Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata"

Átírás

1 Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. (1033 Budapest, Sorompó utca 1., Cégjegyzékszám: ; adószám: )továbbiakban Szervező ), amelyben azon magánszemélyek (vásárlók), vesznek részt, akik a jelen Játékszabály 5. pontjában szereplő részvételi szabályok alapján a COOP Mini, COOP ABC és COOP Szupermarket üzletekben történő vásárláskor kapott, és a promócióban szereplő BUSZESZ Zrt. által gyártott termékeket is tartalmazó eredeti nyugtát, vagy nyugtákat a megvásárolt BUSZESZ Zrt. által gyártott termékek beazonosíthatóságával. Amennyiben a blokkról nem egyértelmű a termékek elnevezése, abban az esetben a pályázatot a csomagolásáról kivágott márkanevekkel együtt a megadott címre és határidővel postai úton beküldik, illetve ezzel egyidejűleg megadják a Játékszabályzatban meghatározott adataikat. A Promócióban való részvétel e hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Promóció lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos, egyes feladatokat a Szervező végzi. A játékhoz kapcsolódó adatkezelést is a Szervező végzi. 2. A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK A Promócióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy (a továbbiakban: Játékos), kivéve a Szervező, és a COOP-Hungary Zrt. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, munkatársai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk (b) bekezdése). Amennyiben a Játékos az 1. pontban leírt iratok megküldésének napján még nem töltötte be a 18. életévét, úgy jelen részvételi- és játékszabályzat (továbbiakban Játékszabály) I. mellékletét képező nyilatkozatnak a törvényes képviselő által aláírt eredeti példányát köteles a Szervezőnek a sorsolás után, nyerés esetén, a nyeremény átvételekor átadni, ellenkező esetben a Játékos nyereményre nem jogosult és a játékból automatikusan kizárásra kerül. A Szervező kifejezetten rögzíti a nyilatkozat megléte a Játékban való részvétel valamint a nyeremények átadásának kötelező előfeltétele minden 18 éven aluli Játékos esetében. Szervező jogosult a megadott telefonszámon a Játék során a törvényes képviselőt telefonon megkeresni, és a nyilatkozat valódiságáról így is meggyőződni. 3. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA A Promóció április 1.-én kezdődik, és április 30-ig tart.

2 4. A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK A promóció, 3. pontban megjelölt időtartama alatt, bármely COOP Mini, COOP ABC és COOP Szupermarket üzletben legalább 3 db BUSZESZ Zrt. által gyártott terméket kell vásárolni. A promócióban részt vevő termékek listája: COOP Cola 2.5 Liter COOP Narancs 2.5 Liter COOP Citromos Limonádé 2.5 Liter 5. RÉSZVÉTELI SZABÁLYOK, A PROMÓCIÓ MENETE A Promócióban való részvételhez a Játékosnak a 4. pontban említett COOP üzletekben és a COOP Hungary Zrt. által kiadott, április 3-tól április 30-ig érvényes országos szórólapban található BUSZESZ Zrt. által gyártott termékek közül kell (a szabályzat 4. pontjában feltüntetett termékek) legalább 3 db-ot vásárolnia. A vásárláskor kapott nyugtát / nyugtákat, abban az esetben, ha azokon a termékek megnevezés alapján nem egyértelműen beazonosíthatóak, akkor a termékek csomagolásáról kivágott márkaneveket is, olvasható névvel és címmel ellátott, zárt borítékban május 4-ig a 1300 Budapest, Pf. 103 címre kell beküldeni. A jelen pontban leírtak alapján, a megadott címre beérkező boríték abban az esetben tekinthető továbbiakban: Pályázatnak, ha teljesültek a következő feltételek: - A zárt boríték április 1. és május 4. között érkezik be a jelen pontban megadott címre. - A vásárlást igazoló nyugtát a 3. pontban megjelölt akciós időszakban állították ki. - A zárt borítékban legalább 3 db, a 4. pontban feltüntetett BUSZESZ Zrt. által gyártott terméket tartalmazó, COOP üzlet által kiállított vásárlási igazoló eredeti nyugta/nyugták található/találhatóak, továbbá - - amennyiben a nyugtán vásárolt BUSZESZ Zrt. által gyártott termékek megnevezése nem egyértelműen szerepel, akkor a borítékban a nyugtán szereplő BUSZESZ Zrt. által forgalmazott termékek csomagolásáról kivágott márkanevek is elhelyezésre kerültek. Ha egy játékos több érvényes pályázatot küld be, a játékos valamennyi pályázata részt vesz a sorsoláson. Ha azonban ennek a játékosnak az általa beküldött pályázataiból több pályázatát is kisorsolják, akkor csak az a sorsolása lesz érvényes, amelyet először sorsoltak ki, és ez a játékos csak az először kisorsolt nyeremény átvételére jogosult.

3 Ha ennek a játékosnak több pályázatát is kisorsolják, akkor a második és minden további kisorsolásakor a játékos helyébe a soron következő kihúzott tartaléknyertes lép. Egy játékos alatt az azonos névről és címről beérkező pályázatot tekintjük. A kihúzás sorrendje minden esetben a legmagasabb értéktől a legkisebb értékű nyereményig történik. Amennyiben a játékos neve, és pontos lakcíme nem olvasható, vagy a sorsolási bizottság számára nem egyértelmű, a Pályázat érvénytelennek minősül. A Játékos a Pályázat megadott címekre történő beküldésével elfogadja a promóció hivatalos játékszabályzatát. A nyertes Játékos a Pályázata elküldésével és ezáltal a Játékban való részvétellel egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy adatai a Szervező, mint Adatkezelő adatbázisába kerüljenek. Az adatbázis kizárólag a nyeremény átadásának lebonyolítására szolgál, az adatok egyéb marketing célokra nem kerülnek felhasználásra. A Játékos tudomásul veszi, hogy: a.) Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését, illetve feldolgozását a BUSZESZ Zrt. végzi. b.) A promociós adatbázis a nyeremények átvételét követően, de legkésőbb 90 nappal a sorsolást követően törlésre kerül. c.) A Játékosok adatait, nyertességük esetén nevüket, fotójukat és lakcímüket - kizárólag a település közigazgatási megnevezésével a Szervező a Jelen Szabályzat rendelkezései szerint - nyilvánosságra hozhatja. 6. A NYERÉS MÓDJA A megadott címre beérkezett, az 5. pontban felsorolt feltételeknek megfelelő, érvényes Pályázatok május 8-án 10 órakor a BUSZESZ Zrt székházában, a 1033 Budapest, Sorompó utca 1. címen, közjegyző jelenlétében soroláson vesznek részt. A sorsolás során 40 tartalék nyertes kerül kihúzásra az esetleges érvénytelen pályázatok pótlására. A pótlás a kihúzás sorrendjében történik. Egy boríték egy nyerési esély. A nyeremények készpénzre nem válthatóak. Nyeremények: 2 db Ft-tal feltöltött bankkártya; 10 db hűtőszekrény; 10 db TV; 40 db Ft értékű bevásárlási/ajándék utalvány. A sorsolás után, a hivatalos jegyzőkönyvben megállapított adatok alapján a nyertes nevét, és lakóhelyének közigazgatási megnevezését közzé tesszük a CO-OP Hungary Zrt. internetes honlapján, a 7. A NYERTES A nyertes a Promócióban való részvétellel egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy neve, és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön a Coop Üzletlánc kiadványaiban. A nyertes neve, és lakóhelyének közigazgatási megnevezése a Promóció időtartamának befejezését követő maximum 3 hónapig megtekinthető lesz a internetes oldalon. A nyertes Játékos köteles együttműködni a Szervezővel annak érdekében,

4 hogy a nyeremények átadására a jelen játékszabályban meghatározott időtartamon, de legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben történő átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét a fenti határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg. A főnyeremények a COOP-Hungary Zrt. központjában, a 10 db hűtő és 10 db televízió (a vásárlás helyszínen) vagy a nyertes lakcíméhez legközelebb eső COOP üzletben kerülnek átadásra, személyesen, a nyertesekkel egyeztetett időpontban, míg a 40 db Ft értékű Erzsébet utalvány átadása postai úton, értéklevélként kerül kiküldésre: legkésőbb május 28ig történik. A nyeremények készpénzre nem válthatóak. 8. ADÓZÁS A nyereményeket a Játékos terhére SZJA és egyéb járulék nem terheli. Szervező vállalja, hogy a nyertes játékosok nevében kifizeti a nyereményhez közvetlenül kapcsolódó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő további adó vagy egyéb esetleges egyéb járulék megfizetését is. A nyeremény kiszállításának költségét jelen játékszabályban meghatározott megkötésekkel a Szervező viseli. 9. INFORMÁCIÓ A JÁTÉKRÓL A Nyereményjátékról részletes információk a weboldalon érhetők el. 10. VEGYES RENDELKEZÉSEK A résztvevők a Promócióban való részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos Játékszabályt. Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályzatban felsorolt nyereményt, ha a borítékon nem találhatóak meg a Pályázó adatai (neve és pontos lakcíme), vagy megtalálhatóak, de nem olvashatóak, vagy nem egyértelműek. A résztvevők a Promócióban való részvételükkel hozzájárulnak nevük, fényképük illetve lakóhelyük közigazgatási megnevezésének nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre állnak média interjú céljából, valamint hogy a róluk készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen és korlátozás nélkül felhasználja reklám és egyéb marketing célokra. Ha a nyertes Játékos nem teljesen cselekvőképes, úgy a nyereményátvételével kapcsolatban nyilatkozattételre a törvényes képviselője jogosult. Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik.

5 A Szervező a Játékról, és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat. (Telefonos felvilágosítást sem ad.) Jogi út kizárva. A Szervező postai mulasztásokért felelősséget nem vállal. Az átvett nyeremények: Bankkártyánál: A nyertes tudomásul veszi, hogy az átutalt összeggel kapcsolatos felmerülő valamennyi tranzakciós költséget maga viseli az utalás napjától kezdődően. Tárgy nyereménynél: A nyertes tudomásul veszi, hogy a készülék tartásával felmerülő valamennyi költséget maga viseli az átadást követően. A Játékos a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos Játékszabályt. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Promóciót kiegészítse vagy módosítsa indokolt esetben, a játékosok erre irányuló, egyértelmű tájékoztatása mellett- megváltoztassa. Budapest, március 21. BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. Szervező

A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték SZERVEZŐJE A Válts zöldre, és nyerj! elnevezésű Nyeremény játék (a továbbiakban: Promóció ) szervezője az Aquarius-Aqua

Részletesebben

65 éves az Univer! - játékszabályzat

65 éves az Univer! - játékszabályzat 65 éves az Univer! - játékszabályzat 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A 65 éves az Univer! elnevezésű promóciós játék (a továbbiakban: Promóció ) szervezője az Univer Coop Zrt. (6000 Kecskemét, Kiskőrösi út 5-9.,

Részletesebben

A Nyerje meg a Milli ajándékok egyikét! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata

A Nyerje meg a Milli ajándékok egyikét! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata A Nyerje meg a Milli ajándékok egyikét! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A Nyerje meg a Milli ajándékok egyikét! promóciós játék (a továbbiakban: Promóció ) szervezője

Részletesebben

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata

Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték. hivatalos játékszabályzata Wrigley Hungária Kft. ORBIT WHITE nyereményjáték hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Orbit White A nyereményjáték szervezője: Wrigley Hungária Kft. (1025 Budapest, Cseppkő köz 3.)

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA UTAZZ LEGOLAND-be promóció RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője Az Utazz Legoland-be elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Pannoncolor Kft, székhely: 1107 Budapest, Barabás u.

Részletesebben

A játékban történő regisztráció jelen hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A játékban történő regisztráció jelen hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Háda-1 Kft. által szervezett Nyerd meg TE az 1 Millió Ft-ot vagy a 10 db 100 000 Ft-os VIP vásárlás egyikét! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. Nyerd

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője Az ÁRKÁD Győr 10. születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék") szervezője a ECE Projektmanagement

Részletesebben

Babakötvény Promóció játékszabályzata

Babakötvény Promóció játékszabályzata Babakötvény Promóció játékszabályzata 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A Babakötvény Promóció, mint promóciós célú nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció) szervezője az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2014 Részvételi és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11 10 001362 adószám: 10467024 4 11 a továbbiakban

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11-10-001362 adószám: 10467024-4-11 a továbbiakban

Részletesebben

A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X 100 000 ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Regisztrálj és Nyerj! 19 X 100 000 ft-ot elnevezésű

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi,

Részletesebben

A Corvin Pass használata a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Corvin Pass használata a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Pass Pass-olj és nyerj stílustanácsadást Zipyvel elnevezésű ajándéksorsolásos nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. AZ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel!

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! BURKOLJON ZALAKERÁMIA TERMÉKKEL és nyerje vissza a burkolólap árát vagy legyen Öné a 10 db ajándékcsomag egyike! Küldje be a

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Részvételi- és Játékszabályzat

Részvételi- és Játékszabályzat Részvételi- és Játékszabályzat 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A nyereményjáték szervezője a Henkel Magyarország Termelési és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a továbbiakban: Henkel Magyarország Kft.,

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SÁGA PONTGYŰJTŐ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Sága Pontgyűjtő elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sága Foods Zrt. (székhely: 9600 Sárvár, Soproni u.

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Sensodyne promóció. Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata Sensodyne promóció Nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1. A Sensodyne promóció nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a GlaxoSmithKline- Consumer Kft. (1124 Budapest,

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT 2. 2. A PROMÓCIÓS IDŐSZAK ÉS A RÉSZVÉTELI ALAPFELTÉTELEK

JÁTÉKSZABÁLYZAT 2. 2. A PROMÓCIÓS IDŐSZAK ÉS A RÉSZVÉTELI ALAPFELTÉTELEK JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK A Pápai Hús 1913 Kft. (8500. Pápa, Kisfaludy u 2.) a saját termékeihez kapcsolódó nyereményjátékot (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) szervez. 2. 2. A PROMÓCIÓS

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Paloma elrepíti Miamiba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Paloma elrepíti Miamiba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata Paloma elrepíti Miamiba! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata I. Az nyereményjáték szervezője: a PELTEX-Ker Kereskedelmi Kft. (székhely: 4400 Nyíregyháza, Síp u. 10, Cégjegyzékszám.: 15-09-066540,

Részletesebben

"Legyen a sütés gyerekjáték promóciós játék hivatalos játékszabálya

Legyen a sütés gyerekjáték promóciós játék hivatalos játékszabálya 1. oldal "Legyen a sütés gyerekjáték promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: "Legyen a sütés gyerekjáték! (a továbbiakban: Játék ). A Játék

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. augusztus 17.-2015- szeptember 15. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276,

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője: Hisense tévét a focivébére 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek: 3. A Játék időtartama:

1. A Játék elnevezése, szervezője: Hisense tévét a focivébére 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek: 3. A Játék időtartama: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Hisense tévét a focivébére (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Hi-Trade-Sense Magyarország Kft. székhely: 2724 Újlengyel, Határ

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE

A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó energia Paksi Atomerőmű hivatalos Facebook oldalán 2018.09.01. - 2018.09.30 között zajló 4 hét 4 kérdés elnevezésű nyereményjátékra

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

"Megédesítjük a pihenést promóciós játék hivatalos játékszabálya

Megédesítjük a pihenést promóciós játék hivatalos játékszabálya 1. oldal "Megédesítjük a pihenést promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: "MEGÉDESÍTJÜK A PIHENÉST (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője:

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Corvin Plaza Óriási karácsonyi

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

3300 Eger, Törvényház u. 4. Telefon: 36/515-155; Fax: 36/515-156 www.agriapark.hu

3300 Eger, Törvényház u. 4. Telefon: 36/515-155; Fax: 36/515-156 www.agriapark.hu Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Startolj a nyereményekért elnevezésű 2011. február 7-től 2011. március 11-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Ápolt lábak Scholl Fogyasztói Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A Reckitt Benckiser Kft. (1113 Budapest, Bocskai utca 134-146.) továbbiakban: Szervező) ajándéksorsolásos

Részletesebben

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék leírása 1.1. A Pécsi Direkt Kft. (székhely: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C, adószám: 11009498-2-44, cégjegyzékszám:

Részletesebben

MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNATEJ Zrt. Tej vagy írás MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Tej vagy írás elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Tolnatej Zrt. (székhely:

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata REGIO JÁTÉK által szervezett LEGO Sarkvidéki kalandok elnevezésű nyereményjáték hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata 1, A Játék szervezője A REGIO Játékkereskedelmi Kft. (Székhelye 1119 Budapest,

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

A Robert Bosch Kft. Bosch-Praktiker nyereményjáték nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Robert Bosch Kft. Bosch-Praktiker nyereményjáték nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A Robert Bosch Kft. Bosch-Praktiker nyereményjáték nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték elnevezése: Bosch-Praktiker nyereményjáték A nyereményjáték szervezője: Robert Bosch Kft.

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Nyerj Somersby pohárszettet! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Nyerj Somersby pohárszettet! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Nyerj Somersby pohárszettet! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Carlsberg Hungary Kereskedelmi Kft. (2040 Budaörs, Neumann J. u. 3. továbbiakban: Szervező ) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT EuroFamily nyereményhullám nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 121-127/D, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE

1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT Az Agria Park Bevásárlóközpont Kaparj és Nyerj elnevezésű 2015. október 12-től 2015. november 20-ig tartó Promóciós játék részvételi- és játékszabályai 1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték 1. A Játék szervezője A Karácsonyi nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és játékszabályzata 1. A Játék szervezője és együttműködő partnerek A iphone 4S és Laptop - Asus Nyereményjáték (továbbiakban Nyereményjáték vagy

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. július 1-je és július 31-e között szervezett Nyerjen Ízek és Érzések magazin egyéves előfizetést nyereményjáték feltételei.

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Ősz 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Minden, a fentiekben nem részletezett vásárlást igazoló dokumentum részvétele és elfogadása a promócióban egyéni elbírálás alá esik.

Minden, a fentiekben nem részletezett vásárlást igazoló dokumentum részvétele és elfogadása a promócióban egyéni elbírálás alá esik. Hivatalos játékszabályzat A HELL Energy Magyarország Kft. HELL roller egy AP kódért nyereményjátékának hivatalos játékszabálya A szolgáltatás leírása: A HELL Energy nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben