Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat"

Átírás

1 Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon (továbbiakban töltıállomás, töltıállomások): Legyen Tiéd a Törpök bögréje! 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A Legyen Tiéd a Törpök bögréje! elnevezéső fogyasztói promóció (továbbiakban: Promóció ) szervezıje az (székhelye: 2040 Budaörs, Agip u. 4.) (továbbiakban: Szervezı ). 2. A PROMÓCIÓ IDİTARTAMA A Promóció a kijelölt töltıállomásokon augusztus 22-én üzletnyitástól október 16- ig üzletzárásig, illetve a készlet erejéig tart. 3. RÉSZTVEVİK KÖRE A Promócióban részt vehet bármely jogi és bármely természetes személy. A Promócióban valamennyi, - a töltıállomásokon elfogadott fizetıeszközzel történı fizetés esetén részt vehet a vásárló. A promóciós termék árát a vásárló készpénzzel, megfelelı egyenleg esetén bankkártyával magyar forintban (HUF) egyenlítheti ki. A Promócióból az alkalmazottai, töltıállomások bérlıi és azok alkalmazottai, valamint az franchise hálózatához tartozó töltıállomások tulajdonosai és azok alkalmazottai ki vannak zárva. 4. A PROMÓCIÓ MECHANIZMUSA A Promóció folyamán a vásárlók a 4.2 pontban részletezett feltételek teljesülése esetén promóciós bögrékre jogosultak. 4.1 A bögrék jellemzıi: Hat különféle Hupikék Törpikék karakter, dombornyomott törparccal. A bögrék kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, és kizárólag az Agip töltıállomás hálózatban szerezhetık be. Őrtartalma: 400 ml Anyaga: kerámia bögre Mosogatógépben és mikrohullámú sütıben használható. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

2 Törpilla Törpapa Vítéz Ügyifogyi Okoska Dulifuli 4.2 A bögrékhez való hozzájutás négy módon történhet: - Üzemanyag és/vagy egyéb ,- Ft értékő vásárláskor: 299,- HUF-ért - Bármilyen Agip vagy eni márkájú motorolaj vásárláskor literenként: INGYEN - A legmagasabb értékő mosóprogram választáskor: INGYEN - Vagy a feltüntetett fogyasztói áron: 1.899,- HUF Üzemanyag és/vagy egyéb ,- Ft értékő vásárláskor: 299,- HUF A promócióban bármely töltıállomáson kapható üzemanyag részt vesz Nincs minimum ill. maximum üzemanyag fogyasztás limit (Az üzemanyag vásárlás és/vagy shop vásárlás együttes értékének kell elérnie a ,- Ft-ot.) Egyszeri Ft, vagy azt meghaladó értékő vásárlás után a vásárló minden esetben egy darab kedvezményes árú bögrére jogosult Alkoholos italok, dohányáru és toalettpapír termékek a promócióban nem szerepelnek, abból ki vannak zárva A kedvezmények nem összevonhatóak, a motorolaj és a legmagasabb szintő mosóprogram ellenértéke nem vehetı figyelembe a kedvezményes árú (299 Ft) bögrére jogosító vásárlás összértékének megállapításánál 4.2.2, Bármilyen Agip vagy eni márkájú motorolaj vásárláskor literenként: INGYEN Szintetikus szinttıl és viszkozitástól függetlenül, bármilyen kiszereléső Agip vagy eni márkájú motorolaj értékesítésekor literenként egy, de tranzakciónként maximum öt ingyen bögre jár. Más márkájú kenıanyag nem szerepel a promócióban. A motorolaj ellenértéke nem számít bele a kedvezményes árú (299 Ft) bögrére jogosító vásárlás összértékének megállapításánál , A legmagasabb mosóprogram választáskor: INGYEN Kézi mosó berendezések kivételével, csak a legmagasabb (= legdrágább) mosóprogram választásakor. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

3 A legmagasabb szintő mosóprogram az adott benzinkúton kapható legmagasabb minıségő mosóprogramot jelenti. a legmagasabb szintő mosóprogram ellenértéke nem vehetı figyelembe a kedvezményes árú (299 Ft) bögrére jogosító vásárlás összértékének megállapításánál , Vagy a feltüntetett fogyasztói áron: 1.899,- HUF 1.899,- HUF megfizetése után. Egyéb fontos tudnivalók: A bögrék csak az adott töltıállomás ahol a vásárlás történik azon készletbıl válaszhatóak, amely a vásárlás pillanatában éppen rendelkezésre áll. Bögre kizárólag vásárlás idıpontjában jár. Utólag bögrét nem áll módunkban kiadni - még utólagos számlabemutatás ellenében sem. A promóciós termék árát a vásárló készpénzzel, megfelelı egyenleg esetén bankkártyával magyar forintban (HUF) egyenlítheti ki. Minden egyes kedvezmény-, ill. üzemanyagkártya kondíció továbbra is érvényben marad, a kártya tulajdonosai függetlenül attól, hogy milyen kedvezmény-, ill. üzemanyagkártyát használnak szintén jogosultak részt venni a promócióban. A bögrék pénzre, illetve más termékre át nem válthatóak. 4.3 Különbözı példák a bögrék megszerzésére 1) Tankolás 9.574,- HUF >>> nem jár kedvezményes bögre (a bögre csak fogyasztói áron vásárolható meg) 2) Tankolás 4.500,- HUF + shop 1.200,- HUF (összesen: 5.700,- HUF) >>> nem jár kedvezményes bögre (a bögre csak fogyasztói áron vásárolható meg) 3) Tankolás ,- HUF >>> 1 bögrére 4) Tankolás ,- HUF >>> 1 bögrére 5) Tankolás 5.743,- HUF + shop 6.854,- HUF (összesen: ,- HUF) >>> 1 bögrére 6) Tankolás 5.743,- HUF + shop 6.854,- HUF (ebbıl 690,- HUF dohányáru és 3.000,- HUF alkoholos ital.) (összesen: ,- HUF 3.690,- HUF = 8.907,- HUF) >>> nem jár kedvezményes bögre (a bögre csak fogyasztói áron vásárolható meg) 7) Tankolás 5.743,- HUF + shop 6.854,- HUF (ebbıl 690,- HUF dohányáru és 1.500,- HUF alkoholos ital.) (összesen: ,- HUF 2.190,- HUF = ,- HUF) >>> 1 bögrére 8) 1 L motorolaj vásárláskor (1 liters flakon) >>> INGYEN elvihetı egy bögre 9) 2 L motorolaj vásárláskor (2x1 liters flakon) >>> 2 db bögre jár INGYEN 10) 4 L motorolaj vásárlásakor (1x4 liters flakon) >>> INGYEN elvihetı 4 db bögre 11) Legdrágább mosóprogram választásakor >>> INYGEN elvihetı egy bögre Az az Eni S.p.A leányvállalata.

4 12) Legolcsóbb mosóprogram választásakor / kézi mosás >>> nem jár kedvezményes bögre (a bögre csak fogyasztói áron vásárolható meg) 13) Fogyasztói áron megvásárláskor>>> 1.899,- HUF 14) Tankolás ,- HUF + Shop 6.365,- HUF + 1 L motorolaj 2.000,- HUF (összesen: ,- HUF) >>>2 bögrére jogosít: 1 bögre 299,- HUF ráfizetéssel + 1 INGYEN bögre 15) Tankolás ,- HUF + legdrágább mosóprogram 1.500,- HUF + 1 L motorolaj 2.000,- HUF (összesen: ,- HUF) >>> 3 bögrére jogosít: 1 bögre 299,- HUF ráfizetéssel + 2 INGYEN bögre 16) Tankolás ,- HUF + Shop 5.365,- HUF + 1 legdrágább mosás 1.500,- HUF (összesen: ,- HUF) >>> 2 bögrére jogosít: 1 bögre 299,- HUF ráfizetéssel + 1 INGYEN bögre 17) Tankolás ,-HUF + shop ,-HUF (összesen ,-HUF) >>>> 1 bögrére jogosít 299,-HUF ráfizetéssel 18) Tankolás ,-HUF + Shop 4.000,-HUF (összesen: ,-HUF) >>>> 1 bögrére 19) Tankolás ,-HUF + Shop 2.000,-HUF ,- HUF legdrágább mosóprogram (összesen: ,-HUF) >>>> 2 bögrére jogosít: 1 bögre 299,- HUF ráfizetéssel + 1 INGYEN bögre 20) Tankolás ,-HUF + Shop 3.000,-HUF ,- HUF 4 literes motorolaj (összesen: ,-HUF) >>>> 5 bögrére jogosít: 1 bögre 299,- HUF ráfizetéssel + 4 INGYEN bögre 5. A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVİ TÖLTİÁLLOMÁSOK 5.1 A Promócióban résztvevı töltıállomások listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza. 5.2 Azon mozilátogatókat, akik a Cinema City mozihálózatban a Hupikék Törpikék címő filmre mozijegyet vásároltak és a mozijegyet, illetve a mozi pénztárában kapott szórólapot bemutatják a kijelölt töltıállomásokon ingyenes törpórarenddel ajándékozza meg a Szervezı. Az ingyenes törpórarend csak a promóció végéig, illetve a készlet erejéig érhetı el. A szórólapot annak bemutatása után a töltıállomás dolgozója elveszi. A 2. sz. mellékletben szereplı töltıállomásokon érhetı el az ingyenes törpórarend ajándék. 6. TÁJÉKOZTATÓK A Promócióról részletes információ elérhetı a hivatalos promóció- és részvételi szabályzatban, amely megtalálható kinyomtatott formában a Promócióban résztvevı kijelölt töltıállomásokon, továbbá a internetes oldalon a Promóció idıtartama alatt. A töltıállomásokon kihelyezett termékbemutató állványok kizárólag a promóciós termékek bemutatására szolgálnak, az állványon elhelyezett termékek megérintése, kipróbálása nem engedélyezett. Amennyiben a Promóció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely a Promóció jogszerő lebonyolítását veszélyezteti, a Szervezı fenntartja a jogot, hogy a Promóciót szüneteltesse vagy törölje. A Szervezı fenntartja magának a jogot, hogy a Az az Eni S.p.A leányvállalata.

5 Promóció feltételeit a vásárlók töltıállomásokon történı tájékoztatása mellett megváltoztassa. A promóciós termékválaszték, illetve termékár változtatásának jogát a Szervezı fenntartja. A Promócióban résztvevık részvételükkel, minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt. A promóció részvételi- és játékszabályzat módosításának jogát a Szervezı fenntartja. Jelen promóció részvételi- és játékszabályzata a promócióban részt vevı töltıállomásokon elolvasható. Budaörs, augusztus 22. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Bear Brothers Játssz és tanulj! elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon A Goodyear Útra való elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az SwissOak táskák elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Richardson Sheffield multifunkcionális eszközök elnevezésű promóció

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked 2015. július 06.-2015. szeptember 27. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5. Adószám: 23768600-2-41

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat 2040 Budaörs, Agip u. 4. Hivatals prmóciós részvételi- és játékszabályzat Fgyasztói prmóció a magyarrszági Agip töltıállmáskn (tvábbiakban töltıállmás, töltıállmásk): Sprts, elegáns, lasz! Diadra Gld Cllectin

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nescafé Alegria To Go Princess Promóció elnevezésű promóciójának részvételi szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Ünnep a hétköznapokban elnevezésű promóció szervezője a Normbenz

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!"

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Váltsd Lumiára! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A "Váltsd Lumiára!" elnevezésű fogyasztói promóció

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Öleld át a világot! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az "Öleld át a világot!" elnevezésű fogyasztói

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bosch Elektromos kéziszerszámok Lássunk munkához!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A " Bosch Elektromos

Részletesebben

A Shell Hungary zrt. Philips termékek kedvezményesen promóciójának Promóciós Szabályzata

A Shell Hungary zrt. Philips termékek kedvezményesen promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. Philips termékek kedvezményesen promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. (székhely: 1117 Budapest, Alíz u. 2., cégjegyzékszám: 01-10-042420) továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Irány a kert!"

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Irány a kert! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Irány a kert!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az "Irány a kert!" elnevezésű fogyasztói promóció

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Hajtsunk együtt a győzelemért elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata

A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146., cégjegyzékszám: 01-10-042420) továbbiakban:

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 Promóció hivatalos szabályzata. 1. A Promóció szervezője A "Nestlé Húsvét 2019 Auchan promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata

A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. Akár 50% kedvezmény Philips termékekre promóciójának Promóciós Szabályzata A Shell Hungary zrt. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146., cégjegyzékszám: 01-10- 042420) továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

TŐL IG

TŐL IG 2019.04.27-TŐL 2019.05.26-IG Májusi ajánlataink Új Tanácsadóknak! Ingyenes regisztárció: Csatlakozzon hozzánk bármely Tiens termék megvásárlásával +1db szórólap ajándékba! 100 BV (Bronz) Csatlakozási csomag:

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező ). A

Részletesebben

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata Panda abc 2016. novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata A Panda Express Kft. (székhely: H-6500 Baja, Török utca 26., cg.: 03-09-129517) a továbbiakban Szervező ) "Panda abc 2016. novemberi

Részletesebben

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN 2017. MÁJUS 12-14. FOREST burkolat vásárlása esetén Egyedi megrendelések árából APP WC vásárlása esetén Minden ülőgarnitúra rendelése esetén Premium

Részletesebben

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat 1.) Kedvezmény Kártya A Kedvezmény Kártya Program (továbbiakban: Program ) olyan csoportos vevıjutalmazási rendszer, amelyben a Programban

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bear Brothers Mi leszünk az új barátaid!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A "Bear Brothers Mi leszünk

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz!

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Gyűjtsön össze 8 db matricát és vásárolja meg a sportos Diadora termékeket akár 75% kedvezménnyel! A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI A matricagyűjtő füzetek ingyenesen

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros mozijegyet a Multiponttal Transformers 4.: A kihalás kora nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79.,

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek 10% kedvezményes promóció részvételi feltételek *2018. június 20. a szabályzat pontosításra került, ezek dőlt betűvel szedve szerepelnek a dokumentumban. I. Általános leírás Jelen 10%-os MasterCard kedvezmény

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA MKB-WESTEND ÉLMÉNYKÁRTYÁHOZ KAPCSOLÓDÓ JUTALOM PROGRAM FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA Az MKB Bank Zrt. (a továbbiakban: MKB vagy Bank ) által kibocsátott MKB-WestEnd MasterCard Standard hitelkártyához (a továbbiakban:

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 122. (7) bekezdés a) pontja szerinti eljárásban 1) az ajánlatkérı neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail); Hivatalos név: Lajosmizse Város Önkormányzata Postai cím:

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista II. Érvényben: 2014. március 17-tıl visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

Raiffeisen Mobil Banking

Raiffeisen Mobil Banking Raiffeisen Mobil Banking Használati útmutató Magánszemélyeknek 2013. május 1. BEVEZETÉS Kedves Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mobil Banking felhasználók között. Szolgáltatásunkat azzal

Részletesebben

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete

Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Együttmőködési megállapodás dolgozói számlavezetésrıl 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. április 14-tıl visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Nyerje vissza karácsonyi bevásárlása árát vagy legyen Öné a több ezer nyeremény egyike!

Nyerje vissza karácsonyi bevásárlása árát vagy legyen Öné a több ezer nyeremény egyike! Nyerje vissza karácsonyi bevásárlása árát vagy legyen Öné a több ezer nyeremény egyike! Nyereményszabályzat NYERJE VISSZA VÁSÁRLÁSA ÉRTÉKÉT! Minden nap egy vásárló visszanyeri rendelésének teljes értékét

Részletesebben

ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE

ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE Közzététel: 2018. december 20. napján Hatályos: 2019. január 2. napjától A módosítás oka: A Bank közzéteszi jelen számlacsomag

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

A ROSSMANN JÉGKORSZAK HŰSÉGPROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A ROSSMANN JÉGKORSZAK HŰSÉGPROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A ROSSMANN JÉGKORSZAK HŰSÉGPROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A JELEN DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A HŰSÉGPROGRAMBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRT, ILLETVE

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya

I. Fejezet Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének 1/2014. (II. 4.) önkormányzati rendelete a köztisztaság fenntartásáról és a települési hulladékkal kapcsolatos helyi közszolgáltatásról, annak kötelezı

Részletesebben

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi és bankkártya üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C) A bankkártyákra vonatkozóan Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető chip kártyákra vonatkozóan

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.)

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) 1) 1.1. Az Új Nissan Pulsar és Note Nissan Nyílt Napok promóciós játék (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

ELŐZETES KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ

ELŐZETES KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ ELŐZETES KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ (FELTÉTELEZETT BEFEKTETÉSI ÖSSZEGRE, UNICREDIT PRIVATE BANKING ÜGYFELEK RÉSZÉRE) Amundi befektetési alapok Az előzetes költségkalkuláció (továbbiakban: költségkalkuláció ) bemutatja

Részletesebben

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége:

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége: MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.,. továbbiakban:

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS TÁMOP 5.3.6-11/1 azonosító számú, Komplex Telep Program-Humán szolgáltatás fejlesztés és hozzáférés esélyeinek biztosítása címő pályázatban szereplı Török István utcai mozi felújításának

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL

SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL SZABÁLYZAT VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY KIBOCSÁTÁSÁRÓL I., FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK - vásárlási utalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, sorszámozott, és a jelen szabályzat szerinti vásárlásra

Részletesebben

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA!

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA! 2012. szeptember 3. október 31. Védekezz A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata AKCIÓ Legalább 100 m² Frontrock Max E homlokzati hőszigetelő-anyag vásárlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyag

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S E L İ T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2014. október 1 - i rendkívüli nyilvános testületi ülésére az Tárgy: napirendi pont mellékletei 1. sz. napirendi

Részletesebben

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Hol vásárolhatok jegyeket online? A hivatalos magyar Cinema City weboldalon: www.cinemacity.hu. Milyen online fizetési módokat használhatok? Minden típusú

Részletesebben

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes.

Adott naptári hónap 20. napjáig tett nyilatkozat a következő naptári hónaptól érvényes. Tájékoztató a havi 2 díjmentes készpénzfelvételről, a nyilatkozatok Központi Nyilvántartásáról, valamint a bankkártya napi készpénzfelvételi limitének alapbeállításáról Érvényes: 2015. január 9-től A pénzforgalmi

Részletesebben

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS 2019.06.28 2019.07.26. 2019 Július - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

től ig

től ig 2018. 05.27-től 2018.06.26-ig JÚNIUS FONTOSABB ESEMÉNYEI: BALLAGÁS VIZSGA- IDŐSZAK PÓTLÁS Június 27. Cukorbetegek Világnapja BALLAGÁS, VIZSGAIDŐSZAK Ha Június, akkor vizsgaidőszak! Ilyenkor a fiatalok

Részletesebben

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi Üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2019. február 28-tól Tájékozatjuk

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Multiponttal most még többet nyerhet! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

ingyenes készpénzfelvételről Amit az tudni kell

ingyenes készpénzfelvételről Amit az tudni kell Amit az ingyenes készpénzfelvételről tudni kell Jelentős költségeket takaríthat meg az a fogyasztó, aki nyilatkozik ingyenes készpénzfelvételi szándékáról. Kezelje tudatosan pénzügyeit spóroljon Ön is

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó CIB Hitelkártya akcióról

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT. a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó CIB Hitelkártya akcióról RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2016. CIB Hitelkártya akcióról A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004) (a

Részletesebben

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL

A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1/A. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDÍCIÓS LISTÁRÓL C/1) Magánszemély számlatulajdonos esetén igényelhető PayPass kártyára vonatkozóan Hatályos: 2018.04.01-től Ezúton tájékoztatjuk,

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni!

Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Kedves Tanácsadóink! Júliusi promóciónkban több új terméket is kínálunk, amelyeket érdemes kipróbálni! Bízunk abban, hogy az új Kardi junior és a megújult DiCHO termékcsalád is hozzájárulnak a TIENS termékimádók

Részletesebben

FISKARS & Teletál fogyasztói promóció általános részvételi szabályzata

FISKARS & Teletál fogyasztói promóció általános részvételi szabályzata FISKARS & Teletál fogyasztói promóció általános részvételi szabályzata A Teletál Ételfutár Kft. (székhely: Dunakeszi, Sólyom u. 2. cg.: 13-09-131311), továbbiakban: Szervező ) PONT OTTHONRA! elnevezésű

Részletesebben

A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1.

A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1. A MAGYAR CETELEM BANK ZRT. PROMÓCIÓS SZABÁLYZATA A 2016 MÁJUSI HITELKÁRTYA HAJRÁ MAGYAROK PROMÓCIÓRA (2016. MÁJUS 1. JÚNIUS 30.) 1. FELTÉTELEK A Magyar Cetelem Bank Zrt. (székhelye: 1062 Budapest, Teréz

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik! 2018.10.27-TŐL 2018.11.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik! 2018.10.27-TŐL 2018.11.26-IG! November fontosabb dátumai: November 10 - Fiatalok világnapja November 12

Részletesebben

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

AZ OTP BANK NYRT ÉVI JUNIOR PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA I. SZERVEZŐ (1) OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10- 041585) (továbbiakban: Szervező), promóciót szervez a Junior számlacsomagra vonatkozóan új számla és kártyaszerződést

Részletesebben

Postai irányítószám: 9724. Ország: Magyarország Kapcsolattartási pont(ok):

Postai irányítószám: 9724. Ország: Magyarország Kapcsolattartási pont(ok): AZ EGYSZERŐ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Építési beruházás [x] Árubeszerzés [ ] Szolgáltatás [ ] Építési koncesszió [ ] A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

eeebid Szolgáltató Kft.

eeebid Szolgáltató Kft. eeebid Szolgáltató Kft. Szolgáltatások Szabályzata az eeebid Kft. által biztosított szolgáltatások részletes szabályairól Utolsó módosítás dátuma: 2010. november 1. Felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét,

Részletesebben