Napvirág hírlevél 2013

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Napvirág hírlevél 2013"

Átírás

1 Napvirág hírlevél 2013 FEBRUÁR Kedves Barátunk! Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád. (Vörösmarty Mihály) Igazi komoly téli napokat, heteket tudhatunk magunk mögött és lehet, hogy a java még csak ezután jön? Bízunk benne, hogy már kegyesebb lesz hozzánk az időjárás és nemsokára beköszönthet a Tavasz! Itt Nyugat Dunántúlon szinte belepett Minket a hó. A legtöbb településről se ki se be nem lehetett közlekedni. Viszont egy előnye csak volt ennek a rengeteg hónak: sikerült ezáltal sok embert mozgásra bírni és minden háznál bőszen folyt a hólapátolás. Mi sem tettünk másképp itt a Napvirág Házban. Elvégre nem csak a korcsolyázás, síelés vagy éppen a snowboardozás tartozik a téli sportágak közé, hanem ez is :D Javában zajlik már a farsang is gondolom ez a gyermekek számára a legizgalmasabb időszak, mikor jelmezt ölthetnek és egy kicsit mindenki a kedvenc karakterévé válhat egy napra. A szülőknek pedig a készülődés izgalmait rejtegeti ez a pár nap. Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani nekik egy nagyon finom farsangi fánk receptjével. Ha esetleg valaki még nem próbálta akkor itt a lehetőség, hogy megtegye és meglepje egy kis finomsággal a családját! A farsangon kívül egy másik jeles februári esemény a Valentin nap. Mikor a szerelmes párok kedveskednek egymásnak valamilyen jelképes ajándékkal. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Mi is. Meglepheted párodat egy csodálatos hétvégével, aminek a megszervezésében segítségedre leszünk. Ezenkívül egy emlékezetes hétvégét tölthettek el, egy csodálatos, nyugodt, tiszta és frissítő környezetben. Napvirág Világa a Harmónia Virága

2 2. Hosszúhétvégék2013 ban Március15. 3naposünnep március (péntek,szombat,vasár ap) Húsvét 3naposünnep március30. április1.(szombat,vasárnap,hétfő) Pünkösd 3naposünnep május (péntek,szombat,vasárnap) Augusztus20. 4naposünnep augusztus (szombat,vasár aphétfő,kedd) Mindenszentek 3naposünnep november1. 3. (péntek,szombat,vasárnap) Karácsony 3naposünnep december (kedd,szerda,Csütörtök)

3 Farsangiprogramajánló JelmezesFúvósFarsangiBál KőszegVárosfúvószenekaraszeretettelmeghívmindenérdeklődőtazimmárhagyományosJelmezesFúvós FarsangiBáljára Február2 án,szombatonabalogiskolasportcsarnokában! AzidőutazásbanközreműködikasoproniMusicCafeZenekar. Belépőjegycsakelővételbenkapható.Ára:2.000Ft Információésasztalfoglalás:20/9311 ValentinnapiBálSzombathelyen 2013.Február16 ánszombatonazagoraművelődésiéssportházban Sztárvendég:VastagCsabaKözreműködik:SavariaTSE,WestSideTSE Ezenkívülleszmég:Valentinnapifotózás,tombolaésdivatbemutatóis. Zene:Cabo WaboPartyBand ArendezvényrejegyekazAgora Jegyirodábanválthatók: 9700,Szombathely,Belsikátor1.Tel.:94/ E savaria.hu 3.

4 4. Farsangiszokások Afarsangvízkereszttőlhamvazószerdáigterjed.Miutánahamvazószerdávalkezdődőnagyböjtalattaböjtifegyelem aközépkorbannagyonszigorúvolt,szokásbajöttazeztmegelőzőidőtlakmározással,mulatozássaltölteni.ezek egyreszertelenebbeklettek,kiegészülteknagyfelvonulásokkal,bálokkal,álarcosalakoskodásokkal, terjedtekszerteavilágban.számosnépszokásisfűződikafarsanghoz. Amagyarságkörébenafarsangapárválasztásidőszakavoltésegybenfontosesküvőiszezon,mivelahúsvétiböjt időszakábanmártilosvoltesküvőttartani.afalvakbanalegényekszerveztékabálokat.alányokrokonaik közvetítésévelbokrétátadtakakiszemeltlegényeknek,akikafarsangvégénnyilvánosszínvalláskéntakalapjukra tűztékabokrétát.abáliszezonéstáncmulatságlényegeazeljegyzésvolt. Húshagyókeddentörtént,asokfarsangilakodalomután,apártábanmaradtleányok,agglegényekkicsúfolása.Az úgynevezetttuskóhúzásvagytuskózásalegényektréfáslakodalmimenetevoltvégigafalun.amenetvégén vénleányoknaköltözöttlegényekkötélnélvagyláncnálfogvaegyfatuskóthúztakapártábanmaradtleányok megbélyegzésére. Amásikhúshagyókeddiszokásafarsangtemetés:szinténtréfásfelvonulás,amelynekvégénafarsangotjelképezőés afalubanvégighordottszalma vagyrongybábuttréfássiratásközbenelégették,esetlegavízbedobták.

5 Valentinnapiszokások anagyvilágban 5. Magyarországon Manapságnálunkisinkábbavirágajándékozásésakedvesüzenetekküldéseváltszokássá,deezinkábbcsakaz elmúlt20évbenlettígy.korábbanvallásiszínezetevoltennekanapnak,amikoraházasságszentségéértmártírhalált haltpapotünnepeltékatemplombanországszerte. Japán EgyesültÁllamok Japánbanazaszokás,hogyfebruár AzUSA banmaleginkábblapokatküldenek 14 énalányokkisajándékotadnak, ésapróajándékokkallepikmegegymásta szerelmesek. általábancsokoládét,ahozzájuk közelállóférfinak.nálukatisztelet Franciaország ésanagyrabecsülésjelképeezanap, AfranciáknálaValentinnapkorábbannem nemcsakapárjukat,hanemacsalád csakaszeretetrőlésaszerelemrőlszólt,deeza férfitagjaitismegakadályozzák,akik napvoltkikiáltvaaflörtölésünnepnapjánakis. ugyaneztteszikanőkkelmárcius 14 én. Olaszország Aszerelmesekegylakattalszimbolizálják összetartozásukat,alakatmindkétkulcsát pedigvízbedobják,ezzeljelképezve,hogya köztüklévőköteléketnembonthatjafelsemmi éssenki. Angliában Azangoloknálalegjellemzőbb Valentinnapiszokásazvolt,hogy aztaszemélytakiellenkezőnemű reggelelőszörszembejöttvelünk, Valentinnakkellettszólítani.

6

7 7. Születésnap, névnap, évforduló, vagy baráti összejövetel? Alternatív programlehetőségek: Szauna Kerengő finn szauna és turmalinos infra szauna dézsazuhannyal Kerékpárkölcsönzés kerékpározás az ausztriai Sonnenland kiépített kerékpáros útvonalain Nordic walking Fürdőzés a lutzmannsburgi Sonnenthermében, Bükön, Sárváron Ajándékozz nyugalmat, élményt, kikapcsolódást egész évben! Az ajándékozás öröm: a megajándékozottnak és az ajándékozónak is. Ha ez említett emberek az ajándékozó és a megajándékozott valóban jól ismerik egymást, akkor az ajándék mibenléte, mondhatni: lényegtelen. Minden lényege csupán a szándék, amivel odaadják, és az öröm, amivel elfogadják. A Napvirág Ház most egy személyre szabott ajándék ötlettel kedveskedik azoknak az ajándékozóknak, akik valami "megfoghatatlannal" lepnék meg szeretteiket, születésnapra, névnapra, évfordulókra. A kikapcsolódás élményét kínáljuk ajándék formájában, meghagyva a lehetőséget az ajándékozónak, hogy ő maga válassza ki, mit tartalmazzon az ajándékcsomag. Mit kell tenned, ha Napvirág bónt szeretnél ajándékozni? Írj nekünk a napviraghaz@gmail.com e mail címre, vagy hívd a +36/20/ es telefonszámot a részletekért. Mi pedig: személyre szabjuk, díszbe csomagoljuk és postára adjuk az ajándékodat, majd szeretettel várjuk a megajándékozottat a Napvirág Házban!

8 ésitthon SOPRON ASoproniTavasziNapok2012 esrendezvénysorozatismétgazdagprogramkínálatávalvárjavendégeit.leszszínházielőadás, gasztronómiairendezvény,családiésgyermekprogramok,komolyzeneihangversenyéssokmásegyébprogram. KŐSZEG Acsomagtartalma: Aközépkorikisvárosnemcsupánatörténelmiemlékei,látnivalóimiattvonzzamagáhozvendégeit,deafriss,alpesilevegőtiszta 2éjszállásaNapvirág Házban HARMÓNIA bőségesreggeli sága,nyugtató,gyógyítóhatásaisrendkívüli.azittélőkvendégszeretete,barátságossága,segítőkészsége,közvetlenségehatárta díjmenteswifihasználataszobákban VIRÁGA lan. zártparkolódíjmenteshasználata kedvezményalutmannsburgisonnenthermebe Magyarországontalánegyedülállójelenségabecsületkassza,amibeakapukelékitettzöldségésgyümölcsárátlehettenni. csomag ésazsiraisonnengolfpályaszolgáltatásainakáraiból Kőszegésabortörténeteévszázadoskapcsolatbanáll,azelmúltszázadokmegannyitörténelmiforrásaszólaszőlőnek,bornaka Neked Acsomagára:22.000Ft/fő városéletébenjátszottszerepéről:akőszegiborászokközösségeközelezerévnyiörökségetgondoz.akőszegiborokházaméltó AHARMÓNIAVIRÁGAcsomagajándékutalvány formájábanismegvásárolható. őrzőjeakőszegiborkultúrának,aházbanbemutatásrakerülakőszegiszőlő ésbortörténete,aszőlőfeldolgozásésborkészítés LepjemegVele,akitszeret! hagyományoseszközei. Szeretnélelvonulniavilágzajától, Remeksétaprogramokatbiztosít: segykicsitcsakmagadbanlenni? 1 2napra kilépni mindenből? Atestiéslelkifeltöltődésideális ASZOMBATHELYENsétálóvendégjoggalérezheti,hogykétévezredmaiörököse,hiszenbarangolásasoránszemélyesenátélhe helyszíne tiarómaikorésamodern,pezsgőéletösszefonódását.avárosutcáinsétálvaatöbbévezredeshangulatotárasztóvilágbólészre lehetszámodraanapvirág Ház. SzentVidKápolna,Hétforrás,Írottkő,Stájerházak,Óházkilátó vétlenülátléphetünkamába.avárosparkjai,aszentmártonlátogatóközpont,atörténelmitémapark,acsónakázótó,atófür dő,akalandváros,avasimúzeumfalu,akámoniarborétum,akiállítóhelyek,múzeumokésafelújítottfőtérváltozatos,ugyan akkorharmonikusvárosképetalkot.avárosépítészetiemlékeimellettkiemelendőknagyrendezvényeiis,melyekazegészévfo Acsomaghozegy gyertyafényesszauna estet lyamántartalmas,igényeselfoglaltságotnyújtanak. ajándékozunkneked aszaunakerengőben!

9 9. Farsangifánkreceptje HOZZ ÁVAL ÓK: 30dkgliszt 4tojássárgája 5dkgvaj másféldkgélesztő másféldltej 4dkgporcukor 1evőkanálrum kevéscitromhéj kevéssó 5dlolaj Atejbenfuttasdfelazélesztőt.Keverdkiatojássárgájátegykanálcukorral,majdöntsdhozzáarumot,ésreszeld hozzáacitromhéját.alisztetcsipetsóval,akikeverttojássárgájával,afelfuttatottélesztőveljóldolgozdössze. Ezutánolvaszdfelavajat,ésapránkéntaddhozzáamasszához,majdfakanállaljólkeverdkiatésztát. Amikor hólyagosodni kezd, és elválik az edény falától, lisztezd le kicsit, majd ruhával letakarva, langyos helyen keleszd. Hamegkelt,borítsdlisztezettdeszkára.Nyújtsdki,szúrdkifánkszaggatóval,rakdlisztezettruhára,éshagydmég egykicsitkelni.ezutánazujjaddalkicsitnyomdbeaközepét,majdabenyomottoldalávallefelé,nemtúlforró olajban,fedőalattsüsdmeg.amikormegpirult,forgasdmeg,ésmárfedőnélkülsüsdkészre.szeddrácsra,ésjól csöpögtesdle.tálaláselőtthintsdmegporcukorral,éskínáljhozzáfinombaracklekvárt. Csatlakozzfacebookoldalainkhoz,ahol tájékozódhatszéppenaktuális programjainkról,csomagajánlatainkról,azitt zajlóeseményekről.megtalálszminket: Napvirág HázésSunflowerGuesthouse névenis! Jóétvágyatkívánunk! Napvirág Ház ANapvirágVilágaaHarmóniaVirága Tel.:+36/20/ E mail.: savaria@agentura.axelero.net napviraghaz@agentura.axelero.net

Napvirág hírlevél 2013.

Napvirág hírlevél 2013. Napvirág hírlevél 2013. ŐSZ SZ Kedves Barátunk! Lassan véget ért a nyár, becsöngettek az iskolákban, elköltöznek a fecskék, rövidülnek a nappalok. Ez mind az ősz közeledtét jelzi. Szerencsére egy csodás

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2013. 2013. NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Kedves Barátunk! 2013. 2013. NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága 2013. 2013. NYÁR KedvesBarátunk! Végre itt a nyár, amire mindannyian nagyon vártunk már. A vakáció is megkezdődött, így a sok kisiskolásnakvégrelekerültaziskolatáskaésasoktehera válláról, így előtérbe

Részletesebben

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére.

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére. 2013. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. Igaz jelen pillanatban nem igen tudatosult bennünk a tavasz eljövetele és a nyári időszámítás kezdete, de reméljük

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó 2013. 2013. TÉL KedvesBarátunk! JuhásznéBércesAnikó Lassan beköszöntenek a hideg, zord téli hónapok. Ilyenkor sokan szeretnek egy kicsit jobban behúzódni az otthonmelegébe, és nyakig betakarózni. Ez is

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás 2014. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. A csodálatos napsütéses meleg napok sok embert a szabadba csábítanak. Éppen ezért szeretnénk olvasóink figyelmébe

Részletesebben

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága 2015. ŐSZ Csatlakozz facebook oldalainkhoz, ahol tájékozódhatsz éppen aktuális programjainkról, csomagajánlatainkról, az itt zajló eseményekről. Megtalálsz minket: Napvirág Ház és Sunflower Guesthouse

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága 2014. NYÁR Kedves Barátunk! A kellemes őszi hónapok után lassan beköszönt a nyár. Ilyenkor mindenhol felpezsdül az élet. Koncertek, szabadtéri előadások, túrák, családi események kavalkádja teszi izgalmassá

Részletesebben

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban.

Jelen rövid kérdőíves felmérés célja a lakossági igények megismerése a Normafa tervezett rehabilitációjával kapcsolatban. Tisztelt Válaszadó! Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat a Normafa rehabilitációját tervezi, azzal a céllal, hogy a terület értékeinek fenntartható hasznosításával még inkább hozzájáruljon a lakosság

Részletesebben

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával.

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával. Napvirág hírlevél Kedves Barátunk! tt van az ősz, itt van újra, mi lehetne hát jobb, mint egy nagy túra. Zsira festői tája a lehetőségek tárháza minden idelátogatónak akár gyalogosan vagy két keréken karikázva

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

Éves munkaterv 2011/2012

Éves munkaterv 2011/2012 Éves munkaterv 2011/2012 Tanítási Tanítási Napló nap hét Naptári nap Esemény szerinti Képzések Szülői Egyéb sorszáma sorszáma esemény estek augusztus 27. Szombat augusztus 28. Vasárnap augusztus 29. Hétfő

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA ÖRÖMMEL NYÚJTJUK ÁT ÖNNEK ÜNNEPI KATALÓGUSUNKAT, BENNE EGYEDI AJÁNLATAINKKAL A KARÁCSONYI ÉS ÉV VÉGI AJÁNDÉKOZÁSHOZ. Tökéletességre való törekvésünk jegyében ünnepi csomagajánlatainkat

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

A család kedvencei. Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre

A család kedvencei. Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre A család kedvencei Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre A család kedvencei Receptjeim hétköznapokra és ünnepekre RACHEL ALLEN Ezt a könyvet férjemnek, Isaac-nak ajánlom akinek szere tete, támogatása

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

a második évünk Újpesti Futónap. szülőknek! családi nap

a második évünk Újpesti Futónap. szülőknek! családi nap Megkezdődött a második évünk a suliban, amit nagyon vártunk is, meg kicsit nem is. Jó volt a nyári szünet, a sok alvás, az élmény, de izgatottságunk az újév kapcsán mégiscsak erősebb volt. Már szeptemberben

Részletesebben

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu A Répce folyó virágzó síkján karnyújtásnyira az Alpoktól Magyarország nyugati csücskében helyezkedik el Bük városa. Kincse, a több mint ezer méter mélységből feltörő

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 2017 2017 2017 Szeptember 01 02 03 1. tanítási nap 04 05 06 07 08 09 10 2. tanítási nap 3. tanítási nap 4. tanítási nap 5. tanítási nap 6. tanítási nap 11 12 13 14 15 16 17 7. tanítási nap 8. tanítási

Részletesebben

A levél. Kitől kaphatunk hivatalos levelet? Írj minél többet! Kérj segítséget szüleidtől!

A levél. Kitől kaphatunk hivatalos levelet? Írj minél többet! Kérj segítséget szüleidtől! A levél Olvasd el! A kapcsolattartás gyakori eszköze a levél, amely zárt üzenet, így a bizalmas adatok közlésére is alkalmas. A levéltitok megsértése bűntett. A levél tartalmaz a téma kifejtésén kívül

Részletesebben

Csomagajánlataink: Wellness akció Harkányban - 2 éjszaka

Csomagajánlataink: Wellness akció Harkányban - 2 éjszaka A kiemelt ünnepekre az ünnepi csomagajánlataink érvényesek: Március 15 : 03.14-03.17 / 3 éj Húsvét : 04.19-04.22 / 3 éj Május 1. : 05.01-05.05 / 4 éj Pünkösd : 06.07-06.10 / 3 éj Mindenszentek : 10.31-11.03

Részletesebben

Drága! Áldott, békés karácsonyt és sikeres, boldog új esztendot kíván Neked és szeretteidnek:

Drága! Áldott, békés karácsonyt és sikeres, boldog új esztendot kíván Neked és szeretteidnek: Drága! Az idei karácsonyon egy különleges ajándékkal szeretnélek meglepni. Nagyon szeretem, amikor vidám és kipihent vagy, ezért arra gondoltam megajándékozlak egy éjszakás kikapcsolódással. Fogadd szeretettel

Részletesebben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen

Részletesebben

Áldott, békés Boldog Karácsonyt és erőben, egészségben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk. Mindenkinek! Andrea és Csilla

Áldott, békés Boldog Karácsonyt és erőben, egészségben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk. Mindenkinek! Andrea és Csilla Napvirág hírlevél Kedves Barátunk! A borongós ősz után beköszönt a hideg tél. A tájat lassan fehér dunna lepi, kismadár csicsergőn a tavaszt keresi, a fákról fagyos jégkristály lóg még, tavasz előtt előbb

Részletesebben

Dr. Kenderes Andrea okt. 6.

Dr. Kenderes Andrea okt. 6. Dr. Kenderes Andrea 2012. okt. 6. Ajándékozási szerződés Ptk. 579. (1) Ajándékozási szerződés alapján az egyik fél saját vagyona rovására a másiknak ingyenes vagyoni előny juttatására köteles. (2) Ingatlan

Részletesebben

Ősz HAGYOMÁNYÁPOLÁS, JELES NAPOK, ÜNNEPEK AZ EGYES TEVÉKENYSÉGFORMÁKBAN. Csokonai úti óvoda rendezvényei. Erőforrás Anyagi Humán.

Ősz HAGYOMÁNYÁPOLÁS, JELES NAPOK, ÜNNEPEK AZ EGYES TEVÉKENYSÉGFORMÁKBAN. Csokonai úti óvoda rendezvényei. Erőforrás Anyagi Humán. Csokonai úti rendezvényei 3.2.8. HAGYOMÁNYÁPOLÁS, JELES NAPOK, ÜNNEPEK AZ EGYES TEVÉKENYSÉGFORMÁKBAN Hagyomány, jeles nap, ünnep Hadd nézzek kis tenyeredbe! Beszokatás: - Aprók napja Hatá ridő 10.15. ajándé-kok

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

MUNKATERV ÁLTALÁNOS ISKOLA 2018/ szeptember 10.

MUNKATERV ÁLTALÁNOS ISKOLA 2018/ szeptember 10. MUNKATERV ÁLTALÁNOS ISKOLA 2018/19 1 Feladatok ütemezése A betervezett napok váratlan, előre nem látható események következtében módosulhatnak! Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása szerint

Részletesebben

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés AJÁNDÉKOZZON SZÉPSÉGET ÉS EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA! Lepje meg magát vagy szeretteit Ön is a La Splendore esztétikai központ válogatott Prémium arc és testkezelési ajánlataival! Szeretettel étesítenénk Önöket

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Barátságpróba mesefeldolgozás (feladatlap)

Barátságpróba mesefeldolgozás (feladatlap) Bartal Klára Linda Bécsi Egyetem, Finnugor Tanszék Barátságpróba mesefeldolgozás (feladatlap) Célcsoport: magyarul tanuló külföldiek (A2 csoport) Téma besorolás: - műveltségterület idegen nyelvi kultúra

Részletesebben

2017/2018 tanév rendje

2017/2018 tanév rendje OM azonosító: 203029 Felnőttképzési nyilv.vételi szám: E- 001278/2015 5600 Békéscsaba, Puskin tér 1. Tel.: +36 66/444-511 Fax: +36 66/430-793 www.bszc.hu E-mail: trefort@bszc.hu 2017/2018 tanév rendje

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek

Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek A februári hónap is tartalmasan és eseménydúsan telt nálunk. Sok új dolgot tanultunk és próbáltunk ki a gyerekekkel. Nagyon

Részletesebben

SZEPTEMBER

SZEPTEMBER AUGUSZTUS 1. hétfő 2. kedd 3. szerda 4. csütörtök 5. péntek 6. szombat 7. vasárnap 8. hétfő 9. kedd 10. szerda 11. csütörtök 12. péntek 13. szombat 14. vasárnap 15. hétfő 16. kedd 17. szerda 18. csütörtök

Részletesebben

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet A családbarát szolgáltatások kialakítása és fejlesztése a szállodák és éttermek esetében is rövid megtérülésű befektetésnek, hosszabb távon jó üzletnek tekinthető. A családok általában egyértelműen megfogalmazzák

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ

Esküvők. A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ Esküvők A Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ ideális helyszínt biztosít a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelően esküvői szertartások, vacsorák lebonyolításához. Szeretnénk, ha az itt

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

JANUÁR 9. HULLADÉK-JÁTSZÓHÁZ SZENTESEN

JANUÁR 9. HULLADÉK-JÁTSZÓHÁZ SZENTESEN JANUÁR 9. Január 9-én a Vörösmarty Mihály Tagintézmény 3.a, 4.a és 5.b osztályos tanulói közös tanulmányi kiránduláson vettek részt. Szentesre látogattak el január 9-én egy országos rendezvényre. A projekt

Részletesebben

MEZŐBERÉNYI ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERV

MEZŐBERÉNYI ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERV MEZŐBERÉNYI ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM DIÁKÖNKORMÁNYZAT MUNKATERV 2016/2017. tanév Összeállította: Csibor Lászlóné DÖK munkáját segítő pedagógus Mezőberény, 2016. szeptember

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Karácsony

Karácsony Karácsony 2011 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Szöveg címe: Nagy karácsonyi örökbefogadás Forrás: Kép forrása: az alapítványi szórólap

Szöveg címe: Nagy karácsonyi örökbefogadás Forrás:  Kép forrása: az alapítványi szórólap Szöveg címe: Nagy karácsonyi örökbefogadás Forrás: http://www.allatkertialapitvany.hu/ Kép forrása: az alapítványi szórólap Szövegtípus: dokumentum (hirdetés, poszter) Szöveg olvashatósága: közepes nehézségű

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

4., Általános közzétételi lista 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet 23. 4.1. Kapcsolat, szervezet, vezető:

4., Általános közzétételi lista 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet 23. 4.1. Kapcsolat, szervezet, vezető: 4., Általános közzétételi lista 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet 23 4.1. Kapcsolat, szervezet, vezető: Óvoda nyitva tartása gyermekek számára: 6.30-17.30 Óvoda nyitva tartása dolgozók számára: 6.00-18.00

Részletesebben

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány Kedves Cégvezető Társam! A lenti leveleket küldheted ki a viszonteladóidnak, illetve a végfelhasználóidnak. De előtte még néhány dolog, amire érdemes figyelni:

Részletesebben

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris *** téli ajánlatok Hotel Sonnhof Rauris *** Rauris, Salzburg, Austria magyar szálloda - magyarul beszélünk Rauris, Hotel, felszereltség A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda

Részletesebben

Vissza az utcáról 2012. 05. 01. 2013. 06. 30.

Vissza az utcáról 2012. 05. 01. 2013. 06. 30. Vissza az utcáról 2012. 05. 01. 2013. 06. 30. Nonprofit Kft.) 1 A kezdetek előtt Nonprofit Kft.) 2 Nonprofit Kft.) 3 Nonprofit Kft.) 4 Nonprofit Kft.) 5 Nonprofit Kft.) 6 Nonprofit Kft.) 7 Nonprofit Kft.)

Részletesebben

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna?

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna? Kedves Szülő! A munkafüzet célja, hogy segítsen Önnek pontosan látni gyermeke jövőjét. Pénzügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy azok a szülők, akik tervet készítenek gyermekeik életkezdésére, sokkal

Részletesebben

Beszámoló. Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola Készítette: Csiki Zsolt

Beszámoló. Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola Készítette: Csiki Zsolt Beszámoló Biharkeresztesi Bocskai István Általános Iskola 2015-2016 Készítette: Csiki Zsolt Pályáztunk Intézményünk sikerrel pályázott és a 2016. január 1. - 2018. december 31. közötti időszakra elnyerte

Részletesebben

2011. évi rendezvényeken való részvételének beszámolója

2011. évi rendezvényeken való részvételének beszámolója Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete Nefelejcs Fogyatékos Személyek Nappali Ellátást Nyújtó Intézmény 2011. évi rendezvényeken való részvételének beszámolója Január 2011. január

Részletesebben

Hermanosok(k) Herman Ottó Általános Iskola. Hozzávalók: Új SULIPÓLÓ. Vásárlási szándék esetén, keresd Erika nénit! Itt a farsang!

Hermanosok(k) Herman Ottó Általános Iskola. Hozzávalók: Új SULIPÓLÓ. Vásárlási szándék esetén, keresd Erika nénit! Itt a farsang! HERMANOSOK(K) Hermanosok(k) Herman Ottó Általános Iskola Új SULIPÓLÓ Vásárlási szándék esetén, keresd Erika nénit! Itt a farsang! Iskolai farsang február 18án, pénteken, 15 órától! Belépődíj MINDENKINEK

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Komplex instrukciós program munkaterve 2015/2016-os tanév

Komplex instrukciós program munkaterve 2015/2016-os tanév Komplex instrukciós program munkaterve 2015/2016-os tanév Összeállította: Zubai Etelka Idő Tevékenység Hol? Mikor? Felelős Feltételek Eredmény Augusztus Tanmenetek áttekintése, KIP-es, órák ütemezése.

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Karácsony Rajzok: Csalló Edina

Karácsony Rajzok: Csalló Edina Karácsony 2013 Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod,

Részletesebben

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 01 02

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 01 02 2017 20 szeptember 01 02 03 04 05 06 07 08 09 1. tanítási nap 2. tanítási nap 3. tanítási nap 4. tanítási nap 5. tanítási nap 10 11 12 13 14 15 16 6. tanítási nap 7. tanítási nap 8. tanítási nap 9. tanítási

Részletesebben

MINTAPROGRAM A MINŐSÉGI IDŐSKORÉRT

MINTAPROGRAM A MINŐSÉGI IDŐSKORÉRT MINTAPROGRAM A MINŐSÉGI IDŐSKORÉRT HU11-0005-A1-2013 16. HÍRLEVÉL Oldal 2 RÉGMÚLT KARÁCSONYOK MESÉI Generációs-híd program beszélgetés a múltról tevékenység keretén belül 2016. december 08-án az Őszi Fény

Részletesebben

Komplex instrukciós program munkaterve 2017/2018-as tanév

Komplex instrukciós program munkaterve 2017/2018-as tanév Komplex instrukciós program munkaterve 2017/2018-as tanév Összeállította: Zubai Etelka Idő Tevékenység Hol? Mikor? Felelős Feltételek Eredmény Augusztus Tanmenetek áttekintése, KIP-es, órák ütemezése.

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu.

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu. SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát!

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát! 2014. 2014. MÁRCIUS VámosiNóra Tavaszünneplátogat Erdőket,frissmezőt, Tavasz Szelídszellősimogat Kikeletvan,örvendjhát! Viháncolófelhőt. Napsütésaszívben, Dalolórigóröppen Nézdcsaknyílópompáját Virágszirmoságra,

Részletesebben

JANUÁR FEBRUÁR MÁRCIUS évi RENDEZVÉNYNAPTÁR. Olvass az osztályodért, olvass a csoportodért! Olvasás népszerűsítő program. Január 8.

JANUÁR FEBRUÁR MÁRCIUS évi RENDEZVÉNYNAPTÁR. Olvass az osztályodért, olvass a csoportodért! Olvasás népszerűsítő program. Január 8. JANUÁR Január 8. Olvass az osztályodért, olvass a csoportodért! Olvasás népszerűsítő program FEBRUÁR Február 8. Farsangi álarckészítés Alkotóház kicsiknek és nagyoknak Február 13. Szerelemre hangolva ajándékozz

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

Osztályozóvizsga-követelmények olasz nyelvből. 4+1 évfolyamos nyelvi előkészítő gimnáziumi képzés

Osztályozóvizsga-követelmények olasz nyelvből. 4+1 évfolyamos nyelvi előkészítő gimnáziumi képzés Osztályozóvizsga-követelmények olasz nyelvből 4+1 évfolyamos nyelvi előkészítő gimnáziumi képzés Témakörök 9. nyelvi előkészítő évfolyam 1. Én és a családom. Családtagok bemutatása (külső és belső tulajdonságok,

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

2016. augusztus 31. szerda Beköltözés, szülői értekezlet

2016. augusztus 31. szerda Beköltözés, szülői értekezlet A BSZC Gépészeti és Számítástechnikai Szakgimnáziuma és Kollégiumának 2016-2017-es kollégiumi munkaterve a 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet a 2016/2017. tanév rendjéről alapján 2016. augusztus 31. szerda

Részletesebben

Epochaterv 2012/2013

Epochaterv 2012/2013 Epochaterv 2012/2013 Tanítási Tanítási Napló szerinti nap hét Naptári nap Esemény esemény, Epocharend sorszáma sorszáma továbbtanulás 9. osztály 10. osztály 11. osztály 12. osztály 13. osztály augusztus

Részletesebben

FELHŐTLEN GYERMEKKOR

FELHŐTLEN GYERMEKKOR FELHŐTLEN GYERMEKKOR A kutatás háttere Gyermekekkel, gyermekvédelemmel kapcsolatban felnőttektől (nem csak gyermekesektől). 2000 fős reprezentatív kérdőíves kutatás a 18 éves és idősebb magyarországi lakosságra

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

a László Mária tanító néni adventi koszorú készítő délutánja: a Fancsali Adélka-Leilla tanító néni karácsonyi és húsvéti kézműves délutánjai:

a László Mária tanító néni adventi koszorú készítő délutánja: a Fancsali Adélka-Leilla tanító néni karácsonyi és húsvéti kézműves délutánjai: KAPCSOLATAINK Számomra minden kisgyermek csoda. És mindegy, hogy szép vagy eláll a kisfüle, mindegy, hogy csillagszemű vagy kancsal egy picit kisgyermek, tehát csoda. Esendő és kiszolgáltatott. Óvjuk és

Részletesebben

még több részlet: Naptárak.com

még több részlet: Naptárak.com Szeptember Október 1. Szo Veni Sancte tanévnyitó - 1. H A zene világnapja, Kovászkör 21. 2. V - 2. K Őrangyalok ünnepe 22. 3. H Összevont Szülői értekezlet, Kovászkör 1. 3. Sz 23. 4. K 2. 4. Cs Assisi

Részletesebben

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12.

SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE. Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Somorjai Tagóvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. SOMORJAI TAGÓVODA MUNKATERVE Az intézmény neve: Jánossomorjai Aranykapu Óvoda Intézmény címe: 9242 Jánossomorja, Kossuth u. 12. A feladatok ellátásában közreműködők: Csoport neve, összetétele életkor szerint

Részletesebben

A legfontosabb azonban a lazaság.

A legfontosabb azonban a lazaság. 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris

Részletesebben

ÚJ ROVAT AZ ÜGYVÉD VÁLASZOL ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Elvetették a fűmagot HIRDETMÉNY. A kötelező tüdőszűrés átalakulása

ÚJ ROVAT AZ ÜGYVÉD VÁLASZOL ÖNKORMÁNYZATI HÍREK. Elvetették a fűmagot HIRDETMÉNY. A kötelező tüdőszűrés átalakulása Tisztelt Nyíracsádiak! Dr. Nagy János polgármester kezdeményezésére lapunk új rovatot indít Az ügyvéd válaszol címmel. Polgármester úr és jegyző asszony a heti ügyfélfogadások alkalmával számos olyan lakossági

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Indoor katalógus (Raktári ajándékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2016/2017-es tanév

Rendezvénynaptár 2016/2017-es tanév Dátum Nap Tan. Óra Feladat Megjegyzés 31 Szerda 17:00 Tanévnyitó ünnepély 1 1 Csütörtök 2 2 Péntek 3 Szombat 4 Vasár 5 Hétfő 3 4 6 Kedd Őszi érettségire jelentkezés határideje 7 Szerda 5 6 8 Csütörtök

Részletesebben

kertésznaptár gyerekeknek

kertésznaptár gyerekeknek kertésznaptár gyerekeknek 2014 Január 1 2 3 4 5 Újév 6 7 8 9 10 Madáretető feltöltése 11 12 Hólapátolás 13 14 15 16 17 Tárolt hagymák, gumók ellenőrzése Vastag hóréteg leverése az ágakról 20 21 22 23 24

Részletesebben

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN A VASAS SZAKSZERVEZETI TAGOK ÉS CSALÁDJAIK SZÁMÁRA 2016. Év eleji programok Január 15. 17. 3 nap /2 éj Reggeli: svédasztal + (hagymás vér)

Részletesebben

Minden jog fenntartva! Kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Minden jog fenntartva! Kereskedelmi forgalomba nem hozható! Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, tudnod kell, hogy milyennek is szeretnéd az idei karácsonyt. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod, hol

Részletesebben

A Kaszap István Alapítvány Közhasznúsági Jelentése a 2009-es esztendőről

A Kaszap István Alapítvány Közhasznúsági Jelentése a 2009-es esztendőről Számviteli beszámoló A Kaszap István Alapítvány Közhasznúsági Jelentése a 2009-es esztendőről Kaszap István Alapítvány Költségvetési támogatás felhasználása Tárgyévben Alapítványunk nem részesült költségvetési

Részletesebben

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013.

NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. NAPKÖZIS MUNKAKÖZÖSSÉGI MUNKATERV 2012/2013. Munkaközösségünk helyzete: 6 napközis csoport működik délutános műszakban. A napközis nevelők munkájába több osztálytanító is bekapcsolódik. Minden napközis

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi megtárgyalásra

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2017/2018-as tanév

Rendezvénynaptár 2017/2018-as tanév 31 Csütörtök 17:00 Tanévnyitó ünnepély 1 1 Péntek Első tanítási nap 2 Szombat 3 Vasárnap 2 4 Hétfő 5 Kedd 3 4 6 Szerda 5 7 Csütörtök 6 8 Péntek 9 Szombat 10 Vasárnap 7 11 Hétfő 8 12 Kedd 9 13 Szerda 10

Részletesebben

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/ http:///wolf-hotel/hu/ Bemutatkozás Üdvözöljük! Családias környezetben várja vendégeit a három csillagos Wolf Hotel, mely mindössze 300 m-re fekszik a Gyógy- és Wellnessfürdôtôl. Szobák, leírás A hotel

Részletesebben

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 2017 2017 2017 Szeptember 01 02 03 1. tanítási nap 04 05 06 07 08 09 10 2. tanítási nap 3. tanítási nap 4. tanítási nap 5. tanítási nap 6. tanítási nap 11 12 13 14 15 16 17 7. tanítási nap 8. tanítási

Részletesebben

Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2016/2017. tanévre

Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2016/2017. tanévre Budapest Gépészeti Szakképzési Centrum Magyar Hajózási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2016/201 tanévre 20 Szeptember 1 2 Munkaközösségi munkatervek leadása 3 Évnyitó értekezlet Első tanítási

Részletesebben

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP SZEPTEMBER 1 2 3 Első tanítási nap; Tanévnyitó ünnepély 1, 5, 9. évfolyamon; Résziskolai gyűlések 4 5 6 7 8 9 10 1. évfolyam 11 12 13 14 15 16 17 2-12. évfolyam 2-12. évfolyam 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Részletesebben

Munkaterv a 2015/2016. tanévre - időrendi tábla

Munkaterv a 2015/2016. tanévre - időrendi tábla SZEPTEMBER OKTÓBER Adminisztráció. E-napló. Tanmenetek. Munka-, baleset-, és tűzvédelmi oktatások és dokumentálásuk. Tűzvédelmi riadó 2015.09.29. Tantermek díszítése. Szakkörök beindítása. Szakköri napló

Részletesebben