Napvirág hírlevél 2013.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Napvirág hírlevél 2013."

Átírás

1 Napvirág hírlevél ŐSZ SZ Kedves Barátunk! Lassan véget ért a nyár, becsöngettek az iskolákban, elköltöznek a fecskék, rövidülnek a nappalok. Ez mind az ősz közeledtét jelzi. Szerencsére egy csodás élménydús nyarat tudhatunk magunk mögött, amire majd Mi és Kedves Vendégeink is derűs szívvel gondolunk vissza. Szomorkodásra viszont nincs okunk, hisz az ősz is rengeteg izgalmas eseményt tartogat mindazok számára, akik ellátogatnak Zsirára. Számos program közül lehet csemegézni(2 4.old) valamint, hogy a háziasszonyoknak is segítségükre legyünk, egy igazi Márton napi vacsora receptjével szeretnénk kedveskedni. Zelk Zoltán: Levél Nézzétek csak, mit hoz a szél, nem akármilyen falevél: nem itten hullt le a fáról, gólya küldi Afrikából. Gólya küldi a levelet, szél leejti falu felett, füstölgő kémény felkapja, gólyaírást elolvassa. A levélben mi is lehet? Elmondom én, figyeljetek: "Megérkeztem Afrikába, örök napsütés honába. Mégis, mégis csak azt várom: az idő tavaszra váljon, kis falumba visszatérjek, kéménytetőn rakjak fészket." Napvirág Világa a Harmónia Virága

2 2. Programajánló PannoMániaVII.SoproniKékfrankosSzakácskirályVálasztásésUtcafesztivál APannoMániaFesztiválonbolondosvásáriforgatag,programkavalkádvárjaakicsiketésanagyokat:malacsütés, grill és bográcsételek, boros gazdák, kézművesek, gyermek és színpadi programok, sztárvendégek, utcabál szórakoztatjákanagyközönséget szeptember20.péntek 18:00 Köszöntő 19:00 21:30 PassionProject 21:00 VastagCsaba 22:30 24:00 UtcabálaContinentalBand del 2013.szeptember21.szombat 10:30 11:00 AkékfrankosfőzőversenycsapatainakregisztrációjaaLisztFerenctérenaTourinformIrodaelőtt 11:00 12:00 Színesvásárifelvonulás:útvonalLisztFerenctér Széchenyitér Várkerület Ikvahíd HotelSopron 12:00 Megnyitó,afőzőversenyelindítása 12:15 13:00 ASativusZenekarfellépése 13:00 15:00 Kívánságműsor(NapRádió) 15:00 15:30 Bábelőadás:Amezeinyúlésasündisznóc.mese 15:30 16:00 Pendelyesnéptánc mulatság 16:00 17:00 MusicalválogatásaBudapestiOperettSzínházművészeinekelőadásában 17:00 AbográcsételekelbírálásaGöncziGáborral 18:00 VII.SoproniKékfrankosSzakácskirálymegkoronázása,akékfrankosfőzőversenyéssütiverseny eredményhirdetése 18:00 19:00 Táncbemutató 21:00 24:00 ASmileegyütteskoncertje Helyszín:Sopron,Fövényveremutca7.(HotelSopronudvara)

3 Programajánló ÍrottkőVándorlás 2013.szeptember /szombat vasárnap/ Szeptember14. IGENSportnap(Futás Túrázás) Útvonal:Rohonc Althodis Felsőszénégető Léka Kőszeg Cák Velem Bozsok Szeptember15. TúraVelembőlazÍrottkőre Információ: KőszegiSzüret 2013.szeptember /csütörtök vasárnap/ A programon felvonul Kőszeg város apraja nagyja, az iskolák, civil szervezetek, cégek különböző mókás jelmezekben. A felvonulás köré épül a további két nap programja, amely pénteken este fúvósszerenáddal indul és vasárnap könnyed zenei programmal zárul. Szombaton délelőtttartjákavárosbaérkezőzenekarokzenésfogadását,6 10 zenekar lesz jelen. Szombaton ezektől a zenekaroktól hangos az egész város. Délidőben minden nagyobb vendéglőben fúvószene szól. A felvonulás után a város különböző pontjain lehet népzenét és néptáncot, modern táncot és fúvószenét nézni és hallgatni. A szombat estét Szüreti Bál zárja. Vasárnap a könnyűzenei életből Keresztes IldikóésKaszaTibiszínesítiaszüretiforgatageseményeit. Helyszín:Kőszeg,Főtér,Jurisicstér 3.

4 4. Programajánló VelemiGesztenyeünnep 2013.október /szombat vasárnap/ A Kőszegi hegység egyik legjellegzetesebb növénye a szelídgesztenye. A Velemi Gesztenyeünnep fő attrakciója a gesztenyesütésésatájjellegűgasztronómiaibemutatóknevesmesterszakácsokközreműködésével. NatúrparkízeigasztronómiaifesztiválOrsolyanapivásár 2013.október /szombat vasárnap/ Azidén12.alkalommalrendezimegKőszegenaNatúrparkízeiGasztronómiaiFesztiváltésOrsolyanapivásárta Jurisics vár Művelődési Központ és Várszínház az Írottkő Natúrparkért Egyesület segítségével. A rendezvényen kirakodóvásárt tartanak a natúrpark 16 településének kézművesei: borászok, méhészek, virágkötők, fafaragók, gyöngyfűzők, fazekasok, csuhé báb és terményjáték készítők, tojásfestők, szalmafonók, az érdeklődők pedig kóstolhatnak,vásárolhatnak. Helyszín:Kőszeg,belváros SzentMártonnapiOrszágosNagyvásár 2013.november9. 10./szombat vasárnap/ A Szent Márton Hét nyitásaként vásározók és vásárlók sokaságával telik meg a Vasi Múzeumfalu. Hazánk szinte valamennyiszegletébőlérkeznekminőségiportékákatkínálóárusok,deahogyanezmindenévbenlenniszokott,a SzékVárosértEgyesülettagjaiiselhozzákErdélykézműipariremekeit. Helyszín:Szombathely,VasiMúzeumfalu

5 6. Születésnap, névnap, évforduló, vagy baráti összejövetel? Ajándékozz nyugalmat, élményt, kikapcsolódást egész évben! Az ajándékozás öröm: a megajándékozottnak és az ajándékozónak is. Ha ez említett emberek az ajándékozó és a megajándékozott valóban jól ismerik egymást, akkor az ajándék mibenléte, mondhatni: lényegtelen. Minden lényege csupán a szándék, amivel odaadják, és Alternatív programlehetőségek: Szauna Kerengő finn szauna és turmalinos infra szauna dézsazuhannyal Kerékpárkölcsönzés kerékpározás az ausztriai Sonnenland kiépített kerékpáros útvonalain Nordic walking Fürdőzés a lutzmannsburgi Sonnenthermében, Bükön, Sárváron az öröm, amivel elfogadják. A Napvirág Ház most egy személyre szabott ajándék ötlettel kedveskedik azoknak az ajándékozóknak, akik valami "megfoghatatlannal" lepnék meg szeretteiket, születésnapra, névnapra, évfordulókra. A kikapcsolódás élményét kínáljuk ajándék formájában, meghagyva a lehetőséget az ajándékozónak, hogy ő maga válassza ki, mit tartalmazzon az ajándékcsomag. Mit kell tenned, ha Napvirág bónt szeretnél ajándékozni? Írj nekünk a napviraghaz@gmail.com e mail címre, vagy hívd a +36/20/ es telefonszámot a részletekért. Mi pedig: személyre szabjuk, díszbe csomagoljuk és postára adjuk az ajándékodat, majd szeretettel várjuk a megajándékozottat a Napvirág Házban!

6 Ház a színpompás őszi erdő szélén Testet-lelket melengető Szauna Kerengő a házban Finom reggeli, házias ízek. Bababarát berendezkedés. Két akadálymentesített vendégegység. Nyugalomra, harmóniára vágyik? Várja Önt a Napvirág Világa, a Harmónia Virága. Ha élményre és pihenésre vágyik, akkor a legjobb helyen jár. Biciklivel elérhető távolságban Sonnentherme Lutzmannsburg Bükfürdő Sárvári termálfürdő Kőszeg Szombathely Sopron Golfozási lehetőség, kiépített kerékpárutak túraútvonalak. Kedves házigazdák. Pannon táj.

7 ésitthon SOPRON ASoproniTavasziNapok2012 esrendezvénysorozatismétgazdagprogramkínálatávalvárjavendégeit.leszszínházielőadás, gasztronómiairendezvény,családiésgyermekprogramok,komolyzeneihangversenyéssokmásegyébprogram. KŐSZEG Acsomagtartalma: Aközépkorikisvárosnemcsupánatörténelmiemlékei,látnivalóimiattvonzzamagáhozvendégeit,deafriss,alpesilevegőtiszta 2éjszállásaNapvirág Házban HARMÓNIA bőségesreggeli sága,nyugtató,gyógyítóhatásaisrendkívüli.azittélőkvendégszeretete,barátságossága,segítőkészsége,közvetlenségehatárta díjmenteswifihasználataszobákban VIRÁGA lan. zártparkolódíjmenteshasználata kedvezményalutmannsburgisonnenthermebe Magyarországontalánegyedülállójelenségabecsületkassza,amibeakapukelékitettzöldségésgyümölcsárátlehettenni. csomag ésazsiraisonnengolfpályaszolgáltatásainakáraiból Kőszegésabortörténeteévszázadoskapcsolatbanáll,azelmúltszázadokmegannyitörténelmiforrásaszólaszőlőnek,bornaka Neked Acsomagára:22.000Ft/fő városéletébenjátszottszerepéről:akőszegiborászokközösségeközelezerévnyiörökségetgondoz.akőszegiborokházaméltó AHARMÓNIAVIRÁGAcsomagajándékutalvány formájábanismegvásárolható. őrzőjeakőszegiborkultúrának,aházbanbemutatásrakerülakőszegiszőlő ésbortörténete,aszőlőfeldolgozásésborkészítés LepjemegVele,akitszeret! hagyományoseszközei. Szeretnélelvonulniavilágzajától, Remeksétaprogramokatbiztosít: segykicsitcsakmagadbanlenni? Néhánynapra kilépni mindenből? Atestiéslelkifeltöltődésideális ASZOMBATHELYENsétálóvendégjoggalérezheti,hogykétévezredmaiörököse,hiszenbarangolásasoránszemélyesenátélhe helyszíne tiarómaikorésamodern,pezsgőéletösszefonódását.avárosutcáinsétálvaatöbbévezredeshangulatotárasztóvilágbólészre lehetszámodraanapvirág Ház. SzentVidKápolna,Hétforrás,Írottkő,Stájerházak,Óházkilátó vétlenülátléphetünkamába.avárosparkjai,aszentmártonlátogatóközpont,atörténelmitémapark,acsónakázótó,atófür dő,akalandváros,avasimúzeumfalu,akámoniarborétum,akiállítóhelyek,múzeumokésafelújítottfőtérváltozatos,ugyan akkorharmonikusvárosképetalkot.avárosépítészetiemlékeimellettkiemelendőknagyrendezvényeiis,melyekazegészévfo lyamántartalmas,igényeselfoglaltságotnyújtanak. Acsomaghozegy gyertyafényesszauna estet ajándékozunkneked aszaunakerengőben!

8 7. Márton napilibavacsorarecept Hozzávalók4főre 4dblibacomb(hízott) 5dbnagyobbburgonya 3dbmakóibronzhagyma 1kisfejvöröskáposzta(kb.1,5kg) 1fejfokhagyma,keresztbenfélbevágva 2 3gerezdfokhagyma 4dkgkristálycukor 0,5dlecet(10%os) 2,5gköménymag só frissenőröltfeketebors fűszerpaprika 20dkglibazsír olívaolaj 1. Alibacombokat sózzuk,borsozzuk, majdalibazsír nagyrészével kenjünk ki egy beáztatott cserépedényt. Öntsünk bele kevés vizet,majdtegyükbeleacombokat,1dbtisztított,negyedekrevágottvöröshagymát,afelezettfokhagymát,fedjükle,éstegyüka sütőbe.állítsukahőmérsékletet180cfokra,éssüssükkb.1,5óránkeresztül. 2. Készítsükelapároltkáposztát.Akáposztátgyaluljuk,vagyvágjukvékonycsíkokra. 3. Sózzukbe2dkgsóval,éshagyjukfélórátállni. 4. Egy fél vöröshagymát vágjunk finomra. Kevés zsíron karamellizáljuk a cukrot, majd adjuk hozzá a finomra vágott hagymát. Szórjukbeleaköménymagot,ésgyorsanpirítsukát. 5. Adjukhozzáakinyomkodottkáposztát,pároljuklassútűzön.Haakáposztapuhul,adjukhozzáazecetetéslassanpároljuk készre. 6. Aburgonyákatmossukmeg,éskarikázzukfelkb.0,5cmvastagszeletekre. 7. Tegyükőketsütőlemezre,sózzuk,borsozzuk,szórjunkráfűszerpaprikát,majdöntsükmegolívaolajjal,hogymindenszeletolajos legyen.jólforgassukössze,éstegyükfélrekicsitállni. 8. Acserépedénytetejétasütésiidőelteltévelvegyükle,éssüssükmégkb.negyedórátacombokat,amígszéppirosszíntkapnak. 9. Haalibacombokelkészültek,állítsukasütőtalegmagasabbfokozatra,éstegyükbeaszeleteltburgonyákat. 10. Kb.20percalattkészülel,közbenidőnkéntforgassukát,hogyaszeletekneragadjanakle.Haelkészültünkasütésseladjunka szeletekhez2 3gerezdzúzottfokhagymát,ésjólforgassukössze. 11. Tálaljukacombokatapároltkáposztával,ésaburgonyákkal.Jóétvágyat! Csatlakozzfacebookoldalainkhoz,ahol tájékozódhatszéppenaktuális programjainkról,csomagajánlatainkról,azitt zajlóeseményekről.megtalálszminket: Napvirág HázésSunflowerGuesthouse névenis! Napvirág Ház ANapvirágVilágaaHarmóniaVirága Tel.:+36/20/ E mail.: savaria@agentura.axelero.net napviraghaz@agentura.axelero.net

Napvirág hírlevél 2013

Napvirág hírlevél 2013 Napvirág hírlevél 2013 FEBRUÁR Kedves Barátunk! Szólj, gondolj, tégy jót s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád. (Vörösmarty Mihály) Igazi komoly téli napokat, heteket

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2013. 2013. NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Kedves Barátunk! 2013. 2013. NYÁR. Balogh József: Vakáció. Napvirág Világa a Harmónia Virága 2013. 2013. NYÁR KedvesBarátunk! Végre itt a nyár, amire mindannyian nagyon vártunk már. A vakáció is megkezdődött, így a sok kisiskolásnakvégrelekerültaziskolatáskaésasoktehera válláról, így előtérbe

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó

Kedves Barátunk! 2013. 2013. TÉL. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Juhászné Bérces Anikó 2013. 2013. TÉL KedvesBarátunk! JuhásznéBércesAnikó Lassan beköszöntenek a hideg, zord téli hónapok. Ilyenkor sokan szeretnek egy kicsit jobban behúzódni az otthonmelegébe, és nyakig betakarózni. Ez is

Részletesebben

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére.

szolgál. Tavaszi hírlevelünkkel szeretnénk minél több embert motiválni, ösztönözni a mozgás és az egészséges életmód elkezdésére. 2013. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. Igaz jelen pillanatban nem igen tudatosult bennünk a tavasz eljövetele és a nyári időszámítás kezdete, de reméljük

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás

Kedves Barátunk! 2014. TAVASZ. Napvirág Világa a Harmónia Virága. Dsida Jenő: Hálaadás 2014. TAVASZ Kedves Barátunk! Április beköszöntével tavaszi hírlevelünkkel jelentkezünk. A csodálatos napsütéses meleg napok sok embert a szabadba csábítanak. Éppen ezért szeretnénk olvasóink figyelmébe

Részletesebben

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága

2015. ŐSZ. Kedves Barátunk! A Napvirág Világa a Harmónia Virága 2015. ŐSZ Csatlakozz facebook oldalainkhoz, ahol tájékozódhatsz éppen aktuális programjainkról, csomagajánlatainkról, az itt zajló eseményekről. Megtalálsz minket: Napvirág Ház és Sunflower Guesthouse

Részletesebben

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága

Kedves Barátunk! 2014. NYÁR. Csernus Valéria Nyári varázs. Napvirág Világa a Harmónia Virága 2014. NYÁR Kedves Barátunk! A kellemes őszi hónapok után lassan beköszönt a nyár. Ilyenkor mindenhol felpezsdül az élet. Koncertek, szabadtéri előadások, túrák, családi események kavalkádja teszi izgalmassá

Részletesebben

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával.

Hírlevelünkben programok hada sorakozik, melynek végén megismerkedhet a Kékfrankos legendájával és a fröccsök világával. Napvirág hírlevél Kedves Barátunk! tt van az ősz, itt van újra, mi lehetne hát jobb, mint egy nagy túra. Zsira festői tája a lehetőségek tárháza minden idelátogatónak akár gyalogosan vagy két keréken karikázva

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása

Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezett kiállítása Programajánló Szeptember 12-ig megtekinthető Előtéri fotókiállítás: Nyugat-nógrádi barangoló Szeptember 16-ig megtekinthető a művelődési központ galériájában A Rétsági Fotókör Magyar Fotográfia Napja alkalmából

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát!

2014. 2014. MÁRCIUS. Vámosi Nóra. Tavaszünnep látogat Erdőket, friss mezőt, Tavasz. Szelíd szellő simogat Kikelet van, örvendj hát! 2014. 2014. MÁRCIUS VámosiNóra Tavaszünneplátogat Erdőket,frissmezőt, Tavasz Szelídszellősimogat Kikeletvan,örvendjhát! Viháncolófelhőt. Napsütésaszívben, Dalolórigóröppen Nézdcsaknyílópompáját Virágszirmoságra,

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

Válasszon Ön is NATÚRPARKBARÁT szolgáltatásokat Kőszeg környékén!

Válasszon Ön is NATÚRPARKBARÁT szolgáltatásokat Kőszeg környékén! Válasszon Ön is NATÚRPARKBARÁT szolgáltatásokat Kőszeg környékén! Szelektív hulladékgyűjtés a szálláshelyen, tájjellegű, ugyanakkor környezettudatos vendéglátás? Teljes körű turisztikai információk az

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

Varázslatos napok Sárváron

Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron Varázslatos napok Sárváron. Gyönyörködjön a színes őszi természetben,majd frissüljön fel a sárvári EUROPESPA-MED Minőség Díjas Gyógy és Wellness Fürdőben ahol gyógyvíz,élményelemek,csúszdák

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL

SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL ÖNKÉNTES FELHÍVÁS Kedves karneváli önkéntes, iskolai közösségi szolgálatot (IKSZ) vállaló diák! A Savaria Történelmi Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. fontosnak tartja a karneváli önkéntes

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu A Répce folyó virágzó síkján karnyújtásnyira az Alpoktól Magyarország nyugati csücskében helyezkedik el Bük városa. Kincse, a több mint ezer méter mélységből feltörő

Részletesebben

SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL augusztus

SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL augusztus Tisztelt karneváli önkéntes! A Savaria Történelmi Karnevál Közhasznú Alapítvány ebben az esztendőben is fontosnak tartja a karneváli önkéntes tevékenységeket. Az alapítvány szándéka, hogy 2014-ben, ahogy

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! Mttóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jg fenntartva! E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E mail címem: Ezt kell rólam tudni 2015 ben leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc

Részletesebben

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap M E G H Í V Ó a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap Az rendezvény helye: 6900 Makó - Fő tér, Deák Ferenc u. A rendezvény programja: 2013. SZEPTEMBER

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa 1. évfolyam 9. szám A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA PROGRAMAJÁNLÓ: MAGYAR ÍZEK - MAGYAR SZÍNEK 6. GASZTRONÓMIAI ÉS GYÜMÖLCSFESZTIVÁL,

Részletesebben

Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek

Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek Kifogyhatatlan ötletek - Kézműveskedés a Bácsalmás 4. lakásban Veréb- Fészek A februári hónap is tartalmasan és eseménydúsan telt nálunk. Sok új dolgot tanultunk és próbáltunk ki a gyerekekkel. Nagyon

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

XV. évfolyam - 12. szám 2014. December Csupor Piac Sikerrel debütált Derekegyházon a Csupor Piac, ahol kézműves termékekkel és házi készítésű finomságokkal találkozhattak az érdeklődők. A piac fizetőeszközként

Részletesebben

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Kedves Résztvevők! A programok úgy vannak kialakítva, hogy a babakocsival is bejárhatóak az útvonalak, illetve a délelőtti programokból van lehetőség visszatérni

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

2017. ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR BÁCSKOSSUTHFALVA

2017. ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR BÁCSKOSSUTHFALVA 2017. ÉVI ESEMÉNYNAPTÁR BÁCSKOSSUTHFALVA A SZERVEZŐK FENNTARTJÁK AZ IDŐPONT ÉS A MŰSOR VÁLTOZTATÁS JOGÁT 2017. JANUÁR Január 14. szombat - Ady bál Január 22. vasárnap - VII. Vince napi venyigeszentelő

Részletesebben

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN

ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN ÉV ELEJI PROGRAM AJÁNLAT 2016. ÉVI ÜDÜLÉSRŐL A HAJNAL HOTELBEN A VASAS SZAKSZERVEZETI TAGOK ÉS CSALÁDJAIK SZÁMÁRA 2016. Év eleji programok Január 15. 17. 3 nap /2 éj Reggeli: svédasztal + (hagymás vér)

Részletesebben

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok)

Csoportos kedvezmény (10 fő felett): 200 Ft/fő, illetve 100Ft/fő (gyermekek és nyugdíjasok) NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

XV évfolyam - 6 szám FALUNAPI FOZOVERSENY Keressük a falu legjobb szakácsát! 2014 július 13 (vasárnap) Jelentkezés és bővebb információ Csatordai Lajosnál kérhető (tel: 70/775-2672) Részvételi díj: 3 000

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 3. szám Kedves Olvasó! A hosszúra nyúlt hideg idő után végre élvezhetjük a tavaszt. Áprilisban nemcsak a Húsvétra készülünk kínálatunkkal, de már anyák napjára is, hiszen május

Részletesebben

A VAS MEGYEI TURIZMUS SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE, TERVEI ÉS LEHETŐSÉGEI DR. KONDORA BÁLINT - ELNÖK

A VAS MEGYEI TURIZMUS SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE, TERVEI ÉS LEHETŐSÉGEI DR. KONDORA BÁLINT - ELNÖK Vas Megyei Turizmus Szövetség A VAS MEGYEI TURIZMUS SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE, TERVEI ÉS LEHETŐSÉGEI DR. KONDORA BÁLINT - ELNÖK VAS MEGYE TURIZMUSA Előrejelzés 2017 I-IV. negyedév összesen: 1 627 002 vendégéjszaka

Részletesebben

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény -

Házasságkötő terem. Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Segítő Kéz Szociális Alapszolgáltató Intézmény - Január Február Március 22. Csütörtök 17 órától Ünnepi műsor a Magyar Kultúra Napja alkalmából Házasságkötő terem,, Etyeki Versmondó Kör 24. Szombat Etyeki piknik Szépvölgy, Újhegy Roxer Produkció 3. Kedd

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10.

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10. A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2015.06.12.) Helyszín: Óvoda Piactér Központ - Óvoda 10.00 Karneváli

Részletesebben

Karácsony

Karácsony Karácsony 2011 1. rész Logisztika Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt

Részletesebben

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai

NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK. Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai NATÚRPARKI KALANDOZÁSOK Natúrpark Tourinform iroda közvetlen ajánlatai A KŐSZEGI KULTURÁLIS KINCSKERESŐ kalandos városnézésre, kincsvadászatra invitálja az érdeklődőket keddtől péntekig 9-15 óráig. A játékos

Részletesebben

Felfedező túra az Írottkő Natúrparkban

Felfedező túra az Írottkő Natúrparkban Felfedező túra az Írottkő Natúrparkban 6 nap / 5 éjszaka Érvényes: 2011.01.01. 12.31. 1. nap Érkezés az Írottkő Natúrpark bármely településére; Kőszegi Kulturális Kincskereső: ismerkedés Kőszeg kulturális

Részletesebben

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03.

Szobaárak 2015. Kiemelt idôszak: 2015. 04. 02-07.; 05. 01-03.; 05. 22-25.; 10. 23-11. 01.; 12. 24-2016. 01. 03. Árlista 2015 Szobaárak 2015 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon Hétközben Hétvégén * Kétágyas szoba 31 620 34 720 39 060 Egyágyas szoba 23 250 24 800 27 900 Lakosztály 42 470 45 570 49 910 Felnôtt pótágy 9 300

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

2015. AUGUSZTUS 17. HÉTFŐ AUGUSZTUS 18. KEDD AUGUSZTUS 19. SZERDA

2015. AUGUSZTUS 17. HÉTFŐ AUGUSZTUS 18. KEDD AUGUSZTUS 19. SZERDA Tisztelt karneváli önkéntes, iskolai közösségi szolgálatot vállaló diák! A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. fontosnak tartja a karneváli önkéntes tevékenységeket. A karnevált szervezők szándéka, hogy 2015-ben,

Részletesebben

www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 2014. május 1-4.

www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 2014. május 1-4. www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 0. május -. 0. 0. 0. péntek 7.00 -.00.00 -.00.00 -.00.00-7.00 7.00 -.00.00-.00.00-0.00 0.00-.00.00-.00.00-.00 Asztalfoglalás: +-0-- Asztalfoglalás:

Részletesebben

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet XVII. évfolyam - 2. szám 2016. Február A Magyar Kultúra Napjára kisiskolásoknak és óvodásoknak kiírt rajzpályázatra több, mint 40 rajz érkezett. Ennek eredményhirdetése következett, az eredmények a következők

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA nevelési évre SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2017-2018. nevelési évre FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÓVODÁJA Kedves Kollégák! SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT a 2017/2018-as nevelési évre Szeretettel ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a 2017

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

Innovatív Dél Zala Vidékfejlesztési Egyesület beérkezett projektötletek rendszerezve 2011.03.16.

Innovatív Dél Zala Vidékfejlesztési Egyesület beérkezett projektötletek rendszerezve 2011.03.16. A projektötlet-gyűjtés eredményei A projektötlet-gyűjtést honlapon és e-mailben is népszerűsítettük. A 70 projektötlet-adatlapból 19 érkezett e-mailben, 11-et adtak fel postai úton vagy faxon, és 40 készült

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER. varos. Sarvar RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR

2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER. varos. Sarvar RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR 2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER Sarvar varos RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR oktober 1 12. 2012. ŐSZ, TÉL Nádasdy-vár, Folyosó Galéria (95/320-063) Csapó Sándor fotókiállíátása Opening of a Photo

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

Írta: Administrator szeptember 06. szombat, 15:09 - Módosítás: szeptember 10. szerda, 16:44

Írta: Administrator szeptember 06. szombat, 15:09 - Módosítás: szeptember 10. szerda, 16:44 A levéltári források szerint Szilvágy nevének első írásos említése 1343-ból ered. Két Szilvágyról értesülünk, az egyikben akkor Szent Márton tiszteletére épült templom állt. A török harcok idején annyira

Részletesebben

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program

MÁJUSI ELÕZETES Május 1. Majális a Sárostói Sportpályán tervezett program ÁPRILIS 1-3. (csütörtök-szombat) III. Bihar-Bihor Amatõr Diákszínjátszó Fesztivál színházterme ÁPRILIS 8. (csütörtök) 17 óra A GOBLEIN kör gyûlést tart Szõllõsi Imréné vezetésével Munkákat lehet hozni

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web:

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web: 2016 Akciós alapcsomag Szállás 2 éjszakára a választott szobatípusban Wellness szolgáltatások használata (infra szauna, jakuzzi, kültéri medence, dézsa) Ingyenes parkolás a szálloda zárt magán parkolójában

Részletesebben

Csomagajánlataink: Wellness akció Harkányban - 2 éjszaka

Csomagajánlataink: Wellness akció Harkányban - 2 éjszaka A kiemelt ünnepekre az ünnepi csomagajánlataink érvényesek: Március 15 : 03.14-03.17 / 3 éj Húsvét : 04.19-04.22 / 3 éj Május 1. : 05.01-05.05 / 4 éj Pünkösd : 06.07-06.10 / 3 éj Mindenszentek : 10.31-11.03

Részletesebben

Áldott, békés Boldog Karácsonyt és erőben, egészségben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk. Mindenkinek! Andrea és Csilla

Áldott, békés Boldog Karácsonyt és erőben, egészségben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk. Mindenkinek! Andrea és Csilla Napvirág hírlevél Kedves Barátunk! A borongós ősz után beköszönt a hideg tél. A tájat lassan fehér dunna lepi, kismadár csicsergőn a tavaszt keresi, a fákról fagyos jégkristály lóg még, tavasz előtt előbb

Részletesebben

Termelői piacok létrehozásának és működtetésének néhány gyakorlati vonatkozása

Termelői piacok létrehozásának és működtetésének néhány gyakorlati vonatkozása Termelői piacok létrehozásának és működtetésének néhány gyakorlati vonatkozása A Magyar Regionális Tudományi Társaság XV. vándorgyűlése Dualitások a regionális tudományban Mosonmagyaróvár, 2017. október

Részletesebben

Karácsony Rajzok: Csalló Edina

Karácsony Rajzok: Csalló Edina Karácsony 2013 Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, a lehető legfelkészültebben kell várnod az ünnepeket. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod,

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

Élő reneszánsz. A Reneszánsz Kavalkád Vas megyei rendezvényeiről. Előzmények PARAIS ISTVÁN

Élő reneszánsz. A Reneszánsz Kavalkád Vas megyei rendezvényeiről. Előzmények PARAIS ISTVÁN 22 Élő reneszánsz A Reneszánsz Kavalkád Vas megyei rendezvényeiről Előzmények Vas megye történelmi-nemzeti hagyományait, történelmi emlékhelyeit kiemelt fontossággal kezeli. A Megyei Művelődési és Ifjúsági

Részletesebben

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház Cím: Sztregova u. 3. Tel.: 206-5300 Fonó Budai Zeneház novemberi programja November 2. Hétfı November 3. Kedd November 4.

Részletesebben

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

E napló tulajdonosa. Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! E napló tulajdnsa Mttóm erre az évre: Ezt kell rólam tudni Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E mail címem: 2016 ban leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc filmem:. Kedvenc színésze(i)m:.

Részletesebben

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj)

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj) Nyári tábor Szigetköz / 2016. július 18. 23. (6 nap / 5 éj) 1 nap (érkezési nap / hétfő / július 18.) Odautazás 7 45 Gyülekezés Veszprém vasútállomáson 8 15 Indulás Győr felé (vonatszám: 39517) 10 17 Érkezés

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

XIV. évfolyam - 10. szám 2013. Október II.Furioso Emlékverseny és szakmai nap 2013. szeptember 21. folytatásaz első oldalról Balról a művész úr, aki a kopjafát készítette. Gumis kocsik versenyében Banka

Részletesebben

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11.

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11. 2010. NOVEMBER 11. (CSÜTÖRTÖK) 15.00-17.00 Nemcsak a húszéveseké a világ! Örökifjak bálja zenél a Seres Duó zártkörû rendezvény helyszín: Aranytíz, Lovagterem, 18.00 Reitter Ferenc Díjátadó Ünnepség A

Részletesebben

Éves munkaterv 2011/2012

Éves munkaterv 2011/2012 Éves munkaterv 2011/2012 Tanítási Tanítási Napló nap hét Naptári nap Esemény szerinti Képzések Szülői Egyéb sorszáma sorszáma esemény estek augusztus 27. Szombat augusztus 28. Vasárnap augusztus 29. Hétfő

Részletesebben

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei Keszthely VároS Napja és kísérő rendezvényei Keszthely Város NapjA Kedves Keszthelyiek! Tisztelt Vendégeink! Szeretettel ajánlom figyelmükbe az idei városnapi rendezvénysorozatunk programjait. Az ünneplés

Részletesebben

XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok:

XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok: 2011. május 14. szombat: XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok: Időpont Helyszínek Színpad Liget- Piactér Egyéb helyszínek Kísérő rendezvények, programok 8.00- Népművészeti-,kézműves-

Részletesebben

FORGATÓKÖNYV. MEGNYITÓ MŰSOR: Köszöntő: (Földi Erika)

FORGATÓKÖNYV. MEGNYITÓ MŰSOR: Köszöntő: (Földi Erika) FORGATÓKÖNYV Esemény: Madarak és fák napja Időpont: 2014. május 12. (hétfő) A program szervezői: Földi Erika, Török Éva, Vinnai Krisztina, Helyszín: PARK, Művelődési ház előtti terület, Iskolai ebédlő

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/ http:///wolf-hotel/hu/ Bemutatkozás Üdvözöljük! Családias környezetben várja vendégeit a három csillagos Wolf Hotel, mely mindössze 300 m-re fekszik a Gyógy- és Wellnessfürdôtôl. Szobák, leírás A hotel

Részletesebben