Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése"

Átírás

1 Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

2 Bizalom Cégünk nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez nyújt szolgáltatásokat: webalkalmazások, nagyvállalati alkalmazásrendszerek fejlesztése és integrációja óta szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk nagy rendelkezésre állású és nagy terhelésű, sokfelhasználós rendszerek kivitelezése, valamint heterogén rendszerek integrációja és modernizációja terén. Célunk, hogy megrendelőinknek olyan értéket szállítsunk, amely növeli üzleti erejét, emeli hatékonyságát. Ügyfeleink megbízhatnak bennünk minden területen: a határidő és a minőség garantált. Idő és minőség. Tudjuk, hogy az alkalmazások fejlesztését kifogástalan minőségben kell végeznünk. Tudjuk, hogy a határidőt be kell tartani. A megoldás a tökéletes szaktudás, a pontos szervezés és az elkötelezettség. Ezt kell szem előtt tartani, ekkor a megfelelő minőség és a betartott határidő már csak következmény. Pató István, ügyvezető igazgató Csapat Cégünk olyan technológiai vállalkozás, amelynek központjában az ember áll. Munkatársaink kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező, munkájukkal szemben igényes és elkötelezett emberek. Ezen értékekre építve megrendelőink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják. Kollégáink többéves együttes munkája nemcsak az egyéni, hanem kollektív képességekkel is emeli munkánk színvonalát. Csapatmunkánknak köszönhetően csökkentjük megrendelőink fejlesztési projektjeinek idejét és költségét. Az igényektől egészen az átadásig nyomonkövethetőséget biztosítunk a fejlesztésben, amit többéves tapasztalatunk alapján kialakított munkamódszerünk segítségével, valamint kiforrott verzió menedzsmenttel oldunk meg. Ez azonnal rendelkezésre áll megrendelőinknek, így a fejlesztés érdemi részével lehet foglalkozni, nincs késlekedés.

3 Szolgáltatás Az idő az egyik legkritikusabb faktor, amikor egy cég vagy szervezet új technológiákat, informatikai rendszereket vezet be (time-to-market). Egy nagyvállalati rendszer létrehozása számos kihívást állít megrendelőink elé, amelyek megoldásakor gyelembe kell venni a kliensek igényeit, a megbízhatóságot, a hatékonyságot, a gyakran és folyamatosan változó igények kezelését. A fő feladat, hogy ezeket a kihívásokat sikerrel oldja meg a szervezet. Cégünk biztosítja megrendelőinek, hogy sikerre vigyék informatikai projektjeiket, ennek megfelelően állítottuk össze szolgáltatási portfóliónkat. Megoldást kínálunk a nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez A nagyvállalati alkalmazások rengeteg modulból, komponensből épülnek fel, amelyek gyakran eltérő szoftver- és hardver- futtatási környezetet igényelnek. Rengeteg hálózati kapcsolatot kell a rendszerben kezelni, mind a komponensek között, mind a kliensek vagy egyéb szerverek irányából, de ugyanígy a kapcsolatok fajtája is eltérő lehet, többféleképpen is történhet adatcsere. A nagyvállalati alkalmazások gyakran elosztott alkalmazások rendszeréből állnak össze, amelyek üzenetkezelő sorokból, webszolgáltatásokból, adatbázis- és alkalmazásszerverekből állnak. Ezen technikai sajátosságon felül számos üzleti logikai problémát is meg kell oldani, amelyek nagy szakértelmet és körültekintő tervezést igényelnek. Cégünk ezért az üzleti logikai tervezéstől, tanácsadástól kezdve az alkalmazásfejlesztésen keresztül, egészen a tesztelés és beüzemelés fázisáig átfogó szolgáltatásokat nyújt. Szolgáltatásaink modulárisak, így megrendelőink a saját igényeiknek megfelelően választhatják ki, hogy mely területen kívánják az együttműködésünket. Vészhelyzetkezelés Gyakran látjuk, hogy informatikai fejlesztések elbuknak, vagy jelentősen túllépik a megengedett költség- vagy időkeretet. Rengeteg oka lehet ennek: elkötelezettség vagy tapasztalat hiánya, rossz koncepció, alacsony színvonalú tervezés, silány kivitelezés, nyomon követhetetlen fejlesztés. Az ilyen projektek megmentésében van tapasztalatunk, számos ügyfelünknek tudtuk a kudarcot sikerre fordítani. Ezen esetekben a fejlesztést és bevezetést a megrendelővel közösen át kell vennünk, csak így érhető el siker.

4 Szemlélet Feladatunk, hogy a legnagyobb Alkalmazott módszereink üzleti értéket szállíthassuk a rendelkezésre álló keretek között meg- a lehető legnagyobb érték mellett a szemlélet is fontos: maximális hatékonyság, rendelőinknek. Ehhez nem csupán szállítása, gyors reagálás, technológia és szaktudás szükséges, átláthatóság és kiváló minőség. Ezt a szemléltet kell hanem fontos a szemlélet is, amely hirdetnünk, és ennek kell szerint ezt megtesszük. Minden szervezet tevékenysége során arra törek- Bugár-Mészáros Tibor áthatni egész munkánkat. szik, hogy növelje hatékonyságát. A hatékonyság egy összetett fogalom, így rengeteg ismérve van. A Lean szemlélet jó iránymutatást ad a hatékonyság és értékteremtés növeléséhez. Fejlesztéseink során kiemelten törekszünk a veszteségek megszüntetésére. Ha a veszteséget megszüntetjük, akkor biztosan nő a hatékonyság, így további értéket teremthetünk. A korábbi módszerek, módszertanok jelentős veszteségeket generáltak, gyakran nem az egész fejlesztés hatékonyabbá tétele, hanem egy terület hatékonyságának növelése volt csak a cél, így az egész folyamat hatékonysága csökkent. Ez a céltévesztés vezetett oda, hogy ma már egy kisméretű, jól felkészült, technológiai csapat jelentősen hatékonyabb, mint egy nagyobb cég. Agilis csapat Az agilitás nem módszertan, hanem képesség. Képessége az egyénnek, képessége a csapatnak és képessége az egész szervezetnek. Agilis csapat csak agilis emberekből építhető: elkötelezett, jól képzett, rugalmas és naprakész információkkal rendelkező emberek szükségesek hozzá. Egy fejlesztést 3-9 fős csapatban szoktunk végezni. A kilenc főnél nagyobb csapat esetén olyan mértékben lelassulna a kommunikáció, hogy az a hatékonyságot csökkentené. Vannak olyan méretű projektek, amelyek esetén több tucat fejlesztő szükséges, ekkor igyekszünk több Scrum-csapatot felállítani és azok munkáját koordinálni. Ilyen esetben elérhető az 5 fős ideális szerkezetű csapatok kialakítása. A csapatok önállóan érik el a kitűzött célt, a Sprint alatt végzett feladatok megoldásának módjába csak a csapat tagjai szólhatnak bele, hiszen ők ismerik a legjobban a problémakört. Ilyen önszervező csapatok kialakításával, a külső zajok elnyomásával jelentős hatékonyság-növekedést értünk el alkalmazásfejlesztéseink során, így vált nálunk az agilitás valósággá.

5 Java Fő fejlesztési platformunk a Java. Jelenleg ez a világon a legelterjedtebb, legdinamikusabban fejlődő és legmegbízhatóbb platform. Ennek köszönhetően az általunk fejlesztett rendszereknek stabil és megbízható alapja van, amelyre építve kiemelkedő és nagy rendelkezésre állású szolgáltatásokat tudunk nyújtani. A Java platform és az azt övező technológiák, megoldások fejlődését 1996 óta szinte napi szinten nyomon követtük. Munkánk során az újdonságokkal folyamatosan ismerkedünk és a projektek igényeinek megfelelően alkalmazzuk őket. A nagyvállalati JAVA környezetben szerzett integrációs, és teljesítménnyel összefüggő tapasztalataink kiemelkedőek. Oracle Oracle adatbázisok terén kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk. Alkalmazásfejlesztéseink döntő többségében Oracle adatbázisokat használunk. Tapasztalatunk van nagy adatmenynyiség melletti, nagy terhelésű rendszerek létrehozásában. Számos alkalmazásunk évek óta fut 7x24 órás rendelkezésre állás mellett. Vannak olyan rendszereink, amelyek Oracle 8i-vel indultak és az évek során 9, 10 majd 11-es verzióra álltak át. Az ilyen átállások folyamán akadtak olyan feladatok, amelyekre egyedi megoldásokat kellett kidolgoznunk, hogy a folyamatos üzemet és a szolgáltatás minőségét fenntartsuk. Számos esetben az adatbázisok migrációját Oracle platformra szintén a folyamatos üzem biztosítása mellett oldottuk meg. Az Oracle RAC megoldása emelte fejlesztett alkalmazásaink rendelkezésre állását.

6 Legfontosabb munkáink Kollégáink tapasztalata és csapatmunkánk garantálja a kiváló minőséget és a gyors munkavégzést. Az alábbiakban bemutatjuk azon legnagyobb projektjeinket, amelyekben részt vettek. Dolgozói elégedettséget felmérő és értékelő rendszer Magánbank internetről elérhető felület fejlesztése Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer statisztikai modul Tartózkodási és letelepedési engedély rendszer Gépjármű-felelősségbiztosítási rendszer Magyar járműnyilvántartó és adatszolgáltató rendszer Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer optimalizálás Parkolási igazolvány rendszer Jogügyletek biztonságát szolgáló rendszer magyarorszag.hu bevezetés támogatása Ügyfélkapu regisztrációs rendszer Központi időpontfoglaló rendszer Központi időpontfoglaló rendszer kioszk alkalmazás Proaktív szolgáltató rendszer Internetes Közigazgatási Szolgáltató Rendszer Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer on-line regisztrációra felkészítése Gépjármű zálogjogok országos nyilvántartási rendszere Központi szabálysértési nyilvántartó rendszer Egypontos bejelentkezést kezelő rendszer (SSO) Alkalmazások integrációja a Schengeni Információs Rendszerbe (SIS) Központi szervezet nyilvántartás Központi autentikáció és jogosultság kezelő rendszer Internetes jegyfoglaló rendszer Gépjármű-felelősségbiztosítási rendszer modernizálása Elérhetőség

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Bizalom Cégünk nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez nyújt szolgáltatásokat: webalkalmazások, nagyvállalati alkalmazásrendszerek fejlesztése és integrációja.

Részletesebben

ÚJ TÁVLATOK MAGAZIN. az egészségügyi informatikában. Negyedévente megjelenő ingyenes magazin

ÚJ TÁVLATOK MAGAZIN. az egészségügyi informatikában. Negyedévente megjelenő ingyenes magazin emma 2015/1. MAGAZIN szám ÚJ TÁVLATOK az egészségügyi informatikában ehealth néven, kibővült termékportfólióval folytatja működését az Enterprise Group Software üzletága A betegellátás minőségi színvonalának

Részletesebben

in Hungary svájci szakértője

in Hungary svájci szakértője Focus A cégügyek on Trust in Hungary svájci szakértője Adr.: Tel.: +36 1 430-3400 Fax: +36 1 430-3402 E-mail: Abt@abt.hu Web: www.abt.hu 20 éves tapasztalattal Magyarországon Szolgáltatásaink ABT Treuhand

Részletesebben

Rendszer-felülvizsgálat

Rendszer-felülvizsgálat Rendszer-felülvizsgálat Az informatikai rendszerek folyamatos külső és belső fenyegetettségeknek vannak kitéve. Ezek a fenyegetettségek irányulhatnak a rendszer üzem- és adatbiztonsága ellen. Örök érvényű

Részletesebben

Az ERP rendszerek metamorfózisa Doktori értekezés

Az ERP rendszerek metamorfózisa Doktori értekezés Az ERP rendszerek metamorfózisa Doktori értekezés Készítette: dr. Ternai Katalin Budapest, 2008. 1 Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástani Ph.D. program Információrendszerek Tanszék Az ERP rendszerek

Részletesebben

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program TARTALOM 1. BEVEZETŐ... 4 2. A CAF MODELL JELENTŐSÉGE, FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE... 5 3. A CAF MODELL GYAKORLATI ALKALMAZÁSÁNAK MENETE... 7 4. AZ ADOTTSÁGOK ÉRTÉKELÉSE... 9 1. KRITÉRIUM: VEZETÉS... 10 1.1.

Részletesebben

Mesterségünk az intelligencia

Mesterségünk az intelligencia Mesterségünk az intelligencia Delta Csoport Igazgatóság tagjai: Hampl Viktor /igazgatóság elnöke/ Brandhuber István /tulajdonos - igazgatóság tagja/ Csontos Zoltán /igazgatóság tagja/ alapítás éve 1987

Részletesebben

Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu

Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu Lépjünk be együtt a jövőbe! Együtt lehetséges. www.t-systems.hu Tisztelt Ügyfelünk! Üdvözlöm Önt a T-Systems Magyarország Zrt. nevében! Engedje meg, hogy e kiadvány segítségével röviden bemutassam Önnek

Részletesebben

Tartalomjegyzék. FuturIT

Tartalomjegyzék. FuturIT Tartalomjegyzék FuturIT Küldetésnyilatkozat 6 Vezetõi összefoglaló 7 Szervezeti felépítés 9 Konzorciumi tagok bemutatása 10 A fejlesztésbe bevont üzleti partnerek 12 Kutatási programjaink bemutatása 14

Részletesebben

CAF 2013 modell FEJLESZTÉSI MÓDSZERTAN Szervezeti önértékeléshez kapcsolódó módszertani útmutató

CAF 2013 modell FEJLESZTÉSI MÓDSZERTAN Szervezeti önértékeléshez kapcsolódó módszertani útmutató CAF 2013 modell FEJLESZTÉSI MÓDSZERTAN Szervezeti önértékeléshez kapcsolódó módszertani útmutató 2013. április 30. Készítette: A 6/A. Minőségmenedzsment CAF 2013 modell módszertani kézikönyve munkacsoport

Részletesebben

Gyorsítsa fel az IT-t! Innovációhoz használja az Ön felhőjét!

Gyorsítsa fel az IT-t! Innovációhoz használja az Ön felhőjét! Gyorsítsa fel az IT-t! Innovációhoz használja az Ön felhőjét! Azért választottuk a WMware-t, mert ismertük fejlett technológiájukat és a felhőalapú informatikával kapcsolatos előremutató gondolkodásmódjukat.

Részletesebben

Az SAP vállalatirányítási rendszer

Az SAP vállalatirányítási rendszer Debreceni Egyetem Informatikai Kar Az SAP vállalatirányítási rendszer Az SAP EBP elektronikus beszerzést támogató rendszer bemutatása az E.ON Hungária Zrt. példáján keresztül Témavezető: Dr. Kárpáti Tibor

Részletesebben

I. MODUL. Az emberi erőforrás menedzsment fogalma és modellje. Fejlesztő: PATAKI Csilla D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI

I. MODUL. Az emberi erőforrás menedzsment fogalma és modellje. Fejlesztő: PATAKI Csilla D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI I. MODUL Az emberi erőforrás menedzsment fogalma és modellje Fejlesztő: PATAKI Csilla D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI Tartalomjegyzék Az emberi erőforrás menedzsment tartalma... 3 A stratégiai

Részletesebben

Palo Alto Networks, 2014/3. szám. HAVONTA megjelenő ingyenes magazin. Új IP alapú telekommunikációs rendszer

Palo Alto Networks, 2014/3. szám. HAVONTA megjelenő ingyenes magazin. Új IP alapú telekommunikációs rendszer ICT Palo Alto Networks, Az újgenerációs tűzfalak szülőatyja Új IP alapú telekommunikációs rendszer segíti a KELLO munkáját Új kereskedelmi igazgató az Enterprise Group ICT üzletágában Az alkalmazások és

Részletesebben

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne)

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Tartalomjegyzék Dokumentumkezelő rendszerek (DMS)... 1 A szükséges rendszer meghatározása: a dokumentumkezelési audit... 3 A rendszer szükséges funkcionalitása

Részletesebben

ITIL - az informatikaszolgáltatás módszertana. Esettanulmányok

ITIL - az informatikaszolgáltatás módszertana. Esettanulmányok ITIL - az informatikaszolgáltatás módszertana Készült: 2002. novemberében a Széchenyi-terv támogatásával KFKI Számítástechnikai Rt Verzió: 3.1 Esettanulmányok Tartalom 1. ESETTANULMÁNYOK... 2 1.1. EGY

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia A TÜV Rheinland cégcsoporton belül az Akadémia a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismereteket átadni a résztvevők

Részletesebben

BusinessProcessOutsourcing

BusinessProcessOutsourcing BusinessProcessOutsourcing Üzleti folyamatok kiszervezése Ossza meg ismerőseivel! Az outsourcing fogalma ma már nem ismeretlen a döntéshozók körében, valószínűleg mindenkinek van elképzelése a témáról.

Részletesebben

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008.

Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. Az Interim Menedzsment Magyarországon Kutatás és elemzés a magyarországi Interim Menedzsment piacról - 2008. TARTALOM Bevezető 1 A kutatás célja és módszertana 2 Az interim menedzsment definíciója 3 Az

Részletesebben

Csutorás Zoltán, Árvai Zoltán, Novák István. A Scrum keretrendszer és agilis módszerek használata a Visual Studióval

Csutorás Zoltán, Árvai Zoltán, Novák István. A Scrum keretrendszer és agilis módszerek használata a Visual Studióval Csutorás Zoltán, Árvai Zoltán, Novák István A Scrum keretrendszer és agilis módszerek használata a Visual Studióval Minden jog fenntartva. A szerzők a könyv írása során törekedtek arra, hogy a leírt tartalom

Részletesebben

Eszterházy Károly Főiskola

Eszterházy Károly Főiskola Eszterházy Károly Főiskola Informatikai stratégia 2007-2013 Eger Tartalomjegyzék 1. VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ... 4 2. BEVEZETŐ... 5 3. KÜLDETÉS... 6 4. Az EKF INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRÁJA... 7 4.2. Az informatikai

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

Legjobb, ha láthatatlan

Legjobb, ha láthatatlan Legjobb, ha láthatatlan a British American Tobacco Hungarynél Interjú Sziklási Szabolccsal, a British American Tobacco Hungary javadalmazási vezetôjével (esettanulmány) Ügyfél: British American Tobacco

Részletesebben

GRANT OR, EU PÁLYÁZATKEZELÉSI ALKALMAZÁS

GRANT OR, EU PÁLYÁZATKEZELÉSI ALKALMAZÁS ADAMAS GRANT OR, EU PÁLYÁZATKEZELÉSI ALKALMAZÁS Tartalomjegyzék Vezetői összefoglaló Az Adamas Grant or Technológia Bevezetési módszertan Üzleti ajánlatunk BPMS referenciáink Elérhetőségeink Adamas Grant

Részletesebben

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu

Részletesebben

AZ ELEKTRONIKUS KÖZIGAZGATÁS ALAPJAI, SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK, IT BIZTONSÁG

AZ ELEKTRONIKUS KÖZIGAZGATÁS ALAPJAI, SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK, IT BIZTONSÁG AZ ELEKTRONIKUS KÖZIGAZGATÁS ALAPJAI, SZABÁLYOZOTT ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK, IT BIZTONSÁG A KORMÁNYABLAK ÜGYINTÉZŐ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK 5. (E-KÖZIGAZGATÁS ÉS ÜGYINTÉZÉSI GYAKORLAT)

Részletesebben

ÁROP 2.2.21 Tudásalapú közszolgálati előmenetel

ÁROP 2.2.21 Tudásalapú közszolgálati előmenetel ÁROP 2.2.21 Tudásalapú közszolgálati előmenetel ISBN 978-615-5491-26-9 Személyügyi szolgáltatások és személyügyi tevékenység a közszolgálatban szerző: Petró Csilla lektorálta: Dr. Szakács Gábor Nemzeti

Részletesebben

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM!

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! 2 BEVEZETŐ Van néhány dolog, amihez Magyarországon mindenki ért. Ilyen elsősorban a foci, aztán az autók. Vállalatvezetők körében ezekhez az utóbbi időben csatlakozni látszik

Részletesebben

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Belső konzulens: Fejér Tamás Társadalomtudományi Intézet Önálló

Részletesebben