Az Online Controller KKRP01A. Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Online Controller KKRP01A. Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát:"

Átírás

1 Daikin Split beltéri egységek számára biztosítja az eddig nem elérhető funkciók gazdag választékát: Szabályozási lehetőség LAN-on keresztül Szabályozás Interneten keresztül PC vagy okostelefon segítségével értesítés Az Online Controller Planner(tervező) funkció egyszerű programozási lehetőség, arra, hogy pontosan mikor és mit csináljon a berendezés Csoportos vezérlési lehetőség több Split beltéri egység esetén Váltás és tartalék gép üzemmód (redundancia) technikai alkalmazások esetén Érintőképernyős vagy egyszerűsített fali szabályozó SNMP protokoll támogatás IT és Telecom alkalmazások számára S21 csatlakozóval NEM rendelkező beltérikhez NEM csatlakoztatható Online Controller, még KRP980A1 kiegészítő adapterrel sem! csatlakoztatható... nem csatlakoztatható FTXN-L9 FTX-JV FTX-GV CTXS-K, FTXS 20~25 K FTXS K FTXS-G FTXG-J FTXR-E FVXG-K FVXS-F FLXS-B

2 Szabályozás Local Area Network-ön (LAN) keresztül: Hozzáférést ad a berendezés szinte mindegyik funkciójához az ugyanarra a hálózatra csatlakozó PC-n, okostelefononvagy táblagépen keresztül (Internet hozzáférés nem szükséges, felhasználó regisztrálása szükséges- no account set-up) Hogyan működik? Az Online Controllernekvan egy beépített weblapja, amihez hozzáférhet, ha csatlakozik ugyanabba a hálózatba (pl.: az otthoni hálózata). A web oldal úgy lett kialakítva, hogy még egy kisméretű okostelefonképernyőjén is átlátható legyen.

3 Szabályozás Interneten keresztül és/vagy iphone / ipod / ipad segítségével: Hozzáférés a légkondicionáló berendezéshez bárhonnan a világon Interneten keresztül: Bekapcsolhatja a készüléket bárhonnan, így hazaérve kellemes, hűvös otthon várja Biztonság Figyelmezteti ben, ha valamilyen hiba lépne fel Kényelem Nem kell keresgélnie a vezeték nélküli távirányítót, ha a kutya elvitte és elásta az udvarban Hogyan működik? Az Online Controllerkapcsolatot létesít a hálózata és az onlinecontroller.euszerverek között. Az iphonealkalmazás ill. az Internetes vezérlés ezután a weblap segítségével történik. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia semmilyen bonyolult beállítás miatt a routerrel(mint például: portforwarding, dinamikus DNS vagy más egyebek, amelyek egyébként szükségesek lennének). Csak egy fiók létrehozása szükséges (ingyenes) a ahol regisztrálják az ÖnOnline Controllerének MAC címét.

4 Csoportos vezérlési lehetőség több Split beltéri egység esetén: Parancsot küld egy berendezésnek (vezeték nélküli, vezetékes szabályozón vagy Online Controlleresfunkciókon keresztül), ami lemásolható az összes többi berendezésre a csoportban (30 db-ig). Lehetséges, hogy kiválassza melyik egységek vannak egy csoportban, és a fennmaradók közül melyek egyedileg vezérelhetők. Hasznos lehet nagy térben lévő alkalmazásokhoz Hogyan működik? Mindegyik beltéri egységnek szüksége van a saját Online Controllerkiegészítőjére (), amelyek ugyanarra a hálózatra vannak csatlakoztatva. Ha LAN-on keresztül szeretne szabályozni vagy nem szükséges Internet kapcsolat, akkor a kapcsolódás megoldható egyszerű hálózati hub-onkeresztül (egyike a legolcsóbb ill. a legegyszerűbb hálózati elemeknek). Egy PC szükséges a szabályozók beállításához egy Master-ként, a többi pedig Slave-ként.

5 Váltás és Tartalék gép üzemmód technológiai alkalmazásokhoz: Egy tartozék a csoportos szabályozási funkcióhoz megoldás a technológiai (IT) alkalmazásokhoz. ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 24 C Be lehet állítani egy tartalék egységet egy csoporton belül. Ez az egység készenléti üzemmódban működik majd (magasabb beállítási ponton üzemel beállítható, hogy mennyivel magasabban). Ha a kapacitás nem elegendő és a levegő hőmérséklete emelkedik, a tartalék egység automatikusan elkezd hűteni, amíg a levegő hőmérséklete eléri a beállított hőmérsékleti pontot Ha egy másik készülék meghibásodik, a tartalék egység beállított pontja automatikusan egy alapszintre vált, így helyettesítve a meghibásodott egységet TARTALÉK Ha nem fordul elő probléma a beállított ideig (pl.: 24 óráig), automatikusan a csoport egy másik egysége veszi át a tartalék egység szerepét, annak érdekében, hogy egyensúlyban legyenek az üzemidők - VÁLTÁS VÁLTÁS TARTALÉK ON, Hőm.= 24 C ON, Hőm.= 22 C ON, Hőm.= 22 C HIBA ON, Hőm.= 22 C HIBA ON, Hőm.= 22 C

6 SNMP protokoll támogatás IT és Telecom alkalmazásokhoz A technológiai alkalmazások funkcionalitásának egy további növelési lehetősége, az SNMP protokoll támogatása. SNMP = Simple Network Management Protocol Ez egy protokoll az informatikai és a távközlési iparban, a hálózati eszközök felügyeletére (pl.: routerek, switchek, ), hogy biztosítsák a maximum up-time -ot, és meghibásodás esetén a lehető leggyorsabb reagálást. Az Online Controller támogatja az SNMP Agent funkciót, és így képes jelenteni a hálózati felügyeleti központnak a légkondicionáló állapotáról (pl.: abban az esetben, ha egy informatikai helyiséget hűt). A műszaki menedzser értesítést kap a légkondicionáló meghibásodásáról ugyanazon a rendszeren keresztül, amin keresztül az informatikai értesítéseket kapja (IT).

7 Telepítés és kapcsolás Csatlakozó kábel (1.3m) S21 Ügyfél routerjevagy integrált router- ADSL/Kábel modemje CAT5 hálózati kábel (meglévő) Telepítés 1: LAN-on keresztül Lehetővé teszi a szabályozást LAN-on keresztül (helyi hálózat): A telepítéshez szinte semmilyen informatikai tudás nem szükséges, ha az alábbiak érvényesek a router beállításaira DHCP engedélyezett (automatikus IP-cím) Nincs MAC-cím szűrő Ha a LAN hálózat csatlakozik az Internetre (normál otthoni hálózat Internettel ADSL/Kábelen keresztül) Lehetséges automatikus szabályozás a vagy iphone/ipod/ipadalkalmazáson keresztül. (Először regisztrálni kell a web oldalon az Online Controller-hez való csatlakozáshoz) A berendezés(ek) szabályozásához LAN-on keresztül és/vagy a csoportos vezérlés beállításához az egyiknek meg kell tudnia az Online ControllerIP címét, amit a routeradott neki. Ez megtalálható a router adminisztrációs web oldalán vagy a oldalon, amint az Online Controller regisztrálva lett.

8 Telepítés és kapcsolás Telepítés 2: Vezeték nélküli LAN (WIFI) S21 KKRPW01A CAT5 hálózati kábel egy csatlakozási ponttal (meglévő) Egy külső, vezeték nélküli pontot külön kell megvásárolni (Asus WL-330g, Netgear WNCE 2001, Tenda W150m) A hozzáférési pont az Online Controller-rőlkapja a betápot, ehhez szükséges a KKRPW01Akiegészítő. Ellenkező esetben a hozzáférési pont más eszköztől kell, hogy kapja a betápot. Ez a telepítés több informatikai ismeretet igényel, mert a vezeték nélküli LAN hálózatok általában jelszóval és/vagy MAC-címszűrővel védettek. Éppen ezért először csatlakoztatni kell a számítógépet a hozzáférési ponthoz és beállítani, hogy hozzáférjen az ügyfél WIFI-jéhez. Ha a LAN hálózat csatlakozik az Internetre (normál otthoni hálózat Internettel ADSL/Kábelen keresztül) Ügyfél routerjevagy integrált router- ADSL/Kábel modemje Szabályozni a oldalon vagy iphone/ipod/ipad alkalmazáson keresztül lehetséges

9 Telepítés és kapcsolás S21 Telepítés 3: Csak csoportos vezérlésre Ha csak csoportos vezérlésre van szükség (csoportos vezérlés/tartalék gép és váltás), a lehető legolcsóbb megoldás ha egy hálózati hubothasznál (elérhetőek a legolcsóbb hálózati elemek) Csatlakozó kábel (1.3m) A csoportos vezérlés természetesen az előző kettő telepítési típusnál is elérhető. Hálózati hub Számítógép szükséges a kezdeti beállításokhoz Minden beltéri egységnek rendelkeznie kell a saját kiegészítővel Internetről ill. iphonealkalmazás segítségével történő szabályozás ennél a beállításnál nem lehetséges Egy kis informatikai tudás szükséges az üzembe helyezéshez A számítógépet fix IP címre kell beállítani : és az alhálózati maszkot pedig: Először csak egy Online Controllertkell bekapcsolni (vagy csatlakoztatni a hub-ra), csatlakoztatva (gyári IP cím: ) megváltozik az IP címe (pl.: re) Aztán a következő Online Controllertkell bekapcsolni/csatlakoztatni és konfigurálni egy másik IP címre (pl.: ) Stb.

10 Kiegészítők Ha a mellékelt 1,3 m hosszú S21-re csatlakozó kábel nem elég hosszú, akkor lehetséges meghosszabbítani a KKRPM01AKülső szerelő készlettel. A hosszabbító kábelt egyénileg kell biztosítani a kívánt hosszúság alapján. 20 m-ig(utp/ftp 24 AWG csak 5 eres ) 40 m-ig(utp/ftp 24 AWG 8 eres full) 150 m-ig(nyy 5x1,5) S21 A WIFI betápkábel KKRPW01Alelérhetővéteszi a felsorolt vezeték nélküli hozzáférési pontoknak a betápotmagától az Online Controllertől, ezáltal elkerülhetőek a további betápvezetékek a légkondicionáló berendezéshez. A WiFibetápkábel az Online ControllerModbusáthasználja áramforrásként és egy USB aljzatba vezeti azt. Azonban, a Modbusáramforrás által biztosított feszültség jóval nagyobb, mint amekkorát az USB szabvány megenged (12 V és 5 V). A felsorolt vezeték nélküli pontok képesek ezzel a magasabb feszültséggel is dolgozni, viszont, ha egy másfajta hozzáférési pontot használ, kérem először ellenőrizze a tápegységét.

11 Kiegészítők AKBRC01AÉrintőképernyős LCD fali szabályozó a BRC944 vezetékes szabályozó egy high-techalternatívája. Ez egy kék háttérvilágítással rendelkező érintőképernyős szabályozó, amely biztosítja az alapvető funkciók vezérlését. (Speciális funkciók, mint például az időzítő és az UruruSararapárásító funkciója nem szabályozható ezen keresztül ). S21 Modbuskommunikációs kábel, a 4-eres kábel nem tartozék (max1200 m) AKBRCS01AEgyszerűsített fali szabályozó megfelelő szabályozási megoldás például kereskedelmi alkalmazásokhoz, ahol korlátozott funkciók állnak a végfelhasználók rendelkezésére. Például: a végfelhasználó nem látja a tényleges beállított hőmérsékleti pontot, de tud választani, ha hidegebbet vagy melegebb levegőt szeretne. Üzembe helyezés során meghatározható egy tartomány, amelyen belül a végfelhasználó szabályozhat. Ugyanúgy csatlakozik, mint az Érintőképernyős fali szabályozó.

12 Mi szükséges az Internetes szabályozáshoz? Az Internetes szabályozás (egy fiók a oldalon) a telepítővel állítható be: az üzembehelyező, a végfelhasználó vagy a Daikinmunkatársai által. Bármely esetben a következők szükségesek. 1. Az Online Controllernekmuszáj Internet kapcsolatot biztosítani. Ezt ellenőrizheti, úgy, hogy csatlakozik a helyi hálózatra (LAN). 2. Tudnia kell az Online ControllerMac címét. 3. cím, amit felhasználó névként kell használnia oldalon és jelszót ill. elfelejtett jelszót küldeni 4. A berendezés földrajzi helye (opció) a helyi időjárás előrejelzés eléréséhez, amely megjelenik, amikor az Internetes szabályozást igénybe veszi.

Tartalomjegyzék. Hálózati beállítások...24

Tartalomjegyzék. Hálózati beállítások...24 Tartalomjegyzék A készülék tulajdonságai... 4 A csomag tartalma... 4 Rendszer követelmények... 4 Bevezetés... 5 Tulajdonságok... 5 Hardware tulajdonságok... 7 Elülső oldal... 7 Hátulsó oldal... 8 Technológiák

Részletesebben

IP-Bridge v1.11. Telepítői és kezelői útmutató

IP-Bridge v1.11. Telepítői és kezelői útmutató IP-Bridge v1.11 Telepítői és kezelői útmutató Tartalomjegyzék 1. Műszaki információ 2. A készülék feladata, felhasználási területei 3. A modul bekötése 3.1. A bemenetek bekötése 3.2. A kimenetek bekötése

Részletesebben

Installálás... 9. Beállítások...12

Installálás... 9. Beállítások...12 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A készülék tulajdonságai... 4 A csomag tartalma...4 Rendszer követelmények...4 Bevezetés...5 Tulajdonságok...6 Hardware tulajdonságok...7 Csatlakozók...7 LED-ek...8 Installálás...

Részletesebben

FRITZ!Box Fon 5124. 2 FRITZ!Box Fon

FRITZ!Box Fon 5124. 2 FRITZ!Box Fon FRITZ!Box Fon 5124 Ez a dokumentáció és a hozzá tartozó programok (szoftver) szerzői jog által védettek. Az AVM a szoftver használatára nem kizárólagos jogot ismer el, amelyet kizárólag úgynevezett tárgykód

Részletesebben

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt

Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt 02 Mindig, mindenhol ellenőrzés alatt A Daikin új szabályozási megoldást kínál az otthoni beltéri egységek fő funkcióinak monitorozására és vezérlésére. A rendszer végfelhasználó-barát

Részletesebben

Hálózati használati útmutató

Hálózati használati útmutató Multiprotokoll on-board Ethernet nyomtatószerver Hálózati használati útmutató HL-5250DN HL-5270DN Kérjük, a nyomtató használata előtt gondosan olvassa el a kézikönyvet. A kézikönyvet bármikor megtekintheti

Részletesebben

NAS Hard Drive. Használati útmutató

NAS Hard Drive. Használati útmutató NAS Hard Drive Használati útmutató Magyar Tartalomjegyzék BEVEZETÉS 3 VEZÉRLŐK, CSATLAKOZÓK ÉS JELZŐFÉNYEK 3 Előlap 3 Hátlap 4 TUDNIVALÓK A MEREVLEMEZRŐL 5 A NAS-MEGHAJTÓ HELYE AZ ASZTALON 6 TARTOZÉK SZOFTVER

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

CentralControl CC51, CC31. Szerelési és kezelési útmutató. Vezérlőközpont

CentralControl CC51, CC31. Szerelési és kezelési útmutató. Vezérlőközpont CentralControl CC5, CC3 hu Szerelési és kezelési útmutató Vezérlőközpont Fontos információk: a szerelő / a villamos szakember / a felhasználó számára Kérjük ennek megfelelően továbbadni! Ezt az eredeti

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés

Gyors üzembe helyezés Gyors üzembe helyezés AC1200 WiFi tartománybővítő EX6150 típus Kezdő lépések A NETGEAR WiFi bővítő a meglévő WiFi hálózat jelének erősítésével kibővíti a WiFi hálózat hatókörét, és fokozza a nagyobb távolságú

Részletesebben

Köznet szolgáltatások ismertetése

Köznet szolgáltatások ismertetése Köznet szolgáltatások ismertetése A Köznet keretében az Intézményi végpontok számára nyújtott szolgáltatások ismertetése 2013. november 28. v 2.00 2 1. Köznet induló szolgáltatási csomag A Köznet induló

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben

External Hard Drive NAS. Felhasználói útmutató Magyar

External Hard Drive NAS. Felhasználói útmutató Magyar External Hard Drive NAS Felhasználói útmutató Magyar 1 Tartalom Bevezető 6 Vezérlők, csatlakozók és jelzőfények 6 Előlap 6 Hátlap 7 A merevlemez 8 A NAS-meghajtó helye az asztalon 8 Milyen felülettel:

Részletesebben

U.S. Robotics 802.11g 54Mbps Router

U.S. Robotics 802.11g 54Mbps Router U.S. Robotics 802.11g 54Mbps Router FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ rev 1.0 9-04 R24.0778.00 Védjegyek: A többi termék és cégnév az adott nevek tulajdonosainak bejegyzett védjegyei. TARTALOMJEGYZÉK A 802,11g 54Mbps

Részletesebben

N vezeték nélküli router Felhasználói kézikönyv

N vezeték nélküli router Felhasználói kézikönyv N vezeték nélküli router HU Felhasználói kézikönyv F5D8233qs_4 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 1 A vezeték nélküli hálózat előnyei... 1 Az N vezeték nélküli router elhelyezése... 3 2. Termék áttekintése...

Részletesebben

Műszaki segítség. A csomag tartalma. CENTRIA WNDR4700/WNDR4720 Telepítési útmutató

Műszaki segítség. A csomag tartalma. CENTRIA WNDR4700/WNDR4720 Telepítési útmutató Műszaki segítség A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a https://my.netgear.com weboldalon. Regisztrálnia kell termékét, mielőtt

Részletesebben

A csomag tartalma. Műszaki segítség. N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit WNDR4500 útválasztó telepítési útmutató

A csomag tartalma. Műszaki segítség. N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit WNDR4500 útválasztó telepítési útmutató Műszaki segítség Köszönjük, hogy NETGEAR terméket választott. A készülék telepítését követően keresse meg a gyári számot a készülék címkéjén, és a számmal regisztrálja a terméket a https://my.netgear.com

Részletesebben

Gyors Elindulási Útmutató

Gyors Elindulási Útmutató Gyors Elindulási Útmutató 802.11b/g/n PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 3/2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK IP-cím http ://192.168.1.2 Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv

Szerelési és üzemeltetési kézikönyv Szerelési és üzemeltetési kézikönyv IP kamera PNI IP541W Pagina 1 Pagina 2 1. Egy. BEVEZETÉS Ez a készülék egyesíti a kamerát, a kiváló minőségű internet -kapcsolat és a nagy teljesítményű webszerver,

Részletesebben

IDENTIVISION IIP- IP NVR rögzítők. Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN

IDENTIVISION IIP- IP NVR rögzítők. Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN IDENTIVISION IIP- IP NVR rögzítők Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN TARTALOMJEGYZÉK 1. A termék bemutatása...4 1.1 Termék áttekintése...4 2. Alapműveletek...4 2.1 Bejelentkezés...4 2.2 Plug&Play

Részletesebben

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé.

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé. Megjegyzés: A DVR hálózati tápegysége 12V DC 3A, kérem ellenőrizze az adapter mielőtt üzembe helyezi az eszközt hogy megfelel-e a követelményeknek. Ne helyezze a DVR-t olyan helyre ahol eső, nedvesség

Részletesebben

N150. Vezeték nélküli router. Felhasználói kézikönyv. Magyar. 8820aa01125hu F9K1009. or БЪЛГАРСКИ. English. Français. Deutsch. Español.

N150. Vezeték nélküli router. Felhasználói kézikönyv. Magyar. 8820aa01125hu F9K1009. or БЪЛГАРСКИ. English. Français. Deutsch. Español. Magyar N150 Vezeték nélküli router English Français Deutsch Nederl ands Español Italiano Português POLSKI ČEsK Y SLOVENSK Y MAGYAR Felhasználói kézikönyv РУССКИЙ or БЪЛГАРСКИ ROMÂNĂ ΕΛ ΛΗΝΙΚ Α Türkçe 8820aa01125hu

Részletesebben

AVD715, AVD717 MPEG-4 DVR FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

AVD715, AVD717 MPEG-4 DVR FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ AVD715, AVD717 MPEG-4 DVR FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Nagy tárolókapacitású modell CD íróval A modell aktuális külső megjelenése eltérhet a képen látható modelltől. 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS

Részletesebben

Wireless-N otthoni vezetéknélküli router

Wireless-N otthoni vezetéknélküli router FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Wireless-N otthoni vezetéknélküli router Model: WRT120N A kézikönyv használata A kézikönyv használata A kézikönyv olvasása közben különböző ikonokkal találkozhat, melyek egy adott

Részletesebben

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD Media Player with 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD Media Player with 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD Media Player with 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD Media Player with 3D & Android Table of contents 1.0 Bevezetés... 4 1.1 Funkciók és jellemzők... 4 1.2

Részletesebben

SEC-CAM - AHD Megapixel Rögzítők. Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN

SEC-CAM - AHD Megapixel Rögzítők. Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN SEC-CAM - AHD Megapixel Rögzítők Felhasználói leírás Dokumentum verzió: v1.7 HUN TARTALOMJEGYZÉK 1. A termék bemutatása... 4 1.1 Termék áttekintése... 4 1.2 16102-Előlap/Hátlap... 4 1.3 4101, 8101 Előlap/Hátlap...

Részletesebben

EM4484 Vezeték nélküli IP-kamera

EM4484 Vezeték nélküli IP-kamera 2 MAGYAR EM4484 Vezeték nélküli IP-kamera Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási feltételek... 3 2.0 Bevezetés...

Részletesebben

16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER

16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER AVC787 V1.2 1 AV TECH AVC787 16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER 8/16 CSATORNA AVC787 V1.2 2 Köszönjük, hogy elolvassa, mielőtt a készüléket üzembe helyezi Először is, szeretnénk elismerésünket

Részletesebben

16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER

16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER AVC787 V1.2 1 AV TECH AVC787 16 CSATORNÁS MPEG-4DVR DIGITÁLIS VIDEORECORDER 8/16 CSATORNA AVC787 V1.2 2 Köszönjük, hogy elolvassa, mielőtt a készüléket üzembe helyezi Először is, szeretnénk elismerésünket

Részletesebben

Termékkatalógus. 2009 tavasz nyár

Termékkatalógus. 2009 tavasz nyár Termékkatalógus Termékkatalógus 2009 tavasz nyár 2009 Tartalomjegyzék Vezetéknélküli routerek összehasonlítása 3 Otthoni hálózatok 4 Multimédia vezetékek nélkül 5 Vezetéknélküli nyomtatás 6 Kizöldül a

Részletesebben