Nyerjen igazi szárnyakat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nyerjen igazi szárnyakat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata"

Átírás

1 Nyerjen igazi szárnyakat! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata OMV Hungária Ásványolaj Kft. 1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u V. emelet 5/a.), (továbbiakban: Szervezô) által szervezett Nyerjen igazi szárnyakat! nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) azok vehetnek részt, akik megfelelnek az alábbi együttes feltételeknek: a.) magyarországi lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, b.) 18 éven felüli, cselekvôképes magánszemély, c.) aki a Játék ideje alatt legalább egy darab 0,25 l Red Bull vagy Red Bull cukormentes energiaitalt vásárol a játékban részt vevô OMV töltôállomásokon, d.) és szeptember 5. és szeptember 30. között az 5. pontnak megfelelôen regisztrál a weboldalon. 2. A Játékból ki vannak zárva az OMV Hungária Kft. alkalmazottai, valamint a töltôállomásokat üzemeltetô cégek tulajdonosai és alkalmazottai, a Játék lebonyolításában részt vevô ügynökségek tulajdonosai, alkalmazottai és alvállalkozói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685 b.) pontjában meghatározott hozzátartozói. 3. A Játék idôtartama: szeptember 1. 00: szeptember :00. A játékba történô regisztráció idôszaka: szeptember 5. 00: szeptember :00 4. A Szervezô közjegyzô jelenlétében, a véletlenszerûség elvének eleget tevô számítógépes program segítségével, a Játék idôtartamán belül 1 db, azaz egy darab nyerô idôpontot sorsol ki. A sorsolás helyszíne: Dr. Fullér Krisztina Közjegyzôi Irodája, 1143 Budapest, Szobránc u 1. A sorsolás idôpontja: szeptember 2. 14:00 A sorsolás nyilvános, azonban a nyerô idôpont titkos. 5. A regisztráció leírása: A Játékos a weboldalon található regisztrációs adatlap kitöltésével regisztrál a Játékba.

2 A regisztráció során a Játékosnak kötelezô megadni a vezetéknevét, keresztnevét, címét, telefonszámát, valamint a vásárlást igazoló nyugtán található ES kódot, továbbá jeleznie kell, hogy elfogadja a Játék szabályait és az Szervezô adatvédelmi szabályzatát. Majd a megfelelô gombra kattintva a megadott adatokat el kell küldeni a Szervezô szerverére. Csak az regisztráció minôsül érvényes regisztrációnak, amelyben az elôzôekben felsorolt adatok mindegyike megadásra került és a Játékos jelezte, hogy elfogadja a Játék szabályait és a Szervezô adatvédelmi szabályzatát. Egy ES kóddal csak egyszer lehet regisztrálni. Amennyiben egy ES kód többször regisztrálásra kerül, akkor csak az elsô regisztráció minôsül érvényes regisztrációnak, és csak az vesz részt a Játékban. A regisztrációs során a Játékosnak lehetôsége van arra is, hogy feliratkozzon a Szervezô hírlevél-szolgáltatására. 6. A regisztráció idôpontja a szerverre történô beérkezés idôpontja. 7. A regisztráció esetleges sikertelenségéért, technikai hibájáért, illetve az internet kapcsolat hibájából adódó technikai problémákért a Szervezô felelôsséget nem vállal. 8. A Játékban az a Játékos lehet nyertes, akinek az 5. pontban meghatározott érvényes regisztrációja a kisorsolt nyerô idôpontban (hónap-nap-óra-percmásodperc) vagy a kisorsolt nyerô idôpont utáni legközelebbi idôpontban érkezik be a szerverre. 9. A Játékban a következô nyereményt lehet megnyerni: 1 db, azaz egy darab repülési élmény Besenyi Péter világ- és Európa-bajnok mûrepülô pilótával. A repülés pontos idôpontja és további részletei a nyertes Játékossal kerülnek egyeztetésre. 10. A nyertes Játékosoknak a Szervezô ben küld értesítést, a játék utolsó napját követô 3 munkanapon belül. Amennyiben az ben történô értesítés sikertelen a Szervezô telefonon veszi fel a kapcsolatot a nyertes Játékossal. 11. A nyeremény átvételének módja és feltételei: a.) A nyeremény repülésre jogosító utalványt a Szervezô személyesen adja át. A nyeremény átvételének feltétele a vásárlást igazoló nyugta bemutatása és a személyazonosság igazolása.

3 b.) Amennyiben a Játékos nem tudja bemutatni a vásárlást igazoló nyugtát és személyazonosító igazolványát (vagy útlevelét), úgy a jogosultságát a nyereményre elveszti. Ebben az esetben az a Játékos lép a helyébe, akinek a regisztrációja az eredeti nyertes után következô legközelebbi idôpontban érkezik be. 12. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervezô viseli, azonban egyéb felmerülô költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történô utazás költségei) a Játékost terhelik. 13. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyeremény másra át nem ruházható. 14. A nyeremény repülésre jogosító utalványt legkésôbb a Játék utolsó napját követô 30 napon belül lehet átvenni. A nyertes játékos köteles együttmûködni a Szervezôvel, hogy a nyeremény a megjelölt idô alatt átadásra kerüljön. Ha ezen együttmûködési kötelezettségnek a nyertes játékos nem tesz eleget, és így a nyeremény idôben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervezô terhére nem értékelhetô. A Szervezô a nyeremény átvételének lehetôségét ezen határidôn belül tudja biztosítani. 15. Amennyiben a nyertes Játékos a nyeremény repülésre jogosító utalványt az erre nyitva álló határidõn belül nem veszi át, úgy annak értékét a Szervezõ a vonatkozó jogszabályban elõírt módon a költségvetésbe fizeti be. 16. A Játékban való részvétel önkéntes. 17. Azáltal, hogy a Játékos regisztrál a oldalon, tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint hozzájárul a regisztráció során megadott személyes adatainak a Szervezô általi kezeléséhez. 18. A Szervezô a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezelésérôl szóló évi CXIX. törvény, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseit betartva kezeli az adatokat. 19. A Játék során megadott személyes adatok adatkezelôje a Játék Szervezôje. Az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok felhasználásának a célja: a Játék lebonyolítása, a részt vevô Játékosok azonosítása, valamint a hozzájárulás megadása esetén piackutatási és közvetlen üzletszerzéssel kapcsolatos tájékoztatások, illetve töltôállomás hírlevél küldése.

4 A személyes adatok kezelésének idôtartama: a Szervezô a Játék során megadott személyes adatokat a fenti célok megvalósulásának idôtartamáig, illetve a Játékosok hozzájárulásának visszavonásáig kezeli. A Játékos személyes adatainak törlését vagy módosítását, illetve adataival kapcsolatos tájékoztatást írásban tett nyilatkozattal kérhet az alábbi címen: OMV Hungária Kft., 1117 Budapest, Október huszonharmadika u V. emelet 5/a, vagy a következô címen: info.hungary@omv.com Az adatkezeléssel kapcsolatos további információ az adatvédelemi nyilatkozatban található a oldal Jogi tájékoztató menüpontjában. 20. A nyertes Játékos beleegyezik abba, hogy nevét a Szervezô a honlapon, a Szervezô hivatalos Facebook oldalán valamint az OMV töltôállomásokon közzé teszi. Továbbá, hogy a nyeremény átadásáról és a nyeremény replülési élményrôl készült kép-, hang- és filmfelvétel teljes egészét, akár részleteit a Szervezô reklám céljából térítésmentesen felhasználja, idô- és térbeli korlátozás nélkül. 21. A Szervezô fenntartja a jogot, hogy elôzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze vagy megszüntesse a Játékot elôre nem látható kivételes körülmények felmerülése esetén. 22. A Játékkal kapcsolatban jogi út kizárva. 23. A Játékszabályzat a oldalon kerül közzétételre. 24. A Játékban részt vevô magyarországi OMV töltôállomások listája: 8400 Ajka, Petôfi út 2351 Alsónémedi, 5. sz. fôút 2553 hrsz Bag, Dózsa György u Balatonlelle, Rákóczi út 3069 hrsz Békés, Kossuth L. u Békéscsaba, Szarvasi út Békéscsaba, Szarvasi út Budapest, Alacskai út Budapest, Alkotmány út Budapest, Budaörsi út 1. (BAH csomópont) 1082 Budapest, Baross u Budapest, Budafoki út Budapest, Budaörsi út Budapest, Cinkotai út Budapest, Csömöri u. - Szlovák u. sarok

5 1116 Budapest, Fehérvári út Budapest, Tölgyfa u Budapest, Fogarasi út 56/A Budapest, Gyáli út Budapest, Hajó út Budapest, Haladás u Budapest, Haraszti út 32/A 1097 Budapest, Soroksári út-határ út sarok 1141 Budapest, Hungária krt Budapest, Hungária Krt Budapest, Hûvösvölgyi út Budapest, Irinyi út Budapest, Kacsóh P. út 1087 Budapest, Kerepesi út Budapest, Kerepesi út Budapest, Királyok útja Budapest, Körösi Csoma S. út hrsz / Budapest, Ladik u Budapest, Balatoni út (756/17 hrsz.) 1106 Budapest, Maglódi út-jászberényi út sarok 1204 Budapest, Nagykôrösi út Budapest, Váci út Budapest, Mester u Budapest, Nagykörösi út Budapest, Könyves Kálmán krt Budapest, Pesti út Budapest, Péterhegyi út Budapest, II.Rákóczi F.u Budapest, Róbert Károly krt Budapest, Sibrik M.-Gyömrôi út sarok (Hrsz ) 1164 Budapest, Szabadföldi út Budapest, Széchenyi tér Budapest, Szentendrei út-czetz J. u. sarok 1152 Budapest, Szentmihályi út Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor Budapest, Teleki tér 1142 Budapest, Tengerszem u Budapest, Üllôi út Budapest, Üllöi út Budapest, Váci út Budapest, Váci út Budapest, Védgát u Debrecen, Füredi út 27.

6 4031 Debrecen, István út Debrecen, Kassai út Dunaharaszti, 51. sz. út-némedi út sarok 2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi u Dunaújváros, Dózsa György út 3300 Eger, Mátyás Király utca Eger, Mátyás király utca Érd, 6. sz. fôút 2030 Érd, 6. sz. fôút 2509 Esztergom, Dobogókôi út - Kesztölci út sarok hrsz 2151 Fót, Szabó Dezsô utca 2/B Gyomaendrôd, Fô út 133/ Gyôr, Ipar út Gyôr, Pápai út 771. (2858/56 hrsz.) 9022 Gyôr, Szt. István út 7096 hrsz 4080 Hajdúnánás, Dorogi út HRSZ: Hajdúszoboszló, Hóvirág u Hegyfalu, 84/86 fôutak keresztezôdése 6800 Hódmezôvásárhely, Kutasi út Jobbágyi, 21-es út 19 Km-nél 6300 Kalocsa, Bátyai út Kaposvár, Árpád út 1. (22916 hrsz.) 7400 Kaposvár, Áchim A. utca 113/14 hrsz Kaposvár, Füredi út (5374/22 hrsz.) 9330 Kapuvár, Petôfi-major Karcag, Madarasi út hrsz Kecskemét, Budai út 6000 Kecskemét, Dunaföldvári út Kisbér, 81. sz fôút 6200 Kiskôrös, Dózsa György út Kerepes, Szabadság u Komárom, Igmándi út Körmend, Rákóczi út 307/1 hrsz 9730 Kôszeg, Szombathelyi út Törökbálint, M0 körgyûrû 6. kmsz 2310 Szigetszentmiklós, M0 19.Km 9081 Gyôr, M1 autópálya 119 kmsz 2943 Bábolna, M1 autópálya 93 kmsz 2943 Bábolna, M1 autópálya 93 kmsz 2063 Óbarok, M1 43.km jobb 2063 Óbarok, M1 43.Km bal 3200 Karácsond, M3 autópálya 82. kmsz 3200 Karácsond, M3 autópálya 82. kmsz

7 2365 Inárcs, M5 autópálya 35. kmsz 2365 Inárcs, M5 autópálya 35 kmsz 6758 Röszke, M5 autópálya 172. km. 0112/25 hrsz Röszke, M5 autópálya 172. km. 0112/60 hrsz Dunaújváros, (m) km. Pihenô bal oldala (h.sz.:0126/63) 2400 Dunaújváros, (m) km. Pihenô jobb oldala (h.sz.:0126/63) 7140 Bátaszék, M6 autópálya, 166. km hrsz.:120/ Bátaszék, M6 autópálya, 166. km hrsz.:120/ Kajászó, M7 33,7 km bal oldal 2472 Kajászó, Kajászó M7 33,7 km jobb oldal 2234 Maglód, Jászberényi út 6900 Makó, Kossuth L. u Miskolc, Búza tér 16. (3475/4 hrsz.) 3532 Miskolc, Gyôri kapu és Vologda u. sarok (20354/28 hrsz.) 3534 Miskolc, Kiss tábornok út - Kandó Kálmán u. sarok (Hrsz. :33833/49) 3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca Miskolc, Testvérvárosok útja 2/A (Csabai kapu 40027/ 313 hrsz.) 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth L. u Nagykanizsa, Hevesi S. u Nagykanizsa, Virág Benedek utca Nagykôrös, Kecskeméti út 3433 Nyékládháza, Viola u. 182/ Nyíregyháza, Debreceni út Nyíregyháza, Kert u Nyíregyháza, Tiszavasvári út-alkotás u. sarok (2866/4 hrsz.) 7030 Paks, 6. sz. fôút 7632 Pécs, Megyeri út Pécs, Siklósi út Pécs, Siklósi út Pécs, Zsolnay út Rábafüzes, 8. sz. fôút 2651 Rétság, Pusztaszántói út Salgótarján, Rákóczi út Sárbogárd, Ady E. u Siófok, Vak Bottyán út Sopron, Csengery út Sopron, Lackner Kristóf utca Szeged, Dorozsmai út Szeged Makkosházi krt Székesfehérvár, Balatoni út 6111 hrsz Székesfehérvár, Budai út 8000 Székesfehérvár, Donáth út Székesfehérvár, Kadocsa út 86.

8 8000 Székesfehérvár, Budai út Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 8./B 2000 Szentendre, 11-es út 17.Km 6600 Szentes, Csongrádi út 8562 hrsz 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út hrsz Szolnok, Dráva utca Szolnok, Thököly út Szombathely, Csaba út Szombathely, Körmendi út Szombathely, Rumi út 2800 Tatabánya, Károlyi út - Ságvári út Üröm, Bécsi u Vác, Gödöllôi út Vecsés, Gyáli út Veresegyház, Szadai u Veszprém, Aradi Vértanúk útja Veszprém, Budapesti út Veszprém, Külsô-Kádártai u.2. (Körgyûrû, 0387/i hrsz.) 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út Zalaszentgrót, Koppányi út Zsámbék, Herceghalmi út 578/A

OMV Red Bull Sziget Fesztivál nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Red Bull Sziget Fesztivál nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Red Bull Sziget Fesztivál nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

Shell. Hálózat BUDAPEST

Shell. Hálózat BUDAPEST Shell Hálózat BUDAPEST 1138, Váci út 196. 1037, Bécsi út 277. 1089, Kálvária tér 035865 1143, Stefánia út 1-5 1115, Tétényi út 2. 1138, Népfürdő utca 25832/2 hrsz. IDEIGLENESEN ZÁRVA 1016, Mészáros utca

Részletesebben

Nyitva tartás. Elérhetőségek (kút,fax,mobil)

Nyitva tartás. Elérhetőségek (kút,fax,mobil) ceg irszam varos utca OMV Ajka 8400 Ajka Petőfi út 6-22 (88) 311-354 (88) 311-354 OMV Alsónémedi 2351 Alsónémedi 5. sz. főút 2553 hrsz. 0-24 (29) 337-164 (30) 298-43-33 OMV Bag 2191 Bag Dózsa György u.

Részletesebben

OMV üzemanyagtöltő állomások Magyarország

OMV üzemanyagtöltő állomások Magyarország 8400 Ajka Petőfi út +36 (88) 311354 06:00-22:00 2351 Alsónémedi 5. sz. főút 2553 hrsz. +36 (29) 337164 X 00:00-24:00 2191 Bag Dózsa György u. 2 +36 (28) 388376 00:00-24:00 8175 Balatonfűzfő Árpád út 1

Részletesebben

AZ INGATLAN ALAPPAL A BALATONRA JÁTÉK SORSOLÁSÁNAK SZABÁLYZATA

AZ INGATLAN ALAPPAL A BALATONRA JÁTÉK SORSOLÁSÁNAK SZABÁLYZATA AZ INGATLAN ALAPPAL A BALATONRA JÁTÉK SORSOLÁSÁNAK SZABÁLYZATA Ez a nyereményjáték az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26..) sorsolásos játéka. Játékidőszak: 2009. június 29 2009.

Részletesebben

Üzletszabályzat 1/a sz. függeléke

Üzletszabályzat 1/a sz. függeléke Város Irányítószám Ajka 8400 Fő út /Aranyvölgyi utca/ Bácsalmás 6430 Backnang út 7. Baja 6500 Szegedi út Balassagyarmat 2660 Kővári út Balatonfüred 8230 Széchenyi István út Békéscsaba 5600 Bartók Béla

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Váltson MOL Törzsvásárlói kártyáról Multipont kártyára töltőállomási akcióhoz kapcsolódó nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA 2013. JÚLIUS 1-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA 2013. JÚLIUS 1-TŐL 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45. (XI.) 7 Budapest 1125 Istenhegyi

Részletesebben

SPAR és INTERSPAR áruházak

SPAR és INTERSPAR áruházak SPAR és INTERSPAR áruházak INTERSPAR: 1032 Budapest, Bécsi u. 154. 1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30. 1106 Budapest, Kerepesi út 61. 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. 1191 Budapest, Üllői u. 201. 1201

Részletesebben

DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A TESCO-GLOBAL Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.: 13-10-040628, a továbbiakban: Szervező ) megbízásából az UNGA (Herengracht

Részletesebben

Irsz Város Cím 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6500 Baja Szegedi út 8448

Irsz Város Cím 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6500 Baja Szegedi út 8448 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6500 Baja Szegedi út 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 2660 Balassagyarmat Kővári út 8172 Balatonakarattya

Részletesebben

Babfelszereléssel rendelkező dm üzletek

Babfelszereléssel rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u.

Részletesebben

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

VÍZILABDA ALBUM ÉS MATRICACSOMAGOK ÁRUSHELYEK LISTA POSTA POSTA _ Árus _ Címe Bács-Kiskun megye 6000 Kecskemét Dózsa György út 23.

VÍZILABDA ALBUM ÉS MATRICACSOMAGOK ÁRUSHELYEK LISTA POSTA POSTA _ Árus _ Címe Bács-Kiskun megye 6000 Kecskemét Dózsa György út 23. VÍZILABDA ALBUM ÉS MATRICACSOMAGOK ÁRUSHELYEK LISTA POSTA Megye POSTA _ Árus _ Címe Bács-Kiskun megye 6000 Kecskemét Dózsa György út 23. Bács-Kiskun megye 6000 Kecskemét Gázló utca 29/a Bács-Kiskun megye

Részletesebben

Sundance napszemüvegállvánnyal rendelkező üzletek listája 2015

Sundance napszemüvegállvánnyal rendelkező üzletek listája 2015 A 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 2040 Budaörs, Malomkő u. 7. 2040 Budaörs, Szabadság út 40. 1032 Budapest Bécsi út 33-35, Bécsi Corner 1061 Budapest, Andrássy út 35. B 6500

Részletesebben

NESTLÉ PNM 2015. Promóció hivatalos szabályzata.

NESTLÉ PNM 2015. Promóció hivatalos szabályzata. NESTLÉ PNM 2015 Promóció hivatalos szabályzata. 1. A Promóció szervezője A "Nestlé Pick and Mix 2015 TESCO promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest,

Részletesebben

Visiomax ápoló folyadékokkal rendelkező dm üzletek

Visiomax ápoló folyadékokkal rendelkező dm üzletek A 8400 Ajka, Csingeri u.2 B 8220 Balatonalmádi, Baross u.2 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 7570 Barcs, Köztársaság út 25. 5630 Békés, Kossuth u. 3. 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 68/2. Stop-Shop 4100 Berettyóújfalú,

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei:

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei: Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei: Budapest, III. Heltai Jenő tér 7. Budapest, XXI. Mansfeld Péter utca 1. Budapest, IX. Ráday utca 42-44. Dr. Nyitrai Károly egyéni

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt MOL töltőállomások kuponos árakciójához TELEKOM KUPONOS ÁRAKCIÓ 2014. december 1. 2015. január 31. A Telekom kuponos árakció a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan

Részletesebben

Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek

Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek Sodexo AJÁNDÉK utalvány elfogadó helyek Irányítószám Város 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 8261 Badacsony

Részletesebben

21213 2060 Bicske Botond tér 53032 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út

21213 2060 Bicske Botond tér 53032 4110 Biharkeresztes 42. sz. fkl. út 44369 2740 Abony Radák u. 21010 2457 Adony 6.sz. fkl. út 25524 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 18247 2170 Aszód Pesti út 3. 45114 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 25022 8261 Badacsony 71.sz. föút 45158

Részletesebben

Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása

Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása 1. A promócióban való részvétel feltételei A YES Certified Merchandise Kft (címe: 1116 Budapest, Fehérvári út 154-164.), ( Szervező ) által szervezett és

Részletesebben

LPG/E CO+ Hétköznap nyitás. Hétköznap zárás

LPG/E CO+ Hétköznap nyitás. Hétköznap zárás 5241 Abádszalók Füredi út 0:00 24.00 0 0 0 0 1 20.589420 47.464230 2740 Abony Radák utca 6:00 22:00 0 1 1 0 1 20.002530 47.191410 2457 Adony 6.sz. fıút 6:00 22:00 1 1 1 0 1 18.865122 47.130488 8400 Ajka

Részletesebben

Az ARAGO Befektetési Holding Részvénytársaságnak (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043271), mint Ajánlattevõnek

Az ARAGO Befektetési Holding Részvénytársaságnak (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043271), mint Ajánlattevõnek Az ARAGO Befektetési Holding Részvénytársaságnak (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043271), mint Ajánlattevõnek a tõkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (a továbbiakban: Tpt.)

Részletesebben

1. sz. melléklet A Játékban matricakiadó és beváltóként résztvevő töltőállomások listája

1. sz. melléklet A Játékban matricakiadó és beváltóként résztvevő töltőállomások listája 1. sz. melléklet A Játékban matricakiadó és beváltóként résztvevő töltőállomások listája IRSZ Város Cím 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti

Részletesebben

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Abádszalók Jászkun Volán Zrt. autóbusz-állomás, Deák F. u. 20. (59) 355-780 Ajka Somló Volán Zrt. autóbusz-állomás (88) 312-222 információs szolgálat (88) 311-183

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT MOL eco+ Autógáz Négypecsétes titok elnevezésű nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLYZAT MOL eco+ Autógáz Négypecsétes titok elnevezésű nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLYZAT MOL eco+ Autógáz Négypecsétes titok elnevezésű nyereményjátékhoz A fenti című fogyasztói promóció és nyereményjáték szervezője a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

MOL - Hungary E-toll services on MOL Filling stations

MOL - Hungary E-toll services on MOL Filling stations services MOL Filling statis Abádszalók Füredi út 47.464230 20.589420 yes yes yes yes no no yes Aby Radák utca 47.191410 20.002530 yes yes no no no no no Ady 6.sz. főút 47.130488 18.865122 yes yes no no

Részletesebben

Az UniCredit Bank ATM hálózata

Az UniCredit Bank ATM hálózata Az UniCredit Bank ATM hálózata Budapesti ATM-ek Készpénz be/kifizetés Cím Hely Nyitva tartás Ki 1022 Budapest, Törökvész út 30/a. volt UniCredit Bank fiók 0-24 óra Ki 1023 Budapest, Bécsi út 3-5 UniCredit

Részletesebben

IRSZ Város Cím 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448

IRSZ Város Cím 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448 2740 Abony Radák u. 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 6500 Baja Szegedi út 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 2660 Balassagyarmat Kővári út 8172 Balatonakarattya

Részletesebben

MKB Aktív Alfa Dollár Alapba Fektető Alap

MKB Aktív Alfa Dollár Alapba Fektető Alap Az MKB Befektetési Alapkezelő zrt. hirdetménye befektetési jegy nyilvános eladására A Magyar Nemzeti Bank által 2015. szeptember 1-én kelt, H-KE-III-798/2015. számú határozatával engedélyezett Tájékoztató

Részletesebben

Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata

Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor. 7.; cégjegyzékszám: 01-09- 267926

Részletesebben

MÖVE & ZWILLING. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata

MÖVE & ZWILLING. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata MÖVE & ZWILLING Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (székhely: H-2060 Bicske, Spar út 0326/1 hrsz., cg.:, 07-09- 009192) a továbbiakban: Szervező ) által

Részletesebben

Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye

Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.) Igazgatósága értesíti a tisztelt Részvényeseket,

Részletesebben

Strand kiegészítőkkel rendelkező dm üzletek listája

Strand kiegészítőkkel rendelkező dm üzletek listája A 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt.

Részletesebben

A B C D E Márkaképivselet Irányítószám Város Cím 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1024 Budapest Lövőház u. 2-6. Zárva ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1117

A B C D E Márkaképivselet Irányítószám Város Cím 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1024 Budapest Lövőház u. 2-6. Zárva ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1117 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 E 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Budapest Lövőház u. -. ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1 Budapest Október Huszonharmadika utca - DUNA PLAZA MÁRKAKÉPVISELET Budapest Váci út 1. WEST END CITY

Részletesebben

Hungary - MOL Filling stations and Truck friendly filling stations

Hungary - MOL Filling stations and Truck friendly filling stations 1 of 6 Hungary - Filling stations and friendly filling stations INA Zalakomár M7 I. (kimenő) 46.512415000000 17.191828000000 X X X X X NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP NONSTOP INA Zalakomár M7 II.

Részletesebben

Részvételi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató. a Nyerj álomdöntőt otthonodba című promócióhoz. 2016. május 16. 2016. június 30.

Részvételi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató. a Nyerj álomdöntőt otthonodba című promócióhoz. 2016. május 16. 2016. június 30. Részvételi szabályzat és adatvédelmi tájékoztató a Nyerj álomdöntőt otthonodba című promócióhoz 2016. május 16. 2016. június 30. A Nyerj álomdöntőt otthonodba című fogyasztói promóció (továbbiakban Akció)

Részletesebben

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon Bács-Kiskun Bácsalmás Szt. János u. 11. (06 79) 520 190 (06 79) 520 191 sztenderd Bács-Kiskun Baja Szentháromság tér 8-10. (06 79) 523 360 (06 79) 523 089 sztenderd Bács-Kiskun Jánoshalma Rákóczi út 10.

Részletesebben

Hengermalom utca 19-21. (Tesco) 12 BUDAPEST. II. Rákóczi Ferenc út 154-170. (Csepel Pláza) 22 22. kerület

Hengermalom utca 19-21. (Tesco) 12 BUDAPEST. II. Rákóczi Ferenc út 154-170. (Csepel Pláza) 22 22. kerület Sorszám Megye Település Cím 1 02. kerület Bátori László utca 2. 2 02. kerület Margit körút 47-49. 3 05. kerület Erzsébet tér 2-3. 4 06. kerület Andrássy út 55. 5 07. kerület Erzsébet körút 6. 6 08. kerület

Részletesebben

Irányító. Bankkártya Város Megye vagy kerület Cím Név Boltok Bolt kód Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap számok. Leírás

Irányító. Bankkártya Város Megye vagy kerület Cím Név Boltok Bolt kód Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap számok. Leírás Irányító Nyitva tartás: Bankkártya Város Megye vagy kerület Cím Név Boltok Bolt kód Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap számok hétfő Leírás 1 1011 Budapest I. Batthyány tér Metró Relay 1425 Batthyány

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL Az alapkezelőként eljáró OTP Alapkezelő Zrt., valamint a forgalmazóként eljáró OTP Bank Nyrt. a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2006.12.05. napján kelt, E-III/110.466/2006.

Részletesebben

Nyilvános Ajánlattétel

Nyilvános Ajánlattétel Nyilvános Ajánlattétel Az MKB Bank Zrt., mint Forgalmazó nyilvános eladásra felkínálja az MKB EURO TİKEVÉDETT Likviditási Alap elnevezéső befektetési alap befektetési jegyeit Alapkezelı: MKB Befektetési

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2014. július 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata

Az OTP Bank Nyrt. 2014. július 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata Az OTP Bank Nyrt. 2014. július 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: 01-10-041585

Részletesebben

Gyereknapi játékok kihelyezése dm üzletekben

Gyereknapi játékok kihelyezése dm üzletekben B 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter 5600 Békéscsaba, Szarvasi u. 68/2 2051

Részletesebben

Melléklet. 1. Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat automata mérőállomásainak helye. Cím (tájékoztató jellegű adat)

Melléklet. 1. Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat automata mérőállomásainak helye. Cím (tájékoztató jellegű adat) Melléklet 1. Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat automata mérőállomásainak helye Település 2. Ajka Bródy Imre utca 4. 47.10332 17.56133 3. Budapest I. kerület, Széna tér 47.508686 19.027954 4. Budapest

Részletesebben

Levél a Mikulásnak nyereményjáték részvételi szabályzata (játékszabályzat)

Levél a Mikulásnak nyereményjáték részvételi szabályzata (játékszabályzat) Levél a Mikulásnak nyereményjáték részvételi szabályzata (játékszabályzat) 1. A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., továbbiakban: Szervező) országos, Levél a Mikulásnak elnevezésű promóciót

Részletesebben

Az OTP MAXIMA Kötvény Alap Rövidített Tájékoztatója

Az OTP MAXIMA Kötvény Alap Rövidített Tájékoztatója Az OTP MAXIMA Kötvény Alap Rövidített Tájékoztatója Budapest, 2004. szeptember TARTALOM 1. A BEFEKTETÉSI ALAP CÉLJA, A BEFEKTETÉSI POLITIKA ÁLTAL KITŰZÖTT BEFEKTETÉSI CÉL... 3 2. AZ ALAPKEZELŐ MEGNEVEZÉSE,

Részletesebben

Közép-Magyarországi Régió INTERSPAR

Közép-Magyarországi Régió INTERSPAR Közép-Magyarországi Régió Szentendre Dobogókői u.4,. Budapest X. Fehér út Budapest Sibrik Miklós u. 30. Diósd Balatoni út 2/A Budapest XIX. Üllői u.201 Budapest XX. Pesterzsébet, Széchenyi u.1. Budapest

Részletesebben

Az MKB Befektetési Alapkezelı zrt. hirdetménye. Nyilvános Ajánlattétel. Az MKB Bank Zrt., mint Forgalmazó nyilvános eladásra felkínálja az

Az MKB Befektetési Alapkezelı zrt. hirdetménye. Nyilvános Ajánlattétel. Az MKB Bank Zrt., mint Forgalmazó nyilvános eladásra felkínálja az Az MKB Befektetési Alapkezelı zrt. hirdetménye Nyilvános Ajánlattétel Az MKB Bank Zrt., mint Forgalmazó nyilvános eladásra felkínálja az MKB Magaslat II. Tıkevédett Származtatott Befektetési Alap befektetési

Részletesebben

Diákhitel Központ Zrt.

Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Központ Zrt. Éves kiadvány Statisztikai melléklet 2005/2006. tanév Országos statisztikai adatok a Diákhitelben részesülő ügyfelekről Budapest, 2006. augusztus 31. TARTALOM: 1.1. Országos statisztikai

Részletesebben

Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja. 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba

Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja. 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja Rókus Inmedio 6500 Baja Inmedio 5630 Békés 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba Inmedio 2708.

Részletesebben

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

Üzleti célú fénymásolás szolgáltatás ÁSZF 1. sz. melléklet

Üzleti célú fénymásolás szolgáltatás ÁSZF 1. sz. melléklet 1. Budapest 72 posta 1426 Budapest Baross tér 11/c 2. Akasztó posta 6221 Akasztó Fő utca 47. 3. Bácsbokod posta 6453 Bácsbokod Hunyadi utca 30. 4. Bagod posta 8992 Bagod Kossuth Lajos utca 11. 5. Baja

Részletesebben

MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8284; 268-8184 telefax: 268-7509;268-8399 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.

MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8284; 268-8184 telefax: 268-7509;268-8399 E-mail: mkbalapkezelo@mkb. MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8284; 268-8184 telefax: 268-7509;268-8399 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu Az MKB Befektetési Alapkezelı zrt. hirdetménye Nyilvános Ajánlattétel

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Olajszintméréssel kijuthat Braziliába! (továbbiakban: Nyereményjáték)

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Olajszintméréssel kijuthat Braziliába! (továbbiakban: Nyereményjáték) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Olajszintméréssel kijuthat Braziliába! (továbbiakban: Nyereményjáték) a MOL-töltőállomásokon A Nyereményjáték szervezője a MOL-LUB Kft. (székhely: 2931 Almásfüzitő Fő út 21. továbbiakban:

Részletesebben

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítói Cinema City OscarSziluett Facebook Játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I.

Részletesebben

IRSZ város cím 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 8261 Badacsony 71.sz. föút 8448 Bakonygyepes 8.sz.

IRSZ város cím 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 8261 Badacsony 71.sz. föút 8448 Bakonygyepes 8.sz. 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 8261 Badacsony 71.sz. föút 8448 Bakonygyepes 8.sz. fkl. út 4561 Baktalórántháza 41.sz. főút 8172 Balatonakarattya 71.sz.

Részletesebben

Árus neve Irszám Helység. Relay 1425 Batthyány tér 1. aluljár Inmedio 2483 Bp Aréna Pláza Inmedio 2409 Bp Budagyöngye Inmedio 2420 Bp Csobánka tér

Árus neve Irszám Helység. Relay 1425 Batthyány tér 1. aluljár Inmedio 2483 Bp Aréna Pláza Inmedio 2409 Bp Budagyöngye Inmedio 2420 Bp Csobánka tér Árus neve Irszám Helység Relay 1426 Batthyány 2. 1011 Budapest Relay 1425 Batthyány tér 1. aluljár 1011 Budapest Inmedio 2483 Bp Aréna Pláza 1081 Budapest Inmedio 2409 Bp Budagyöngye 1026 Budapest Inmedio

Részletesebben

AZ MKB BANK ZRT. ALAPSZABÁLYA. 1. A társaság cégneve, tevékenységi köre, székhelye, tartama

AZ MKB BANK ZRT. ALAPSZABÁLYA. 1. A társaság cégneve, tevékenységi köre, székhelye, tartama AZ MKB BANK ZRT. ALAPSZABÁLYA 1. A társaság cégneve, tevékenységi köre, székhelye, tartama 1.1. A társaság elnevezése: MKB Bank Zrt., rövidített neve: MKB Zrt. 1.2. A társaság tevékenységi köre 1.2.1.

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL. A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele hirdetmény NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A K&H fix plusz ázsia befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A K&H Befektetési Alapkezelő Zrt. (amelynek székhelye: 1051 Budapest, Vigadó tér 1.), mint a kibocsátó törvényes

Részletesebben

Felhívjuk kedves vásárolóink figyelmét, hogy a pontgyűjtés időszaka 06. 30-ával lezárul, azonban az összegyűjtött pontok 07. 15-ig beválthatóak!

Felhívjuk kedves vásárolóink figyelmét, hogy a pontgyűjtés időszaka 06. 30-ával lezárul, azonban az összegyűjtött pontok 07. 15-ig beválthatóak! Felhívjuk kedves vásárolóink figyelmét, hogy a pontgyűjtés időszaka 06. 30-ával lezárul, azonban az összegyűjtött pontok 07. 15-ig beválthatóak! Fogyasztói Hűségpont Akció részvételi szabályzata A Magyar

Részletesebben

HIRDETMÉNY az OTP Bank Nyrt. lakossági Net számlacsomag nyitási akciójáról IV.

HIRDETMÉNY az OTP Bank Nyrt. lakossági Net számlacsomag nyitási akciójáról IV. Az OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest Nádor utca 16., cégjegyzékszám: 01-10-041585) 2016. február 29-től lakossági ügyfélkörben számlanyitási akciót indított. I. AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA Az akció 2016.

Részletesebben

Puebla Utalványkibocsátó Kft. ELFOGADÓHELYI MEGÁLLAPODÁS

Puebla Utalványkibocsátó Kft. ELFOGADÓHELYI MEGÁLLAPODÁS Puebla Utalványkibocsátó Kft. ELFOGADÓHELYI MEGÁLLAPODÁS mely létrejött egyrészről a Puebla Utalványkibocsátó Kft. (székhely: 1146 Budapest, Hermina út 41. cégjegyzékszám: 01 09 180590, adószám: 24754813-2-42,

Részletesebben

Végleges Feltételek. A Kibocsátó hitelminısítése: Moody s A2 Fitch Ratings A+ 2008. augusztus 15.

Végleges Feltételek. A Kibocsátó hitelminısítése: Moody s A2 Fitch Ratings A+ 2008. augusztus 15. Végleges Feltételek Minimum 1.000.000.000 forint maximum 20.000.000.000 forint össznévértékő, névre szóló, dematerializált, tızsdére bevezetésre kerülı CIB Classic 2011/A-001 Kötvények nyilvános forgalomba

Részletesebben

CHIO és PLAYERSROOM KÖZÖS PROMÓCIÓJÁNAK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA

CHIO és PLAYERSROOM KÖZÖS PROMÓCIÓJÁNAK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA CHIO és PLAYERSROOM KÖZÖS PROMÓCIÓJÁNAK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A játék szervezője az Intersnack Magyarország Kft., melynek bejegyzett székhelye: 1117 Budapest, Alíz u.

Részletesebben

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 2016. május 1. 2016. június 15. 1. A Játék szervezője A Díjnet Zrt. (1117

Részletesebben

TARTALOM. Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17. Szakkönyvtárak 17

TARTALOM. Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17. Szakkönyvtárak 17 TARTALOM Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17 Szakkönyvtárak 17 1. Országos Széchényi Könyvtár 17 2. Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára 19 3. Magyar Tudományos Akadémia Földrajztudományi Kutatóintézet Könyvtára

Részletesebben

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bosch Elektromos kéziszerszámok Lássunk munkához!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A " Bosch Elektromos

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2015/35. SZÁM TARTALOM

ÉRTESÍTŐ 2015/35. SZÁM TARTALOM 2015/35. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 39/2015. (IX. 10. MÁV-START Ért. 35.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-START Zrt. munkavállalói részére a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveg-ellátásról...

Részletesebben

ALMA Duna Plaza Patika 1138 Budapest Váci út 178. Róna Patika 1145 Budapest Bosnyák u.1/a. A TE PATIKÁD Gyógyszertár 1145 Budapest Erzsébet Királyné

ALMA Duna Plaza Patika 1138 Budapest Váci út 178. Róna Patika 1145 Budapest Bosnyák u.1/a. A TE PATIKÁD Gyógyszertár 1145 Budapest Erzsébet Királyné Eucerin hetek akcióban résztvevő gyógyszertárak listája Az akció időtartama: 2014.09.06.-09.21. Az akcióban minden Eucerin termék 20% árkedvezménnyel vásárolható meg (kivéve az ajándékcsomagok) Gyógyszertár

Részletesebben

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Díjbeszedő Faktorház Zrt. 1117 Budapest, Budafoki út 107-109. A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályba lépés dátuma: 2014. augusztus 1. Készítette: Bugáné Torkos Beáta Ellenőrizte:

Részletesebben

Rábalux Karácsony Szabályzat

Rábalux Karácsony Szabályzat Rábalux Karácsony Szabályzat A Rábalux Világítástechnikai Kft. (székhelye: 9028 Győr, Serfőző u. 8.) mint szervező (a továbbiakban: Szervező ) jelen szabályzat 1./ számú mellékletében meghatározott partnerekkel

Részletesebben

a K&H többször termő 2 származtatott alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozataláról

a K&H többször termő 2 származtatott alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozataláról tájékoztatás a K&H többször termő 2 származtatott alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozataláról A K&H Alapkezelő Zrt. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.), mint a kibocsátó törvényes képviselője

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS

KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ajánlatkérő által a Veszélyes hulladék szállítása és kezelése 2013. I. tárgyában KÉ 19811/2012. számon indított nyílt közbeszerzési eljárásban feltett

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Experiment Food Kft. Akciójának részvételi-, játék- és adatvédelmi szabályzata. 1. Az Akció szervezője Experiment Food Kft. Székhely: 1211 Budapest, Színesfém u.

Részletesebben

Budapesten kívüli árusító pontok (vásárolható bérlet, vonaljegy és 10 db-os gyűjtőjegy)

Budapesten kívüli árusító pontok (vásárolható bérlet, vonaljegy és 10 db-os gyűjtőjegy) Budapesten kívüli árusító pontok (vásárolható bérlet, és ) Nyitva tartás Kapható Település Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap Alsónémedi Fő utca 60. 8.00-16.00 Biatorbágy Baross Gábor út 5/a. 8.00-18.00

Részletesebben

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Az Ákos Karcolatok 20 elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Heineken UCL Nyerj jegyet a milánói döntőre a Tescoval AP kód feltöltős nyereményjáték. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A PANNONTEJ Zrt. (1117 Budapest, Gábor D. u. 2.) továbbiakban: Szervező, ajándéksorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK. (6) Felhalmozott kamat: 2012. május 11-én a felhalmozott kamat 0%. 2012. május 10. 2012. május 11. 2012. május 11.

VÉGLEGES FELTÉTELEK. (6) Felhalmozott kamat: 2012. május 11-én a felhalmozott kamat 0%. 2012. május 10. 2012. május 11. 2012. május 11. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2012. április 20. MKB Bank Zrt. minimum 50.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló, dematerializált MKB Kiszámítható 20131128 Kötvény nyilvános forgalomba hozatala a 250.000.000.000

Részletesebben

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016.05.02. 2016.05.31. 1. A játék szervezője A lakásbiztosítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Szervező és Lebonyolító A McDonald s Promotion Kft. (1097 Budapest, Albert Flórián út 3/b., továbbiakban: Szervező) által szervezett

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

OMV Vásárlói elégedettség nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Vásárlói elégedettség nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Vásárlói elégedettség nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

Miniszteri döntés idıpontja. Sorszám Pályázó Pályázati kód

Miniszteri döntés idıpontja. Sorszám Pályázó Pályázati kód Csoportos támogatási módosítások 1. Gyır, Építık Lakásfenntartó Szövetkezete LFP-2008-LA-2-08-06-19 2009.06.12 2011.03.11 2. Gyır, Mártírok útja 34-36. Társasház LFP-2008-LA-2-08-06-25 2009.06.12 2011.03.11

Részletesebben

ISMERTETŐ BABAKÖTVÉNY ELNEVEZÉSŰ, 2035/S SOROZATSZÁMÚ ÁLLAMKÖTVÉNYEK NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ

ISMERTETŐ BABAKÖTVÉNY ELNEVEZÉSŰ, 2035/S SOROZATSZÁMÚ ÁLLAMKÖTVÉNYEK NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ ISMERTETŐ BABAKÖTVÉNY ELNEVEZÉSŰ, 2035/S SOROZATSZÁMÚ ÁLLAMKÖTVÉNYEK NYILVÁNOS FORGALOMBA HOZATALÁHOZ AZ ALÁBBI ISMERTETŐ A KIBOCSÁTÓ MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÜLT, ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY TÁJÉKOZTATÁST NYÚJTSON A

Részletesebben

4/2012. számú Vezérigazgatói Utasítás

4/2012. számú Vezérigazgatói Utasítás 4/2012. számú Vezérigazgatói Utasítás Tárgy: A Díjbeszedő Faktorház Nyrt. Panaszkezelési Szabályzata NYOMTATÁSBAN CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ Hatálybalépés dátuma: 2012. április 25. Készítette: dr. Vincze

Részletesebben

Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya

Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya Az OSIS Bonacure ajándéksorsolással egybekötött sorsolásos nyereményjáték játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: Az ajándéksorsolással egybekötött játék elnevezése: OSIS Bonacure nyereményjáték

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT WAVIN EU IC315 AKNA és WAVIN FELÜLETFŰTÉS ÉS -HŰTÉS elnevezésű akciókkal kapcsolatban 1. Akciók szervezője: A Wavin Hungary Kft. (székhely: 2072 Zsámbék, Új gyártelep Pf.44.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata. (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank zárt körben elérhető, Fogd a pénzt és nyerj! című játékának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009

MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009 MOLSZE VEZETİSÉG 2005-2009 Sor- Munkahely szám Név, cím Telefon Telefax Egyetemek 1. ) Kéri Pálné keri.juli@freemail.hu 2. ) Kissné Sziráki Valéria DE OEC Klinikai Biokémiai és Molekuláris Patológiai Intézet

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

GYEGÉP Ipari Termeltető Kereskedelmi és Gépgyártó Kft. A LocomotivGrill kereskedelmi szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

GYEGÉP Ipari Termeltető Kereskedelmi és Gépgyártó Kft. A LocomotivGrill kereskedelmi szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek GYEGÉP Ipari Termeltető Kereskedelmi és Gépgyártó Kft. A LocomotivGrill kereskedelmi szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Készítés időpontja: 2015.08.25. Hatályos: 2015.08.25. Utolsó

Részletesebben

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu. hatályos: 2016-02-15

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu. hatályos: 2016-02-15 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) www.megyeriszabolcskerteszete.hu hatályos: 2016-02-15 Preambulum Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során bennünket tisztel meg bizalmával! Számunkra

Részletesebben

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK)

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, továbbá a szaktanácsadás, ezen

Részletesebben

LIGA SZAKSZERVEZETEK - 2011. november 04-i félpályás útlezárások helyszínei és a demonstráció koordinátorai

LIGA SZAKSZERVEZETEK - 2011. november 04-i félpályás útlezárások helyszínei és a demonstráció koordinátorai 1 2 Pécs Komlói út (66-os út) a Hannebeck Frigyes utca és az Auróra utca között 6. sz. út, Pécstől Barcs irányába a pellérdi bekötőútig, a 203+389 kmszelvénytől a 205 km-szelvényig helszínén. Hegedüs Gábor

Részletesebben