Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat"

Átírás

1 2040 Budaörs, Agip u. 4. Hivatals prmóciós részvételi- és játékszabályzat Fgyasztói prmóció a magyarrszági Agip töltıállmáskn (tvábbiakban töltıállmás, töltıállmásk): Sprts, elegáns, lasz! Diadra Gld Cllectin az Agip-tól!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A Sprts, elegáns, lasz! Diadra Gld Cllectin az Agip-tól! elnevezéső fgyasztói prmóció (tvábbiakban: Prmóció ) szervezıje az ENI HUngaria Zrt. (székhelye: 2040 Budaörs, Agip u. 4.) (tvábbiakban: Szervezı ). 2. A PROMÓCIÓ IDİTARTAMA A Prmóció nvember 15-én üzletnyitástól április 2-án üzletzárásig tart a Prmócióban részt vevı, kiemelt Agip töltıállmáskn (tvábbiakban: töltıállmás/töltıállmásk). A Prmóció Bélyeggyőjtı szakasza a töltıállmáskn nvember 15-én üzletnyitástól április 2-ig üzletzárásig, illetve a készlet erejéig tart. A Bélyegbeváltásra április 23-ig, a töltıállmásk üzletzárásáig, illetve a készlet erejéig van lehetıség. 3. RÉSZT VEVİK KÖRE A Prmócióban részt vehet bármely jgi és bármely természetes személy, valamint jgi személyiséggel nem rendelkezı gazdasági társaság. A Prmócióban - a töltıállmáskn elfgadtt valamennyi fizetıeszközzel történı fizetés esetén részt vehet a vásárló. A prmóciós termék árát a vásárló készpénzzel, megfelelı egyenleg esetén bankkártyával magyar frintban (HUF) egyenlítheti ki. A Prmócióból az ENI HUngaria Zrt. alkalmazttai, töltıállmásk bérlıi és azk alkalmazttai, valamint az ENI HUngaria Zrt. franchise hálózatáhz tartzó töltıállmásk tulajdnsai és azk alkalmazttai ki vannak zárva. 4. A PROMÓCIÓ MECHANIZMUSA A Prmóció flyamán a vásárlók a 4.2 pntban részletezett feltételek teljesülése esetén prmóciós termékekre jgsultak. 4.1 A prmóciós termékek és azk jellemzıi: Diadra Sprttáska - Cipzáras fı rekesz - Cipzáras belsı zseb - Levehetı, állítható, kipárnáztt vállpánt - Fém csattal - Szövet fül - Teljes anyagában mintás pliészter bélés - Anyaga: 100% PU. - Méret: 20X49X28 cm Az az Eni S.p.A leányvállalata.

2 - Szín: Fekete - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Budaörs, Agip u Diadra Széldzseki M/L és L/XL méretben - Hálós és pliészter bélés - Teljes hsszban felhúzható elülsı cipzár - Nyittt ldalzsebek - Állógallérs, elrejthetı kapucnival - Oldalbetétek arany színő szegéllyel - Anyaga: 100% nyln (nyln taft 230T) - Szín: Fekete - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Diadra Férfi plár kabát L/XL és XXL méretben - Eltérı színő betétek az ujjrészben - Teljes hsszban felhúzható elülsı cipzár - Nyittt ldalzsebek - Rugalmas, brdáztt pliészter kézelı és derékrész - Állógallérs - Anyaga: 100% pliészter (pliészter plár, 290 g/m2) - Szín: Fekete - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Diadra Nıi plár kabát S/M és M/L méretben - Teljes hsszban felhúzható elülsı cipzár - Nyittt ldalzsebek - Rugalmas pliészter kézelı - Állógallérs - Akasztó hátul a nyakrészen - Anyaga: 100% pliészter (pliészter plár, 290 g/m2) - Szín: Fehér - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Diadra Sprtóra - Japán 3-mutatós (PC21 SII) - Súlya: 60 g - Ásványüveg óraüveg - PU Sprt szíj, rzsdamentes acél ráhajtható csattal - Elem élettartama - 1 év - Anyaga: Tk: ötvözet; krnarész és hátlap: rzsdamentes acél; szíj: PU - Szín: Fekete - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Diadra Sprttörölközı - Anyaga: 100% pamut (pamut frttír 350 g/m2) - Méret: 53 x 90 cm - Szín: Fehér - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u Diadra Fürdılepedı - Anyaga: 100% pamut (pamut frttír 350 g/m2) - Méret: 90 x 140 cm - Szín: Fehér - Imprtır: ENI HUngaria Zrt., 2040 Budaörs, Agip u. 4. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

3 4.2 A Bélyegekhez való hzzájutás: 2040 Budaörs, Agip u. 4. A Prmóció Bélyeggyőjtı idıtartama alatt, azaz nvember 15. és április 2. között a Prmócióban részt vevı, kiemelt töltıállmáskn történı üzemanyag, vagy más tetszıleges termék/szlgáltatás vásárlása esetén azn vásárlók, akik nem Rutex, Agip Express vagy Fltta kártyával fizetnek, minden elköltött bruttó (azaz kettıezer) frint után 1-1 darab Bélyeget kapnak. (4.000 Ft felett két Bélyeg jár, Ft felett hárm Bélyeg jár, és így tvább. A köztes értékekre nem jár Bélyeg). azn vásárlók, akik Rutex, Agip Express vagy Fltta kártyával fizetnek minden elköltött bruttó (azaz tízezer) frint után 1-1 darab Bélyeget kapnak ( Ft felett két Bélyeg jár, Ft felett hárm Bélyeg jár, és így tvább. A köztes értékekre nem jár Bélyeg). A Prmócióban kizárólag a Szervezı által kibcsáttt, sértetlen állaptú, eredeti, öntapadós Bélyegekkel lehet részt venni. A Bélyegek a fizetés alkalmával kerülnek átadásra a részt vevı részére. A Szervezınek a pénztártól történı távzást követıen nem áll módjában Bélyeget kiadni, még a vásárlást igazló blkk ellenében sem. Készpénzes vásárlás esetén a kerekítés szabályai érvényesülnek, bankkártyás fizetésnél aznban a pnts fizetett összeg alapján történik a Bélyegkiadás. A töltıállmáskn elhelyezett autmata berendezések igénybevételekr elköltött összegek nem számítanak bele a Bélyegkiadás feltételét jelentı vásárlásk összegébe. Az autmata pénztáraknál tankló ügyfelek úgy kaphatják meg Bélyegeiket, ha a nyugtát a tanklást követıen egy héten belül az adtt töltıállmásn bemutatják. A Bélyegek kizárólag a vásárlással egyidejőleg adhatóak ki a nyugtán szereplı összeg alapján. Több nyugta nem vnható össze. A prmócióban részt vevı, kiemelt töltıállmásk listája megtalálhatóak a webldaln. Nincs maximum Bélyeg kiadási limit. A vásárló a kifizetett vásárlás értékétıl függetlenül jgsult a 4.2-es pntban meghatárztt szabály szerinti Bélyegmennyiség átvételére. 4.3 A Diadra Gld Kllekció termékeihez való jutás feltételei A vásárló megfelelı számú (10, 25, 45, 50, 60 darab) Bélyeg összegyőjtése esetén a Bélyegbeváltás ideje alatt kedvezményes árn vásárlhat a Prmócióban részt vevı Diadra termékek közül (Diadra Gld Kllekció lásd 4.1 pnt). A Bélyeg készpénzre nem váltható, illetve Bélyeg nem vásárlható Bélyegbeváltás A prmócióban való részvételhez győjtıfüzetre van szükség. A győjtıfüzethez ingyenesen lehet hzzájutni a részt vevı, kiemelt töltıállmáskn. A vásárláshz kaptt Bélyegeket a győjtıfüzet megfelelı helyére kell beragasztani. A Bélyegeket csak az eredeti győjtıfüzetre felragasztva fgadjuk el. Más típusú, alakú és mérető győjtıfüzeten/lapn benyújtva nem elfgadható. Amint összegyőlt a szükséges mennyiségő Bélyeg, a győjtıfüzetet Magyarrszág területén a prmócióban részt vevı, kiemelt Agip töltıállmásn beválthatja a Diadra Gld Kllekció egy rendkívüli akciós árú darabjára. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

4 2040 Budaörs, Agip u. 4. A 10, 25, 45, 50, 60 darab Bélyeg beváltása Diadra Gld Kllekció termékeire több győjtıfüzet egyidejő felhasználásával nem lehetséges. Egy győjtıfüzetben összegyőjtött Bélyegek több Diadra Gld kllekció termékre is beválthatóak, amennyiben a kívánt ajándékknak és beváltási feltételeknek megfelelı számú Bélyeg került beragasztásra a győjtıfüzetbe. A Diadra Gld Kllekció termékei a töltıállmás csak azn készletébıl választhatóak, amelyek a beváltás pillanatában éppen rendelkezésre állnak a beváltás helyszínéül szlgáló töltıállmásn. A Bélyegek tıl ig válthatók be. A Bélyegek beváltásakr a részt vevınek a kitöltött győjtıfüzetet át kell adnia a töltıállmás dlgzójának. A Bélyegek beváltását követıen a töltıállmás dlgzója a győjtıfüzetet bevnja. A vásárló által kaptt Bélyegek semmilyen körülmények között sem válthatók készpénzre, tvábbá akkr sem történik készpénz visszafizetés, ha a győjtıfüzetbe beragaszttt Bélyegszám több mint a Prmóciós termék(ek) kiváltásáhz szükséges mennyiség. Abban az esetben, ha a vásárló által győjtött és a győjtıfüzetbe beragaszttt Bélyegek mennyisége több, mint a vásárló által kívánt Prmóciós termék kiváltásáhz szükséges bélyegmennyiség, a vásárló elveszti a fennmaradó bélyegmennyiséget. Ezen fennmaradó bélyegmennyiség a beváltandó győjtıfüzetrıl leválasztani, kivágni tils, azt új győjtıfüzetbe beragasztani nem lehet. A töltıállmás dlgzója jgsult a Bélyegek eredetiségét ellenırizni, és az érvénytelennek vagy nem eredetinek minısített Bélyegeket indklás nélkül visszatartani. Az esetrıl két példányban jegyzıkönyvet kell felvenni. A jegyzıkönyv egyik példányát a győjtıfüzettel együtt a töltıállmás köteles elküldeni Szervezınek. Az ügyben a végsı döntést Szervezı hzza meg. A Bélyegbeváltási határidıt követıen átadtt győjtıfüzeteket a Szervezınek nem áll módjában elfgadni A Diadra Gld Kllekció kedvezményes árai, Bélyegek beváltásával A Diadra Gld Kllekció termékei kedvezményesen vásárlhatók meg a összegyőjtött Bélyegek számának függvényében. Az egyik lehetıség szerint kevesebb Bélyeg beváltásával, de magasabb árn, míg a másik lehetıség szerint több Bélyeg beváltásával, és alacsnyabb árn. A Diadra Gld Kllekció termékei a beválttt Bélyegek számának függvényében az alábbi kedvezı árn érhetık el: Sprttáska: 50 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft Széldzseki M/L és L/XL méretben 60 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft Férfi plár kabát L/XL és XXL méretben 60 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft Az az Eni S.p.A leányvállalata.

5 Nıi plár kabát S/M és M/L méretben Sprtóra Sprttörölközı Fürdılepedı 60 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft 50 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft 25 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft 45 Bélyeg Ft, vagy 10 Bélyeg Ft 2040 Budaörs, Agip u. 4. A Diadra Gld Kllekció termékeinek kedvezményes árn való megvásárlásakr kifizetett összeg után a vásárlónak nem jár Bélyeg A Diadra Gld Kllekció megvásárlása kedvezmény nélküli, fgyasztói árn A Diadra Gld Kllekció termékeit lehetıség van Bélyeggyőjtés nélkül, kedvezmény nélküli, teljes árn is megvásárlni az alábbi árakn: Sprttáska: Ft Széldzseki M/L és L/XL méretben: Ft Férfi plár kabát L/XL és XXL méretben: Ft Nıi plár kabát S/M és M/L méretben: Ft Sprtóra: Ft Sprttörölközı: Ft Fürdılepedı: Ft A Diadra Gld Kllekció termékeinek kedvezmény nélküli, teljes árn való megvásárlásakr kifizetett összeg után a vásárlónak nem jár Bélyeg. 4.4 Egyéb fnts tudnivalók: A prmóciós termék árát a vásárló készpénzzel, megfelelı egyenleg esetén bankkártyával magyar frintban (HUF) egyenlítheti ki. A Diadra Gld Kllekció termékei pénzre, illetve más termékre át nem válthatóak. A Diadra Gld Kllekció kizárólag ezen hőségprgram keretén belül érhetı el, üzletekben nem került kereskedelmi frgalmba. A különbözı Diadra Gld Kllekcióhz tartzó termékek méreteit illetıen a töltıállmásnak és a Szervezınek a vásárló pénztártól való távzása után nem áll módjában cserét biztsítani. Premi Club hőségkártyán összegyőjtött Premi pntk nem válthatók be és nem számíthatók be a Diadra Gld Kllekció termékeinek sem kedvezményes, sem kedvezmény nélküli (azaz teljes árn) történı megvásárlásakr. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

6 2040 Budaörs, Agip u. 4. A prmóciós ajánlat esetében a készlethiányból, illetve készletlefgyásból eredı kárkért, igényekért Szervezı semmilyen kártérítési felelısséggel nem tartzik. A Prmócióba bevnásra került valamennyi termék esetében a (bruttó) teljes fgyasztói ár váltztatási jgát a Szervezı fenntartja. A prmóciós termékekkel kapcslats szavatssági igények kizárólag a vásárlást igazló nyugta ellenében érvényesíthetık. 5. A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVİ TÖLTİÁLLOMÁSOK A Prmócióban részt vevı töltıállmásk listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza, illetve az megtalálható a webldal ide vnatkzó részén is. (A jelen szerzıdésben a Prmócióban részt vevı töltıállmásk listája a 4. sz. mellékletben található.) 6. TÁJÉKOZTATÓK A Prmócióról részletes infrmáció elérhetı a hivatals prmóció- és részvételi szabályzatban, amely megtalálható kinymtattt frmában a Prmócióban részt vevı, kijelölt töltıállmáskn, tvábbá a internetes ldaln a Prmóció idıtartama alatt. A töltıállmáskn kihelyezett termékbemutató állványk (displayek) kizárólag a prmóciós termékek bemutatására szlgálnak, az állványn elhelyezett termékek megérintése, kipróbálása nem engedélyezett. Amennyiben a Prmóció srán biznyítttan lyan technikai vagy biztnsági prbléma merül fel, amely a Prmóció jgszerő lebnylítását veszélyezteti, a Szervezı fenntartja a jgt, hgy a Prmóciót szüneteltesse vagy törölje. A Szervezı fenntartja magának a jgt, hgy a Prmóció feltételeit a vásárlók töltıállmáskn történı tájékztatása mellett megváltztassa. A prmóciós termékválaszték, illetve termékár váltztatásának jgát a Szervezı fenntartja. A Prmócióban részt vevık részvételükkel, minden külön jgnyilatkzat nélkül autmatikusan tudmásul veszik és elfgadják a jelen hivatals prmóciós részvételi- és játékszabályzatban fglalt valamennyi feltételt. A prmóció részvételi- és játékszabályzat módsításának jgát a Szervezı fenntartja. Jelen prmóció részvételi- és játékszabályzata a prmócióban részt vevı töltıállmáskn ellvasható. 7. ADATVÉDELEM A Prmócióban részt vevık részvételükkel hzzájárulnak ahhz, hgy az ENI HUngária Zrt. mint adatkezelı, a Prmóció srán szlgáltattt személyes adataikat a személyes adatk védelmérıl és a közérdekő adatk nyilvánsságáról szóló évi LXIII., január 1-tıl pedig az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelıen kezelje. A Prmóció srán az adatszlgáltatás önkéntes. Az ENI HUngária Zrt. az érintettek személyes adatát kizárólag saját marketingtevékenysége (ideértve a közvetlen üzletszerzés céljából flytattt marketingtevékenységet), a szlgáltatásáról történı tájékztatás, valamint panaszkezelés céljából, legfeljebb a Prmóció idıtartamának végéig kezeli. A hzzájárulás - az adatkezelı címére megküldve - írásban bármikr visszavnható, illetve kérhetı az adatk helyesbítése, törlése. Írásbeli kérés esetén az ENI HUngária Zrt. tájékztatja az érintettet a kezelt személyes adatk körérıl. Budaörs, nvember 15. ENI HUngaria Zrt. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatals prmóciós részvételi- és játékszabályzat Fgyasztói prmóció a magyarrszági Agip töltıállmáskn: "Gdyear - Győjtsd újra a pntkat az egész család örömére" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A "Gdyear - Győjtsd

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Bear Brothers Játssz és tanulj! elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon A Goodyear Útra való elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon (továbbiakban töltıállomás, töltıállomások): Legyen Tiéd a Törpök bögréje! 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az SwissOak táskák elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Richardson Sheffield multifunkcionális eszközök elnevezésű promóció

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked 2015. július 06.-2015. szeptember 27. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5. Adószám: 23768600-2-41

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bosch Elektromos kéziszerszámok Lássunk munkához!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A " Bosch Elektromos

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Ünnep a hétköznapokban elnevezésű promóció szervezője a Normbenz

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

I. A felosztandó jogdíjak alanyai

I. A felosztandó jogdíjak alanyai A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének Felsztási Szabályzata A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) által kezelt jgdíjakat a Szövetség közgyűlésének 2006. április 21-én hztt határzata (2007. február

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik.

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik. SPÓROLJON VELÜNK! V. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket 2010. augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vnatkzik. A visszavnás

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Mutasd meg szépséged a világnak! (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Legyen egy jó kd az örömre!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a

Részletesebben

CIB Lakossági Folyószámla díjakhoz kapcsolódó kedvezmény Részvételi feltételek:

CIB Lakossági Folyószámla díjakhoz kapcsolódó kedvezmény Részvételi feltételek: SPÓROLJON VELÜNK IV. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére Érvényes: 2010. augusztus 9-tıl visszavnásig A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Smat nyereményjáték" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Nyerjen a Silan illatával!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Hajtsunk együtt a győzelemért elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Azúr Töltsd meg színekkel a tavaszt (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely:

Részletesebben

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A jelen dkumentum tartalmazza a Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték (a tvábbiakban "Játék

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

SPÓROLJON VELÜNK III.

SPÓROLJON VELÜNK III. SPÓROLJON VELÜNK III. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a 2010. június 1-tıl augusztus 8-ig a prmócióban részt vevı ügyfelekre vnatkzik. Az akció 2010. nvember 30-án

Részletesebben

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata Tekintettel arra, hgy a Sdex Magyarrszág Kft. 2016. szeptember 30. napjától megszünteti Magyarrszágn a Sdex utalványk kibcsátását és kártyák frgalmazását, a Prvident Pénzügyi Zrt. 2016. któber 4. napjával

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Hív a hegy!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft., székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a  weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.addaszavad.cm webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY 1. A Reckitt Benckiser (Magyarrszág) Kft. (Bcskai út 134-146., 1113., Budapest, tvábbiakban: Szervező) által szervezett pntgyűjtőjátékban (tvábbiakban: Játék) kizárólag azn magyar

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz!

Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Tankoljon fel kedvezményekből a sportos életmódhoz! Gyűjtsön össze 8 db matricát és vásárolja meg a sportos Diadora termékeket akár 75% kedvezménnyel! A PROMÓCIÓ FELTÉTELEI A matricagyűjtő füzetek ingyenesen

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen a Persil-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridt-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Sinka Pack Kft. (2039 Pusztazámr, Móricz Zsigmnd utca 1.) (tvábbiakban: Szervező ) által

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Minden Smat aranyat ér!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Érezd a szabadságt!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "SK LOOKS 2017 (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6., cégjegyzékszám:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS &-3 ag/ 20/5 VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrm utca 23-25.; adószáma: 15775883-2- 41; MÁK pénzfrgalmi számlaszáma: 10032000-00300939-00000017,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart.

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Szív! (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.; cégjegyzékszáma:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője: A játék elnevezése: Tegye velünk zöldebbé a környezetét (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113

Részletesebben

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu Az Üveg-Ásvány Kft. (a tvábbiakban: Szlgáltató) a http:// webldaln (a tvábbiakban: Hnlap) webáruházat üzemeltet, amelynek srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn regisztrálók (tvábbiakban: Felhasználók) adatait

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a   weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.redbull.spar.hu webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bear Brothers Mi leszünk az új barátaid!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A "Bear Brothers Mi leszünk

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Rssmann szenzitív nyereményjáték (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik.

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik. SPÓROLJON VELÜNK V. Prmóciós Szabályzat vállalati és egyéni vállalkzói ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket 2010. augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen Samsung Msógépet a Henkel-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet minden, Magyarrszágn bejelentett lakcímmel

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

AZ ERGO ÉLETBIZTOSÍTÓ ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ ERGO ÉLETBIZTOSÍTÓ ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ ERGO ÉLETBIZTOSÍTÓ ZRT. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A panasz fgalma 1.1. Panasznak minısül az ERGO Életbiztsító Zrt. (tvábbiakban: Biztsító) tevékenységével, szlgáltatásával, termékével szemben felmerülı

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Legyen Ön a Silan királynője Lndn vársában!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárspatak Várs Plgármesterétıl 3950 Sárspatak, Kssuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarspatak@sarspatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - az ÉMOP-3.1.2/D-09-2010-0009 aznsítószámú

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Tájékoztató a fogyasztói kölcsönszerződésekkel kapcsolatos elszámolás legfontosabb tudnivalóiról

Tájékoztató a fogyasztói kölcsönszerződésekkel kapcsolatos elszámolás legfontosabb tudnivalóiról Tájékztató a fgyasztói kölcsönszerződésekkel kapcslats elszámlás legfntsabb tudnivalóiról Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban a fgyasztói kölcsönszerződésekkel kapcslats elszámlás, és frintssítás legfntsabb

Részletesebben

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője A Indítsd a tavaszt stílussan Internetes prmóciós játék hivatals játékszabálya 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Indítsd a tavaszt stílussan" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dkumentum tartalmazza a Gerade, s.r..; (Priemyselná 1847, Šamrín, 93101, SK) által üzemeltetett www.jbn.hu internetes ldaln keresztül elérhető pályázati anyagküldés

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Öleld át a világot! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az "Öleld át a világot!" elnevezésű fogyasztói

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége Közös Jogkezelő Egyesület Felosztási Szabályzata

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége Közös Jogkezelő Egyesület Felosztási Szabályzata A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége Közös Jgkezelő Egyesület Felsztási Szabályzata A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége Közös Jgkezelő Egyesület (MAHASZ) által kezelt jgdíjakat a MAHASZ közgyűlésének

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!"

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Váltsd Lumiára! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A "Váltsd Lumiára!" elnevezésű fogyasztói promóció

Részletesebben

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen.

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen. Általáns Szerződési Feltételeket Az Eaglemss Ltd. DC Cmics A Legendás Batman című srzatának és a hzzá kapcslódó előfizetői ajándéktárgyak megvásárlására és kiszállítására vnatkzó feltételeket, valamint

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a Könyvtárellátó Nnprfit Kft. könyvtárellátási szlgáltatásainak igénybevételéhez Hatálys: 2018. szeptember 28. napjától Webáruház/hnlap: a https://knyvtar.kell.hu/ címen,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2013 TARTALOMJEGYZÉK Általáns rendelkezések... 3 Készpénz kezelése, pénztárak működése... 4 Pénzkezelő helyek és pénzfrgalmának szabályzása...

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII.

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jgi személyek és jgi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján 1 Jelen kérdőív a befektetési vállalkzáskról és az árutőzsdei

Részletesebben

5CG. számú előterjesztés

5CG. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere 5CG. számú előterjesztés Bizalmas az előterjesztés 2. mellékletének 2. és 211. melléklete! Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Körösi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk srán? Társaságunk az adatkezelése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni.

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Lehetséges hitelcélk: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Frint A kölcsönügylet alanya lehet: Adós, Adóstárs Az Igénylő hitelezhetőségének

Részletesebben

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Access-Phne Kft. ELMŰ üzemeltetési szerződés MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Access-Phne Krlátlt Felelősségű Társaság (székhelye: 1074 Budapest Vörösmarty u. 9. fsz.3.,

Részletesebben

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért!

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! TE HOGYAN TENNÉD JOBBÁ A VILÁGOT? Alkss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! Az Európai Bizttság Magyarrszági Képviselete és az ARC kreatív plakátpályázata Beadási határidő: 2015. szeptember 1.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2016 Hatálys: 2016. 03. 02.-től TARTALOMJEGYZÉK A KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA ÉS HATÁLYA... 3 A KÖZBESZERZÉS TÁRGYA... 3 A KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben