Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése"

Átírás

1 Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

2 Bizalom Cégünk nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez nyújt szolgáltatásokat: webalkalmazások, nagyvállalati alkalmazásrendszerek fejlesztése és integrációja óta szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk nagy rendelkezésre állású és nagy terhelésű, sokfelhasználós rendszerek kivitelezése, valamint heterogén rendszerek integrációja és modernizációja terén. Célunk, hogy megrendelőinknek olyan értéket szállítsunk, amely növeli üzleti erejét, emeli hatékonyságát. Ügyfeleink megbízhatnak bennünk minden területen: a határidő és a minőség garantált. Idő és minőség. Tudjuk, hogy az alkalmazások fejlesztését kifogástalan minőségben kell végeznünk. Tudjuk, hogy a határidőt be kell tartani. A megoldás a tökéletes szaktudás, a pontos szervezés és az elkötelezettség. Ezt kell szem előtt tartani, ekkor a megfelelő minőség és a betartott határidő már csak következmény. Pató István, ügyvezető igazgató Csapat Cégünk olyan technológiai vállalkozás, amelynek központjában az ember áll. Munkatársaink kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező, munkájukkal szemben igényes és elkötelezett emberek. Ezen értékekre építve megrendelőink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják. Kollégáink többéves együttes munkája nemcsak az egyéni, hanem kollektív képességekkel is emeli munkánk színvonalát. Csapatmunkánknak köszönhetően csökkentjük megrendelőink fejlesztési projektjeinek idejét és költségét. Az igényektől egészen az átadásig nyomonkövethetőséget biztosítunk a fejlesztésben, amit többéves tapasztalatunk alapján kialakított munkamódszerünk segítségével, valamint kiforrott verzió menedzsmenttel oldunk meg. Ez azonnal rendelkezésre áll megrendelőinknek, így a fejlesztés érdemi részével lehet foglalkozni, nincs késlekedés.

3 Szolgáltatás Az idő az egyik legkritikusabb faktor, amikor egy cég vagy szervezet új technológiákat, informatikai rendszereket vezet be (time-to-market). Egy nagyvállalati rendszer létrehozása számos kihívást állít megrendelőink elé, amelyek megoldásakor gyelembe kell venni a kliensek igényeit, a megbízhatóságot, a hatékonyságot, a gyakran és folyamatosan változó igények kezelését. A fő feladat, hogy ezeket a kihívásokat sikerrel oldja meg a szervezet. Cégünk biztosítja megrendelőinek, hogy sikerre vigyék informatikai projektjeiket, ennek megfelelően állítottuk össze szolgáltatási portfóliónkat. Megoldást kínálunk a nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez A nagyvállalati alkalmazások rengeteg modulból, komponensből épülnek fel, amelyek gyakran eltérő szoftver- és hardver- futtatási környezetet igényelnek. Rengeteg hálózati kapcsolatot kell a rendszerben kezelni, mind a komponensek között, mind a kliensek vagy egyéb szerverek irányából, de ugyanígy a kapcsolatok fajtája is eltérő lehet, többféleképpen is történhet adatcsere. A nagyvállalati alkalmazások gyakran elosztott alkalmazások rendszeréből állnak össze, amelyek üzenetkezelő sorokból, webszolgáltatásokból, adatbázis- és alkalmazásszerverekből állnak. Ezen technikai sajátosságon felül számos üzleti logikai problémát is meg kell oldani, amelyek nagy szakértelmet és körültekintő tervezést igényelnek. Cégünk ezért az üzleti logikai tervezéstől, tanácsadástól kezdve az alkalmazásfejlesztésen keresztül, egészen a tesztelés és beüzemelés fázisáig átfogó szolgáltatásokat nyújt. Szolgáltatásaink modulárisak, így megrendelőink a saját igényeiknek megfelelően választhatják ki, hogy mely területen kívánják az együttműködésünket. Vészhelyzetkezelés Gyakran látjuk, hogy informatikai fejlesztések elbuknak, vagy jelentősen túllépik a megengedett költség- vagy időkeretet. Rengeteg oka lehet ennek: elkötelezettség vagy tapasztalat hiánya, rossz koncepció, alacsony színvonalú tervezés, silány kivitelezés, nyomon követhetetlen fejlesztés. Az ilyen projektek megmentésében van tapasztalatunk, számos ügyfelünknek tudtuk a kudarcot sikerre fordítani. Ezen esetekben a fejlesztést és bevezetést a megrendelővel közösen át kell vennünk, csak így érhető el siker.

4 Szemlélet Feladatunk, hogy a legnagyobb Alkalmazott módszereink üzleti értéket szállíthassuk a rendelkezésre álló keretek között meg- a lehető legnagyobb érték mellett a szemlélet is fontos: maximális hatékonyság, rendelőinknek. Ehhez nem csupán szállítása, gyors reagálás, technológia és szaktudás szükséges, átláthatóság és kiváló minőség. Ezt a szemléltet kell hanem fontos a szemlélet is, amely hirdetnünk, és ennek kell szerint ezt megtesszük. Minden szervezet tevékenysége során arra törek- Bugár-Mészáros Tibor áthatni egész munkánkat. szik, hogy növelje hatékonyságát. A hatékonyság egy összetett fogalom, így rengeteg ismérve van. A Lean szemlélet jó iránymutatást ad a hatékonyság és értékteremtés növeléséhez. Fejlesztéseink során kiemelten törekszünk a veszteségek megszüntetésére. Ha a veszteséget megszüntetjük, akkor biztosan nő a hatékonyság, így további értéket teremthetünk. A korábbi módszerek, módszertanok jelentős veszteségeket generáltak, gyakran nem az egész fejlesztés hatékonyabbá tétele, hanem egy terület hatékonyságának növelése volt csak a cél, így az egész folyamat hatékonysága csökkent. Ez a céltévesztés vezetett oda, hogy ma már egy kisméretű, jól felkészült, technológiai csapat jelentősen hatékonyabb, mint egy nagyobb cég. Agilis csapat Az agilitás nem módszertan, hanem képesség. Képessége az egyénnek, képessége a csapatnak és képessége az egész szervezetnek. Agilis csapat csak agilis emberekből építhető: elkötelezett, jól képzett, rugalmas és naprakész információkkal rendelkező emberek szükségesek hozzá. Egy fejlesztést 3-9 fős csapatban szoktunk végezni. A kilenc főnél nagyobb csapat esetén olyan mértékben lelassulna a kommunikáció, hogy az a hatékonyságot csökkentené. Vannak olyan méretű projektek, amelyek esetén több tucat fejlesztő szükséges, ekkor igyekszünk több Scrum-csapatot felállítani és azok munkáját koordinálni. Ilyen esetben elérhető az 5 fős ideális szerkezetű csapatok kialakítása. A csapatok önállóan érik el a kitűzött célt, a Sprint alatt végzett feladatok megoldásának módjába csak a csapat tagjai szólhatnak bele, hiszen ők ismerik a legjobban a problémakört. Ilyen önszervező csapatok kialakításával, a külső zajok elnyomásával jelentős hatékonyság-növekedést értünk el alkalmazásfejlesztéseink során, így vált nálunk az agilitás valósággá.

5 Java Fő fejlesztési platformunk a Java. Jelenleg ez a világon a legelterjedtebb, legdinamikusabban fejlődő és legmegbízhatóbb platform. Ennek köszönhetően az általunk fejlesztett rendszereknek stabil és megbízható alapja van, amelyre építve kiemelkedő és nagy rendelkezésre állású szolgáltatásokat tudunk nyújtani. A Java platform és az azt övező technológiák, megoldások fejlődését 1996 óta szinte napi szinten nyomon követtük. Munkánk során az újdonságokkal folyamatosan ismerkedünk és a projektek igényeinek megfelelően alkalmazzuk őket. A nagyvállalati JAVA környezetben szerzett integrációs, és teljesítménnyel összefüggő tapasztalataink kiemelkedőek. Oracle Oracle adatbázisok terén kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk. Alkalmazásfejlesztéseink döntő többségében Oracle adatbázisokat használunk. Tapasztalatunk van nagy adatmenynyiség melletti, nagy terhelésű rendszerek létrehozásában. Számos alkalmazásunk évek óta fut 7x24 órás rendelkezésre állás mellett. Vannak olyan rendszereink, amelyek Oracle 8i-vel indultak és az évek során 9, 10 majd 11-es verzióra álltak át. Az ilyen átállások folyamán akadtak olyan feladatok, amelyekre egyedi megoldásokat kellett kidolgoznunk, hogy a folyamatos üzemet és a szolgáltatás minőségét fenntartsuk. Számos esetben az adatbázisok migrációját Oracle platformra szintén a folyamatos üzem biztosítása mellett oldottuk meg. Az Oracle RAC megoldása emelte fejlesztett alkalmazásaink rendelkezésre állását.

6 Legfontosabb munkáink Kollégáink tapasztalata és csapatmunkánk garantálja a kiváló minőséget és a gyors munkavégzést. Az alábbiakban bemutatjuk azon legnagyobb projektjeinket, amelyekben részt vettek. Dolgozói elégedettséget felmérő és értékelő rendszer Magánbank internetről elérhető felület fejlesztése Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer statisztikai modul Tartózkodási és letelepedési engedély rendszer Gépjármű-felelősségbiztosítási rendszer Magyar járműnyilvántartó és adatszolgáltató rendszer Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer optimalizálás Parkolási igazolvány rendszer Jogügyletek biztonságát szolgáló rendszer magyarorszag.hu bevezetés támogatása Ügyfélkapu regisztrációs rendszer Központi időpontfoglaló rendszer Központi időpontfoglaló rendszer kioszk alkalmazás Proaktív szolgáltató rendszer Internetes Közigazgatási Szolgáltató Rendszer Egyéni vállalkozói nyilvántartó rendszer on-line regisztrációra felkészítése Gépjármű zálogjogok országos nyilvántartási rendszere Központi szabálysértési nyilvántartó rendszer Egypontos bejelentkezést kezelő rendszer (SSO) Alkalmazások integrációja a Schengeni Információs Rendszerbe (SIS) Központi szervezet nyilvántartás Központi autentikáció és jogosultság kezelő rendszer Internetes jegyfoglaló rendszer Gépjármű-felelősségbiztosítási rendszer modernizálása Elérhetőség info@jurahungaria.com

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése

Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Vállalati alkalmazások tervezése és fejlesztése Bizalom Cégünk nagyvállalati alkalmazásfejlesztéshez nyújt szolgáltatásokat: webalkalmazások, nagyvállalati alkalmazásrendszerek fejlesztése és integrációja.

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu

TRL Hungary Kft. Cégismertető. TRL Hungary Kft. www.trl.hu Cégismertető www.trl.hu Cégismertető A 2000. óta Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Finnország és a balti államok regionális Maconomy disztribútora. A ezenkívül Európától Ázsiáig számos nemzetközi

Részletesebben

Tesztmérnök: tesztautomatizálási mérnök Feladat: Elvárások: Előnyt jelent: Beágyazott rendszer tesztmérnök beágyazott rendszer tesztmérnök Feladat:

Tesztmérnök: tesztautomatizálási mérnök Feladat: Elvárások: Előnyt jelent: Beágyazott rendszer tesztmérnök beágyazott rendszer tesztmérnök Feladat: Tesztmérnök: Új munkatársakat keresünk tesztautomatizálási mérnök pozícióba. Várjuk a téma iránt elkötelezett, nyitott és motivált kollégák jelentkezését, tapasztalt, illetve kevésbé tapasztalt jelöltek

Részletesebben

TAKARNET24 szolgáltatásai

TAKARNET24 szolgáltatásai TAKARNET24 szolgáltatásai Szilvay Gergely Földmérési és Távérzékelési Intézet ÖSSZEFOGLALÁS A Digitális Földhivatal k özéptávú fejlesztési terv első lépések ént a befejezéséhez k özeledik az EKOP-1.1.3

Részletesebben

IdomSoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság

IdomSoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság IdomSoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2019. évi közbeszerzési terve Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tervezett mennyisége Közbeszerzésre irányadó i rend Tervezett fajtája Eljárás megindításának

Részletesebben

Konszolidáció és költségcsökkentés a gyakorlatban. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Oracle adatbázis konszolidációja

Konszolidáció és költségcsökkentés a gyakorlatban. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Oracle adatbázis konszolidációja Konszolidáció és költségcsökkentés a gyakorlatban Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Oracle adatbázis konszolidációja Az Xperteam Zrt. Szolgáltatásaink Oracle termékekkel kapcsolatos kiemelkedő szakismeret:

Részletesebben

WEB2GRID: Desktop Grid a Web 2.0 szolgálatában

WEB2GRID: Desktop Grid a Web 2.0 szolgálatában WEB2GRID: Desktop Grid a Web 2.0 szolgálatában MAROSI Attila Csaba MTA SZTAKI atisu@sztaki.hu 2011.07.26. Áttekintés Bevezető Grid rendszerekkel szembeni elvarások változása Web 2.0 rendszerek főbb jellemzői

Részletesebben

ARDINSYS Mérnöki Zrt.

ARDINSYS Mérnöki Zrt. ARDINSYS Mérnöki Zrt. 1118 Budapest, Kelenhegyi út 23/b Tel : 36 20-9321-545, 20-440-6376 Fax: 36 1-209-3967 E-mail : ardinsys@ardinsys.hu Kooperatív képzés Jóváhagyó táblázat MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány

Részletesebben

MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE

MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE Jelen dokumentációban található bizalmas és szerzői jog által védett információk védelmében az anyag harmadik személy részére történő akár közvetlen

Részletesebben

TAKARNET24 szolgáltatásai

TAKARNET24 szolgáltatásai GISopen Földmérési és Távérzékelési Intézet TAKARNET24 szolgáltatásai A TAKARNET24 projekt a Földhivatali adatok elektronikus non-stop szolgáltató rendszere ügyfélkapun keresztül Az adatszolgáltatás tekintetében

Részletesebben

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR 30 MB DOMBORA SÁNDOR BEVEZETÉS (INFORMATIKA, INFORMATIAKI FÜGGŐSÉG, INFORMATIKAI PROJEKTEK, MÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI FELADATOK TALÁKOZÁSA, TECHNOLÓGIÁK) 2016. 09. 17. MMK- Informatikai

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI FEJLESZTŐ ÉS GYÁRTÓ VÁLLALATA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE ELEKTRONIKAI TERMÉKFEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS Z Elektronika

Részletesebben

Ami a vízesésen túl van

Ami a vízesésen túl van Ami a vízesésen túl van Adattárház fejlesztés módszertani tapasztalatok a T-Systems adattárházában, a HIFI-ben Ponori.Ajtony@iqpp.hu 2012. június 12. Miről is lesz szó? HIFI háttér HIFI projekt szkóp Két

Részletesebben

Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM]

Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM] Üzletmenet folytonosság menedzsment [BCM] Üzletmenet folytonosság menedzsment Megfelelőség, kényszer? Felügyeleti előírások Belső előírások Külföldi tulajdonos előírásai Szabványok, sztenderdek, stb Tudatos

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

Előadók: Angyal Gergely (Raiffeisen), tesztelési csoportvezető Kováts Márton (KFKI), szenior rendszermérnök 2010.03.25.

Előadók: Angyal Gergely (Raiffeisen), tesztelési csoportvezető Kováts Márton (KFKI), szenior rendszermérnök 2010.03.25. Fejlesztéskövetés fejvesztés nélkül, avagy Kiadáskezelés megvalósítása banki környezetben Előadók: Angyal Gergely (Raiffeisen), tesztelési csoportvezető Kováts Márton (KFKI), szenior rendszermérnök 2010.03.25.

Részletesebben

ProofIT Informatikai Kft. 1115 Budapest, Petzvál J. 4/a www.proofit.hu

ProofIT Informatikai Kft. 1115 Budapest, Petzvál J. 4/a www.proofit.hu Verzióváltások az üzleti folytonosság fenntartásával a MOL kiskereskedelmi rendszerében Fehér Lajos ProofIT Kft. Hogyan keletkezett a HBO a MOL alapvetései miért egyedi fejlesztés? Sajátos igényeknek megfelelő

Részletesebben

Oracle Middleware megoldások helye üzleti esettanulmányokon keresztül bemutatva, különböző iparágakban

Oracle Middleware megoldások helye üzleti esettanulmányokon keresztül bemutatva, különböző iparágakban Oracle Middleware megoldások helye üzleti esettanulmányokon keresztül bemutatva, különböző iparágakban Lenti József Projektkoordinációs vezető Intalion Kft. BPM Business Process Management Rövid áttekintés

Részletesebben

Cégprofil publikus CÉGPROFIL 1

Cégprofil publikus CÉGPROFIL 1 CÉGPROFIL 1 BEMUTATKOZÁS A Molaris Kft-t magyar magánszemélyek alapították 2006-ban, jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonban van. Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai

Részletesebben

Belső ellenőrzés és compliance. szolgáltatások. Cover. KPMG.hu

Belső ellenőrzés és compliance. szolgáltatások. Cover. KPMG.hu Belső ellenőrzés és compliance Cover szolgáltatások KPMG.hu Stratégiai fontosságú lehetőségek a belső ellenőrzésben Valós képet nyújt a szervezet működésének hatásosságáról és hatékonyságáról. Felderíti

Részletesebben

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre CNW Rendszerintegrációs Zrt. Kozma Csaba vezető tanácsadó Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre Cégbemutató 2012. március 27.» Budapest CNW Rendszerintegrációs Zrt. 1994 óta

Részletesebben

VIR alapfogalmai. Előadásvázlat. dr. Kovács László

VIR alapfogalmai. Előadásvázlat. dr. Kovács László VIR alapfogalmai Előadásvázlat dr. Kovács László Információ szerepe Információ-éhes világban élünk Mi is az információ? - újszerű ismeret - jelentés Hogyan mérhető az információ? - statisztikai - szintaktikai

Részletesebben

A TakarNet24 projekt

A TakarNet24 projekt országos földhivatali hálózat A TakarNet24 projekt Zalaba Piroska főtanácsos Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Földügyi és Térinformatikai Főosztály Jogi keretek Eljárások TAKAROS koncepción

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Fogalomtár Etikus hackelés tárgyban Azonosító: S2_Fogalomtar_v1 Silent Signal Kft. Email: info@silentsignal.hu Web: www.silentsignal.

Fogalomtár Etikus hackelés tárgyban Azonosító: S2_Fogalomtar_v1 Silent Signal Kft. Email: info@silentsignal.hu Web: www.silentsignal. Fogalomtár Etikus hackelés tárgyban Azonosító: S2_Fogalomtar_v1 Silent Signal Kft. Email: info@silentsignal.hu Web: www.silentsignal.hu. 1 Tartalom 1. BEVEZETŐ... 3 1.1 Architektúra (terv) felülvizsgálat...

Részletesebben

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA

MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MEGOLDÁSOK EGY KÉZBŐL A TELJES FEJLESZTÉSI FOLYAMATRA MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK SZIMULÁCIÓS MEGOLDÁSOK EL E KTRONIKAI TERVEZÉS SZIMULÁCIÓ TECHNOLÓGIA MEGMUNKÁLÁS GYÁRTÁS- TÁMOGATÁS GYÁRTÁS A CAD-Terv Cégcsoport

Részletesebben

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a

A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a 365 365 A 365 Solutions Kft. büszke a teljesítményére, az elért sikereire és a munkatársai képességeire. Kamatoztassa ön is a tapasztalatainkat és a tökéletesre való törekvésünket: Legyen a partnerünk,

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

Agilis projektmenedzsment

Agilis projektmenedzsment Agilis projektmenedzsment 2013. április 10. 1 Adaptive Consulting Kft. Csutorás Zoltán Agile coach, tréner zoltan.csutoras@adaptiveconsulting.hu 2 www.scrummate.hu 3 Agilis ernyő Scrum Lean/Kanban Crystal

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

Oktatási keretrendszer. Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt

Oktatási keretrendszer. Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt 1 Aba 0 perces ügyintézés pilot projekt 1 Közigazgatás jelene 2 Problémák Lassú ügyintézési folyamat Államháztartásnak költséges működés Cél Hatékonyság növelése Legyen gyorsabb, egyszerűbb Költség csökkentés

Részletesebben

IPAR 4.0 MINTAGYÁR PROJEKT GINOP

IPAR 4.0 MINTAGYÁR PROJEKT GINOP IPAR 4.0 MINTAGYÁR PROJEKT GINOP 1.1.3-16 GINOP 1.1.3 MINTAGYÁR PROJEKT GINOP 1.1.3 MINTAGYÁR KIEMELT PROJEKT Cél: Hazai termelő KKV-k felkészítése az Ipar 4.0 kihívásaira Projekt kód és név: GINOP 1.1.3-16-2017-0001

Részletesebben

Breczku János. Igazgató-helyettes Üzleti Folyamatok Támogatása üzletág jbreczku@icon.hu. ICON Számítástechnikai Kft. http://www.icon.

Breczku János. Igazgató-helyettes Üzleti Folyamatok Támogatása üzletág jbreczku@icon.hu. ICON Számítástechnikai Kft. http://www.icon. Igazgató-helyettes Üzleti Folyamatok Támogatása üzletág jbreczku@icon.hu Üzleti területek, felhasználói problémák Elvárt előnyök Technológiai áttekintés portál, workflow Integrációs lehetőségek, sikertényezők

Részletesebben

Üzleti szabálykezelés

Üzleti szabálykezelés Üzleti szabálykezelés Az Alerant és a BCA üzleti szabálykezelési szolgáltatásai Darmai Gábor technológiai igazgató 2008. június 25. A Alerant Al t Zrt. Z t Az 3. Nagyvállalati fókusz (TOP50 vállalat megcélzása)

Részletesebben

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére?

Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? Hogyan használjuk ki a digitális HR lehetőségeit a munkaidő nyilvántartás kihívásainak kezelésére? DR. MESTER CSABA ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ 2017. NOVEMBER 14. Kik vagyunk? Szoftverfejlesztő és tanácsadó cég

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK BEMUTATKOZÁS Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismerete ket átadni a résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok Vinczellér Gábor AAM Technologies Kft. Tartalom 2 Bevezetés Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt Adatbázis szerkezet Adatbázis feltöltés

Részletesebben

NetWare 6. bemutató. Szittya Tamás. ügyvezető igazgató. The Power to Change

NetWare 6. bemutató. Szittya Tamás. ügyvezető igazgató. The Power to Change NetWare 6 bemutató The Power to Change Szittya Tamás ügyvezető igazgató NetWare 6 három vélemény A NetWare 6 az iparág vezető hálózati operációs rendszerévé válik az üzleti szférában. NetWare 6 sleeping

Részletesebben

össz hang Ü z l e t r e h a n g o l t i n f o r m a t i k a

össz hang Ü z l e t r e h a n g o l t i n f o r m a t i k a össz hang Ü z l e t r e h a n g o l t i n f o r m a t i k a Az Alerant Informatikai Zrt. a magyarországi nagyvállalati informatikai piac meghatározó tagja. Ügyfelei számára teljes üzleti megoldásokat nyújt.

Részletesebben

Nemzetközi díjas fejlesztés: hatékonyság- és ügyfélelégedettség-növelés az Oktatási Hivatal hatósági eljárásaiban

Nemzetközi díjas fejlesztés: hatékonyság- és ügyfélelégedettség-növelés az Oktatási Hivatal hatósági eljárásaiban Fulfilling your vision is our mission Fulfilling your vision Nemzetközi díjas fejlesztés: hatékonyság- és ügyfélelégedettség-növelés az Oktatási Hivatal hatósági eljárásaiban Barackmagból atommag Lengyel

Részletesebben

Versenyképesség fokozása, avagy az élenjáró élelmiszeripar

Versenyképesség fokozása, avagy az élenjáró élelmiszeripar Versenyképesség fokozása, avagy az élenjáró élelmiszeripar (www.leancenter.hu) Tömpe László Címzetes egyetemi docens Senior lean/tpm tanácsadó Minden jog fenntartva! Versenyképesség Támogató folyamatok

Részletesebben

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt.

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. ITS fejlesztés Budapesten Rónai Gergely fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. A fővárosi ITS kezdetei Nemzeti Közlekedési Napok 2013 - ITS fejlesztés Budapesten 2 ITS fejlesztések szervezeti háttere Budapest

Részletesebben

Menetrendkezelő Rendszer

Menetrendkezelő Rendszer Menetrendkezelő Rendszer Rózsa Péter Folyamatirányítási Informatikai Osztály Piacműködtetési és gazdasági informatikai főmunkatárs MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zártkörűen

Részletesebben

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007.

időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek előadó: Fórián Tibor (c) Ramsys Zrt., 2007. időgazdálkodó és munkaszervező rendszerek a Ramsys Zrt 1988-ban a Budapest Bank és magánszemélyek alapították élenjárunk a gépjármű és okmány bűnözés elleni módszertani és informatikai, az időgazdálkodó,

Részletesebben

Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása

Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása Teljesítmény értékelési rendszer kialakítása Larskol Tanácsadók A LARSKOL nemzetközi és hazai tanácsadó cégeknél szerzett évtizedes vezetői, tanácsadói és projektmenedzseri gyakorlattal rendelkező szakemberek

Részletesebben

ERR-2.korr. jav. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/31

ERR-2.korr. jav. Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/31 ERR-2.korr. jav Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/31 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2017.03.06. Iktatószám: 3302/2017

Részletesebben

Jogosultság igénylési folyamatok egységesítése a Magyar Telekom csoportnál. Magyar Telekom IAM rendszer Pálfy Zsolt Levente 2008.05.29, 1.

Jogosultság igénylési folyamatok egységesítése a Magyar Telekom csoportnál. Magyar Telekom IAM rendszer Pálfy Zsolt Levente 2008.05.29, 1. Jogosultság igénylési folyamatok egységesítése a Magyar Telekom csoportnál Magyar Telekom IAM 2008.05.29, 1. oldal Magyar Telekom Csoport integrációs projektek Infrastruktúra egységesítési feladatok 2008.

Részletesebben

Szombathely Város Vezetõi Döntéstámogató Rendszere VDIR-STAT. keringer@szombathely.hu

Szombathely Város Vezetõi Döntéstámogató Rendszere VDIR-STAT. keringer@szombathely.hu Szombathely Város Vezetõi Döntéstámogató Rendszere VDIR-STAT Miért? Az információ áramlás rendezetlen! Végrehajtási kontroll körülményes vagy hiányos! KSH adatbázis naprakészsége? Városról naprakész adatok

Részletesebben

Informatikai projektellenőr szerepe/feladatai Informatika / Az informatika térhódítása Függőség az információtól / informatikától Információs

Informatikai projektellenőr szerepe/feladatai Informatika / Az informatika térhódítása Függőség az információtól / informatikától Információs Bevezetés Projektellenőr szerepe és feladatai Informatika Informatikai függőség Informatikai projektek Mérnöki és informatikai feladatok találkozása technológiák 1 Tartalom Informatikai projektellenőr

Részletesebben

AZ ÖTLETMENEDZSMENT RENDSZER FEJLŐDÉSE A MOL-BAN ~ A MUNKAVÁLLALÓK MOTIVÁLÁSA ÉRDEKÉBEN. Balatonalmádi, szeptember 14.

AZ ÖTLETMENEDZSMENT RENDSZER FEJLŐDÉSE A MOL-BAN ~ A MUNKAVÁLLALÓK MOTIVÁLÁSA ÉRDEKÉBEN. Balatonalmádi, szeptember 14. AZ ÖTLETMENEDZSMENT RENDSZER FEJLŐDÉSE A MOL-BAN ~ A MUNKAVÁLLALÓK MOTIVÁLÁSA ÉRDEKÉBEN Balatonalmádi, 2017. szeptember 14. Almássy Erika Szabályozás és adatmenedzsment vezető szakértő KEREKASZTAL MUNKAVÁLLALÓI

Részletesebben

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul

A CityPass rendszer Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Nemzeti Innovációs Hivatal NetLock Kft. intelligens kártyán alapul A CityPass rendszer A CityPass közösségi kártyarendszert és szolgáltatást egy többszereplős konzorcium fejlesztette ki a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ és a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával.

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Az e-közigazgatási rendszer fejlesztésének aktuális feladatai

Az e-közigazgatási rendszer fejlesztésének aktuális feladatai Az e-közigazgatási rendszer fejlesztésének aktuális feladatai Dr. Baja Ferenc kormánybiztos 2008. április 29. Áttekintés Problémák Paradigmaváltás E-közszolgáltatások stratégiai modellje EKOP ÁROP mint

Részletesebben

BEMUTATKOZUNK. Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás. Egységesség. Erős csapatmunka

BEMUTATKOZUNK. Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás. Egységesség. Erős csapatmunka BEMUTATKOZUNK Nevünk jelképezi cégünk fő tulajdonságait és sikerünk titkát: Stabil szakmai tudás Egységesség Erős csapatmunka 1 KIK VAGYUNK? Az Expertise Team 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy adattárházi

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Stratégiai terv 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Stratégiai terv 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011 1 I. Működési filozófia Továbbra sem változik : Működési, szolgáltatási területünkön mi vagyunk a legnagyobb helyi kompetenciával és a legszorosabb ügyfélkapcsolatokkal rendelkező

Részletesebben

RFID RENDSZEREN ALAPULÓ, EGYSÉGES ORSZÁGOS HULLADÉK- KÖVETŐ INFORMATIKAI RENDSZER

RFID RENDSZEREN ALAPULÓ, EGYSÉGES ORSZÁGOS HULLADÉK- KÖVETŐ INFORMATIKAI RENDSZER RFID RENDSZEREN ALAPULÓ, EGYSÉGES ORSZÁGOS HULLADÉK- KÖVETŐ INFORMATIKAI RENDSZER Előadó: Dörnyei Zsolt fejlesztési koordinátor Fejlesztési és Stratégiai Igazgatóság Budapest, 2017. október 19. A projekt

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció

Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció Költséghatékony IT üzleti modellek Tóth Zoltán üzlettámogatási igazgató Három út Üzleti folyamatok tervezésének lehetséges irányai Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Vállalati mobilitás. Jellemzők és trendek

Vállalati mobilitás. Jellemzők és trendek Vállalati mobilitás Jellemzők és trendek Vállalati mobilitás értelmezése és előnyei A mobil eszközök (okos telefon, tablet, laptop) száma világszerte rohamosan növekszik és használatuk már nem luxus, hanem

Részletesebben

SZGYH vezetői tájékoztató nap NRSZH, Projektigazgatóság A TÁMOP /1 projekt bemutatása

SZGYH vezetői tájékoztató nap NRSZH, Projektigazgatóság A TÁMOP /1 projekt bemutatása SZGYH vezetői tájékoztató nap NRSZH, Projektigazgatóság 2013.10.09. A TÁMOP 5.4.2-12/1 projekt bemutatása TÁMOP 5.4.2-12 Központi Szociális információs fejlesztések" A PROJEKT RÖVID BEMUTATÁSA Bojta János

Részletesebben

AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu

AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu AZ INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER BEMUTATÁSA (TÁMOP 3.4.2-B) Kern Zoltán Közoktatási szakértő Kern.zoltan@educatio.hu Integrált (Elektronikus) Nyomonkövető Rendszer Miért használjuk? Hogyan használjuk?

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK ÖT ÉRV A CADTERV MELLETT TARTALOMJEGYZÉK. tervezhet velünk

BEMUTATKOZÁS A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK ÖT ÉRV A CADTERV MELLETT TARTALOMJEGYZÉK. tervezhet velünk A HOLNAP ÉS A MA SZAKEMBEREINEK BEMUTATKOZÁS Csoportunkon belül a CAD-Terv Training Kft. a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismerete ket átadni a résztvevők számára, oly módon, hogy az könnyen tanulható

Részletesebben

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető

Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Számítástechnikai kommunikációs lehetőségek a QB-Pharma rendszerrel. Előadó: Bagi Zoltán Quadro Byte Kft. ügyvezető Az Uniós országokban már alkalmazott új lehetőségek Korszerű zárt hálózatok, rendszerek,

Részletesebben

Vállalkozásmenedzsment szakmérnök

Vállalkozásmenedzsment szakmérnök Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Vállalkozásmenedzsment szakmérnök levelező szakirányú továbbképzés képzési- és kimeneti követelményei Budapest, 2012. Vállalkozásmenedzsment szakmérnök szakirányú

Részletesebben

Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS. távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés

Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS. távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés Új generációs informatikai és kommunikációs megoldások ANMS távközlési hálózatok informatikai hálózatok kutatás és fejlesztés gazdaságos üzemeltetés ANMS Távközlési szolgáltatók számára Az ANMS egy fejlett

Részletesebben

Önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény. Szolgáltatásmegrendelés

Önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény. Szolgáltatásmegrendelés 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:401330-2017:text:hu:html -: IT-szolgáltatások: tanácsadás, szoftverfejlesztés, internet és támogatás 2017/S 195-401330 Önkéntes

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Metadirectory koncepció kivitelezése

Metadirectory koncepció kivitelezése Metadirectory koncepció kivitelezése Kovács Csaba István cs.kovacs@mail.duf.hu Szabó József pici@mail.duf.hu Tartalom Kovács koncepció vázlata megvalósítás elemei Szabó kiindulási helyzet igényfelmérés,

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

Bartimex Kft. Cégbemutató

Bartimex Kft. Cégbemutató Bartimex Kft. Cégbemutató A Bartimex Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, bankkártya és informatikai területen tevékenykedő, tanácsadó vállalkozás. Szakértőként elsősorban az üzleti és technológia

Részletesebben

EFOP Köznevelés Sikeres projektportfólió menedzsment Szervezeti feltételek és megoldások. Ríz Ádám november 30.

EFOP Köznevelés Sikeres projektportfólió menedzsment Szervezeti feltételek és megoldások. Ríz Ádám november 30. EFOP Köznevelés Sikeres projektportfólió menedzsment 2018 Szervezeti feltételek és megoldások Ríz Ádám 2017. november 30. Eddig jó Kicsit nehezebb Még egy kicsit nehezebb 2017 2018 2019 2020 Kihívás A

Részletesebben

esettanulmány minta

esettanulmány minta esettanulmány minta r+ www.referenciak.com esettanulmány tartalom ki az ügyfél, mit csinál mik voltak az ügyfél céljai és igényei megoldásra váró probléma, mit szeretett volna az ügyfél elérni melyek voltak

Részletesebben

Eszköz és karbantartás management

Eszköz és karbantartás management Eszköz és karbantartás management Hangoljuk össze a vállalati tevékenységeket a CabMap GIS rendszerével IBM Maximo: A vállalat komplex tevékenységének felölelésére alkalmas rendszer, mely által egy egységes

Részletesebben

FELDERÍTÜNK AZONOSÍTUNK MEGOLDUNK

FELDERÍTÜNK AZONOSÍTUNK MEGOLDUNK FELDERÍTÜNK AZONOSÍTUNK MEGOLDUNK ADATBÁZIS ALAPÚ KIADVÁNYSZERKESZTÉS akciós vevőtájékoztatóra, termékkatalógusra, plakátra, szórólapokra vetítve A vevőtájékoztatók és katalógusok alapját képező termékadatbázisok

Részletesebben

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft.

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Cégünk 1998 óta kínál teljes körű megoldásokat az ipari irányítástechnika, automatizálás széles spektrumában. Megalakulásunk óta az erőművektől, a gyógyszergyártáson

Részletesebben

Az elektronikus közigazgatás fejlesztése - különös tekintettel az önkormányzatokra

Az elektronikus közigazgatás fejlesztése - különös tekintettel az önkormányzatokra Az elektronikus közigazgatás fejlesztése - különös tekintettel az önkormányzatokra dr. Kópiás Bence főosztályvezető-helyettes E-közigazgatási Főosztály 2009. március 20. Az elmúlt évek fejlesztései a jogi

Részletesebben

Maradandó digitális transzformációk Oracle HOUG Konferencia 2018

Maradandó digitális transzformációk Oracle HOUG Konferencia 2018 2018.04.09 Maradandó digitális transzformációk Oracle HOUG Konferencia 2018 www.pwc.hu Megkérdeztük a vezérigazgatókat hogyan látják vállalatukat, iparágukat Világszerte 1293 7 IPARÁGBÓL vett részt a felmérésen

Részletesebben

DW/BI rendszerek kialakítása bevezetői szemszögből. Gollnhofer Gábor - Meta Consulting Kft.

DW/BI rendszerek kialakítása bevezetői szemszögből. Gollnhofer Gábor - Meta Consulting Kft. DW/BI rendszerek kialakítása bevezetői szemszögből Gollnhofer Gábor - Meta Consulting Kft. Bemutatkozás Meta Consulting Kft. BI, DW és CRM rendszerek tervezése és kialakítása rendszerintegráció, egyedi

Részletesebben

IT-Shield Mss. Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu

IT-Shield Mss. Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu IT-Shield Mss Biztonság a javából. Kezelt biztonsági szolgáltatások üzletéhez igazítva! www.it-shield.hu PAJZS a KiberviLág FELÉ Napjaink egyre nagyobb kihívásokkal küzdő üzleti informatikai világában

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

IRÁNYTŰ A SZABÁLYTENGERBEN

IRÁNYTŰ A SZABÁLYTENGERBEN IRÁNYTŰ A SZABÁLYTENGERBEN amikor Bábel tornya felépül BRM konferencia 2008 október 29 BCA Hungary A Csapat Cégalapítás: 2006 Tanácsadói létszám: 20 fő Tapasztalat: Átlagosan 5+ év tanácsadói tapasztalat

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő megnevezésű elágazás szakmai követelménymoduljainak

Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő megnevezésű elágazás szakmai követelménymoduljainak Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő Rendszer/alkalmazástervezés, -fejlesztés és -programozás 1147-06 Internetes alkalmazás-fejlesztés multimédiás ismeretek alkalmazása.

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Sajner Zsuzsanna Accenture Sztráda Gyula MAVIR ZRt. FIO 2009. szeptember 10. Tartalomjegyzék 2 Mi a Szolgáltatás Orientált Architektúra? A SOA bevezetés

Részletesebben

Vezetői összefoglaló

Vezetői összefoglaló Vezetői összefoglaló A szervezeti teljesítmény fenntarthatósága és az innováció a vállalatok előtt álló egyik legnagyobb kihívása. Ehhez elengedhetetlen a meglévő munkaerő képzése, megtartása, valamint

Részletesebben

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004.

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. T-Mobile Magyarország - a piacvezető mobil szolgáltató 19.38% 47.19% TMM Pannon Vodafone 33.43% 2004.október 2 Életutunk a technológiai kiválóságtól

Részletesebben

Jelentkezési határidő: július 31. nappali / augusztus 26. esti

Jelentkezési határidő: július 31. nappali / augusztus 26. esti Szakképzési felhívás Érettségizők, érettségivel rendelkezők figyelem! A Ceglédi Szakképzési Centrum Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma a 2019/2020-as tanévben a következő szakmai képzéseket indítja

Részletesebben

Hatékony iteratív fejlesztési módszertan a gyakorlatban a RUP fejlesztési módszertanra építve

Hatékony iteratív fejlesztési módszertan a gyakorlatban a RUP fejlesztési módszertanra építve Hatékony iteratív fejlesztési módszertan a gyakorlatban a RUP fejlesztési módszertanra építve Kérdő Attila, ügyvezető, INSERO Kft. EOQ MNB, Informatikai Szakosztály, HTE, ISACA 2012. május 17. Módszertanok

Részletesebben

Mi a folyamat? Folyamatokkal kapcsolatos teendőink. Folyamatok azonosítása Folyamatok szabályozása Folyamatok folyamatos fejlesztése

Mi a folyamat? Folyamatokkal kapcsolatos teendőink. Folyamatok azonosítása Folyamatok szabályozása Folyamatok folyamatos fejlesztése 1 Mi a közös? Vevő Folyamatok Résztvevők (emberek) Folyamatmenedzsment Azonosított, szabályozott, ellenőrzött, mért És állandóan továbbfejlesztett folyamatok Cél: vevői elégedettség, üzleti siker 2 az

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

INTEGRÁLT ÖNKORMÁNYZATI RENDSZER

INTEGRÁLT ÖNKORMÁNYZATI RENDSZER INTEGRÁLT ÖNKORMÁNYZATI RENDSZER Professzionál Zrt. 20 ÉVE ÚTON AZ INFORMATIKA VILÁGÁBAN A Professzionál Zrt-t 1989-ben alapították a Professzionál Kisszövetkezet jogutódjaként. Az elmúlt két évtizedben

Részletesebben