ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE. Jeffrey Gitomer Az. AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE. Jeffrey Gitomer Az. AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai"

Átírás

1 Jeffrey Gitomer Az ÉRTÉKESÍTÉS KIS VÖRÖS KÖNYVE AZ ÉRTÉKESÍTÉSI KIVÁLÓSÁG 12,5 ALAPELVE avagy az értékesítés örökérvényű szabályai ÉRTÉKESÍTÉSI ÉSZ JÁRÁS SOROZAT 6.

2 Ha szeretnek Téged, hisznek Neked, megbíznak Benned, és bizalommal fordulnak Hozzád akkor LEHET, hogy vásárolni fognak Tőled. Jeffrey Gitomer Az emberek nem szeretik, ha el akarnak nekik adni viszont imádnak vásárolni!

3 10 Jeffrey Gitomer Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Tartalomjegyzék A vörös értékesítés megértése Az emberek nem szeretik, ha el akarnak nekik adni, viszont imádnak vásárolni. 1 Miért vásárolnak? 6 Értékesítés a vörös zónában 12 Miért VÖRÖS ez a könyv? 18 Mi a különbség a bukás és a siker között az értékesítőknél? 20 Mitől félsz a legjobban a beszédtől, a visszautasítástól vagy a kudarctól? 26 Az értékesítési kiválóság 12,5 vörös alapelve: 1. RÚGD MAGADAT FENÉKBE! KÉSZÜLJ FEL A GYŐZELEMRE, VAGY VESZÍTESZ AZZAL SZEMBEN, AKI FELKÉSZÜLT! A SZEMÉLYES MÁRKA ÉRTÉKESÍTÉS: NEM AZ A LÉNYEG, KIT ISMERSZ, HANEM HOGY KI ISMER TÉGED MINDEN AZ ÉRTÉKRŐL, MINDEN A KAPCSOLATOKRÓL, ÉS EGYÁLTALÁN NEM AZ ÁRRÓL SZÓL EZ NEM MUNKA, EZ KAPCSOLATÉPÍTÉS HA NEM TUDSZ AZ IGAZI DÖNTÉSHOZÓK ELÉ KERÜLNI, AKKOR SZÍVSZ NYŰGÖZZ LE ÉS AKKOR MEGGYŐZÖM SAJÁT MAGAM! HA MEG TUDOD ŐKET NEVETTETNI, RÁ TUDOD ŐKET VENNI A VÁSÁRLÁSRA! HASZNÁLD A KREATIVITÁST, HOGY ELKÜLÖNÜLJ ÉS URALD A MEZŐNYT! CSÖKKENTSD LE A KOCKÁZATUKAT, ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉST VÁSÁRLÁSSÁ ALAKÍTOD ÁT! HA MAGADRÓL ÁLLÍTOD, AZ KÉRKEDÉS. HA VALAKI MÁS MONDJA RÓLAD, AZ BIZONYÍTÉK FEL AZ ANTENNÁKKAL! MONDJ LE AZ UNIVERZUM VEZÉRIGAZGATÓI POSZTJÁRÓL! 184

4 110 Jeffrey Gitomer Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve 7. alapelv NYŰGÖZZ LE ÉS AKKOR MEGGYŐZÖM SAJÁT MAGAM! Tedd fel a rossz kérdéseket! Megkapod a rossz válaszokat. Tegyél fel okos kérdéseket, és azt fogják hinni, hogy okos vagy. Vörös$Falatkák Ütős kérdések feltevésével a vevőjelölteket arra készteted, hogy új módon gondolkodjanak. Az, amit kérdezel, meghatározza a vásárlók hangnemét és benyomását. Az, amit kérdezel, meghatározza a válaszukat. Azzal, amit kérdezel, megvalósul vagy meghiúsul az üzlet. A kérdéseid döntő fontosságúak arra nézve, hogy a vásárlóid milyennek látnak téged. NE FELEDD, NEM KUTYAGOLHATSZ CSAK ÚGY BE VALAHOVA, HOGY AZUTÁN ÉRTÉKESÍTS! ELŐSZÖR NYALOGATNOD KELL PÁR PERCIG AZ ARCÁT AZ ILLETŐNEK!

5 Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Jeffrey Gitomer 111 Tedd fel a rossz kérdéseket! Megkapod a rossz válaszokat. Az értékesítés legfontosabb aspektusa egyben minden értékesítő legfőbb gyengesége. A kérdésfeltevés. Ez egy rejtély számomra. A kérdések olyannyira döntő fontosságúak, hogy azt gondolnád, csak ezt tanítják minden egyes héten. Csakhogy az értékesítők nagy része furcsamód még soha nem vett részt egyetlen, a kérdésfeltevés tudományára vonatkozó képzési programon sem. NYŰGÖZZ LE Mennyire van döntő befolyással? Az első személyes (bizalmas) kérdés megadja a találkozó hangját, az első üzleti kérdés pedig megadja a hangot az értékesítéshez. Ez kulcsfontosságú. A jó kérdések feltevésének előnyei? Jó kérdés. Íme, 9,5 előny az értékesítés érdekében: 1. Minősítsd a vásárlót! 2. Alakíts ki bizalmi kapcsolatot! 3. Hozz létre vevőjelöltek közötti egyenlőtlenséget! 4. Válj ki vagy különülj el a versenytársaktól! 5. Válj szavahihetővé! 6. Ismerd a vásárlót és a vállalkozását! 7. Azonosítsd be a szükségleteit! 8. Találd meg a forró gombokat! 9. Szerezz be személyes információkat! 9,5 Zárd le az értékesítést!

6 112 Jeffrey Gitomer Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Ezek a válaszok mind a megfelelő kérdés feltevéséből erednek. Ütős haszon kérdések. Íme, a nehézség: Mind a 25 legütősebb kérdés, melyet meg tudsz fogalmazni a kisujjadban van? Nincs? Csatlakozz a tömeghez! Az értékesítők 95%-ának nincsen. Lehetséges, hogy ez az oka annak, hogy az értékesítőknek csupán az 5%-a csinál karriert. Ez csak egy teória (vagy az igazság?). Íme, a kihívás: Érd el, hogy minden vevőjelölt és vásárló azt mondja: Ezt még soha senki nem kérdezte tőlem! Íme, a 7,5 kérdezési siker stratégia: 1. Olyan kérdéseket tegyél fel a potenciális vásárlónak, melyek révén új információkat tud feldolgozni! 2. Olyan kérdéseket tegyél fel, melyek minősítik a szükségleteiket! 3. Tegyél fel kérdéseket a termelékenységről, profitokról és megtakarításokról! 4. Tegyél fel kérdéseket a vállalati vagy személyes célokról! 5. Olyan kérdéseket tegyél fel, melyek elkülönítenek a versenytársaktól nem összehasonlítanak velük! 6. Olyan kérdéseket tegyél fel, melyek a vásárlót vagy vevőjelöltet gondolkodásra késztetik a válaszadás előtt! 7. Tegyél fel Ütős Haszon Kérdéseket, hogy VÁSÁRLÁSI atmoszférát teremts! Ne értékesítésit! VÖRÖS NYAVALYGÁS A vevőjelölt csak ült ott.

7 Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Jeffrey Gitomer 113 7,5. A döntő siker stratégia: A hallgatási készséged fokozása érdekében, írd le a válaszokat! Ezzel is bizonyítod, hogy odafigyelsz, meglesznek az adatok az utánkövetés időszakára is, minden pontosan rögzítésre kerül, valamint azt érzékelteted a vásárlóval, hogy fontos a személye. Hogyan fogalmazol meg egy ütős haszon kérdést *? Íme, a titka: A megfelelő típusú Ütős Haszon Kérdés megalkotásának és feltevésének van egy titka. A kérdésnek, mely a vevőjelöltet gondolkodásra (és válaszadásra) készteti veled kapcsolatban. NYŰGÖZZ LE Bonyolultnak hangzik de nem az. Íme, néhány rossz példa: Mind bűzlik. Íme, néhány jó példa: Hogyan mennének a gyerekek főiskolára? hívná, hogyan kapná meg az üzenetét? lennének, mint kellene, honnan tudna róla? * Jeffrey Gitomer: Az értékesítés Bibliájában további hasznos tippeket találhatsz, amelyet kiemelt kedvezménnyel rendelhetsz meg a kiadótól: VÖRÖS ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLASZ Ha lenyűgöző kérdéseket teszel fel, lehetetlen, hogy a vevőjelölt csak úgy üljön ott.

8 114 Jeffrey Gitomer Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Ezek mind gondolkodásra és válaszadásra késztetik a vásárlót a saját érdekei szempontjából, és egyben az értékesítő értékes válaszokat kap az érveléséhez: EJHA! Íme, egy nyerő kérdés: Scott Wells, a Time Warner Kábeltelevíziótól Raleigh-ban felhozott egy mindenvivő kérdést az egyik képzési szemináriumon. Az volt a feladat, hogy minősítő kérdéseket tegyenek fel kábel TV beszerelésével kapcsolatban egy vevőjelöltnek, és hogy az elérhető összes prémium csatornára beszéljék őt rá, vagyis értékesítsék neki. Scott azt kérdezte, hogy Ha saját kábeltelevízió csatornája lenne, Jones úr, milyen műsorok mennének rajta? EJHA, micsoda kérdés az összes dolgot kihúzza a vásárlóból, amit szeret (talán azt is, amit nem szeret), és minden választ megad az értékesítésre nézve. Íme, egy kérdéssorozat: Tegyük fel, hogy értékesítő csapatoknak tartok tréninget (hé, micsoda véletlen, azt csinálom). Íme, egy kérdéssorozat, mely azt a célt szolgálja, hogy a vevőjelöltemet gondolkodásra késztesse magával kapcsolatban, és válaszoljon rám nézve. (Itt most nem szerepelnek válaszok, néha azonban szerepet játszhatnak a kérdések sorrendjében, de most a folyamat a lényeg.) VÖRÖS NYAVALYGÁS Állandóan megzavart a telefonhívásaival.

9 Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Jeffrey Gitomer 115 Hány értékesítőjének nem sikerült az értékesítési céljait teljesítenie az elmúlt évben? Miért? (Mi volt a fő oka?) Milyen terveket készített annak érdekében, hogy bebiztosítsa, még az idén tudják teljesíteni a céljaikat? Milyen típusú személyes fejlődési tervet készített elő az értékesítőinek? Hogyan támogatja az értékesítői csapatát? Mennyit költött tréningre a tavalyi költségvetéséből? Mit kíván, bárcsak mennyit költött volna? Amikor tréningre kerül a sor, hogyan méri le minden egyes értékesítőjének a szakmai fejlődési folyamatát? NYŰGÖZZ LE Ez a nyolc kérdés elégendő választ fog adni ahhoz, hogy újraírjam az értékesítési csúcsteljesítményüket (és a csekkkönyvüket). Itt nem csak a kérdésfeltevés a lényeg, hanem a megfelelő kérdés feltevése. Egy üzlet létrejön vagy meghiúsul a feltett kérdéseid alapján. Amennyiben nem sikerül annyit értékesítened, amennyit akarsz kezdd azzal, hogy átgondolod a kérdéseid megfogalmazását, melyeket felteszel. A válaszaid a kérdéseidben rejlenek. A kérdések szabad utat adnak az értékesítésnek. Uh, bármely kérdések? VÖRÖS ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLASZ Ha az üzeneted hatásos, a vevőjelölt tartani fogja a hívásait.

10 116 Jeffrey Gitomer Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Néhány Ütős Haszon Kérdés bevezetőt keresel? Próbáld ki ezeket Mit keres...? Mit talált? Hogyan tesz javaslatot? Mi a tapasztalata? Hogyan használta sikerrel? Hogyan határozza meg? Az miért döntő tényező, hogy? Mi alapján választja? Mit szeret azon, hogy? Mi az a dolog, amit fejlesztene? Mit változtatna meg azon, hogy? (Ne azt kérdezd, hogy: Mit nem szeret azon, hogy? ) Vannak egyéb tényezők? Mit tesz a versenytársa arra vonatkozóan, hogy? Hogyan reagálnak a vásárlói arra, hogy? VÖRÖS NYAVALYGÁS Azt mondta, hogy nem érdekli.

11 Az Értékesítés kis VÖRÖS könyve Jeffrey Gitomer 117 Ahhoz, hogy a kérdéseket sikeresen használd, előre ki kell gondolnod és le kell írnod őket. Dolgozz ki egy 15 és 25 közötti kérdésből álló listát, mely felfedi a szükségleteket, problémákat, fájdalmakat, aggodalmakat és ellenvetéseket! Dolgozz ki még kérdést, melyek az általad feltárt információk következtében a vevőjelöltet állásfoglalásra késztetik! Gyakorolj! Körülbelül 30 napnyi megfelelő kérdésfeltevést követően meg fogod látni annak igazi gyümölcsét. Tegyél fel okos kérdéseket, és azt fogják hinni, hogy okos vagy. Tegyél fel ostoba NYŰGÖZZ LE Értékesítői Igazság: Az értékesítők a feltett kérdéseik által válnak ismertté. Tudva ezen igazságot, azt gondolnád, hogy minden értékesítő okos kérdéseket tesz fel. Rosszul gondolod. Nem győzök csodálkozni azon, hogy a megannyi választási lehetőség mellett, mellyel az értékesítők rendelkeznek, miért választják azt, hogy a vevőjelöltet elidegenítik, feldühítik vagy kétséget ébresztenek benne azáltal, hogy rossz hangnemben teszik fel a kérdéseiket. VÖRÖS ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLASZ Ha a vevőjelöltet nem érdekli, az azért van, mert nem voltál érdekes.

12 Az értékesítést a vásárlók határozzák meg: Az emberek nem szeretik, ha el akarnak nekik adni, viszont imádnak vásárolni. Profi értékesítőként az a dolgod, hogy olyan légkört hozz létre, ahol az emberek vásárolni akarnak. HA TŐLEM VÁSÁROL, AZZAL SOK PÉNZT FOGOK CSINÁLNI. HA ELKÖLTÖM AZT A PÉNZT, A GAZDASÁG NÖVEKEDNI FOG. HA A GAZDASÁG NÖVEKSZIK, TÖBB ÜGYFELE LESZ. VAGYIS A KAPZSISÁGOM A LEGJOBB DOLOG, AMI TÖRTÉNHET ÖNNEL!

13 A Pongor Publishing Üzleti Kiadó Küldetése A világ legsikeresebb üzleti könyveinek és gondolatainak elterjesztése Magyarországon, az üzleti kultúra és vállalkozói szemlélet fejlesztése által hozzájárulni a hazai vállalkozások eredményesebb működéséhez. Végre egy praktikus, értékesítőknek szóló könyv arról, hogyan fedezzük fel vevőink vásárlási motívumait. Miért fontos ez? Mivel, ha ezt az információt okosan használjuk, akkor igaz Jeffrey Gitomer mantrája, Az emberek nem szeretik ha el akarnak nekik adni, de imádnak vásárolni! Hogyan lehet ezt megtanulni? Nos, erről szól az Értékesítés Kis Vörös Könyve! Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora - Magyar értékesítési vezetők véleménye a könyvről: Miért olvassuk el a sokadik olyan könyvet, amelyben egy rendkívül eredményes, elismert értékesítő összefoglalja, amit a szakmáról tudni kell, ami sikerei zálogául szolgált? Mert egyrészt folyamatosan új ötletekre vágyunk, másrészt megerősítésre arra vonatkozóan, hogy a már tudott dolgok igenis másoknál is működnek, tehát jól csináljuk, amit csinálunk. Az író egyéniségének jegyeit erőteljesen kifejező stílusban megírt könyv kielégíti ezeket a várakozásokat. Új megfontolásokra inspirál és megerősíti a felrúghatatlan alapszabályokat. Nagyon tömény. Nem olvasásra, hanem visszatérő tanulmányozásra javaslom. Dr. Kádár Gabriella értékesítési vezérigazgató-helyettes CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. A magyar kiadás kiváló. Tiszta, tömör nyilatkozatok, amelyek jól ismert és bevált értékesítési technikákat egy másik szemszögből mutatnak meg. Az embernek újra kedve támad az értékesítéssel foglalkozni és az új megközelítéseket a mindennapokban is kipróbálni. Jeffrey Gitomer humorra és direktsége könnyen olvashatóvá és használhatóvá teszi ezt a minden értékesítőnek ajánlott könyvet. Gungl György Senior Account Manager Telenor Magyarország Zrt Ft ISBN További hasznos könyvek a témában, megvásárolhatók közvetlenül a kiadótól:

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Üzletkötés, értékesítés key account managerek számára

Üzletkötés, értékesítés key account managerek számára Üzletkötés, értékesítés key account managerek számára Üzletkötés, értékesítés key account managerek számára avagy milyen módszerekkel dolgoznak az EUban a piacvezetõ cégek A hiánygazdaság megszûnt. A piacgazdaságot

Részletesebben

M I N D E N K I L E H E T J Ó S A L E S - E S! By Benyovszky Tünde

M I N D E N K I L E H E T J Ó S A L E S - E S! By Benyovszky Tünde M I N D E N K I L E H E T J Ó S A L E S - E S! By Benyovszky Tünde MIVEL FOGLALKOZOM? 2 3 AZ ÉRTÉKESÍTŐVÉ VÁLÁS PSZICHOLÓGIÁJA Téves hiedelmek MÁSOK KONFORM ÉSZLELÉSE BEIDEGZŐDÉS Everything you look for

Részletesebben

3 + 1 SZEMPONT. gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal

3 + 1 SZEMPONT. gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal 24 SÁNDOR Jenő 3 + 1 SZEMPONT A COACH-KÉPZÉS KIVÁLASZTÁSÁHOZ Először is lépjünk egyet hátra: mi a coaching? E gy jó coach többek között arról ismerszik meg, hogy mielőtt a hogyannal foglalkozna, világos

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével. 1. rész. A felelet törvényei

GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével. 1. rész. A felelet törvényei GÁLIK PÉTER DIÁK MURPHY, avagy a problémák kezdete nem esik egybe a felnőttkor kezdetével 1. rész A felelet törvényei FELELETELKERÜLÉSI ALAPTÖRVÉNY Ha a tanár azt keresi, hogy ki feleljen: 1. Szedd össze

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ Kasza Tamás: Ne Vetődj Árnyékra 6 napos lezárási program Kasza Tamás 2011. Minden jog fenntartva. Kizárólag a 6 napos program résztvevőinek. Mi működik, ami bonyolult,

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP A telefonos értékesítés helyes gyakorlata. 2013. Május 8. Bánhegyi Balázs, Kecskemét

DANUBIUS HOTELS GROUP A telefonos értékesítés helyes gyakorlata. 2013. Május 8. Bánhegyi Balázs, Kecskemét DANUBIUS HOTELS GROUP A telefonos értékesítés helyes gyakorlata 2013. Május 8. Bánhegyi Balázs, Kecskemét A prezentáció során áttekintjük: Miért fontos a szobafoglalás? A szobafoglalás mérőszámai, mire

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT?

MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT? MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT? Hódmezővásárhely Egy város, amely már a nevében is hordozza a kereskedelemhez, a gazdálkodáshoz, a vállalkozáshoz

Részletesebben

Reflektív tanulási napló

Reflektív tanulási napló Reflektív tanulási napló Bevezetés Mi a tanulási napló? A tanulási napló feljegyzések, megfigyelések, gondolatok és egyéb kapcsolódó anyagok gyűjteménye, ami egy időszak alatt épül fel és egy tanulmányi

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás)

Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Saját vállalkozás Értékesítések (összes, geográfiai -, ügyfelenkénti-, termékenkénti megoszlás) Piaci részesedés Haszonkulcs Marketing folyamatok Marketing szervezet Értékesítési/marketing kontrol adatok

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Személyes Eredményességi Tréning Szet

Személyes Eredményességi Tréning Szet Személyes Eredményességi Tréning Szet Munkafüzet VAGYOK VALAKI A változtatás kulcsa Én : 1. Ki vagyok én? saját személyiségem feltérképezése 2. Párkapcsolatom 3. Munkám, hobbym 4. Anyagi tisztánlátásom

Részletesebben

Előadássorozat vállalkozóknak

Előadássorozat vállalkozóknak Előadássorozat vállalkozóknak Makay Mátyás Patmos Kft. makaym@t-online.hu 2. Előadás A növekedés problémái A kisvállalkozások nagyon különböznek de mégis ugyanolyanok Különböző karakterű tulajdonosok,

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER

GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER Pont itt pont most a legjobb helyen van! A Gold-Styll családi vállalkozásunk, 2015- ben az ékszerek iránti szenvedély jegyében egy nőies, rafinált és minőségi divatot kíván

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Szemléletváltás. új kompetencia követelmények a HR munkában. Dr. Gyökér Irén

Szemléletváltás. új kompetencia követelmények a HR munkában. Dr. Gyökér Irén Szemléletváltás új kompetencia követelmények a HR munkában Dr. Gyökér Irén 2 Milyennek kell lennie, mit kell tudnia, és tennie a HR szakembereknek, hogy személyes hatékonyságukat nagyra értékeljék? Hogyan

Részletesebben

Vezetők katalizátor szerepben

Vezetők katalizátor szerepben Vezetők katalizátor szerepben XIII. DEMIN - Debrecen 2013. május 29-31. Sződi Sándor minőségügyi és oktatási vezető Fejétől bűzlik legfőbb buktató, a vezetői elkötelezettség hiánya. Az a felsővezető, aki

Részletesebben

Vállalkozzon sikeresen Ausztriában! 2013 október 7. Magyarország Bécsi Nagykövetsége

Vállalkozzon sikeresen Ausztriában! 2013 október 7. Magyarország Bécsi Nagykövetsége 2013 október 7. Magyarország Bécsi Nagykövetsége Dr. Klara Kotai-Szarka Management Consulting tevékenysége: - Kis- és középvállalatok Ausztriában történö vállalkozásával, határon átnyúló szolgáltatásával,

Részletesebben

Web Értékesítő" 3. 1. Szerepkör leírás" 3. 2 Szerepkör profil" 4. 2.1 Profil összefoglalása" 4. 2.2 Részletes profil" 5

Web Értékesítő 3. 1. Szerepkör leírás 3. 2 Szerepkör profil 4. 2.1 Profil összefoglalása 4. 2.2 Részletes profil 5 ! Web Értékesítő Web Értékesítő" 3 1. Szerepkör leírás" 3 2 Szerepkör profil" 4 2.1 Profil összefoglalása" 4 2.2 Részletes profil" 5 2 Web Értékesítő 1. Szerepkör leírás Profil neve Profil alternatív nevei

Részletesebben

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK Vállalati eszmémykép A sikerhez vezető utunk A vállalat eszményképe az EVVA önképét írja le és utat mutat a szervezet egészének. A vállalati kultúra és a vállalati azonosság

Részletesebben

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága

Partnerség a jövő nemzedékéért. FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Partnerség a jövő nemzedékéért FranklinCovey Magyarország Oktatás-nevelési üzletága Vajon milyen lesz a világ amikor minden gyermek tudást és esélyt kap ahhoz, hogy családi, anyagi, társadalmi hátterétől

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

ZA4893. Country Specific Questionnaire Hungary

ZA4893. Country Specific Questionnaire Hungary ZA4893 Flash Eurobarometer 212 (Attitudes towards the planned EU pilot project "Erasmus for Young Entrepreneurs" Trainers and counsellors of start-up organisations) Country Specific Questionnaire Hungary

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Viták, reklamációk és visszaterhelések megoldása.

Viták, reklamációk és visszaterhelések megoldása. Viták, reklamációk és visszaterhelések megoldása. Néha probléma merül fel egy-egy megrendeléssel kapcsolatban. Ha Önnel is megtörténik, forduljon hozzánk bizalommal. Vitákkal és visszaterhelésekkel kapcsolatos

Részletesebben

Ellenőrző lista: Útmutató képzési stratégia kiválasztásához kis- és közepes vállalkozások számára

Ellenőrző lista: Útmutató képzési stratégia kiválasztásához kis- és közepes vállalkozások számára Ellenőrző lista: Útmutató képzési stratégia kiválasztásához kis- és közepes vállalkozások számára A kis és közepes vállalkozások számára rendkívül fontos, hogy kompetenciákon alapuló humán erőforrás rendszert

Részletesebben

Min múlik manapság az értékesítés sikere?

Min múlik manapság az értékesítés sikere? Min múlik manapság az értékesítés sikere? Az eredményes értékesítési munka feltételei és az üzletfelek, a gazdasági környezet is megváltoztak. Az értékesítők új helyzettel állnak szemben: az ügyfelek tájékozottabbak.

Részletesebben

Sajtóközlemény. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért. 2012. november 14.

Sajtóközlemény. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért. 2012. november 14. Sajtóközlemény 2012. november 1. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért A stressz tehet leginkább a rövidebb életről, a stressz miatt alakulnak ki bennünk a rettegett betegségek ezt gondolja a magyar

Részletesebben

ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál

ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál ocrm rendszer bevezetése a QUAESTOR Csoportnál Milyen QUAESTOR-t szeretnénk pár év múlva? József Hentesüzlete QUAESTOR Csoport Mielőtt válaszolunk, néhány elgondolkodtató kérdés: Egyikük személyesen ismeri

Részletesebben

Eredményes értékesítés.

Eredményes értékesítés. Eredményes értékesítés. Egy belföldi vidéki wellness szálloda kínált kedvezményes, belföldi utazási lehetőséget. A szolgáltatás értékesítésénél a kedvező ár volt a motiváció. Az esettanulmány jól szemlélteti,

Részletesebben

Hogyan építsünk Lean rendszereket?

Hogyan építsünk Lean rendszereket? Hogyan építsünk Lean rendszereket? 2017.06.29. Pick Szeged Zrt. Péczely György ügyvezető A.A. Stádium Kft. gyorgy.peczely@aastadium.hu 20/330 5545 Mitől működhet jól egy rendszer 1. tanulság: az ember

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY

Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY Néha fel kell adnunk az elveinket, hogy megélhessük az álmainkat Tommaso Grado SÓLYOMLÁNY - részlet - Szakmai konzultáns: dr. Almási Krisztina Borító és tördelés: White Noise Team ISBN 978-963-12-4568-4

Részletesebben

Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba

Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba Fiatal tehetségek beépítése a profi csapatba Mönks tehetségmodellje Kreativitás ISKOLA TÁRSAK Feladat iránti elkötelezettség Átlagon felüli képességek CSALÁD Játékossá válás GENETIKA EDZŐ KÉPZÉS CSALÁD

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK

VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA. Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁS MINT REÁLIS (?) ALTERNATÍVA Előadó: Dr. Imreh Szabolcs Egyetemi docens SZTE GTK ÜTI Vállalkozásfejlesztési Divízióvezető SZTE GVK A MENÜ Vállalkozási alapok: ötlettől a vállalkozóvá

Részletesebben

A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI

A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI A SIKA ÉRTÉKEI ÉS ALAPELVEI SIKA EGY VILÁGSZINTŰ BESZÁLLÍTÓ ALAPELVEI ÉS HAGYOMÁNYAI Több mint 100 évvel ezelőtt a jövőbe látó feltaláló, Kaspar Winkler megalapította Svájcban a Sikát, mely mára sikeres

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved Szikratervező 18/19 ő Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! 365letszikra.hu/szikratervezo CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a

Részletesebben

15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket.

15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket. 15+1 hiba, amit a weboldal szövegezésében elkövethetsz és hogyan orvosold őket. Töltsd ki őszintén a tesztünket, és máris megtudhatod, hogy melyek azok a hibák, amelyek a te weboldaladon is felütötték

Részletesebben

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM?

MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? Kizárólag ingatlan eladóknak szóló tanulmány! MENNYIT ÉR PONTOSAN AZ INGATLANOM? - avagy honnan tudjuk, mikor adjuk túl olcsón és mikor túl drágán? - Ismerje meg azt a módszert, mellyel lézer pontossággal

Részletesebben

Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán

Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán Molnár Katalin A rendészettudósok új generációja? Kiemelkedő szakdolgozatok a Rendőrtiszti Főiskola MA szakának első évfolyamán Sikeresen befejezték tanulmányaikat a Rendőrtiszti Főiskola mesterszakának

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május

GKIeNET T-Mobile. Egyre több webkosarat tol a magyar. Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés. 2012. május GKIeNET T-Mobile Egyre több webkosarat tol a magyar Jelentés az internetgazdaságról Gyorsjelentés GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. Postacím: 1092 Budapest,

Részletesebben

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI Vigyázz Kész - Rajt (Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI MI AZ ADOMÁNYSZERVEZÉS? Forrásteremtés Az adományszervezési (fundraising) stratégia a szervezet működéséhez, céljainak megvalósításához

Részletesebben

NLP KÉPZÉSEK NLP SZAKEMBER ALAPKÉPZÉS NLP SZAKEMBER MESTERKÉPZÉS

NLP KÉPZÉSEK NLP SZAKEMBER ALAPKÉPZÉS NLP SZAKEMBER MESTERKÉPZÉS NLP KÉPZÉSEK NLP SZAKEMBER ALAPKÉPZÉS NLP SZAKEMBER MESTERKÉPZÉS MI AZ NLP (NEURO LINGVISZTIKUS PROGRAMOZÁS)? Az NLP jelentése Neuro Lingvisztikus Programozás, mely tartalmazza a három legbefolyásosabb

Részletesebben

CRM fentről és lentről

CRM fentről és lentről CRM fentről és lentről HOUG 2014 CRM szekció 2014. március 25. Jelinek Tamás CRM üzleti projektvezető (Groupama Garancia Biztosító Zrt.) Blastik Mátyás CRM kompetenciaközpont-vezető (Mortoff Kft.) A Groupama-Garancia

Részletesebben

Profin vagy sehogy. Könyvelők Országos Találkozója. Budapest szeptember 25.

Profin vagy sehogy. Könyvelők Országos Találkozója. Budapest szeptember 25. Profin vagy sehogy Könyvelők Országos Találkozója Budapest 2013. szeptember 25. Mottó A profi akkor is megcsinál dolgokat, amikor nincs kedve hozzá, az amatőr akkor sem, ha kedve van hozzá. Okos ember

Részletesebben

Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai. Vállalat jelen és jövőképe

Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai. Vállalat jelen és jövőképe Faipari vállalatok üzleti és foglalkoztatási kilátásai Vállalat jelen és jövőképe A kérdőív 3 oldalt tartalmaz, összesen 25 kérdésből áll és az alábbi témakörökben keresi a válaszokat: - Vállalata jelen

Részletesebben

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge)

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) A kereskedéssel foglalkozók jó része gyorsan rájön, hogy a siker nem kizárólag a használt stratégián, kereskedési

Részletesebben

Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015. Útmutató a közösségi. finanszírozáshoz. Útmutató kis- és középvállalkozások számára

Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015. Útmutató a közösségi. finanszírozáshoz. Útmutató kis- és középvállalkozások számára Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015 Útmutató a közösségi finanszírozáshoz Útmutató kis- és középvállalkozások számára Tartalomjegyzék Mit értünk közösségi finanszírozás alatt? 4 - A közösségi finanszírozás

Részletesebben

Prológus. Vigyázz, ez a könyv maga Albert, ha belelépsz, nem akarsz majd kijönni!

Prológus. Vigyázz, ez a könyv maga Albert, ha belelépsz, nem akarsz majd kijönni! Prológus Vigyázz, ez a könyv maga Albert, ha belelépsz, nem akarsz majd kijönni! Albertben megvan Sherlock Holmes kíváncsi természete, a külseje viszont Watsonra emlékeztet. Hanyag eleganciával öltözik,

Részletesebben

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség - 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség Nagy Attila cikke 1. Mitől rettegnek az üzletkötők a legjobban? Hol hullik el a legtöbb üzletkötő? Mi az a munka, amit fóbiásan igyekeznek elkerülni, és ha lehet

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor

1. Hiba. Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit. Nicholas Victor 1. Hiba Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Nicholas Victor www.ferficsabitas.com Az első végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Nincs időm megtalálni az Ideális Férfit Tudom, hogy nagyon

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

2010. október 27 28. A Bátorság Köre. A Pressley Ridge Magyarország Alapítvány kétnapos workshopja

2010. október 27 28. A Bátorság Köre. A Pressley Ridge Magyarország Alapítvány kétnapos workshopja 2010. október 27 28. A Bátorság Köre A kétnapos workshopja 2010. október 27. Előadással egybekötött mesterkurzust tart Dr. Larry Brendtro a Tisztelet Kötelékeinek Helyreállítása nevű módszerről (RAP Response

Részletesebben

Mindennapi pénzügyeink

Mindennapi pénzügyeink Mindennapi pénzügyeink Pénzügyi tudatosság képzés a Gödöllői Szent István Egyetemen dr Mészáros Aranka Phd egyetemi docens Előzmények: döntési szabadság? Következmény: nem megfelelő pénzügyi döntések bizalmatlanság!

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS SZEMINÁRIUM

KOMMUNIKÁCIÓS SZEMINÁRIUM KOMMUNIKÁCIÓS SZEMINÁRIUM OFTEX által akkreditált: A kommunikáció szerepe a szív- és érrendszeri, illetve onkológiai szűréseken való lakossági részvétel befolyásolásában és az egészséges életmódszemlélet

Részletesebben

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének

X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének X + I INTELEM A SIKERES VÁLLALKOZÁS VEZETÉSÉRŐL A Bölcs Bagoly saját, több mint 35 éves vállalkozásának gyakorlatából és tanácsadói tevékenységének tapasztalataiból I. A KÖZJÓT SZOLGÁLD! Termékeid és szolgáltatásaid

Részletesebben

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása

Gondold ki, beszéld meg, osszad meg. Párbeszéd folytatása Gondold ki, beszéld meg, osszad meg Mit gondol a tárgyról vagy témáról.. Párbeszéd folytatása Ötletek megosztása.. 1 Úgy gondoltam, de most azt hiszem Régebben úgy gondoltam, hogy. Most úgy látom, hogy.

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Krauthammer 4LS. 4 Szintű Skála

Krauthammer 4LS. 4 Szintű Skála Krauthammer 4LS 4 Szintű Skála Felmérés a viselkedés tényleges feltárására KRAUTHAMMER 4LS - 4 Szintű Skála felmérés Mi a 4LS felmérés? A 4LS 4 Szintű Skála a Krauthammer által kifejlesztett értékelő módszertan,

Részletesebben

Összegzés a dokumentumtárhoz

Összegzés a dokumentumtárhoz 1 Összegzés a dokumentumtárhoz A vállalkozói játék 1. A tanulókban egy mentális kép kialakítása a vállalkozásokról, ami alapján képesek megérteni a vállalkozásokkal kapcsolatos fogalmakat, problémákat

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

SIKER KONFERENCIA 2009. SZEPTEMBER 8-9.

SIKER KONFERENCIA 2009. SZEPTEMBER 8-9. SIKER KONFERENCIA 29. SZEPTEMBER 8-9. Honnan szereznek információkat a sikeres cégvezetők? Gondolkodtál már azon, hogy cégvezetőként minek köszönheted a sikereidet? Sikereid titka, hogy Te folyamatosan

Részletesebben

Képzési útmutató ÚTIKALAUZ A FOTOGRÁFIAI KÉPESSÉGFEJLESZTÉSHEZ

Képzési útmutató ÚTIKALAUZ A FOTOGRÁFIAI KÉPESSÉGFEJLESZTÉSHEZ Képzési útmutató ÚTIKALAUZ A FOTOGRÁFIAI KÉPESSÉGFEJLESZTÉSHEZ Amikor demonstráljuk valakinek, hogy képes egy fényképet tudatosan elkészíteni, a kreativitása és a fényképezés iránti öröme az egekbe szökik.

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Kérdőív. 1. Milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalat, ahol dolgozik? ... ... 4. Jelenleg milyen feladatokat lát el az intézményben? ...

Kérdőív. 1. Milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalat, ahol dolgozik? ... ... 4. Jelenleg milyen feladatokat lát el az intézményben? ... KÉRDŐÍV SZÁMA... Kérdőív A nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan Romániában is általánossá vált, hogy egyes üzleti problémával a vállalatok Önökhöz fordulnak. A tanácsadás a professzionális szolgáltató piac

Részletesebben

Szakértelem Elkötelezettek

Szakértelem Elkötelezettek MINŐSÉGPOLITIKA ALAPVETŐ ÉRTÉKEINK Értékeink alapját az oktatás, a kutatás és a gyógyítás terén egyaránt az egyetem 650 éves hagyománya képezi, amely képes a folyamatos megújulásra. Szakértelem abban,

Részletesebben

Manager-leader mix TARTSAY REGŐ. vezetői attitűdelemei összevetve a vállalat elvárásaival

Manager-leader mix TARTSAY REGŐ. vezetői attitűdelemei összevetve a vállalat elvárásaival anager-leader mix TARTSAY REGŐ vezetői attitűdelemei összevetve a vállalat elvárásaival Tervezés-célmeghatározás Feladatorientáció az elvégzendő feladatra koncentrál Tervezés során a múlt eredményeiből,

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben