Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Görözdi Dóra Kocsis Zoltán 2014.09.24."

Átírás

1 Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

2 Telefonos meghívás

3 Melyik munkafolyamat? 1. Célok 2. Névlista 3. Meghívás 4. Prezentáció 5. Utánkövetés, zárás 6. Elindítás 7. Csapatmunka

4 Miért kell? Ez az üzleted motorja! Alapmunka Az első pénztermelő tevékenység!

5 Névlista: mint a kőszobrász Vedd le a felesleget!

6 Mi kell hozzá? Névlista Telefon Határidőnapló ÉS: Attitűd

7 Meghívás Mire hívhatsz meg? 1. Termék kiosztás 2. Infó 3. Személyes prezentáció

8 Meghívás Hogyan hívsz meg? 1. Megszólítás 2. Dicsérd meg; APROPÓ! 3. Érdeklődés felkeltése 4. Kontrolláld magad! 5. Kérj elkötelezettséget!

9 1. Megszólítás Szia XY/Üdvözlöm! Jókor hívlak? / Van 2 perced? (Zavarhatlak? Nem zavarlak?) Nekem is csak 2 percem van. Egy nagyon fontos dolog miatt hívlak. A segítségedre lenne szükségem!

10 2. Dicsérd meg! Apropó!!!!! Legyen személyre szabott! Azért TÉGED hívlak, MERT: jó orvos/precíz mérnök/jó tanár vagy / nagyon komoly üzleti múltad van, stb.. Szia, még mindig az anyósoddal élsz? Még mindig költöznél? Még mindig gond a nyugdíj? Még mindig aggódsz a jövőd miatt? Még mindig aggaszt, hogy nyugdíj nélkül maradsz? Kijössz rendesen a nyugdíjadból?

11 3. Érdeklődés felkeltése - Még nem ismerjük egymást. Én Tóth Péterrel dolgozom együtt és profiként a Kyäni nevű vállalat európai telepítéséért felelünk. Péter mondta Önről, hogy Ön nyitott, kommunikatív és komoly céljai vannak. Nos, ezért szeretnénk Önt meginvitálni egy üzleti tárgyalásra, ahol kölcsönösen képet alkothatunk egymásról. Vállaltunk potenciálisan Önnek is komoly perspektívát nyújthat és megnézheti az európai központot. Alkalmas Önnek a szerda 19 óra?

12 1-2 példa -Lényegét tekintve több tudományos felfedezésről van szó, többek között egy Nobel díjas felfedezésről, melyet az üzleti életbe helyezünk át, értelemszerűen ez igen komoly előnyöket kínál az ebben részt vevőknek, de nyilvánvalóan ez nem telefon téma. Részemről kb perc lenne, nem ígérhetek semmit, egy kötetlen beszélgetésről van szó. Az lenne a kérdésem, hogy holnap kora délelőtt vagy úgy du 5 fele lenne jó? - Egy abszolút egyedi termékkategória magyarországi és keleteurópai bevezetésén dolgozom, nem csak hálózatban, hanem kisés nagykereskedelmi viszonteladóként is, sőt akár on-line felületen is. Ebbe a projectbe van szükségem egy olyan emberre, aki akár a saját dolgai mellett, napi 1-2 órában, nagyon kedvező anyagiak mellett dolgozna velem.

13 1-2 példa - Jelen pillanatban egy projektet vezetek / van egy vállalkozásom és felmerült az igény egy olyan emberre, akinek jó kommunikációs/üzleti érzéke van/ tapasztalata a kereskedelemben/ talpraesett, stb. és a saját dolgai mellett tudna minket támogatni. Egy személyes találkozó alkalmával tudom csak eldönteni, hogy tudnánk-e együtt dolgozni. Részemről kb. 45 perc lenne, hogy ezt átbeszéljük egy tea/kávé mellett. Melyik nap lenne önnek alkalmasabb? -Tudom, hogy régen beszéltünk, most is csak 2 percem van, mert sietek, de egy nagyon fontos dolog miatt hívlak! Tudod, hogy mindig kerestem a lehetőségeket, most egy nagyon komoly dologba csöppentem! Felmerült az igény egy olyan valakire, aki. Mivel te egy nagyon komoly üzletember vagy/ kiváló tervező vagy, stb., úgy döntöttem, hogy az ismeretségi körömből te leszel az első akivel le szeretnék ülni beszélni erről. Kedden és pénteken vagyok a városban, mikor jobb neked?

14 3. Érdeklődés felkeltése Kulcsszavak: Nobel díjas kutatás piacra dobása, Tudományos felfedezés mely üzleti világba való helyezése nagy előnyöket ad, Piacnyitások, Piacfelosztás, Innováció Legyen igaz és saját! Vállalat telepítése NYUGDÍJ! Anti kulcsszavak: MLM Rendszer Becsatlakozni Értékesítés Vagy bármi, ami negatív képet idéz elő.

15 Nyugdíj, biztos jövő! Kulcsszavak, mondatok: Tudjuk jól, hogy nem lesz nyugdíjunk. Egy speciális program segítségével azonban néhány év alatt itt ezt létrehozhatod munka mellett. Még mindig aggaszt, hogy nyugdíj nélkül maradsz? Találtam egy megoldást! Heti 2-3 órás elfoglaltsággal dollár alapú nyugdíjt kaphatunk! Egy speciális nyugdíjprogramban veszek részt Lehetőség van nyugdíjat kapni külföldről!

16 Üzlet - Termék Nem kell vállalkozói Új Európában, de a gyerek betegségeket kinőtte 9 éves mormon tulajdonú cég A magyarok a leggyorsabbak Egyedi kompenzációs terv, fizetőkapu Dollárban kapjuk a jutalékot, havonta hatszor! Pár héten belül megtérül a befektetés A top vezetők dollár felett kerestek pár hónap alatt Autó program Könnyen másolható, bárki számára alkalmazható! Úttörő fázisban vagyunk Egyedi nyugdíjprogrammal rendelkezik 100 garancia 5-7 nap alatt 86 %-os pozitív visszajelzés Alaszkai vadáfonya Nobel díjas kutatásokra épülő termék Csak természetes alapanyagok OÉTI engedély megvan! Dopping vizsgálaton átment és minden minősítés megvan! Minden európai papírral rendelkezik

17 4. Kontrolláld magad! 1. Ne tarts mini prezentációt! 2. Ne darálj! 3. Nyilvánvaló, hogy ez nem telefontéma! 4. Használd a referenciapontokat!

18 Üzlet - Termék Nem kell vállalkozói Új Európában, de a gyerek betegségeket kinőtte 9 éves mormon tulajdonú cég A magyarok a leggyorsabbak Egyedi kompenzációs terv, fizetőkapu Dollárban kapjuk a jutalékot, havonta hatszor! Pár héten belül megtérül a befektetés A top vezetők dollár felett kerestek pár hónap alatt Autó program Könnyen másolható, bárki számára alkalmazható! Úttörő fázisban vagyunk Egyedi nyugdíjprogrammal rendelkezik 100 garancia 5-7 nap alatt 86 %-os pozitív visszajelzés Alaszkai vadáfonya Nobel díjas kutatásokra épülő termék Csak természetes alapanyagok OÉTI engedély megvan! Dopping vizsgálaton átment és minden minősítés megvan! Minden európai papírral rendelkezik

19 5. Kötelezd el! Utasítsd: 1. Kérlek vedd elő a naptárad és írd be te is, én megtettem! 2. Kérlek légy pontos, mert nagyon ki van számolva az időbeosztásom. 3. Ha bármi közbejönne ezen a számon elérsz, egy SMS is megteszi. 4. Nem akarom addig lezárni a kiválasztási folyamatokat, amíg önnel nem beszéltem.

20 Dolgoztasd a vezetőket

21 Én csak a vezetőnek egyeztetek időpontot - Jelen pillanatban egy projekben tevékenykedem, közvetlenül a projekt vezetőjével / Magyarországért felelőssel dolgozom. Azért kereslek, mert felmerült az igény egy olyan emberre, akinek. APROPÓ és a saját dolgai mellett, heti pár órában jó pénzért tudna minket támogatni. A személyes ismeretségi körömben te vagy az a személy, akire elsőként gondoltam. Egy személyes találkozó alkalmával tudja csak eldönteni, hogy tudnánk-e együtt dolgozni, ez a vállalat európai európai közponntjában lesz. Melyik nap lenne önnek alkalmasabb? Kedd de., vagy Szerda du? Kifogáskezelés egyszerűen

22 1-2 példa - Még nem ismerjük egymást. Én Tóth Péterrel dolgozom együtt és profiként a Kyäni nevű vállalat európai telepítéséért felelünk. Péter mondta Önről, hogy Ön nyitott, kommunikatív és komoly céljai vannak. Nos, ezért szeretnénk Önt meginvitálni egy üzleti tárgyalásra, ahol kölcsönösen képet alkothatunk egymásról. Vállaltunk potenciálisan Önnek is komoly perspektívát nyújthat és megnézheti az európai központot. Alkalmas Önnek a szerda 19 óra? -Lényegét tekintve több tudományos felfedezésről van szó, többek között egy Nobel díjas felfedezésről, melyet az üzleti életbe helyezünk át, értelemszerűen ez igen komoly előnyöket kínál az ebben részt vevőknek, de nyilvánvalóan ez nem telefon téma. Részemről kb perc lenne, nem ígérhetek semmit, egy kötetlen beszélgetésről van szó. Az lenne a kérdésem, hogy holnap kora délelőtt vagy úgy du 5 fele lenne jó? - Egy abszolút egyedi termékkategória magyarországi és kelet-európai bevezetésén dolgozom, nem csak hálózatban, hanem kis- és nagykereskedelmi viszonteladóként is, sőt akár on-line felületen is. Ebbe a projectbe van szükségem egy olyan emberre, aki akár a saját dolgai mellett, napi 1-2 órában, nagyon kedvező anyagiak mellett dolgozna velem. 1, Megszólítás 2, Dicsérd meg, APROPÓ! 3, Érdeklődés felkeltése 4, Kontrolláld magad! 5, Kérj elkötelezettséget! - Jelen pillanatban egy projektet vezetek / van egy vállalkozásom és felmerült az igény egy olyan emberre, akinek jó kommunikációs/üzleti érzéke van/ tapasztalata a kereskedelemben/ talpraesett, stb. és a saját dolgai mellett tudna minket támogatni. Egy személyes találkozó alkalmával tudom csak eldönteni, hogy tudnánk-e együtt dolgozni. Részemről kb. 45 perc lenne, hogy ezt átbeszéljük egy tea/kávé mellett. Melyik nap lenne önnek alkalmasabb? -Tudom, hogy régen beszéltünk, most is csak 2 percem van, mert sietek, de egy nagyon fontos dolog miatt hívlak! Tudod, hogy mindig kerestem a lehetőségeket, most egy nagyon komoly dologba csöppentem! Felmerült az igény egy olyan valakire, aki. Mivel te egy nagyon komoly üzletember vagy/ kiváló tervező vagy, stb., úgy döntöttem, hogy az ismeretségi körömből te leszel az első akivel le szeretnék ülni beszélni erről. Kedden és pénteken vagyok a városban, mikor jobb neked?

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán Telefonos meghívás 2012.11.07 Névlista 5 lista, ami megváltoztatja az életed 1. Üzleti kapcsolatok 2. Akiknek egészségi problémájuk van/sportolnak/ egészségmániások 3. Potenciális viszonteladók 4. Nemzetközi

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online - 2019. augusztus (3 webinárium) Budapest - 2019. november 22-23. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. nov. 23-24 persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

A Trimarán Üzletfejlesztési Program bemutatása

A Trimarán Üzletfejlesztési Program bemutatása A Trimarán Üzletfejlesztési Program bemutatása Dr. Fehér Arnold Stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadó Convincive Consulting A Trimarán koncepció Egy technológiaintenzív vállalkozás indításához három

Részletesebben

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam!

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam! Kedves Meghívottam! Meghívó nyílt napra Szeretettel meghívunk egy olyan nyílt napra, ahol a jövő biztosítékáról lesz szó, az ARANYRÓL. Gondoskodás önmagunkról, gyermekeinkről, a jövőről. Azért küldünk

Részletesebben

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség - 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség Nagy Attila cikke 1. Mitől rettegnek az üzletkötők a legjobban? Hol hullik el a legtöbb üzletkötő? Mi az a munka, amit fóbiásan igyekeznek elkerülni, és ha lehet

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. November 23-24. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

TÁMOGATOTT INFORMATIKAI KÉPZÉSEK AZ MNÁMK-BAN. (A képzésbe bekapcsolódni szándékozók előzetes tájékoztatója)

TÁMOGATOTT INFORMATIKAI KÉPZÉSEK AZ MNÁMK-BAN. (A képzésbe bekapcsolódni szándékozók előzetes tájékoztatója) TÁMOGATOTT INFORMATIKAI KÉPZÉSEK AZ MNÁMK-BAN (A képzésbe bekapcsolódni szándékozók előzetes tájékoztatója) A GINOP-6.1.2-15-2015-00001 projekt a hátrányos helyzetű, különösen az alacsony iskolai végzettségű,

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 23-2/2012. JEGYZŐKÖNYV Balajt község önkormányzati Képviselő-testületének 2012. évi január hó 25. napján, szerda 10

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Küldetésünk Testi, lelki, anyagi jóléthez - tudatos és szabad életstílus eléréséhez vezetni minél több embertársunkat.

Részletesebben

Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI

Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI Dr. Nagy Henrietta egyetemi docens, dékánhelyettes SZIE GTK RGVI Alapja: nemzeti stratégiai jelentések Cél: nemzeti szinten javítani az átláthatóságot, ösztönözzék az elszámoltathatóságot Az aktív végrehajtás

Részletesebben

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Modellalkotási feladatgyűjtemény

Modellalkotási feladatgyűjtemény Modellalkotási feladatgyűjtemény Az év végi írásbeli vizsgán, a vizsga első részében a teszt mellett minden egy feladatot is fog kapni az alábbiak közül. A feladat megoldása a maximális pontszám eléréséhez

Részletesebben

MEDIÁCIÓS KÉPZÉS. Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung. Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág

MEDIÁCIÓS KÉPZÉS. Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung. Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág MEDIÁCIÓS KÉPZÉS Szükségünk van másokra, hogy önmagunk lehessünk C. G. Jung Dr. Fellegi Borbála dr. Vajna Virág A MEDIÁTOR KÉPESSÉGEI Objektivitás: mindkét felet erősíteni, támogatni, még akkor is, ha

Részletesebben

Tájékoztatás az Évgyőrők Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár beolvadásáról a Pannónia Nyugdíjpénztárba

Tájékoztatás az Évgyőrők Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár beolvadásáról a Pannónia Nyugdíjpénztárba Tájékoztatás az Évgyőrők Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár beolvadásáról a Pannónia Nyugdíjpénztárba Tisztelt Érdeklıdık, Pénztártagok! Az Évgyőrők Magánnyugdíjpénztár és a Postás Magánnyugdíjpénztár

Részletesebben

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Professzionális kiválasztási megoldás azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos kiválasztási folyamatok hatékonyságával. Gyors Hatékony

Részletesebben

Jogi és menedzsment ismeretek

Jogi és menedzsment ismeretek Jogi és menedzsment ismeretek Értékesítési politika Célja: A marketingcsatorna kiválasztására és alkalmazására vonatkozó elvek és módszerek meghatározása Lépései: a) a lehetséges értékesítési csatornák

Részletesebben

CISCO NET READINESS program

CISCO NET READINESS program CISCO NET READINESS program A leginkább sikereses és innovatív vállalatok többsége felismerte, hogy az információ alapú gazdaságban a túlélés titka a határozott jövőképpel rendelkező vezetés, az erős vállalati/intézményi

Részletesebben

AZ ÍR VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI GYAKORLAT SIKERÉNEK TITKAI

AZ ÍR VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI GYAKORLAT SIKERÉNEK TITKAI AZ ÍR VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI GYAKORLAT SIKERÉNEK TITKAI ÍRORSZÁG NEMZETI HELYREÁLLÍTÁSI TERV Fiatal, jól képzett munkaerő Szerencsés demográfiai összetétel Kiváló minőségű infrastruktúra Nyitott gazdaságpolitika

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1.

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2019. május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

A foglalkozáso I. FOGLALK KOZÁS. ok időpontja: 2014. január 28. délután 14.00-17.00, -17.00 ok helyszíne: BGF Gazdálkodási.

A foglalkozáso I. FOGLALK KOZÁS. ok időpontja: 2014. január 28. délután 14.00-17.00, -17.00 ok helyszíne: BGF Gazdálkodási. VISSZATEKINTÉS A TŐZSDEMÁMOR Lépj be velünk a tőzsde világába! című programso orozat foglalkozásairól A foglalkozáso ok időpontja: 2014. január 28. (kedd), délelőtt 8.00-12.00, 2014. február 12. (szerda),(

Részletesebben

BISNODE CÉGLISTA SZOLGÁLTATÁSOK

BISNODE CÉGLISTA SZOLGÁLTATÁSOK BISNODE CÉGLISTA SZOLGÁLTATÁSOK BISNODE Több mint félmillió aktív magyar és 200 millió külföldi vállalkozásból számos szűrőfeltétel alapján elkészítjük az Ön igényei szerinti céglistát. A Bisnode minősítés

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat

Tegezés, magázás. Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Tegezés, magázás 1 ) Alapszabályok Tegeződés: a beszélgetőpartnerünknek azt mondjuk, hogy te. Tegezünk: barátokat családtagokat gyerekeket és (legtöbbször) kollégákat Magázódás: a beszélgetőpartnerünknek

Részletesebben

Előttem az utódom -avagy vállalkozói generációváltás problémái. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Cégvezetők klubja

Előttem az utódom -avagy vállalkozói generációváltás problémái. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Cégvezetők klubja www.pwc.com/hu www.retiantallpartners.hu Előttem az utódom -avagy vállalkozói generációváltás problémái Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Cégvezetők klubja Dr. Antall György, ügyvéd

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA

BUSINESS GAINER CSOMAGAJÁNLAT SZEMÉLYI EDZŐK, WEBSHOPOK SZÁMÁRA BUSINESS GAINER SZEMÉLYI EDZŐK, KONDITEREMEK ÉS WEBSHOPOK SZÁMÁRA Ha egy sikeres vállalkozást szeretnél, több klienssel, több bevétellel és szabadidővel, akkor jó helyen jársz. A megoldásainkkal ezek elérhetővé

Részletesebben

CRM fentről és lentről

CRM fentről és lentről CRM fentről és lentről HOUG 2014 CRM szekció 2014. március 25. Jelinek Tamás CRM üzleti projektvezető (Groupama Garancia Biztosító Zrt.) Blastik Mátyás CRM kompetenciaközpont-vezető (Mortoff Kft.) A Groupama-Garancia

Részletesebben

A főbb témakörök listája

A főbb témakörök listája A főbb témakörök listája Nem jelenti azt, hogy kizárólag ezek közül lehetnek vizsgakérdések (nem mind részletezettek, a teljes számonkérhető anyag a tankönyv és az előadás fóliák), de a hangsúly ezeken

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb.

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Oké. Játsszunk el ezzel kicsit! Lássuk csak. Hol vagy most?

Részletesebben

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni!

2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! 2012. 09.05. Prédikáció Szeretnék jól dönteni! Annak ellenére, hogy bár Jézus tanítását törekszünk megérteni, befogadni, mégis azt éljük meg, hogy bizonyos esetekben nem tudtunk, vagy nem tudunk jól dönteni.

Részletesebben

Hogyan legyen Önből és értékesítőiből az üzleti világ vezető

Hogyan legyen Önből és értékesítőiből az üzleti világ vezető Ismeri Ön a sikeres értékesítés kulcsát? Ön is szeretné stabilizálni a cégét és új piacokat szerezni? Vajon mire van szükség, hogy Ön és értékesítői sikeresen tárgyaljanak és le is zárják az üzletet nagy

Részletesebben

DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA

DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA DIPLOMA ÉS KOMPETENCIA KONFERENCIA HR KOMPETENCIÁK HAZAI IPARÁGI SZEMSZÖGBŐL MP SOLUTIONS HELLNER ALIDA MP SOLUTIONS TAPASZTALAT a Majer&Field Consulting jogutódjaként 10 éve sikeresen működik a tanácsadói

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés

Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés Generál kivitelezés - Zen Kereskedelmi és Építőipari Kft. Belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás Generál és szakmánkénti kivitelezés Cégünk, vállalja, családi házak, nyaralók, 2-4-8-16- lakásos társasházak,

Részletesebben

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05.

Beszámoló. Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. Beszámoló Mallorca, 2003. 08. 30-09. 05. A Projecte Hombre Szövetség (Spanyolország) Baleár-szigeteken működő programja, a Domin Alapítvány (Lengyelország), a Leo Amici Alapítvány (Magyarország) és a Belvárosi

Részletesebben

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes Az első lépések és a kereskedés alapjai Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes 1 Az első lépésektől Előkészületek Kereskedés Kereskedési napló Terv készítése Belépési stratégia Adminisztráció

Részletesebben

Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében.

Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében. Az Enterprise Europe Network szolgáltatásai a versenyképesség jegyében Egyedülálló földrajzi lefedettség 60+ ország 600+ szervezet 3000+ szakértő Hungarian Consortium for Enterprises Konzorcium vezető

Részletesebben

SOTER TRÉNINGAKADÉMIA

SOTER TRÉNINGAKADÉMIA SOTER TRÉNINGAKADÉMIA Soter Tréningakadémia www.treningakademia.hu info@treningakademia.hu 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. Telefon: +36 1 887-2355 Fax: +36 1 887-2324 2. Folyamatos fejlődés! Bárki, aki

Részletesebben

P0101 Pannónia Befektetési Életbiztosítás P0103. SIGNUM Befektetési Egységhez Kötött Életbiztosítás. P0107 Pannónia Klikk Életbiztosítás

P0101 Pannónia Befektetési Életbiztosítás P0103. SIGNUM Befektetési Egységhez Kötött Életbiztosítás. P0107 Pannónia Klikk Életbiztosítás P0101 Pannónia Befektetési Életbiztosítás - - Best Select Vegyes Eszközalap Észak-amerikai Részvény Eszközalap Globális Átváltoztatható Kötvény Eszközalap Globális Fejlett Piaci Részvény Eszközalap Kelet-európai

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

Vállalkozó leszel vagy munkavállaló? Teljesen mindegy! Igazi szakértőktől akarsz tanulni? Üzleti mentorok kísérnek végig!

Vállalkozó leszel vagy munkavállaló? Teljesen mindegy! Igazi szakértőktől akarsz tanulni? Üzleti mentorok kísérnek végig! Tudtad? Akarod tudni? Szeretnéd kipróbálni? 7x3 órában A legtöbb sikeres vállalkozási ötlet nem üzletemberek fejéből pattant ki! A legtöbb munkáltató olyan munkatársakat vár, akik képesek innovatív ötleteket

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. december 1-ei rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. december 1-ei rendkívüli üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága 16/2015. VFKB ülés JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen volt: Távol volt: Meghívottak: a Városfejlesztési

Részletesebben

PROJEKT MENEDZSMENT ERŐFORRÁS KÉRDÉSEI

PROJEKT MENEDZSMENT ERŐFORRÁS KÉRDÉSEI PROJEKT MENEDZSMENT ERŐFORRÁS KÉRDÉSEI Dr. Prónay Gábor 2. Távközlési és Informatikai PM Fórum PM DEFINÍCIÓ Költség - minőség - idő - méret C = f (P,T,S ) Rendszer - szervezet - emberek rendszertechnikai

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ az MVM EDISON Light Up! innovációs pályázat és startup versenyhez A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (Szervező) meghirdeti az MVM Edison Light Up! innovációs pályázat és startup versenyt.

Részletesebben

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Emberi erőforr forrás s egészs szségének megtartása, mint megújul julóenergiaforrás s a jövőbenj Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Adómentes juttatási elemek 2012-ben 1. Vissza

Részletesebben

MILYEN A JÓ PROJEKTMENEDZSMENT

MILYEN A JÓ PROJEKTMENEDZSMENT MILYEN A JÓ PROJEKTMENEDZSMENT Aki házat épített vagy felújított úgy, hogy nem lépte túl a tervezett költségeket, időben elkészült, ráadásul az elképzelt minőségben, az átesett első projektmenedzseri munkáján.

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Az online pénztárgépek bevezetésének ellenőrzési tapasztalatai. dr. Rusznák Ildikó

Az online pénztárgépek bevezetésének ellenőrzési tapasztalatai. dr. Rusznák Ildikó Az online pénztárgépek bevezetésének ellenőrzési tapasztalatai dr. Rusznák Ildikó Az informatikai háttérrendszerek kihasználása Előzmények Magyarországon a pénztárgépek használata 1990-re nyúlik vissza

Részletesebben

Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött.

Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött. C. A. Tűréshatár 0 Rohantam, szívem a torkomban dobogott, világosbarna hajamat a szél borzolta. Barna szemem könynyezett a széltől. Adrenalinszintem a magasban szökött. El kellett érnem a Szentpétervárra

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor

Nemzetközi Navigátor 2010. Nemzetközi Navigátor Nemzetközi Navigátor A legalaposabb tudásra tapasztalati úton tehetünk szert. Jobb vezetıvé úgy tudunk válni, ha gyakoroljuk a vezetést. Valódi inspirációt nem a szokványos, bejáratott helyekrıl kaphatunk,

Részletesebben

Daganatos betegek között végzett felmérés az onkológiai ellátás helyzetéről, az ellátás kockázatának megismeréséről

Daganatos betegek között végzett felmérés az onkológiai ellátás helyzetéről, az ellátás kockázatának megismeréséről Daganatos betegek között végzett felmérés az onkológiai ellátás helyzetéről, az ellátás kockázatának megismeréséről Prof. Simon Tamás, Kiss Katalin (Magyar Rákellenes Liga, Szinapszis Kft) A kommunikáció

Részletesebben

Név: Szép Veronika. Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba. Fogadó város: Palma de Mallorca

Név: Szép Veronika. Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba. Fogadó város: Palma de Mallorca Név: Szép Veronika Dátum: 2005. november 5. Munkanapló sorszáma: VII. Építésziroda neve: Mlacomba Fogadó város: Palma de Mallorca Szakmai beszámoló: Hétfő: a hetet a zártsorú beépítésben lévő épület homlokzatának

Részletesebben

Tevékenységalapú nyílt oktatás DR. SIMÁNDI SZILVIA ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA ANDRAGÓGIAI ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI TANSZÉK

Tevékenységalapú nyílt oktatás DR. SIMÁNDI SZILVIA ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA ANDRAGÓGIAI ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI TANSZÉK Tevékenységalapú nyílt oktatás DR. SIMÁNDI SZILVIA ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA ANDRAGÓGIAI ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI TANSZÉK Egész életen át tartó tanulás (LLL) - az idődimenzió mentén helyezi el a tanulás folyamatát,

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S

S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S A KKV- K E X P O R T T Á M O G A T Á S Á N A K H A T É K O N Y E S Z K Ö Z E M A G U N K R Ó L - A L A P Í T Ó K S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S ÚJ INTEGRÁLT INTÉZMÉNYI STRUKTÚRA KÜLÜGY KÜLGAZDASÁG

Részletesebben

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek! 1.? Szeretettel köszöntelek! Schmidt András business coach üzletfejlesztési tréner vagyok. A telefonom +36 20 9249 112, amin mindig elérsz (Viber-en, FaceTime-on is). A vállalkozásom e-mail címe info@gree-gree.hu

Részletesebben

Projektmenedzsment kompetenciák az IPMA világában

Projektmenedzsment kompetenciák az IPMA világában Projektmenedzsment kompetenciák az IPMA világában Karas László és Mogyorós Attila IPMACERT.HU vizsgabiztosok PM Akadémia I. konferencia, Budapest, 2012. június 14. 1: Termékek 6: Érdekvédelem 2: Termékek

Részletesebben

LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője. Kiskunfélegyháza április A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA

LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője. Kiskunfélegyháza április A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA LOVÁSZ SZAKMA KIVÁLÓ TANULÓJA VERSENY országos döntője Kiskunfélegyháza A VERSENYZŐK ÉS A KÍSÉRŐK PROGRAMJA 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi u. 2/A Telefon: 76/461 022 Fax: 76/461 022 e-mail: mezge.suli@gmail.com

Részletesebben

I Ft négyhavi lekötése esetén mennyi kamatra számíthatsz, ha a kamatláb évi 6 %?

I Ft négyhavi lekötése esetén mennyi kamatra számíthatsz, ha a kamatláb évi 6 %? A pénz időértéke néhány feladat és megoldása 2019. február 21. I. 320.000 Ft négyhavi lekötése esetén mennyi kamatra számíthatsz, ha a kamatláb évi 6 %? PV=320.000 m=3 r =0,06 n= 4 12 FV = 320.000 (1 +

Részletesebben

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva

Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva Olcsó krumpli Csöngettek az ajtón. Katus támolyogva ment ajtót nyitni. Nagy örömére, az édesanyja állt az ajtó előtt. Anyukám, de jó, hogy jössz. Alig állok a lábamon, olyan álmos vagyok. Kislányom! Csak

Részletesebben

A Szolgáltató Város Modell gyakorlata egy megyei jogú városban: Címszavakban a Szolgáltató Szolnok projektről

A Szolgáltató Város Modell gyakorlata egy megyei jogú városban: Címszavakban a Szolgáltató Szolnok projektről A Szolgáltató Város Modell gyakorlata egy megyei jogú városban: Címszavakban a Szolgáltató Szolnok projektről A projekt mottója: Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp

Részletesebben

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés Pénzügy menedzsment Hosszú távú pénzügyi tervezés Egy vállalat egyszerűsített mérlege és eredménykimutatása 2007-ben és 2008-ban a következőképpen alakult: Egyszerűsített eredménykimutatás (2008) Értékesítés

Részletesebben

Hátteret adunk az elképzeléseidhez

Hátteret adunk az elképzeléseidhez 01 Hátteret adunk az elképzeléseidhez Magyar tulajdonosok Szakmai Háttér Felépített Márka A vállalatnak magyar tulajdonosai, és irányítói Tulajdonosaink 15 év biztosítói hátteret Cégünk egyre ismertebb

Részletesebben

Portfólió. Tóth Gábor Dániel

Portfólió. Tóth Gábor Dániel Portfólió Tóth Gábor Dániel Kelj fel és járj... "Nagyon tetszik! Ezt hogyan kell csinálni?" Informatikus családi vénám által, alkalmam volt egy barátomnak megépíteni a munkájához szükséges számítógépet,

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB Online Akadémia által szervezett Gyógypedagógiai segítő munkatárs tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

Vállalkozások árképzése (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar)

Vállalkozások árképzése (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar) 1/24 Vállalkozások árképzése (Renner Péter, BGF Külkereskedelmi Főiskolai Kar) Árbevétel Nyereség Fejlődés, presztízs 2/24 Hozam Árbevétel Bevétel HOZAM RÁFORDÍTÁS EREDMÉNY ÁRBEVÉTEL KÖLTSÉG BR. NYERESÉG

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK

VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK VÁLLALKOZÓ - ÉS VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT ELŐADÁSOK, KURZUSOK 201 6 szeptember - 201 7. június 5000 Szolnok, Mária út 42. Tel: +36 20 958 31 76 +36 20 951 6638 www. brandatti. hu e-mail: info@brandatti. hu Válassz

Részletesebben

A DOLGOZÓ FIATALOK TÁRSADALMI ÉS SZAKMAI SZOCIALIZÁCIÓJA ÉS ÉRTÉKORIENTÁCIÓI

A DOLGOZÓ FIATALOK TÁRSADALMI ÉS SZAKMAI SZOCIALIZÁCIÓJA ÉS ÉRTÉKORIENTÁCIÓI MSZMP KB TÁRSADALOMTUDOMÁNYI INTÉZET MSZMP POLITIKAI FŐISKOLA SZOCIOLÓGIAI TANSZÉK A DOLGOZÓ FIATALOK TÁRSADALMI ÉS SZAKMAI SZOCIALIZÁCIÓJA ÉS ÉRTÉKORIENTÁCIÓI KÉRDŐÍV A VÁLASZADÁS ÖNKÉNTES! A kérdezés

Részletesebben

Árpolitika. Jogi és menedzsment ismeretek 6.

Árpolitika. Jogi és menedzsment ismeretek 6. Árpolitika Jogi és menedzsment ismeretek 6. Árpolitika A vállalat által kínálta termékek árainak meghatározás és a piaci áreseményekre való reagálás elvei és módszerei A vállalatoknak el kell dönteni,

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató Eljössz hozzánk sakkozni? Persze, szívesen! Tájékoztató a választható alkalmi sakkfoglalkozásokról, bemutatókról, továbbképzésekről oktatási intézmények számára A program szervezője: Sakkmatyi Képességfejlesztő

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Az online pénztárgép elkerülésének legális módja és minden apró részlet, amit az online pénztárgép kötelezettségről tudni lehet

Az online pénztárgép elkerülésének legális módja és minden apró részlet, amit az online pénztárgép kötelezettségről tudni lehet Az online pénztárgép elkerülésének legális módja és minden apró részlet, amit az online pénztárgép kötelezettségről tudni lehet Az online kassza 2014-es bevezetése igazolta a kormány gazdaságfehérítésre

Részletesebben

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m d i s z t r i b ú t o r i A U T Ó P R O G R A M M E G Á L L A P O D Á S E u r ó p a Jelen megállapodás létrejött 20 napján, (a hatálybalépés

Részletesebben

TURISZTIKAI CÉLIRÁNYZÉK

TURISZTIKAI CÉLIRÁNYZÉK TURISZTIKAI CÉLIRÁNYZÉK Az Orvosi Turizmus Iroda Zrt., mint a Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztési Program bonyolítójának prémium innovációs szolgáltatás-csomagja és árazása SZŰCS LÁSZLÓ elnök-vezérigazgató

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

Szeretettel köszöntünk!

Szeretettel köszöntünk! 1.? Szeretettel köszöntünk! Schmidt András business coach üzletfejlesztési tréner Schmidtné Dr. Németh Mária business coach üzletfejlesztési tréner Célunk és küldetésünk, hogy üzleti tevékenységünkkel

Részletesebben

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ 25 ország megnyitása ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ Főbb támogatóink Milyen típusú utazásokra van ÉLJ ABBÓL

Részletesebben

(Jogalkotási aktusok) RENDELETEK

(Jogalkotási aktusok) RENDELETEK 2011.12.8. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 326/1 I (Jogalkotási aktusok) RENDELETEK AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1227/2011/EU RENDELETE (2011. október 25.) a nagykereskedelmi energiapiacok integritásáról

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

Lakossági Biztosítási Monitor, kitekintés 2012-re

Lakossági Biztosítási Monitor, kitekintés 2012-re Lakossági Biztosítási Monitor, kitekintés 01-re Kutatási Adatlap Adatfelvétel időpontja 011. szeptember 6 október 14. Minta nagysága 1000 fő Mintavétel Országos, 18-70 éves lakosságra életkorilag, nemileg

Részletesebben