Széchenyi István Római Katolikus Középiskola.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Széchenyi István Római Katolikus Középiskola. titkarsag@szechenyi60.hu"

Átírás

1 SZÉCHENYI ISTVÁN RÓMAI KATOLIKUS KÖZÉPISKOLA Intézmény neve: Széchenyi István Római Katolikus Középiskola Címe: 3000 Hatvan, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. Telefon/fax: 37/ ; - cím: Iskola web lapja: Igazgató neve: Pályaválasztási felelős: Fehér Józsefné Valakovicsné Lakatos Marianna OM azonosító: A SZÉCHENYI ISTVÁN RÓMAI KATOLIKUS KÖZÉPISKOLA szeretettel várja az ismeretekben és személyiségjegyekben gazdagodni vágyó fiatalokat. Értéket megőrző és értéket közvetítő iskolánkban a keresztény pedagógia értékeit közvetítjük, ezért kiemelt nevelési területünk az erkölcsi nevelés. Alapvető elvárásunk minden leendő diákunkkal szemben a keresztény erkölcsi normákon alapuló nevelés és oktatás elfogadása. Az iskola képzési kínálata: Intézményünk eszközfelszereltségének korszerűsítésével, az oktatás tartalmának fejlesztésével minőségi szakképzést biztosít. A szakképzés új rendszerében már a évfolyamon - a közismereti oktatás mellett - ágazati szakközépiskolai képzés folyik a következő ágazatokon: - közgazdaság ágazaton, ahol a tanulók megtanulják a szükséges jogi pénzügyi, adózási, számviteli és statisztikai ismereteket, - informatika ágazaton, ahol információtechnológiai alapokat, hálózati ismereteket, adatbázis- és szoftverfejlesztést tanulnak, - ügyvitel ágazaton, ahol gépírást, levelezési, vállalkozási, protokoll ismereteket és üzleti kommunikációt tanítunk szeptember 1-től indítunk gimnáziumi oktatást iskolánkban. Általános tantervű csoport indítását tervezzük, ahol általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás folyik. A gimnázium alapfeladata, hogy felkészítse tanulóit az érettségi vizsgára, a munkába állásra illetve a felsőfokú tanulmányok megkezdésére. Két idegen nyelv tanulása kötelező. Az ágazati szakmai képzések célja a szakmai elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása, készségek és képességek fejlesztése, felkészítés a szakmai alapozó tantárgyakból a komplex magasabb szintű szakmai érettségire, illetve az előzetes szakmai tudás beszámításával, az érettségi utáni szakképzésre és szakirányú továbbtanulásra. A 12. évfolyam befejezése után a tanulók a közismereti tárgyak mellett 5. tantárgyként kötelező érettségi vizsgát tesznek az általuk tanult ágazati szakmai ismeretekből. Ez a szakközépiskolai érettségi az adott ágazatnak megfelelő munkakör betöltésére jogosító végzettséget is ad és szakirányú továbbtanulásnál többletpontokra jogosít.

2 A gyakorlatorientált képzésünk célja, hogy a végzett diákok jó esélyt kapjanak az életkezdéshez, magas fokú, a mindennapi munkájuk során jól hasznosítható ismereteket szerezzenek, jó gazdasági, informatikai és ügyviteli szakemberekké váljanak. Ezen cél elérését segíti informatika és ügyvitel ágazaton a évfolyamokon a külső gyakorlati helyen eltöltendő összefüggő nyári szakmai gyakorlat. A nálunk szerzett érettségi bizonyítvánnyal betölthető munkakörök: Szakközépiskolai ágazat Betölthető munkakör /végezhető tevékenység Megnevezése FEOR száma INFORMATIKA Számítógépes rendszerkarbantartó 3142/9 KÖZGAZDASÁG Pénzügyi, statisztikai, biztosítási adminisztrátor 4123 ÜGYVITEL Adminisztrációs ügyintéző 4112/1 Az iskolánkban végzett tanulók érettségi vizsga után egy év alatt (4 + 1 éves képzés) szerezhetik meg a következő emelt szintű OKJ-s szakképesítéseket: Szakközépiskolai ágazat 13. évfolyamon megszerezhető szakképesítés Megnevezése OKJ száma INFORMATIKA Gazdasági informatikus KÖZGAZDASÁG Pénzügyi-számviteli ügyintéző ÜGYVITEL Ügyviteli titkár (gimnáziumi érettségivel a képzési idő 2 év). A szakmai képzés során kiemelt oktatási feladatunk, hogy az elméleti ismereteket tanulóink életszerű környezetben is megismerjék, ezért szervezünk projekt szemléletű diáktréningeket, vállalatlátogatásokat, szakmai vásárokat; hívunk meg gyakorlati szakembereket. A szakma oktatása mellett nagy gondot fordítunk a közismereti tantárgyak tanítására: a matematikát és az idegen nyelvet minden évfolyamon emelt óraszámban (heti 4 óra) és csoportbontásban tanítjuk. Egy-egy évfolyamon heti 1 órával emeltük a magyar nyelv és irodalom, a történelem és a közismereti informatika óraszámát is. Angol, német, orosz nyelvek közül választhatnak a tanulók. Az oktatás nyelvenként és évfolyamonként a tudásszintnek megfelelően 6 csoportban történik. A kétszintű érettségi vizsgára való felkészítés a 11. és 12. évfolyamon történik. Az iskola képzési szerkezete és struktúrája lehetővé teszi, hogy a diákok ECDL és EBC*L nemzetközi számítástechnikai és gazdasági oklevelet is szerezhessenek és nyelvvizsgát tegyenek. Intézményünk ECDL, EBC*L vizsgaközpont, Pannon nyelvvizsgahely és szeptemberétől CISCO akadémia tagok vagyunk.

3 Iskolánk 5 klímával felszerelt számítógépteremmel rendelkezik. A termekben kultúrált környezetben kényelmesen tanulhat 20 tanuló. Több mint 100 számítógép a legmodernebb operációs rendszerrel, szélessávú Internet eléréssel iskolai hálózatba szervezve működik. Minden teremben projektor segíti az oktatást, tanulást. A multimédiás teremben a kép és hangfeldolgozás minden eszközével rendelkezünk. Diákjaink az elmúlt évek során számos megyei, országos szakmai, közismereti és nemzetközi EBC*L szakmai tanulmányi verseny döntőjében öregbítették iskolánk hírnevét. Felvételi eljárás: A tanulókat a hozott és szerzett pontszámuk alapján rangsoroljuk. Hozott pontszám: 5., 6., 7., osztály év végi és 8. osztály félévi érdemjegyeinek összegének a 75 %-a a következő tárgyakból: magyar irodalom magyar nyelvtan történelem matematika idegen nyelv Hozott pontszám maximuma: 100 pont x 0,75= 75 pont Szerzett pontszám: A) Írásbeli Az egységes, központi írásbeli felvételi eredménye adja az írásbeli pontszámot. (100 pont) A vizsgára történő jelentkezés módja: TANULÓI JELENTKEZÉSI LAP az írásbeli felvételi vizsgára nevű nyomtatvány kitöltése és az iskolába történő beküldése. (Határidő: december 9.) Az írásbeli felvételi időpontja: KÖZPONTI ÍRÁSBELI: január 17. (szombat) KÖZPONTI ÍRÁSBELI (PÓT): január 22. (csütörtök) Írásbeli pontszám maximuma: 100 pont Kérjük a központi írásbeli vizsga eredményeit tartalmazó Értékelő lap másolatának csatolását a jelentkezési laphoz.

4 B) Szóbeli A szóbeli elbeszélgetés témái iskolánk honlapján megtalálhatók. Intézményünk egyházi fenntartású szakközépiskola, ezért világnézeti, vallási tekintetben elkötelezett intézményként működik. A felvételi eljárás keretében, a szóbeli vizsgákon előnyben részesítjük azokat a tanulókat, akik keresztlevéllel vagy plébánosi ajánlással rendelkeznek. A szóbeli felvételi időpontja: SZÓBELI február február Pótfelvételi: március Szóbeli pontszám maximuma: 25 pont Szerzett pontszám maximuma: 125 pont A vizsgázók teljesítményének értékelése: Hozott pontszám (tanulmányi eredmények alapján): Központi írásbeli felvételi vizsga: Szóbeli elbeszélgetés: FELVÉTELI ÖSSZPONTSZÁM: 75 pont 100 pont 25 pont 200 pont A jelentkezők rangsorolása a felvételi összpontszám alapján történik. A felvételi vizsgák helye: SZÉCHENYI ISTVÁN RÓMAI KATOLIKUS KÖZÉPISKOLA 3000 Hatvan, Bajcsy-Zs. u. 6.

5 2014. november 21-én (péntek) nyílt napon tájékoztatjuk az érdeklődőket a felvételi vizsgáról és ágazatonként az iskolánkban folyó szakmai munkáról, lehetőségekről. A program 8 órakor kezdődik. Természetesen telefonon vagy személyesen más időpontban is tájékozódhatnak kínálatunkról. Az iskola a 2015/2016. tanévben 3 kilencedik osztály indítását tervezi az alábbiak szerint: közgazdaság ágazaton ügyvitel ágazaton informatika ágazaton gimnáziumi osztály 1 osztályt 0,5 osztályt 1 osztályt 0,5 osztályt Osztályonként legalább 26, legfeljebb 34 tanulót veszünk fel. A jelentkezési lapon megadandó kódok: Ágazatkód Megnevezés 01 Közgazdaság ágazat 02 Informatika ágazat 03 Ügyvitel ágazat 04 Gimnázium oktatás (általános tantervű) Kérjük a jelentkezési lappal együtt egy, a saját névre megcímzett, és felbélyegzett borítékot juttassanak el iskolánkba. Szeretettel várjuk azoknak a családoknak a jelentkezését, - akik gyermeküket vallásos nevelésben szeretnék részesíteni (a nem katolikusok számára protestáns hitoktatást biztosítunk) - akik a kereszténységet elfogadják, átélni és megélni akarják, - akik az iskolánk házirendjét és szellemiségét elfogadják. Tanulni akaró, tanulni képes nyolcadikos diákokat várunk, akik célja, hogy az érettségivel az általános műveltségen kívűl munkavállalásra jogosító szakmai ismereteket is szerezzenek; majd azt követően egy év alatt az OKJ-ban elismert, piacképes, emelt szintű szakképesítéshez jussanak.

OM azonosítónk: 032609. Tagozatkódjaink:

OM azonosítónk: 032609. Tagozatkódjaink: FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2015/2016. TANÉVRE OM azonosítónk: 032609 Tagozatkódjaink: Gimnázium - nyelvi előkészítő évfolyammal induló gimnázium (1+4 év) 01-4 évfolyamos gimnázium (4 év) 02 Szakközépiskola

Részletesebben

TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA

TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA BAJA, Bácska tér 1. OM azonosító: 027971 BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓ 2015-2016. tanév Türr sok éves múlt, versenyképes jövő! Iskolánk profiljához kapcsolódóan három ágazat

Részletesebben

Osztályszám Tagozatkód Humán gimnázium (angol német) 4 év 32 fő 1 01 Humán gimnázium (angol olasz)

Osztályszám Tagozatkód Humán gimnázium (angol német) 4 év 32 fő 1 01 Humán gimnázium (angol olasz) GYŐRI KRÚDY GYULA GIMNÁZIUM, KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ KÖZÉPISKOLA, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA 9024 Győr, Örkény I. utca 8 10. Tel.: 96/510-670 E-mail: titkar@krudy.gyor.hu OM azonosító:

Részletesebben

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2012-2013-as tanévre

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2012-2013-as tanévre BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2012-2013-as tanévre Kedves Leendő Tanulónk! Tisztelt Érdeklődő Szülők! Tájékoztatónk célja, hogy felvételi követelményeinket nyilvánosságra

Részletesebben

ISKOLÁNK PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓJÁNAK IDŐPONTJA: egészségügyi szakközépiskola és szakképzések

ISKOLÁNK PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓJÁNAK IDŐPONTJA: egészségügyi szakközépiskola és szakképzések Padányi Biró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola, Szakiskola és Általános Iskola, a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola Gyakorlóiskolája 8200 Veszprém Szeglethy u. 6. Tel.:

Részletesebben

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2015-2016-os tanévre

BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. 2015-2016-os tanévre BÁLINT MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS KÖZÉPISKOLA FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015-2016-os tanévre Kedves Leendő Tanulónk! Tisztelt Érdeklődő Szülők! Tájékoztatónk célja, hogy felvételi követelményeinket nyilvánosságra

Részletesebben

A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre

A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre A Tatabányai Árpád Gimnázium beiskolázási tájékoztatója a 2014/15-ös tanévre OM azonosító: 031936 Székhely/telephely kódja: 001 Igazgató: Kovács Miklós Pályaválasztási felelős: Polyóka Tamás igazgatóhelyettes

Részletesebben

Kökönyösi Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 201286

Kökönyösi Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 201286 Kökönyösi Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 201286 2015/2016. TANÉV Szecskaavató Évnyitó Osztály-daléneklési

Részletesebben

A BAJAI TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA. 2012-2013. tanév

A BAJAI TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA. 2012-2013. tanév A BAJAI TÜRR ISTVÁN GAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA 2012-2013. tanév Egy új világ vár rád! Türr Gyere, tanulj nálunk! OM azonosító: 027971 Iskolánk Gólyatábor 2 A 2012/13. tanévben

Részletesebben

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete Tartalom BEVEZETŐ... 4 Csorna területén működő középfokú oktatási intézmények... 9 ARANY JÁNOS EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY, ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, SPECIÁLIS SZAKISKOLA... 9 CSORNAI

Részletesebben

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete

Tartalom. KLIK Győri Tankerülete Tartalom BEVEZETŐ... 4 Csorna területén működő középfokú oktatási intézmények... 9 ARANY JÁNOS EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY, ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, SPECIÁLIS SZAKISKOLA... 9 CSORNAI

Részletesebben

JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA

JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA A 2015/2016 - OS TANÉV BEISKOLÁZÁSI TÁJÉKOZTATÓJA AZ INTÉZMÉNY ADATAI Neve: József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola Címe: 2200 Monor,

Részletesebben

HOL TANULHATOK? Továbbtanulási lehetőségek Nógrád megye középfokú oktatási intézményeiben a 2007/2008. tanévben

HOL TANULHATOK? Továbbtanulási lehetőségek Nógrád megye középfokú oktatási intézményeiben a 2007/2008. tanévben HOL TANULHATOK? Továbbtanulási lehetőségek Nógrád megye középfokú oktatási intézményeiben a 2007/2008. tanévben A Nógrád Megyei Munkaügyi Központ és a Nógrád Megyei Pedagógiai-, Közművelődési Szakmai Szolgáltató

Részletesebben

Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ

Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ 1886 2009 Képzési kínálat a Berzeviczyben Iskolánk, a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ az ország egyik legrégebben működő

Részletesebben

A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE

A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE A TERPLÁN ZÉNÓ FERENCES SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA A 2015/2016. TANÉVRE OM azonosítónk: 102547 Kedves pályaválasztó diákok! 14 évesen egy olyan választás előtt álltok, amely

Részletesebben

Figyelem! Tájékoztató

Figyelem! Tájékoztató Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát,

Részletesebben

Felvételi tájékoztató a 2015/2016-os tanévre

Felvételi tájékoztató a 2015/2016-os tanévre Felvételi tájékoztató a 2015/2016-os tanévre Székhely: 7621 Pécs, Király u. 44. Telephely címe: 7633 Pécs, Radnóti u. 2. Telefon: 06-72/513-162 telephely: 06-72/552-270 E-mail: iskola@szechenyi.hu Honlap:

Részletesebben

9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar.

9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar. 9200 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1. Telefon: 96/576-470, 96/576-627 Fax: 96/217-155 E-mail: titkarsag@kossuthmovar.hu Honlap: www.kossuthmovar.hu Igazgató: Horváth Éva Pályaválasztással kapcsolatos információk:

Részletesebben

MECHWART ANDRÁS GÉPIPARI ÉS INFORMATIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA, DEBRECEN

MECHWART ANDRÁS GÉPIPARI ÉS INFORMATIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA, DEBRECEN MECHWART ANDRÁS GÉPIPARI ÉS INFORMATIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA, DEBRECEN (NÉMET KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ SZAKKÖZÉPISKOLA) 1 9 0 8 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ A 2013/2014. TANÉVRE 4025 DEBRECEN, SZÉCHENYI U. 58. 52-413-499

Részletesebben

Pályaválasztási tájékoztató a 2011/2012. tanévre hirdetett képzésekről

Pályaválasztási tájékoztató a 2011/2012. tanévre hirdetett képzésekről Pályaválasztási tájékoztató a 2011/2012. tanévre hirdetett képzésekről Intézmény alapadatok Az iskola neve: Padányi Biró Márton Római Katolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola, Szakiskola és Általános

Részletesebben

Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok!

Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok! Az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium felvételi tájékoztatója Kedves Negyedik és Nyolcadik Osztályosok! Szeretnétek egy kiváló közösség tagjai lenni? Szeretnétek egy olyan gimnáziumba járni, ahol minden

Részletesebben

Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Szakképző Iskolája, Tapolca

Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Szakképző Iskolája, Tapolca Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Széchenyi István Szakképző Iskolája, Tapolca 8300 Tapolca, Móricz Zs. u. 8. Tel: 87 411 287 Fax: 87 412 766 Email cím: szechenyiszki@keritapolca.sulinet.hu Internet cím:

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ BUDAPEST XVIII. KERÜLETI VÖRÖSMARTY MIHÁLY ÉNEK-ZENEI NYELVI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 1181 Budapest, Vörösmarty utca 64. www.vm.zene.hu OM: 035322 FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2015/2016. tanév 1 INTÉZMÉNYÜNK

Részletesebben

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁT VÉGZETT TANULÓK TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEI HEVES MEGYÉBEN

PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁT VÉGZETT TANULÓK TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEI HEVES MEGYÉBEN HEVES I NTÉZET PEDAGÓGI AI MEGYEI PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁT VÉGZETT TANULÓK TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEI HEVES MEGYÉBEN A 2014/2015-ÖS TANÉVBEN PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ Általános

Részletesebben

Nyitott lehetőség! SZAKKÉPZÉSEK SOPRONBAN

Nyitott lehetőség! SZAKKÉPZÉSEK SOPRONBAN Nyitott lehetőség! SZAKKÉPZÉSEK SOPRONBAN A szak- és felnôttképzés struktúrájának, szervezésének és irányításának átalakítása a Sopron-Fertôd Kistérség területén Térségi Integrált Szakképzô Központ keretében

Részletesebben

és vállalkozz nagy tettekre... attempt great things...

és vállalkozz nagy tettekre... attempt great things... EURO Szakiskola és Szakközépiskola, Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium EURO Vocational School and Secondary Technical School, Bilingual Baptist Secondary Grammar School és vállalkozz nagy tettekre...

Részletesebben

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola

Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola FELVÉTELI a 2013-2014-es tanévre Szakközépiskola 01 KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ IDEGENFORGALMI SZAKKÖZÉP (német) (1 osztály 34 fő) 02 NYELVI ELŐKÉSZÍTŐS

Részletesebben

Aktivitás TISZK - Információs füzet

Aktivitás TISZK - Információs füzet Aktivitás TISZK - Információs füzet Tisztelt Érdeklődő! Kedves Leendő Diákunk! Tizenkét szakképző iskola mutatkozik be ebben a füzetben, amelyek 2007-ben azért hozták létre közös szervezetüket, az Aktivitás

Részletesebben

Pályaválasztási tájékoztató Kiadvány. 2015/16 tanévre. Baranya megye

Pályaválasztási tájékoztató Kiadvány. 2015/16 tanévre. Baranya megye Pályaválasztási tájékoztató Kiadvány 2015/16 tanévre Baranya megye Tartalom I. fejezet... 5 Kedves Olvasó!... 5 Hova tovább? A közoktatás intézményei a 8. osztály után... 7 A felvételi eljárás ütemezése

Részletesebben

A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója. I. Hat évfolyamos képzés

A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója. I. Hat évfolyamos képzés A Soproni Széchenyi István Gimnázium felvételi tájékoztatója Az iskola OM azonosítója: 030694 Cím: 9400 Sopron, Templom utca 26. Tel: 99/505-390 E-mail cím: iroda@szig.sopron.hu Honlapunk címe: http://szig.sopron.hu

Részletesebben