Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!"

Átírás

1 Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott 30 féle ajándék-élményprogramunkból kiválasztva a csomagja részévé tehet: Ft Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes, 3-18 év között: Ft. Weboldalunk segítségével, 2szálláshely, 7 féle szobatípusából választhatja ki kedvenc szálláshelyét a oldalon. Az ajánlat hétköznapokra szól, de ha inkább a hétvégéken üdülne, akkor Ft felár ellenébe átválthatja 2 fős, hétköznapra szóló beutalóját egy hosszú hétvégi üdülésre. Gyerekeknek és családdal utazó diáknak és nagyszülőnek felár nélküli a hétvége! Franciaágyas szobáink gazdagon bútorozottak, műholdas adású színes Tv-vel, hűtőszekrénnyel, fürdőszobával ellátottak, ennek ellenére jó szívvel ajánljuk csekély felár ellenében prémium kategóriájú szobáinkat is. Ezen szobák sokkal nagyobb alapterületen ülőgarnitúrával is ellátottan, gazdagabban bútorozottak. Igen kedvező árainkat a szezonon kívüli hétköznapi időszakokra alkottuk meg, de szívesen látjuk Önöket a június 1 és szeptember 31 közötti szezoni időszakban is, valamit többnapos nemzeti ünnepeinkkor is, az alábbi felárak mellett: Hosszúhétvége felára 2 főre: Ft Éjszaka hosszabbítás 2 főre: Ft Luxus és családi apartman felára 2 főre: Ft 0-3 éves korig a szállás, ellátás nélkül, ingyenes! /Kizárólag az Erdei villa családi apartmanjaiban fogadunk kisgyermeket!/ Babaágy: Ft/ nap Előszezoni felár (június 1. és 30. között): Ft/fő/nap Főszezoni felár (július 1. és augusztus 20. között): Ft/fő/nap Utószezoni felár (augusztus 20. és szeptember 30. között): Ft/fő/nap Az elő és az utószezonban nem számítunk fel hétvégi felárat! A többnapos ünnepeink ideje alatt, az igénybe vehető éjszakák számának igazodnia kell az ünnepi csomagjainkban meghirdetett csomagok hosszához (nap, éjszaka), hétköznapokon a főszezoni és hétvégenként a hétvégi felár megfizetése mellett! Az ünnepi csomagok ideje és időtartama itt megtekinthető: Nagyobb létszámú családok, valamint 6 évnél fiatalabb gyermekkel érkezők számára csak az Erdei Villában tudunk szállást biztosítani, mert csak ezen szobatípusokban tudjuk biztosítani azt a kellően nagy területet és közösségi helyiséget, melyre nagy létszámú, valamint a kisgyermekes családoknak szüksége van. Íme, a 30 ajándék elem, melyből üdüléséhez kiválaszthatja családja kedvencét: Egész napos fürdő belépő a leányfalui termálfürdőbe, több szabadtéri forró vagy temperált termál és élmény medencével, 33 méteres sport úszómedencével, gyönyörű zöld strand környezetben Programját javasoljuk összekötni szentendrei hangulatsétával, vagy a skanzen kisvonatos bebarangolásával.

2 fogásos gyertyafényes vacsora, vagy főétkezés a nap bármely szakában, melyet 30 féle ételt tartalmazó, széles választékú étlapról állíthat össze Dunai sétahajózás a közeli Esztergomból induló sétahajóra, mely során megcsodálhatja a Duna-kanyar legszebb szakaszát, Visegrádi sétával fejezve be programját Délutáni élményfürdőzés 5 óra időtartammal a közeli Ramada Aquaworld élményfürdőben, mely Közép Európa legnagyobb fedett élményfürdő-csúszdaparkja. Programját javasoljuk összekötni egy szentendrei hangulatsétával, és a Skanzen kisvonatos megtekintésével Bor-est az Esztergomi Bazilika alatti Prímás pince tizenkét boltív alatt elterülő, lélegzetelállító bor alagútjában, huszonkét magyar- és a határokon túlra került történelmi borvidék boraiból kóstolva. Ottléte alatt 3 X 7 féle bort tartalmazó csoportosításból választhatja ki kedvenc összeállítását, különleges harapnivalók kíséretében. Kérésére sofőrszolgálattal állunk a rendelkezésére! Egész napos kerékpárkölcsönzés térképpel, hátizsákkal és ebédcsomaggal Élvezze az autóforgalom elöl lezárt, kiváló minőségű, erdei aszfaltos útjainkat, a zavartalan erdei környezet szépségét Egész napos termál-élményfürdőzés a közeli párkány többhektáros termál-élményfürdő parkjában, rengeteg medencével, jakuzzival, csónakázótóval Vezetett túra a Pilis energetikai pontjaihoz, forrásvizet kóstolva, érintetlen tájakon haladva Egész napos állatkert belépő a kibővített Fővárosi Állatkertbe.

3 Sörkóstoló a közeli Szlovákia ritka hangulatos kerthelyiséggel is rendelkező sörözőjében, ahol több mint 30 féle kiváló szlovák és nemzetközi sör közül 14 félét csapolva kóstolhat. Programját érdemes összekötni egy fürdőzéssel a Vadas termálfürdőben. Kérésére sofőrszolgálattal állunk a rendelkezésére! Egész napos fürdőzés a hegyeink lábánál elterülő kristálytiszta vizű tó kiépített strandján a kiemelkedően finom, lángosos ebédmeghívásunkkal Határon átívelő fagyi és süti-maraton Mária-Valéria hídon történő Szlovákiai átsétálással, bámulatos Dunai látképpel, hangulatos Esztergomi sétával. Séta útvonal térképünkön ön dönti el, hogy a feltüntetett 6 cukrászda és fagylaltozó melyikének teraszán élvezi szabadsága gyönyörű óráit. Forintot mindenhol elfogadnak Egész napos belépés az esztergomi élményfürdő 10 medencéből álló fedett - nyitott világába, korlátlan csúszdahasználattal Részvétel a Nemzetközi Visegrádi Palotajátékokon, ahol a 3 napos rendezvényen a 1335-ös visegrádi királytalálkozó korszakát idézik fel, gyalogos és lovas lovagi tornával, várostrommal, solymász és táncbemutatóval. A rendezvény július én látogatható Hangulatos szalonnasütő est, mely során az ön ízlésének megfelelően állítjuk össze a nyársat, és a kiváló hangulatú estén, kedvenc borát, korsó sörét, illetve üdítőjét szolgáljuk fel Délutáni élményfürdőzés és szaunázás a visegrádi Termál hotel csodálatos nyitott fedett fürdőjében Egész napos barangolás a Szentendrei skanzenben, kisvonatozásra szóló jeggyel, vagy egész napos, helyben felvehető kerékpárkölcsönzéssel.

4 Bobozás a Visegrádi téli-nyári bob-pályán Belépők a Magyarország első strandfürdőjébe, mely idén 102 éves. Az 50 méteres medencébe, a 300 méterről feltörő 29 fokos karsztvízben úszhat és szaunázhat. Ezen programunkat javasoljuk összekötni egy esztergomi hangulatsétával, mely során vétek lenne kihagyni Európa második legnagyobb templomának, az Esztergomi Bazilikának a megtekintését Tatárbeefsteak és lazac-tatár bőségtál két személyre a borlapunkról választott kedvenc borával kísérve Szentmise Közép-Európa második legnagyobb templomába, az Esztergomi Bazilikában. Hétköznap reggel 8:30-kor, míg Szombaton és Vasárnap orgonajátékkal, kombinált belépőkkel az altemplomba-kincstárba-panoráma terembe-és a kupola kilátójába. Ezen programunkat érdemes összekötni egy esztergomi hangulatsétával, és a Dunán étívelő, Magyarországot Szlovákiával összekötő, csodálatos Dunai látképet nyújtó, eredeti szépségébe helyreállított, Mária Valéria-hídi sétával, mely során a mi vendégünk a Párkányi cukrászdában bármely süteményre és üdítőre. Kellemes levezetése lehet ezen programnak egy forró termálfürdőzés a programtól mindössze 5 percnyire lévő párkányi termálfürdőbe, vagy strandolás hazánk első, idén 103 éves strandfürdőjében és szaunájában Egész napos fürdőbelépő a szentendrei Vizesnyolcas élményfürdőbe, a páratlan szauna-világ használatával Bowlingozás a közeli 14 pályás bowling csarnokban Üdülésük bármely estéjére gyermekfelügyeletet biztosítunk csemetéi számára, amíg Ön romantikus vacsorán, városnézésen, hajóúton, táncos szórakozóhelyen, vagy moziban élvezi a szabadsága gyönyörű óráit kedvesével Napi horgászjegy a közeli horgásztavak ön által választott egyikéhez.

5 Kisvonatos városnézés Esztergomba, a Bazilika megcsodálásával, történelmi utcákon való barangolással órás salakos teniszpályánk használata a játék után kedvenc korsó sörét, pohár borát, üdítőjét, fagylaltkelyhét felszolgálva Esztergomi idegenvezetés a Bazilika megtekintésével, bámulatos panorámával, romantikus sétákkal Esztergomi kerékpáros városnézés, térképes útvonal ajánlóval, határon átívelő párkányi városnézéssel sörözéssel, fagylaltozással, sütemények kóstolásával Ha bármely nap úgy dönt, hogy csak pihenni szeretne, és nincs kedve egyik ajándék programunkhoz sem, akkor üdülése végén megajándékozzuk a kimaradt program később is felhasználható belépőjegyével Várjuk szeretettel! Szállás információ és elérhetőségeink: / Platán panzió és az Erdei Villa: 26/

IN VINO VERITAS hétvége

IN VINO VERITAS hétvége A Panoráma Hotel kibővítette hétvégi programkínálatát, mely a Kovácspataki- hegyek kellemes környezetében a szabadidő aktív eltöltésére irányul. IN VINO VERITAS hétvége Válassza programajánlatunkat, s

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagokban.

Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagokban. Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagokban. 4 szálláshely, 10 szobatípus, 30 féle választható ajándék program a csomagban! Szépkártyával, Erzsébet utalvánnyal és étkezési jeggyel

Részletesebben

Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagok, 30 féle választható ajándék programmal, páratlanul gazdag félpanziós ajánlattal!

Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagok, 30 féle választható ajándék programmal, páratlanul gazdag félpanziós ajánlattal! Varázslatos Wellness Vakáció, 2-3-4-7 éjszakás élmény csomagok, 30 féle választható ajándék programmal, páratlanul gazdag félpanziós ajánlattal! 4 szálláshely, 10 szobatípusából választhatja ki kedvenc

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

ÁRAINK forintban a 2016-os évre

ÁRAINK forintban a 2016-os évre ÁRAINK forintban a 2016-os évre Elő és utószezon szobára és ellátásra lebontva 2016. január 1. 2016. április 30. ( előszezon) kivétel ünnepek 2016. október 1. 2016. december 20. ( utószezon) kivétel ünnepek

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, élvezni szeretné a gyógyvíz nagyszerű hatásait vagy családi pihenéshez szállást keres,

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 Nyaralás a Görög Tengerparton Nyaralás a tengerparton az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelyén fürd helyén az Olimposz hegy lábánál lévő lév Paralián.

Részletesebben

" j e z ő v e e r. s z

 j e z ő v e e r. s z s z " j e z ő v e e r k y " A z é l m é n e E G É S Z N A P O S K I R Á N D U L Á S O K K é r j ü k v á l a s s z o n! Märchenland Meseország Vannak mesék, amelyek életre kelnek, és mi is részeseivé válhatunk!

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon!

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Balatonon Badacsony Balatonalmádi Balatonfüred Balatonkenese Balatonlelle - Csopak Siófok Zamárdi Velencei tó partján Gárdony Velence Tisza tónál Tiszafüred

Részletesebben

Laroba Wellness & Tréning Hotel****

Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre, a szálloda

Részletesebben

Kedves Csepeliek! Kellemes nyarat, jó időtöltést kívánok! Borbély Lénárd Csepel polgármestere

Kedves Csepeliek! Kellemes nyarat, jó időtöltést kívánok! Borbély Lénárd Csepel polgármestere Kedves Csepeliek! Az elmúlt években Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata nyaranta is színes, változatos programokat kínál a kerületünkben élők számára. Ez idén sem lesz másképpen. Célunk, hogy olyan

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1.

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1. MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR www.vacesvideke.hu www.izalapito.hu vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16 1. oldal A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton

Részletesebben

É É ö Ü É ő Ü É Ö Ó Ö Ó Ü Ü Ü É É É É ö É Ó É ö Ü Ü É Ö ő ő ö Ó ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ü É Ó É ő ö ö É ö ö ő ő ö ő ö É ö É ő ű É Ü Ü ö ő É É ö ő É Ü ö ö ö Ü É É ö É É ö É É É Ü É Ü Ü ő Ő ő Ü É É ő ö Ü ö Ü

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a 3 szintes 15 szobás, fűthető, egész évben nyitva

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő Sopron HOTEL SOPRON A szálloda az osztrák-magyar határ közelében és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. Wellness helyett

Részletesebben

550,-EUR helyett 460,-EUR 70,-EUR/hét július 05-12. július 12-19. Főszezon

550,-EUR helyett 460,-EUR 70,-EUR/hét július 05-12. július 12-19. Főszezon Az Aqua Natural Hotel Apartman Dalmácia gyöngyszemeként is emlegetett Trogír város Seget Donji részében található, mely kb. 1.500 méterre található Trogír központjától. Budapestről végig autópályán kb.:

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790.

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790. AMETISZT HOTEL HARKÁNY 7815 Harkány, Szent István u. 26-28. Tel: 72/279-339 Fax: 72/580 077 info@ametiszthotel.hu www.ametiszthotel.hu Ügyintéző: Bédáné Metz Mária PORTAI ÁRAK 2016 Érvényes: 2016. 01.

Részletesebben

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÁLLÁSHELYEK Castrum Termál kemping**** és Apartman*** Bodai Pihenőház Fürdőkert Ifjúsági Szálló www.szallas.hbholding.hu Köszöntöm Önt kedves érdeklődő! Kiadó: Hajdúböszörményi Vagyonkezelő

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont Önnek is jár a kikap kapcsolódá ás 2012. május - június www.tescoutazas.hu 06 40 525 552 Rovinj Horvátország 19 500 Ft 3 éjszaka hotel **, reggelivel, kétágyas szobában 97 Clubcard pont Önnek is jár a

Részletesebben

2016. január 22-24. péntek-vasárnap

2016. január 22-24. péntek-vasárnap Szent Vince napján ismét együtt egy újabb kiváló évjáratért 2016. január 22-24. péntek-vasárnap A borosgazdák több évszázados tapasztalatán nyugszik a kijelentés, miszerint ha megcsordul Vince, tele lesz

Részletesebben

Nyitva tartás: hétfő kivételével naponta 10 00-12 00 és 14 00-17 00 ; Gyöngyös 3200, Szent Bertalan út 3.

Nyitva tartás: hétfő kivételével naponta 10 00-12 00 és 14 00-17 00 ; Gyöngyös 3200, Szent Bertalan út 3. Nagyrédei Kecskefarm, Nagyréde Kézműves kecskesajtok kóstolása egy csodálatos családi birtokon. A program egyéni bejelentkezés alapján történik és a házigazda személyesen a vendégekkel járja be a birtokot.

Részletesebben

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek

1.. Touring Hotel SZOBAÁRAK. Az árak forintban értendőek Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 27/2015. (XII.15.)önkormányzati rendelete a Fürdő és Gyógyászati Központ és a Jurta tábor által üzemeltetett szálláshelyek. évi díjtételeiről Cserkeszőlő

Részletesebben

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata

A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata A tihanyi Aquilo Hotel Panoráma konferencia / rendezvény szolgáltatási csomagajánlata Ajánlattevő telephelye: Aquilo Hotel Panoráma H-8237 Tihany, Lepke sor 9-11. Tel.: 00 36 87 538 220 Fax: 00 36 87 538

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű ű ű Ú ű ű ű ű Ó ű ű ű ű Ü É ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű É Ó Ú Ó Ü Ő Ó Ó ű É ű ű ű É ű É ű ű ű ű Ö Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű É É ű Ö ű ű ű ű É ű ű ű ű ű ű ű Ö

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2016. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2016 A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest **** superior wellness- és konferencia szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője

Részletesebben

VESZPRÉM ISMERTSÉGE ÉS IMÁZSA MAGYARORSZÁGON 2006. Vezetői összefoglaló

VESZPRÉM ISMERTSÉGE ÉS IMÁZSA MAGYARORSZÁGON 2006. Vezetői összefoglaló VESZPRÉM ISMERTSÉGE ÉS IMÁZSA MAGYARORSZÁGON 2006. Vezetői összefoglaló Előzmények A Touirnform Veszprém megbízásából 2006. májusában és novemberében országos szintű reprezentatív kutatás készült Veszprém

Részletesebben

É Ú ű Ö ű ű ű ű ű Ü ű ű ű ű ű Ú Ü ű Ú Ö ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű É ű Ö ű Ö Ú Ó ű ű Ü Ú ű É Ó ű ű ű Ö ű ű É ű É É Ö É É É É É Ö Ö É Ú É Ó Ú É É Ö Ö Ö ű Ó ű Ö ű ű ű ű

Részletesebben

ö ó É ó Ú ÜÉ ó ö ó ó ö É ó ó ó ó Ü ó ó É ó ó Ú ó ő Úó É ö ó Ü ó ó ó ó Ú ó Ü ó É Ó ő ó ó ó ó ö É ö ó ó Ü ó É ö ó ó ó É ó É Ü ó ó ö ú Ö É Ú É Ü É ó ó ó Ü ó Ü ő É Ö Ó É ó ó ó ó ó ó ó ó ó ö ó Ó ő ö ó ó ó ó

Részletesebben

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione

Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Hotel GRAN SAN BERNARDO*** - Riccione Tengertől való távolság: 50 m homokos (Strandszervíz a helyszínen fizetendő). Elhelyezkedés: 1,5 km-re a Viale Ceccarinitől és kb.3 km-re Riccione Spatól. Szolgáltatások:

Részletesebben

É ü ü ű ü Ü ü É É ü Ó Ú É É Ö É Ó ű ű ű ű ü ű ü ü Ú ü ű ü ü ű ü Ó ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü Ö Ü ű ü ü ü ü ű ü ü É ű ü ü ü ü ű Ü Ö É ü ü ü ü É ü ü ü É ü ű ű ü ü ü ü ü ű ü ü ü Ó ü ü ű ű ü ü ü ü ü ü É ű ü É Ó ü

Részletesebben

Ú É ő ő ő ő ő Ú É ő ő ő ő ű ű ő ő ő ő ő ű ű ő ő ő Ú ő Ú É É Ú Ú ű ű ő ő É ő Ó ű ű ő ő ű ő É Ó Ü ő ű ő ő ű ő ű Ó É É Ó Ü Ü ő Ú Ü É É Ú É É ő É Ú É Ó É Ü ő ő Ú É ő ő ű ő ű Ú ő Ü É Ú É ő ő É É ű ő Ú É Ü ű

Részletesebben

É Ő ú ú Ü Ú Ü ú Ü Ú Ú Ú Ü Ü Ú ű Ü ú É Ü Ü Ü Ú ú ű Ü Ü Ü ű ű Ü Ü ú Ú ű Ü ű Ú ű Ü ű Ú Ü É É ű É É É É É Ü Ü Ü É ÉÉ Ö ú É É É É ÉÉ É É É ű ú Ó Ö ú Ó Ö ú Ó ú ú Ü Ü ú É É É Ö Ö Ö Ó Ü Ú Ó É É É É Ü Ú Ó Ő Ó ú

Részletesebben

Ö É ű Ú ő Ú ő ű ő ő ő ű Ü ő Ú Ú Ú Ú Ú ű Ü É ű ő ő Ú Ú É Ú ő Ú ő Ú ő É ő Ó É ő ű ű ő ő ő Ó Ú Ó ő ő Ü ő ő ű Ü Ú Ú Ü Ú Ó Ú Ú Ü Ü Ü ő Ö Ö É É É É É É Ó ő ő ű ő ű ű ű ő ő Ú É Ú É Ü űé É Ú ő ő É ő Ü ő ű É É

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ

46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ Tiszántúli 46. VILLAMOSENERGIA IPARI SAKKTALÁLKOZÓ PROGRAMFÜZET Kedves Sporttárs! Tiszántúli Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság fontos résztvevője és egyben Magyarország egyik legnagyobb vállalata.

Részletesebben

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14.

86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest. 2013. december 12-14. 86. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése Dermatológiai Továbbképző Tanfolyam és XII. Dermato-Pharma Szakkiállítás ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Ramada Resort Aquaworld Budapest 2013. december 12-14. www.convention.hu

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programjai 2016. március

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programjai 2016. március Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programjai 2016. március március 4. március 12. CSILLAGDAI ESTÉK Hortobágy-Mátán található Fecskeház erdei iskola fényszennyezés-mentes környezetben áll, így kiválóan

Részletesebben

É ö ü ú ü ö ú ö ü ö ü ú ü ű ü ü ö ö ö ú ü ö ü ü ö ü ü ü ü ü Ü ü ö ú ü ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ö ü ö ü ö ö ú ö ü ö ü ö ö ö ú ö ö ö ö ú ú ö ü ö ü ú ü Ú É ö ö ö ö ö ú ö ű ö ű ö ú ö ö ú Ú ü ö ö ö ö

Részletesebben

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Balatonkenese Balatonfüred Bánk Bükfürdő Cegléd Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Lenti-Gosztola

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

Tavasz Jeles Kaposvár Festők Városa Hangulatfesztivál. A program siketek és hallássérültek számára ajánlott.

Tavasz Jeles Kaposvár Festők Városa Hangulatfesztivál. A program siketek és hallássérültek számára ajánlott. Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Á Á É É Ü Á Ú Ü é ő ó ő ő í é Á é é é í ő í ó ó í ü é ó é ő ő ő í í ü ő í ő ü ő í ö ü ő í í ó ő é é é ó é é é é é é é ü é é é é é é ú ó é ö é é é é í ü ü ő é ő é ó é ő é ü ő í ó ü ő í Í ö ő ü ü ő ö é é

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

É ő ö ö ö ö ő ő ö ö ö ö ő Ü Ü É ö Ü Ü Ü ő ö É É É É É É É É É ö ű ö ő É É Ü É É ő ö ő É ö Ü Ó É ö É É Ü Ó ű É É É Ó É Ü Ü É Ü Ü ű É Ó ű ű Ó Ü É É Ó ő ő ö ö ő ö ö ö ő ö ö ő Ű Ü ö Ó Ó Ö Ü ő ö É Ö ö ő Ó Ó

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető A /07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

észak-alföld Nyíregyháza-Sóstó Tiszafüred DEBRECEN Hajdúszoboszló Kisújszállás Martfű

észak-alföld Nyíregyháza-Sóstó Tiszafüred DEBRECEN Hajdúszoboszló Kisújszállás Martfű észak-alföld Dióhéjban Észak-Alföldről: gyógyító erejű vizek, szórakozásra csábító élményparkok, Hortobágy, mint Világörökség, romantikus Tisza vidék, érintetlen természet, egyedi kultúra, máig élő hagyományok,

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2015 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest**** superior konferencia- és wellness szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri

Részletesebben

Í Ó ö ő ő ö ö ó ö ö ó ö ö ö ő ó ó ö ö ő ő ő ó ö ö ó ó ó ó ó ó ó ö ó ú ő ö ő ó ö ó ö ő ö ő ö ő ö ö ó ó ő É É Ú Ú Ő ú ó ó Ü Ő ő É É ú É ő ó ó ú ö ó ó ő É É É ó ű ő ú ó ő ő ó ó ó ó ö ö ó ó ö ő ú ö ö É É É

Részletesebben

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR H6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Fax: +36 76 356 045 Mobil: +36 30 9559 056 Email: gereby@gereby.hu www.gereby.hu Miként is lehetne szavakkal leírni

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad

Szalajka Fogadó ***, Szilvásvárad A SZALAJKA FOGADÓ ÉS ÉTTEREM*** IDEÁLIS TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN. Számos cég választja fogadónkat csapatépítő programjai, vállalati képzései és rendezvényei helyszínéül. A Bükk-hegység és nemzeti

Részletesebben

RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ RÉVFÜLÖP TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ /2014.(07 ) sz. Határozat JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ JÖVŐKÉP ÉS CÉLOK (314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 2. melléklet I. fejezet tartalmi követelményei szerint) 2 0 1

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 812 01 Idegenvezető Tájékoztató

Részletesebben

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu Vízben jók vagyunk! A vizek éve 2008 Decemberben Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Ajándékozzon pihenést Kedves Vendégünk! Hamarosan elérkezik a karácsony, az utcákon kigyúlnak az adventi

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

É ő Ü ő ő ű É ő ő ű É Ó Ö Ó Ó Ó ő É É ő Ü É Ü É ő Ü É ő Ü ő É ő ű ő ű ő Ó Ú Ú É É É Ú É ő É É Ü Ü ő ő ő ű Ü ő É É ő Ü ő ő É É Ú Ü ő Ú Ü Ó ő ű Ú ő ő Ú Ú ő ő ű ű ű ű É ő ű ű ő ű ű ő ő Ú ő ő ő ő ő Ú ű É ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben