Kedves Barátunk! NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Barátunk! 2013. 2013. NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága"

Átírás

1 NYÁR KedvesBarátunk! Végre itt a nyár, amire mindannyian nagyon vártunk már. A vakáció is megkezdődött, így a sok kisiskolásnakvégrelekerültaziskolatáskaésasoktehera válláról, így előtérbe kerül az a bizonyos kérdés a legtöbb családnál: Hová menjünk nyaralni? Belföld? Külföld? Aktívaklegyünk?Vagyinkábbcsakalábunkatlógassuk? A Zsirára látogató turisták megtalálják mind két formáját a nyaralásnak. Fürdőzhetnek, napozhatnak, szaunázhatnak, vagy éppen kerékpározhatnak, golfozhatnak, lovagolhatnak, túrázhatnak és bejárhatják a környék látványosságait. Egy kis segítségképpen, ha nem tudod, hogy milyen látnivalók vannak a környéken, akkor látogass el a facebook.com/napvirag.haz oldalára. Itt visszatekintheted a 111 napos utazásunk során megtett állomásokat, így biztosan megtalálod a számodra legkedvesebb,legizgalmasabbprogramotzsirakörnyékén. Kívánjuk, hogy kellemesen, pihenéssel és feltöltődésselteljenanyarad/nyaratok. NapvirágVilágaaHarmóniaVirága BaloghJózsef: Vakáció Nyakunkonanyármár, nyomábanajáték. Mezőt,hegyetjárni, eltökéltaszándék. Acsavargószélben, táncoljonalabda. Ésajátékotmi, nemishagyjukabba! Mertéletajáték, bármindennapvéges. Legyenazéptestben, lelkünknaptólfényes!

2 2. SzentivánéjiVigasságok Szombathely Június22. Anyárinapfordulóhozkapcsolódótradicionálisrendezvénytmindenévbenóriásiérdeklődéskíséri.Azeurópai hagyományra épülő nyárköszöntő vigasságra, szórakozásra, a néphagyományok felelevenítésére csábítja az érdeklődőket.a nyárindító programok anépszokásokatfelidézőnépzeneikoncerteknéptánccal,tűzugrással, énekkelösszefűzve.szórakoztatószabadtérizeneiésegyébrendezvények:magyar ésvilágzeneikoncertek,várási komédiások, gólyalábasok, tűzfújók, zászlóforgatók. Gyermekrendezvények: verses zenés koncertek, színvonalas bábelőadások, régi mesterségek felidézése kézműves foglalkozások keretében. Szent Iván napi vásári forgatag kapcsolja össze az öt helyszínen, Szombathely egyik legimpozánsabb rekreációs területén, a Csónakázótó és Tó fürdőkörnyékénzajlóeseményeket.csodáslátványtkínálazérdeklődőknekanapcsúcspontja,aszigetrőlésató vizéről fellőtt tűzijáték. A rendezvény sajátossága a népszokások, tradíciók ápolása. A néptáncegyüttesek, népzenészekelőadásaira,atüzesmutatványokra,ahagyományőrzővásáriforgatagraahatárokontúlrólérkező vendégekiskíváncsiak. SopronFolkfest Szentivánéjiálom(Június21 23) Borésnéptánc,továbbánépzene,világ zene,jazzés szórakoztatótánczeneaminőségjegyében!szentiván éjszakáján varázserejű borokat kínálnak Sopron teraszain, éttermeiben, szórakozóhelyein, így ünnepelhetedanyárinapfordulót,azévleghosszabb napját, a szerelmesek éjszakáját. A több mint másfél évtizedesmúlttalrendelkezősoproninéptáncfesztivál idén is színvonalas tánc produkciókkal, népzenei, világzenei és könnyűzenei koncertekkel várja a nézőketésaszórakoznivágyókat.

3

4 4. Programajánló 6.SoproniTündérfesztivál Június22 A gyermekek fesztiválja A soproni TündérfesztiválSopronutcáitegynapratündérekés manók, megannyi gyermek veszi birtokba a Soproni ünnepi hetek keretében megrendezett. Minden gyermeket, akár jelmezben akár jelmez nélkül és családjukat szeretettel várja a város, hogy egész napos gyermek programokkal, felvonulással, játszóházzal, Magma Tűzszínházzal és rengeteg 'tündéres' és 'manós' meglepetéssel felhőtlenül szórakozzanak a soproni Tündérfesztivál forgatagában. KőszegiOstromnapok Augusztus2 4 ig Az évi török ostromra emlékezve a program színes történelmi kalandra hívja a látogatókat a Jurisics várban. Az emlékezés egész hónapban folytatódik: Vármaraton között, Ostromsakk verseny, nemzetközi Sárvár és Kőszeg ökölvívógála,koncertekéselőadások,végülméltófőhajtás azelődökelőtt.augusztusbankőszeghőseitünnepeljük! KeletVarázsaNyugaton Hastáncfesztivál Kőszeg Kőszeg sok szeretettel várja a keleti kultúra iránt érdeklődőketésahastáncszerelmeseitaugusztus10. én egy izgalmas és sokszínű programra! Napközben a várban családi és gyermekprogramok,(gyöngyfűzés rajzolás, festés, színezés,"ezeregyéjszaka" mesesarok ) ingyenes hastáncoktatás, kicsiknek és nagyobbacskáknak. Este hastáncgála várja az érdeklődőket.

5 4. Születésnap, névnap, évforduló, vagy baráti összejövetel? Alternatív programlehetőségek: Szauna Kerengő finn szauna és turmalinos infra szauna dézsazuhannyal Kerékpárkölcsönzés kerékpározás az ausztriai Sonnenland kiépített kerékpáros útvonalain Nordic walking Fürdőzés a lutzmannsburgi Sonnenthermében, Bükön, Sárváron Ajándékozz nyugalmat, élményt, kikapcsolódást egész évben! Az ajándékozás öröm: a megajándékozottnak és az ajándékozónak is. Ha ez említett emberek az ajándékozó és a megajándékozott valóban jól ismerik egymást, akkor az ajándék mibenléte, mondhatni: lényegtelen. Minden lényege csupán a szándék, amivel odaadják, és az öröm, amivel elfogadják. A Napvirág Ház most egy személyre szabott ajándék ötlettel kedveskedik azoknak az ajándékozóknak, akik valami "megfoghatatlannal" lepnék meg szeretteiket, születésnapra, névnapra, évfordulókra. A kikapcsolódás élményét kínáljuk ajándék formájában, meghagyva a lehetőséget az ajándékozónak, hogy ő maga válassza ki, mit tartalmazzon az ajándékcsomag. Mit kell tenned, ha Napvirág bónt szeretnél ajándékozni? Írj nekünk a napviraghaz@gmail.com e mail címre, vagy hívd a +36/20/ es telefonszámot a részletekért. Mi pedig: személyre szabjuk, díszbe csomagoljuk és postára adjuk az ajándékodat, majd szeretettel várjuk a megajándékozottat a Napvirág Házban!

6 6. Nyáritúraajánlónk Július13.szombatTúraazOltóvíz tóhoz(közepesennehéztúra) Útvonal:Hármaspad Óriásgesztenyefacsonkja Kincs pihenő Csillaghúrtanösvény Szikla forrás Hármaspatak Vogelsangbach Oltóvíz tó(löschteich:austria/hammerteich) Életfa Tábor hegyalattibelső út Zeiger nyereg Hétforrás Kőszeg Táv:20km,időtartam:7óra,szintkülönbség:610m,túravezető:HegyváriFerenc(30/ ) Találkozó:09.00BechtoldIstvánLátogatóközpont(Kőszeg,AradiVértanúkparkja).Útlevél,vagyérvényesszemélyi igazolványszükséges! Július21.vasárnapStrandolóskerékpártúraFertőrákosra Útvonal:Kőszeg Rattersdorf Deutschkreutz Kópháza Balf Fertőrákos Zsira Horvátzsidány Kőszeg Táv:75km,indulás:07.00,KőszegCsónakázó tó. 20/ Augusztus24.szombatCsömöteikecskefejőtúra (Caprimulguseuropaeus) (közepesennehéz,éjszakaitúra) Útvonal:Kőszeg Galambos CákiMűemlékPincesor Zsáper hegyidűlő Kenderföldek Csömötei hegy Csömötei kilátó Biotájház Táv: 15 km, szintemelkedés: 250 m, időtartam: 5 óra Túravezető:BogátiAndrás(30/ ) Találkozó:21.45,Kőszeg,vasútállomás

7 7. SOPRON A Soproni Tavaszi Napok 2012 es rendezvénysorozat ismét gazdag programkínálatával várja vendégeit. Lesz színházi előadás, gasztronómiai rendezvény, családi és gyermekprogramok, komolyzenei hangverseny és sok más egyéb program. KŐSZEG A középkori kisváros nem csupán a történelmi emlékei, látnivalói miatt vonzza magához vendégeit, de a friss, alpesi levegő tisztasága, nyugtató, HARMÓNIA gyógyító hatása is rendkívüli. Az itt élők vendégszeretete, barátságossága, segítőkészsége, bőséges közvetlensége reggeli határta 2 éj szállás anapvirág Házban díjmentes Wifi használat a szobákban lan. VIRÁGA zárt parkoló díjmentes használata Magyarországon talán egyedülálló jelenség a becsületkassza, amibe a kapuk elé kitett zöldség kedvezmény és gyümölcs árát a lutmannsburgi csomag lehet tenni. Sonnentherme Kőszeg és a bor története évszázados kapcsolatban áll, az elmúlt századok megannyi és a zsirai történelmi Sonnengolf forrása pálya szól szolgáltatásainak a szőlőnek, bornak áraiból a Neked város életében játszott szerepéről: a kőszegi borászok közössége közel ezerévnyi örökséget gondoz. A Kőszegi Borok Háza méltó őrzője a kőszegi borkultúrának, a házban bemutatásra kerül a kőszegi szőlő és bortörténete, A HARMÓNIA a szőlőfeldolgozás VIRÁGA csomag ajándékutalvány és borkészítés formájában is megvásárolható. hagyományos eszközei. Lepje meg Vele, akit szeret! Remek Szeretnél séta programokat elvonulni biztosít: a világ zajától, s egy kicsit csak magadban lenni? 1 2 napra kilépni mindenből? A testi és lelki feltöltődés ideális helyszíne lehet számodra a Napvirág Ház. Szent Vid Kápolna, Hétforrás, Írottkő, Stájerházak, Óház kilátó A SZOMBATHELYEN sétáló vendég joggal érezheti, hogy két évezred mai örököse, hiszen barangolása során személyesen átélheti a római kor és a modern, pezsgő élet összefonódását. A város utcáin sétálva a több évezredes hangulatot árasztó világból észrevétlenül átléphetünk a mába. A város parkjai, a Szent Márton Látogatóközpont, a Történelmi Témapark, a Csónakázótó, a Tófürdő, a Kalandváros, a Vasi Múzeumfalu, a Kámoni Arborétum, a kiállítóhelyek, múzeumok és a felújított Fő tér változatos, ugyanakkor harmonikus városképet alkot. A város építészeti emlékei mellett kiemelendők nagy rendezvényei is, melyek az egész év folyamán tartalmas, igényes elfoglaltságot nyújtanak. A csomaghoz egy gyertyafényes szauna estet ajándékozunk Neked a SZAUNA KERENGŐben! A csomag tartalma: A csomag ára: Ft/fő

8 8. KerékpárkölcsönzésaNapvirág Házban FedezdfelZsirakörnyékétSchwinn Csepelkerékpáron! Településenbelül,településekköztiországúton,enyheterepenvagyszilárdtalajonkiválóbiztonságotés élménytnyújtanak..

9 9. Aviláglegjobbdiétásitala:afűszereslimonádé! A diétád sikere nagyrészt a rendszeres mozgáson és a rostban gazdag, csökkentett kalóriatartalmú táplálékokon múlik. Az ételek mellett azonban az elfogyasztott italokra is érdemes odafigyelni, hiszen elegendő mennyiségű folyadék hiányában az anyagcseréd nem működik kellő gyorsasággal. Ismerj meg egy kifejezetten fogyasztóhatásúlimonádét,amelysegítasúlyvesztésben. Afűszereslimonádéreceptjenemújkeletűdolog:méganegyvenesévekbendolgoztakiStanleyBurroughs, későbbmastercleansenévenváltismertté.aztánjóidőreeltűntanyilvánosságszemeelől,ámazelmúltévekben ismétnépszerűvétettebeyoncé,akiállítólagazitalsegítségévelszabadultmegpluszkilóitóladreamgirlsforgatása előtt. Összetevők: 1lvíz 2evőkanáljuharszirup 1késhegyniCayenne bors 2evőkanálfrissenfacsartcitromlé A fűszeres limonádé segít megszabadítani az szervezetet a felgyülemlett salakanyagoktól és méreganyagoktól. Fogyasztásával tisztíthatod a vesét és az emésztőrendszert, vértisztító hatása mellett segít megőrizni bőröd rugalmasságátis,valamintfokozzaazanyagcserét,támogatjafogyást. Ajuharsziruprengetegvitamintésásványianyagottartalmaz,valamintmagasfruktózszintjénekköszönhetőensegít felvenniaharcotaszénhidrátéhséggel megakadályozzaavércukorszintingadozását. ACayenne borsremekülélénkítiavérkeringést,felpörgetiazanyagcserét.acitromléc vitamin tartalmábóladódóan fokozzaazsírégetőfolyamatokintenzitását.afűszereslimonádé kúrátlegalábbtíznapigtartsd. Csatlakozzfacebookoldalainkhoz, aholtájékozódhatszéppenaktuális programjainkról,csomagajánlataink ról,azittzajlóeseményekről.megta lálszminket: Napvirág HázésSunflowerGuesthouse névenis! Napvirág ház ANapvirágVilágaaHarmóniaVirága. Tel.:+36/20/ E mail.:savaria@agentura.axelero.net napviraghaz@agentura.axelero.net

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó 2013. 2013. TÉL KedvesBarátunk! JuhásznéBércesAnikó Lassan beköszöntenek a hideg, zord téli hónapok. Ilyenkor sokan szeretnek egy kicsit jobban behúzódni az otthonmelegébe, és nyakig betakarózni. Ez is

Részletesebben

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére.

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére. 2013. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. Igaz jelen pillanatban nem igen tudatosult bennünk a tavasz eljövetele és a nyári időszámítás kezdete, de reméljük

Részletesebben

Napvirág hírlevél 2013

Napvirág hírlevél 2013 Napvirág hírlevél 2013 FEBRUÁR Kedves Barátunk! Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád. (Vörösmarty Mihály) Igazi komoly téli napokat, heteket

Részletesebben

Napvirág hírlevél 2013.

Napvirág hírlevél 2013. Napvirág hírlevél 2013. ŐSZ SZ Kedves Barátunk! Lassan véget ért a nyár, becsöngettek az iskolákban, elköltöznek a fecskék, rövidülnek a nappalok. Ez mind az ősz közeledtét jelzi. Szerencsére egy csodás

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága 2014. NYÁR Kedves Barátunk! A kellemes őszi hónapok után lassan beköszönt a nyár. Ilyenkor mindenhol felpezsdül az élet. Koncertek, szabadtéri előadások, túrák, családi események kavalkádja teszi izgalmassá

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás 2014. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. A csodálatos napsütéses meleg napok sok embert a szabadba csábítanak. Éppen ezért szeretnénk olvasóink figyelmébe

Részletesebben

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát!

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát! 2014. 2014. MÁRCIUS VámosiNóra Tavaszünneplátogat Erdőket,frissmezőt, Tavasz Szelídszellősimogat Kikeletvan,örvendjhát! Viháncolófelhőt. Napsütésaszívben, Dalolórigóröppen Nézdcsaknyílópompáját Virágszirmoságra,

Részletesebben

Rex Clinic Hotel 9951 Rátót, Fõ u. 32. Telefonszám: +36 94 538 017 Fax: +36 94 538 017 E-mail: rexclinic@rexclinic.hu

Rex Clinic Hotel 9951 Rátót, Fõ u. 32. Telefonszám: +36 94 538 017 Fax: +36 94 538 017 E-mail: rexclinic@rexclinic.hu Fedezze fel Vas megye gyöngyszemeit tavasszal! Tegyen csillagtúrát a Széll Kastélyból**** a látnivalókkal bővelkedő Vas megyében! Látogassa meg a megyeszékhely Szombathelyt, a patináns Kőszeget, illetve

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága 2015. ŐSZ Csatlakozz facebook oldalainkhoz, ahol tájékozódhatsz éppen aktuális programjainkról, csomagajánlatainkról, az itt zajló eseményekről. Megtalálsz minket: Napvirág Ház és Sunflower Guesthouse

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, május

IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, május IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, 2016. május 14 16. Komplex rendezvény 2013-tól A rendezvény 2013-tól évente Pünkösdkor a események harmonikusan

Részletesebben

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu A Répce folyó virágzó síkján karnyújtásnyira az Alpoktól Magyarország nyugati csücskében helyezkedik el Bük városa. Kincse, a több mint ezer méter mélységből feltörő

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok)

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok) NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta Meggyfesztivál XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Mezőhegyesi Kanca-és Ménverseny Debreceni Simonyi Napok Eperfesztivál és Tahitótfalui

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

A fesztiválok szerepe a Balaton régió turizmusában. Rosta Sándor

A fesztiválok szerepe a Balaton régió turizmusában. Rosta Sándor A fesztiválok szerepe a Balaton régió turizmusában Rosta Sándor Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság Balatonfüred, 2007. szeptember 26. Kulturális rendezvény, mint turisztikai termék Kiemelkedı

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

Múzeumok İszi Fesztiválja a Karacs Ferenc Múzeumban. 2009. október 1.- 2009. november 15.

Múzeumok İszi Fesztiválja a Karacs Ferenc Múzeumban. 2009. október 1.- 2009. november 15. Múzeumok İszi Fesztiválja a Karacs Ferenc Múzeumban 2009. október 1.- 2009. november 15. Programjaink: Október 1. (csütörtök) 17 óra Múzeumok İszi Fesztiváljának megnyitója és a Zene világnapja alkalmából

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával.

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával. Napvirág hírlevél Kedves Barátunk! tt van az ősz, itt van újra, mi lehetne hát jobb, mint egy nagy túra. Zsira festői tája a lehetőségek tárháza minden idelátogatónak akár gyalogosan vagy két keréken karikázva

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Tájékoztató az "Egész életen át tartó tanulás program" - Leonardo partnerségek projektről, melyben a NESZ is részt vesz Elolvasom

Tájékoztató az Egész életen át tartó tanulás program - Leonardo partnerségek projektről, melyben a NESZ is részt vesz Elolvasom Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Leonardo partnerségi program Tájékoztató az "Egész életen át tartó tanulás program" - Leonardo partnerségek projektről, melyben a NESZ is részt vesz Vásárok,

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

Photo by Burgenland Tourismus

Photo by Burgenland Tourismus Photo by Burgenland Tourismus Mesés kalandok az egész családnak 3 nap / 2 éjszaka Érvényes: 2011.05.01. 09.30. Pannonia Med Hotel HHHH Sopron Best Western Pannonia Med Hotel HHHH Sopron 9400 Sopron, Várkerület

Részletesebben

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén 2020. szeptember A Görög-szigetvilág északi szigete számunkra busszal is elérhető távolságban van. Ez a tündöklő ékkő évezredek óta vonzza a különböző kultúrákat

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Facebook: v%c3%a9szeti-egyes%c3%bclet /

Facebook:   v%c3%a9szeti-egyes%c3%bclet / There are no translations available. Cím: 3534 Miskolc, Nagy Lajos király út 18 telefonszám: 06 30 381 85 95 email cím: fmne@kezmuvesekhaza.hu honlap: https://www.kezmuvesekhaza.hu/ Facebook: https://hu-hu.facebook.com/f%c3%bcgedi-m%c3%a1rta-n%c3%a9pm%c3%bb

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül!

Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül! Márton Napi Exkluzív Gourmet Libavacsora Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül! 1/8 Időpont: 2019. november

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen

Részletesebben

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web:

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web: 2016 Akciós alapcsomag Szállás 2 éjszakára a választott szobatípusban Wellness szolgáltatások használata (infra szauna, jakuzzi, kültéri medence, dézsa) Ingyenes parkolás a szálloda zárt magán parkolójában

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGRŐL SZÓLÓ RÖVID TARTALMI BESZÁMOLÓ A ÉVRŐL

KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGRŐL SZÓLÓ RÖVID TARTALMI BESZÁMOLÓ A ÉVRŐL KÖZHASZNÚ TEVÉKENYSÉGRŐL SZÓLÓ RÖVID TARTALMI BESZÁMOLÓ A 2016. ÉVRŐL Alapítványunk alapvető célja a Császártöltési Bánáti Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola tanulóinak támogatása. Különösen fontosnak

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Tartalomjegyzék: Technikai adatok 2 A program eredményessége, szakmai hatásai 3 Részletes Program 4-6 Fotóalbum 7-16 Sajtómegjelenések 17-22 Kreatív anyagok 23-24

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ

APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ APARTMAN SZÁLLÁS SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS ÁRLISTA AZ ÉTKEZÉSEK MENÜ JELLEGGEL ÉRTENDŐK. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK, IFA 200,- FT/FELNŐTT/ÉJ (Ft/fő/éj) Szállás teljes panzióval * félpanzióval* Reggeli* Ebéd*

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT

2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT 2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT 1. 02.08. Téli Túra az Alföldi Kéken Táv: 7km Útvonal: Halászlak Szarvas Kirándulás a Téli Arborétumba 2. 03.15. Petőfi Emléktúra Mezőberény Útv.: Mezőberény - Liget - Laposi

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép,

Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, Gyulai emlék Egy hosszú hétvégét töltöttünk el Gyulán a Corso Hotelben. Gyula nagyon szép, tiszta és turistákkal teli kisváros. Gyönyörűek a belváros szökőkútjai, a vár körüli sétány, ahol a nyári melegben

Részletesebben

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN A VASAS SZAKSZERVEZETI TAGOK ÉS CSALÁDJAIK SZÁMÁRA 2016. Év eleji programok Január 15. 17. 3 nap /2 éj Reggeli: svédasztal + (hagymás vér)

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV- 2012.

RENDEZVÉNYTERV- 2012. RENDEZVÉNYTERV- 2012. Időpont Rendezvény megnevezése Helyszín Célok, várható eredmények Célcsoport Részt vevők várható száma Szakmai felelős Tervezett költség (nettó) JANUÁRTÓL - PÜNKÖSDIG Január 20. Magyar

Részletesebben

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA ÖRÖMMEL NYÚJTJUK ÁT ÖNNEK ÜNNEPI KATALÓGUSUNKAT, BENNE EGYEDI AJÁNLATAINKKAL A KARÁCSONYI ÉS ÉV VÉGI AJÁNDÉKOZÁSHOZ. Tökéletességre való törekvésünk jegyében ünnepi csomagajánlatainkat

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Hortobágyi Hagyományőrző rendezvények projekt beszámoló

Hortobágyi Hagyományőrző rendezvények projekt beszámoló Hortobágyi Hagyományőrző rendezvények projekt beszámoló Célterület: A Hortobágyi LEADER HACS területén belüli közösségépítő rendezvények támogatása Célterület azonosító: 1 026 063 Pályázó: - neve: Hortobágy

Részletesebben

Lombkorona tanösvény - Pannonhalma

Lombkorona tanösvény - Pannonhalma 1. oldal (összes: 6) A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. 2. oldal (összes: 6) saját kivitelezésében elkészült Lombkorona tanösvénye olyan hihetetlenül népszerű kirándulóhely lett, amire még a legmerészebb álmunkban

Részletesebben

Bogácsi programok 2013

Bogácsi programok 2013 Bogácsi programok 2013 II. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2013. február 02. Bükkalja Általános Iskola A II. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

2010. június 19. szombat 18-24 óra. Múzeumok Éjszakája

2010. június 19. szombat 18-24 óra. Múzeumok Éjszakája 2010. június 19. szombat 18-24 óra Múzeumok Éjszakája Közös program: a Veresi Gőzös közlekedése 18-tól 24 óráig, a különböző rendezvényhelyszínek között, díjtalanul Gödöllői Városi Múzeum Szabadság tér

Részletesebben

2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT

2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT 2014-ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR KIVONAT Táv: 7km Útvonal: Halászlak Szarvas Kirándulás a Téli Arborétumba Útv.: Mezőberény - Liget - Laposi kertek - Nagy-Zug - Petőfi Emlékmű - (Koszorúzás) Boldishát Tücsökhalom

Részletesebben

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban.

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban. Tisztelt Válaszadó! Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat a Normafa rehabilitációját tervezi, azzal a céllal, hogy a terület értékeinek fenntartható hasznosításával még inkább hozzájáruljon a lakosság

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat?

Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Hogyan használhatja fel a fenti kuponokat? Ha már tudja, hogy melyik időpont megfelelő Önnek 1. Hívjon minket telefonon a hét minden napján a 06-95-520-630-as számon, ahol munkatársaink várják hívását

Részletesebben

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület A rendezvény ideje A rendezvény neve, jellege A rendezvény szervezıje A rendezvény helyszíne 2011. február 9. 90 éves a Vöröskereszt ifjúsági szervezete 2011. február 11. Látássérültek farsangi rendezvénye,

Részletesebben

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet A családbarát szolgáltatások kialakítása és fejlesztése a szállodák és éttermek esetében is rövid megtérülésű befektetésnek, hosszabb távon jó üzletnek tekinthető. A családok általában egyértelműen megfogalmazzák

Részletesebben

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat Börzsöny erdei iskola program Kalandok a természetben Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek. A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

Részletesebben

HONISMERETI SZAKKÖR. Készítette: Rémai Lászlóné

HONISMERETI SZAKKÖR. Készítette: Rémai Lászlóné HONISMERETI SZAKKÖR Készítette: Rémai Lászlóné Foglalkozás száma: 1-2 A foglalkozás anyaga: Alakuló foglalkozás. A szakkör célja, feladata, kapcsolódás a történelem tantárgyhoz. Anyag és eszközhasználat

Részletesebben

Prémiumkert Várnegyed

Prémiumkert Várnegyed Prémiumkert Várnegyed érték és elegancia Plombatech M I S K O L C Az épület, ahogy elképzeltük... a Prémiumkert Várnegyed létrehozásával mindenképpen szeret nénk megfelelni egy olyan értékszemléletnek,

Részletesebben

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Találkozó: Óváros tér/köd utcai parkoló Időtartam: 2-2,5 óra Ismerkedés Veszprémmel és a várnegyeddel Azoknak ajánljuk, akik előszőr járnak a városban,

Részletesebben

Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó. Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál

Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó. Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál V. Vőfélytalálkozó Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó és Fesztivál Szent György-napi Országos Biovásár Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál XV. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Részletesebben

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig

Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes től, visszavonásig Ambrózia Étterem és Panzió*** H 3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. Tel/fax: 48/310-883, 30/830-40-25 E-mail:info@ambroziapanzio.hu Web: www.ambroziapanzio.hu Osztálytalálkozó csomag ajánlat Érvényes

Részletesebben

HUNGUEST VAKÁCIÓ! NYÁR

HUNGUEST VAKÁCIÓ! NYÁR HUNGUEST VAKÁCIÓ! NYÁR A legjobb nyári üdülési ajánlatokat gyűjtöttük Önöknek egy csokorba. Egy-egy hétvégétől a hosszabb nyaralásig - a választék remek. Családosok, a nap szerelmesei, az egészségükért

Részletesebben

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia A Sóstói Harmónia Sóstógyógyfürdő gyógyvizéről híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjától alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország legfiatalabb gyógyhelyének szívében található

Részletesebben

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre

Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre kombinált jegyek Színes, kombinált ajánlataink: menettérti utazás vonattal utazás a helyi autóbuszjáratokon belépő az adott helyszínre Egyetlen jegy, sok-sok közös élmény! Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt.

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka

Miért pont Megyer? Tapolca Sümeg. Megyeri sonka Miért pont Megyer? Megyeri sonka Mondhatnánk azt is, hogy csak, de ez túl cinikus lenne és mi nem vagyunk ilyenek. Azt is mondhatnánk még, hogy azért, mert itt Neked jó és punktum, aminek jelentôs valóság

Részletesebben

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19.

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. időpont Szolnoki Művésztelep (kemence) Szolnoki Művésztelep (színpad) Kossuth-tér 7.00 Kemence felfűtése 9.00 Magyarok vásárának kezdete,

Részletesebben

A TURISZTIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS HELYI SAJÁTOSSÁGAI VÍZPARTI TELEPÜLÉSEKEN

A TURISZTIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS HELYI SAJÁTOSSÁGAI VÍZPARTI TELEPÜLÉSEKEN A TURISZTIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS HELYI SAJÁTOSSÁGAI VÍZPARTI TELEPÜLÉSEKEN Sulyok Judit (vezető kutató, Magyar Turizmus Zrt. / doktorjelölt, SZE Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola) Turizmus

Részletesebben

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum KedYezmény~ ÜdiHési ajánh:atolk a kiadványban szereplo kollégiumok felsooktatási intézményei dolgozóinak, hallgatóinak és kíséroinek. A kedvezmények igénybevételének feltétele munkáltatói igazolás vagy

Részletesebben

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja.

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja. Gyógyfürdõ 2013. Köszöntõ Köszöntjük Önt városunk kiemelkedõ turisztikai szerepet játszó fürdõjében abból az alkalomból, hogy egészségét fürdõkezeléseinkkel kívánja javítani. Köszöntjük Önt is, aki szabadsága

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben