szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére."

Átírás

1 2013. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. Igaz jelen pillanatban nem igen tudatosult bennünk a tavasz eljövetele és a nyári időszámítás kezdete, de reméljük hamarosan megérkezik e csodás évszak is! Ebben az időszakban el lehet kezdeni a testi, lelki felkészülést a nyári hónapokra. Testünket rendszeres kerékpározással, futással, lehetőség szerint minél több szabadban töltött sporttal lehet edzésbe hozni, karban tartani. Mindemellett egy kellemes hosszú séta, a természet megfigyelésével összekapcsolva kiváló családi programként Mentovics Éva: Tavasztündér Varázspálcám suhogása Felkelti a vidéket. A tél végi utazásra Barátaim kísérnek. Varázsigém hatalmával Elaltatom a telet. Az ágakra rásuhintva Ébresztem a rügyeket. Virág nyílik ahol járok, Ágak végén tipegek. Tündérszárnyam nyomában már Ott virít a kikelet. szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére. Napvirág Világa a Harmónia Virága

2 2. MitünneplünkPünkösdkor? Pünkösd napját, azaz a Szentlélek eljövetelét és egyben az egyház megalapítását a keresztény világ vasárnap, a húsvétutániötvenediknaponünnepli.ezalkalombólakeresztényegyházakországszerteünnepimiséket,illetve istentiszteletekettartanak.pünkösdötakeresztényegyházszületésnapjánakistartják. Azünnepelnevezéseagörögpentekosztész,azazötvenedikszóbólszármazik,snapjamindenévbenmájus10 eés június13 aközéesik.eredetilegabefejezettaratásmeghálálásánaknapjavolt,későbbpedigasínai hegyitörvény hozás ünnepévé vált. Bár pünkösdöt ünnepként csak a II. században említik keresztény írók (Tertullianus, Origenes),ünnepléseegyidősazegyházzal.Már305 benpüspökiszinódusrendelteelaszentlélekeljövetelének megünneplését.mivelahúsvéthozkötődőünnep,ezértaniceaizsinatóta(i.sz.325)mozgóünnep. Párválasztó és udvarló s z o k á s o k Májusfaállítás, zöldág h o r d á s Udvarlással kapcsolatos szokások is kapcsolódnak Egyes területeken ilyenkor állították a májusfát. Pünkösd ünnepéhez. Egyes helyeken például a Azokon a területeken pedig, ahol május 1 jén legényeknekbekellettcsempészniakiválasztottlány állították, ott általában ezeken a napokon ablakába egy pünkösdi rózsát. A lányoknak viszont döntöttékki.általábanaközösségeknekisvoltegy koszorút kellett fonni, s átadni a legényeknek. közös fája, aminek a kidöntését ünnepély, és Ilyenkorszokásvoltamátkázásis.Alegényannaka táncmulatság kísérte. Más helyeken házakra, lánynak küldött egy tálat kaláccsal és borral, aki kerítésekre tűztek ki zöld gallyakat, ágakat. Ezzel tetszett neki. Ha a lány viszonozta az érzelmeket, bizonyos településeken a lányos házakat jelezték, akkor ő is hasonlóan telerakott tálat küldött vissza. máshol viszont azt, hogy az ünnep tiszteletére Este aztán újabb lehetőség nyílt az udvarlásra, tettékki. ugyanissokfeléilyenkorpünkösdibálokattartottak.

3 4. Születésnap, névnap, évforduló, vagy baráti összejövetel? Alternatív programlehetőségek: Szauna Kerengő finn szauna és turmalinos infra szauna dézsazuhannyal Kerékpárkölcsönzés kerékpározás az ausztriai Sonnenland kiépített kerékpáros útvonalain Nordic walking Fürdőzés a lutzmannsburgi Sonnenthermében, Bükön, Sárváron Ajándékozz nyugalmat, élményt, kikapcsolódást egész évben! Az ajándékozás öröm: a megajándékozottnak és az ajándékozónak is. Ha ez említett emberek az ajándékozó és a megajándékozott valóban jól ismerik egymást, akkor az ajándék mibenléte, mondhatni: lényegtelen. Minden lényege csupán a szándék, amivel odaadják, és az öröm, amivel elfogadják. A Napvirág Ház most egy személyre szabott ajándék ötlettel kedveskedik azoknak az ajándékozóknak, akik valami "megfoghatatlannal" lepnék meg szeretteiket, születésnapra, névnapra, évfordulókra. A kikapcsolódás élményét kínáljuk ajándék formájában, meghagyva a lehetőséget az ajándékozónak, hogy ő maga válassza ki, mit tartalmazzon az ajándékcsomag. Mit kell tenned, ha Napvirág bónt szeretnél ajándékozni? Írj nekünk a e mail címre, vagy hívd a +36/20/ es telefonszámot a részletekért. Mi pedig: személyre szabjuk, díszbe csomagoljuk és postára adjuk az ajándékodat, majd szeretettel várjuk a megajándékozottat a Napvirág Házban!

4 4. Tavasziléböjtkúra Miértjóböjtölni? Fokozzaatestellenállóképességét Pusztítjaakárosbaktériumokat Gátoljaavírusokterjedését Méregtelenít, salaktalanít, javítja az anyagcserét Megszépíti a bőrt, fokozza a szövetek rugalmasságát és feltartóztatja az idő előtti öregedésifolyamatokat. Mikornemajánlottböjtölni? A léböjt amennyire jótékony hatású az egészséges embernek, annyira ártalmas a betegségben legyengült szervezetnek. Nem ajánlott böjtölni a várandós és szoptatóanyáknak Súlyosdaganatosbetegeknek Operációutánilábadozóknak Anorexiávalvagybulimávalküszködőkneksem. Hogyanböjtöljünk? Többféle böjt létezik, választhatjuk a vízböjtöt (csak vízfogyasztás, lehetőleg ásványvíz), a teaböjtöt (víz és gyógynövénytea) és a léböjtöt (víz, gyógynövénytea, gyümölcs és zöldséglé). Ha csak nehezen álljuk meg, hogy ne együnk akkor böjtöljünk egy napot, már ez is serkenti a méreganyagok távozását. De akkor igazán hatásos, ha legalább 3 7 napig folytatjuk a tisztítókúrát. A böjt jótékony hatása akkor fog kiteljesedni csak igazán, ha utána hetekenátnyers,vitaminokbanésásványianyagokbangazdaggyümölcsötészöldségetfogyasztunk.ugyanishaa böjtutánrögtönátváltunkfőtt,nehéztáplálékra,azmegterheliszervezetünket,melynekkülönfélefizikaitüneteiis lehetnek, mint például az ödémásodás (vizesedés), nem beszélve arról, hogy jelentősen csökkenti a kúra pozitív hatását. A böjt tehát, tisztít és megújít, de mielőtt hosszabb tisztítókúrába kezdenénk érdemes háziorvosunkkal kivizsgáltatnimagunkat,hogyegyáltalánbelevághatunk eatavaszitisztítókúrába.

5 5. Programajánló 17.SzentGyörgynapivásár Szombathely IdénisszínesprogramokkalvárjaalátogatókatSzentGyörgynapjánaVasiMúzeumfaluSzombathelyen. Asokadalombanszebbnél szebb,népművészekáltalkészítetttárgyakkal,illetveamaikorigényeinekésízlésének megfelelő,kézművestermékekkeltalálkozhattakavásárlók.akulturálisprogramoksokaságaaletűntkorokvásári szokásait eleveníti fel, továbbá a vásár névadójának, Szent Györgynek oltalma alatt álló szervezetek kapnak bemutatkozásilehetőséget.avásártszínvonalasszínpadiműsorokkísérik,avásárrendjéreavásárbíróságügyel, vásáriperekzajlanak,nevesnéptáncegyüttesek,népizenekaroklépnekfel. Május10 11.péntek szombatmiénkittarét! Madarak és Fák Napja Kőszegen Környezetnevelési programok a kőszegi Április21.vasárnap Geschriebenstein Strecke mountainbiketúra Útvonal:Kőszeg,Csónakázó tó Rattersdorf Hochstrass Alsó réten10 17óráig.Május11 énóvodai,iskolai Lockenhaus Írottkő Hirschenstein Rechnitz csoportok, május 12 én családok részére Bozsok Kőszeg, csapatversenyésjátékosfeladatok! Táv:57km,találkozó:08.00,Kőszeg,Csónakázó tó, 751

6 7. SOPRON A Soproni Tavaszi Napok 2012 es rendezvénysorozat ismét gazdag programkínálatával várja vendégeit. Lesz színházi előadás, gasztronómiai rendezvény, családi és gyermekprogramok, komolyzenei hangverseny és sok más egyéb program. KŐSZEG A középkori kisváros nem csupán a történelmi emlékei, látnivalói miatt vonzza magához vendégeit, de a friss, alpesi levegő tisztasága, nyugtató, HARMÓNIA gyógyító hatása is rendkívüli. Az itt élők vendégszeretete, barátságossága, segítőkészsége, bőséges közvetlensége reggeli határta 2 éj szállás anapvirág Házban díjmentes Wifi használat a szobákban lan. VIRÁGA zárt parkoló díjmentes használata Magyarországon talán egyedülálló jelenség a becsületkassza, amibe a kapuk elé kitett zöldség kedvezmény és gyümölcs árát a lutmannsburgi csomag lehet tenni. Sonnentherme Kőszeg és a bor története évszázados kapcsolatban áll, az elmúlt századok megannyi és a zsirai történelmi Sonnengolf forrása pálya szól szolgáltatásainak a szőlőnek, bornak áraiból a Neked város életében játszott szerepéről: a kőszegi borászok közössége közel ezerévnyi örökséget gondoz. A Kőszegi Borok Háza méltó őrzője a kőszegi borkultúrának, a házban bemutatásra kerül a kőszegi szőlő és bortörténete, A HARMÓNIA a szőlőfeldolgozás VIRÁGA csomag ajándékutalvány és borkészítés formájában is megvásárolható. hagyományos eszközei. Lepje meg Vele, akit szeret! Remek Szeretnél séta programokat elvonulni biztosít: a világ zajától, s egy kicsit csak magadban lenni? 1 2 napra kilépni mindenből? A testi és lelki feltöltődés ideális helyszíne lehet számodra a Napvirág Ház. Szent Vid Kápolna, Hétforrás, Írottkő, Stájerházak, Óház kilátó A SZOMBATHELYEN sétáló vendég joggal érezheti, hogy két évezred mai örököse, hiszen barangolása során személyesen átélheti a római kor és a modern, pezsgő élet összefonódását. A város utcáin sétálva a több évezredes hangulatot árasztó világból észrevétlenül átléphetünk a mába. A város parkjai, a Szent Márton Látogatóközpont, a Történelmi Témapark, a Csónakázótó, a Tófürdő, a Kalandváros, a Vasi Múzeumfalu, a Kámoni Arborétum, a kiállítóhelyek, múzeumok és a felújított Fő tér változatos, ugyanakkor harmonikus városképet alkot. A város építészeti emlékei mellett kiemelendők nagy rendezvényei is, melyek az egész év folyamán tartalmas, igényes elfoglaltságot nyújtanak. A csomaghoz egy gyertyafényes szauna estet ajándékozunk Neked a SZAUNA KERENGŐben! A csomag tartalma: A csomag ára: Ft/fő

7 7. KerékpárkölcsönzésaNapvirág Házban MegérkeztekvadonatújSchwinn Csepelkerékpárjaink! Mostantól4felnőttés2gyermekkerékpárralbővültakínálatunk. Településenbelül,településekköztiországúton,enyheterepenvagyszilárdtalajonkiválóbiztonságotés élménytnyújtanak..

8 8. Tavaszimotiváló,hogy2kerékrepattanjunk! Akikerékpárraljárdolgozni,vásárolni,vagyszabadidejébentekeregyórát,márissokatteszegészségéértésajobb erőnlétéért. Kerékpározással rengeteg kalóriát is elégethetünk. Már napi fél óra bringázás is jelentősen növeli az állóképességet, mindemellett kíméli az ízületeket, de a test összes izmát megmozgatja. A biciklizés az aerob mozgásformák közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy a kerékpározás során ugyanaz a mozdulatsor egymás után ismétlődik,ésamozgásdinamikus,vagyisoxigénjelenlétébenmegyvégbe.ahölgyekszámáraazegyiklegkedvezőbb mozgás, ugyanis a combon és a fenéken lévő narancsbőr legnagyobb ellensége a rendszeres tekerés, amitől még formáslábatésfeneketisbeszerezhetünkmagunknak! Csatlakozzfacebookoldalainkhoz, aholtájékozódhatszéppenaktuális programjainkról,csomagajánlataink ról,azittzajlóeseményekről.megta lálszminket: Napvirág HázésSunflowerGuesthouse névenis! Napvirág ház ANapvirágVilágaaHarmóniaVirága. Tel.:+36/20/ E

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó 2013. 2013. TÉL KedvesBarátunk! JuhásznéBércesAnikó Lassan beköszöntenek a hideg, zord téli hónapok. Ilyenkor sokan szeretnek egy kicsit jobban behúzódni az otthonmelegébe, és nyakig betakarózni. Ez is

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás 2014. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. A csodálatos napsütéses meleg napok sok embert a szabadba csábítanak. Éppen ezért szeretnénk olvasóink figyelmébe

Részletesebben

Rex Clinic Hotel 9951 Rátót, Fõ u. 32. Telefonszám: +36 94 538 017 Fax: +36 94 538 017 E-mail: rexclinic@rexclinic.hu

Rex Clinic Hotel 9951 Rátót, Fõ u. 32. Telefonszám: +36 94 538 017 Fax: +36 94 538 017 E-mail: rexclinic@rexclinic.hu Fedezze fel Vas megye gyöngyszemeit tavasszal! Tegyen csillagtúrát a Széll Kastélyból**** a látnivalókkal bővelkedő Vas megyében! Látogassa meg a megyeszékhely Szombathelyt, a patináns Kőszeget, illetve

Részletesebben

Zöld nyaralás - Zöld szigetcsoport a nyugati határon

Zöld nyaralás - Zöld szigetcsoport a nyugati határon Zöld nyaralás - Zöld szigetcsoport a nyugati határon CSOMAG CÉLCSOPORTJA: Képzett, tájékozott réteg, 18 éves korosztálytól felfelé. A célcsoport szereti a természetet, kedveli a harmóniát, a testi lelki

Részletesebben

Stressz oldás Vas megyében MEGOLDÁS - Tartalmas pihenés és a feszültség elillan. Vitalizáló élmények

Stressz oldás Vas megyében MEGOLDÁS - Tartalmas pihenés és a feszültség elillan. Vitalizáló élmények Stressz oldás Vas megyében MEGOLDÁS - Tartalmas pihenés és a feszültség elillan. Vitalizáló élmények CSOMAG CÉLCSOPORTJA: A célcsoportra alapvetően jellemző, hogy nem anyagi korlátai vannak pihenésre szánt

Részletesebben

Az egészség hete Új életvitel az Energetizálódás jegyében Tiszta lapot nyitok! - Új ember leszek, új életvitel kezdek.

Az egészség hete Új életvitel az Energetizálódás jegyében Tiszta lapot nyitok! - Új ember leszek, új életvitel kezdek. Az egészség hete Új életvitel az Energetizálódás jegyében Tiszta lapot nyitok! - Új ember leszek, új életvitel kezdek. CSOMAG CÉLCSOPORTJA: 30+ korosztálytól egészen 65, 70 éves korosztályig. CSOMAG AJÁNLOTT

Részletesebben

Középpontban a gasztronómia. Új élmények az Oxygen Adrenalin Parkban

Középpontban a gasztronómia. Új élmények az Oxygen Adrenalin Parkban Megújulnak a Mátra várai, Sirok és Kisnána Középpontban a gasztronómia Mátrai hárslevelű a Magyar Tudományos Akadémia bora A Mátra két vára összesen több mint 700 millió forintos Európai Uniós forrásból

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS HOTELS GROUP DANUBIUS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK 2012. november 1-2013. március 31. danubiushotels.hu FOGLALJON MOST! Tartalom DANUBIUS AJÁNDÉKKÁRTYA Szállodai élmények ajándékba! A választás szabadsága.

Részletesebben

Négy évszak - négy hétvége Vas Megyében Minden évszakban van ötletünk, fedezze fel vas megye változatos tájait, hangulatait, értékeit!

Négy évszak - négy hétvége Vas Megyében Minden évszakban van ötletünk, fedezze fel vas megye változatos tájait, hangulatait, értékeit! Négy évszak - négy hétvége Vas Megyében Minden évszakban van ötletünk, fedezze fel vas megye változatos tájait, hangulatait, értékeit! CSOMAG CÉLCSOPORTJA: Nagyrészt az aktív, dolgozó réteg, 25-45 korosztályból.

Részletesebben

MInden élménnyel több leszel

MInden élménnyel több leszel MInden élménnyel több leszel NYUGAT-DUNÁNTÚL Sopron Esterházy-kastély Megújulás testnek, léleknek, szellemnek Átérezni, meghallani, megkóstolni és megszeretni Átérezni a történelmi időket, amikor Jurisics

Részletesebben

GYSEVmagazin SZOMBATHELY GYŐR ADVENT. A mágnesvasút. GYSEV fejlesztések. A hónap úti célja I. ÉVFOLYAM 06 / 2012 NOVEMBER-DECEMBER

GYSEVmagazin SZOMBATHELY GYŐR ADVENT. A mágnesvasút. GYSEV fejlesztések. A hónap úti célja I. ÉVFOLYAM 06 / 2012 NOVEMBER-DECEMBER GYSEVmagazin I. ÉVFOLYAM 06 / 2012 NOVEMBER-DECEMBER A hónap úti célja SZOMBATHELY GYŐR GYSEV fejlesztések ADVENT A mágnesvasút Ingyenes kiadvány kereskedelmi fogalomba nem hozható. Vonattal élmény a kirándulás!

Részletesebben

15 éves. a Hévízi Szobakiadók Szövetsége. Szálláskatalógus. magyar

15 éves. a Hévízi Szobakiadók Szövetsége. Szálláskatalógus. magyar 15 éves a Hévízi Szobakiadók Szövetsége Szálláskatalógus magyar Fedezze fel a csodát! Magyarországon, Hévízen található a világ legnagyobb természetes, melegvízû gyógytava, amely egész éven át lehetôvé

Részletesebben

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB. piknik III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB. piknik III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható GYSEV III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB Női motorvonat vezetők páneurópai piknik KIRUCCANÁSOK Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható BURGENLANDI BARANGOLÁS

Részletesebben

Minden élménnyel több leszel 2014. MÁRCIUS FÓKUSZBAN NYUGAT-DUNÁNTÚL

Minden élménnyel több leszel 2014. MÁRCIUS FÓKUSZBAN NYUGAT-DUNÁNTÚL Minden élménnyel több leszel 2014. MÁRCIUS Ingyenes turisztikai programajánló magazin FÓKUSZBAN NYUGAT-DUNÁNTÚL Egészségesen 2014. MÁRCIUS Tartalom S x2 HA AKAROM TABLET, HA AKAROM NOTEBOOK. 28 20 NYUGAT-DUNÁNTÚL

Részletesebben

Alpesi luxus. SSzerintem az az igazi wellnesshotel, ahol nemcsak a szállodában vár luxusszintű kényeztetés,

Alpesi luxus. SSzerintem az az igazi wellnesshotel, ahol nemcsak a szállodában vár luxusszintű kényeztetés, 24 SPA&TREND /// T Mörk leonóra /// H székely péter, grand hotel lienz 25 Alpesi luxus SSzerintem az az igazi wellnesshotel, ahol nemcsak a szállodában vár luxusszintű kényeztetés, hanem a környék is teljes

Részletesebben

Minden élménnyel több leszel 2014. DECEMBER. Fókuszban ÉSZAK-ALFÖLD

Minden élménnyel több leszel 2014. DECEMBER. Fókuszban ÉSZAK-ALFÖLD Minden élménnyel több leszel 2014. DECEMBER Ingyenes turisztikai programajánló magazin Fókuszban ÉSZAK-ALFÖLD 2014. DECEMBER Tartalom 12 8 ÉSZAK-alföld 6 Kultúrában lubickolunk 7 Még kerekebb a Nagyerdő!

Részletesebben

2014. Bűntelen finomságok MEGÚJULÁS. Tavaszi megújulás a természet titkaival magazin

2014. Bűntelen finomságok MEGÚJULÁS. Tavaszi megújulás a természet titkaival magazin Bűntelen finomságok 2014. MEGÚJULÁS Tavaszi megújulás a természet titkaival magazin SEGÍT A HOLD! 05.01-2. és 05.28-29-30. Növő Bika Hold Nagyon sokat tehetünk a nyak, a mell és az arc bőrének szépségéért.

Részletesebben

Kis helyek vonzásában Vas megye: "a nyugalom szigete"

Kis helyek vonzásában Vas megye: a nyugalom szigete Kis helyek vonzásában Vas megye: "a nyugalom szigete" Elvonulás. Igazi nyugalom. Olyan csend, melyet ritkán hall. Szinte hallani lehet itt a csendet. Távol mindentől, ahol talán még reménykedünk is, hogy

Részletesebben

Szezonkezdés optimizmussal

Szezonkezdés optimizmussal 2 Tartalmunkból: Egészségügyi arculatváltás Zalában (4.o.) Az M9-es érdekében (5.o.) A zalai tizenegy (8-9.o.) A Pintes titka (9.o.) A Balatonba dobott koszorúval vette kezdetét május 1-jén a balatoni

Részletesebben

TOP 52 TIPP VENDÉGLÁTÓ- ÉS SZÁLLÁSHELYEK, SZOLGÁLTATÁSOK A NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN RÉGIÓGAZDASÁG. kiadványok

TOP 52 TIPP VENDÉGLÁTÓ- ÉS SZÁLLÁSHELYEK, SZOLGÁLTATÁSOK A NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN RÉGIÓGAZDASÁG. kiadványok TOP 52 TIPP VENDÉGLÁTÓ- ÉS SZÁLLÁSHELYEK, SZOLGÁLTATÁSOK A NYUGAT-DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN RÉGIÓGAZDASÁG kiadványok TOP 52 TIPP RÉGIÓGAZDASÁG kiadványok VENDÉGLÁTÓ- ÉS SZÁLLÁSHELYEK, SZOLGÁLTATÁSOK A NYUGAT-DUNÁNTÚLI

Részletesebben

Miért és mire jó a TDM?

Miért és mire jó a TDM? Benei Krónika 2010. november-december V. évfolyam 30. szám Itt az ősz, a kerti munkák ideje! Mátrafüreden mindenki kertes házban lakik, és évről évre megállapíthatjuk, hogy az őszi napsütés bizony nagy

Részletesebben

Hévíz, az élet forrása! Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra

Hévíz, az élet forrása! Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra Hévíz, az élet forrása! Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra Legendás kezdetek A tó keletkezéséről, gyógyító erejéről született legenda szerint, a Szent Szűz annak a keresztény dajkának könyörgő

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra.

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra. Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Aktív Pihenés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

Ingyenes turisztikai programajánló magazin. ÉLMÉNY itthon. Fókuszban Hív a természet. 2013. Április. Minden élménnyel több leszel www.itthon.

Ingyenes turisztikai programajánló magazin. ÉLMÉNY itthon. Fókuszban Hív a természet. 2013. Április. Minden élménnyel több leszel www.itthon. Ingyenes turisztikai programajánló magazin ÉLMÉNY itthon Fókuszban Hív a természet 2013. Április Minden élménnyel több leszel EGÉSZSÉGESEN mozgásban vízparton kul-túra ízutazás falujárás 10 ÁPRILIS 20

Részletesebben

BELFÖLDI AJÁNLATOK. 2013 Nyár. Válassza a megbízhatóságot - elérhető áron! www.neckermann.hu 06 40 200 776

BELFÖLDI AJÁNLATOK. 2013 Nyár. Válassza a megbízhatóságot - elérhető áron! www.neckermann.hu 06 40 200 776 2013 Nyár A NECKERMANN VALÓRA VÁLTJA... BELFÖLDI AJÁNLATOK 6 Nyugat-Dunántúl Balaton Közép-Dunántúl Dél-Dunántúl Budapest és környéke Észak-Magyarország Észak-Alföld Dél-Alföld A katalógus érvényessége:

Részletesebben

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg Köszöntő Az országban minden évben Pécsre érkezik meg legkorábban a tavasz, egyik pillanatról a másikra kizöldül a Mecsek, virágoznak a mandulafák, előbújik a medvehagyma. A város terein és parkjaiban

Részletesebben

A Természet Cseppjei 2014/1. TAVASZI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KÚRA

A Természet Cseppjei 2014/1. TAVASZI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KÚRA Magazin a természetes egészségért, az egészséges természetért 2014/1. TAVASZI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KÚRA KINEZIOLÓGIÁVAL A STRESSZMENTESEBB ÉLETÉRT A CUKORBETEGSÉG MEGELŐZÉSÉRŐL ÉS KI ALAKULÁSÁRÓL Beszélgetés

Részletesebben

HOTELS-WELLNESS & BEAUTY 2014

HOTELS-WELLNESS & BEAUTY 2014 188. SZÁM 2014 ÁPRILIS XVII. ÉVFOLYAM 2014. TAVASZ www.policepress.hu XVI. évf. 188. szám 790 Ft TOP HOTELS-WELLNESS & BEAUTY 2014 Élje át Ön is a tökéletes pihenés élményét szállodánkban! Abacus Business&Wellness

Részletesebben

Kitörõ formában vagyok!

Kitörõ formában vagyok! ÉLETMÓD MAGAZIN! - 2013 TAVASZ - WWW.FITTVAGYOK.HU / FITT VAGYOK [ 1 ] MÁR 80 OLDALON! Tegyünk a kisbabánk egészségéért! Szõlõmagolaj: Fiatalodjon, ragyogjon 2.Wäldlaufer Futás és Gyaloglás 2013.06.15.

Részletesebben

Sopron, a kékfrankos fôvárosa Önt is várja!

Sopron, a kékfrankos fôvárosa Önt is várja! BEKÖSZÖNTÔ Sopron, a kékfrankos fôvárosa nagy fejlôdésen ment keresztül a borászati, borturisztikai ágazatban. Amire 10 évvel ezelôtt senki nem számított, az is bekövetkezett, azaz a soproni gazdák a hazai,

Részletesebben