Akadálymentesítési program

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Akadálymentesítési program"

Átírás

1 Akadálymentesítési program

2 Az OTP Bankban folyamatosan dolgozunk az akadálymentesítés fejlesztésén, melyet szakértőink elkötelezettsége, az érintett ügyfeleink visszajelzése és a független civil szervezetekkel való együttműködések biztosítanak. i Kiadványuk célja a fogyatékossággal élő ügyfelek ügyintézésének megkönnyítése és tájékoztatása. Partnereink: AZ OTP BANK ELKÖTELEZETT A FOGYATÉKOSSÁGAL ÉLŐ EMBEREK ESÉLYEGYENLŐSÉGÉNEK BIZTOSÍTÁSA IRÁNT.

3 Átfogó intézkedéseket vezettünk be Mind a személyes ügyintézés, mind a szolgáltatásnyújtáshoz kapcsolódó tájékoztatás során fokozottan figyelünk az érdekeiket csak korlátozottan képviselni képes fogyasztókra, így a fogyatékossággal élőkre is. Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a fogyatékosság jellegére és mértékére a tájékoztatáskor és a szerződéskötéskor egyaránt. BELSŐ SZABÁLYOZÁS Bevezetésre került a fogyatékossággal élő ügyfelek fióki kiszolgálását kezelő eljárásrend, melynek célja az infokommunikációs akadálymentesítés dedikált ügyintézők és ügyféltér-menedzserek bevonásával és háttértámogatással. KOMPLEX HÁLÓZATI, INFORMATIKAI ÉS SZEMÉLYI FEJLESZTÉSEK Akadálymentesítési fejlesztéseink túlmutatnak a fizikai akadálymentesítésen, célunk, hogy korszerű telefonos, elektronikus és mobilszolgáltatásainkat elérhetővé, érthetővé, illetve megismerhetővé tegyük valamennyi ügyfelünk számára, akik így választani tudnak a számukra legmegfelelőbb megoldások közül.

4 Kényelmesen otthonából Külön felhívjuk a figyelmet a személyes jelenlétet nem igénylő ügyintézési módokra. A bankfiók felkeresése nélkül telefonon vagy az OTPdirekten keresztül van mód az ügyintézésre, amely biztonságos és a fióki ügyintézéssel teljesen egyenértékű. Az OTPdirekt automata telefonos szolgáltatásával egyszerűen és gyorsan tájékozódhat bankszámlája egyenlegéről, ellenőrizheti átutalásai teljesülését, utalásokat indíthat, kezelheti csoportos beszedéseit, letilthatja és aktiválhatja bankkártyáját vagy módosíthatja a kártyalimitjeit. Hívjon minket a (06 1) vagy (06 40) vagy saját mobil hálózaton a /30/ számokon. TIPP! Honlapunkon és telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is tájékoztatást adunk arról, hogy mely fiókjaink, készpénzkiadó automatáink érhetők el akadálymentesen. OTPdirekt telefonos ügyintézőjét az automata telefonos szolgáltatás 4-es menüpontján érheti el.

5 Kényelem a bankfiókban Fiókjainkban lehetőség és igény szerint külön tárgyalót biztosítunk. Speciális esetben személyes kapcsolattartó (mobilbankár) keresi fel, aki a fogyatékossággal élő ügyfél speciális helyzetét ismeri és a pénzügyi szolgáltatások igénybevételét az általa megjelölt helyen személyes megkereséssel is könnyítheti. Szakmailag felkészült ügyintézőink speciális pl. jelnyelvi képzéseken, valamint érzékenyítő programokon is részt vesznek. Az OTPdirekten keresztül biztosítjuk az előzetes, illetve személyes időpont egyeztetés lehetőségét, hogy sorban állás nélkül intézhesse bankügyeit az Ön által kiválasztott bankfiókban. Házibankos időpont-foglalási rendszerünk speciális igényű ügyfelek számára fejlesztett bővített funkciója lehetővé teszi, hogy a fogyatékosság típusa szerint kerüljenek a megfelelő ügyintézőhöz. Személyesen intézhetik ügyeiket akadálymentes ügyfélszolgálatokon. Minden időpontra érkező és a fiókban kihelyezett ügyfélhívó berendezésen a dedikált nyomógombot választó ügyfél esetén a kiszolgálásuk akadálymentes pultoknál történik. Fióki azonosítás az ügyfélhívónál PayPass technológiávalával. Bármely ügyfél számára előnyös, ha nem kell külön a PIN kód beírással foglalkoznia A bankkártyás vásárlások mellett a fiókban lévő ügyfélhívó készülék is támogatja a PayPass funkció használatát, mely előzetes azonosításra alkalmas még a fióki ügyintézés előtt és jelentősen meggyorsítja a folyamatot. TIPP! NYILATKOZNI ÉRDEMES! Ahhoz, hogy segíthessünk, az Ön közreműködésére, illetve hozzájárulására van szükség, amit személyesen tehet meg bármelyik magyarországi bankfiókunkban vagy az OTPdirekt felületen az Igénylések/Fióki időpontfoglalás menü pontban a Speciális ügyfél-kiszolgálási igényem van megjelöléssel. A nyilatkozat célja, hogy Önnek a megfelelő szolgáltatásokat és csatornákat tudjuk kínálni tekintetbe véve speciális igényeit. Adatait a törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük és kizárólag az akadálymentes szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatásokra, az ügyintézés megkönnyítésére használjuk. Miért érdemes? Ha Ön hallássérült, akkor írásban és nem telefonon keressük; amennyiben Ön mozgáskorlátozott, lehetősége van bizonyos szolgáltatásokat otthonában igénybe vennie vagy előzetesen időpontot foglalnia ügyintézőnknél. Továbbá a bankfiókba érkezve az ügyintézők már előre tudni fogják, milyen segítséget nyújthatnak Önnek a kényelmes és hatékony kiszolgálása érdekében.

6 Mozgáskorlátozott ügyfeleinkért AKADÁLYMENTES FIÓKOK A fiókhálózat 93%-a fizikailag akadálymentesen megközelíthető. Minden egyes fiókberuházás során kiemelt szempontként kezeljük a komplex akadálymentesség elvét a megközelítés és az ügyféltérben való mozgás, tájékozódás szempontjából. Kerekesszékből is elérhető magasságú sorszámkiadó automata és azok megközelíthetősége megoldott a fiókjainkban. Ügyfeleinket kerekeszékes ügyintézést támogató pultnál szolgáljuk ki. Törekszünk a fogyatékossággal élők által igénybe vehető speciális termékek kidolgozására, az akadálymentesítési támogatást (MEOSZ), mely hitellel kombinálva vagy külön is felvehető. Az internetes ATM kereső előnye, hogy már az út tervezésekor vagy akár útközben, mobil használatával is látható, mely akadálymentes ATM-ek vannak a közelben. Nagyobb fiókjainkban fizikailag akadálymentes OTP Böngésző kerül elhelyezésre. Az interaktív érintőképes felületen a várakozás ideje alatt ügyfeleink hasznos (termékinformációk) és fontos (üzletszabályzat), illetve szórakoztató tartalmakhoz juthatnak (játék, programajánló, időjáráselőrejelzés).

7 Siket és nagyothalló ügyfeleinkért 270 bankfiókunkban lévő új típusú ügyfélhívó készüléken lehetőségük van siket és nagyothalló ügyfeleinknek dedikált nyomógomb használatával speciális ügyfélkiszolgálás igénybevételére. Kiemelt fiókjainkban a kommunikációs akadálymentesítést speciálisan képzett munkatársakkal (alapfokú jelnyelvi kiszolgálás biztosítása megyeszékhelyi és budapesti kiemelt fiókokban, mintegy 35 helyen), valamint technikai eszközökkel (indukciós jelerősítő hurok nagyothallók részére valamennyi prémium-fiókban és a kiemelt fiókokban) támogatjuk. Jelnyelvi képzésben részesült minden budapesti és megyeszékhelyi nagy fiókonként 2 ügyintéző munkatársunk. Célunk, hogy minden fiókban legalább egy, jelnyelven alapszinten kommunikáló ügyintéző álljon rendelkezésre, ezzel is megkönnyítve a megfelelő szolgáltatás megtalálását az ügyfelek számára. TIPP! A speciális kommunikációs segédlet egy egyszerűsített nyelvezetű leírás, amely az ügyintézés során gyakran előforduló szófordulatokat, kérdéseket és fontosabb választási lehetőségeket tartalmazza. JÓ IDŐBEN Tájékozódjon a honlapunkon található naptárban a várható és valószínűsíthető ügyfélforgalomról. Érdemes a zölddel jelölt napokat választania a kényelmes és gyors ügyintézés érdekében. Az ügyfélforgalmi előrejelzéshez kattintson ide:

8 Vak és gyengénlátó ügyfeleinkért Minden fiókunkban biztosított a vakvezető kutya beengedése. KÉNYELMES BANKOLÁS A NAP 24 ÓRÁJÁBAN Intézze otthonról pénzügyeit, lépjen kapcsolatba velünk a nap 24 órájában, a hét bármelyik napján. Egyszerűen, gyorsan, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Az ország egyik legmodernebb internetbankja áll rendelkezésére. Egy kattintásnyira vagyunk: Jelenleg is folyik a vezető sáv még több fiókra való kiterjesztése. A fiók ügyfélterének főbb pontjai között segít eligazodni (mint az ATM, ügyfélhívó, várakozó zóna, ügyintézői pultok). Braille-írással vagy jelölt 5-ös gombbal ellátott ATM-ek és POS-terminálok Az ATM és POS készüléken történő pontosabb eligazodást lehetővé tevő megjelölt írásjelek az ügyfeleket segítik az alapvető tranzakciók önálló és pontos lebonyolításában. Honlapunk vakok és gyengén látók számára elérhető Bankunk honlapja vakbarát verzióban is elérhető az ügyfelek számára. Továbbá jövőbeni célunk, hogy az OTPdirekt internetes felületet is elérhetővé tegyük a vakok és gyengénlátók számára. Gyengénlátó, látássérült, illetve vak ügyfél esetén az ügyintéző felolvas minden olyan dokumentumot, ami az adott ügylettel összefügg. Telefonos ügyintézőink segítségével otthonról is kényelmesen bankolhat.

9 Szolgáltatásaink elérhetősége SÉRÜLTSÉG SZERINT AJÁNLOTT SZOLGÁLTATÁS akadálymentes fiók előzetes időpont foglalás személyes kapcsolattartó / személyes megkereséssel ügyfélhívón dedikált hívógomb netbanki ügyintézés telefonos ügyintézés ATM használat ügyfélforgalmi naptár Internet OTP Böngésző - fiókban fióki nyílt napok, érzékenyítő programok MOZGÁS LÁTÁS HALLÁS * Az egyes szolgáltatások nem érhetők el valamennyi fiókunkban, ezért tájékozódjon honlapunkon, hogy 400 bankfiókunk közül az Önhöz legközelebb esőt választhassa.

10 Közösen fejlesztünk! A teljes/komplex akadálymentesítés érzékenységgel, körültekintéssel, az érintettek bevonásával és jellemzően többletszolgáltatással valósítható meg, ezért az ilyen jellegű fejlesztéseinkhez ügyfeleink, és az őket képviselő szakértők segítségét kérjük. Megkérdeztük az érintetteket! Az OTP Bank a KézenFogva Alapítvánnyal közösen felmérést végzett a fogyatékossággal élő ügyfelek körében, hogy feltárja igényeiket és elvárásaikat, valamint megismerje pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos szokásaikat és tapasztalataikat annak érdekében, hogy elősegítsük az ügyintézést és számukra lehető legmegfelelőbb szolgáltatást nyújthassuk. Nem csak kérdeztünk, be is vontunk! Többek között bankfiókok akadálymentesítési tervének előkészítéséhez, a szolgáltatásokhoz való akadálymentes hozzáféréshez, rendszerek akadálymentesítéséhez és a fizikai eszközök kiválasztásához valamint teszteléséhez eddig is rengeteg hasznos tanácsot és visszajelzést kaptunk, amit ezúton is köszönünk. Ha ötlete, véleménye van. ossza meg velünk! A Z OT P B A N K F OL YA MA T OS A N MÉR I É S É R T É KE L I ÜGYF E L E I E L É GE D E T T S É G É T, E Z C S A K ÚGY KÉ P Z E L H E T Ő E L, H O G Y R E N D S Z E R E S E N ME GH A L L GA T J U K ÜGYF E L E I K VÉ L E MÉ N YÉ T.

11 Kiemelt gondoskodás Társadalmi a szerepvállalásunk kiemelt eleme az esélyegyenlőség és esélyteremtés, melynek keretében tematikus fióki nyílt napokat szervezünk és civil szervezeteket támogatunk. Az anyagi segítségnyújtás mellett a szervezetek meghívást kapnak belső rendezvényeinkre, illetve szakértőként dolgozunk velük. A vállalásokról és az elért eredményekről, illetve eseményekről Vállalati Felelősségvállalási Jelentésünkben számolunk be. Bármilyen fogyatékosság észlelése esetén, és különösen akkor, ha erre a leendő ügyfél fel is hívja a figyelmet, a bankunk kiemelt gondossággal jár el. Az OTP Bank fenntarthatósági teljesítményének fejlődése érdekében fontosnak tartjuk véleményének megismerését, kérjük, ossza meg velünk! Írjon munkatársainknak az informacio@otpbank.hu címre, kérdezze telefonos ügyintézőinket, vagy érdeklődjön személyesen bankfiókjainkban, ahol ügyintézőink készséggel állnak rendelkezésére.

Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: szeptember 15. napjától

Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: szeptember 15. napjától Merkantil Bank Zrt. Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: 2016. szeptember 15. napjától Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést

Részletesebben

A DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Fogyatékkal élőkre vonatkozó stratégiája

A DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Fogyatékkal élőkre vonatkozó stratégiája A Duna Takarék Bank Zrt. Igazgatósága által 11/2018/IG számon jóváhagyott szabályzat A DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Fogyatékkal élőkre vonatkozó stratégiája Hatályos: 2018. március 01-től Csicsáky Péter vezérigazgató

Részletesebben

Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: április 1-től

Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: április 1-től Merkantil Bank Zrt. Komplex banki akadálymentesítés, az egyenlő esélyű hozzáférést megteremtő stratégia Hatályos: 2017. április 1-től I. Jövőképünk, küldetésünk, stratégiai célunk az egyenlő esélyű hozzáférés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A FOGYATÉKOSSÁGGAL

TÁJÉKOZTATÓ A FOGYATÉKOSSÁGGAL TÁJÉKOZTATÓ A FOGYATÉKOSSÁGGAL SÁGGAL ÉLŐ ÜGYFELEK PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKHOZ SOKHOZ VALÓ EGYENLŐ ESÉLYŰ HOZZÁFÉRÉSÉRŐL ZÁFÉRÉSÉRŐL A fogyatékossággal élők esélyegyenlőségének biztosítása érdekében az

Részletesebben

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 12/2012. (XI. 16.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 12/2012. (XI. 16.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 12/2012. (XI. 16.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról I. Az ajánlás célja és hatálya A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésről

Ügyféltájékoztató. Fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésről Ügyféltájékoztató Fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésről A hitelintézetekben a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférését

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

AKADÁLYMENTES HOZZÁFÉRÉS WORKSHOP SZOLGÁLTATÁSOK AKADÁLYMENTESSÉGE A MAGYAR TELEKOMNÁL

AKADÁLYMENTES HOZZÁFÉRÉS WORKSHOP SZOLGÁLTATÁSOK AKADÁLYMENTESSÉGE A MAGYAR TELEKOMNÁL AKADÁLYMENTES HOZZÁFÉRÉS WORKSHOP SZOLGÁLTATÁSOK AKADÁLYMENTESSÉGE A MAGYAR TELEKOMNÁL 2017. NOVEMBER 13., NOVOTEL BUDAPEST DANUBE Magyar Telekom Csoport FENNTARTHATóSÁGi STRATÉGiA 2016-2020 A fenntarthatóság

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

Az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. stratégiája a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáféréséről

Az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. stratégiája a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáféréséről Az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. stratégiája a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáféréséről 1. Stratégiai célunk az egyenlő esélyű hozzáférés tekintetében

Részletesebben

AZ INFO-KOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESSÉG JOGI HÁTTERE. dr. Juhász Péter 2008. november 20.

AZ INFO-KOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESSÉG JOGI HÁTTERE. dr. Juhász Péter 2008. november 20. AZ INFO-KOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESSÉG JOGI HÁTTERE dr. Juhász Péter 2008. november 20. Akadálymentesítés akadálymentesítés = rámpa Az akadálymentesség értelmezhető fizikai szempontból rámpa térdszabad

Részletesebben

Jó megoldások az akadálymentes közösségi közlekedési szolgáltatások tájékoztatására

Jó megoldások az akadálymentes közösségi közlekedési szolgáltatások tájékoztatására Jó megoldások az akadálymentes közösségi közlekedési szolgáltatások tájékoztatására Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a BKK akadálymentes szolgáltatásainak tájékoztatását. Akadálymentesen Budapesten

Részletesebben

BANKVÁLASZTÁS TUDATOSAN 17.

BANKVÁLASZTÁS TUDATOSAN 17. BANKVÁLASZTÁS TUDATOSAN Biztos benne, hogy bankszámlája azt nyújtja Önnek, amire valóban szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, hogy megismerje a bank- és bankszámlaválasztás legfontosabb szempontjait!

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Hatályos: szeptember 12.

Hatályos: szeptember 12. 6/2016. számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére 3A TAKARÉKSZÖVETKEZET A fogyatékos személyek

Részletesebben

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó

Részletesebben

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor

Elektronikus Szolgáltatások. Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Banki ügyintézés bárhonnan, bármikor Intézze mindennapi pénzügyeit kényelmesen, gyorsan és biztonságosan elektronikus szolgáltatásainkkal! DIREKTNET INTERNETBANK BIZTONSÁGOS ONLINE ÜGYINTÉZÉS KEDVEZŐ DÍJAKON

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Bank 4/2017. (III.13.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról. I. Az ajánlás célja és hatálya

A Magyar Nemzeti Bank 4/2017. (III.13.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról. I. Az ajánlás célja és hatálya A Magyar Nemzeti Bank 4/2017. (III.13.) számú ajánlása a fogyatékos ügyfelekkel kapcsolatos bánásmódról I. Az ajánlás célja és hatálya A 2015-2025. évekre elfogadott Országos Fogyatékosságügyi Program

Részletesebben

Szervezeti kisokos Ügyfélközpont

Szervezeti kisokos Ügyfélközpont Szervezeti kisokos Ügyfélközpont 7 ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL BÍRÓSÁGI KÖZVETÍTÉS GYERMEKKÖZPONTÚ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS ÜGYFÉLKÖZPONT TANÚGONDOZÁS ÉS ÁLDOZATVÉDELEM NYITOTT BÍRÓSÁG Mit érdemes tudnom a bírósági

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8.

Számla. Eõry Tibor. Budapest Tófalva utca 8. 1048. Tófalva utca utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó VII. fejezetének

Részletesebben

Hatályos: szeptember 15.

Hatályos: szeptember 15. 6/2016. számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére 6/2016. számú Igazgatósági szabályzat KM1. számú

Részletesebben

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP BANK NYRT. Lakossági OTPdirekt szolgáltatásokra vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata 48/2007.-ESZ-2146/1. Hatályos: 2008. 3. sz. melléklet Az OTP Bank Nyrt. befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a termékeivel vagy a szolgáltatásaival

Részletesebben

Könyvtári szolgáltatás fogyatékkal élőknek

Könyvtári szolgáltatás fogyatékkal élőknek Könyvtári szolgáltatás fogyatékkal élőknek Vona-Gődér Krisztina tájékoztató könyvtáros goderkriszti@vfmk.hu "A fogyatékos emberek a társadalom egyenlő méltóságú, egyenrangú tagjai, akik a mindenkit megillető

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv

Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv Erste Sorszámhúzó Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste Sorszámhúzó alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése... 4 3.1. Alkalmazás regisztráció...

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma

Dr. Al-Absi Gáber Seif. Az e-kereskedelem forradalma Dr. Al-Absi Gáber Seif Az e-kereskedelem forradalma Az OTP Mobil üzletágai 10+ szolgáltatás B2C usereknek vállalati megoldások (parkolás, e-matrica, stb.) mobilalkalmazás egyérintéses mobilfizetés Az egyszerű,

Részletesebben

Kitekintés a jövőbe: új technológiák és modellek a fogyatékkal élők szolgálatában

Kitekintés a jövőbe: új technológiák és modellek a fogyatékkal élők szolgálatában : új technológiák és modellek a fogyatékkal élők szolgálatában Fókuszban a MOBIX - az integrált, multi-platform támogatású, biztonságos videó kommunikációs és üzenetküldő platform Antal.Kuthy@egroup.hu

Részletesebben

I. kommunikációs csomag:

I. kommunikációs csomag: Az uniós pályázatok kedvezményezettjei eltérő tartalmú kommunikációs csomagokat kötelesek megvalósítani. Ezt minden esetben a pályázati útmutató rögzíti a projekt jellegének és mertének megfelelően.a szigorú

Részletesebben

1. Mikortól nyilatkozhatok a havi két díjmentes készpénzfelvételről?

1. Mikortól nyilatkozhatok a havi két díjmentes készpénzfelvételről? Gyakran ismételt kérdések a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A. -a alapján biztosított havi két díjmentes készpénzfelvételhez kapcsolódóan 1. Mikortól nyilatkozhatok

Részletesebben

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8.

Számla. Eõry Tibor Tófalva utca 8. Budapest. Tófalva utca 8. Számla Vodafone Magyarország zrt. 1096, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Vodafone Ügyfélszolgálat: 1270

Részletesebben

CRS U01 számú vezérigazgatósági utasítás

CRS U01 számú vezérigazgatósági utasítás Compliance Igazgatóság Budapest, 2017. október 17. CRS-02-2017-U01 számú vezérigazgatósági utasítás Stratégia a fogyatékos személyek pénzügyi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésének biztosítása

Részletesebben

II. Vasúti Forgalmi Konferencia. Állomások utaskomfort fejlesztése üzemeltetési szempontból

II. Vasúti Forgalmi Konferencia. Állomások utaskomfort fejlesztése üzemeltetési szempontból Békési László Igazgató MÁV Zrt. ÜFI INGI 2019. május 15. Állomások utaskomfort fejlesztése üzemeltetési szempontból 1 Meghatározó körülmények Bevezetés Adottságok Épületek korossága Szerkezeti avultság

Részletesebben

A Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank) ezúton felhívja tisztelt Ügyfelei figyelmét az alábbiakra:

A Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank) ezúton felhívja tisztelt Ügyfelei figyelmét az alábbiakra: A Sberbank Magyarország Zrt. Hirdetménye a Sberbank Telebank szolgáltatás kapcsán az ügyfél-azonosítás módja tekintetében a meghirdetett rendelkezések későbbi hatályba lépéséről A Sberbank Magyarország

Részletesebben

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet)

Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Ügyfélszolgálati Portál (használati segédlet) Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 Regisztráció... 3 Az ügyfélszolgálati oldal használata... 5 Új kérés, hibabejelentés... 5 Korábbi kérések,

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR)

ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR) ÜGYFÉL IDŐSZAKI ÉRTESÍTÉSE ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI CSELEKMÉNYEIRŐL (RÉR) SZOLGÁLTATÁS LEÍRÓ LAP 2017. július 1. v2.0 EREDETI Tartalomjegyzék 1. A SZOLGÁLTATÁS CÉLJA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁSI LEÍRÁSA...

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Bank Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata Az OTP Bank Nyrt. befogad, nyilvántartásba vesz és kivizsgál minden, a termékeivel vagy a szolgáltatásaival kapcsolatban felmerült panaszt. Azoknál a tranzakcióknál,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN

TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN Szolgáltató cégnév: Klub Rekreáció Kft. SZÉP kártya alszámla ( zseb ) neve, amelyet be tudunk fogadni szolgáltatásunk

Részletesebben

FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál

FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál FOGYASZTÓBÓL ÜGYFÉL, MŰVEKBŐL SZOLGÁLTATÓ Új minőség az ELMŰ-ÉMÁSZ csoportnál Előadó: dr. Kövesdi Zoltán igazgatósági tag ELMŰ Nyrt.-ÉMÁSZ Nyrt. MEE 54. Vándorgyűlés 2007. augusztus 22. ÜGYFELEINK ELÉGEDETTSÉGÉÉRT

Részletesebben

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online

ABRONCS KERESKEDŐHÁZ. Internetes bejelentkezési rendszer. A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online ABRONCS KERESKEDŐHÁZ Internetes bejelentkezési rendszer A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük, keresse fel az Abroncs Kereskedőház Gumicsere Online bejelentkezési felületét a www.flottagumiszerviz.hu

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez

Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez Tisztelt Ügyfelünk! A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) az elektronikus

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra vonatkozóan

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Magyar Autóklub tagjai számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít,

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I.

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére 2012. I. negyedév Hírlevél Éljen az adóamnesztia lehetôségével ez év végéig! Legfrissebb ajánlatunk

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1.

POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. bfuredph@t-online.hu Szám: /2008. Előkészítő: Váradi Gézáné/Végh Endréné E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület

Részletesebben

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL

HIRDETMÉNY Az ÜZLETI HITELKÁRTYA TERMÉKRŐL 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK 2011. március 15-től a Bank nem fogad be Üzleti hitelkártyára vonatkozó új hiteligénylést. 2011. március 15-től a fennálló hitelszerződések az éves felülvizsgálatkor

Részletesebben

ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA

ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA ESÉLYEGYENLŐSÉGI IRODA Fogyatékossággal Élő Hallgatók a Nyíregyházi Főiskolán 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b Tel.: 06-42/599-4000 06-30/676-1089 Honlap: http://www.nyf.hu/hallgató/fogyatékossággal élő

Részletesebben

Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához

Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához Fizetési meghagyás online igénylése 1(13) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A MOKK E-Fizetési meghagyás kezelésének

Részletesebben

Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház. Szervezeti és Működési Szabályzat. Esélyegyenlőségi.

Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház. Szervezeti és Működési Szabályzat. Esélyegyenlőségi. Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet, Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház Szervezeti és Működési Szabályzat Esélyegyenlőségi melléklete Hatályos: 2016. október 1. napjától BRTKK SZMSZ Esélyegyenlőségi

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra

Részletesebben

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó 5. sz. mellékletének

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 3. számú melléklet az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatához AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az OTP Bank Nyrt. fogadja, nyilvántartásba veszi és kivizsgálja a Bankkal üzleti kapcsolatba

Részletesebben

Hatályos: szeptember 12.

Hatályos: szeptember 12. 6/2016. számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére 6/2016. számú Igazgatósági szabályzat KM1. számú

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat munkáltatói számlacsomag ajánlat Pedagógusok Szakszervezete tagjai számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít,

Részletesebben

GeriSoft Stúdió Kft J Á T S Z Ó H Á Z M A X I JÁTSZÓHÁZI BELÉPTETŐ RENDSZER

GeriSoft Stúdió Kft J Á T S Z Ó H Á Z M A X I JÁTSZÓHÁZI BELÉPTETŐ RENDSZER GeriSoft Stúdió Kft J Á T S Z Ó H Á Z M A X I JÁTSZÓHÁZI BELÉPTETŐ RENDSZER Köszönjük, hogy érdeklődik szoftverünk iránt! Engedje meg, hogy bemutassuk a rendszer működését. A rendszer kifejlesztésében

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat és Bankkártya üzletszabályzat(ok) 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra

Részletesebben

Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető

Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető 1818 - Kormányzati Ügyfélvonal Előadó: Fazekas Csaba főosztályvezető Új csatornák a közigazgatásban 2 Új csatornák a közigazgatásban Kormányablak hálózat Kormányzati Ügyfélvonal Kormányzati portál személyes

Részletesebben

Mi a PayPass? Hogyan működik a PayPass?

Mi a PayPass? Hogyan működik a PayPass? A PayPass kártya jellemzői: Lakossági, betéti bankkártya Nem dombornyomott Internetes fizetésre alkalmas A beépített antenna segítségével PayPass fizetési eszközként funkcionál A PayPass kártya chipet

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ [origo] KLIKKBANK TELEBANK RENDSZERÉHEZ (Lakossági ügyfelek részére)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ [origo] KLIKKBANK TELEBANK RENDSZERÉHEZ (Lakossági ügyfelek részére) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ [origo] KLIKKBANK TELEBANK RENDSZERÉHEZ (Lakossági ügyfelek részére) Általános fogalmak: Mi az [origo] klikkbank telebank? Egy olyan telefonon elérhető számítógépes rendszer, melyben

Részletesebben

Korlátok nélkül! - MEOSZ program a mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítéséért

Korlátok nélkül! - MEOSZ program a mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítéséért Elérhető a jelentkezési kérdőív! Korlátok nélkül! - MEOSZ program a mozgáskorlátozott emberek infokommunikációs akadálymentesítéséért A Mozgáskorlátozottak (MEOSZ) megyénként átlagosan 30 mozgáskorlátozott

Részletesebben

ACCESS PROJEKT Innovatív eredmények a felnőttképzés területén

ACCESS PROJEKT Innovatív eredmények a felnőttképzés területén Innovatív eredmények a felnőttképzés területén A HOLNAP SZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE EASPD SZOLGÁLTATÓI FÓRUM BUDAPEST, 2019. JÚNIUS 6. A KézenFogva Alapítvány nemzetközi pályázati gyakorlata: - Nemzetközi

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/2) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. 02.28-tól Tájékoztatjuk

Részletesebben

UniCredit Hungary Bank Zrt. PSD2 kompatibilis DP310 típusú token használati útmutatója

UniCredit Hungary Bank Zrt. PSD2 kompatibilis DP310 típusú token használati útmutatója UniCredit Hungary Bank Zrt. PSD2 kompatibilis DP310 típusú token használati útmutatója A tartalomjegyzék kattintható! Bejelentkezés az UniCredit Bank internetes felületeire... 2 Megbízás aláírása kódgenerálással

Részletesebben

Cégjegyzékszám: ; Adószám: , Bankszámlaszám: MNB

Cégjegyzékszám: ; Adószám: , Bankszámlaszám: MNB 1 A Sberbank Magyarország Zrt által nyújtott pénzügyi szolgáltatási szerződések fogyatékos személyek általi egyenlő esélyű hozzáférés lehetőségének elősegítéséről szóló stratégia 2 Tartalom 0. Bevezetés...

Részletesebben

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2017-06-12 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

Az SKT és SMT rövid áttekintése

Az SKT és SMT rövid áttekintése Az SKT és SMT rövid áttekintése Életvitel támogatása infokommunikációs (IKT) Kutatási irányok bemutatása Összefoglaló Infokommunikáció az életvitel szolgálatában Otthoni felügyelet infokommunikációs Terápiakövetés

Részletesebben

BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ

BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KIEGÉSZÍTŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó VII. fejezetének kiegészítése,

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. február 28-tól Tájékozatjuk

Részletesebben

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait. Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és igénybe veszi a Citibank szolgáltatásait. Engedje meg, hogy ismertessük a díjmentes készpénzfelvételt lehetővé tevő fogyasztói nyilatkozatok

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. január 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

Hasznos információk a fogyatékosságról. Összeállította: Kovács Tímea

Hasznos információk a fogyatékosságról. Összeállította: Kovács Tímea Hasznos információk a fogyatékosságról Összeállította: Kovács Tímea Mi a fogyatékosság? A fogyatékosság nem betegség, hanem egy tartós vagy véglegesült állapot. A fogyatékos ember, aki tartósan vagy véglegesen

Részletesebben

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN A GINOP-6.1.7-17 - KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN Előadó: Vavró Márta projektmenedzser Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.7-17-2018-00001 E-mail cím: ginop617@nive.hu

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 3. számú melléklet az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatához AZ OTP BANK NYRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az OTP Bank Nyrt. fogadja, nyilvántartásba veszi és kivizsgálja a Bankkal üzleti kapcsolatba

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget

Részletesebben

AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Adóhatósági Iroda adóügyek elektronikus ügyintézés biztosítási kötelezettségének a törvényi előírások alapján az ASP-vel

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTP Bank Nyrt. Lakossági betéti kártyára vonatkozó kiegészítő ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó 5. sz. mellékletének

Részletesebben

Elektronikus fizetések tapasztalatok és lehetőségek

Elektronikus fizetések tapasztalatok és lehetőségek Elektronikus fizetések tapasztalatok és lehetőségek GKM szakmai nap 2007. június 22. Juhász Róbert főosztályvezető Az OTPdirekt számokban OTPdirekt szerződések OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatás

Részletesebben

ÜGYVITELI UTASÍTÁS A PANASZOK ÉS VISSZAJELZÉSEK KEZELÉSÉRŐL ÉS A FELHASZNÁLÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATÁNAK RENDJÉRŐL

ÜGYVITELI UTASÍTÁS A PANASZOK ÉS VISSZAJELZÉSEK KEZELÉSÉRŐL ÉS A FELHASZNÁLÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATÁNAK RENDJÉRŐL KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ FEHÉR BOT ALAPÍTVÁNY 4087 HAJDÚDOROG, NÁNÁSI U. 4. ÜGYVITELI UTASÍTÁS A PANASZOK ÉS VISSZAJELZÉSEK KEZELÉSÉRŐL ÉS A FELHASZNÁLÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATÁNAK RENDJÉRŐL Ezen utasítás

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Vállalati dolgozói számla 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2016-01-25 Az ÉTDR rendszer üzemeltetője: Lechner Nonprofit Kft. Az ÉTDR Helpdesk elérhetőségei: e-mailen: helpdesk@etdr.gov.hu telefonon: +36 1 279-2643, +36 1 279-2647 (H-CS

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM E-szolgáltatások, E-ügyintézés 1 ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Mindazon eszközök és eljárások összességét, amelyekkel megvalósítható az áruk, termékek, szolgáltatások és ellenértékük

Részletesebben

AJÁNLAT szakszervezeteknek szakszervezetek tagjainak és azok családtagjai részére

AJÁNLAT szakszervezeteknek szakszervezetek tagjainak és azok családtagjai részére AJÁNLAT szakszervezeteknek szakszervezetek tagjainak és azok családtagjai részére A GRÁNIT BANKRÓL A GRÁNIT Bank a hazai pénzpiac új szereplőjeként a tiszta, világos kommunikáción, korrekt és egyértelmű

Részletesebben

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2018.04.01-től Ezúton tájékoztatjuk,

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira Érvényes: 2016. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben