Az élmények világa. Check in, chill out. A resort of:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:"

Átírás

1 Az élmények világa A resort of: B_tematikus_HU_2014_11.indd :08:40

2 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi élményparkja, mely ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romptemplom, a 15 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 külön leges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak. A pihenni és relaxálni vágyó vendégeink számára 2 jakuzzi és egy különálló, 11 egységgel rendelkező szaunavilág teszi teljessé a kikapcsolódást. Programok És hogy egy percre se unatkozz, minden hétvégén és tanítási szünetekben izgalmas animációs programokkal, családi vetél kedők kel, kézműves foglalkozásokkal, vizes reggeli testébresztő tornával, Vízi aerobic-kal és Bongoval, az Élményfürdő csintalan gorilla kölykével szórakoztatjuk a családokat. Májustól szeptemberig stranddal, kalandparkkal, fagyizóval, kerti játszóterekkel várjuk Vendégeinket. De a sport szerelmeseinek sem okozunk csalódást. Homokos sportpályák mellett, nálunk élőben követheted végig a Forma-1, a labdarúgó mérkőzések és más kiemelt sportesemény küzdelmeit! Kellemes pihenést kívánunk!

3 Gyermekvilág A gyermekbirodalom változatos programokat kínál kis vendégeink számára - a totyogóktól az ovisokig - a gyermekmedencével, csúszdákkal, csobogókkal és száraz játszótérrel. A pici babák és szüleik kényelmét pelenkázó, etetőszék, gyermekmosdó, járóka, valamint vízi- és szárazföldi játékok is szolgálják. A gyermekrész a fürdő legmelegebb pontja, 28 C-os levegő és 30 C-os meleg vizű babamedence garantálja az apróságok felhőtlen jókedvét, a nyugágyak pedig a szülők pihenését. Ha a csöppségek szeretnének jobban megbarátkozni a vízzel, nálunk megtehetik, ugyanis a hét minden napján a délelőtti ó- rákban szakképzett oktatóink tartanak babaúszás órákat. Babaúszás Babaúszás a hét minden napján! A pocakban eltöltött 9 hónap után a csecsemők otthonosan mozognak a vízben. Némi gyakorlás után a felszín alá is szívesen buknak, ahol az anyaméhet idéző kellemes környezetben boldog pillanatokat élnek át. Társuk a merülésben édesanyjuk és édesapjuk, akiknek szintén életre szóló élmény az együtt lubickolás. MINDEN HÉTFŐN Babanap. Ezen a napon ingyenes szauna hasz nálatot, gyermekmegőrzést biztosítunk a babaúszó jegy mellé, illetve részvételt a kerekítő babatorna foglalkozásokon 4 éves korig.

4 Gyerekeknek és fi ataloknak Az élményfürdő számukra maga a paradicsom. Kedvük szerint úszkálhatnak, labdázhatnak vagy csúszdázhatnak a 11 óriás csúszda vala melyikén. Csúszdáink télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a Kamikaze-t, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t vagy a Hegyi patak csúszdát is választják. A fürdőben kipróbálhatják a búvárkodást, a szörföt és a vízen járó labdát. És ha már lila a száj, szárazföldi élményként egy hatalmas játszóbirodalom, a Bongo Kids Club várja a lurkókat, ahol szakképzett gyermekcsőszök szóra koztatják őket, amíg a szüleik egy kicsit lazítanak a wellness világban. Szülinap - Ünnepeld Nálunk! Ha szeretnék meglepni gyermeküket egy felejthetetlen születésnapi zsúrral, jöjjenek el és ünnepeljék a Vízibirodalomban a jeles napot! A fürdőzés mellett tortával, süteménnyel, pizzával, üdítővel, gyermek pezsgővel és ajándékcsomaggal várjuk a gyermekeket. Bongo Kids Club Ha nem csak a vízben szeretnéd jól érezni magad, akkor vár Téged hatalmas szárazföldi játszóbirodalmunk, a Bongo Kids Club! Csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, akadálypálya és szakképzett gyermekfelügyelet várja és szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Fürdővendégeink részére a játszóház használata ingyenes.

5 Osztálykirándulás A közös élményeknek nem kell mindig feltétlenül valami unalmas dologról szólniuk. Mi lenne például, ha az idei osztálykirándulás keretében egy csodálatos trópusi szigetre látogatnátok? Hogy azok túl messze vannak? És túl sokba kerülnek? Talán mégsem. Próbáld ki az osztályoddal a Vízibirodalmat! Nyári táborok Ugye erre vártál egész suli alatt? Jön a nyár, az Aquaworld tábor csak rád vár! Vízi játékok, vízi sportok, képességfejlesztő játékok, kézműves foglakozások, sportolási lehetőségek (foci, röplabda, vízilabda), rengeteg csúszda és életre szóló barátságok! Júniustól augusztusig úszó-, sportés búvártáborok! Fedezd fel velünk a Vízibirodalmat, táborozz nálunk és ígérjük, felejthetetlen emlékekkel ülsz vissza az iskolapadba! Aquaworld - Kovács Ági Úszóakadémia Tanulj játszva a legjobbaktól! Úszásoktatás kortól függetlenül! Csoportban vagy akár egyedül, nálunk jó kezekben leszel. Szakképzett oktatóink segítségével hamar vízibolha válik belőled. Búvároktatás Nálunk az extrémsportok is elérhetőek! Első alkalommal próbáld ki búvárízelítő programunkat! Ha tetszett, iratkozz be egy tanfolyam ra és indoor diverként le is vizsgázhatsz nálunk!

6 Szinkronúszás Kiváló hangulat, csapatszellem, jó kondíció, formás alak! Sajá títsd el a sportág alapját szinkronúszó tanfolyamunkon. Sportolóinknak, a sportág alapját képező művészi mozgás elsajátításában tekintélyes szakmai múlttal rendelkező szakember segít. Szörfoktatás Ne csak a neten szörfölj! Tanulj meg szörfözni a Vízibirodalomban! A klasszikus szörfözést álló testhelyzetben próbálhatod ki, mint az óceánok hullámlovasai. Nálunk elsajátíthatod az alapokat, azt követően pedig egyénileg szörfözhetsz oktató felügyelete mellett. A foglalkozások 30 percesek, a hely különleges adottságai, a speciális felszerelések garantálják a gyors sikerélményt. Hason csúszás (body board) - a hullámlovaglás alapja ingyenes, minden óra 10 és 30 között. Szakirányú oktatás, illetve állószörf miatt keresd oktatóinkat. Külsős oktatók részére pályabérlési lehetőséget biztosítunk.

7 Felnőtteknek A hozzánk ellátogató felnőttek különleges élményekben részesülnek. A termálvíz nyugtató, de egyben szórakoztató funkcióját használjuk arra, hogy kikapcsolódást és aktív időtöltés biztosítsunk a család minden tagja számára. 15 bel- és kültéri medencével, sodrófolyosóval, buzgárokkal várjuk a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket, összesen 3200 m 2 -es vízfelülettel télen és nyáron is. A jakuzzik magasabb hőfokú termálvize a klasszikus ülőfürdőket idézi, biztosítva az izmaink, végtagjaink és szervezetünk regenerálódását, miközben az időszakosan beinduló masszázsfúvókák masszírozzák végtagjainkat. A hullám medence óránként induló hullámai a tengerpartra kalauzolnak bennünket és a homokos tengerpart élményét idézik. Tapasztalja meg a vízi kikapcsolódás élményét! Kalandos csapatépítés földön, vízen, levegőben Váratlan helyzeteken keresztül akarja feltölteni munkatársait új ener giákkal? Ki akarja zökkenteni a résztvevőket a megszokott életvitelükből? Előzetes egyez tetés alapján, kívánságuk szerint megszervezzük az Ön cégének rendez vényét. Ha ez megtörtént, dőljön hátra és bízza ránk magát! Mi gondoskodunk arról, hogy a megrendelt esemény maradandó és önfeledt szórakozást nyújtó élmény legyen!

8 Szaunavilág Szaunavilágunk - a fürdő forgatagától elkülönítve - a nyugalom szigete, az egészség testi-lelki megteremtésének helyszíne. 11 külön böző egység kalauzol bennünket a szaunakultúra rejtelmeibe, így nyerhetjük vissza testi és szellemi frissességünket a mindennapokhoz. A szauna világban orosz és fi nn szauna, kültéri rönk szauna, gőz szauna, bio szauna, infra szauna, kristály szauna, tepidárium, jégkamra, merülő medence, taposó Kneipp medence, valamint a nyugalmat biztosító pihenő tér található. Szaunaszeánszok Hogy a szaunázás élménnyé váljon: a szeánszok alatt egyedi, házi készítésű, illetve speciális fi nn pakolással kényeztetjük vendégeink bőrét! Sós testradírozás, mézes bőrpakolás, jeges borzongás, gyümölcsös vitaminpótlás, nyírfavesszős illatozás. Vendégeink kellemesen elpilledve, puha, bársonyos bőrrel távozhatnak jó hangulatú szaunaszeánszainkról. Masszázsok Egy páratlan élmény, mely megborzongatja testét, lelkét! Masszázs pavilonunkban lehetőség nyílik a test teljes ellazulására. Az Élményfürdőben mindenki megtalálja a számára megfelelő masszázsformát: relaxációs, sport, frissítő, svéd és talp masszázst.

9 Fast & Fine étterem és bár Az élményfürdőben található Food Market önkiszolgáló étterem a gyorséttermi kiszolgálást és a hagyományos éttermi fogásokat ötvözi az elérhető árakkal. A friss alapanyagokból készült állandó és naponta változó kínálatunkban megtalálhatóak a tradicionális ízek mellett a gyermekek kedvencei és kalóriaszegény ételek is. A Café & Bar-ban kávé különlegességek, koktélok és alkoholmentes és alkoholos italok is kaphatók. A nyári hónapokban grill terasz, fagyizó, Garden Buffet, palacsintázó és Cool Bar várja vendégeinket.

10 Az Élményfürdő éjjel Splash - Éjszakai fürdő party Bulizzunk együtt! Kapd fel a strandpapucsod, markold meg a törölköződ, és tarts velünk egy felejthetetlen éjszakai fürdő partyn! Minden alkalommal sztár DJ-vel, fényshow-val, profi táncosokkal és különleges műsorokkal várunk 22:00-tól 3:00-ig. Az éjszaka folyamán az öszszes élménymedence, a hullám medencétől a jakuzzin át a sodrófolyosóig és természetesen a 6 óriáscsúszda is használható! Legyen részed egy felejthetetlen éjszakai fürdőzésben! After-work Nincs időd kikapcsolódni vagy kevés a szabadságod? Mártózz meg a hűsítő vízben, lazíts a jakuzziban, pihenj, töltődj és szórakozz munka után minden hétköznap esténként 16:30-tól 22:00-ig között kedvezményes áron. Hogy teljes legyen az élmény, a nyári estéken hideg fröccsről, fi nom grillfalatokról és chill out zenéről is gondoskodunk. Neked nem kell mást tenned, mint reggel bedobni a táskádba a kedvenc fürdőruhádat és napközben csak arra gondolni, hogy este szabi!!! Pihenj és szórakozz nálunk hétköznap esténként is!

11 Hotel Ha több napra érkeznél Az élményfürdő mellett található, közvetlen átjárással elérhető az Aquaworld Resort Budapest**** superior wellness- és családbarát szállodája. Szolgáltatásait tekintve a szálloda egyedülálló Budapesten: 309 szoba, a szálloda fő épületében standard szobák, junior suitek, családi szobák, lakosztályok helyezkednek el. Térítésmentes, korlátlan internet csat la kozás (WI-FI) a szálloda egész területén, valamint ingyenes, több, mint 1000 fős szabadtéri parkolás garantált az ide érkezőknek. Ha Ön ínyenc és szereti a különlegességeket vagy csak szeretné megismerni más nemzet konyháját, akkor Szállodánk a legjobb választás! A megszokott büfévacsorák mellett nálunk igazi, naponta változó gasztronómiai élményben lehet része. A pihenni és szépülni vágyóknak a 3 szinten elterülő Oriental Spa wellness- és fi tnesz központ nyújt gazdag szolgáltatás kínálatával teljes körű kikapcsolódást. Hatalmas szárazföldi játszóházban, a Bongo Kids Club-ban csúszda, mászófal, labdamedence, mini házikó, valamint szakképzett gyermek felügyelet várja a lurkókat. Mert tudjuk, mennyire fontos a család, ezért szállodánkban minden 7 éves nél fi atalabb gyermek számára INGYENES szálláslehető séget biztosítunk.

12 Autópálya Liszt Ferenc repülőtér Hungaroring Ingyenes Buszjárat a belvárosba További információk: Aquaworld Resort Budapest cím H-1044 Budapest, Íves út 16. tel aquaworld@aquaworldresort.hu web Szobafoglalás tel reservation@aquaworldresort.hu Szép kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2016 A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest **** superior wellness- és konferencia szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2015 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest**** superior konferencia- és wellness szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU 0.0.0. I.Épület, szobák (9 tétel pont) II. Bútorok/felszereltség ( tétel - pont) III. ( tétel pont) IV. Szabadidős tevékenységek (9 tétel 0 pont) V. Egyéb (0 tétel - 9 pont) VI. Házon belüli konferencia

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/ http:///udulokozpont-szentes/hu/ Bemutatkozás Szentesi Üdülőközpont Üdülőházak Szeretnél egy árnyas liget közepén folyópart mellett pihenni? És még a strandért sem kell fizetned? Akkor jó helyre jössz!

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero Fekvése: Közvetlenül a kb. 3 km hosszú homokos strand mellett. Felszereltség: A karibi stílusban épült szálloda 20 két-, háromszintes épületből áll. A szállodában lobby,

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL családbarát fürdőajánlatok Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Gyermekvilágunk a családoknak, közülük is a legkisebbeknek nyújt felhőtlen szórakozást. A gyerekeket csúszdával, tocsogó

Részletesebben

Business and fun. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Business and fun. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Busness and fun Check n, chll out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Elhelyezkedés Az Aquaworld Resort Budapest a főváros észak részén, az -ás Megyer híd pest hídfője mellett fekszk, zöld környezetben,

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő Sopron HOTEL SOPRON A szálloda az osztrák-magyar határ közelében és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. Wellness helyett

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS KONFERENCIA BEMUTATKOZÓ MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS Amennyiben Ön is egy tökéletesen szervezett, gördülékeny és sikeres rendezvény megszervezésén fáradozik, megtalálta a megfelelô

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

egyben. Tegyen minket próbára!

egyben. Tegyen minket próbára! Éld át Badacsonyt! Tisztelt Cégvezető, Ön a Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony cégek számára készített kiadványát tartja a kezében. Bízunk benne, hogy bemutatkozó anyagunkkal megkönnyítjük a választását,

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek.

3. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem minősül szerződésnek. Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF) I. Bevezetés 1. Az Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (továbbiakban ÁSZF) azt a szerződéses tartalmat foglalják össze, melyek alapján a Hotel Füred****

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon!

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Balatonon Badacsony Balatonalmádi Balatonfüred Balatonkenese Balatonlelle - Csopak Siófok Zamárdi Velencei tó partján Gárdony Velence Tisza tónál Tiszafüred

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Balatonkenese Balatonfüred Bánk Bükfürdő Cegléd Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Lenti-Gosztola

Részletesebben

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE Hotel Ramada Resort Budapest 1044 Budapest, Íves u. 16. www.ramadaresortbudapest.hu. GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ 19.

A KONGRESSZUS HELYSZÍNE Hotel Ramada Resort Budapest 1044 Budapest, Íves u. 16. www.ramadaresortbudapest.hu. GPS koordináták: 47.60061 ÉSZ 19. KEDVES KOLLEGANÕK, ÉS KOLLEGÁK! A mindennapi betegellátásunk során számtalanszor találkozhatunk az élet minõséget rontó visszatérõ hólyaghuruttal ill. férfiaknál bakteriális prosztatitisszel vagy kismedencei

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ

ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM APÁCZAI CSERE JÁNOS KAR ERASMUS SZAKMAI GYAKORLATI BESZÁMOLÓ Gyakorlati hely: Park Hotel Le Sorgenti Gyakorlat időtartama: 2012. május 01.-augusztus 01. Készítette: Szabó Alexandra

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Laroba Wellness & Tréning Hotel****

Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre, a szálloda

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl

Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl Csapatépítõ programok 2016. november 2-tõl (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált

Istria Tours 94 saját magánapartman. exkluzív ajánlat! Istria Tours 94 tipp. típusapartman. nászutas. gyerekbarát. légkondícionált Tartalom Utazási feltételek 2. Apartman információk 2. Isztriai-félsziget 3. Umag, Porecs 3. Rovinj, Pula 4. Rabac 6. Opatija, Lovran 7. Kvarner-öböl 7. Kraljevica 7. Crikvenica, Selce 8. Omisalj, Malinska

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy Odüsszeusz szigete Sidari A Jón szigetvilág egyik legelbűvölőbb szigete csodás búja növényzetével, látnivalói gazdagságával, kellemes klímájával páratlan élmény nyújt az idelátogatóknak. A szigetet kis

Részletesebben

Csapatépítõ programok 2014

Csapatépítõ programok 2014 Csapatépítõ programok 2014 (Minimum 10 fõ esetén) Azonnali ajánlatkérés csapatépítésre, céges rendezvényre itt! Az Oxygen Adrenalin Park kitûnõ választás szabadtéri céges rendezvényeinek (csapatépítés,

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/ http:///hotel-baranya/hu/ Bemutatkozás Harkány Magyarország déli szegletében, Pécstől 25 km távolságra, a Villányi borvidéken, a Siklósi Vár szomszédságában található, a kénes gyógyvízéről híres, mediterrán

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

IN VINO VERITAS hétvége

IN VINO VERITAS hétvége A Panoráma Hotel kibővítette hétvégi programkínálatát, mely a Kovácspataki- hegyek kellemes környezetében a szabadidő aktív eltöltésére irányul. IN VINO VERITAS hétvége Válassza programajánlatunkat, s

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES 2013 Szentes ezer arca Szentes Csongrád megyében, a Tisza partján elhelyezkedô fiatalos dél-alföldi település, közel 30000 fôs lakosságával a megye harmadik legnépesebb városa. Szentes

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

86 Spanyolország - costa dorada Ariadne Travel - Nyaralások

86 Spanyolország - costa dorada Ariadne Travel - Nyaralások Costa Dorada Ha Spanyolország és nyaralás, akkor nekünk, magyaroknak elsősorban a Costa Brava turistáktól nyüzsgő tengerpartja jut eszünkbe. Kevesen tudják azonban, hogy kicsit délebbre, a Costa Dorada,

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Esküvői ajánlat 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Esküvői ajánlat 2016 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Kedves Jegyespár! Köszönjük érdeklődésüket az Aquaworld Resort Budapest, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt. Valamennyi ember

Részletesebben

ő Ö ő ó ő ó ő ő ó ő ő ő ó ő ú ó ő ú ő ú ő ő ú ó ő ő ú ő ő ő ú ú ű ú ő ó ő ű ó ő ő ú ő ő ő ú ú ő ó ű ő ő Ö úú ő ó ú Ö ó ó ő ő Ö ó ú ő ő ő ú ő ó ő ó Ö ó ú Ű ő ő ó ő ő ó ő ú Ö ú Ö ő ő ú ú ő ő ú ú ó ó ő ó

Részletesebben

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14.

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14. 86. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése Dermatológiai Továbbképző Tanfolyam és XII. Dermato-Pharma Szakkiállítás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ramada Resort Aquaworld Budapest 2013. december 12-14. www.convention.hu

Részletesebben

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, Kölcsey Központ 2016. október 5-7. Innováció a magyar egészségügyben fények és árnyak!? Kísérő rendezvény: Fókuszban a sürgősségi betegellátás www.egve.hu

Részletesebben

Ú Ó ö Ő ö Ú Ú Ó Á Á ü ő ö Ú Ú Ó ű ő ő ő ő ü Á ö ü ö ö ő Ó Á Á ő Á Ú ö Ó Ű Ú Ó ű Á ő ő ő ö Ú ö ű ö ö ö ő Ó Á Á ű ű ö ü ű ü Á Á ű ű ö ü ű ü ü ö ü ő ü Ó Ó ő ő ő ő ű ö ő ű ü Á Á ő ü ő Ú Ó ü ö ő ő ö ő ö ö ő

Részletesebben

ő ő Ü ü Á ú ú ü ú ú ü ú ü ú ú ü ő ú Á ü ú Á ü ü ü ú Á Á Ó Ü ő ü ú ú ú ü ű ú Ü ü ű Ü ú Á ú Ó ő ü Ú ú Á ő ő ú ű Á ú ü ő Á ú ú Á ú Á ú Ü Á Ö ú ú ő ő ú ű ü ő Á ő Ú ü Ö Á Á Á Á ő Ü Ö ü Ú Ö Á Á ú ő Ú Á Á ü

Részletesebben

Nyári Családi Kuponfüzet

Nyári Családi Kuponfüzet Nyári Családi Kuponfüzet Ér vényes: 2013.06.14 2013.09.15. A kedvezményre jogosító kuponokat az érvényességi időn belül csak a kuponon feltüntetett beváltási helyszínen, a szolgáltatásra való bejelentkezéskor,

Részletesebben

ú ú ú Ú ú ú ő ő ú ű ú ő ő ú ő ú ő ő Ó Ó ő ű ő ő ú ő Ó Ó ú ú ú Ú ü ú ú ő Ü ü ő ü ő ő ú ú ő ő ú ő ő ü ü ú ő ű ü ő ő Ü ű ű ű ű ú ü ü ő ú Ö ű ű ő ú Ü ú ü ő ú ő ü ő ű Á Ü Ó Ó ű ü Ü ü ú Ü ő ő ő ő ő ő ő ü Ü ü

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1.

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1. MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR www.vacesvideke.hu www.izalapito.hu vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16 1. oldal A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

és A MI AJÁNDÉKUNK az ifjú pár részére

és A MI AJÁNDÉKUNK az ifjú pár részére Kedves Jegyespár! Először is szívből gratulálunk közelgő esküvőjükhöz és nagyon köszönjük, hogy ezen örömteli ünnep helyszínének kiválasztásakor szállodánkra gondolt. Nagy örömmel küldjük Önnek esküvői

Részletesebben

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Aki gyerekkel utazik az tudja, hogy a legfontosabb nekünk szülőknek, hogy a kicsik jól érezzék magukat, mert akkor nekünk is

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról

BESZÁMOLÓ a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról BESZÁMOLÓ a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Pályázó neve: Nagyné Csépe Éva Erzsébet Pályázó címe: 3065 Pásztó, Alkotmány út 134. Ügyfél-azonosító: 1009693281 Támogatási

Részletesebben

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL ÉSZAK-MAGYARORSZÁG KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL ÉSZAK-MAGYARORSZÁG KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL ÉSZAK-MAGYARORSZÁG KÜLÖNLEGES ESKÜVŐI- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK HELYET ADUNK ÁLMAINAK Residence Ózon**** superior» www.hotelozon.hu Tegye lélegzetelállítóvá a Nagy Napot, válaszszon

Részletesebben

Síelni balesetmentesen

Síelni balesetmentesen Síelni balesetmentesen téli üdülés és a gondtalan síelés alapja, akár alpesi síelésrõl, akár sífutásról, akár hódeszkázásról is van szó, a jól felépített edzésprogram. hideg közeledtével a téli sportok

Részletesebben

2012. augusztus 30- szeptember 1.

2012. augusztus 30- szeptember 1. 2012. augusztus 29. Szokásunkhoz híven a korai indulást választottuk, így pár perccel öt óra után már motoroztunk ki a kikötőből. Ez így leírva egyszerűnek tűnik, de nekünk ott, beszorulva két nagy hajó

Részletesebben

Accent Business Guide

Accent Business Guide Accent Business Guide Szállodáink kapacitása: Szálloda neve Szobák száma Rendezvény kapacitás (fő) Andrássy Rezidencia Wine & Spa HHHHH 41 120 Lotus Therme Hotel & Spa HHHHH 232 120 Greenfield Hotel Golf

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

KUBA. 80 otptravel.hu

KUBA. 80 otptravel.hu KUBA Az Antillák gyöngyszemének nevezett szigetre látogatókat páratlan élmények várják: a történelmi látnivalók mellett gyönyörű fehér homokos tengerpartok, a salsa táncra hívogató ritmusa, a világ legjobb

Részletesebben

Észak- Alföld szórakozás, felfrissülés, gyógyulás

Észak- Alföld szórakozás, felfrissülés, gyógyulás Észak- Alföld szórakozás, felfrissülés, gyógyulás Élményt nyújtó vizek w w w. E S Z A K A L F O L D. i t t h o n. h u 2012 É s z a k - A l f ö l d É l m é n y t n y ú j t ó v i z e k 1 Új fürdő épül Kisújszálláson

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák! Tisztelettel meghívom Önöket és Önökön keresztül valamennyi érdeklődőt egyesületünk 2016. évi Nagygyűlésére. Ahogy azt a meghívó megszokottól eltérő formáján és

Részletesebben

GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI

GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI GYÓGYSZERÉSZET, GYÓGYSZERELLÁTÁS KULCSKÉRDÉSEI A GYAKORLÓ GYÓGYSZERÉSZET AKTUALITÁSAI: AZ ELMÉLETTŐL A GYAKORLATIG Továbbképző tanfolyam gyakorló gyógyszerészek és gyógyszerellátásban dolgozó szakemberek

Részletesebben

EGÉSZSÉGNAP 3. Alsó tagozat PROGRAMTERV

EGÉSZSÉGNAP 3. Alsó tagozat PROGRAMTERV EGÉSZSÉGNAP 3. Alsó tagozat PROGRAMTERV Balatonszabadi, 2014. június 12. Pedagógiai célok Célunk a környezettudatos nevelés: a tudatos szelektív hulladékgyűjtés jelentőségére való figyelemfelkeltés. Hisz

Részletesebben

Szállodai specializációs érdekességek

Szállodai specializációs érdekességek Szállodai specializációs érdekességek 1.000 m2 vízfelület gyógyszálló Naturmed Hotel Carbona, Hévíz 261 1.9m2 1.280 m2 vízfelülettel wellness szálloda Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár 22 medence 273 2.3m2

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév

Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév Porto-Portugália Készítette: Szegedi-Vargha Emese 2014/2015 1.félév 1 Porto Hogy miért Porto? Mikor 1,5 évvel ezelőtt kitaláltam, hogy Erasmusra szeretnék menni, egy dolog lebegett a szemem előtt, mégpedig

Részletesebben