Kivonat: Képviselő-testületének március 25-ei 59/2010.(III.25.) KT. Határozata beszámoló az iskolabusz 2009.évi üzemeltetéséről Képviselő-testülete az iskolabusz évi üzemeltetésről szóló beszámolót megtárgyalta és azt elfogadja. Felelős: Dr Győrvári Márk polgármester Kungl Mária pénzügyi osztályvezető Határidő: március 25. Szentlőrinc, március 26.

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása,

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása, 1/2011. (I. 27.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. december 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. december 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 259/2011.(XII.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a megelőlegezési likvid hitel felvételre vonatkozó előterjesztést. A likviditásának biztosítása érdekében

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 1/2009. (II.12.) KT. Határozata. Szentlőrinc város Településszerkezeti Tervének elfogadásáról

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 1/2009. (II.12.) KT. Határozata. Szentlőrinc város Településszerkezeti Tervének elfogadásáról 1/2009. (II.12.) KT. Határozata Szentlőrinc város Településszerkezeti Tervének elfogadásáról 1. Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Szentlőrinc városra vonatkozó,

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 4/2011. (II.15.) számú Képviselő-testületi határozata:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2012. évi munka- és ütemterve

KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2012. évi munka- és ütemterve KACSÓTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. évi munka- és ütemterve FEBRUÁR Előterjesztés Kacsóta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2012.(..) KT Rendelete a 2012. évi költségvetéséről előterjesztő:

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi munkatervére Ózd, 2016. december 15. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat - 1 - DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL Alapító okirat Dunasziget Község Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése, az

Részletesebben

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2011. évi célok

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkatervére Ó z d, 2012. december 20. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd

Részletesebben

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008.

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Ásotthalom Község Jegyzőjétől 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a 2008. évi önkormányzati célok meghatározása Mell.:

Részletesebben

2019. évi M U N K A T E R V E

2019. évi M U N K A T E R V E Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. évi M U N K A T E R V E Jóváhagyva a 4/2019. (I. 24.) sz. határozattal 2019. január 24. (csütörtök) 14. 00 óra 2./ Javaslat a Képviselő-testület 2019.

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata. beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról

Szentlőrinc Városi Önkormányzat 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata. beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról 122/2009.(VIII.27.) KT. Határozata beszámoló az Önkormányzat 2009. évi I. félévi gazdálkodásáról 1. Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta az önkormányzat 2009. évi költségvetési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület január 20-ai nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület január 20-ai nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT képviselő-testület 2009. január 20-ai nyílt üléséről 1/2009.(I.20.) Ökt. h. A képviselő-testület egyetért az Ügyrendi Bizottság módosító javaslatával, és 2009. január 20-ai ülésén

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/3-18/2015 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű)

ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) ALAPÍTÓ OKIRAT (egységes szerkezetű) A Győri Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. évi CVII. törvény 4. (1) bekezdése,

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GÖNYŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2019. 1/10 Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. évi rendes üléseinek tervezett időpontjai: 2019. február 7. (csütörtök) 16:00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének az 5/2010.(XI.16.) KT sz. rendeletével elfogadott Szervezeti és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. évi ülésterve. A testületi ülések helye: Községháza, Bogyiszló, Kossuth utca 28.

Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. évi ülésterve. A testületi ülések helye: Községháza, Bogyiszló, Kossuth utca 28. Bogyiszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. évi ülésterve A képviselő-testületi ülés első napirendi pontja: A polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 213/2012. (12.06.) Öh. sz. határozata

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/20-17/2017 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 30-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2012. évi célok

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. évi munkatervére Ózd, 2018. december 13. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V

3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő - testülete 3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 26-án 16 órakor megtartott képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Jelenléti ív szerint, Gönczöl

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Dr. Battyányi Anita jogi szakreferens Tárgy: Javaslat a Kazincbarcikai Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezete Alapító Okiratának módosítására Tisztelt

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/4-20/2016 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

759/2017. (XII.14.) határozattal elfogadott BERENTE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE

759/2017. (XII.14.) határozattal elfogadott BERENTE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK évi MUNKATERVE Melléklet a 759/2017. (XII.14.) számú határozathoz: Január 25. 759/2017. (XII.14.) határozattal elfogadott BERENTE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. évi MUNKATERVE 2. A polgármester 2018.

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. november 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi munkatervére Január A napirendi pont címe: Bóbita Óvoda Intézmény vezetői pályázat elbírálása A napirendi pont

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 2012. április 4. napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete 127/2012. (IV.5.) Tata Kt. határozata az április 4-i rendkívüli testületi ülésen tárgyalandó

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata 2. sz. melléklet a 114/2009. (VIII. 27.) sz. KT. határozathoz. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata /egységes szerkezetben / Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

/2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről

/2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről /2014. (XII.15.) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-i munkaterv szerinti ülésére

Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 28-i munkaterv szerinti ülésére Előterjesztő: Tóthné Pataki Csilla jegyző Előterjesztést készítette: Pappné Molnár Afrodité Előzetesen tárgyalja: Ügyrendi Bizottság Mellékletek:.napirendi pont E - 26. Előterjesztés Nagykovácsi Nagyközség

Részletesebben

2013. ÉVI MUNKATERVE

2013. ÉVI MUNKATERVE NAGYMAROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 222/2012. (XI. 26.) számú határozatával elfogadott 2013. ÉVI MUNKATERVE Nagymaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évi munkatervét az

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jegyzőkönyv Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester

Részletesebben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Költségvetési szerv Neve: Köröstarcsa Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Idegen neve: - Rövid neve: - Székhelye: 5622 Köröstarcsa Kossuth tér

Részletesebben

5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésről.

5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésről. 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: 2015. május 26-án megtartott ülésről. Jelen vannak: Radvánszky Judit Hódosi Tamás Oláh Ernő Kereszti Márta Valach Jánosné Molnár Lászlóné Németh Klaudia Tóth Szabolcs

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület augusztus 24. napján tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből ülésének könyvéből 252/2017. (VIII.24.) Kt. határozat Tárgy: 2017. augusztus 24. napján tartott testületi ülés napirendjének elfogadása Nyílt ülés: 1. A Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. NOVEMBER 20-ÁN MEGTARTOTT RENDES KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. NOVEMBER 20-ÁN MEGTARTOTT RENDES KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. NOVEMBER 20-ÁN MEGTARTOTT RENDES KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi munkatervére Ózd, 2014. december 19. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata

Részletesebben

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok

Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14. napján tartott ülésen hozott határozatok 14/2013. (II. 14.) számú képviselő-testületi határozat a polgármester beszámolójáról Fácánkert

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 27/2012. (III. 28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. március 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 17. napján tartott üléséről készített jegyzőkönyvből könyvből 1/2013. (I. 17.) számú Kt. határozat a közétkeztetési szolgáltató kiválasztása a pályázatra érkezett ajánlatok alapján 1) Bogyiszló Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megismerte az általa,

Részletesebben

K I V O N A T. A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a

K I V O N A T. A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a K I V O N A T Ibrány Város Képviselő Testületének 2011. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből A19 IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 178/2011. (XII. 06)KT. sz. H a t á r o z a t a A Képviselő-testület

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

2016. évi MUNKATERVE

2016. évi MUNKATERVE Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi MUNKATERVE 2016. március 16-tól - 2017. március 15-ig melyet a Képviselő-testület a 33/2016. (II.16.) számú határozatával

Részletesebben

Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. évi munkaterve. Készült: a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére

Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. évi munkaterve. Készült: a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkaterve Készült: a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére 1 M U N K A P R O G R A M 2013. január 1-től lényeges változások következtek

Részletesebben